Gode bud til parasolfode i sommervarmen

Når det gælder parasolfode, er det sjældent noget, du ligger meget vægt i. Men det er langt fra det billige valg, der er det bedste. Mange parasolfode kan nemlig give gode fordele, så længe du går efter at vælge de rigtige. Der er både praktiske fordele, som hjul og håndtag til at flytte dem, men der er også designfordele, der gør, at parasolfoden kan give et flot, ekstra pust til hele din terrasse eller gårdsplads. Vi har derfor samlet nogle rigtig gode bud på, hvilke parasolfødder der kan give din have ekstra liv. 

Coop Firkantet parasolfod – det lette valg 

Coop Firkantet parasolfod

Hvis du vil have det valg, der længe har været et klassisk valg, når det gælder parasolfødder, burde du overveje en parasolfod i skåret granit. Det er et godt valg, fordi det ikke er for tungt, sådan at du kan rykke parasollen, når du har brug for det. Desuden er det holdbart, hvilket yderligere er et plus, når det kommer til en god pris. 

Du får to hjul i bunden sammen med et praktisk håndtag, sådan at du kan få rykket parasollen på en let og praktisk måde.

Parasolfodens egenskaber: 

 • Klassisk design 
 • Holdbar sten 
 • Håndtag og hjul 

Se pris på Coop Firkantet parasolfod hos (Produktet er udgået)

Krydsfod Parasolfod i plast 60L – få fastgjort den tunge parasol i baghaven

KRYDSFOD PARASOLFOD I PLAST 60L

Det du skal være opmærksom på, når du køber parasolfod er, at de kan fastholde din parasol. Da fødderne varierer i kilo, er det vigtigt, at du ved, hvor meget der skal til. Med en parasolfod med krydsfod er du dog helt sikker på, at din parasol ingen steder flyver. 

Foden er dannet af fire felter, der alle har plads til 15 L – altså 60 L totalt. Desuden er kanterne bløde, sådan at de små ikke slår fødderne, hvis de rammer den. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Bløde kanter 
 • Plads til 60 L 
 • Billig løsning til tunge parasoller 

Se pris på Krydsfod Parasolfod i plast 60L hos Moreland.dk

Parasolfod ø 38-48 14L – en god løsning til børnefamilier 

Parasolfod ø 38-48 14L

Hvis din terrasse ofte har et par legesyge børn løbende, er det nødvendigt med en parasolfod, der ikke volder dem skader, hvis de rammer den. Denne parasolfod er netop sådan en. Du får nemlig et rundt ydre, uden skarpe kanter, samt en høj rammer, sådan at børnene lægger mærke til foden, når de leger.

Med 14 L kan den ikke tage de største parasoller, men den kan nemt tage dem, der er på altanen eller de mindre modeller. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Rundt ydre, der beskytter børn mod skader 
 • Passer godt til altan 
 • Holdbar plastik 

Se pris på Parasolfod ø 38-48 14L hos Moreland.dk

Parasolfod sort beton 50kg – god løsning til dig, der vil have ordentligt design Parasolfod ø 38-48 14L

Med denne parasolfod får du et rigtigt lækkert design, der kan give mulighed for lidt ekstra ude på terrassen. Den sorte, prikkede overflade er lavet af beton, hvorfor du ikke behøver at fylde vand eller sand på, som du har været tvunget til i mange af de andre parasolfødder her i test-guiden.

Denne parasolfod kan også sagtens bruges til dig med børn, men den kan god være hård at løbe imod. Dog ses den let, både af de små og af dine imponerede gæster. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Design af sort beton 
 • Flot, rundt ydre 
 • Ingen påfyldning af vand eller sand 

Se pris på Parasolfod sort beton 50kg hos (Produktet er udgået)

Skagerak Catania Parasolfod 30kg – designperlen til dig, der ikke vil nøjes 

Skagerak Catania Parasolfod 30kg

Hvis du leder efter en parasolfod, der kan holde i rigtig mange år, er dette en god løsning til dig. Du får nemlig en fod af beton, der ikke forgår, samt dele i stålfrit stål. På den måde kræver parasolfoden meget lidt vedligeholdelse, og du kan faktisk have den stående ude hele året uden problemer. 

De praktiske fordele er én ting, men denne fod har også en flot, lys farve, hvor mange parasolfødder typisk er mørke. Dette er derfor en unik model. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Flot design
 • Meget nem at vedligeholde 
 • Rustfrit stål og beton 

Se pris på Skagerak Catania Parasolfod 30kg hos (Produktet er udgået)

Se også denne artikel på Parasolfod: Den bedste altanparasol?

Baser Parasolfod m. sandposer 30-50 kg – innovativ løsning med mange formål

Baser Parasolfod m. sandposer 30-50 kg

Hvis du ikke er på udkig efter en traditionel parasolfod, kan Baser være en mulighed. Her får du nemlig en parasolfod, hvor der er tilhørende sandposer. På den måde kan du selv vælge, hvor tung foden skal være, altså om den skal være 30kg, 40kg eller 50kg. Poserne kan tages af, sådan at du let kan rykke foden, når du har brug for det. Her har du løsningen til dig, der vil have lidt mere. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Sandposer i tre forskellige vægtklasser 
 • Let at rykke og fastholde 
 • Innovativt design 

Se pris på Baser Parasolfod m. sandposer 30-50 kg hos (Produktet er udgået)

Parasolfod 35 kg i grå granit – en revurderet klassiker 

Parasolfod 35 kg i grå granit

Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge det klassiske design, men med lidt ekstra egenskaber, der gør, at det hele bliver lidt mere innovativt. Den velkendte parasolfod kan fås som en rund cirkel, i stedet for den måske lidt for brugte firkantede facon. Du får selvfølgelig stadig det flotte grå og hvide design, der er forbundet med granit. 

Med denne parasolfod får du desuden også to hjul og et håndtag, præcis ligesom med den tidligere model. Det gør den let at have med at gøre, uden at du skal være nervøs for at støde hjørnerne ind i noget – for foden har ingen. 

 Parasolfodens egenskaber: 

 • Flot rund form 
 • Hjul og håndtag 
 • Holdbar granit 

Se pris på Parasolfod 35 kg i grå granit hos Havemøbelland

Parasolfod i plast 13kg – Billig løsning til parasollen der ikke skal flyttes 

Parasolfod i plast 13kg

Hvis du har en parasol, der aldrig skal flyttes, giver det selvfølgelig sig selv, at det ikke er nødvendigt med hjul. Typisk bliver foden dyrere, hvis du både ønsker hjul og håndtag. Med en plastisk parasolfod får du kun det vigtigste. 

Foden har plads til op til 13kg, og du kan vælge at fylde både vand eller sand i den. Det giver sig selv, at uden hjul og håndtag er den svær at rykke, men i og med at den kun vejer 13 kg er det bestemt muligt. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • God pris 
 • Holdbart plast 
 • Modstandsdygtig mod vind og vejr

Se pris på Parasolfod i plast 13kg hos Havemøbelland

Koopman parasolfod i plast 20kg – nem løsning, der ikke tager meget plads 

Koopman parasolfod i plast 20kg

Koopman parasolfod har et design, der ikke tager for meget plads. Det gør den god til altanen, hvor du kan have den til at stå helt over mod siden, da designet er et aflangt rektangel. Desuden får du den i holdbart plast, hvilket gør, at det er en billig løsning. 

Med denne parasolfod har du det oplagt valg til en altan, hvor det ikke er nødvendigt at rykke parasollen. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Billig løsning 
 • Plads til sand eller vand (eller begge dele) 
 • Kan veje op til 20 kg 

Se pris på Koopman parasolfod i plast 20kg hos Nordisk CampingGudstyr

Koopman parasolfod 40 kg – holdbar løsning med mange egenskaber 

Koopman parasolfod 40 kg

Vi har tidligere gennemgået en Koopman parasolfod, og her kommer endnu en. De er nemlig meget holdbare, og er typisk gode til parasoller, der har brug for en større fod. Denne parasolfod kommer ovenikøbet med hjul, sådan at du kan flytte den rundt, selvom den er tung. 

Med sand eller vand kan du få op til 40 kg ved hjælp af denne parasolfod, hvilket betyder, at den passer til rigtig mange af de større modeller. Desuden kan du let tage toppen af, sådan at du kan fylde foden op. 

Parasolfodens egenskaber: 

 • Plads til mange kilo 
 • Hjul til let håndtering 
 • Holdbart ydre 

Se pris på Koopman parasolfod 40 kg hos Moreland

 

Se vores artikel om: Cafesæt: Flotte cafesæt til altanen eller terrassen

Se også artiklerne: Hængeparasol: Smarte hængeparasoller til haven og terrassen

 

Denne side er anmeldt af: Hjalte S. Møller 10/10