Lænestol: Find dig godt til rette i en af disse lækre lænestole

En rigtig lækker lænestol er guld værd. Uanset hvor du stiller den, vil der næsten altid blive kamp om at få lov til at sidde i den. En god lænestol er dog forskellige fra person til person. Der er mange forskellige lænestole ledige på markedet, og det kan være svært at vælge. Skal du have en behagelig eller en smart model? Skal du have læder- eller stofbetræk? Det gælder om at finde den helt rette lænestol til netop dine behov. Derfor får du her en gennemgang af 10 lækre og forskellige lænestole på markedet, så du får lettere ved at vælge en lænestol til hjemmet.

Kingston Lænestol 

Set på ilva.dk.

Kingston er en lænestol til dig, der gerne vil tage afslapningen til næste niveau. Her er nemlig tale om en ufattelig rummelig og blød lænestol, der samtidig har et flot og elegant udseende. Denne indbydende lænestol passer godt ind i flere forskellige typer indretning, og du kan bl.a. bruge den til rustikke eller simple designs i hjemmet.

Kingstol har en vægt på 65 kg, og det gælder derfor om at finde den helt rigtige plads til stolen, da den bliver svær at flytte på egen hånd. Stolen har et sæde fremstillet i koldskum, og ryglænet er fremstillet i silikonefibre. Lænestolen har solide fødder lavet af bejdset træ i en mørkebrun farve. Kingston er særligt behagelig at sidde i grundet puderne, som udgør ryglænet. Kingston kan bl.a. fås i farverne blå, grå og sort, så du har mulighed for at tilpasse designet til netop din indretning derhjemme.

Se pris på Kingston Lænestol hos Ilva

Flexlux Elegant Lænestol

Set på ilva.dk.

Flexlux Elegant er navnet på denne næste lænestol, og her får du god komfort og et lækkert design for pengene. Her er tale om en lænestol i utroligt høj kvalitet, og prisen er derfor også efter det. Lænestolen kan fås i tre forskellige polstringer, og den forkromede aluminiumssokkel kan fås i flere farver, så du har mulighed for at vælge den helt rigtige udgave til hjemmet.

Denne lækre lænestol har også flere praktiske funktioner, der gør den god at bruge. Du får trinløs regulering af både sæde og ryglæn, og du kan også justere nakkestøtten, så både højden og vinklen passer til netop dig. Sædet er behageligt og støbt i fire lag formstøbt koldskum, og du kan derfor være sikker på, at komforten er helt i top. Denne smarte og moderne lænestol kan desuden fås med fodskammel, hvis dette ønskes, så du også har muligheden for at smække benene op og nyde en hyggelig stund i stuen derhjemme.

Se pris på Flexlux Elegant Lænestol hos Ilva

By Lassen My Own Chair Lænestol 

Set på luxoliving.dk.

My Own Chair er navnet på en historisk famøs lænestol. Denne lænestol blev faktisk designet tilbage i 1938 af Flemming Lassen, hvor der kun blev lavet en enkelt udgave af stolen. Denne stod i designerens hjem, da designet blev anset for at være for speciel. Nu om dage er denne lænestol særdeles beundret, og derfor er prisen på stolen også højere end sædvanligt.

Denne smukke og historiske lænestol kan fås både med læder- og stofbetræk. Derfor kan du også helt selv vælge, hvilket udtryk stolen skal afgive i dit hjem. Stolen er udformet i et todelt design, hvor sæde og ryglæn er adskilt. Stolen giver dig usædvanligt god komfort, og den omslutter hele din krop. Armlænene giver dig mulighed for at slappe af i hele kroppen, og du sidder blødt på det polstrede sæde. Sædehøjden måler 40 cm, og du har derfor ikke nødvendigvis behov for en fodskammel for at opnå maksimal komfort.

Se pris på By Lassen My Own Chair Lænestol hos Luxo Living

Polo Lænestol

Set på ilva.dk.

Polo lænestol er en klassisk type lænestol. Denne lænestol kan ikke justeres og tilpasses din krop, men den kan til gengæld gøre en god figur i enhver indretning og give dig mulighed for at sidde både godt og pænt hjemme i stuen. Polo lænestol har et behageligt sæde fremstillet i koldskum betrukket med gråt stof. Benene er fremstillet i bejdset og sortlakeret massivt træ. Polo er udarbejdet i et design, der får tankerne tilbage på 50’erne. Retro-designet er efterhånden blevet moderne igen, og denne stol formår også at tiltrække opmærksomhed med sine store stofknapper.

Polo lænestol kan fås både i en tilbagelænet grå farve eller en mere spraglet lyseblå udgave. Du kan derfor vælge mellem to vidt forskellige udgaver af Polo lænestol. Du kan derfor også tilpasse den din egen indretning. Polo lænestol kan også suppleres med en skammel for øget komfort, hvis du har behov for at flade ud i ny og næ.

Se pris på Polo Lænestol hos Ilva

Alba Lænestol 

Set på ilva.dk.

Alba er navnet på denne lænestol, som er både praktisk og flot. Denne behagelige lænestol har et moderne og simpelt design, som passer ind i mange stile og former for indretning. Alba lænestol kan fås i to varianter, henholdsvis i sort læder eller gråt stofbetræk. Soklen er af krom i begge varianter, og den har derfor altid sit skinnende udseende. Alba lænestol har praktiske funktioner, som gør det nemmere at tilpasse den til din krop. Den har både dreje- og vippefunktion, og den er derfor alsidig i brug.

Uanset om du vælger udgaven i sort læder eller gråt stofbetræk, så får du altså en behagelig stol med et sæde i koldskum. Ryglænet er lavet i polyetherskum, og dette er både komfortabelt og ergonomisk støttende for din krop. Alba lænestol kan suppleres med en skammel fra samme serie, så du får endnu mere komfort, samtidig med at du holder den rene og simple stil.

Se pris på Alba Lænestol hos Ilva

Chisa Lænestol 

Set på ilva.dk.

Næste lænestol på listen er Chisa. Denne lænestol er både elegant og flot at se på, og den er udformet i et tidløst design, som vil passe fint ind i en indretning, hvor klassiske eller moderne elementer er i fokus. Chisa formår at tiltrække sig opmærksomhed, og den kan derfor fungere som midterstykke i din indretning. Chisa fås i mange forskellige farver, og du kan derfor eksperimentere med både iøjnefaldende samt afslappede udgaver af denne flotte lænestol.

Chisa er en lænestol med et behageligt sæde i polyetherskum. Det høje ryglæn og armlænene giver ekstra komfort, og det slanke stel i sort metal sikrer dig, at Chisa står stabilt. Det slanke stel er i øvrigt med til at skabe modspil til det bløde stof, som resten af lænestolen er betrukket med, hvilket gør denne lænestol endnu mere tiltrækkende at have stående i stuen.

Se pris på Chisa Lænestol hos Ilva

Spencer Lænestol 

Set på ilva.dk.

Spencer lænestol er en flot og moderne lænestol, som vil se godt ud i enhver stue. Spencer lænestol består af et stel i stål med tilhørende fødder, der beskytter dit gulv med mærker og ridser. Sæde og ryglæn er samlet i én skal, og det ekstra brede ryglæn giver dig god komfort.

Spencer lænestol er betrukket med kunstlæder, og du kan vælge mellem cognacfarvet eller sort kunstlæder. Du har derfor mulighed for at vælge både en afslappet og en mere iøjnefaldende udgave af denne lænestol. Spencer lænestol er også udstyret med drejefunktion, så du har mulighed for at stille den mange steder i stuen uden at miste overblikket fra stolen.

Se pris på Spencer Lænestol hos Ilva

Praga Lænestol 

Set på ilva.dk.

Praga lænestol giver dig komfort til en god pris. Praga er nemlig en lænestol, som har et klassisk design. Praga er betrukket med sort læder, og den tager sig derfor godt ud i en stue i enhver type indretning. Soklen kan fås i krom eller i lakeret bøg. Her har du mulighed for at vælge mellem et moderne eller et mere klassisk look. Praga er udstyret med både vippe- og drejefunktion, som giver dig mulighed for at tilpasse stolen til netop din krop, så du ligger så behageligt som muligt. Sædet er fyldt med koldskum, og indeni stolen finder du de smarte Nozag-fjedre. Disse elementer sørger for, at du får en behagelig siddeoplevelse, samtidig med at stolen aflaster og støtter dig. Du kan derfor sagtens bruge længe i stolen, som i øvrigt kan suppleres med en fodskammel af samme serie for maksimal komfort.

Se pris på Praga Lænestol hos Ilva

Queen Lænestol 

Set på ilva.dk.

Queen lænestol er charmerende og iøjnefaldende lænestol, som vil pynte i ethvert hjem. Den finder sig godt til rette i en moderne indretning, hvor den kan tiltrække opmærksomhed. Queen lænestol kan fås med en fodskammel i samme serie, hvis du ønsker et samlet sæt med god komfort.

Queen lænestol giver dig en behagelig siddeoplevelse gennem sit sæde med koldskum. Queen lænestol har derudover et højt ryglæn, som giver både støtte og komfort, når du sætter dig i denne flotte lænestol. Det smarte stel i sort metal står i skarp kontrast til stolens mørkeblå farve, og den giver Queen et moderne og elegant look.

Se pris på Queen Lænestol hos Ilva

Ferm Living Rico Lænestol 

Set på luxoliving.dk.

Ferm Living Rico er en lænestol ud over det sædvanlige. Denne lænestol er nemlig en del af Rico-serien, som sætter fokus på volumen og kurvede designs. Rico lænestol er en flot og elegant lænestol, som både kan anvendes i stuen eller i loungen, hvor den kan stå og se indbydende ud.

Stolen fås i hvid, grå eller sandfarvede nuancer, og du kan derfor tilpasse din indretning med den helt rigtige udgave. Rico lænestol har et behageligt sæde af formet skum, som dækker den indre træstruktur. Det brede og omsluttende ryglæn giver dig mulighed for en behagelig siddeoplevelse.

Se pris på Ferm Living Rico Lænestol hos Luxo Living

 

 

Læs også: De 10 bedste forhandlere, der tilbyder afbetaling på køb af nye møbler

Se også denne lignende artikel på vores side: Sofa på afbetaling – det skal du vide, hvis du vil købe din næste sofa på afbetaling

Se vores artikel om: VELKOMMEN TIL EN STOR TILTÆNGINGSBENCH

Læs også: FLOTTE OG PRAKTISKE BÆNKE TIL DIN HAVE

Se også artiklerne: DE 10 BEDSTE BUD PÅ LIGGESTOLE

Denne side er anmeldt af: Laurits N. Thygesen 10/10