Elevationsseng test – Købers guide til bedste elevationsseng

Noget af det vigtigste, for at kunne leve et normalt liv er, at man får en god nats søvn. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis din krop har de bedste betingelser for at slappe af – og her er udstyret særdeles vigtigt! Du bruger 1/3 af dit liv på at sove så derfor kan det kun anbefales at investere i en god seng, der kan garantere dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn – læs med og bliv inspireret i vores elevationsseng test-guide!

Det at vælge seng, er lidt ligesom at vælge en dyr bil eller den rette lejlighed: Det skal gøres med den største omhu. Det lyder måske overdrevet, men din krop og dit helbred vil takke dig for det på den lange bane! Nogle af de bedste senge på markedet er uden tvivl elevationssenge, der simpelthen er smartere og mere komfortable end traditionelle senge – og det kan bestemt være det rigtige skridt på vejen mod bedre nattesøvn. Det er dog de færreste, der for alvor kan kende forskel på de mange forskellige elevationssenge på markedet, og af netop denne grund har vi udarbejdet denne utrolig grundige elevationsseng test-guide!

Vi har gennemgået elevationssenge i alle prisklasser for at finde frem til de absolut bedste senge, som du kan se på vores liste herunder. Dermed får du et let og overskueligt overblik, som gør det nemt for dig at vælge den rette seng, der kan give dig bedre søvn i fremtiden. Mange af elevationssengene kan findes hos Sengesegmentet.dk, der giver dig de bedste senge til den bedste pris!

Udover den omfattende test-oversigt af elevationssenge, så har vi også strikket en guide sammen, som fortæller dig noget om de ting, du særligt skal kigge efter, når du leder efter den rette elevationsseng. Her hos Bedste10 betyder det meget for os, at du får valgt den rigtige seng, og derfor har vi forsøgt at samle den mest brugbare viden, således at du kan træffe en velovervejet beslutning. En elevationsseng er en investering, og med vores store elevationsseng test er du sikker på, at det også bliver en god investering! I vores elevationsseng test har vi først og fremmest kigget på de senge, hvor du får en virkelig god kvalitet til en fornuftig pris.

De fremhævede senge er valgt ud fra mange forskellige parametre, som f.eks. komfort og brugervenlighed. Test-guiden afspejler vores bud på de bedste elevationssenge på markedet – og der er helt sikkert sammenhæng mellem pris og kvalitet! Kvalitet koster nogle penge, men når du tænker på de mange år ud i fremtiden, hvor du er garanteret en fantastisk nattesøvn, så er det en særdeles god investering!


Indholdsfortegnelse

1. De Lux Superior elevationssengen fra Living&more er den ideelle seng til en god nats søvn 

De Lux Superior elevationssengen fra Living&more

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

For mange kan det være en kamp at falde i søvn. Der går let flere timer, med at man bare ligger og vender og drejer sig i sengen, uden at det hjælper. Det er som om, at sengen ikke passer helt rigtigt, når man skal til at sove. Med en elevationsseng kan man let komme af med alle de trælse problemer og besværet med at ligge ordentlig. De Lux Superior elevationssengen kan indstilles præcis som ønsket, og gør det meget mere komfortabelt og let at finde en god måde at ligge på.

Elevationssengen De Lux Superior fra Living&more er perfekt, hvis man gerne nyder at læse en god bog, inden man skal sove, eller holder af at have fødderne hævet en smule. Elevationssengen er med trådløs betjening, og på denne måde kan man justere sengen i ryggen og i fodenden, præcis som man har lyst til.

Vær herre over egne sengetider med den smarte elevationsseng De Lux Superior

Ved selv at være herre over, hvordan sengen er indstillet, kan man roligt få en dejlig nats søvn. For at gøre oplevelsen endnu bedre er sengen lavet på et solidt fundament af en kraftig træramme og 27 fleksible lameller.

Madrassen, man ligger på, består af pocketfjedre, hvori der er fem forskellige komfortzoner. Det øverste af madrassen, hvor man ligger, er lavet af polyester med antiskrid. Antiskrid er med til at gøre sådan, at madrassen holder sin plads, således behøver man altså ikke skubbe sin madras på plads hver morgen.

Når man køber en De Lux Superior elevationsseng fra Living&more, får man en utrolig lækker topmadras med i købet. Topmadrassen er lavet af åndbar latex med betræk af naturlige bambusfibre. Dette er med til at gøre topmadrassen utrolig blød og meget komfortabel.

Betrækket har et net på kanten, som fungerer ventilerende. Dette gør, at topmadrassen er meget slidstærk og kan holde i lang tid, og at den er ekstremt åndbar. Derudover får man også ben på 16 cm, lavet i egetræ med til sengen.

Elevationssengen er 60 cm høj, 90 cm bred og 200 cm lang. Dette vil altså sige, at sengen er meget standard. Den kan derfor fungere både som enkeltseng, men også som dobbeltseng, ved køb af to ens De Lux Superior elevationssenge.

Sengen vejer 75 kilo i alt, men kommer usamlet, så den er let at få ind ad døren.


2. Krone Signatur Elevation Cloud Elevationsseng – Studievenlig seng

 • Velegnet til studerende
 • 15 års garanti

krone-elevation-plus-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den næste elevationsseng i vores elevationsseng test er endnu en elevationsseng i høj kvalitet! Sengen har en længde på 210 centimeter og en bredde på 90 centimeter. Hertil har en Krone Signatur Elevation Cloud en højde på 58 centimeter, hvor selve benene har en standard højde på 19 centimeter.

Med denne højde er der god plads til opbevaring af genstande. Du kan eksempelvis, uden problemer, have en række bed rollers eller kasser stående under din seng. Hvis du har brug for mere plads end hvad de 19 centimeter tillader, kan du med fordel tilkøbe ikke ekstra lange sengeben, som forlænger benene fra 19 centimeter til 23 centimeter.

Yderst velegnet til studerende – høj kvalitet og en fornuftig pris!

Vi anbefaler at især studerende bør læse om denne model. For det første er sengen produceret i Krones eget ”Plus” møbelstof, som tilfører sengen en rigtig kraftig og god kvalitet. Dette er altså en elevationsseng, som kan være med dig gennem hele din studietid.

For det andet er Krone Signatur Elevation Cloud en model, hvor du virkelig får en fremragende værdi for dine penge. Prisen på denne model er utrolig billig for en elevationsseng, og det er et prisleje hvor de fleste kan være med. Man skal jo huske på, at når man erhverver sig en elevationsseng skal det anses som en genstand, som skal være en del af ens liv i mange år frem.

Såfremt du oplever at du har valgt den forkerte fasthed i din elevationsseng eller du måske ikke synes, at denne models fasthed ikke lever helt op til dine forventninger, kan du helt gratis ombytte sengen i op til 101 nætter. Det giver dig som en kunde, en god tryghed. Hvad angår elevationssenge er denne tryghed virkelig god at have fordi en elevationsseng for de fleste, er en større investering i seng, som forhåbentlig skal være ved din side i mange år fremadrettet.

Nem at samle – kræver ingen værktøj eller teknisk snilde!

Når du modtager denne Krone Signatur Elevation Cloud leveres den uden at være samlet. Dette skal du dog ikke være bange for, da denne elevationsseng er super nem at samle. For det første kræver det ingen værktøj, hvilket er en kæmpe plus da du undgår at skulle købe nyt værktøj udelukkende til dette formål.

I forlængelse af dette, kræver det absolut ingen tekniske færdigheder for at samle Krone Signatur Elevation Cloud. Ved køb af denne seng medfølger der en meget nøje og detaljeret samleguide, som gør det utrolig nemt og overskueligt for dig.

Krone Signatur Elevation er en af de senge i vores elevationsseng test, der fås i hele 8 størrelser:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 90 cm x 210 cm
 • Nem og simpel at samle – kræver ingen værktøj

3. Krone Elevation Plus Elevationsseng – Soloseng i god kvalitet

 • Produceret i Danmark
 • En mands elevationsseng i høj klasse

krone-elevation-plus-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ligesom den forrige elevationsseng i denne artikel, har vi her en elevationsseng, som er velegnet til en enkelt person. Sammenlignet med den forrige model, er Krone Elevation Plus en anelse dyrere men sengen befinder sig stadig på et niveau, hvor prisen er ganske fornuftig for en elevationsseng.

Ved køb af Krone Elevation Plus er du sikker på, at få en seng i en alletiders kvalitet, som kan holde i mange år. Dertil får du også en elevationsseng, hvor elektronikken virkelig spiller. Med andre ord, ved køb af Krone Elevation Plus får du en ny elevationsseng, hvor der ikke bliver gået på kompromis med nogle ting, hverken kvalitet eller elektronik!

Krone Elevation Plus har 5 komfortzoner, og hver enkel af disse 5 komfortzoner er designet specifikt til, at tage sig af din krop og forebygger fremtidige problemer med ryggen, hoften, lænden og så videre.

Fleksibilitet for alle pengene!

Hvis du er typen der eksempelvis nyder at få morgenmaden serveret i sengen, er der absolut ingen undtagelser ved Krone Elevation Plus. Med den tilhørende trådløse fjernbetjening kan du super nemt rette sengen op således, at du sidder i den perfekte stilling til at spise morgenmad i sengen.

Er du personen der ligeledes nyder at se fjernsyn fra sengen eller læse en god bog i sengen, er der en række af muligheder for at justere elevationssengen således, at du finder den mest komfortable og ergonomiske stilling, der passer præcis dine behov og ønsker.

Enkeltseng med masser af plads til udstrækning!

På trods af, at Krone Elevation Plus er designet til at passe en person får du alligevel rigtig god plads til, at ligge og strække dig ud uden at skulle tænke på at genere andre. Hvis du ønsker en sengegavl på din nye seng, er dette bestemt også en mulighed. Du kan tilkøbe en plan gavl med en højde på 108 centimeter, som giver Krone Elevation Plus et frisk pust. Derudover undgår du blandt andet, at sengen ikke kommer til at fremstå som nøgen og kedelig.

Endvidere har du naturligvis mulighed for, at vælge madrassens fasthed ud fra dine ønsker. Det er rigtig vigtigt, at du finder den fasthed der passer lige præcis til dig. På denne måde bliver du sikker på, at udnytte det fulde potentiale af din nye elevationsseng.

Krone Elevation Plus er tilgængelig i en række af størrelser, både som enkeltseng og dobbeltseng:

90 x 200             90 x 210             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 120 cm x 200 cm
 • Springmadras med pocketfjedre

4. Krone Deluxe Elevation Elevationsseng – 504 fjedre pr m2

 • 504 fjedre per kvadratmeter
 • God ind- og udstigningshøjde

krone-deluxe-elevation-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi fortsætter vores elevationsseng test med endnu en elevationsseng fra det danske mærke, Krone. Denne seng er ligeledes produceret af fantastisk materiale, hvorfor denne seng er i yderst stærkt kvalitet.

Forlæng elevationssengens sengeben og få ekstra plads til opbevaring!

Ved køb af Krone Deluxe Elevation får du valget mellem 3 sengeben. Du kan blandt andet vælge de klassiske runde sorte sengeben i malet stål, der har en højde på 19 centimeter. Derudover kan du vælge runde sengeben i børstet stål, der også har en højde på 19 centimeter. Disse tilfører Krone Deluxe Elevation en ekstra flot detalje.

Endeligt kan du vælge sengeben i børstet, som har en højde på 23 centimeter, hvorfor senges hæves med 4 centimeter som giver dig 4 centimeter ekstra til opbevaring. Med en højde på 23 centimeter har du god mulighed for, at opbevare og stille ting og genstande under din seng. Du får eksempelvis fint med plads til et par bed rollers, hvis du ønsker dette.

Krone Deluxe Elevation elevationsseng kan fås i en elegant sort farve, der uden tvivl passer ind i indretningen i de fleste soveværelser.

Gratis levering hjem til dig – ingen besværligheder!

Endvidere skal du ikke tænke på, hvordan mon skal få fragtet denne elevationsseng hjem i din private bolig. Såfremt du køber denne model, har du fri mulighed for, at få leveret Krone Deluxe Elevation helt gratis hjem til dig. Denne service gør hele købsprocessen en smule mere overskueligt for dig. Derudover skal sengen ikke samles, det eneste du skal gøre, er blot at skrue benene beslag på, og så står din nye elevationsseng klar til brug!

Når Krone Deluxe Elevation står klar til brug, kan du gå i gang med at bruge den med det samme og styre den ved hjælp af den tilhørende trådløse fjernbetjening. Krone Deluxe Elevations trådløse fjernbetjening og motor er begge designet af den danske virksomhed, Linak. Du kan derfor være sikker på, at denne elevationsseng og dets tilbehør er dansk håndværk når det er bedst.

Derudover er det vigtigt at understrege, at i og med, at Krone Deluxe Elevation er en dobbeltseng, er det yderst vigtigt at hver madras tilpasses efter dig og din partners krop. Dette kan gøres ved at tilpasse de 2 madrassers fasthed efter jeres kropsvægt.

Krone Deluxe Elevation kan købes i 2 forskellige størrelser:

90 x 200             180 x 200

Flere detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 200 cm
 • 15 års garanti

5. Norland Luksus EL Elevationsseng – 25 års garanti

 • Enmandsseng til fornuftige penge
 • 25 års garanti

norland-luksus-el-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi har endnu en gang valgt, at fokusere på en enkeltmandsseng i vores elevationsseng test. Denne gang er det denne Norland Luksus EL elevationsseng. Denne model er en af de modeller, som du aldrig går galt med. Et kig på prisen viser, at den er i det billigere prisniveau sammenlignet med størstedelen af de resterende elevationssenge i denne artikel. Det skal dog på ingen måde skræmme dig væk, da kvaliteten og komforten i Norland Luksus EL elevationsseng er kanon god.

Find den rette topmadras med udgangspunkt i dine behov!

22.1-norland-luksus-el-elevationssengNår det kommer til valg af topmadras, er det helt store spørgsmål ofte, hvilken topmadras skal jeg vælge? Det kan være en svær og kompliceret beslutning da det tit kan virke uoverskueligt grundet de mangler muligheder, som markedet tilbyder.

Hvad angår den rette topmadras til Norland Luksus EL bør du tænke over, om du eksempelvis er typen der sveder meget i løbet af natten. Hvis dette er tilfældet, vil vi helt klart anbefale dig, at du topmadrassen med Latex skum. Når du sover på Latex skum sørger skummet for, at der opstår en god og kontinuerlig ventilation af madrassen. På den måde mindsker topmadrassen risikoen for, at vågne i løbet af natten i en drivvåd seng. Dette er et kæmpe plus.

Hvis du derimod er typen, som ikke sveder i løbet af natten, kan du med fordel vælge Wonderpur topmadrassen. Denne topmadras former sig efter din krop og de steder, hvor du har brug for ekstra støtte, gør Wonderpur virkelig underværker.

I forlængelse af dette, medfølger der er et 3D betræk i bambus til topmadrassen. Dette betræk giver topmadrassen en yderligere ventilerende effekt, og så kan det ligeledes komme i vaskemaskinen – nemt og bekvemmeligt!

Passer perfekt til den studerende, som ønsker en luksus seng til en god pris!

Som tidligere nævnt, er dette virkelig en elevationsseng fordi du får fremragende værdi for dine penge. Derfor mener vi, at sengen er særligt velegnet til studerende, som ønsker at opgradere deres almindelige seng til en elevationsseng. Mange har den forestilling om, at en elevationsseng er i en prislag, hvor de færreste kan være med. Dette er ikke tilfældet med Norland Luksus EL elevationsseng.

Hvis du ønsker at se en videopræsentation af denne elevationsseng, kan du med fordel se videoen herunder. Denne giver dig et glimrende indblik i, hvad du får såfremt du vælger at erhverve dig denne lækre seng.

Gennemgang af Norland Luksus EL elevationsseng:

Norland Luksus EL fås ikke kun som enkeltmandsseng. Modellen kan også købes som dobbeltseng og fås i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             120 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210          210 x 200                             210 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 90 cm x 210 cm
 • Trådløs fjernbetjening med tilhørende app

6. Norland GreenElite EL Elevationsseng – Seng i natur latex

 • Natur latex
 • 504 fjedre per kvadratmeter

norland-green-elite-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er blevet tid til endnu en model fra Norland i denne elevationsseng test. Denne gang har vi valgt at fokusere på deres model, GreenElite EL. Det der gør denne elevationsseng helt speciel, er Norlands valg af topmadras. Norland har valgt at integrere denne model med en topmadras lavet af natur latex, som er et lækkert naturprodukt.

Her er årsagerne til, hvorfor du skal vælge en topmadras af natur latex!

Der er flere glimrende grunde til, hvorfor du netop skal vælge en topmadras i natur latex. Når du vælger en topmadras lavet af natur latex er du med til, at promovere den grønne profil. Som udgangspunkt er natur latex producenterne altid forpligtet til, at plante et nyt træ efter et træ er tappet for latex.

Derudover er natur latex enormt fleksibelt, det er altså noget materiale der kan strække og give så rigtig meget. Af denne årsag, er natur latex også meget åndbart og ventilerende. Det vil sige du ikke skal være bange for, at din krop ikke kan udskille varme, hvorfor sved opstår. Derfor reducerer du også risikoen for, at vågne hver morgen fuldkommen gennemblødt af sved.

Hertil er natur latex allergivenligt, hvorfor du ikke skal tænker over, hvorvidt topmadrassen kan give dig allergi. I forlængelse af dette, egner topmadrasser af natur latex sig også vældig godt til børn. Endeligt har natur latex en lang holdbarhed. Dette er et kæmpe plus fordi du bliver fri for, at skulle udskifte din topmadras i ny og næ. Natur latex er særdeles slidstærkt og utrolig god kvalitet.

Ikke nok med det, så er der en indbygget antiskrid funktion i topmadrassen der gør, at den forbliver på madrassen. Vi har alle prøvet at vågne en morgen, hvor madrassen ligger super akavet fordi vi har bevæget os eller sovet utroligt i løbet af natten. Med denne antiskrid funktion undgår du dette.

Norland GreenElite EL kan fås i 2 farver, mørk grå og lys grå.

Ekstra plads under sengen!

Norland GreenElite EL elevationsseng kommer med en standard højde på sine sengeben på 19 centimeter. Der kan dog tilkøbes ekstra sengeben, som gør sengen 4 centimeter højere. Disse kan fås i henholdsvis egetræ og champagnefarvet aluminium. Hvad end du vælger, er du garanteret god plads under sengen til opbevaring. Der kan blandt andet sagtens være op til flere bed rollers eller andre mindre kasser.

Denne luksuriøse elevationsseng fås som enkeltmandsseng og dobbeltseng. Norland GreenElite EL er tilgængelig i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 140 cm x 200 cm
 • Plads til opbevaring under sengen

7. Norland Eksklusiv EL Elevationsseng – Gode anmeldelser

 • Gode anmeldelser
 • 504 fjedre per kvadratmeter

norland-eksklusiv-el-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den næste elevationsseng i vores store elevationsseng test er endnu en Norland model, denne gang er det Norland Eksklusiv EL. Norland Eksklusiv EL forhandles inde hos Sengetid.dk, hvor netop denne model er blandt de bedst sælgende og mest populære elevationssenge. Et kig på sengens specifikationer viser, hvorfor kunderne generelt er virkelig glade for denne model.

Norland Eksklusiv EL er designet og produceret i Danmark, som ofte fungerer som et kvalitetsstempel for, at denne seng er lavet i rigtig høj kvalitet.

Topmadras har sommer- og vinterside!

Topmadrassen på denne elevationsseng kan vendes således, at du har en sommer- og vinterside. Det er super smart og samtidig sparre det dig en masse penge, da du bliver fri for at investere i 2 forskellige topmadrasser. Ved køb af Norland Eksklusiv EL elevationsseng kan du valgfrit mellem 2 typer af topmadrasser, Latex topmadras eller Wonderpur topmadras.

Begge topmadrasser er integreret med 2 sider, hvilket gør dem vendbare. Den ene side på topmadrassen er lavet bambus uld, som er yderst velegnet til de kolde og våde efterårs- og vinternætter. Når sæsonen ændrer sig, kan du hurtigt og nemt vende topmadrassen om på den almindelige uld side således, at din topmadras nu er klar til foråret og sommerens lunere temperatur – super smart!

I og med at denne model er en dobbeltseng, kan du naturligvis vælge madrassernes fasthed i hver side. Vi anbefaler på det kraftigste, at der tages højde for, hvilken fasthed der vælges. Det er vigtigt at udnytte det fulde potentiale, af sin nyerhvervede elevationsseng.

Op til 25 års garanti!

Der er især en ting, som du ikke skal bekymre dig om såfremt du vælger denne elevationsseng, og det er hvad skal du mon gøre hvis sengen bryder sammen? I det tilfælde af sammenbrud, får du op til 25 års garanti på sengebrud og fjedrebrud. Hvis det er motoren den er gal med, har du en garanti på op til 5 år.

En garanti på så mange år, sender et signal om, at denne elevationsseng samt de andre i denne artikel, er yderst robuste og af en ekstrem høj kvalitet.

Endeligt har Sengetid.dk udarbejdet en gennemført og grundig videogennemgang af Norland Eksklusiv EL elevationssengen. Du kan se videoen herunder og få et rigtig godt indblik i, hvorfor du bør erhverve dig denne elevationsseng.

Videogennemgang af Norland Eksklusiv EL elevationsseng:

Norland Eksklusiv EL kan fås i 8 forskellige størrelser:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 80 cm x 200 cm
 • Gratis levering til kantstenen
 • Lys under sengen, som kan styres via app fra smartphone eller tablet

8. Norland Cloud EL Box 2D Elevationsseng – Personliggør din elevationsseng

 • 25 års garanti
 • Gode anmeldelser
 • Personliggør elevationssengen efter dine ønsker

norland-cloud-el-box-2d-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Norland Cloud EL Box 2D elevationsseng er endnu en seng i vores elevationsseng test, som både er designet i Danmark og produceret i Danmark. Dette er ligeledes en af bedst sælgende modeller hos forhandleren. Hvis vi starter med at kigge på sengens udseende, kommer Norland Cloud EL Box 2D i et enkelt og stilrent look.

Personliggør Norland Cloud EL Box 2D design efter dine ønsker!

25.1-norland-cloud-el-box-2d-elevationssengVed siden af det standardiserede udseende har du mulighed for, at personliggøre sengen efter dine ønsker. Du kan eksempelvis starte med, at vælge hvilken farve du ønsker Norland Cloud EL Box 2D elevationsseng i. Modellen kommer i 2 typer af grå, henholdsvis en mørk grå og en lys grå.

Hvad angår ben til sengen, kan du vælge mellem 2 typer af design. Den ene er et skønt og naturligt egetræs look, hvorimod det andet er et mere råt og elegant aluminium look.

Endeligt kan du vælge mellem 4 forskellige typer af sengegavl. Du kan blandt andet vælge en plan sengegavl, som rent designmæssigt er som navnet hentyder, plan. Denne sengegavl tilfører Norland Cloud EL Box 2D et minimalistisk tvist. Hvis denne sengegavl bliver for plan eller kedelig for dig, er der 3 andre at vælge mellem.

Du kan blandt andet også vælge en firkantet gavl, som giver Norland Cloud EL Box 2D et helt specielt udtryk. De firkantede puder udstråler en vis form for komfort, der blot tilføjer sengen ekstra værdi. De firkantede tern kan både fås som almindelige tern og ligeledes som asymmetriske tern.

Betjen din elevationsseng ved hjælp af din smartphone eller tablet!

Ved hjælp af en tilhørende app, kan du nemt styre via din smartphone eller tablet, hvordan sengen skal justeres. Du kan naturligvis også benytte dig af den tilhørende trådløse fjernbetjening – valget er dit! Når vi snakker om den tilhørende app, kan vi ikke komme udenom det lys, som er monteret under Norland Cloud EL Box 2D.

Lyset under Norland Cloud EL Box 2D kan ligeledes betjenes via den tilhørende app. På den måde kan du skabe en hyggelig stemning om aftenen, hvor lyset ikke behøves at være knivskarpt men derimod en smule dæmpet.

Norland Cloud EL Box 2D har en længde på 210 centimeter og en bredde på 180 centimeter. Dertil har elevationssengen en højde på 64 centimeter. Heri er der inkluderet benene som måler 10 centimeter, sengerammen som er 13 centimeter og en topmadras på 9 centimeter.

Endelig kan Norland Cloud EL Box 2D fås i følgende størrelser:

90 x 200             90 x 210             180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 210 cm
 • Gratis levering

9. Athena Elevation Elevationsseng – God værdi for pengene

 • Billig elevationsseng i høj kvalitet
 • Rigtig god værdi for pengene

athena-elevation-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den næste model i vores elevationsseng test, er denne stilfulde Athena Elevation elevationsseng. Ligesom de fleste af vores andre senge i denne artikel, er denne seng produceret i Danmark. Denne model er en dobbeltseng med 5 komfortzoner.

Athena Elevation har en længde på 200 centimeter og en bredde på 180 centimeter, hvorfor der er god plads til at strække sig uden at tænke på, at man kommer til at fylde for meget på trods af, at det er en dobbeltseng. I forlængelse af dette, har denne elevationsseng sengeben på 19 centimeter. For at få mest ud af din plads, kan du med fordel placere op til 4 bed rollers under denne elevationsseng.

Hvis du bor i et mindre parcelhus eller en lejlighed, hvor pladsen til tider kan knibe, passer Athena Elevation perfekt. Ikke nok med at du kan udnytte den ekstra plads, som sengen giver grundet højden på sengebenene, er denne dobbeltseng ideel som din første elevationsseng.

Er dig og din partner på udkig efter jeres første elevationsseng? Her får i værdi for pengene!

Et kig på elevationssengens pris viser, at den er yderst billig sammenlignet med andre elevationssenge. Af denne årsag er den super velegnet til det yngre par, som måske skal ud og investere penge i deres første elevationsseng. Elevationssenge er ofte en rigtig dyr investering, men med Athena Elevation er du garanteret en elevationsseng i høj kvalitet til en rigtig god pris.

Athena Elevation kan fås i 2 farver. Du kan blandt andet vælge en klassisk og elegant sort, som der er et billede af ovenfor. Hvis den sorte farver ikke passer ind i din indretning, kan du vælge en mere minimalistisk og neutral grå. Såfremt du vælger den grå farve, er du sikret en farve, som er nem at dekorere med og som passer ind i de fleste soveværelser.

Forebyg smerter i ryggen og kolde nætter!

Denne elevationsseng har en topmadras med celcius kerne, som er super god til dig, som enten døjer med smerter i ryggen eller har en tendens til, at fryse i løbet af natten. Med denne celcius topmadras vil du opleve, at du synker ned i sengen. Dette sker fordi topmadrassen tilpasser sig efter din krop, hvorfor varmen holdes rigtig godt i madrassen og ikke siver ud i løbet af natten. Endvidere er topmadrasen blandt de få i denne elevationsseng test, som kan vaskes.

Endeligt kan denne elevationsseng fås i en række størrelser, både som enkeltmandsseng og dobbeltseng:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 180 cm
 • Støjsvag motor med trådløs fjernbetjening

10. Living & More De Lux Natural Elevationsseng – Oeko-Tex certificeret

 • Oeko-Tex certificeret tekstiler
 • Produceret i Danmark

livingmore-de-lux-natural-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi bruger 1/3 af vores liv i en seng, hvorfor så ikke sove i en ordentlig seng, der kan give os den bedst mulige nattesøvn? I jagten på den optimale nattesøvn kan du med fordel vælge denne De Lux Natural elevationsseng.

Tilpas De Lux Natural efter dine behov!

Du kan måske nikke genkendende til, at du sover bedst på en bestemt måde, hvorimod din partner måske sover bedst på en helt anden måde. Med denne elevationsseng i vores elevationsseng test får du mulighed for, at sove med benene en smule i vejret hvis det er den sovestilling, der passer dig bedst. Samtidig kan din partner ligge fladt, hvis denne sovestilling passer din partner bedst.

I forlængelse af dette, er madrassen sikret med en antiskrid funktion, som sikrer at madrassen ingen steder går. Med andre ord vil du blive fri for, at skubbe madrassen på plads hver gang du har haft elevationssengen hævet. Det er kæmpe fordel og vil sparre dig for meget tid og energi.

Du skal ikke bekymre dig om ekstra tilkøb!

Vi kender alle til at købe et produkt og pludselig finde ud af, at det kræver en masse ekstra tilkøb, hvorfor regningen pludselig bliver højere end forventet. Ved køb af De Lux Natural elevationsseng medfølger der en topmadras i 55 mm. Topmadrassen er lavet i åndbar latex, hvorfor du stort set bliver fri for støvmider og støv generelt. Endvidere får du et sæt yderst stilrene sengeben med, som er lavet af egetræ.

Kommer usamlet men er utrolig nem at samle!

De Lux Natural fås kun i en usamlet udgave. Denne model er dog utrolig nem at samle, og kræver ikke det meget værktøj. Når sengen er samlet og de forskellige madrasser er lagt oveni sengen, rammer De Lux Natural en vægt på 160 kg. På baggrund af sengens vægt anbefaler vi, at du først samler sengen når du har fundet dette sted, hvor De Lux Natural skal placeres.

Ved køb af De Lux Natural er du også garantisikret i den forstand, at hvis uheldet skulle være ude ved eksempelvis rammebrud eller fjedrebrud, kan du benytte dig af din garanti i op til 15 år. På den anden, hvis motor skulle risikere at bryde sammen – mod al forventning – har du en garanti på op til 5 år.

Når man vælger at investere i en elevationsseng, er der ofte et støre beløb involveret, hvorfor en garanti som ovenstående er betryggende at have i baghånden.

Living & More De Lux Natural elevationsseng er tilgængelig som enkeltmandsseng og dobbeltseng. Modellen kan fås i nedenstående størrelser:

90 x 200             140 x 200          180 x 200

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 centimeter x 180 centimeter
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud – 5 års garanti på motorsammenbrud

11. Living & More Comfort Solo Elevationsseng – Value for money

 • Virkelig velegnet til studerende
 • God værdi for dine penge

livingmore-comfort-solo-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi har valgt at inddrage endnu en elevationsseng fra Living & More i denne elevationsseng test. Denne gang drejer det sig om deres Comfort solo model. Den dansk produceret elevationsseng sørger for, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Super velegnet til studerende!

En af hovedårsagerne til at vi har valgt at inddrage denne elevationsseng, er at den er enormt velegnet til studerende.

Ved køb af Comfort Solo elevationsseng får du virkelig værdi for dine penge. Elevationssengen er i den lave prisklasse, men der er ikke sparet på noget! Comfort Solo er lavet med 5 komfortzoner, hvor hver af de 5 komfortzoner tilpasser sig efter din krop. Det fungerer således, at komfortzonerne tilpasser sig for at fordele trykket fra din krop. Dette forebygger blandt andet rygsmerter og andre lidelser.

God plads til at brede sig!

Denne elevationsseng købes usamlet men er heldigvis super nem at samle. Det kræver ingen særlige tekniske kundskaber, og bør være nem at samle for de fleste. Når Comfort Solo er samlet har den en højde på 58 centimeter, en bredde på 140 centimeter og en længde på 200 centimeter. Sagt med andre ord, her får du altså en seng, hvor der er rigtig god plads til én person! Når sengen er samlet vejer den 79 kg.

Hertil har Comfort Solo sengeben lavet af stål, som måler hele 22 centimeter. Af denne årsag får du rigtig gode opbevaringsmuligheder under elevationssengen til at opbevare diverse ting såsom sengetøj, bøger mm.

Hvis sengen skulle risikere at blive ramt sengebrud, er du sikret en garanti på op til 15 år. Hvis motoren derimod siger fra og bryder sammen, er du garantisikret i op til 5 år.

Madrassen er Oeko-Tex certificeret og den består af 70% polyester og 30% bomuld. Hertil er madrassens betræk syet af naturlige bambusfibre. Det gør madrassen utrolig åndbar og yderst slidstærk. Madrassen, og alt hvad den indeholder, er blevet produceret i Danmark. I forlængelse af dette er madrassen vendbar, hvilket giver dig mulighed for at sove og bruge begge sider af madrassen.

Som udgangspunkt sælges Comfort Solo elevationsseng uden sengegavl, men hvis du ønsker at pifte elevationssengens look lidt op, anbefaler vi at du tilkøbe en sengegavl. Uden en sengegavl kan elevationssengen nemt komme til at se nøgen ud.

Denne elevationsseng fås i 2 størrelser, henholdsvis som enkeltmandsseng og dobbeltseng:

90 x 200             140 x 200

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 centimeter x 140 centimeter
 • Produceret i Danmark – solidt dansk håndværk

12. Living & More Basis Solo Elevationsseng – Billig seng i god kvalitet

 • Billig elevationsseng
 • Høj kvalitet

livingmore-basis-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den sidste seng vi har valgt at inddrage fra Living & More i denneelevationsseng test, er deres Basis model. Denne elevationsseng er den billigste blandt alle elevationssengene i denne elevationsseng test. På trods af at denne model er super billig, får du en rigtig god elevationsseng for dine penge. Netop af denne årsag, indgår Basis i vores elevationsseng test. Denne seng er lavet i god kvalitet, og har hele 5 komfortzoner.

Elevationssengens 5 komfortzoner arbejder sammen om, at støtte din krop på bedst mulig vis. Hertil fungerer komfortzonerne fremragende til, at forebygger rygproblemer. Derudover har madrassen en medium hårdhed, hvorfor den er yderst ideel til personer, der vejer under 85 kg.

Du skal ikke tænke på ekstra tilkøb – her får du præcis, hvad du mangler!

Ved køb af Basis elevationsseng er du garanteret, at der ikke er nogle skjulte tilkøb i købsprocessen. Med i købet medfølger der både topmadras og ben, hvorfor du er klar til at få opsat og brugt elevationssengen fra dag 1!

Denne elevationsseng har 20 centimeter høje ben, der er lavet af stål. Hertil kommer sengen i en flot sort farve. Denne kombination af en klassisk sort farve og sengeben af stål, giver sengen et rigtig flot udtryk. Ikke nok med det, så får du også plads under sengen som kan udnyttes med bed rollers eller andre opbevaringskasser. Hvis du vælger at placere bed rollers under sengen, vil du få plads til 2-3 stk.

Juster Basis Solos elevationsniveau efter dine ønsker!

Med denne elevationsseng fra Living & More, kan du justere elevationsniveauet præcis som du ønsker det. Hvis du er typen, der elsker at ligge og se fjernsyn eller Netflix vil du blive glad for denne model. Justeringen foregår super nemt via den tilhørende trådløse fjernbetjening. Du vil komme til at opleve, at du med få tryk kan finde den helt rette position, som akkurat passer dine behov.

Endvidere har Basis Solo en længde på 200 centimeter, en bredde på 90 centimeter og en højde på 51 centimeter. Sengen sælges som usamlet, men er heldigvis nem at samle. Når sengen er samlet rammer den en vægt på 50 kg.

Eftersom Basis Solo er en enkeltmandsseng, er der rigeligt med at plads til at boltre sig i det Oeko-Tex certificerede tekstiler. Endeligt er Basis Solo elevationsseng produceret i Danmark, hvorfor du er sikret et solidt stykke dansk håndværk i kanon kvalitet. Basis Solo fås i øvrigt kun i denne ene størrelse.

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 90 cm
 • Oeko-Tex certificeret

13. Wonderland Harmony 412 Elevationsseng – Klassisk design

 • Elevationsseng i højeste kvalitet
 • Yderst klassisk design

wonderland-harmony-412-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wonderland Harmony 412 er en af de elevationssenge, som sender dig et klart signal ved første øjekast. Her har vi en elevationsseng, som virkelig udstråler luksus og elegance. Elevationssengen er lavet af Wonderland, som er et norsk sengemærke, hvorfor denne model er den eneste norske model i vores elevationsseng test.

Vi har nok alle tænkt over, hvad gør man lige hvis der pludselig opstår strømsvigt og sengen er hævet? Dette irritationsmoment bliver du fri for med Wonderland Harmony 412 elevationsseng. Denne model er indbygget med en funktion der gør, at såfremt der sker et strømsvigt sænker sengen sig til den normale horisontale position.

Gem dine favoritindstillinger til senere brug!

33.1-wonderland-harmony-412-elevationssengNår du er kommet godt i gang med Wonderland Harmony 412, vil du hurtigt finde stillinger, som du synes utrolig godt om. Med denne elevationsseng kan du gemme op til 3 stillinger som Wonderland Harmony 412 husker, hvorfor du hurtigt og nemt kan komme tilbage til disse.

Hertil har Wonderland Harmony 412 hele 2 motorer ved henholdsvis benene og ryggen. Motorerne er produceret af danske Linak, som har hovedsæde i Sønderjylland. Ikke nok med motorerne, har Linak også fremstillet den medfølgende trådløse fjernbetjening. Udover at anvende en fjernbetjening, kan du tilslutte dine smartphone eller tablet via Bluetooth, og på den måde styre sengens elevationsniveau via Bluetooth – nemt og smart!

Du får rigtig god plads til at boltre dig på!

Wonderland Harmony 412 er en dobbeltseng, hvor du får rigtig god plads til at bevæge dig. Denne model har en længde på 200 centimeter og en bredde på 180 centimeter. Denne model kan dog fås i en række forskellige størrelser, alt fra 90 centimeter x 200 centimeter til 210 centimeter x 210 centimeter. Du kan altså få Wonderland Harmony 412 elevationsseng i præcis den størrelse som du ønsker.

Endvidere kan Wonderland Harmony 412 dele skilles ad, og sengens dele kan på den måde vaskes ved 60 grader.

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 180 cm
 • Fås kun i mørkeblå

14. Tempur Spring Box Adjustable Elevationsseng – All in one elevationsseng

 • Luksuriøs elevationsseng
 • All in one elevationsseng

tempur-spring-box-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nu skal vi til et helt nyt mærke i vores elevationsseng test. Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng befinder sig i en klasse, hvor blot få andre elevationssenge kan være med. Denne klasse er en klasse af elevationssenge i vores elevationsseng test af højeste kvalitet. Af denne årsag befinder Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng sig også i den øvre klasse, hvad angår pris.

All in one elevationsseng – det hele er samlet i én enhed!

Med Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng er det hele samlet i én enhed. Det skal forstås på den måde, at modellens sengebund og rammer er fusioneret i én bund, hvor der både medfølger fjedre og elevations funktion.

Tempur Spring Box Adjustable gør det muligt at bruge elevationsfunktionen i begge ender af sengen, det vil sige at du både kan hæve fødderne og hovedet. Du kan altså frit vælge mellem en række justeringer, der giver dig de bedste forudsætninger for at læse din favorit bog i god stilling, eller se din yndlingsserie på Netflix i en super behagelig stilling.

Elevationssengen har længde på 200 centimeter og en bredde på 180 centimeter, hvilket giver dig frit slag til ligger nøjagtigt, som det passer dig. Endvidere er det muligt for dig og din partner, at i hver især kan justere Tempur Spring Box Adjustable elevationshøjde således, at I begge to præcis ligger i den stilling I har lyst til.

Tempur Spring Box Adjustable kan betjenes via en trådløs fjernbetjening og gennem en app!

Justeringen af elevationshøjden klares nemt ved hjælp af den tilhørende trådløse fjernbetjening, og ikke nok med det, kan Tempur Spring Box Adjustable motor styres gennem en app. På den måde kan du eksempelvis betjene sengen ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, hvorimod din partner kan betjene elevationsniveauet gennem appen, som tilsluttes via Bluetooth.

Tempur Spring Box Adjustables motors har 5 års garanti på motorsammenbrud fra den dato, hvor elevationssengen bliver leveret. Du har derfor en garanti for, at denne seng er monteret med en motor i rigtig god kvalitet!

Endeligt garanterer forhandleren, at de både leverer og opstiller Tempur Spring Box Adjustable på din adresse. Du bliver altså fri for, at selv skulle finde dit værktøj frem eller sågar ud at købe nyt værktøj. Endvidere forsikrer forhandleren, at tager alt affald og pap med sig tilbage, hvorfor du også bliver fri for at rydde op efter opstillingen af din nye elevationsseng. Til sidst skal det nævnes, at denne elevationsseng blot fås i denne størrelse.

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 180 cm
 • 5 års garanti på motor
 • Tilhørende app, der tilsluttes via Bluetooth

15. Nocturne Solid K1M Elevationsseng – Perfekt som enkeltseng

 • Utrolig fornuftig pris
 • Perfekt som enkeltseng

nocturne-solid-k1m-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den næste model i vores store elevationsseng test, er denne flotte Nocturne Solid K1M elevationsseng. Denne mode er endnu en utrolig studentervenlig seng, men også super ideel for dig, som bor alene. Nocturne Solid K1M er ideel for dig, som ikke vil gå på kompromis med sin nattesøvn.

Flot elevationsseng i høj kvalitet til en god pris!

Med sin relative billige pris, kan du her anskaffe dig en elevationsseng i super kvalitet til rigtig få penge. Af denne årsag, som tidligere nævnt, er den eksempelvis virkelig velegnet til studerende. Det kan eksempelvis være til den studerende, som altid har ønsket sig en elevationsseng men aldrig har haft midlerne til at købe en.

Hvis du har haft en elevationsseng før, ved du med sikkerhed hvor irriterende det er, hvis madrassen pludselig skrider af sengen. Det sker heldigvis ikke med denne model. Nocturne Solid K1M har anti-skrid i fodenden af madrassen som gør, at du undgår at sengens madras pludselig skrider ned, når elevationssengen er hævet.

Forebyg ryg- og skuldresmerter med Nocturne Solid K1Ms madras!

Endvidere har Nocturne Solid K1M en længde på 200 centimeter og en bredde på 90 centimeter, hvorfor der er rigtig god plads til en enkelt person. Hertil kommer Nocturne Solid K1M elevationsseng med et lag fjedre og 5 komfortzoner. Det giver dig som bruger, en rigtig behagelig oplevelse. I forlængelse af dette, hjælper madrassens fjedre din ryg og skuldre med, at aflaste og forebygge mulige fremtidige gener.

Nocturne Solid K1M har elevation i både fod- og hovedende, som betjenes ved hjælp af el gennem den tilhørende trådløse fjernbetjening. Elevation fordeler sig ud på hele 28 lameller. Nocturne Solid K1Ms motor er en Okin motor. Elevationssengens konstruktion er lavet af træ.

Sengen har en belastning på max 130 kg. Endvidere skal det nævnes, at Nocturne Solid K1M sælges eksklusiv ben og eksklusiv gavl. Hertil fås sengen kun i 1 farve, den minimalistiske sorte farve, men du har mulighed for at vælge mellem en række af forskellige madrasser. Og vi stopper ikke her, du kan ligeledes vælge mellem et hav af forskellige sengeben og støtteben. På den måde kan du selv personliggøre, hvilket udtryk Nocturne Solid K1M skal give i dit hjem. Endeligt skal det påpeges, at denne model blot fås i denne ene størrelse.

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 90 cm
 • God opbevaringsplads under sengen

16. Nocturne Silver Elevationsseng – 5 komfortzoner

 • Yderst minimalistisk og elegant design
 • 5 komfortzoner

nocturne-silver-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Et kig videre i vores store elevationsseng test, finder vi endnu en model fra Nocturne-serien. Denne gang skal vi have fat i Nocturne Silver.

Nocturne Silver har en længde på 200 centimeter og en bredde på 140 centimeter, hvorfor den passer glimrende et parret, som gerne vil have god plads at sove på.

Utrolig nem at indrette dit soveværelse med!

Endvidere kommer Nocturne Silver i en meget behagelig grå farve med et strejf af sølv. Netop denne farve gør det utrolig nemt, at indrette sit soveværelse med denne elevationsseng. Farven gør, at Nocturne Silver fremstår rolig og naturlig uden at være en trækplaster for opmærksomhed.

Et hav af muligheder for at personliggøre denne elevationsseng!

Til at starte med, kan du passende vælge et par sengeben, som passer til din stil og smag. Du kan vælge mellem 3 slags sengeben, heriblandt sengeben i egetræ, som giver sengen et yderligere naturrigt touch. Hertil kan du også vælge de elegante sengeben i stål, som virkelig tilfører Nocturne Silver et flot og elegant udtryk. Endeligt kan du vælge helt sorte sengeben, der giver elevationssengen et moderne look.

Sengebenenes højde varierer fra 18 centimeter til 20 centimeter, hvilket gør at du uden problemer får plads til opbevaring under Nocturne Silver. Det kan eksempelvis være til nogle bed rollers eller andre former for opbevaringskasser.

Derudover skal det nævnes, at de passende madrasser til Nocturne Silver ikke kan vaskes på traditionelvis, som eksempelvis andre madrasser i denne elevationsseng test. Du kan derimod tilkøbe det passende Nocturne vaskemiddel, som nemt står for rengøring af hovedpude og dyne.

Dertil kan der købes et par forskellige topmadrasser, som passer specifikt til Nocturne-serien. Disse topmadrasser er udarbejdet nøje efter Nocturne-serien for at gøre oplevelsen så fuldført og god som muligt. I forlængelse af dette, kan der tilkøbes fiber dyner, som er lavet lige præcis til Nocturne-serien.

Hvad angår topmadrasser skal det nævnes, at Nocturne Silver ikke er kompatibel med en splitmadras. Det skal forstås på den måde, at når elevationssengen hæves er det begge sider der hæves. Med andre modeller kan de 2 sider hæves uafhængigt af hinanden. Det er ikke en mulighed med denne elevationsseng.

Endeligt har du mulighed for at tilkøbe en sengegavl. Alt afhængig af, hvordan du ønsker at indrette dit soveværelse med Nocturne Silver, anbefaler vi at du tilkøber en sengegavl. Denne elevationsseng kan godt få et nøgent udtryk, såfremt den kommer til at stå uden en sengegavl.

Nocturne Silver kan i øvrigt fås i 3 forskellige størrelser:

90 x 200             120 x 200          140 x 200

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 140 cm
 • Mulighed for tilkøb af sengegavl og sengeben

17. Nocturne Gold 3310 Elevationsseng – Et hav af tilpasningsmuligheder

 • Et hav af tilpasningsmuligheder
 • 5 komfortzoner

nocturne-gold-3310-elevationsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er blevet tid til den sidste elevationsseng fra Nocturne-serien i vores store elevationsseng test. Denne gang skal vi have fat i Nocturne Gold 3310. Denne elevationsseng har 5 komfortzoner, som hver især arbejder tæt sammen for at du opnår den bedst mulige nattesøvn.

Nocturne Gold 3310 kommer med en topmadras, som er fra Nocturne-serien. Denne elevationsseng er udstyret med en Nocturne-Cool topmadras, som med sin indbyggede funktioner sørger for, at holde dig nedkølet gennem hele din nattesøvn. På den måde undgår du, at vågne op i nattens løb gennemblødt af sved – dette er en rigtig god funktion!

I forlængelse af dette har Nocturne-Cool topmadrassen en aftageligt betræk, der gør det super bekvemmeligt for dig at vaske topmadrassens betræk. Topmadrassens betræk kan vaskes ved 60 grader. På den måde sikrer du, at din topmadras altid er ren som leder til en generel bedre nattesøvn.

Design Nocturne Gold 3310 efter dine ønsker!

Når du modtager Nocturne Gold 3310 elevationsseng, leveres sengen uden sengegavl og uden sengeben. Nocturne Gold 3310 kan dog tilkøbes med sengeben, som varierer i højde og farve. Sengebenene kan eksempelvis fås i flere forskellige varianter af stål, herunder almindelig blankt pudset stål og børstet stål.

Hvis du bedre kan lide at indrette med træsorter, der giver et naturligt look, frem for eksempelvis det moderne design i stål, er dette bestemt en mulighed. Du kan vælge mellem flere egetræstyper, både ubehandlet og behandlet eg.

Høje sengeben med plads til op til 4 bed rollers under Nocturne Gold 3310!

Hertil varierer sengebenenes højde fra 10 centimeter til 23 centimeter, hvilket bestemt spiller en rolle i, hvorvidt og hvordan Nocturne Gold 3310 kommer til at se ud i dit hjem rent indretningsmæssigt. Ikke nok med at sengebenes højde spiller en væsentlig rolle udseendemæssigt, så spiller sengebenene også en rolle i, hvor meget plads du kommer til at få under sengen.

Med de lave sengeben på 10 centimeter, får du ikke meget plads til opbevaring under sengen. Hvis du derimod vælger de højeste sengeben på hele 23 centimeter, vil du opleve at du virkelig får ekstra plads i hjemmet. Med sin længde på 200 centimeter og en bredde på 90 centimeter, kan du uden problemer, få plads til op til 4 bed rollers under Nocturne Gold 3310 såfremt du vælger de høje sengeben på 23 centimeter. Med andre ord er Nocturne Gold 3310 blandt de senge i vores elevationsseng test, hvor du får mest opbevaringsplads under sengen.

Denne elevationsseng kan købes i følgende størrelser:

90 x 200             90 x 210             140 x 200          140 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 200 cm x 90 cm
 • Styres ved hjælp af en trådløs fjernbetjening

Venus Mayan Elevationsseng – 100% økologisk topmadras

 • Økologisk
 • Komfort model
 • Topscorer

Venus-mayan

Hvis du er meget miljøbevidst, eller hvis du er allergisk overfor ekstremt syntetiske materialer, så viser vores elevationsseng test, at denne elevationsseng fra Venus måske er det perfekte match til dig! Her får du en fantastisk komfortabel seng, der har en topmadras i 100 % økologisk naturlatex, hvilket vidner om en kvalitet og en miljøbevidsthed, der mildest talt er imponerende!

Venus Mayan er den pæne dreng i serien af kvalitetselevationssenge fra Venus, der alle er utrolig velproducerede og ikke mindst komfortable. Du køber ikke bare en seng – du køber et statement, og der er ingen tvivl om, at du vil være en frontløber for miljøet, hvis denne model kommer til at stå i dit soveværelse!

Mageløse madrasser sikrer din nattesøvn!

Denne elevationsseng fra Venus er slet og ret ufatteligt komfortabel at ligge i, og der er da heller ingen tvivl om, at der er blevet brugt oceaner af tid på at gøre din nattesøvn helt perfekt! Du får bl.a. en madras med individuelle fjedre, der kan tilpasses med forskellige fasthedsgrad i hver side af sengen, således at både du og din partner ligger godt hele natten!

Den fantastiske topmadras på Venus Mayan anvender Mayan Green, økologisk naturlatex som dens kerne. Dette giver dig kort sagt en mageløs aflastning, når du ligger i sengen, da latexmadrassen simpelthen er meget tykkere end mange af konkurrenternes! Dermed tilpasser madrassen sig dine kropsformer til perfektion – og du kan tro, vi har sovet godt i netop denne elevationsseng!

Udover den forbedrede komfort, så får du en topmadras, der leder både varme og fugt langt bedre væk fra kroppen end tilsvarende latexmadrasser – ligesom den naturligvis er mere allergivenlig! Den primære madras er ligeledes i en klasse for sig med hele 250 pocket-fjedre pr. kvm., hvilket sikrer dig den perfekte nattesøvn gang på gang!

Temperaturfølsomt CoolTex-skum for bedre komfort og levetid!

Selvom de fantastiske madrasser i Venus Mayan sørger for en god og stabil nattesøvn, så har Venus taget et ekstra skridt i retningen mod nytænkning af komfort i deres elevationsseng – CoolTex-skum! CoolTex-skummet ligger omkring fjedrene, og det sikrer dig både bedre komfort og længere levetid på madrassen, hvilket bare forstærker vores stærke indtryk af denne mageløse seng!

Til sidst er det værd at nævne, at elevationssengene i denne elevationsseng test fra Venus alle sammen har motorer fra Linak, der er utrolig støjsvage og smarte! Du kan f.eks. styre din seng fra din smartphone, ligesom denne proces kan finjusteres ved hjælp af den tilhørende app. Med andre ord får du fremtidens motor i denne fornuftige elevationsseng!

Der er ingen tvivl om, at Venus Mayan elevationssengen er i en klasse for sig, når man ser på både miljøet og komforten! Du får en verdensklasse elevationsseng, der giver dig en god og allergivenlig nattesøvn, og hvis du sætter disse ting højt, så er dette bestemt den rette seng til dig! En stærk konkurrent til førstepladsen i vores store elevationsseng test!

Venus Mayan elevationsseng findes i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200           140 x 200           160 x 200           180 x 200           180 x 210


Venus Nova Elevationsseng – Fantastiske anmeldelser!

 • Dansk produceret elevationsseng
 • Tilhørende app
 • 25 års garanti

venus-nova-elevationsseng

For at få den bedst mulige nattesøvn kræver det, at du får en tilpasset støtte til en vis grad. Det kan du blandt andet opnå gennem denne bestseller elevationsseng, Venus Nova.

Styr din Venus Nova elevationsseng direkte gennem en app!

Derudover er der udarbejdet en app, Linak Bed Control, specifikt til denne Venus Nova elevationsseng. Appen gør det nemt for dig, at styre din elevationsseng direkte fra din smartphone eller tablet. Appen er udviklet af den danske virksomhed, Linak. Ved hjælp af appen kan du justere elevationssengens motor i form af, hvordan dig eller din partner ønsker at ligge.

Endvidere er denne Venus Nova elevationsseng monteret med lys under sengen. Det behagelige lys kan tændes, justeres og slukkes direkte fra appen, hvorfor du ikke skal være bange for at slå fødderne eller benene ind i sengen i nattens mørke. Det er en smart lille funktion, som giver elevationssengen prikken over i’et!

Det er ligeledes den sønderjyske virksomhed, Linak, som står bag elevationssengens motor. Det betyder naturligvis, at du er garanteret en motor i verdensklasse, hvorfor Venus Nova elevationsseng har en utrolig lang levetid.

Et hav af muligheder!

Hertil kan du vælge mellem et udvalg på 4 forskellige sengeben. Mulighederne er sengeben i aluminium, sengeben i ren egetræ, sengeben i egetræ med aluminiumfod og endeligt sortmalet sengeben med aluminiumfod. I forlængelse af dette kan du også selv vælge hvilken sengegavl du foretrækker. Sengegavlen kan fås som væghængt, trenset, Chesterfield og slutteligt som asymmetrisk.8.1-venus-nova-elevationsseng

Venus Nova har en bredde på 180 centimeter og en længde på 200 centimeter, hvorfor der er rigtig god plads til 2 personer. Med andre ord, når du sover i denne elevationsseng, skal du ikke være bange for, at fylde for meget – der er god plads til at sprede sig ud!

Denne Venus Nova elevationsseng udskiller sig især fra andre elevationssenge, ved at have hybridskum. Hybridskum er det mest holdbare skum – og dertil det mest elastiske skum! Ikke nok med det, har Venus Nova en springmadras med 5 komfortzoner, som alle tilpasser sig direkte efter din sovestilling. På den måde sikrer du, at få en yderst behagelig og uafbrudt søvn.

Elevationssengens komfortzoner sidder blandt andet i madrassens nakke, skuldre, lænd og hofte. Af denne årsag vil du altid få en varieret støtte, som din krop har rigtig godt af. Endeligt kommer Venus Nova i 4 forskellige farver, hvorfor der er god mulighed for at finde en farve der passer dine behov.

Denne danskproduceret elevationsseng kan fås i flere størrelser og farver:

180 x 200          180 x 210

Yderligere detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 200 cm
 • Valgfri 60 mm topmadras
 • Hybridskum

Venus Elevationsseng – Luksus for maksimal søvnkomfort

 • Topscorer
 • Maksimal komfort
 • Memory skum

Antracit elevationsseng i test

På den flotte 3. plads i vores elevationsseng test finder vi Venus No. 1, der virkelig må siges at være en elevationsseng i den absolutte luksusklasse! Som navnet indikerer er dette én af de mest luksuriøse senge i det store repertoire fra Venus, og der er da heller ingen tvivl om, at den danskproducerede seng fortjener dens topplacering i vores test!

Venus No. 1 produceres af European House of Beds, der er beliggende i Hedensted. Dette betyder slet og ret, at du er garanteret en kvalitetsseng, der lever op til alle de høje krav, som vi danskere stiller til vores produkter. Du vil med garanti glæde dig til at hoppe i seng hver eneste aften, og vi kunne i hvert fald mærke på egen krop, at Venus No. 1 giver dig den optimale komfort!

Multipocket madras med frit valg af topmadras!

Når man taler om luksus, så forventer man naturligvis, at man får ekstra lir for pengene, og det er der da heller ingen tvivl om, at Venus No. 1 lever fuldt ud op til. Hvor Jupiter-serien er mere prisvenlig set i forhold til Venus-serien, så får du cremen af cremen med denne elevationsseng fra Venus, hvor der absolut ikke er gået på kompromis med din søvnkomfort!

Madrassen i Venus No. 1 er en såkaldt multipocket madras, der giver individuel og optimal støtte af kroppen gennem hele natten! Du vil ikke finde en meget mere luksuriøs madras på markedet, og madrassen er tilmed polstret med latex omkring fjedrene, hvilket giver endnu mere komfort og meget længere levetid. Alt i alt opskriften på den perfekte nattesøvn!

Venus No. 1 har også nogle af markedets mest komfortable topmadrassen, hvor du kan vælge frit mellem en med Celsius/Memory skum eller en latex topmadras. Begge er fuldstændig fantastiske at ligge på, og de har en kerne på 60 cm, hvilket er rigeligt til at omslutte din krop for den mest komfortable søvn! Celsius/Memory skummet er godt, hvis du har tendens til at bevæge dig meget under søvn, mens latexmadrassen er god, hvis du har behov for ekstra ventilation i løbet af natten!

Verdens bedste motor til elevationssenge!

Som med de andre topmodeller i vores store elevationsseng test får du kun det bedste af det bedste, når det kommer til elevationssengens hellige gral: Motoren. Denne er naturligvis produceret af det sønderjyske firma, Linak, som kan deres kram til perfektion! Der var ingen problemer med motoren i løbet af vores test, og den kørte næsten lydløst – en fryd for både ører og sjæl!

Udover en jævn oplevelse, så kommer motoren fra Linak med en app, der er udviklet til lige netop deres motorer. Med denne app i hånden kan du både kontrollere og finjustere de forskellige indstillinger, og det hele fungerer upåklageligt fra start til slut!

Vi var meget imponerede over den grad af næsten hysterisk komfort, som denne luksus elevationsseng fra Venus har med sig i bagagen! Dette er vitterlig den perfekte elevationsseng til dig, der vil have cremen af cremen og ikke har noget imod at investere en pæn pose penge i din fremtidige søvn – og når du tilbringer 1/3 af livet i sengen, så kan vi kun anbefale Venus No. 1. Den sikre 3. plads i den store elevationsseng test!

Venus elevationsseng kan fås i følgende størrelser:

90 x 200             120 x 200           140 x 200           160 x 200           180 x 200


Senses Nova Elevationsseng – Seng med madrasbremse

 • God værdi for pengene
 • 5 komfortzoner
 • Madrasbremse

Senses Nova Elevationsseng

Hvis du leder efter en seng, som alle dage har været en moderne klassiker, så vil du gøre klogt i at investere dine penge i Senses Nova! Der er ingen tvivl om, at dette er en populær elevationsseng i vores elevationsseng test, og dette vidner i sig selv om den kvalitet, du kan forvente – det er en super elevationsseng til pengene! Den har alt det, du har brug for – og mere til!

Senses har efterhånden mange år på bagen som firma, og de har virkelig stor erfaring med at producere elevationssenge af meget høj kvalitet. Dette viser sig overalt, når man ser på denne klassiker indenfor genren, der er helt igennem professionelt udført, og fremfor alt giver dig en god oplevelse og rolig nattesøvn!

Komfortmadras med 7 indbyggede komfortzoner!

En elevationsseng bliver kun populær, hvis den virkelig bringer en grad af komfort på banen, som er svær at matche for konkurrenterne til prisen – en egenskab, som Senses Nova naturligvis mestrer!

Som med topmodellerne i vores store elevationsseng test kan du vælge en Celsius/Memory skum topmadras eller en klassisk latex topmadras, således at sengen matcher dine behov til fulde! Vi syntes særligt godt om Memory-skummet i vores test, da det aflastede kroppen yderligere, hvilket bragte komforten til et helt nyt niveau!

Madrasbremse for den perfekte oplevelse

Senses har helt styr på de små detaljer, som gør din elevationsseng til en helt speciel oplevelse, og dette indebærer naturligvis en kvalitetsmotor fra verdenskendte Linak! Du får en motor med en standardgaranti på hele 5 år, som kan betjenes trådløst via fjernbetjening, og den passer sig selv og virker, når du har brug for det – og dette stort set lydløst!

Udover den mageløse motor, så får du tilmed en madrasbremse, som hele tiden sørger for, at din elevationsseng bliver på dens plads, når du er i gang med at justere den. Dette lyder måske basalt, men faktum er dog, at du får et meget mere jævnt skifte mellem indstillinger, hvilket virkelig indebærer en perfekt helhedsoplevelse fra start til slut!

Alt i alt må man sige, at Senses Nova sagtens kan forblive populær i mange år fremover – det er en kvalitets elevationsseng, som stadigvæk holder! Du får en virkelig god komfort for pengene, og der er ingen tvivl om, at populariteten alene taler for, at dette er den perfekte elevationsseng til dig i fremtiden! En velfortjent 4. plads i vores store elevationsseng test!

Senses Nova kan fås i 2 forskellige størrelser:

180 x 200             180 x 210


Senses Lux Elevationsseng – Topscorer

 • Klassisk look
 • Topscorer

Senses Lux Elevationsseng

Denne elevationsseng fra Senses er en fantastisk elevationsseng, men ikke mange andre der tilbyder det samme til prisen. Den giver brugeren en fantastisk komfort og støtte, som hjælper utroligt meget på fx rygproblemer og lignende.

Elevationsmotoren

Vi har har læst om utrolig mange elevationssenge for at finde de bedste på markedet, og dette er helt bestemt én af de mest unikke på markedet! Du får alt det, man kan forvente af en elevationsseng, men det hele er presset ned i et skelet, der simpelthen udstråler den danske hygge fra inderst til yderst. Med Senses køber du dig ikke blot til en god nattesøvn – du køber en designmæssig perle!

Elevationsmotoren er kernen i denne elevationsseng, og er produceret i Danmark.

Vi var i det store hele utrolig tilfreds med denne gennemtænkte elevationsseng fra Senses i hele vores test, og der er ingen tvivl om, at denne elevationsseng skiller sig positivt ud fra mængden. Vi er helt tossede med det klassiske design, og det er én af de bedste grunde til, at netop denne seng kommer med på vores liste!

Alt i alt får du en komfortabel elevationsseng, der ligger godt prismæssigt og excellerer, når det kommer til klassisk, dansk design! Du sover fantastisk hele natten, og derudover har du noget smukt at kigge på, når du står op om morgenen. En fortjent 6. plads i vores store elevationsseng test!

Kort om Senses Lux elevationsseng:

 • Størrelse: 180 x 200
 • Mærke: Senses
 • Combimat madrasser med skum og latex
 • Godt køb til prisen!

Senses Lux elevationsseng kan fås i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210


Physio Elevationsseng – Seng i luksusklassen

 • Designet af ortopædiske eksperter
 • Tilpasser sig din vægt
 • God åndbarhed

Physio Elevationsseng

Som rosinen i den velkendte pølseende slutter vi af med en elevationsseng i absolut topklasse: Physio Elevationsseng! Den er funktions- og komfortmæssigt i den absolutte verdensklasse, men prisen har gjort, at vi har valgt at placere den som den sidste på listen over de bedste elevationssenge i den store elevationsseng test!

Hele 7 komfortzoner i en selvventilerende madras!

Der er ingen tvivl om, at du vil sove som en konge i denne elevationsseng fra Ophelia, og dette skyldes i høj grad det fokus på komfort, der gennemsyrer hele designet af sengen! Vi har sjældent oplevet et så fokuseret design, og der er klasse over alle de løsninger, som teamet bag sengen har valgt!

Modsat andre elevationssenge får du hele 500 anatomic pocketfjedre pr. kvadratmeter, hvilket altså støtter kroppen, hvor du har mest brug for det under søvn. Du er dermed sikret den perfekte søvn, uanset hvordan du vender og drejer dig om natten! Herudover er madrassen vendbar, hvilket sikrer, at madrassen kan holde i mange, mange år!

Lækre detaljer, som gør prisen fair!

Når man betaler ekstra for en elevationsseng, så forventer man naturligvis også, at der er styr på selv de mindste detaljer – og det kan vi også love dig for, at der er med denne mageløse seng! Physio har skruet op for detaljerne og brugt de bedste komponenter, der holder i mange år ud i fremtiden.

Til sidst følger der, naturligvis, fristes man til at sige, en trådløs fjernbetjening med til hver seng, så du ikke skal bakse med irriterende ledninger. Alle disse detaljer er velovervejede og lækkert udført, og vi var mildest talt målløse, da vi så dem alle i aktion!

Der er ingen tvivl om, at dette er en af de bedste elevationssenge på markedet, som naturligt nok også kommer med et fornuftigt prismærke på sig. Når det er sagt, så kan vi kun anbefale at investere i denne elevationsseng, hvis du har pengene til det – kvaliteten, detaljerne og ikke mindst komforten er bare i en klasse for sig! En luksus elevationsseng til at slutte en fantastisk elevationsseng test af med!

Kort om Physios mesterværk:

 • Designet af ortopædiske eksperter
 • Tilpasser sig din vægt
 • God åndbarhed
 • Stabilt fundament i træ
 • Højeste komfort

Physio elevationsseng kan fås i de følgende 3 størrelser:

160 x 200          180 x 200          180 x 210


Atlas Elevationsseng – Dansk produceret seng

 • Produceret i Danmark
 • 5 komfortzoner
 • Trådløs fjernbetjening

atlas-elevationsseng

Udgangspunktet for en god nattesøvn starter med, at anskaffe sig en ordentlig og komfortabel seng. I forlængelse af dette, er denne Atlas elevationsseng et glimrende bud på netop den elevationsseng du mangler.

Komfortzoner tilpasser sig din sovestilling!

I løbet af natten er det ganske almindeligt, at bevæge sig eller vende sig i søvne op til flere gange. For at sikre, at du undgår ømhed i nattens løb og samtidig opnår den bedste nattesøvn, kommer Atlas’ komfortzoner ind i billedet.

Atlas elevationsseng består af 5 komfortzoner, som tager hensyn til din krop i løbet af natten. Komfortzonerne tilpasser sig din unikke liggeposition, og hver enkel komfortzone tager hensyn til din krop og dens præferencer.

Denne elevationsseng er en blandt mange senge i vores elevationsseng test, som er produceret i Danmark, hvorfor du kan være helt sikker på, at kvaliteten på denne elevationsseng er i den fineste og højeste kvalitet.

Endvidere kommer Atlas elevationsseng med en garanti på hele 15 år såfremt der skulle opstå fjedrebrud, eller skader på elevationssengens ramme. Hertil får du op til 5 års garanti på et eventuelt sammenbrud på elevationssengens motor.

Elevationssengens motor er ligeledes produceret i Danmark og den danske producent, Linak. Linak er kendt for at levere kvalitet af øverste klasse, hvorfor du samtidig er garanteret en elevationsseng med en lang levetid.

Atlas’ størrelse er 180 centimeter x 210 centimeter, hvorfor der er rigtig god plads til 2 personer. Elevationssengen kan hertil hæves i begge sider, det vil sige at du kan ligge halvt oprejst og læse en bog, mens din bedre halvdel kan ligge vandret og sove.

7.1-atlas-elevationssengValue for money!

Rent prismæssigt befinder Atlas sig i den lavere ende, sammenlignet med andre dobbeltsenge inden for elevationssenge. Dermed ikke sagt, at Atlas ikke er en god elevationsseng fordi det er den bestemt! Med andre ord, er dette en elevationsseng, hvor du virkelig får rigtig god value for money.

Hvis du vælger at erhverve denne elevationsseng, har du ligeledes mulighed for, at tilkøbe en sengegavl. Sengegavlen tilfører Atlas elevationsseng mere elegance og komfort – derudover ser det bare pænere ud med en sengegavl.

Endeligt kommer Atlas elevationsseng med en trådløs fjernbetjening. Det gør det nemt og bekvemmeligt, at justere elevationssengens højde. Dertil bliver du også fri for, at have en masse ledninger til at flyde under din seng, som samtidig ligger og samler en masse støv.

Denne elevationsseng kan fås i flere størrelse:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Yderligere detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 210 cm
 • Højde på 53 cm
 • 15 års garanti

Jupiter Wood Elevationsseng – Dansk håndværk

 • Dansk håndværk
 • Slidstærkt svensk træ
 • Besidder 5 komfortzoner

jupiter-wood-elevationsseng

Den næste elevationsseng i vores elevationsseng test, er denne utrolig elegante Jupiter Wood elevationsseng. Denne model har en fantastisk komfort og med sine 5 komfortzoner, kan du være sikker på, at sove som en drøm på denne elevationsseng.

De fleste af elevationssengene i denne artikel er produceret i Danmark fordi vi ved, at kvalitet spiller en stor rolle, når man skal erhverve sig en elevationsseng. Af denne årsag har vi blandt andet valgt, at inkludere Jupiter Wood fordi den også er produceret i Danmark.

Trådløs fjernbetjening – undgå en masse ledninger!

Ved køb af Jupiter Wood medfølger der en trådløs fjernbetjening, som gør det utrolig bekvemmeligt at justere elevationssengen niveau. Den trådløse fjernbetjening er lavet af den fornævnte danske producent, Linak. Den danske virksomhed står ligeledes bag elevationssengens motor, som i denne model er blevet gjort ekstra støjsvag.

Hvis du vælger at købe denne Jupiter Wood elevationsseng har du mulighed for, at tilkøbe en væghængt sengegavl, som er 108 centimeter høj og 8 centimeter dyb. Sengegavlen giver Jupiter Wood et ekstra pift, der virkelig trækker elevationssengen op på et flot designmæssigt niveau. Derudover giver det dig også muligheden for, at kunne læne sin pude op ad en blød sengegavl fremfor en kold, hård og kedelig væg.

Bygget på slidstærkt svensk fyrretræ!

9.1-jupiter-wood-elevationssengI forlængelse af dette, har denne elevationsseng en bredde på 160 centimeter og en længde på 200 centimeter, hvorfor det ikke kommer til at knibe med pladsen. Elevationssengens ramme er lavet af højkvalitets svensk træ, som betyder at Jupiter Wood er utrolig slidstærk. Dertil er sengebenene produceret af slidstærkt egetræ.

Dertil kan du ligeledes tilkøbe en 40 mm latexmadras såfremt du ønsker, at kæle en smule mere for detaljerne. Jupiter Woods standardmadras er en latex topmadras, som ligeledes er 40 mm. Begge madrasser er rigtig gode.

Slutteligt kommer Jupiter Wood elevationsseng i 2 forskellige farver, som begge er klassiske og tidløse. Denne model kan fås i en klassisk sort og en elegant grå farve – det er helt op til dig! Begge farver passer alletiders i det moderne og minimalistiske soveværelse.

Jupiter Wood har fået gode anmeldelser fra forskellige elevationsseng tests og kan fås i forskellige størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 160 cm x 200 cm
 • 15 års garanti
 • Betræk kan vaskes

Atlas Wood Elevationsseng – Komfort i høj klasse

 • Produceret i Danmark af højeste kvalitet
 • Høj komfort

atlas-wood-elevationsseng

Forestil dig en kombination af fantastisk komfort og klassisk design samlet i én elevationsseng. Den kombination er mulig, og du får begge dele, hvis du vælger denne Atlas Wood elevationsseng.

Atlas Wood består af en solid træramme, som er polstret med møbelstof med kuvertsyning af højeste kvalitet.

Garanti på hele 15 år!

Ved køb af Atlas Wood får du oveni købet en garanti på hele 15 år, såfremt der skulle opstå brud på elevationssengens ramme eller på elevationssengens fjedre. Med dette i mente, er det et klart udtryk for, at denne elevationsseng er lavet i materiale af god kvalitet. Endvidere giver det dig også en rigtig god tryghed fordi såfremt der skulle opstå problemer med Atlas Wood elevationssengen, er du sikker på at få det fikset – uden at skulle betale for det!

Det samme gælder for elevationssengens motor. Skulle dagen komme, hvor motoren siger stop og ikke fungerer mere, får du op til 5 års garanti.

Endvidere medfølger der en trådløs fjernbetjening ved køb af Atlas Wood. Den trådløse fjernbetjening gør hverdagen lidt nemmere – og du bliver også fri for en masse støvsamlende ledninger under sengen!

Du vælger selv elevationssengens fasthed!

10.1-atlas-wood-elevationssengI og med at denne elevationsseng er en dobbeltseng, kunne man tro at fastheden ville være ens over hele elevationssengen. Sådan er det dog ikke – heldigvis!

Det smarte ved netop elevationsseng er, at du selv kan vælge hvilken fasthed elevationssengen skal have på hver sin side. Du kan eksempelvis vælge fastheden i den ene side til at være fast og ekstra fast i den anden side. Det vil sige, at den faste side er yderst velegnet til en person, der vejer mellem 75 og 95 kg. Hvorimod den ekstra faste side passer perfekt til en kropsvægt på over 95 kg.

Ligesom en række af de andre elevationssenge i denne store elevationsseng test, er der mulighed for at tilkøbe en sengegavl. Sengegavlen er 160 centimeter høj, 108 centimeter bred og har en dybde på 8 centimeter. Vi anbefaler at der tilkøbes en sengegavl, da elevationssengen ellers kan komme til at se utrolig nøgen ud. Derudover er der også en ekstra komfort i, at have en tilhørende sengegavl til sin elevationsseng.

Selve sengen har en bredde på 160 centimeter og en længde på 200 centimeter. Det vil altså sige, at du får rigelig med plads ved valg af denne elevationsseng.

Flere detaljer:

 • Størrelse: 160 cm x 200 cm
 • 15 års garanti
 • Gratis levering

Venus Natural Elevationsseng – Hybrid skum

 • Hybrid skum
 • 25 års garanti
 • Lækkert udseende

venus-natural-elevationsseng

Den næste seng i vores elevationsseng test giver allerede ved første øjekast, en fornemmelse ud fra elevationssengens design og udseende, at dette er en elevationsseng som er utrolig komfortabel. Denne fornemmelse viser sig, at være helt rigtig. Venus Natural elevationsseng består af hybridskum, som også kan betegnes som den perfekte skum fordi det er en kombination af meget elastisk skum og yderst holdbart skum.

Mød dine egne behov med Venus Natural elevationsseng!

Såfremt du vælger Venus Natural elevationsseng kan du vælge mellem 4 sengeben. Med andre ord er du sikker på, at finde et sæt sengeben som passer dine smagsbehov. Varianterne du kan vælge mellem, er sengeben i stilrent aluminium, sengeben i naturligt egetræ, sengeben i egetræ med aluminiumsfod og sidste mulighed er sortmalet sengeben med aluminiumsfod.

Valgmulighederne stopper ikke ved elevationssengens ben. Ved køb af Venus Natural elevationsseng har du ligeledes mulighed for, at vælge mellem 4 forskellige farver. De 4 farver er henholdsvis sandfarvet beige, sort, lysegrå og en almindelig grå farve. På den måde kan du selv tilpasse elevationssengen således, at den bliver naturligt integreret i dit soveværelse og formår at skabe synergi med din resterende indretning.

Få kontrol over din elevationsseng gennem Bluetooth!

Her har vi endnu en seng i vores elevationsseng test, hvor det sønderjyske firma, Linak, står bag elevationssengens motor, fjernbetjening og app. Ved køb af blandt andet Venus Natural elevationsseng, kan du benytte dig af Linaks smarte app. Gennem denne app har du mulighed for, at justere niveauet på sengen. Vi kender alle til at ligge i en super blød seng, hvor fjernsynet er placeret akavet i forhold til din position i sengen – det bliver du fri for med denne app. Med andre ord, kan du nu justere niveauet direkte fra din smartphone eller tablet.

Endvidere er Venus Natural en seng blandt få i denne elevationsseng test, der har lys monteret under sengerammen. Disse lys er tilsluttet til Linaks ”Bed Control App” ved hjælp af Bluetooth. På grund af dette, kan du ved få tryk justere lydhastigheden direkte fra din enhed!

Endeligt kan du selv designe fastheden af din elevationsseng. Fastheden kan designes som medium, fast og ekstra fast. Såfremt du skulle gå hen og ombestemme dig i forhold til fasthed, kan du gratis ombytte fastheden i op til 100 dage. Hvis uheldet skulle være ude, og fastheden går i stykker, indgår fastheden i hele 25 års garanti! Venus Natural elevationsseng kan altså betegnes som en elevationsseng, som du kan bringe med dig resten af livet.

Denne lækre Venus Natural elevationsseng fås i forskellige størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 120 cm x 200 cm
 • Kontroller din elevationsseng gennem en app

Senses Mayan Elevationsseng – Topmadras i organisk materiale

 • Topmadras i organisk materiale
 • Dansk produceret elevationsseng

senses-mayan-elevationsseng

Senses Mayan er en utrolig lækker elevationsseng med 7 komfortzoner. Med hele 7 komfortzoner kan du virkelig mærke en forskel, når du ligger i denne elevationsseng sammenlignet med en regulær seng. Hver enkel zone kommer til, at tage sig godt af din krop fordi komfortzonerne tilpasser sig dine krops mål. Du vil kunne mærke en væsentlig forbedring af din nattesøvn med denne Senses Mayan elevationsseng. Senses Mayan er blandt de få modeller i vores elevationsseng test med 7 komfortzoner.

100% organisk topmadras med FSC-certifikat!

12.1-senses-mayan-elevationssengEndvidere er topmadrassen på denne Senses Mayan elevationsseng produceret på 100% organisk naturlatex. Det betyder at topmadrassen er fremstillet på naturlige råvarer, som ligeledes er Co2 neutralt. Disse årsager er bland andet årsagen til, at Senses Mayan elevationsseng har fået det anerkendte og verdensomspændende FSC-certifikat. Det 100% organiske materiale betyder også, at topmadrassen er allergivenlig. Endnu et kæmpe plus i denne elevationsseng test!

Hvad angår benene på elevationssengen, kan du træffe en beslutning med udgangspunkt i 4 forskellige farver. Er du til det naturlige look, kan du vælge mellem 2 slags egetræ kombinationer. Den ene mulighed er ren egetræ med et mat look, og den anden mulighed er egetræ med aluminiumsfod. Den sidste mulighed i forhold til valg af sengeben, er sortmalet ben med aluminiumsfod.

25 års garanti – stort kvalitetsstempel!

Ved køb af Senses Mayan elevationsseng er du ligeledes sikret en garanti på 25 år. Det vil sige, hvis uheldet en dag skulle ske, hvor eksempelvis elevationssengens ramme bliver ødelagt, er du altså sikret i op til 25 år. Denne mangeårige garanti giver samtidig udtryk for, hvor god og kvalitetssikker denne elevationsseng er. Med andre ord, er denne garanti altså et kvalitetsstempel uden lige.

Ligesom en stor del af de forrige elevationsseng vi har anmeldt i denne artikel, kommer Senses Mayan elevationsseng også med en trådløs fjernbetjening. Den trådløse fjernbetjening giver dig som bruger, en bedre og bredere helhedsoplevelse med din nye elevationsseng.

Endvidere skal du ikke bekymre dig om et beslag til sengebenene, da de naturligvis medfølger ved køb af Senses Mayan elevationsseng. I forlængelse af dette har Senses Mayan en længde på 200 centimeter og en bredde på 120 centimeter.

Alt i alt er dette en elevationsseng, hvor du får rigtig god værdi for dine penge.

Denne miljøbevidste elevationsseng fås i en række af forskellige størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Flere detaljer:

 • Størrelse: 120 cm x 200 cm
 • Gratis levering
 • Pocketfjedre

Senses Motion Elevationsseng – Høj komfort med hybridskum

 • Høj komfort
 • Hybridskum

senses-motion-elevationsseng

Senses Motion er en elegant og minimalistisk elevationsseng. Du kan designe din elevationsseng på den måde, at du kan vælge mellem 3 fasthedsgrader din elevationsseng skal være, kan du naturligvis lade dig råde af guiden inde hos forhandleren. Guiden bestemmer fastheden ud fra din vægt. Hvis der er andre parametre, der kan påvirke dit valg af fasthedsgrad, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte forhandleren via deres hjemmeside.

Kom dine rygproblemer til livs med hele 7 komfortzoner!

13.1-senses-motion-elevationssengHvis du er en person, som eksempelvis døjer med smerter i ryggen eller generelt set har en dårlig ryg, er denne elevationsseng lige noget for dig. Kom dine rygproblemer til livs med Senses Motion 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner er områder, hvor madrassen i sengen har ekstra hårde fjedre. De hårde fjedre hjælper med at lindre smerterne i din ryg.

Hvis du ikke lider af rygproblemer eller rygsmerter, har derimod komfortzonerne en forebyggende effekt mod at du eventuelt får rygproblemer på et senere tidspunkt.

Hvis du vælger denne elevationsseng, giver det dig en masse tilvalgsmuligheder. Valgmulighederne består i at vælge, hvilke sengeben din kommende seng skal have. Hvad angår sengeben har du 4 valgmuligheder i form af 2 typer egetræ, 1 ren aluminiumsfod og endeligt en kombination af sortmalet træ og en aluminiumsfod.

Når du har besluttet dig for, at Senses Motion elevationsseng er den seng, som du skal have, har du mulighed for at vælge mellem 2 farver. De 2 farver er henholdsvis en klassisk grå og en stilren sort.

Din elevationsseng er sikret mod fremtidige problemer!

Når du anskaffer dig en elevationsseng, er der ofte tale om et meget stort beløb som skal investeres i sengen. Af denne årsag er det en godt at vide, at hvis du eksempelvis erhverver dig denne elevationsseng, har du helt op til 25 års garanti såfremt elevationssengens ramme eller fjedre skulle gå i stykker. Det er et kæmpe plus, og den store garanti er på mange skelsættende for, at du kan bruge sove i din elevationsseng uden at tænke over, om sengen skulle gå i stykker.

Sense Motion er 200 centimeter lang og har en bredde på 120 centimeter. Hertil medfølger der en trådløs fjernbetjening, så du uden problemer kan styre niveauet på Sense Motion. Endelig medfølger der er et beslag til benene, så du hurtigt og nemt kan skrue sengebenene på sin plads.

Senses Motion fås i bred vifte af størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Andre detaljer:

 • Størrelse: 120 cm x 200 cm
 • Lydsvag motor

Senses Pulse Elevationsseng – 100% organisk materiale

 • Ingen sundhedsskadelige stoffer
 • 100% organisk

senses-pulse-elevationsseng

Senses Pulse elevationsseng er en elevationsseng i den øvre klasse. Hvis du vælger at investere dine penge i Senses Pulse er du altså garanteret en elevationsseng, som er i rigtig god og slidstærkt kvalitet. Senses Pulse, er ligesom de fleste elevationssenge i denne artikel, produceret i Danmark og er med andre ord bundsolidt dansk håndværk.

Sørg for at vælge den madras, som passer til din kropstype!

Denne model er en dobbeltseng, hvorfor du har mulighed for selv at vælge, hvilken fasthedsgrad de hver side skal have. Med andre ord, du er altså ikke nødsaget til at have samme fasthed i begge sider – og det er et kæmpe plus!

Du kender det måske fra tidligere køb, men når du anskaffer dig en dobbeltseng er det ofte sådan, at det er samme madras som benyttes i begge sider af sengen. Det er som udgangspunkt også i orden, og det er også nemmere fordi det kræver mindre tid at sætte sig ind i det væld af muligheder, som markedet byder på. Selvom vi deler en masse fysiske ting med vores bedre halvdel, bør du ikke gå på kompromis med din madras.

Vi har alle forskellige kropstyper og især mande- og kvindekroppen er opbygget anderledes, hvorfor det også kræver forskellige madrasser. Dette problem bliver du dog fri for ved køb af Senses Plus elevationsseng, da begge partner kan få deres madras specifikt indrettet efter deres kropstype. Når du har valgt den rette madras, sørger Senses Pulses 7 komfortzoner for at udføre det sidste arbejde!

Et hav af tilvalg, alt efter dine behov!

14.1-senses-pulse-elevationssengDet der blandt andet gør Senses Pulse elevationsseng til en rigtig flot og god seng, er den brede vifte af muligheder du har, når du køber Senses Pulse.

For det første, som nævnt i afsnittet ovenfor, har du selv mulighed for, at vælge i hvor høj grad din nye elevationsseng skal være fast. Fastheden er anbefalet ud for vægt, men det er ikke en nødvendighed at træffe din beslutning ud for dette.

Endvidere kan du vælge mellem 4 forskellige design til sengebenene, heriblandt egetræ sengeben eller sengeben i aluminium.

Ikke nok med det, kan du også vælge mellem hele 4 forskellige sengegavle. Du kan vælge en asymmetrisk sengegavl, trenset sengegavl, Chesterfield sengegavl eller en stående sengegavl. Hvis du ikke ønsker en sengegavl, kan du naturligvis også vælge det.

100% organisk og 100% fri for sundhedsskadelige stoffer!

Derudover kan du vælge mellem 2 forskellige topmadrasser. Begge topmadrasser er certificeret med det anerkendte Ranforest Alliance-certifikat, hvorfor du kan være 100% sikker på, at topmadrasserne er lavet af sundt, organisk, bæredygtigt og allergifrit materiale.

Endeligt har de to topmadrasser OEKO-TEX 100 certifikatet. Dette certifikat opnås udelukkende gennem en række tests, som beviser at indholdet af de 2 topmadrasser er komplet fri for sundhedsskadelige stoffer – dette er naturligvis en stort plus!

Den flotte Senses Pulse elevationsseng kan købes i andre størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Andre detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 200 cm

Venus Motion Elevationsseng – Elegant design

 • Høj kvalitet
 • Minimalistisk design

venus-motion-elevationsseng

Venus Motion er en yderst minimalistisk og stilren elevationsseng. Hertil er elevationssengen produceret i Danmark, hvorfor du godt kan forvente en kvalitet af et vis niveau. Når det er sagt, lever Venus Motion bestemt op den danske kvalitet, som vi er så stolte af i Danmark.

Denne Venus Motion elevationsseng består af 7 komfortzoner, som er fordelt ud på sengen. De 7 komfortzoner hjælper blandt andet med, at understøtte dine kropsdele som nakken, skuldrene, lænden og hofterne. På den måde sikrer du, at madrassen forebygger fremtidige problemer med disse kropsdele.

Skab ekstra plads i hjemmet og udnyt opbevaringsmulighederne under sengen!

Venus Motion elevationsseng er 200 centimeter lang og 140 centimeter bred, hvorfor du uden bekymringer kan ligge og strække dig vidt og bredt. Hertil har elevationssengen en højde på 66 centimeter. I forlængelse af dette får du omtrent 25 centimeter under sengen.

Dette er alletiders til dig, som måske kæmper lidt med pladsmangel. Du kan blandt andet benytte disse 25 centimeter under sengen til eksempelvis bed rollers eller andre opbevaringskasser.

Du skal ikke være bange for, at din elevationsseng går i stykker – du får garanti!

Hvis du en aften ligger i din seng, og elevationssengens motor pludselig ikke længere fungerer, på trods af du trykker løs på din trådløse fjernbetjening – så fortvivl ej! Ved køb af denne Venus Motion elevationsseng får du op til 5 års garanti på motorsammenbrud. Det er en rigtig god sikkerhed, da reparation af din motor eller en ny motor til din elevationsseng kan blive rigtig, rigtig dyrt!

Har du børn eller børnebørn kender du nok også til, at du kigger væk et øjeblik og pludselig hopper børnene i din seng. Som udgangspunkt er der ingen senge der har godt af dette, men såfremt det mod alle odds skulle ødelægge en fjedre i din nye elevationsseng, kan du benytte dig af din garanti, som holder helt op til 25 år!

Når vi snakker ekstra funktioner ved Venus Motion elevationsseng, er der ikke sparret på noget. Du kan ved hjælp af Bluetooth, forbinde Venus Motion med din smartphone eller tablet. Gennem denne app, som er udviklet af den danske virksomhed Linak, kan du nemt og problemfrit styre elevationssengens elevationsniveau.

Endeligt kan du kontrollere et par små spotlys, som er monteret under Venus Motion. Det er super praktisk når det er mørkt, og du kan samtidig bevare det eksklusive og minimalistiske look som elevationssengen i forvejen giver udtryk for.

Hvis du er på udkig efter en specifik størrelse, kan Venus Motion fås i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             120 x 200          140 x 200          160 x 200          180 x 200          180 x 210

Andre detaljer:

 • Størrelse: 140 cm x 200 cm
 • Trådløs fjernbetjening

Sirius Black Elevationsseng – Cooltex funktion

 • Cooltex funktion
 • 220 fjedre per kvadratmeter

sirius-black-elevationsseng

Ved første øjekast tænker du måske, sig mig, har jeg ikke set eller hørt dette navn før? Jo, det har du med høj sandsynlighed! Denne elevationsseng i vores elevationsseng test er opkaldt efter intet mindre, end den famøse karakter fra Harry Potter universet, Sirius Black.

Maksimal komfort med en masse fjedre!

Sirius Black elevationssengen kommer med hele 220 fjedre per kvadratmeter – det giver dig det perfekte grundlag for en fantastisk søvn hver nat! Endvidere har Sirius Black elevationsseng 5 komfortzoner, som hver især hjælper med til, at du får en intet mindre end fremragende nattesøvn.

Integreret temperatur teknologi – reguleres automatisk!

16.1-sirius-black-elevationssengEndvidere er Sirius Black endnu en i seng i vores elevationsseng test, der er integreret med en super smart temperatur teknologi. Teknologien hedder Cooltex, og er en del af elevationssengens polstring. Denne smarte temperatur teknologi gør, at temperaturen i denne elevationsseng automatisk reguleres efter behov. På den måde bidrager Sirius Black med, at du kan sove i et sundt soveklima året rundt.

Cooltex’ funktioner stopper dog ikke her. Cooltex har ligeledes en fugtabsorberende funktion der gør, at du slipper for at gå under dynen i en seng, som føles kælderkold og fugtig. Herudover har Cooltex også ventilerende egenskaber, som skaber et luft-flow. Alle disse funktioner resulterer i, at Sirius Black kan holde sig ren og frisk i en masse år fremadrettet.

Sirius Black har en længde på 200 centimeter og en bredde på 160 centimeter. Det giver dig glimrende mulighed for, at udnytte sengens plads til det maksimale – uden at få at vide, at du fylder for meget. Dertil har Sirius Black en højde på 65 centimeter, hvilket giver dig ekstra plads til opbevaring under sengen. Du vil have omtrent 25 centimeter i fri højde, hvor du kan skubbe kasser eller bed rollers ind under sengen.

Denne elevationsseng kommer som udgangspunkt uden sengegavl. Du skal dog ikke fortvivle, da den kan tilkøbes som en væghængt gavl, hvilket vi anbefaler af æstetiske årsager. Sirius Black kan nemt komme til at se kedelig og nøgen ud, hvis der ingen sengegavl er. Så snart den 108 centimeter høje sengegavl sættes på, kommer denne elevationsseng dog til live og stråler!

I forhold til garanti er du godt stillet såfremt du vælger Sirius Black. Ved et sammenbrud på elevationssengens motor, har du garanti i op til 5 år. Hvis det derimod er selve skelettet eller fjedrene på elevationssengen den er gal med, dækker garantien dig i op til intet mindre end 25 år.

Sirius Black elevationsseng fås i følgende størrelser:

80 x 200             90 x 200             90 x 210             160 x 200          180 x 200          180 x 210

Andre detaljer:

 • Størrelse: 160 cm x 200 cm
 • 5 komfortzoner

Anatomic Natural Elevationsseng – Luksuriøs elevationsseng

 • Elevationsseng i luksusklassen
 • Et hav af muligheder med top komfort

anatomic-natural-elevationsseng

Den næste model vi har valgt at inddrage i vores elevationsseng test, er denne luksuriøse elevationsseng, Anatomic Natural. Ikke nok med, at denne model er blandt de mest elegante elevationssenge vi har valgt at inddrage, er den ligeledes blandt de elevationssenge med flest funktioner og mest tanke bag.

Udarbejdet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter!

Anatomic Natural er udarbejdet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter, hvilket er utrolig stort kvalitetsstempel. Anatomic Natural er den eneste seng i denne elevationsseng test, der kan prale af det kvalitetsstempel. Det betyder at der er lagt en lang række tanker i denne elevationsseng, og sengen er opbygget ud fra nøje valgt parametre, som alle skal sikre, at du får dit livs nattesøvn – hver nat!

Fremstillet på 100% organisk og allergivenlig materiale!

17.1-anatomic-natural-elevationssengAnatomic Naturals topmadras er fremstillet på 100% organisk naturlatex, hvilket også kan tydes ud fra sengens navn. Dette bekræfter blot, hvor fantastisk kvalitet denne elevationsseng er. Derudover er topmadrassen installeret med en af de seneste trends, inden for sengeverdenen, SonoCore-teknologien.

Denne teknologi medfører, at topmadrassen får en solid og åndbar overflade. Med andre ord, vil du med denne topmadras undgå at vågne op, nat efter nat, til at din seng er fuldkommen gennemblødt af sved. Det sørger denne nye og smarte teknologi for. Endvidere har Anatomic Natural sikret sig det anerkendte miljøcertifikat fra FSC.

FSC er sat i verden for, at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i verdens skove. Sagt på en anden måde, FSC mærket styrker blot den virkelig grønne profil for denne elevationsseng.

Ved køb af denne luksuriøse elevationsseng, kan du valgfrit vælge gratis mellem 2 tilhørende topmadrasser. Den ene topmadras passer hele sengen således, at dig og din partner dele samme topmadras. Vi anbefaler dog, at vælge en split topmadras, så de 2 sider kan justeres uafhængigt af hinanden. På den måde skal I heller ikke bekymre jer om, hvorvidt den anden person har lyst til at justere elevationssengens niveau – det styrer I helt individuelt!

Hvad angår individuelle beslutninger og denne Anatomic Natural elevationsseng, kan madrassens fasthed ændres i hver sin side af sengen. Det anbefales på det kraftigste, at fastheden justeres i hver side, præcis dig og din partners krop. På den måde sikrer du, at du får udnyttet din nyeerhvervede elevationsseng til det fulde potentiale. Såfremt fastheden viser sig at være lidt ved siden af, har du en garanti på op til 100 dage, hvor fastheden kan ombyttes kvit og frit!

Anatomic Natural kan fås i 3 forskellige størrelser:

160 x 200          180 x 200          180 x 210

Andre detaljer:

 • Størrelse: 180 cm x 210 cm
 • Trådløs fjernbetjening inkluderet

Nordisk Fjer kontinentalseng 180 x 200 cm

Billig kvalitetsseng til par og enkeltpersoner. Hvis du er på udkig efter en god, billig seng, så har du fundet den her, da alt følger med til den.

Den har en bund, springmadras, topmadras, og så følger sengegavlen også med.

Den er 180 cm bred og 200 cm lang. Hele sengen er 54 fra gulvet uden sengegavl og 89 cm med. Siderne på sengen er grå, hvor topmadrassen er hvid, men det er kun den grå farve, som man ser, når du har redt sengen. Så det er den, du skal fokusere på.

Bunden af sengen består af nonwoven polyester med 3 cm purskum. Ovenpå her har du springmadrassen, som består af quiltet polyester og Bonell fjedring. I yderkanten er der purskum. I topmadrassen er quiltning 150 g/m2 polyester og bolstermaterialet er 100 % polyester.  Du kan tage betrækket af den og vaske det i vaskemaskinen på 60 grader. 

Den kommer ikke med en lang garanti, da du der er tale om en billig kvalitetsseng. Hvis du skal starte med en seng, er den et godt bud pga. prisen, og hvad du får for pengene. 

Især fordi alt følger med, når du køber den, så du har hele sengen samlet. Ofte skal du købe flere dele, og dermed ender du med at bruge markant flere penge. Her får du det hele med fra starten af.

Det gør den til en perfekt seng for unge, da pris og kvalitet følger hinanden perfekt.

Hvilken madras skal du vælge til din elevationsseng?

Det kan være utrolig uoverskueligt og svært at beslutte sig for, hvilken madras der er den helt rigtige til din elevationsseng – og det er der absolut intet at sige til. Det kan ofte være virke som en jungle, at finde rundt i den bredde vifte af muligheder, der er blandt madrasser til elevationsseng. Men bare rolig, herunder kan du få et godt overblik over, hvilken madras der passer til din elevationsseng.

Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at der ikke findes én specifik madras, som er den bedste madras til din elevationsseng. Det handler helt basalt om, at finde en madras der passer bedst til dine behov og som du finder komfortabel.

Det er vigtigt, at du vælger en madras som giver din krop den mest optimale støtte. Støtten skal især være fokuseret omkring dit hoved, din nakke, dine skuldre, din hofte og din rygsøjle. I forlængelse af dette handler det især om, at finde en position hvor dine muskler kan slappe af.

Endvidere skal du have en madras, der passer til din position når du sover. Det vil altså sige, at hvis du ligger på ryggen og sover skal du have en type madras, hvorimod du skal have en anden type hvis du ligger på maven og sover.

Hertil skal du vælge fastheden af din madras. Fastheden er yderst vigtig for, hvordan din nattesøvn bliver. Der er heldigvis en tommelfingerregel for, hvordan beslutningen af fastheden tages. Som udgangspunkt bør du vælge en mellem, eller medium fasthed, hvis du vejer under 70 kg. Herefter bør du vælge en fast madras, hvis din vægt er mellem 70 kg. og 95 kg. Endelig anbefaler vi, at du vælger en ekstra fast madras, hvis din vægt er over 95 kg. til 100 kg.

Derudover skal du have i mente, hvorvidt du sover med en partner eller ej. Hvis du sover med et partner, og en af jer har en tendens til, at ligge uroligt eller vende sig i løbet af natten, kan du med fordel vælge en støjsvag madras. Dette kunne eksempelvis være en memory skum madras. Et alternativ vil naturligvis være, at anskaffe to individuelle madrasser.

Endvidere skal du overveje, hvorvidt du har en tendens til at svede eller have det varmt i løbet af natten. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel vælge en latex madras med god ventilation.

Endeligt er det vigtigt at understrege, at det kun er dig, der ved hvilken madras der passer dig bedst. Tag dig god tid, når du vælger hvilken madras du skal have.

Memory skum madras:

Du kender måske allerede til konceptet memory skum, hvis du ikke gør, kan det beskrives som en kombination af noget der bevæger sig langsomt ved tryk og elastiske bevægelser. Det fungerer således, at når du ligger dig på en memory skum madras, vil madrassen forme sig efter din krop.

Dette kan lade sig gøre fordi memory skum madrasser består af et materiale, der bevæger sig langsomt og modvilligt mod pres. Dette kombineres med madrassens elastikker, der strækker sig og ændrer form, men samtidig vender tilbage til den oprindelige form.

Fordele ved en memory skum madras:

 • Hjælper mod smerter
 • Har en levetid på op til 10 år
 • Tilpasser sig alle tænkelige sovestillinger
 • Finder den helt rette sovestilling ud fra din krop
 • God til personer med allergi – madrassens tætte opbygning gør det svært for støv, støvmider og hår, at gemme sig
 • Undgå at vække din partner når du vender og drejer dig – memory skum er uden fjedre, hvorfor det ikke larmer og ikke sender vibrationer ud i resten af sengen

Hvis du ønsker yderligere information om fordelene og ulemperne ved memory skum, kan du med fordel se videoen (engelsk) herunder:

Latex madras:

Latex kan fås i flere varianter og de mest almindelige er henholdsvis naturlatex og syntetisk latex. Naturlatex er fremstillet af gummitræer, hvorfor det også er yderst allergivenligt. Hertil er naturlatex utrolig elastisk, som virkelig kommer til udtryk i en naturlatex madras. Endvidere er naturlatex meget fleksibelt, og giver derfor din krop en rigtig god støtte når du sover.

På den anden side kan du vælge syntetisk latex, som til sammenligning med naturlatex, er mindre fleksibelt og mindre elastisk. Syntetisk latex er derimod mere langtidsholdbart end naturlatex. Med andre ord, hvis du vælger syntetisk latex, vil du med høj sandsynlighed sparre penge på det lange løb. Vi anbefaler dog ikke, at du går på kompromis med din nattesøvn, hvorfor vi anbefaler at vælge naturlatex.

Fordele ved en latex madras:

 • Ultimativ komfort
 • Blød oplevelse men samtidig med en vis støtte
 • Utrolig behagelig madras
 • Forebygger rygsmerter
 • Justerer og optimerer din rygsøjle

Er du interesseret i yderligere oplysninger om Latex madrasser? Se videoen (engelsk) herunder og bliv klogere:

Hvilken af de fantastiske elevationssenge skal du vælge?

Vi håber, at du har haft noget ud af at læse vores top 41 liste over de bedste elevationssenge på markedet ud fra den store elevationsseng test, og at du er blevet lidt klogere på valget af din næste elevationsseng. Vi kan desværre ikke vælge den seng, der passer til lige nøjagtig din krop og dine behov, men generelt er der to ting, som skal være med til at afgøre valget for dig:

 1. Størrelsen på din pengepung
 2. Komforten

Som med alt andet her i livet er det klart, at jo flere penge, du bruger på en elevationsseng, desto mere seng vil du få, men der er naturligvis grænser for, hvad dit budget kan klare. Derfor kan vi kun anbefale, at du sætter dig ned og bestemmer dig for, hvor mange penge du kan og vil sætte af til en ny seng. Hvis budgettet er stort, så kan du med fordel kigge på de mere eksklusive topmodeller i vores test, som f.eks. kunne være Venus No. 1, som du finder på vores 3. plads. Omvendt kan et mindre budget stadig godt kan give dig god valuta for pengene, hvis du f.eks. vælger modellen fra Living & More, som du finder på vores 30. plads!

Komforten er generelt god, uanset hvilken af vores elevationssenge i vores elevationsseng test du vælger at købe, men hvis du har en særlig kropsbygning eller nogle andre udfordringer, som kræver noget specielt, så er det værd at holde sig det for øje i valget af elevationsseng! Det kan godt være, at den perfekte model virker til at være lidt udenfor din økonomiske rækkevidde, men hvis det er den, der giver dig de optimale forudsætninger for en god nats søvn på den lange bane, så bør du måske overveje at bruge pengene alligevel! Vi minder dig blot om, at du sover 1/3 af dit liv – det er da synd, hvis du må ”tage til takke” med en billig model, hvis du i virkeligheden har brug for en lidt dyrere model med større komfort!

Det er altid en svær balancegang mellem pris og komfort, men vi håber virkelig, at vores omfattende elevationsseng test har været med til at hjælpe dig godt på vej mod en bedre nattesøvn! Det har i hvert fald været en absolut fornøjelse at gennemgå sengene for dig, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have yderligere spørgsmål!

Se vores artikel om: Seng med opbevaring test – her får du overblikket over de 12 bedste

FAQ

🏆 Hvilke Elevationssenge er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Elevationssenge på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Elevationssenge?

Elevationssenge vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny Elevationssenge?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes Elevationssenge til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Cecilie A. Petersen Rating 5/5