Guide :
De 4 bedste senge med opbevaring

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Når du er på udkig efter en ny seng, er det nok ikke opbevaringsmulighederne, der er din højeste prioritet. Men faktisk kan en nem og effektiv sengeopbevaring gøre din hverdag så meget lettere!

I en seng med skuffer kan du fx opbevare alt lige fra sengetøj til håndklæder, uden det behøver at optage skabsplads. Med en seng der indeholder opbevaringsplads, får du virkelig udnyttet dine kvadratmeter – og du kan endda gemme dit rod bag et elegant og lækkert design. Vi har fundet markedets topscorer af senge med opbevaring og samlet dem for dig, så du nemt kan finde din næste seng.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Vores anbefaling

ASTRID ÄLV - NORDISK SENG MED OPBEVARING

Boxsengen Astrid fra Nordic Dream kan løftes i begge sider. Det giver dig god plads til opbevaring under madrasserne, så du kan gemme sengetøj væk eller opbevare dét, der ikke kan være i dit klædeskab. Så slipper du for at have opbevaring på gulvet under sengen, der bliver støvet.

ASTRID ÄLV
Vores anbefaling
 • Bygget af nøje udvalgte naturmaterialer
 • Trykaflastende komfort
 • Rummelig opbevaring integreret i sengen

Mere om ASTRID ÄLV

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200
 • Højde: 64 cm

Sengen er inspireret af den nordiske indretningsstil og har et meget simpelt design med rene linjer. Den fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse. Farverne er meget klassiske, så de passer ind i de fleste hjem og går ikke af mode.

Syv komfortzoner
Sengen er produceret i Danmark af dygtige, danske håndværkere. Der er brugt naturlige materialer, der er oeko-tex certificerede, så de ikke indeholder skadelig kemi. Boxmadrassen har syv komfortzoner indbygget i fjedrene, der giver forskellige støtte, så kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter og sover bedre.

Specielt din lænd og hofte skal have en fastere støtte, da dette område er tungere end resten af kroppen og derfor skal kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have nænsom aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes.

Sengen er opbygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model 

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid sengen
Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Når vi ser, at Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot, bekræfter det os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadras og fjedre i særdeles høj kvalitet.Derudover får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i trygge rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet

Fordele og ulemper ved ASTRID ÄLV

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret

Ulemper

 • Høj prisklasse
Bedste budgetvalg

ELEKTARA - PRAKTISK OG BUDGETVENLIG

Med CASSANDRA II dobbeltseng får du rigeligt for dine penge. Modellen er blandt de mest prisvenlige modellen hos XL Møbler. Sengen måler 111 x 171 x 217 centimeter, og tilkøber du en madras, måler denne 160 x 200 centimeter.

ELEKTARA
Bedste budgetvalg
 • Elegant design og fineste kvalitet
 • Dybe, rummelige sengeskuffer
 • Rammen leveres med en lamelbund

Mere om ELEKTARA

SPECIFIKATIONER

 • Sengen måler 111 x 171 x 217 cm
 • Madras på 160 x 200 cm kan tilkøbes
 • Designet i et gråt farvetema
 • Rummelige skuffer til opbevaring
 • Lamelbund medfølger til sengeramme
 • Passer til både skum-, spring-, og boksmadrasser

Selvom sengen blot er en halvandenmandsmodel, får du masser af opbevaringsplads i de underliggende skuffer. Hvad end du ligger inde med nattøj, sengetøj, puder, tæpper eller noget helt fjerde, har tingene en plads, når du investerer i sengen fra Elektara.

Med sengerammen følger der en lamelbund, som du kan bruge, hvis du har skum- eller springmadrasser.

Har du endnu ikke fundet en ideel madrastype, kan det anbefales, at du tilkøber en Bonell fjedre madras. Elektara-sengens fine design passer fint ind i stort set alle former for soveværelsesindretninger.

Måler dine springmadrasser 80 x 200 centimeter, skal du bruge to. Alternativt kan du bruge én stor madras på 160 x 200 centimeter.

Det bedste praktiske valg for børn

Halvhøj seng med opbevaring, hvid 90x200 cm, Manis-h - formidabel opbevaringsløsning til børneværelset

Med denne børneseng får du mange integrerede opbevaringsløsninger, da sengen er højt hævet over jorden og derfor rummer unikke muligheder. Den er både ekstremt praktisk og stilren, og vil derfor klæde ethvert børneværelse.

Halvhøj seng med opbevaring, hvid 90x200 cm, Manis-h
Det bedste praktiske valg for børn
 • Fremstillet af massivt bøgetræ
 • Reolenhed med hyldemodul
 • Testet og godkendt til 100 kg statisk tryk

Mere om Halvhøj seng med opbevaring, hvid 90x200 cm, Manis-h

SPECIFIKATIONER

 • Mål: 121 x 210 x 104 cm
 • Madras mål: 90 x 200 cm

Denne sengekombination kaldes ARN. Alle de bærende dele af sengen er fremstillet af massivt bøgetræ, mens resten er lavet af kraftigt MDF, der har en flot og blank overflade. Desuden har sengen en praktisk lamelbund, der kan tåle høj belastning – op til 100 kg.

Du får masser af opbevaringsplads med i købet, når du investerer i denne eksklusive børneseng. Der medfølger nemlig 2 kommoder med 3 skuffer i hver samt en endereol med indbygget hyldesystem, der alle er integrerbare dele af din børneseng.

Det her produkt er udtænkt og produceret med barnet i fokus. Derfor er der bl.a. en sengehest hele vejen rundt, så dit barn kan sove trygt og sikkert om natten uden risiko for uheld. Den lille stige gør det nemt for dit barn at kravle op og ned af sengen.

Sengen her er modulopbygget, hvilket vil sige, at det tilpasser sig dit barns opvækst. Du har derfor mulighed for at udvide det og tilkøbe dele i takt med, at dit barn vokser og udvikler sig.

Modellen her fås i mange forskellige farver, og med denne manis-h model er du altid sikret vandbaseret maling helt uden kemikalier.

Som noget helt eksklusivt har du mulighed for at bestille en seng med specialmål, så dit barns seng kan have lige præcis de mål, der passer til børneværelsets indretning. Dette koster dog yderligere 25% i forhold til den oprindelige pris. Men bare det at have muligheden bevidner om et fleksibelt kvalitetsdesign.

NORLIK BØRNESENG MED SKUFFER, HVID - EN STILREN SENG MED SKUFFESÆT TIL OPTIMAL OPBEVARING

Denne børneseng er i modsætning til de førnævnte udgaver mere jordnær, idet den er lav og dermed nem for dit barn at stige ind og ud af. Samtidig har den gode opbevaringsmuligheder.

Mere om NORLIK BØRNESENG MED SKUFFER, HVID

SPECIFIKATIONER

 • Mål : 67,0 x 96,0 x 206,0 cm
 • Madrasmål : 90 x 200 cm

Selve sengen består af massivt fyrretræ, der sikrer et godt og langtidsholdbart skelet til dit barns seng. Træet er lakeret med hvid lak, der fjerner knaster og danner en flot og elegant overflade, der er nem at vedligeholde i det daglige. Alt hvad du behøver er blot en fugtig klud, der kan tage det værste smuds, støv og snavs, der måtte sætte sig løbende.

Med i prisen medfølger der lameller, der støtter op om sengens madras og forlænger dennes levetid. Madrassen er dog ikke inkluderet, og du har derfor mulighed for helt selv at vælge, hvilken madras dit barn skal have.

Sengen er udstyret med et funktionelt opbevaringsmiljø bestående af et skuffesæt, der inkluderer to separate skuffer. Begge skuffer er udstyret med hjul og udskæring i toppen, der gør det så nemt som muligt for dig at trække dem ud under sengen. Skufferne egner sig ideelt til opbevaring af diverse legesager, der hurtigt har det med at hobe eller tårne sig op på de få kvadratmeter.

Du får en stabil kvalitetsseng i målene 96×206 cm., og der er derfor masser af plads til, at dit barn kan vokse i sengen. Udover det kan dette møbel tåle en maksbelastning på helt op til 100 kg., hvilket er mere end rigeligt til, at dit barn kan få læst godnathistorier inden sengetid.

Rent designmæssigt er sengen både lys og stilren. Det integrerede skuffesystem gør denne seng til et praktisk og ensartet møbel hele vejen igennem. Du er derfor altid sikret en praktisk kvalitetsløsning til dit børneværelse.

FAQ

Er senge med opbevaring robuste?
Robustheden af din seng afhænger meget af, hvilken seng med opbevaring, du vælger. Ønsker du en robust seng med opbevaring, kan det være en god ide at investere i en, hvor rammen, og opbevaringsdelen, er lavet af rigtigt træ. Det er hårdt og kan holde til rigtigt meget.
Hvordan vælger jeg en seng med opbevaring?
Hvis du skal vælge en seng med opbevaring, er det altid enormt vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du skal bruge. En seng med opbevaring er enormt smart, men hvis opbevaringsdelen bliver for stor, kan du hurtigt komme til at bruge den plads, du ønsker at spare.
Hvordan kan jeg hæve min seng til opbevaring?
Hævning af seng til opbevaring kan gøres relativt let og billigt. En af de ting du kan gøre, er benyttet hulrummet, der ofte er under almindelige senge. Her kan du vælge at hæve den ved hjælp af brædder eller paller, men du kan også placere kasser til opbevaring.
Hvor længe holder senge med opbevaring?
Det er meget forskelligt, hvor lang tid en seng med opbevaring holder. Grunden til det er, at alle senge med opbevaring er forskellige, og er derfor lavede af forskellige materialer, som har forskellige holdbarheder. Derudover har det en stor betydning, hvor godt du vedligeholder din seng med opbevaring.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

MESSINA FYR OLIE 160×200 CM.

NORDISK FJER SENG MED OPBEVARING 90×200 CM

ACCENT BOKSMADRAS

OLYMPIC LUKSUS HÅNDLAVET KONTINENTALSENG MED OPBEVARING, 7 ZONER

FLEXA WHITE ENKELTSENG

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme