Test-oversigt: Lænestol
Her er de 19 bedste lækre lænestole

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

66 Produkter analyseret
19 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En rigtig lækker lænestol er guld værd. Uanset hvor du stiller den, vil der næsten altid blive kamp om at få lov til at sidde i den. En god lænestol er dog forskellige fra person til person. Der er mange forskellige lænestole ledige på markedet, og det kan være svært at vælge. Skal du have en behagelig eller en smart model? Skal du have læder- eller stofbetræk? Det gælder om at finde den helt rette lænestol til netop dine behov. Derfor får du her en gennemgang af 15 lækre og forskellige lænestole på markedet, så du får lettere ved at vælge en lænestol til hjemmet.

Redaktionens anbefalinger

Den Trætte Mand - en lænestol til bjørnefar

Lænestolen Den Trætte Mand fra luxoliving.dk er meget populær, hvilket slet ikke er mærkeligt. Vi kan kun være glade for, at Lassen har valgt at relancere den her stol, som på auktion har indbragt hele 1,42 mio. kr. ved hammerslag.

Bedste pris: 37.969 Kr. hos AllBuy

Gå til forhandler

Mere om Den Trætte Mand

By Lassen har tegnet sig ind i den tradition for smukt og tidløst design, som vi mest kender fra Arne Jacobsen. Arne Jacobsen og brødrene Lassen gik faktisk på kostskole sammen.

SPECIFIKATIONER

  • Højde: 88 cm.
  • Bredde: 102 cm.
  • Dybde: 97 cm.
  • Sædehøjde: 38 cm.

Den Trætte Mand er designet af Flemming Lassen, og muligvis har han samlet inspiration fra sit eget liv som familiefar, da han designede lænestolen. Det med at være træt hele tiden er i hvert fald noget, som de fleste forældre kan nikke genkendende til. Den er foret med blødt lammeskind, og den runder sig blødt ind mod den siddende. Det er en stol, der inviterer til at trække benene op under sig med en varm kop te i hænderne, mens regnen trommer på ruden.

Ens hjem er der, hvor vi skal føle os allermest trygge. Med den her lænestol formidles den stemning til fulde, og at sætte sig her må være meget lig at få et stort og dejligt bamsekram. De fleste har lyst til at synke ned i en lænestols favn efter en lang dag. Det var også en af ambitionerne fra designeren, der tænkte på en isbjørnemor med sin unge ude i det kolde arktiske klima.

Se priser og tilbud på Den Trætte Mand


Hyg Normann Copenhagen - en lænestol, der kombinerer elegance med komfort 

En populær lænestol fra luxoliving.dk til dem der ønsker en stol med fokus på hygge. Som navnet antyder, er det en dansker ved navn Simon Legald, der har designet den.

Bedste pris: 16.439 Kr. hos Erling Christensen Møbler

Gå til forhandler

Mere om Hyg Normann Copenhagen

Møblerne i ens hjem skulle helst opfordre til den danske tradition for hygge, men samtidig også være lækkert for øjnene at se på. Lænestolen kombinerer da også på smukkeste vis de rene linjer med funktionalitet.

Normann Copenhagen er et prisvindende dansk mærke, og de skaber moderne møbler med fokus på nytænkning. Så med en stol fra det mærke kan du være sikker på, at det er noget, dine gæster ikke har set før.

SPECIFIKATIONER

  • Højde: 107,5 cm.
  • Længde: 84,5 cm.
  • Dybde: 83,5 cm.
  • Sædehøjde: 40 cm.

Der er tænkt på elegance i designet, som med sikkerhed vil være smukt mange år frem.

Den høje ryg og siderne virker som afskærmning fra rummet, og samtidig kan stolen drejes, således at den siddende frit kan vælge synsretningen. Det er en stol til dem, der gerne vil have mulighed for at trække sig ind i sin zone fordybet i tanker. Den vil omkranse den siddende, og som en god ven kan du både være stille og snakkende med den ved din side.

Stolen er betrukket med ultra læder i en flot brandy farve, og stolen er foret med formstøbt skum. Understellet i aluminium er en pæn kontrast til det bløde læder, og materialevalget understreger det luksuriøse i designet.

Se priser og tilbud på Hyg Normann Copenhagen


By Lassen My Own Chair Lænestol 

My Own Chair er navnet på en historisk famøs lænestol. Denne lænestol blev faktisk designet tilbage i 1938 af Flemming Lassen, hvor der kun blev lavet en enkelt udgave af stolen.

Bedste pris: 12.599 Kr. hos Art & Design

Gå til forhandler

Mere om By Lassen My Own Chair Lænestol 

Denne stod i designerens hjem, da designet blev anset for at være for speciel. Nu om dage er denne lænestol særdeles beundret, og derfor er prisen på stolen også højere end sædvanligt.

Denne smukke og historiske lænestol kan fås både med læder- og stofbetræk. Derfor kan du også helt selv vælge, hvilket udtryk stolen skal afgive i dit hjem. Stolen er udformet i et todelt design, hvor sæde og ryglæn er adskilt.

Stolen giver dig usædvanligt god komfort, og den omslutter hele din krop. Armlænene giver dig mulighed for at slappe af i hele kroppen, og du sidder blødt på det polstrede sæde. Sædehøjden måler 40 cm, og du har derfor ikke nødvendigvis behov for en fodskammel for at opnå maksimal komfort.

Se priser og tilbud på By Lassen My Own Chair Lænestol 


Ferm Living Rico Lænestol

Ferm Living Rico er en lænestol ud over det sædvanlige. Denne lænestol er nemlig en del af Rico-serien, som sætter fokus på volumen og kurvede designs.

Bedste pris: 12.499 Kr. hos Werenberg

Gå til forhandler

Mere om Ferm Living Rico Lænestol

Rico lænestol er en flot og elegant lænestol, som både kan anvendes i stuen eller i loungen, hvor den kan stå og se indbydende ud.

Stolen fås i hvid, grå eller sandfarvede nuancer, og du kan derfor tilpasse din indretning med den helt rigtige udgave. Rico lænestol har et behageligt sæde af formet skum, som dækker den indre træstruktur. Det brede og omsluttende ryglæn giver dig mulighed for en behagelig siddeoplevelse.

Se priser og tilbud på Ferm Living Rico Lænestol


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Twist lænestol og skammel

Tango lænestol

Tango lænestol og fodskammel

Global Comfort Montreal lænestol og skammel

Spencer Lænestol 

Praga Lænestol 

Chisa Lænestol 

Alba Lænestol 

Wendy Lænestol

Queen Lænestol 

Polo Lænestol

Flexlux Elegant Lænestol

Kingston Lænestol 

Furniture by Sinnerup Champion

Furniture by Sinnerup Victor 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme