Massagepistol Test-oversigt:
De 11 bedste massagepistoler imod ømme muskler

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

11 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Massagepistoler er ved at blive godt populære ude blandt sportsmennesker, og der er derfor kommet rigtig mange forskellige på markedet og hermed en større efterspørgsel efter dem.

En massagepistol hjælper mod muskelsmerter, når du fx er løber, styrkeløfter, cyklist osv. Her er det, at massagepistolen går ind og masserer via vibrationer lige præcis det område, som du er øm på.

Men der er mange slags derude at vælge imellem, og derfor kan det være svært at vælge, hvad der er den bedste til dine behov. I denne testoversigt vil du blive inspireret og afklaret med, hvilket massagepistol køb du skal gøre dig.

Seneste ændring: 9. maj 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

7. august 2023

Den 07/08/2023 tilføjede vi Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol til vores artikel, De bedste massagepistoler. Massagepistolen giver dig en god værdi for pengene, da den er udstyret med en unik varm/kold-funktion, temperaturjustering og et optimalt 8 mm slag.

31. januar 2023

Vi har rykket Hyperice Hypervolt Plus til outlet sektionen.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 11 bedste massagepistoler i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Hvad skal du overveje, før du køber et

Batteritid
De fleste massagepistoler har har en batteritid på minimum 60 minutter. De fås også med længere batteritid, hvilket kan være en fordel for dem, der skal bruge massagepistolen meget i løbet af en dag. Mens den mest almindelige batteritid er 4 timer, har nogle modeller helt op til 10 timer. Fordi alles massagerutiner er forskellige, er det en god idé at vælge en model, der har den batteritid, som passer bedst til dine behov.

Hastighedsindstillinger
Ikke alle muskelgrupper tåler det samme tryk, så et godt råd er derfor at være opmærksom på, hvor mange hastighedsindstillinger en massagepistol har, og samtidigt hvor intenst du vil have, din massage skal være. Hvis du f.eks. har ømme muskler eller skal varme et specifikt området op, skal du bruge en lavere indstilling på massagepistolen. Hvis du skal massere større muskler eller endda muskelknuder, er en højere hastighedsindstilling mere passende. Selvom nogle modeller har 30 intensitetsniveauer og andre omkring 5, kan begge være lige effektive. Det handler mere om, hvor meget du vil have, at massagen skal kunne tilpasses.

Tilpasningsmuligheder
Massagepistolens tilpasningsmuligheder giver dig mulighed for nemt at massere bestemt dele af kroppen med de forskellige massagehoveder, der følger med. Det “U-formede” massagehoved er velegnet til sener, fordi det masserer det omkringliggende væv. “Kugleformen” er derimod oplagt til sarte områder som underarmen, fødderne og skuldrene, mens den dybdegående effekt af “bullet-massagehovedet” er perfekt til at massere triggerpunkter. Der findes mange tilbehørsdele til specifikke områder på kroppen, så det er en god idé at overveje hvilke områder, der skal behandles, inden du køber en massagepistol.

Pris
Husk det er en god idé at tænke over, hvad der er vigtigst for at opfylde dine behov og krav, før du køber en massagepistol. De dyre modeller koster omkring 4.000 kr., men er også udstyret med flere funktioner og længere batteritid, som gør det muligt at bruge dem i professionelle sammenhænge. De billigere alternativer koster omkring 500 kr. og er tilstrækkelige, hvis man blot skal masseres en gang imellem.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Bruger- og ekspertanmeldelser kan være nyttige, når du skal beslutte, hvilken massagepistol du skal købe. Kundeanmeldelser siger noget om, hvordan det forskellige tilbehør fungerede for dem, hvor længe batteritiden faktisk var, og hvor let den var at bruge. Ekspertanmeldelser kan derimod give mere dybdegående information om produktets funktioner og samtidig sammenligne det med lignende produkter i samme prisklasse. 

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Se hele tabellen

Vores anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Musclepain Pro Massagepistol - let og lydsvag model

 • Bl.a. brugt af danske fysioterapeuter og det danske kvindelandshold i håndbold

Opnå bedre velvære med massagepistolen fra Musclepain. Du kan vælge imellem 6 forskellige massagehoveder, som giver dig varieret massage af hele kroppen.

Musclepain Pro Massagepistol
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Musclepain Pro Massagepistol:

 • Medfølgende rejsetaske
 • 4-5 timers batterilevetid
 • Skandinavisk design af høj kvalitet

Mere om Musclepain Pro Massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 20 W
 • 4217: 7 t
 • amplitude *: 12 mm
 • antal tilbehør *: 6

Apparatet er udviklet og gennemtestet af Musclepain i samarbejde med fysioterapeuter landet over. Det er et anerkendt produkt, som dagligt bliver brugt hos flere af landets klinikker ved behandling af klienter.

Brug massagepistolen, hvis du vil mindske smerter i led og muskler efter en lang arbejdsdag. Apparatet er også effektivt før og efter træning. Det øger blodcirkulationen og aktiverer musklerne, og efter træning vil det lindre smerter og optimere restitutionen.

Uanset din træningsform, vil du kunne drage nytte af det solide og funktionelle design. Designet har en klassisk sort farve og et stilfuldt udtryk. For nem og hurtig betjening har det også  et moderne LED-display med touch-funktion.

Massagepistolen ligger godt i hånden og er nem at håndtere, da den er let i vægt. Faktisk vejer den kun 800 gram. Med 10 hastighedsindstillinger kan du variere massagen alt efter graden af dine muskel- eller ledsmerter.

Har du problemer med søvnmangel, kan 20W massagepistolen fra Musclepain også være noget for dig. Den kan hjælpe med at afslappe dine muskler før sengetid, og den er behagelig støjsvag med et lydniveau på kun 30-45 dB.

Ved køb af produktet medfølger en sort rejsetaske, som bidrager til let og fleksibel transport. Der medfølger også en praktisk manual og en oplader.

Apparatet er CE-certificeret, så det overholder de europæiske standarder, og du kan som bruger føle dig tryg ved at brug. Materialerne er holdbare og gennemtestet af Musclepain. Du bliver tilbudt 2 års garanti fra købsdagen i tilfælde af produktionsfejl. Garantien dækker blandt andet tekniske fejl eller mangler.

Forbrugerne er vilde med Musclepain. På Trustpilot får de hele 4,5 stjerner ud af 5, hvilket vidner om en god kundetilfredshed. Samtidig har du 365 dages fuld returret, hvis du alligevel skulle fortryde, og 2 års garanti på produktionsfejl.

Massagepistolen fra Musclepain er lettere end de fleste med sine kun 800 gram, som gør den nem at håndtere og transportere. Det betyder dog ikke, at du får et skrøbeligt produkt. Tværtimod er det fremstillet i holdbare materialer, som er gennemtestet med henblik på kvalitetssikring.

Produktet er blandt de mest støjsvage på markedet med sine kun 30-45 decibel. Det egner sig godt til personer, der træner, døjer med søvnmangel eller arbejder i uhensigtsmæssige stillinger.

Vi er overordnet set meget begejstrede for MusclePain Pro massagepistolen. Det er sjældent man oplever at en massagepistol kan både være en af de letteste og mest lydløse massagepistoler samtidigt med at der ikke gåes på kompromis med motorstyrken. Det at der samtidigt er solgt mere end 30.000 stk og der er opretholdt en TrustPilot score på 4,5/5 stjerner gør dette til vores anbefaling.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Musclepain Pro Massagepistol

Fordele

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sportsatleter fra det danske kvindelandshold i hån
 • Mange medfølgende massagehoveder
 • Nem at håndtere med én hånd

Ulemper

 • Hastighedsniveau 1 kan være for hårdt til meget ømme muskler
Bedste stillegående massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic Wellness POWER Version - anvendes også af professionelle

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er det bedste valg til dig, som ønsker en massagepistol i den allerskarpeste klasse.

Nordic Wellness POWER Version
Bedste stillegående massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness POWER Version:

 • Bestil inden kl. 17 og modtag i morgen
 • 1-2 dages levering
 • Anvendes på Rigshospitalet

Mere om Nordic Wellness POWER Version

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 30
 • Vægt: 1,3 kg
 • Effekt: 60 W
 • 4218: 14 mm
 • antal tilbehør *: 6
 • Batterilevetid *: 5 t

Kvaliteten bliver også bekræftet af de professionelle, da modellen bliver anvendt på neuro-afdelingen på Rigshospitalet.

Du vil opleve et meget kraftigt produkt, der kan give dig en fantastisk alsidig massage. Den kan gøre en stor forskel for den krop, der er plaget af smerter eller ubehag.

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol POWER Version

Bruges også af hospitaler
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version vil være et godt valg for den forbruger, som gerne vil have en professionel model. Kvaliteten er også valideret af eksperternes brug, da den bliver anvendt på Rigshospitalet.

Fin pris
Enheden ligger prismæssigt i den dyrere ende af midten sammenlignet med konkurrenterne. Maskinen er derfor et godt valg til dig, der har overskud på budgetkontoen uden dog at give røde tal på bundlinjen.

Kraftfuld motor og mulighed for personlig tilpasning
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version imponerer med den meget kraftfulde motor på 60 w – det er rigtig meget i sammenligning med konkurrenterne. Også muligheden for personlig tilpasning er god, da der medfølger de føromtalte seks massagehoveder samt 30 forskellige indstillinger for massage. Det er et højt antal og gør det muligt at fokusere på specifikke problemområder af den ømme krop.

Bedste10's vurdering

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er ideel til dig, der leder efter en professionel behandling af kroppen, som ikke larmer ret meget. Vi har derfor kåret den til ”Bedste stillegående valg” – perfekt til dig, der ønsker en dejlig stille wellness-stund.

Vi anbefaler også Nordic Wellness Massagepistol POWER Version, fordi produktet kommer med en indbygget touchskærm, der øger brugervenligheden.

Vi er særligt begejstrede for, at der er seks massagehoveder inkluderet i pakken, for så kan du få en alsidig behandling af kroppen.

Varianten er også  ledningsfri og kører på batteri. Så slipper du for irriterende ledninger, der kommer i vejen. Den er let at håndtere, men det er dog værd at nævne, at den er noget tungere end flere af konkurrenterne.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

90

Batteri

95

Ydeevne

100

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness POWER Version

Fordele

 • Med touchskærm
 • Stillegående
 • Seks massagehoveder inkluderet
 • Ledningsfri og let at håndtere

Ulemper

 • Tungere end konkurrenterne
Blandt de bedste massagepistoler med lang batterilevetid test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Pro Elite - en massagepistol udviklet af elitesportsfolk

Modellen har en lang batterilevetid på op til 6 timer pr. opladning hvilket sikrer, at den fungerer selv under de mest krævende massagesessioner. Mens den faktiske batterilevetid varierer afhængigt af indstillingen af intensiteten, er modellen dobbelt så lang som den gennemsnitlige på markedet, som ligger på 3 timer. Den lange levetid gør derfor modellen velegnet til sportsfolk og fitnessentusiaster, der ønsker at fremskynde sin restitution, eller kontorarbejdere, der ønsker lindring fra vedvarende ubehag i nakke og ryg. 

Pro Elite
Blandt de bedste massagepistoler med lang batterilevetid

Dagens bedste priser og tilbud på Pro Elite:

 • 30 hastigheder
 • Batterilevetid på 6 timer
 • Display viser hastighed og batterilevetid

Anmeldelse: Analyse af Pro Elite massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid *: 6 t
 • Vægt: 1,5 kg
 • amplitude *: 12 mm
 • 4216: 30
 • antal tilbehør *: 6
 • Effekt: ?

Fleksibel konstruktion
Modellen er udstyret med 30 forskellige hastigheder, hvilket giver dig et bredt udvalg af muligheder for at imødekomme dine unikke behov. Herunder giver massagepistolen også mulighed for at opnå den optimale balance mellem blid vævsmassage og dyb vævsmassage, og modellens massagedybde på 12 mm adskiller den fra andre modeller på markedet og gør den til et fleksibelt redskab til alle former for muskelgenoptræning. Modellen driftsfrekvens spænder fra 1.000 til 3.500 slag i minuttet, og det mest optimale område ligger mellem 2.000 og 3.200 omdrejninger pr. minut, hvilket gør det muligt at give personlig og effektiv massage, der lindrer ømme muskler, styrker blodcirkulationen og mindsker risikoen for skader.

TIP: For at opnå lindring af myofascielt stress bør du benytte en massagedybde på 12 mm sammen med øgede omdrejninger pr. minut, da det modvirker dannelsen af sammenvoksninger i bindevævet, og mindsker spændinger i muskelfascier. 

Værdsat af sportsfolk
Massagepistolen er fremstillet af Nordicvibegun og er udtænkt af sportsfolk med kendskab til fysisk restitution og vedligeholdelse af musklerne. Herunder er den anerkendte håndboldspiller Christopher Hansen fra GOG Håndbold blandt de personer, der benytter sig af massagepistolen til at forbedre sine præstationer og fremskynde restitutionen. 

Nem at bruge
Massagepistolens opladningstid på 2-3 timer sikrer, at den er klar til brug, når du er på farten, og hertil kommer modellen også med en praktisk og enkel rejsetaske, der gør det nemt at opbevare den. Derudover har massagepistolen et display, der viser hastighedsindstillingen og den resterende batterilevetid, hvilket er med til at forbedre brugervenligheden. 

Mere om Pro Elite

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid *: 6 t
 • Vægt: 1,5 kg
 • amplitude *: 12 mm
 • 4216: 30
 • antal tilbehør *: 6
 • Effekt: ?

Bedste10's vurdering

Massagepistolen fra Nordicvibegun et effektiv, fleksibelt og brugervenligt redskab til lindring af muskelsmerter og restitution. Herunder er modellen anerkendt af forskellige sportsfolk, og den har et bredt udvalg af 30 forskellige hastigheder, et driftsområde på 1000 til 3500 slag i minuttet og en effektiv massagedybde på 12 mm. Selvom modellens design er til den større og tungere sider, har modellen også en fleksibel konstruktion samt en lang holdbarhed. Derudover gør faktorer som en hurtig opladningstid på 2-3 timer, et oplysende display, der viser hastighed og batterilevetid, og en praktisk rejsetaske den til et godt valg for både sportsfolk og fitnessentusiaster.

Fordele og ulemper ved Pro Elite

Fordele

 • 6 ekstra tilbehør
 • Praktisk bæretaske
 • 12 mm massagedybde
 • 100 dages returret
 • Fås i kulfiber eller sort

Ulemper

 • Designet er til den større og tungere side
Bedste lille massagepistol test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Flowgun Pocket massagepistol - Massage gun til at tage med på farten

 • På Google shopping får Flowgun Pocket topkarakter med 5 ud af 5 stjerner af forbrugerne.

Vil du have din massagepistol med på farten, er det bedste bud i vores oversigt Flowgun Pocket. Det er en mindre massagepistol på 500 gram. Den er lige til at tage med på ferien, i sportstasken til efter træningen eller til dig, der har brug for en let og kompakt model, der ikke vejer alverden.

Bedste lille massagepistol
Flowgun Pocket massagepistol

Dagens bedste priser og tilbud på Flowgun Pocket massagepistol:

 • Støjsvag
 • Bedste lille massagepistol
 • 3.200 slag i minuttet

Mere om Flowgun Pocket massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,5 kg
 • Effekt: 100,8 W
 • 4217: 4 t
 • amplitude *: 8 mm
 • antal tilbehør *: 4

De er særligt imponerede af den store kraft, den mere kompakte massagepistol tilbyder, der kan komme i dybden med ømme muskler. En forbruger skriver blandt andet: ”Det var en utrolig positiv overraskelse, at den lille massagepistol er så utrolig kraftfuld”.

Flowgun Pocket er en af de modeller, der har allermest kraft. Den kan slå med op til 3.200 slag i minuttet på den højeste indstilling, så du for alvor kan få en dybdegående massage, der løsner op for stive muskler.

Det smarte ved Flowgun Pocket er, at det er en mindre og lettere model, der vejer 500 gram. Den er derfor nem at styre selv, hvis du ikke har de store kræfter til at holde den på plads. Støjniveauet er også i den lave ende, så den ikke generer, hvis du bruger den, mens du ser fjernsyn eller lignende.

Med 3 forskellige massagehoveder kan du få løsnet op i stive muskler og behandle de fleste områder. Dog har Flowgun Pocket ikke samme antal tilbehør, som der kommer med nogle af de mere større modeller.

Med til din Flowgun Pocket får du en praktisk rejsetaske, hvor du kan opbevare både massagepistolen, opladningskablet og de 3 forskellige massagehoveder.

Skal du have din massagepistol med dig, anbefaler vi Flowgun Pocket. Det er en mindre, lettere og mere kompakt model, der stadig har en høj kraft til at modvirke ømme muskler og stimulere bindevævet. Modellen har en af de mest kraftfulde motorer, der kan give op til 3.200 slag i minuttet, og derfor også overhaler vores testvinder i mængden af vibrationer.

Der er dog færre programmer at vælge mellem med Flowgun Pocket, så du har ikke samme indstillingsmuligheder som med andre modeller. Den kompakte størrelse betyder også, at du kun 3 får massagehoveder med – men det kan være rigeligt til en hurtig og effektiv massage.

Du får her en minimalistisk massagepistol som er langt mindre end mange af de andre modeller på markedet. Vi har selv testet modellen og må konkludere at den, på trods af den lille størrelse, har en yderst kraftig motor. Den har ikke ligeså mange funktioner som de større modeller, men den gør det den skal. Vi har derfor valgt modellen som den bedste lille massagepistol.

Prisvenlig

80

Brugervenlighed

100

Batteri

95

Ydeevne

95

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Flowgun Pocket massagepistol

Fordele

 • Relativt støjsvag
 • Lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • Let vægt
 • Op til 3.200 vibrationer i minuttet

Ulemper

 • Færre programmer end andre modeller
God massagepistol til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Zikko Dr. Rock Massagepistol kommer med et unikt massagehoved, som har to funktioner. Den tilbyder nemlig både varme og kolde behandlinger, som du hurtigt og nemt kan justere, så den passer til præcis, hvad du har behov for. Derudover har massagepistolen også fire forskellige massagehoveder – hver hoved med hver deres formål og fordele. At du har muligheden for at skifte mellem tilstande og hoveder, gør ikke bare massagepistolen alsidig, men også til din ideelle ledsager, uanset om du er professionel atlet, fitnessentusiast eller bare en, der søger en velfortjent afslapning efter en lang, lang dag.

Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol
God massagepistol til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol:

 • Varmt/koldt massagehoved
 • Temperaturjustering fra 10 °C til 45 °C
 • Stort batteri på 2400 mAh

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 25 W
 • Batterilevetid *: 2-4 t
 • Vægt: 0,6 kg
 • 4218: 8 mm
 • Intensitetsniveauer: 3
 • antal tilbehør *: 5

En alt-i-en-løsning
Zikko Dr. Rock Massagepistol er som nævnt udstyret med fire unikke massagehoveder: et rundt, fladt, u-formet og cylindrisk. Her får du lige en kort forklaring på, hvad de hver især bruges til for at få mest muligt ud af dem:

 • Rundt hoved – ideelt til store muskelgrupper som lår og baller.
 • Fladt hoved – giver en mere omfattende massage til alle kropsdele
 • U-formet hoved – designet specielt til rygsøjlen og nakken
 • Cylindrisk hoved – målrettet til dybt væv og små muskelområder, såsom håndflader og fodsåler

Finjusteret temperatur- og hastighedskontrol for optimal komfort
Zikko giver dig muligheden for at justere temperaturen, hvor du kan skifte mellem 10°C og 45°C alt efter dine behov. Du kan altså få køleterapi (10, 15, 20°C) til akut inflammation og muskelskader, og varmeterapi (35, 40, 45°C) til at få afslappet musklerne og øge din blodgennemstrømning. Ud over temperaturkontrol har den også 3 forskellige massage indstillinger, samt en hastighed som spænder fra 2800 til 3200 RPM, som hjælper dig med at finde din personlige komfortzone.

Brugervenligt design
Zikko Massagepistol indeholder et stort 2400 mAh-batteri, hvor du får op til 2-4 timers massage, hvilket er meget almindeligt sammenlignet med andre modeller. På trods af den har en kraftig ydeevne, så er massagepistolen faktisk meget let, og vejer kun omkring 620 gram. Du kan altså sagtens nyde en lang massage uden at blive træt i armene. Massagepistolen bruger infrarøde stråler og pulserende bevægelser, hvilket øger blodcirkulationen – mens slaglængden på 8 mm måske virker i den lave ende, så ligger den faktisk i intervallet 8-12 mm, hvilket ligesom er det ideelle interval for at massere blødt væv. 

TIP: For at opnå myofasciel stressaflastning kan du prøve at anvende en særlig tilgang ved at bruge 8 mm slaglængde sammen med et øget antal omdrejninger pr. minut. Ved at kombinere de to modvirker du effektivt dannelsen af adhæsioner i bindevævet, mens du fjerner spændinger i fascien, og dermed frigør dig fra de begrænsninger, der hæmmer din bevægelsesfrihed.

Mere om Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 25 W
 • Batterilevetid *: 2-4 t
 • Vægt: 0,6 kg
 • 4218: 8 mm
 • Intensitetsniveauer: 3
 • antal tilbehør *: 5

Redaktionens vurdering

Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol er skræddersyet til dig, som ønsker at fjerne muskelspændinger, forbedre din blodcirkulationen eller som bare gerne vil have noget til at lindre hverdagens stress i dit eget hjem – som havde du en professionel massør i huset. Massagepistolens kombination af temperaturkontrol, et bredt hastighedsspænd, samt et udvalg af 5 unikke massagehoveder, giver dig muligheden for en skræddersyet massage. Mens nogle lignende modeller måske kan prale med lidt flere niveauer, så kompenserer Zikkos alsidighed i temperaturjustering, fra køling til opvarmning, mere end rigeligt.

Med et gennemtænkt design, brugbare funktioner som infrarøde stråler, som forbedrer blodcirkulationen, og et stort batteri på 2400 mAh, får du lige præcis med denne massagepistol rigtig meget værdi for pengene. Zikko skiller sig ud, da den er et godt valg for dig, der gerne vil have flere massagehoveder at vælge imellem, et udvalg af hastigheder og en unik funktion i form af varm/kold massagefunktion – så kan du næsten ikke bede om mere, når det kommer til massagepistoler.

Fordele og ulemper ved Zikko Dr. Rock Kulde og Varme Massagepistol

Fordele

 • 5 massagehoveder
 • Letvægtsdesign
 • 3 massage indstillinger
 • Opfylder internationale sikkerhedsstandarder
 • Lavt støjniveau
 • Hastigheder fra 2800 til 3200 RPM

Ulemper

 • Antallet af intensitetsniveauer er højere på lignende modeller
Bedste brugervenlige design test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version - stærk massagepistol af professionel kvalitet

 • 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Modellen giver dig masser af muligheder for anvendelse, da der er flere indstillinger og hoveder. Det betyder, at du let vil kunne få masseret de dele af kroppen, der driller.

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version
Bedste brugervenlige design

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic Wellness Massagepistol PRO Version:

 • Bestil inden kl. 17 og modtag i morgen
 • 1-2 dages levering
 • Lav vægt

Mere om Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,8 kg
 • Effekt: 20 W
 • 4218: 13 mm
 • antal tilbehør *: 6
 • Batterilevetid *: 7 t

Bestiller du produktet hos Nordic Wellness vil du opleve flere fordele – blandt andet en hurtig levering og en forhandler med et godt renomme.

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version er perfekt til dig, der ønsker en professionel behandling af kroppen.

Vi anbefaler Nordic Wellness Massagepistol PRO Version, fordi den kommer med et flot og kompakt design, som gør det let for dig at arbejde med kroppen.

Vi er særligt begejstrede for, at den lave vægt bidrager til brugervenligheden, og så er det en klar fordel, at varianten kommer uden ledning. I stedet kører den på batteri, som kan holde i op til syv timer.

Vi vil også fremhæve, at der medfølger ikke mindre end seks massagehoveder samt ti forskellige indstillinger, så alsidigheden vil være høj.

Det er dog værd at nævne, at alle de mange plusser er lig med en høj pris, så du finder ikke Nordic Wellness Massagepistol PRO Version i den lave ende af prisskalaen.

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

Den professionelle type

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version vil være et fordelagtigt valg for den forbruger, der gerne vil have et professionel stykke massage-værktøj.

Pris i den høje klasse

Maskinen ligger prismæssigt i den høje ende sammenlignet med konkurrenterne, så enheden er et godt valg til dig, der har et større budget og gerne vil have professionel kvalitet.

Godt batteri og stærk motor

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version imponerer med det indbyggede batteri, der leverer op til syv timers massage – det er rigtig meget sammenlignet med konkurrenterne. Også motoren er stærk med 20 w, så du vil få en kraftfuld og effektiv behandling.

Prisvenlig

90

Brugervenlighed

95

Batteri

100

Ydeevne

95

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

Fordele

 • Kompakt med lav vægt
 • Stilfuldt design
 • Uden ledning
 • Seks massagehoveder

Ulemper

 • I den højere prisklasse

Theragun Pro 4th gen - Testvinderen og en af de bedste til restitution

 • Testvinder på det amerikanske magasin Insider.com
 • Testvinder på det amerikanske magasin Menshealth.com  
 • Topscorer på det amerikanske magasin Esquire.com 
 • Anbefalet af det britiske løbemagasin Runnersworld.com 
 • Kåret som “Best for recovery” på det amerikanske magasin Mashable.com 

Dette er i sandhed en testvinder af en massagepistol. Den er blevet kåret som bedste massagepistol til all around massage og restitution, og eksperterne er vilde med den.

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Pro 4th gen:

 • Bedste massagepistol til restitution
 • 5 hastighedsniveauer og justerbart håndtag
 • Utrolig kraftfuld og dybdegående

Mere om Theragun Pro 4th gen

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid *: 5 t
 • Vægt: 1,3 kg
 • amplitude *: 16 mm
 • 4216: 5 mm
 • antal tilbehør *: 6
 • Effekt: ?

Den er nemlig blevet kåret som testvinder af både Insider.com og Menshealth.com, mens Esquire.com også har givet den topscorer på dens funktioner og dens fremragende virkning.

Det er også derfor, at Runnersworld.com anbefaler denne, da den er favoriseret af topatleter, og derfor er det en af de bedste, du kan få fingrene i. Til sidst har Mashable.com kåret Theragun Pro som værende bedste massagepistol for restitution.

Dette er en af Theraguns bedste bud på en massagepistol, som atleter og professionelle sportsudøvere selv ville bruge til deres muskelsmerter, og det er også forståeligt, da denne massage gun har nogle fremragende features.

Først og fremmest er dens lækre ergonomiske design utrolig fedt at holde ved, som giver en bedre oplevelse af selve massagen. Det bløde hoved er nænsomt ved huden, og skaber derfor de perfekte forhold for musklernes restitution.

Til sidst er den også kompatibel med din smartphone, da den har bluetooth, hvilket vil sige, at du kan gå ind i app’en og overvåge massagen, så du sørger for det bliver gjort korrekt. Derudover kan app’en også give gode råd til forbedring af massagen og brugerdefinerede indstillinger.

I forhold til andre massagepistoler der er på markedet, er denne designet således, at vibrationerne når 60% længere ind end normal vibrationsmassage, så du er sikret en komplet og dybdegående smertelindring.

Du får her en massagepistol, der lever op til det, den lover. Den er ikke blevet testvinder ved en tilfældighed. Dette er apparatet til dig, der gerne vil være sikker på en komplet og gennemgående massage.

Prisvenlig

75

Brugervenlighed

90

Batteri

100

Ydeevne

90

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Theragun Pro 4th gen

Ulemper

 • Tung vægt
 • Mindre god trådløs rækkevidde

Theragun Prime 4th gen - Premium valget til hverdagens sportsudøvere 

 • Topscorer på det amerikanske magasin Menshealth.com
 • Anbefalet af det amerikanske magasin Esquire.com
 • Kåret som premium valget på det amerikanske magasin Cnet.com

Det luksuriøse hverdagsvalg er indbegrebet af denne massagepistol, idet den både er til at betale, samtidig med at du får en fremragende kvalitet.

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Prime 4th gen:

 • Luksusvalget til en god pris
 • Lækkert design
 • 5 forskellige hastighedsindstillinger

Mere om Theragun Prime 4th gen

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid *: 2 t
 • Vægt: 1 kg
 • amplitude *: 16 mm
 • 4216: 5 mm
 • antal tilbehør *: 4
 • Effekt: ?

Derfor er det også, at Cnet.com udtaler sådan om massagepistolen: “Luxury pick for the everyday exerciser”.

Det er derfor ingen overraskelse, at den har fået topscorer på Menshealth.com, og det er i forhold til dens design og brugervenlighed.

Derudover anbefaler Esquire.com også denne, da den stort set er sammenlignelig med Theragun Pro, dog er den billigere.

Dette er massagepistolen, som ligger utrolig tæt op af sin overmand Theragun Pro, og det er også derfor, at denne udgave er et rigtig godt køb.

For selvom, at denne model har halvt så meget kraft og kun 5 hastighedsindstillinger, så gør den alligevel jobbet. Det er en fantastisk massagepistol, der føles lækker at have med at gøre, samtidig med at du får en meget dybdegående muskel smertelindring.

Theragun Prime kan stadig prale af 60% dybdegående vibrationsmassage som dens storebror, og dette giver altså også en mere overordnet massage og smertelindring.

Derudover kan du også tilslutte denne massagepistol til din smartphone, da den fungerer via bluetooth, og hermed kan du blive guidet til en bedre massage samt aktivere brugerdefinerede indstillinger.

I forhold til markedet får du her en luksus variant af et massageapparat, og så er det altså et utroligt fint bud på en massagepistol til hverdagsløberen, fitness-gængeren eller fritids-cyklisten, fordi den netop er til at betale samtidig med, at den ikke går ned på funktion og luksus.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

90

Tilbehør

95

Fordele og ulemper ved Theragun Prime 4th gen

Fordele

 • Luksus til en overkommelig pris
 • Stærkt anbefalet af velrenommerede kilder
 • Kan sammenlignes med high-end modeller
 • Effektiv muskelaflastning og luksuriøs massageoplevelse
 • Avancerede funktioner

Ulemper

 • Lavere effekt sammenlignet med dyrere modeller

Theragun Elite 4th gen - Den anmelderroste massagepistol til dig, der vil bruge den hver dag

 • 5 ud af 5 stjerner på det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
 • 7 ud af 10 stjerner på det amerikanske magasin Self.com
 • Anbefalet af det britiske magasin Runnersworld.com
 • Anbefalet af det amerikanske magasin Thesportsedit.com

Dette er den mest anmelderroste massagepistol i forhold til de, der er blevet fremhævet her, og denne kåring er på baggrund af, at den bare er et kæmpe hit blandt testmagasinerne.

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Elite 4th gen:

 • Ergonomisk design
 • Stor ros fra testmagasiner
 • Justerbare hastigheder

Mere om Theragun Elite 4th gen

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 5
 • Vægt: 1 kg
 • Batterilevetid *: 2 t
 • antal tilbehør *: 5
 • amplitude *: 16 mm
 • Effekt: 5 t

Denne model fra Theragun har nemlig fået hele 5 stjerner ud af 5 fra det britiske magasin Expertreviews.co.uk, samtidig med at den også har fået 7 ud af 10 stjerner på det amerikanske magasin Self.com.

Dette er altså en populær sag over hele linjen, og derfor anbefaler både Runnersworld.com og Thesportsedit.com også denne massagepistol med disse skrevne ord: “hvis du er seriøs omkring, at du gerne vil holde dine muskler i god form, så har det dyre prisskilt på Theragun Elite hurtigt betalt sig af, fordi du vil bruge den så meget.”

Dette er en rigtig god massagepistol, som bruges af professionelle atleter og styrkeløftere. Det er et fantastisk værktøj til at fjerne muskelsmerter og gøre restitutionen hurtigere.

Det er derfor ikke overraskende, at denne bliver rost til skyerne i massagepistol tests. Og den har da også nogle utrolig fede features denne massagepistol.

Du får en god og kraftfuld vibrationsmassage med denne, men det er samtidig en utrolig stille massage gun, da den er designet med Quite Force Teknologien, som netop betyder, at den arbejder så stille som muligt.

Derudover taler den også sammen med din smartphone via bluetooth, som gør det nemt og hurtigt for dig at indstille massagen lige efter dine behov. Derudover kan du også se forskellige programmer, som massagen kan indstilles til.

Dette er en utrolig brugervenlig massagepistol, der er designet efter dine behov, da det ergonomiske håndtag kan indstilles præcis til dit håndled.

Med denne massagepistol i forhold til andre af sin slags på markedet får du brugerdefineret hastighedsindstillinger, som betyder, at du selv kan bestemme med, hvor mange slag i minuttet, den skal vibrere med. Du kan vælge mellem 1750, 1900, 2100, 2200 og 2400 slag i minuttet.

Dette er derfor massagepistolen til dig, der ved, at du vil gøre brug af den hver dag og vil blive glad for de ekstra detaljerede features. Så hvis du enten har et meget aktivt arbejde eller liv, hvor du bruger din krop meget, så er dette massageapparat noget for dig.

Prisvenlig

75

Brugervenlighed

95

Batteri

95

Ydeevne

90

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Theragun Elite 4th gen

Fordele

 • Højt anerkendt og bedømt
 • Betroet af professionelle til at lindre muskelsmerter og hjælpe med restitution
 • Stille og kraftfuld
 • Juster og tilpas massageindstillingerne med Bluetooth-forbindelse
 • Juster håndtaget til komfort, og vælg mellem flere hastighedsindstillinger

Ulemper

 • Dyr sammenlignet med andre massagepistoler på markedet
 • Ikke oplagt til dig med skader

Theragun Mini 4th gen - Bedste massagepistol på rejsen eller i fitness-tasken

 • Testvinder på det amerikanske magasin Cosmopolitan.com
 • Testvinder på det amerikanske magasin Esquire.com
 • Kåret som “Best portable massage gun” på det amerikanske magasin Cnet.com
 • Anbefalet af det britiske magasin Runnersworld.com
 • Kåret som “Best entry-level massage gun” på det amerikanske magasin Insider.com

Nu er det denne lille rejsemakker, der er blevet fremhævet hos magasinerne derude, og de alle er mere eller mindre ekstatiske over den.

Dagens bedste priser og tilbud på Theragun Mini 4th gen:

 • Bedste rejse massagepistol
 • Let at anvende
 • Utrolig god pris

Mere om Theragun Mini 4th gen

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 3
 • Vægt: 0,65 kg
 • Batterilevetid *: 2,5 t
 • antal tilbehør *: 1
 • amplitude *: 12 mm
 • Effekt: 5 t

Og det er da også fuldt forståeligt, da denne er blevet kåret som bedste rejseudgave af Cnet.com og bedste model til førstegangsbrugeren af Insider.com.

Derudover er den blevet testvinder hos Cosmopolitan.com og Esquire.com, samtidig med at den også har fået topscorer fra det amerikanske magasin Menshealth.com.

Dette er derfor en utrolig anbefalelsesværdig massagepistol, og det er også derfor, at den bliver særlig anbefalet af Runndersworld.com. Det er altså på dens lette anvendelighed og lille og praktiske rejsestørrelse, at denne model scorer højt i test.

Dette er den mest optimale løsning til dig, der er på farten og stadig gerne vil have lidt ekstra luksus og velvære i hverdagen.

Theragun Mini er nemlig en af de mindste massagepistoler på markedet, og du er derfor garanteret ordentlig restitution, hvorend du befinder dig.

Selvom, at dette er en mindre udgave i forhold til andre massagepistoler, som du kan få fingrene i, så går du bestemt ikke ned på funktion.

Med denne model får du stadig en god og kraftfuld vibrationsmassage med 3 forskellige niveauer: 1750, 2100 og 2400 slag i minuttet. Det vil sige, at du også selv kan indstille, hvor kraftfuldt det skal være.

Dette gør oplevelsen utrolig fleksibel, da du selv kan indstille den i forhold til graden af din muskelsmerte og -ømhed. Derudover har den også teknologien, som Theragun er vilde med, nemlig Quite Force, som gør denne massagepistol ekstra lydsvag.

I forhold til andre massagepistoler, som du kan finde på markedet lige nu, er denne helt perfekt til at pakke ned i træningstasken eller tage med på weekendtur, da den kun vejer 650 gram og er 15,2 x 13,5 x 7,7 cm.

Dette kan derfor sagtens være massagepistolen til begynderen, da det er en lille udgave af en normal massagepistol, men dens funktioner og kraft kan også sagtens tilfredsstille den professionelle og øvede atlet eller styrkeløfter.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

95

Batteri

90

Ydeevne

90

Tilbehør

90

Fordele og ulemper ved Theragun Mini 4th gen

Fordele

 • Testvinder i flere magasiner
 • Let og bærbar, perfekt til rejsende og fitnessentusiaster
 • Brugerdefinerbare intensitetsniveauer til personlig massageoplevelse
 • Støjsvag drift giver en afslappende massageoplevelse
 • Alsidig og kraftfuld

Ulemper

 • Begrænset batteritid
 • Begrænsede muligheder for tilbehør

Sharper Image massagepistol Pro - til vævsstimulering

 • 4,8 Google Shopping
 • God anmeldelse på Massagegunfight.com

Massagepistolen for Sharper Image er velegnet til alle, der har brug for massage, som kan øge blodcirkulationen. Fordi massagepistolen har 6 udskiftelige massagehoveder og 6 intensitetsniveauer, kan den ramme alle dele af kroppen og tilpasses til dine behov.

Dagens bedste priser og tilbud på Sharper Image massagepistol Pro:

 • 6 udskiftelige massagehoveder
 • 6 intensitetsniveauer
 • Lydløs motor

Anmeldelse: Produktanalyse af Sharper Image Massage Pistol PRO

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 50 W
 • Batterilevetid *: 4,5 t
 • antal tilbehør *: 6
 • amplitude *: 5 t

Lydsvag og trådløs drift
Massagepistolen er speciel, fordi den har funktioner og specifikationer, som mange andre lignende produkter på markedet ikke har. Den er meget lydsvag, nem at bruge og har funktioner, der kan bruges til at massere dybt. Du kan derfor diskret tage den i brug både i offentligheden og derhjemme uden at forstyrre dem omkring dig. Derudover har den 4,5 timers ledningsfri batteritid, og du kan derfor få massage uden at bekymre dig om at skulle sidde ved en stikkontakt. Massagepistolen kan også bruges under opladning, så massagen ikke behøver at stoppe.

6 massagehoveder og en LCD-skærm
Alt tilbehør er designet til at give dybdegående massage og restituere musklerne. Kuglehovedet er ideelt til ryggen, brystet og armene, mens det flade massagehoved er velegnet til lægge, fødder, baller og lår. Keglehovedet er godt til at massere fødder og ben, og gaffelhovedet er designet til at ramme de steder, der er svære at nå. Alle hoveder er fremstillet af blødt, fleksibelt gummi, der tilpasser sig din hud uden at trykke. Den leveres desuden med en LCD-skærm, der gør det nemt at justere intensitetsniveauet og med seks forskellige niveauer at vælge imellem, kan du nemt tilpasse din massage fra en let til en mere intens massage.

Hvad siger brugere og eksperterne om Sharper Image Massage Pistol PRO

Både eksperter og kunder har givet den gode bedømmelser for dens massageevne, lange batteritid og forskellige massagehoveder. Massagegunfight.com gav den en god anmeldelse og roste dens kvalitet og udtalte, at den er en af de “mest lydløse håndholdte massagepistoler.

Mere om Sharper Image massagepistol Pro

SPECIFIKATIONER

 • Intensitetsniveauer: 6
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 50 W
 • Batterilevetid *: 4,5 t
 • antal tilbehør *: 6
 • amplitude *: 5 t

Redaktionens vurdering

Vi vurderer, at massagepistolen er et brugbart produkt til dem, der har brug for at massere forskellige muskelgrupper. Den leveres med en praktisk bæretaske, er nem at bruge og føles behageligt på huden. Den eneste ulempe er, at den er lidt tung, og at der kun er 90 dages garanti, hvilket er noget lavere end andre massagepistoler på markedet. På trods af det mener vi, at det er et godt produkt, der tilbyder en bred vifte af funktioner.

Prisvenlig

85

Brugervenlighed

90

Batteri

95

Ydeevne

100

Tilbehør

100

Fordele og ulemper ved Sharper Image massagepistol Pro

Fordele

 • Lang batteritid
 • Brugervenligt design
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Giver dyb vævsstimulering
 • Leveres med en praktisk opbevaringspose
 • Kan bruges på forskellige muskelgrupper

Ulemper

 • Føles lidt tung i hånden efter at have brugt den i længere tid
 • Har kun 90 dages garanti

Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en ny massagepistol

I forhold til at gøre dit valg endnu lettere, kan vi lige nævne de ting, som du særligt skal være opmærksom på, når du går ud og køber din nye massagepistol eller bare som orientering, når du læser denne testguide.

Massagepistolerne er med til at lindre muskelsmerte og gøre restitutionsperioden kortere, så du hurtigere bliver klar til endnu et træningspas. Men nogle massagepistoler er for begyndere eller retter sig mere til overordnet brug, og andre er udelukkende for de øvede og atleter.

Hvis du fx kigger på en med få funktioner, er dette valget til nybegynderen i træningsverdenen eller til dig, der bare har brug for lidt ekstra nakkemassage på kontoret. Her er det ikke nødvendigt at købe den dyreste model, da massagen vil være tilfredsstillende med de billigere og mindre avancerede modeller.

Hvis du dyrker sport i din fritid, så vil en massagepistol være nyttig, da du kan løsne dine spændte muskler op efter du har spillet/trænet. Det kan være som padel tennis, hvor du bruger dine arme meget og skal bevæge dig det meste af tiden. Hvis du spiller padel tennis og ikke har dig eget padel bat, så bør du overveje at købe et. Ved at have dit eget bat og spiller meget med det, så opnår kendskab til hvordan du skal ramme bolden.

De lidt mere avancerede massagepistoler, og som oftest også ligger lidt højere i pris, er til dig, der er en øvede og professionel styrkeløfter eller atlet, og til dig der træner, løber eller cykler hver dag om det så er på en hvilken som helst type motionscykel eller udenfor, hvor der kan være behov for et produkt med avanceret teknologi.

Derudover skal du også overveje, om du vil have funktioner, der guider dig gennem massagen, hvilket betyder, at du derfor skal vælge en model med bluetooth.

Du bør også overveje, hvor lydsvag du vil have den, da der fx er nogle, der er mere lydsvage end andre.

Der er også alle de ydre features, som du skal være opmærksom på, og det er fx, hvor meget den vejer, og er det en rejsestørrelse eller en almindelig størrelse. Her skal du overveje, om du bruger den mest på farten eller mest derhjemme.

Til sidst er der prisen. Du kan sagtens få en udmærket massagepistol til få penge, men så er det også et lidt mere et overordnet massageapparat i stedet for den specifikke og dyre model, som henvender sig mere til den professionelle atlet.

Andre relevante tests og artikler

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Hos Google Shopping har forbrugere fra hele verden mulighed for at sammenligne produkter og priser fra forskellige forhandlere.
Flowlife Flowgun Go! er anmeldt af forbrugerne, og anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her
Flowgun Pocket er også anmeldt af forbrugerne på Google Shopping.
Du kan se anmeldelserne her

Trustpilot

Trustpilot er et sted, hvor forbrugerne i fællesskab hjælper hinanden med at anbefale og advare andre mod virksomheder og webshops. Forbrugerne kan bedømme med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Recoverym8 er vurderet positivt af forbrugerne, hvor de giver god feedback på virksomheden og produkterne.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken massagepistol er den bedste?
Massagepistoler er en relativt ny opfindelse, som hurtigt er blevet populære blandt den danske befolkning. Massagepistolen bruges til ømme og spændte muskler. En af de bedste massagepistoler på markedet er Musclepain Pro Massagepistol. Ved køb af den smarte massagepistol får du en god og yderst effektiv massagepistol.
Skal du bruge en massagepistol, er det vigtigt, at du lærer at bruge den korrekt. Du skal starte med at massere blidt på det område, der er ømt. Du kan vælge at lave runde og cirkulære bevægelser, men du kan også vælge at lave vandrette eller lodrette bevægelser med massagepistolen.
Er massagepistoler det værd?
Der er mange grunde til, at du skal investere i en massagepistol. Uanset om du dyrker sport og er meget øm, eller om du bare ønsker en lækker massage en gang imellem, vil du med sikkerhed elske den dejlige massage, som den smarte massagepistol kan levere.
Hvor burde du bruge en massagepistol?
Du kan bruge en massagepistol stort set alle steder, der er ømme, på din krop. Du kan eksempelvis bruge din massagepistol på benene, hvor en massør ikke kan komme helt i bund eller ramme dine ømme muskler og spændinger. Massagepistolen er fantastisk til at få musklerne til at slappe af.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

RecoveryGun Go - lille og kompakt massagepistol

Innoliving Massagepistol - bedste massagepistol under 750 kr. 

Hyperice Hypervolt Plus - Massage gun bedst i test, som er perfekt til den sportsudøveren på et højt plan

Recoverym8 9 Supreme massagepistol - kraftfulde og holdbar massagepistol

Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol - kompakt og brugervenlig

BackCare Premium - Allround-produkt med 20 hastigheder

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme