Skrevet d. 13. december 2018 af Markus Tornefeldt

Termokrus test 2019 – Her er de bedste termokrus

Termokrus test 2019 – Her er de bedste termokrus
3.8 (76%) 10 votes

Hvis du er, som danskerne er flest, så kan du næsten ikke undvære minimum én god kop kaffe om morgenen for at sætte dagen godt i gang. Mange vælger at tage denne kop på farten, da kaffe helst skal nydes i stedet for at blive kylet ned, og det er netop her, at et godt termokrus kommer ind i billedet. Kaffe skal nydes ved den rette temperatur, og med et godt termokrus kan du nyde din kaffe over mange timer, hvis du da kan vente så længe.

Termokrus findes i mange forskellige afskygninger og i mange forskellige prisniveauer, men der er ingen tvivl om, at der er meget stor forskel på de forskellige modeller. Nogle kan have mere eller mindre væske i, andre er bedre til at holde på varmen, og af den grund har vi sat os for at finde svaret på følgende spørgsmål: Hvilket termokrus er det bedste til prisen? Vi vil meget gerne gøre dig klogere på de forskellige termokrus, så du selv kan finde ud af, hvilket der lever bedst op til dine behov.

Vi har lavet den store termokrus test, så du kan få glæde af fuldstændig uvildige resultater fra omfattende tests. Vi har udvalgt de absolut bedste termokrus på markedet lige nu vurderet ud fra forskellige parametre som pris, kvalitet og evne til at holde på varmen, og du kan læse mere om resultaterne af den store termokrus test herunder!

Bedste TermokrusTestvinderSet hos:
Bodums Rejsekrus 35JaHW-Homeware.dk

Læs mere

JaHW-Homeware.dk
Objektivkruset TopscorerCoolstuff.dk
 WOW Termokrus JaWupti.com
Esbit termokrus JaWupti.com

Vi har testet de bedste termokrus på markedet

Vi har lavet den store termokrus test for markedet i 2019, så du er klædt bedst muligt på til at finde det rette termokrus til netop din livssituation. Herunder har vi samlet de bedste kvaliteter ved de forskellige termokrus, så du kan blive inspireret til at nyde en god kop kaffe på farten – på en både stilfuld og lækker måde. Vores test har allerede hjulpet mange danskere til et køb af det rette termokrus, og vi er helt sikre på, at der også er et termokrus til lige netop dig herunder. Står du og mangler kaffemaskinen, så har vi også en gennemgang af netop kaffemaskiner. 


1. Bodum Rejsekrus plastik med klik låg 35 cl

Hvis du leder efter det bedste termokrus til at have med på farten, så er dette eksklusive og specialudviklede termokrus fra Bodum din ven i nøden! Et fantastisk termokrus med et design i verdensklasse, som helt sikkert fortjener titlen som testvinder i vores termokrus test!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
149,95 138,95 Til butik →
349,00 349,00 Til butik →

Dette unikke krus fra Bodum er et termokrus af højeste kvalitet og i de bedste materialer, som i høj grad er tidløst og eksklusivt fra inderst til yderst. Du finder ikke et mere ikonisk og effektivt krus på markedet, og der er ingen tvivl om, at Bodum har taget deres store viden om kaffe og kopper med til bordet, da de designede denne lækkerbisken.

Velegnet til både varme og kolde drikke med et perfekt greb

Bodum Travel Press Set er et termokrus ud over det sædvanlige, der er utrolig velegnet til både varme og kolde drikke, da det isolerer utrolig godt overfor udefrakommende temperaturer. Dermed kan du nyde din varme kaffe eller te, ligesom din sodavand eller saft holdes koldt i længere tid ad gangen.

Bodums geniale termokrus har et design i topklasse, som er ikonisk og fantastisk smukt. Der er anvendt de bedste materialer, som primært er rustfrit stål og silikone, hvilket sikrer et fantastisk design, der også er utrolig praktisk! Silikonen giver dig den perfekte greb rundt om kruset, og du ved altid, hvor du har det.

Udover det eksklusive design får du også muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver, der kan være med til at afspejle din personlighed bedst muligt. Og du kan være sikker på, at låget holder tæt, da der er et praktisk låg med prop til åbning – helt tæt, når du ikke bruger det – helt lukket, når du er på farten.

Alt i alt finder du ikke et mere ikonisk og eksklusivt termokrus end Bodum Travel Press Set! Du får den ultimative mobilitet i et verdensklasse design, som holder din favoritdrik varm i mange timer. Vi er ikke i tvivl om, at dette termokrus fortjener hyldest som vores testvinder i den store termokrus test!

De vigtigste specifikationer: 

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål og silikone.
 • Mange forskellige farver – din personlige stil
 • Fremragende til både varme og kolde drikke

2. Eva Solo To Go Cup termokrus

Eva Solo To Go Cup har mange fine kvaliteter, der adskiller det fra resten af termokrusene på markedet, og hvis du leder efter det perfekte design, som du kender fra dine termokander, så bliver du bestemt ikke skuffet over termokruset fra Eva Solo!Eva solo termokrus

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
199,95 238,95 Til butik →
189,95 249,95 Til butik →

Vi var utroligt imponerede over dette termokrus fra Eva Solo, som kombinerer det eksklusive Eva Solo design med mobiliteten og det praktiske fra termokrusets verden. Der er ikke gået på kompromis med noget som helst, og vi kan slet ikke få armene ned efter vores store termokrus test!

Rengøringsvenligt krus med et funktionelt låg

Noget af det, som særligt adskiller Eva Solo To Go Cup fra alle de andre termokrus på markedet, er, at det har alle de stilede og moderne detaljer, som andre fabrikanter glemmer at implementere! Dette gælder f.eks. det faktum, at kruset fås i mange forskellige farver, så der med garanti er en farve, der passer til lige netop din personlighed.

Eva Solos termokrus har den lækre detalje, at det kan tåle rengøring i opvaskemaskine. Mange termokrus skal vaskes i hånden – men den tid er ovre med dette fantastiske krus! Herudover kan du betjene det funktionelle låg med én hånd med den smarte klik-funktion, der bare spiller på farten – i bilen, toget eller bussen.

Eva Solo associeres altid med et verdenskendt og særdeles minimalistisk design, og dette gælder i særdeleshed også for netop To Go Cups design! Du får et gennemført og stilrent design, som folk vil være misundelige over at gå glip af, og det vil med garanti løfte dit samlede udtryk til nye højder.

Til sidst er det værd at nævne, at Eva Solo To Go Cup har et dobbeltvægget design med vakuum-effekt, hvilket isolerer særdeles godt og gør det flotte design til et brugbart og uundværligt stykke udstyr i din dagligdag – og fik vi nævnt, at termokruset tilmed er drypfrit?

Eva Solo har begået en mindre genistreg med dette fantastiske termokrus, der fungerer fantastisk som designobjekt på farten, men som også gør det, det skal: Det holder din valgte væske ved den rette temperatur! Et solidt og eksklusivt krus, der bestemt fortjener den høje placering i vores store termokrus test!

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål, kunststof og silikone.
 • Dobbeltvægget kerne for god isolering
 • Smart klik-funktion i låget

3. Objektivtermokrus – perfekt til den aktive fotograf!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,00 138,00 Til butik →

På 3. pladsen i vores test af termokrus finder vi objektivtermokruset, der er som skabt til den aktive fotograf! Et termokrus skal naturligvis kunne holde kaffen varm i lang tid, men derfor gør det jo ikke noget, at den matcher til den interesse, man har. Med et termokrus i objektivform i tasken får du det bedste fra begge verdener; kvalitet- og designmæssigt!

Praktisk, holdbart og holder længe på varmen!

Objektivkruset er ikke blot en sjov gimmick – det er et utrolig praktisk stykke udstyr, som du kommer til at sætte pris på. Kruset kan have 3,5 deciliter varm væske i sig, og med en højde på blot 16 cm skal du ikke have en ekstra taske med for at have plads til det. Materialerne kan man heller ikke klage over, da rustfrit stål med et ydre i gummi og plastik kan holde til stort set alt!

Dette termokrus holder naturligvis godt på varmen, ligesom det kan ryge direkte i opvaskemaskinen, når du kommer hjem fra en kold morgen i naturen. Herudover kan du drikke direkte af kruset uden at skulle skrue låget af, hvilket er en smart detalje, når man er på farten i længere tid. Hvis du vælger dette krus køber du altså ikke bare et sjovt design – du køber et krus, der kan holde til hverdagens strabadser!

Alt i alt er dette et solidt krus til den kreative fotograf, men du må endelig huske, at du ikke skal skrue det på dit kamera – selvom kruset naturligvis holder tæt, hvis det skulle ske! Kruset er ikke verdens største, men omvendt får du en kvalitet, der er værd at betale for. Hvis du leder efter et sjovt, men brugbart termokrus, så er dette det rette krus til dig!

De vigtigste specifikationer:

 •         Kapacitet: 350 ml
 •         Materialer: Rustfrit stål, gummi og plastik
 •         Holder godt på varmen
 •         Sjovt design til den aktive fotograf

4. WOW Thermo Cup galvaniseret

Hvis du leder efter et let og særdeles budget-venligt termokrus, så vil du ikke blive skuffet over WOW Thermo Cup! Du får et galvaniseret ydre, der er veldesignet og utrolig let at tage med, og det er bestemt et solidt termokrus, der fortjener den sidste plads i vores store termokrus test!Wow Termokrus

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
263,00 263,00 Til butik →

WOW Thermo Cup var testvinder ved FDM i 2014, hvilket måske er lang tid siden, men som vidner om, at dette krus er perfekt til at have med i bilen, hvis du pendler meget! Men hvis man udelukkende ser på kvaliteten og designet, så kan man bestemt ikke se, at dette krus er fire år gammelt!

360 graders drikkekant med smart pushventil

WOW Thermo Cup er et særdeles enkelt termokrus, der består af to forskellige dele, der let kan skilles ad og rengøres, når det trænger til det. Den er flot designet i galvaniseret stål, og den har den perfekte størrelse til bilen, i naturen, i hjemmet eller hvis du skal med offentlig transport!

WOW Thermo Cup har en 360 graders drikkekant, der er utrolig smart, når du skal koncentrere dig om at køre bil, og termokruset betjenes let med én hånd ved hjælp af den smarte pushventil. Pushventilen åbner og lukker for den varme eller kolde drik, og den åbnes ved et fast tryk med en finger – det er smart og trafiksikkert!

Til sidst er det værd at nævne, at WOW Thermo Cup kan indeholde 400 ml på trods af den noget smalle form, og dette er perfekt til en stor kop kaffe, der let kan holde dig i gang på vejen til kontoret!

Altså et særdeles budgetvenligt termokrus, der gør sig rigtig godt i bilen med den smarte énhåndsbetjening og pushventil, der holder dit fokus på vejen. Et godt og simpelt termokrus, der bestemt fortjener ros i vores store termokrus test – og runder denne test flot af!

Nøglespecifikationer 

 • 360 graders drikkekant
 • 2 delt for let rengøring
 • 400 ml
 • Let rengøring
 • Galvaniseret powder finish

5. Esbit termokrus

Hvis du vil have et termokrus i absolut verdensklasse, der egner sig godt til at være tredjehjul på en hver form for transport, så er Esbit et fantastisk godt match! Dette termokrus klarer sig særdeles godt indenfor alle parametre, og vi er glade for at kunne præsentere dette herlige krus for dig!Esbit Termokrus

Esbit har lavet et termokrus, der kan følge dig gennem hverdagens mange udfordringer, og du behøver ikke hele tiden at tænke på, om kruset lige får et stød til højre eller venstre. Der er nemlig tale om et af de mest robuste termokrus i vores test, der let kan holde til at blive smidt lidt rundt på cykelturen, eller når du svinger tasken rundt i et overfyldt S-tog!

Perfekt balance mellem kapacitet, design og robusthed!

Vi var meget imponerede over det solide design, som Esbit præsenterede for os i den store termokrus test – specielt når man tænker på, hvor robust et krus, der trods alt er tale om. Der er virkelig tænkt over detaljerne, og ergonomien er i top, hvilket er et plus, hvis du drikker meget kaffe af dit krus hver eneste dag! Selvfølgelig er designet ikke helt så strømlinet, som man kunne ønske sig, men denne mindre detalje ødelægger langt fra det samlede billede!

Esbits termokrus har en kapacitet på 375 ml hvilket passer perfekt til en stor kop kaffe på farten, og det er et krus, der holder utrolig godt på varmen over lang tid. Dermed kan din morgenkaffe også nydes som dit boost efter middagsmaden – du behøver aldrig mere at drikke kold kaffe!

Med Esbit får du en sjældent set robust konstruktion, som virkelig bare signalerer kvalitet fra inderst til yderst, og den er med til at sikre, at kruset holder i mange år. Du vil have svært ved at sætte en finger på materialets kvalitet, og man kan mærke det hver gang, man har kruset i hånden!

Et kopholder-venligt termokrus med et lækkert og smart mundstykke

Noget af det, der også adskiller Esbit fra resten af konkurrenterne, er deres fokus på de små detaljer, der er virkelig rare at have i hverdagen. Her tænker vi specielt på det smarte mundstykke, som er nemt og lækkert at drikke af, uden at du får hverken for meget eller for lidt i én mundfuld – så brænder du dig ikke så meget, hvis du bliver overrasket over kaffens temperatur efter et par timer!

Herudover passer dette fantastiske termokrus fra Esbit i stort set alle kopholdere – uanset om du sidder i en bil, en bus eller et tog. Dette er en utrolig praktisk detalje, som du virkelig vil komme til at sætte stor pris på i en travl hverdag! Til sidst gør den ru overflade på kruset, at du altid har et perfekt greb omkring kruset!

Alt i alt skal der ikke være nogen tvivl om, at Esbits termokrus er et virkelig godt termokrus. Du får et solidt og robust termokrus, der har en god kapacitet og en kvalitet, der taler helt for sig selv. Din kaffe eller te bliver holdt varm i lang tid, og hvad kan man egentlig forlange mere? En værdig 3’er i vores store termokrus test!

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 375 ml.
 • Materialer: Rustfrit stål
 • Ru overflade for et godt greb
 • Tilpasset mundstykke

Det kan godt betale sig at købe et dyrere termokrus!

Som med alt andet her i livet, så kan det være farligt at gå efter det billigste af det billigste, når det drejer sig om termokrus. Et termokrus skal kunne holde din væske varm og skal være af en acceptabel kvalitet, men hvis du vælger et billigt termokrus, så går du ofte på kompromis med kvaliteten. Dette er du ikke godt stillet med, hvorfor et dyrere termokrus i de fleste tilfælde er at foretrække!

Indenfor den store verden af termokrus er der oftest en meget tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet, og vi har samlet nogle af de største fordele ved at vælge et dyrere termokrus herunder:

 1. Du får en lang højere kvalitet
 2. Du får en længere levetid, så du ikke skal skifte krus for ofte
 3. De er mere sikre (f.eks. er de drypfrie, har god isolering osv.)
 4. De er meget nemmere at rengøre
 5. Der er tænkt over nem opbevaring og transport

Naturligvis gælder alle de ovenstående fordele heller ikke for alle de dyre termokrus, da der som altid ikke er en regel uden en undtagelse. Derfor skal du altid have øjnene åbne, selvom du kigger på dyrere termokrus og holde øje med, hvilke specifikationer termokruset har og hvilke specifikationer, som du egentlig har brug for!

Det er hul i hovedet at købe et billigt termokrus, hvis man alligevel er nødt til at smide det ud efter et par måneder, fordi det er begyndt at dryppe. Derfor anbefaler vi klart, at du vælger at øge dit budget en smule og se på termokrus af højere kvalitet!


Tre gode råd omkring brug og vedligeholdelse af termokrus

Det kræver ikke en doktorgrad hverken at bruge eller vedligeholde et termokrus, men derfor er der stadig nogle gode råd, som du bør tage til dig, hvis du gerne vil holde dit termokrus lidt mere ved lige!

 1. Gør dit termokrus rent efter brug – Det er ikke smart at bruge et termokrus flere dage i træk uden at gøre det rent – også selvom det måske ikke er den sjoveste opgave i universet! Generelt gælder det, at hvis du bruger dit termokrus hver dag, så skal du også gøre det rent hver dag. På denne måde undgår du bakterier og dårlig lugt. Mange krus kan tåle opvaskemaskine, og det skal du bare udnytte til fulde!
 2. Skru endelig låget ordentligt på! – Hvis du ikke er interesseret i at få en kaffe-brun sofa, så er det bare med at få skruet låget ordentligt på. Det lyder måske banalt, men det er altid en god ide at dobbelttjekke, om låget nu også sidder ordentligt på. Varm væske og hud er ikke gode venner, og du vil virkelig fortryde det, hvis det først er gået galt!
 3. Anskaf dig et reservekrus – Det er altid godt at have mere end ét termokrus, da du dermed altid kan have din kaffe med dig, selvom dit yndlingskrus måske er i opvaskemaskinen!