Printer test 2020 – Bedste printer til pengene

Opdateret 12. february 2020

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt vigtigt at have en printer i sit hus – selvom mere og mere kommunikation foregår ved hjælp af internettet. En printer er den dag i dag blevet et multiværktøj, som du både kan bruge til at printe og kopiere med, og du kan bruge den til et væld ting – som f.eks. at udskrive billeder i høj kvalitet til en brøkdel af den pris, du skal give i en professionel fotobutik!

Markedet for printere er blevet meget mere omfattende de sidste 5 år, og de fleste printere kan nu alle mulige forskellige ting, som passer til forskellige målgrupper. Er du f.eks. studerende, så er der en billig printer, der nemt klarer print og kopiering, mens den større familie måske har behov for en netværksprinter, der kan tilsluttes via det trådløse netværk. Hvis du er en smule forvirret og føler, at du er faret vild, så frygt ej: Du er bestemt ikke den eneste.

Af denne grund har vi valgt at lave en dybdegående og særdeles omfattende printer test-guide, så du kan vælge din nye printer ud fra vores liste over de 10 bedste printere 2020! På vores liste er der med garanti en printer, der passer til lige netop dine behov, så læs blot videre og bliv klogere på den store verden af kvalitetsprintere.

I denne printer test giver vi dig:

 • et overskueligt indblik i nogle af markedets bedste printere
 • en grundig gennemgang af de forskellige printere med fokus på egenskaber og resultater i test.

Bemærk venligst: Her på Bedste10.dk har vi ikke selv haft de forskellige printere i test – vi har baseret vores top 12 liste på testresultater fra en lang række testmagasiner. Dette giver dig det bedst mulige overblik over markedets bedste printere, uden at du skal gennemlæse en masse tests på nettet – det er nemt og bekvemt at træffe en kvalificeret beslutning ud fra vores test.

1. Canon TS8350 – Den bedste printer i testen

 • 4,5/5 – Google forbruger anmeldelser
 • 4,5/5 – Macworld.co.uk
 • 4,2/5 – Digitalfoto.dk
Canon TS8350 - Den bedste printer i testen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.299,00 DKK
1.308,00 DKK
1.448,80 DKK

Canon TS8350 er en ekstremt velanset printer, som er blevet testet grundigt af mange testkilder. Printeren får udelukkende positive anmeldelser, som du kan se over billedet.

Denne alt-i-én printer har et moderne look og fremstiller utroligt flotte print.

En billig blækprinter med alle nødvendige funktioner

For at skabe det bedst mulige resultat ved hver print er printeren udstyret med 6 separate blæktanke – dette skaber det bedste print hver gang, da kombinationen af blæktankende dækker hele farvespektrummet.  

Printeren er som udgangspunkt 100% trådløs, da den både har Bluetooth og Wi-fi forbindelsesmuligheder. Forbindelsen er gnidningsfri og hopper aldrig af.  Derfor kan du printe fra din smartphone, tablet og selvfølgelig computer.

Lækre detaljer

Som noget nyt er printeren udstyret med en 10.8 cm touch-skærm. Denne giver dig et væld af muligheder og er utroligt nem at betjene.

Hvis du elsker tech, kender du også Amazon Alexa. Med ovenstående printer er det muligt at integrere Amazon Alexa så du kan printe med stemmefunktion, hvorfor printeren kan tilsluttes dit hjemme-system.

En super lækker printer til alle forbrugere

Alt i alt en super lækker printer der både kan løse ”print-udfordringerne” i hjemmet og på kontoret. Om du er studerende eller arbejdende.

Videoanmeldelse af Canon TS8350

Specifikationer:

 • Højde: 14 cm
 • Bredde: 37,3 cm
 • Dybde: 31,9 cm
 • Vægt: 6,6 kg
 • Type: Blækprinter
 • Wi-fi tilslutning
 • Bluetooth tilslutning
 • Farveprint
 • Papirkapicitet: 200 ark

2. Canon Maxify MB5150 – Den billige printer med meget værdi for pengene

 • Google forbruger anmeldelser: 4,5 ud af 5
 • Trustedreviews.com: 4,5 ud af 5
 • Expertreviews.com: 4 ud af 5
MAXIFY MB5150 Print

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.194,00 DKK
1.774,00 DKK

En utroligt effektiv multifunktions-farveprinter, scanner, fax og kopimaskine. Denne printer dækker alle forventninger til en kontor-printer og kan klare helt op til 1500 print om måneden.

Printeren er rost af mange magasiner og tech-testende virksomheder. Især bliver den anbefalet til forbrugeren der printer meget i hjemmet, eller sidder på et mindre kontor.

En printer der kan næsten alt

Med sin hastighed på 24 ipm ved sort/hvid er denne printer utroligt hurtig, og sørger for at dine dokumenter er klar få sekunder efter du har trykket print.

Printeren understøtter print fra alle devices. Smartphones, tablets, computere osv. Som noget helt ekstraordinært kan du scanne og printe direkte fra enheder med software som Google Drev, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og mange flere.

Den er ligesom ovenstående printer også udstyret med en flot touchskærm der betyder at skærmen har et væld af muligheder. Den er ligeså meget brugervenlig.

Dette er ekstremt brugbart, da du ikke behøver sende ”jobbet” til printeren, men blot kan åbne dit drev fra printeren og printe direkte derpå.

Som en lille ekstra feature kan printere også scanne begge sider af dokumentet. Du behøver altså ikke tænke på hvilken vej du vender dokumentet.

Printøkonomien er vigtig

Med denne printer får du en printer, med et meget lavt energiforbrug på kun 0,2 kWh. Derudover er det individuelle udskiftelige farvepatroner, hvorfor du kun skal skifte den blå, hvis den blå er løbet tør.

Med en kapacitet på 250 ark, kan du blot lægge papirer i din printer uden at bekymre dig om, indenfor den nærmeste tid, om den er tom.

En virkelig lækker printer, der er helt perfekt på det lille kontor, eller i hjemmet hvor I printer meget.

Vi anbefaler at du læser vores guide om forhandlere af blækpatroner lige her!

Videopræsentation af Canon Maxify MB5150:

Specifikationer:

 • Højde: 29,1 cm
 • Bredde: 46,1 cm
 • Dybde: 39,4 cm
 • Vægt: 11,4 kg
 • Type: Blækprinter
 • Wi-fi tilslutning
 • Farveprint
 • Papirkapicitet: 250 ark

3. HP OfficeJet Pro 7740 – Printeren til den kreative

 • 4,3 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser
 • 8,5 ud af 10 på Revoo

HP OfficeJet Pro 7740 blækprinter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2.882,00 DKK

Denne printer er en vanvittig populær printer til det mindre kontor eller dig der ønsker en super god printer i hjemmet. Det er en blækprinter med alle de essentielle funktioner: Print, kopiere, scanne og faxe. Mange mener at denne printer, henvender sig til forbrugere, som elsker at printe billeder.

Printeren kan printe billeder uden kant i helt op til A3-størrelse. Og med automatisk dokumentføder, bliver arbejdet meget lettere. Og apropos den automatiske dokumentføder på 35 sider, som kan håndtere dokumenter på op til 21,6 cm x 35,6cm, hvorfor du kommer ekstremt hurtigt igennem dubleksopgaver.

Print i høj kvalitet og opløsning

Med en indbygget touchskærm, som er utrolig brugervenlig og intuitiv, er genvejene nemmere og tidsbesparende. Den minder meget om en smartphones touchskærm.

Som noget helt unikt, medfølger der en ekstra 250-arks papirbakke, hvorfor det er muligt at forøge papirkapaciteten til 500 ark. 500 print er utroligt meget, og gør at du ikke behøver bekymre dig om en fremtidig opfyldning.

Print blot fra din mobil

Fremtiden indenfor printere bliver uden tvivl at kunne printe direkte fra din tablet eller smartphone, da denne altid er ved hånden og er nem at betjene og beordre til at printer. Og selvfølgelig kan denne HP Officejet Pro 7740 også det, faktisk kan den det ekstremt godt og behandlingstiden er meget lav.

Men hvorfor er printeren så god til virksomheder? Det er den fordi det er muligt at printe fx marketingsmateriale i op til A3-størrelse uden kant. Dette er ekstremt undervurderet, da virksomheder som regel tager fat i en grafisk designer, der tager 500kr i timen for at printe og producere dit materiale.

Dommen lyder: Det er en super fin printer, som absolut er pengene værd. Især er den god til den kreative der ønsker at udtrykke sig via billeder på print, eller til personen som arbejder med grafisk design.

Specifikationer:

 • Højde: 38,33 cm
 • Bredde: 46,1 cm
 • Dybde: 39,4 cm
 • Vægt: 19,5 kg
 • Type: Blækprinter
 • Wi-fi tilslutning
 • Farveprint
 • Papirkapicitet: 250 (mulighed for 500)
 • Kantløs A3 print

4. Brother MFC-L3750CDW – Printeren til det lille kontor

 • 4,8 ud af 5 på Photospecialist.com
 • 4,6 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser
 • 4,3 ud af 5 på Testberichte.de

Brother MFC-L3750CDW laserprinter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.068,00 DKK

Brother er en ekstremt anerkendt producent af printere. Og med flere års erfaring har de også fortjent, både deres plads i denne test, men også pladsen på det utroligt konkurrenceprægede printermarked. En af grundende til dette, er netop denne printer.

En laser printer der egner sig til kontoret, eller dig der har behov for store printerressourcer i hjemmet. Printeren er en kompakt alt-i-én printer. Den tilbyder avanceret print, kopi, scan og selvfølgelig fax. Med automatisk 2-sidet print, er printeren billigere i drift, da du sparer både toner og papir.

Funktionalitet over design

Det er selvfølgelig muligt at printe direkte fra din tablet eller smartphone, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at starte computeren op før print.

Printeren har et utroligt lavt støjniveau, hvorfor den er optimal til det travle kontor, hvor en ekstra kilde af støj kan være ekstremt forstyrrende. Med 24 siders print i minuttet og 47 dB er funktionaliteten i top.

Printeren selv, kan printe i op til 2,400 dpi (som er meget høj kvalitet) og denne gør brug af LED Technology, som er en af ingredienserne til hvad denne printer tilbyder: Professionel høj kvalitet.

Laserprintere er perfekte til kontoret

Skærmen består af en 9.3 LCD-farve touchskærm, som er ekstremt hurtig og intuitiv.

Med toner kapacitet på op til 1000 sider (alt afhængig af hvad du printer, selvfølgelig) er denne printer utrolig holdbar og du skal sjældent tænke på at købe ny toner.

Dommen er, at det er en utroligt lækker printer til kontoret. Designet er ikke det pæneste. Men hvis du er ligeglad med det, og blot ønsker en printer der kan hvad den egentlig skal kunne, til UG. Så har du fundet den rigtige printer til dig og dit kontor.

Specifikationer:

 • Højde: 41,4 cm
 • Bredde: 41 cm
 • Dybde: 47,5 cm
 • Vægt: 11,4 kg
 • Type: Laserprinter
 • Wi-fi tilslutning
 • Farveprint
 • Papirkapacitet: 500 sider

5. Brother HL-L6300DW – Laserprinter til det store kontor

 •  Topscorer – Råd & Rön
Brother HL printer i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.339,95 DKK
3.499,00 DKK
3.655,00 DKK

Denne laserprinter fra Brother stryger direkte ind som nummer 3 på vores liste over markedets bedste printere. Her er der tale om en printer, der har scoret topkarakterer i test hos svenske Råd & Rön, og hvis du har et stort behov for print, der ikke skal tage en evighed at fremstille, så er dette en perfekt printer til dig. Den vil f.eks. gøre sig godt på et mindre kontor, hvor tingene skal gå tjept.

Effektiv printer med masser af tilslutningsmuligheder

Brother HL-L6300DW er en effektiv laserprinter, der printer lynhurtigt i A4-format. Faktisk kan du printe helt op til 46 sider i minuttet, hvilket må siges at være perfekt til kontoret. Printkvaliteten er god, og som det sig høre og bør med laserprintere, så fungerer det bare fantastisk. Herudover er printeromkostningerne lave, da tonerne er ekstra store og kan printe op til 12.000 sider.

Med hensyn til tilslutningsmuligheder, så er alting muligt med denne model fra Brother. Man kan printe direkte fra computer, telefon og tablets gennem enten USB- eller WiFi tilslutning, og herudover er der support til AirPrint og Google Cloud Print. Mulighederne er dermed uendelige, og man står aldrig i en situation, hvor et kabel kan forhindre hele kontoret i at printe ud.

Denne model fra Brother får rosende ord med på vejen i test for den sikre oplevelse, printeren giver brugeren. Der er indbyggede sikkerhedsprogrammer, som giver dokumentsikkerhed og sikker brugeradgang på selv større arbejdspladser. Herudover betjenes printeren let med den 4,5 cm store touchskærm, som giver god brugervenlighed.

Alt i alt får man masser af printer for pengene, når man vælger denne model fra Brother. Printeren er utrolig effektiv, og de ekstra store tonere gør, at man holder udgifterne så langt nede som muligt. Dermed er dette en perfekt printer til en mindre virksomhed, der har behov for kvalitetsfyldte print, der bliver skabt hurtigt og effektivt.

Specifikationer:

 • Laserprinter til print i A4-format
 • Printer op til 46 sider pr. minut
 • Kapacitet: 570 papirark
 • Gode tilslutningsmuligheder: USB, LAN, WiFi, AirPrint (Apple) og Google Cloud Print
 • Smart touchskærm for god brugervenlighed
 • Dimensioner: 40x29x40 cm – vægt: 13 kg

6. HP Officejet Pro 8022 – Printeren til dig der printer i hjemmet

 • 4,9/5 Printerland.co.uk
 • 4,8/5 Google forbruger anmeldelser
 • 4,8/5 Prisjagt.dk

HP Officejet Pro 8022 - Printeren til dig der printer i hjemmet

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.202,00 DKK
1.258,00 DKK

Og nu til en lidt billigere printer – uden at gå ned i kvalitet, overhovedet. HP Officejet Pro 8022 er et sandt mesterværk.

Printeren er anmelder- og forbrugerrost. Printeren kan alt hvad du ønsker den skal og udfylder dit behov.

HP gør det igen

Med et utroligt hurtigt print, et væld af funktioner og en billig pris. Er denne printer med til at udbygge HP’s position som markedsleder. De har dog Canon og andre producenter lige i hælene.

Printeren er udstyret med 4 kassetter med 1 af hver af grundtonerne cyan, magenta, gul og sort. Derfor får du altså et print i høj kvalitet og med alle farver tilgængelige på spektret.

Derudover kan printeren forbindelses til din smartphone, hvorfor du kan printe direkte fra din smartphone eller tablet.

Designet til at spare dig tid

Printeren er produceret til at spare dig tid. Kedelig printer tid hvor man alligevel bare står og venter. Først og fremmest kan printeren printe 20 sider i minutter. Derudover kan den eliminere gentagelses opgaver ved brug af Smart Tasks.

Derudover kan du også scanne til alle dine Cloud software systemer, e-mail og meget andet. Printeren er ligeledes udstyret med en touchskærm der tilbyder et væld af funktioner.

Med et anbefalet forbrug på max 800 sider om måneden er denne printer ideel til dig der mangler en printer til hjemmet eller det lille kontor.

Den bedste printer i testen. Ihvertfald en af dem.

Videopræsentation:

 

Specifikationer:

 • Højde: 23,4 cm
 • Bredde: 46 cm
 • Dybde: 34,1 cm
 • Vægt: 8,2 kg
 • Type: Blækprinter
 • Wi-fi tilslutning
 • Farveprint
 • Papirkapicitet: 225 ark

7. Canon Pixma Pro-100S – Den meget roste printer

 • 5/5 stjerner – Alphr.com
 • 4/5 stjerner – Pcmag.com
 • 4,5/5 stjerner – Techradar.com
 • 5/5 stjerner – Expertreviews.co.uk
Canon Pixma Pro-100S - Den meget roste printer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.499,00 DKK
5.162,53 DKK

 

Canon Pixma Pro-100S er en printer, som er blevet testet grundigt af flere forskellige testkilder, hvis fagområde alle er elektronik, og derfor er validiteten af disse testresultater af denne printer meget høj. Canon Pixma Pro-100S får udelukkende positive anmeldelser.

Ny og moderne printerteknologi

For at skabe det bedste resultat hver gang har denne model hele 8 forskellige blæktyper. Disse 8 blæktyper har individuelt farvestof, hvilket er det, som giver noget af den mest præcise farvesammensætning og dermed også et yderst imponerende resultat. Denne moderne teknologi slår de ældre printere med flere længder, hvis vi kigger på kvaliteten af printet.

Canon Pixma Pro-100S er selvfølgelig også en moderne printer, som derfor også fungerer nemt og bekvemt med en wi-fi-tilslutning. På denne måde giver det anledning til at anvende modellen med både PC, mobiltelefonen, tablet samt andre wi-fi-apparater.

Canon Pixma Pro-100S kan printe A3-format, hvilket klart er en fordel.

En moderne printer, hvor kvaliteten er høj

Canon Pixma Pro-100S får ikke kun gode anmeldelser for dets gode evne til at printe, hvilket dog er det vigtigste. Prisen på denne model er nemlig også rigtig god, hvis man sammenligner kvaliteten med andre printere.

Kvaliteten er som tidligere nævnt rigtig fin, men du skal dog ikke forvente et helt fantastisk godt resultat. Printeren er rigtig god til prisen, men kan selvfølgelig ikke måle sig med professionelle printere. Dog er kvaliteten så god, at eksperterne mener, at du godt kunne printe et billede og hænge op, uden at du kan se, at det er noget, du selv har printet.

En god printer til amatørfotografen

Printeren bliver blandt andet anbefalet som en ganske fornuftig printer til at printe billeder til privatbrug. Så hvis du er glad for at tage billeder, men ikke føler, at du har udstyret til at få printet dem, så kunne denne printer være et rigtig godt bud!

Specifikationer:

 • Højde: 21,5 centimeter
 • Bredde: 38,5 centimeter
 • Dybde: 68,9 centimeter
 • Vægt: 19,7 kilo
 • Type: blækprinter
 • Wi-fi-tilslutning
 • Kommunikerer med telefon, tablet og computer
 • Mulighed for farveprint: ja
 • Størst muligt printformat: A3
 • Papirkapacitet: 150 ark

8. Canon Pixma iX6850 – Blækprinter – Den simple og effektive printer

Har du et meget stort behov for at printe flotte illustrationer på større formater som A3, så kan du næsten ikke komme udenom denne printer fra Canon, der virkelig leverer fantastiske udskrifter! Vores klare favorit, hvis det udelukkende handler om fotos og illustrationer, og en nævneværdig printer i den store printer test!

 

Canon Pixma iX6850

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.454,00 DKK

Denne model er topscorer hos en række anerkendte testmagasiner, hvilket primært skyldes at denne printer kan klare de store formater, som mindre printere i denne prisklasse ellers normalt må melde pas på. Her er i høj grad tale om en special-printer, der bruger blækpatroner til at skabe fantastiske, billedlige resultater, der næsten kan hænges op på din væg!

En basal printer med print i fantastisk kvalitet!

Canon Pixma iX6850 er en printer, der virkelig har fokus på fantastiske print. Det skal ikke nødvendigvis gå hurtigt, og den skal ikke kunne alt muligt fancy: Den skal printe flotte fotos og illustrationer i høj kvalitet!

Den fantastiske printer fra Canon kan klare de mest krævende udskriftsopgaver, og den kan printe op til A3 format, hvilket er imponerende i denne kompakte printer! Derudover printes fotos i 10×15 format, og der kan printes til kanten af papiret, hvilket er en lækker detalje!

En printer fra Canon er målrettet dig, der elsker at printe dine yndlingsskud ud på papir af høj kvalitet, og det er heller ikke den mest økonomiske printer i verden. Blækforbruget ligger da trods alt omkring normalen, og du kan med fordel holde printeren i standby tilstand, da der går lidt blæk til spilde, hvis du tænder og slukker printeren i utide!

Canon Pixma iX6850 har en brugervenlighed, der er i top, og du vil ikke opleve forståelsesproblemer, når du skal benytte denne basale printer! Du får derudover mulighed for trådløs tilslutning, ligesom at det generelle strømforbrug er meget lavt – et kæmpe plus for din elregning!

Alt i alt er Canon Pixma iX6850 en fantastisk printer til dig, der printer mange større illustationer og billeder, og til dig der kun vil have det bedste af det bedste, når det handler om udskriftskvalitet. En lækker fotoprinter, der bestemt fortjener en placering som nr. 5 i vores store printer test!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • En budgetvenlig printer
 • Ekstremt flotte udskrifter
 • Kan udskrive formater op til A3
 • God brugervenlighed
 • Kan tilsluttes både trådløs og kablet netværk

9. Epson Expression Premium XP-6100 – Multifunktionalitet for alle pengene

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor multifunktionsprintere, og hvis du er ligeglad med, om prisen dermed også er meget høj, så er Epson Expression Premium XP-6100 helt sikkert den rette printer til dig! Der er ingen tvivl om, at dette er én af de bedste printere i vores store printer test, og vi tøver ikke med at kåre denne printer til at være i en klasse for sig!

 Epson Expression Premium

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Epson har begået en vaskeægte genistreg med denne printer, der printer både billeder og tekster i knivskarp kvalitet, der simpelthen ikke kan fås bedre, og du får nem og overskuelig betjening ved hjælp af den indbyggede touchskærm. En Premium model til en Premium pris, som vi dog selv er villige til at give her hos Bedste10!

En verdensklasse printer der kan alting til perfektion!

Når man tester 4-i-1 printere, så fokuserer man meget ofte på én bestemt ting, som printeren gør ekstraordinært godt, men dette kan man simpelthen ikke med Epson Expression Premium! Denne printer klarer kopiering, scanning, print og fax til perfektion, og du er garanteret de bedste print til hver en tid!

Epson Expression Premium XP-6100 er en ganske hurtig printer, da den kan klare én A4-side hvert 4. sekund. Herudover kan du printe ark ud, uanset hvor i verden du står, da du kan sende en mail til printeren, som så bliver skrevet ud – dét er fremtiden i aktion!

Epsons geniale printer kan naturligvis både printe almindelige A4-ark, ligesom den kan printe på fotopapir i lige så høj kvalitet, som de gør i fotobutikkerne. Vi var blæst tilbage i sædet, da vi så resultaterne – du har helt sikkert noget at glæde dig til, hvis du vælger at købe denne printer!

Herudover har printerens scanner en opløsning på hele 4.800 x 4.800 DPI, hvilket virkelig er i top for en multifunktionsprinter! Dermed kan du nemt scanne alt fra billeder til detaljerede dokumenter i professionel kvalitet, således at alle detaljer er tydelige på dit indscannede billede.

Smarte tilslutningsmuligheder – som taget ud af fremtiden!

Som man kan forvente fra en printer af denne kaliber, så går du bestemt ikke ned på tilslutningsmuligheder, der er som taget ud af en fremtidsfilm! Du kan nemlig printe på flere måder end nogensinde før, hvilket vi bare klapper i vores hænder over i den store printer test!

Du kan først og fremmest printe fra computeren via både USB-kabel og trådløst netværk, og herudover kan du også printe direkte fra din smartphone med den smarte iPrint1-app, som Epson har gået lavet. Mulighederne stopper dog ikke der, da Epson Expression Premium, som tidligere skrevet, kan modtage mails, s

om den således printer med det samme! Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at kunne printe det, du måtte sidde med i hænderne – hjemme eller i udlandet!

Der er ingen tvivl om, at dette er en printer for dig, der virkelig går op i kvalitet, hurtighed og smarte funktioner, der bare skal virke i din printer! Epson Expression Premium XP-830 er i en klasse for sig selv, men det må prisen dog også siges at være. Dermed får den ”kun” en 8. plads i vores store printer test, selvom kvaliteten ikke er til at tage fejl af!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 14 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 11 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

10. HP Officejet 3833 – billig kontorprinter

HP Officejet 3830

Endnu en billig printer i vores store printer test er HP Officejet 3833, der kan fås helt ned til under 500 kr! Det er en perfekt printer til dig, der ikke printer så meget, men omvendt har brug for en multifunktionel printer, der kan det, den skal.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

HP Officejet 3833 har ikke blot klaret sig godt i vores store printer test – den har også høstet gode karakterer hos både danske, såvel som udenlandske tests, hvor den faktisk ligger i toppen af testen på trods af den lave pris. Du får altså utrolig meget printer for pengene, hvis du vælger denne solide model fra HP!

4-i-1 printer til de mest basale printeropgaver

HP Officejet 3833 er ikke en af de mest avancerede printere på markedet, men den klarer de opgaver, som du sætter den til, på ganske fornuftig vis. Du får ikke den mest effektive printer, men du får en prisvenlig 4-i-1 printer, der ikke falder igennem – imponerende, hvis du spørger os!

HP Officejet 3833 klarer både kopiering, scanning, print og fax fornuftigt, og til den pris kan man simpelthen ikke undgå at blive imponeret. Du får en let og intuitiv brugerflade, der er let at bruge i hverdagen, og alt i alt klarer denne printer sig fantastisk i vores store printer test!

Udover de solide funktioner, så får du også alle de tilslutningsmuligheder, som de meget dyrere konkurrenter har implementeret. Det vil sige, at du let kan printe fra din computer over dit trådløse netværk, og du kan også printe fra din smartphone via HP ePrint-appen, hvis du har brug for dette.

HP Officejet 3833 kan klare op til 480 sider i sort/hvid eller 330 sider i farve ud fra de fornuftige blækpatroner, der er også er ganske billige i indkøbspris. Herudover har den indbyggede scanner en opløsning på 1.200 DPI, hvilket er mere end rigeligt til hverdagsbrug!

HP Officejet 3833 lander altså på 9. pladsen i vores store printer test, hvor den særligt henvender sig til dig, der bare gerne vil have en printer, der gør det, den skal, og som er virkelig billig i forhold til de funktioner, som du får med i det kompakte design. En budgetvenlig printer, der fortjener ros i den store printer test!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 8,5 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 6 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

11. Canon Pixma MX475 – Blækprinter

Hvis du leder efter en kanon printer til den mindre husholdning, der ikke printer alt for meget og alt for ofte, så går du bestemt ikke galt i byen med Canon Pixma MX475! Denne utrolig billige printer er hverken verdens hurtigste eller scorer højt i kvaliteten, men det er en bund solid printer, som gør det, den skal!

Canon Pixma MX535 printer

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Canon Pixma MX475 er blevet anbefalet som et godt køb i det svenske magasin pcforalla.se, der er eksperter i test af tilbehør til din computer – og vi er heller ikke sen til at hoppe med på den vogn her hos Bedste10.dk! Du får en billig multifunktionsprinter, der har alle de nødvendige funktioner – men til en brøkdel af den pris, du betaler for et dyrere alternativ!

Kompakt design med alle de nødvendige funktioner

Med Canon Pixma MX475 får du en utrolig kompakt printer, der kan stå i ethvert hjørne uden at tage hverken plads eller opmærksomhed, men du ofrer ikke funktionaliteten, som man ellers normalt er nødt til, når man har en meget kompakt printer!

Canon Pixma MX475 er en multifunktionsprinter, der scanner, kopierer, printer og faxer helt op til 30 ark pr. arbejdsgang. En fuldt udstyret printer, der, på trods af prisen, sagtens kan konkurrere med meget dyrere printere på både kvalitet og hastighed!

Udover den kompakte pakke, så er vi også meget imponeret af, at du med denne printer fra Canon får alle de tilslutningsmuligheder, der ellers ikke normalt følger med i en printer til denne pris! Du kan tilslutte fra din computer via WiFi, men du kan også printe og scanne direkte fra mobilen ved hjælp af en tilknyttet app. Det er altså en fremtidssikret printer, som helt sikkert ikke vil skuffe dig!

Det eneste minus, som vi har kunnet finde ved Canon Pixma MX475 er, at den har et relativt højt forbrug af blæk på de forskellige opgaver. Netop derfor er det en printer, der bedst kan anbefales til den mindre husstand, der sjældent bruger printeren, men som er glad for at have muligheden for at gøre det!

Canon Pixma MX475 kommer ind på en respektabel 6. plads i vores store printer test, og du får virkelig mange funktioner for prisen i denne prisbillige printer! Den scorer godt på pris og funktioner, mens den dog bruger mere blæk end konkurrenterne. Den perfekte printer til den mindre husstand, og en værdig kombattant i vores store printer test!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • En fantastisk god printer til en billig pris
 • Indbygget scanner, kopi og fax
 • Kompakt design
 • Skanner op til 30 ark på en gang
 • Trådløst netværk og udskrift fra mobil via app

12. HP Color LaserJet Pro M254dw – hurtig farvelaserprinter

På 7. pladsen i vores store printer test finder du HP Color LaserJet Pro M252dw, der er endnu en rigtig god printer, hvis du står og mangler en ny til hjemmekontoret, hvor både effektivitet og kvalitet skal være i top! En billig laserprinter, der giver dig smæk for skillingen!

 HP Color LaserJet Pro M252dw

 

HP LaserJet Pro har fået mange rosende ord med på vejen, hvor den bl.a. er blevet kåret som bedst i test hos flere testmagasiner samt har fået klap på skulderen fra flere udenlandske testsider – og man forstår godt hvorfor! Her hos Bedste10 er vi også imponeret af effektiviteten og kvaliteten af udskrifterne, og det er en printer, vi også sagtens kunne bruge på vores kontor!

Professionel kvalitet i et hurtigt tempo

Denne laserprinter fra HP leverer fantastisk, når det drejer sig om udskriftkvalitet og det tempo med hvilket, du kan printe sider med! Du kan let printe omfattende tekstmængder, uden at det tager en eftermiddag, og resultatet er stabilt og godt.

HP LaserJet Pro kan printe op til 18 sider pr. minut, og dette gælder både for print i sort/hvid og print i farve, der ellers normalt tager længere tid. Dermed får du en effektiv printer, der vil imponere dig på hastigheden – og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, der er helt i top!

Noget af det mest irriterende er at skulle skifte papir hele tiden, fordi kapaciteten er meget lav, men dette er ikke tilfældet for HP LaserJet Pro, der har plads til hele 150 A4-ark, ligesom der er plads til 100 ark i udbakken. Dermed skal du aldrig bekymre dig om ark på hele dit kontor igen – en lækker detalje, som du vil blive glad for!

HP Color LaserJet Pro M252dw bruger 4 forskellige laserpatroner: Sort, Cyan, Gul og Magenta, som holder i lang tid, hvis du ikke printer romaner ud hver eneste dag! Her klarer en laserprinter sig bedre end en blækprinter – en fordel, hvis du vil holde udgifterne nede!

Gode tilslutningsmuligheder – helt uden opsætning!

Der er ingen grænser for, hvordan du kan printe dine dokumenter og billeder ud i 2020, og HP LaserJet Pro er helt med på noderne i den store printer test! Du kan nemlig koble til computeren via trådløst internet eller USB-kabel, ligesom du kan printe direkte fra din tablet eller smartphone uden opsætning!

HP LaserJet Pro er nemlig udstyret med en NFC-forbindelse, som automatisk kan forbinde til dine smarte enheder, og dermed sparer du både tid og besvær ved at slippe for en besværlig opsætning!

Alt i alt må HP Color LaserJet Pro M252dw siges at være en virkelig solid laserprinter til det mindre hjemmekontor, der har et solidt og alsidigt printerbehov. Du får flotte udskrifter, der bliver printet hurtigt og effektivt, og det er også derfor, at vi har været imponerede over denne billige printer i den store printer test!

Specifikationer:

 • Farvelaserprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 18 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 18 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

Nogle gode råd til valg af printer og printertype

Selvom man den dag i dag kan få printere helt ned til nogle få hundrede kroner, kan det alligevel godt betale sig at overveje dine behov og forventninger, inden du går ud og bruger dine surt opsparede penge. F.eks. kan man ofte sige, at de billigste printere er blækprintere med relativt små blækpatroner, som skal skiftes stort set med det samme. Disse demo-patroner bliver der faktisk spekuleret i, således at du er nødt til at investere i de dyre blækpatroner, som fabrikanterne tjener meget på. Dermed skal du ikke købe en billig printer, hvis du har et stort behov for at printe – mens du omvendt kan spare penge ved at købe en billig printer, hvis du meget sjældent bruger den alligevel.

Hvis du har det, man kan kalde for et moderat printbehov, så kan det helt sikkert betale sig at kigge på blækforbruget i den printer, du måske har tænkt dig at købe. Grunden til dette er, at dette forbrug kan variere meget, og blækpatronerne varierer utrolig meget i pris, når man ser på de forskellige mærker. Dermed skal du vurdere, hvorvidt din påtænkte printer kan betale sig i længden målt ud fra dit forbrug!

Laserprinteren er blevet markant billigere

Som vores store printer test sikkert har vist dig, så er de forskellige sort/hvid laserprintere faldet voldsomt i pris over de sidste par år, og hvis du ikke har brug for hverken farve eller ekstraordinær grafik, så er disse billige laserprintere bestemt en tanke værd! Toneren i en laserprinter er dog ofte noget dyrere end en almindelig blækpatron – men det udjævner sig med tiden, fordi de holder længere og bruger mindre toner pr. side!

Generelt kan man sige, at hvis du printer virkelig mange sider ud hver dag – måske i din lille virksomhed eller lignende – så bør du nok købe en laserprinter pga. de lavere udgifter pr. udskreven side. Det er dog værd at bemærke, at blækprinterne langsomt nærmer sig laserprinterne, når det kommer til både budget og power – og derfor skal du nøje undersøge de forskellige modeller i forhold til dine behov!

I vores artikel har vi fremhævet nogle gode laserprintere, som har klaret sig godt i vores store printer test, og disse har også den bedste balance mellem pris og kvalitet. De er en anelse dyrere, men til gengæld er de hurtigere, billigere og mere pålidelige. Omvendt er laserprinteren sjældent ligeså skarp i udskriftskvalitet som den klassiske blækprinter – så hvis det er fotos og flot grafik, som du vil skrive ud, så bør du ikke vælge en laserprinter!


Kend de 3 forskellige printertyper

Skal du vælge laserprinter eller blækprinter? Skal du udskrive meget i farve eller kun i sort/hvid? Disse spørgsmål bør du stille dig selv, når du skal vælge din nye printer!

Overordnet set er der dog 3 typer af printere, som du kan læse lidt mere om her:

 • Laserprinter
  En laserprinter er meget ofte billige, når det gælder udskrift i sort/hvid. Dermed skal du bestemt vælge en laserprinter, hvis du udskriver større mængder af tekst, hvor du ikke behøver den store grad af grafik eller andre elementer.
  Herudover printer en laserprinter hurtigere end en inkjet, fordi den bruger toner i stedet for blækpatroner. Du kan sagtens bruge en farve-laserprinter til at printe farvegrafik og fotos, men du får ikke helt den samme kvalitet, som du får hos inkjetprinterne.
 • Inkjetprinter
  Hvis du gerne vil printe både grafik, billeder og andet blandet indhold, så bør du helt sikkert vælge en inkjetprinter. Inkjet klarer sig langt bedre på disse områder, end en laserprinter gør! Herudover fylder en inkjetprinter ofte noget mindre, end en laserprinter gør.
  Generelt hedder det, at en fotoprinter er en inkjet, og de kan ofte printe de mest normale fotoformater, som f.eks. kunne være 10×15 cm, der er en helt klassisk størrelse.
 • Multifunktionsprinter
  Langt de fleste vil nok vælge at købe en multifunktionsprinter, da denne netop har alle de funktioner, som du har brug for, i én samlet pakke. Du kan både kopiere, scanne og printe, og de kan fås som både laser- og inkjetprintere. Meget ofte er der gode tilbud at hente på denne type af printere, da de er meget populære og mange i antal, og langt de fleste vil have stor glæde af både scanning og kopiering på en sådan printer!
  Hvis du har brug for scanning og kopiering i højere kvalitet, så kan det dog bedst betale sig, at du vælger individuelle maskiner i stedet for en multifunktionel alt-i-en løsning!

Gode råd omkring blækprintere og/eller foto-blækprintere

Hvis du har valgt at gå efter en blækprinter som det næste skud på stammen, så har du sikkert også opdaget, at du både kan vælge en almindelig blækprinter eller en blækprinter, der også kan printe fotos. Med en foto-blækprinter kan du printe billeder af meget høj kvalitet, som ligner den kvalitet, som du ellers skal i en professionel fotobutik for at få lavet. Der er dog ingen tvivl om, at din hjemmeprinter har svært ved at hamle helt op med fotobutikkerne, så en foto-blækprinter er mest til dig, der går lidt op i fotografering i hverdagen.

En blækprinter er ikke nødvendigvis ”bare” en printer længere!

Nøjagtig som din smartphone, der både er telefon og giver dig brugbare apps, så har blækprinterne også udviklet sig til at blive multifunktionelle printere, der kan rigtig mange forskellige ting! Det klassiske eksempel er blækprinteren, der er udstyret med både scanner og kopimaskine. Disse funktioner bruger man måske ikke hver dag, men de er virkelig rare at have, når man pludselig har behovet. F.eks. kan du let og hurtigt scanne dine familiebilleder ind på computeren, ligesom du hurtigt kan lave en kopi af dine noter på den multifunktionelle printer. Derfor bør du overveje, hvorvidt du kun har brug for en almindelig blækprinter, eller om du på et tidspunkt får brug for de andre funktioner – det kan blive dyrt, hvis du pludselig står og mangler dem!

Tilslutningsmulighederne til en blækprinter er mange…

Da vi lever i det 21. århundrede, så er det naturligvis blevet standard i de fleste blækprintere, at du kan tilslutte den til dit trådløse netværk i hjemmet, således at du ikke behøver at rive din computer ud af stikket for at komme til at printe noget ud. Det kræver dog, at du netop har et trådløst netværk med en router – men det har de fleste efterhånden! Herudover har mange blækprintere i dagens Danmark også mulighed for at få forbindelse direkte til internettet. Dermed kan du let sende indscannede dokumenter direkte til din mail, så du ikke behøver en computer ved hånden for at scanne et dokument, som du skal bruge på arbejdet. Fagre nye verden, siger vi bare!

Selvom printerne er blevet smarte, så kan du dog stadig altid vælge at tilslutte din printer ved hjælp af USB, hvis du ikke er så meget for hele det trådløse virak – det er nok ikke noget, der ændrer sig alt for meget med tiden!

Den rette vedligeholdelse af en blækprinter

Som med alt andet elektronik i denne verden, så skal din blækprinters dyser også jævnligt vedligeholdes, således at de hele tiden udskriver dine dokumenter med den skarphed, som du ønsker og forventer. Dette er dog ikke noget at ryste i bukserne over, da blækprinteren automatisk renser dyserne – også selvom den ikke har været i brug i lang tid. Blækpatroner kan godt miste noget af deres blæk, hvis du ikke bruger dem ret ofte – blæk er en væske, som stille og roligt fordamper, men frygt ej: Dette sker over laaaang tid!

Køb altid, så du har en ekstra blækpatron i ærmet!

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for blæk, når man virkelig skal bruge en fed udskrift, som skal leveres efter et par timer – og netop derfor skal du altid købe minimum én ekstra blækpatron hver gang, du mangler blæk. Meget ofte får du også et godt tilbud, hvis du køber flere blækpatroner på én gang, så det giver mange gange sig selv, at det er det bedste at gøre! Blækpatroner kan holde i mange år, så længe de stadig er i deres plastikforsegling; så der sker ikke noget ved, at du køber patroner på denne måde.

Med disse gode råd i hånden omkring de forskellige printertyper og vedligeholdelse af disse, så vil vi lade det være op til dig, hvilken printer du skal vælge at købe. Vi håber virkelig, at vores store printer test har været med til at hjælpe dig godt på vej mod den rette nye printer til dine behov – det har været en fornøjelse at teste printerne på dine vegne! Vores test af printer, har vi fået hjælp af billigdråber, til at finde de bedste printer på tilbud

FAQ

Hvilke Printer er bedst i test?

Canon TS8350 er nummer 1.
Canon Maxify MB5150 er nummer 2.
Brother HL-L6300DW er nummer 3.
Brother MFC-L3750CDW er nummer 4.
Hvordan testes printere?

Printere vurderes på deres evne til at printe, forskellige funktioner og papir typer. Ydermere testes de på deres funktion til at printe med farve og sort patroner, derudover om det er en laserprinter eller blækpatron printer. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.
Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny printer?

Vi hos Bedste10.dk anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har i forhold til papir, om det er til erhverv eller privat forbrug. Derudover skal du overveje om du skal bruge en farve printer, eller om den skal kunne gå på wifi. Derudover skal du overveje dit budget til en printer, da der er stort forskel på en printer til 500kr og en til 2.000 kr.

 

Denne side er anmeldt af: Magnus C. Møller Rating 10/10