Markedets bedste skridttællere – find den perfekte skridttæller til dine behov

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjeparts forbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

 

”Du skal gå minimum 10.000 skridt om dagen.” Du har helt sikkert hørt den før, men det er ikke altid nemt at holde styr på, hvor meget motion du får i løbet af din dag.

En skridttæller er et nyttigt redskab, og med en tæller i bukseremmen kan du få meget mere fokus på din bevægelse.

Selvom du har et stillesiddende job, bevæger du dig måske mere, end du tror – eller mindre. En skridttæller måler meget præcist, og giver dig muligheden for at evaluere på din daglige motion og gøre noget aktivt, hvis du ikke bevæger dig nok.

Du kan få skridttællere i mange former, farver og størrelser. Vi giver dig en række af de mest populære maskiner, så du kan finde den perfekte til dig og dit formål.

 

 Bedste skridttællere  Topscorer  Set hos
1) Sportsbuddy Veryfit Kids
Ja Sportsbuddy.dk LÆS MERE
2) Sportsbuddy Veryfit V2
Ja Sportsbuddy.dk LÆS MERE
3) GARMIN VIVOSMART 4
Ja Proshop.dk LÆS MERE
4) Sportsbuddy Move
Ja Sportsbuddy.dk LÆS MERE
5) Garmin Forerunner 45
Ja Proshop.dk LÆS MERE
6) Sportsbuddy Veryfit Smart
Ja Sportsbuddy.dk LÆS MERE
7) Apple Watch Series 4
Ja Proshop.dk LÆS MERE
8) SAMSUNG GALAXY FIT2
Ja Proshop.dk LÆS MERE
9) GARMIN VIVOFIT JR. 3
Ja Proshop.dk LÆS MERE
10) Xiaomi Mi Smart Band 4
Ja Proshop.dk LÆS MERE
11) Fitbit Charge 4 Aktivitetsmåler
Ja Proshop.dk LÆS MERE
12) Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller
Ja Sportmaster LÆS MERE
13) Garmin Vivofit 4 Ja Proshop.dk LÆS MERE
14) Beurer AS87 – Aktivitetstracker Ja Apuls.dk LÆS MERE
15) HONOR BAND 5 Ja computersalg.dk LÆS MERE

I denne artikel får du:

 • En grundig og uvildig gennemgang af de bedste skridttællere på markedet lige nu
 • Det bedste overblik over de testvindende skridttællere, og hvor du kan købe dem
 • Et par gode råd om brugen af skridttællere generelt.

Bemærk venligst: Redaktionen bag Bedste10 har ikke selv testet de forskellige skridttællere – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række uvildige test. Dermed sparer du alt besværet med at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemmeste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et Product Research team som analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet. Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


1. Sportsbuddy Veryfit Kids – sjov motion for børnene

Bedste aktivitetsur til børn

 

Sportsbuddy Veryfit Kids

Se priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit Kids her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Skridttælleren fra Sportsbuddy har mange funktioner, så du og dit barn kan følge med i aktivitet i løbet af dagen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn skal bevæge sig i mindst 60 minutter om dagen. Det er med til at styrke barnets sundhed og koncentration. Aktivtetsuret er derfor en sjovere måde at motivere dit barn til at dyrke mere motion. 

Om Sportsbuddy Veryfit Kids
Sportsbuddy Veryfit Kids er lavet med en rem, der passer til et håndled med en omkreds på 14-24 cm. Det passer derfor til børn mellem 4 og 12 år. Aktivitetsuret er lavet med en indbygget skridt- og kalorietæller, så barnet nemt kan følge med i antal skridt og forbrændte kalorier. 

Du kan hente en app til din smartphone, hvor du og dit barn kan opsætte mål. Det er en sjov måde at motivere dit barn til at gå flere skridt i løbet af dagen. Når barnet opnår et mål, vil displayet vise en pokal. Barnet kan derfor bruge skridttælleren til at gøre gåturen lidt sjovere. I app’en kan du også sætte alarmer. Det kan være smart, hvis du skal minde barnet om aftaler eller toiletbesøg. 

Skridttælleren er også lavet i et holdbart design, som er beregnet til børneleg. Aktivitetsuret er robust og vandtæt, så barnet kan kaste sig ud i vilde lege. Uret er også lavet i et slankt design, så det ikke fylder meget på håndleddet. Batteriet kan holde strøm i op til 7 dage.

Sportsbuddy Veryfit Kids vs. markedet
Sportsbuddy Veryfit Kids ligger i den lave prisklasse sammenlignet med de andre modeller i oversigten. Til prisen får du et børneur, som har mange gode funktioner til dit barn. Designet er slankt og holdbart, så det kan holde til, at barnet leger og bevæger sig. Den tilhørende app kan også være en fordel for barnet, som kan blive mindet om mål og aftaler. 

Hvis du vil glæde dit barn med en skridttæller, så er Sportsbuddy Veryfit Kids et godt valg. 

Fordele

 • Opsæt let mål og alarmer på medfølgende app
 • Tracker skridt og forbrændte kalorier
 • Slankt, vandtæt og holdbart design
Ulemper

 • Mangler en “find mit ur”-funktion

Specifikationer:

 • LED touch display
 • Op til 7 dages batteritid 
 • Passer til håndled med omkreds på 14-24 cm.
 • Vægt 17 g.

2. Sportsbuddy Veryfit V2 – alsidig skridttæller med mange funktioner

Bedste skridttæller

 

Sportsbuddy Veryfit V2

Se priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit V2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Hvis du er på udkig efter en alsidig skridttæller, så er Sportsbuddy Veryfit V2 noget for dig. Uret kan både måle skridt, puls og søvn, så du nemt kan følge med i dine aktiviteter. Uret har også flere indbyggede sportsprogrammer, som måler din aktivitet meget præcist. Med skridttælleren fra Sportsbuddy kan du hurtigt danne dig et overblik over dine fysiske aktiviteter. 

Om Sportsbuddy Veryfit V2
Sportsbuddy Veryfit V2 er en fast følgesvend, hvis du gerne vil måle dine daglige aktiviteter i løbet af dagen. Uret er designet med otte indbyggede sportsprogrammer. Den kan blandt andet måle aktiviteter som løb, cykling, fodbold og yoga. Når du vælger et sportsprogram, der passer til din aktivitet, vil uret vise mere præcise målinger. 

Uret er udstyret med en skridttæller og pulsmåler, så du nemt kan følge med i dine aktiviteter. Målingerne kan være med til at vise dig, hvor mange kalorier du har forbrændt. 

Sportsbuddy Veryfot V2 er også designet med et stort OLED display, som kan vise dig de nyeste målinger. Uret er lavet med et touch-display, så du nemt kan se dine målinger eller indstille uret. Du kan også modtage notifikationer på dit ur, hvis du modtager en besked eller et opkald. Det kan være praktisk, så du ved, at du har modtaget en besked. 

Den alsidige skridttæller er også udstyret med et batteri på 65 mAh. Uret kan derfor holde i op til 10 dage afhængig af, hvor meget du bruger uret. Du kan bruge uret i mange dage, uden at du behøver at lade det op. 

Sportsbuddy Veryfit V2 vs. markedet
Sportsbuddy Veryfit V2 hører til den lave prisklasse sammenlignet med modellerne i oversigten. Til prisen får du et alsidigt aktivitetsur, der både kan måle skridt, puls og søvn. Den passer derfor godt til dig, der ønsker at få et overblik over din aktivitet.

Hvis du sover dårligt om natten, kan uret være med til at fortælle dig om din aktivitet. Du kan også personliggøre interfacet, så uret passer til dig. Der er 5 forskellige interfaces, som du kan vælge imellem. Uret har derfor mange gode funktioner til en skarp pris. 

Fordele

 • Indbyggede sportsprogrammer
 • Måler skridt, puls og søvn
 • Stort OLED display
Ulemper

 • Bruger app’ens GPS – ingen indbygget GPS

Specifikationer:

 • Batteri holder i op til 10 dage
 • Uret passer til håndled med omkreds på 14-21 cm.
 • Vandtæt
 • Vægt 23 g.

3. GARMIN VIVOSMART 4 – funktionspakket livsstilstracker

Bedst til løb

 

Garmin Vivosmart 4

Se priser og tilbud på GARMIN VIVOSMART 4 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Vivosmart 4 er topscorer ved det britiske website Thetelegraph.com, som skriver: ”Du får alt, hvad du forventer af en fitness-tracker og mere til i et brugervenligt design”. Aktivitetssporeren er både topscorer ved engelske Verywellfit.com og amerikanske Developgoodhabits.com. Her bliver den udnævnt som henholdsvis ”Bedst til løb” og ”Runner up”. Også britiske GQ-magazine.co.uk giver en god anmeldelse, og her får modellen en 5. plads.

Om Garmin Vivosmart 4
Personliggør din fitness- og sundhedstracking med Vivosmart 4. Aktivitetssporeren er fuld af nyttige funktioner, der kan optimere din livsstil. Du får både pulsmåler, søvnregistrering og automatisk tracking af forskellig aktivitet. Pure Ox-sensor informerer dom mængden af ilt i kroppen. Takket være stress-tracking kan du også se, på hvilke tidspunkter du er mest stresset. 

Parring med smartphone via Bluetooth eller ANT+ gør det muligt at få beskedindhold og påmindelser på håndleddet. 

Garmin Vivosmart 4 vs. Markedet
Vivosmart 4 er mere funktionspakket end lignende modeller på markedet. Den har samtidig et brugervenligt og attraktivt slankt design med touch-skærm. Her får du meget for pengene, hvis du ønsker personlig og detaljeret fitness- og sundhedstracking.

Fordele

 • Ultraslankt design
 • Daglig stressniveau-analyse
 • Batteriet varer op til en uge
 • Pure Ox-sensor

4. Sportsbuddy Move – vandtæt og kompakt skridttæller

Velegnet til vandaktivitet

 

Sportsbuddy Move

Se priser og tilbud på Sportsbuddy Move her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Sportsbuddy Move passer til dig, der søger en simpel skridttæller med de vigtigste funktioner. Skridttælleren fra Sportsbuddy er lavet i et vandtæt design, så du kan have den med på udendørsturen. Skridttælleren er også lille og kompakt, så du kan have den med i lommen. Sportsbuddy Move viser dig, hvor mange skridt du har gået, og hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen.  

Om Sportsbuddy Move
Sportsbuddy move er simpel og kompakt. Skridttælleren måler 1,5 cm i højden, 3 cm. i bredden og 4,5 cm. i længden. Den passer derfor lige ned i lommen. Du kan nemt have skridttælleren på dig i løbet af dagen, uden at den er synlig. Du kan fastgøre skridttælleren til hvilket som helt stykke tøj.

Når du bevæger dig, vil skridttælleren automatisk måle dine skridt. Det gør det nemt for dig at måle skridt og forbrændte kalorier uden en synlig skridttæller. 

Skridttælleren kan også holde strøm i 3-6 måneder afhængig af, hvor meget du bruger den. Det er praktisk, da du ikke skal huske at oplade den hele tiden. Når batteriet er opbrugt, kan du nemt udskifte den med et CR2032 batteri. Batteriet kan du finde i din lokale dagligvarebutik, så du igen kan følge med i skridt og kalorier. 

Der medfølger også en gratis app til skridttælleren. I app’en kan du synkronisere med uret Sportsbuddy Move, så du kan følge med i antal skridt og forbrændte kalorier på din smartphone. Du synkroniserer app’en med skridttælleren via Bluetooth, så du kan få et overblik over dine data. 

Sportsbuddy Move vs. markedet
Sportsbuddy Move er en prisbillig skridttæller, der kan måle dine skridt og kalorier. Skridttælleren adskiller sig fra de andre modeller med det kompakte design og den lange batterilevetid.

Skridttælleren fra Sportsbuddy er lavet i et simpelt design med få funktioner. Den passer derfor godt til dig, der ønsker at måle skridt og kalorier i løbet af dagen. Den er også ideel til dig, der ikke ønsker at vise skridttælleren frem i form af et aktivitetsur. Sportsbuddy Move passer fint i lommen, hvor du kan gemme den væk. 

Fordele

 • Diskret og vandtæt skridttæller
 • Medfølgende smartphone app
 • Følg med i daglig aktivitet
 • Lille og kompakt
Ulemper

 • En simpel enhed uden mange funktioner

Specifikationer:

 • Batteritid i 3-6 måneder
 • Skridttælleren kan sidde overalt 
 • Vægt 24 g.
 • Mål: 15 x 30 x 45 mm (H x B x L)

5. Garmit Vivofit 4 skridttæller – automatisk måler til flere aktiviteter

Bedste batteritid

 

skridttæller

 

Se priser og tilbud på Garmit Vivofit 4 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Vivofit 4 følger dig hver eneste dag, hvor end du bevæger dig hen. Uret behøver ikke engang en oplader, da uret har 1+ års batteritid. Det er ligeledes vandtæt, så man ikke behøver, at bekymre sig om, hvorvidt det bliver vådt eller ej. Det er altså en aktivitetsmåler, der kan holde til lidt af hvert. Displayet kan personaliseres som man vil, med enten en urskive, digitalur etc.

Alle mulighederne lige ved håndledet
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tage cyklen til arbejde en morgen, men skyerne bekymrer dig – så tag et kig på displayet, og få en illustreret udgave af vejrudsigten. På denne måde, har du alt hvad du behøver ét sted.

Hvis du er den store idrætsudøver, så kender du det måske, når man skal stoppe stopuret og målerne manuelt – dette er ikke nødvendigt med Vivofit 4, da den automatisk måler, hvorvidt du stadig er i bevægelse eller ej.

Vivofit 4 har en lang række funktioner, som bl.a. indebærer registrering af gang, løb, svømning, cykling, trapper etc. Uret opfanger endda selv, hvilken aktivitet du er i gang med.

Fordele

 • God batterilevetid
 • Vandtæt
 • Personaliseret display
 • Automatisk aktivitetsmåler
Ulemper

 • Opladerkabel sælges separat

Specifikationer:

 • Aktivitetsmåler
 • Ur
 • Brugertilpasset display
 • 1+ års batteritid
 • Registrerer automatisk aktivitetstype

6. Sportsbuddy Veryfit Smart – holdbar skridttæller med mange funktioner

God til præcis måling

 

Sportsbuddy Veryfit Smart

Se priser og tilbud på Sportsbuddy Veryfit Smart her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Sportsbuddy Veryfit Smart passer til dig, der ønsker en holdbar skridttæller med mange funktioner. Skridttælleren er lavet i et moderne design med en touchskærm, hvor du kan følge med i dine fysiske aktiviteter. Med skridttælleren kan du måle kalorieforbrænding, søvn, puls og skridt. Du kan derfor nemt få et overblik over dit bevægelsesmønster med sportsuret. 

Om Sportsbuddy Veryfit Smart
Sportsbuddy Veryfit Smart er lavet med 14 indbyggede sportsprogrammer. De indbyggede sportsprogrammer måler dine aktiviteter meget præcist, når du vælger det rette sportsprogram. Du finder blandt andet programmer, der passer til trekking, yoga, løb og cykling. De 14 sportsprogrammer gør det nemt at finde et program, som passer til dine aktiviteter. 

Uret er også udstyret med en stor farveskærm med touch. På skærmen kan du nemt følge med i puls, skridt og kalorieforbrænding. På den store 1,3 tommer skærm kan du modtage beskeder og opkald fra din telefon. Du kan også starte, stoppe eller skifte sang på displayet. Det er praktisk, hvis du ønsker at høre musik på løbeturen. Du kan hurtigt koble din smartphone sammen med uret ved hjælp af Bluetooth. 

Sportsbuddy Veryfit Smart fungerer også sammen med en app, hvor du kan sætte personlige mål. Det kan være med til at motivere dig til at gå flere skridt. Du kan også skifte remmen på uret, så du kan gå med din yndlingsfarve. Remmene findes i mange forskellige farver, så du kan finde en farve, der passer til din stil. 

Den alsidige skridttæller har en batterilevetid på op til 10 dage. Det er med til at sikre, at du kan dyrke sport i mange dage uden at lade uret op. 

Sportsbuddy Veryfit Smart vs. markedet
Sportsbuddy Veryfit Smart adskiller sig fra de andre skridttællere i oversigten med det ridesikre gorilla-glas. Glasset er lavet til at modstå ridser, så det kan holde til aktivt brug. Uret er også lavet i et holdbart materiale, der kan tåle vand ned til 50 meter. Urkassen er også lavet i rustfrit stål, så du får et holdbart aktivitetsur. 

Hvis du leder efter et praktisk og holdbart ur med mange forskellige funktioner, så er Sportsbuddy Veryfit Smart et godt match til dig. 

Fordele

 • 14 sportsprogrammer og smartphone app
 • Stor og flot farveskærm med touch
 • Ridsesikkert gorilla-glas
Ulemper

 • Touch-skærm kunne være bedre

Specifikationer:

 • OLED display
 • Vandtæt
 • Batteritid I op til 10 dage
 • Uret passer til et håndled med en omkreds på 13-19 cm.

7. Xiaomi Mi Smart Band 4 skridttæller – stilrent og diskret design

Mest værdi for pengene

 • Smart og billig aktivitetssporer

 

Xiaomi Mi Smart Band 4 - smart og billig aktivitetssporer 

Se priser og tilbud på Xiaomi Mi Smart Band 4 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Denne smarte aktivtetssporer har et enkelt og klassisk design og er enormt smart, når du skal tracke eksempelvis dine løbetur eller din træning. Denne aktivitetssporer er blandt andet bedst i test hos Pricerunner.dk, hvor det også har en rating på 4,7/5 ved tusindvis af anmeldelser. Derudover har denne aktivtetssporer og rigtigt gode ratings og anmeldelser hos britiske Techadviser.co.uk og danske alatest.dk, hvor det hos Techadviser er anbefalet med 4,5/5 og ekspert ratinger og hos alatest har en rating på 95/100. 

Om aktivitetssporen
Denne aktivitetssporer er perfekt, hvis du ønsker et super billigt og effektivt ur, der kan måle alting under fysisk aktivitet. Den kan for eksempel måle distance, hvis du er ude at løbe. Ligesom et Smart Watch, kan denne aktivitetsporer også afspille musik, lave opkaldsunderretninger og sætte alarmer. 

Denne aktivitetssporer fra Xiaomi Mi er et småt bånd, med en lille skærm, der sidder på din arm – næsten uden du lægger mærke til det. Da det kun er 18 mm bredt, med en lille fin rem, kan du altså sagtens gemme det væk under løbeturen eller anden aktivitet, hvis du føler, at det er i vejen eller andet. 

Leveringstiden på denne aktivtetssporer er 2-3 hverdage, så der går altså meget kort tid fra du bestiller produktet, til du står med det i hånden og frit kan bruge det og udforske dets funktioner. Med denne aktivtetssporer er det kun fantasien og nysgerrigheden, der sætter grænser, så det er bare med at få bestilt allerede i dag! 

Xiaomi Mi Smart Band 4 vs. Markedet
Til forskel fra andre mange aktivitetssporer og smart watches på markedet, har denne aktivitetsspore en meget kort genopladsningstid. Det tager kun to timer at lade op, og derefter kan du bruge løs igen. 

Derudover er denne aktivtetssporer også vandtæt helt ned til 50 meter, så du kan altså sagtens tage på en hyggelig svømmetur med det på, uden at der sker noget – måske kan du endda bruge nogle af de mange funktioner, mens du er i vandet.

Fordele

 • Smart og enkelt design
 • Nemt at have med på farten
 • Vandtæt ned til 50 meter
 • Kort genopladningstid
Ulemper

 • Manuel aktivitetstracking

Specifikationer:

 • Produkttype: Aktivitetsporer
 • Konnektivitet: Bluetooth 
 • Skærm: AMOLED – 0,95” – 240 x 120 pixels
 • Input: berøringsskærm 
 • Rem: sort – bånd – TPU – 155-216 mm
 • Etuimateriale: Polykarbonat 
 • Vægt: 22,1 g
 • Funktioner: sporing af aktivitet – herunder kalorietæller, distance og hjertefrekvens

8. SAMSUNG GALAXY FIT2 – brugervenlig aktivitetssporer med smart-funktioner

Mest brugervenlige skærm 

 

SAMSUNG GALAXY FIT2

Se priser og tilbud på SAMSUNG GALAXY FIT2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

”Fit 2 er en flot og bugdetvenlig fitness-tracker”. Sådan skriver det britiske magasin Techradar, som giver den 3,5 ud af 5 stjerner. Skridttælleren er også anmelderrost af britiske GQ-magazine.co.uk, som tildeler den en 4. plads, ligesom at youtuberen Tech It Easy giver en god videoanmeldelse. 

Køberne giver Galaxy Fit2 samlet 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.com. Her får den mere end 4 ud af 5 stjerner for batterilevetid, mobil-app, søvnsporing og værdi for pengene.  

Om Samsung Galaxy Fit2
Få overblik over din sundhed med Galaxy Fit2, der tracker 5 træningstyper med fokus på tid, puls og kalorieforbrænding. Enheden minder dig sågar om regelmæssig håndvask. Med søvn- og stressstyringsfunktioner kan du opnå større balance i krop og sind. 

AMODEL-farveskærm med en touch-knap og 3D-buet glas giver en oplevelse af kvalitet. Forbind den til din smartphone via Bluetooth, og modtag beskeder på håndleddet. Ved almindelig brug er batterilevetiden op til 15 dage.

Samsung Galaxy Fit2 vs. markedet
Balancen mellem pris og ydeevne får Galaxy Fit2 til at skille sig positivt ud fra mængden. Aktivitetssporeren er budgetvenlig, men har et kvalitetsrigt design og kan tracke aktivitets-, søvn- og stressniveauer. Derfor har eksperter og forbrugere taget godt imod den. 

Fordele

 • Stor værdi for pengene
 • Komfortabel
 • Let at bruge
Ulemper

 • Pulsmåler kunne være mere præcis
 • Ingen indbygget GPS

9. GARMIN VIVOFIT JR. 3 – belønnende og sjov aktivitetstracking

Bedste skridttæller til børn 

GARMIN VIVOFIT JR. 3

Se priser og tilbud på GARMIN VIVOFIT JR. 3 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Vivofit Jr. 3 er topscorer og udnævnt som ”Bedst til børn” ved Pricerunner.dk. ”Gennemtænkt skridttæller til de yngre med mange sjove ekstrafunktioner”, lyder dommen. 

Aktivitetsmåleren får også en god anmeldelse af engelske Wareable.com og en høj vurdering på 4 ud af 5 stjerner ved det britiske magasin T3.com.

Også forbrugerne er begejstrede for skridttælleren, som de giver den samlet 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.com. Modellen får her over 4 ud af 5 stjerner for både nøjagtighed, brugervenlighed, tykkelse og batterilevetid. 

Om Garmin Vivofit Jr.3
Vivofit Jr. 3 kan kun falde i god jord hos dit barn med Disneyprinsesse- eller Marvel-temaet. Aktivitetsmåleren har en slidstærk 130-175 mm rem og er vandresistent ned til 50 meter. 

Adventures-appen indeholder spil, som vil motivere dit barn til at opnå belønning ved endt opgaveløsning.  

Med modellen kan du indstille timer for dit barns huslige opgaver og tildele virtuelle mønter som belønning. Mærk trygheden ved at kunne overvåge barnets aktiviteter såsom leg og sport. Du kan også holde øje med barnets søvnmønster. 

Garmin Vivofit Jr.3 vs. markedet
Ud over at have populært Disneyprinsesse- eller Marveltema adskiller Vivofit Jr. 3 sig fra andre modeller ved den meget lange batterilevetid på 1 år. Samtidig er aktivitetsmåleren fuld af sjove funktioner, der med garanti vil motivere dit barn.  

Fordele

 • Sjove spilfunktioner
 • Motiverende
 • Smart app-løsning 
 • Lang batterilevetid
Ulemper

 • Skærmen er lidt mørk

10. Garmin Forerunner 45 aktivitetstracker – indbygget GPS

Bedste løbeur til prisen

 

Garmin Forerunner 45 - det perfekte løbeur

Se priser og tilbud på Garmin Forerunner 45 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Dette ur fra Garmin er perfekt, når du skal på en løbetur eller en omgang hård træning i fitnesscentret, da det har indbygget GPS med en masse forskellige brugbare funktioner. Uret er anmeldt hos svenske randon.se, hvor den er bedst i test og i første rank i kategorien. Derudover er uret rost hos Pricerunner.dk, hvor den er bedst i test, og på Expertreviews.com.uk, hvor uret er set som det bedste køb, med en rating på 5/5.

Om Garmin Forerunner 45
Dette ur er helt perfekt til din løbetur, træningssession eller noget helt tredje, hvor du skal udøve en eller anden form for fysisk aktivitet. Garmin Forerunner uret kan blandt andet tracke, hvor langt du løber, i hvor lang tid og den kan derudover også tracke din præcise rute, da den har indbygget GPS. 

Uret er nemt at have på håndleddet, da det har en fin rem, der gør, at uret nemt at tages af og på. Det glider heller ikke rundt på håndledet som andre ure, men sidder derimod fast, så du ikke skal bekymre dig om det under din løbetur. 

Grundet det meget stilrene og moderne design, kan dette ur passe ind til mange forskellige træningsoutfits. Designet i sig selv er meget enkelt, da det kun er en sort urskive og en tynd, pæn rem. 

Uret har en masse praktiske funktioner som eksempelvis musikafspilning. Du kan altså lade telefonen ligge i lommen og i stedet bruge dit ur til at navigere i din musikafspilning alt efter behov. 

Garmin Forerunner 45 vs markedet
I forhold til mange andre smarture kan dette ur lave diverse korrekte målinger ud fra din aktivitet. Her gælder det både skridttælling, stresstilstand og din indsats under forskellige aktiviteter. 

Derudover kan Garmin Forerunner 45 uret også parres med din telefon, så alt er let tilgængeligt for dig. 

Uret har en super lang batterilevetid, faktisk helt op til 7 dage og 13 timer, og du skal derfor ikke gå og bekymre dig om, om det nu skal lades, hver gang du skal ud på en løbetur eller en tur i fitness. 

Fordele

 • Indbygget GPS
 • Kan afspille musik
 • Lang batterilevetid
 • Smart og komfortabelt
 • Letvægts
Ulemper

 • Begrænsede sportsprofiler
 • Understøtter ikke svømning

Specifikationer: 

 • Brugervenligt løbeur med GPS og pulsmåling
 • Sikkerheds-og sporingsfunktioner
 • Sports-apps
 • Batterilevetid op til 7 dage
 • Betjenes med 5 knapper
 • VO2-Max estimering
 • 42 mm i diameter
 • Skridttæller, stressregistrering og pulsmåler inkluderet

11. Apple Watch Series 4 – smukt og enkelt design

Udvalgt af Bedste10.dk

 • Premium valg / luksus-valget

 

Apple Watch Series 4 - funktionelt og lækkert ur

Se priser og tilbud på Apple Watch Series 4 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Dette smarte Apple Watch kan bruges til rigtigt mange forskellige ting. Det kan blandt andet bruges til at tælle kalorier under træning, tage tid, måle distance og måle generel aktivitet. Det har et smukt og enkelt design, der nemt kan blende ind med dit outfit. Dette ur er blandt andet bedst i test og i anden rank hos Radron.se, det er det bedste køb med en vurdering på 5/5 hos expertreviews.co.uk, et godt valg hos Mashable.com og meget anbefalet med en score på 4,5/5 hos global.techradar.com.   

Om Apple Watch Series 4
Dette lækre og smarte Apple Watch har enormt mange spændende og brugbare funktioner. Ikke nok med at du kan bruge det når du udøver fysisk aktivitet som løb, cykling eller træning i fitnesscenter, kan det også bruges til musikafspilning, SMS-beskeder, mikrofon og opkaldsunderretninger. 

Det helt klassiske og enormt stilrene design gør, at uret nemt kan blende ind sammen med dit tøj og andre accessoires. Derudover kan remmen til Apple Watchet også nemt justeres og kommer i størrelser fra 130-200 mm. 

Apple Watch Series 4 uret har en holdbar batteritid og kan holde helt op til 18 timer uden opladning. Derudover er selve uret rigtigt let, og du mærker knap nok, at du har noget om armen, da det kun vejer 39,8 g. 

Apple Watch Series 4 vs. markedet
Èn af fordelene ved dette Apple watch er, at det netop er enormt let at bruge. Du kan tilkoble det til din telefon, og du kan derfor også klare mange af tingene på dit Apple Watch i stedet for din telefon. 

Uret er lavet af rustfrit stål, og du kan derfor også være sikker på, at det holder dets elegante look og glans lang tid efter købet. Apple Watchet er et af de mest populære ure på markedet, netop af disse grunde.

Fordele

 • Funktionelt og moderne ur
 • Mange forskellige funktioner
 • Stort display
 • Letvægts
Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Batterilevetiden kunne være bedre

Specifikationer: 

 • Produkttype: smart ur
 • Operativt system: WatchOS 5
 • Lagring: 16 GB
 • Konnektivitet: Wifi, Bluetooth
 • Understøttet: iOS
 • Skærm: LTPO OLED 324 x 394 pixels
 • Rem: Sort – sportsbånd – fluoroelastomer – 130 – 200 mm
 • Batteri run-time: op til 18 timer
 • Etuistørrelse: 40 mm
 • Etuimateriale: Rustfrit stål
 • Dimensioner (BxCxH): 34 mm x 10,7 mm x 40 mm
 • Vægt: 39,8 g

12. Fitbit Charge 4 Aktivitetsmåler – praktisk og pålidelig

Forbrugerfavorit 

 

Fitbit Charge 4 Aktivitetsmåler

 

Se priser og tilbud på Fitbit Charge 4 Aktivitetsmåler her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Testresultater
Denne smarte Fitbit Charge 4 aktivitetsmåler har scoret hele 4,6 ud af 5 mulige stjerner. Dette er baseret på 20 brugeranmeldelser fra Elgiganten. 

Om Fitbit Charge 4 Aktivitetsmåler
Fitbit Charge 4 aktivitetsmåler er en praktisk og pålidelig følgesvend, hvis du vil tracke din aktivitet.

 Aktivitetsmåleren giver dig et præcist overblik over din træning, uanset om du dyrker yoga, svømmer, løber eller træner i et fitnesscenter. Udover at måle din puls og aktivitetsniveau, så har måleren også en indbygget GPS, hvormed du præcist kan se, hvor langt og hvor hurtigt du har løbet.

Derudover så har Fitbit Charge 4 aktivitetsmåleren også nogle lækre indbyggede detaljer, som kan gøre hverdagen lidt nemmere for dig. F.eks. kan du bruge Spotify Connect til at afspille din yndlings musik direkte fra aktivitetsmåleren. På den måde behøver du ikke hive din smartphone frem, hvis du vil høre lidt godt musik. 

Dertil er lige netop Fitbit Charge 4 aktivitetsmåleren ekstra perfekt for kvinder, da den også kan være med til at holde styr på ens menstruations- og ægløsningscyklus. Dette er super praktisk, hvis man f.eks. prøver på at blive gravid. Der er dermed store fordele at hente, når du investerer i denne Fitbit Charge 4 aktivitetsmåler – både i forhold til din træning, men også i forhold til din hverdag generelt.

Fordele

 • Indbygget GPS
 • Måler mange forskellige aktiviteter
 • Musikafspiller
 • God til træning og hverdagen
Ulemper

 • Intet farvedisplay

Specifikationer:

 • Kan synkroniseres med smartphone.
 • NFC til kontaktløs betaling med Fitbit Pay.
 • Indeholder vejroversigt.
 • 74 mAh batteri der holder i op til 7 dage.
 • Bluetooth 4.0.
 • 160 x 100 pixel PMOLED touchskærm dækket af Gorilla Glass 3.
 • Vandresistent ned til 50 meter.

13. Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller – høj præcision

Udvalgt af Bedste10.dk

 

Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller

 

Se priser og tilbud på Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Testresultater
Denne Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller har scoret 4,4 stjerner ud af 5 mulige i brugeranmeldelser på Amazon

Om Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller
Hvis du gerne vil vide en række forskellige data omkring dit løb, men ikke har lyst til at betale store mænger af penge for det, er denne Garmin Running Dynamics Pod Skridttæller et super godt bud på et produkt, som fungerer super godt, samtidig med at prisen er overkommelig. 

Skridttælleren er ganske lille i designet, hvormed den altså er super nem at have med på løbeturen uden, at du får følelsen af, at den tynger. Derudover går klipsen bagpå skridttælleren det muligt for dig at placere den på kanten af dine shorts eller tights, hvormed den altså sidder gemt væk. Dette kan være super rart, hvis man f.eks. synes det er akavet med at armbånd eller en chest strap.

Mange af brugeranmeldelserne af skridttælleren roser derudover også produktets præcision. Mange af brugerne forklarer, at skridttælleren måler distancer, tid, puls osv. lige så præcist, som mange af deres andre langt dyrere produkter. Dermed får du altså et kvalitetsprodukt uden, at du behøver at grave særlig dybt i lommerne. 

Derudover så har Garmin Running Dynamics Pod Skridttælleren også et fint og sporty design, samtidig med at dens lille størrelse gør den ganske diskret at have med sig. Skridttælleren er dog udstyret med en smart grøn farve, hvilket gør den nem at få øje på, hvis du skulle gå hen og få den væk. 

Det er dermed et super godt produkt, hvis du mangler en præcis skridttæller til dine løbeture, men uden at ofre alt for mange penge på det.

Fordele

 • God pris
 • Kompakt design
 • Kan klipses på tøjet
 • Høj præcision
Ulemper

 • Intet display

Specifikationer:

 • Indbygget accelerometer.
 • Vandtæt.
 • CR1632 batteri.
 • Vægt: 12 gram.
 • Dimensioner (B x D x H): 2,32 cm x 1,92 cm x 3,76 cm.
 • Batterilevetid (op til): 1 år.
 • Udskifteligt batteri.

14. Beurer AS87 – god til motionsløb

Aktivitetstracker

 

skridttællerSe priser og tilbud på Beurer AS87 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Hvis du leder efter en aktivitetstracker, som kan mere end bare de basale funktioner, så går du ikke galt i byen med Beurer AS87. Som billedet antyder er dette en aktivitetstracker, som også kan forbedre din løbetræning til en meget bedre pris, end alle de dyre fitnessarmbånd, som mange er begyndt at bære i bybilledet. En perfekt træningskammerat, som også er god i hverdagsbrug.

Særlig ”HealthManager”-app måler din aktivitet
Beurer AS87 er fremfor alt en fantastisk aktivitetstracker. Den måler præcist, og du kan få data omkring alt fra distance til gennemsnitsfart, mens du er på farten. Herudover kan du bruge kalorieberegneren til at se, hvor mange kalorier du ca. forbruger, når du løber din yndlingstur.

Beurer AS87 er udstyret med en særlig ”HealthManager”-app, som er særlig brugbar under løbeture. Her bliver din jogging aktivitet målt, ligesom du kan få oplyst både din tid og gennemsnitshastighed, der er meget relevant under løbeturen. Med andre ord kan du både træne og motionere i det daglige med konstant dataindsamling på håndledet.

Beurer AS87 får generelt flotte anmeldelser i de testresultater, vi har gennemgået, og det er en god aktivitetstracker for både motionisten og løberen. Data fremlægges overskueligt på det store display, og AS87 kan helt sikkert anbefales til alle og enhver. Én af markedets bedste aktivitets, der fortjent har fået en plads på vores liste.

Fordele

 • Indbygget alarm
 • Indbygget bevægelsesreminder
 • Præcis måling
Ulemper

 • Telefonparring kunne være nemmere

Specifikationer:

 • Aktivitetstracker
 • Ur
 • Smart ”HealthManager”-app
 • Gennemsnitshastighed

15. HONOR BAND 5  – gode funktioner til en fantastisk pris

Bedste ur under 500 kroner 

 

 

Se priser og tilbud på HONOR BAND 5 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

”Band 5 beviser, at du ikke behøver at spendere mange penge for at få en anstændig fitness-tracker”. Sådan skriver det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk og udnævner skridttælleren som den ”Bedste skridttæller under 50 pund”. Modellen får også en god anmeldelse af det britiske website Thetelegraph.co.uk, hvor den bliver nr. 4 på listen. Forbrugerne giver 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon.com. ”Fantastiske funktioner til en god pris”, skriver en tilfreds køber. 

Om Honor Band 5
Med Band 5 har du en professionel træner om håndleddet. Modellen indeholder en række nyttige funktioner, som kan motivere dig i dagligdagen. Få gavn af 24-timers pulsmåler, analyse af søvnmønstre og detaljeret aktivitetstracking. Modellen er vandtæt op til 50 meter og kan også spore din svømning. Løft håndledet, og du vil modtage beskedindhold og påmindelser på den flotte AMODEL farveskærm med touch-funktion. Batterilevetiden er på 2 uger.

 Honor Band 5 vs. markedet
Band 5 er blandt markedets bedste i prisklassen – og prisen kan de fleste være med på. Her har du en velskabt skridttælleren til et lavere budget med AMOLED-farveskærm og alle de basale funktioner, du forventer i en god model og flere til. 

Fordele

 • God pris
 • AMOLED-farveskærm
 • Pulsmåler
 • Sporer løb og svømning
Ulemper

 • Skærmen reagerer lidt langsomt

Hvordan bruges en skridttæller?

Her til sidst vil vi meget gerne gøre dig lidt klogere på, hvordan man får mest ud af en skridttæller, og hvorfor du skal ud og investere i en sådan. Der er nemlig mange gode grunde til at investere i en skridttæller, da det simpelthen kan være med til at gøre dig mere aktiv og nå dine mål hurtigere!

En skridttæller er egentlig meget simpel at bruge, og du kan næsten ikke gøre noget galt i den forbindelse. Her afhænger det naturligvis af modellens individuelle betjening, men generelt er det let som en leg at komme i gang med at tælle skridt. Du tænder blot for tælleren, når du står op om morgenen, og herefter skal du bare have den med dig overalt, hvor du går.

Placeringen af skridttælleren afhænger meget af, hvilken af de ovenstående modeller der er din favorit, men normalt skal den placeres så tæt på benene som muligt. Dette sikrer, at dine skridt bliver målt så præcist som muligt, således at dine resultater ikke bliver misvisende. Den normale placering er gerne omkring bukselinjen, hvor bevægelsen i dine ben opfanges lettest!

Hvilken skridttæller skal jeg vælge?

Det kan hurtigt virke lidt overvældende med alle de forskellige skridttællere og de muligheder, som de hver især tilbyder. Priserne spænder vidt fra mellem 100 kroner og op til over 1000 kroner, så det afhænger meget af dine præferencer og behov. Mange gange er en billig model dog mindst ligeså god som en dyrere model, da kvaliteten generelt ikke nødvendigvis hænger sammen med prisen for skridttællere.

For rigtig mange almindelige motionister kan det være gavnligt at vælge en simpel model uden alt for meget hurlumhej udenom. Den enkle betjening gør skridttælleren lettere at bruge, og det øger chancerne betragteligt for, at den så også bliver brugt i det daglige. Alle de forskellige skridttællere er forholdsvis præcise, men generelt er der normalt en usikkerhed på omkring 5 % for de fleste modeller. Derfor bør nøjagtigheden ikke afspejle dit valg – stort set alle modellerne er lige nøjagtige, og det afhænger af de forhold, som tælleren skal måle ud fra!

Vi har fundet de bedste skridttællere på markedet ud fra pålidelige testresultater fra nogle af de største forbrugsmagasiner. Derfor kan du med ro i sindet vælge én af de 7 modeller på vores liste, da de alle er gode bud på solide skridttællere, der virker i mange, mange år!

Hvorfor overhovedet tælle sine skridt?

Mange mennesker tænker slet ikke over, at antal skridt i ens dagligdag siger meget omkring ens generelle sundhed – men dette er faktisk tilfældet. Af netop denne grund anbefaler eksperter indenfor motion og trivsel også, at voksne i gennemsnit bør gå 10.000 skridt om dagen, mens børn faktisk bør tage op til 12.000 skridt om dagen. Det lyder meget voldsomt, men i virkeligheden er der rigtig mange danskere, der i den almindelige dagligdag langt overstiger dette tal. Omvendt kan et krævende kontorjob ofte gøre, at man ikke får gået de skridt, man egentlig burde, hvorfor det kan være gavnligt at holde styr på dine skridt!

Man kan faktisk forbrænde mange kalorier blot ved at gå, selvom det synes mere logisk at man skal være super aktiv. Så hvis du har et højt BMI (Udregn din BMI her), men ikke føler at motion er noget for dig, så kan du blot starte stille og roligt ud med blot at gå de anbefalede skridt pr. dag.

Den positive psykologiske effekt og konkurrencen omkring skridttælleren

Når man bruger en skridttæller opnår man en positiv psykologisk effekt, der gavner din bevægelighed generelt. Dette skyldes, at man er meget mere opmærksom på, at man også burde få gået en ekstra tur eller tage trapperne op på 4. sal, når man ved, hvor mange skridt man mangler i det daglige. Herudover får man også et konkurrencemæssigt aspekt ind i dagligdagen, hvor det pludselig kan blive et mål for dagen at opnå minimum 10.000 skridt – og måske endda mere end det!

Den gavnlige effekt af en skridttæller gavner naturligvis dig selv, men det kan også være med til at gavne dem omkring dig. Dette skyldes, at der pludselig kan gå sport i, hvem der får gået længst i en travl hverdag, og denne konkurrence-effekt gavner alle dem, der deltager i ræset. En gåtur skal helst være et udtryk for lyst fremfor tvang, hvis den skal gavne både krop og sjæl – og her kan konkurrencen være med til at sætte skub i lysten.

Vi håber, at du har nydt denne test af skridttællere og har fundet din favorit på vores liste. Listen er et udtryk for markedets bedste skridttællere, og der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for din skridttæller, hvis du vælger én af de 7 på vores liste. En skridttæller er vejen frem, hvis du vil nå dine 10.000 skridt om dagen. God gåtur!


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Telegraph

En prisvindende nyhedskilde, som har eksisteret i mere end 160 år. Den britiske side formidler og tester nyheder inden for blandt andet sport og livsstil. Websitet har testet Garmin Vivosmart 4 og Honor Band 5. Førstnævnte er udnævnt som topscorer som følge af kvaliteten og bonusfunktionerne. Band 5 får en god anmeldelse og en 4. plads på listen. 

De to tests kommer omkring design, batteri, funktioner og display. Anmelderen opvejer fordele og ulemper og giver en samlet god bedømmelse af begge modeller. 

Testen er udført den: 5. februar 2021
Se hele testen her: Telegraph.co.uk

Techradar

Techradar er et britisk online magasin, som fokuserer på teknologi. Her finder du råd om alverdens teknologiske produkter, anmeldelser og artikler.

XIAOMI MI SMART BAND 4 bliver anmeldt hos Techradar, hvor modellen får 4,5/5 stjerner. De roser særligt prisen, designet og pulsmåleren, som har god funktionalitet og fornuftig kvalitet. Du kan læse en dybdegående anmeldelse af produktet, hvor de kommer omkring alle urets elementer. 

Testen er udført i 2019
Du kan se testen her

Verywellfit

En engelsk platform med en mission om at give motionister de bedste betingelser for at finde det rette træningsudstyr. På sitet kan forbrugere finde over 6000 anmeldelser, tests og guides. Platformen gennemgår Garmin Vivosmart 4, som her er topscorer og udnævnt som ”Bedst til løb”. Anmeldelsen kommer rundt om design, funktioner og batteri og roser modellen for blandt andet GPS-sporing og timerindstilling. 

Testen er udført den: 2. december 2020
Se hele testen her: Verywellfit.com

Developgoodhabits

Det amerikansk website henvender sig til forbrugere, der ønsker at skabe et bedre liv gennem vaner. Sitet tilbyder guides og anmeldelser inden for fitness og peronlige forhold.

DGH har anmeldt Garmin Vivosmart 4, som her er topscorer og ”Runner up”. Anmelderen opvejer fordele og ulemper, hvor listen med fordele er klart længst. Samlet set får modellen en god anmeldelse baseret på funktioner, design, app, GPS og batteri.

Se hele testen her: Developgoodhabits.com

GQ-magazine

Det britiske magasin rådgiver og anmelder nye produkter inden for områder som sport og rejse. 

Magasinet giver en god anmeldelse af Garmin Vivosmart 4, som bliver nr. 5 ud af 6. Også Samsung Galaxy Fit2 er anmelderrost og bliver nr. 4. De to skridttællere er listet som nogle af de bedste skridttællere at begynde med. Begge modeller får ros for deres design og funktioner. 

Testen er udført den: 22. marts 2021
Se hele testen her: GQ-magazine.co.uk

Expertreviews

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

Testmagasinet har anmeldt Honor Band 5, som her er topscorer og udnævnt som den ”Bedste skridttæller under 50 pund”. Anmeldelsen kommer omkring design, pris og performance. Som fordele fremhæver magasinet skridttællerens pris, batterilevetid og puls- og søvnsporing. 

Testen er udført den: 22. januar 2021
Se hele testen her: Expertreviews.co.uk

Apple Watch Series 4 bliver her anmeldt, og det får udnævnelsen ”et fremragende smartwatch” af Expertreviews.co.uk med en rating på 5/5 stjerner. De har en lavet teknisk og dybdegående anmeldelse, hvor du kan komme helt i ned i detaljen med dit potentielt næste ur. 

Testen er udført den: 27. december 2019
Du kan se testen her

Techradar

Det britisk magasin tester og anmelder gadgets. Magasinet har mange afdelinger med erfarne skribenter verden over.

Techradar.com har testet Samsung Galaxy Fit2, som får en middel vurdering og 3,5 ud af 5 stjerner. Læseren får en to minutters gennemgang af produktets design, funktioner, træningssporing og app. Magasinet bedømmer modellen som flot, billig og med gode basale funktioner.  

Testen er udført den: 18. januar 2021
Se hele testen her: Techradar.com

Pricerunner

Mange forbrugere tyr til Pricerunner.dk for at få overblik over produkter og priser. Sammenligningstjenesten opdaterer og udvider løbende databasen med nye tests og produkter. 

Pricerunner.dk har testet Garmin Vivofit Jr. 3, som her er topscorer og udnævnt som ”Bedst til børn”. Tjenesten gennemgår funktioner, design og ydeevne med barnet i tankerne. Konklusionen lyder, at skridttælleren er gennemtænkt og har mange sjove ekstrafunktioner.    

Testen er opdateret den: 16. marts 2021
Se hele testen her: Pricerunner.dk

Wareable

Det engelske website forpligter sig på at hjælpe forbrugere med at få mest muligt ud af teknologiske produkter. Her skriver tech-journalister om det sidste nye inden for gagdet- og teknologiverdenen. 

Sitet giver en god anmeldelse af Garmin Vivofit Jr. 3, der er listet som et af de bedste smartwatches til børn. Anmeldelsen gennemgår med en positiv tone skridttællerens design og funktioner. 

Testen er udført den: 25. november 2020
Se hele testen her: Wareable.com

Wareable er en del af Wareable Media Group. Det er det eneste sted dedikeret til bærbar teknologi, og de forsøger at hjælpe forbrugeren til det rette køb. 

Garmin Forerunner 45 får 4,5/5 stjerner hos Wareable. De gennemgår design, funktioner, pulsmåler og batteritid. Alt i alt er det et godt ur til prisen ifølge Wareable. Det har mange funktioner og en smal rem, dog er batteritiden ikke så lang. 

Testen er udført den: 20. juni 2019
Du kan se testen her

Eksperterne fra Wareable har også foretaget en test og vurdering af APPLE WATCH SERIES 4, som bliver udnævnt til et ”topvalg”. Her roser testpanelet blandt andet det gode design og de smarte funktioner, som uret kommer med. 

Testen er udført den: 19. september 2018
Du kan se testen her

T3

Det britiske magasins mission er at fremhæve produkter, der hjælper forbrugeren til et bedre liv. Magasinet filtrerer de nyeste produkter inden for teknologi og livsstil for at sikre læseren det bedste af det bedste. 

T3 har anmeldt Garmin Vivofit Jr. 3, som får en høj bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Anmeldelsen kommer omkring design, funktioner og batterilevetid. Skridttælleren får mange positive ord med på vejen, særligt for batterilevetiden og de mange funktioner.

Testen er udført den: 10. marts 2021
Se hele testen her: T3.com

T3 er et britisk magasin, som behandler teknologi. De er specialiserede i gadgets, gizmos og anden teknologi. Oprindeligt stod T3 for Tomorrow’s Technology Today, men i dag kaldes det for T3 eller T3.com.

APPLE WATCH SERIES 4 får 5/5 stjerner hos T3. T3 har set på Apple ure og lavet en oversigt over dem og de bedste køb. Serie 4 er et godt køb og billigere end nogle af de andre og nyere Apple ure. Du skal ifølge T3 købe uret for designet, dets lange batteritid, og at det har den største skærm af alle testede. 

Testen er opdateret den: 27. april 2021
Du kan se testen her

PCmag

PC Magasin (forkortet til PCmag) er et amerikansk computermagasin, som i dag findes online. Her skriver de anmeldelser af de seneste teknologiske produkter.

Eksperterne fra PCMag har anmeldt går på Apple uret Series 4, som roses for designet og for at være ét af de bedste smartwatches. Prisen er høj, men du får også meget for pengene. 

Blandt fordelene nævner PCmag den store skærm, det stilfulde look og den gode opkaldskvalitet. 

Anmeldelsen er udført den: 26. september 2018
Du kan se anmeldelsen her

Techadvisor.com

Techadvisor er et online magasin, hvor der anmeldes og skrives om forskellige teknologiske produkter. 

Techadvisor giver Apple Watch Series 4 en rating på 4,5/5 stjerner. De skriver en lang anmeldelse, hvor de især kommer godt ind på urets funktioner. De roser blandt andet urets design, der er særligt med en smal rem og stor skærm, hvilket er smart i praksis.

Testen er udført den: 1. oktober 2018
Du kan se testen her

 

FAQ

Hvordan vælger jeg en skridttæller?
Den bedste måde at finde frem til den helt perfekte skridttæller er igennem test på internettet eller ved at forhøre dig i en butik. Det er eksperterne, der ved mest om forskellige fordele og ulemper. Dog bør du altid tjekker anmeldelser fra kunder, der har prøvet produkterne også.
Hvilken skridttæller er mest præcis?
Der er mange forskellige skridttællere på markedet, og derfor er det ekstra svært at finde den, der er mest præcis – mange af dem lever op til det. Garmin Running Dynamics Pod skridttæller er dog et godt valg i forhold til præcision og også til prisen.
Hvordan burger jeg en skridttæller?
En skridttæller er utroligt simpel at bruge, og du gør det nok allerede. Der sidder en forsimplet model i din mobil. Hvordan, du bruger den enkelte, afhænger selvfølgelig af modellen, men som udgangspunkt er det intuitivt, og du vil hurtigt kunne finde frem til et godt resultat.
Virker skridttæller apps faktisk?
Hvorvidt en skridttæller app virker, der kan være svært at sige. Som udgangspunkt, så ja, selvfølgelig gør de det, men det kræver jo altså, at du altid går med din mobil – og hvor mange gør det? Derfor er en skridttæller et bedre alternativ, da den altid sidder på dig.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Tanita PD 637 kalorie

Tanita PD 637 kalorie- og skridttæller i testDen bedste skridttæller vurderet på testresultater fra de mange forbrugermagasiner er Tanita PD 637, der mange steder kåres som én af de bedste skridttællere i den mellemste prisklasse. Her får du en lille, men utroligt praktisk skridttæller, som du let kan have med dig overalt, og den er lavet i et slidstærkt materiale, der kan holde til livets udfordringer i mange år!

Letlæselig skærm og smarte funktioner
Tanita PD 637 fungerer naturligvis som en almindelig skridttæller, der måler både antal skridt og den samlede distance, som du har præsteret i løbet af dagen. Men herudover kan den meget mere! Du kan f.eks. glæde dig over den smarte pace-funktion, der kan hjælpe dig med at holde tempoet på din løbetur med små bip-lyde, og du kan også få styr på forbrændte kalorier ved at indtaste din data i tælleren. Dermed får du et multifunktionelt værktøj, som du kan have med overalt.

Udover de smarte funktioner, så roses Tanita PD 637 i test for at have en utrolig letlæselig skærm, der gør det let at kontrollere skridtene på farten. Dette er meget imponerende, når man tænker på skridttællerens diskrete størrelse, og der er ingen tvivl om, at dette er den bedste skridttæller til prisen.

Tanita PD 637 leverer en flot nøjagtighed og en række lækre funktioner, som gør den utroligt velegnet som daglig motivationsfaktor. Testresultaterne peger alle sammen på, at dette er en holdbar og diskret skridttæller, som vinder mellemprisklassen klart. Derfor kan vi kun anbefale Tanitas fantastiske skridttæller – en klar 1.-plads i vores store test af skridttællere!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur og stopur
 • Pacer
 • Vægt: kun 28 g
 • Dimensioner: 50 x 40 x 25 mm
 • 2 års garanti.

Garmin Vivofit 3

SkridttællerLigesom sin storebror Vivofit 4, så har Vivofit 3 bevægelsesdetektoren Garmin Move IQ, som registrerer hvilken aktivitet du foretager dig. På denne måde, kan du være sikret, en god tracking af dine sport og motion. Ligeledes kan du altid checke dataen fra Vivofit 3 på din smartphone, og sikre dig et overblik over alle månedens aktiviteter.

Vivofit 3 minder dig også om, hvis du har siddet stille for længe, da den registrerer dine bevægelser. En diskret aktivitetsalarm lyder, hvis du har siddet stille i mere end en time. Du skal heller ikke bekymre dig om batteritid eller opladning, for Vivofit 3 kommer med 1+ års batteritid.

Vælg din stil
Vivofit 3 kan personliggøres med din helt egen stil, da det er muligt, at skifte remmen ud på uret. Remmene fås i en lang række forskellige farver og former, så du er sikker på, at finde det look som passer dig perfekt.

Aktivitetstrackeren kommer med en smartphone app, som synkroniserer gennem hele dagen, så alt bliver lageret på din telefon – på denne måde kan du garantere et fuldt overblik over din træning.

Specifikationer:

 • Aktivitetstracker
 • Smart display-belysning
 • Smartphone app

Polar aktivitetsmåler – Loop2Populær skridttæller i flot design - Polar aktivitetsmåler - Loop2 skridttæller

Den sidste skridttæller på vores liste er den måske flotteste skridttæller af dem alle – nemlig Polar Loop2! Her har designet spillet en central rolle i udviklingen, ligesom det er en moderne skridttæller, som har mange, gode funktioner til dagligdagsbrug. Loop2 er utrolig populær blandt de danske motionister, og den fortjener da bestemt også at blive nævnt på vores liste!

Lang batterilevetid og notifikationer fra din smartphone!
Polar Loop2 er en moderne skridttæller, som spiller tæt sammen med den tilhørende app, der fås til diverse smartphones. Her kan du f.eks. få et godt overblik over dine træningsdata, ligesom du kan modtage notifikationer direkte på armbåndet, hvis du vil være opdateret hele tiden. Herudover fungerer skridttælleren upåklageligt, og den kan varetage både skridt-, distance- og kaloriemålinger.

Skridttælleren fra Polar kan monitorere dit aktivitetsniveau 24/7, hvilket gør det muligt at kortlægge, hvor du bør forbedre dig, og armbåndet er utrolig let, hvilket letter den daglige brug. Herudover er batterilevetiden suveræn, da du kan forvente op til 8 dages brug på kun én opladning. Armbåndet kan sagtens erstatte dit normale, digitale ur, da disse funktioner også varetages på den monokrome skærm!

Polar Loop2 kan fås i både sort og hvid, hvilket bidrager til den flotte vurdering af designet, og alt i alt modtager denne model store roser hos forbrugerne. Det er et lækkert armbånd, der let kan følge dig rundt hver eneste dag, og funktionerne fungerer simpelthen bare, som de skal. Af denne grund fortjener Polar Loop2 den sidste plads på vores liste over de bedste skridttællere på markedet!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distancemåling
 • Ur
 • Modtag notifikationer fra din smartphone
 • Lang batterilevetid – op til 8 dages brug
 • Utrolig let
 • 2 farver: Sort og hvid

Denne side er anmeldt af: Lea S. Danielsen Rating 10/10