Robotplæneklipper Test 2020 – Find den bedste model

Robotplæneklippere er mere populære end nogensinde før, og med god grund. Den fuldautomatiske robothjælper er nemlig blevet bedre og billigere med årene, og så behøver du ikke selv at klippe græsset. Det er især batteriet og motorkraften der er forbedret med tiden, så de nye robotplæneklippere er mere effektive end tidligere, hvilket blandt andet er noget du kan blive meget klogere på i denne robotplæneklipper test. 

Selvom robotplæneklipperne med tiden er blevet billigere, er nogle af topmodellerne med de fleste funktioner, til priser på op over 10.000 kr. Dog har vi en del fine modeller med i vores test, som kan købes til blot det halve. Så for blot cirka 5.000 kr. kan du have en flot og nyslået græsplæne året rundt, uden at røre en finger.

Vi har derfor samlet nogle af de bedste robotplæneklippere på markedet til jer, baseret på testresultater fra en lang række af anderkendte forbrugsmagasiner. Så hvis du er træt af at skubbe plæneklipperen rundt i haven, så kan du blive meget klogere ved at kigge på vores liste med de 8 bedste robotplæneklippere på markedet.

Bedste robotplæneklipper Testvinder  Set hos
1) Robomow RS615U
Testvinder Roboteksperten.dk

LÆS MERE

2) Robomow RC304U Topscorer (AFP: Error loading reseller from price table)

LÆS MERE

3) Worx Landroid M Testvinder Roboteksperten.dk

LÆS MERE

4) Robomow RC308U Topscorer Roboteksperten.dk

LÆS MERE

5) Gardena Sileno Topscorer Proshop.dk

LÆS MERE

I denne test af robotplæneklippere får du:

 • En grundig gennemgang af markedets bedste robotplæneklippere, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests.
 • En overskuelig liste over de bedste robotplæneklippere på markedet, hvor du let kan finde din favorit.
 • En række gode råd til, hvordan du kan få et bedre resultat samt en grønnere græsplæne.

Bemærk venligst: I denne robotplæneklipper test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på Bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste robotplæneklippere på markedet, således at du ikke selv behøver, at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage!


1. Robomow RS615U

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön
 • Topscorer – Tek.no
 • Testvinder – Aftonbladet
Robomow robotplæneklipper orange/sort

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hos testmagasinerne Råd & Röns, Aftonbladet og Tænk, bliver Robomow R5615U placeret helt i toppen, i deres test af robotplæneklippere. Modellen her har et ekstremt robust design, med en effektiv ydeevne som de færreste maskiner. Selv store græsplæner på helt op til 1.600 kvm, kan klares uden at løfte en finger.

Modellen R5615U fra Robomow, er en rimelig robust maskine, med en ret kraftfuld motor. I test rundtomkring scorer den kun gode karakterer og klipperen er perfektioneret til at klare de større græsplæner og endda fugtige og ujævne underlag. Med en udmærket klippebredde og meget ligetil opsætning, kan du hurtigt og nemt klare en større græsplæne.

Generelt må det bare siges at Robomow har skabt en robotplæneklipper, som nok må tolkes som værende en af de allerbedste på markedet. Kvaliteten kan dog også ses i maskinens pris. Med en pris på cirka 10.000 kr. er det dog stadig ikke en af de dyreste der kan fås. Derfor er det et fint køb, til dig med den rimelig store græsplæne, som gerne vil ofre lidt penge på at få en flot og præsentabel græsplæne, uden at selv knokle i haven.

Effektiv robotplæneklipper til den større og krævende have

Modellen her fra Robomow er en af de større plæneklippere i vores test, med en samlet vægt på 20 kilo. Med det store robust skelet får du en imponerende klippebredde på 56 centimeter. R5615U er derfor ideel til at klare de lidt større haver, med et samlet areal der skal bearbejdes på helt op til 1.600 kvm. Ifølge Robomow selv, kan denne fremragende maskine dog klare plæner på hele 3.000 kvm.

Det fantastiske ved disse robotplæneklippere er, at de selv kan finde rundt i haven. Med Robmows indbyggede navigationssystem, kan den selv finde rundt omkring på plænen, indenfor den fastlagte kanttråd som lægges langs plænens kant. Udover alle disse fremragende funktioner, kan du selv justere hvor ofte du ønsker din græsplæne slået. Indstillingerne er med til at styre om græsset skal klippes groft eller blot fint og spredt i et jævnere lag. Alt afhængigt af plænens type, kan dette være med til at give et ekstra skud næring til græsset, som vil give en generel pænere plæne.

Sikkerhedsforanstaltningerne er blandt andet at denne fine model fra Robomow, har en indbygget sensor som detekterer hvis klipperen bliver løftet mere end 2 centimeter fra jorden. Hvis dette sker så stopper klipperen helt automatisk. Generelt en helt fantastisk model, som helt afgjort gør sig gældende som den førende i denne robotplæneklipper test.

Specifikationer:

 • Arbejdsareal: 1.600 kvm. (op til 3.000 kvm.)
 • Opladningstid: 90 – 110 min.
 • Klippehøjde: 20 – 80 mm.
 • Klippebredde: 56 cm.
 • Vægt: 20 kg.
 • Tyverialarm: Ja, 4-cifret kode
 • Mål: H31 x B66 cm.
 • Maks. plænehældning: 20 grader

2. Robomow RC304U

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
Robomow RC304U robotplæneklipper

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udover testens førsteplads, så har Robomow også modellen RC304U på listen. Denne fremragende model er blevet testet af en håndfuld skandinaviske eksperter på området, fra henholdsvis det svenske Råd & Rön, og det danske anderkendte forbrugerråd Tænk. Modellen RC304U er en ekstremt smart robotklipper, der er helt ideel til den mindre græsplæne. I robotplæneklipper test rundt omkring scorer den fine karakterer, og klarer sig udemærket når det kommer til græsplænens kanter.

Begge anderkendte testpaneler giver positive bemærkninger med på vejen for Robomow RC304U, og modtager derfor fine bedømmelser.

Kommer hurtigt rundt på græsplænen

Denne alsidige robotplæneklipper fra Robomow, er specifikt designet til at kunne klare hele havens græsareal, for at brugeren ikke er tvunget til at skulle klare noget af arbejdet på egen hånd. Selvom græsplænen er blevet lidt lang, så er det stadig en opgave Robomow RC304U er i stand til at klare, med en klipper der kan klare græshøjder helt fra 15 millimeter til 60 millimeter. Hvis du ønsker en helt tæt skåret græsplæne eller en lidt længere, så kan du selv indstille hvor høje græsstrå du ønsker maskinen efterlader.

Selv med en ujævn grund og skrå græsplæne, så er dette intet problem for denne alsidige klipper, da RC304U er designet til at kunne klare skråninger på helt op til 36 procent hvilket er svarende til 20 grader.

Perfekt til både den mindre og større græsplæne

Ligegyldigt om du er ejer af en stor eller en lidt mindre have, så kan du nemt få glæde af denne model fra Robomow. Fra producentens side anbefales det at modellen her bruges på græsplæner op til 500 kvm. Men der er mulighed for at den kan klare plæner på op til 1000 kvm. så længe plænen er plan og lige, uden alt for mange forhindringer. Med en flad og jævn grund, kan den altså klare helt op det dobbelte af hvad der anbefales.

RC304U kan klippe forholdsvis brede stykker græs ad gangen, da modellen her har en imponerende klippebredde på hele 28 centimeter. For at sikre at plænens kanter bliver klippet ordentligt, klipper Robomows klipper også uden for hjulene, når den begiver sig henover plænen.

Fjernstyring via app

Med en super effektiv DC-klippemotor, er RC304U perfekt til at klare alle typer græs.

Robomow RC304U operer via et 26 V Lithium batteri, som bliver opladet i basen, der selv følger med, så længe modellen ikke benyttes. En fuld opladning af batteriet er klaret på kun 50 minutter. Dette er generelt en ekstremt teknisk maskine, som også kan styres via en app på din mobile enhed. Med en tilhørende og gratis app, som blot skal downloades til telefonen, kan du inde fra huset selv starte og stoppe klipperen, indstille den og holde øje med al aktivitet og plæneklipperens driftstatus.

Modellens mål er 63 cm x 46 cm x 21 cm, og den vejer kun små 18 kilo.

Du kan her se en lille film omkring denne fine robotplæneklipper:

Specifikationer

 • Kan bruges på alle typer græsplæner
 • Klipper græs i 15-60 millimeters højde
 • Klippebredde på 28 centimeter
 • Kan håndtere en lige græsplæne på op til 1000 m2
 • Kan klare skråninger på 36 procent
 • Stærk DC-klippemotor
 • Kan styres med app

3. Worx Landroid M

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Testvinder – Alt Om Data
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
Worx-Landroid-M robotplæneklipper

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hos testmagasinerne Aftonbladet og Alt om Data, scorer denne billige model Landroid M fra Worx, topkarakterer. Hos de anderkendte Tænk og Råd & Rön, får den igen roser med på vejen og anbefales som et godt køb. Til den mindre græsplæne på op til 1.000 kvm. er denne model helt perfekt.

For en så effektiv robotplæneklipper, kan den fås til en online pris langt under de andre testvindende modeller. Som nævnt så er Worx Landroid M, et fremragende køb til dig hvis du har en græsplæne på maks 1.000 kvm. Hos Aftonbladet, scorer den som sagt topkarakterer med 5/5, for især at være ekstremt driftsikker og være ekstremt brugervenlig. Der er en mindre model, som er ideel til en græsplæne på op til 500 kvm. denne scorer ligeså topkarakter i sin klasse. Modellen Landroid M er en ekstremt kompakt maskine, som ikke optager meget plads, med den lille ladestation. Generelt har Worx skabt en fremragende robotplæneklipper til en lav pris, ideel til den mindre have.

Få meget plæneklipper for pengene

Robotplæneklipperen her fra Worx er en yderst intelligent maskine. Den er lille og kompakt, og måler blot 38,5 centimeter i bredden, med kun 26 centimeter i højden. Med den lille kompakte størrelse, navigerer den meget let rundt i haven, også i de små trange kroge. For at rose denne model endnu mere, så er denne robotplæneklipper blevet udstyret med et smart bioklip system. Med dette kan modellen her også tilføre naturlig gødning til din græsplæne, imens den bliver klippet.

Med kantafgrænsning, som du skal lægge ud langs kanterne rundt på plænen, så fører Landroid M sig selv rundt i havens græsareal. I forhold til sikkerheden, som eventuelt kan være for sikre børn fra adgang til maskinen, så kan du frit indstille en pin-kode, som skal indtastes før adgang kan fås til maskinens betjeningspanel. Derudover er der en indbygget regnsensor, og sikkerhedsforanstaltninger der slukker maskinen automatisk hvis den bliver løftet eller vippet.

Specifikationer:

 • Arbejdsareal: 1.000 kvm.
 • Opladningstid: 90 min.
 • Klippehøjde: 20 – 60 mm.
 • Vægt: 10,5 kg.
 • Klippebredde: 17 cm.
 • Tyverialarm: Ja, pin-kode
 • Mål: H26 x B38,5 cm.
 • Maks. plænehældning: 20 grader

4. Robomow RC308U

 • Topscorer – M3 teknikmagasin
Robomow robotplæneklipper RC308U

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

I forbindelse med en test i 2016, foretaget af det store anderkendte svensk teknikmagasin M3, var Robomow RC308U en af de højest scorende modeller. Generelt er Robomow inkluderet hver gang der bliver testet robotplæneklippere, både i USA og Europa. Robomow har over 20 års erfaring i produktion og design af robotplæneklippere, så de må derfor anses som en de absolut førende på markedet.

Elegant design i fremragende kvalitet

Modellen RC308U har et super lækkert og elegant design, som samtidig bringer en fremragende klippeevne. De punkter som høster flest roser hos testmagasinerne er, at maskinen er udstyret med en effektiv klinge, der kan nå helt ud til de yderste kanter på robotten. Derfor kan denne model fra Robomow, nemt klare plænens kanter, så du slipper for at gå efter plænen med en trimmer. Denne funktion er gældende på alle af Robomows nyere modeller.

Til at forsyne maskinen med strøm, er der installeret et effektivt lithium batteri som kan køre hele 70 minutter på hver opladning. Når batteriet er ved at løbe tør, finder maskinen selv tilbage til den opstillede ladestation. Til at afgrænse plæneklipperens arbejdsområde medfølger der kabler, som skal placeres rundt i plænens kanter. Der medfølger 200 meter kabel og 250 pløkker, så du let kan få markeret det ønskede græsareal som skal klippes.

Maskine med meget sikkerhed

Robomow har med RC308U haft et stort fokus på maskinens sikkerhed. Der er en del sikkerhedsforanstaltninger installeret, så hvis for eksempel robotten støder ind i noget under klipningen, så vil klingerne med det samme stoppe, og maskinen kører helt automatisk den anden vej for at undgå forhindringen. Der er også en sikkerhedsmekanisme såfremt maskinen bliver løftet, så stopper klingerne ligeså med at køre. For at minimere ulykker er klipperen skæreblade placeret langt oppe.

Modellerne fra Robomow er også anderkendte på feltet for tyverisikring. Med en personlig pinkode har du en mulighed for at kunne låse robotplæneklipperen helt, så der er ingen andre der kan betjene maskinen, uden at taste koden ind. Såfremt der skulle være nogen der pillede ved maskinen, og forsøgte at bruge den uden den korrekte kode, vil det indbyggede alarmsystem notificere dig med en besked der kommer på din telefon.

Ideel til haven med den mellemstore græsplæne

Til den mellemstore plæne på cirka 800 kvm. er denne model helt perfekt, selvom den kan klare haver med græsareal på helt op til 1500 kvm. Så hvis du har en større græsplæne, vil det nok være fordelagtig at kigge efter nogle af de andre modeller, præsenteret for jer i denne test.

En af de andre mange fordele der er ved denne model, er at den er ekstremt brugervenlig og maskinen er meget let at styre. Som i langt de fleste Robomow modeller, så er maskinen kompatibel med dine mobile enheder, så den kan styres via en gratis app der kan hentes. Igennem appen kan du nemt og hurtigt indstille maskinen til at klippe efter dine ønsker, tjekke status på maskinen og ændre eventuelle planlagte tidspunkter hvorpå den skal klippe græsset.

Som så mange andre modeller, har denne også en regnsensor som fører klipperen direkte tilbage til ladestationen, såfremt den opdager regn. Så snart den opgaver tørvejr, begynder klipningen af græsset igen.

Specifikationer:

 • Indbygget regncensor
 • Optimalt tyverisikret med alarm og pinkode
 • Roses for sin klippeevne
 • Kan styres direkte fra din smartphone eller tablet
 • Stærkt lithium batteri

5. Gardena Sileno

 • Topscorer – M3 Testmagasin

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

7.099,00 DKK
16.499,00 DKK

Med Gardena Sileno får du en robotplæneklipper som er ekstremt lydsvag, og endda en af de absolut mest lydsvage der findes på markedet. Dette er blandt andet end af de grunde til, at et magasin som M3 giver denne model topkarakterer. Det meget lave støjniveau er blevet målt til at blot være 58 dB(A). Så lavt et støjniveau er nogenlunde svarende til en rolig samtale ført med lav stemmeføring. Hvis du bor i et alment villakvarter, kan det lave støjniveau være ret relevant, i forhold til naboerne. På den måde kan robotplæneklipperen køre længe og ofte, helt uden at være generende overfor omgivelserne.

Gardena er et mærke som er kendt for at producere kvalitetsprodukter til hverdagens havebrug, og modellen Sileno passer derfor helt perfekt ind i hvad tidligere produkter præsterer. Maskinens mekaniske design er gennemført og særdeles robust. Derfor kan Sileno nemt klare det ubeslutsomme danske vejr. Med den specielle funktion EasyPassage kan denne fremragende model let klare plænens smalle passager, uden at gøre skade på maskinen selv eller de nærtliggende omgivelser.

Få et fint klipperesultat med Gardena Sileno

Justering af maskinens resultater er let, da man nemt kan justere klippehøjden, helt uden at skulle bruge værktøj. Ligegyldigt hvilken valgt klippehøjde efterlader Gardena Sileno en helt jævn plæne uden grimme striber fra klipningen. Dette er et resultat af den innovative klippeteknik som indebærer hele 3 roterende knive. Når denne robotplæneklipper købes medfølger der intet mindre end 9 ekstra knive, så du slipper for at skulle købe reservedele i lang tid.

I forhold til maskinens sikkerhedsforanstaltninger så er der alle de standard i branchen, som stopper maskinen såfremt den skulle vælte eller blive løftet. Derudover er Sileno udstyret med en masse andre funktionelle sikkerhedsmekanismer, som blandt andet indeholder tyverisikring, som for eksempel er en elektronisk kodelås samt en indbygget alarm.

Specifikationer:

 • Meget lydsvag og nabovenlig
 • EasyPassage-funktion
 • Robust konstruktion tåler det danske vejr
 • 9 ekstra knive medfølger
 • Nem justering af klippehøjden, og stribefrit klipperesultat
 • Flere forskellige sikkerhedsfunktioner og tyverisikring

Således sikrer du at du finder den bedste robotplæneklipper

Enhver husejer med tilhørende have ønsker at have en konstant præsentabel græsplæne, og for blot få år siden ville dette kræve at plænen skulle slås op til flere gange om ugen. Dette kræver utrolig meget tid og energi. Med nutidens teknologi er det muligt at kunne have en flot og nyslået plæne hele tiden, hvilket kan klares uden at selv skulle løfte en finger. Det er selvfølgelig de geniale robotplæneklippere, der gør dette muligt. En robotplæneklipper kan altså give dig en noget lettere hverdag, hvor tiden ikke skal bruges på at slå græs, imens du stadig kan nyde at have en nyslået, og flot græsplæne hele tiden. Med dens smarte klippeteknologi er knivene udviklet til at kunne klare klipningen af græsset utrolig effektivt, og samtidig ikke efterlade nogle streger på grund af den lave vægt. Når du vælger en robotplæneklipper så kommer der en masse fordele med:

 • En flot klipning af græsset
 • En græsplæne der altid er nyslået
 • Du behøver ikke selv bekymre dig om græsslåningen
 • Der kommer ingen spor efter robotplæneklipperen
 • Robotplæneklipperen er næsten lydløs i drift
 • Robotplæneklipperen er billig i drift
 • Næsten ingen vedligeholdelse kræves

Kapaciteten på robotplæneklipperen spiller ind

De smarte robotplæneklippere kan finde i mange forskellige størrelser og former, og samtidig derfor med varierende kapacitet. Når der tales om robotplæneklipperens kapacitet, er det omkring den størrelse af græsplæne som den anbefales til at kunne håndtere. De fleste producenter af robotplæneklippere vil decideret oplyse om disse anbefalinger, omkring hvor stor en have den gældende maskine kan klare. Dette er vigtigt, for hvis du vælger en robotplæneklipper, der har en for lille kapacitet i forhold til din haves græsareal, vil robotten ikke kunne holde hele din græsplæne nyslået konstant. Hvis din robotplæneklippers kapacitet derimod overskrider græsarealet, vil du højst sandsynligt have betalt for meget, i forhold til hvad din have kræver.

Hvis du derimod får valgt en robotplæneklipper med den rette kapacitet, vil du have en græsplæne der altid er nyslået. Du har samtidig sikret dig at du ikke har betalt for meget for maskinen. Kapaciteten på robotplæneklipperen kan blandt andet afhænge af klippebredden. Derudover kan det også afhænge af batterispecifikationerne.

Græsplænens opbygning

Det er ikke kun vigtigt at have øje for havens størrelse og opbygning. Hvis du har en mere kompleks have med en del smalle stier, træer, beder m.m. så vil de ofte agere som en forhindring for robotplæneklipperens færden. Nogle modeller er nemlig bedre egnet til de mere komplekser haver, hvorimod andre bedre egner sig til de mere klassiske firkantede haver.

Udover disse sædvanlige udfordringer er det relevant at have øje for om der er nogle hældninger eller højdeforskelle, som også kan være en mindre udfordring i forbindelse med hvilken robotplæneklipper du bør vælge. Der er nogle modeller som vil passe bedre end andre til områder med nogle hældninger, hvorimod andre ikke er i stand til at klare sådan en forhindring. Nogle modeller vil nærmest vælte om på siden, hvis de mødte en for skarp stigning eller skråning, hvor andre modeller måske ikke har kraften til at komme op over. Derfor er det ekstremt vigtigt at vide hvilken type have du har, og hvilken model der passer bedst til dine behov.

Opladningstid, brugstid og lydniveau

Brugstiden vil naturligt variere alt afhængigt af hvilken model det er. Nogle vil naturligt være i stand til at køre i drift i længere tid end andre. Igen bør man her tage sine behov i betragtning. Dette er med til at sørge for det er en effektiv græsslåning, så robotten kan klare så meget plæne så muligt, uden at skulle tilbage til ladestationen. Derfor bør der findes en perfekt balance mellem opladningstid og brugstid.

Et andet bekymringspunkt er naturligvis hvor meget robotplæneklipperen larmer. Da robotten kører jævnligt og sikre en nyslået græsplæne, så skal den ikke larme for meget og genere naboerne. De fleste maskiner er nede omkring et niveau på 60 dB, hvilket svarer til en normal samtale. Hvis dette sammenlignes med en almindelig græsslåmaskine, så ligger de ofte oppe omkring de 90 dB.

Varierende priser

Robotplæneklipperne kan variere utrolig meget i pris. Der kan findes glimrende robotplæneklippere til omkring 3-4.000 kroner, som er de klart billigste modeller, hvorimod nogle af de allerdyreste modeller på det danske marked kan koste op til 25-30.000 kroner. Med de dyrere modeller får du selvfølgelig også nogle flere funktioner, og samtidig en større kapacitet. Derudover kan de lidt dyrere modeller også være lidt mere kraftfulde, og kan klare flere af havens forhindringer.


Læs blandt andet: Græstrimmer test – sådan trimmer du græsset


Gode råd når du skal købe en robotplæneklipper

En lille model, kan sagtens være okay

Hvis du kun har en lidt mindre græsplæne, 500 kvm eller under, så kan det være fordelagtigt for dig at undersøge markedet for de lidt mindre og billigere modeller. Med den mindre kapacitet kan der let være flere tusinde kroner som bliver sparet. I vores test kan du også se eksempler på mindre maskiner som klarer sig særdeles godt i test.

Effektiv tyverisikring

En robotplæneklipper kan godt blive et offer for tyveri, og hvis du mener der kan være en risiko i dit kvarter, så kan du med fordel gå efter modeller med indbygget tyverisikring. Der findes mange funktioner for at sikre mod tyveri, men en af de mest gængse er den simple kodelås. Hvis koden ikke tastes kan maskinen ikke benyttes, og bliver derfor værdiløs for tyven. På markedet er der dog også modeller med en mere kompliceret løsning, som involverer alarmer som kan give besked på din telefon.

Hav dette med i dine overvejelser

Når det kommer til robotplæneklipperens evner, så er det vigtigt at huske at robotten ikke altid har mulighed for at kunne løse alle opgaver selvstændigt. Hvis for eksempel græsset i haven bliver for langt, skal der muligvis en rigtig græsslåmaskine til. Derudover vil du opleve nogle modeller, som har konkrete problemer med at klippe plænens kanter til perfektion. Der findes dog modeller som er designet til at løse det problem effektivt.

Til sidst bør du huske at være tålmodig når robotten skal installeres. Det kan godt tage nogle timer at få indstille maskinen første gang den skal benyttes. Selve delen hvor maskinen skal programmeres går forholdsvis let og hurtigt, men derudover skal der lægges kabler rundt langs plænens kant, for at maskinen kan styre rundt indenfor havens grænser. Dette skal heldigvis kun gøres en gang, og derefter kan du blot nyde den ekstra fritid og en jævn, nyslået græsplæne uden at have rørt en finger.

Vi håber at denne robotplæneklipper test har været med til at hjælpe dig godt på vej ift. at få valgt den bedste robotplæneklipper. Tak fordi at du læste med.

Se vores artikel om: Den bedste brændekløver – overblik over de 4 bedste i test

Læs også: HER ER DE BEDSTE FEJEMASKINER PÅ MARKEDET
.

FAQ

🏆 Hvilke robotplæneklippere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste robotplæneklippere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes robotplæneklippere?

robotplæneklippere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny robotplæneklipper?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes robotplæneklippere til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Sarah N. Holst Rating 5/5