Seng med opbevaring test – her får du overblikket over de 12 bedste

Når du er på udkig efter en ny seng, er det nok ikke opbevaringsmulighederne, der er din højeste prioritet. Men faktisk kan en nem og effektiv sengeopbevaring gøre din hverdag så meget lettere!

I en seng med skuffer kan du fx opbevare alt lige fra sengetøj til håndklæder, uden det behøver at optage skabsplads. Med en seng der indeholder opbevaringsplads, får du virkelig udnyttet dine kvadratmeter – og du kan endda gemme dit rod bag et elegant og lækkert design. 

Vi har fundet markedets testvindere af senge med opbevaring og samlet dem for dig, så du nemt kan finde din næste seng.

Kaagaard Sengeramme Model 380 (Bøg) 90×200 cm. – en simpel og fleksibel løsning

Kaagaard Sengeramme Model 380 (Bøg) 90x200 cm. - en simpel og fleksibel løsning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her får du en simpel og funktionel sengeramme, der giver dig en stor fleksibilitet, når du skal vælge madrastype og sengeskuffe.

Sengerammen i sig selv er lavet af fineret spånplade med massive kantlister og har et enkelt design. Bunden består af formspændte massive trælameller, og du kan vælge at tilkøbe rullelameller.

Denne simple men yderst funktionelle sengeramme er bygget til at kunne rumme samtlige madrasser, som du vælger at tilkøbe – alt lige fra elevation, boxmadras til almindelige springmadrasser i fx latex. Materialemæssigt kan disse madrasser variere meget, og det er derfor vigtigt, at du på forhånd vælger en madras, der passer lige præcis til dine behov.

En sengeramme er helt overordnet set praktisk. Du kan nemlig løbende skifte dine madrasser ud og beholde rammen igennem mange år. Samtidig kan du selv købe nye måske mindre skuffer eller bedrollers, hvis dine behov ændrer sig med årene.

Rent opbevaringsmæssigt kan du vælge imellem to forskellige størrelser, hvis du vælger at tilkøbe disse til sengerammen. Dette anbefales, da du får et ensartet og stilrent look. Størrelserne varierer i længden og kan fås i målene 145 eller 180 cm.

Kaagaard Sengeramme Model 421 (flere farver) 90×200 cm. – enkelt og funktionelt design

Kaagaard Sengeramme Model 421 (flere farver) 90x200 cm. - enkelt og funktionelt design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne helt simple sengeramme har du mulighed for at tilvælge lige præcis de løsninger, du gerne vil finde i din kommende drømmeseng.

Sengerammen består af en spånplade med massive kantlister og indeholder både integreret hovedgærde og ben, så sengen fremstår yderst ensartet og stilfuld. Ved denne model kan du vælge imellem flere farver og træsorter, så du kan vælge lige præcis det materiale, der passer bedst ind til dit soveværelse. Sorte eller hvide materialer har et minimalistisk og stilrent design, mens materialer af træ har noget varme og charme over sig.

Du kan selv vælge imellem en massiv lamelbund eller rullelamel til din sengramme. En god lamelbund holder din madras oppe og sikrer en langtidsholdbar madras, som du kan have glæde af i mange år. 

Denne simple sengeramme egner sig til flere forskellige slags madrasser, som du kan tilkøbe – alt lige fra skum, latex- og springmadrasser.

Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe skuffer til denne enkeltseng, men disse sælges separat. Rammen har en fornuftig højde, så du kan købe bedrollers eller andre opbevaringssager, som kan rumme dine ekstra dyner, puder eller noget helt tredje.

Sokkelseng (Bøg) 180×200 cm. – en perfekt sengeramme til elevationsmadrasser

Sokkelseng (Bøg) 180x200 cm. - en perfekt sengeramme til elevationsmadrasser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne sokkelseng egner sig perfekt som en funktionel grundsten til din kommende drømmeseng, da der er plads til masser af fleksibilitet og muligheder i indretningen af dit kommende møbel.

Selve sengerammen består af fineret spånplade med massive kantlister og danner dermed en fast og solid ramme om hele din seng. Du kan tilkøbe forskellige lamelbunde alt efter hvilken madras, du gerne vil bruge. Du finder både lamelbunde, liftbunde og elevationsbunde, hvor den sidste muliggør et køb af elevationsmadrasser.

Udover at du får den unikke frihed i at vælge din bund, kan du også tilkøbe en gavl til din seng, så du får et ensartet helhedsmøbel, der kan pryde dit soveværelse. Dette kan være en løsning for dig, der kæmper med at få bugt med de kedelige hvide vægge i soveværelset. Men en stilfuld gavl dannes der en flot rød tråd igennem hele dit møbel.

Denne simple sengeramme er velegnet til flere forskellige madrasser, og du kan derfor tilkøbe både latex, skum- og boxmadrasser til denne seng. Vær dog opmærksom på, at din lamelbund skal være gearet til den madrastype, du vælger. Din foretrukne madrastype afhænger af dine personlige behov og præferencer.

Sengerammen er bygget op omkring en sokkel, der giver en stabil og fin grundbase til din seng. Med en sokkel slipper du for at bekymre dig om alt det skidt og støv, der havner under din seng, når du har almindelige ben, der hæver sengen fra jorden.

Flexa White Enkeltseng – en børneseng med ekstra udtræksseng og god opbevaringsplads

Flexa White Enkeltseng - en børneseng med ekstra udtræksseng og god opbevaringsplads

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du har børn, kender du sikkert alt for godt til pladsmangel! Med denne skønne og stilrene børneseng får du funktionalitet, kvalitet og lækkert design i en og samme seng.

Sengen er fremstillet af hvidlakeret MDF og ben i hvidlakeret birk, og den lyse farve giver et flot og lækkert design. 

Som noget helt eksklusivt medfølger der en ekstra udtræksseng med i denne model, så dit barn kan have venner sovende natten over. Udtrækssengen er gemt væk under sengen og er derfor et pladsbesparende og nemt alternativ til fx rullemadrasser eller andre former for gæstesenge.

Med i prisen medfølger der 2 brede skuffer, hvor du kan opbevare alt det, der ellers fylder i skabe og kommoder på børneværelset. Nogle af de helt store syndere plejer at være ekstra puder, sommer- og vinterdyner eller noget helt tredje. Skufferne er med til at danne en rød tråd igennem hele sengen, og du får derfor en stilfuld opbevaringsløsning til dit børneværelse.

Sengen sælges uden madras, hvilket betyder, at du frit kan vælge imellem mange forskellige madrasser. Børn kan have mange forskellige behov, og du gør derfor klogt i at vælge lige præcis den madras, der passer til dit barns præferencer.

Lyon Halvhøjseng, hvid/natur, med skrivebord og opbevaring – en god opbevaringsseng til det lidt større barn

Lyon Halvhøjseng, hvid/natur, med skrivebord og opbevaring - en god opbevaringsseng til det lidt større barn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne seng egner sig perfekt til det lidt større barn, hvor både skrivebord, garderobeskab og kommode er en integreret del af designet. Derved får du en funktionel indretningsløsning i flot og lyst design, der passer til ethvert børneværelse.

Selve sengen er fremstillet af komposittræ, der er et blandingsprodukt bestående af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel. Fordelen ved at vælge komposittræ som materiale er bl.a. en nem vedligeholdelse, en overflade uden splinter og en rigtig god holdbarhed. Udover dette er komposittræ mere miljø- og allergivenligt end trykimprægneret træ.

Konstruktionen af sengen er lavet på en måde, hvor du får maksimalt udbytte af designet. I højre side af sengen får du et klædeskab med en enkelt bøjlestang, mens du til venstre får en lille skrivebordsplade med dertilhørende kommode og 3 skuffer, så du har rigeligt med opbevaringsplads.

Selvom sengen er forholdsvis høj (150 cm.), er der en fin sengehest rundt om hele sengen, så dit barn kan sove trygt og sikkert om natten uden risiko for uheld. Samtidig er sengen udstyret med en trappeopgang i stedet for en almindelig stige, hvilket gør opstigningen i sengen endnu nemmere og sikrere for dit barn.

Der er plads til en 90×200 cm. madras, som du kan tilkøbe ved siden af. Du har derfor mulighed for at vælge en madras af det materiale, der passer bedst til dit barn.

Alt i alt får du altså en funktionel seng, der kan rumme alle de daglige udfordringer.

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner – en luksusseng til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner - en luksusseng til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

I denne model får du ikke blot en lækker kontinentalseng i eksklusiv kvalitet men også et indbygget opbevaringssystem, der går i et med sengens bund.

Det unikke ved denne seng er, at den er håndlavet, og du har derfor mulighed for at designe den helt fra bunden. Du får bl.a. indflydelse på sengens størrelse, madrassernes fasthed og farvevalg. Muligheden for at designe din egen drømmeseng ud fra nogle fastlagte rammer medfører, at der er lidt længere leveringstid på denne model – men det er det hele værd, når først du modtager din drømmeseng.

Selve sengen består af tre lag: en bund af massivt træ med skumramme og bonellfjedre, madras med fjederkerne og skum og topmadras af visco skum og vaskbart overtræk, der sikrer en nem og effektiv vedligeholdelse i en travl hverdag. Du er derfor garanteret en god nattesøvn med optimal støtte af både muskler og led, så du kan vågne veludhvilet op hver morgen.

Imellem sengens bund og madrassen er der indbygget et skuffesystem bestående af to skuffer (en i hver side af sengen), som du udefra slet ikke lægger mærke til. Du får derfor en meget diskret opbevaringsløsning, der går i et med kontinentalsengens design.

Med sengen medfølger der en solid gavl, der er fremstillet af træ og efterfølgende polstret og lavet i et flot og elegant design. Gavlen er 20 cm. bredere end selve sengen og danner en perfekt ramme om dit møbel.

Halvhøj seng med opbevaring, hvid 90×200 cm, Manis-h – formidabel opbevaringsløsning til børneværelset

Halvhøj seng med opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne børneseng får du mange integrerede opbevaringsløsninger, da sengen er højt hævet over jorden og derfor rummer unikke muligheder. Den er både ekstremt praktisk og stilren, og vil derfor klæde ethvert børneværelse.

Denne sengekombination kaldes ARN. Alle de bærende dele af sengen er fremstillet af massivt bøgetræ, mens resten er lavet af kraftigt MDF, der har en flot og blank overflade. Desuden har sengen en praktisk lamelbund, der kan tåle høj belastning – op til 100 kg.

Du får masser af opbevaringsplads med i købet, når du investerer i denne eksklusive børneseng. Der medfølger nemlig 2 kommoder med 3 skuffer i hver samt en endereol med indbygget hyldesystem, der alle er integrerbare dele af din børneseng. 

Det her produkt er udtænkt og produceret med barnet i fokus. Derfor er der bl.a. en sengehest hele vejen rundt, så dit barn kan sove trygt og sikkert om natten uden risiko for uheld. Den lille stige gør det nemt for dit barn at kravle op og ned af sengen.

Sengen her er modulopbygget, hvilket vil sige, at det tilpasser sig dit barns opvækst. Du har derfor mulighed for at udvide det og tilkøbe dele i takt med, at dit barn vokser og udvikler sig.

Modellen her fås i mange forskellige farver, og med denne manis-h model er du altid sikret vandbaseret maling helt uden kemikalier.

Som noget helt eksklusivt har du mulighed for at bestille en seng med specialmål, så dit barns seng kan have lige præcis de mål, der passer til børneværelsets indretning. Dette koster dog yderligere 25% i forhold til den oprindelige pris. Men bare det at have muligheden bevidner om et fleksibelt kvalitetsdesign.

Norlik børneseng med skuffer, hvid – en stilren seng med skuffesæt til optimal opbevaring

Norlik børneseng med skuffer, hvid - en stilren seng med skuffesæt til optimal opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne børneseng er i modsætning til de førnævnte udgaver mere jordnær, idet den er lav og dermed nem for dit barn at stige ind og ud af. Samtidig har den gode opbevaringsmuligheder.

Selve sengen består af massivt fyrretræ, der sikrer et godt og langtidsholdbart skelet til dit barns seng. Træet er lakeret med hvid lak, der fjerner knaster og danner en flot og elegant overflade, der er nem at vedligeholde i det daglige. Alt hvad du behøver er blot en fugtig klud, der kan tage det værste smuds, støv og snavs, der måtte sætte sig løbende.

Med i prisen medfølger der lameller, der støtter op om sengens madras og forlænger dennes levetid. Madrassen er dog ikke inkluderet, og du har derfor mulighed for helt selv at vælge, hvilken madras dit barn skal have. 

Sengen er udstyret med et funktionelt opbevaringsmiljø bestående af et skuffesæt, der inkluderer to separate skuffer. Begge skuffer er udstyret med hjul og udskæring i toppen, der gør det så nemt som muligt for dig at trække dem ud under sengen. Skufferne egner sig ideelt til opbevaring af diverse legesager, der hurtigt har det med at hobe eller tårne sig op på de få kvadratmeter.

Du får en stabil kvalitetsseng i målene 96×206 cm., og der er derfor masser af plads til, at dit barn kan vokse i sengen. Udover det kan dette møbel tåle en maksbelastning på helt op til 100 kg., hvilket er mere end rigeligt til, at dit barn kan få læst godnathistorier inden sengetid.

Rent designmæssigt er sengen både lys og stilren. Det integrerede skuffesystem gør denne seng til et praktisk og ensartet møbel hele vejen igennem. Du er derfor altid sikret en praktisk kvalitetsløsning til dit børneværelse.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90×200 cm. – en eksklusiv og funktionel løsning til dig, der bor småt

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90x200 cm. - en eksklusiv og funktionel løsning til dig, der bor småt

Hvis du søger en praktisk seng med opbevaringsplads, der kan købes for en fornuftig pris, så er denne seng et rigtig godt bud til dig.

Sengen består af en stofbetrukket sokkel i bunden, opbevaringsrum til sengetøj og en fjederkernepolstring. Din madras består derved af gode bonell-fjedre og skum, som sikrer en kvalitetsdygtig og behagelig seng, der giver dig den nødvendige støtte og komfort hele natten igennem.

Rent designmæssigt minder sengen mest af alt om en klassisk sovesofa, da den har samme form for opbevaringsrum, der befinder sig under madrassen. Rummet er udstyret med to udskårne huller, der sikrer en nem åbning og god ventilation af dit sengetøj. Et opbevaringsrum under madrassen er en meget diskret opbevaringsløsning, da du udefra ser det som et integreret design af din seng – i modsætning til fx almindelige skuffer. 

Du har mulighed for at tilkøbe en flot sengegavl, som vil være prikken over i’et ved denne model. 

Som en ekstra bonus leveres denne seng færdigmonteret, så du kan nyde den med det samme uden at skulle bruge adskillige timer og frustrationer på at samle den derhjemme.

Denne seng sælges uden topmadras, og du har derfor mulighed for at tilkøbe lige præcis den madras, der passer til dig og dine behov.

Messina Fyr Hvid 180×200 cm. – praktisk opbevaring gemt bag stilrent design

Messina Fyr Hvid 180x200 cm. - praktisk opbevaring gemt bag stilrent design

Denne seng er perfekt til dig, der gerne vil have en seng med masser af opbevaringsplads men samtidig sætter pris på et enkelt og lækkert design.

Sengen her består af en træramme i massivt hvidmalet fyrretræ, hvilket du sjældent kan få til så fordelagtig en pris. 

Du får virkelig opbevaring for alle pengene med denne model, da der medfølger 4 dybe skuffer (26 cm. i højden), hvor du kan gemme sengetøj, ekstra puder og dyner eller noget helt tredje. Hvis du ønsker endnu mere opbevaringsplads, har du mulighed for at tilkøbe sengehylder, der kan være en god løsning, hvis du alligevel ønsker at investere i natborde. På den måde får du et natbord, der er lavet af præcis samme materiale og stil som resten af din seng.

Til denne seng medfølger en valgfri madras: enten en BN 300 latexmadras eller Airpur Senses madrasser, der begge passer perfekt til sengene fra Messina-serien. Når du køber en af ovenstående madrasser behøver du ikke nødvendigvis en topmadras, da de begge er lavet med udvidet komfort. Dermed undgår du at have en grim topmadras, der når op over sengerammen.

Rent designmæssigt er sengen både stilet og elegant. Det minimalistiske design i lyst fyrretræ gør, at den passer ind i ethvert soveværelse. Det lyse træ kan fint kombineres med andre farver i dit soveværelse.

Messina Kernebøg 180×200 cm – god opbevaringsplads med varmt design

Messina Kernebøg 180x200 cm - god opbevaringsplads med varmt design

Med en seng som denne får du god opbevaringsplads, et lækkert varm design og god kvalitet, så du kan nyde godt af din seng i mange gode år.

Sengerammen i denne model består af massivt kernebøg, som er en anelse mørkere og varmere træsort end det hvidmalede fyrretræ. Det massive træ sikrer dig en sengeramme af god kvalitet, der kan holde i mange år. Træet er forarbejdet og er derfor både blødt og velpoleret.

Fordelen ved at købe en seng med sengeramme er, at du helt selv kan vælge hvilke madrasser, du vil udstyre din seng med – og måske har du endda allerede en springmadras, du kan putte i rammen? Samtidig har du løbende mulighed for at udskifte dine madrasser, mens du kan beholde din faste sengeramme, som du uden tvivl vil nå at værdsætte rigtig meget.

Som en del af sengerammen medfølger der nemlig 4 dybe skuffer (26 cm. høje), hvor du kan opbevare alt det, du ikke har plads til i dine skabe – fx store puder og dyner. I skufferne er det gemt væk bag et stilrent og flot design, og på den måde blender din opbevaringsplads sammen med resten af din indretning.

Du har også ved denne model mulighed for at tilkøbe sengehylder, så du får indrettet dit soveværelse med en flot rød tråd for øje.

Du kan helt frit vælge, hvilke madrasser du ønsker i denne seng. Det anbefales dog, at du enten vælger BN 300 Latex eller Airpur Senses madrasser, der begge er designet på en måde, så de passer sengerammen perfekt rent højdemæssigt.

Messina Fyr Olie 160×200 cm. – en dobbeltseng i hyggeligt og varmt design

Messina Fyr Olie 160x200 cm. - en dobbeltseng i hyggeligt og varmt design

Denne seng har en helt speciel charme over sig, da den er mindre i sin størrelse og samtidig har et varmt og hyggeligt design i massivt træ.

Sengerammen består af olieret fyr, hvilket betyder, at den oprindelige træsort er velbeholdt og overfladebehandlet, så du får en flot og elegant træramme. Fyr er en mellemmørk træsort, og den skaber derfor hurtigt en varm og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Rammen er lavet af massivt træ, så den holder i mange år.

Fordelen ved sengene fra Messina-serien er, at du finder et udvalg af både BN 300 Latex eller Airpur Senses madrasser, der passer perfekt til sengerammens mål. Samtidig undgår du at skulle have en topmadras, da begge madrastyper er udstyret med udvidet komfort for at sikre dig den bedst mulige nattesøvn.

Du får ved køb af denne seng gode opbevaringsmuligheder, da der medfølger 4 store skuffer med til din seng. Her kan du opbevare alt det, du gerne vil have væk fra skabene, så du får mere skabsplads og luft mellem hylderne.

Som noget ekstra har du mulighed for at tilkøbe sengehylder, der er et elegant alternativ til det klassiske natbord.

Se vores artikel om: Guide til valg af kontinentalseng fra tests

Læs også: Inspiration: Find en sjov seng med rutsjebane til børnene.

Læs også: De 10 bedste forhandlere, der tilbyder afbetaling på køb af nye møbler

Læs også: Elevationsseng test – Købers guide til bedste elevationsseng.

Denne side er anmeldt af: Tobias M. Iversen 10/10