Skrevet d. 16. maj 2017 af Andreas Thomsen

Espressomaskine test 2018: Find den bedste maskine

Espressomaskine test 2018: Find den bedste maskine
4.3 (85%) 4 votes

Hvis du arbejder hjemmefra, eller du måske blot ønsker at løfte niveauet og kvaliteten på den kaffe du drikker, så er du måske klar til at tage skridtet og investere i en din egen Espressomaskine, hvor du kan løfte kvaliteten af din kaffe markant.

Hvis dette er tilfældet, så finder du formegentlig denne espressomaskine test meget anvendelig, da vi har sammenlignet de bedste espressomaskiner du kan købe herhjemme, sådan at du kan vælge lige netop den maskine der matcher dine behov bedst. Vi har taget udgangspunkt i hvilke behov der er mest normale, når vi snakker den almene kaffeforbrug i 2018 – hvorfor du finder espressomaskiner i forskellige prisklasser. Prisen har ikke valgt rækkefølgen – vi har udvalgt disse efter hvad du får mest kvalitet for pengene ved.

Hvilken Espressomaskine er den bedste at købe i 2018?

Vores liste over bedste espressomaskiner:


1. DeLonghi ECAM 21.117.B

 • Testvinder
 • Høj kvalitet

Delonghi ECAM Espressomaskine

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.169,00 2.169,00 Til butik →
2.248,00 2.248,00 Til butik →
2.248,00 2.248,00 Til butik →
4.699,00 4.699,00 Til butik →

DeLonghi ECAM 21.117.B er en fuldautomatisk espressomaskine, som tilbyder en lang række af justeringer for at ramme lige netop den kaffe du synes er perfekt. Med andre ord er denne maskine ideel til at lave kaffen meget personlig, og ligesom du kan lide den. Espressomaskinen er i et meget simpelt, men kompakt design, hvilket giver mange fordele når det kommer til placering af maskinen i køkkenet.

Denne Espressomaskine kan anvende både kaffebønner, men også formalet kaffe, hvilket giver nogle muligheder for at lave endnu flere typer af kaffer.

DeLonghi maskinen har et brugervenligt display, hvor selv den mest uerfarne bruger kan foretage både valg, men ligeledes også justeringerne, der gør kaffeoplevelsen helt unik. Den er nem at betjene, og alle knapperne på maskinen er placeret foran på et frontpanel, hvor det tydeligt fremgår hvilke funktioner knapperne har hver især.

DeLonghi 21.117.B espressomaskinen har en kraftig motor. Ikke en der larmer, men en god motor der leverer når der er behov for det, og med en produktion der er ens uanset om der brygges en eller to kopper kaffe af gangen. Kaffemaskinen har en smart autosluk funktion, der gør at den er energibesparende, samt mindsker risikoen for at der skulle ske uheld når man ikke var ved maskinen. Med en effekt på 1450 watt, så er motoren klart en force hos denne Espressomaskine.

Et væld af muligheder 
Hvis du kan lide at lege med kaffensverden og vil lave diverse chokolatter, eller latter generelt, så har denne maskine en manuel mælkeskummer, som fungerer rigtig godt. Mælkeskummeren blander mælk, luft og damp hvilket resulterer i den kraftige fyldige mælkeskum, som du måske kender fra den lokale café.

Hvis du virkelig vil kræse for din kaffe, så giver DeLonghi modellen muligheden for at tilpasse temperatur, aroma, vandmængde og kaffemængde lige som du ønsker det. Med tre justerbare temperaturer, kan du få din kaffe lige præcis som du ønsker den. Kværnen kan male din kaffe ligesom du drømmer om, med 13 forskellige niveauer giver det dig muligheden for at lege med smagen, og derved teste hvordan du bedst kan lide din kaffe.

Rengøringen af denne DeLonghi ECAM 21.117.B er nem, da den er udstyret med både rengørings- og afkalkningsprogram.


2. Philips 3000 Series HD8821/01

 • Topscorer – Råd & Rön
 • God til prisen

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.633,00 2.499,00 Til butik →
2.633,00 2.633,00 Til butik →
2.633,00 2.633,00 Til butik →
2.633,00 2.633,00 Til butik →

Nummer to på vores liste over de bedste espressomaskiner på markedet er Philips 3000 Series HD8821/01. Navnet er bestemt ikke simpelt, men det er designet til gengæld, og det er en maskine, som man gerne vil have stående fremme i køkkenet. Philips’ espressomaskine udmærker sig særligt ved at være utrolig brugervenlig, ligesom den brygger sindssyg god kaffe!

Philips’ 3000 Series får flotte karakterer over hele linjen i diverse espressomaskine tests, hvor den bl.a. får topkarakterer for både kaffens smag og den elegante crema på toppen. Herudover roses den for at præstere en perfekt bryggetemperatur under pres, hvilket er meget overraskende til den pris, som espressomaskinen sælges til!

Indbygget mælkeskummer og smart memory-funktion!

Kaffe er ikke bare kaffe, og smagen af den helt rette kop kaffe er meget individuel. Netop derfor har Philips gjort det let at justere kaffens smag med de 5 manuelle trin. Maskinen kan skifte mellem espresso og almindelig kaffe ved blot et tryk på en knap, og du kan lave mange forskellige typer af kaffe på den smarte espressomaskine.

Philips 3000 Series kommer med en beholder til hele 250 gram kaffebønner, ligesom den kan indeholde op til 1,8 liter vand. Hvis du dertil ligger kapaciteten på 15 kopper kaffe i grumsbeholderen, så skal du kun sjældent fylde maskinen op. Espressomaskinen har en smart memory-funktion, der kan huske den rette kaffeindstilling for en enkelt person – perfekt, hvis man er flere om én maskine i hjemmet!

Den yderst brugervenlige espressomaskine kan ydermere brygge to kopper kaffe ad gangen. Denne kaffe kan brygges i stort set alle glas, da maskinen kan justeres til at passe til op til 15 cm høje glas. Der er med andre ord fri bane til livet som barista, hvis du vælger denne model fra Philips til dit køkken. Testresultaterne taler i hvert fald for, at dette er en mageløs espressomaskine!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,8 liter
 • Bønnebeholder: Op til 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, manuel
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Huskefunktion for 1 profil
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – op til 15 cm

3. Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Råd & Rön

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.799,00 1.799,00 Til butik →
1.876,00 1.876,00 Til butik →
1.899,00 1.899,00 Til butik →
2.000,00 2.000,00 Til butik →

Hvis du leder efter en ny espressomaskine, men ikke ønsker endnu et stort skrummel i køkkenet, så er Melitta Caffeo Solo måske den rette maskine til dig! Her får du en utrolig kompakt maskine, der stadig har de vigtigste funktioner, ligesom den bryggede kaffe er mindst ligeså god som mange af de dyrere maskiner – what’s not to like?

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk klarer sig særdeles godt i diverse espressomaskine tests, og den scorer høje karakterer i test hos Coffeeness og Råd og Rön. Testresultaterne peger på, at du får fantastisk smag og korrekt bryggetemperatur til en rigtig god pris, ligesom brugervenligheden er i top. Der er ligeledes lutter roser til den automatiske mælkeskummer, der giver mulighed for masser af gode kopper kaffe!

Kompakt maskine med masser af muligheder!

Melitta Caffeo Solo er ikke mere end 20 centimeter bred, men er alligevel pakket med alle de funktioner, som du har brug for. Det er nemt at lave 1-3 kopper kaffe af gangen med 1,2 liter i tanken, ligesom bønnebeholderen har plads til 125 gram kaffe – rigelig med plads til almindelig hverdagsbrug, og du behøver ikke fylde maskinen op hele tiden.

Caffeo Solo udmærker sig også særligt ved at have en automatisk mælkeskummer, der kan levere både varm og almindeligt, skummet mælk. Du sætter blot en beholder med mælk for enden af slangen og wupti – så er der lækker mælk til din kaffe latte. Melitta har gjort det nemt at brygge kaffen med et simpelt betjeningspanel, ligesom du kan slukke maskinen helt, når du ikke har brug for den mere.

Betjeningspanelet inkluderer bl.a. en drejeknap til både ønsket kopstørrelse og til kaffestyrke og kaffetemperatur, og dermed kan du let justere kaffen, så den passer til din smag. Herudover gør det justerbare udløb det let at lave to store kopper kaffe på samme tid – så bliver dagen på hjemmekontoret pludselig lidt bedre!

Melitta har skabt en kanon espressomaskine, som klarer sig godt i test, og der er ingen tvivl om, at dette er modellen, hvis du vil have en kompakt espressomaskine af høj kvalitet. Du får en virkelig god kop kaffe, og hvis du er til lækkert mælkeskum, så er dette det perfekte match til dig – vi kan i hvert fald anbefale netop denne model til det moderne hjem!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Mælkeskummer: Ja, automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb

4. Saeco HD8977 espressomaskine

 • Gode anmeldelser

Saeco HD8977

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
7.997,00 7.885,00 Til butik →
9.047,00 9.047,00 Til butik →

Espressomaskinen vi har valgt at give 5. pladsen til tilfalder Saeco HD8977. Der er her tale om en som de andre fuldautomatisk espressomaskine, som giver dig en lang række muligheder. Med over 18 kaffespecialiteter at vælge, så er det ydermere muligt at tilslutte din tablet, hvor du nemt kan starte ligenetop den kaffe du gerne vil have serveret. Som en ægte espressomaskine, så har denne også en mælkebeholder, som gør at der kan laves en lækker og skummet mælkeskum, som går perfekt til dine latter mm.

Du kommer helt afgjort til at lege lidt med de mange muligheder denne maskine tilbyder. Muligheden for at indstille alt ligefra kaffestyrke, længde, temperatur smag og flere giver dig et fantastisk resultat, og alle disse specialiteter kan klares med et enkelt tryk på din iPad. Du kan fra din tablet bestille to kopper kaffe ad gangen, da den har to haner – men husk at stille kopper under hanerne inden du drager nytte af teknologien og bestiller kaffe fra sofaen.

Espressomaskinen er mulig at teste i 60 dage – hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så gives alle pengene retur. Maskinen har 2 års garanti.

Denne espressomaskine fra Saeco har autosluk funktion, så det giver ikke anledning til bekymringer hvis du har glemt at slukke – ligeledes er det også energibesparende. Den er fremstillet i lækre materialer hvor rustfrit stål og plastic udgør det flotte skelet. Espressomaskinen kan brygge 18 forskellige specialiteter, og alle kan justeres efter de tidligere nævnte parametre. Saeco har hukommelse til at du på displayet kan gemme op til 6 personers yndlingskaffe – så kan de fleste i husstanden have deres eget program.

Kapaciteten er på 270 g. bønner, og vandbeholderen i maskinen kan indeholde 1,7 liter vand. Pumpetrykket er forholdsvis normalt, og ligger på 15 bar, som vi også ser det i mange andre maskiner. Effektforbruget ligger på 1900 watt, lidt højere end andre modeller.


5. Siemens EQ.3 s300

 • Topscorer – Coffeeness
 • Topscorer – Infoboard

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.127,00 3.127,00 Til butik →
3.499,00 3.499,00 Til butik →
4.299,00 4.299,00 Til butik →

Strygende direkte ind på 5. pladsen i vores store gennemgang af espressomaskiner finder vi denne mageløse maskine fra Siemens! Her får du en utrolig simpel espressomaskine, der klarer sig fantastisk godt i test, og du vænner dig hurtigt til den brugervenlige oplevelse, som Siemens EQ.3 s300 leverer fra start til slut. God kaffe uden de store dikkedarer!

Siemens EQ.3 s300 har opnået flotte anmeldelser hos bl.a. Coffeeness og hjemmesiden Infoboard, og det fremhæves særligt, at den laver velsmagende kaffe ved blot et tryk på en knap. Disse brugervenlige kvaliteter suppleres flot med muligheden for at justere kaffens styrke, ligesom du kan skumme mælk, hvis dette har interesse!

Nyskabende design med smart oneTouch-panel!

Siemens er normalt foran deres konkurrenter, når det kommer til design og brugervenlighed, og det er også netop på disse to punkter, at denne espressomaskine excellerer i test. Som noget nyt er mælkeskummeren placeret midt i udløbet, hvilket gør det muligt at lave mange kaffevariationer uden at flytte glasset rundt flere gange, og skummeren kan efterfølgende afmonteres og vaskes i opvaskemaskinen – det er godt tænkt!

Herudover kommer denne espresso-model med et intuitivt oneTouch-panel på toppen, hvor du let kan lave f.eks. Cappuccino, espresso og latte ved blot ét tryk. Kaffens styrke justeres ligeledes her, og du kan endda varme din kop på toppen af maskinen, inden du fylder kaffe i den. Der er med andre ord kælet for detaljerne på denne maskine – godt gået, Siemens!

Til sidst fremhæves det i testresultaterne, at denne espressomaskine har en vandbeholder på 1,4 liter, og den har plads til imponerende 250 gram kaffebønner på én gang. Dermed skal du kun fylde vandet op indimellem – resten passer næsten sig selv. Maskinen passer altså perfekt til 1-2 kaffedrikkere, der kan nyde velsmagende kaffe hver dag.

Siemens EQ.3 s300 er en bundsolid espressomaskine, der har mange af de kvaliteter, der er særligt fokus på i test: Stor brugervenlighed, velsmagende kaffe og let rengøring. Titlen som topscorer taler helt for sig selv, og derfor kan vi da også roligt anbefale denne model, hvis du vil have lækker kaffe til en flot pris!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,4 liter
 • Bønnebeholder: 250 gram
 • Mælkeskummer: Ja, semi-automatisk
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – også velegnet til højere glas
 • Mælkeskummer kan afmonteres og vaskes i opvaskemaskine

6. Melitta Caffeo Solo

 • Topscorer – Coffeeness

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.799,00 1.799,00 Til butik →

Den vakse læser vil nok indse, at vi allerede har gennemgået storebroren til denne espressomaskine lidt længere oppe – og Melitta Caffeo Solo er på mange måder lig med den lidt dyrere Solo-model! Den helt store forskel er, at man her må undvære mælkeskummeren, hvilket til gengæld betyder, at Caffeo Solo er en billigere espressomaskine end mange af konkurrenterne!

Melitta Caffeo Solo får stor ros i test hos Coffeeness og blandt køberne, hvor det simple design med intuitive funktioner har en særlig stor stjerne. Du er garanteret en ligeså velsmagende kaffe som i den dyrere model, men dette er det helt rette valg, hvis du ikke bryder dig om kaffe med mælk i – kvaliteten er i topklasse!

Simpel maskine med brugbare funktioner!

Melitta Caffeo Solo er en kompakt espressomaskine, der er meget brugervenlig. Betjeningspanelet indeholder kun få knapper, og det er derfor let at lave velsmagende kaffe. Maskinen gør dette til perfektion, men ikke meget andet, hvorfor den er en stor favorit blandt de købere, der kan lide deres kaffe sort.

Caffeo Solo er dog ikke blottet for smarte funktioner, da du både kan justere kaffens styrke og benytte dig af det dobbelte udløb til at brygge to kopper kaffe på samme tid. Det højdejusterbare udløb gør det let at lave kaffe i høje glas, ligesom du kan lave en lille kop espresso, hvis du har lyst til at drømme dig ned til en italiensk fortovscafe!

Ligesom dens dyrere storebror, så kommer Melitta Caffeo Solo med en vandbeholder på 1,2 liter, der er perfekt til daglig brug, og herudover har du plads til 125 gram bønner på samme tid. Maskinen bruger mellem 7,5 og 12 gram bønner pr. brygning, og der er derfor lagt op til mange dejlige stunder med fantastisk kaffe!

Alt i alt kan vi kun anbefale denne espressomaskine, da den på linje med Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, leverer fantastiske resultater i test. Kaffebrygningen er af høj kvalitet, og hvis du ikke behøver en mælkeskummer i det daglige, så ville vi klart gå med denne model i stedet. En billig espressomaskine, som du helt sikkert bliver glad for!

Specifikationer:

 • Vandbeholder: 1,2 liter
 • Bønnebeholder: 125 gram
 • Renseprogram: Ja, automatisk
 • Autosluk
 • Justerbart udløb – op til 13 cm

7. Philips HD8829 espressomaskine

 • Topscorer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.956,00 2.956,00 Til butik →
3.457,00 3.457,00 Til butik →

Som nummer 8 på listen over bedste espressomaskiner har vi valgt Philips HD8829/01. En espressomaskine der er designet i et meget kompaktlook, med en keramisk kværn af virkelig høj kvalitet. Udstyret med en en knaps betjenings funktion til enten almindelig kaffe, cappuccino eller espresso. Du har mulighed for at regulere på kværningen, hvilket betyder at hver bruger af maskinen kan tilpasse kaffens smag efter ønske. Som mange andre maskiner, så er denne ligeledes udstyret med en ekstern mælkebeholder som kan producere den lækre bløde mælkeskum.

Philips HD8829/01 betjenes på den skrå front hvor knapperne er mærket med piktogrammer. Med muligheden for at brygge to kopper kaffer samtidig forventes det også at det kan klares på relativ kort tid. Den hurtige vandkoger i denne Phillips espressomaskine, samt de 2 haner gør at de to kopper er brygges på samme tid som én. Hanens udløb er justerbart i højden, hvilket giver mulighed for at benytte alle former for glas du ønsker til din kaffespecialitet – du er altså ikke indlagt til kun at kunne bruge en størrelse kop.
Kværnen kan som tidligere nævnt justeres til forskellige grader af hvor kværnet bønner skal være, men der er også en indbygget hukommelse der gemmer dine favoritindstillinger.

Philips HD8829/01 har som tidligere nævnt en keramisk kværn af høj kvalitet, hvilket giver en række fordele i forhold til eksempelvis de meget brugte stål kværne. En af fordelene ved dette er at du mindsker risikoen for en brændt kaffesmag på grund af overophedning. Keramiske kaffekværne arbejder mere stille sammenlignet med de rå stål kværne, og faktisk også ofte har en længere levetid, så klart et plus for Philips HD8829/01.

Mælk kan nemt blive surt/beskidt, så derfor har Philips HD8829/01 en “milk clean” funktion, som nemt rengør de mælkeførende dele af espressomaskinen. Automatisk rengøringsprogram er også en del af maskinen ligesom det automatiske afkalkningsprogram.

Kapaciteten i denne maskine er 1,8l vand, samt plads til 250 gram bønner i beholderen.


8. Jura Ena Micro 90 espressomaskine

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
6.995,00 6.995,00 Til butik →

Jura Ena Micro 9 er en meget enkel med dog stilfuld espressomaskine. Maskinen passer rigtigt godt ind i et hjem hvor der ikke er voldsomt meget plads på køkkenbordet, eller hvor end man havde tænk sig at placere den, dog er den super hvis plads ikke er det største aktiv. På trods af et ellers meget minimalistisk og kompakt design, så er det der dog garanti for en meget velsmagende kop kaffe. Der er mulighed for at vælge imellem hele 5 i forvejen indstillede kaffespecialiteter, med muligheden for at justere kaffestyrken ved hver enkel slags kaffe. Der kan justeres for mængden af bønner der kværnes til en kop kaffe, og dette interval svinger mellem 6 og 10 gram per kop.

Trods en mindre motor i denne model espressomaskine, så leveres der god og vedvarende drift. Effektforbruget i denne lille maskine ligger på 1450 watt under driften, og pumpen har et tryk på 15 bar som er meget almindeligt i espressomaskiner, og langt størstedelen af lignende maskiner benytter også 15 bar.

Den automatiske slukfunktion er en del af maskinen, og sikrer både at du ikke forlader en varm maskine i flere timer, samt at den er energibesparende, da den slukker efter ‘x’ antal minutter uden aktivitet. Den indbyggede kaffekværn fungerer rigtig fint, og kan male bønnerne efter eget ønske. Fordelen ved den indbyggede beholder er at den bevarer de mange aromaer i kaffen, og bibeholder deres gode smag.

Når det kommer til den populære mælkeskum, så er det et personligt valg du tager med denne maskine. Den er udstyret med 2 haner, hvor den ene giver en let creme til toppen, mens den anden giver dig en lækker blød mælkeskum, alt dette kan du selv vælge blot med et tryk på knapperne der bestemmer om dette er med eller ej.

Der er to udløb som er til kaffe og mælkeskummen. Disse er justerbare, sådan at du kan benytte den type kop/glas du ønsker under hanernes udløb. Du kan justere vandmængden hvis du benytter mindre kopper.

Det smarte rengøringsprogram gør at den er utrolig nem at rengøre. Kaffegrumsbeholder skifter du naturligvis manuelt – her er der plads til 9 portioner inden den skal skiftes igen.


9. Philips HD8914/01 espressomaskine

 • God til prisen
 • Kvalitetsmaskine

Philips espressomaskinePhilips HD8914/01 er også en fuldautomatisk og helt afgjort en eksklusiv model i et meget elegant design der vil pryde de fleste hjem. Espressomaskinens udforming giver anledning til at placere dem forskellige steder i hjemmet, og det elegante rustfrie stål ser meget moderne og ekslusivt ud. Maskinen tilbyder de flest tænklige former for kaffer, hvor både formalet kaffe samt kaffebønner er en mulighed. Der er mange justeringsmuligheder, som dog er overkommelige at mestre, men giver mulighed for at få din kaffe eller espresso med lige præcis de forhold du ønsker. Valg af aroma, temperatur og kaffens fyldighed er nogle af de indstillinger der gør denne maskine ret attraktiv.

Frontpanelet der er designet yderst flot er der hvor du vælger dine kaffespecialiteter. Det hele styres på dette frontpanel, hvor du vælger hvilken type kaffe/espresso du gerne vil have, blot med et tryk på en af knapperne. Som tidligere nævnt kan du indstille maskinen efter dine smagsløg, sådan at du kaffen serveres med præcis den aroma mængde du godt kan lide. Du skal på ingen måde frygte om denne kan betjenes af uerfarne espresso kyndige folk – knapperne på frontpanelet indikerer meget tydeligt de forskellige knappers funktioner, og gør det nemt for de fleste at brygge en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Espressomaskinen kan selv huske hvilken kaffe du bedst kan lide – så dette kan du indstille som værende den standard kaffe.

Espressomaskinen skal først afkalkes efter at have brygget 5.000 kopper kaffe – dette skyldes det gode filter der sidder i maskinen. Ligeledes har maskinen et automatisk rengøringsprogram, som blot gør det endnu nemmere at være ejer af denne Philips HD8914/01.

Philips HD8914/01 har en yderst kraftig motor hvis man sammenligner med andre modeller, men den leverer en fin drift. Effekten ligger på 1850 watt og har en standby funktion, hvilket gør maskinen mere energivenlig. Man kunne måske have ønsket sig en autosluk funktion, men det har denne maskine dog ikke.

Philips HD8914/01 er udstyret med keramiske kværne, som uden tvivl er den bedste type af kværne du kan få. Du undgår nemlig alle tænklige former for overophedning under kaffens brygning, hvilket gør at du ikke får en brændt smag af bønner i din kaffe. En klar fordel sammenlignet med de traditionelle stålkværne. Disse keramiske kværne er ydermere også markant nemmere at rengøre, hvilket er et tema der går meget igen på denne espressomaskine. Kværnene giver ligeledes mulighed for at du selv kan bestemme aroma styrken i din kaffe, hvor mulighederne er jævn, mild eller stærk.

Mælkeskummeren som ofte er ekstern er en intergreret del af denne espressomaskine. Det kan være en fordel for smagen at den er integreret, da luft, mælk og damp blandet i det bedste forhold, hvilket ofte giver det bedste resultat når man kigger på den endelige skum. ‘

Philips HD8914/01 har en vandbeholder der kan rumme 1.8l vand, så der kan laves relativt mange kopper inden genopfyldning. Der er plads til 250 gram kaffebønner i beholderen, og med et pumpetryk på 15 bar er dette er ganske fornuftig espressomaskine.


Hvis du nåede helt til vejs ende i dette indlæg, så håber vi at du nu er lidt mere besluttet på hvilken espressomaskine du skal købe.

Læs også: Kaffekværn Test 2018