Test-oversigt: Massagepistol
Her er de 16 bedste massagepistoler ifølge forbrugerne

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

56 Produkter analyseret
16 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Massagepistoler er ved at blive godt populære ude blandt sportsmennesker, og der er derfor kommet rigtig mange forskellige på markedet og hermed en større efterspørgsel efter dem.

En massagepistol hjælper mod muskelsmerter, når du fx er løber, styrkeløfter, cyklist osv. Her er det, at massagepistolen går ind og masserer via vibrationer lige præcis det område, som du er øm på.

Men der er mange slags derude at vælge imellem, og derfor kan det være svært at vælge, hvad der er den bedste til dine behov. I denne testoversigt vil du blive inspireret og afklaret med, hvilket massagepistol køb du skal gøre dig.

Hvad skal man overveje, når man køber en massagepistol?

Batterilevetid – En af de vigtigste faktorer at overveje er batterilevetiden. Massagepistoler, der har en længere batterilevetid, er bedre, fordi du ikke behøver at oplade dem hele tiden. De bedste massagepistoler bør have en batterilevetid, der holder længere end en time, normalt op til to timer. Det er også afgørende at tænke over, om apparatet leveres med et ekstra backup-batteri, eller om sådanne batterier kan købes. Hvis du planlægger at rejse, kan det være en fordel at have to batterier, så det ene er opladet og klar til brug hele tiden.

Strøm – Når du køber en massagepistol, er der to ting, du skal overveje i forbindelse med Power: hovedets rotationsfrekvens og hvor dybt eller højt hovedet bevæger sig. Disse to faktorer har indflydelse på, hvor behagelig massagen er. Et andet væsentligt aspekt, som du skal overveje, er antallet af tilgængelige effektniveauer. De fleste massagepistoler tilbyder en bred vifte af styrkeindstillinger, men andre tilbyder yderligere funktioner.

Tilbehør – Når det kommer til massagepistoler, er der mange tilbehør og muligheder for tilpasning at vælge imellem. Du vil måske gerne have en massagepistol med mange forskellige hoveder, så du kan bruge det, der passer bedst til det ømme punkt, du forsøger at massere. Disse hoveder findes i forskellige former, så du kan massere forskellige dele af din krop. Næsten alle gode massagepistoler vil have fire eller flere tilbehørsdele. Jo flere muligheder du har med hensyn til tilbehør, jo større er sandsynligheden for, at du vil kunne behandle forskellige steder på kroppen og være tilfreds med din massagepistol.

Pris – Før du foretager et køb, skal du overveje de funktioner, der er mest afgørende for dine behov og ønsker. De dyrere alternativer vil koste dig omkring 3500 KR. og vil indeholde yderligere særprægede egenskaber samt ekspertbrug og lang batterilevetid i forhold til billigere valg, der er ideelle til lejlighedsvis brug med et grundlæggende brugervenligt design, og det mest tiltalende træk ved dette valg er prisen.

Bruger- og ekspertanmeldelser – Det er også en god idé at læse bruger- og ekspertanmeldelser for at få en fornemmelse af, hvad andre mennesker mener om enheden. Nogle af de funktioner, du skal kigge efter, er, hvor behagelig den er at bruge, og om den fungerer effektivt. Brugeranmeldelser kan især være gavnlige ved at give dig en indikation af, hvad personer kan lide og ikke lide ved massagepistolen, mens ekspertanmeldelser kan give flere oplysninger om ting som f.eks. fremstillingskvalitet og holdbarhed.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bedste massagepistol til prisen

Musclepain Pro Massagepistol - let og lydsvag model

 • Bl.a. brugt af danske fysioterapeuter og det danske kvindelandshold i håndbold

Opnå bedre velvære med massagepistolen fra Musclepain. Du kan vælge imellem 6 forskellige massagehoveder, som giver dig varieret massage af hele kroppen.

 • Medfølgende rejsetaske
 • 4-5 timers batterilevetid
 • Skandinavisk design af høj kvalitet

Bedste pris: 1.399,00 hos Musclepain

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Musclepain Pro Massagepistol

Fordele

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sportsatleter fra det danske kvindelandshold i hån
 • 365 dages fuld returret og 2 års garanti på alle produktionsfejl
 • Køb i dag og modtag om 1-3 hverdage

Mere om Musclepain Pro Massagepistol

Apparatet er udviklet og gennemtestet af Musclepain i samarbejde med fysioterapeuter landet over. Det er et anerkendt produkt, som dagligt bliver brugt hos flere af landets klinikker ved behandling af klienter.

Brug massagepistolen, hvis du vil mindske smerter i led og muskler efter en lang arbejdsdag. Apparatet er også effektivt før og efter træning. Det øger blodcirkulationen og aktiverer musklerne, og efter træning vil det lindre smerter og optimere restitutionen.

SPECIFIKATIONER

 • Meget støjsvag motor (30-45 dB)
 • Let at transportere
 • 10 hastighedsindstillinger
 • 6 udskiftelige massagehoveder
 • Lang batterilevetid på 4-5 timer
 • 1400-3200 slag i minuttet

Uanset din træningsform, vil du kunne drage nytte af det solide og funktionelle design. Designet har en klassisk sort farve og et stilfuldt udtryk. For nem og hurtig betjening har det også  et moderne LED-display med touch-funktion.

Massagepistolen ligger godt i hånden og er nem at håndtere, da den er let i vægt. Faktisk vejer den kun 800 gram. Med 10 hastighedsindstillinger kan du variere massagen alt efter graden af dine muskel- eller ledsmerter.

Har du problemer med søvnmangel, kan 20W massagepistolen fra Musclepain også være noget for dig. Den kan hjælpe med at afslappe dine muskler før sengetid, og den er behagelig støjsvag med et lydniveau på kun 30-45 dB.

Ved køb af produktet medfølger en sort rejsetaske, som bidrager til let og fleksibel transport. Der medfølger også en praktisk manual og en oplader.

Apparatet er CE-certificeret, så det overholder de europæiske standarder, og du kan som bruger føle dig tryg ved at brug. Materialerne er holdbare og gennemtestet af Musclepain. Du bliver tilbudt 2 års garanti fra købsdagen i tilfælde af produktionsfejl. Garantien dækker blandt andet tekniske fejl eller mangler.

Forbrugerne er vilde med Musclepain. På Trustpilot får de hele 4,5 stjerner ud af 5, hvilket vidner om en god kundetilfredshed. Samtidig har du 365 dages fuld returret, hvis du alligevel skulle fortryde, og 2 års garanti på produktionsfejl.

Massagepistolen fra Musclepain er lettere end de fleste med sine kun 800 gram, som gør den nem at håndtere og transportere. Det betyder dog ikke, at du får et skrøbeligt produkt. Tværtimod er det fremstillet i holdbare materialer, som er gennemtestet med henblik på kvalitetssikring.

Produktet er blandt de mest støjsvage på markedet med sine kun 30-45 decibel. Det egner sig godt til personer, der træner, døjer med søvnmangel eller arbejder i uhensigtsmæssige stillinger.

Se priser og tilbud på Musclepain Pro Massagepistol


Bedste brugervenlige design

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version - stærk massagepistol af professionel kvalitet

 • 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Modellen giver dig masser af muligheder for anvendelse, da der er flere indstillinger og hoveder. Det betyder, at du let vil kunne få masseret de dele af kroppen, der driller.

 • Bestil inden kl. 17 og modtag i morgen
 • 1-2 dages levering
 • Lav vægt

Bedste pris: 1.099,00 hos Nordic-wellness

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

Fordele

 • Kompakt med lav vægt
 • Stilfuldt design
 • Uden ledning
 • Seks massagehoveder

Ulemper

 • I den højere prisklasse

Mere om Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

Bestiller du produktet hos Nordic Wellness vil du opleve flere fordele – blandt andet en hurtig levering og en forhandler med et godt renomme.

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version er perfekt til dig, der ønsker en professionel behandling af kroppen.

Vi anbefaler Nordic Wellness Massagepistol PRO Version, fordi den kommer med et flot og kompakt design, som gør det let for dig at arbejde med kroppen.

SPECIFIKATIONER

 • Type: Massagepistol
 • Mærke: Nordic Wellness
 • Antal indstillinger: 10
 • Batteritid: Op til syv timer
 • Motor: 20 w
 • Vægt: 800 gram

Vi er særligt begejstrede for, at den lave vægt bidrager til brugervenligheden, og så er det en klar fordel, at varianten kommer uden ledning. I stedet kører den på batteri, som kan holde i op til syv timer.

Vi vil også fremhæve, at der medfølger ikke mindre end seks massagehoveder samt ti forskellige indstillinger, så alsidigheden vil være høj.

Det er dog værd at nævne, at alle de mange plusser er lig med en høj pris, så du finder ikke Nordic Wellness Massagepistol PRO Version i den lave ende af prisskalaen.

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol PRO Version

Den professionelle type

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version vil være et fordelagtigt valg for den forbruger, der gerne vil have et professionel stykke massage-værktøj.

Pris i den høje klasse

Maskinen ligger prismæssigt i den høje ende sammenlignet med konkurrenterne, så enheden er et godt valg til dig, der har et større budget og gerne vil have professionel kvalitet.

Godt batteri og stærk motor

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version imponerer med det indbyggede batteri, der leverer op til syv timers massage – det er rigtig meget sammenlignet med konkurrenterne. Også motoren er stærk med 20 w, så du vil få en kraftfuld og effektiv behandling.

Se priser og tilbud på Nordic Wellness Massagepistol PRO Version


Testvinder

Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol - kompakt og brugervenlig

 • 4,9 stjerner ud af 5 fra forbrugerne til Flowlife Flowgun GO 2.0
 • 4,7 ud af 5 stjerner hos Google Shopping

Det viser, at forbrugerne er fuldt tilfredse med deres køb, og at produktet lever op til deres forventninger. Forbrugerne roser særligt, at kvaliteten er høj, og at massagepistolen er kraftfuld og effektiv.

 • 6 massagehoveder
 • Bruges af svenske professionelle atleter
 • Lavt lydniveau mellem 30 og 55 dB

Bedste pris: 1.390,00 hos Flowlife DK

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol

Fordele

 • Kompakt og let massagepistol
 • Maksimalt 3000 vibrationer i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer
 • 6 udskiftelige hoveder
 • Ergonomisk design

Ulemper

 • Lidt kort batterilevetid

Mere om Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol

En forbruger skriver blandt andet: ”Til dig, der ofte træner og har haft problemer med muskelstivhed, er massagepistolen en livredder”.

Særligt også at du får en række praktiske hoveder med, så du kan ramme præcist de muskler, der trænger til massage, bliver fremhævet i mange anmeldelser.

SPECIFIKATIONER

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti
 • Vægt: 790 gram
 • Medfølger: 6 massagehoveder

Flowlife Flowgun GO 2.0 gør det nemt og enkelt, når dine muskler trænger til massage. Har du ikke en villig partner, der altid træder til, når der skal løsnes op for de ømme muskler, har du mulighed for selv at klare jobbet med massagepistolen.

Flowlife Flowgun GO 2.0 er en kompakt og let massagepistol, der er nem at styre. Du har i alt 6 forskellige vibrationsniveauer op til 3000 vibrationer i minuttet.

Massagen stimulerer bindevæv, øger blodgennemstrømningen til musklerne og frigiver affaldsstoffer, der har hobet sig op. Den kan bruges til dig, der har ømme led og muskler, men den er også særligt effektiv, hvis du vil restituere hurtigt efter hård fysisk træning.

For at komme rundt på hele kroppen, indeholder den smarte medfølgende taske til Flowlife Flowgun GO 2.0 6 forskellige massagehoveder. Du får også en oplader med, at du nemt kan genoplade din massagepistol, når den løber tør for strøm – så er den altid klar til brug.

Flowlife får særligt god feedback fra forbrugerne, der har testet den i praksis, hvilket er et kvalitetsstempel. Faktisk har Flowlife 4,9 stjerner ud 5, hvilket betyder mange tilfredse kunder.

Med til modellen får du 6 massagehoveder, så du kan komme i dybden med alle de ømme muskelgrupper. Det er mængden af muligheder, der særligt får modellen Flowlife Flowgun GO 2.0 til at adskille sig, fra dens konkurrenter. Du kan komme hele vejen rundt med vores udvalgte testvinder.

Se priser og tilbud på Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol


Bedste lille massagepistol

Flowgun Pocket massagepistol

 • På Google shopping får Flowgun Pocket topkarakter med 5 ud af 5 stjerner af forbrugerne.

Vil du have din massagepistol med på farten, er det bedste bud i vores oversigt Flowgun Pocket. Det er en mindre massagepistol på 500 gram. Den er lige til at tage med på ferien, i sportstasken til efter træningen eller til dig, der har brug for en let og kompakt model, der ikke vejer alverden.

Bedste pris: 1.690,00 hos Flowlife DK

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Flowgun Pocket massagepistol

Fordele

 • Relativt støjsvag
 • Lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • Let vægt
 • Op til 3.200 vibrationer i minuttet

Ulemper

 • Færre programmer end andre modeller

Mere om Flowgun Pocket massagepistol

De er særligt imponerede af den store kraft, den mere kompakte massagepistol tilbyder, der kan komme i dybden med ømme muskler. En forbruger skriver blandt andet: ”Det var en utrolig positiv overraskelse, at den lille massagepistol er så utrolig kraftfuld”.

SPECIFIKATIONER

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti
 • Vægt: 500 gram
 • Medfølger: 3 massagehoveder

Flowgun Pocket er en af de modeller, der har allermest kraft. Den kan slå med op til 3.200 slag i minuttet på den højeste indstilling, så du for alvor kan få en dybdegående massage, der løsner op for stive muskler.

Det smarte ved Flowgun Pocket er, at det er en mindre og lettere model, der vejer 500 gram. Den er derfor nem at styre selv, hvis du ikke har de store kræfter til at holde den på plads. Støjniveauet er også i den lave ende, så den ikke generer, hvis du bruger den, mens du ser fjernsyn eller lignende.

Med 3 forskellige massagehoveder kan du få løsnet op i stive muskler og behandle de fleste områder. Dog har Flowgun Pocket ikke samme antal tilbehør, som der kommer med nogle af de mere større modeller.

Med til din Flowgun Pocket får du en praktisk rejsetaske, hvor du kan opbevare både massagepistolen, opladningskablet og de 3 forskellige massagehoveder.

Skal du have din massagepistol med dig, anbefaler vi Flowgun Pocket. Det er en mindre, lettere og mere kompakt model, der stadig har en høj kraft til at modvirke ømme muskler og stimulere bindevævet. Modellen har en af de mest kraftfulde motorer, der kan give op til 3.200 slag i minuttet, og derfor også overhaler vores testvinder i mængden af vibrationer.

Der er dog færre programmer at vælge mellem med Flowgun Pocket, så du har ikke samme indstillingsmuligheder som med andre modeller. Den kompakte størrelse betyder også, at du kun 3 får massagehoveder med – men det kan være rigeligt til en hurtig og effektiv massage.

Se priser og tilbud på Flowgun Pocket massagepistol


Bedste mini massagepistol til prisen

RecoveryGun Go

RecoveryGun Go er en mini massagepistol, som leverer på både pris og kvalitet. Den giver nye muligheder for både den private bruger og sportsudøveren, som ofte rejser til konkurrencer og tager på træningslejre.

 • Super kompakt massagepistol
 • Gratis fragt
 • 100% tilfredshedsgaranti

Bedste pris: 639,00 hos Sportsbuddy.dk

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved RecoveryGun Go

Fordele

 • Smart hvis du er meget på farten
 • Lav vægt på kun 400 gram
 • Fire forskellige hastigheder
 • Lindrer smerter og afspænder musklerne
 • Forskellige massagehoveder – en til alle muskelgrupper

Ulemper

 • Batteriet har en kortere levetid end andre større modeller

Mere om RecoveryGun Go

På trods af en vægt, der ligger langt under andre gode massagepistoler, kan RecoveryGun Go indstilles på fire forskellige hastigheder, og der medfølger fire forskellige massagehoveder. Det giver mulighed for at tilpasse massagen, så den passer til dit behov, uanset om du har brug for smertelindring eller almindelig afspænding. Massagepistol er effektiv både inden opvarmning og i forbindelse med restitution efter træning.

SPECIFIKATIONER

 • 4 forskellige hastigheder
 • 4 forskellige massagehoveder
 • 1200-3200 slag i minuttet
 • USB-C for hurtig opladning
 • 400 g

De fire forskellige hastigheder indikerer antallet af slag i minuttet. Styrken er den samme uanset tempo, mens slagfrekvensen spænder fra 1.200-3.200 slag i minuttet. Det gør det nemt at vælge den belastning, dine muskler har brug for.

Massagehovederne kommer i forskellige former. Derfor du opnå flere typer af massage og afspænding og ramme forskellige muskelgrupper. Det giver den lille og billige massagepistol en spændvidde, som nærmer sig det, væsentligt større modeller har at byde på.

Selvom den ikke ser ud af meget ved første øjekast, er den blandt de allerbedste valg til prisen. Et handy og praktisk stykke værktøj, som kan være med til at forbedre dine sportslige præstationer og dit fysiske velvære.

RecoveryGun Go har den helt store fordel, at den er langt mindre end mange andre massagepistoler i samme kategori og kvalitet. Hvor andre massagepistoler ofte vejer 3-4 gange mere, får du her et let og kompakt produkt, som trods sin størrelse leverer flere af de samme funktioner som de store modeller.

Samtidig er der her tale om en prisvenlig massagepistol. Det gør den tilgængelig for en langt bredere målgruppe, end tilfældet er for andre kendte modeller. Det kan være et incitament for at starte med den mindre model for senere at opgradere til en større og dyrere udgave.

Du får med en RecoveryGun Go mulighed for at vælge imellem flere forskellige hastigheder og massagehoveder, men til en pris, der ligger under den gennemsnitlige markedspris på en massagepistol.

Se priser og tilbud på RecoveryGun Go


BackCare Premium - Allround-produkt med 20 hastigheder

BackCare Premium er en alsidig massagepistol, som er kvalitetstestet i Danmark. Apparatet øger blodcirkulationen og er udviklet til både at forebygge og mindske ømhed og stivhed i kroppen.

Bedste pris: 799,00 hos Backcare

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved BackCare Premium

Fordele

 • 20 forskellige hastigheder, op til 3200 RPM
 • Stilfuld sort rejsetaske og 6 massagehoveder medfølger
 • 3.0 batteri med varighed op til 4 timer

Mere om BackCare Premium

Hvis du træner, vil apparatet kunne bidrage til en bedre præstation, og at du kan træne med kortere mellemrum uden ømhed. Før træning kan du bruge det til at opvarme dine muskler, og efter træningen fremmer det restitutionen, så smerter i led og muskler mindskes.

BackCare Premium har 20 hastighedsindstillinger, så den kan give den rette massage til dit behov. Vælg mellem alt fra blid til meget dybdegående massage. Du får maksimal dybdegående massage med op til 3200 slag i minuttet.

SPECIFIKATIONER

 • Støjsvagt design (45-60 dB)
 • Let at transportere
 • 20 hastighedsindstillinger
 • 6 udskiftelige massagehoveder
 • Lang batterilevetid på 4 timer
 • Op til 3200 slag i minuttet

Uanset hvor på kroppen du oplever ømhed og stivhed, kan massagepistolen være til gavn. Den er nemlig udstyret med 6 praktiske massagehoveder, som gør den fleksibel at bruge. Mundstykkerne er udviklet til at være særligt effektive på forskellige områder:

 • Kugleformet mundstykke: Ideelt til allround-massage af kroppen
 • Fladt mundstykke: Effektivt på store muskelgrupper som baller og bryst
 • Gaffel-mundstykke: Giver god effekt på rygrad, lår, lægge og ankler
 • Bullet-mundstykke: Velegnet ved specifikke smertepunkter
 • Deep tissue-mundstykke: Giver ekstra dyb massage ved triggerpunkter
 • Bredt fladt mundstykke: Effektivt ved skulderblade og nakke

 

Med et lydniveau på 45-60 dB er produktet behageligt støjsvagt takket være lyddæmpede teknologi. 3.0-batteriet har en fordelagtig varighed på op til 4 timer. Modellen er en opgradering af 2.0-udgaven fra BackCare.

Med i pakken får du en oplader, en brugermanual og en elegant sort rejsetaske, som gør den nem at have med overalt. Produktet vejer 2 kilo og måler 20 x 15 x 7 centimeter.

BackCare Premium er til dig, der ønsker større indflydelse under massagen, så den bliver så målrettet til dit behov som muligt. Det er muligt takket være hele 20 hastighedsindstillinger og 6 udskiftelige massagehoveder.

Apparatet er effektivt til opvarmning og restitution af musklerne, så det er velegnet både før og efter træning. Det anbefales også personer med ryg-, nakke- og ledsmerter.

Se priser og tilbud på BackCare Premium


Innoliving Massagepistol - bedste massagepistol under 750 kr. 

Færre smerter, optimeret restitution og bedre blodgennemstrømning – lyder det tiltalende for dig? Så kan Innolivings massagepistol være god at have.

Bedste pris: 495,00 hos Innoliving.dk

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Innoliving Massagepistol

Fordele

 • Batteritid: 3-5 timer
 • 6 justerbare hastigheder
 • Ergonomisk design
 • Høj kvalitet til prisen

Mere om Innoliving Massagepistol

Modellen er skabt til alle, så du kan få gavn af den, uanset om du træner, døjer med smerter eller ønsker mere velvære.

Designet er ergonomisk i stærkt ABS-materiale og med et godt greb i nano silicone gel. Placer hovedet på en ønsket muskel og lad den virke imellem 30 sekunder og 3 minutter. På den måde bliver blodgennemstrømningen øget, og du vil opleve lindring og fornyet energi.

SPECIFIKATIONER

 • 6 hastighedsindstillinger
 • 4 udskiftelige massagehoveder
 • Batterilevetid på 3-5 timer
 • Ergonomisk håndtag i nano silicone gel
 • Vægt: 1,5 kg

Til massagepistolen hører fire udskiftelige hoveder, der varierer i facon og størrelse. Hovederne skal sikre, at du får den rette massage af kroppen. De fire massagehoveder er beregnet til henholdsvis:

 • Afslapning af musklerne
 • Dybdegående og præcis massage
 • Massage af større muskelgrupper
 • Massage af nakke, ryg og akilles

 

Med 6 justerbare hastigheder kan du målrette massagen endnu mere, så du kan opnå den ønskede effekt. Juster hastigheden, alt efter om du foretrækker en blid eller mere dyb behandling af musklen.

Hastigheden er nem at justere, mens du har massagepistolen i brug. Du skal blot trykke på tænd/sluk-knappen for at øge hastigheden med et trin. Ved tryk efter det 6. og sidste trin slukker apparatet.

Du kan bruge massagepistolen i op til 5 timer, før batteriet skal oplades. Det er en bedre batteritid, end du får med mange andre modeller. Opladningen varer 2 til 3 timers tid.

Innolivings massage gun er en ergonomisk model med en høj ydeevne. Apparatets kvaliteter får det til at skille sig positivt ud i sin prisklasse. Her får du et gennemtænkt design i gedigen kvalitet, som bidrager med målrettet massage af enhver muskelgruppe. Skift selv mellem hastigheder og hoveder, og mærk forskellen på egen krop.

Med fire hoveder og 6 hastigheder er designet effektivt uden at være for avanceret. Det er skabt, så alle kan være med.

Se priser og tilbud på Innoliving Massagepistol


Bedste stillegående valg

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version - anvendes også af professionelle

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er det bedste valg til dig, som ønsker en massagepistol i den allerskarpeste klasse.

 • Bestil inden kl. 17 og modtag i morgen
 • 1-2 dages levering
 • Anvendes på Rigshospitalet

Bedste pris: 899,00 hos Nordic-wellness

Gå til forhandler

Bedste10's vurdering

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er ideel til dig, der leder efter en professionel behandling af kroppen, som ikke larmer ret meget. Vi har derfor kåret den til ”Bedste stillegående valg” – perfekt til dig, der ønsker en dejlig stille wellness-stund.

Vi anbefaler også Nordic Wellness Massagepistol POWER Version, fordi produktet kommer med en indbygget touchskærm, der øger brugervenligheden.

Vi er særligt begejstrede for, at der er seks massagehoveder inkluderet i pakken, for så kan du få en alsidig behandling af kroppen.

Varianten er også  ledningsfri og kører på batteri. Så slipper du for irriterende ledninger, der kommer i vejen. Den er let at håndtere, men det er dog værd at nævne, at den er noget tungere end flere af konkurrenterne.

Fordele og ulemper ved Nordic Wellness Massagepistol POWER Version

Fordele

 • Med touchskærm
 • Stillegående
 • Seks massagehoveder inkluderet
 • Ledningsfri og let at håndtere

Ulemper

 • Tungere end konkurrenterne

Mere om Nordic Wellness Massagepistol POWER Version

Kvaliteten bliver også bekræftet af de professionelle, da modellen bliver anvendt på neuro-afdelingen på Rigshospitalet.

Du vil opleve et meget kraftigt produkt, der kan give dig en fantastisk alsidig massage. Den kan gøre en stor forskel for den krop, der er plaget af smerter eller ubehag.

SPECIFIKATIONER

 • Type: Massagepistol
 • Mærke: Nordic Wellness
 • Antal indstillinger: 30
 • Motor: 60 w
 • Vægt: 1300 gram

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol POWER Version

Bruges også af hospitaler
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version vil være et godt valg for den forbruger, som gerne vil have en professionel model. Kvaliteten er også valideret af eksperternes brug, da den bliver anvendt på Rigshospitalet.

Fin pris
Enheden ligger prismæssigt i den dyrere ende af midten sammenlignet med konkurrenterne. Maskinen er derfor et godt valg til dig, der har overskud på budgetkontoen uden dog at give røde tal på bundlinjen.

Kraftfuld motor og mulighed for personlig tilpasning
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version imponerer med den meget kraftfulde motor på 60 w – det er rigtig meget i sammenligning med konkurrenterne. Også muligheden for personlig tilpasning er god, da der medfølger de føromtalte seks massagehoveder samt 30 forskellige indstillinger for massage. Det er et højt antal og gør det muligt at fokusere på specifikke problemområder af den ømme krop.

Se priser og tilbud på Nordic Wellness Massagepistol POWER Version


Theragun Pro 4th gen - Testvinderen og en af de bedste til restitution

 • Testvinder på det amerikanske magasin Insider.com
 • Testvinder på det amerikanske magasin Menshealth.com  
 • Topscorer på det amerikanske magasin Esquire.com 
 • Anbefalet af det britiske løbemagasin Runnersworld.com 
 • Kåret som “Best for recovery” på det amerikanske magasin Mashable.com 

Dette er i sandhed en testvinder af en massagepistol. Den er blevet kåret som bedste massagepistol til all around massage og restitution, og eksperterne er vilde med den.

 • Bedste massagepistol til restitution
 • 5 hastighedsniveauer og justerbart håndtag
 • Utrolig kraftfuld og dybdegående

Bedste pris: 3.339 Kr. hos Currentbody

Gå til forhandler

Mere om Theragun Pro 4th gen

Den er nemlig blevet kåret som testvinder af både Insider.com og Menshealth.com, mens Esquire.com også har givet den topscorer på dens funktioner og dens fremragende virkning.

Det er også derfor, at Runnersworld.com anbefaler denne, da den er favoriseret af topatleter, og derfor er det en af de bedste, du kan få fingrene i. Til sidst har Mashable.com kåret Theragun Pro som værende bedste massagepistol for restitution.

SPECIFIKATIONER

 • 60% dybere massage
 • 5 hastighedsindstillinger
 • Styres via app
 • Guides og brugerdefinerede rutiner i app
 • Trådløs opladning
 • Støjsvag – Quite Force Teknologi
 • Justerbart håndtag

Dette er en af Theraguns bedste bud på en massagepistol, som atleter og professionelle sportsudøvere selv ville bruge til deres muskelsmerter, og det er også forståeligt, da denne massage gun har nogle fremragende features.

Først og fremmest er dens lækre ergonomiske design utrolig fedt at holde ved, som giver en bedre oplevelse af selve massagen. Det bløde hoved er nænsomt ved huden, og skaber derfor de perfekte forhold for musklernes restitution.

Til sidst er den også kompatibel med din smartphone, da den har bluetooth, hvilket vil sige, at du kan gå ind i app’en og overvåge massagen, så du sørger for det bliver gjort korrekt. Derudover kan app’en også give gode råd til forbedring af massagen og brugerdefinerede indstillinger.

I forhold til andre massagepistoler der er på markedet, er denne designet således, at vibrationerne når 60% længere ind end normal vibrationsmassage, så du er sikret en komplet og dybdegående smertelindring.

Du får her en massagepistol, der lever op til det, den lover. Den er ikke blevet testvinder ved en tilfældighed. Dette er apparatet til dig, der gerne vil være sikker på en komplet og gennemgående massage.

Se priser og tilbud på Theragun Pro 4th gen


Hyperice Hypervolt - Bedste stille massageapparat til den øvede sportsudøver

 • Topscorer på det amerikanske magasin Menshealth.com
 • Kåret som “Best Portable”-model på det amerikanske magasin Verywellfit.com
 • Kåret som “Best quite massage gun” på det amerikanske magasin Insider.com

Hypervolt er mestrene indenfor at lave en massagepistol, der bare er musestille, og du får ikke et brand, der laver det bedre. Og begejstringen for denne ses også på bedømmelserne i testmagasinerne.

 • Bedste stille massagepistol
 • Let at have med på farten
 • Perfekt til opvarmning eller restitution

Bedste pris: 2.249,00 hos Cykelpartner.dk

Gå til forhandler

Mere om Hyperice Hypervolt

Den er både blevet kåret som bedste rejsevenlige massagepistol af Verywellfit.com og bedste stille model af Insider.com, og det er grundet dens lette anvendelighed og vægt samt den stille vibrationsmassage.

Og det er derfor ingen overraskelse, at Menshealth.com har givet den topscorer. Dette er en massagepistol, som du uden tvivl ikke bliver skuffet over.

SPECIFIKATIONER

 • Super lydsvagt design
 • Let at transportere
 • 3 hastighedsindstillinger
 • 5 udskiftelige massagehoveder
 • Lang batterilevetid på 3 timer
 • 3200 slag i minuttet

Dette er massagepistolen til dig, der mangler at mærke luksusen ved en rigtig massør. Denne model kan nemlig sammenlignes med den oplevelse, som du får hos de professionelle.

Denne massage gun har 5 forskellige hoveder, som giver en optimal oplevelse, da du kan udskifte lige præcis efter dine behov. Du kan både få fork, bullet, flat og round massagehoveder, udover den der allerede sidder på ved køb.

Hyperrice Hypervolt er udover at være utrolig lydsvag, så du kan sidde og se tv imens, så vibrerer den også med hele 3200 slag i minuttet, hvilket betyder, at du får en utrolig dybdegående massage.

Med de 3 hastighedsniveauer, kan du nemt indstille massagen til dine muskelsmerter og -ømhed, Samtidig er den utrolig let med 1,3 kg, som gør, at du sagtens kan tage den med i fitness eller med på tur.

Dette er derfor en utrolig god massagepistol på markedet, og i forhold til andre du kan finde, så får du altså en her, hvor der er kræset lidt ekstra om detaljerne og funktionerne.

Denne model er valget til dig, der træner på et lidt højere plan end begynderen er på, fordi den har lidt flere funktioner, som er mere rettet mod atleten og den øvede.

Se priser og tilbud på Hyperice Hypervolt


Theragun Prime 4th gen - Premium valget til hverdagens sportsudøvere 

 • Topscorer på det amerikanske magasin Menshealth.com
 • Anbefalet af det amerikanske magasin Esquire.com
 • Kåret som premium valget på det amerikanske magasin Cnet.com

Det luksuriøse hverdagsvalg er indbegrebet af denne massagepistol, idet den både er til at betale, samtidig med at du får en fremragende kvalitet.

 • Luksusvalget til en god pris
 • Lækkert design
 • 5 forskellige hastighedsindstillinger

Bedste pris: 1.853 Kr. hos Currentbody

Gå til forhandler

Mere om Theragun Prime 4th gen

Derfor er det også, at Cnet.com udtaler sådan om massagepistolen: “Luxury pick for the everyday exerciser”.

Det er derfor ingen overraskelse, at den har fået topscorer på Menshealth.com, og det er i forhold til dens design og brugervenlighed.

Derudover anbefaler Esquire.com også denne, da den stort set er sammenlignelig med Theragun Pro, dog er den billigere.

SPECIFIKATIONER

 • Op til 30 kg modstandskraft
 • 5 hastighedsindstillinger
 • Lydsvag – Quite Force Teknologi
 • Vægt: 1 kg

Dette er massagepistolen, som ligger utrolig tæt op af sin overmand Theragun Pro, og det er også derfor, at denne udgave er et rigtig godt køb.

For selvom, at denne model har halvt så meget kraft og kun 5 hastighedsindstillinger, så gør den alligevel jobbet. Det er en fantastisk massagepistol, der føles lækker at have med at gøre, samtidig med at du får en meget dybdegående muskel smertelindring.

Theragun Prime kan stadig prale af 60% dybdegående vibrationsmassage som dens storebror, og dette giver altså også en mere overordnet massage og smertelindring.

Derudover kan du også tilslutte denne massagepistol til din smartphone, da den fungerer via bluetooth, og hermed kan du blive guidet til en bedre massage samt aktivere brugerdefinerede indstillinger.

I forhold til markedet får du her en luksus variant af et massageapparat, og så er det altså et utroligt fint bud på en massagepistol til hverdagsløberen, fitness-gængeren eller fritids-cyklisten, fordi den netop er til at betale samtidig med, at den ikke går ned på funktion og luksus.

Se priser og tilbud på Theragun Prime 4th gen


Theragun Elite 4th gen - Den anmelderroste massagepistol til dig, der vil bruge den hver dag

 • 5 ud af 5 stjerner på det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
 • 7 ud af 10 stjerner på det amerikanske magasin Self.com
 • Anbefalet af det britiske magasin Runnersworld.com
 • Anbefalet af det amerikanske magasin Thesportsedit.com

Dette er den mest anmelderroste massagepistol i forhold til de, der er blevet fremhævet her, og denne kåring er på baggrund af, at den bare er et kæmpe hit blandt testmagasinerne.

 • Ergonomisk design
 • Stor ros fra testmagasiner
 • Justerbare hastigheder

Bedste pris: 2.397 Kr. hos CDON DK

Gå til forhandler

Mere om Theragun Elite 4th gen

Denne model fra Theragun har nemlig fået hele 5 stjerner ud af 5 fra det britiske magasin Expertreviews.co.uk, samtidig med at den også har fået 7 ud af 10 stjerner på det amerikanske magasin Self.com.

Dette er altså en populær sag over hele linjen, og derfor anbefaler både Runnersworld.com og Thesportsedit.com også denne massagepistol med disse skrevne ord: “hvis du er seriøs omkring, at du gerne vil holde dine muskler i god form, så har det dyre prisskilt på Theragun Elite hurtigt betalt sig af, fordi du vil bruge den så meget.”

SPECIFIKATIONER

 • Brugerdefinerede fart
 • 5 forskellige massagehoveder
 • Batterilevetid er 120 minutter
 • 75% mere lydløs end tidligere model
 • Bluetooth kompatibel
 • Ergonomisk og justerbart håndtag

Dette er en rigtig god massagepistol, som bruges af professionelle atleter og styrkeløftere. Det er et fantastisk værktøj til at fjerne muskelsmerter og gøre restitutionen hurtigere.

Det er derfor ikke overraskende, at denne bliver rost til skyerne i massagepistol tests. Og den har da også nogle utrolig fede features denne massagepistol.

Du får en god og kraftfuld vibrationsmassage med denne, men det er samtidig en utrolig stille massage gun, da den er designet med Quite Force Teknologien, som netop betyder, at den arbejder så stille som muligt.

Derudover taler den også sammen med din smartphone via bluetooth, som gør det nemt og hurtigt for dig at indstille massagen lige efter dine behov. Derudover kan du også se forskellige programmer, som massagen kan indstilles til.

Dette er en utrolig brugervenlig massagepistol, der er designet efter dine behov, da det ergonomiske håndtag kan indstilles præcis til dit håndled.

Med denne massagepistol i forhold til andre af sin slags på markedet får du brugerdefineret hastighedsindstillinger, som betyder, at du selv kan bestemme med, hvor mange slag i minuttet, den skal vibrere med. Du kan vælge mellem 1750, 1900, 2100, 2200 og 2400 slag i minuttet.

Dette er derfor massagepistolen til dig, der ved, at du vil gøre brug af den hver dag og vil blive glad for de ekstra detaljerede features. Så hvis du enten har et meget aktivt arbejde eller liv, hvor du bruger din krop meget, så er dette massageapparat noget for dig.

Se priser og tilbud på Theragun Elite 4th gen


Theragun Mini 4th gen - Bedste massagepistol på rejsen eller i fitness-tasken

 • Testvinder på det amerikanske magasin Cosmopolitan.com
 • Testvinder på det amerikanske magasin Esquire.com
 • Kåret som “Best portable massage gun” på det amerikanske magasin Cnet.com
 • Anbefalet af det britiske magasin Runnersworld.com
 • Kåret som “Best entry-level massage gun” på det amerikanske magasin Insider.com

Nu er det denne lille rejsemakker, der er blevet fremhævet hos magasinerne derude, og de alle er mere eller mindre ekstatiske over den.

 • Bedste rejse massagepistol
 • Let at anvende
 • Utrolig god pris

Bedste pris: 1.332 Kr. hos happii.dk

Gå til forhandler

Mere om Theragun Mini 4th gen

Og det er da også fuldt forståeligt, da denne er blevet kåret som bedste rejseudgave af Cnet.com og bedste model til førstegangsbrugeren af Insider.com.

Derudover er den blevet testvinder hos Cosmopolitan.com og Esquire.com, samtidig med at den også har fået topscorer fra det amerikanske magasin Menshealth.com.

SPECIFIKATIONER

 • Lille i størrelse og praktisk på turen
 • Vægt: 650 gram
 • Bæreboks er inkluderet
 • Hurtig og nem at anvende
 • Ergonomisk håndtag

Dette er derfor en utrolig anbefalelsesværdig massagepistol, og det er også derfor, at den bliver særlig anbefalet af Runndersworld.com. Det er altså på dens lette anvendelighed og lille og praktiske rejsestørrelse, at denne model scorer højt i test.

Dette er den mest optimale løsning til dig, der er på farten og stadig gerne vil have lidt ekstra luksus og velvære i hverdagen.

Theragun Mini er nemlig en af de mindste massagepistoler på markedet, og du er derfor garanteret ordentlig restitution, hvorend du befinder dig.

Selvom, at dette er en mindre udgave i forhold til andre massagepistoler, som du kan få fingrene i, så går du bestemt ikke ned på funktion.

Med denne model får du stadig en god og kraftfuld vibrationsmassage med 3 forskellige niveauer: 1750, 2100 og 2400 slag i minuttet. Det vil sige, at du også selv kan indstille, hvor kraftfuldt det skal være.

Dette gør oplevelsen utrolig fleksibel, da du selv kan indstille den i forhold til graden af din muskelsmerte og -ømhed. Derudover har den også teknologien, som Theragun er vilde med, nemlig Quite Force, som gør denne massagepistol ekstra lydsvag.

I forhold til andre massagepistoler, som du kan finde på markedet lige nu, er denne helt perfekt til at pakke ned i træningstasken eller tage med på weekendtur, da den kun vejer 650 gram og er 15,2 x 13,5 x 7,7 cm.

Dette kan derfor sagtens være massagepistolen til begynderen, da det er en lille udgave af en normal massagepistol, men dens funktioner og kraft kan også sagtens tilfredsstille den professionelle og øvede atlet eller styrkeløfter.

Se priser og tilbud på Theragun Mini 4th gen


Hyperice Hypervolt Plus - Massage gun bedst i test, som er perfekt til den sportsudøveren på et højt plan

 • Anbefalet af det amerikanske magasin Esquire.com
 • Kåret som bedste massagepistol på det amerikanske magasin Barbend.com
 • Gode bedømmelser på det amerikanske magasin Roadrunnersports.com
 • Massagepistolen kaldes “Expensive but worth it” på det amerikanske magasin Spy.com
 • Kåret som “Best quite, high-powered massage gun” på det amerikanske magasin Cnet.com

Hyperrice har gjort det igen – bare meget vildere! De har ifølge dem selv skabt den kraftigste massagepistol i verden med denne Hypervolt Plus-model, som da også har fået gode bedømmelser på Reodrunnerssports.com samt en fin anbefaling fra Esquire.com.

 • Den kraftigste massagepistol på markedet
 • Den bedste i alle test
 • Meget lydløs og let at tage med på farten

Bedste pris: 3.695 Kr. hos ProOwnedCycling

Gå til forhandler

Mere om Hyperice Hypervolt Plus

Det er derfor en massagepistol i verdensklasse, og den har fået en del kåringer med sig hos testmagasinerne.

Den er både blevet kåret som den bedste massagepistol af Barbend.com, den mest stille model af Cnet.com og den bedste til rejsen af Mashable.com.

Til sidst skriver Spy.com også, at trods dens høje prisniveau er denne model det hele værd, fordi den har en: “super quiet motor, intelligent design and flexible settings, this massage gun delivers plenty of relief to sore muscles.”

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1,36 kg
 • Størrelse: 254 x 179 x 64 mm
 • 3 timers batterilevetid
 • Ergonomisk letvægtsdesign
 • Lydsvag – Quite Glide Teknologi
 • Super nem at bruge
 • Utrolig kraftfuld massage

Hyperrice, som er en svensk producent, har lavet denne model Hypervolt Plus, som er et ekstra step op fra Hypervolt-modellen. For ikke nok med, at den er så lydsvag som overhovedet muligt, så er den også nem at tage med på rejsen.

Det der gør denne model ekstra unik, det er dens sensorarbejde, som henviser til, at apparatet selv indikerer, om du er på det rette massageniveau i forhold til din muskelsmerte. Du får altså løbende visuel feedback under din brug af massagepistolen.

Hvorfor, at denne model er populær for sit lydsvage niveau, er fordi, at Quite Glide teknologien er udarbejdet i samarbejde med luftfartsingeniører, og derfor får denne model det bedste udgangspunkt i forhold til lydniveauet.

Denne model er i forhold til andre massagepistoler et rigtig godt valg til dig, der går lidt ekstra op i træningen. Den er udviklet til professionelle atleter og kan derfor tage sig rigtig godt af dig og din restitution, når du træner meget.

Se priser og tilbud på Hyperice Hypervolt Plus


Recoverym8 9 Supreme massagepistol - kraftfulde og holdbar massagepistol

Recoverym8 9 Supreme massagepistol er et godt valg, hvis du ofte har problemer med smerter og ømme muskler, du vil løsne med massage.

Bedste pris: 999,00 hos recoverym8

Gå til forhandler

Fordele og ulemper ved Recoverym8 9 Supreme massagepistol

Fordele

 • 6 forskellige massagehoveder
 • Kraftig motor på 220w
 • Display med hastighed, batteri og tryk-sensor
 • Batterilevetid i op til 5 timer

Ulemper

 • I et højere prislej

Mere om Recoverym8 9 Supreme massagepistol

Selve producenten har fået flotte anmeldelser på den store sammenligningsside Trustpilot. I alt modtager Recoverym8 4,9 ud af 5 mulige stjerner, og de scorer derfor stor tilfredshed blandt deres kunder. En af kunderne skriver i sin anmeldelse: ” Rigtig god massagepistol. Super batteriliv. Meget hurtigt levering og god service”.

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1 kg
 • Støjniveau: 30-60 dB
 • Certifikater: CE, ROHS, FCC
 • Slag/minut: Op til 3280
 • Batteritid: Op til 5 timer

Med til din Recoverym8 9 Supreme massagepistol får du 6 forskellige massagehoveder, som du kan bruge med pistolen alt efter behov. Du kontrollerer hastigheden og kan holde øje med batterilevetiden på op til 5 timer og trykket på det indbyggede display med knapper.

Der er power på din massagepistol fra Recoverym8, da den er udstyret med en meget kraftig 220w motor, hvor den gængse massagepistol som udgangspunkt har mindre kraft at gøre med. Det giver en dybdegående massage, hvis du har brug for at bearbejde kroppens muskler i bund.

Både din massagepistol inklusiv opladeren og massagehoveder kan du pakke ned i transporttasken, så alting er opbevaret og nemt at transportere samlet på én gang, hvis du vil have din massagepistol med på farten.

Se priser og tilbud på Recoverym8 9 Supreme massagepistol


Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en ny massagepistol

I forhold til at gøre dit valg endnu lettere, kan vi lige nævne de ting, som du særligt skal være opmærksom på, når du går ud og køber din nye massagepistol eller bare som orientering, når du læser denne testguide.

Massagepistolerne er med til at lindre muskelsmerte og gøre restitutionsperioden kortere, så du hurtigere bliver klar til endnu et træningspas. Men nogle massagepistoler er for begyndere eller retter sig mere til en all around brug, og andre er udelukkende for de øvede og atleter.

Hvis du fx kigger på en med få funktioner, er dette valget til nybegynderen i træningsverdenen eller til dig, der bare har brug for lidt ekstra nakkemassage på kontoret. Her er det ikke nødvendigt at købe den dyreste model, da massagen vil være tilfredsstillende med de billigere og mindre avancerede modeller.

De lidt mere avancerede massagepistoler, og som oftest også ligger lidt højere i pris, er til dig, der er en øvede og professionel styrkeløfter eller atlet, og til dig der træner, løber eller cykler hver dag, hvor der kan være behov for et produkt med avanceret teknologi.

Derudover skal du også overveje, om du vil have funktioner, der guider dig gennem massagen, hvilket betyder, at du derfor skal vælge en model med bluetooth.

Du bør også overveje, hvor lydsvag du vil have den, da der fx er nogle, der er mere lydsvage end andre.

Der er også alle de ydre features, som du skal være opmærksom på, og det er fx, hvor meget den vejer, og er det en rejsestørrelse eller en almindelig størrelse. Her skal du overveje, om du bruger den mest på farten eller mest derhjemme.

Til sidst er der prisen. Du kan sagtens få en udmærket massagepistol til få penge, men så er det også et lidt mere all around massageapparat i stedet for den specifikke og dyre model, som henvender sig mere til den professionelle atlet.

Andre relevante tests og artikler

Hvis du er interesseret i en massagepistol, kan vi måske også hjælpe dig til at finde frem til andre gode produkter.

Vi har blandt andet lavet en oversigt, hvor du kan finde det bedste pulsur på markedet. På den måde kan du altid tracke din aktivitet.
Hvis du vil træne i hjemmet, kan du også finde den bedste elcykel på markedet i vores store oversigt, hvor vi sammenligner flere topmodeller.
Hvis du er mere til fitness i et træningscenter, kan du se vores oversigt fitnesssko testoversigt.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Google Shopping

Hos Google Shopping har forbrugere fra hele verden mulighed for at sammenligne produkter og priser fra forskellige forhandlere.
Flowlife Flowgun Go! er anmeldt af forbrugerne, og anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her
Flowgun Pocket er også anmeldt af forbrugerne på Google Shopping.
Du kan se anmeldelserne her

Trustpilot

Trustpilot er et sted, hvor forbrugerne i fællesskab hjælper hinanden med at anbefale og advare andre mod virksomheder og webshops. Forbrugerne kan bedømme med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Recoverym8 er vurderet positivt af forbrugerne, hvor de giver god feedback på virksomheden og produkterne.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken massagepistol er den bedste?
Massagepistoler er en relativt ny opfindelse, som hurtigt er blevet populære blandt den danske befolkning. Massagepistolen bruges til ømme og spændte muskler. En af de bedste massagepistoler på markedet er massagepistolen fra Musclepain. Ved køb af den smarte massagepistol får du en god og yderst effektiv massagepistol.
Skal du bruge en massagepistol, er det vigtigt, at du lærer at bruge den korrekt. Du skal starte med at massere blidt på det område, der er ømt. Du kan vælge at lave runde og cirkulære bevægelser, men du kan også vælge at lave vandrette eller lodrette bevægelser med massagepistolen.
Er massagepistoler det værd?
Der er mange grunde til, at du skal investere i en massagepistol. Uanset om du dyrker sport og er meget øm, eller om du bare ønsker en lækker massage en gang imellem, vil du med sikkerhed elske den dejlige massage, som den smarte massagepistol kan levere.
Hvor burde du bruge en massagepistol?
Du kan bruge en massagepistol stort set alle steder, der er ømme, på din krop. Du kan eksempelvis bruge din massagepistol på benene, hvor en massør ikke kan komme helt i bund eller ramme dine ømme muskler og spændinger. Massagepistolen er fantastisk til at få musklerne til at slappe af.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Painhunter

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme