Test-oversigt: Mobilcover
Find det 5 bedste mobilcover til din telefon

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

35 Produkter analyseret
5 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Mange mennesker burger utrolig mange penge på smartphones, og ønsker derfor også at passe godt på dem.

Der findes et hav af forskellige mobilcovers, som alle har forskellige funktioner, og som alle kan noget forskelligt. Nogle covers har mere fokus på udseendet, mens andre er lavet udelukkende til at beskytte din smartphone mod eventuelle skader.

Mange designer mobilcovere findes også, og mærker som Kenzo, Day og Decadent er begyndt at producere mobilcovers, for at du som forbruger, kan finde et mobilcover der passer perfekt til din stil. Du kan eksempelvis også designe dit eget mobilcover med foto af dem du holder mest af.

Hvis du leder efter et mobilcover, skal du uden tvivl læse med her, hvor der er samlet en oversigt over de bedste mobilcovers i test på markedet lige nu.

Redaktionens anbefalinger

Bedste valg til iPhone XR

GreyLime iPhone XR - miljøvenligt sort cover

Du har brug for et cover til din iPhone, og vi har alle sammen brug for, at vores klima bliver passet godt på. Med dette sorte cover kan du være med til at skåne miljøet, og du kan samtidig få et fedt neutralt cover til din telefon.

GreyLime iPhone XR
Bedste valg til iPhone XR
 • Fleksibel og blød
 • Giver optimal beskyttelse
 • Fremstillet af naturlige materialer

Mere om GreyLime iPhone XR

SPECIFIKATIONER

 • Passer til iPhone XR
 • Farve: sort
 • Kommer i 5 flotte farver
 • 100 % bionedbrydeligt

Alle GreyLimes covers er lavet af plante- og frøfibre, hvilket gør dem 100 % bionedbrydelige. Der er ingen form for kemi eller plastik i coveret, som er naturligt fleksibelt og nemt og lækkert at have med at gøre. Støt miljøet ved at købe produkter, som er fremstillet af naturmaterialer. Det sorte cover fra GreyLime er blødt og lækkert, og da det er produceret af 100 % naturmaterialer, shopper du bæredygtigt.

Vælg dette cover, hvis du mangler mobilbeskyttelse, der kombinerer æstetik og klimavenlighed.

Ved køb af dette cover er du med til at støtte miljøorganisationen, Trees for the Future.

Bedste valg til Samsung Galaxy S10

GreenLime Covers til Samsung S10 - miljørigtige soft-covers

GreenLime producerer covers til diverse iPhone-modeller. Her er det cover, der passer til Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10+. Lige som GreenLimes øvrige covers, så er disse produceret af miljøvenlige naturmaterialer.

GreenLime Covers til Samsung S10
Bedste valg til Samsung Galaxy S10
 • Lavet af holdbare materialer
 • 5 naturlige farver
 • Ligger behageligt i hånden

Mere om GreenLime Covers til Samsung S10

SPECIFIKATIONER

 • Passer til Samsung Galaxy s10 og Samsung Galaxy S10a
 • Blødt soft-cover
 • Fås i fem naturlige farver
 • 100 % bionedbrydeligt

De er lavet af frø- og plantefibre, og dermed er de 100 % bionedbrydelige. Der er ingen form for kemi eller plastic i coverne, og de er bløde og lækre at have med at gøre. De covers, der passer til Samsung Galaxy S10, er fleksible soft-covers, og de fås i flere naturlige farver. Når du alligevel skal beskytte din telefon, så kan du jo lige så godt beskytte miljøet ved at købe et cover, som er 100 % nedbrydeligt. Det bløde og fleksible cover beskytter både miljøet og din telefon. Køb det, hvis du går op i begge dele.

Vær med til at beskytte kloden imod miljømæssigt overlast ved at bruge produkter, der er fremstillet af naturmaterialer, og som er 100 % nedbrydelige. Find den model, der passer til netop din telefon, og vælg den farve, som du synes bedst om. Det er helt naturligt.

Bedste valg til iPhone 6/6s Plus

Coveret har fået 4½ stjerner ud af 5 og er blevet vurderet til at være det andet bedste cover i sin klasse hos mackabler.dk. Det omtales blandt andet som et ”fint tyndt cover”.

iPhone silikone cover til iPhone 6/6s plus
Bedste valg til iPhone 6/6s Plus
 • Letvægtsdesign
 • Giver en mindre glat ryg
 • Fremstillet af materialer af høj kvalitet

Mere om iPhone silikone cover til iPhone 6/6s plus

SPECIFIKATIONER

 • Passer til iPhone 6 og 6s plus
 • Transparent
 • Blødt og tyndt
 • Lavet af silikone
 • Giver et godt greb om din iPhone
 • Billigt

Dette tynde cover er lavet silikone, og det passer til iPhone 6 eller 6s. Det er meget billigt, og det beskytter din iPhone rigtig godt. Det er gennemsigtigt, og det giver god beskyttelse til din iPhone. Dermed kan din iPhone holde sig pæn og hel igennem længere tid.

Det transparente og bløde cover er meget let og fleksibelt. Det beskytter din iPhone imod slag og brug, og dækker både bagsiden og kanterne. Silikone-materialet har en god og skridsikker overflade, hvilket giver dig et bedre greb om din iPhone. Desuden koster coveret ikke ret meget, så det er en billig måde at beskytte din iPhone på.

Bedst til prisen

Radicover - Strålingsbeskyttelse Wallet Læder iPhone 11 2in1 Pro Magnetcover

 • Brandet har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Dette meget elegante cover, har et utrolig flot udseende, samtidig med at det er utrolig praktisk.

Radicover - Strålingsbeskyttelse Wallet Læder iPhone 11 2in1 Pro Magnetcover
Bedst til prisen

Mere om Radicover - Strålingsbeskyttelse Wallet Læder iPhone 11 2in1 Pro Magnetcover

SPECIFIKATIONER

 • Strålings beskyttelse
 • Magnet cover
 • Ægte læder

Den har en meget unik funktion, hvor der er en indbygget anti-strålingsmembran på forsiden, hvilket reducerer op til 86% af de strålinger som din mobil udsender, og som kan være skadelige for din krop.

Det er produceret af ægte læder i høj kvalitet, og dette mobilcover har derfor en yderst lang levetid.

Designet af coveret gør også, at det forhindrer din telefon i at få ridser og slag, og beskytter skærmen.

Den har magnetluk i siden, og 3 indbyggede kreditkortlommer, som gør dette cover utrolig smart og praktisk, da du på den måde slipper for både at skulle gå rundt med din mobil og din pung. Der er ydermere også en lille lomme, hvor du kan lægge dine kvitteringer.

Dette cover er derfor perfekt til dig, som går op i at dit cover beskytter din mobil, samtidig med at det ser flot ud. Det er også perfekt for dig som ikke ønsker både at slæbe rundt på en pung og en mobil, men som ønsker at samle de to funktioner i et smart produkt.

iPhone 11 UAG MONARCH Series Cover - Carbon - Sort - Til den aktive

 • 4,6 ud af 5 stjerner fra forbrugeranmeldelser hos amazon.com
 • Kåret til et af de bedste beskyttelses covers af ipadinsight.com

Dette cover tilbyder dig også ultimativ beskyttelse af din smartphone.

Det er produceret i ene materialer af utrolig høj kvalitet, og kan holde til lidt af hvert.

Mere om iPhone 11 UAG MONARCH Series Cover - Carbon - Sort

SPECIFIKATIONER

 • Stødsikkert gummi
 • Beskyttelses puder
 • Certificeret til militær brug

Det er produceret i narvlæder og stødsikkert gummi, og er ydermere udformet med et skridsikkert greb.

På hjørnerne af dette cover finder du beskyttelsespuder, som beskytter mod slag og ridser, uanset om din mobil ligger med skærmen opad eller nedad.

Det er yderst gennemført, og er certificeret til militær brug, fordi det er så slidstærkt og beskyttende.

Det har et utrolig flot design, og får på ingen måde din mobil til at virke klodset, fordi designet også er utrolig kompakt.

Dette mobilcover er perfekt til dig, som elsker at være aktiv, eller som dyrker ekstremsport, og som gerne vil være sikker på, at din mobil også overlever et styrt eller to. Med dette cover kan din mobil tåle lidt af hvert, og det er helt klart den mindre investering værd, da det vil spare dig for rigtig mange penge i reparationer.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om iPhone 11 UAG MONARCH Series Cover - Carbon - Sort

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Digital Trends

Digital Trends er en stor, international hjemmeside, som beskæftiger sig med alt indenfor teknologi, gadgets mm.

Denne testkilde kan derfor ses som en ekspertkilde, i og med, at hjemmesiden primært beskæftiger sig med emner der passer på denne oversigt.

Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere kan skrive deres anmeldelser af hjemmesider, produkter og forhandlere, så andre forbrugere kan have dette i mente, inden de køber et produkt.

Her er man sikret en ærlig og nuanceret anmeldelse.

Amazon.com

Amazon.com er en stor, international hjemmeside, som sælger tæt på alle produkter mellem himmel og jord. Forbrugeranmeldelser fra Amazon.com kan derfor ses som troværdige, da man ofte får et bredt og ærligt billede af produktets præstation.

Bestbuy.com

bestbuy.com er også en stor, international hjemmeside, som forhandler alverdens forskellige produkter. Man kan derfor også argumentere for, at forbruger anmeldelser fra denne side er troværdige.

Ipadinsight.com

iPadInsight.com er en hjemmeside som primært beskæftiger sig med gadgets og teknologi, og kan derfor anses som værende en ekspertkilde.

Bol.com

bol.com er en hollandsk hjemmeside, hvor man kan købe mange forskellige ting til boligen. Her kan man også få et bredt billede af produktets præstation.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

iPhone silikone cover til X/Xs/Xr/Xs Max

iPhone Xs LifeProof Fré Waterproof Cover Case Sort

iPhone X/Xs cover

iPhone 11 QDOS OptiGuard Infinity Glass Privacy Magnetisk Cover

Ideal of Sweden Pilion Pink Marble

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme