Stegepande test-oversigt:
De 16 bedste stegepander ifølge eksperterne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

16 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Du kan fremtrylle velsmagende mad og skabe den helt perfekte stegeskorpe med en stegepande i god kvalitet – men hvordan finder du den helt rigtige stegepande til dit køkken og din madlavning? Vi har lavet en test-oversigt, hvor du får indblik i en række forskellige stegepander og alle deres særlige kvaliteter, som harmonerer med en god oplevelse i køkkenet.

Vi giver dig en grundig og objektiv gennemgang af de bedste stegepander på markedet ifølge eksperterne samt et par gode råd om brugen af stegepander helt overordnet set.

De 16 bedste stegepander i test-guiden 2022:

Vis flere +

Vis mindre -

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN NY STEGEPANDE:

STØRRELSE
Er du i tvlv om, hvilken størrelse stegepande du skal vælge? Tænk over, hvilken type mad du vil tilberede, og til hvor mange personer du typisk laver mad til. Mindre stegepander (20 og 24 cm) kan hurtigere en nå en høj temperatur, og er mere egnedetil fx morgenmad eller tilbebør. Mellemstore pander (26 og 28 cm) giver dig selvsagt mulighed for at tilberede mere mad på én gang uden at “overfylde”. Og endelig bruges de store (30+ cm) til dig, der har behov for at tilberede store partier mad qua deres store opvarmningskapacitet. 

MATERIALE
Stegepander findes  i mangeforskellige materialer og belægninger. Non-stick stegepander er populære, fordi de er nemmere at rengøre. De er faktisk også sundere, da du ikke behøver den samme mængde olie, når du tilbereder maden. Stegepander med en mere naturlig overfladeer mere egnede til højere temperaturer og er gode til at stege kød. Andre typer materialer indebærer bl.a: Aluminium, som skaber fremragende varmeledning, men kan ikke bruges med induktion, rustfrit stål fungerer på alle varmekilder og er ikke korrosivt (det vil sige, at det ikke ruster så nemt), men leder til gengæld ikke varmen særlig godt, mens der også findes kombinationer af disse materialer.

TYKKELSE
Oftest vil en tykkere stegepande være den bedsteløsning for dig, da de er mindre tilbøjelige til at få buler og blive slidt med tiden. Rustfrit stål i en billigere prisklasseer typisk ca. 0,5 mm tykt, så hvis du leder efter en pande af høj kvalitet med god varmeledningsevne, skal du kigge dig om efter mere end 5 mm tykkelse. Vær dog opmærksom på,  at tykkere pander tagerlængere tid om at blive varm, men de giver dig også mulighed for at holde temperaturen længere, når den først er opvarmet. 

PRIS
De dyrere stegepander koster omkring 1500 kr. eller mere. De fleste af dem er lavet af kobber eller rustfrit stål, som begge skaber en fremragende varmeledning.  Budgetalternativet ligger omkring 100-300 kr. og de er som regel lavet af formpresset/støbt aluminium. Husk, at den dyrere løsning som hovedregel vil holde længere og være nemmere at rengøre. Det billige alternativt kan dog være et godt valg, hvis du kun skal bruge det lejlighedsvis, eller prioriterer at holde et lavt budget.

BRUGER- OG EKSPERTANMELDELSER
Det er en god idé at læse anmeldelser fra flere kilder, før du træffer din endelige beslutning. Detvil hjælpe dig med at få en mere nuanceretmening om markedet for stegepander. Ekspertanmeldelser kan give dig en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan panden klarede sig i deres test, mens brugeranmeldelser kan fortælle dig, hvor godt panden klarede sig i daglig brug.

KEMIKALIER

Vær opmærksom på, om panden indeholder fluorstoffer, som kan være til skade for din sundhed og miljøet. Selvom flere af de skadelige fluorstoffer er ulovlige i Danmark, som PFOA og PFOS, er det ikke alle. Non-stick belægninger (som PTFE, teflon og tefal) på pander og gryder indeholder nemlig ofte PFAS grundet dets vand- og fedtafvisende egenskaber. Vil du gerne undgå disse, så kig efter produkter med anprisninger som: PFC fri, PFAS-fri, uden fluorstoffer og Fluorcarbonfri, og vær særligt opmærksom på, at PFOA-fri og PFOS-fri IKKE er en garanti for, at du undgår alle miljøbelastende fluorstoffer, men kun de, som allerede er ulovlige i Danmark, og derfor er helt standard. Disse pander kan godt indeholde PFAS.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bedste non-stick stegepande

ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Stegepande - brugervenlig og let at vedligeholde

Stegepanden fra ONYX Cookware™ er både nem at bruge, let at vedligeholde, elegant at se på og meget prisvenlig.

Noget af det helt særlige ved stegepanden fra ONYX Cookware™ er den uovertrufne non-stick belægning. Du kan vælge mellem 2 forskellige belægninger – PTFE og keramisk. PTFE-belægning har en ekstra belægning med diamant støv for ekstra holdbarhed, og gør det sikkert at bruge metalredskaber. På den anden side er den keramiske belægning mere miljøvenlig, samtidigt med, at du får de samme non stick egenskaber. På den baggrund får stegepanden fra ONYX Cookware™ titlen som bedste non-stick stegepande.

ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Stegepande
Bedste non-stick stegepande
 • PTFE eller keramisk non stick-belægning
 • Virker med alle typer konfurer
 • Kan tåle brug af metalredskaber

SPECIFIKATIONER

 • Omkreds: 26 centimeter
 • Non-stick: Ja

En anden stor fordel ved denne stegepande er, at den tåler maskinopvask. Det gør oprydningen i køkkenet efter endt måltid noget nemmere. Sidst men ikke mindst er designet ganske særpræget.

Selve ydersiden af panden fremstår i mat, rustfrit stål, der passer til ethvert køkken. Indeni er panden graveret med et sekskantet mønster, der giver den en moderne kant.

Stegepanden er mellemstørrelse og måler 26cm. Den passer selvfølgelig til alle typer af komfur, herunder både el, gas og induktion. Alt i alt en fremragende stegepande, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt.

Der er flere ting, der gør denne stegepande til den bedste non-stick stegepande. Især er forbrugerne vilde med ONYX Cookware™, og det ses, da de får gode anmeldelser inde på Trustpilot.

Det skyldes blandt andet at den er både brugervenlig, både under selve madlavningen, men også til bagefter, da den er nem at gøre ren. Dette skyldes dens non-stick belægning. Den tåler også både at komme i opvaskemaskinen, samt at der bruges metalredskaber på den.

Mere om ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • Omkreds: 26 centimeter
 • Non-stick: Ja
Prisvenlig

92

Holdbarhed

96

Ydeevne

95

Brugervenlighed

97

Vedligeholdelse

100

Fordele og ulemper ved ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Stegepande

Fordele

 • PTFE belægning har tilføjet diamant støv for ekstra holdbarhed
 • Tåler maskinopvask
 • Kan tåle brug af metalredskaber
 • Gratis levering

Ulemper

 • Kan frigive skadelige kemikalier hvis beskadiget
Bedste stegepande med naturlig non-stick

Gastrotools Stegepande Emaljeret (26 cm) - bliver bedre for hver gang, du bruger den

Gastrotools stegepanden har en olieabsorberende effekt. Det betyder, at den over tid opbygger en naturlig non-stick effekt – uden brug af kemikalier.

Stegepanden er skabt i et tidløst, nordisk design, og så er den mindst lige så effektiv, som den er nydelig. Den tykke bund på 4,3 millimeter sikrer en optimal varmelagring, hvilket betyder, at du kan anvende lavere temperaturer, når du tilbereder mad på panden.

Gastrotools Stegepande Emaljeret (26 cm)
Bedste stegepande med naturlig non-stick
 • Genanvendelig stegepande med kapacitet på 2,1
 • Med 4,3 mm tyk bund og 3,3 mm tyk kant

Det skal du vide, før du køber Gastrotools Stegepande Emaljeret

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 2,1 l
 • Diameter: 26 cm
 • Materiale: Støbejern

Støbejernspande med emaljebelægning

Inden du køber en stegepande, skal du overveje materialet. Basale stegepander er skabt af flere forskellige metaller – nogle bedre og mere effektive end andre. Panden fra Gastrotools er lavet i støbejern, der giver en stærk og robust stegepande.
Støbejernspanden er belagt med tre lag emalje, hvilket gør den bedre over tid, fordi der bliver dannet en naturlig slip-let effekt.

God størrelse og tyk bund
Når du vælger en ny stegepande, bør du overveje størrelsen. De mest almindelige stegepander varierer fra 20 til 28 centimeter i diameter.
Hvis du vælger panden fra Gastrotools, får du en stegepande på 26 centimeter, som passer til alle slags komfurer. Vi mener, at det er en god størrelse, der ikke er for lille, men som samtidig giver plads til andre gryder og pander på komfuret.

Når du vil finde ud af, hvor tyk bund der skal være i stegepanden, kan du overveje flere elementer. Hvis du vælger en stegepanden med en tykkere bund, som eksempelvis panden fra Gastrotools, vil den bruge længere tid på at varme op. Til gengæld vil panden have en bedre stabilitet samt en bedste varmefordeling.

Mere om Gastrotools Stegepande Emaljeret (26 cm)

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 2,1 l
 • Diameter: 26 cm
 • Materiale: Støbejern

Redaktionen's vurdering

Hos redaktionen er vi imponerede over den holdbare og stærke konstruktion, stegepanden er udført i. Af den grund har vi kåret Gastrotools stegepanden som det ’bedste kvalitetsvalg’. En anden grund er, at pandens design med en tyk bund giver en effektiv varmelagring samt en hurtig fordeling af varmen.
Herudover er vi glade for den naturlige non-stick belægning, som gør både tilberedning og rengøring lettere.

 

Hos redaktionen er vi imponerede over den holdbare konstruktion, samt hvor god den er til at stege jævnt. Vi ser det også som en stor fordel, at stegepanden har naturlig non-stick og derfor er fri for de kemikalier der oftest bruges i non-stick pander. Når man sammenholder disse gode egenskaber med den generelle anmeldelse af GastroTools som er 4,9/5 stjerner på Trustpilot, så må man bare tage hatten af og anerkende produktet. Af den grund er stegepanden valgt som den “bedste stegepande med naturlig non-stick”.

Prisvenlig

93

Holdbarhed

97

Ydeevne

94

Brugervenlighed

89

Vedligeholdelse

90

Fordele og ulemper ved Gastrotools Stegepande Emaljeret (26 cm)

Fordele

 • Olieabsorberende effekt
 • Rustfri og holdbar konstruktion
 • Med non-stick belægning
 • Hurtig fordeling af varme

Ulemper

 • Håndtaget kan blive varmt
Bedste non-stick sauterpande til prisen

ONYX Cookware™ SAUTERPANDE - god kapacitet med Try-Ply Clad teknolog

Det patenterede trelags metal, som panden er lavet af, har en helt sublim non-stick funktion. Det gør panden nem at arbejde med, og det gør den også nem at gøre ren. Da panden godt kan tåle metalredskaber, så kan du sagtens røre i den med metalpiskeris eller en røremaskine.

Sauterpanden kan desuden tåle almindelig opvask enten i hånden eller i opvaskemaskinen.

 • Try-Ply metal
 • Tåler metalredskaber
 • God kapacitet
ONYX Cookware™ SAUTERPANDE
Bedste non-stick sauterpande til prisen
 • Høj værdi for pengene: Ingen fordyrende melle
 • 5 års garanti
 • 100 dages returret

ONYX SAUTERPANDE

SPECIFIKATIONER

 • Øverste diameter: 26 cm
 • Nederste diameter: 20,50 cm
 • Højde: 7,40 cm
 • Vægt: 1,90 kg
 • Håndtagets længde: 20 cm

ONYX Cookware™ scorer gode anmeldelser inde på Trustpilot, hvilket tyder på glade og tilfredse kunder. Dette skyldes blandt andet at denne pande kan bruges som mere end blot en pande. Der er fint med plads i denne høje sauterpande.

Det betyder, at du kan lave mange dejlige retter i den. Hvis du har brug for at putte din ret i ovnen, så kan sauterpanden godt bruges til dette. Vær dog opmærksom på at følge forhandlerens anvisninger når det kommer til temperaturer.

Samtidig tåler den både brug af metalredskaber og at komme i opvaskemaskinen. Den har også non-stick belægning, som gør den nem at rengøre. Det er ret praktisk til den travle hverdag.

Mere om ONYX Cookware™ SAUTERPANDE

SPECIFIKATIONER

 • Øverste diameter: 26 cm
 • Nederste diameter: 20,50 cm
 • Højde: 7,40 cm
 • Vægt: 1,90 kg
 • Håndtagets længde: 20 cm
Prisvenlig

91

Holdbarhed

96

Ydeevne

96

Brugervenlighed

96

Vedligeholdelse

100

Fordele og ulemper ved ONYX Cookware™ SAUTERPANDE

Fordele

 • Rummelig
 • Tåler ovn og opvaskemaskine
 • Elegant design

Ulemper

 • PTFE belægning kan frigive kemikalier, hvis overophedet eller beskadiget
Bedste valg med varmeindikator

Tefal EXPERTISE - smart og letanvendelig pande

 • Topscore og 2. plads hos T3.com
 • Topscore og 2. plads hos Bedst-i-test.nu
 • God anmeldelse og en 7. plads hos Telegraph.co.uk
 • God anmeldelse og en 8. plads hos Pricerunner.dk

Når du køber køkkenudstyr, skal du som udgangspunkt forvente, at kvalitet, egenskaber og anvendelsesmuligheder hænger sammen med pris. Det er særligt de funktionelle Non-Stick pander, der hitter hos danskerne. Med denne ”Expertise” model fra Tefal får du en smart og letanvendelig pande til en god pris.

Den befinder sig i den laveste ende af prisskalaen, når det kommer til stegepander, og er brugbar med alle typer komfurer, også induktion.

Tefal EXPERTISE
Bedste valg med varmeindikator
 • Brugbar med alle typer komfurer
 • Tåler ovnvarme
 • ”Thermo Spot” teknologi

Tefal EXPERTISE

SPECIFIKATIONER

 • Smart varme indikator (Thermo Spot)
 • Kan bruges i ovn
 • Skarp pris
 • Sort look

Nyder du at kunne eksperimenter med forskellige madlavningsstile, er det en fordel, at du har pander og gryder, som både kan bruges på komfur og i ovn. ”Expertise” tåler begge dele, så du kan færdiggøre dine retter i ovnen eller på dit almindelige komfur.

Det er let at integrere ”Expertise” i dit køkken, da stegepanden er lavet i et moderne, sort look. Den kan hænges op i det store køkken, eller den kan indgå i samlingen af gryder og pander i samme stil.

Både i design og størrelse minder ”Expertise” om andre højkvalitetspander på det danske marked. Den budgetvenlig stegepande kan være mere praktisk og let at anvende, da den er designet med den smarte ”Thermo Spot” teknologi. Det er en rød plet i midten af gryden, der lyser op, når den er klar til stegning og tilberedning af mad.

Dermed er du sikret altid at kunne lave mad med sprøde skorper.

Mere om Tefal EXPERTISE

SPECIFIKATIONER

 • Smart varme indikator (Thermo Spot)
 • Kan bruges i ovn
 • Skarp pris
 • Sort look
Prisvenlig

99

Holdbarhed

96

Ydeevne

96

Brugervenlighed

98

Vedligeholdelse

93

Fordele og ulemper ved Tefal EXPERTISE

Fordele

 • Har ikke brug for meget olie til madlavning
 • Behagelig og nem at bruge
 • Holdbar og pålidelig konstruktion
 • Fikseret, non-slip håndtag

Ulemper

 • Beskadiget non stick-belægning kan frigive skadelige kemikalier
 • Bundens farve kan slides af med tiden
BEDSTE NON-STICK WOK-PANDE TIL PRISEN

ONYX Cookware™ WOKPANDE - kan bruges med metalredskaber

Mangler du en god wok? Med denne kan du røre direkte i wokpanden med en røremaskine eller et piskeris af metal. Det tager bunden ikke skade af. Skal din ret en tur i ovnen efter stegningen, så er det bare at sætte hele panden med retten ind i den varme ovn.

 • Tåler metalredskaber
 • Tåler opvaskemaskine
 • Til alle typer af komfurer
ONYX Cookware™ WOKPANDE
BEDSTE NON-STICK WOK-PANDE TIL PRISEN
 • 100 dages returret
 • 5 års garanti
 • Høj værdi for pengene: Ingen fordyrende melle

ONYX WOKPANDE

SPECIFIKATIONER

 • Øverste diameter: 30 cm
 • Nederste diameter: 13 cm
 • Højde: 8,80 cm
 • Håndtagets længde: 20,50 cm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Volumen: 7 liter

Wokken er nem at gøre ren. Du kan vaske den helt almindeligt i hånden eller i opvaskemaskinen.

Fabrikationen af det unikke materiale, som denne pande er lavet af, er helt unik og innovativ. Det består af tre lag metal, som til sammen udgør det patenterede ONYX Cookware™ hybrid non-stick materiale. De tre lag er henholdsvis: magnetiske rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål. Yderligere kan ONYX Cookware™ sauterpande fås med enten PTFE belægning eller keramisk belægning, hvis du foretrækker det mere miljøvenlige valg.

Tilsammen sørger materialet for, at det kan bruges til alle former for komfurer, at der er en jævn varmefordeling i panden og at den mad, der bliver stegt på den, bliver både mørt og sprødt.

Mere om ONYX Cookware™ WOKPANDE

SPECIFIKATIONER

 • Øverste diameter: 30 cm
 • Nederste diameter: 13 cm
 • Højde: 8,80 cm
 • Håndtagets længde: 20,50 cm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Volumen: 7 liter
Prisvenlig

89

Holdbarhed

96

Ydeevne

100

Brugervenlighed

95

Vedligeholdelse

100

Fordele og ulemper ved ONYX Cookware™ WOKPANDE

Fordele

 • 2 typer non-stick-belægning (PTFE eller keramik)
 • Virker til alle typer af komfurer
 • Tåler metalredskaber og opvaskemaskine

Ulemper

 • Ikke egnet til brug, hvis PTFE-belægningen bliver beskadiget (risiko for PFAS)
Bedste letvægtsvalg

HOLM Stegepande - solid stålpande

 • Bedst i test – Stiftung Warentest
 • Bedst i test – Råd & Rön

Det næste levende billede på vores liste over de bedste stegepander i test er denne testvindende pande fra Holm. Den bliver rost til skyerne hos bl.a. svenske Råd & Rön og tyske Stiftung Warentest, og det bemærkes særligt, at stegepanden har et fantastisk greb og en meget holdbar belægning.

Stegepanden fra Holm klarer sig godt over hele linjen, når man gennemlæser de forskellige stegepande-tests fra danske, svenske og tyske firmaer, og kvaliteten bliver fremhævet over flere omgange som én af de helt centrale kvaliteter. Holm er kendt for kvalitetsudstyr til køkkenet, og med denne stegepande rammer de plet.

HOLM Stegepande
Bedste letvægtsvalg
 • Stort plastikhåndtag
 • Solid stålkonstruktion
 • Til alle slags komfurer

HOLM Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 28 cm
 • Kan bruges på alle komfurer – også induktion
 • Kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • Solidt plasthåndtag for god komfort

Holm er én af de pander, som man næsten ikke har lyst til at give slip på igen. Det skyldes i særdeleshed det ekstra store plasthåndtag, der ligger komfortabelt i hånden. Varmeisoleringen er rigtig god, og stålkonstruktionen sikrer, at panden også føles solid. De mange tests fremhæver også, at stegepanden kan bruges på alle typer komfurer – induktion f.eks. er derfor intet problem.

Plastikhåndtaget betyder altså ikke, at du er begrænset til madlavning på komfuret. Den praktiske non-stick belægning sikrer gode stegeresultater, og rengøringen er ingen sag, da panden kan gå i opvaskemaskinen.

Du skal dog ikke bruge metalredskaber når du bruger den, og håndvask er at foretrække, da dette bevarer belægningen bedst muligt. Beskadiget belægning kan frigive skadelige kemikalier, som PFAS, i din mad.

Holm skuffer sjældent, når det kommer til høj kvalitet og holdbarhed, og derfor får den også en 2. plads på vores liste. Testresultaterne taler helt for sig selv, så vi tøver ikke med at anbefale denne stegepande som én af de bedste på markedet i lavprisklassen.

Mere om HOLM Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 28 cm
 • Kan bruges på alle komfurer – også induktion
 • Kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • Solidt plasthåndtag for god komfort
Prisvenlig

100

Holdbarhed

97

Ydeevne

99

Brugervenlighed

95

Vedligeholdelse

96

Fordele og ulemper ved HOLM Stegepande

Fordele

 • Nem at rengøre og vedligeholde
 • Passer til alle varmekilder
 • Håndtaget er varmeresistent

Ulemper

 • Bør ikke vaskes i opvaskemaskine
 • Kan ikke bruges sammen med køkkenudstyr i metal
Klassisk design kombineret med høj ydeevne

Non Stick Pan - 28 Cm - all-round værktøj til ethvert køkken

Denne non-stick stegepande er velegnet til alle varmekilder, hvilket betyder at den kan bruges på alle typer kogeplader. Dette er en fantastisk egenskab, fordi du kan bruge den uden at være bange for, at maden klistrer fast på panden. Vi har taget et nærmere kig på denne model for at forstå årsagerne til at købe eller ikke købe.

Non Stick Pan - 28 Cm
Klassisk design kombineret med høj ydeevne
 • Til alle varmekilder
 • Stor kogeflade
 • Kan sættes i ovnen

Dette er, hvad du skal vide, før du køber Non Stick Pan - 28 Cm

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 28 cm

Høj kapacitet og nem vedligeholdelse
Denne non-stick-pande har en diameter på 28 cm, hvilket gør den til den perfekte størrelse til de fleste køkkener. Stegepander findes i forskellige størrelser, og denne er den, der vil passe til de fleste brugere. Den kan tåle større mængder mad og alligevel være kompakt nok til daglig brug. Den er utrolig nem at rengøre på grund af dens non-stick overflade. Du skal blot tørre den af med en fugtig klud, og så er den så god som ny. Desuden tåler den opvaskemaskine, så du kan sætte den i opvaskemaskinen uden besvær.

Jævn varmefordeling
Denne non-stick stegepande har en jævn varmefordeling, hvilket betyder, at din mad vil stege jævnt, uanset hvor du placerer den i panden. Dette er vigtigt for at sikre, at din mad kommer ud og smager bedst muligt. Derudover gør denne funktion den til et fantastisk allroundredskab til ethvert køkken, da du kan bruge den til at tilberede en række forskellige retter. Uanset hvad du tilbereder, om det er en delikat fisk eller en kraftig bøf, vil denne pande hjælpe dig med at få den perfekte stegning eller stegning. Og da den er non-stick, behøver du ikke at bekymre dig om at bruge ekstra fedt eller olie. Du skal blot sørge for at forvarme panden før tilberedning for at få det bedste resultat.

Denne stegepande er tilgængelig i følgende størrelser:

Mere om Non Stick Pan - 28 Cm

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 28 cm

Bedste10’s vurdering

Det klassiske design kombineret med høj ydeevne gør den til et godt allroundredskab til ethvert køkken. Den eneste ulempe er, at håndtaget bliver varmt, når det bruges i ovnen. Vi vil helt klart anbefale denne stegepande til alle, der ønsker at lave mad ved meget høje temperaturer uden at skulle bekymre sig om, at maden klæber fast til panden.

Prisvenlig

89

Holdbarhed

94

Ydeevne

96

Brugervenlighed

91

Vedligeholdelse

96

Fordele og ulemper ved Non Stick Pan - 28 Cm

Fordele

 • Tåler høje temperaturer
 • Kræver ikke fedtstof
 • Jævn varmefordeling
 • Kan tåle opvaskemaskine

Ulemper

 • Håndtaget bliver varmt, hvis det bruges i ovnen
Bedste premiumvalg

GREENPAN BARCELONA STEGEPANDE - tåler ovn og opvaskemaskine

 • Gode anmeldelser over hele linjen
 • Topscorer hos flere forbrugermagasiner

Greenpan Barcelona stegepande er en imponerende stegepande, der er utrolig let at rengøre og skaber perfekte stegeresultater uden større anstrengelse. Den er helt fri for skadelig kemi, og du får en god pande til prisen.

Greenpan Barcelona bliver rost over hele linjen, når man ser på testresultater fra nogle af de største spillere på markedet, og forbrugerne er enige. Det er en praktisk pande, der er solid nok til at kunne klare en tur i ovnen, og så kan du også se frem til en non-stick belægning.

GREENPAN BARCELONA STEGEPANDE
Bedste premiumvalg
 • Fri for skadelig kemi
 • Må komme i ovnen
 • Keramisk, non-stick belægning

Mere om GREENPAN BARCELONA STEGEPANDE

SPECIFIKATIONER

 • Fås i 20, 24, 28 eller 30 cm i diameter
 • Praktisk non-stick, keramisk belægning – både indvendigt og udvendigt
 • Velegnet til induktion
 • Let at rengøre efter brug
 • Kan gå i opvaskemaskinen

Èn af de største fordele ved Greenpan Barcelona er den keramiske belægning. Belægningen gør det muligt at bruge alle former for køkkenredskaber, og den frigiver ingen skadelige stoffer i processen. Det vidner om høj kvalitet, som man normalt skal lede længe efter hos mange billigere modeller.

Den keramiske belægning sikrer også, at maden ikke så let brænder fast, og med det stilfulde stålhåndtag kan panden sagtens klare de varme temperaturer i ovnen. Dermed kan du lave lækre ovnretter direkte i panden, hvilket er et kæmpe plus.

Greenpan Barcelona kan købes i flere forskellige størrelser, og den kan sagtens klare en tur i opvaskemaskinen, hvis du ikke har lyst til at vaske den op i hånden.

Alt i alt kan vi kun anbefale denne stegepande fra Greenpan, der klarer sig godt i både tests og i den virkelige verden. Den får nemlig gode anmeldelser af forbrugermagasiner. Den er praktisk, enkel og let at rengøre grundet dens non-stick belægning, så du får rigtig meget pande for dine penge. Det er en pande, der er god til hverdagens formål, da den både kan komme i ovnen og i opvaskemaskinen.

Prisvenlig

94

Holdbarhed

97

Ydeevne

97

Brugervenlighed

95

Vedligeholdelse

94

Fordele og ulemper ved GREENPAN BARCELONA STEGEPANDE

Fordele

 • Keramisk, non-stick belægning
 • Tåler ovn og opvaskemaskine
 • Fås i flere størrelser
 • Velegnet til induktion

Ulemper

 • Høj prisklasse
Stilrent design

EVA SOLO ”TRIO CERAMIC COATING” - danskdesignet stegepande

 • Topscorer og nr. 3 på listen hos Forbrugerrådet Tænk
 • 4.7/5 stjerner af 60 kunder hos Imerco.dk

Er du træt af brændt mad på din pande, der er umulig at få vasket af? Og er det trættende at skulle vaske din pande i hånden, fordi den ikke tåler maskinvask?

Med ”Trio Ceramic Coating” fra Eva Solo får du den bedste stegepande på det danske marked. Produktet er ideelt for dig, der går op i dansk kvalitet og elegant design. Du kan have ”Trio Ceramic Coating” hængende i køkkenet, eller du kan have den opbevaret i skabet sammen med dine gryder.

EVA SOLO ”TRIO CERAMIC COATING”
Stilrent design
 • Stilrent design
 • Non-stick belægning
 • Til alle former for varmekilder

Mere om EVA SOLO ”TRIO CERAMIC COATING”

SPECIFIKATIONER

 • Non-stick coating der gør den let at rengøre
 • Kan håndtere høje varmegrader (op til 400 grader celcius)
 • Kan anvendes i ovn
 • Tåler vask i maskine
 • Rustfri stål
 • Kan bruges til alle varmekilder (herunder induktion)

Produktet er lavet i et stilrent og elegant design, der passer perfekt til det moderne køkken.

At ”Trio Ceramic Coating” er populær hos mange danskere, afspejles blandt andet i testanmeldelserne omkring produktet. Det modtager 5/5 stjerner af kunderne hos Kitchenone.dk.

Det er ikke for ingenting, at stegepanden er eftertragtet blandt både mænd og kvinder, der sætter pris på at lave mad med det bedste udstyr på markedet. Produktet er designet med den roste og betydningsfulde non-stick belægning, som Eva Trio er kendt for.

Det er det slidstærke og multifunktionelle design, der gør ”Trio Ceramic Coating” til et hit hos danskerne. Stegepanden er egnet til alle former for varmekilder, og den er let at rense og rengøre. Produktet er lavet af højglanspoleret stål, der gør panden modstandsdygtig overfor rust.

Prisvenlig

97

Holdbarhed

98

Ydeevne

95

Brugervenlighed

95

Vedligeholdelse

96

Fordele og ulemper ved EVA SOLO ”TRIO CERAMIC COATING”

Fordele

 • Kan bruges på alle komfurtyper
 • Modstandsdygtig overfor rust
 • Holdbart materiale
 • Kan klare høje temperaturer (op til 400 grader)

Ulemper

 • Lidt sensitiv overfor ridser
God støbejernspande

RONNEBY BURK støbejerns stegepande - let stegepande for kategorien

 • Topscorer og en 3. plads hos Pricerunner.dk
 • God anmeldelse og en 6. plads hos Testat.nu
 • God videoanmeldelse hos den svenske Youtuber Yeibon Ye.

Med Ronneby Burk stegepanden kan du se frem til at få glæde af egenskaberne fra støbejern og fordelene ved at købe en ergonomisk stegepande. I forbindelse med madlavning på pande er der ofte brug for at kunne vende ingredienserne på panden sammen. Dette kan blive en ubehagelig oplevelse, når du bruger en pande med stift og lige skaft. Det bliver ikke lettere og mere enkelt for dig at have gang i flere gryder og pander, end når du bruger Ronneby Burk stegepanden. Det er let at kontrollere, og du får et stabilt og stærkt greb om den.

RONNEBY BURK støbejerns stegepande
God støbejernspande
 • Ergonomisk håndtag
 • Tåler ovnvarme
 • Hurtig opvarmning

Mere om RONNEBY BURK støbejerns stegepande

SPECIFIKATIONER

 • Kan anvendes til madlavning i ovn
 • Skaft af silikone
 • Godt greb
 • Giver lækre og sprøde skorper på din mad
 • Bliver let og hurtig varm

Der er flere fordele ved at bruge stegepander af støbejern. En pande som modellen fra Ronneby Burk holder på varmen i længere tid, og den får hurtig en høj temperatur.

Det betyder blandt andet, at du effektivt kan tilberede dine måltider, og at du kan komme til at spare på varmen og energien.

Modsat andre stegepander i høj kvalitet får du med Ronneby Burk produktet en ergonomisk stegepande, der er let for både ung, ældre og voksen at bruge.

Det unikke ved køkkenudstyret er det bløde og komfortable skaft, der er lavet af slidstærk silikone.

Det er ikke alle støbejernspander, der er egnet til madlavning i ovn. Du kan uden problemer placere din Ronneby Burk pande i ovnen, så du kan lave omelet, æggekage eller sammenkogt ret.

Prisvenlig

96

Holdbarhed

98

Ydeevne

90

Brugervenlighed

100

Vedligeholdelse

92

Fordele og ulemper ved RONNEBY BURK støbejerns stegepande

Fordele

 • Opvarmes hurtigt og jævnt
 • Lav vægt
 • Behageligt og sikkert greb
 • Fås i forskellige størrelser

Ulemper

 • Kan ruste med tiden
 • Skal tørres med det samme efter opvask
Nem rengøring

Le Creuset TOUGHENED NON-STICK - slidstærk 3-lags non-Stick belægning

 • Modtager af specialprisen ”T3 Best Buy” hos T3
 • 6. plads og god anmeldelse hos bedst-i-test.nu
 • Høj score med 4,5/5 stjerner hos Amazon

Vil du have mest kvalitet og valuta for pengene, er det denne ”Toughened Non-Stick”, du skal vælge. Stegepanden er skabt til at følge med dig hele livet igennem. Den er fremstillet af anodiseret stål og efterfølgende belagt med 3 lag non-Stick belægning. Fremstillingsmetoden og kvaliteten af stålet gør, at du let kan rengøre din stegepande efter brug – det gælder uanset, om du har brug den til tilberedning på komfur eller i ovn.

Non-Stick belægningen er kilden til at kunne lave og stege mad på en mere fedtfattig måde. Stegepanden får 4,9/5 stjerner af forbrugerne hos Coop Shopping.

Le Creuset TOUGHENED NON-STICK
Nem rengøring
 • Varmeresistent håndtag
 • 3-lags non-Stick belægning
 • Tåler opvaskemaskine

Mere om Le Creuset TOUGHENED NON-STICK

SPECIFIKATIONER

 • Lavet af anodiseret aluminium
 • Praktisk non-stick belægning (3-lags)
 • Prisvindende design fra Le Cruset
 • Kan bruges i ovn
 • Tåler vask i maskine
 • Rustfri stål

Det har stor betydning for mange mennesker at vælge gryder og pander, der kan anvendes på forskellige varmekilder. Du slipper for at skulle udskifte alt dit køkkengrej, når du vælger udstyr, der er lavet på innovativ vis som ”Toughened Non-Stick”. Den kan bruges til tilberedning af mad i ovn, og den tåler at blive rengjort i opvaskemaskinen.

Der er varmeresistent håndtag på stegepanden, så du ikke kommer i farlige situationer, når du tager ”Toughened Non-Stick” ud fra ovnen.

Med ”Toughened Non-Stick” er det slut med ærgrelse over at skulle udskifte pande med jævne mellemrum. Højkvalitetspanden fra Le Cruset er skabt af det mest slidstærke materiale og den mest innovative fremstillingsmetode, så du kan få glæde af den resten af livet. Den opretholder sit stilrene og moderne look år efter år.

Prisvenlig

85

Holdbarhed

99

Ydeevne

100

Brugervenlighed

94

Vedligeholdelse

97

Fordele og ulemper ved Le Creuset TOUGHENED NON-STICK

Fordele

 • God kvalitet
 • Effektiv varmeledning
 • Nem at vedligeholde og rengøre
 • Kan gå i fryser og opvaskemaskine

Ulemper

 • Prisen er i den høje ende
PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN

Scanpan CTX Stegepande - god og jævn stegning

 • Bedst i test – Aftonbladet

Scanpan CTX er endnu et mesterværk fra Scanpans kløgtige hænder. Scanpan er et af verdens bedste mærker, når det kommer til stegepander, og denne testvinder giver da også et fantastisk stegeresultat med en flot stegeskorpe. Herudover fremhæves det, at panden er utrolig let at rengøre – perfekt til den krævende børnefamilie!

Scanpan CTX bliver kåret som testvinder hos det svenske dagblad Aftonbladet, hvor den klarer sig bedst af alle de pander, som de har haft i test. I testresultaterne bliver panden særligt rost for den evne til at stege jævnt, uanset om der er pandekager eller gode bøffer på overfladen, ligesom det ergonomisk korrekte håndtag placerer denne pande blandt de bedste på markedet.

Scanpan CTX Stegepande
PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN
 • God stegeskorpe
 • Jævn stegning
 • Ergonomisk håndtag

Mere om Scanpan CTX Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • Fås i 20, 24, 26, 28 eller 32 cm i diameter
 • Konstrueret af rustfrit stål med en kerne af aluminium
 • Smart, keramisk belægning
 • Kan bruges i ovnen ved højst 260 grader
 • Tåler maskinopvask

Ét af de områder, hvor denne stegepande fra Scanpan virkelig imponerer, er den smarte konstruktion, der med en kerne af aluminium sørger for, at fordele varmen hurtigt og jævnt over hele panden.

Dermed får du et ensartet resultat hver gang, du bruger panden. Konstruktionen gør det ligeledes muligt at bruge denne model i ovnen ved højst 260 grader – altså rigeligt til at kunne tilberede hele retter i panden.

Scanpan har sørget for, at din pande er utrolig nem at rengøre med den smarte, keramiske belægning.

Panden kan gå direkte i opvaskemaskinen efter brug, og det er noget, som køberne virkelig sætter pris på. De har nemlig givet den perfekte 5 ud af 5 stjerner hos forhandleren KitchenOne, hvilket vidner om en pande af høj kvalitet, der duer til hverdagens udfordringer.

CTX er en fantastisk pande fra Scanpan, hvis du elsker perfekt stegte bøffer med en lækker skorpe og ikke har lyst til at bruge tid på rengøringen bagefter. Den er praktisk og utrolig velbygget, og alt i alt får den vores varmeste anbefalinger – dette er endnu en pande i verdensklasse fra Scanpans hånd.

Prisvenlig

90

Holdbarhed

99

Ydeevne

99

Brugervenlighed

97

Vedligeholdelse

95

Fordele og ulemper ved Scanpan CTX Stegepande

Fordele

 • Skaller ikke over tid
 • Håndtaget ligger godt i hånden
 • Brugervenlig konstruktion
 • Kan gå i oven op til 260 grader C

Ulemper

 • Der kommer nemt pletter på ydersiden
Elegant og moderne

Fiskars All Steel Stegepande - god varmefordeling

 • 6/6 stjerner – Gastromand
 • Topscorer – Søndagsavisen
 • Gode anmeldelser

Fiskars All Steel stegepande har klaret sig fantastisk i test. Denne pande er mere holdbar end din gennemsnitlige pande, og særligt kvaliteten scorer høje karakterer i stegepande test hos bl.a. Gastromand og i Søndagsavisen. En mageløs stegepande, som du med garanti vil komme til at synes om.

Fiskars All Steel er en lækker pande i rustfrit stål, som oser af den kvalitet, som Raadvad altid har været kendt for – ikke så mærkeligt, når Fiskars netop er det gamle Raadvad. Firmaet er måske nyt, men kvaliteten har ikke taget skadet, og det udmærker sig i deres lækre produkter. Titlen som topscorer i Søndagsavisen og gode anmeldelser over hele paletten vidner i den grad om, at dette er en pande, som du bør se lidt nærmere på.

Fiskars All Steel Stegepande
Elegant og moderne
 • Rustfrit stål
 • Ceratec belægning
 • Kan klare høje temperaturer

Mere om Fiskars All Steel Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på induktion
 • Lavet i rustfrit stål med holdbar Ceratec belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

Fiskars All Steel har klaret sig fantastisk i test, når det har drejet sig om store temperaturforskelle, og det vidner om en pande, der kan holde til stort set alt, du smider efter den. Panden bliver hurtigt varm, og den har en god varmefordeling, der er med til at give perfekte stegeresultater. Den kvalitetsfyldte Ceratec belægning kan klare højere temperaturer end Teflon, hvilket gør panden endnu mere robust.

Selvom All Steel kan klare meget høje temperaturer, så bliver grebet ikke varmt, hvilket gør det let at fremtrylle lækker mad i køkkenet. Og når rengøringen skal klares efterfølgende, så gør belægningen det ligeledes så let som en leg. Der er ikke noget at sige til, at denne pande får store roser med på vejen i stegepande test, og det rustfrie stål giver panden et elegant og moderne look, som tiltaler mange mennesker.

Alt i alt får Fiskars All Steel en klar anbefaling med på vejen fra os på Bedste10, da den skaber imponerende stegeresultater i test. Den er lækker at se på og lækker at håndtere, og så har den en holdbarhed, der siger spar to. En solid stegepande med et langt greb, som du med garanti vil være glad for i mange år fremover.

Prisvenlig

94

Holdbarhed

98

Ydeevne

93

Brugervenlighed

94

Vedligeholdelse

96

Fordele og ulemper ved Fiskars All Steel Stegepande

Fordele

 • Modstandsdygtig overfor ridser
 • Lav vægt gør den nem at holde og flytte
 • Passer til alle energikilder

Ulemper

 • Kan være lidt besværlig at gøre helt ren
Kemikaliefrit valg

De Buyer Lyonnaise Mineral B - stegepande med bivoks belægning

 • Anbefalet af det amerikanske magasin TheKitchn.com
 • Anbefalet af den amerikanske køkkengrejs-blog CuratedCook.com

Det amerikanske online magasin, TheKitchn.com, er af den mening, at denne fremragende stegepande vil være et rigtigt godt valg for dig at have på toppen af din ønskeseddel til jul.

Køkkengrejs-bloggeren hos CuratedCook.com blev meget begejstret over resultatet, da hun udførte sin spejlægstest. Det kolde æg, der var taget direkte fra køleskabet, blev nænsomt slået ud på den opvarmede pande, der lige inden blev tilsat en lille klat smør. Æggehviden blev perfekt tilberedt, uden at sætte sig fast til stegepanden og blommen var varm, let flydende og lækker.

De Buyer Lyonnaise Mineral B
Kemikaliefrit valg
 • Jævn varmefordeling
 • Behandlet med naturlig bivoks
 • Rengøres kun i varmt vand

Mere om De Buyer Lyonnaise Mineral B

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 28 cm (fås i 6 størrelser fra 20 cm – 36 cm)
 • Materiale: Kulstål beskyttet med naturligt bivoks
 • Farve: Stål
 • Virker på induktion: Ja
 • Tåler opvaskemaskine: Nej

Mere end 250 forburgere på kitchenone.dk, har anmeldt De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepanden. De anbefaler den glædeligt til andre. En af de anmeldende brugere gav stegepanden 5/5 stjerner efterfuldt af disse rammende ord: “Den bedste pande, jeg til dato har haft. God varmefordeling og bedre og bedre non-stick-belægning. Klart anbefalelsesværdig”.

Denne stegepande er simpelthen ægte topkvalitet og bliver kun bedre med tiden.

De Buyer Lyonnaise Mineral B er helt fri for skadelige kemikalier og er udelukkende behandlet med naturlig bivoks, der med tiden udvikler en meget effektiv og helt naturlig non-stick-belægning.

Da den faktisk kun bliver bedre med tiden, er dette valg af stegepande et valg, der med den rette behandling og omsorg, er i stand til at holde livet ud.

Den er fremstillet af topkvalitets-materialer og tåler at gå i ovnen endda ved meget høje temperaturer.

Den er nem at “brænde af” for at gøre klar til brug første gang og rengøringen de følgende rigtigt mange år er så nem som den overhovedet kan blive: Rengøres kun i varmt vand og aldrig med sæbe. Efter afvaskning stilles den til tørring et øjeblik på komfuret ved svag varme. Når den er tør smøres den med lidt madolie, og stilles væk til næste gang.

Mange af markedets stegepander bliver markant ringere efter megen brug ved høj varme. Dermed mister de en del af evnen til at slippe fødevarerne under tilberedning. Denne kvalitets-stegepande udvikler derimod en bedre og bedre non-stick-belægning, jo mere du bruger den – også ved meget høj varme.

De Buyer Lyonnaise Mineral B-stegepanden er fremstillet af 100% naturligt jern og er beskyttet med naturligt bivoks.

Den kan fåes i flere størrelser (20, 24, 26, 28, 32 og 36 cm), der alle har samme høje standard og virker på alle slags komfurer. Størrelserne 32 cm og 36 cm er fremstillet med to håndtag for nemmere håndtering.

Prisvenlig

95

Holdbarhed

97

Ydeevne

98

Brugervenlighed

92

Vedligeholdelse

92

Fordele og ulemper ved De Buyer Lyonnaise Mineral B

Fordele

 • Kvaliteten stiger over tid
 • Buet håndtag gør den nemmere at bruge
 • Ekstra tyk bund giver jævn varmefordeling

Ulemper

 • Kan ikke gå i opvaskemaskinen
 • Ikke egnet til rengøring med opvaskemiddel
Høj funktionalitet

Tefal Ceramic Control - robust hverdags induktionspande

 • Topscorer – Icakuriren
 • Gode anmeldelser

Denne stegepande, som vi har valgt til vores liste, er den helt klassiske pande fra Tefal. Ceramic Control har de fleste sikkert set ude i det danske landskab, og det er en kanon pande, hvis du sætter funktionalitet over alt andet. Prisen er god, og den klarer sig godt i diverse stegepande tests, og derfor fortjener Tefal også en plads på vores liste!

Tefal Ceramic Control er et rigtigt godt køb, hvis du leder efter en ny stegepande og ikke har uanede mængder af penge at smide efter den. Topscorer-titlen hos svenske Icakuriren og gode anmeldelser peger helt sikkert på, at dette er en særdeles fornuftig stegepande til langt de fleste formål, og den steger en god bøf, hvis det er det, du helst vil bruge den til.

Tefal Ceramic Control
Høj funktionalitet
 • Robust
 • Keramisk belægning
 • Tåler ovn op til 175 grader

Mere om Tefal Ceramic Control

SPECIFIKATIONER

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på alle overflader – også induktion
 • Fremstillet i støbt aluminium – effektiv keramisk belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

Tefals stegepande nr. 1 roses i test for at være utrolig robust i forhold til prisen, og den keramiske belægning sørger for, at dine ingredienser ikke brænder fast. Håndtaget giver god kontrol over panden, og du kan bruge panden på alle slags kogeplader. Det fremhæves ligeledes, at panden er let at rengøre, når du er færdig med den, ligesom den kan gå i opvaskemaskine, hvilket dog ikke anbefales på daglig basis.

Ceramic Control har den klassiske Tefal Termospot inkorporeret i bunden, hvilket er med til at vise dig, hvornår panden har den perfekte temperatur. Herudover kan panden prale af at kunne tåle ovntemperaturer på op til 175 grader, hvilket giver gode muligheder i forhold til unik tilberedning. Panden måler 28 cm i diameter, hvilket er en passende størrelse til de fleste behov.

Vi slutter testen af med en af de helt store favoritter blandt den almene befolkning, og Tefal Ceramic Control er en fantastisk pande til prisen. Den klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at du får ganske fornuftige stegeegenskaber i en rimelig anonym indpakning. Belægningen er god, og der er ingen tvivl om, at dette er en god stegepande.

Prisvenlig

98

Holdbarhed

94

Ydeevne

96

Brugervenlighed

97

Vedligeholdelse

94

Fordele og ulemper ved Tefal Ceramic Control

Fordele

 • God til rigtig høje temperaturer
 • Meget stabil
 • Opvarmes hurtigt

Ulemper

 • Kan hurtigt få brune pletter, hvis den ikke rengøres korrekt
Mest teknologiske stegepande

Ztove Stegepande - intelligent med teknologisk styring

 • Testvinder – Fyens Stiftstidende
 • Gode anmeldelser

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af teknologi, er dette den rette stegepande for dig! Det danske mærke, Ztove, forsøger at revolutionære vores madlavningskundskaber ved at kombinere klassisk køkkenudstyr med teknologi, og på den måde skabe intelligent køkkenudstyr.

Ztove Stegepande
Mest teknologiske stegepande
 • Dansk design
 • Tilhørende app
 • Non-stick belægning

Mere om Ztove Stegepande

SPECIFIKATIONER

 • 28 cm i diameter
 • Glaslåg medfølger
 • Effektiv non-stick egenskaber
 • Se temperaturen mens maden tilberedes

Ved hjælp af Bluetooth og Ztoves app, som fås til iOS og Androd, kan du se stegepandens temperatur under madlavningen gennem din smartphone. På den måde ved du, hvornår du skal lægge kødet på panden.

Samtidig kan du holde øje med, at stegepanden ikke bliver for varm så du undgår at maden branker.

Stegepanden er opbygget på en 3-lags bund med et tykt aluminiumslag, der giver stegepanden en optimal varmefordeling.

Hertil giver det stegepanden en fremragende non-stick belægning så du bliver fri for, at ikke kunne få madresterne af overfladen efter brug. I enden af pandens håndtag er der placeret en Bluetooth sensor, som skaber forbindelse til din smart phone.

Det smarte ved denne stegepande og den tilhørende app er, at du med garanti kan lave alle dine pandekager ens, æggene får samme temperatur, bøfferne laves ens og bearnaisesaucen reduceres perfekt.

Udseendemæssigt kan panden beskrives som elegant, stilfuld og minimalistisk – den stråler af dansk design! Stegepanden passer perfekt i det moderne smart hjem, hvor alle hjemmets komponenter styres fra telefonen.

Ved køb af denne Ztove stegepande medfølger et tilhørende glaslåg, så du kan tilberede madretter, der har tendens til at sprøjte eller holde på varmen. Med sin diameter på 28 cm har panden en passende størrelse, som kan bruges til de fleste behov.

Det eneste minus ved denne stegepande er, at den ikke kan komme i opvaskemaskinen og i ovnen. Stegepanden skal derfor vaskes i hånden efter brug.

Prisvenlig

80

Holdbarhed

95

Ydeevne

92

Brugervenlighed

94

Vedligeholdelse

95

Fordele og ulemper ved Ztove Stegepande

Fordele

 • Integreret sensor app
 • Præcis temperaturkontrol
 • Hul i håndtaget, så den kan hænge

Ulemper

 • Kan ikke tåle at komme i ovnen

GODE RÅD TIL RENGØRING AF STEGEPANDE EFTER BRUG

Efter du har valgt en stegepande fra vores liste og har taget den i brug, så rejser spørgsmålet omkring korrekt rengøring sig hurtigt. Stegepanden kan virke uoverskuelig at gøre ren efter brug, og selvom den nemme løsning med opvaskemaskinen virker tiltalende, så kan det være med til at forkorte pandens levetid. Af denne grund vil vi gerne komme med nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din stegepande ren efter brug.

Rengøringen af din pande afhænger af, hvilken type pande du har valgt. Hvis det er en pande med keramisk belægning, så kan du prøve med nedenstående guide, der normalt giver et godt rengøringsresultat:

 1. Start med at hælde godt med vand og ca. 2-3 spiseskefulde vaskepulver direkte ned i din pande
 2. Stil panden på en kogeplade og giv den varme nok til, at vandet begynder at koge let
 3. Sluk for kogepladen og lad panden stå på blusset natten over
 4. Vask panden af med almindeligt opvaskemiddel og opvaskebørste morgenen efter og se skidtet forsvinde!

Denne metode er, som allerede nævnt, kun god at bruge, hvis du har én af de mange pander med keramisk belægning. Hvis du i stedet har valgt en støbejernspande eller en af de nye pander med titaniums belagt overflade, så bør du aldrig bruge almindeligt opvaskemiddel, da det kan ødelægge belægningen.

Hvis du har en støbejernspande, så bør du i stedet bruge følgende gode råd:

 1. Start med at finde en balje frem og lav en blanding af almindelig brun sæbe og en smule flydende salmiakspiritus
 2. Føj blandingen til pandens yderside – endelig ikke på indersiden, da det kan fjerne dele af belægningen!
 3. Smid panden i en plasticpose og luk den tæt, så det ikke lugter i hele huset
 4. Lad panden stå natten over og vask den derefter af i varmt vand – brug aldrig sæbe!

Oplever du, at panden stadigvæk er beskidt, efter du har gennemgået de ovennævnte trin, så prøv én gang mere og se, om det ikke skulle give et bedre resultat.

BESKRIVELSE AF KILDER OG TESTS

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark. I vores oversigt har vi brugt testen fra Forbrugerrådet Tænk til at få mange, brugbare information om

”Trio Ceramic Coating”. Stegepanden fra Eva Trio roses i testen og modtager en score på 73%. Den er vurderet ud fra parametrene: Varmefordeling, non stick funktion, Uønsket kemi, holdbarhed og brugervenlighed.

Testen er udgivet den: 18/06/2018.
Du kan læse hele testen her.

Pricerunner

Pricerunner er en dansk sammenligningstjeneste, der hver måned har mere end 18 millioner besøgende fra hele Norden. Du finder omkring 9.600 testanmeldelser hos mediet, som har til formål at give dig det bedste overblik over, hvilke produkter du skal vælge til hverdagen. Hos Pricerunner finder du både prissammenligninger og tests. Vi har brugt Pricerunner til test af “Volcanic” fra Le Cruset, ”Expertise” fra Tefal, ”Jamie Oliver Everday SS” fra Tefal og Ronneby Burk støbejernsstegepande.

”Jamie Oliver Everday SS” fra Tefal ligger på en 2. plads og kåres som bedste lavprisstegepande. Den modtager 4,5/5 stjerner. Ronneby Burk støbejernsstegepande befinder sig på 3. pladsen og kåres som det mest miljøvenlige valg. Den modtager 4/5 stjerner.

På 8. pladsen ligger ”Expertise”, som roses for sin termospot teknologi og modtager 2/5 stjerner. Endelig er der ”Volcanic”, der også får 2/5 stjerner og især fremhæves på grund af sit elegante look.

Testen er udgivet den: 24. juni 2020
Du kan læse hele testen her.

Telegraph.co.uk

Telegraph.co.uk er den engelske pendant til vores eget Forbrugerrådet Tænk. Det engelske, digitale magasin tester hver måned flere tusinde produkter til både hjem, have og fritid. Telegraph.co.uk har læsere fra hele Europa, der anvender de mange produktbeskrivelser, når der skal købes nyt udstyr. I vores test har vi anvendt Telegraph.co.uk til vurdering af “Volcanic” fra Le Cruset og ”Expertise” fra Tefal. ”Volcanic” befinder sig på en 4. plads og beskrives rosende på grund af sit elegante udseende og sit slidstærke design.

På 7. pladsen finder vi ”Expertise” fra Tefal, der fremhæves på grund af sin gode kvalitet og sin skarpe pris.

Testen er udgivet den: 21. februar 2021
Du kan læse hele testen her.

T3.com

T3.com er det populære testmagasin i Skandinavien indenfor områderne med elektronik, gadgets og teknik. Magasinet findes både digitalt og fysisk, og det udkommer 13 gange om året. T3.com har læsere har hele Europa, og det bestræber sig på at være det førende magasin, når der skal udvælges teknik til hus og hjem. I vores testoversigt har vi anvendt T3.com til vurdering af hhv. ”Toughened Non-Stick” fra Le Cruset og ”Expertise” fra Tefal.

”Toughened Non-Stick” fra Le Cruset kommer ind på en 1. plads på grund af sine multifunktionelle egenskaber og for sin høje kvalitet. På 2. pladsen kommer Tefals ”Expertise” stegepanden, der kåres som det mest budgetvenlige valg. Den fremhæves derudover for sin Thermospot teknologi, der gør det let at tilberede mad perfekt.

Testen er udgivet den: 3. marts 2021
Du kan læse hele testen her.

Råd & Rön

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk.

Vi har valgt at citere det svenske forbrugermagasin, fordi deres eksperter har testet Holm Stegepande, som klarer sig rigtig godt. Stegepanden får blandt andet ros for at have et fantastisk greb, hvilket er en vigtig egenskab for en stegepande.

Du kan se testen her: Ikke oplyst

Imerco

Imerco er en stor, dansk isenkramkæde, der sælger varer som køkkenudstyr, boligtilbehør, service og meget andet.

Kæden har eksisteret siden 1928, og som forbruger har du mulighed for både fysisk og online shopping.

Vi har taget Imerco med, fordi de har ”Trio Ceramic Coating” fra Eva Solo til salg i deres netbutik, hvor kunderne har mulighed for at vurdere modellen.

Over 60 forbrugere har anmeldt stegepanden, som scorer 4,7/5 stjerner. En tilfreds køber skriver: ”God, jævn temperaturfordeling, utrolig nem at rengøre” om ”Trio Ceramic Coating”.

Du kan se anmeldelserne her

KitchenOne.dk

KitchenOne er én af de største netbutikker i Danmark, hvad angår salg af køkkenudstyr. I deres webshop kan du finde alt fra køkkenredskaber som knive, rivejern og skrællere til hvidevarer som komfurer og vinskabe.

Den danske netbutik har vi valgt at citere, fordi de sælger en række af de omtalte produkter, som kunderne kan anmelde.

”Trio Ceramic Coating” fra Eva Solo, Jamie Oliver Everyday SS fra Tefal og Scanpan CTX scorer alle 5/5 stjerner.

Også De Buyer French Collection og De Buyer Lyonnaise Mineral B scorer højt og får ros af forbrugerne. Om sidstnævnte skriver en tilfreds køber: “Den bedste pande, jeg til dato har haft. God varmefordeling og bedre og bedre non-stick-belægning. Klart anbefalelsesværdig”.

Du kan se anmeldelserne her

Yeibon Ye

Yeibon Ye er en svensk Youtube-kanal, hvor du kan finde videoer, der har at gøre med forskellige gør-det-selv-emner. Du kan blandt andet finde vurderinger og tests af produkter samt videoer om fiskeri.

Vi har valgt at bruge Youtube-kanalen, fordi indehaveren har lavet en god videoanmeldelse af Ronneby Bruk Støbejerns Stegepande.

Anmeldelsen fra Yeibon Ye giver et positivt indtryk af stegepanden, som har et skaft af silikone. I videoen kan du se modellen i aktion, hvor den bliver brugt til at stege forskellige ting i testen.

Testen er blevet udført den: 9. januar 2019
Du kan se testen her

Aftonbladet

Aftonbladet er en svensk avis, der har eksisteret siden 1830 og har rigtig mange daglige læsere. Ifølge Tidningsstatistik AB er det Skandinaviens største avis.

Den store, svenske avis har vi valgt at citere, fordi den har testet en række stegepander, hvor Scanpan CTX og Skeppshult Professional Stegepande er iblandt.

Skeppshult Professional ender som én af topscorerne, mens ScanPan CTX bliver kåret som testvinder af Aftonbladet.

Scanpax CTX bliver særligt rost for pandens gode evne til at stege jævnt, hvad enten der er pandekager eller gode bøffer på overfladen.

Du kan se testen her

Gastromand

Gastromand er et dansk websted, der leverer anmeldelser, nyheder og opskrifter i lettilgængeligt sprog. Madentusiasterne bag websiden er kendetegnet ved at kalde en spade for en spade, når de udtaler sig om mad og drikke af forskellig karakter.

Vi har citeret Gastromand, fordi de har vurderet Fiskars All Steel Stegepande, som de giver 6/6 stjerner i en test af fire pander.

Deres dom over panden lyder blandt andet: ”Det er lidt tidligt at sige om Fiskars nu er indehaver af den absolut bedste pande vi nogensinde har testet, men meget tyder på det.”

Derudover anbefaler madentusiasterne i Gastromands Forum Skeppshult Professional Stegepande.

Testen er blevet udført den: 8. oktober 2017
Du kan se testen her

Søndagsavisen

Søndagsavisen var en stor, dansk gratisavis, som havde en meget omfattende læserskare og dækkede ca. 2/3 af Danmark. I 2020 blev avisen overtaget af Hovedstadens Mediehus A/S, som erstattede den tidligere ejer, North Media A/S.

Avisen er blevet citeret, fordi den har foretaget en test af flere forskellige stegepander, deriblandt den omtalte Fiskars All Steel Stegepande. Her bliver modellen topscorer, og den kendte avis gav panden meget ros.

Du kan se testen her: Ikke oplyst

TheKitchn.com

TheKitchn er et stort, amerikansk magasin, der hovedsageligt beskæftiger sig med mad. På magasinets hjemmeside kan du blandt andet finde opskrifter, information og forskellige tests.

Det amerikanske madmagasin har vi besluttet at citere, fordi entusiasterne bag har lavet en anmeldelse af De Buyer Lyonnaise Mineral B.

TheKitchn anbefaler modellen og skriver blandt andet: ”hvis du er ny i verdenen af ​​stegepander i kulstofstål, er de Buyer’s Mineral B 10,2-tommers stegepande en god mulighed og størrelse til at begynde med”.

Testen er blevet udført den: 25. september 2020
Du kan se testen her

CuratedCook.com

CuratedCook.com er en amerikansk blog om køkkengrej, der har som mål at dokumentere information om mad og køkkengrej. På deres hjemmeside kan du finde anmeldelser, opskrifter og meget mere.

Bloggen har vi valgt at citere, fordi den har foretaget en test af De Buyer Lyonnaise Mineral B, som får en god anmeldelse.

Dommen er positiv og lyder blandt andet: ”prisen er relativt overkommelig, og den imødekommer kravene fra det professionelle køkken”.

Testparametrene er blandt andre præstationsevne, form, håndtering, hvor De Buyer Lyonnaise Mineral B klarer sig godt.

Du kan se testen her

Icakuriren

Icakuriren er et meget læst, svensk familiemagasin, der udkommer hver uge og har sit hovedsæde i Stockholm. Magasinet beskæftiger sig blandt andet med mad, rejseguides og råd til forbrugere.

Magasinet har vi valgt at citere, fordi det har foretaget en test af forskellige stegepander, deriblandt Tefal Ceramic Control.

Modellen er topscorer i testen, hvor den bliver vurderet på parametrene slidstyrke, evne til at stege pandekager og evne til at stege falukorv, som er en svensk pølse.

Tefal Ceramic Control scorer 5/5 hjerter i testen, hvor det bliver fremhævet som et plus, at panden har et godt greb.

Testen er blevet opdateret den: 16. december 2016
Du kan se testen her

Fyens Stiftstidende

Fyens Stiftstidende er et dansk, regionalt dagblad, der dækker Fyn og de omkringliggende mindre øer. På dagbladets hjemmeside kan du finde lokale nyheder fra Fyn og blive opdateret på sport, erhverv og meget mere.

Det lokale dagblad er taget med, fordi det har foretaget en test af Ztove Stegepande, der bliver kåret som testvinder.

Du kan se testen her: Ikke oplyst

Bedst i Test

Bedst-I-Test.nu laver oversigter over produkter, der har vundet test på både danske og internationale.

Bedst-I-Test.nu har samlet test for stegepander, hvor ”EXPERTISE” fra Tefal fik en 2. plads.

Oversigten er fundet januar 2022.
Oversigten kan ses her.

Kundeanmeldelser

Coop Shopping

Coop Shopping er et stort, dansk shoppingcenter, der sælger mange former for produkter. I deres webshop kan du blandt andet finde køkkenudstyr, møbler og boligtilbehør.

Coop Shopping er citeret, fordi de har Toughened Non-Stick fra Le Creuset i deres netbutik, hvor kunderne kan vurdere produkterne.

Her har stegepanden fra Le Creuset scorer 4.9/5 stjerner. En tilfreds køber giver modellen 5/5 stjerner og skriver: ”super god overflade og varmefordeling, så stegningen bliver virkelig god.”

Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er en meget stor, amerikansk virksomhed, der beskæftiger sig med internethandel. I netbutikken kan du købe produkter indenfor kategorier som elektronik, bøger og køkkenudstyr.

Amazon er blevet taget med, fordi forbrugerne i webshoppen har vurderet to af de omtalte stegepander.

Det drejer sig om Jamie Oliver Everyday SS fra Tefal, som får en høj score på 4,6/5 stjerner på baggrund af mere end 300 kundeanmeldelser.

Også Toughened Non-Stick fra Le Cruset får en god vurdering, nemlig 4,5/5 stjerner. En tilfreds kunde giver modellen 5/5 stjerner og skriver: ”Højeste kvalitet i hele produktet”.

Du kan se anmeldelserne her: Jamie Oliver og Le Cruset

FAQ

Hvilke stegepander er bedst?
Vores klare anbefaling er ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Stegepande. Hvis du vælger denne, får du en rigtig god stegepande til en fin pris. Stegepanden er skabt af innovative materialer og i et moderne design. Non-stick belægningen i høj kvalitet giver dig en praktisk pande og rigtig gode stegeresultater.
Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en stegepande?
Når du skal finde den rette stegepande, bør du overveje flere faktorer. Først og fremmest skal du finde størrelser, der passer til dit komfur og matcher din samling af pander. Herudover bør du overveje forholdet mellem pris og kvalitet. En lidt dyrere stegepanden kan ofte holde meget længere.
Bliver en non-stick pande ødelagt af olivenolie?
Du kan godt bruge olivenolie på en non-stick belægning, men du skal være opmærksom på temperaturen. Hvis olien bliver for varm, vil den omdannes til tjære, som ødelægger non-stick belægningen. Det samme gælder for smør, som også kan danne en skadende hinde på belægningen.
Stegepander i høj kvalitet kan holde i mange år, hvis du passer godt på dem. Undgå at bruge smør og olivenolie, når du tilbereder på høje temperaturer. Sørg også for at opvarme panden langsomt, så du ikke beskadiger pandens belægning.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Skeppshult Professional

Le Creuset Volcanic Stegepande

”JAMIE OLIVER EVERDAY SS” FRA TEFAL

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme