Stegepande test 2020 – De bedste stegepander

Hvis man vil fremtrylle velsmagende mad i sit eget køkken, så er en god stegepande en absolut essentiel del af denne proces. Med en stegepande af høj kvalitet i hænderne kan du skabe den helt perfekte stegeskorpe, som mange mennesker higer efter, og dermed kan du lettere imponere dine inviterede gæster. Det er dog ikke let at finde frem til den bedste stegepande på markedet, fordi der er rigtig mange modeller at skulle forholde sig til – og af netop denne grund vil vi gerne løfte sløret for markedets bedste stegepander for dig!

Vores stegepande test inkluderer 8 forskellige stegepander, der alle har deres specifikke kvaliteter, som harmonerer med en god oplevelse i køkkenet. De udvalgte stegepander er nøje udvalgt ud fra testresultater fra både ind- og udland, ligesom vi har kigget nærmere på, hvilke pander som forbrugerne synes bedst om. Ud fra disse parametre har vi strikket en overskuelig liste sammen til dig; du får dermed det bedste overblik, der gør det let at navigere rundt i junglen af stegepander!

I vores gennemgang af testresultater har vi primært haft fokus på stegepandernes stegeevner, rengøringsmuligheder, og stegepandernes tykkelse. Disse parametre udgør tilsammen de essentielle dele af en god stegepande, og derfor er det netop disse områder, som vi har vurderet panderne ud fra. Når man skal vælge en stegepande, så er det i høj grad et spørgsmål om temperament, og derfor bør man altid have flere forskellige modeller under luppen, inden man tager det endelige valg. Derfor kan du herunder blive lidt klogere på de 8 stegepander, som er bedst i test lige nu!

I denne test af stegepander får du:

 • En grundig og uvildig gennemgang af de bedste stegepander på markedet netop nu
 • Det bedste overblik over de testvindende stegepander, og hvor du kan købe dem henne
 • Et par gode råd omkring brugen af stegepander generelt

Bemærk venligst: Redaktionen bag Bedste10 har ikke selv testet de forskellige stegepander – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række uvildige tests. Dermed har vi sparet dig for alt besværet med at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd – vi giver dig det mest overskuelige overblik over markedets bedste stegepander lige her!

1. Onyx Hybrid Non-Stick stegepande – Topscorer + vores favorit! 

Onyx Hybrid Non-Stick stegepande – elegant design og tåler maskinopvask

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor bør du vælge netop denne stegepande: 

 • Innovative materialer og moderne design 
  • Japansk højkvalitets non-stick belægning
  • PFOA fri 
 • Brug metalredskaber uden problemer 
 • Nem at vedligeholde – tåler maskinvask

En god stegepande er måske det vigtigste redskab, du har i dit køkken. Hvad end du skal stege bøffer, lave pandekager eller riste mandler, så er en god stegepande helt uundværlig. Og nu findes der endda en stegepande fra Onyx, som er både nem at bruge, let at vedligeholde og utroligt elegant at se på. 

Den primære fordel ved netop denne stegepande er den uovertrufne non-stick belægning. Det er lavet helt uden PFOA og andre miljø- og sundhedsskadende stoffer. Det er godt for både dig, planeten og de næste generationer. Non-stick belægningens design og udformning gør desuden, at du kan anvende metalredskaber på denne stegepande uden at beskadige den.

En anden stor fordel ved netop denne stegepande er, at den tåler maskinopvask. Det gør oprydningen i køkkenet efter endt måltid noget nemmere. 

Sidst men ikke mindst er designet ganske særpræget. Selve ydersiden af panden fremstår i mat, rustfrit stål, der er både tidløst og passer til et hvert køkken. I selve panden er graveret et smagfuldt sekskantet mønster, der får panden til at fremstå unik og moderne. 

Stegepanden måler 26 cm, hvilket betyder, at den er mellemstørrelse. Den passer selvfølgelig til alle typer af komfur, herunder både el, gas og induktion. Alt i alt en fremragende luksusstegepande, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkte. 

Specifikationer

 • Omkreds: 26 centimeter
 • Brand: Onyx
 • Non-stick: Ja

2. Greenpan Barcelona stegepande 

 • Gode anmeldelser over hele linjen
 • Topscorer i test – testvinder hos flere forbrugermagasiner

Greenpan Barcelona stegepande testvinder og topscorer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den første stegepande på vores liste over markedets bedste af slagsen er denne Greenpan Barcelona stegepande. Her er der tale om en imponerende stegepande, der er utrolig let at rengøre, ligesom den skaber perfekte stegeresultater uden større anstrengelse. Den er helt fri for skadelig kemi, og du får med andre ord en kanon pande til prisen!

Greenpan Barcelona roses over hele linjen, når man ser på testresultater fra nogle af de største spillere på markedet, og forbrugerne fortsætter denne trend, når man ser nærmere på deres anmeldelser. Det er en praktisk pande, der er solid nok til at kunne klare en tur i ovnen, og herudover høster den rosende ord med på vejen for den fantastiske non-stick belægning.

Keramisk belægning gør panden brugbar i mange år fremover!

Ét af de punkter, hvor Greenpan Barcelona virkelig excellerer er den mageløse, keramiske belægning. Belægningen gør det muligt at bruge alle former for køkkenredskaber, og den frigiver ingen skadelige stoffer i processen. Dette vidner om høj kvalitet, som man normalt skal spejde langt efter hos mange billigere modeller.

Den keramiske belægning sikrer også, at maden ikke så let brænder fast til panden, og med det stilfulde stålhåndtag kan panden sagtens klare de varme temperaturer i ovnen. Dermed kan du lave lækre ovnretter direkte i panden, hvilket er et kæmpe plus. Greenpan Barcelona kan købes i flere forskellige størrelser, og den kan sagtens klare en tur i opvaskemaskinen, hvis du ikke har lyst til at vaske den op i hånden!

Alt i alt kan vi kun anbefale denne stegepande fra Greenpan, der både klarer sig godt i test og i virkelighedens verden. Den er praktisk, enkel og let at rengøre, og du får meget pande for dine hårdt tjente kroner, hvis dette ender med at være din favorit!

Specifikationer:

 • Fås i 20, 24, 28 eller 30 cm i diameter
 • Praktisk non-stick, keramisk belægning – både indvendigt og udvendigt
 • Velegnet til induktion
 • Let at rengøre efter brug
 • Kan gå i opvaskemaskinen

3. Holm Stegepande – Rost testvinder

 • Bedst i test – Stiftung Warentest
 • Bedst i test – Råd & Rön

stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det næste levende billede på vores liste over de bedste stegepander i test er denne testvindende pande fra Holm, som modellen bliver kaldt, bliver rost til skyerne i test hos bl.a. svenske Råd & Rön og tyske Stiftung Warentest, og det bemærkes særligt, at stegepanden har et fantastisk greb, ligesom belægning er utrolig holdbar!

Stegepanden fra Holm klarer sig godt over hele linjen, når man gennemlæser de forskellige stegepande tests fra danske, svenske og tyske firmaer, og kvaliteten fremhæves igen og igen som en af de helt centrale kvaliteter ved denne model. Holm er kendt for kvalitetsudstyr til køkkenet, og her rammer de plet endnu engang!

Ekstra stort plasthåndtag for god varmeisolering!

Holm er én af de pander, som man næsten ikke har lyst til at give slip på igen, og det skyldes i særdeleshed det ekstra store plasthåndtag, der er utrolig komfortabelt i brug. Varmeisoleringen er rigtig god, og stålkonstruktionen sikrer, at panden føles solid imellem hænderne på en. Herudover fremhæves det, at stegepanden kan bruges på alle typer komfurer – således er induktion f.eks. intet problem.

Holm har skabt en stegepande, som let kan klare temperaturer op til 400 grader på selve kogepladen, og herudover kan panden klare op til 180 grader i ovnen. Plastikhåndtaget betyder altså ikke, at du er begrænset til kun at kunne lave mad på komfuret. Den praktiske non-stick belægning sikrer perfekte stegeresultater – og rengøringen er derfor også let som en leg efter brug, da panden kan gå i opvaskemaskinen, hvis du ikke orker at vaske den op selv!

Holm skuffer aldrig, når det kommer til høj kvalitet og holdbarhed, og netop derfor får denne pande en 2. plads på vores liste. Testresultaterne taler helt for sig selv, og det er en simpel pande, der først og fremmest skaber gode resultater i køkkenet. Vi tøver ikke med at anbefale denne stegepande – det er én af markedets bedste!

Specifikationer:

 • Diameter: 28 cm
 • Kan bruges på alle komfurer – også induktion
 • Rustfrit stål – keramisk, non-stick belægning
 • Kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • Solidt plasthåndtag for god komfort

4. Scanpan CTX

 • Bedst i test – Aftonbladet

Professionel stegepande i høj kvalitet Scanpan CTX

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På 3. pladsen over de bedste stegepander finder vi Scanpan CTX, der er endnu et mesterværk fra Scanpans kløgtige hænder! Scanpan er et af verdens bedste mærker, når det kommer til stegepander, og denne testvinder giver da også et fantastisk stegeresultat med en flot stegeskorpe. Herudover fremhæves det, at panden er utrolig let at rengøre – perfekt til den krævende børnefamilie!

Scanpan CTX bliver kåret som testvinder hos det svenske dagblad Aftonbladet, hvor den klarer sig bedst af alle de pander, som de har haft i test. I testresultaterne bliver panden særligt rost for den evne til at stege jævnt, uanset om der er pandekager eller gode bøffer på overfladen, ligesom det ergonomisk korrekte håndtag placerer denne pande blandt de bedste på markedet.

Jævn og hurtig varmefordeling er intet problem!

Ét af de områder, hvor denne stegepande fra Scanpan virkelig imponerer, er den smarte konstruktion, der med en kerne af aluminium sørger for, at fordele varmen hurtigt og jævnt over hele panden. Dermed får du et ensartet resultat hver gang, du bruger panden. Konstruktionen gør det ligeledes muligt at bruge denne model i ovnen ved højst 260 grader – altså rigeligt til at kunne tilberede hele retter i panden!

Scanpan har sørget for, at din pande er utrolig nem at rengøre med den smarte, keramiske belægning. Panden kan gå direkte i opvaskemaskinen efter brug, og det er noget, som køberne virkelig sætter pris på. De har nemlig givet den perfekte 5 ud af 5 stjerner hos forhandleren KitchenOne, hvilket vidner om en pande af høj kvalitet, der duer til hverdagens udfordringer!

CTX er en fantastisk pande fra Scanpan, hvis du elsker perfekt stegte bøffer med en lækker skorpe og ikke har lyst til at bruge tid på rengøringen bagefter. Den er praktisk og utrolig velbygget, og alt i alt får den vores varmeste anbefalinger – dette er endnu en pande i verdensklasse fra Scanpans hånd!

Specifikationer:

 • Fås i 20, 24, 26, 28 eller 32 cm i diameter
 • Konstrueret af rustfrit stål med en kerne af aluminium
 • Smart, keramisk belægning
 • Kan bruges i ovnen ved højst 260 grader
 • Tåler maskinopvask

5. Fiskars All Steel stegepande

 • 6/6 stjerner – Gastromand
 • Topscorer – Søndagsavisen
 • Gode anmeldelser

Flotte anmeldelser - Fiskars All Steel stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stegende direkte ind på 4. pladsen på vores liste har vi denne Fiskars All Steel stegepande, der også har klaret sig fantastisk i test. Denne pande er mere holdbar end din gennemsnitlige pande, og særligt kvaliteten scorer høje karakterer i stegepande test hos bl.a. Gastromand og i Søndagsavisen. En mageløs stegepande, som du med garanti vil komme til at synes om!

Fiskars All Steel er en lækker pande i rustfrit stål, som oser af den kvalitet, som Raadvad altid har været kendt for – ikke så mærkeligt, når Fiskars netop er det gamle Raadvad. Firmaet er måske nyt, men kvaliteten har ikke taget skadet, og det udmærker sig i deres lækre produkter. Titlen som topscorer i Søndagsavisen og gode anmeldelser over hele paletten vidner i den grad om, at dette er en pande, som du bør se lidt nærmere på!

God varmefordeling og sublim holdbarhed!

Fiskars All Steel har klaret sig fantastisk i test, når det har drejet sig om store temperaturforskelle, og det vidner om en pande, der kan holde til stort set alt, du smider efter den. Panden bliver hurtigt varm, og den har en god varmefordeling, der er med til at give perfekte stegeresultater. Den kvalitetsfyldte Ceratec belægning kan klare højere temperaturer end Teflon, hvilket gør panden endnu mere robust.

Selvom All Steel kan klare meget høje temperaturer, så bliver grebet ikke varmt, hvilket gør det let at fremtrylle lækker mad i køkkenet. Og når rengøringen skal klares efterfølgende, så gør belægningen det ligeledes så let som en leg. Der er ikke noget at sige til, at denne pande får store roser med på vejen i stegepande test, og det rustfrie stål giver panden et elegant og moderne look, som tiltaler mange mennesker.

Alt i alt får Fiskars All Steel en klar anbefaling med på vejen fra os på Bedste10, da den skaber imponerende stegeresultater i test. Den er lækker at se på og lækker at håndtere, og så har den en holdbarhed, der siger spar to. En solid stegepande med et langt greb, som du med garanti vil være glad for i mange år fremover!

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på induktion
 • Lavet i rustfrit stål med holdbar Ceratec belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

6. Skeppshult Professional Stegepande

 • Topscorer – Aftonbladet
 • Anbefalet – Gastromand Forum
 • Gode anmeldelser

Skeppshult støbejernspande i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en klassisk pande i støbejern, så finder du én af markedets bedste, hvis du vælger Skeppshult Professional til dit køkken! Der er flere fordele ved en støbejernspande, der kan holde til stort set alt, og temperaturen holdes konstant, uanset hvad du smider på den. Madentusiasterne på Gastromands Forum er i hvert fald ikke i tvivl – dette er en kanon støbejerns pande!

Skeppshult Professional blev en af topscorerne i test hos svenske Aftonbladet, og den har ligeledes fået flotte anmeldelser hos lignende forbrugermagasiner. Den svenske vidunderpande får særlig ros for at være utrolig robust, da den kan holde til meget høje temperaturer, og på trods af støbejernet sidder din bøf ikke fast på panden, hvilket er lidt et særsyn for især ældre støbejernspander.

Den perfekte stegepande til madentusiasten!

Er du typen, der går meget op i din madlavning, så vil du sikkert allerede vide, at man opnår nogle af de bedste stegeresultater i en støbejernspande. Denne svenskproducerede pande giver perfekte stegeresultater, men det kolde håndtag i rustfrit stål giver ikke de samme udfordringer, som en normal støbejernspande kan give, når man skal håndtere den – det er smart!

Herudover har panden gennemgået en proces på fabrikken, som har givet den en non-stick belægning, der ellers normalt er ønsketænkning for en støbejernspande. Dette roses meget i stegepande test hos testbureauerne, men det fremhæves også, at man endelig ikke må vaske panden med vand og sæbe – det ødelægger belægningen, der ellers let kan holde i mange år!

Du behøver ikke lede længere, hvis du vil have en yderst fortræffelig støbejernspande til din lækre middag – dette er én af markedets bedste! Skeppshult Professional opfører sig nøjagtigt, som navnet antyder, og dette belønnes også med flotte karakterer i test. Vi kan bestemt anbefale denne model, hvis du går meget op i din madlavning!

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Godkendt til brug på induktion
 • ikke maskinopvaskes
 • Lavet i støbejern med indbrændt rapsolie for non-stick egenskaber

7. Tefal Ceramic Control

 • Topscorer – Icakuriren
 • Gode anmeldelser

Klassisk stegepande fra Tefal - Tefal Ceramic Control

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne stegepande, som vi har valgt til vores liste, er den helt klassiske pande fra Tefal! Ceramic Control har de fleste sikkert set ude i det danske landskab, og det er en kanon pande, hvis du sætter funktionalitet over alt andet. Prisen er god, og den klarer sig godt i diverse stegepande tests, og derfor fortjener Tefal også en plads på vores liste!

Tefal Ceramic Control er et rigtigt godt køb, hvis du leder efter en ny stegepande og ikke har uanede mængder af penge at smide efter den. Topscorer-titlen hos svenske Icakuriren og gode anmeldelser peger helt sikkert på, at dette er en særdeles fornuftig stegepande til langt de fleste formål, og den steger en god bøf, hvis det er det, du helst vil bruge den til.

God keramisk belægning, der kan holde til meget!

Tefals stegepande nr. 1 roses i test for at være utrolig robust i forhold til prisen, og den keramiske belægning sørger for, at dine ingredienser ikke brænder fast. Håndtaget giver god kontrol over panden, og du kan bruge panden på alle slags kogeplader. Det fremhæves ligeledes, at panden er let at rengøre, når du er færdig med den, ligesom den kan gå i opvaskemaskine, hvilket dog ikke anbefales på daglig basis.

Ceramic Control har den klassiske Tefal Termospot inkorporeret i bunden, hvilket er med til at vise dig, hvornår panden har den perfekte temperatur. Herudover kan panden prale af at kunne tåle ovntemperaturer på op til 175 grader, hvilket giver gode muligheder i forhold til unik tilberedning. Panden måler 28 cm i diameter, hvilket er en passende størrelse til de fleste behov.

Vi slutter testen af med en af de helt store favoritter blandt den almene befolkning, og Tefal Ceramic Control er en fantastisk pande til prisen. Den klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at du får ganske fornuftige stegeegenskaber i en rimelig anonym indpakning. Belægningen er god, og der er ingen tvivl om, at dette er en god stegepande!

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på alle overflader – også induktion
 • Fremstillet i støbt aluminium – effektiv keramisk belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

Læs også vores Gasgrill test – Find den bedste gasgrill 


8. De Buyer French Collection

 • Gode anmeldelser
 • Topscorer – Kitchen One

Debuyer-Stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Franske De Buyer er en yderst anerkendt køkkenproducent, der har været aktive i branchen helt tilbage fra 1830’erne. De Buyer er især anerkendt for deres fantastiske kvalitet – og denne stegepande er ingen undtagelse!

Stegepandens topkvalitet kommer straks til kende så snart du løfter panden for første gang. Med en vægt på hele 2 kg kan du hurtigt mærke, hvor solid og robust stegepanden er.

Denne stegepande er især ideel for dig, som elsker at grille og flambere. Du kan bruge panden på alle typer af varme, herunder induktion. Stegepanden er lavet af rustfri stål på ydersiden og aluminium på indersiden, denne kombination giver en glimrende reaktionstid og optimal varmefordeling!

På grund af stegepandes materiale, kan du bruge stegepanden på alle varmegrader, hvorfor du ikke skal være bange for, at varmen ødelægger stegepanden.

Fantastisk greb i panden!

Pandens håndtag er lavet af rustfri stål og illustrerer det franske varemærke, Eiffeltårnet. Håndtaget er designet således, at stegepanden giver en utrolig behagelig og ergonomisk oplevelse. Derudover er Eiffeltårnet på håndtaget designet med riller på tværs af hinanden, hvorfor det er muligt at få godt og fast greb i panden.

Nogle stegepander har det med at glide ud af hånden – det kommer denne ikke til!

Stegepanden kræver ikke yderligere vedligeholdelse efter køb, vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum polerer panden for at bevare den originale glans. Endvidere kan denne stegepande komme i opvaskemaskinen, hvilket gør opvasken en smule nemmere og hurtigere. De Buyer anbefaler dog, at stegepanden vaskes i hånden.

Stegepanden kan fås i en række forskellige størrelser, alt efter dine behov og ønsker.

Specifikationer:

 • Vægt: 2 kg
 • Højeste kvalitet
 • Fås i 20, 24 eller 28 cm i diameter
 • Moderne fransk design
 • Kan gå i opvaskemaskinen

9. Ztove Stegepande

 • Testvinder – Fyens Stiftstidende
 • Gode anmeldelser

Ztove-Stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.531,00 DKK
1.531,00 DKK

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af teknologi, er dette den rette stegepande for dig! Det danske mærke, Ztove, forsøger at revolutionære vores madlavningskundskaber ved at kombinere klassisk køkkenudstyr med teknologi, og på den måde skabe intelligent køkkenudstyr.

Ved hjælp af Bluetooth og Ztoves app, som fås til iOS og Androd, kan du se stegepandens temperatur under madlavningen gennem din smartphone. På den måde ved du, hvornår du skal lægge kødet på panden. Samtidig kan du holde øje med, at stegepanden ikke bliver for varm så du undgår at maden branker.

Stegepanden er opbygget på en 3-lags bund med et tykt aluminiumslag, der giver stegepanden en optimal varmefordeling. Hertil giver det stegepanden en fremragende non-stick belægning så du bliver fri for, at ikke kunne få madresterne af overfladen efter brug. I enden af pandens håndtag er der placeret en Bluetooth sensor, som skaber forbindelse til din smart phone.

Lav maden på samme måde!

Det smarte ved denne stegepande og den tilhørende app er, at du med garanti kan lave alle dine pandekager ens, æggene får samme temperatur, bøfferne laves ens og bearnaisesaucen reduceres perfekt.

Udseendemæssigt kan panden beskrives som elegant, stilfuld og minimalistisk – den stråler af dansk design! Stegepanden passer perfekt i det moderne smart hjem, hvor alle hjemmets komponenter styres fra telefonen.

Ved køb af denne Ztove stegepande medfølger et tilhørende glaslåg, så du kan tilberede madretter, der har tendens til at sprøjte eller holde på varmen. Med sin diameter på 28 cm har panden en passende størrelse, som kan bruges til de fleste behov.

Det eneste minus ved denne stegepande er, at den ikke kan komme i opvaskemaskinen og i ovnen. Stegepanden skal derfor vaskes i hånden efter brug.

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Glaslåg medfølger
 • Effektiv non-stick egenskaber
 • Se temperaturen mens maden tilberedes

Gode råd til, hvordan du gør din stegepande ren efter brug

Efter du har valgt en stegepande fra vores liste og har taget den i brug, så rejser spørgsmålet omkring korrekt rengøring sig hurtigt. Stegepanden kan virke uoverskuelig at gøre ren efter brug, og selvom den nemme løsning med opvaskemaskinen virker tiltalende, så kan det være med til at forkorte pandens levetid. Af denne grund vil vi gerne komme med nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din stegepande ren efter brug!

Rengøringen af din pande afhænger af, hvilken type pande du har valgt. Hvis det er en pande med keramisk belægning, så kan du prøve med nedenstående guide, der normalt giver et godt rengøringsresultat:

 1. Start med at hælde godt med vand og ca. 2-3 spiseskefulde vaskepulver direkte ned i din pande
 2. Stil panden på en kogeplade og giv den varme nok til, at vandet begynder at koge let
 3. Sluk for kogepladen og lad panden stå på blusset natten over
 4. Vask panden af med almindeligt opvaskemiddel og opvaskebørste morgenen efter og se skidtet forsvinde!

Som nævnt er denne metode kun god at bruge, hvis du har en af de mange pander med keramisk belægning. Hvis du i stedet har valgt en støbejernspande eller en af de nye pander med titaniums belagt overflade, så bør du aldrig bruge almindeligt opvaskemiddel, da det kan ødelægge belægningen. Hvis du har en støbejernspande, så bør du i stedet bruge følgende gode råd:

 1. Start med at finde en balje frem og lav en blanding af almindelig brun sæbe og en smule flydende salmiakspiritus
 2. Føj blandingen til pandens yderside – endelig ikke på indersiden, da det kan fjerne dele af belægningen!
 3. Smid panden i en plasticpose og luk den tæt, så det ikke lugter i hele huset
 4. Lad panden stå natten over og vask den derefter af i varmt vand – brug aldrig sæbe!

Hvis du oplever, at panden stadigvæk er beskidt, efter du har gennemgået de ovennævnte trin, så prøv én gang mere og se, om det ikke skulle give et bedre resultat.

Vi håber meget, at denne sammenfatning af diverse stegepandetests har hjulpet dig til at finde en ny stegepande til dit køkken. Vores liste indeholder udelukkende nogle af de bedste pander på markedet, og du er derfor sikret en pande af høj kvalitet, uanset hvilken pande du ender med at vælge. Glæd dig til gode stegeresultater – der er ikke noget bedre end en ny stegepande!

FAQ

🏆 Hvilke Stegepander er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Stegepander på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Stegepander?

Stegepander vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange Stegepander?”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes Stegepander til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Malthe C. Jørgensen Rating 10/10