Seng med opbevaring test – her får du overblikket over de 12 bedste

Sidst opdateret: 5. februar 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Når du er på udkig efter en ny seng, er det nok ikke opbevaringsmulighederne, der er din højeste prioritet. Men faktisk kan en nem og effektiv sengeopbevaring gøre din hverdag så meget lettere!

I en seng med skuffer kan du fx opbevare alt lige fra sengetøj til håndklæder, uden det behøver at optage skabsplads. Med en seng der indeholder opbevaringsplads, får du virkelig udnyttet dine kvadratmeter – og du kan endda gemme dit rod bag et elegant og lækkert design. 

Vi har fundet markedets testvindere af senge med opbevaring og samlet dem for dig, så du nemt kan finde din næste seng.

Messina Fyr Hvid 180×200 cm. – praktisk sengeramme med opbevaring gemt bag stilrent design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne seng er perfekt til dig, der gerne vil have en seng med masser af opbevaringsplads men samtidig sætter pris på et enkelt og lækkert design.

Sengen her består af en træramme i massivt hvidmalet fyrretræ, hvilket du sjældent kan få til så fordelagtig en pris. 

Du får virkelig opbevaring for alle pengene med denne model, da der medfølger 4 dybe skuffer (26 cm. i højden), hvor du kan gemme sengetøj, ekstra puder og dyner eller noget helt tredje. Hvis du ønsker endnu mere opbevaringsplads, har du mulighed for at tilkøbe sengehylder, der kan være en god løsning, hvis du alligevel ønsker at investere i natborde. På den måde får du et natbord, der er lavet af præcis samme materiale og stil som resten af din seng.

Rent designmæssigt er sengen både stilet og elegant. Det minimalistiske design i lyst fyrretræ gør, at den passer ind i ethvert soveværelse. Det lyse træ kan fint kombineres med andre farver i dit soveværelse.

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Messina Kernebøg 180×200 cm – praktisk sengeramme med god opbevaringsplads i varmt design

Mesina seng med opbevaring - Kernebøg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Med en seng som denne får du god opbevaringsplads, et lækkert varm design og god kvalitet, så du kan nyde godt af din seng i mange gode år.

Sengerammen i denne model består af massivt kernebøg, som er en anelse mørkere og varmere træsort end det hvidmalede fyrretræ. Det massive træ sikrer dig en sengeramme af god kvalitet, der kan holde i mange år. Træet er forarbejdet og er derfor både blødt og velpoleret.

Fordelen ved at købe en seng med sengeramme er, at du helt selv kan vælge hvilke madrasser, du vil udstyre din seng med – og måske har du endda allerede en springmadras, du kan putte i rammen? Samtidig har du løbende mulighed for at udskifte dine madrasser, mens du kan beholde din faste sengeramme, som du uden tvivl vil nå at værdsætte rigtig meget.

Som en del af sengerammen medfølger der nemlig 4 dybe skuffer (26 cm. høje), hvor du kan opbevare alt det, du ikke har plads til i dine skabe – fx store puder og dyner. I skufferne er det gemt væk bag et stilrent og flot design, og på den måde blender din opbevaringsplads sammen med resten af din indretning.

Du har også ved denne model mulighed for at tilkøbe sengehylder, så du får indrettet dit soveværelse med en flot rød tråd for øje.

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Messina Fyr Olie 160×200 cm. – praktisk sengeramme i hyggeligt og varmt design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne seng har en helt speciel charme over sig, da den er mindre i sin størrelse og samtidig har et varmt og hyggeligt design i massivt træ.

Sengerammen består af olieret fyr, hvilket betyder, at den oprindelige træsort er velbeholdt og overfladebehandlet, så du får en flot og elegant træramme. Fyr er en mellemmørk træsort, og den skaber derfor hurtigt en varm og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Rammen er lavet af massivt træ, så den holder i mange år.

Du får ved køb af denne seng gode opbevaringsmuligheder, da der medfølger 4 store skuffer med til din seng. Her kan du opbevare alt det, du gerne vil have væk fra skabene, så du får mere skabsplads og luft mellem hylderne.

Som noget ekstra har du mulighed for at tilkøbe sengehylder, der er et elegant alternativ til det klassiske natbord.

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Aarhus Kontinentalseng – Den bedste af sin slags

Aarhus Kontinentalseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne fine model er perfekt, hvis du leder efter en kontinentalseng, som du kan have glæde af på både kort og lang sigt. Sengen er kåret til den bedste af sin slags hos XL Møbler.  

Modellen er fremstillet i et smukt og stilrent design med gråt betræk, og den kan nemt inkorporeres i langt de fleste former for boligindretning. Takket være opbevaringsboksenes mekanisme, er sengen både let anvendelig og højt funktionel. Boksene kan nemlig rumme alt fra dyner og puder til tæpper og sengetøj. 

Sengens boksmadras er udstyret med pocket fjedre, og topmadrassen er fremstillet af lækkert og komfortabelt visco skum. Med Aarhus Kontinentalseng får du en sovehøjde på 66 centimeter. Selve sengen måler 115 x 190 x 214 centimeter, og den egner sig dermed særligt godt som dobbeltseng. Uanset hvordan du vælger at bruge den, er der dog ikke nogen tvivl om, at den vil sikre glimrende forudsætninger for nattesøvnen hjemme hos dig. 

Udvalgte specifikationer

 • Sengen måler 115 x 190 x 214 cm
 • Madrassen måler 180 x 200 cm
 • To opbevaringsbokse med mekanisme
 • Pocket fjedre madras og visco skum topmadras
 • Udstyret med stof i antracit Malmø Lysegrå
 • Modellen leveres inklusive ben i træ

Accent Boksmadras – Eksklusiv model med opbevaring 

Accent Boksmadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Som de fleste andre kontinentalsenge er denne model ikke ligefrem billig. Men det behøver den heller ikke at være. God nattesøvn må ikke undervurderes. Og Accent Boksmadras er af flere grunde blandt de mest populære modeller på XL Møblers hjemmeside. Du kan dertil ofte være heldig at finde den på tilbud. 

Sengen er fremstillet i et flot, mørkegråt design, og opbevaringsboksene kan rumme lidt af hvert. Har du for eksempel et stort lager af dyner, puder og sengetøj, kan du glæde dig ved, at sager som disse ikke længere behøver at optage al pladsen i dit klædeskab. Har du tit overnattende gæster, kan både nattøj, tæpper og hvad du ellers kan finde på, også opbevares under Accent Boksmadras. 

Sengens madras måler 180 x 200 centimeter, og modellen egner sig derfor særligt til dig, hvis du har en fast sengepartner. Hvad end du er single, optaget eller noget derimellem, kan du dog vide dig sikker på en god nats søvn, når du sover på Accent Boksmadras. 

Udvalgte specifikationer

 • Sengens madras måler 180 x 200 cm
 • Sengen rummer to opbevaringsbokse
 • Fremstillet i flot og lysegråt design
 • Boksmadras og topmadras
 • Høj hovedgavl

Elektara – Praktisk og budgetvenlig

Elektara

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Med CASSANDRA II dobbeltseng får du rigeligt for dine penge. Modellen er blandt de mest prisvenlige modellen hos XL Møbler

Sengen måler 111 x 171 x 217 centimeter, og tilkøber du en madras, måler denne 160 x 200 centimeter. Selvom sengen blot er en halvandenmandsmodel, får du masser af opbevaringsplads i de underliggende skuffer. Hvad end du ligger inde med nattøj, sengetøj, puder, tæpper eller noget helt fjerde, har tingene en plads, når du investerer i sengen fra Elektara. Med sengerammen følger der en lamelbund, som du kan bruge, hvis du har skum- eller springmadrasser. Måler dine springmadrasser 80 x 200 centimeter, skal du bruge to. Alternativt kan du bruge én stor madras på 160 x 200 centimeter. Har du endnu ikke fundet en ideel madrastype, kan det anbefales, at du tilkøber en Bonell fjedre madras. 

Elektara-sengens fine design passer fint ind i stort set alle former for soveværelsesindretninger. 

Udvalgte specifikationer

 • Sengen måler 111 x 171 x 217 cm
 • Madras på 160 x 200 cm kan tilkøbes
 • Designet i et gråt farvetema
 • Rummelige skuffer til opbevaring
 • Lamelbund medfølger til sengeramme
 • Passer til både skum-, spring-, og boksmadrasser

Flexa White Enkeltseng – en børneseng med ekstra udtræksseng og god opbevaringsplads

Flexa White Enkeltseng - en børneseng med ekstra udtræksseng og god opbevaringsplads

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hvis du har børn, kender du sikkert alt for godt til pladsmangel! Med denne skønne og stilrene børneseng får du funktionalitet, kvalitet og lækkert design i en og samme seng.

Sengen er fremstillet af hvidlakeret MDF og ben i hvidlakeret birk, og den lyse farve giver et flot og lækkert design. 

Som noget helt eksklusivt medfølger der en ekstra udtræksseng med i denne model, så dit barn kan have venner sovende natten over. Udtrækssengen er gemt væk under sengen og er derfor et pladsbesparende og nemt alternativ til fx rullemadrasser eller andre former for gæstesenge.

Med i prisen medfølger der 2 brede skuffer, hvor du kan opbevare alt det, der ellers fylder i skabe og kommoder på børneværelset. Nogle af de helt store syndere plejer at være ekstra puder, sommer- og vinterdyner eller noget helt tredje. Skufferne er med til at danne en rød tråd igennem hele sengen, og du får derfor en stilfuld opbevaringsløsning til dit børneværelse.

Sengen sælges uden madras, hvilket betyder, at du frit kan vælge imellem mange forskellige madrasser. Børn kan have mange forskellige behov, og du gør derfor klogt i at vælge lige præcis den madras, der passer til dit barns præferencer.

Lyon Halvhøjseng, hvid/natur, med skrivebord og opbevaring – en god opbevaringsseng til det lidt større barn

Lyon Halvhøjseng, hvid/natur, med skrivebord og opbevaring - en god opbevaringsseng til det lidt større barn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne seng egner sig perfekt til det lidt større barn, hvor både skrivebord, garderobeskab og kommode er en integreret del af designet. Derved får du en funktionel indretningsløsning i flot og lyst design, der passer til ethvert børneværelse.

Selve sengen er fremstillet af komposittræ, der er et blandingsprodukt bestående af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel. Fordelen ved at vælge komposittræ som materiale er bl.a. en nem vedligeholdelse, en overflade uden splinter og en rigtig god holdbarhed. Udover dette er komposittræ mere miljø- og allergivenligt end trykimprægneret træ.

Konstruktionen af sengen er lavet på en måde, hvor du får maksimalt udbytte af designet. I højre side af sengen får du et klædeskab med en enkelt bøjlestang, mens du til venstre får en lille skrivebordsplade med dertilhørende kommode og 3 skuffer, så du har rigeligt med opbevaringsplads.

Selvom sengen er forholdsvis høj (150 cm.), er der en fin sengehest rundt om hele sengen, så dit barn kan sove trygt og sikkert om natten uden risiko for uheld. Samtidig er sengen udstyret med en trappeopgang i stedet for en almindelig stige, hvilket gør opstigningen i sengen endnu nemmere og sikrere for dit barn.

Der er plads til en 90×200 cm. madras, som du kan tilkøbe ved siden af. Du har derfor mulighed for at vælge en madras af det materiale, der passer bedst til dit barn.

Alt i alt får du altså en funktionel seng, der kan rumme alle de daglige udfordringer.

Halvhøj seng med opbevaring, hvid 90×200 cm, Manis-h – formidabel opbevaringsløsning til børneværelset

Halvhøj seng med opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Med denne børneseng får du mange integrerede opbevaringsløsninger, da sengen er højt hævet over jorden og derfor rummer unikke muligheder. Den er både ekstremt praktisk og stilren, og vil derfor klæde ethvert børneværelse.

Denne sengekombination kaldes ARN. Alle de bærende dele af sengen er fremstillet af massivt bøgetræ, mens resten er lavet af kraftigt MDF, der har en flot og blank overflade. Desuden har sengen en praktisk lamelbund, der kan tåle høj belastning – op til 100 kg.

Du får masser af opbevaringsplads med i købet, når du investerer i denne eksklusive børneseng. Der medfølger nemlig 2 kommoder med 3 skuffer i hver samt en endereol med indbygget hyldesystem, der alle er integrerbare dele af din børneseng. 

Det her produkt er udtænkt og produceret med barnet i fokus. Derfor er der bl.a. en sengehest hele vejen rundt, så dit barn kan sove trygt og sikkert om natten uden risiko for uheld. Den lille stige gør det nemt for dit barn at kravle op og ned af sengen.

Sengen her er modulopbygget, hvilket vil sige, at det tilpasser sig dit barns opvækst. Du har derfor mulighed for at udvide det og tilkøbe dele i takt med, at dit barn vokser og udvikler sig.

Modellen her fås i mange forskellige farver, og med denne manis-h model er du altid sikret vandbaseret maling helt uden kemikalier.

Som noget helt eksklusivt har du mulighed for at bestille en seng med specialmål, så dit barns seng kan have lige præcis de mål, der passer til børneværelsets indretning. Dette koster dog yderligere 25% i forhold til den oprindelige pris. Men bare det at have muligheden bevidner om et fleksibelt kvalitetsdesign.

Norlik børneseng med skuffer, hvid – en stilren seng med skuffesæt til optimal opbevaring

Norlik børneseng med skuffer, hvid - en stilren seng med skuffesæt til optimal opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne børneseng er i modsætning til de førnævnte udgaver mere jordnær, idet den er lav og dermed nem for dit barn at stige ind og ud af. Samtidig har den gode opbevaringsmuligheder.

Selve sengen består af massivt fyrretræ, der sikrer et godt og langtidsholdbart skelet til dit barns seng. Træet er lakeret med hvid lak, der fjerner knaster og danner en flot og elegant overflade, der er nem at vedligeholde i det daglige. Alt hvad du behøver er blot en fugtig klud, der kan tage det værste smuds, støv og snavs, der måtte sætte sig løbende.

Med i prisen medfølger der lameller, der støtter op om sengens madras og forlænger dennes levetid. Madrassen er dog ikke inkluderet, og du har derfor mulighed for helt selv at vælge, hvilken madras dit barn skal have. 

Sengen er udstyret med et funktionelt opbevaringsmiljø bestående af et skuffesæt, der inkluderer to separate skuffer. Begge skuffer er udstyret med hjul og udskæring i toppen, der gør det så nemt som muligt for dig at trække dem ud under sengen. Skufferne egner sig ideelt til opbevaring af diverse legesager, der hurtigt har det med at hobe eller tårne sig op på de få kvadratmeter.

Du får en stabil kvalitetsseng i målene 96×206 cm., og der er derfor masser af plads til, at dit barn kan vokse i sengen. Udover det kan dette møbel tåle en maksbelastning på helt op til 100 kg., hvilket er mere end rigeligt til, at dit barn kan få læst godnathistorier inden sengetid.

Rent designmæssigt er sengen både lys og stilren. Det integrerede skuffesystem gør denne seng til et praktisk og ensartet møbel hele vejen igennem. Du er derfor altid sikret en praktisk kvalitetsløsning til dit børneværelse.

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner – en luksusseng til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner - en luksusseng til dig, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten

I denne model får du ikke blot en lækker kontinentalseng i eksklusiv kvalitet men også et indbygget opbevaringssystem, der går i et med sengens bund.

Det unikke ved denne seng er, at den er håndlavet, og du har derfor mulighed for at designe den helt fra bunden. Du får bl.a. indflydelse på sengens størrelse, madrassernes fasthed og farvevalg. Muligheden for at designe din egen drømmeseng ud fra nogle fastlagte rammer medfører, at der er lidt længere leveringstid på denne model – men det er det hele værd, når først du modtager din drømmeseng.

Selve sengen består af tre lag: en bund af massivt træ med skumramme og bonellfjedre, madras med fjederkerne og skum og topmadras af visco skum og vaskbart overtræk, der sikrer en nem og effektiv vedligeholdelse i en travl hverdag. Du er derfor garanteret en god nattesøvn med optimal støtte af både muskler og led, så du kan vågne veludhvilet op hver morgen.

Imellem sengens bund og madrassen er der indbygget et skuffesystem bestående af to skuffer (en i hver side af sengen), som du udefra slet ikke lægger mærke til. Du får derfor en meget diskret opbevaringsløsning, der går i et med kontinentalsengens design.

Med sengen medfølger der en solid gavl, der er fremstillet af træ og efterfølgende polstret og lavet i et flot og elegant design. Gavlen er 20 cm. bredere end selve sengen og danner en perfekt ramme om dit møbel.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90×200 cm. – en eksklusiv og funktionel løsning til dig, der bor småt

Nordisk Fjer seng med opbevaring 90x200 cm. - en eksklusiv og funktionel løsning til dig, der bor småt

Hvis du søger en praktisk seng med opbevaringsplads, der kan købes for en fornuftig pris, så er denne seng et rigtig godt bud til dig.

Sengen består af en stofbetrukket sokkel i bunden, opbevaringsrum til sengetøj og en fjederkernepolstring. Din madras består derved af gode bonell-fjedre og skum, som sikrer en kvalitetsdygtig og behagelig seng, der giver dig den nødvendige støtte og komfort hele natten igennem.

Rent designmæssigt minder sengen mest af alt om en klassisk sovesofa, da den har samme form for opbevaringsrum, der befinder sig under madrassen. Rummet er udstyret med to udskårne huller, der sikrer en nem åbning og god ventilation af dit sengetøj. Et opbevaringsrum under madrassen er en meget diskret opbevaringsløsning, da du udefra ser det som et integreret design af din seng – i modsætning til fx almindelige skuffer. 

Du har mulighed for at tilkøbe en flot sengegavl, som vil være prikken over i’et ved denne model. 

Som en ekstra bonus leveres denne seng færdigmonteret, så du kan nyde den med det samme uden at skulle bruge adskillige timer og frustrationer på at samle den derhjemme.

Denne seng sælges uden topmadras, og du har derfor mulighed for at tilkøbe lige præcis den madras, der passer til dig og dine behov.

Se vores artikel om: Guide til valg af kontinentalseng fra tests

Læs også: Inspiration: Find en sjov seng med rutsjebane til børnene.

Læs også: De 10 bedste forhandlere, der tilbyder afbetaling på køb af nye møbler

Læs også: Elevationsseng test – Købers guide til bedste elevationsseng.

Denne side er anmeldt af: Tobias M. Iversen 10/10