Termokrus test-guide – Her er de bedste termokrus

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Hvis du er, som danskerne er flest, så kan du næsten ikke undvære minimum én god kop kaffe om morgenen for at sætte dagen godt i gang. Mange vælger at tage denne kop på farten, da kaffe helst skal nydes i stedet for at blive kylet ned, og det er netop her, at et godt termokrus kommer ind i billedet. Kaffe skal nydes ved den rette temperatur, og med et godt termokrus kan du nyde din kaffe over mange timer, hvis du da kan vente så længe.

Termokrus findes i mange forskellige afskygninger og i mange forskellige prisniveauer, men der er ingen tvivl om, at der er meget stor forskel på de forskellige modeller.

Nogle kan have mere eller mindre væske i, andre er bedre til at holde på varmen, og af den grund har vi sat os for at finde svaret på følgende spørgsmål: Hvilket termokrus er det bedste til prisen? Vi vil meget gerne gøre dig klogere på de forskellige termokrus, så du selv kan finde ud af, hvilket der lever bedst op til dine behov.

Vi har lavet den store termokrus test-guide, så du kan få glæde af en oversigt over de forskellige termokrus på markedet. Vi har udvalgt de absolut bedste termokrus på markedet lige nu vurderet ud fra forskellige parametre som pris, kvalitet og evne til at holde på varmen, og du kan læse mere om resultaterne af den store termokrus test-guide herunder!

Bedste Termokrus Testvinder Set hos:
Bodums Rejsekrus 35 Ja (Produktet er udgået)

LÆS MERE

Ja KitchenOne.dk
EMSA Thermal Travel Mug Ja HvidevareShoppen

Vi har lavet en test-guide af de bedste termokrus på markedet

Vi har lavet denne store termokrus oversigt for markedet i 2021, så du er klædt bedst muligt på til at finde det rette termokrus til netop din livssituation. Herunder har vi samlet de bedste kvaliteter ved de forskellige termokrus, så du kan blive inspireret til at nyde en god kop kaffe på farten – på en både stilfuld og lækker måde.

Vores test har allerede hjulpet mange danskere til et køb af det rette termokrus, og vi er helt sikre på, at der også er et termokrus til lige netop dig herunder. Står du og mangler kaffemaskinen, så har vi også en gennemgang af netop kaffemaskiner. 

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


1. Bodum Rejsekrus plastik med klik låg 35 cl

Hvis du leder efter det bedste termokrus til at have med på farten, så er dette eksklusive og specialudviklede termokrus fra Bodum din ven i nøden! Et fantastisk termokrus med et design i verdensklasse, som helt sikkert fortjener titlen som vinder i vores termokrus guide!

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Dette unikke krus fra Bodum er et termokrus af højeste kvalitet og i de bedste materialer, som i høj grad er tidløst og eksklusivt fra inderst til yderst. Du finder ikke et mere ikonisk og effektivt krus på markedet, og der er ingen tvivl om, at Bodum har taget deres store viden om kaffe og kopper med til bordet, da de designede denne lækkerbisken.

Velegnet til både varme og kolde drikke med et perfekt greb

Bodum Travel Press Set er et termokrus ud over det sædvanlige, der er utrolig velegnet til både varme og kolde drikke, da det isolerer utrolig godt overfor udefrakommende temperaturer. Dermed kan du nyde din varme kaffe eller te, ligesom din sodavand eller saft holdes koldt i længere tid ad gangen.

Bodums geniale termokrus har et design i topklasse, som er ikonisk og fantastisk smukt. Der er anvendt de bedste materialer, som primært er rustfrit stål og silikone, hvilket sikrer et fantastisk design, der også er utrolig praktisk! Silikonen giver dig den perfekte greb rundt om kruset, og du ved altid, hvor du har det.

Udover det eksklusive design får du også muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver, der kan være med til at afspejle din personlighed bedst muligt. Og du kan være sikker på, at låget holder tæt, da der er et praktisk låg med prop til åbning – helt tæt, når du ikke bruger det – helt lukket, når du er på farten.

Alt i alt finder du ikke et mere ikonisk og eksklusivt termokrus end Bodum Travel Press Set! Du får den ultimative mobilitet i et verdensklasse design, som holder din favoritdrik varm i mange timer. Vi er ikke i tvivl om, at dette termokrus fortjener hyldest som vores testvinder i den store oversigt over termokrus!

De vigtigste specifikationer: 

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål og silikone.
 • Mange forskellige farver – din personlige stil
 • Fremragende til både varme og kolde drikke

2. Eva Solo To Go Cup termokrus

Eva Solo To Go Cup har mange fine kvaliteter, der adskiller det fra resten af termokrusene på markedet, og hvis du leder efter det perfekte design, som du kender fra dine termokander, så bliver du bestemt ikke skuffet over termokruset fra Eva Solo!

Eva solo termokrus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vi var utroligt imponerede over dette termokrus fra Eva Solo, som kombinerer det eksklusive Eva Solo design med mobiliteten og det praktiske fra termokrusets verden. Der er ikke gået på kompromis med noget som helst, og vi kan slet ikke få armene ned efter vores store termokrus oversigt!

Rengøringsvenligt krus med et funktionelt låg

Noget af det, som særligt adskiller Eva Solo To Go Cup fra alle de andre termokrus på markedet, er, at det har alle de stilede og moderne detaljer, som andre fabrikanter glemmer at implementere! Dette gælder f.eks. det faktum, at kruset fås i mange forskellige farver, så der med garanti er en farve, der passer til lige netop din personlighed.

Eva Solos termokrus har den lækre detalje, at det kan tåle rengøring i opvaskemaskine. Mange termokrus skal vaskes i hånden – men den tid er ovre med dette fantastiske krus! Herudover kan du betjene det funktionelle låg med én hånd med den smarte klik-funktion, der bare spiller på farten – i bilen, toget eller bussen.

Eva Solo associeres altid med et verdenskendt og særdeles minimalistisk design, og dette gælder i særdeleshed også for netop To Go Cups design! Du får et gennemført og stilrent design, som folk vil være misundelige over at gå glip af, og det vil med garanti løfte dit samlede udtryk til nye højder.

Til sidst er det værd at nævne, at Eva Solo To Go Cup har et dobbeltvægget design med vakuum-effekt, hvilket isolerer særdeles godt og gør det flotte design til et brugbart og uundværligt stykke udstyr i din dagligdag – og fik vi nævnt, at termokruset tilmed er drypfrit?

Eva Solo har begået en mindre genistreg med dette fantastiske termokrus, der fungerer fantastisk som designobjekt på farten, men som også gør det, det skal: Det holder din valgte væske ved den rette temperatur! Et solidt og eksklusivt krus, der bestemt fortjener den høje placering i vores store termokrus oversigt!

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materialer: rustfrit stål, kunststof og silikone.
 • Dobbeltvægget kerne for god isolering
 • Smart klik-funktion i låget

3. EMSA Thermal Travel Mug – bevarer temperaturen længe

 

EMSA Thermal Travel Mug 0.36L

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Design og funktion går hånd i hånd med dette lækre termokrus, der er uundværligt til rejse eller hverdag.

Det første der springer i øjnene, er selvfølgelig det lækre design. Termokoppen har en let buet form, der adskiller den fra andre modeller på markedet. Udenom krusets rustfrie stål er der et silikoneomslag, du kan få i mange forskellige farver. Omslaget er utroligt stilfuldt med en dekorativ skrift, der ikke kun er til pynt, men også giver et sikkert greb om koppen og sikrer, at varmen ikke overføres til dine fingre.

Et krus til alle sæsoner

EMSA Thermal Travel Mug er konstrueret i rustfrit stål, der meget effektivitet holder på varmen. Fylder du kaffe eller te i kruset, går der helt op til 4 timer, før din drik begynder at køle af. Anvender du i stedet kruset til kolde drikke som saft eller sodavand, kan du se frem til at nyde din drik ved den rette temperatur i endnu længere tid. Hele 8 timer holder kruset din drik kold. Kruset kan derfor med fordel anvendes både i den kolde vinter, og om sommeren, når du har brug for forfriskninger i varmen.

Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt kruset begynder at blive utæt. Det er garanteret 100 % tæt, og den store prop kan nemt skrues både af og på. For at vise at de virkeligt mener det alvorligt, tilbyder producenten endda 5 års garanti, hvis der mod forventning skulle opstå en lækage.

God kapacitet

Et termokrus skal ligesom Guldloks seng, hverken være for lille eller stort. Er kruset for lille, kan man knap få slukket tørsten, og er det for stort, bliver det et problem at transportere. Dette termokrus rammer den gyldne middelvej med sin kapacitet på 0,36 liter. Det har også den hel rigtige form, så det passer lige til en kopholder, hvilket er yderst praktisk på en festival eller en køretur.

Kruset tåler opvask, så det er nemt at rengøre. Og vælger du i stedet at vaske det op i hånden, er dette heller intet problem, da den store åbning efterlader masser af plads, til at opvaskebørsten kan nå ind.

Emsa er det mest populære termokrus mærke hos vores naboer i syd, og det forstår man, for kruset her emmer af tysk kvalitet.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 0,36 liter
 • Isolation: 4 timer (varme)/8 timer (kulde)
 • Materialer: Rustfrit stål og silokone (omslag)

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Stanley Classic termokop mat sort

 

Stanley Classic termokop mat sort

 

Hvis du er glad for at have varme og/eller kolde drikke med dig på farten, så er du sikkert også mere end interesseret i, at disse drikke holder sig varme eller kolde i så lang tid som muligt. Der findes mange termokopper på markedet, så det er lige med at finde en, der matcher ens præferencer. Hvis du derimod også tit bærer rundt på dine drikke, så er det sikkert også et plus, hvis din termokop ser godt ud. Dette kan være med en fed farve som for eksempel mat sort. Hvis du er vild med mat sort, så kan termokoppen fra Stanley Classic være noget dig.

Mat sort kan på mange måder siges at være et klassisk og sikkert valg, da farven simpelthen aldrig vil gå af måde, da den er en klassiker. Desuden er det yderligere design på termokoppen fra Stanley Classic helt simpelt, da der blot er et logo med en ring på toppen, hvor termokoppens rustfrie stål lige er blottet. Ellers er der blot den flotte og klassiske farve, som du aldrig kommer galt i byen med. 

Termokoppen fra Stanley Classic er udviklet i et slankt design, der gør det nemmere og mere fordelagtigt at have den med på farten. Det smalle design gør dog ikke, at du ikke kan have meget væske i termokoppen, for termokoppen kan rumme 350 ml. 

Stanley Classic termokoppen – funktionel og smart

Udover sit slanke og tidsløse design i farven mat sort og sin kapacitet, så kan termokoppen fra Stanley Classic holde dine varme drikke varme i op til fem timer. Derudover kan en termokop naturligvis også holde drikke afkølet, hvis dette er praktisk for dig. Termokoppen her fra Stanley Classic kan holde dine drikke afkølet i op til otte timer. Hertil kommer at den kan holde dine drikke frosne i helt op til 20 timer. Så termokoppen her er altså i den grad ideel til længere dage, hvor det er rart med enten varme eller afkølede drikke. 

Termokoppen fra Stanley Classic har altså dermed en god isoleringsevne, og den kommer af, at termokoppen er designet med dobbeltvæg. Der er simpelthen en væg ekstra, der isolerer dine drikke. Stanley Classic termokoppen har et smart en-håndsbetjent låg, og dette låg holder tæt, så du ikke risikerer at spilde. Endnu en fordel er vægten på blot 0,36 kg, at den tåler opvaskemaskine og er 100% fri for BPA.


Det kan godt betale sig at købe et dyrere termokrus!

Som med alt andet her i livet, så kan det være farligt at gå efter det billigste af det billigste, når det drejer sig om termokrus. Et termokrus skal kunne holde din væske varm og skal være af en acceptabel kvalitet, men hvis du vælger et billigt termokrus, så går du ofte på kompromis med kvaliteten. Dette er du ikke godt stillet med, hvorfor et dyrere termokrus i de fleste tilfælde er at foretrække!

Indenfor den store verden af termokrus er der oftest en meget tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet, og vi har samlet nogle af de største fordele ved at vælge et dyrere termokrus herunder:

 1. Du får en lang højere kvalitet
 2. Du får en længere levetid, så du ikke skal skifte krus for ofte
 3. De er mere sikre (f.eks. er de drypfrie, har god isolering osv.)
 4. De er meget nemmere at rengøre
 5. Der er tænkt over nem opbevaring og transport

Naturligvis gælder alle de ovenstående fordele heller ikke for alle de dyre termokrus, da der som altid ikke er en regel uden en undtagelse. Derfor skal du altid have øjnene åbne, selvom du kigger på dyrere termokrus og holde øje med, hvilke specifikationer termokruset har og hvilke specifikationer, som du egentlig har brug for!

Se de mest populære Kenwood Kaffemaskiner

Det er hul i hovedet at købe et billigt termokrus, hvis man alligevel er nødt til at smide det ud efter et par måneder, fordi det er begyndt at dryppe. Derfor anbefaler vi klart, at du vælger at øge dit budget en smule og se på termokrus af højere kvalitet!


Tre gode råd omkring brug og vedligeholdelse af termokrus

Det kræver ikke en doktorgrad hverken at bruge eller vedligeholde et termokrus, men derfor er der stadig nogle gode råd, som du bør tage til dig, hvis du gerne vil holde dit termokrus lidt mere ved lige!

 1. Gør dit termokrus rent efter brug – Det er ikke smart at bruge et termokrus flere dage i træk uden at gøre det rent – også selvom det måske ikke er den sjoveste opgave i universet! Generelt gælder det, at hvis du bruger dit termokrus hver dag, så skal du også gøre det rent hver dag. På denne måde undgår du bakterier og dårlig lugt. Mange krus kan tåle opvaskemaskine, og det skal du bare udnytte til fulde!
 2. Skru endelig låget ordentligt på! – Hvis du ikke er interesseret i at få en kaffe-brun sofa, så er det bare med at få skruet låget ordentligt på. Det lyder måske banalt, men det er altid en god ide at dobbelttjekke, om låget nu også sidder ordentligt på. Varm væske og hud er ikke gode venner, og du vil virkelig fortryde det, hvis det først er gået galt!
 3. Anskaf dig et reservekrus – Det er altid godt at have mere end ét termokrus, da du dermed altid kan have din kaffe med dig, selvom dit yndlingskrus måske er i opvaskemaskinen!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Tænk har testet Eva Solo To Go Cup 0,35 l ud fra kriterierne: isolering, risiko for lækage, brugervenlighed, kvalitet, holdbarhed og kemi i produktet. De er imponerede over kruset, der har en god isoleringsevne, det brugervenlige og sikre klik-låg, der gør det nemt at få varme drikke på farten. 

Testen er udført: december 2020
Du kan se testen her

 

Se også Test af de 5 bedste Termokrus skrevet af forbruger-test.dk.

FAQ

Hvilket materiale er det bedste til termokrus?
Det bedste materiale, som termokrus kan være lavet ud af, er metal. Metal er rigtig godt til at isolere, hvormed det kan holde temperaturen stabil i meget længere tid, end for eksempel plastik er i stand til. Rigtig gode termokrus er dermed ofte lavet af metal.
Hvordan vælger jeg et godt termokrus?
Hvis du vil vælge et godt termokrus, så bør du gå efter et krus, som er lavet af metal frem for f.eks. plastik. Metal isolerer langt bedre end plastik, hvormed termokrus af metal kan holde temperaturen inde i kruset stabilt i længere tid, hvilket er en super god egenskab.
Hvordan ved jeg, om mit termokrus er godt?
En indikation på, at dit termokrus virker godt, er, hvis den er lavet af metal, da metal isolerer meget bedre end f.eks. plastik. Dertil kan du teste, hvor godt dit termokrus er, ved at fylde det med varmt vand og tage tid på, hvor lang tid kruset holder vandet varmt.
Hvor lang tid vil kaffe holde sig varmt i et termokrus?
Hvor lang tid kaffe kan holde sig varmt i et termokrus, det afhænger blandt andet af, hvilket materiale og kvalitet kruset er lavet i. Dog kan gode termokrus holde din kaffe varm i op til seks timer, førend kaffen begynder at blive for kold til at drikke.