Skrevet d. 2. januar 2019 af Lars Jespersen

Powerbank test 2019 – Mest strøm for pengene!

Her er den bedste powerbank til pengene!

Vi lever i en moderne tidsalder, hvor vi er blevet mere eller mindre afhængige af vores elektroniske enheder; enheder, der desværre sjældent lever op til vores forventninger, når det drejer sig om batterilevetid. Batterier er aldrig første prioritet hos fabrikanterne, og det er netop her, at en effektiv og fyldt powerbank kommer ind i billedet. Med en powerbank i tasken har du altid mulighed for at lade din telefon, iPad eller dit kamera op, således at du aldrig mere skal bekymre dig om, hvorvidt du kan komme i kontakt med omverdenen!

Rigtig mange mennesker har en powerbank i hjemmet, men som med alt andet elektronik, så går de i stykker eller bliver ineffektive efter nogle år. Hvis du derfor står i den situation, at du har brug for en ny powerbank, så kan du roligt læse vores store powerbank test 2019! Her finder du fordele og ulemper ved 10 forskellige powerbanks, som vi har haft under luppen – og du kan dermed finde nøjagtig den powerbank, som passer til dine behov!

Bedste PowerbankTestvinderSet hos 
1) Anker PowercoreTopscorer MacworldPowerbanken.dkLÆS MERE
EkstraBladetWupti.comLÆS MERE
3) Greyline Power StonePolitikkenWupti.comLÆS MERE
4) TP-Link TL-PB10400IcakurirenProshop.dkLÆS MERE
5) PowerAdd Apollo 2GeklakWupti.com
6) TP-Link PB2600PC Advisor(AFP: Error loading reseller from price table)LÆS MERE
7) Sandberg Waterproof 6000Komputer For AlleWupti.comLÆS MERE
8) Greylime Power ToughWupti.comLÆS MERE
9) Puro Fast ChargerIcakurirenWupti.comLÆS MERE
10) Anker PowerCore 10000PCAdvisorProshop.dk

Herunder finder du de 10 bedste powerbanks i vores powerbank test 2019, der alle giver dig et ekstra boost, når du har mest brug for det! De er alle forskellige i størrelse, form og kapacitet, men fælles for dem er, at de excellerer indenfor opladning af dine enheder. Derfor kan du rolig finde din næste powerbank ud fra vores opdaterede powerbank test 2019!


1. Anker Powercore 20.000 MAH

 • Topscorer Macworld
 • Gode anmeldelser
 • Kvalitet til prisen

 

ANKER POWERCORE 20.000 MAH powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
649,00 649,00 Til butik →

Er du på udkig efter den perfekte powerbank, så er den kraftfulde Anker Powercore powerbank helt sikkert det rette valg! Ankers powerbank har imponeret os i denne powerbank test, og du får fantastisk kapacitet i en powerbank, der ikke vejer alt for meget – til en pris, der er særdeles konkurrencedygtig!

Quickcharge og flere porte giver stor mobilitet!

De helt store fordele ved Anker Powercore er, at du får avanceret teknologi i en kasse, der ikke ser ud af det helt store. Man skal dog ikke skue hunden på hårene, og dette gælder virkelig for denne powerbank fra Anker. Vi er imponerede over effektiviteten i opladningen af enheder, der kan tilskrives Quickcharge, der giver dig en hurtig opladning, når du mest har brug for den! Dette er den nyeste teknologi indenfor opladning, hvilket gør Anker Powercore til en særdeles solid powerbank!

Udover Quickcharge, så får du perfekt mobilitet med en powerbank der, trods kapaciteten på hele 20.000 mAh, ikke vejer mere end lige under 400 gram! Dette er ekstraordinært indenfor denne klasse af kapacitet, og du kan derfor have powerbanken med overalt – på festivaler, på cyklen eller i toget!

Herudover kan du blive teltlejrens mest eftertragtede, da Anker Powercore kan lade to enheder op samtidig vha. de to USB-udgange. En ikke ubetydelig feature, der også placerer Ankers powerbank højt i vores store powerbank test 2019!

Anker Powercore kan lade din iPhone op til 7 gange uden at gå tør for strøm, og til en pris på mellem 600-650 kr. får du virkelig meget powerbank for pengene! En studievenlig pris for en solid powerbank, der ikke vil svigte dig!

Alt i alt er Anker Powercore en powerbank, der holder på en stor ladning i lang tid, hvilket er ideelt, hvis du er meget på farten og ikke er i nærheden af en stikkontakt hele tiden. Du får en stor kapacitet på 20.000 mAh i en bank, der ikke er alt for tung – det er med andre ord den perfekte powerbank til en festival eller en længere rejse! Anker Powercore fortjener helt sikkert en andenplads i vores store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Quickcharge: Giver op til 80 % hurtigere opladning af dine enheder
 • 20.000 mAh
 • 2 USB udgange
 • Vægt: 394g
 • Mål: 170,2 x 81,3 x 22,9mm

2. iWalk Extreme Trio – Effektiv testvinder

 • Testvinder – Ekstrabladet
 • God til prisen

iWalk powerbank i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
689,00 689,00 Til butik →

iWalk Extreme Trio er powerbanken til dig, der gerne vil have en perfekt powerbank indenfor alle de forskellige parametre, som vi har haft fokus på i vores powerbank test! Den scorer højt indenfor kapacitet, størrelse og anvendelighed, og så lader den op med lysets hast! En værdig powerbank og en perfekt powerbank til dig, der er meget på farten!

Det måske mest smarte ved iWalk Extreme Trio er, at du ikke behøver at medbringe et ekstra kabel til opladning, der hurtigt kan blive væk i en lidt rodet taske. Der er nemlig tænkt over det hele med et indbygget Lightning-kabel til opladning af Apples enheder og et Micro USB til opladning af de fleste gængse Android enheder. Dermed skal du altså blot smide iWalk i tasken for at have strøm til flere dage!

Hvis du skulle have en mere moderne enhed med USB-C kabel, så er dette heller ikke et problem med iWalk Extreme Trio, der også har en kraftfuld USB-port med et output på hele 5V/2,4A! Denne tekniske betegnelse er din garanti for hurtig opladning, hvilket virkelig er en stor fordel ved iWalk-powerbanken!

Effektiv og hurtig opladning med smart LCD-display!

Den absolut største fordel ved iWalk Extreme Trio er, at den er ekstremt hurtig til at oplade dine enheder, hvilket du med garanti vil komme til at sætte stor pris på! Faktisk leverer iWalk den mest effektive opladning af alle powerbanks i vores store powerbank test 2019, hvilket er en af de vigtigste grunde til, at den også er den klare vinder af vores test! Du behøver sjældent vente på, at din enhed er kommet til hægterne igen, og du kan næsten med det samme vende tilbage til det, du var i gang med – om det var Facebook eller Pokémon jagt!

Udover denne fantastiske effektivitet, så har iWalk formået at presse en kapacitet på hele 10.000 mAh ind i den lette og smalle iWalk Extreme Trio, hvilket virkelig er en bedrift! Du kan lade din tablet fuldt op 1-2 gange, og du får op til 4 fulde opladninger af din smartphone med denne geniale powerbank. Vi mener bestemt, at iWalk har fundet den perfekte middelvej mellem kapacitet og størrelse!

Med iWalk Extreme Trio får du en powerbank, der ikke vejer mere end 224 gram, og som derfor er nem at tage med overalt på din færd. Herudover kommer iWalks smarte powerbank også med et LCD-display, der hele tiden viser batteriets niveau – dermed får du aldrig en ubehagelig overraskelse, når du er på farten!

Alt i alt giver iWalk Extreme Trio de bedste forudsætninger for at lade dine enheder op overalt! Det er den perfekte powerbank til dig, der er på farten hele tiden, da den stort set intet vejer og fylder, og den effektive opladning gør, at iWalk uden tvivl fortjener en plads i denne test.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2,4A, Lightning og Micro USB
 • Vægt: 224 gram
 • LCD display viser batteriniveauet

3. Greylime Power stone– 10.400 MAH

 • Testvinder – Politikken
 • Testvinder – Ekstrabladet (2016)

GREYLIME POWER STONE – powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
344,00 344,00 Til butik →
349,00 368,00 Til butik →

På en snæver tredjeplads i vores store powerbank test 2019 finder vi Greylime Power Stone, som du helt sikkert har set før! Denne powerbank har et lækkert design, der er diskret og lækkert på samme tid, og det er da heller ikke for sjov, at denne ’powerstone’ var testvinder i både Politikens og Ekstra Bladets test i både 2015 og 2016. En lækker, let og brugbar powerbank med en fornuftig kapacitet!

Greylime Power Stone er virkelig en smuk og simpel powerbank, som ser fantastisk ud i en hvilken som helst sammenhæng. Funktionaliteten er i top, og det er bestemt forståeligt, at denne powerbank er blandt de mest populære på markedet! Power Stone er simpel med to USB-udgange for let opladning af alle typer af enheder – du får op til 4 hele opladninger af din smartphone!

Let som en fjer

Den største fordel ved Greylime Power Stone er, at det er en utrolig let powerbank, der virkelig ikke fylder noget som helst i din taske eller din lomme. Power Stone er let som en fjer med en vægt omkring 235 gram, hvilket gør den til en af de letteste powerbanks i vores store powerbank test 2019! Det er med andre ord en utrolig mobil powerbank, som du køber dig til her!

Greylime Power Stone har en utrolig fair pris på mellem 300 og 350 kr., der kan passes ind i langt de fleste budgetter, og du får design for alle pengene! Du ofrer lidt kapacitet for en lettere enhed, men der er en god balance mellem de 235 gram og 10.400 mAh, som denne powerbank står for!

Der er dog ingen tvivl om, at vi i den grad savner Quickcharge teknologien i Greylime Power Stone, der ikke er ligeså effektiv til at lade dine enheder op, hvilket er lidt skæmmende for det samlede, positive billede!

Der er dog ingen tvivl om, at du med Greylime Power Stone får en utrolig stilfuld og enkel powerbank, der er let som en fjer og gør det, den skal. Designet er i top, og kvaliteten er god, og det er en perfekt powerbank til baglommen, da den er utrolig lille og mobil. Med andre ord fortjener Greylime Power Stone helt sikkert en tredjeplads i vores store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • 10.400 mAh
 • 4 blå LED-lys indikerer energiniveauet
 • To USB udgange
 • Vægt: 235 g
 • Mål: 130 x 81 x 36mm

4. TP-Link TL-PB10400 powerbank

Powerbanken med det mundrette navn: TP-Link TL-PB10400 strygerdirekte ind på en fjerdeplads i vores store powerbank test 2019, hvor den slutter sig til rækken af lette og smarte powerbanks. TP-Link er utrolig kompakt og smart, og den har hurtig opladning, som bestemt ikke skuffer!

TP powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
168,00 197,00 Til butik →
210,00 210,00 Til butik →

Utrolig let og med effektiv opladning!

TP-Link TL-PB10400 er på mange leder og kanter det, man oftest leder efter i en powerbank: En solid og robust skal, der er utrolig mobil og lader dine enheder op hurtigt og effektivt. Det kompakte ydre sikrer, at den passer ned i enhver lomme og taske, og du vil næppe bemærke, at du faktisk lader din telefon op, mens du er på farten!

TP-Link TL-PB10400 er utrolig let med en vægt på kun 241 gram, hvilket bakkes op af en evne til hurtig opladning vha. den ene USB-port, der har et output på hele 5V/2A. Dette sikrer dig hurtig opladning af dine vigtigste enheder, således at du hurtigt kan komme videre! Herudover får du også opladning af powerbanken vha. en port, der ligeledes har et input på 2A – din garanti for hurtig opladning, så du kan komme afsted!

Med TL-PB10400 får du en batterikapacitet på 10.400 mAh, der er rigeligt til at oplade din smartphone mellem 3 og 4 gange, og det er med andre ord en effektiv løsning på strøm på farten! Du har to USB-porte, så du kan lade to enheder op samtidig, og der er endda indbygget lommelygte, hvilket er utrolig smart, hvis du er på tur i vildmarken. Dermed er TL-PB10400 din ven i nøden, hvis du mangler både strøm og lys på din tur til ødemarken!

TP-Link TL-PB10400 er, modsat navnet, en utrolig simpel og effektiv powerbank, der kombinerer et utrolig kompakt ydre med en gode ydeevne, når du har brug for det. Dette er den perfekte partner på din tur ud i det blå, og den er særlig god til camping på pladser, der ikke nødvendigvis har strøm. En sikker fjerdeplads i vores store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.400 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2A og 1 x 5V/1A USB
 • Vægt: 241 gram
 • Indbygget lommelygte

5. PowerAdd Apollo 2 – solcelle powerbank

Hvis du leder efter den ultimativepowerbank til en overlevelsestur eller til festivaler, hvor du er uden strøm i mange dage, så er PowerAdd Apollo 2 helt sikkert din næste powerbank! Denne powerbank kan lade sig selv og dine enheder op vha. solcellepanelet på siden, og det er en af de mest nytænkende og geniale powerbanks i vores store powerbank test 2019!

Poweradd Powerbank Apollo i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
139,00 139,00 Til butik →

Med PowerAdd Apollo 2 ved hånden er du sikret en fiks lille powerbank, der har en kapacitet på respektable 10.000 mAh. Den lever fuldt ud op til det, man kan forvente af en powerbank, og der er to USB-porte til opladning af dine enheder. Den ene port har et output på 5V/2.1A, hvilket giver dig hurtig og effektiv opladning!

Oplader sig selv ved hjælp af solceller!

Der er ingen tvivl om, at PowerAdd Apollo 2 er en genial powerbank, der kommer med noget nyt, der ikke er set før. Den scorer højt i vores test, og det er generelt bare en utrolig solid og pålidelig powerbank, der holder sig omkring gennemsnittet, når det handler om størrelse og vægt.

Det mest geniale ved PowerAdd Apollo 2 er dog, at den kan lade sit eget batteri og dine enheder op ved hjælp af solceller! Dette gør den ideel til steder, hvor du ikke bare kan lade din powerbank op, og den er dermed helt og aldeles uafhængig af strøm fra anden side! Selvom teknologien ikke er helt gennemført i forhold til opladningens hastighed endnu, så er faktum dog, at du kan lade din smartphone op over tid ved hjælp af solens stråler!

PowerAdd Apollo 2 kan dog også lades op vha. Micro USB som normalt, og du behøver derfor ikke kun at benytte dig af det smarte solcellepanel. Herudover får du en indbygget lommelygte og 4 små dioder, der viser dig, hvor meget strøm powerbanken har tilbage, der øger dens anvendelighed!

Powerbanken fra PowerAdd har en vægt på 266 gram, der placerer den nogenlunde omkring gennemsnittet for powerbanks med en kapacitet på 10.000 mAh, og der er da heller ingen tvivl om, at den får en femteplads i vores powerbank test 2019, fordi det geniale solcellepanel tilføjer en helt ny dimension til din powerbank!

PowerAdd Apollo 2 må siges at være den perfekte powerbank til dit eventyr i ødemarken eller dine gode oplevelser til en festivaluge, da solcellepanelet giver dig uendelig strøm. En powerbank til dig, der kan lide at være aktiv og uafhængig af strøm – en sikker femteplads i vores store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1.3A og 1 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 266 gram
 • Indbygget lommelygte
 • Genialt solcelle panel

6. Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000

Leder du efter en kraftig powerbank, så går du bestemt ikke galt i byen med denne sag fra Sandberg! Den er smart og lige til, at tage med overalt. Den giver dig vigtig nødstrøm, når du mest har brug for det – og dette forsvarer også dens plads i vores store powerbank test 2019!

powerbank

Masser af strøm direkte fra jakkelommen eller håndtasken!

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 er meget mere end din normale powerbank. Med Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 i lommen er du garanteret masser af opladninger til din smartphone, når du har allermest brug for det, og de 16.000 mAh, som kapaciteten lyder på, rækker lige netop til dette. Det er en genial kraftig powerbank at have med sig til fester eller andre lejligheder, hvor en powerbank er af fuld nødvendighed!

Du får en solid oplevelse med en ganske fin ladeevne, der bakkes op af USB-porte, der kommer med et ganske fint output på 5V/1A – helt fint til mindre batterier, der sidder i smartphones! Vi er utrolig begejstrede for denne lille geniale sag, og vi forlader ikke længere huset uden en opladt TP-Link PB2600!

Alt i alt er dette den perfekte powerbank til dig, der gerne vil have strømmen med overalt! Du får ikke den helt store kapacitet, men brugervenligheden og mobiliteten er simpelthen så god, at TP-Link PB2600 fortjener en plads på vores liste i den store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 16.000 mAh

7.  Sandberg Waterproof 6000

En powerbank er altid brugbar, men det er sjældent, at man kan sige, at de ligefrem er særligt holdbare. Alt dette kan du dog glemme alt om, når det handler om Sandberg Waterproof 6000! Som navnet antyder udmærker denne powerbank sig ved at være vandtæt, og det er da også den perfekte ’outdoor’ powerbank til det ’powerhouse’, du er!Grøn vandtæt powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
139,00 139,00 Til butik →

Robust, kompakt og støv- og vandtæt!

Hvis militæret skulle have powerbanks med sig i felten, så ville Sandberg Waterproof 6000 helt sikkert stå øverst på ønskesedlen! Dette er den ultimative powerbank til friluftsmennesket, der ikke altid kan og vil tage hensyn til kostbar elektronik – den er designet til netop dette formål!

Sandberg Waterproof 6000 er en særdeles robust og holdbar powerbank, der bærer den eftertragtede IP67-certificering. Denne certificering gives kun til produkter, der kan tåle støv, snavs og vand, og det må man virkelig sige, at Sandberg Waterproof 6000 kan! Du kan trække denne powerbank gennem de vildeste buskadser uden, at der sker noget med den – det robuste og vandtætte design holder hele vejen igennem!

Smarte funktioner i en let, samlet pakke!

Udover det hårdføre ydre, så kommer denne powerbank fra Sandberg også med funktioner, der netop er beregnet til et aktivt udeliv. Du får naturligvis en 6000 mAh strømkapacitet, men derudover har denne powerbank en lygte med SOS-signal og en smart holder til f.eks. en nøglering. Dermed kan du bruge den som lampe i dit telt – eller som signal til andre, når du er faret vild!

De 6000 mAh er rigeligt til omkring 3 fulde opladninger af din smartphone, og du får hurtig opladning vha. USB-porten med et output på 5V/2.1A. Al denne power er kapslet ind i et hårdført ydre, der dog stadigvæk er relativt let med en vægt på kun 162 gram. Med andre ord får du en powerbank, der har styrke som en soldat i felten!

Med Sandberg Waterproof 6000 får du en powerbank, der kan klare alle de strabadser, den måtte gå igennem sammen med dig, og det er virkelig den perfekte powerbank til en campingtur eller tur i ødemarken. Af netop denne grund har den også fundet vej til vores liste i den store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 6.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 162 gram
 • Indbygget lygte med SOS-signal
 • Støv- og vandtæt (IP67-godkendt)

8.  Greylime Power Tough – 5.200 MAH

Denne Greylime Power Tough er en kanon powerbank til dig, der har brug for en powerbank, så du ikke løber tør for strøm i hverdagen, da den er både kompakt og kan oplade din telefon hele to gange. Der er med andre ord helt sikkert plads til denne powerbank i vores powerbank test.GREYLIME POWER TOUGH – Powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
179,00 179,00 Til butik →
179,00 198,00 Til butik →

Med denne Power Tough powerbank fra Greylime har du en utrolig mobil løsning, der let kan smides i tasken eller lommen, så du har strøm ved hånden, når telefonen ikke kan holde til det sidste af eftermiddagen. Du får en kapacitet på 5.200 mAh, der er rigeligt til to fulde opladninger – men det er dog ikke den bedste powerbank til en festival, hvor du har brug for meget strøm!

Utrolig smalt og let design til en seriøst god pris!

Greylime er et dansk brand, der virkelig ved, hvad det vil sige at lave kvalitetsprodukter til en pris, der er til at betale for almindelige mennesker. Netop derfor koster denne Greylime Power Tough kun omkring 150 – 200 kr., hvilket gør den ideel som en god reserve powerbank til bilen eller tasken!

Den største fordel ved netop denne powerbank er, at den er så utrolig smal og let, at du kan have den med OVERALT! Med en vægt på 133 gram bemærker du den slet ikke, og det opvejer i den grad for den manglende, høje kapacitet – du kan nærmest have to af Greylime Power Tough i tasken på samme tid!

Alt i alt får du en ganske god powerbank i Greylime Power Tough, der er perfekt til de mindre dagsture, hvor behovet får stor kapacitet ikke er der på samme måde. Bestemt en værdig powerbank til vores top 10 liste i den store powerbank test.

Specifikationer:

 • 5.200 mAh
 • Energiniveau indikeres via LED
 • 1 USB udgang
 • Vægt: 133g
 • Mål: 91 x 55 x 22mm

9. Puro Fast Charger

Går du efter en powerbank, der virkelig har strøm til den helt store ferietur, så er der ingen tvivl om, at Puro Fast Charger er det rette valg for dig! Dette powerhouse af en powerbank har strøm til alle dine enheder, og den kan lade hele 3 enheder op samtidig!

Hurtigt opladende powerbank

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
139,00 139,00 Til butik →

Der er ingen tvivl om, at Puro Fast Charger fortjener en plads på vores top 10 liste i den store powerbank test 2019, da den simpelthen har så stor en kapacitet, at det halve kunne være nok! Du får ikke en flot designet powerbank, der er let og transportabel, men du får så meget power for pengene, at denne powerbank kan anbefales!

20.000 mAh giver op til 10 fulde opladninger!

Kapaciteten er i højsædet med Puro Fast Charger, der kan klare en spænding på hele 20.000 mAh, hvilket er uovertruffent, hvis du har mange enheder, der helst skal have strøm til hver en tid! Du får op til 10 fulde opladninger til smartphones og ca. 2-3 fulde opladninger til tablets, og du kan hele tiden følge med i batteriets status på det lille, digitale display.

En anden positiv funktion ved Puro Fast Charger er, at den kan oplade op til 4 enheder på én gang! Dette ser vi meget sjældent i en powerbank, hvor 2 af USB-portene kan levere en særdeles effektiv opladning med et output på 5V/2,1A, og de 2 resterende porte kan klare hurtige opladninger af mindre enheder. Du kan med andre ord holde hele dit mini-kontor kørende på farten med denne powerbank!

Som tidligere skrevet er dette ikke en voldsomt transportabel powerbank, der vejer lidt over 500 gram, og som ligner lidt en mursten. Dette betyder dog mindre, når kapaciteten er så stor, og det er bestemt noget, man kan leve med, hvis man har brug for strømmen!

Alt i alt er Puro Fast Charger et vaskeægte ’powerhouse’ indenfor powerbanks, der virkelig kan give dig strøm for alle pengene. Den perfekte powerbank til dig, der har et stort behov for seriøs strøm, hvilket fortjener en lille hyldest i vores store powerbank test.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Udgange: 2 x 5V/1A og 2 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 510 gram
 • Digitalt display til batteristatus

10.  Anker PowerCore 10000 mAh

Anker Powercore 10000 er en virkelig stilren og kompaktpowerbank, der er helt genial til at have med på rejse, hvor størrelse og vægt betyder noget. Den vejer og fylder ligeså meget som en smartphone, og dermed fortjener Anker Powercore 10000 mAh den sidste plads på listen i vores powerbank test.

Powerbank sort

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
269,00 298,00 Til butik →

På mange måder er Anker Powercore 10000 en gennemsnitlig powerbank, men den har dog en kæmpe konverteringseffektivitet, som gør at lige denne powerbank virkelig leverer lige der, hvor man har mest brug for det.

4 opladninger af en iPhone 6S

Med denne Powerbank for du hele 4 opladninger af eks. en iPhone 6S og du sørger hermed for, at din mobil altid er opladt. Sørg her for at din mobil altid holder strøm til din billet til bussen og toget, sørger for musik på cykelturen og sikrer at du altid kan få kontakt med din omverden – så længe der er batteri på. Denne kan anvendes til opladning af elektroniske produkter, som smartphone, iPods, MP3, MP4, PDA, og meget mere.

Med i købet indeholder kassen også en micro USB kabel til opladning af power bank og udvalgte telefoner, som gør det nemt at komme igang!

Størrelsesmæssigt er Anker Powercore 10000 i topklasse med en vægt på kun 180 gram og et fysisk areal, der svarer til et kreditkort. Den er er dermed super transportabel, og du vil nærmest ikke bemærke, at du har powerbanken med dig overalt!

Alt i alt er Anker Powercore 10000 den perfekte powerbank til dig, der har brug for én, to eller 4 opladninger af din smartphone på farten. Alt i alt en perfekt powerbank der ligger i toppen af vores store powerbank test 2019!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Hele 4 opladninger af eks. en iPhone 6S
 • Vægt: 180 gram

Det mest stillede spørgsmål omkring powerbanks

Hvad betyder en kapacitet på mAh? 

Stort set alle powerbanks på markedet får deres kapacitet målt i enheden mAh (milliAmperetimer), der er en måleenhed for energi. Kapaciteten på et vist antal mAh fortæller os altså, hvor meget energi der kan være i selve batteriet, hvilket betyder alt for, hvor længe og hvor meget du kan oplade dine enheder.

Som oftest betyder en højere kapacitet, at powerbanken vil blive både tungere, større og dyrere, da der simpelthen skal et større batteri til at øge kapaciteten. Derfor skal du tænke grundigt over, hvor stor en kapacitet du har behov for.

Hvis du f.eks. skal en tur ud i ødemarken, så bør du have en powerbank med en kapacitet på min. 10.000 mAh, da du ikke bare lige kan lade powerbanken op igen med det samme. Omvendt skal du måske kun bruge en powerbank på 2.400 mAh, hvis du kun har behov for nødopladninger af og til. Disse overvejelser er gode at gøre dig, inden du træffer en beslutning omkring din næste powerbank!

Hvilken powerbank skal jeg vælge?

Selv efter at have læst en test af powerbanks, så kan det måske stadig være svært at finde ud af hvilken powerbank, som er den bedste til netop dit behov, fordi kan de i bund og grund ikke det samme alle sammen? Er der overhovedet grundlag for at udarbejde en test omkring netop powerbanks? Grunden til at markedet og priserne på powerbanks er forskellige, det skyldes primært at hver powerbank i store træk har sine specielle egenskaber, hvilket kan egne sig bedre til forskellige formål. Det du skal tænke over, når du overvejer hvilken powerbank du skal vælge er helt simpelt: Hvor skal du hen, samt hvad ønsker du at lade op, samt hvor mange gange?

Hvis du skal på vandretur, så er det klart at kapaciteten målt i mAh skal være større, som hvis du blot skal på festival en enkelt dag, hvor formålet er blot en enkelt opladning af din telefon. Måske begynder du allerede nu at få et mere klart billede af hvorfor at valget af powerbank kan betyde en del. Det kan også være, at det kunne være brugbart for dig at have flere USB indgange, hvilket ville kunne give muligheden for at lade flere enheder op på samme tidspunkt.

Denne model skal du vælge

Derfor skal du vælge en powerbank, som du mener vil kunne dække dine behov for at opladninger. Benytter du sjældent powerbanks, hvor du kun skal kunne oplade én enkelt gang, så kan en billig model sagtens være tilstrækkelig, omend hvis du som tidligere nævnt har brug for en rejsemodel, som kan klare flere opladninger, så skal du være opmærksom på at finde en model med stort mAh kapacitet.

En Powerbank skal oplades enten via stikkontakt (220w) eller gennem en enhed der kan videregive strøm gennem USB-stik, hvilket kunne være en computer. Du kunne i princippet også benytte computeren som powerbank, men det ville kræve rigtig meget plads at slæbe den bærbare computer med på tur, så det er klart at powerbanken er den bedste løsning, men det gælder om at vælge den rette model til opgaven.

Hvor stor en kapacitet er nødvendig?

Det handler igen lidt om hvad formålet med dit køb af powerbank måtte være. Det er selvfølgelig essentielt at du vælger en model, som kan oplade alle dine enheder, hvis det er det som der er behov for. Som tidligere nævnt, så målet en powerbanks kapacitet i mAh, hvor 10.000 mAh er modellen du skal gå efter hvis du har behov for at oplade af flere omgange.

Så helt konkret hvilken kapacitet som er nødvendig er svært at påpege uden at kende formålet med købet, men det er klart at hvis du skal ud at rejse, så vil jeg gå efter en model som har mere kapacitet end de billige modeller, hvis kapacitet ofte ligger omkring 2.000-3.00 mAh.

I forhold til netop at købe en powerbank med formålet om at have den med ud at rejse, så bør du også være opmærksom på at det ikke er alle flyselskaber som har samme regler omkring at medbringe powerbanks. Det handler primært om hvor mange du må have med, så det er derfor en rigtig god idé, hvis du lige tjekker op på reglerne for powerbanks, da det ville være synd at få den helt nye Powerbank konfiskeret i security kontrollen. Ydermere så er der også nogle selskaber som har et maks på hvor stor en kapacitet de accepterer, så hvis du har købt en kæmpe model, fordi at du tænker du ikke skal nyde noget af at løbe tør for strøm, så tjek også lige op på reglerne på dette område.

Rating: 4.6/5. From 9 votes.
Please wait...