Fitnesssko test 2021 – find den bedste fitnesssko

Vi har alle sammen prøvet at købe sko før, og derfor kender vi også til vigtigheden af, at vælge den absolut bedste fitnesssko.

Udvalget af fitnesssko kan være uoverskueligt, men med denne fitnesssko test-guide, så giver vi dig det fulde overblik over de bedste fitnesssko på markedet. Dermed er du bedre klædt på til at træffe den bedste beslutning og få det maksimale ud af din træning.

Fitness fylder mere og mere i dagligdagen. Fitness er faktisk danskernes foretrukne motionsform, hvortil der år for år kommer flere fitnesscentre og fitnessmedlemmer. 

Måske du overvejer at starte i fitness? Måske du allerede er medlem? Uanset hvad, så er det vigtigt at finde de bedste sko til dig og din træning.

Hvorfor er det så vigtigt at finde den rigtige fitnesssko? Det er vigtigt at finde en rette fitnesssko, som matcher til dine fødder, din træning og din træningsform. Hvis man går på kompromis med kvaliteten, så opstår skader mere hyppigt, og så er besparelsen pludselig ikke det værd.

Vi har fundet de 15 bedste fitnesssko i 2021!


1. Nike Air Monarch IV – en smart og holdbar sko

Nike Air Monarch IV

 

i samarbejde med PriceRunner

Nike Air Monarch IV er en smart sko, både funktionelt, men også designmæssigt. Det er en livsstilssko til ham eller hende, der værdsætter en flot sko, men også en træningssko med utrolig god stødabsorbering i.

Derfor er det en utrolig smart sko at have i sin garderobe, da den åbner op for flere brugsmuligheder. Ud over at være utrolig smart og funktionsrig, så er skoen også rigtig flot i designet. Skoen er ekstremt stilren og klæder derfor rigtig mange forskellige typer.

Skoen er lavet med en overdel i læder, som giver støtte men også slidstyrke, da det er et utrolig holdbart materiale. Derudover er der en Phylon-mellemsål med Air-Sole-enhed i hele længden. Dette giver stødabsorbering i letvægtsklassen. Til sidst er der en ydersål af gummi. Denne er lavet med en masse mønstre for at give slidstyrke men også for at give en fordel og et godt greb på alle slags underlag.

Skoen er lavet med bøjelige riller, som giver en ekstremt god fleksibilitet, da den herved er nemmere at bøje. Dette er med til at fremprovokere et bedre løb og en bedre træning. Derfor er skoen utrolig ideel til træning og lange løb. Men også til hverdagen, hvor foden har brug for støtte, når der bliver gået meget. Den naturlige fleksibilitet er derfor uundværlig, lige meget om man skal ud for at løbe 12 kilometer, eller om man skal gå rundt i en butik for at servicere kunder hele dagen.

 


2. New Balance Fresh Foam Vongo V3 – Fitnesssko dame

Fitnesssko test af New Balance Fresh Foam Vongo V3
 

i samarbejde med PriceRunner

New Balance har med Fresh Foam Vongo V3 skabt en fitnesssko af høj klasse. Det er også derfor, at netop Fresh Foam Vongo V3 er en af New Balance’s topmodeller.

Fresh Foam Vongo V3 er en model, som især har lagt sit store fokus på personer med pronation løbestil. Pronation løbestil betyder at man under bl.a. løb har risiko for større overbelastning, og at foden falder indad ved kontakt med underlaget. Der er omkring 80% af danskerne der har en pronation løbestil.

Hvad har New Balance så gjort? I Fresh Foam Vongo V3 er hælkappen blevet polstret, så den med polstring er fastgjort og giver en god svangstøtte. Dertil har New Balance i denne models version 3 sørget for en Fresh Foam mellemsål, som faktisk er New Balances absolut mest stødabsorberende sål.

Alt dette er blevet designet til at give ekstra støtte og komfort, men det betyder ikke at New Balance er gået på kompromis med skoens vægt. Med sine kun 285 gram er det stadigvæk en utrolig let fitnesssko.

Hvor mange skridt får du egentlig taget i dine sko? Nok flere end du lige regner med. Du finder vores test-oversigt af de bedste skridttællere her.

Fresh Foam Vongo V3 har Fantom Fit, som betyder at overdelen er både let og åndbar, hvortil selve materialet tilpasser sig foden, så du er sikret den ideelle pasform.

New Balance har med deres Fresh Foam Vongo V3 skabt en fitnesssko til damer, som med sine detaljer, design, ekstra komfort og støtte er en rigtig god fitnesssko.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved New Balance Fresh Foam Vongo V3:

 • Polstret hælkappe
 • Utrolig let
 • God pasform
 • Stødabsorberende sål

3. Nike Legend React – Fitnesssko herre

Fitnesssko test af Nike Legend React

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

I den nye kollektion fra Nike finder vi Nike Legend React, som med sit smarte look, stødabsorberende teknologi og strækbar overdel giver rigtig meget fitnesssko for pengene.

Der er her tale om en fitnesssko, som er velegnet til både konditions- og styrketræning. Legend Reacts lette materiale samt ydersål i gummi, skaber en ideel løbesko, men samtidig også en god sko til styrketræning.

Er du en rigtig kondikarl? Vil du gerne holde øje med din puls under træning? Så finder du her en test-oversigt af de bedste pulsure.

Du er måske stødt på Nike Legend React før? Det er også en yderst populær sko, som mange bruger til dagligdagen, da skoen har de klassiske sneaker detaljer. Det med at skabe et par sko, som kan bruges i fitnesscentret, løbeklubben eller på arbejdspladsen, er netop også det at Nike repræsenterer med Legend React.

Nike Legend React er en fitnessko til herre, hvor man ikke behøves at tage den helt store pengepung op af lommen, men samtidig får man en rigtig god sko.  Legend React levede op til eksperternes forventninger, hvor de var fint tilfredse med både komfort og stødadsorbering under træning.

Nike Legend React er en fitnesssko, som i højere grad er til nybegynderen end til den øvede. Hvis man gerne vil i gang med at dyrke konditions- og styrketræning, så er dette en rigtig god begyndersko.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Nike Legend React:

 • Åndbar overdel
 • Letvægt
 • Ekstra komfort med mellemsål
 • Absorberende skummateriale

4. Under Armour Charged Impulse – Fitnesssko herre

Test af Under Armour Charged Impulse
 

i samarbejde med PriceRunner

 

De fleste inden for fitnessverdenen kender til Under Armour, som vi med modellen Charged Impulse finder på en 10. plads i denne test-guide.

Under Armour er især igennem de senere år blevet anerkendt i fitnessmiljøet, hvor både deres sportsbeklædning, fitnesstilbehør og fodtøj er blevet populært.

Det er heller ikke uden grund, at Under Armour er blevet et veletableret brand i fitnessverdenen, da brandet netop er kendt for deres høje kvalitet til rimelige priser. Det stilrene og klassiske design er stadigvæk en succes som både fitnesssko og fritidssko.

Under Armour Charged Impulse er en fjerlet sko på kun 227 gram. Modellen har rigtig mange gode specifikationer såsom en åndbar overdel og aftagelig indlægssål. Skoens ydersål er i gummi og er garanti for en tætsiddende pasform.

Der er tale om en fitnesssko til mænd, hvor prisen er utrolig lav i forhold til kvaliteten. Charged Impulse er samtidig en sko der kan bruges til lidt af hvert, såsom crossfit, arbejdssko eller yogasko. Yoga er blevet ret så populært i fitnessmiljøet, hvorfor du også finder en test-oversigt af de bedste yogamåtter her.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Under Armour Charged Impulse:

 • Anden letteste sko i test-guiden
 • Aftagelig indlægssål
 • Prisvenlig

5. Nike Renew Run 2 – komfortabel sål, der reducerer stød

Nike Renew Run 2 – komfortabel sål, der reducerer stød

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nike Renew Run 2 er den perfekte model til dig med en neutral løbestil. Med en sneaker som denne får du både en lækker og let løbesko til mænd. 

Den skiller sig ud fra markedet med sin helt usædvanlig bløde og stødabsorberende skumsål og dens samtidige utrolige lethed. Modellen er derfor helt perfekt til dig, der har en gennemsnitlig løbestil. Her sikrer skoen, at vægten fordeles gennem hele benet, og at du har et afsæt fra en sål med en ensartet hårdhed. 

I bedømmelserne hos Amazon er der et stort flertal af glade forbrugere, som oplever, at Nike Renew Run 2 reducerer deres smerterne under løb. En forbruger, ved navn Daniel Reyes, skriver således: ”(…) dette er den mest komfortable sko til prisen! Desuden mærker jeg ikke længere smerten i mine hæle!”

Udover flotte bedømmelser som ovenstående, er der også en række bedømmelser, der udtrykker, at skoen er til den smalle side, og at man i nogle tilfælde derfor bør overveje at gå en størrelse op.       

Nike Renew Run 2 vs. markedet 

Nike Renew Run 2 er ikke den dyreste løbesko på markedet, men heller ikke den billigste. Så hvorfor bør man netop vælge denne? Modellen adskiller sig med dens lethed og dens yderst komfortable sål, som tilmed reducerer stød – og dermed forebygger uønskede smerter eller skader. Her får du altså en sneaker, hvor kvalitet og pris hænger sammen. 

Fordele ved Nike Renew Run 2

 • Letvægtsmodel
 • Utrolig komfortabel 

Ulemper ved Nike Renew Run 2

 • Modellen er lidt smal

Specifikationer 

 • Farve: sort/hvid eller sort/blå/orange 
 • Løbesko til mænd
 • Anvendes til en neutral løbestil
 • Indeholder blød og stødabsorberende skumsål
 • Støtter foden
 • Bredde: smal model
 • Gummiydersål med godt greb
 • Fungerer også som en sneaker til hverdagen 

6. Reebok Nano X1 – komfortabel og åndbar crossfit sko

Reebok Nano X1 – komfortabel og åndbar crossfit sko

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reebok Nano X1 er en træningssko til kvinder, som elsker at træne. Modellen har en høj åndbarhed og integreret støtte til hurtige bevægelser – perfekt til både crossfit og fitness. 

Denne Reebok Nano X1 er en blød og behagelig model, som, med sit flotte look, har både en let hæl, der sikrer stabilitet og en hurtig stødabsorbering, og et strikket stof, der samtidig gør skoen luftig og behagelig at anvende i en træningssituation.   

Modellen har et flot og feminint look, der gør, at du også får lyst til at gå med skoene udenfor træningscenteret. En forbruger skriver hos Amazon, at hun også bruger skoen, når hun er på arbejde. Det er hun ikke ene om, da andre skriver, at de elsker modellens look og føler sig sporty med skoene på. I en bedømmelse står der: ”En dejlig sko. Jeg ville mest af alt have dem grundet skoens look og dernæst pga. komforten.”

Der er altså ingen tvivl om her, at skoen scorer højt med både sit feminine look og den gode komfort.   

Reebok Nano X1 vs. markedet 

Reebok Nano X1 er i den lidt dyrere ende af prisskalaen, når det kommer til fitness sko på markedet. Modellen adskiller sig ved både at have den eftertragtede lethed og samtidig være meget komfortabel, og desuden utrolig åndbar. Her får du en sneaker, som rummer det hele – lige fra komfort og lethed til det feminine look.  

Fordele ved Reebok Nano X1

 • Letvægtsmodel
 • Komfortabel 
 • Åndbar

Ulemper ved Reebok Nano X1

 • Modellen er lidt smal
 • Ikke vandafvisende 

Specifikationer 

 • Crossfitsko til kvinder

 • Blonde lukning

 • Tekstiloverdel

 • Letvægt

 • EVA mellemsål

 • Gummiydersål

 • Bredde: smal model

 • Farver: kalkblå/LED/hvid


7. Under Armour TriBase Reign 2 – sneaker med UA TriBase-teknologi, som giver naturlig fleksibilitet

Under Armour TriBase Reign 2 – sneaker med UA TriBase-teknologi, som giver naturlig fleksibilitet

 

i samarbejde med PriceRunner

Modellen Armour TriBase Reign 2 er ikke den typiske træningssko til mænd. Denne model er udstyret med den smarte UA TriBase-teknologi, som maksimerer din kontakt med gulvet og giver øget stabilitet og et naturligt fodfæste. 

Skoen er udviklet til at være en super let model, der sammen med en række smarte funktioner, gør den til noget helt særligt. Her er der nøje udvalgt, hvilke materialer der giver den mest optimale komfort og lethed, hvor skoen samtidig bibeholder en slidstærk effekt.

Armour TriBase Reign 2 er udstyret med en fuld ydersål, som strækker sig langt op over skoens sider. Derudover er der placeret gummi i et særligt lag under selve foden for at tilføre et mere kraftigt gulvgreb og en langt bedre mobilitet. 

De smarte funktioner, som Armour TriBase Reign 2 er tilført, gør at du får en god og funktionel sko, som udover lethed, giver dig følelsen af at være i tæt jordkontakt – en uvurderlig følelse, som giver både power og en solid kraftoverførsel.           

Armour TriBase Reign 2 vs. markedet 

Med Armour TriBase Reign 2 får du en træningssko med et væld af gode funktioner. Du får en model, hvor alle markedets nye funktioner er kombineret i én sko. De nye smarte funktioner sikrer dig fordele ved både at tilføre fleksibilitet, hurtighed og stabilitet –  tilsammen giver det dig en helt særlig naturlig bevægelse. Desuden er skoen ekstra slidstærk, og du sikrer dig derfor en model, du kan benytte dig af længe.   

Fordele ved Armour TriBase Reign 2

 • Let, men stabil
 • Understøtter foden
 • Polstret hæl

Ulemper ved Armour TriBase Reign 2

 • Pasformen er ikke god ved brede fødder

Specifikationer 

 • Træningssko til mænd
 • Farver: stort farveudvalg
 • Fleksibelt greb
 • Øget stabilitet
 • Micro G® skum mellemsål med ultimativ støddæmpning 
 • Materiale: 100% syntetisk. Overdel: mesh. Sål: gummi 
 • Pasform: smal
 • Ikke vandtæt
 • Lukning med snørebånd

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon.de 

Hos Amazon finder du en masse anmeldelser. Her er der altså ikke tale om en sammenligning med for og imod, men udelukkende en faktuel beskrivelse af produktet samt anmeldelser.  
Her kan forbrugerne selv gå ind og bedømme skoene, og det er altså muligt at få viden om produktet fra forbrugere, der har afprøvet skoen i en træningssituation.  

Vi har anvendt Amazon til at se, hvad kunderne synes om henholdsvis Reebok Nano X1 og Armour TriBase Reign 2. 

Reebok Nano X1 scorer 4,4/5 stjerner.  

Armour TriBase Reign 2 scorer 4,4/5 stjerner.

Du kan læse alle anmeldelserne her og her

Reebook.com

Reebok.com er en webshop, som sælger sko, og som fremstiller deres produkt bedst muligt, da deres formål er salg. Udover at kunne læse faktuelle beskrivelser af produkter, såsom mål og funktioner, har vi brugt siden til at finde anmeldelser.  

Reebok Nano X1 er blevet anmeldt af mere end 300 forbrugere og får en gennemsnitlig vurdering på 4,3/5 stjerner.  

Du kan læse alle anmeldelserne her

Underarmour.com

Underarmour.com er en webshop, som sælger træningstøj, sko og andet. Siden fremstiller deres produkter bedst muligt, da deres formål er salg. Udover at kunne læse faktuelle beskrivelser af produkter, såsom mål og funktioner, har vi brugt siden til at finde anmeldelser.  

Reebok Nano X1 er blevet anmeldt af mere end 50 forbrugere og får en gennemsnitlig 

vurdering på 4,3/5 stjerner.  

Du kan læse alle anmeldelserne her


8. Urban Classic Light Runner Shoe

Test af Urban Classic Light Runner Shoe
 

i samarbejde med PriceRunner

 

På 11. pladsen i test-guiden af fitnesssko præsenterer vi Urban Classic Light Runner Shoe. Urban Classic producerer klassiske tøj- og skoprodukter, hvor det stilrene skinner igennem hele deres sortiment.

Urban Classic er en producent, som lægger vægt på at bygge et brand for alle, hvilket også betyder god kvalitet til rimelige priser. I denne test-guide er netop denne sko en af de billigste, men dog har den stadigvæk overrasket eksperterne positivt.

Der er her tale om en egentlig løbesko, men som også har anvendelsesmuligheder som både sneaker og fitnesssko. Det enkle design og det klassiske sort/hvid tema gør, at skoen oser af tidsløshed og vil være det sikre valg i mange tilfælde.

Urban Classic Light Runner Shoe er lavet af åndbart materiale, som udover komforten også gør den til en rigtig let fitnesssko. Det gør den især ideel til konditionstræning. Uanset hvilken træning, så er det altid rart at have et par gode høretelefoner til at spille musik. Her kan du læse vores test-oversigt af høretelefoner.

Der er tale om en fitnesssko, hvor man får rigtig meget sko for pengene.

Fordelene ved Urban Classic Light Runner Shoe:

 • Tidløst design
 • Åndbart materiale
 • Meget fitnesssko for pengene

9. Nike T-Lite XI – Fitnesssko herre

Test af Nike T-Lite XI
 

i samarbejde med PriceRunner

Nike T-Lite XI er en klassisk allround træningssko, som fungerer til både konditions- og styrketræning.

Skoens smart udseende med farvekombinationer hvid/sort/mørkeblå skaber opmærksomhed blandt dine omgivelser. Modsat test-guidens andre fitnesssko, så har T-Lite XI en overdel i læder og mesh, som både gavner udseende og åndbarhed.

T-Lite XI er en fitnesssko med meget polstring i hælen, som giver dig både støtte og komfort under dine træninger. Det er samtidig test-guidens billigste fitnesssko og et perfekt valg for dig, der overvejer at starte i fitness, løbeklub eller blot leder efter par pæne sneakers.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Nike T-Lite XI:

 • Test-guidens billigste
 • Overdel i læder
 • Smart udseende

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet-section-for-.dk


Inov8 F-LITE 235v2

Fitnesssko test af Inov8 F-LITE 235v2

 

 

Inov-8 er kendt for sine prisvindende fitnesssko og F-lite 235v2 er én af dem.

Den originale F-lite 235 er tidligere blevet anerkendt Shape Magazine og Men’s Journal, som værende den perfekte fitnesssko. F-lite 235v2 er med sine forbedringer et tak bedre end den original model, hvorfor netop denne fitness også sætter helt nye standarder.

F-lite 235 v2 er den komplette fitnesssko, som kombinerer det æstetiske med det effektive.

Med sine kun 235 gram er F-lite 235 v2 ideel til både konditions- og styrketræning. Inov8 har tilføjet et geometrisk mønster på ydersålen, som skaber den maksimale jordkontakt samt bedst mulige stabilitet.

Ligeledes har F-lite 235v2 et såkaldt flex, som skaber et naturligt bøjningspunkt i forfoden, og sikrer den bedst mulige bevægelse.

Er du bange for at tabe håndvægtene over fødderne? Eller du har måske allerede prøvet det? I så fald bliver du glad for at høre, at F-lite 235v2 har et beskyttende tåhætte- og hællåsesystem.

Skoen er udstyret med en powerheel. Det betyder kort sagt, at den sikrer dig den ultimative agilitet og stabilitet under styrkeløft.

Eksperterne er enige om, at det her er den bedste fitnesssko på markedet i 2021. Hvad end du er et passioneret og entusiastisk fitnessmedlem eller lige har startet dit medlemskab, så får du med F-lite 235v2 den bedste fitnesssko til alle formål.

Hverken eksperter eller testpersoner er i tvivl – F-lite 235v2 er topscorer.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Inov8 F-lite 235v2:

 • Letvægt med sine kun 235 gram
 • Geometrisk mønster for ekstra stabilitet
 • Powerheel sikrer agilitet
 • Beskyttende tåhætte- og hællåsesystem
 • Perfekt til både konditions- og styrketræning

Inov8 ALL TRAIN 215 – Fitnesssko dame

INOV8 ALL TRAIN 215

 

 

Inov8 er allerede repræsenteret i denne test-guide med modellen F-lite 235v2, men på en 3. plads er de at finde igen med ALL TRAIN 215.

ALL TRAIN 215 er Inov8’s letteste fitnesssko med sine kun 215 gram, og skoene er derfor designet, så de er helt ideelle til højintensive træninger.  Det vil sige, at uanset om man er til forhindringsløb, konditionstræning på løbebåndet eller en effektiv styrketræning, så er ALL TRAIN 215 et stensikkert valg.

ALL TRAIN 215 er en fitnesssko til damer, som udover sin letvægt også er kendt for komfort og støtte, så unødvendige skader undgås. Skoen er polstret fra hæl til tå, som gør at netop denne fitnesssko sørger for stødabsorbering og tillader eksplosive bevægelser.

Det vigtigste under styrketræning og herunder styrkeløft er stabilitet. ALL TRAIN 215 er en fitness damesko, som med sin såkaldte Y-Heel-lås sørger for ekstra stabilitet i dine løft. 

Det er derfor heller ikke uden grund, at Inov8 indtager en 3. plads med deres ALL TRAIN 215 fitness damesko – en sko som både eksperter og testpersoner anbefaler.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Innov8 ALL TRAIN 215:

 • Letteste sko i test-guiden
 • Maksimal stabilitet
 • Polstring fra hæl til tå
 • Konkurrencesko

New Balance Zanta Pursuit

Fitnesssko test af New Balance Zanta Pursuit

New Balance er især kendt for deres performance løbesko, som nu også er blevet designet til at de kan kategoriseres som fitnesssko. Hvis det er løbesko, som du leder efter, så kan du læse en test-guide af løbesko her.

New Balance Zanta Pursuit er til dig, som gerne vil have en fitnesssko, der både kan bruges til løbebåndet, gåturen eller sprinten. Modellen sikrer dig en høj komfort fra New Balance Fresh Foam, som er et stødabsorberende skummateriale i det midterste af skoens sål. 

Der er her tale om en fitnesssko, hvor komfort er i fokus. HypoKnit materialet gør skoen både let, fleksibel og åndbar. Netop dette materiale gør også, at skoen på bedre vis tilpasser sig fødderne og sikrer en suveræn pasform. Det var især dette, som begejstrede både testpersonerne og anmelderne.

Det er ingen hemmelighed, at denne fitnesssko er designet til fitnesscentrets motionsområde i højere grad end styrketræningsafdelingen.  New Balance Zanta Pursuit er en model, som bl.a. har fået en stivere sål, så man er garanteret et bedre afsæt.

New Balance Zanta Pursuit er en fitnesssko med mange anvendelsesmuligheder. Skoen fås i flere farver og kan derfor også godt bruges som en go-to sneaker.

Zanta Pursuit modellen er en udmærket fitnesssko, men dog med et større fokus på konditionstræningen end styrketræningen. Man får rigtig meget sko for pengene. Dermed lander New Balance Zanta Pursuit på en 4. plads i denne fitnesssko test-guide.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved New Balance Zanta Pursuit:

 • Åndbar overdel
 • Letvægt
 • Ekstra komfort med mellemsål
 • Absorberende skummateriale


Adidas Solar Boost – Fitnesssko dame

Adidas-Solar-Boost

Adidas er som et af verdens førende sportsmærker selvfølgelig også at finde i denne test-guide af fitnesssko. Adidas har designet en sko med et trendy ydre og komfortabelt indre.

Det helt unikke ved Solar Boost modellen er Solar Propulsion, som er en teknologi der giver dig ekstra støtte til din træning. Det er ikke helt så enkelt som det lyder, men i skoen er der en Fitcounter hælkappe, som giver en ideel pasform, hvortil man ved fibre placement og Torision system giver ekstra støtte i mellemfoden.

De mange teknologiske detaljer er med til at støtte og styre foden, så skoen både passer til den korte gåtur, den hurtige sprint eller det halve maraton på løbebåndet.

Adidas Solar Boost er en fitnesssko på kun 247 gram, hvilket også gør den perfekt til konditionstræning. Apropos konditionstræning, så kan du her også læse om vores test-guide af løbeure

Adidas Solar Boost kan anvendes som både fitnesssko, løbesko, sneaker til dagligdagen eller sågar som arbejdssko. 

Det er disse mange anvendelsesmuligheder og skoens teknologiske detaljer, som eksperter har vurderet skoen bedst på. Adidas Solar Boost får som fitnesssko en 5. plads i vores test-guide.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Adidas Solar Boost:

 • Stabilisering af mellemfoden
 • Ekstra støtte og styring
 • Trendy udseende 
 • Åndbar overdel

Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2 – Fitnesssko dame

NIKE AIR ZOOM FEARLESS FLYKNIT 2

 

 

Fra den ene Nike til den anden. På 8. pladsen i vores test-guide af fitnesssko finder vi Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2, som er en fitnesssko til damer.

Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2 kan bruges som både træningssko, crossfitsko, løbesko eller almindelige sneaker. Det er en fitnesssko der giver stabilitet, fleksibilitet, og letvægtsresponsivitet.

Det som imponerer ved denne sko, er de mange detaljer – teknologiske såvel som æstetiske.

I Zoom Fearless Flyknit 2 er der en ventilerende overdel. Der er flexriller til bedre agilitet. Kompressionsstøbt mellemsål til ekstra stabilitet. Slidstærk gummisål og Flywire-tråde som tilpasser sig til fødderne. Der er dermed sagt, lagt et rigtig godt stykke arbejde i netop denne fitnesssko.

Prisen er i den højere ende, men man får også en fitnesssko, som kommer til at holde i rigtig lang tid. Derudover er der det kvalitetsmæssige aspekt, hvor man får en formtilpasset og fjerlet sko.

Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2 imponerede eksperterne og lander på en 8. plads i denne test-guide af fitnesssko.

Fordelene ved Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2:

 • Gummiydersål
 • Åndbart materiale
 • Flexriller
 • Stødabsorberende mellemsål

Er du mere til udendørsaktivitet end til træning i fitnesscentret? Især cyklen er blevet en populær motionsform i Danmark, hvorfor du også kan læse mere om tests af både elcykler, cykelhjelme og cykelcomputere.


Adidas Solar Glide ST – Fitnesssko dame

Test af Adidas Solar Glide ST

 

 

Lad os præsentere en af de nyere topmodeller fra et af verdens førende sportsbrand – Adidas.

Adidas Solar Glide ST er en fitnesssko til damer, som er spækket med lækre detaljer og specifikationer. Der er ingen tvivl om, at komfort og stabiliseringen har været i højsæde under udviklingen af denne model.

Skoen vejer imponerende 278 gram, og gør den dermed ideel til både konditions- og styrketræning. Solar Glide ST er specialdesignet til personer med en pronation løbestil.

Adidas har tilføjet en formstøbt hælkappe, en BOOST sål med ekstra stødabsorbering og et Torision System for ekstra stabilitet ved mellemfoden, som mindsker risikoen for overbelastning af led og muskler.

Overdelen er lavet i strækbart materiale, så skoens overdel giver øget bevægelse og god pasform. Det strækbare materiale giver også en god åndbarhed, som er en vigtig egenskab for en god fitnesssko.

Hvis du leder efter en dame fitnesssko, så er Adidas Solar Glide GT en sko med gode specifikationer og smart design, som du kan bruge i fitnesscentret såvel som på løbeturen.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Adidas Solar Glide ST:

 • Formstøbt hælkappe
 • Slidstærk og blød BOOST sål
 • Ekstra stabilisering
 • Åndbar overfalde

New Balance Fresh Foam Cruz – Fitnesssko herre

Test af New Balance Fresh Foam Cruz

 

New Balance indtager endnu en plads i test-guiden for fitnesssko, hvor deres Fresh Foam Cruz er landet på 12. pladsen.

New Balance Fresh Foam Cruz er en fitnesssko til herre, som kan bruges til dagligdagen, fitnesscentret, den korte- eller lange løbetur – en såkaldt allround sko

Vi befinder os i dette tilfælde i den mere prisvenlige kategori, men hvor kvaliteten stadigvæk er overraskende god. Med sine kun 260 gram er Fresh Foam Cruz både egnet til konditions- og styrketræning, hvor skoen bl.a. har en mellemsål, der er stødabsorberende og støttende for fødderne.

Denne fitnesssko har en overdel i mesh samt syntetisk materiale, som gør den både let, åndbar og behagelig. I skoens hæl er der nem slip-on stil, så du hurtigt og nemt kan få dine sko på uden problemer.

Hvis du er til mere akrobatisk eller højintensitets træning, så har skoen en skridsikker ydersål, som garanterer en blødere landing og mindre risiko for overbelastning.

New Balance Fresh Foam Cruz er et godt alternativ til, hvis du overvejer at starte på en aktiv livsstil, og samtidig vil ofre det helt store beløb på fitnesssko.

Skoens klassiske og tidløse design giver rige anvendelsesmuligheder. Prisen kan man ikke klage over og kvaliteten er rigtig fin.

Videoanmeldelse:

Fordelene ved New Balance Fresh Foam Cruz:

 • Prisvenlig
 • Nem slip-on hæl
 • Tidløst design
 • Stødabsorberende mellemsål

Puma NRGY Neko – Fitnesssko dame

Fitnesssko test af Puma NRGY Neko

Puma NRGY Neko er den smarte hvide sneaker, som med sit udseende kan bruges til alt.

Hvad end du ønsker en stødabsorberende fitnesssko, løbesko, arbejdssko eller en sko til weekendens festligheder, så er den hvide NRGY Neko et sikkert valg.

Skoen er udstyret med NRGY Foam, som er en mellemsål der mindsker risikoen for overbelastning, da den øger komforten samt stabiliteten.

Internationale test viser, at eksperter faldt for skoens enkelte udseende, slip-on hælen og den favorable pris. Det er også derfor at denne fitnesssko til damer er en klar anbefaling til dig, hvis du leder efter en simpel og billigere fitnesssko. 

Fordelene ved Puma NRGY Neko:

 • God pris
 • Slip-on hæl
 • Smart udseende
 • NRGY Foam til ekstra stødabsorbering  

Adidas Alphabounce Trainer – Fitnesssko herre

Test af Adidas Alphabounce Trainer

 

Vi er nået til test-guidens absolutte allround fitnesssko – Adidas Alphabounce Trainer.

Denne fitnesssko er en smule tungere end test-guidens andre, men med en vægt på 350 gram er det stadigvæk i den lette ende. Alphabounce Trainer modellen er til den hurtige tur på løbebåndet, styrketræningen og til træning på forskellige maskiner.

Adidas har i denne model valgt at tilføje en sømløs Forgedmesh overdel, som udover at være strækbar også giver bedre støtte samt komfort.

Skoens formstøbte hælkappe hjælper til den udbredte pronation løbestil, hvor der skabes en bedre stabilitet og dermed mindskes risikoen for overbelastning også.

Adidas Alphabounce Trainer har en Traxion ydersål, som styrker skoens greb, hvad end der er tale om styrketræning i frivægt eller i maskiner.

Alphabounce Trainer er uden tvivl den bedste allround fitnesssko, men egner sig dog ikke til de længere løbeture.  

Videoanmeldelse:

Fordelene ved Adidas Alphabounce Trainer:

 • Bedste allround fitnesssko
 • Strækbar overdel
 • Formstøbt hælkappe
 • Traxion ydersål


Outlet-section-for-.dk

5 tips til dig

Eksperterne har talt – nu har du overblikket over de 15 bedste fitnesssko i 2021.

Afslutningsvis vil bedste10.dk gerne give dig 5 enkle tips, som du kan bruge i jagten på den perfekte fitnesssko, der både kan bruges til styrketræning og løb. Det er selvsamme tips, som vores eksperter har udvalgt test-guidens 15 bedste fitnesssko ud fra.

 • Fleksibilitet. Det er vigtigt at dine fitnesssko er fleksible, så du er sikret en bedre agilitet og smidighed i træningen. Det som du bør kigge efter, er bl.a. såkaldte flexriller. Flexriller findes i skoens forreste del, som gør at skoen er mere fleksibel og dermed kan bøjes ved f.eks. afsæt.
 • Let. Hvis du gerne vil finde en rigtig god fitnesssko, som giver dig det maksimale output i både styrke- og konditionstræning, så skal skoene være lette. Der er ingen som synes det er behageligt at have en betonklods på fødderne, så jo lettere – jo bedre oplevelse – jo bedre træning.
 • Åndbar. Hvad end du har tænkt dig at løbe eller løfte vægte, så får dine fødder det varmt i løbet af træningen. Det er derfor vigtigt at vælge et par fitnesssko med åndbart materiale. Det som du skal kigge efter, er en mesh-overdel, som sikrer dig at skoen er både let og åndbar. Hvis du finder en fitnesssko med læder og mesh-overdel, så kan det dog også gå an.
 • Stabilitet. Støtte og stabilitet er to nøgleord, som du også skal have i baghovedet undervejs i købsprocessen. Hvis dine fitnesssko ikke giver dig stabilitet, så kan du hurtigt få unødvendige skader inden for både vægtløft og løb. Stabilitet og støtte er dermed med til at mindske skader og overbelastninger.
 • Mellemsål.  Sidst men ikke mindst, så er der det helt nye fokus inden for fitnesssko – nemlig mellemsål. En mellemsål har til funktion at være stødabsorberende og dermed affjedrende. Hvis du finder en fitnesssko med mellemsål, så er du også garanteret en sublim komfort.

Se også Derfor er det vigtigt at træne i fitnesssko, når du dyrker fitness skrevet af sportmaster.dk.

Denne side er anmeldt af: Tristan M. Kjær 10/10