Seng med opbevaring:
De 2 bedste senge med opbevaring

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Når du er på udkig efter en ny seng, er det nok ikke opbevaringsmulighederne, der er din højeste prioritet. Men faktisk kan en nem og effektiv sengeopbevaring gøre din hverdag markant lettere.

I en seng med skuffer kan du fx opbevare alt lige fra sengetøj til håndklæder, uden det behøver at optage skabsplads. Med en seng der indeholder opbevaringsplads, får du virkelig udnyttet dine kvadratmeter – og du kan endda gemme dit rod bag et elegant og lækkert design. Vi har fundet markedets topscorer af senge med opbevaring og samlet dem for dig, så du nemt kan finde din næste seng.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores favorit senge

ELEKTARA
Ukendt Lager

ELEKTARA

Gå til bedste pris
4.995 Kr. hos Biva Møbler
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

I vores research har vi fundet ud af, at selvom kvalitet naturligvis ikke er ens blandt de mange senge på det danske marked, så er der ofte en større forskel i pris, end vi ser i materiale, konstruktion og kvalitet af sengene, da mange funktioner og egenskaber ofte er ens på tværs af modeller og prisklasser, og producenten af sengene ofte er de samme på tværs af brands. Som følge heraf kan der være rigtig gode - og dyre - senge, som ikke er inkluderet her. En stor del af vores analyse er altså vægtet meget op på værdi for pengene.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

ASTRID ÄLV - NORDISK SENG MED OPBEVARING

Boxsengen Astrid fra Nordic Dream kan løftes i begge sider. Det giver dig god plads til opbevaring under madrasserne, så du kan gemme sengetøj væk eller opbevare dét, der ikke kan være i dit klædeskab. Så slipper du for at have opbevaring på gulvet under sengen, der bliver støvet.

Dagens bedste priser og tilbud på ASTRID ÄLV:

 • Bygget af nøje udvalgte naturmaterialer
 • Trykaflastende komfort
 • Rummelig opbevaring integreret i sengen

Mere om ASTRID ÄLV

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180x200
 • Højde: 64 cm

Sengen er inspireret af den nordiske indretningsstil og har et meget simpelt design med rene linjer. Den fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse. Farverne er meget klassiske, så de passer ind i de fleste hjem og går ikke af mode.

Syv komfortzoner
Sengen er produceret i Danmark af dygtige, danske håndværkere. Der er brugt naturlige materialer, der er oeko-tex certificerede, så de ikke indeholder skadelig kemi. Boxmadrassen har syv komfortzoner indbygget i fjedrene, der giver forskellige støtte, så kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter og sover bedre.

Specielt din lænd og hofte skal have en fastere støtte, da dette område er tungere end resten af kroppen og derfor skal kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have nænsom aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes.

Sengen er opbygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model 

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid sengen
Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Når vi ser, at Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot, bekræfter det os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadras og fjedre i særdeles høj kvalitet.Derudover får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i trygge rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet

Fordele og ulemper ved ASTRID ÄLV

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret

Ulemper

 • Høj prisklasse

ELEKTARA - PRAKTISK OG BUDGETVENLIG

Med CASSANDRA II dobbeltseng får du rigeligt for dine penge. Modellen er blandt de mest prisvenlige modellen hos XL Møbler. Sengen måler 111 x 171 x 217 centimeter, og tilkøber du en madras, måler denne 160 x 200 centimeter.

Dagens bedste priser og tilbud på ELEKTARA:

 • Elegant design og fineste kvalitet
 • Dybe, rummelige sengeskuffer
 • Rammen leveres med en lamelbund

Mere om ELEKTARA

SPECIFIKATIONER

 • Sengen måler 111 x 171 x 217 cm
 • Madras på 160 x 200 cm kan tilkøbes
 • Designet i et gråt farvetema
 • Rummelige skuffer til opbevaring
 • Lamelbund medfølger til sengeramme
 • Passer til både skum-, spring-, og boksmadrasser

Selvom sengen blot er en halvandenmandsmodel, får du masser af opbevaringsplads i de underliggende skuffer. Hvad end du ligger inde med nattøj, sengetøj, puder, tæpper eller noget helt fjerde, har tingene en plads, når du investerer i sengen fra Elektara.

Med sengerammen følger der en lamelbund, som du kan bruge, hvis du har skum- eller springmadrasser.

Har du endnu ikke fundet en ideel madrastype, kan det anbefales, at du tilkøber en Bonell fjedre madras. Elektara-sengens fine design passer fint ind i stort set alle former for soveværelsesindretninger.

Måler dine springmadrasser 80 x 200 centimeter, skal du bruge to. Alternativt kan du bruge én stor madras på 160 x 200 centimeter.

Fordele og ulemper ved ELEKTARA

Fordele

 • Budgetvenlig mulighed
 • Rigelig opbevaringsplads med skuffer under sengen
 • Kompatibilitet med forskellige madrastyper
 • Alsidigt design, der passer til forskellige soveværelsesstile
 • Mulighed for at bruge enten to separate madrasser eller en større madras

Ulemper

 • Begrænset opbevaringskapacitet i skufferne under sengen
 • Måske ikke egnet til større madrasser
 • Lidt mindre end standardmålene for dobbeltsenge

Seng med opbevaring

Senge med opbevaringsplads er blevet mere og mere populære i de seneste år, og det kan vi også godt forstå. Disse smarte og praktiske senge giver dig ikke kun et behageligt sted at hvile hovedet i løbet af natten, men de tilbyder også masser af opbevaringsplads til dine ejendele.

Disse senge kan hjælpe med at reducere rodet i hverdagene og i dine trangte skabe. Med en seng med indbygget opbevaringsplads kan du maksimere brugen af dit boligareal og holde dine ejendele organiseret og let tilgængelige.

Der findes mange forskellige typer senge med opbevaring. Lige fra enkle platformsenge med skuffer under sengen til mere gennemarbejdede designs, hvor der er indbyggede hovedgærder og ekstra opbevaringsrum.

Uanset om du er på udkig efter en seng til dit eget værelse eller til et gæsteværelse, så kan en seng med opbevaring være et godt valg. Disse senge findes i en række forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde en, der passer lige præcis til dig.

Senge med opbevaring er altså en god løsning for alle, der ønsker at tilføje mere opbevaringsplads til deres hjem, samtidig med at de stadig har et komfortabelt og stilfuldt sted at sove.

Hvis du godt kan lide at indrette dit hjem med funktionalitet i mente, så kan du prøve at læse vores artikel om entrebænke, hvor vi også har fundet modeller med og uden opbevaring.

Hvis du gerne vil have et mere generelt udvalg af senge, og ikke bare dem med opbevaring, så har vi givet vores bud på nogle af de bedste senge, som du kan købe lige nu.

Andre måder at slappe af på

Søvn er en vigtig del af vores hverdag. Men sommetider har man også bare lyst til at slappe af. Her kan en lænestol være et godt bud på et møbel til at slappe af i, når man ikke skal sove. Placer lænestolen foran tv’et i stuen når du skal se en god film, eller brug den til når du skal læse en god bog.

Hvilke slags senge kan man få med opbevaring?

 • Kontinentalseng: En kontinentalseng er en populær type seng, der ofte kommer med indbygget opbevaring i form af skuffer eller opklappelige topmadrasser. Dette gør det nemt at opbevare sengetøj, tøj eller andre genstande under sengen, hvilket udnytter pladsen effektivt.
 • Elevationsseng: Når det kommer til elevationssenge, er det normalt ikke almindeligt at finde indbygget opbevaring. Dette skyldes, at elevationssenge er designet til at justere hoved- og fodenden for at give ekstra komfort og støtte, og opbevaringsmekanismer kan gøre dette design mere kompliceret og mindre praktisk. Derfor vil du normalt ikke finde skuffer eller hylder under en typisk elevationsseng.
 • Boxmadras: Boxmadrasser er en anden type seng, hvor det er almindeligt at finde indbygget opbevaring. Boxmadrassen består af en ramme med en fast bund, normalt foret med fjedre eller skum, og den bruges ofte som en base for en madras. Fordi boxmadrasser har en fast base, er der ofte plads til at tilføje opbevaringsmuligheder.

FAQ

Er senge med opbevaring robuste?
Robustheden af din seng afhænger meget af, hvilken seng med opbevaring, du vælger. Ønsker du en robust seng med opbevaring, kan det være en god ide at investere i en, hvor rammen, og opbevaringsdelen, er lavet af rigtigt træ. Det er hårdt og kan holde til rigtigt meget.
Hvordan vælger jeg en seng med opbevaring?
Hvis du skal vælge en seng med opbevaring, er det altid enormt vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du skal bruge. En seng med opbevaring er enormt smart, men hvis opbevaringsdelen bliver for stor, kan du hurtigt komme til at bruge den plads, du ønsker at spare.
Hvordan kan jeg hæve min seng til opbevaring?
Hævning af seng til opbevaring kan gøres relativt let og billigt. En af de ting du kan gøre, er benyttet hulrummet, der ofte er under almindelige senge. Her kan du vælge at hæve den ved hjælp af brædder eller paller, men du kan også placere kasser til opbevaring.
Hvor længe holder senge med opbevaring?
Det er meget forskelligt, hvor lang tid en seng med opbevaring holder. Grunden til det er, at alle senge med opbevaring er forskellige, og er derfor lavede af forskellige materialer, som har forskellige holdbarheder. Derudover har det en stor betydning, hvor godt du vedligeholder din seng med opbevaring.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme