Printer test-guide:
De 9 bedste printere ifølge anmeldelser og eksperter

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

9 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt vigtigt at have en printer i sit hus – selvom mere og mere kommunikation foregår ved hjælp af internettet. En printer er den dag i dag blevet et multiværktøj, som du både kan bruge til at printe og kopiere med, og du kan bruge den til et væld ting – som f.eks. at udskrive billeder i høj kvalitet til en brøkdel af den pris, du skal give i en professionel fotobutik!

Markedet for printere er blevet meget mere omfattende de sidste 5 år, og de fleste printere kan nu alle mulige forskellige ting, som passer til forskellige målgrupper. Er du f.eks. studerende, så er der en billig printer, der nemt klarer print og kopiering, mens den større familie måske har behov for en netværksprinter, der kan tilsluttes via det trådløse netværk. Hvis du er en smule forvirret og føler, at du er faret vild, så frygt ej: Du er bestemt ikke den eneste.

Af denne grund har vi valgt at lave en dybdegående og særdeles omfattende printer test-guide, så du kan vælge din nye printer ud fra vores liste over de 13 bedste printere 2022! På vores liste er der med garanti en printer, der passer til lige netop dine behov, så læs blot videre og bliv klogere på den store verden af kvalitetsprintere.

Vores favorit printere

HP Laser 107w
Lager
God værdi for pengene

HP Laser 107w

Gå til bedste pris
1.246 Kr. hos ComputerSalg A/S
Se vores anmeldelse
Lager
Bedste printer til kontoret

Canon MaxifyMB5150

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
HP OfficeJet Pro 7740
Lager
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser

HP OfficeJet Pro 7740

Gå til bedste pris
3.383 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
HP OfficeJet Pro 8022e
Ukendt Lager
God hjemmeprinter

HP OfficeJet Pro 8022e

Gå til bedste pris
1.399 Kr. hos PROconsult Data A/S
Se vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
1.399 Kr. hos PROconsult Data A/S
Ukendt Lager
Epson Ecotank ET-M3170 printer
Lager
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser

Epson Ecotank ET-M3170 printer

Gå til bedste pris
3.383 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Brother HL-L6300DW
Lager
TIL DET STORE KONTOR

Brother HL-L6300DW

Gå til bedste pris
3.512 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Canon Pixma iX6850
Ukendt Lager
SIMPEL OG EFFEKTIV PRINTER

Canon Pixma iX6850

Gå til bedste pris
1.495 Kr. hos Scandinavian Photo
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager
Epson Expression Premium XP-6100
Lager
God premium model

Epson Expression Premium XP-6100

Gå til bedste pris
1.100 Kr. hos Proshop.dk
Se vores anmeldelse
Lager
HP Color Laserjet Pro M255DW
Lager
Bedst til alsidige printbehov

HP Color Laserjet Pro M255DW

Gå til bedste pris
1.801 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af printere, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

2. februar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 9 bedste hjemmeprintere i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte printere

God værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HP Laser 107w - en kompakt printer, der leverer

 • 4,4 stjerner ud af 5 hos Google Shopping
 • 4,3 stjerner ud af 5 hos Amazon

Hvis du ønsker en kompakt printerløsning, som stadig leverer kvalitet, så kan det være HP Laser 107w, som du mangler i dit hjem. Den printer i en flot og skarp sort farve, så du får gode resultater igen og igen.

HP Laser 107w
God værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på HP Laser 107w:

 • Wi-Fi-udskrivning med HP smart app
 • Designet til at passe ind hos alle virksomhed
 • Duplex-udskrivning

Mere om HP Laser 107w

SPECIFIKATIONER

 • Type: Laser
 • Papir kapacitet: 150
 • Lydstyrke: 53 dB
 • Maks. printopløsning: 1200 x 1200 dpi
 • Printhastighed: 20 ppm

HP Laser 107 er blevet anmeldt af forbrugere på både Amazon og Google Shopping. På begge sider bliver printeren rost for at være et økonomisk valg samt nem at sætte op og at benytte.

Den har et brugervenligt kontrolpanel, den er stille i brug og fylder ikke meget. Du kan nemt forbinde den med dit WiFi eller dine smart-enheder for hurtig printning.

Fordele og ulemper ved HP Laser 107w

Fordele

 • Kan printe på forskellige papirformater
 • Opretter nemt forbindelse til Wi-Fi, eller du kan printe fra din telefon
 • Printer opgaven hurtigt

Ulemper

 • Der er ikke nogen scan og kopi-funktion
Bedste printer til kontoret test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Canon MaxifyMB5150 - effektiv multifunktions-farveprinter

 • Google forbruger anmeldelser: 4,5 ud af 5
 • Trustedreviews.com: 4,5 ud af 5
 • Expertreviews.com: 4 ud af 5

En utroligt effektiv multifunktions-farveprinter, scanner, fax og kopimaskine. Denne printer dækker alle forventninger til en kontor-printer og kan klare helt op til 1500 print om måneden.

Printeren er rost af mange magasiner og tech-testende virksomheder. Især bliver den anbefalet til forbrugeren der printer meget i hjemmet, eller sidder på et mindre kontor.

Canon MaxifyMB5150
Bedste printer til kontoret

Dagens bedste priser og tilbud på Canon MaxifyMB5150:

 • op til 1500 print om måneden
 • Hurtigt print
 • Nem opsætning

Mere om Canon MaxifyMB5150

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 250
 • Lydstyrke: 43 dB
 • Maks. printopløsning: 4800 x 2400 dpi
 • Printhastighed: ?

Med sin hastighed på 24 ipm ved sort/hvid er denne printer utroligt hurtig, og sørger for at dine dokumenter er klar få sekunder efter du har trykket print.

Printeren understøtter print fra alle devices. Smartphones, tablets, computere osv. Som noget helt ekstraordinært kan du scanne og printe direkte fra enheder med software som Google Drev, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og mange flere.

Den er ligesom ovenstående printer også udstyret med en flot touchskærm der betyder at skærmen har et væld af muligheder. Den er ligeså meget brugervenlig.

Dette er ekstremt brugbart, da du ikke behøver sende ”jobbet” til printeren, men blot kan åbne dit drev fra printeren og printe direkte derpå.

Som en lille ekstra feature kan printere også scanne begge sider af dokumentet. Du behøver altså ikke tænke på hvilken vej du vender dokumentet.

Med denne printer får du en printer, med et meget lavt energiforbrug på kun 0,2 kWh. Derudover er det individuelle udskiftelige farvepatroner, hvorfor du kun skal skifte den blå, hvis den blå er løbet tør.

Med en kapacitet på 250 ark, kan du blot lægge papirer i din printer uden at bekymre dig om, indenfor den nærmeste tid, om den er tom.

En virkelig lækker printer, der er helt perfekt på det lille kontor, eller i hjemmet hvor I printer meget.

Prisvenlig

95

Anmeldelser

75

Kapacitet

95

Kraft

80

Alsidighed

90

Fordele og ulemper ved Canon MaxifyMB5150

Fordele

 • Stor faxhukommelse
 • Duplex scan og print
 • Nem opsætning af WIFI til flere enheder

Ulemper

 • Printkvaliteten kunne være bedre

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Canon MaxifyMB5150
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HP OfficeJet Pro 7740 - god til at printe billeder

 • 4,3 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser
 • 8,5 ud af 10 på Revoo

Denne printer er en vanvittig populær printer til det mindre kontor eller dig der ønsker en super god printer i hjemmet. Det er en blækprinter med alle de essentielle funktioner: Print, kopiere, scanne og faxe. Mange mener at denne printer, henvender sig til forbrugere, som elsker at printe billeder.

Printeren kan printe billeder uden kant i helt op til A3-størrelse. Og med automatisk dokumentføder, bliver arbejdet meget lettere. Og apropos den automatiske dokumentføder på 35 sider, som kan håndtere dokumenter på op til 21,6 cm x 35,6cm, hvorfor du kommer ekstremt hurtigt igennem dubleksopgaver.

HP OfficeJet Pro 7740
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser

Dagens bedste priser og tilbud på HP OfficeJet Pro 7740:

 • Alt-i-en
 • Printer op til A3
 • Brugervenlig og intuitiv

Mere om HP OfficeJet Pro 7740

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 250
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 65 dB
 • Maks. printopløsning: 4800 x 1200 dpi
 • Printhastighed: 34 ppm

Med en indbygget touchskærm, som er utrolig brugervenlig og intuitiv, er genvejene nemmere og tidsbesparende. Den minder meget om en smartphones touchskærm.

Som noget helt unikt, medfølger der en ekstra 250-arks papirbakke, hvorfor det er muligt at forøge papirkapaciteten til 500 ark. 500 print er utroligt meget, og gør at du ikke behøver bekymre dig om en fremtidig opfyldning.

Fremtiden indenfor printere bliver uden tvivl at kunne printe direkte fra din tablet eller smartphone, da denne altid er ved hånden og er nem at betjene og beordre til at printer. Og selvfølgelig kan denne HP Officejet Pro 7740 også det, faktisk kan den det ekstremt godt og behandlingstiden er meget lav.

Men hvorfor er printeren så god til virksomheder? Det er den fordi det er muligt at printe fx marketingsmateriale i op til A3-størrelse uden kant. Dette er ekstremt undervurderet, da virksomheder som regel tager fat i en grafisk designer, der tager 500kr i timen for at printe og producere dit materiale.

Dommen lyder: Det er en super fin printer, som absolut er pengene værd. Især er den god til den kreative der ønsker at udtrykke sig via billeder på print, eller til personen som arbejder med grafisk design.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

90

Kapacitet

95

Kraft

90

Alsidighed

90

Fordele og ulemper ved HP OfficeJet Pro 7740

Fordele

 • Rigtig godt patronsystem med lav pris pr. print
 • Kan oprette forbindelse med Ethernet, WIFI og direkte trådløs
 • God tekstkvalitet

Ulemper

 • Relativt stor og tung

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om HP OfficeJet Pro 7740
God hjemmeprinter test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HP OfficeJet Pro 8022e - mange funktioner til en god pris

 • 4,9/5 Printerland.co.uk
 • 4,8/5 Google forbruger anmeldelser
 • 4,8/5 Prisjagt.dk

Og nu til en lidt billigere printer – uden at gå ned i kvalitet, overhovedet. HP Officejet Pro 8022 er et sandt mesterværk.

Printeren er anmelder- og forbrugerrost. Printeren kan alt hvad du ønsker den skal og udfylder dit behov.

Med et utroligt hurtigt print, et væld af funktioner og en billig pris. Er denne printer med til at udbygge HP’s position som markedsleder. De har dog Canon og andre producenter lige i hælene.

Printeren er udstyret med 4 kassetter med 1 af hver af grundtonerne cyan, magenta, gul og sort. Derfor får du altså et print i høj kvalitet og med alle farver tilgængelige på spektret.

 

HP OfficeJet Pro 8022e
God hjemmeprinter

Dagens bedste priser og tilbud på HP OfficeJet Pro 8022e:

 • Hurtigt print
 • Rigtig godt design
 • Touchskærm

Mere om HP OfficeJet Pro 8022e

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 225
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 62 dB
 • Maks. printopløsning: 1200 x 1200 dpi
 • Printhastighed: 25 ppm

Derudover kan printeren forbindelses til din smartphone, hvorfor du kan printe direkte fra din smartphone eller tablet.

Printeren er produceret til at spare dig tid. Kedelig printer tid hvor man alligevel bare står og venter. Først og fremmest kan printeren printe 20 sider i minutter. Derudover kan den eliminere gentagelses opgaver ved brug af Smart Tasks.

Derudover kan du også scanne til alle dine Cloud software systemer, e-mail og meget andet. Printeren er ligeledes udstyret med en touchskærm der tilbyder et væld af funktioner.

Med et anbefalet forbrug på max 800 sider om måneden er denne printer ideel til dig der mangler en printer til hjemmet eller det lille kontor.

Den bedste printer i testen. Ihvertfald en af dem.

Prisvenlig

90

Anmeldelser

90

Kapacitet

95

Kraft

85

Alsidighed

90

Fordele og ulemper ved HP OfficeJet Pro 8022e

Fordele

 • Har mange funktioner
 • Rigtig godt design
 • Nem at bruge farve touchskærm

Ulemper

 • Farveprint kunne være hurtigere
 • Har ifølge dansk uafhængigt testpanel et højt forbrug af blæk

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om HP OfficeJet Pro 8022e
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Epson Ecotank ET-M3170 printer - lave forbrugsomkostninger

 • 4,3 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser
 • 8,5 ud af 10 på Revoo

Denne printer er en vanvittig populær printer til det mindre kontor eller dig der ønsker en super god printer i hjemmet. Det er en blækprinter med alle de essentielle funktioner: Print, kopiere, scanne og faxe. Mange mener at denne printer, henvender sig til forbrugere, som elsker at printe billeder.

Printeren kan printe billeder uden kant i helt op til A3-størrelse. Og med automatisk dokumentføder, bliver arbejdet meget lettere. Og apropos den automatiske dokumentføder på 35 sider, som kan håndtere dokumenter på op til 21,6 cm x 35,6cm, hvorfor du kommer ekstremt hurtigt igennem dubleksopgaver.

Epson Ecotank ET-M3170 printer
Billig hjemmeprinter med gode anmeldelser

Dagens bedste priser og tilbud på Epson Ecotank ET-M3170 printer:

 • Alt-i-en
 • Printer op til A3
 • Brugervenlig og intuitiv

Mere om Epson Ecotank ET-M3170 printer

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 250
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 56 dB
 • Maks. printopløsning: 2400 x 1200 dpi
 • Printhastighed: 39 ppm

Med en indbygget touchskærm, som er utrolig brugervenlig og intuitiv, er genvejene nemmere og tidsbesparende. Den minder meget om en smartphones touchskærm.

Som noget helt unikt, medfølger der en ekstra 250-arks papirbakke, hvorfor det er muligt at forøge papirkapaciteten til 500 ark. 500 print er utroligt meget, og gør at du ikke behøver bekymre dig om en fremtidig opfyldning.

Fremtiden indenfor printere bliver uden tvivl at kunne printe direkte fra din tablet eller smartphone, da denne altid er ved hånden og er nem at betjene og beordre til at printer. Og selvfølgelig kan denne HP Officejet Pro 7740 også det, faktisk kan den det ekstremt godt og behandlingstiden er meget lav.

Men hvorfor er printeren så god til virksomheder? Det er den fordi det er muligt at printe fx marketingsmateriale i op til A3-størrelse uden kant. Dette er ekstremt undervurderet, da virksomheder som regel tager fat i en grafisk designer, der tager 500kr i timen for at printe og producere dit materiale.

Dommen lyder: Det er en super fin printer, som absolut er pengene værd. Især er den god til den kreative der ønsker at udtrykke sig via billeder på print, eller til personen som arbejder med grafisk design.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

90

Kapacitet

95

Kraft

90

Alsidighed

90

Fordele og ulemper ved Epson Ecotank ET-M3170 printer

Fordele

 • Rigtig godt patronsystem med lav pris pr. print
 • Kan oprette forbindelse med Ethernet, WIFI og direkte trådløs
 • God tekstkvalitet

Ulemper

 • Relativt stor og tung

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Epson Ecotank ET-M3170 printer
TIL DET STORE KONTOR test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Brother HL-L6300DW - økonomisk laserprinter

 • Topscorer – Råd & Rön

Denne laserprinter fra Brother stryger direkte ind som nummer 3 på vores liste over markedets bedste printere. Her er der tale om en printer, der har scoret topkarakterer i test hos svenske Råd & Rön, og hvis du har et stort behov for print, der ikke skal tage en evighed at fremstille, så er dette en perfekt printer til dig. Den vil f.eks. gøre sig godt på et mindre kontor, hvor tingene skal gå tjept.

Brother HL-L6300DW
TIL DET STORE KONTOR

Dagens bedste priser og tilbud på Brother HL-L6300DW:

 • Print op til 46 sider i minuttet
 • Skriftkvalitet er fremragende
 • Lave printomkostninger

Mere om Brother HL-L6300DW

SPECIFIKATIONER

 • Type: Laser
 • Papir kapacitet: 520
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 54 dB
 • Maks. printopløsning: 1200 x 1200 dpi
 • Printhastighed: 46 ppm

Brother HL-L6300DW er en effektiv laserprinter, der printer lynhurtigt i A4-format. Faktisk kan du printe helt op til 46 sider i minuttet, hvilket må siges at være perfekt til kontoret. Printkvaliteten er god, og som det sig høre og bør med laserprintere, så fungerer det bare fantastisk. Herudover er printeromkostningerne lave, da tonerne er ekstra store og kan printe op til 12.000 sider.

Med hensyn til tilslutningsmuligheder, så er alting muligt med denne model fra Brother. Man kan printe direkte fra computer, telefon og tablets gennem enten USB- eller WiFi tilslutning, og herudover er der support til AirPrint og Google Cloud Print. Mulighederne er dermed uendelige, og man står aldrig i en situation, hvor et kabel kan forhindre hele kontoret i at printe ud.

Denne model fra Brother får rosende ord med på vejen i test for den sikre oplevelse, printeren giver brugeren. Der er indbyggede sikkerhedsprogrammer, som giver dokumentsikkerhed og sikker brugeradgang på selv større arbejdspladser. Herudover betjenes printeren let med den 4,5 cm store touchskærm, som giver god brugervenlighed.

Alt i alt får man masser af printer for pengene, når man vælger denne model fra Brother. Printeren er utrolig effektiv, og de ekstra store tonere gør, at man holder udgifterne så langt nede som muligt. Dermed er dette en perfekt printer til en mindre virksomhed, der har behov for kvalitetsfyldte print, der bliver skabt hurtigt og effektivt.

Prisvenlig

80

Anmeldelser

85

Kapacitet

100

Kraft

90

Alsidighed

90

Fordele og ulemper ved Brother HL-L6300DW

Fordele

 • Økonomiske printomkostninger
 • Skriftkvalitet er fremragende
 • Rimelig stille sammenlignet med dens fart

Ulemper

 • Grafisk kvalitet kunne være bedre
SIMPEL OG EFFEKTIV PRINTER test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Canon Pixma iX6850 - god blækprinter til fotos

Har du et meget stort behov for at printe flotte illustrationer på større formater som A3, så kan du næsten ikke komme udenom denne printer fra Canon, der virkelig leverer fantastiske udskrifter! Vores klare favorit, hvis det udelukkende handler om fotos og illustrationer, og en nævneværdig printer i den store printer test!

Denne model er topscorer hos en række anerkendte testmagasiner, hvilket primært skyldes at denne printer kan klare de store formater, som mindre printere i denne prisklasse ellers normalt må melde pas på. Her er i høj grad tale om en special-printer, der bruger blækpatroner til at skabe fantastiske, billedlige resultater, der næsten kan hænges op på din væg!

Canon Pixma iX6850
SIMPEL OG EFFEKTIV PRINTER

Dagens bedste priser og tilbud på Canon Pixma iX6850:

 • Op til A3
 • God til billeder
 • Brugervenlig

Mere om Canon Pixma iX6850

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 150
 • Lydstyrke: 44 dB
 • Maks. printopløsning: 9600 x 2400 dpi
 • Printhastighed: 10,4 ppm

Canon Pixma iX6850 er en printer, der virkelig har fokus på fantastiske print. Det skal ikke nødvendigvis gå hurtigt, og den skal ikke kunne alt muligt fancy: Den skal printe flotte fotos og illustrationer i høj kvalitet!

Den fantastiske printer fra Canon kan klare de mest krævende udskriftsopgaver, og den kan printe op til A3 format, hvilket er imponerende i denne kompakte printer! Derudover printes fotos i 10×15 format, og der kan printes til kanten af papiret, hvilket er en lækker detalje!

En printer fra Canon er målrettet dig, der elsker at printe dine yndlingsskud ud på papir af høj kvalitet, og det er heller ikke den mest økonomiske printer i verden. Blækforbruget ligger da trods alt omkring normalen, og du kan med fordel holde printeren i standby tilstand, da der går lidt blæk til spilde, hvis du tænder og slukker printeren i utide!

Canon Pixma iX6850 har en brugervenlighed, der er i top, og du vil ikke opleve forståelsesproblemer, når du skal benytte denne basale printer! Du får derudover mulighed for trådløs tilslutning, ligesom at det generelle strømforbrug er meget lavt – et kæmpe plus for din elregning!

Alt i alt er Canon Pixma iX6850 en fantastisk printer til dig, der printer mange større illustationer og billeder, og til dig der kun vil have det bedste af det bedste, når det handler om udskriftskvalitet. En lækker fotoprinter, der bestemt fortjener en placering som nr. 5 i vores store printer test!

Prisvenlig

90

Anmeldelser

85

Kapacitet

85

Kraft

90

Alsidighed

95

Fordele og ulemper ved Canon Pixma iX6850

Fordele

 • Store farveprint
 • Smukt design
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Ingen USB eller hukommelsesport
God premium model test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Epson Expression Premium XP-6100 - multifunktionalitet for alle pengene

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor multifunktionsprintere, og hvis du er ligeglad med, om prisen dermed også er meget høj, så er Epson Expression Premium XP-6100 helt sikkert den rette printer til dig! Der er ingen tvivl om, at dette er én af de bedste printere i vores store printer test, og vi tøver ikke med at kåre denne printer til at være i en klasse for sig!

Epson har begået en vaskeægte genistreg med denne printer, der printer både billeder og tekster i knivskarp kvalitet, der simpelthen ikke kan fås bedre, og du får nem og overskuelig betjening ved hjælp af den indbyggede touchskærm. En Premium model til en Premium pris, som vi dog selv er villige til at give her hos Bedste10!

Epson Expression Premium XP-6100
God premium model

Dagens bedste priser og tilbud på Epson Expression Premium XP-6100:

 • Høj fotokvalitet
 • Indbygget touchskræm
 • Printer hurtigt

Mere om Epson Expression Premium XP-6100

SPECIFIKATIONER

 • Type: Inkjet
 • Papir kapacitet: 120
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 33 dB
 • Maks. printopløsning: 5760 x 1440 dpi
 • Printhastighed: 32 ppm

Når man tester 4-i-1 printere, så fokuserer man meget ofte på én bestemt ting, som printeren gør ekstraordinært godt, men dette kan man simpelthen ikke med Epson Expression Premium! Denne printer klarer kopiering, scanning, print og fax til perfektion, og du er garanteret de bedste print til hver en tid!

Epson Expression Premium XP-6100 er en ganske hurtig printer, da den kan klare én A4-side hvert 4. sekund. Herudover kan du printe ark ud, uanset hvor i verden du står, da du kan sende en mail til printeren, som så bliver skrevet ud – dét er fremtiden i aktion!

Epsons geniale printer kan naturligvis både printe almindelige A4-ark, ligesom den kan printe på fotopapir i lige så høj kvalitet, som de gør i fotobutikkerne.

Vi var blæst tilbage i sædet, da vi så resultaterne – du har helt sikkert noget at glæde dig til, hvis du vælger at købe denne printer!

Herudover har printerens scanner en opløsning på hele 4.800 x 4.800 DPI, hvilket virkelig er i top for en multifunktionsprinter! Dermed kan du nemt scanne alt fra billeder til detaljerede dokumenter i professionel kvalitet, således at alle detaljer er tydelige på dit indscannede billede.

Som man kan forvente fra en printer af denne kaliber, så går du bestemt ikke ned på tilslutningsmuligheder, der er som taget ud af en fremtidsfilm! Du kan nemlig printe på flere måder end nogensinde før, hvilket vi bare klapper i vores hænder over i den store printer test!

Du kan først og fremmest printe fra computeren via både USB-kabel og trådløst netværk, og herudover kan du også printe direkte fra din smartphone med den smarte iPrint1-app, som Epson har gået lavet. Mulighederne stopper dog ikke der, da Epson Expression Premium, som tidligere skrevet, kan modtage mails, som den således printer med det samme! Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at kunne printe det, du måtte sidde med i hænderne – hjemme eller i udlandet!

Der er ingen tvivl om, at dette er en printer for dig, der virkelig går op i kvalitet, hurtighed og smarte funktioner, der bare skal virke i din printer! Epson Expression Premium XP-830 er i en klasse for sig selv, men det må prisen dog også siges at være. Dermed får den ”kun” en 8. plads i vores store printer test, selvom kvaliteten ikke er til at tage fejl af!

Prisvenlig

95

Anmeldelser

80

Kapacitet

80

Kraft

95

Alsidighed

100

Fordele og ulemper ved Epson Expression Premium XP-6100

Fordele

 • Overlegen fotokvalitet
 • Støtter eksterne hukommelsesenheder
 • Printer hurtigt

Ulemper

 • Driftsomkostningerne er en smule høje
Bedst til alsidige printbehov test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HP Color Laserjet Pro M255DW - BILLIG I DRIFT

 • Rating 8,2 ud af 10 af Rtings.com
 • Bedømt til 4,3 af forbrugerne på Google
 • 5 stjerner af Expert Reviews

HP LaserJet Pro klarer sig godt i test hos både Rtings, Expert Reviews og får gode anmeldelser af forbrugerne på Google. Den er nem at sætte op og er billig i driftsomkostninger. Den får også ros for at have mange tilkoblingsmuligheder og for at være hurtig til at printe. Den har ikke den højeste printopløsning på markedet, men er rigeligt fin til print af dokumenter og lignende.

HP Color Laserjet Pro M255DW
Bedst til alsidige printbehov

Dagens bedste priser og tilbud på HP Color Laserjet Pro M255DW:

 • Trådløse og alsidige tilslutningsmuligheder
 • Intuitiv betjening via berøringsskærm
 • Automatisk tosidet udskrivning

Mere om HP Color Laserjet Pro M255DW

SPECIFIKATIONER

 • Type: Laser
 • Papir kapacitet: 250
 • Duplex udskrivning
 • Lydstyrke: 50 dB
 • Maks. printopløsning: 600 x 600 dpi
 • Printhastighed: 21 ppm

Denne laserprinter fra HP leverer fantastisk, når det drejer sig om udskriftkvalitet og det tempo med hvilket, du kan printe sider med. Du kan let printe omfattende tekstmængder, uden at det tager en eftermiddag, og resultatet er stabilt og godt.

HP LaserJet Pro kan printe op til 18 sider pr. minut, og dette gælder både for print i sort/hvid og print i farve, der ellers normalt tager længere tid. Dermed får du en effektiv printer, der vil imponere dig på hastigheden.

Noget af det mest irriterende er at skulle skifte papir hele tiden, fordi kapaciteten er meget lav, men dette er ikke tilfældet for HP LaserJet Pro. Denne model er en opgradering af en tidligere model, og her er der lavet forbedringer på blandt andet papirbakken. Den opdaterede model har plads til 250 ark papir, hvor forgængeren havde plads til 150 A4-ark, ligesom der er plads til 100 ark i udbakken. Dermed skal du aldrig bekymre dig om ark på hele dit kontor igen.

HP Color LaserJet Pro M255dw bruger 4 forskellige laserpatroner: Sort, Cyan, Gul og Magenta, som holder i lang tid, hvis du ikke printer romaner ud hver eneste dag. Her klarer en laserprinter sig bedre end en blækprinter – en fordel, hvis du vil holde udgifterne nede.

Der er ingen grænser for, hvordan du kan printe dine dokumenter og billeder ud i 2022, og HP LaserJet Pro er helt med på noderne i den store printer test. Du kan nemlig koble til computeren via trådløst internet eller USB-kabel, ligesom du kan printe direkte fra din tablet eller smartphone uden opsætning.

HP LaserJet Pro er nemlig udstyret med en NFC-forbindelse, som automatisk kan forbinde til dine smarte enheder, og dermed sparer du både tid og besvær ved at slippe for en besværlig opsætning. Denne nye model er blevet udstyret med en touchskærm, så du nemmere kan kontrollere printprocessen direkte på enheden.

Alt i alt må HP Color LaserJet Pro M255dw siges at være en virkelig solid laserprinter til det mindre hjemmekontor, der har et solidt og alsidigt printerbehov. Du får flotte udskrifter, der bliver printet hurtigt og effektivt, og det er også derfor, at vi har været imponerede over denne billige printer i den store printer test.

Fordele og ulemper ved HP Color Laserjet Pro M255DW

Fordele

 • Leveres med 4 langtidsholdbare laserpatroner
 • HP Smart Mobile Printing-app, der er nem at bruge
 • Billig i drift
 • Hurtig udskrift
 • Mange tilkoblingsmuligheder

Ulemper

 • Udskriftopløsning kunne være højere

Hvad skal du overveje, før du køber printere

 • Formål og behov: I de danske husholdninger er der stor forskel på, hvor mange sider vi har behov for at printe. Hvis du printer mange sider og ugentligt har behov for at printe eksempelvis i forbindelse med arbejde eller skole, er det en god idé at vælge en printer med noget mere størrelse på. Skal printeren til gengæld blot printe et par sort/hvide sider i ny og næ, er størrelsen ikke lige så relevant.
 • Funktioner: Printere fås både ganske simple uden nogen videre funktioner, og så fås de fyldt med alverdens teknologi. Behovet for ekstra teknologi kan både bunde i, at du ønsker det nyeste teknologi som en tilføjelse til dit smart-home, eller at du ikke vil gå på kompromis, når det kommer til optimering af arbejdsgange. Kig på dine behov, samt hvad de forskellige maskiner tilbyder, inden du finder den rette model til dig.
 • Pris: De mange ekstra funktioner kommer ofte med dyrere prismærker, og det behøver ikke være så lidt. En printer kan koste lige fra 300 kr. til langt over 10.000 kr. Så inden du går ud og køber den første og den bedste, er det vigtigt at du sætter dig ind i, hvad du får for pengene i de forskellige modeller, samt hvor meget luft du har i budgettet til din nye printer.
 • Hvad siger forbrugere og eksperter: Du kan orientere dig mod anmeldelser fra eksperter og andre forbrugere, når du vil blive klog på en printer. På den måde får du objektive og brugbare tips. Vi inkluderer også anmeldelser i vores testoversigt.

arrow-more

GODE RÅD OMKRING BLÆKPRINTERE OG/ELLER FOTO-BLÆKPRINTERE

Hvis du har valgt at gå efter en blækprinter som det næste skud på stammen, så har du sikkert også opdaget, at du både kan vælge en almindelig blækprinter, en blækprinter, der også kan printe fotos, eller en laserprinter. Med en foto-blækprinter kan du printe billeder af meget høj kvalitet, som ligner den kvalitet, som du ellers skal i en professionel fotobutik for at få lavet. Der er dog ingen tvivl om, at din hjemmeprinter har svært ved at hamle helt op med fotobutikkerne, så en foto-blækprinter er mest til dig, der går lidt op i fotografering i hverdagen. Hvis fotoerne skal lamineres, bliver det nødvendigt at skaffe en lamineringsmaskine ved siden af.

EN BLÆKPRINTER ER IKKE NØDVENDIGVIS ”BARE” EN PRINTER LÆNGERE!

Nøjagtig som din smartphone, der både er telefon og giver dig brugbare apps, så har blækprinterne også udviklet sig til at blive multifunktionelle printere, herunder storformatprintere, der kan rigtig mange forskellige ting! Det klassiske eksempel er blækprinteren, der er udstyret med både scanner og kopimaskine, hvilket også kan findes i Epson printere og Brother printere. Disse funktioner bruger man måske ikke hver dag, men de er virkelig rare at have, når man pludselig har behovet. F.eks. kan du let og hurtigt scanne dine familiebilleder ind på computeren, ligesom du hurtigt kan lave en kopi af dine noter på den multifunktionelle printer. Derfor bør du overveje, hvorvidt du kun har brug for en almindelig blækprinter, eller om du på et tidspunkt får brug for de andre funktioner – det kan blive dyrt, hvis du pludselig står og mangler dem!

TILSLUTNINGSMULIGHEDERNE TIL EN BLÆKPRINTER ER MANGE…

Da vi lever i det 21. århundrede, så er det naturligvis blevet standard i de fleste blækprintere, at du kan tilslutte den til dit trådløse netværk i hjemmet, således at du ikke behøver at rive din computer ud af stikket for at komme til at printe noget ud. Det kræver dog, at du netop har et trådløst netværk med en router – men det har de fleste efterhånden! Herudover har mange blækprintere i dagens Danmark også mulighed for at få forbindelse direkte til internettet. Dermed kan du let sende indscannede dokumenter direkte til din mail, så du ikke behøver en computer ved hånden for at scanne et dokument, som du skal bruge på arbejdet. Fagre nye verden, siger vi bare!

Selvom printerne er blevet smarte, så kan du dog stadig altid vælge at tilslutte din printer ved hjælp af USB, hvis du ikke er så meget for hele det trådløse virak – det er nok ikke noget, der ændrer sig alt for meget med tiden!

DEN RETTE VEDLIGEHOLDELSE AF EN BLÆKPRINTER

Som med alt andet elektronik i denne verden, så skal din blækprinters dyser også jævnligt vedligeholdes, således at de hele tiden udskriver dine dokumenter med den skarphed, som du ønsker og forventer. Dette er dog ikke noget at ryste i bukserne over, da blækprinteren automatisk renser dyserne – også selvom den ikke har været i brug i lang tid. Blækpatroner kan godt miste noget af deres blæk, hvis du ikke bruger dem ret ofte – blæk er en væske, som stille og roligt fordamper, men frygt ej: Dette sker over laaaang tid!

KØB ALTID, SÅ DU HAR EN EKSTRA BLÆKPATRON I ÆRMET!

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for blæk, når man virkelig skal bruge en fed udskrift, som skal leveres efter et par timer – og netop derfor skal du altid købe minimum én ekstra blækpatron hver gang, du mangler blæk. Meget ofte får du også et godt tilbud, hvis du køber flere blækpatroner på én gang, så det giver mange gange sig selv, at det er det bedste at gøre! Blækpatroner kan holde i mange år, så længe de stadig er i deres plastikforsegling; så der sker ikke noget ved, at du køber patroner på denne måde.

Med disse gode råd i hånden omkring de forskellige printertyper og vedligeholdelse af disse, så vil vi lade det være op til dig, hvilken printer du skal vælge at købe. Vi håber virkelig, at vores store printer test har været med til at hjælpe dig godt på vej mod den rette nye printer til dine behov – det har været en fornøjelse at teste printerne på dine vegne!

BESKRIVELSE AF TESTS OG KILDER

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Which?

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Epson EcoTank ET-M3170 bliver anmeldt hos det engelske magasin, hvor den scorer 74 %. Det er en ganske god score, der særligt bliver givet for dens billige print pris. I anmeldelsen kan du se fordele, ulemper og en dybdegående anmeldelse af produktet. EPSON Ecotank ET-7700 får en 5. plads hos det engelske magasin.

Du kan se testen her

Expertreviews.co.uk

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

CANON Maxify MB5150 får 4/5 stjerner hos Expertreviews.co.uk. CANON Pixma Pro-100S får 5/5 stjerner. De går igennem de vigtigste punkter på printerne, hvor CANON Maxify bliver anbefalet, medmindre man skal printe meget i farve. PIXMA bliver anbefalet for semiprofessionelle og professionelle fotografer.

Testene er blevet udført den: 25. august 2015 og den 20. juni 2015
Du kan se testen her og her

Råd & Rön

åd & Rön er det største forbrugermagasin i Sverige og kan anses som pendant til det danske forbrugermagasin, Tænk.

Brother HL-L6300DW er en topscorer hos svenske Råd & Rön. Den er ideel, skriver de, hvis man har et stort behov for at printe, hvilket kan være en fordel på et kontor. EPSON Ecotank ET-M2170 bliver desuden nr. 2 og EPSON Ecotank ET-7700 tager førstepladsen. EPSON Ecotank ET-M3170 snupper tredjepladsen.

Du kan se testen her: Ikke oplyst

Trusted Reviews

Trusted Reviews er et webmagasin med fokus på teknologi, der ligger i London. De anmelder forskellige teknologiske produkter.

Trusted Reviews har en længere gennemgang af Canon Maxify. De kommer ind på dens omkostninger, dens effektivitet, software og en konklusion, hvorvidt man skal købe den eller ej. De nævner også fordele og ulemper, hvor de lave omkostninger ved at printe er en klar fordel og dens højkvalitets print.

Testen er blevet udført den: 8. april 2015
Du kan se testen her

Pcmag

PC Magasin (forkortet til PCmag) er et amerikansk computer magasin, der blev publiceret i 1982 af Ziff Davis. I dag er det online, hvor de skriver om og anmelder de seneste teknologiske produkter.

CANON Pixma Pro-100S bliver anmeldt af PCmag i en megete overskuelig og letlæst anmeldelse. De kommer omkring alle produkters elementer, men ligetil og på en appetitlig måde.

Testen er blevet udført den: 13. juni 2018
Du kan se testen her 

Techradar

Techradar er et britisk online magasin, der fokuserer på teknologi. Det blev lanceret i 2008.

CANON Pixma Pro-100S giver en grundig gennemgang af produktet, som får 4,5/5 stjerner. Printeren bliver rost for sit højkvalitets print, og at den er relativt hurtig. Til gengæld er omkostningen af print høj. De kommer omkring, hvordan den er bygget, designet og dens funktioner.

Testen er blevet udført: 2013
Du kan se testen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping samler anmeldelser af produkter fra alle mulige sider ét sted, så brugeren nemt kan få et overblik over den gennemsnitlige score for produktet.

Et af de produkter, som du kan finde på Google Shopping, er HP Laser 107w.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er en af verdens største e-handelsvirksomheder. De har alt fra A-Å, som brugeren kunne mangle.

På siden er det muligt at købe HP Laser 107w, og derfor har brugere også kunne efterlade deres anmeldelser. 

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilke printere er de bedste til hjemmebrug?
Du kan vælge mellem et væld af kvalitetsprintere, som egner sig rigtig godt til at blive brugt derhjemme. Nogle eksempler på sådanne modeller er blandt andet HP Laser 107w, Epson Ecotank ET-M3170 og Epson Ecotank ET-M2170, som alle indeholder nogle super gode egenskaber, som er perfekte til hjemmet.
Hvordan vælger jeg den rette printer?
Når du skal vælge den rette printer til dit hjem, så er det rigtig vigtigt, at du overvejer, hvad dine behov og præferencer er. For eksempel bør du overveje, hvorvidt du ønsker at blækpatronerne er individuelle, eller om det er fint at patronerne sidder sammen i én samlet pakke.
Bør jeg købe en inkjet eller en laserprinter?
Hvorvidt du skal købe en inkjet eller en laserprinter, afhænger af, hvad du har planer om at printe. En inkjet printer egner sig rigtig godt til at printe billeder og farve dokumenter, hvorimod en laserprinter er bedre til sort-hvid. En laserprinter bliver væsentligt dyrere, hvis den skal printe farve.
Hvilken printer har de længstvarende blækpatroner?
Hvis du søger en printer, hvis blækpatroner holder i lang tid, så kan et godt bud på en printer være Brother MFC-L3750CDW. Dog afhænger blækpatronernes levetid i høj grad af dit forbrug, så i sidste ende kan det være mere fordelagtigt at købe en printer, som bruger billige blækpatroner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme