Skridttæller test 2020 – Find den bedste skridttæller

Vi hører det ofte, men vi slår det mange gange væk som en selvfølge: ”Du skal gå minimum 10.000 skridt om dagen.” Danskerne er generelt dårlige til at få motioneret nok, hvilket i høj grad går ud over folkesundheden, men det kan naturligvis også være svært at holde styr på, hvor mange skridt man har gået. Som mennesker har vi generelt en tendens til at være optimistiske, og dette betyder i mange tilfælde, at vi reelt har gået en kortere distance, end vi går og tror – og netop her kommer en skridttæller ind i billedet.

Med en skridttæller i bukseremmen kan du få meget mere fokus på din bevægelse i en travl dagligdag. Selvom du har et stillesiddende job, så bevæger du dig måske mere, end du lige tror, og en skridttæller måler meget præcist, hvor mange skridt og meter, du har bevæget dig rundt. Dermed får du noget håndfast at gribe fat i, hvilket giver dig muligheden for at gøre noget aktivt ved problemet, hvis du ikke bevæger dig nok. Skridttællere fås i mange former, farver og størrelser, men du kan let finde frem til den mest præcise og helt optimale skridttæller gennem vores test her på Bedste10.dk.

 

 Bedste skridttællere  Testvinder  Set hos
1) Tanita PD 637
Ja Helsebixen.dk LÆS MERE
2) Garmin Vivofit 4 Ja Elgiganten LÆS MERE
3) Garmin Vivofit 3 Ja (AFP: Error loading reseller from price table) LÆS MERE
4) Beurer AS87 – Aktivitetstracker Ja Coolshop.dk LÆS MERE
5) Polar aktivitetsmåler – Loop2 Ja Dustin Home LÆS MERE

I denne test af skridttællere får du:

 • en grundig og uvildig gennemgang af de bedste skridttællere på markedet lige nu
 • det bedste overblik over de testvindende skridttællere, og hvor du kan købe dem
 • et par gode råd om brugen af skridttællere generelt.

Bemærk venligst: Redaktionen bag Bedste10 har ikke selv testet de forskellige skridttællere – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række uvildige test. Dermed sparer du alt besværet med at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd – du kommer direkte til det mest overskuelige overblik over markedets bedste skridttællere.


1. Tanita PD 637 kalorie- og skridttæller

Tanita PD 637 kalorie- og skridttæller i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den bedste skridttæller vurderet på testresultater fra de mange forbrugermagasiner er Tanita PD 637, der mange steder kåres som én af de bedste skridttællere i den mellemste prisklasse. Her får du en lille, men utroligt praktisk skridttæller, som du let kan have med dig overalt, og den er lavet i et slidstærkt materiale, der kan holde til livets udfordringer i mange år!

Letlæselig skærm og smarte funktioner

Tanita PD 637 fungerer naturligvis som en almindelig skridttæller, der måler både antal skridt og den samlede distance, som du har præsteret i løbet af dagen. Men herudover kan den meget mere! Du kan f.eks. glæde dig over den smarte pace-funktion, der kan hjælpe dig med at holde tempoet på din løbetur med små bip-lyde, og du kan også få styr på forbrændte kalorier ved at indtaste din data i tælleren. Dermed får du et multifunktionelt værktøj, som du kan have med overalt.

Udover de smarte funktioner, så roses Tanita PD 637 i test for at have en utrolig letlæselig skærm, der gør det let at kontrollere skridtene på farten. Dette er meget imponerende, når man tænker på skridttællerens diskrete størrelse, og der er ingen tvivl om, at dette er den bedste skridttæller til prisen.

Tanita PD 637 leverer en flot nøjagtighed og en række lækre funktioner, som gør den utroligt velegnet som daglig motivationsfaktor. Testresultaterne peger alle sammen på, at dette er en holdbar og diskret skridttæller, som vinder mellemprisklassen klart. Derfor kan vi kun anbefale Tanitas fantastiske skridttæller – en klar 1.-plads i vores store test af skridttællere!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur og stopur
 • Pacer
 • Vægt: kun 28 g
 • Dimensioner: 50 x 40 x 25 mm
 • 2 års garanti.

2. Garmit Vivofit 4

skridttæller

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vivofit 4 følger dig hver eneste dag, hvor end du går hen. Uret behøver ikke engang en oplader, da uret har 1+ års batteritid. Det er ligeledes vandtæt, så man ikke behøver, at bekymre sig om, hvorvidt det bliver vådt eller ej. Det er altså en aktivitetsmåler, der kan holde til lidt af hvert. Displayet kan personaliseres som man vil, med enten en urskive, digitalur etc.

Alle mulighederne lige ved håndledet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tage cyklen til arbejde en morgen, men skyerne bekymrer dig – så tag et kig på displayet, og få en illustreret udgave af vejrudsigten. På denne måde, har du alt hvad du behøver ét sted.

Hvis du er den store idrætsudøver, så kender du det måske, når man skal stoppe stopuret og målerne manuelt – dette er ikke nødvendigt med Vivofit 4, da den automatisk måler, hvorvidt du stadig er i bevægelse eller ej.

Vivofit 4 har en lang række funktioner, som bl.a. indbærer registrering af gang, løb, svømning, cyckling, trapper etc. Uret opfanger endda selv, hvilken aktivitet du er i gang med.

 

Specifikationer:

 • Aktivitetsmåler
 • Ur
 • Brugertilpasset display
 • 1+ års batteritid
 • Registrerer automatisk aktivitetstype

3. Garmin Vivofit 3

Skridttæller

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ligesom sin storebror Vivofit 4, så har Vivofit 3 bevægelsesdetektoren Garmin Move IQ, som registrerer hvilken aktivitet du foretager dig. På denne måde, kan du være sikret, en god tracking af dine sport og motion. Ligeledes kan du altid checke dataen fra Vivofit 3 på din smartphone, og sikre dig et overblik over alle månedens aktiviteter.

Vivofit 3 minder dig også om, hvis du har siddet stille for længe, da den registrerer dine bevægelser. En diskret aktivitetsalarm lyder, hvis du har siddet stille i mere end en time. Du skal heller ikke bekymre dig om batteritid eller opladning, for Vivofit 3 kommer med 1+ års batteritid.

Vælg din stil

Vivofit 3 kan personliggøres med din helt egen stil, da det er muligt, at skifte remmen ud på uret. Remmene fås i en lang række forskellige farver og former, så du er sikker på, at finde det look som passer dig perfekt.

Aktivitetstrackeren kommer med en smartphone app, som synkroniserer gennem hele dagen, så alt bliver lageret på din telefon – på denne måde kan du garantere et fuldt overblik over din træning.

Specifikationer:

 • Aktivitetstracker
 • Smart display-belysning
 • Smartphone app

4. Beurer AS87 – Aktivitetstracker

skridttæller

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en aktivitetstracker, som kan mere end bare de basale funktioner, så går du ikke galt i byen med Beurer AS87! Som billedet antyder er dette en aktivitetstracker, som også kan forbedre din løbetræning til en meget bedre pris, end alle de dyre fitnessarmbånd, som mange er begyndt at bære i bybilledet. En perfekt træningskammerat, som også er god i hverdagsbrug!

Særlig ”HealthManager”-app måler din aktivitet!

Beurer AS87 er fremfor alt en fantastisk aktivitetstracker. Den måler præcist, og du kan få data omkring alt fra distance til gennemsnitsfart, mens du er på farten. Herudover kan du bruge kalorieberegneren til at se, hvor mange kalorier du ca. forbruger, når du løber din yndlingstur.

Beurer AS87 er udstyret med en særlig ”HealthManager”-app, som er særlig brugbar under løbeture. Her bliver din jogging aktivitet målt, ligesom du kan få oplyst både din tid og gennemsnitshastighed, der er meget relevant under løbeturen. Med andre ord kan du både træne og motionere i det daglige med konstant dataindsamling på håndledet!

Beurer AS87 får generelt flotte anmeldelser i de testresultater, vi har gennemgået, og det er en god aktivitetstracker for både motionisten og løberen. Data fremlægges overskueligt på det store display, og AS87 kan helt sikkert anbefales til alle og enhver. Én af markedets bedste aktivitets, der fortjent har fået en plads på vores liste!

Specifikationer:

 • Aktivitetstracker
 • Ur
 • Smart ”HealthManager”-app
 • Gennemsnitshastighed

5. Polar aktivitetsmåler – Loop2

Populær skridttæller i flot design - Polar aktivitetsmåler - Loop2 skridttæller

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den sidste skridttæller på vores liste er den måske flotteste skridttæller af dem alle – nemlig Polar Loop2! Her har designet spillet en central rolle i udviklingen, ligesom det er en moderne skridttæller, som har mange, gode funktioner til dagligdagsbrug. Loop2 er utrolig populær blandt de danske motionister, og den fortjener da bestemt også at blive nævnt på vores liste!

Lang batterilevetid og notifikationer fra din smartphone!

Polar Loop2 er en moderne skridttæller, som spiller tæt sammen med den tilhørende app, der fås til diverse smartphones. Her kan du f.eks. få et godt overblik over dine træningsdata, ligesom du kan modtage notifikationer direkte på armbåndet, hvis du vil være opdateret hele tiden. Herudover fungerer skridttælleren upåklageligt, og den kan varetage både skridt-, distance- og kaloriemålinger.

Skridttælleren fra Polar kan monitorere dit aktivitetsniveau 24/7, hvilket gør det muligt at kortlægge, hvor du bør forbedre dig, og armbåndet er utrolig let, hvilket letter den daglige brug. Herudover er batterilevetiden suveræn, da du kan forvente op til 8 dages brug på kun én opladning. Armbåndet kan sagtens erstatte dit normale, digitale ur, da disse funktioner også varetages på den monokrome skærm!

Polar Loop2 kan fås i både sort og hvid, hvilket bidrager til den flotte vurdering af designet, og alt i alt modtager denne model store roser hos forbrugerne. Det er et lækkert armbånd, der let kan følge dig rundt hver eneste dag, og funktionerne fungerer simpelthen bare, som de skal. Af denne grund fortjener Polar Loop2 den sidste plads på vores liste over de bedste skridttællere på markedet!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distancemåling
 • Ur
 • Modtag notifikationer fra din smartphone
 • Lang batterilevetid – op til 8 dages brug
 • Utrolig let
 • 2 farver: Sort og hvid

Hvordan bruges en skridttæller?

Her til sidst vil vi meget gerne gøre dig lidt klogere på, hvordan man får mest ud af en skridttæller, og hvorfor du skal ud og investere i en sådan. Der er nemlig mange gode grunde til at investere i en skridttæller, da det simpelthen kan være med til at gøre dig mere aktiv og nå dine mål hurtigere!

En skridttæller er egentlig meget simpel at bruge, og du kan næsten ikke gøre noget galt i den forbindelse. Her afhænger det naturligvis af modellens individuelle betjening, men generelt er det let som en leg at komme i gang med at tælle skridt. Du tænder blot for tælleren, når du står op om morgenen, og herefter skal du bare have den med dig overalt, hvor du går.

Placeringen af skridttælleren afhænger meget af, hvilken af de ovenstående modeller der er din favorit, men normalt skal den placeres så tæt på benene som muligt. Dette sikrer, at dine skridt bliver målt så præcist som muligt, således at dine resultater ikke bliver misvisende. Den normale placering er gerne omkring bukselinjen, hvor bevægelsen i dine ben opfanges lettest!

Hvilken skridttæller skal jeg vælge?

Det kan hurtigt virke lidt overvældende med alle de forskellige skridttællere og de muligheder, som de hver især tilbyder. Priserne spænder vidt fra mellem 100 kroner og op til over 1000 kroner, så det afhænger meget af dine præferencer og behov. Mange gange er en billig model dog mindst ligeså god som en dyrere model, da kvaliteten generelt ikke nødvendigvis hænger sammen med prisen for skridttællere.

For rigtig mange almindelige motionister kan det være gavnligt at vælge en simpel model uden alt for meget hurlumhej udenom. Den enkle betjening gør skridttælleren lettere at bruge, og det øger chancerne betragteligt for, at den så også bliver brugt i det daglige. Alle de forskellige skridttællere er forholdsvis præcise, men generelt er der normalt en usikkerhed på omkring 5 % for de fleste modeller. Derfor bør nøjagtigheden ikke afspejle dit valg – stort set alle modellerne er lige nøjagtige, og det afhænger af de forhold, som tælleren skal måle ud fra!

Vi har fundet de bedste skridttællere på markedet ud fra pålidelige testresultater fra nogle af de største forbrugsmagasiner. Derfor kan du med ro i sindet vælge én af de 7 modeller på vores liste, da de alle er gode bud på solide skridttællere, der virker i mange, mange år!

Hvorfor overhovedet tælle sine skridt?

Mange mennesker tænker slet ikke over, at antal skridt i ens dagligdag siger meget omkring ens generelle sundhed – men dette er faktisk tilfældet. Af netop denne grund anbefaler eksperter indenfor motion og trivsel også, at voksne i gennemsnit bør gå 10.000 skridt om dagen, mens børn faktisk bør tage op til 12.000 skridt om dagen. Det lyder meget voldsomt, men i virkeligheden er der rigtig mange danskere, der i den almindelige dagligdag langt overstiger dette tal. Omvendt kan et krævende kontorjob ofte gøre, at man ikke får gået de skridt, man egentlig burde, hvorfor det kan være gavnligt at holde styr på dine skridt!

Man kan faktisk forbrænde mange kalorier blot ved at gå, selvom det synes mere logisk at man skal være super aktiv. Så hvis du har et højt BMI (Udregn din BMI her), men ikke føler at motion er noget for dig, så kan du blot starte stille og roligt ud med blot at gå de anbefalede skridt pr. dag.

Den positive psykologiske effekt og konkurrencen omkring skridttælleren

Når man bruger en skridttæller opnår man en positiv psykologisk effekt, der gavner din bevægelighed generelt. Dette skyldes, at man er meget mere opmærksom på, at man også burde få gået en ekstra tur eller tage trapperne op på 4. sal, når man ved, hvor mange skridt man mangler i det daglige. Herudover får man også et konkurrencemæssigt aspekt ind i dagligdagen, hvor det pludselig kan blive et mål for dagen at opnå minimum 10.000 skridt – og måske endda mere end det!

Den gavnlige effekt af en skridttæller gavner naturligvis dig selv, men det kan også være med til at gavne dem omkring dig. Dette skyldes, at der pludselig kan gå sport i, hvem der får gået længst i en travl hverdag, og denne konkurrence-effekt gavner alle dem, der deltager i ræset. En gåtur skal helst være et udtryk for lyst fremfor tvang, hvis den skal gavne både krop og sjæl – og her kan konkurrencen være med til at sætte skub i lysten.

Vi håber, at du har nydt denne test af skridttællere og har fundet din favorit på vores liste. Listen er et udtryk for markedets bedste skridttællere, og der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for din skridttæller, hvis du vælger én af de 7 på vores liste. En skridttæller er vejen frem, hvis du vil nå dine 10.000 skridt om dagen. God gåtur!

FAQ

🏆 Hvilke skridttællere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste skridttællere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes skridttællere?

skridttællere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny skridttæller?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes skridttællere til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Lea S. Danielsen Rating 10/10