Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste termokrus?
En dybdegående test-oversigt baseret på anmeldelser & research

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du er, som danskerne er flest, så kan du næsten ikke undvære minimum én god kop kaffe om morgenen for at sætte dagen godt i gang. Mange vælger at tage denne kop på farten, da kaffe helst skal nydes i stedet for at blive kylet ned, og det er netop her, at et godt termokrus kommer ind i billedet. Kaffe skal nydes ved den rette temperatur, og med et godt termokrus kan du nyde din kaffe over mange timer, hvis du da kan vente så længe.

Termokrus findes i mange forskellige afskygninger og i mange forskellige prisniveauer, men der er ingen tvivl om, at der er meget stor forskel på de forskellige modeller.

Nogle kan have mere eller mindre væske i, andre er bedre til at holde på varmen, og af den grund har vi sat os for at finde svaret på følgende spørgsmål: Hvilket termokrus er det bedste til prisen? Vi vil meget gerne gøre dig klogere på de forskellige termokrus, så du selv kan finde ud af, hvilket der lever bedst op til dine behov.

Vi har lavet den store termokrus test-guide, så du kan få glæde af en oversigt over de forskellige termokrus på markedet. Vi har udvalgt de absolut bedste termokrus på markedet lige nu vurderet ud fra forskellige parametre som pris, kvalitet og evne til at holde på varmen, og du kan læse mere om resultaterne af den store termokrus test-guide herunder!

Vores favorit termokopper

Bodum termokrus med låg 0,35 l
Lager

Bodum termokrus med låg 0,35 l

Gå til bedste pris
172 Kr. hos Kitchentime
Se vores anmeldelse
Lager
Eva Solo termokop To Go Cup
Lager

Eva Solo termokop To Go Cup

Gå til bedste pris
129 Kr. hos Damborg.dk
Se vores anmeldelse
Lager
STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L
Lager

STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L

Gå til bedste pris
208 Kr. hos Bergfreunde
Se vores anmeldelse
Lager
Emsa termokrus 0.36L
Lager

Emsa termokrus 0.36L

Gå til bedste pris
144 Kr. hos Proshop.dk
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bodum termokrus med låg 0,35 l - En bodum termokop to go i rustfrit stål med god isolering

Hvis du leder efter det bedste termokrus til at have med på farten, så er dette eksklusive og specialudviklede termokrus fra Bodum din ven i nøden. Et fantastisk termokrus med et design i verdensklasse, som helt sikkert fortjener at blive nævnt i vores termokrus guide!

Dagens bedste priser og tilbud på Bodum termokrus med låg 0,35 l:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • God varmeisolering
 • Skridsikkert gummibånd
 • Nem at rengøre

Mere om Bodum termokrus med låg 0,35 l

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål og silikone.
 • Mange forskellige farver – din personlige stil
 • Fremragende til både varme og kolde drikke

Dette unikke krus fra Bodum er et termokrus af højeste kvalitet og i de bedste materialer, som i høj grad er tidløst og eksklusivt fra inderst til yderst. Du finder ikke et mere ikonisk og effektivt krus på markedet, og der er ingen tvivl om, at Bodum har taget deres store viden om kaffe og kopper med til bordet, da de designede denne lækkerbisken. Bodum Travel Press Set er et termokrus ud over det sædvanlige, der er utrolig velegnet til både varme og kolde drikke, da det isolerer utrolig godt overfor udefrakommende temperaturer.

Dermed kan du nyde din varme kaffe eller te, ligesom din sodavand eller saft holdes koldt i længere tid ad gangen.

Bodums geniale termokrus har et design i topklasse, som er ikonisk og fantastisk smukt. Der er anvendt de bedste materialer, som primært er rustfrit stål og silikone, hvilket sikrer et fantastisk design, der også er utrolig praktisk! Silikonen giver dig den perfekte greb rundt om kruset, og du ved altid, hvor du har det.

Udover det eksklusive design får du også muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver, der kan være med til at afspejle din personlighed bedst muligt. Og du kan være sikker på, at låget holder tæt, da der er et praktisk låg med prop til åbning – helt tæt, når du ikke bruger det – helt lukket, når du er på farten.

Alt i alt finder du ikke et mere ikonisk og eksklusivt termokrus end Bodum Travel Press Set! Du får den ultimative mobilitet i et verdensklasse design, som holder din favoritdrik varm i mange timer. Vi er ikke i tvivl om, at dette termokrus fortjener hyldest som vores testvinder i den store oversigt over termokrus!

Fordele og ulemper ved Bodum termokrus med låg 0,35 l

Fordele

 • Skridsikkert gummibånd
 • God varmeisolering
 • Nem at rengøre
 • Holde drikken frisk

Ulemper

 • Ikke 100% sikker mod lækage
 • En smule stor

Eva Solo termokop To Go Cup - Et Eva Solo termokrus i flot design med silikone bærestrop

Eva Solo To Go Cup har mange fine kvaliteter, der adskiller det fra resten af termokrusene på markedet, og hvis du leder efter det perfekte design, som du kender fra dine termokander, så bliver du bestemt ikke skuffet over termokruset fra Eva Solo!

Dagens bedste priser og tilbud på Eva Solo termokop To Go Cup:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Tåler maskinopvask
 • Nem at operere med en hånd
 • Passer i de fleste kopholdere

Mere om Eva Solo termokop To Go Cup

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål, kunststof og silikone.
 • Dobbeltvægget kerne for god isolering
 • Smart klik-funktion i låget

Vi var utroligt imponerede over dette termokrus fra Eva Solo, som kombinerer det eksklusive Eva Solo design med mobiliteten og det praktiske fra termokrusets verden. Der er ikke gået på kompromis med noget som helst, og vi kan slet ikke få armene ned efter vores store termokrus oversigt! Noget af det, som særligt adskiller Eva Solo To Go Cup fra alle de andre termokrus på markedet, er, at det har alle de stilede og moderne detaljer, som andre fabrikanter glemmer at implementere! Dette gælder f.eks.

det faktum, at kruset fås i mange forskellige farver, så der med garanti er en farve, der passer til lige netop din personlighed.

Eva Solos termokrus har den lækre detalje, at det kan tåle rengøring i opvaskemaskine. Mange termokrus skal vaskes i hånden – men den tid er ovre med dette fantastiske krus! Herudover kan du betjene det funktionelle låg med én hånd med den smarte klik-funktion, der bare spiller på farten – i bilen, toget eller bussen.

Eva Solo associeres altid med et verdenskendt og særdeles minimalistisk design, og dette gælder i særdeleshed også for netop To Go Cups design! Du får et gennemført og stilrent design, som folk vil være misundelige over at gå glip af, og det vil med garanti løfte dit samlede udtryk til nye højder.

Til sidst er det værd at nævne, at Eva Solo To Go Cup har et dobbeltvægget design med vakuum-effekt, hvilket isolerer særdeles godt og gør det flotte design til et brugbart og uundværligt stykke udstyr i din dagligdag – og fik vi nævnt, at termokruset tilmed er drypfrit?

Eva Solo har begået en mindre genistreg med dette fantastiske termokrus, der fungerer fantastisk som designobjekt på farten, men som også gør det, det skal: Det holder din valgte væske ved den rette temperatur! Et solidt og eksklusivt krus, der bestemt fortjener den høje placering i vores store termokrus oversigt!

Fordele og ulemper ved Eva Solo termokop To Go Cup

Fordele

 • Nem at operere med en hånd
 • Passer i de fleste kopholdere på cykel og i bil
 • Sikker til opvaskemaskine

Ulemper

 • Låget er en smule besværligt

STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L - hårdfør Stanley termokrus til bilen med enhåndsbetjening

Hvis du er glad for at have varme og/eller kolde drikke med dig på farten, så er du sikkert også mere end interesseret i, at disse drikke holder sig varme eller kolde i så lang tid som muligt. Der findes mange termokopper på markedet, så det er lige med at finde en, der matcher ens præferencer. Hvis du derimod også tit bærer rundt på dine drikke, så er det sikkert også et plus, hvis din termokop ser godt ud. Dette kan være med en fed farve som for eksempel mat sort. Hvis du er vild med mat sort, så kan termokoppen fra Stanley Classic være noget dig.

Dagens bedste priser og tilbud på STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Holder frossent i 22 timer
 • Slutter helt tæt
 • BPA fri plast

Mere om STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L

Mat sort kan på mange måder siges at være et klassisk og sikkert valg, da farven simpelthen aldrig vil gå af måde, da den er en klassiker. Desuden er det yderligere design på termokoppen fra Stanley Classic helt simpelt, da der blot er et logo med en ring på toppen, hvor termokoppens rustfrie stål lige er blottet. Ellers er der blot den flotte og klassiske farve, som du aldrig kommer galt i byen med.

Termokoppen fra Stanley Classic er udviklet i et slankt design, der gør det nemmere og mere fordelagtigt at have den med på farten. Det smalle design gør dog ikke, at du ikke kan have meget væske i termokoppen, for termokoppen kan rumme 350 ml.

Udover sit slanke og tidsløse design i farven mat sort og sin kapacitet, så kan termokoppen fra Stanley Classic holde dine varme drikke varme i op til fem timer. Derudover kan en termokop naturligvis også holde drikke afkølet, hvis dette er praktisk for dig. Termokoppen her fra Stanley Classic kan holde dine drikke afkølet i op til otte timer. Hertil kommer at den kan holde dine drikke frosne i helt op til 20 timer. Så termokoppen her er altså i den grad ideel til længere dage, hvor det er rart med enten varme eller afkølede drikke.

Termokoppen fra Stanley Classic har altså dermed en god isoleringsevne, og den kommer af, at termokoppen er designet med dobbeltvæg. Der er simpelthen en væg ekstra, der isolerer dine drikke. Stanley Classic termokoppen har et smart en-håndsbetjent låg, og dette låg holder tæt, så du ikke risikerer at spilde. Endnu en fordel er vægten på blot 0,36 kg, at den tåler opvaskemaskine og er 100% fri for BPA.

Fordele og ulemper ved STANLEY Termokrus Trigger-Action Travel Mug 0,35L

Fordele

 • Stilfuldt og holdbart design
 • Enhåndsbetjening for bekvemmelighed på farten
 • Fremragende isolering, holder drikkevarer varme i op til 5 timer
 • Kan også holde drikkevarer afkølede i op til 8 timer
 • Let og tåler opvaskemaskine, så den er nem at rengøre og bære rundt på

Ulemper

 • Relativt høj pris sammenlignet med andre rejsekrus
 • Kan være svær at rengøre på grund af det smalle design

Emsa termokrus 0.36L - en Emsa termokop som holder sig varm eller kold i minimum 4 timer

Det første der springer i øjnene, er selvfølgelig det lækre design. Termokoppen har en let buet form, der adskiller den fra andre modeller på markedet. Udenom krusets rustfrie stål er der et silikoneomslag, du kan få i mange forskellige farver. Omslaget er utroligt stilfuldt med en dekorativ skrift, der ikke kun er til pynt, men også giver et sikkert greb om koppen og sikrer, at varmen ikke overføres til dine fingre.

Dagens bedste priser og tilbud på Emsa termokrus 0.36L:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 100% tæt låg
 • Hurtig-tryk lukning
 • Holder drikken varm eller kold i lang tid

Mere om Emsa termokrus 0.36L

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 0,36 liter
 • Isolation: 4 timer (varme)/8 timer (kulde)
 • Materialer: Rustfrit stål og silokone (omslag)

EMSA Thermal Travel Mug er konstrueret i rustfrit stål, der meget effektivitet holder på varmen. Fylder du kaffe eller te i kruset, går der helt op til 4 timer, før din drik begynder at køle af. Anvender du i stedet kruset til kolde drikke som saft eller sodavand, kan du se frem til at nyde din drik ved den rette temperatur i endnu længere tid. Hele 8 timer holder kruset din drik kold. Kruset kan derfor med fordel anvendes både i den kolde vinter, og om sommeren, når du har brug for forfriskninger i varmen.

Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt kruset begynder at blive utæt. Det er garanteret 100 % tæt, og den store prop kan nemt skrues både af og på. For at vise at de virkeligt mener det alvorligt, tilbyder producenten endda 5 års garanti, hvis der mod forventning skulle opstå en lækage.

Et termokrus skal ligesom Guldloks seng, hverken være for lille eller stort. Er kruset for lille, kan man knap få slukket tørsten, og er det for stort, bliver det et problem at transportere. Dette termokrus rammer den gyldne middelvej med sin kapacitet på 0,36 liter. Det har også den hel rigtige form, så det passer lige til en kopholder, hvilket er yderst praktisk på en festival eller en køretur.

Kruset tåler opvask, så det er nemt at rengøre. Og vælger du i stedet at vaske det op i hånden, er dette heller intet problem, da den store åbning efterlader masser af plads, til at opvaskebørsten kan nå ind.

Emsa er det mest populære termokrus mærke hos vores naboer i syd, og det forstår man, for kruset her emmer af tysk kvalitet.

Fordele og ulemper ved Emsa termokrus 0.36L

Fordele

 • Hurtig-tryk lukning
 • 100% tæt låg
 • Nem at holde og have med sig rundt
 • Holder drikken varm eller kold i lang tid

Ulemper

 • Lidt omstændig at aftørre

Hvad skal du overveje, før du køber termokopper

 • Type: Termokrus kommer i mange former og farver. Nogle er især lavet til outdoor-livet, nogle er gode at have med på farten, mens andre sælges på deres flotte udseende. Vælg den type, der passer bedst ind i din hverdag samt til, i hvilken anledning du mest skal bruge den.
 • Temperatur: Der er stor forskel på, hvor længe termokrusene kan holde din drik varm eller kold. Hvis du nyder din kaffe eller te over lang tid, eller den skal holde sig varm til senere på dagen, er det godt at finde en med langt hold på temperatur. Drikker du din kaffe i bilen på vej til arbejde, er det mindre vigtigt.
 • Størrelse: Drikker du meget eller lidt, og skal du have til hele dagen eller den korte køretur? Det er spørgsmål du kan stille dig selv, når du skal vælge størrelsen på dit næste termokrus.
 • Pris: Prisen er ofte bestemt af kvaliteten på termokruset, men kan også udspringe af brandet og deres navn. Dog ligger de fleste termokrus på et prisindeks inden for de flestes rammer.
 • Test- og forbrugeranmeldelser: Tjek, hvad brugere og kloge mennesker har at sige om produktet, inden du vælger et. Det giver dig det bedste indblik i både fordele og ulemper.

arrow-more

Det kan godt betale sig at købe et dyrere termokrus

Som med alt andet her i livet, så kan det være farligt at gå efter det billigste af det billigste, når det drejer sig om termokrus. Et termokrus skal kunne holde din væske varm og skal være af en acceptabel kvalitet, men hvis du vælger et billigt termokrus, så går du ofte på kompromis med kvaliteten. Dette er du ikke godt stillet med, hvorfor et dyrere termokrus i de fleste tilfælde er at foretrække!

Indenfor den store verden af termokrus er der oftest en meget tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet, og vi har samlet nogle af de største fordele ved at vælge et dyrere termokrus herunder:

 1. Du får en lang højere kvalitet
 2. Du får en længere levetid, så du ikke skal skifte krus for ofte
 3. De er mere sikre (f.eks. er de drypfrie, har god isolering osv.)
 4. De er meget nemmere at rengøre
 5. Der er tænkt over nem opbevaring og transport

Med et termokrus i høj kvalitet følger en kaffe af høj kvalitet selvfølgelig med. Vi har derfor samlet nogle af de bedste kaffekværne, så du kan få en god kaffe hver eneste gang.

 

Naturligvis gælder alle de ovenstående fordele heller ikke for alle de dyre termokrus, da der som altid ikke er en regel uden en undtagelse. Derfor skal du altid have øjnene åbne, selvom du kigger på dyrere termokrus og holde øje med, hvilke specifikationer termokruset har og hvilke specifikationer, som du egentlig har brug for!

Det er hul i hovedet at købe et billigt termokrus, hvis man alligevel er nødt til at smide det ud efter et par måneder, fordi det er begyndt at dryppe. Derfor anbefaler vi klart, at du vælger at øge dit budget en smule og se på termokrus af højere kvalitet. Det samme gælder også, hvis du skal investere i en ordentlig termokande.

TRE GODE RÅD OMKRING BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE AF TERMOKRUS

Det kræver ikke en doktorgrad hverken at bruge eller vedligeholde et termokrus, men derfor er der stadig nogle gode råd, som du bør tage til dig, hvis du gerne vil holde dit termokrus lidt mere ved lige!

 1. Gør dit termokrus rent efter brug – Det er ikke smart at bruge et termokrus flere dage i træk uden at gøre det rent – også selvom det måske ikke er den sjoveste opgave i universet! Generelt gælder det, at hvis du bruger dit termokrus hver dag, så skal du også gøre det rent hver dag. På denne måde undgår du bakterier og dårlig lugt. Mange krus kan tåle opvaskemaskine, og det skal du bare udnytte til fulde!
 2. Skru endelig låget ordentligt på! – Hvis du ikke er interesseret i at få en kaffe-brun sofa, så er det bare med at få skruet låget ordentligt på. Det lyder måske banalt, men det er altid en god ide at dobbelttjekke, om låget nu også sidder ordentligt på. Varm væske og hud er ikke gode venner, og du vil virkelig fortryde det, hvis det først er gået galt!
 3. Anskaf dig et reservekrus – Det er altid godt at have mere end ét termokrus, da du dermed altid kan have din kaffe med dig, selvom dit yndlingskrus måske er i opvaskemaskinen!

FAQ

Hvilken termokop er bedst?
Der er ikke én termokop, der er bedst, da det afhænger af individuelle behov og præferencer. Men du kan læse vores guide, hvor vi fremhæver de forskellige fordele og ulemper.
Hvordan vælger jeg et godt termokrus?
Hvis du vil vælge et godt termokrus, så bør du gå efter et krus, som er lavet af metal frem for f.eks. plastik. Metal isolerer langt bedre end plastik, hvormed termokrus af metal kan holde temperaturen inde i kruset stabilt i længere tid, hvilket er en super god egenskab.
Hvordan ved jeg, om mit termokrus er godt?
En indikation på, at dit termokrus virker godt, er, hvis den er lavet af metal, da metal isolerer meget bedre end f.eks. plastik. Dertil kan du teste, hvor godt dit termokrus er, ved at fylde det med varmt vand og tage tid på, hvor lang tid kruset holder vandet varmt.
Hvor lang tid vil kaffe holde sig varmt i et termokrus?
Hvor lang tid kaffe kan holde sig varmt i et termokrus, det afhænger blandt andet af, hvilket materiale og kvalitet kruset er lavet i. Dog kan gode termokrus holde din kaffe varm i op til seks timer, førend kaffen begynder at blive for kold til at drikke.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme