Vinkøleskab test 2021 – Her er det bedste vinkøleskab

Sidst opdateret: 31. august 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Hvis du er ligesom mange andre danskere, der godt kan lide et godt glas rød- eller hvidvin i løbet af dine hårdt optjente weekender, så er det selvfølgelig vigtigt, at det nævnte glas er tempereret til den rigtige temperatur. Det kan være særdeles udfordrende at opnå den optimale vintemperatur i dit normale køleskab, hvor der skal tages hensyn til andre kølevarer. Derfor er det klart, at hvis du har en kærlighed til god vin, så er der mange gode grunde til at investere i et ordentligt vinkøleskab!

Vinkøleskabe kan fås i mange forskellige prisklasser og modeller, som kan indstilles forskelligt, og det kan være svært at finde ud af, hvilket køleskab der passer perfekt til din vinsamling. Af denne grund har vi lavet denne vinkøleskab test-guide 2021, der kan hjælpe dig med at finde det bedste vinkøleskab til den perfekt tempererede vin!

 

 

LiebHerr WKB 4212-20 001 Ja KitchenOne.dk
Caso CS670 Ja Coop.dk
Vestfrost FZ414W Ja Skousen.dk
Bosch KSW 38940 Nej (Produktet er udgået)
Caso CS650 WineMaster 38 Nej Kitchentime.dk
Caso WineSafe 12 Nej Skousen.dk
Candy CCVB 30 Ja

Nedenstående liste er lavet på baggrund af vores store vinkøleskab test 2021, og det er et udtryk for vores personlige top 6 i forhold til vinkøleskabe. Derfor får du et godt indblik i, hvad køleskabene kan, og hvilke typer de passer til!

 


1. LiebHerr WKB 4212-20 001 – Vinkøleskab med plads til 200 vine!

LiebHerr WKB 4212-20 001Dette vinkøleskab er et vinkøleskab i enormt høj kvalitet! Køleskabet har en høj flaskevolumen – der er faktisk plads til hele 200 flasker vin i dette køleskab fra LiebHerr. Køleskabet har generelt modtaget gode anmeldelser i diverse tests. Dette gælder bl.a. hos Which.co.uk, hvor LiebHerr WKB har fået en fin vurdering. Her bliver vinkøleskabet særligt rost for sin effektivitet, støjniveau og praktiske funktioner.

Dette vinkøleskab er udstyret med et hav af funktioner, hvilket gør det til et rimeligt eksklusivt vinkøleskab. Hvis du vil vide mere om LiebHerr WKB 4212-20 001, så læs med her!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 • Flaskevolumen: 200 flasker
 • Digitalt temperaturdisplay
 • Justering af luftfugtighed

Om LiebHerr WKB 4212-20 001

LiebHerr WKB 4212-20 001 er som sagt et vinkøleskab med en høj flaskevolumen og mange gode funktioner. LiebHerr WKB er generelt et vinkøleskab med en utroligt god ydeevne. Dette vinkøleskab fra LiebHerr er bl.a. udstyret med et digitalt temperaturdisplay. Med denne smarte funktion er du i stand til altid at holde øje med temperaturerne på dine vine – og hermed sikre, at vinen har den helt rigtige temperatur. 

LiebHerr WKB er også designet sådan, at du kan justere luftfugtigheden i køleskabet. Dette er også en funktion, som skal gøre det muligt for dig at give din vin de helt rigtige forhold. Med vin er det jo som kendt vigtigt med både den rette temperatur og luftfugtighed for at opnå den optimale smagsoplevelse. 

I dette vinkøleskab finder du 6 hylder. Disse er lavet af bøgetræ, hvilket er et flot og holdbart materiale. Resten af køleskabet er lavet af stål, og håndtaget er ergonomisk, hvilket sikrer en god brugervenlighed. Temperaturindstillingerne er fra 5-20 grader. 

Endelig ligger dette vinkøleskab fra LiebHerr i energiklasse D, så det er altså et af de bedre køleskabe, rent energimæssigt. Det årlige energiforbrug for køleskabet er 168 kWh. LiebHerr WKB 4212 er lavet med akustisk døralarm og børnesikring, så sikkerheden er i top. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Virkelig høj kapacitet – 200 vinflasker
 • Mange gode funktioner
 • Energiklasse D
 • God brugervenlighed
 • Smart design

LiebHerr WKB 4212-20 001 vs. markedet

LiebHerr WKB 4212 er et vinkøleskab, som er placeret i markedets dyreste spektrum. I forhold til de fleste andre vinkøleskabe på markedet er dette et dyrt vinkøleskab. Dog hænger dette sammen med, at køleskabet har en enormt høj flaskevolumen, og at det samtidig er udstyret med mange gode teknologier. Hermed går kvalitet og pris altså hånd i hånd, så selvom dette køleskab er dyrere end mange andre køleskabe, så har det også en bedre ydeevne. 

Specifikationer:

 • Farve: Sort og træ
 • 6 hylder
 • Flaskevolumen: 200 flasker
 • Digitalt temperaturdisplay
 • Justering af luftfugtighed
 • Materiale: Stål og træ
 • Energiklasse D
 • Årligt energiforbrug: 168 kWh
 • Mål: D: 73,9 x B: 60 x H: 165 cm

2. Caso CS670 – 5/5 stjerner i forbrugeranmeldelser hos KithenOne.dk

Caso CS670Med dette vinkøleskab fra Caso i et tidløst design kommer du langt på vejen mod at kunne opbevare din vin under de helt perfekte forhold. Dette vinkøleskab er blevet mere end godt anmeldt, særligt af forbrugerne. Hos KitchenOne.dk har Caso670 bl.a. fået 5/5 stjerner i gennemsnit i kundeanmeldelserne. 

Hos Skousen.dk har vinkøleskabet fået en samlet vurdering på 4,2/5 stjerner som et gennemsnit af kundeanmeldelserne. Hos coop.dk er køleskabet blevet vurderet til 4,1/5. Der er altså generelt tale om et køleskab, som tilfredsstiller kunderne. Dette kan skyldes flere ting. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

11.895,00 DKK
11.895,00 DKK
 • Flaskevolumen: 180 vinflasker
 • 2 kølezoner
 • UV-beskyttet glas i skabsdøren

Om Caso CS670

Caso CS670 er generelt et vinkøleskab i høj kvalitet, hvilket også afspejles i de gode anmeldelser, som forbrugerne giver dette køleskab. Caso CS670 har en kapacitet på 180 vinflasker, så du kan opbevare en hel del vin i dette vinkøleskab. Derudover er det helt særlige ved dette køleskab, at det er inddelt i 2 zoner, som kan indstilles separat. 

Disse 2 zoner giver dig forskellige muligheder. Du kan fx i den ene zone opbevare vin, som skal være drikkeklar. Denne vin opbevares nemlig ofte ved andre temperaturer end vin, som skal kunne holde sig længe endnu. På denne måde er det muligt at give vinen forskellige forhold i de to zoner. 

Caso 670 har også den gode funktion, at det er udstyret med UV-beskyttet glas i skabsdøren. Dette betyder, at du ikke behøver opbevare vinkøleskabet i en mørk kælder uden sollys. Du kan lige så godt opbevare dette vinkøleskab i stuen, hvor det UV-beskyttede glas altså passer på din vin mod stråling. 

Dette vinkøleskab fra Caso er lavet i et flot og tidløst design. De otte hylder af træ med kuglelejer kan tages ud af vinkøleskabet, hvis dette ønskes. Indvendigt i køleskabet er der mulighed for lys. Håndtaget er ergonomisk, så det er nemt og rart at bruge. Caso 670 er også designet med et temperaturdisplay i hvidt LED.

Derfor anbefaler vi denne model

 • Gode anmeldelser
 • Tidløst design
 • Mange funktioner
 • Høj kapacitet (180 flasker)
 • 2 zoner

Caso CS670 vs. markedet

Caso CS670 ligger prismæssigt i den dyrere ende i forhold til andre vinkøleskabe på markedet. Dog er det her vigtigt også at have køleskabets kvalitet med i betragtning, og dette køleskab fra Caso er i en super høj kvalitet. Køleskabet har højere kapacitet end mange billigere køleskabe. Derudover er det inddelt i 2 zoner, hvilket er helt unikt for netop Caso CS670. 

Specifikationer:

 • Farve: Sølv/sort/træ
 • Flaskevolumen: 180 vinflasker
 • 2 kølezoner
 • 8 hylder
 • UV-beskyttet glas i skabsdøren
 • Kompressor-teknik
 • Indvendig belysning
 • Hvidt LED-display viser temperaturer
 • Fungerer i rumtemperaturer fra 16-38 grader
 • Udtagelige træhylder med kuglelejer
 • Lydniveau: 42 dB
 • Energiklasse F
 • Årligt energiforbrug: 298 kWh

3. Vestfrost FZ414W

Vinkøler VestfrostHvis du er den heldige dansker, der ejer en stor vinsamling, så finder du næppe en bedre vinkøler end FZ414W fra Vestfrost! Det er bestemt ikke et billigt vinkøleskab, men du får et køleskab, der lever op til alle de mange anbefalinger, som eksperter på området kommer med. Skabet rummer hele 414 liter, hvilket giver plads til op til 197 normale flasker vin – det burde med andre ord kunne rumme alle dine værdifulde flasker! Herudover kan skabet låses af, således at dine dyre dråber er i sikkerhed fra folk med lange fingre.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

13.199,00 DKK

 

Vinen opbevares ved de optimale forhold i Vestfrost FZ414W!

FZ414W er den optimale vinkøler til temperering af din dyre vin, og det er skabt med hylder i træ, hvilket gør det både dekorativt og vibrationsdæmpende – så din vin er i sikkerhed! Herudover er vinen altid beskyttet mod solens stråler med den tonede glasrude med UV-filter, som bremser det skadelige lys. Selve belysningen i FZ414W er også skabt med LED-teknologi, som beskytter din vin bedst muligt samtidig med, at de bliver oplyst smukt. Til sidst bliver de optimale forhold fuldendt med ventileret køl og et aktivt kulfilter, der konstant renser luften i skabet, så vinen har det godt!

Selve temperaturen i skabet kan stilles til alt mellem 5 og 22 grader, men vi anbefaler ca. 12 grader, hvis vinen skal opbevares i lang tid, da det er den optimale temperatur for de fleste typer af vin. Skabet er dog udstyret med hele 2 forskellige kølezoner, så du kan holde 2 forskellige temperaturer i skabet – én del til langtidsopbevaring og én del til serveringsklare flasker!

Vestfrost FZ414W er elsket af dets brugere!

Der er ingen tvivl om, at Vestfrost FZ414W hører til i vores vinkøleskab test, da det får rene topkarakterer fra tilfredse købere på nettet. Der er lutter rosende ord til Vestfrosts fantastisk vinkøleskab, og brugerne fremhæver forskellige fordele ved skabet: De udtrækkelige hylder er et kæmpe plus, og det overgås kun af skabets lave strømforbrug, der giver det et C mærke, og som gør det særdeles økonomisk samtidig med, at det er praktisk!

Designet er som altid noget, der skiller vandene, men det er yderst moderne i et sort og aluminiums look, som altid vil være lidt af en smagssag for nogle. Dette bliver kombineret med LED-belysningen, der dog er valgfri. Der er dog også mulighed for at indbygge Vestfrost FZ414W i væggen, så det ikke virker så bombastisk!

Alt i alt en vinkøler til feinchmakeren indenfor vinens verden, der har brug for meget opbevaringsplads og en køler, der er i absolut verdensklasse – for det må man sige, at Vestfrost FZ414W er!

Specifikationer for FZ414W:

 • Masser af rummelighed – plads til 197 flasker
 • Træhylder, 7 stk. med udtræk
 • Tonet glas med UV-filter
 • LED-belysning i skabets fulde højde
 • Lavenergiskab C (koster ca. 250 kr om året i strøm)
 • To temperaturzoner
 • Ventileret køling med aktivt kulfilter

4. Bosch KSW 38940

Bosch vinkøleskabDette fantastiske vinkøleskab fra Bosch fortjener i den grad også en plads på vores liste i forbindelse med vores vinkøleskab test! Du får en rummelighed, som har plads til hele din vinsamling, og det er utrolig eksklusivt fra inderst til yderst!

Kapaciteten er det første, der møder dig
med Bosch KSW 38940! Skabet kan rumme hele 360 liter, hvilket rundt regnet giver plads til 194 flasker almindelig vin. Dermed har du masser af plads til alle dine mange, dyre dråber i dette skab! De 6 fantastiske træhylder er med udtræk, og de kan justeres efter behov – en kæmpe bonus, når det skal tilpasses netop din samling!

Med Bosch KSW 38940 har vi oplevet en vinkøler i top klasse, som har en god belysning, hvor du også selv kan koble LED-lys til. Du kan altid finde netop den flaske, du leder efter, og lyset fremhæver vinen og gør alle flasker utrolig attraktive og eksklusive at se på!

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Et utrolig støjsvagt vinkøleskab med elektronisk temperaturstyring og 2 individuelle termometre!

Du kan have dette Bosch KSW38940 vinkøleskab stående overalt, da det er utrolig støjsvagt med et støjniveau på kun 42 dB! Dette vil altså ikke genere dig – uanset om du vælger at placere dit køleskab i køkkenet eller et opholdsrum!

Du får en vinkøler med 2 individuelle termometre, som kan justeres til netop den temperatur, du ønsker, og du får ligeledes elektronisk temperaturstyring, der giver dig den fulde kontrol over temperaturen til alle tider! Dette giver dig perfekt tempereret vin, der er klar til servering med det samme.

Selve vinkøleskabet er i energiklasse E, som må siges at være særdeles acceptabelt for så stort et køleskab. Herudover bemærkede vi også i testen, at dette Bosch KSW38940-køleskab har nogle lækre funktioner, der sætter prikken over i’et! Dette drejer sig om dynamisk nedkøling, mulighed for aflåsning af skabet og et aktivt kulfilter, der er med til at sikre de bedste forhold for vinen. Hængslet på skabets låge er vendbart, så du kan tilpasse det, som du har lyst, og dette fantastiske vinkøleskab kan fungere i rumtemperaturer mellem 10 og 43 grader!

Alt i alt kan vi ud fra vores vinkøleskab test sige, at denne vinkøler fra Bosch er i absolut top klasse. Du får utrolig meget plads for dine penge, og du får vin, der er tempereret ved en konstant temperatur – lige til at drikke efter en lang arbejdsdag!

Specifikationer for KSW38940:

 • Energiklasse: E
 • Støjniveau: 42 dB
 • Vægt: 88 kg.
 • Kapacitet – antal flasker: 194 stk.
 • Årligt energiforbrug: 212 kWh
 • Antal hylder: 6 stk. træhylder

5. Caso CS650 WineMaster 38

Vinkøleskab i test

Hvorfor begynde at gætte sig til den rigtige temperatur på din dyre rød- og hvidvin? Det er i hvert fald en ting, som du aldrig behøver at tænke på igen, hvis du vælger dette vinkøleskab fra Caso! Det zoneopdelte køleskab er imponerende, og fortjener derfor bestemt en plads i vores store vinkøleskab test!

Som skrevet har Caso CS650 2 forskellige kølezoner, hvilket er fuldstændig genialt. Det sikrer nemlig, at du kan opbevare flere forskellige slags vine ved deres optimale temperatur, så du får det meste ud af de dyre dråber. WineMaster 38 er lavet af tyske Caso, der giver dig den bedste, tyske kvalitet, og som har gjort plads til 38 almindelige vinflasker på de smarte og elegante træhylder!

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

5.279,00 DKK

 

Apropos designet, så er dette vinkøleskab fra Caso i absolut top, når det kommer til udseendet! Det passer perfekt ind i alt fra herrestuen til minibaren og køkkenet, og du vil slet ikke bemærke, at det er der pga. det støjsvage niveau på kun 40 db! Det blanke rustfrie stål og de mørke træhylder står fantastisk til hinanden, hvilket placerer det højt på listen i vores test. Her er det også vigtigt at tilføje, at vinkøleskabet er i energiklasse D, hvilket betyder, at det bruger meget lidt strøm – det er altså særdeles miljøvenligt samtidig med, at det er utrolig smukt!

Med Caso CS650 WineMaster bliver dine vinflasker opbevaret under de optimale forhold. De fantastiske træhylder giver færre rystelser, og døren er beskyttet med en UV-glasplade, der tager de mest skadelige af solens stråler. Herudover kan du naturligvis styre temperaturen ved hjælp af det LED-oplyste display på døren, der sørger for maksimal brugervenlighed. Alt i alt de optimale betingelser for et fantastisk glas vin!

Dette WineMaster vinkøleskab fra Caso er til dig, der gerne vil nyde et godt og perfekt tempereret glas vin, som er serveret fra et køleskab, der burde kunne vinde designpriser – det er et fantastisk vinkøleskab, der fortjener den høje placering i vores store vinkøleskab test!

Specifikationer:

 • Energiklasse: D
 • Energiforbrug/år: 141 kWh
 • Klimaklasse: ST (18-36 grader)
 • Antal flasker: 38 stk.
 • Vendbar dør
 • Støjniveau: Maks. 40 dB

6. Caso WineSafe 12

Caso vinkøleskab

Nu kan du passe ekstra godt på din dyrebare vin med denne geniale vinkøler fra Caso! Caso er et tysk firma, der er specialister i vinkølere af høj kvalitet, i et lækkert design og til en lav pris – så du går ikke galt i byen med dette vinkøleskab fra vores store vinkøleskab test!

Caso Winesafe 12 er det seneste i rækken af fantastiske vinkøleskabe fra Caso, og navnet kommer sig af designet af skabet, der ligner et pengeskab – selvfølgelig er det lidt modificeret, men din vin er stadig i sikkerhed her! Det klarer sig godt i test, når det kommer til vinenes forhold. Her spiller den aktive ventilator en stor rolle i at sikre den rette temperatur overalt i køleren, og de flotte træhylder sikrer vinen mod rystelser udefra. ”Pengeskabet” har kun plads til 12 flasker, så det er med at vælge de vigtigste og dyreste flasker i samlingen!

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

3.699,00 DKK

 

Det utrolig lækre design er selvfølgelig den helt store fornøjelse ved Caso Winesafe 12! Køleskabet ligner noget fra fremtiden med det rustfrie stål og lyse træ, der skaber en fantastisk kontrast, som man har lyst til at se på hele tiden. Denne vinkøler skal ikke gemmes væk – den skal have en central plads i dit køkken eller din stue! Det smarte LED-display kan sætte temperaturen præcist, og alting spiller bare omkring skabets design!

Det eneste minus ved Caso Winesafe 12 i vores vinkøleskab test er, at der kun er én temperaturzone. Du er altså nødt til at vælge mellem enten din rødvin eller hvidvin, da de ikke kan opbevares ved samme temperatur. Til gengæld er prisen lav, og hvorfor ikke købe to Winesafe 12-modeller og stille dem ovenpå hinanden? Dette vil være en lækker detalje i et moderne hjem!

Alt i alt et solidt vinkøleskab, som har sin berettigelse i ethvert hjem, men som måske mere er henvendt til dig, der nyder et glas vin i ny og næ fremfor dig, der er ekspert i vin og har et stort lager liggende!

Specifikationer

 • 1 temperaturzone
 • Kan sættes til mellem 5°C og 22°C
 • Kompressor-teknik
 • Aktiv ventilator
 • Opbevaring af op til 12 flasker (max 31 cm)
 • UV-beskyttelse i isoleret glas
 • Blåt LED-display
 • Indvendig belysning

7. LiebHerr WTes 1672-20

Vinkøleskab Liebherr

Hvis du leder efter et vinkøleskab, der har mere fokus på kvalitet from for kvantitet, så er LiebHerrs model det oplagte valg! Du får et fantastisk, eksklusivt vinkøleskab, der har begrænset plads, men som pga. de luksuriøse tiltag har sin berettigelse i vores vinkøleskab test!

LiebHerr WTes 1672-20 er et vinkøleskab i top klasse, der har 2 kølezoner og elektronisk temperaturstyring, der sikrer den rigtige temperatur hele tiden! Herudover får du selvfølgelig et aktivt kulfilter, der giver det optimale klima omkring dine vinflasker, og du kan endda justere luftfugtigheden, så den matcher en ægte vinkælder! Eksklusive funktioner, der alt i alt gør dette køleskab fantastisk!

Designmæssigt er LiebHerr WTes et helt klassisk køleskab, der har et ydre i rustfrit stål, og selvfølgelig har hylder i træ for den optimale, naturlige opbevaring. Disse ting gør vinkøleren helt klassisk, men samtidig utrolig eksklusiv, og den passer perfekt ind i ethvert moderne interiør!

LiebHerr WTes 1672-20 kan opbevare op til 34 flasker – der er altså plads til både rød- og hvidvin ved den perfekte temperatur! Herudover har det et utrolig lavt lydniveau på kun 38 dB, hvilket gør det næsten lydløst i brug. Glaslågen er både vendbar og aflåselig, så du trygt kan efterlade dine vinflasker vel vidende, at de er i sikkerhed. Og fik vi sagt, at det tilmed er i energiklasse D?

Alt i alt en vinkøler til de luksuriøse rammer og de dyre flasker, der har brug for et eksklusivt miljø, der imiterer forholdene i en vinkælder. Designet er i top, og det er fornemmelsen også, når du er omkring køleskabet – det hele spiller, og det er testet til at være i absolut verdensklasse (ligesom prisen også må siges at være)!

Specifikationer:

 • Energiklasse: D
 • Energiforbrug/år: 137 kWh
 • Klimaklasse: SN-ST (10-38 grader)
 • Antal flasker: 34
 • Vendbar dør
 • Støjniveau: Maks. 38 dB

8. Candy CCV 150 EU

Vinkøleskab i testen

Dette vinkøleskab fra Candy er et perfekte køleskab til dig, der vil have den bedste kvalitet til den billigst mulige pris – derfor ses lige nøjagtigt denne model tit i barer og på klubber, hvor man kan køle alt fra vin til champagne. Af denne grund har den også fundet vej til vores vinkøleskab test!

Candy CCV 150 EU er som skabt til at iscenesætte de flasker, der ligger i køleren. Dette skyldes, at det er udstyret med 6 udformede trådhylder, der kan justeres, som man vil have det, og hvis nederste hylde ligger den modsatte vej. På denne måde kan du iscenesætte dine dyre flasker, så alle ved, hvem de har med at gøre!

Udover de designmæssige kvaliteter med den diskrete, sorte stil, så er Candy CCV 150 EU en vinkøler, der præsterer på den jævne, hvilket naturligvis også afspejler prisen. Du får kun 1 temperaturzone, hvilket ikke ligefrem skriger af luksus, og det er derfor, at dette er et bedre barkøleskab end et decideret vinkøleskab. Vin skal opbevares ved forskellige temperaturer, hvilket desværre ikke er muligt her. Candy CCV har dog en mekanisk temperaturstyring og et UV-filter i glasset, der trods alt hiver den op på et acceptabelt niveau i denne test!

Candy CCV 150 EU er et fantastisk og billigt barkøleskab, men er næppe for dig, der elsker at nyde god vin ved perfekt temperatur. Derfor finder du også skabet på den sidste plads på listen i vores store vinkøleskab test!

Specifikationer

 • Energiklasse E
 • Mekanisk styring af temperaturen
 • Plads til 42 flasker
 • 1 temperaturzone
 • Temperatur mellemst Zone (°C): 7-14
 • 6 trådhylder+ 1 ekstra i bunden
 • UV filter i glasset
 • Lydniveau 45 dB

Vigtig viden om køb af vinkøleskab:

Når du ser på vores testresultater i test-guiden og skal bestemme dig for et vinkøleskab, så er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om, hvor mange flasker du skal have kølet, og hvor mange kølezoner du har brug for til disse flasker. Som oftest hænger prisen sammen med kapaciteten, og der er ingen grund til at bruge masser af penge på et køleskab, der reelt er for stort. Hvis du drikker vin meget ofte, så kan det let betale sig med to kølezoner – én til langtidsopbevaring og én til daglig brug – men hvis du kun ønsker lang opbevaringstid, så er én kølezone sikkert nok til dig!

Med hensyn til de andre funktioner i de forskellige vinkøleskabe, så er det naturligvis heller ikke alle, der får den store gavn af dæmpning af vibrationer med f.eks. træhylder eller en mindre kompressor, men det er en lækker funktion at have, hvis du går meget op i din vin. Dette gælder ligeledes for aktiv filtrering af luften og styring af luftfugtigheden, der virkelig er for feinchmakerne indenfor vin.

Ud fra disse synspunkter vil du få valgt et rigtig godt vinkøleskab til netop dit behov, og du vil garanteret blive glad for at nyde vinen ved den temperatur, som den faktisk er beregnet til at blive nydt ved. Dette er en forandring for mange danskere, og du gør bestemt klogt i at unde dig selv den luksus – det er alle pengene værd!

Hvis du er interesseret i nogle mere generelle råd omkring vin, så vil du med garanti synes om denne artikel fra Fyens.dk, der giver dig 8 gode råd til, hvordan du kan få mere ud af din vin. Følg blot dette link: her.

Jyllands Posten har ligeledes en underside på deres hjemmeside, der hedder Guide.dk, hvor de har lavet en artikel, der fortæller om nogle af de store fordele ved at opbevare vin i et vinkøleskab. Dette kan du læse om her.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Candy CCVB 3Candy CCVB 30

Dette vinkøleskab er et produkt i den billigere ende. Det fungerer glimrende til hobbybrug, og det har fået nogle gode anmeldelser. Bl.a. har det fået rigtig gode anmeldelser i det engelske test-magasin Which.co.uk, som er det største britiske test-magasin. Her scorer det 73 ud af 100%. Det bliver særligt rost for sit præcise termometer, hurtige nedkøling og lave støjniveau.

Med dette vinkøleskab i kælderen er du altid garanteret vin i den helt rigtige temperatur! Køleskabet vil glæde enhver vinentusiast, og prisen er overkommelig for den alment vininteresserede. 

 

 • 6 hylder
 • Flaskevolumen: 19 flasker
 • Materiale: Træ, rustfrit stål

Om Candy CCVB 30

Candy CCVB 30 er et vinkøleskab med hele 6 hylder. Disse hylder er lavet af træ, mens håndtaget på køleskabet er lavet af rustfrit stål. Dette er altså nogle holdbare og slidstærke materialer i en høj kvalitet. Vinkøleskabet har en flaskevolumen på 19 vinflasker. Dette er altså mere end rigeligt, hvis du kun skal bruge vinkøleskabet til privat brug. 

Det er blæret at kunne hive en flaske vin med den helt rette temperatur frem for sine gæster! Denne glæde får du med vinkøleskabet fra Candy. Dette vinkøleskab har et støjniveau på 39 dB, så du vil forhåbentligt ikke blive forstyrret af køleskabet. Derudover har det et årligt energiforbrug på 169 kWh.

Candy CCVB 30 er lavet i farven sort både udvendigt og indvendigt. Det er et stilrent vinkøleskab i et flot design, som bærer præg af noget tidløst. Køleskabets temperaturinterval går fra 5-22 grader. Vinkøleskabet er udstyret med indvendigt lys, så du kan få øje på din vin, selvom køleskabet måske er placeret i en mørk kælder. Candy CCVB 30 er også designet med en indbygget skærm. 

Dette vinkøleskab er også særligt smart, fordi det har justerbare fødder. Det er yderligere designet med en dør og dørhængsel til højre. Candy CCVB 30 ligger i energiklasse E. 

Candy CCVB 30 fås til en rigtig god pris, hvilket er dette vinkøleskabs helt store trumfkort. Hvis du er på udkig efter et vinkøleskab til brug i hjemmet, er Candy CCVB 30 et glimrende bud!

Derfor anbefaler vi denne model

 • God pris – billigt vinkøleskab
 • Flot design
 • Materialer: Træ og rustfrit stål
 • Årligt energiforbrug: 169 kWh
 • Flaskevolumen: 19 flasker

Candy CCVB 30 vs. markedet

Candy CCVB 30 er et af de billigste vinkøleskabe på markedet. Dette hænger dog også til en vis grad sammen med vinkøleskabets ydeevne. I sammenligning med mange andre vinkøleskabe på markedet, har Candy CCVB 30 ikke en så stor flaskevolumen. Det ligger også kun i energiklasse E. Dog skal dette holde op mod prisen, hvormed der bliver tale om et produkt, hvis kvalitet lever op til dets pris. 

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • 6 hylder
 • Indvendig belysning
 • Indbygget skærm
 • Justerbare fødder
 • Flaskevolumen: 19 flasker
 • Materiale: Træ, rustfrit stål
 • Energieffektivitetsklasse: E
 • Årligt energiforbrug: 169 kWh
 • Støjniveau: 39 dB
 • Vægt: 29 kg
 • CE-godkendt

Denne side er anmeldt af: Jeppe F. Svendsen 10/10