Bedste kaffemaskine – Her er de 13 bedste kaffemaskiner

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Indholdsfortegnelse

god kop kaffeVed at læse denne test, så får du et klart billede af de bedste kaffemaskiner i 2022. Men hvad definerer en god kaffemaskine? Dette er formegentlig meget individuelt, hvilket ikke har gjort opgaven med at skabe en komplet liste over de bedste 10 almindelige kaffemaskiner nemmere. Er det temperaturen på kaffen der gør kaffemaskinen god? Er det bryggetiden? Måske er det for dig at kaffemaskinen selv formår at slukke, sådan at du er sikker på at undgå en varm kaffemaskine mens du er på job. Uanset hvilket parameter der er vigtigst for dig, så har vi forsøgt at samle en liste over de bedste kaffemaskiner i 2022, sådan at du nemmere kan komme nærmere en endelig beslutning om hvilken kaffemaskine du skal købe.

Her er de 13 bedste kaffemaskiner i 2022 – Købers guide

 

 

 

 

Kaffemaskine model Testvinder Set hos:
1) Moccamaster Clubline Ja (Produktet er udgået) LÆS MERE
2) Siemens TC86303 Ja Proshop.dk LÆS MERE
3) Philips HD7766/00 Ja Proshop.dk LÆS MERE
4) Braun KF7020 Ja Proshop.dk LÆS MERE
5) Braun PurAroma 7 Ja Proshop.dk LÆS MERE
6) Melitta Aroma Ja Proshop.dk LÆS MERE
7) Bosch TKA6A041 Ja Proshop.dk LÆS MERE
8) Moccamaster KBG741 Ja (Produktet er udgået) LÆS MERE
9Bosch Styline Ja Skousen.dk LÆS MERE
10) Melitta Aroma Excellent Ja Proshop.dk LÆS MERE
11) Moccamaster KBGT741 Ja Elgiganten LÆS MERE

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

1. Moccamaster Clubline – testvinder

Se priser og tilbud på Moccamaster Clubline her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Den klare nummer 1 på vores liste over markedets bedste kaffemaskiner er denne klassiske og eksklusive model fra Moccamaster! Her får du en kaffemaskine af utrolig høj kvalitet, der roses over hele linjen, når man ser på de mange testresultater, og hvis du leder efter den bedste kop kaffe, så er dette den nye kaffemaskine til dit køkken!

Moccamaster Cubline får imponerende ord med på vejen i diverse tests hos forbrugermagasiner, og det afspejler sig i titlen som ’testvinder’ hos både Testfakta, Familie Journal og Coffeeness. Maskinen roses især for dens simple tilgang til kaffebrygning, hvor der ikke er nogle forvirrende komponenter – du får en kanon kaffeoplevelse uden noget hurlumhej!

Håndsamlet og brugervenlig!
Moccamaster Cubline bliver ligesom de andre modeller fra Technivorm håndsamlet på fabrikken i Holland, hvilket vidner om en unik kvalitet, som andre kaffemaskiner kun kan stræbe efter. Maskinen er solid og holdbar, og dette vidner fabrikkens 5-årige garanti i den grad også om. Du kan tilmed forlænge denne garanti med yderligere 5 år ved at registrere din maskine online – denne maskine kan holde i mange, mange år!

Technivorm har altid været kendt for simple kaffemaskiner, der brygger suveræn kaffe, og det er også denne tilgang, som Cubline er født ud fra. Du får ingen fancy funktioner, men til gengæld får du en uforlignelig kaffeoplevelse, som fabrikken har haft som deres eneste fokus. Det er derfor en meget brugervenlig kaffemaskine – du sætter den bare i stikket, og der vil komme flydende guld i kanden!

Cubline-maskinen performer virkelig flot i test, hvor det særligt er det lave støjniveau og den hurtige gennemløbstid, der høster de største roser. Herudover brygger Moccamaster kaffen ved den perfekte temperatur, ligesom den kan holde kaffen varm ved den helt optimale temperatur, hvilket gør det muligt at nyde en lækker kop kaffe hele dagen lang.

Alt i alt er der ingen producenter, der kommer i nærheden af Technivorm, når det kommer til kaffemaskiner, og derfor kan vi kun ligge os fladt ned for Moccamaster Cubline. Du får helt ekstraordinær kvalitet, der roses over hele verden, og der er ingen tvivl om, at den bedste kop kaffe laves på en Moccamaster!

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,25 liter)
 • Autosluk
 • Drypstop
 • Rustfrit stål, sort
 • Testvinder – Testfakta
 • Testvinder – Familie Journal
 • Testvinder – Coffeeness
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Anbefalet – DinSide.no
 • Testvinder – Stiftung Warentest

2. Siemens TC86303 – Kaffemaskine

Se priser og tilbud på Siemens TC86303 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nummer 2 på vores liste er den mageløse kaffemaskine ved navn: Siemens TC86303! Denne testvindende kaffemaskine får store roser for de to varmelementer, der er med til at sikre en velbrygget kaffe hver gang, ligesom den gør det utrolig hurtigt. Dermed er dette f.eks. den perfekte kaffemaskine til kontoret, hvor kaffen skal smage af noget og skal brygges hurtigt!

Siemens TC86303 bliver kåret som ’testvinder’ hos Stiftung Warentest, der er to af de bærende forbrugermagasiner i Danmark og Tyskland. Dermed får du kvalitet for pengene, hvis du vælger netop denne model!

AromaSensePlus-funktion og let rengøring!

Siemens har produceret en fantastisk kaffemaskine, der let brygger 1,25 liter kaffe på én gang. Hvis du ikke kan drikke så meget, så smager kaffen stadig fantastisk takket være AromaSensePlus-funktionen, der sikrer optimal aroma ved selv en halv, brygget kande. Du kan starte kaffebrygningen når som helst med den smarte timer-funktion, og modellen roses for den indbyggede sensor, der holder den optimale bryggetemperatur hele tiden!

Ved daglig brug er Siemens TC86303 en perfekt makker, da den er let at rengøre, hvilket bl.a. skyldes den effektive drypstop-funktion. Herudover går maskinen automatisk på standby, således at du sparer strøm, selvom du glemmer at slukke for den. Maskinen får store roser af tyske Stiftung Warentest for de to varmeelementer, der er med til at sikre en hel optimal kaffebrygning og en velsmagende kop kaffe!

Siemens har produceret en fantastisk kaffemaskine, der tilbyder smarte funktioner, der er med til at gøre dit liv lettere. Den lette rengøring og den gode kop kaffe får rosende ord med på vejen i testresultaterne, og dette er en kanon maskine til et aktivt kontormiljø, hvor kaffen skal laves hurtigt. Alt i alt en flot andenplads i vores store kaffemaskine test!

Specifikationer:

 • Kapacitet: Ca. 10 kopper (1,25 liter)
 • Drypstop
 • Autosluk-funktion
 • Timer-funktion
 • Meget aromatisk kaffeoplevelse
 • Let at rengøre – kan skilles ad
 • To varmeelementer (optimal brygning)
 • Brugerfavorit
 • Anbefalet af forbrugere
 • Topscorer Råd & Rön

3. PHILIPS HD7766/00 GRIND & BREW

Hvis du leder efter en kaffemaskine, der kan kværne bønner og brygge fantastisk kaffe på én og samme tid, så er det Philips HD7766/00 Grind & Brew, du skal have fingrene i!

Her får du en forbrugerfavorit, der klarer sig flot i test, og som tilmed får rosende ord med på vejen hos svenske Råd & Rön – friskkværnet kaffe er lige sagen!

Philips kaffemaskine i test

Se priser og tilbud på PHILIPS HD7766/00 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Indbygget kaffekværn og Aroma Twister-funktion!

Med Philips’ kaffemaskine er du sikret en lækker kop kaffe, da den indbyggede kaffekværn kværner bønnerne direkte fra bønnebeholderen i toppen. Dermed får du friskmalet kaffe hver gang, ligesom du kan fylde to forskellige typer af bønner i beholderen, hvis du har to favoritter, som du skifter imellem. Maskinen er udstyret med timer-funktion, så du kan få friskbrygget kaffe, når du står op om morgenen.

Herudover får du en kanon aroma ud af kaffen fra Philips’ vidunder, da Aroma Twister-funktionen cirkulerer kaffen gennem kanden under brygning. Dette åbner kaffen op på en helt anden måde, og dermed kan du få 1,2 liter utrolig velsmagende kaffe på et øjeblik. Du kan følge med i processen på det smarte LCD-display, og maskinen slukker selv, hvis du glemmer at gøre det!

Philips Grind & Brew er naturligvis udstyret med drypstop, der letter den daglige rengøring, ligesom de individuelle dele tåler opvaskemaskine. Dette gør det til en særdeles brugervenlig kaffemaskine, der er let at vedligeholde. Herudover gør det stilrene design, at man sagtens kan have maskinen stående fremme i køkkenet hele tiden!

Philips Grind & Brew er en perfekt kaffemaskine til dig, der sætter stor pris på en friskkværnet kaffeoplevelse, hvor aromaen er helt i højsædet. De rosende ord i testresultaterne og hos forbrugerne vidner om en maskine af høj kvalitet, som derfor er selvskrevet til at udfylde 3. pladsen på vores liste over de bedste kaffemaskiner i test!

Specifkationer:

 • Kapacitet: Ca. 10 kopper (1,2 liter)
 • To-delt bønnebeholder
 • Kaffekværn på toppen
 • Autosluk-funktion
 • Drypstop
 • LCD display
 • Timer funktion
 • Individuelle dele tåler opvaskemaskine
 • Testvinder – Råd & Rön


4. Braun KF7020 – Rost af nationale og internationale eksperter

Braun KF7020

Se priser og tilbud på Braun KF7020 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne klassiske model, Braun KF7020, kan nemt og enkelt stille din kaffetørst i hverdagen. Kaffemaskinen kan lave alt fra 1 kop til 12 kopper uden at gå ned på kvaliteten af kaffens smag. Den perfekte maskine til dig, som kun brygger få kopper af gangen, men også får større selskaber på besøg, hvor der skal brygges mere kaffe.

Mere end bare rigtig god kaffe

Brauns kaffemaskiner har systemet OptiBrewSystem, som brygger en fremragende kaffe, der bringer den helt rigtige og afbalancerede smag frem i kaffen og optimere samtidig temperaturen på den. Du har desuden mulighed for at vælge styrken på din kaffe alt efter, om du ønsker en almindelig eller stærk styrke. Den kan tilpasses til præcis din lyst og smagsløg. Du har mulighed for at indstille maskinens 24-timerstimer, så du står op til en friskbrygget kop hver morgen.

Derfor anbefaler vi Braun KF7020 til dig

Du skal ikke kun tage vores ord for gode varer, der er nemlig også flere andre som anbefaler Braun KF7020 til dig, som elsker en god og stabil kaffemaskine som brygger en afbalanceret kop kaffe hver gang. Forbrugerrådet Tænk har nemlig udnævnt kaffemaskinen som bedst i test, og deres professionelle smagstestpanel har givet kaffen en rigtig god bedømmelse. Den har samlet fået en bedømmelse på 82 ud af 100%. Produkteksperterne hos Bedst i Test og Råd & Rön roser også modellen for kaffens aroma og varme, særlig kaffemaskinens evne til at holde kaffe varmt og hvor nemt den er at betjene. Bedst i Test giver den en flot bedømmelse på 93 ud af 100%, mens Råd og Rön kåret den som bedst i test og giver den anden pladsen i kategorien, kaffemaskiner.

Braun KF7020 vs. markedet

Denne Braun model adskiller sig i høj grad fra andre kaffemaskiner som er på markedet. Den har mange funktioner, som gør den nem at betjene, men den scorer også højt i de forskellige test, i det som virkelig tæller, nemlig smagsoplevelsen. Forbrugerrådet Tænk fremhæver særligt dette i deres anmeldelse. Eksperterne roser det særligt og fremhæver kaffens syrlighed. Du får altså en særlig smagsoplevelse af denne kaffemaskine, som du normalt skal betale dyrt for at få. Braun KF7020 giver en rigtig god smagsoplevelse og høj værdi for pengene.

Specifikationer

 • Kapacitet: 1,5 liter
 • OptiBrewSystem
 • Programmerbar 24-timerstimer
 • Anti-drypsystem
 • Autosluk efter 40 min.
 • Op til 12 kopper
 • Afkalkningsadvarsel
 • Mulighed for 1-4 kopper

5. Braun PurAroma 7 – Bedst i test hos Pricerunner.dk

Braun PurAroma 7

Se priser og tilbud på Braun PurAroma 7 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Braun PurAroma 7 er en fremragende kaffemaskine som brygger kaffe til dig og dine behov. Den kan nemt og enkelt stille din kaffetørst, uanset hvor stor eller lille den er. Kaffemaskinen kan brygge alt fra 1 til 12 kopper uden at gå ned på kvaliteten. Dette skyldes systemet OptiBrewSystem, som sørger for en maksimal kaffesmag.

God kaffe til dig og dine gæster

Kaffemaskinen kan, som sagt, brygge helt op til 12 kopper kaffe, hvis du får gæster eller hvis du drikker meget kaffe i løbet af dagen. OptiBrewSystem sørger for at brygge en smagfuld kaffe med den rigtige bryggetid, udtrækning og temperatur. Hvis du ikke kan drikke hele kanden i én omgang, så kan Braun PurAroma 7 nemt holde din kaffe varm til dig, så du løbende kan hente en kop. Braun PurAroma 7 har også en 24-timerstimer, som du kan indstille om aftenen og få en kop kaffe som det første, når du står op om morgenen.

Derfor anbefaler vi Braun PurAroma 7 til dig

Det er ikke kun os som anbefaler Braun PurAroma 7 til dig, det gør andre nemlig også. Braun PurAroma 7 er blevet bedømt på blandt andet bol.com/nl, hvor den er blevet kåret til bedst i test og har fået en bedømmelse på 4,7/5 stjerner af 21 tilfredse kunders anmeldelser. Det er særligt kaffemaskines gode kvalitet og velsmagende kaffe, som kunderne fremhæver. Braun PurAroma 7 er også blevet testet og anmeldt på testbericht.com, hvor kunderne har givet den bedømmelsen ”Meget godt”. Den har scoret 93 ud af 100% og har fået 4,4/5 stjerner af 47 anmeldelser. Her bliver kaffens gode smag også fremhævet og samtidig den nemme betjening af maskinen. Udover disse flotte anmeldelser er den også blevet kåret som bedst i test hos pricerunner.dk. Alt i alt har denne model fået rigtige gode anmeldelser og det er også med god grund.

Braun PurAroma 7 vs. markedet

Braun PurAroma 7 har fået mange gode anmeldelser, som også tydeliggør, at det er en kaffemaskine som adskiller sig fra andre på markedet. Dens gode brygning gør kaffen aromatisk og velsmagende, samtidig med den tilbyder flere praktiske funktioner som kan gøre hverdagens brygning meget nemmere. Særligt 24-timerstimeren står frem her. Du får altså en god værdi for pengene.

Specifikationer

 • Kapacitet: 1,2 liter
 • OptiBrewSystem
 • Programmerbar 24-timerstimer
 • Anti-drypsystem
 • Autosluk efter 40 min.
 • Op til 12 kopper
 • Afkalkningsadvarsel
 • Mulighed for 1-4 kopper

6. Melitta Aroma Signature Deluxe

Melitta

Se priser og tilbud på Melitta Aroma Signature Deluxe her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Melitta har alle dage produceret fantastiske kaffemaskiner, og helt i linje med denne stime følger Melitta Aroma Signature Deluxe! Effektiviteten roses til skyerne i test, og det fremhæves særligt, at denne model brygger en kande på kun 7 minutter, hvilket er helt fantastisk.

Tidløst design og smart afkalkningsprogram

Melitta adskiller sig positivt fra mange af de andre kaffemaskiner, når det kommer til design og ydeevne. Designet er moderne og klassisk på samme tid, og denne maskine vil gøre sig godt på ethvert køkkenbord med dens flotte finish. Herudover er det en utrolig støjsvag kaffemaskine, der holder en stabil temperatur, ligesom det velfungerende drypstop får mange roser med på vejen i test.

Udover en god kaffeoplevelse, så kommer denne model fra Melitta med et smart afkalkningsprogram, der gør løbende vedligeholdelse let som en leg. Når maskinen trænger, så kører du bare programmet, hvorefter din kaffe igen er brygget til perfektion. Der er kælet for detaljerne, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved LED-belysning i vandtanken og i knapperne – det er lækkert at se på!

Der er ingen tvivl om, at dette er en ekstremt kvalitetsfyldt kaffemaskine, der let kan passes ind i et moderne hjem, der har brug for en god og hurtig kop kaffe. Her får du god effektivitet og et flot design i én og samme pakke, og af netop denne grund er denne testvindende model at finde på vores liste over de bedste kaffemaskiner på markedet netop nu!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10 kopper (1,25 liter)
 • Hurtig brygning – en fuld kande på ca. 7 min.
 • Drypstop
 • Autosluk-funktion
 • Timer funktion
 • Individuelle dele tåler opvaskemaskine
 • Smart afkalkningsprogram


7. Bosch TKA6A041 comfortline kaffemaskine

Se priser og tilbud på Bosch TKA6A041 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hvis du leder efter en effektiv og billig kaffemaskine, så er denne model fra Bosch bestemt et fornuftigt bud! Her får du god kaffe til en fornuftig pris, og du får tilmed nogle af de funktioner, der ellers normalt er forbeholdt de dyrere modeller. Alt i alt en virkelig god kaffemaskine til prisen.

Afkalkningsprogram og helt perfekt til den mindre husstand!

Bosch ComfortLine er en rigtig prisbasker, og du får en perfekt brygget kop kaffe ved den helt rette temperatur. Du får alle de basale funktioner, som f.eks. autosluk og drypstop, og det hele er pakket ind i et design, der er holdt helt klassisk. Det tager ikke lang tid at brygge en hel kande kaffe, og der er ikke en finger at sætte på effektiviteten!

ComfortLine-modellen fra Bosch er perfekt til den mindre husstand, hvor kapaciteten på 1 liter er mere end rigeligt til aftenkaffen. Vedligeholdelse er intet problem med det indbyggede afkalkningsprogram, og maskinen giver selv lyd fra sig, når det er tid til at køre programmet. Med andre ord tager maskinen dig i hånden fra start til slut – dét er testvindende brugervenlighed!

Til sidst er det også værd at nævne, at denne model fra Bosch giver dig mulighed for individuelt valg af aroma med Aroma+ knappen. Dermed kan du selv bestemme, hvordan din kaffe skal smage – en virkelig smart funktion for så billig en model!

Alt i alt vil du kun blive tilfreds med dit køb, hvis valget falder på ComfortLine fra Bosch. Du får en testvindende maskine, der leverer mageløs performance til prisen, og der er ingen tvivl om, at dette f.eks. er den perfekte kaffemaskine til sommerhuset. Vi kan kun anbefale denne model, da den leverer masser af smæk for skillingen!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 1 liter
 • Autosluk
 • Drypstop
 • Aroma+ knap – Mulighed for individuelt valg af kaffearoma
 • Let vedligeholdelse – Integreret afkalkningsprogram
 • Kanon pris!
 • Testvinder – Familiejournal.dk
 • Testvinder – Testfakta
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Anbefalet – Dinside.no

8. Moccamaster KBG741

Se priser og tilbud på Moccamaster KBG741 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Den måske mest klassiske og ikoniske kaffemaskine, som allerede står i utallige, danske hjem er Moccamaster KBG741! Den tager ikke prisen for letteste navn, men den tager til gengæld testvinder-prisen hos rigtig mange testfirmaer, og det skyldes især effektiviteten, som er i en klasse for sig. Hvis du ønsker en fuld kande kaffe på kun 6 minutter, så er dette den rette maskine til dig!

Kaffemaskine i en klasse for sig!

Som det var tilfældet med den første Moccamaster-model på vores liste, så er dette en kaffemaskine af en anden verden. Alle modellerne håndbygges på fabrikken i Holland, og kvaliteten er der derfor ikke at sætte en finger på. Herudover gør de effektive varmelegemer på hele 1520 Watt, at din kaffe bliver brygget lynhurtigt, uden at du skal give afkald på hverken smag eller aroma!

Moccamaster KBG741 kommer med det efterhånden legendariske Moccamaster-design, som man kender fra bladene, og det tidløse design passer ind i langt de fleste hjem. Maskinen er selvfølgelig udstyret med både drypstop og autosluk, således at rengøring og strømforbrug er minimalt, og desuden giver maskinen besked, når det er tid til at afkalke den. Kapaciteten er til 10 kopper af gangen, hvilket er perfekt til selv den større familie. Kvaliteten kan man ikke sætte en finger på!

I virkeligheden er der ikke meget andet at sige om denne kaffemaskine, der med garanti lever op til dine forventninger. Technivorm laver nogle af markedets bedste kaffemaskiner, og eftersom Moccamaster KBG741 er én af disse, så fortjener den naturligvis en plads på vores liste og ikke mindst en plads i dit køkken!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10 kopper (1,25 liter)
 • Drypstop
 • Autosluk-funktion
 • Advarsel ved afkalkning
 • Støjsvag
 • Testvinder – Icakuriren
 • Anbefalet – DinSide.no

9. Bosch Styline

Se priser og tilbud på Bosch Styline her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Endnu én af de billigere kaffemaskiner, der leverer god performance i test, er Bosch Styline! Som det var tilfældet med den tidligere model fra Bosch på vores liste, så får du her gode bryggeegenskaber til en særdeles god pris, og selvom modellen er lavet i plastik, så er der alligevel tale om lidt af et fund til prisen!

Forlænger bryggetiden ved mindre mængder af kaffe!

Bosch Styline performer i virkeligheden meget bedre i test, end den burde til prisen. Her er der tale om brygning ved den perfekte temperatur, ligesom den klarer en fuld kande på ned til omkring 6 minutter, hvilket er meget imponerende. Den testvindende og anmelderroste model har herudover også et godt afkalkningsprogram, hvilket ikke er en selvfølge for en billig maskine som denne!

Bosch Styline er i virkeligheden en high-end model, der er gemt i en billig kasse. F.eks. kan du drage fordel af forlænget bryggetid ved mindre mængder af kaffe, hvilket sikrer, at kvaliteten af aromaen er, som den bør være. Herudover får du naturligvis en velfungerende autostop-funktion, som sparer på strømmen.

Når en kaffemaskine fås til en billigere pris, så er der selvfølgelig også nogle kompromiser i kvaliteten. Dette kommer for Stylines vedkommende til udtryk i en noget støjende oplevelse – noget, der dog ikke betyder det store, når maskinen kun kører i kort tid. Herudover føles maskinen ikke lige så stabil som en Moccamaster f.eks. gør, hvilket også trækker lidt ned i testresultaterne!

Hvis du er på udkig efter en fornuftig kaffemaskine på et stramt budget, så er Bosch Styline bestemt en god maskine. Du får nogle smarte funktioner, som ellers koster noget mere, men samtidig går du lidt på kompromis med byggekvaliteten og støjniveauet. Samlet set en udmærket kaffemaskine, som bestemt hører til på vores liste!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10 kopper (1,25 liter)
 • Autosluk-funktion
 • Automatisk afkalkningsprogram
 • Fås i sort, hvid og sort/rustfrit stål
 • Testvinder – Politiken.dk
 • Vinder af Golden Brew af European Coffee Brewing Centre

10. Melitta Aroma Excellent Grande 

Se priser og tilbud på Melitta Aroma Excellent Grande her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

På 8. pladsen på vores liste finder vi den mest solgte kaffemaskine i Danmark, hvis man spørger Wupti.com: Melitta Aroma Excellent Grande! Dette er endnu en budgetvenlig kaffemaskine, der laver ganske fin kaffe, og dette ses da også på testresultaterne, hvor denne model f.eks. er kåret til testvinder i test hos Politiken.dk!

”Den Gyldne Bønne” vidner om kvalitet!

Melitta Aroma Excellent Grande har en kapacitet på 10 kopper kaffe, og den brygger ved den helt rigtige temperatur, hvilket giver en kanon kaffeoplevelse. Kvaliteten af aromaen og smagen er helt i top, hvilket titlen som vinder af Den Gyldne Bønne også vidner om. Dette er en titel, som kun gives til nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet målt på smagen, og måske netop derfor er denne model en favorit hos de kaffedrikkende danskere!

Herudover får du naturligvis de mest gængse funktioner, hvis du vælger denne model. Her snakker vi og autosluk-funktion, der aktiveres efter 2 timer, ligesom den er let at rengøre, når dette er aktuelt. Desuden kan denne maskine prale af en imponerende kapacitet på hele 1,6 liter, hvilket let kan lave kaffe til den store familie, når de kommer på besøg!

Alt i alt er dette en utrolig simpel kaffemaskine, som bare gør lige nøjagtig det, den skal – nemlig at brygge god kaffe. ”Den Gyldne Bønne” er ikke en pris at kimse af, og du får en effektiv kaffemaskine til en god pris, hvis dette bliver modellen, der skal stille din kaffetrang. En budgetvenlig kaffemaskine, der hører til i danskernes hjerter – og ikke mindst på vores liste!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 12 kopper (1,6 liter)
 • Autosluk-funktion
 • Fantastisk smag til prisen
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Icakuriren
 • Tildelt Golden Brew

11. Moccamaster KBGT741 – termokande model

Se priser og tilbud på Moccamaster KBGT741 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Moccamaster KBGT741 er en kaffemaskine, som kan brygge frisk og dejlig kaffe direkte ned i termokanden, hvilket gøres hurtigt og uden at udsende nogen særlig støj.

Moccamaster KBGT741 kan ved første øjekast godt være lidt afskrækkende, da den har en lidt højere pris end de andre modeller i teste-guiden her, men man bør tage højde for at kvaliteten her er unik, samt termo funktionen, som selvfølgelig har en merpris. Moccamaster er kendt for deres 5 års garanti, samt mulighed for 10 år ved registrering, så det er afgjort en kaffemaskine der kan klare mange år.

Moccamaster KBGT741 er en kaffemaskine, som bærer præg af at være tidløs med det meget elegante og minimalistiske design, hvor der er er fokus på enkelthed og funktionalitet; den passer med andre ord ind i ethvert hjem. Funktionaliteten er helt i top, Moccamaster KBGT741 formår at brygge perfekt kaffe, som både foregår på rekord tempo, men samtidig hjælper termokanden med at holde kaffen varm i mange timer, uden at du behøver at have varmepladen tændt som på andre kaffemaskiner.

Er du på udkig efter udsøgt kvalitet og kræs indenfor almindelige kaffemaskiner, så er denne Moccamaster KBGT741 helt afgjort en kaffemaskine for dig.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,25 liter)
 • Med termokande
 • Testvinder – IcakurirenDrypstop
 • Testvinder – IcakurirenRustfrit stål, sort

Kaffe med kaffebønner

Er du klar til at købe din næste kaffemaskine?

En helt almindelig kaffemaskine er klart den mest populære måde at brygge kaffe på i Danmark. Vi håber derfor at du er kommet nærmere en endelig beslutning ved at have læst vores guide omkring valg af kaffemaskine.

Læs også om Kenwoord kaffemaskiner

Kaffemaskinen er fast inventar i næsten alle danske hjem, og med en traditionel kaffemaskine kan du nemt påbegynde brygning af kaffens mens du klarer andre ting om morgenen, samt du har muligheden for at fylde en termokande og tage med på arbejde, hvilket må siges at være en fordel fremfor hvis man sammenligner med en mere eksklusiv udgave af en kaffemaskine såsom en espressomaskine der er mest velegnet så få kopper ad gangen, dog har disse ofte en højere kvalitet målt på smag.

En almindelig kaffemaskine er næsten vedligeholdelsesfri, sammenlignet med f.eks. stempelkaffen, så har du her at gøre med en fuldautomatisk måde at lave kaffen på. Processen med at påfylde vand, doserer den korrekte mængde kaffe, og derefter blot trykke på en knap gør processen utrolig nem for alle mennesker. Næsten alle kaffemaskiner vi har på vores liste over bedste valg af kaffemaskiner sørger for at holde kaffen varm i x antal tid, hvilket er en fordel hvis man igen sammenligner med espressomaskiner eller andre kapselmaskiner, her skal kaffen nemlig drikkes når den er brygget.

Den klassiske kaffemaskine anbefales i hjem hvor kaffedrikningen nærmest er et ritual både morgen og aften. Du kan nemlig brygge en del kopper sådan at hele familien kan få kaffe på samme tid, samt en uendelig stor frihed til at vælge lige netop den type kaffe du bedste kan lide.

Vi anbefaler en almindelig kaffemaskine til de som har almindelige behov til en kaffemaskine. Derfor håber vi at du er kommet nærmere et valg af kaffemaskine efter at have læst denne artikel – det kan måske være du allerede har købt én af de maskiner vi har anbefalet? Du kan i hvert fald roligt bestille din næste kaffemaskine allerede nu velvidende at maskinen du modtager lever op til de krav du stiller til en almindelig kaffemaskine.

Køb på nettet og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved at købe din næste kaffemaskine på nettet. Rigtig mange gange vil du se at du kan spare 15-25% på din kaffemaskine blot ved at bestille den på nettet – en rabat man unægtelig kan ignorere. Så derfor vær opmærksom på denne lille fidus inden du køber din næste kaffemaskine.

Nogle af dem som er rigtig godt med på priserne er Wupti.dk samt Whiteaway.dk.

Vi her fra Bedste10 håber at du kunne bruge vores gratis guide, og kommer godt i mål med indkøbet af din næste kaffemaskine.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Familiejournal.dk

Familiejounalen.dk er det online univers for magasinet af samme navn. Familie Journalen fokuserer på hus, hjem og have, hvor du også kan finde anmeldelser af produkter. De har eksperter til at teste forbrugerprodukter og gøre det overskueligt for forbrugerne.

Familie Journalen har på deres hjemmeside udgivet en større anmeldelse og sammenligning af 6 forskellige kaffemaskiner. En husholdningslærer udførte testen og vurderede på baggrund af brugervenlighed, bryggetid og -temperatur de forskellige modeller. Både Moccamaster Clubline og Bosch Styline TKA6A041 er med i oversigten, hvor de bedømmes på en skala fra 1 til 6 point.

Anmeldelsen er udført den: 16. marts 2015
Du kan se anmeldelsen her

Coffeeness.de

Hos Coffeeness.de er de eksperter i god kaffe. De deler indhold, gode guides og anmeldelser af både kaffemaskiner, udstyr og kaffetyper. Baristaer skriver og anmelder for hjemmesiden.

Moccamaster Clubline har fået en udførlig anmeldelse af Coffeeness.de’s eksperter. Den gennemgås for de forskellige funktioner, kvaliteten og designdetaljer. De har også skrevet en guide til, hvordan du på brygger den bedste kaffe med maskinen. Dog påpeger de, at vandtanken ikke kan fjernes, så du skal fylde vand op direkte på kaffemaskinen.

Anmeldelsen er opdateret den: 25. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Råd & Rön

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk.

Hos Råd & Rön har de testet 18 forskellige kaffemaskiner og sammenligner dem i en stor oversigt. Alle kaffemaskinerne er vurderet på baggrund af: kaffekvaliteten, brygning, brugervenlighed og energiforbrug.

I toppen ligger Electrolux EKF7800 som topscorer med 82 point, Braun KF7020 og Siemens TC86303 får 81 point, mens Melitta Aroma Excellent Grande scorer 80 point. Moccamaster Clubline og Bosch TKA6A041 Comfortline ligger lige efter med henholdsvis 79 og 78 point.

Anmeldelsen er udført den: 21 november 2018
Du kan se anmeldelsen her

Dinside.dagbladet.no

Dinside.dagbladet.no er en norsk nyhedsside, der også deler testartikler og anmeldelser af forbrugerprodukter. De er en uafhængig instans, hvor redaktionen skriver deres indhold med målet om at hjælpe den almindelige forbruger.

Fra Moccamaster er modellerne KBG741 og Clubline med i oversigten, mens Bosch TKA6A041 også er medtaget. Modellerne er vurderet ud fra nye krav fra EU, hvor kaffemaskiner automatisk skal slukke, så de sparer strøm. I alt sammenlignes 10 forskellige kaffemaskiner, og Moccamaster KBG741, Moccamaster Clubline og Bosch TKA6A041 klarer sig godt i anmeldelsen.

Anmeldelsen er opdateret den: 27. august 2016
Du kan se anmeldelsen her

Politiken

Den danske avis Politiken udkommer bade i fysisk format, men også online deler de nyheder fra ind- og udland og andet indhold. Blandt andet har de et ekspertpanel, der tester forbrugerprodukter og laver udførlige anmeldelser.

Hos Politiken er Bosch Styline og Melitta Aroma Excellent Grande med i en testoversigt over 10 forskellige kaffemaskiner. Blandt andet er kaffemaskiner testet for kaffekvalitet, brugervenlighed og temperaturen. 9 ud af de 10 testede kaffemaskiner bliver ikke varme nok. Bosch Styline og Melitta Aroma Excellent Grande klarer sig begge fint i testen og kåres til topscorere.

Anmeldelsen er udført den: 18. juli 2012
Du kan se anmeldelsen her

Hemtrevligt.se

Hemtrevligt.se står bag Icakuriren, der tester og anmelder forbrugerprodukter. De laver især overskuelige oversigter, så forbrugerne nemt kan overskue markedet og finde de bedste produkter til deres behov.

Hos Icakuriren er 10 forskellige kaffemaskiner testet, og blandt andet er Moccamaster KBG741, Melitta Aroma Excellent Grande og OBH Nordica Legacy med i oversigten. Modellerne bliver bedømt med 1 til 5 hjerter, hvor Moccamaster KBG741 og Melitta Aroma Excellent Grande får 4 ud af 5. OBH Nordica Legacy scorer topkarakter med 5 ud af 5 hjerter.

Anmeldelsen er udført den: 4. april 2016
Du kan se anmeldelsen her

Testfakta.dk
Testfakta – Svensk testmagasin, som udgiver deres test på dansk også.
Stiftung Warentest
Stiftung Warentest – Tysk testmagasin

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Electrolux EKF7800

Electrolux EKF7800

Electrolux EKF7800 er en stilren kaffemaskine fra Electroluxs Expressionist Collection. Den er udstyret med forskellige praktiske og hjælpsomme funktioner, som gør hverdagens kaffebrygning meget nemmere. Denne model er udråbt som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk, og de fremhæver også maskinens funktioner, særligt muligheden for at programmere timerfunktioner om aftenen, så kaffen står klar næste morgen, når du står op. Hvem elsker ikke det?

PureAdvantage vandfilter gør smagen meget bedre!

Kaffemaskinen er udstyret med et vandfilter, PureAdvantage, som filtrerer vandet og arbejder sammen med aromafunktionen, så der bliver brygget en kaffe, som smager bedre end normalt. Dette gør, at kaffen får en kraftigere syrlighed og fremhæver samtidig de bitre smagsnuancer.

Alt i alt så brygger maskinen en rigtig god kaffe, som selv de luksuriøse smagsløg vil blive tilfredsstillet af.

Derfor anbefaler vi Electrolux EKF7800 til dig

Det er ikke kun os, som vil anbefale denne maskine til dig. Denne model er ikke kun blevet anmeldt og udnævnt til bedste i test af Forbrugerrådet Tænk, som har givet den en bedømmelse på 82 ud af 100%, og har blandt andet har fokus på maskinens evne til at brygge en god kaffe og de mange praktiske funktioner. Råd & Rön følger også trop og har vurderet Electrolux EKF7800 som bedst i test i deres anmeldelse. Hos Electrolux selv har modellen fået 4,5/5 stjerner ud af 20 anmeldelser. Anmeldelserne fremhæver især kaffemaskines gode bryggeevne og muligheden for at bruge timerfunktionen.

Kaffemaskinen har også en stor kapacitet på 1,6 liter og har mulighed for at brygge op til 12 kopper. Dette er perfekt til dig, som drikker meget kaffe i løbet af dagen eller ofte får gæster, og har brug for at lave mange kopper af gangen.

Electrolux EKF7800 vs. markedet

Electrolux EKF7800 er ikke bare hvilken som helst kaffemaskine. Der er selvfølgelig en grund til den er testvinder forskellige steder. Maskinen tilbyder mange funktioner, som normalt kun tilbydes af dyrere kaffemaskiner, og du får derfor en høj værdi for pengene ved at købe denne model. Den adskiller sig særligt fra andre kaffemaskiner på markedet, da den tilbyder en timerfunktion, som kan brygge kaffen for dig, så du kan få en kop som det første om morgenen. Det er der ikke mange andre maskiner som tilbyder dig til denne gode pris.

Specifikationer

 • Programmerbar timer på display
 • Kapacitet: 1,6 liter
 • Anti-dryp
 • Selvrensende program
 • Op til 12 kopper
 • Automatisk slukning efter 40 min.
 • Testvinderen hos Forbrugerrådet Tænk

OBH Nordica Legacy 

På en sidste plads i denne test finder vi også en fantastisk kaffemaskine, nemlig modellen fra OBH Nordica, som hedder Legacy. Med et retro design, samt en god evne til at lave kaffe på en nem måde, så er dette bestemt en kaffemaskine som er pengene værd, hvis man ønsker en retro kaffemaskine.

OBH Nordica Legacy formår at brygge dejlig og smagfyldt kaffe, som selvfølgelig er brygget ved den rette temperatur. Du bør bestemt ikke lade dig narre af, at den findes sidst på denne liste, da den hos Icakuriren blev kåret som værende bedst i test blandt 10 andre modeller. Den får især plus point for at være nem at anvende. Med nyttige funktioner som kalkindikator, ledningsskjuler samt automatisk sluk efter 40 minutter, så er det en kaffemaskine som kan bruges af de fleste!

Du kan bestille modellen i flere farver, hvis den lyse model ikke lige er dig. Du finder OBH Nordica Legacy i blandt andet sort, sølv, grøn samt cremehvid.

Uden tvivl en super kaffemaskine til pengene, hvor den med de retro look også skiller sig markant ud på den positive måde.

Specifikationer:

 • 10 kopper (1,25 liter)
 • Autosluk
 • Kalkindikator
 • Fås i sort, hvid, sølv og mintgrøn

Læs også: Bedste Espressomaskine

FAQ

Hvilke kaffemaskiner er de bedste?
Nogle af de bedste kaffemaskiner, som du kan købe lige nu, er blandt andet modellerne Moccamaster Clubline, Siemens TC86303 og Philips HD7766/00. Modellerne indeholder nogle smarte og praktiske egenskaber, hvilket har resulteret i, at de har fået nogle fantastiske anmeldelser i en række forskellige tests.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en kaffemaskine?
Når du skal købe en kaffemaskine, skal du være opmærksom, at du køber en maskine, som passer til dine behov. Kaffemaskiner fås med mange forskellige egenskaber, hvormed de også varierer meget i pris. Dermed kan du komme til at købe en alt for avanceret kaffemaskine i forhold til dine behov.
Hvor lang tid holder kaffemaskiner?
Når du køber en ny kaffemaskine, så kan du forvente, at den mindst kommer til at holde i fem år, førend det bliver tid til at skifte den ud. Dog kan du sagtens forlænge levetiden af din kaffemaskine helt på til 10 år, hvis du sørger for at vedligeholde den.
Skal jeg slukke min kaffemaskine?
Ja, når din kaffemaskine ikke er i brug, så bør du som udgangspunkt altid slukke den, med mindre den skal bruges inden for den nærmeste fremtid. Når du slukker kaffemaskinen, så giver du varmelegemerne tid til at køle ned, hvilket kan være med til at forlænge maskinens levetid.