Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Tyngdedyne test-oversigt:
Vores vurdering af de bedste tyngdedyner baseret på tests og kundeanmeldelser

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

10 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Der er mange fordele ved en tyngdedyne, men hvordan ved du, du får den bedste? Og hvad er forskellen på en tyngdedyne og en tyngdedyne?

Hos os finder du nogle af de bedste tyngdedyner på markedet. Uanset om der skal findes en tyngdedyne til børn eller voksne, kan du læse om tyngdedyne tests og finde den, der passer til dig. Nederst på siden kan du desuden også finde en FAQ, og du kan læse om forskellen på en tyngdedyne og en tyngdedyne.

Vores favorit tyngdedyner

Bedste bomuld tyngdedyne

Hugged hvid tyngdedyne

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdedyne til børn

Hugged Tyngdedyne barn

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Godt valg til forskellige brugere

Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Blandt de mest lydløse kugledyner

Ella Vægtdyne

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdedyne med beroligende effekt

Duermo tyngdedyne

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdedyne til allergikere

Reecover tyngdedyne

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdedyne til helt små børn

Duermo tyngdedynen Kids

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdedyne til børn fra Duermo

Duermo tyngdedyne børn

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bedste tyngdetæppe til børn og voksne

Reecover tyngdetæppe

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse

Seneste ændring:

Den 03/06/2024 tilføjede vi Ella Tyngdedyne til vores liste over de bedste tyngdedyner på markedet. Ella er udviklet med en særlig DPS-teknik, der har til formål at forbedre søvnkvaliteten og reducere stresshormoner.

Tidligere ændringer:

2. februar 2024

Vi har opdateret vores liste med et nyt produkt, der er udvalgt på grund af sin overordnede kvalitet. Lavet af økologiske materialer og med vægtmuligheder til en række forskellige brugere er det et godt valg for alle, der er på udkig efter en kvalitetsdyne med vægt. Det tilføjede produkt er: Nordic-wellness tyngdedyne 140×220 cm

16. august 2023

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

31. januar 2023

Vi har rykket Tyngdedynen til outlet sektionen.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 10 bedste tyngdedyner i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte tyngdedyner

Vores favorit test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ella Tyngdedyne - blandt Norges bedste tyngdedyner med 2 yderlag af 100% bomuld

 • 4,8/5 stjerner på Trustpilot

Ella Tyngdedyne er fremstillet med en unik DPS-teknologi (Deep Pressure Stimulation), som sørger for, at du får en høj komfort, og har de bedste forudsætninger for at få en bedre søvn. Tyngdedynen har en præcist afstemt vægt, der efterligner de beroligende virkninger af DPS, som ifølge Healthline 2021, kan forbedre din søvn.

Ella Tyngdedyne
Vores favorit

Dagens bedste priser og tilbud på Ella Tyngdedyne:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Udviklet med en særlig DPS-teknik
 • 2 ydre lag af 100 % bomuld
 • 100% vegansk

Anmeldelse: Produktanalyse af Ella Vektdyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm
 • Fyld: polyesterfibre, små glasperler
 • Kan maskinvaskes
 • Gratis prøveperiode
 • Certificeringer: OEKO-TEX

Videnskaben bag Ella Tyngdedyne
Ella Vægttæppet er noget for sig, når det handler om at få en god nats søvn, hvilket skyldes tæppets unikke “dybtryksstimulerings teknik”. Faktisk er teknikken ikke bare beroligende, men den påvirker faktisk også din krop på et hormonelt plan. Trykket fra tyngdedynen øger produktionen af serotonin (lykkehormonet) og melatonin (søvnhormonet), samtidig med at det reducerer cortisol, som er kroppens stresshormon. Kombineret aflaster det din krop, så når du vågner op, føler du dig mere udhvilet og mere klar til en ny dag.

Kvalitet og komfort: Ella’s kerneelementer
Med en OEKO-TEX certificering er du garanteret, at alle dele af tæppet er blevet testet for skadelige stoffer, så du trygt kan putte dig med det. Ella vægttæppet er desuden 100% vegansk, hvilket betyder meget for nogle personer.

Dynens syv-lags design er dog det, der for alvor skiller Ella ud fra mængden. De ydre lag, der er fremstillet i 100% bomuld, tilføjer både en blød og åndbar overflade, mens midterlaget af polyesterfibre, giver dig ekstra varme – perfekt til de kølige nætter. Kernen består af små 0,8 mm glasperler, der er helt lydløse, hvilket sikrer, at vægten er konstant og jævn, mens du sover.

Hvad siger brugerne om Ella Vægttæppet?

Anewsleep har en imponerende rating på 4,8/5 på Trustpilot, hvilket vidner om mærkets høje niveau af kundetilfredshed. Det er ofte et tydeligt tegn på en god produktkvalitet, kundeservice og en samlet god oplevelse – i hvert fald ifølge kunderne.

Kunderne er især vilde med Anewsleeps kundeservice, som de konsekvent roser, og beskriver som ‘fantastisk’ og hjælpsom i hele købsprocessen. Men noget andet, som virkelig skiller sig ud, er de mange førstegangsoplevelser, som brugere, der har prøvet Ella vægttæppet, deler. De fortæller nemlig, hvordan tyngdedynen har hjulpet dem med at sove bedre og føle sig mere afslappede. Faktisk skriver flere, at de føler sig mere udhvilede og energifyldte om morgenen.

Derudover får du på Anewsleep.no gratis levering på 2-4 hverdage og en 30-nætters søvnprøve, så du kan opleve fordelene ved Ella helt uden at tage nogen som helst risiko.

Mere om Ella Tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm
 • Fyld: polyesterfibre, små glasperler
 • Kan maskinvaskes
 • Gratis prøveperiode
 • Certificeringer: OEKO-TEX

Bedste 10's vurdering

Vi er kommet frem til, at Ella-vægttæppet er et oplagt valg for dig, der ønsker at få mere ud af din søvn. Tyngdedynen er udviklet med DPS-teknologien, som er baseret på videnskab, og lever op til sit løfte om at forbedre din søvn, afslappe din krop og øge dit mentale velvære. Derudover er vægttæppet OEKO-TEX-certificeret og 100% vegansk, hvilket kun styrker dets pålidelighed og appel – du investerer altså i et sikkert og lækkert produkt.

Der er dog en lille ulempe, som vi gerne vil fremhæve – præcis ligesom de fleste andre vægttæpper, kan Ella ikke tørretumbles eller stryges. Ikke desto mindre mener vi, at det er et lille kompromis, da dynen til gengæld kan komme i vaskemaskinen ved en temperatur på 30 grader, hvilket gør vedligeholdelsen meget ligetil. Alt i alt er der efter vores mening tale om en rigtig god investering, hvis du ønsker at tage din nattesøvn op på et højere niveau.

Fordele og ulemper ved Ella Tyngdedyne

Fordele

 • 100% støjfri
 • Syv unikke lag for maksimal komfort
 • Ensartet vægtdistribution over hele kroppen
 • Allergivenlig
 • Maskinvaskbar ved 30 grader

Ulemper

 • Kan ikke tørretumbles eller stryges (ligesom de fleste vægttæpper)
Bedste bomuld tyngdedyne test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hugged hvid tyngdedyne - komfortabel tyngdedyne for en god nats søvn

 • Topscorer på Pricerunner

Hugged er ikke bare en fin tyngdedyne, der reducerer uro i din krop. Dynen kan fås i tre forskellige variationer; dobbeltdyne, babydyne og vægt tæppe. Lavet af 100% bomuld anbefales den af erhvervsmæssige terapeuter, så du kan få en god nats søvn.

Bedste bomuld tyngdedyne
Hugged hvid tyngdedyne

Dagens bedste priser og tilbud på Hugged hvid tyngdedyne:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Reducerer uro i kroppen
 • Anbefalet af erhvervsmæssige terapeuter
 • Lavet af 100% bomuld

Det skal du vide, før du køber Hugged

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Fyld: Glasgranulat
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 30 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Dynefyld
Hugged er fyldt op med glaskugler i små rum, så de ikke alle falder til én side og vejer hele dynen i ét hjørne. Så får du en jævn og lige fordeling af vægten, hvilket giver et konsekvent pres over hele kroppen. På den måde får du en roligere og mere komfortabel søvn hver nat.

Rengøring og pleje
Det er nemt at rengøre Hugged, for den komfortable tyngdedyne kan let komme i vaskemaskinen. Det er altid en god idé at have et dynebetræk til din tyngdedyne, men bruges den til børn, skal du ikke bekymre dig om rengøring eller besværlig oprydning.

Størrelse
Hugged er en tyngdedyne på 5000 gram, altså 5 kg, til voksne. Der findes modeller egnet til børn. Den måler 140×200 cm, så den passer til de fleste kroppe. Hugged er forholdsvis let for sin størrelse, og er derfor velegnet til dig, der har brug for en mere komfortabel søvn, men ikke vil føle dig mast eller fastholdt.

Hvad siger eksperterne om Hugged hvid tyngdedyne?

På PriceRunner har Hugged tyngdedyne fået en flot andenplads i test, og er dermed én af de bedste siden har testet.

Mere om Hugged hvid tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Fyld: Glasgranulat
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 30 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Bedste10s vurdering

Vi mener, at Hugged er velegnet til dem, der leder efter en komfortabel tyngdedyne, der kan afhjælpe søvnproblemer, og give dig den ro og komfort, du har savnet. Dynen øger produktionen af melatonin og er nem at vedligeholde, så du får et både lindrende og problemfrit produkt i én. Giv dig selv bedre søvn med Hugged tyngdedyne.

Fordele og ulemper ved Hugged hvid tyngdedyne

Fordele

 • Øger produktionen af melatonin
 • Kan vaskes i maskine
 • Komfortabel
 • Giver bedre søvn

Ulemper

 • Kan være for varm om sommeren
Bedste tyngdedyne til børn test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hugged Tyngdedyne barn - dejlig og komfortabel tyngdedyne til børn

 • God anmeldelse fra Testfamilien.dk

Nogle børn har brug for lidt ekstra hjælp til at sove, og det er her, at Hugged tyngdedyne kommer i spil. Tyngdedynen er lavet af 100% OEKO-TEX bomuld, og 7-lagsdynen er fyldt med glaskugler i et tyndt lag, som fordeler vægten ligeligt. Så kan dit barn sove trygt hver nat.

Hugged Tyngdedyne barn
Bedste tyngdedyne til børn

Dagens bedste priser og tilbud på Hugged Tyngdedyne barn:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ydrestoffet er 100% OEKO-TEX bomuld
 • Fyldt med glaskugler i et tyndt lag
 • Dynen er lavet af 7 lag

Det skal du vide, før du køber Hugged tyngdedyne til børn

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glasgranulat
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 30 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Dynefyld
Glaskugler og glasgranulat ligger i et tyndt lag i Hugged tyngdedynen, så dit barn får et blidt og jævnt fordelt pres på sig. Det giver en søvnfremmende effekt, som kan gavne urolige og energiske børn ved sengetid. Det gør dog ikke dynen besværlig at vaske. I alt vejer Hugged 2 kg.

Rengøring og pleje
Børn spilder, roder og sviner, også på tøj og dyner. Dét er heldigvis ikke et problem med Hugged tyngdedynen til børn, der let kan komme i vaskemaskinen, så du ikke skal døje med besværlige pletter eller håndvaskning.

Størrelse
Mange tyngdedyner til børn har samme størrelse, og Hugged er ikke anderledes. Med målene 100×140, er der tale om en dyne i basismål, som ikke bliver for stor eller tung for børn. Så kan de sove trygt, uden at føle sig maste eller sammenpressede.

Hvad siger eksperterne om Hugged Tyngdedyne barn?

Hugged tyngdedyne til børn har fået en god anmeldelse af Testfamilien.dk, hvis børn har afprøvet dynen.

Mere om Hugged Tyngdedyne barn

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glasgranulat
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 30 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Bedste10s vurdering

Redaktionen hos Bedste10 synes, at den her tyngdedynen er velegnet til børn, der har brug for fred, ro og komfort. Den søvnfremmende effekt kan være en fordel for børn med søvnproblemer eller opmærksomhedsforstyrrelser, men kan også være en fordel for børn, der bare er urolige ved sengetid. Hos Bedste10 er vi også særligt begejstrede for, at dynen kan maskinvaskes.

Fordele og ulemper ved Hugged Tyngdedyne barn

Fordele

 • Søvnfremmende effekt
 • Kan maskinvaskes
 • Holdbar
 • Lavet af materialer i lækker kvalitet

Ulemper

 • Tilvendelsestid er muligvis nødvendigt
Godt valg til forskellige brugere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm - Økologisk bomuldsdyne, der passer til mange forskellige personer

Nordic-Wellness adskiller sig på grund af deres fokus på økologiske materialer, komfort og lette pleje. Hvis du ønsker en dyne, hvor du kan vælge vægten, enten til dig selv eller til dit barn, så er Nordic-Wellness meget muligt noget for dig.

Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm
Godt valg til forskellige brugere

Dagens bedste priser og tilbud på Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lavet af økologisk dyrket bomuld
 • Udvalg af forskellige vægte
 • Kan vaskes ved 30 grader

Anmeldelse: Produktanalyse af Nordic-wellness tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140 x 200 cm
 • Fyld: Bomuld
 • Tåler maskinvask
 • Vægt: 5 - 13 kg
 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: Ikke tilgængelig

Allergivenlig og økologisk

Nordic-Wellness tyngdedyne er lavet af 100% økologisk bomuld, som er ideel til dig, der har sensitiv hud. Brugen af økologisk bomuld sikrer nemlig, at dynen er fri for kemikalier og pesticider, som ofte findes i almindelig bomuld. Med dynen vælger du derfor en sund og behagelig løsning, der forbedrer din nattesøvn, så du kan sove godt og trygt.

Velegnet til børn og voksne

Tyngdedynen kommer i et udvalg af vægte fra 5 til 13 kg, hvilket gør det muligt for dig at finde netop den dyne, der passer bedst til dig. Det er nemlig vigtigt, at du vælger den rigtige vægt. Faktisk bør en tyngdedyne helst udgøre 10% af din kropsvægt, hvis du skal opnå de bedste fordele. Derfor har Nordic-Wellness også en dyne til dig, uanset om du er lille eller stor. Der er med andre ord noget for enhver smag, og faktisk er Nordic Wellness en af de forhandlere, der tilbyder det største udvalg på markedet.

Nem vedligeholdelse

Mange vælger en tyngdedyne ud fra, hvor brugervenlig den er. Her kan Nordic Wellness vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader – en bekvemmelighed, som slet ikke alle tyngdedyner tilbyder. Så hvis du prioriterer hygiejnen højt, eller har børn og dyr i hjemmet, kan det være en stor fordel, at dynen nemt kan rengøres.

Mere om Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140 x 200 cm
 • Fyld: Bomuld
 • Tåler maskinvask
 • Vægt: 5 - 13 kg
 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: Ikke tilgængelig

Bedste 10's vurdering

Efter vores gennemgang af Nordic Wellness tyngdedyne er det tydeligt, at produktet skiller sig ud takket være dens naturlige materialer og brugervenlighed. Dynens økologiske bomuld sørger for en hygiejnisk og hypoallergenisk løsning, der henvender sig til et bredt publikum, herunder dig med sensitiv hud.

Tyngdedynen fås desuden i forskellige vægtklasser, hvilket egner den til både børn og voksne – uanset kropstype. Og som et ekstra plus kan dynen sagtens tåle at komme i vaskemaskinen. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om rengøringen. Derudover har tyngdedynen også en flot hvid overflade, der giver et luksuriøst look og skaber de optimale omgivelser for en god nats søvn.

Selvom tyngdedynen ikke har en certificering, mener vi stadig, at kvaliteten af materialer og syninger, samt de velovervejede features, Nordic Wellness har designet for at skabe det bedst mulige produkt, er mere end overbevisende. Dynens vægtfordeling bidrager nemlig til en bedre søvn, hvor du føler dig mere afslappet. Alt i alt mener vi derfor, at fordelene ved Nordic Wellness klart opvejer de eventuelle bekymringer om manglende certificeringer. Nordic Wellness tyngdedyne repræsenterer uden tvivl et reelt skridt fremad, hvor de har formået at lave en imponerende kombination af komfort og funktionalitet.

Fordele og ulemper ved Nordic-wellness tyngdedyne 140x220 cm

Fordele

 • Økologisk bomuld - hygiejnisk og hypoallergenisk
 • Forskellige vægte, velegnet til både børn og voksne
 • Tåler vaskemaskine
 • Blødt tekstur i hvid

Ulemper

 • Mangel på certificering
Blandt de mest lydløse kugledyner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ella Vægtdyne - med syv lag betrukket med certificeret bomuld

Med syv lag af materialer af høj kvalitet giver kugledynen “Ella” dig optimal komfort og varme, og designet giver en åndbar fornemmelse, hvilket gør den til et godt valg for dig, der ønsker at forbedre din søvnkvalitet.

Ella Vægtdyne
Blandt de mest lydløse kugledyner

Dagens bedste priser og tilbud på Ella Vægtdyne:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Består af syv lag
 • Støjfri glasperler
 • Allergivenlig

Anmeldelse og analyse af Ella

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Økologisk bomuld
 • Fyld: Glasperler
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 101 dage
 • Certificeringer: OEKO-TEX-certificeret

Afslappende sovemiljø
Ella er designet til at give optimal komfort og afslapning ved hjælp af støjfrie glasperler, der giver en behagelig soveoplevelse, og designet garanterer også åndbarhed, hvilket gør den velegnet til dig, der har tendens til at svede om natten. En af dynens vigtige fordele er dens evne til at øge produktionen af serotonin, som er et hormon der regulerer dit humør, appetit og søvn, hvilket hjælper med at fremme en afslappende søvn, så du føler dig frisk og energisk den følgende dag.

Allergivenlige materialer
Personer med allergi eller følsom hud kan trygt vælge Ella, da den er allergivenlig, og herunder har dynen to yderlag af 100% OEKO-TEX-certificeret bomuld, hvilket garanterer, at den er sikker og uden skadelige materialer. For at bevare dynens kvalitet og holdbarhed anbefales det dog ikke at tørretumble eller stryge den, men i stedet hænge dynen til tørre umiddelbart efter vask. Desuden tilbydes dynen i tre forskellige vægte på henholdsvis 5, 7 og 9 kg, så du kan vælge den optimale vægt til dine behov.

101 nætters tilfredshedsgaranti
Endelig kommer kugledynen med en risikofri prøveperiode på 101 nætter, så hvis du er utilfreds med dit køb, kan du returnere det og få pengene tilbage. Dermed giver garantien dig mulighed for at sove godt velvidende om, at du investerer i et produkt, der forbedrer din velvære. 

Hvad siger brugere om Ella?

AnewSleep.dk har en score på 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot baseret på brugerbedømmelser, hvilket indikerer, at de fleste brugere er tilfredse med produktet. Yderligere fremkommer det også af brugernes erfaringer, at Ella er en god mulighed for forældre, der leder efter en dyne af høj kvalitet til deres børn. Herunder fortæller en bruger også, at de købte dynen til deres søn, og hertil fik hurtig og nyttig vejledning til at vælge den mest optimale dyne til deres behov, og at leveringen var hurtig, samt at emballagen var god. 

Mere om Ella Vægtdyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Økologisk bomuld
 • Fyld: Glasperler
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 101 dage
 • Certificeringer: OEKO-TEX-certificeret

Redaktionens vurdering

Sammenfattende har Ella til formål at give en behagelig og afslappende søvn. Dertil sikrer dynens støjfrie glasperler samt to yderlag af 100% OEKO-TEX-certificeret bomuld dig både komfort og tryghed, og herunder kan dynen også maskinvaskes ved 30 grader, hvilket gør den til et praktisk valg til hverdagsbrug. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke medfølger et dynebetræk, som derfor skal købes separat, men på trods af den lille ulempe gør dynens høje kvalitet og komfort den til en god investering for dig, der ønsker at forbedre din søvn.

Fordele og ulemper ved Ella Vægtdyne

Fordele

 • Beroligende effekt
 • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader
 • 100 % vegansk
 • Risikofri i 101 nætter

Ulemper

 • Dynebetræk skal købes separat
Bedste tyngdedyne med beroligende effekt test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Duermo tyngdedyne - tyngdedyne med beroligende effekt

Hvis du ofte ligger og vender og drejer dig, når du skal sove, kan det være, du skal overveje at anskaffe dig Duermo tyngdedynen, som har en beroligende effekt. Kuglequiltet er lavet af 100% bomuld og vejer 4 kg, og er du i tvivl, kan du prøve dynen i 31 dage med fuld returpolitik, før du beslutter dig endeligt.

Duermo tyngdedyne
Bedste tyngdedyne med beroligende effekt

Dagens bedste priser og tilbud på Duermo tyngdedyne:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Duermo kuglequilt er lavet af 100% bomuld
 • Vejer 4 kg
 • Prøv i 31 dage med fuld returpolitik

Det skal du vide, før du køber en Duermo tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: ?
 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Fyld: Små antibakterielle glaskugler

Dynefyld
Duermo tyngdedynen er fyldt med små, antibakterielle glaskugler i separate ”kassetter”, som sørger for, at du altid får en jævn og god fordeling. I alt vejer dynen 4 kg, hvilket kan være lidt i underkanten for nogen, hvis den fulde effekt ønskes.

Rengøring og vedligeholdelse
Betræk er ikke inkluderet ved køb af Duermo tyngdedynen , og det er vigtigt, at du husker at give den et dynebetræk på, så du nemt kan vaske og vedligeholde dynen. Hygiejne er vigtigt, også når det kommer til tyngdedynen, og også selvom du bruger den ovenpå din egen dyne eller et tæppe.

Størrelse
Duermo tyngdedynen vejer 4 kg og har målene 140×200 cm, hvilket er en fin størrelse til mange voksne. Vær dog opmærksom på, at den fulde effekt af en tyngdedyne har nogle krav til dine vægtforhold, og at du bør finde en tyngdedynen, der vejer omkring 8-12% af din kropsvægt.

Mere om Duermo tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: ?
 • Materiale: 100% bomuld
 • Størrelse: 140x200 cm
 • Fyld: Små antibakterielle glaskugler

Bedste10s vurdering

Den her tyngdedyne er ifølge redaktionen hos Bedste10 velegnet til både børn og voksne, der ønsker at lindre søvnproblemer. Dynen er lavet af materialer af den højeste kvalitet, og vægten kan være med til at reducere uro. Den varme og blide tyngdedyne er egnet til både børn og voksne – vær dog opmærksom på, at betrækket ikke er inkluderet.

Fordele og ulemper ved Duermo tyngdedyne

Fordele

 • Lavet af højkvalitetsmaterialer
 • Reducerer uro i kroppen
 • Varm og blid

Ulemper

 • Betræk ikke inkluderet
Bedste tyngdedyne til allergikere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Reecover tyngdedyne - tyngdedyne for voksne

Reecover tyngdedyne fra Den Intelligente Krop er en tyngdedyne for voksne af forskellige størrelser og vægtklasser. Hvis du har problemer med at sove, kan tyngdedynen af 100% OEKO-TEX certificeret organisk bomuld hjælpe dig med at falde til ro, så du kan få den søvn, du kræver.

Reecover tyngdedyne
Bedste tyngdedyne til allergikere

Dagens bedste priser og tilbud på Reecover tyngdedyne:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Tyngdedyne med målene 220x150
 • 100% OEKO-TEX certificeret organisk bomuld
 • Tilgængelig i 3 forskellige vægtklasser

Det skal du vide, før du køber Reecover tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glaskugler
 • Størrelse: 150x200 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 90 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Vægt
Reecover tyngdedynen kan fås i 3 forskellige vægtklasser, 6 kg, 8 kg og 10 kg. Det vil altså sige, at den her tyngdedyne også egner sig til dig, der vejer omkring de 120 kg, uden at du mister noget af den tiltænkte effekt.

Størrelse
Mange voksendyner har standardmål, men Reecover tyngdedyne måler 220×150 cm, så selv høje og brede voksne kan ligge behageligt under dynen og få den hvile, de har brug for. Her er du inkluderet, så du kan sove godt og trygt hver eneste nat, og du er selv i kontrol over, hvor meget dynen skal veje, når du køber den.

Stofmateriale
Reecover er lavet af 100% OEKO-TEX certificeret organisk bomuld, så du ved, du får det bedste materiale på markedet. Dynen er lækker at sove med og kan bruges året rundt, og når den trænger, kan den let komme i vaskemaskinen. Du slipper for besvær og får god nattesøvn til gengæld, når du vælger Reecover tyngdedynen.

Mere om Reecover tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glaskugler
 • Størrelse: 150x200 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 90 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Bedste10s vurdering

Den her tyngdedyne er til alle, der vil have en tyngdedyne med en beroligende effekt. Hos Bedste10 synes vi, der er tale om en ganske udmærket tyngdedyne til voksne, der sover uroligt eller har svært ved at falde til ro om aftenen. Dynen kan fås i 3 forskellige vægtklasser og har store mål, så den kan passe til alle, uanset højde eller vægt.

Fordele og ulemper ved Reecover tyngdedyne

Fordele

 • Komfortabel og blød
 • Kan maskinvaskes
 • Hjælper med søvnforstyrrelser
 • Kan bruges hele året

Ulemper

 • Høj prisklasse
Bedste tyngdedyne til helt små børn test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Duermo tyngdedynen Kids - den bedste tyngdedyne til børn

Tyngdedynen har de almindelige mål for en børnedyne, nemlig 100×140 cm, og vejer 4 kg. Vær opmærksom på, at dynen ikke er egnet for helt små børn, da dynens vægt gerne skulle udgøre 8-12% af barnets samlede vægt. Det kan kræve lidt tilvænning at sove med tyngdedyne.

Duermo tyngdedynen Kids
Bedste tyngdedyne til helt små børn

Dagens bedste priser og tilbud på Duermo tyngdedynen Kids:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Afhjælper søvnproblemer
 • Dynen er fyldt med antibakterielle glaskugler
 • Er lavet af utrolig holdbar 100% bomuld

Det skal du vide, før du køber Duermo tyngdedyne kids

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Fyld: Antibakterielle glaskugler
 • Certificeringer: ?
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: Oeko-tex certificeret

Dynefyld
Duermo tyngdedyne Kids er fyldt med antibakterielle glaskugler, som giver dit barn en jævnt fordelt vægt, der kan afhjælpe søvnproblemer og opmærksomhedsforstyrrelser. På den måde kan de få den bedst mulige søvn hver nat, og ængstelige børn kan i større grad opnå en følelse af sikkerhed under det blide tryk, som minder om et kram.

Rengøring og pleje
Du skal ikke bekymre dig om spild og snavs, når du vælger Duermo tyngdedyne kids. Dynen kan nemlig maskinvaskes. Selvom du altid bør have dynen i et betræk, når den bruges, kan ekstra rengøring også ordnes af en vaskemaskine, hvis noget skulle trænge igennem. Sådan tager du bedst hånd og hygiejne.

Mere om Duermo tyngdedynen Kids

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: 100% bomuld
 • Fyld: Antibakterielle glaskugler
 • Certificeringer: ?
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: Oeko-tex certificeret

Bedste10s vurdering

Hos Bedste10 er vi ikke i tvivl om, at det her er en perfekt dyne til børn. Selvom den kan kræve en smule tilvænning, kan dit barn opnå en afslappende effekt og få følelsen af sikkerhed gennem hele natten. Dynen afhjælper søvnproblemer og er komfortabel at sove med, og ud over at kunne bruges hele året rundt, er den også maskinvaskbar.

Fordele og ulemper ved Duermo tyngdedynen Kids

Fordele

 • Giver en afslappende effekt og følelsen af sikkerhed
 • Hjælper med søvnproblemer
 • Komfortabel
 • Kan bruges hele året rundt

Ulemper

 • Kræver muligvis lidt tilvænningstid
Bedste tyngdedyne til børn fra Duermo test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Duermo tyngdedyne børn - tyngdedyne lavet til børn

Hvis dit barn ofte sover uroligt, eller har svært ved at finde ro om natten, kan det være, I kan finde hjælp med Duermo tyngdedynen. Den hypoallergeniske og vaskbare dyne er særlig praktisk til børn med særlige behov, og øger produktionen af melatonin, mens den forbedrer de generelle søvresultater.

Duermo tyngdedyne børn
Bedste tyngdedyne til børn fra Duermo

Dagens bedste priser og tilbud på Duermo tyngdedyne børn:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hypoallergenisk og vaskbar
 • Giver bedre søvnresultater
 • Øger produktionen af melatonin

Det skal du vide, før du køber Duermo tyngdedyne

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glaskugler
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: ?

Dynefyld
Duermo tyngdedyne til børn er lavet af bomuld og har et fyld af glaskugler. Glaskuglerne er fordelt i små rum, så vægten bliver ligeligt fordelt, og al vægten ikke havner ét sted. På den måde giver dynen en komfortabel søvn, uden en følelse af at blive klemt eller mast.

Rengøring og pleje
Det er nemt at gøre Duermo tyngdedynen ren, for den kan nemlig let komme i vaskemaskinen. Børn kan nemt rode og svine, men her er det intet problem. Husk altid at putte tyngdedynen i et betræk, så den er så beskyttet som mulig, og for at opnå den bedste hygiejne.

Størrelse
Duermo tyngdedyne har målene 140×100 cm, hvilket gør den til en børnedyne. Dynen fordeler sine 2 kg ligeligt, så dit barn hverken føler sig klemt, mast eller fastholdt, men kan få en god søvn med et kærligt tryk.

Mere om Duermo tyngdedyne børn

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Bomuld
 • Fyld: Glaskugler
 • Størrelse: 100x140 cm
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 14 dage
 • Certificeringer: ?

Bedste10s vurdering

Duermo tyngdedyne er velegnet til enhver, der leder efter en tyngdedyne med fremragende komfort til en god nats søvn. Ud over, at dynen er prisvenlig, mener vi, at der er tale om en praktisk dyne i høj kvalitet, der afhjælper uro og bedre kan få børn til at sove.

Selvom betræk ikke er inkluderet, er prisen for os at se værd for de små.

Fordele og ulemper ved Duermo tyngdedyne børn

Fordele

 • Afhjælper uro
 • Prisvenlig
 • Komfortabel og blød
 • Veldistribueret vægt

Ulemper

 • Betræk er ikke inkluderet
Bedste tyngdetæppe til børn og voksne test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Reecover tyngdetæppe - tyngdetæppe for børn og voksne

Det her tyngdetæppe fra Reecover kan fås i to vægtklasser, og passer både til børn og voksne. Med målene 150×100 cm, er tæppet lidt større end et almindeligt børnetæppe, men egner sig også godt som ekstratæppe til voksne. Ydrestoffet er af 100% OEKO-TEX certificeret organisk bomuld.

Reecover tyngdetæppe
Bedste tyngdetæppe til børn og voksne

Dagens bedste priser og tilbud på Reecover tyngdetæppe:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Tyngdetæppe med målene 150x100
 • 100% OEKO-TEX certificeret organisk bomuld
 • Tilgængelig i to vægtklasser – for voksne og

Det skal du vide, før du køber Reecover tyngdetæppe

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Økologisk bomuld
 • Størrelse: 100x150 cm
 • Fyld: Glaskugler
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 90 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Vægt
Reecover tyngdetæppe findes i to forskellige prisklasser, nemlig 2 kg og 4 kg. Det gør tæppet egnet til både større børn og voksne, og dit barn kan bruge tæppet i lang tid. Den beroligende vægt har en afslappende effekt på kroppens nervesystem, så du lettere kan sove gennem hele natten.

Størrelse
Med målene 150×100 er Reecover tyngetæppe en smule større end andre tyngdetæpper til børn, og derfor egner det sig til ældre børn og de voksne, der har brug for lidt ekstra vægt. Tæppet kan gavne flere aldre og spænder bredt, så det kan benyttes i lang tid af flere medlemmer af husholdningen.

Stof
Tyngdetæppet fra Reecover er lavet af organisk bomuld, der er 100% OEKO-TEX certificeret. Så ved du, du får den mest behagelige søvnoplevelse, og du kan trække vejret frit velvidende, at du hviler med sundt og etisk materiale.

Mere om Reecover tyngdetæppe

SPECIFIKATIONER

 • Materiale: Økologisk bomuld
 • Størrelse: 100x150 cm
 • Fyld: Glaskugler
 • Tåler maskinvask
 • Gratis prøveversion: 90 dage
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret

Bedste10s vurdering

Hos Bedste10s redaktion vurderes Reecover tyngdetæppet til at være et godt valg til dem, der vil have et varmt og komfortabelt tyngdetæppe til børn og voksne. Tæppet har en beroligende effekt på nervesystemet og kan reducere uro, så du eller dit barn kan sove tryggere og mere komfortabelt. Tæppet kan desuden maskinvaskes, så du ikke skal bekymre dig om snavs og spild.

Fordele og ulemper ved Reecover tyngdetæppe

Fordele

 • Beroligende effekt på nervesystemet
 • Reducerer uro
 • Super komfortabelt
 • Kan maskinvaskes

Ulemper

 • Høj prisklasse

Hvad skal du overveje, før du køber tyngdedyner

Størrelse
De fleste tyngdedyner fås i forskellige størrelser, som er henholdsvis enkelt-/tvillingedyner (90×200 cm), enkeltdyner (140×200 cm), dobbeltdyner (200×200 cm), queen-size dyner (240×220 cm) og super-king dyner (260×240 cm). Det er dog også muligt at købe tyngdedyner i specialmål. Vores råd vil være at vælge en tyngdedyne, der er lidt større end din madras. Du vil nemlig således sikre, at tyngdedynen hænger jævnt på alle sider af sengen og ikke glider af i løbet af natten. Det er også vigtigt at huske på, at tyngdedyner typisk er fyldt med dun eller anden isolering, så de er tungere end traditionelle dyner. 

Fyld og vægt
En god tommelfingerregel er, at du skal vælge en dyne, der vejer 10 % af din kropsvægt. Vejer du eksempelvis 70 kg, bør du købe en dyne på 7 kg. Fyldet i tyngdedyner udgør en stor del af deres vægt, hvor plastikpolykugler, mikroglaskugler og stålskudskugler er de mest populære valg. Plastikpolykugler er billige, men vejer ikke så meget som andet fyld. Mikroglaskugler er mere miljøvenlige og stålkugler er tunge, men begge alternativer er dyre.

Materiale
Hvis du bor i et varmt miljø, er det en god ide at vælge materialer som bomuld eller dun. Hvis du bor i et koldt miljø, skal du bruge et tungere fyld som uld eller polyester. Den anden ting, du skal overveje, inden du køber en tyngdedyne, er dine personlige præferencer. Nogle personer foretrækker letheden ved bomuld, mens andre foretrækker varmen ved uld. Dun er ofte det dyreste valg efterfulgt af uld, polyester og bomuld. 

Pris
Dyrere tyngdedyner koster omkring 2.000 kr., mens billigere alternativer koster omkring 500 kr. Jo større tyngdedynen er, jo dyrere bliver den. Desuden koster tungere dyner mere end lette. Tyngdedyner af bomuld og polyester er derfor billigere end tyngdedyner af uld. 

Bruger- og ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser kan give et indblik i, hvordan tyngdedynen påvirker søvnkvaliteten og stressniveauet samt udpege eventuelle fordele og ulemper ved produktet. Ekspertanmeldelser kan også være nyttige, da de objektivt vurderer tyngdedynens funktioner. Bruger- og ekspertanmeldelser er  derfor inkluderet nedenfor for at hjælpe dig med at træffe en velovervejet beslutning om hvilken dyne, der er den rigtige for dig.

arrow-more

Hvorfor bruge en tyngdedyne?

En tyngdedyne bruges til at få kroppen til ro. Du kan bruge den, når du ligger og vender og drejer dig og ikke kan finde ro, men behøver ikke sove med den hver nat. Hvis du har en seng med opbevaring, kan du gemme den tæt på din soveplads og finde den frem på hvileløse nætter.

Hvis du overvejer at købe en til dit barn også, så har vi forsøgt at samle alt, hvad du skal vide, før du køber en tyngdedyne til dit barn.

Selvom en tyngdedyne kan hjælpe på søvnen, så bliver du også nød til at investere i en ordentlig seng. Vi har samlet nogle af de bedste elevationssenge, så du kan blive klogere på, hvilke fordele og ulemper den slags seng har. Det samme gælder også for kontinentalsenge.

En ordentlig topmadras kan også være afgørende for, om du sover godt eller ej.

Hvordan skal tyngedyner vaskes?

Du kan vaske de fleste tyngdedyner i vaskemaskinen, men gør det ikke for ofte, og vask dem helst for sig selv, for ikke at belaste maskinen. Du bør altid have din tyngdedyne i et dynebetræk, ligesom du ville med en almindelig dyne.

Hvis du ikke sover med din tyngdedyne hver nat, kan du med fordel opbevare det tæt ved dit natbord eller i en kurv under sengen, så det ikke bliver unødigt beskidt. Vask betrækket på din tyngdedyne med jævne mellemrum, så du kan vedligeholde en god hygiejne i og omkring din seng. Vask det oftere, hvis du sover med din tyngdedyne hver nat, og i varme perioder, hvor du sveder meget.

Vigtige ting du skal overveje, før du køber en tyngdedyne

Hvis du overvejer at købe en tyngdedyne, så er der nogle faktorer, som du bør tage i betragtning for at sikre, at du får det bedst mulige produkt til dig, og dermed også mest mulige glæde af din investering.

 • Størrelse og vægt: Tyngdedynens størrelse og vægt er afgørende for, om den passer til din seng og hvor bekvemt det er at bruge den. Vær opmærksom på målene på produktet og dermed sørg for, at du har plads til den i din seng.
 • Materiale og kvalitet: Tyngdedyner er lavet af en række forskellige materialer, såsom bomuld, polyester eller mikrofiber. Vælg et materiale, der passer til dit budget og dine personlige præferencer. Kvaliteten af materialet påvirker selvfølgelig også varigheden af din tyngdedyne.
 • Fylde: Tyngdedynes fylde kan variere, så sørg for at vælge en, der passer til dine behov, når det kommer til  støtte og komfort. Hvis du har tendens til at have det varmt i løbet af natten, så kan du overveje en tyngdedyne med en lavere fylde eller en, der er lavet af et åndbart materiale.
 • Pris: Tyngdedyner kan variere meget i pris, så det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget og vælge en tyngdedyne, der passer der til. Bemærk, at dyrere tyngdedynes ikke nødvendigvis er bedre end billigere alternativer, så vær opmærksom på andre faktorer som materiale og kvalitet.
 • Garanti og returnering: Før du køber en tyngdedyne, skal du undersøge hvilke garantier der følger, og hvilke returneringsregler forhandleren har. Det er godt at have muligheden for at returnere produktet, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Med disse faktorer i overvejelserne vil du være bedre rustet på til at træffe et informeret valg, når du køber en tyngdedyne.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Pricerunner

Pricerunner sammenligner priser på forskellige varer på tværs af samtlige platforme, så du kan finde den bedste pris hver gang. Her kan du også læse anmeldelser af diverse produkter, både fra forbrugere og PriceRunner-teamet selv.

Hugged tyngdedyne er topscorer på PriceRunner, hvor dynen har fået en andenplads i test på siden.

Anmeldelsen er fra den: 13. marts 2022

Du kan se anmeldelsen her

Testfamilien.dk

Testfamilien er, som navnet antyder, en helt almindelig familie, der tester ting til dagligdagen, så du får råd og anbefalinger fra almindelige mennesker. Produkterne testes af den tiltænkte del af familien, hvis ikke dem alle sammen.

Testfamiliens børn har afprøvet Hugged tyngdedynen til børn, og de har givet dynen en god anmeldelse.

Anmeldelsen er opdateret den: 23. november 2021

Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken tyngdedyne er bedst?
Vi har hos Bedste10 valgt Ella Tyngdedyne som det bedste valg for voksne, mens Duermo tyngdedyne kids er vurderet som den bedste tyngdedyne til børn.
Hvad skal man overveje, inden man køber en tyngdedyne?
Inden du køber en tyngdedyne, skal du huske, at din tyngdedyne maksimalt skal veje 12% af din samlede kropsvægt. Find ud af med dig selv, om dét er for tungt, inden du køber.
Din tyngdedyne skal veje mellem 8 og 12% af din samlede kropsvægt. Vejer du for eksempel 64 kg, skal du finde en tyngdedyne på mellem 7 og 8 kg.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme