Skrevet d. 7. januar 2019 af Lars Jespersen

Skridttæller test 2019 – Find den bedste skridttæller

Skridttæller test 2019 – Her er de bedste skridttællere!

Vi hører det ofte, men vi slår det mange gange væk som en selvfølge: ”Du skal gå minimum 10.000 skridt om dagen.” Danskerne er generelt dårlige til at få motioneret nok, hvilket i høj grad går ud over folkesundheden, men det kan naturligvis også være svært at holde styr på, hvor mange skridt man har gået. Som mennesker har vi generelt en tendens til at være optimistiske, og dette betyder i mange tilfælde, at vi reelt har gået en kortere distance, end vi går og tror – og netop her kommer en skridttæller ind i billedet.

Med en skridttæller i bukseremmen kan du få meget mere fokus på din bevægelse i en travl dagligdag. Selvom du har et stillesiddende job, så bevæger du dig måske mere, end du lige tror, og en skridttæller måler meget præcist, hvor mange skridt og meter, du har bevæget dig rundt. Dermed får du noget håndfast at gribe fat i, hvilket giver dig muligheden for at gøre noget aktivt ved problemet, hvis du ikke bevæger dig nok. Skridttællere fås i mange former, farver og størrelser, men du kan let finde frem til den mest præcise og helt optimale skridttæller gennem vores test her på Bedste10.dk.

 Bedste skridttællere Testvinder Set hos
1) Tanita PD 637
JaHelsebixen.dkLÆS MERE
2) SELECT SkridttællerJaSport24LÆS MERE
3) Beurer PM 18JaProshop.dkLÆS MERE
4) Polar aktivitetsmåler – Loop2JaProshop.dkLÆS MERE

I denne test af skridttællere får du:

 • en grundig og uvildig gennemgang af de bedste skridttællere på markedet lige nu
 • det bedste overblik over de testvindende skridttællere, og hvor du kan købe dem
 • et par gode råd om brugen af skridttællere generelt.

Bemærk venligst: Redaktionen bag Bedste10 har ikke selv testet de forskellige skridttællere – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række uvildige test. Dermed sparer du alt besværet med at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd – du kommer direkte til det mest overskuelige overblik over markedets bedste skridttællere.


1. Tanita PD 637 kalorie- og skridttæller

Tanita PD 637 kalorie- og skridttæller i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,00 299,00 Til butik →
399,00 438,00 Til butik →

Den bedste skridttæller vurderet på testresultater fra de mange forbrugermagasiner er Tanita PD 637, der mange steder kåres som én af de bedste skridttællere i den mellemste prisklasse. Her får du en lille, men utroligt praktisk skridttæller, som du let kan have med dig overalt, og den er lavet i et slidstærkt materiale, der kan holde til livets udfordringer i mange år!

Letlæselig skærm og smarte funktioner

Tanita PD 637 fungerer naturligvis som en almindelig skridttæller, der måler både antal skridt og den samlede distance, som du har præsteret i løbet af dagen. Men herudover kan den meget mere! Du kan f.eks. glæde dig over den smarte pace-funktion, der kan hjælpe dig med at holde tempoet på din løbetur med små bip-lyde, og du kan også få styr på forbrændte kalorier ved at indtaste din data i tælleren. Dermed får du et multifunktionelt værktøj, som du kan have med overalt.

Udover de smarte funktioner, så roses Tanita PD 637 i test for at have en utrolig letlæselig skærm, der gør det let at kontrollere skridtene på farten. Dette er meget imponerende, når man tænker på skridttællerens diskrete størrelse, og der er ingen tvivl om, at dette er den bedste skridttæller til prisen.

Tanita PD 637 leverer en flot nøjagtighed og en række lækre funktioner, som gør den utroligt velegnet som daglig motivationsfaktor. Testresultaterne peger alle sammen på, at dette er en holdbar og diskret skridttæller, som vinder mellemprisklassen klart. Derfor kan vi kun anbefale Tanitas fantastiske skridttæller – en klar 1.-plads i vores store test af skridttællere!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur og stopur
 • Pacer
 • Vægt: kun 28 g
 • Dimensioner: 50 x 40 x 25 mm
 • 2 års garanti.

2. SELECT skridttæller – Simpel, men effektiv

Simpel og effektiv skridttæller - SELECT skridttæller

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
175,00 204,00 Til butik →

Hvis du leder efter en utroligt simpel skridttæller, som bare skal kunne tælle dine skridt og din distance på mest nøjagtig vis, så er denne skridttæller fra SELECT perfekt til formålet! Den er simpel og klassisk i designet, og selvom den måske ikke ser moderne ud, så virker funktionerne til perfektion – og dette kan også siges om mange, mange år.

Billig og effektiv skridttæller

Du kender nok SELECT for deres fodbolde og andet sportsudstyr til boldens verden, men de har faktisk også en lang række motionsprodukter på markedet, der alle er i den billigere prisklasse. Dette gælder bestemt også for deres skridttæller, der er en af testens billigste skridttællere. Selve skridttælleren mangler dog ikke kvalitet, da den hårde plastik er meget hårdfør, ligesom nøjagtigheden er ganske god i test.

Med skridttælleren fra SELECT kan du tælle skridt og distance, samtidig med at du altid har et ur i bukseremmen. Herudover kan du benytte dig af den indbyggede kalorietæller, der viser dig dine forbrændte kalorier i løbet af en dag. Denne funktion bør dog altid tages med et gran salt, da modellen ikke differentierer mellem forskellige persontyper.

Skridttælleren fra SELECT klarer sig ganske fornuftigt i de mange testresultater, vi har gennemgået for dig, og hvis du har brug for en basic skridttæller, så passer denne model perfekt til dig. Du får ikke masser af smarte funktioner, men de funktioner, som er at finde på skridttælleren, fungerer til perfektion – og så behøver man i virkeligheden ikke mere!

Specifikationer:

 • Skridttæller (med visning af kilometer)
 • Ur
 • Måling af kalorieforbrug
 • Overskueligt display
 • 3 knapper.

3. Omron Walking Style IV

Nøjagtig skridttæller - Omron Walking Style IV skridttæller

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

På 3.-pladsen i vores gennemgang af de bedste skridttællere i test finder vi denne smarte sag fra Omron! Omron er kendt for at lave nogle af markedets bedste skridttællere, og denne model lever da også fuldt ud op til disse forventninger. Du får nøjagtige målinger, som tilmed kan læses i op til 7 dage, hvilket adskiller denne model fra resten af skridttællerne, vi hidtidigt har gennemgået!

Indbygget hukommelse og brug af accelerometer

Omron Walking Style IV er en moderne skridttæller, der gør det muligt at måle din daglige gang uden at skulle have skridttælleren siddende i buksekanten. Dette er muligt pga. det indbyggede accelerometer, der bruger din bevægelse og hastighed til at måle dine skridt. Dermed får du nøjagtige resultater uden at skulle rende rundt og skilte med det – det er smart!

Noget andet, der ligeledes er smart, er den indbyggede hukommelse, som Omron Walking Style IV kan prale af. Dette gør det muligt at gemme op til 7 dages aktivitet, og du kan dermed sammenligne dine resultater over en hel uge. Specielt denne funktion får ros i testresultaterne, da den simpelthen giver dig et bedre overblik over din bevægelse.

Omron Walking Style IV er en solid skridttæller, som naturligvis også indeholder alle de standardinformationer, som du har brug for. Dette inkluderer både kalorieforbrug og kilometerberegner, som gør dig klogere på din dagligdag. Denne model får en fortjent 3. plads i vores store test af skridttællere, og den klarer sig godt i test på tværs af testorganisationerne!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur
 • Op til 7 dages hukommelse
 • Brug af accelerometer

4. Omron Walking Style Pro 2.0

Smart testvinder - Omron Walking Style Pro 2.0 skridttæller

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Næste levende billede på vores liste over de bedste skridttællere er endnu en suveræn model fra Omron! Her er der dog tale om storebroren til den førnævnte model, nemlig: Omron Walking Style Pro 2.0. Her får du alle de brugbare funktioner, som Style IV indeholder, men derudover er denne model lige en tand smartere!

Download dine data og få det fulde overblik!

For langt de fleste vil én af de foregående modeller være et bedre køb end denne model fra Omron, men den fortjener alligevel en plads på vores liste. Dette skyldes, at den klarer standardfunktionerne til perfektion, og herudover giver den dig mulighed for at downloade dine data til en computer, hvorfra du kan analysere dig frem til bedre bevægelse!

Denne funktion er det sikkert langt fra alle, der vil benytte sig af, men funktionen får rosende ord med på vejen i testresultaterne. Ellers er det på mange punkter en gentagelse af ovenstående model: Du får op til 7 dages hukommelse, beregning af kilometer og kalorieforbrug, ligesom du kan glæde dig over præcise målinger med det indbyggede accelerometer.

Alt i alt er dette en nyfortolkning af Style IV-modellen, og det er en kanon skridttæller – det er der ingen tvivl om, når man ser på testresultaterne! Der er dog ikke den helt store grund til at opgradere til denne model for den almindelige bruger, da du får lignende funktioner til en bedre pris, hvis du vælger Style IV fremfor Style Pro 2.0. Det er dog en solid og smart skridttæller, der helt sikkert fortjener en 4. plads i vores test!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distanceberegner
 • Ur
 • Op til 7 dages hukommelse
 • Brug af accelerometer
 • Mulighed for at downloade data til computer

5. Beurer PM 18

Skridttæller og ur i ét - Beurer PM 18 skridttæller i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
346,00 413,00 Til butik →

Denne skridttæller fra Beurer skiller sig klart ud i testresultaterne, fordi det simpelthen er meget mere end bare en skridttæller! Her er blevet nyfortolket på den klassiske skridttæller, da det bæres som et digitalur, hvilket gør det utrolig velegnet til daglig brug. Herudover klapper anmelderne i hænderne over de mange funktioner, som skridturet kan mønstre – her er skridttælleren til den ambitiøse motionist!

Pulsmåler og vandtæt!

Beurer PM 18 er en af testens dyreste skridttællere, men man får til gengæld også noget for sine hårdt optjente kroner. Her tænker vi særligt på designet, der forvandler skridttælleren til et moderne digital ur, ligesom basisfunktionerne er blevet opgraderet med den medfølgende pulsmåler. Dermed får du et meget bedre overblik over din træning, mens du er på farten!

I det hele taget gør denne skridttæller mange ting rigtigt i de testresultater, vi har kunnet opstøve. Uret er udstyret med de klassiske funktioner fra både skridttæller- og digitalurs-verdenen, og herudover er det tilmed vandtæt ned til 50 meter, hvilket ligeledes gør det perfekt til svømning. Du behøver med andre ord aldrig at tage din skridttæller af – den bliver en komfortabel og integreret del af din hverdag!

Beurer PM 18 får kun kritik på ét eneste punkt i test – brugervenligheden. Instruktionsbogen er ikke oversat til dansk, hvilket kan gøre den svært at tyde for nogle personer, men omvendt taler de mange, brugbare funktioner for, at dette er en perfekt skridttæller til dit moderne liv. Vi var imponerede over testresultaterne, men den lidt høje pris gør, at denne skridttæller får en respektabel 5. plads i vores test!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Distanceberegner
 • Smart display-belysning
 • Alarm / Stopur / Ur / Dato
 • Pulsmåler (EKG-præcis) på fingeren
 • Vandtæt ned til 50 meter

6. Omron Jog Style skridttæller

Omron Jog Style skridttæller i test - få styr på din træning

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Hvis du leder efter en skridttæller, som kan mere end bare de basale funktioner, så går du ikke galt i byen med Omron Jog Style! Som navnet antyder er dette en skridttæller, som også kan forbedre din løbetræning til en meget bedre pris, end alle de dyre fitnessarmbånd, som mange er begyndt at bære i bybilledet. En perfekt træningskammerat, som også er god i hverdagsbrug!

Særlig ”Jog”-funktion måler din aktivitet!

Omron Jog Style er fremfor alt en fantastisk skridttæller. Den måler præcist, og du kan få data omkring alt fra distance til gennemsnitsfart, mens du er på farten. Herudover kan du bruge kalorieberegneren til at se, hvor mange kalorier du ca. forbruger, når du løber din yndlingstur. Omrons smarte 7 dages hukommelse bidrager til, at det er lettere end nogensinde før at indsamle data omkring din daglige aktivitet!

Jog Style er udstyret med en særlig ”Jog”-funktion, som er særlig brugbar under lette løbeture. Her bliver din jogging aktivitet målt, ligesom du kan få oplyst både din tid og gennemsnitshastighed, der er meget relevant under løbeturen. Med andre ord kan du både træne og motionere i det daglige med konstant dataindsamling i lommen!

Omron Jog Style får generelt flotte anmeldelser i de testresultater, vi har gennemgået, og det er en god begynder-skridttæller for både motionisten og løberen. Data fremlægges overskueligt på det store display, og Jog Style kan helt sikkert anbefales til alle og enhver. Én af markedets bedste skridttællere, der fortjent har fået en plads på vores liste!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distancemåling
 • Ur
 • Smart ”Jog”-funktion
 • Gennemsnitshastighed
 • 7 dages hukommelse
 • Holder med klips og håndledsrem

7. Polar aktivitetsmåler – Loop2

Populær skridttæller i flot design - Polar aktivitetsmåler - Loop2 skridttæller

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
492,00 643,00 Til butik →
645,00 704,00 Til butik →

Den sidste skridttæller på vores liste er den måske flotteste skridttæller af dem alle – nemlig Polar Loop2! Her har designet spillet en central rolle i udviklingen, ligesom det er en moderne skridttæller, som har mange, gode funktioner til dagligdagsbrug. Loop2 er utrolig populær blandt de danske motionister, og den fortjener da bestemt også at blive nævnt på vores liste!

Lang batterilevetid og notifikationer fra din smartphone!

Polar Loop2 er en moderne skridttæller, som spiller tæt sammen med den tilhørende app, der fås til diverse smartphones. Her kan du f.eks. få et godt overblik over dine træningsdata, ligesom du kan modtage notifikationer direkte på armbåndet, hvis du vil være opdateret hele tiden. Herudover fungerer skridttælleren upåklageligt, og den kan varetage både skridt-, distance- og kaloriemålinger.

Skridttælleren fra Polar kan monitorere dit aktivitetsniveau 24/7, hvilket gør det muligt at kortlægge, hvor du bør forbedre dig, og armbåndet er utrolig let, hvilket letter den daglige brug. Herudover er batterilevetiden suveræn, da du kan forvente op til 8 dages brug på kun én opladning. Armbåndet kan sagtens erstatte dit normale, digitale ur, da disse funktioner også varetages på den monokrome skærm!

Polar Loop2 kan fås i både sort og hvid, hvilket bidrager til den flotte vurdering af designet, og alt i alt modtager denne model store roser hos forbrugerne. Det er et lækkert armbånd, der let kan følge dig rundt hver eneste dag, og funktionerne fungerer simpelthen bare, som de skal. Af denne grund fortjener Polar Loop2 den sidste plads på vores liste over de bedste skridttællere på markedet!

Specifikationer:

 • Skridttæller / Kalorietæller / Distancemåling
 • Ur
 • Modtag notifikationer fra din smartphone
 • Lang batterilevetid – op til 8 dages brug
 • Utrolig let
 • 2 farver: Sort og hvid

Hvordan bruges en skridttæller?

Her til sidst vil vi meget gerne gøre dig lidt klogere på, hvordan man får mest ud af en skridttæller, og hvorfor du skal ud og investere i en sådan. Der er nemlig mange gode grunde til at investere i en skridttæller, da det simpelthen kan være med til at gøre dig mere aktiv og nå dine mål hurtigere!

En skridttæller er egentlig meget simpel at bruge, og du kan næsten ikke gøre noget galt i den forbindelse. Her afhænger det naturligvis af modellens individuelle betjening, men generelt er det let som en leg at komme i gang med at tælle skridt. Du tænder blot for tælleren, når du står op om morgenen, og herefter skal du bare have den med dig overalt, hvor du går.

Placeringen af skridttælleren afhænger meget af, hvilken af de ovenstående modeller der er din favorit, men normalt skal den placeres så tæt på benene som muligt. Dette sikrer, at dine skridt bliver målt så præcist som muligt, således at dine resultater ikke bliver misvisende. Den normale placering er gerne omkring bukselinjen, hvor bevægelsen i dine ben opfanges lettest!

Hvilken skridttæller skal jeg vælge?

Det kan hurtigt virke lidt overvældende med alle de forskellige skridttællere og de muligheder, som de hver især tilbyder. Priserne spænder vidt fra mellem 100 kroner og op til over 1000 kroner, så det afhænger meget af dine præferencer og behov. Mange gange er en billig model dog mindst ligeså god som en dyrere model, da kvaliteten generelt ikke nødvendigvis hænger sammen med prisen for skridttællere.

For rigtig mange almindelige motionister kan det være gavnligt at vælge en simpel model uden alt for meget hurlumhej udenom. Den enkle betjening gør skridttælleren lettere at bruge, og det øger chancerne betragteligt for, at den så også bliver brugt i det daglige. Alle de forskellige skridttællere er forholdsvis præcise, men generelt er der normalt en usikkerhed på omkring 5 % for de fleste modeller. Derfor bør nøjagtigheden ikke afspejle dit valg – stort set alle modellerne er lige nøjagtige, og det afhænger af de forhold, som tælleren skal måle ud fra!

Vi har fundet de bedste skridttællere på markedet ud fra pålidelige testresultater fra nogle af de største forbrugsmagasiner. Derfor kan du med ro i sindet vælge én af de 7 modeller på vores liste, da de alle er gode bud på solide skridttællere, der virker i mange, mange år!

Hvorfor overhovedet tælle sine skridt?

Mange mennesker tænker slet ikke over, at antal skridt i ens dagligdag siger meget omkring ens generelle sundhed – men dette er faktisk tilfældet. Af netop denne grund anbefaler eksperter indenfor motion og trivsel også, at voksne i gennemsnit bør gå 10.000 skridt om dagen, mens børn faktisk bør tage op til 12.000 skridt om dagen. Det lyder meget voldsomt, men i virkeligheden er der rigtig mange danskere, der i den almindelige dagligdag langt overstiger dette tal. Omvendt kan et krævende kontorjob ofte gøre, at man ikke får gået de skridt, man egentlig burde, hvorfor det kan være gavnligt at holde styr på dine skridt!

Man kan faktisk forbrænde mange kalorier blot ved at gå, selvom det synes mere logisk at man skal være super aktiv. Så hvis du har et højt BMI (Udregn din BMI her), men ikke føler at motion er noget for dig, så kan du blot starte stille og roligt ud med blot at gå de anbefalede skridt pr. dag.

Den positive psykologiske effekt og konkurrencen omkring skridttælleren

Når man bruger en skridttæller opnår man en positiv psykologisk effekt, der gavner din bevægelighed generelt. Dette skyldes, at man er meget mere opmærksom på, at man også burde få gået en ekstra tur eller tage trapperne op på 4. sal, når man ved, hvor mange skridt man mangler i det daglige. Herudover får man også et konkurrencemæssigt aspekt ind i dagligdagen, hvor det pludselig kan blive et mål for dagen at opnå minimum 10.000 skridt – og måske endda mere end det!

Den gavnlige effekt af en skridttæller gavner naturligvis dig selv, men det kan også være med til at gavne dem omkring dig. Dette skyldes, at der pludselig kan gå sport i, hvem der får gået længst i en travl hverdag, og denne konkurrence-effekt gavner alle dem, der deltager i ræset. En gåtur skal helst være et udtryk for lyst fremfor tvang, hvis den skal gavne både krop og sjæl – og her kan konkurrencen være med til at sætte skub i lysten.

Vi håber, at du har nydt denne test af skridttællere og har fundet din favorit på vores liste. Listen er et udtryk for markedets bedste skridttællere, og der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for din skridttæller, hvis du vælger én af de 7 på vores liste. En skridttæller er vejen frem, hvis du vil nå dine 10.000 skridt om dagen. God gåtur!

Rating: 4.4/5. From 8 votes.
Please wait...