Stegepande test 2021 – De bedste stegepander på markedet

Hvis man vil fremtrylle velsmagende mad i sit eget køkken, så er en god stegepande et vigtigt værktøj i processen. Du skaber den helt perfekte stegeskorpe med en stegepande af høj kvalitet i hænderne og kan imponere dine gæster.

Det er dog ikke let at finde frem til den bedste stegepande på markedet, fordi der er rigtig mange modeller at skulle forholde sig til. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og løfte sløret for markedets bedste stegepander, så du kan finde den helt rigtige model.

Denne test af stegepander indebærer en præsentation af forskellige modeller, der alle har særlige kvaliteter, som harmonerer med en god oplevelse i køkkenet. Stegepanderne er nøje udvalgt på baggrund af testresultater fra både ind- og udland. Vi har også kigget nærmere på hvilke stegepander, forbrugerne synes bedst om. Herudfra har vi strikket en overskuelig liste sammen til dig, så du får det bedste overblik. 

I vores gennemgang af testresultater har vi primært haft fokus på stegepandernes stegeevner, rengøringsmuligheder og stegepandernes tykkelse. Disse parametre udgør tilsammen de mest essentielle dele af en god stegepande, og derfor er det netop disse, vi har vurderet panderne ud fra.

Når du skal vælge en stegepande, er det i høj grad et spørgsmål om temperament, og derfor bør du altid have flere forskellige modeller under luppen, inden du tager det endelige valg. Nedenfor kan du blive meget klogere på de 11 stegepander, som er bedst i test lige nu.

I denne test af stegepander får du:

 • En grundig og uvildig gennemgang af de bedste stegepander på markedet netop nu
 • Det bedste overblik over testvindende stegepander, og hvor du kan købe dem
 • Et par gode råd om brugen af stegepander generelt

Bemærk venligst: Redaktionen bag Bedste10 har ikke selv testet de forskellige stegepander – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række uvildige tests. Dermed har vi sparet dig for alt besværet med at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd – vi giver dig det mest overskuelige overblik over markedets bedste stegepander lige her.

1. ONYX Hybrid Non-Stick stegepande – Bedst til prisen og vores favorit

Onyx Hybrid Non-Stick stegepande – elegant design og tåler maskinopvask

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En god stegepande er én af de vigtigste redskaber, du har i dit køkken. Hvad end du skal stege bøffer, lave pandekager eller rister mandler, så er en god stegepande helt uundværlig. Og nu kan du få stegepanden fra Onyx, som er både nem at bruge, let at vedligeholde, elegant at se på og meget prisvenlig.

Noget af det helt særlige ved stegepanden fra Onyx er den uovertrufne non-stick belægning. Det er lavet helt uden PFOA og andre miljø- og sundhedsskadende stoffer. Det er fordelagtigt for både dig, planeten og de kommende generationer. Designet og udformningen på non-stick belægningen giver dig mulighed for at anvende metalredskaber på panden, uden at beskadige den. På den baggrund får stegepanden fra Onyx også titlen som vores favorit. 

En anden stor fordel ved denne stegepande er, at den tåler maskinopvask. Det gør oprydningen i køkkenet efter endt måltid noget nemmere. 

Derfor bør du vælge netop denne stegepande:

 • Innovative materialer og moderne design 
 • Japansk højkvalitets non-stick belægning
 • PFOA fri 
 • Brug metalredskaber uden problemer 
 • Nem at vedligeholde – tåler maskinvask

Sidst men ikke mindst er designet ganske særpræget. Selve ydersiden af panden fremstår i mat, rustfrit stål, der passer til ethvert køkken. Indeni er panden graveret med et sekskantet mønster, der giver den en moderne kant. 

Stegepanden er mellemstørrelse og måler 26cm. Den passer selvfølgelig til alle typer af komfur, herunder både el, gas og induktion. Alt i alt en fremragende stegepande, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt. 

Specifikationer

 • Omkreds: 26 centimeter
 • Non-stick: Ja

2.Greenpan Barcelona stegepande – Testvinder

 • Gode anmeldelser over hele linjen
 • Topscorer i test – testvinder hos flere forbrugermagasiner

Greenpan Barcelona stegepande testvinder og topscorer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Greenpan Barcelona stegepande er en imponerende stegepande, der er utrolig let at rengøre og skaber perfekte stegeresultater uden større anstrengelse. Den er helt fri for skadelig kemi, og du får en kanon pande til prisen.

Greenpan Barcelona bliver rost over hele linjen, når man ser på testresultater fra nogle af de største spillere på markedet, og forbrugerne er enige. Det er en praktisk pande, der er solid nok til at kunne klare en tur i ovnen, og så kan du også se frem til en non-stick belægning.

Keramisk belægning gør panden brugbar i mange år 

Èn af de største fordele ved Greenpan Barcelona er den keramiske belægning. Belægningen gør det muligt at bruge alle former for køkkenredskaber, og den frigiver ingen skadelige stoffer i processen. Det vidner om høj kvalitet, som man normalt skal lede længe efter hos mange billigere modeller.

Den keramiske belægning sikrer også, at maden ikke så let brænder fast, og med det stilfulde stålhåndtag kan panden sagtens klare de varme temperaturer i ovnen. Dermed kan du lave lækre ovnretter direkte i panden, hvilket er et kæmpe plus. Greenpan Barcelona kan købes i flere forskellige størrelser, og den kan sagtens klare en tur i opvaskemaskinen, hvis du ikke har lyst til at vaske den op i hånden.

Alt i alt kan vi kun anbefale denne stegepande fra Greenpan, der klarer sig godt i både tests og i den virkelige verden. Den er praktisk, enkel og let at rengøre, og du får rigtig meget pande for dine hårdt tjente kroner og ører.

Specifikationer:

 • Fås i 20, 24, 28 eller 30 cm i diameter
 • Praktisk non-stick, keramisk belægning – både indvendigt og udvendigt
 • Velegnet til induktion
 • Let at rengøre efter brug
 • Kan gå i opvaskemaskinen

3. Holm Stegepande – Testvinder

 • Bedst i test – Stiftung Warentest
 • Bedst i test – Råd & Rön

stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det næste levende billede på vores liste over de bedste stegepander i test er denne testvindende pande fra Holm. Den bliver rost til skyerne hos bl.a. svenske Råd & Rön og tyske Stiftung Warentest, og det bemærkes særligt, at stegepanden har et fantastisk greb og en meget holdbar belægning.

Stegepanden fra Holm klarer sig godt over hele linjen, når man gennemlæser de forskellige stegepande-tests fra danske, svenske og tyske firmaer, og kvaliteten bliver fremhævet over flere omgange som én af de helt centrale kvaliteter. Holm er kendt for kvalitetsudstyr til køkkenet, og med denne stegepande rammer de plet.

Ekstra stort plasthåndtag for god varmeisolering

Holm er én af de pander, som man næsten ikke har lyst til at give slip på igen. Det skyldes i særdeleshed det ekstra store plasthåndtag, der ligger komfortabelt i hånden. Varmeisoleringen er rigtig god, og stålkonstruktionen sikrer, at panden også føles solid. De mange tests fremhæver også, at stegepanden kan bruges på alle typer komfurer – induktion f.eks. er derfor intet problem.

Holm har skabt en stegepande, som let kan klare temperaturer op til 400 grader på selve kogepladen og op til 180 grader i ovnen. Plastikhåndtaget betyder altså ikke, at du er begrænset til madlavning på komfuret. Den praktiske non-stick belægning sikrer gode stegeresultater, og rengøringen er ingen sag, da panden kan gå i opvaskemaskinen.

Holm skuffer sjældent, når det kommer til høj kvalitet og holdbarhed, og derfor får den også en 2. plads på vores liste. Testresultaterne taler helt for sig selv, så vi tøver ikke med at anbefale denne stegepande som én af de bedste på markedet i lavprisklassen.

Specifikationer:

 • Diameter: 28 cm
 • Kan bruges på alle komfurer – også induktion
 • Rustfrit stål – keramisk, non-stick belægning
 • Kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • Solidt plasthåndtag for god komfort

4. Scanpan CTX – Testvinder

 • Bedst i test – Aftonbladet

Professionel stegepande i høj kvalitet Scanpan CTX

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Scanpan CTX er endnu et mesterværk fra Scanpans kløgtige hænder. Scanpan er et af verdens bedste mærker, når det kommer til stegepander, og denne testvinder giver da også et fantastisk stegeresultat med en flot stegeskorpe. Herudover fremhæves det, at panden er utrolig let at rengøre – perfekt til den krævende børnefamilie!

Scanpan CTX bliver kåret som testvinder hos det svenske dagblad Aftonbladet, hvor den klarer sig bedst af alle de pander, som de har haft i test. I testresultaterne bliver panden særligt rost for den evne til at stege jævnt, uanset om der er pandekager eller gode bøffer på overfladen, ligesom det ergonomisk korrekte håndtag placerer denne pande blandt de bedste på markedet.

Jævn og hurtig varmefordeling er intet problem

Ét af de områder, hvor denne stegepande fra Scanpan virkelig imponerer, er den smarte konstruktion, der med en kerne af aluminium sørger for, at fordele varmen hurtigt og jævnt over hele panden. Dermed får du et ensartet resultat hver gang, du bruger panden. Konstruktionen gør det ligeledes muligt at bruge denne model i ovnen ved højst 260 grader – altså rigeligt til at kunne tilberede hele retter i panden.

Scanpan har sørget for, at din pande er utrolig nem at rengøre med den smarte, keramiske belægning. Panden kan gå direkte i opvaskemaskinen efter brug, og det er noget, som køberne virkelig sætter pris på. De har nemlig givet den perfekte 5 ud af 5 stjerner hos forhandleren KitchenOne, hvilket vidner om en pande af høj kvalitet, der duer til hverdagens udfordringer.

CTX er en fantastisk pande fra Scanpan, hvis du elsker perfekt stegte bøffer med en lækker skorpe og ikke har lyst til at bruge tid på rengøringen bagefter. Den er praktisk og utrolig velbygget, og alt i alt får den vores varmeste anbefalinger – dette er endnu en pande i verdensklasse fra Scanpans hånd.

Specifikationer:

 • Fås i 20, 24, 26, 28 eller 32 cm i diameter
 • Konstrueret af rustfrit stål med en kerne af aluminium
 • Smart, keramisk belægning
 • Kan bruges i ovnen ved højst 260 grader
 • Tåler maskinopvask

5. ONYX wok pande – Bedste Wok-pande til prisen

HYBRID NON-STICK ONYX WOK PANDE

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her har du en helt fantastisk wok. Du kan røre rundt direkte i wokken med en røremaskine eller et piskeris af metal. Det tager bunden ikke skade af. Skal din ret en tur i ovnen efter stegningen, så er det bare at sætte hele panden med retten ind i den varme ovn. Den kan nemlig også bruges som et ovnfast fad, så længe temperaturen er maks. 250.

Wokken er nem at gøre ren. Du kan både skure på den med ståluld og vaske den helt almindeligt i hånden eller i opvaskemaskinen.

Derfor bør du vælge denne stegepande:

 • Verdensklasse non-stick materiale
 • Virker til alle typer af komfurer
 • Ovnfast op til 250 grader
 • Tåler metalredskaber
 • Tåler maskinopvask
 • Fri for skadelige stoffer

ONYX wok pande vs. markedet

Fabrikationen af det unikke materiale, som denne pande er lavet af, er helt unik og innovativ. Det består af tre lag metal, som til sammen udgør det patenterede ONYX hybrid non-stick materiale. De tre lag er henholdsvis: magnetiske rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål. Tilsammen sørger materialet for, at det kan bruges til alle former for komfurer, at der er en jævn varmefordeling i panden og at den mad, der bliver stegt på den, bliver både mørt og sprødt.

Specifikationer:

 • Øverste diameter: 30 cm
 • Nederste diameter: 13 cm
 • Højde: 8,80 cm
 • Håndtagets længde: 20,50 cm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Volumen: 7 liter
 • Uden skadelige stoffer

6. ONYX sauterpande – Rummelig med non-stick overflade

HYBRID NON-STICK ONYX SAUTERPANDE

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det patenterede trelags metal, som panden er lavet af, har en helt sublim non-stick funktion. Det gør panden nem at arbejde med, og det gør den også nem at gøre ren. Da panden godt kan tåle metalredskaber, så kan du sagtens røre i den med metalpiskeris eller en røremaskine. 

Den kan også godt tåle, at du skrubber ret hårdt på den med ståluld. Sauterpanden kan desuden tåle almindelig opvask enten i hånden eller i opvaskemaskinen.

Derfor bør du købe denne sauterpande:

 • Verdensklasse non-stick materiale
 • Kan bruges til alle typer af komfurer
 • Ovnfast op til 250 grader
 • Tåler metalredskaber
 • Tåler opvaskemaskine

ONYX sauterpande vs. Markedet

Denne pande adskiller sig ved at kunne bruges som mere end blot en pande.
Der er fint med plads i denne høje sauterpande. Det betyder, at du kan lave mange dejlige retter i den. Når en ret har brug for mere varme i en ovn, så kan du nemt bare sætte sauterpanden direkte ind i ovnen. Den kan nemlig tåle op til 250 grader. Den kan glimrende bruges som et ovnfast fad. Det er ret praktisk.

Specifikationer:

 • Øverste diameter: 26 cm
 • Nederste diameter: 20,50 cm
 • Højde: 7,40 cm
 • Vægt: 1,90 kg
 • Håndtagets længde: 20 cm
 • Uden skadelige stoffer

7.Fiskars All Steel stegepande – 6/6 stjerner Gastromand

 • 6/6 stjerner – Gastromand
 • Topscorer – Søndagsavisen
 • Gode anmeldelser

Flotte anmeldelser - Fiskars All Steel stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fiskars All Steel stegepande har klaret sig fantastisk i test. Denne pande er mere holdbar end din gennemsnitlige pande, og særligt kvaliteten scorer høje karakterer i stegepande test hos bl.a. Gastromand og i Søndagsavisen. En mageløs stegepande, som du med garanti vil komme til at synes om.

Fiskars All Steel er en lækker pande i rustfrit stål, som oser af den kvalitet, som Raadvad altid har været kendt for – ikke så mærkeligt, når Fiskars netop er det gamle Raadvad. Firmaet er måske nyt, men kvaliteten har ikke taget skadet, og det udmærker sig i deres lækre produkter. Titlen som topscorer i Søndagsavisen og gode anmeldelser over hele paletten vidner i den grad om, at dette er en pande, som du bør se lidt nærmere på.

God varmefordeling og sublim holdbarhed

Fiskars All Steel har klaret sig fantastisk i test, når det har drejet sig om store temperaturforskelle, og det vidner om en pande, der kan holde til stort set alt, du smider efter den. Panden bliver hurtigt varm, og den har en god varmefordeling, der er med til at give perfekte stegeresultater. Den kvalitetsfyldte Ceratec belægning kan klare højere temperaturer end Teflon, hvilket gør panden endnu mere robust.

Selvom All Steel kan klare meget høje temperaturer, så bliver grebet ikke varmt, hvilket gør det let at fremtrylle lækker mad i køkkenet. Og når rengøringen skal klares efterfølgende, så gør belægningen det ligeledes så let som en leg. Der er ikke noget at sige til, at denne pande får store roser med på vejen i stegepande test, og det rustfrie stål giver panden et elegant og moderne look, som tiltaler mange mennesker.

Alt i alt får Fiskars All Steel en klar anbefaling med på vejen fra os på Bedste10, da den skaber imponerende stegeresultater i test. Den er lækker at se på og lækker at håndtere, og så har den en holdbarhed, der siger spar to. En solid stegepande med et langt greb, som du med garanti vil være glad for i mange år fremover.

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på induktion
 • Lavet i rustfrit stål med holdbar Ceratec belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

8. De Buyer Lyonnaise Mineral B – Professionel kvalitet, der bliver bedre med tiden

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det amerikanske online magasin, TheKitchn.com, er af den mening, at denne fremragende stegepande vil være et rigtigt godt valg for dig at have på toppen af din ønskeseddel til jul. 

Køkkengrejs-bloggeren hos CuratedCook.com blev meget begejstret over resultatet, da hun udførte sin spejlægstest. Det kolde æg, der var taget direkte fra køleskabet, blev nænsomt slået ud på den opvarmede pande, der lige inden blev tilsat en lille klat smør. Æggehviden blev perfekt tilberedt, uden at sætte sig fast til stegepanden og blommen var varm, let flydende og lækker.

Mere end 250 forburgere på kitchenone.dk, har anmeldt De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepanden. De anbefaler den glædeligt til andre. En af de anmeldende brugere gav stegepanden 5/5 stjerner efterfuldt af disse rammende ord: “Den bedste pande, jeg til dato har haft. God varmefordeling og bedre og bedre non-stick-belægning. Klart anbefalelsesværdig”.

Denne stegepande er simpelthen ægte topkvalitet og bliver kun bedre med tiden.

Derfor bør du vælge De Buyer Lyonnaise Mineral B:

 • De Buyer Lyonnaise Mineral B er helt fri for skadelige kemikalier og er udelukkende behandlet med naturlig bivoks, der med tiden udvikler en meget effektiv og helt naturlig non-stick-belægning.
 • Da den faktisk kun bliver bedre med tiden, er dette valg af stegepande et valg, der med den rette behandling og omsorg, er i stand til at holde livet ud.
 • Den er fremstillet af topkvalitets-materialer og tåler at gå i ovnen endda ved meget høje temperaturer.
 • Den er nem at “brænde af” for at gøre klar til brug første gang og rengøringen de følgende rigtigt mange år er så nem som den overhovedet kan blive: Rengøres kun i varmt vand og aldrig med sæbe. Efter afvaskning stilles den til tørring et øjeblik på komfuret ved svag varme. Når den er tør smøres den med lidt madolie, og stilles væk til næste gang.

De Buyer Lyonnaise Mineral B vs markedet:

Mange af markedets stegepander bliver markant ringere efter megen brug ved høj varme. Dermed mister de en del af evnen til at slippe fødevarerne under tilberedning. Denne kvalitets-stegepande udvikler derimod en bedre og bedre non-stick-belægning, jo mere du bruger den – også ved meget høj varme. 

De Buyer Lyonnaise Mineral B-stegepanden er fremstillet af 100% naturligt jern og er beskyttet med naturligt bivoks.

Den kan fåes i flere størrelser (20, 24, 26, 28, 32 og 36 cm), der alle har samme høje standard og virker på alle slags komfurer. Størrelserne 32 cm og 36 cm er fremstillet med to håndtag for nemmere håndtering.

Specifikationer:

 • Størrelse: 28 cm (fås i 6 størrelser fra 20 cm – 36 cm)
 • Materiale: Kulstål beskyttet med naturligt bivoks
 • Farve: Stål
 • Virker på induktion: Ja
 • Tåler opvaskemaskine: Nej

9. Tefal Ceramic Control – Utroligt robust til prisen

 • Topscorer – Icakuriren
 • Gode anmeldelser

Klassisk stegepande fra Tefal - Tefal Ceramic Control

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne stegepande, som vi har valgt til vores liste, er den helt klassiske pande fra Tefal. Ceramic Control har de fleste sikkert set ude i det danske landskab, og det er en kanon pande, hvis du sætter funktionalitet over alt andet. Prisen er god, og den klarer sig godt i diverse stegepande tests, og derfor fortjener Tefal også en plads på vores liste!

Tefal Ceramic Control er et rigtigt godt køb, hvis du leder efter en ny stegepande og ikke har uanede mængder af penge at smide efter den. Topscorer-titlen hos svenske Icakuriren og gode anmeldelser peger helt sikkert på, at dette er en særdeles fornuftig stegepande til langt de fleste formål, og den steger en god bøf, hvis det er det, du helst vil bruge den til.

God keramisk belægning, der kan holde til meget

Tefals stegepande nr. 1 roses i test for at være utrolig robust i forhold til prisen, og den keramiske belægning sørger for, at dine ingredienser ikke brænder fast. Håndtaget giver god kontrol over panden, og du kan bruge panden på alle slags kogeplader. Det fremhæves ligeledes, at panden er let at rengøre, når du er færdig med den, ligesom den kan gå i opvaskemaskine, hvilket dog ikke anbefales på daglig basis.

Ceramic Control har den klassiske Tefal Termospot inkorporeret i bunden, hvilket er med til at vise dig, hvornår panden har den perfekte temperatur. Herudover kan panden prale af at kunne tåle ovntemperaturer på op til 175 grader, hvilket giver gode muligheder i forhold til unik tilberedning. Panden måler 28 cm i diameter, hvilket er en passende størrelse til de fleste behov.

Vi slutter testen af med en af de helt store favoritter blandt den almene befolkning, og Tefal Ceramic Control er en fantastisk pande til prisen. Den klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at du får ganske fornuftige stegeegenskaber i en rimelig anonym indpakning. Belægningen er god, og der er ingen tvivl om, at dette er en god stegepande.

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Kan bruges på alle overflader – også induktion
 • Fremstillet i støbt aluminium – effektiv keramisk belægning
 • Kan gå i opvaskemaskinen

Læs også vores Gasgrill test – Find den bedste gasgrill 


10. De Buyer French Collection – Topscorer KitchenOne

 • Gode anmeldelser
 • Topscorer – Kitchen One

Debuyer-Stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Franske De Buyer er en yderst anerkendt køkkenproducent, der har været aktive i branchen helt tilbage fra 1830’erne. De Buyer er især anerkendt for deres fantastiske kvalitet – og denne stegepande er ingen undtagelse!

Stegepandens topkvalitet kommer straks til kende så snart du løfter panden for første gang. Med en vægt på hele 2 kg kan du hurtigt mærke, hvor solid og robust stegepanden er.

Denne stegepande er især ideel for dig, som elsker at grille og flambere. Du kan bruge panden på alle typer af varme, herunder induktion. Stegepanden er lavet af rustfri stål på ydersiden og aluminium på indersiden, denne kombination giver en glimrende reaktionstid og optimal varmefordeling.

På grund af stegepandes materiale, kan du bruge stegepanden på alle varmegrader, hvorfor du ikke skal være bange for, at varmen ødelægger stegepanden.

Fantastisk greb i panden

Pandens håndtag er lavet af rustfri stål og illustrerer det franske varemærke, Eiffeltårnet. Håndtaget er designet således, at stegepanden giver en utrolig behagelig og ergonomisk oplevelse. Derudover er Eiffeltårnet på håndtaget designet med riller på tværs af hinanden, hvorfor det er muligt at få godt og fast greb i panden.

Nogle stegepander har det med at glide ud af hånden – det kommer denne ikke til.

Stegepanden kræver ikke yderligere vedligeholdelse efter køb, vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum polerer panden for at bevare den originale glans. Endvidere kan denne stegepande komme i opvaskemaskinen, hvilket gør opvasken en smule nemmere og hurtigere. De Buyer anbefaler dog, at stegepanden vaskes i hånden.

Stegepanden kan fås i en række forskellige størrelser, alt efter dine behov og ønsker.

Specifikationer:

 • Vægt: 2 kg
 • Højeste kvalitet
 • Fås i 20, 24 eller 28 cm i diameter
 • Moderne fransk design
 • Kan gå i opvaskemaskinen

11. Ztove Stegepande – Testvinder

 • Testvinder – Fyens Stiftstidende
 • Gode anmeldelser

Ztove-Stegepande

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.531,00 DKK
1.531,00 DKK

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af teknologi, er dette den rette stegepande for dig! Det danske mærke, Ztove, forsøger at revolutionære vores madlavningskundskaber ved at kombinere klassisk køkkenudstyr med teknologi, og på den måde skabe intelligent køkkenudstyr.

Ved hjælp af Bluetooth og Ztoves app, som fås til iOS og Androd, kan du se stegepandens temperatur under madlavningen gennem din smartphone. På den måde ved du, hvornår du skal lægge kødet på panden. Samtidig kan du holde øje med, at stegepanden ikke bliver for varm så du undgår at maden branker.

Stegepanden er opbygget på en 3-lags bund med et tykt aluminiumslag, der giver stegepanden en optimal varmefordeling. Hertil giver det stegepanden en fremragende non-stick belægning så du bliver fri for, at ikke kunne få madresterne af overfladen efter brug. I enden af pandens håndtag er der placeret en Bluetooth sensor, som skaber forbindelse til din smart phone.

Lav maden på samme måde

Det smarte ved denne stegepande og den tilhørende app er, at du med garanti kan lave alle dine pandekager ens, æggene får samme temperatur, bøfferne laves ens og bearnaisesaucen reduceres perfekt.

Udseendemæssigt kan panden beskrives som elegant, stilfuld og minimalistisk – den stråler af dansk design! Stegepanden passer perfekt i det moderne smart hjem, hvor alle hjemmets komponenter styres fra telefonen.

Ved køb af denne Ztove stegepande medfølger et tilhørende glaslåg, så du kan tilberede madretter, der har tendens til at sprøjte eller holde på varmen. Med sin diameter på 28 cm har panden en passende størrelse, som kan bruges til de fleste behov.

Det eneste minus ved denne stegepande er, at den ikke kan komme i opvaskemaskinen og i ovnen. Stegepanden skal derfor vaskes i hånden efter brug.

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Glaslåg medfølger
 • Effektiv non-stick egenskaber
 • Se temperaturen mens maden tilberedes

12. Skeppshult Professional Stegepande – Topscorer

 • Topscorer – Aftonbladet
 • Anbefalet – Gastromand Forum
 • Gode anmeldelser

Skeppshult støbejernspande i test

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du leder efter en klassisk pande i støbejern, så finder du én af markedets bedste, hvis du vælger Skeppshult Professional til dit køkken! Der er flere fordele ved en støbejernspande, der kan holde til stort set alt, og temperaturen holdes konstant, uanset hvad du smider på den. Madentusiasterne på Gastromands Forum er i hvert fald ikke i tvivl – dette er en kanon støbejerns pande.

Skeppshult Professional blev en af topscorerne i test hos svenske Aftonbladet, og den har ligeledes fået flotte anmeldelser hos lignende forbrugermagasiner. Den svenske vidunderpande får særlig ros for at være utrolig robust, da den kan holde til meget høje temperaturer, og på trods af støbejernet sidder din bøf ikke fast på panden, hvilket er lidt et særsyn for især ældre støbejernspander.

Den perfekte stegepande til madentusiasten

Er du typen, der går meget op i din madlavning, så vil du sikkert allerede vide, at man opnår nogle af de bedste stegeresultater i en støbejernspande. Denne svenskproducerede pande giver perfekte stegeresultater, men det kolde håndtag i rustfrit stål giver ikke de samme udfordringer, som en normal støbejernspande kan give, når man skal håndtere den – det er smart.

Herudover har panden gennemgået en proces på fabrikken, som har givet den en non-stick belægning, der ellers normalt er ønsketænkning for en støbejernspande. Dette roses meget i stegepande test hos testbureauerne, men det fremhæves også, at man endelig ikke må vaske panden med vand og sæbe – det ødelægger belægningen, der ellers let kan holde i mange år.

Du behøver ikke lede længere, hvis du vil have en yderst fortræffelig støbejernspande til din lækre middag – dette er én af markedets bedste! Skeppshult Professional opfører sig nøjagtigt, som navnet antyder, og dette belønnes også med flotte karakterer i test. Vi kan bestemt anbefale denne model, hvis du går meget op i din madlavning.

Specifikationer:

 • 28 cm i diameter
 • Godkendt til brug på induktion
 • Må ikke maskinopvaskes
 • Lavet i støbejern med indbrændt rapsolie for non-stick egenskaber

Gode råd til, hvordan du gør din stegepande ren efter brug

Efter du har valgt en stegepande fra vores liste og har taget den i brug, så rejser spørgsmålet omkring korrekt rengøring sig hurtigt. Stegepanden kan virke uoverskuelig at gøre ren efter brug, og selvom den nemme løsning med opvaskemaskinen virker tiltalende, så kan det være med til at forkorte pandens levetid. Af denne grund vil vi gerne komme med nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din stegepande ren efter brug.

Rengøringen af din pande afhænger af, hvilken type pande du har valgt. Hvis det er en pande med keramisk belægning, så kan du prøve med nedenstående guide, der normalt giver et godt rengøringsresultat:

 1. Start med at hælde godt med vand og ca. 2-3 spiseskefulde vaskepulver direkte ned i din pande
 2. Stil panden på en kogeplade og giv den varme nok til, at vandet begynder at koge let
 3. Sluk for kogepladen og lad panden stå på blusset natten over
 4. Vask panden af med almindeligt opvaskemiddel og opvaskebørste morgenen efter og se skidtet forsvinde!

Som nævnt er denne metode kun god at bruge, hvis du har en af de mange pander med keramisk belægning. Hvis du i stedet har valgt en støbejernspande eller en af de nye pander med titaniums belagt overflade, så bør du aldrig bruge almindeligt opvaskemiddel, da det kan ødelægge belægningen. Hvis du har en støbejernspande, så bør du i stedet bruge følgende gode råd:

 1. Start med at finde en balje frem og lav en blanding af almindelig brun sæbe og en smule flydende salmiakspiritus
 2. Føj blandingen til pandens yderside – endelig ikke på indersiden, da det kan fjerne dele af belægningen!
 3. Smid panden i en plasticpose og luk den tæt, så det ikke lugter i hele huset
 4. Lad panden stå natten over og vask den derefter af i varmt vand – brug aldrig sæbe!

Hvis du oplever, at panden stadigvæk er beskidt, efter du har gennemgået de ovennævnte trin, så prøv én gang mere og se, om det ikke skulle give et bedre resultat.

Vi håber meget, at denne sammenfatning af diverse stegepandetests har hjulpet dig til at finde en ny stegepande til dit køkken. Vores liste indeholder udelukkende nogle af de bedste pander på markedet, og du er derfor sikret en pande af høj kvalitet, uanset hvilken pande du ender med at vælge. Glæd dig til gode stegeresultater – der er ikke noget bedre end en ny stegepande!

FAQ

🤩 Hvilke stegepander er bedst i test?

Vi har samlet en oversigt over de bedste stegepander på markedet i 2021. Vi har fundet flere testvindere og alternativer i forskellige prisklasser som alle har klaret sig godt i test. Du kan læse mere ved at klikke dig ind på artiklen.

🧐 Hvordan vurderes stegepander?

Stegepander vurderes ud fra deres forskellige funktioner og spec, såsom Non-stick belægning. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og pris.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange stegepander?

Vi anbefaler, at du først overvejer dit behov for hvilken type stegepande du skal vælge, herefter hvor meget budget du vil stille til rådighed – I samme omgang bør du først undersøge diverse specifikationer for stegepander og herefter overveje hvilke af disse som du vægter højest. Idet at der findes stegepander i flere forskellige prisklasser – anbefaler vi at du, efter at have undersøgt hvilke stegepander som passer bedst til dine behov, sætter pris og specifikationer op mod hinanden.

Denne side er anmeldt af: Malthe C. Jørgensen Rating 10/10