Sous vide test 2021 – Find den bedste sous vide

Sidst opdateret: 8. september 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Der sker noget magisk, når den franske gastronomi krydres med det moderne danske køkken.

Seneste franske opdagelse, som vi danskere har taget til os i køkkenet er fænomenet “Sous Vide”, som uden tvivl får madentusiasten til at juble over det fantastiske resultat, som du kan opnå ved at tilberede dit kød Sous Vide.

Vi kender alle spændingens time; vi har købt et lækkert stykke kød, men nervøsiteten stiger frem mod at tilberedningen, for tænk hvis dette lækre stykke kød enten bliver over- eller undertilberedt?

Bare rolig, løsningen på dette problem findes netop ved brug af Sous Vide tilberedning. Når du tilbereder din mad i en sous vide, sikre du det bedste resultat hver eneste gang. Dog skal du ved anvendelse af en sous vide være forberedt på, at tilberedningen tager længere tid, end hvis du eksempelvis tilbereder dit kød på panden.

Hvad er en Sous Vide?
Princippet bag er, at du vakuumere dit kød, hvorefter du kommer dit kød eller grøntsager i et vandbad på en bestemt temperatur. Vakuumeringen sørger for at beskytte kødet fra vandet, samtidig med, at kødet beholder sine naturlige safter. Hvis du marinere kødet inden det bliver vakuumpakket, kan det også smages ret tydeligt, fordi det hele bliver beskyttet i denne pose.  Hele formålet er, at nå en bestemt kernetemperatur. Rødt oksekød skal være mellem 54-57 grader, for at være perfekt, hverken mere eller mindre kan gøre det. At nå en bestemt temperatur, kan være svært, men ved hjælp af en sous vide er det legende let.

 Bedste Sous vide  Testvinder  Set hos
1) Melissa 16310170
Topscorer Skousen.dk LÆS MERE
2) Anova AN500 EU00 Topscorer Proshop.dk

LÆS MERE

3) Steba SV100 prof Testvinder Shopping.coop.dk LÆS MERE
4) PRINCESS 267003 Topscorer Skousen.dk LÆS MERE
5) Steba SV50 Topscorer Skousen.dk LÆS MERE
6) Sansaire sous vide Testvinder KitchenOne.dk LÆS MERE
7) Witt Smart SousVide Testvinder KitchenOne.dk LÆS MERE
8) Champion CHSV310 Topscorer KitchenOne.dk LÆS MERE


I denne sous vide test kan du:

 • Få en uvildig og ikke mindst grundig gennemgang af markedets bedste sous vide-maskiner 
 • Få hjælp til at vælge den rette sous vide-maskine ud fra vores overskuelige liste af testvindere og topscorere i test

Bemærk venligst: Her på Bedste10.dk har vi ikke selv testet de forskellige sous vide-maskiner – vi har blot gennemlæst og samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Dermed giver vi dig et overskueligt overblik over markedets bedste sous vide-maskiner, så du ikke behøver at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd!


1. Melissa 16310170

 • Topscorer – Råd & Rön

Melissa 16310170

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Normalvis bruger de fleste en sous vide-maskine til at lave kød, fordi det er med til at gøre kødet ekstra mørt og saftigt, fordi meget af det bliver langtidstilberedt. Netop på køddelen, er Melissa rigtig god, især fordi at maskinen har en bøfholder så det er lettere at tilberede en perfekt bøf. Man kan godt føle sig sikker ved købet af Melissa, fordi maskinen er meget overbevisende i dens præstationer.

God størrelse
Dette er en forholdsvis lille model, og dette kan også ses på prisen. Det er ikke den dyreste sous vide-maskine, men den kan klare det den skal og mere til. Den kan kapere 6 liter vand, som ikke virker af meget sammenlignet med de store modeller, men det er nok til 3-6 personer. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at denne model er med i vores sous vide test.

Energiforbruget på Melissa er meget lavt, så har du fokus på miljøet, er dette bare endnu en grund til du skal vælge netop denne model. Melissa er et kvalitetsprodukt, hvilket også betyder at den er meget sikker at anvende, og risikoen for at den forårsager ulykker er meget lille.

Mange gode funktioner
Som nævnt før, så er dette en lille basismodel som har alle de funktioner som er mest nødvendige. Melissa har en LCD-temperatur display samt timerdisplay med blåt lys. Der er store muligheder for at tilslutte melisser fordi der medfølger en ledning på hele 92 cm. Udover dette er designet gennemtænkt. Du kan se igennem låget som indeholder plastic og et tempereret glasvindue. Denne model er let af rengøre på grund af dens belægning, som sørger for at intet klæber sig fast.

Melissa har mange fordele, eksempelvis kan modellen komme helt op på 90 grader med en start fra 45 grader. Dog er der 1 grads interval, så man kan sikre sig at kødet får den helt rigtige temperatur.

Denne sous vide-maskine har disse mål: 21 cm (h), 41 cm (b), 28 cm (d) Som det måske kan forstås, er denne model MED vandbad, og der medfølger ikke en vakuumpakkemaskine, men derfor fortjener denne model stadig en flot placering i denne sous vide test.

Specifikationer:

 • God til kød
 • Kapacitet på 6 liter vand
 • Energivenlig model
 • Brugervenligt display

2. Anova AN500 EU00 – Effektiv Sous vide stav med WiFi og kapacitet op til 20 liter

 • ”Editor’s choice og en 82/100 score hos techgearlab.com
 • 4,5/5 stjerner hos amazon.com
 • Bedst i test hos goodhousekeeping.com

Anova AN500 EU00 – Effektiv Sous vide stav med WiFi og kapacitet op til 20 liter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.339,00 DKK
1.339,00 DKK
1.499,00 DKK

Denne Anova Precision Cook 4.0 WIFI er et populære valg hos forbrugerne. Den får 4,5/5 stjerner hos Amazon, hvor den er blevet anmeldt i alt 535 gange. En glad bruger skriver følgende om produktet: ”Præcis og konsitent. Den er let at bruge. Fantastiske resultater. Som kødspecialist anbefaler jeg dette produkt meget, især hvis du laver mad i store mængder!”

Dette produkt får også gode tilbagemeldinger i tests. Anova Precision Cook 4.0 WIFI er kåret som bedst i test hos goodhousekeeping.com. Samtidig er det kåret som ”Editor’s choice” hos techgearlab.com. Her får den en score på 82/100. Dette produkt anbefales på baggrund af gode anmeldelser fra forbrugerne.

Sådan bruger du Anova AN500 EU00

Når du bruger en Sous vide tilbereder du maden på en smagfuld og skånende måde. Denne tilberedning foregår i tre nemme trin. Først krydrer eller marinerer du maden. Herefter vakuumpakker og tilbereder du maden i et vandbad ved svag varme. Denne proces gør, at både formen og smagen fastholdes. Samtidig bevarer du alle næringsstofferne.

Med en Sous vide kan du gøre din madlavning mere lækker. Den helt klare fordel er, at du kan holde en stabil temperatur under tilberedningen af din mad. Samtidig sker tilberedningen under ordnede forhold, så du ikke behøver bekymre dig om meget.

En Sous vide med effekt på 1000 watt

Denne Sous vide stav har en effekt på 1000 watt. Dette er forholdsvis meget. Samtidig har den et temperaturområde på 0-92 grader. Den har 0,1 grads præcision, og den er IPX7 godkendt. Imens den har en maksimumkapacitet på 20 liter, så er minimumkapaciteten på 8 liter.

Denne Sous vide fra Anova er god, hvis du skal lave mad i store mængder. Den har nemlig en kapacitet helt op til 20 liter. Samtidig er den lavet i lækker kvaliter og har flere fordele. Den kan f.eks. styres via. bluetooth eller Wi-Fi. Du kan selvfølgelig også styre den direkte på staven.

Udvalgte fordele ved Anova AN500 EU00

 • Høj effekt på 1000 watt
 • Kan styres via både blutooth og Wi-Fi
 • Maks kapacitet på hele 20 liter

Anova AN500 EU00 vs. markedet

Denne Sous vide fås til ca. kr. 1.200,- Den dyreste madkoger fra Anova fås til ca. kr. 3.000, – Hermed er denne Sous vide stav blandt de billigste på markedet fra Anova. Det betyder dog ikke, at du ikke får høj kvalitet. Produktet får både gode anmeldelser og er kåret som bedst i test hos goodhousekeeping.com

En bruger skriver om produktet på Amazon: ”Jeg købte denne Sous vide fordi den er bygget til madlavning med større kapacitet. Jeg kogte 2 x 3,175 kg ribbensteg (en frossen) sammen i 16 timer i en iskiste. De endte med at være perfekte, efter jeg havde brunet dem på grillen”.

Anova AN500 EU00 – specifikationer:

 • Materiale: Stål
 • Effekt: 1000 watt
 • Wi-Fi tilkobling: Ja
 • Max temperaturområde: 92 grader
 • Nettovægt: 2 kg

3. Steba SV100 prof

 •  Testvinder – klikk.no

Steba SV100 prof

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.569,00 DKK
1.650,00 DKK
1.656,00 DKK
1.699,00 DKK
1.707,00 DKK
1.849,00 DKK
2.859,00 DKK

Nr. tre på vores liste over de bedste sous vide maskiner, finder vi denne model fra Steba. Dette er endnu en model med cirkulator, som anvendes ved at sænke den ned i en gryde med vand. Herefter vil den selv opvarme vandet til de antal grader du sætter den til, hvor du så kan begynde at tilberede din mad. Som de fleste Sous vide maskiner, er denne model meget god til kød. Fordelen ved netop SV100 er at den varmer vandet hurtigt op, så du kan komme før i gang med madlavningen. Fra 20 – 56 grader tager det kun omkring de 17 minutter, og så bliver den på de grader som du har valgt, så du ikke er i tvivl om kødet får for meget eller for lidt. Kødet vil blive tilberedt ved en ensartet varme som betyder, at det er tilberedt hele vejen igennem, og ikke kun overfladen, som når du steger et stykke kød på panden i kort tid.

Stor størrelse
Sammenlignet med nr. 2 på listen som også er med cirkulator, som vejede 0.66 kg så vejer SV100 prof altså hele 2 kg. Den er designet i rustfrit stål og er bred og firkantet. Ved anvendelse skal man overveje hvilken gryde man skal bruge, fordi den skal være ret dyb, før SV100 kan være der. Gryden skal minimum være 15 cm høj. Den kan opvarme 30 liter vand til ensartet varme, dette kræver de 1500 watt som den kan producere. Som man kan se er det ikke en billig model, men kvaliteten taler for sig selv, og du vil uden tvivl blive rigtig glad for dit køb, hvis du vælger denne model.

Godt display
Steba SV100 prof har en meget enkel betjening, og det er et stort plus, især hvis man er ny i sous vide-faget. Der findes et LCD-display på modellen, som er oplyst, og displayet informerer både om temperaturindstilling, den aktuelle temperatur og timeren. Det er muligt at indstille temperaturen mellem 5-99 grader, så Steba sv100 prof er en meget alsidig model, hvad angår temperaturer.

Som du kan se på følgende mål, så er det en model der fylder meget: 32 cm (h), 15 cm (b), 13 cm (d).

Specifikationer:

 • Let anvendelig
 • Stor men hurtig model
 • Stor kapacitet

4. PRINCESS 267003 –  god sous vide til pengene

PRINCESS 267003

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater

PRINCESS 267003 Sous vide er en praktisk maskine, der har klaret sig godt en test og vurdering bragt af tyske Testberichte.de. 

Her scorer modellen en høj rating på 91,5%, og der bliver blandt andet lagt vægt på, at maskinen varmer vandet hurtigt op. 

Også forbrugerne hos Amazon.de roser produktet, der er blevet vurderet til en rating på 3.7/5 stjerner. Her giver en tilfreds køber maskinen 5/5 stjerner og skriver: ”Fordelen ved denne maskine (som faktisk er et el-varmelegeme) er, at den ikke kræver mere plads end en stavblender at opbevare”. 

En anden bruger er meget positivt overrasket over, hvor godt PRINCESS 267003 Sous vide fungerer i praksis. 

Om PRINCESS 267003 Sous vide

Maskinen fra PRINCESS er kendetegnet ved at være meget funktionel, mens du samtidig kan få den til en lav pris. 

En særlig fordel ved modellen er, at den er rigtig nem for dig at gøre ren efter brug. I praksis er det et stort plus, fordi du på den måde kan fokusere på at lave lækker mad og ikke skal spilde for meget energi på rengøring. 

Derudover er PRINCESS 267003 Sous vide god, når det kommer til at varme vandet op. Det hænger sammen med maskinens effekt på 1200 watt, som er god i forhold til prisen. 

Produktet er designet som en praktisk stav, som du kan bruge til at lave lækre, velsmagende retter. 

PRINCESS 267003 Sous vide vs. markedet

PRINCESS 267003 Sous vide skiller sig ud på markedet ved at være billig, men stadig praktisk og god til det, den skal. 

Med modellen får du en fin maskine, der er let at rengøre, og som varmer vandet hurtigt op. 

PRINCESS 267003 Sous vide er derfor særligt velegnet til dig, der gerne vil have et produkt, der fungerer, men som ikke koster alverden. 

Modellen kommer med en smart, digital skærm, hvor du kan indstille temperaturen med god nøjagtighed.

Fordele 

 • Effekt: 1200 watt
 • Hurtig opvarmning
 • Nem at rengøre
 • Billig model
Ulemper

 • Står ikke så stabilt

Udvalgte specifikationer

 • Digital skærm
 • Farve: sort/sølv
 • Nøjagtighed på 0,1 °C
 • Praktisk klemme

5. Steba SV50

 • Topscorer – Råd & Rön
 • Kvalitetsmodel

Steba SV50

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Det er ikke kun kød man kan bruge Sous vide-maskiner til. Denne model fra Steba er god over hele linjen, alt fra kød til kartofler kan den tilberede til perfektion. Du kan altså lave stort set alt med denne model, hvorfor at den også fortjener en plads på vores sous vide test. Igen som nr. 2 og 3 er denne model også med cirkulator. Dette betyder at når du har sat den på en gryde og ned i vandet, så er der en lille motor der cirkulerer vandet rundt, for at sikre den jævne varme i hele gryden. Derfor kan du altså være sikker på, at du giver maden den helt rigtige temperatur.

Mange muligheder
En af de helt store fordele ved Steba SV50 er det store temperaturområde. Modellen har nemlig en spændevidde, der rangerer fra 0 til 90 grader. Det giver mulighed for at tilberede maden over meget lang tid ved helt lave temperaturer. Så skal vandet heller ikke varmes lige så meget op, og det er også en af grundene til, at Steba SV50 har et lavt energiforbrug. Husk dog aldrig at undertilberede især kød, da man risikerer, at bakterierne overlever.

Udstråler kvalitet
Med et design, der er lavet af rustfrit stål udstråler SV50 modellen kvalitet. Ved hjælp af en enkelt drejeknap har du startet maskinen, som også har et LCD-display. Der bliver både vist temperatur og tid så du kan følge med i hvad der foregår. Denne model kan også sættes op til 99 timer, som er ideelt, hvis du skal lave langtidstilberedt mad. Modellen har en mellem størrelse med en vægt på 1.2 kg. Den er støjreducerende, så den kan godt stå natten over.

Steba SV50 måler: 38 cm (h), 8 cm (b), 11 cm (d)

Specifikationer:

 • Let anvendelig
 • God til alle fødevarer
 • Overskueligt display
 • Robust
 • Kvalitet

 


6.  Sansaire sous vide

 • Testvinder – klikk.no

 Sansaire sous vide

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.438,00 DKK
1.619,00 DKK

Nr. 5 på listen er endnu en Sousvide med cirkulator. Dette betyder at man sætter modellen fast på siden af en gryde, og nedsætter den i vandet. Der efter tilføjer du vand, så det passer til den mængde kød du skal lave. Sansaire opvarmer herefter vandet så den laver maden til perfektion. Den er særdeles god til at holde en jævn temperatur, så dit kød kan blive lækkert og mørt.

Professionelt udstyr 

Sansaire kan godt ligne noget en professionel kok ville anvende. Udseendet er trendy og passer ind i det moderne køkken med dens flotte cylinderform. Modellen fylder ikke ret meget, så den kan nemt gemmes væk, selvom dens design tillader den at stå fremme i dit køkken. Selvom dens størrelse ikke er imponerende, så har den en kapacitet på hele 23 liter som passer til 5-6 personer. Eksperter har meget ros til Sansaire, og prisen er til at overkomme, så det vil helt sikker være en god investering.

Brugervenlig 

Selvom du er ny i sous vide verdenen, så er denne model designet til forbrugeren, du kan let anvende den selvom du har har prøvet det før. Displayet gør det let at anvende maskinen, her kan du indstille tid, temperatur som kan justeres. Gradeintervallet går helt op til 100 grader, selvom det meste mad i en sous vide skal tilberedes ved lang lavere temperatur. Fordelen ved Sansaire er at den er meget støjsvag, så den kan sagtens stå natten over og langtidstilberede din mad.

Sansaire sous vide har disse må: 38 cm (h), 10 cm (b), 10 cm (d)

Specifikationer:

 • Brugervenlig
 • Jævn temperatur
 • Flot design
 • God størrelse

7. Witt Smart SousVide – Kraftig SousVide med Wi-Fi i en moderne hvid farve

 • ”Kraftig og stille Sous Vide, der holder på temperaturen og varmer vandet hurtigt op” – Pricerunner
 • 4,3/5 stjerner hos kitchenone.dk
 • 5/5 stjerner hos imerco.dk

Witt Smart SousVide – Kraftig SousVide med Wi-Fi i en moderne hvid farve

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.774,00 DKK
1.999,00 DKK

Denne Sous Vide er testet af Pricerunner. Her roser sammenligningstjenesten produkter for at holde på temperaturen og være hurtig til at varme vandet op. Pricerunner har vurderet forskellige Sous Vide stave ud fra følgende 4 punkter: temperatur, byggekvalitet, kapacitet og brugervenlighed. Witt Smart Sous Vide ender i testen med en score på 4/5.

Samtidig bliver dette produkt godt anmeldt hos forbrugerne. Hos kitchenone.dk får sous viden 4,3/5 stjerner, imens den hos imerco.dk får hele 5/5 stjerner. Samtidig roses den af Pricerunner også for at være støjsvag.

Hvad kan du bruge Witt Smart SousVide til?

Kan du lide virkelig møre bøffer, grøntsager der smager af noget og nem madlavning, så har du virkelig brug for en Sous vide. Sous vide er et fransk begreb. Det betyder ”under vakuum”. Det er en af de mest innovative måder at lave mad på. Maden vakuumpakkes først, hvorefter den tilberedes langsomt og ved en konstant temperatur. Denne temperatur er ofte mellem 40 og 85 grader. 

Dette produkt fra Witt har en effekt på 1000 watt. Det betyder, at den meget hurtigt kan opvarme helt op til 25 liter vand. Du kan selv bestemme til hvilken temperatur. Denne Smart SousVide er en af de mest præcise, du kan finde. Den har en præcision på +/- 1 grader.

Rengøringsvenligt design og kompatibel med Witts app

Denne Sous Vide passer til alle former for gryder og skåle. Den er lavet i et design, som gør det nemt at rengøre den. Desuden har den silikonebelægning. Det smarteste ved denne Smart SousVide er, at den kan kontrolleres med Wi-Fi igennem Witts egen smartphone-app. Appen virker til iOS og Android. 

Du kan også finde de anbefalede tilberedningstider og temperaturer på en lang liste af forskellige madvarer i appen. Med appen opnår du derfor de bedste resultater. Her kommer viden nemlig fra professionelle, og du har alt denne viden lige ved hånden.

Udvalgte fordele ved Witt Smart SousVide

 • Du kan opnå meget møre resultater
 • Du kan varme vandet op lynhurtigt
 • Præcision i temperatur på +/- 1 grader
 • Den er let at rengøre

Witt Smart SousVide vs. markedet

Denne Smart SousVide fås til ca. kr. 1.300,- Den billigste sous vide på markedet fra Witt fås til ca. kr. 900,- Sous viden ligger dog stadig fornuftigt prismæssigt, da du sagtens kan få dem til kr. 3.000, – eller mere.

Fordele ved at investere i denne Smart SousVide er, at du får en af de mest præcise på markedet. Den har en præcision i temperaturen på +/- 1 grader. Samtidig har den auto sluk, indbygget Wi-Fi og en kapacitet på hele 25 liter. Denne sous vide anbefales på baggrund af gode anmeldelser fra forbrugerne samt gode resultater i test.

Witt Smart SousVide – specifikationer:

 • Mærke: Witt
 • Bredde: 8 cm
 • Dybde: 11 cm
 • Vægt 1,5 kg
 • Effekt: 1000 watt
 • Kan styres via. app

8. Champion CHSV310

 • Topscorer

Champion CHSV310

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nr. fem på vores liste i vores sous vide test er endnu en model med cirkulator, som de andre modeller, betyder dette, at der ikke medfølger et vandbad. Du skal vedhæfte den på siden af en gryde og nedsætte den i vandet. Derefter er den egentlig klar til brug, og du kan begynde at tilberede lige det du vil. Den er god til kød, men kan også bruges til andre fødevare, grøntsager, kartofler osv. Der vil være en jævn varme ved anvendelse af Champion CHSV 310, så du ved at du har tilberedt maden ved den rigtige temperatur.

Tilbered mad som de professionelle

Champion er som navnet nærmest angiver, et professionelt produkt. Den er designet utrolig flot og behøver ikke blive skjult i et skab. Det kan godt se ud som om, at den fylder en del, men kan sagtens passe ind i dine køkkenskabe. Den fylder ikke meget mere end en kande. Det er ikke den største model, men den er utrolig kraftfuld i forhold til hvor stor den er. Med en kapacitet på 23 liter, kan den også sørge for, at en stor mængde mad bliver lavet på én gang. Selvom den måske ligner en stor investering, så er prisen på Champion ikke så høj som man faktisk kunne tro. Den har gode anmeldelser fra eksperter, som blot styrker dens professionelle fremtoning.

Brugervenlig Sous vide maskine

Selvom man måske skulle tro, at en maskine som Champion har en masse avanceret funktioner, som ikke er til at finde ud, så er det let at anvende. Som de andre modeller, kan denne også indstilles på både tid og temperatur, den kan opnå hele 100 grader, som er ret usædvanligt for en sous vide-maskine. Selvom de fleste slet ikke skal helt op på 100 grader, så er det brugbart nok, hvis man skal lave andet end kød og grøntsager. Champion er meget støjsvag, hvilket er godt hvis du skal langtidstilberede mad natten over. Den vejer 1.8 kg, og der medfølger en ledning på hele 110 cm, dette sikre at den kan nå hen til din gryde, selvom dit køkken måske er designet lidt spøjst.

Champion CHSV 310 har disse mål: 38 cm (h), 10 cm (b), 10 cm (d)

Specifikationer

 • Professionelt udstyr
 • Lækkert/brugervenligt design
 • Let anvendelig
 • Holder jævn temperatur
 • God størrelse

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


OBH Nordica 7948 Precision

 • Testvinder Råd & Rön
 • Godt køb
 • Gode anmeldelser
 • Top model

OBH Nordica 7948 Precision

Beskrivelse
På sidste pladsen i vores Sous Vide test finder vi denne maskine fra OBH Nordica, men lad dig endelig ikke narre af ”sidstepladsen”. Vi har nemlig med en maskine i top kvalitet at gøre, som klart er en af de bedste modeller på markedet for Sous Vide.

Modellen er testvinder hos flere anerkendte testmagasiner, herunder det svenske forbrugerråd Råd & Rön, hvilket blot understreger kvaliteten af modellen. Det er en vandkar model, hvilket betyder at du ikke behøver bruge din egen gryde.

Der har været fokus på brugervenlighed, kapacitet og kvaliteten, hvilket blandt andet sikre en utrolig høj temperaturpræcision, som sikrer en perfekt tilberedning hver gang.

Unikke egenskaber
Tager vi et kig på de markante fordele ved netop denne model, så er det først og fremmest værd at hæve brugervenligheden, som er helt i top. Derudover kommer maskinen også med et lækkert display, som har grundige brugervejledninger, der er med til at sikre at du ikke laver fejl og derved opnår et topresultat hver gang. Værd at fremhæve er også at maskinen er miljøvenlig samt meget sikker i brug. Den er ret energivenlig hvis man sammenligner med andre modeller.

Kigger vi alene på kapaciteten, så kan du tilberede helt op til 3 kilo kød i denne maskine, hvilket kan tilberedes mellem de 30 og 90 grader som er mulige på modellen.

Specifikationer:

 • Meget præcision og stabil temperatur
 • Nem funktion til tømning
 • Energivenlig og brugervenlig
 • Stor kapacitet og høj sikkerhed

 

 

 

 


Vakummeret mad klar til Sous vide

Hvorfor købe en Sues Vide?

Hvis du før har været på restaurant, hvor du efter har haft tanken: “Gid jeg kunne lave kødet, ligeså lækkert derhjemme” Så skal du måske overveje at investere i en sous vide-maskine. Konceptet i sig selv er forholdsvis ny i Danmark, men det bliver mere og mere udbredt. Grunden til dette er også at folk får en øjenåbner omkring madlavning. Hvis man først har lykkedes med at tilberede et stykke kød, som minder om kvaliteten på en fin restaurant, hvorfor så ikke anbefale det til andre? Det er det der sker, herhjemme pt. Folk finder ud af de rent faktisk kan lave Michelin lignende kød, i deres eget hjem.

Sous vide er fransk og betyder “under vakuum”. Hvis man kender til kulturen i Frankrig, så ved man også hvor meget mad betyder i deres liv, de går ikke på kompromis med kvaliteten, og finder hele tiden på nye og spændende metoder, at tilberede mad på. Metoden er med henblik på at få den helt rigtige tilberedning. Eftersom at rødt kød, skal have en kernetemperatur på mellem 54-57 grader, kan du sørge for med Sous vide hverken at give din mad for meget eller for lidt.

Man kan tilberede stort set alt slags kød. Det er især godt til at tilberede store mængder kød, som normalvis godt kan virke lidt sejere og tørre at sætte tænderne i. Det eneste slags kød du skal være opmærksom på er fjerkræ, det får ikke den optimale tilberedning, som alt andet kød gør. Det kan dog sagtens lade sig gøre, men det er nok bedst kun at holde sig til, at vakuumpakke kylling som det eneste fjerkræ. Sous vide er også god til grøntsager. Ligesom kødets safter og smag, så forsvinder grøntsagers vitaminer og mineraler ikke ved en kogning, som det ville gøre ved normalt kogning/stegning.

Her nedenunder kan du se hvor let det kan gøres, når du skal lave mad i en Sous vide

Hvis du mangler lidt inspiration til hvordan man kan tilberede sin mad, også ved brug af en Sous vide-maskine. Så findes der mange forskellige metoder hvor man kan gøre smags oplevelsen endnu større. Sous vide everything, er en amerikanske youtube kanal, som har mange kreative tanker. I videoen herunder er der 5 alternative råd til hvordan du kan tænke lidt ud af boksen, i forbindelse med din sous vide tilberedning

Der er mange at vælge imellem, så vurder hvilken kapacitet du har brug for. Det er en lækker måde at lave mad på, og du vil næsten med garanti ikke komme til at fortryde, hvis du investere i en sous vide-maskine. Vi håber at du kunne bruge vores sous vide test, så du kan finde præcis den sous vide-maskine, der passer til netop dit behov.

Se også denne artikel på forbruger-test.dk: Test af de 7 bedste Sous vide

Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Rön

Råd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som en pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk.
Råd & Rön har testet i alt 10 sous vide-maskiner – 5 maskiner med eget vandbad, og 5 som fungerer i en almindelig kasserolle. Testpanelet har tilberedt både kød, fisk og grøntsager i de forskellige maskiner og har herudfra vurderet resultaterne. Vores omtalte Steba SV50 placerer sig i toppen, og det samme gør Melissa-maskinen, der får ros på flere områder.  

Testen er udført den: 3. maj 2017

Du kan se testen her

Techgearlab.com

TechGearLab har dedikeret sig til tests og anmeldelser inden for forskellige kategorier, der har udgangspunkt i teknologiske produkter. Målet er at give forbrugerne den nødvendige viden til at undgå fejlkøb – uanset behov, budget og interesseområde. 

TechGearLab har anmeldt sous vide-maskinen Anova AN500-US00, og den scorer 82 point og bliver kåret som Editor’s Choice. Maskinen er blevet bedømt ud fra parametre som cirkulation af vandet, temperatur og brugervenlighed. Konklusionen er, at det er en både præcis og brugervenlig maskine – én af de absolutte bedste sous vide-maskiner på markedet.  

Anmeldelsen er udført den: 3. marts 2020

Du kan se anmeldelsen her

Goodhousekeeping.com

Good Housekeeping har været på markedet siden 1885, hvor den første trykte udgave af bladet så dagens lys. Indholdet består af en god blanding af artikler inden for husholdning og tests af diverse produkter. 

Good Housekeeping har taget et nærmere kig på en række sous vide-maskiner – ud af 13 maskiner har redaktionen valgt at fremhæve 4, bl.a. Anova AN500-US00. Modellerne er blevet testet ud fra parametre som overordnet ydelse og brugervenlighed. Panelet har testet maskinerne ved at tilberede både steaks, kylling og æg.

Testen er udført den: 24. november 2020

Du kan se testen her

Klikk.no

Klikk.no er et norsk website, der giver læserne en bred palet af artikler og tests inden for livsstilsemner som mode, mad og bolig. 

Klikk.no har set nærmere på sous vide-maskiner, bl.a. i samarbejde med professionelle kokke. Maskinerne er blevet sammenlignet ud fra parametre som kapacitet, brugervenlighed og nøjagtighed. Testpanelet konkluderer, at maskinerne især adskiller sig på punktet kapacitet. Sansaire-modellen er kåret som testvinder, men også Steba-maskinen klarer sig godt i bedømmelsen. 

Testen er opdateret den: 1. november 2017

Du kan se testen her

Pricerunner.dk

Pricerunner er en gratis online tjeneste, hvor forbrugerne kan sammenligne priser på forskellige produkter fra webshops. Prisportalen er Danmarks største.  

Pricerunner har i deres sous vide-test fremhævet 7 forskellige maskiner, der er vurderet ud fra konstruktion og design samt kapacitet, temperatur og brugervenlighed. Én af de maskiner, der er blevet testet, er Witt Smart Sousvide. Den bliver rost som en meget støjsvag maskine, trods den høje kapacitet. Den udmærker sig også på temperaturdelen og er alt i alt et fremragende valg. Testvinderen er Steba SV 50, som præsterer rigtig godt. 

Testen er opdateret den: 5. februar 2021

Du kan se testen her

Testberichte.de

Testberichte.de er en stor, tysk hjemmeside, der beskæftiger med at teste produkter og står bag vurderinger af over 500.000 produkter. Testberichte.de baserer deres vurderinger på blandt andet testresultater og diverse tekniske data. 

Vi har citeret testsiden, fordi den har bragt en test og bedømmelse af PRINCESS 267003 Sous vide, som vi kan anbefale. 

Her bliver maskinen vurderet til en høj score på 91,5%, og der bliver blandt andet lagt vægt på, at modellen er hurtig til at varme vandet op. 

Testen er udført i april 2019

Du kan se testen her: testberichte.de

FAQ

Hvilke er de bedste ting at sous vide?
En sous vide kan bruges til et hav af forskellige ting. Du kan blandt andet sous vide en roastbeef, culotte og kylling. Fordelen ved at tilberede maden på den måde er, at du beholder smagen.
Er det værd at købe en sous vide?
En af fordelene ved at købe en sous vide er, at den kan holde i rigtig mange år. Du kan på den måde få meget udbytte ud af din sous vide, hvis du er glad for at have den ved hånden i køkkenet.
Smager sous vide anderledes?
Ved at tilberede føde-og madvarer i en sous vide vil du opnå op til dobbelt så meget smag. Du kan både tilberede fisk, kød og grøntsager. Skal maden ikke serveres lige med det samme, kan du let sætte det på køl i posen.
Bruger restauranter sous vide?
Mange restauranter bruger sous vide til flere forskellige ting. Skal der eksempelvis serveres lækker brunchbuffet, vælger mange at lave hårdkogte og blødkogte æg i en sous vide. Temperaturstyringen gør det let at opnå det perfekte æg hver eneste gang.

Denne side er anmeldt af: Stine A. Carlsen Rating 10/10