Powerbank test 2021 – Mest strøm for pengene!

Vi lever i en moderne tidsalder, hvor vi er blevet mere eller mindre afhængige af vores elektroniske enheder; enheder, der desværre sjældent lever op til vores forventninger, når det drejer sig om batterilevetid. Batterier er aldrig første prioritet hos fabrikanterne, og det er netop her, at en effektiv og fyldt powerbank kommer ind i billedet. Med en powerbank i tasken har du altid mulighed for at lade din telefon, iPad eller dit kamera op, således at du aldrig mere skal bekymre dig om, hvorvidt du kan komme i kontakt med omverdenen!

Rigtig mange mennesker har en powerbank i hjemmet, men som med alt andet elektronik, så går de i stykker eller bliver ineffektive efter nogle år. Hvis du derfor står i den situation, at du har brug for en ny powerbank, så kan du roligt læse vores store powerbank test! Her finder du fordele og ulemper ved 15 forskellige powerbanks, som vi har haft under luppen – og du kan dermed finde nøjagtig den powerbank, som passer til dine behov!

Bedste Powerbank Testvinder Set hos  
1) Greylime Power Stone II – 10.400 mAh Politiken GreyLime LÆS MERE
2) Mophie Powerstation XXL – 20000 mAh PCWorld.com Proshop.dk LÆS MERE
3) Anker PowerCore 10000 PCAdvisor Powerbanken.dk
4) Anker Powercore  2 – 20000 mAh ign.com My-phoneshop
5) Xiaomi 3 Pro – 20000 mAh Powerup Guide Computersalg DK
6) Anker PowerCore+ 26800 mAh Topscorer Test-komputer Powerbanken.dk
7) RAVPower Basis 5200 mAh Topscorer Test-komputer Powerbanken.dk
8) GreyLime Power Solar Topscorer Test-komputer Elgiganten
9) GreyLime Power Owl II Topscorer Test-komputer GreyLime
10) Ravpower Blade Series 20100 mAh PC Advisor Computersalg DK LÆS MERE
EkstraBladet Batteribyen LÆS MERE
12) RAVPower Blade Series – 5.000 mAh Politiken Powerbanken.dk LÆS MERE
13) PowerAdd Apollo 2 Geklak Batteribyen LÆS MERE
14) Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 PC Advisor Proshop.dk
15) Puro Fast Charger PC Advisor Computersalg DK LÆS MERE

Herunder finder du de 15 bedste powerbanks i vores powerbank tes, der alle giver dig et ekstra boost, når du har mest brug for det! De er alle forskellige i størrelse, form og kapacitet, men fælles for dem er, at de excellerer indenfor opladning af dine enheder. Derfor kan du rolig finde din næste powerbank ud fra vores opdaterede powerbank test!

1. Greylime Power Stone II– 10.400 mAh – Testvinder + Bedst til prisen

 • Testvinder – Politikken
 • Testvinder – Ekstrabladet (2016)

GREYLIME POWER STONE – powerbank

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

GreyLime Power Stone II, har du helt sikkert set før. Denne powerbank har et lækkert design, der er diskret og lækkert på samme tid, og det er da heller ikke for sjov, at denne ’powerstone’ var testvinder i både Politikens og Ekstra Bladets test i både 2015 og 2016. En lækker, let og brugbar powerbank med en fornuftig kapacitet! Og nu er der kommet en opgraderet version II som har Quick Charge 3.0 og kommer i 4 nye farver og kan fås i 3 størrelser.

Vi har valgt at tage udgangspunkt i den store model. GreyLime Power Stone II er virkelig en smuk og simpel powerbank, som ser fantastisk ud i en hvilken som helst sammenhæng. Funktionaliteten er i top, og det er bestemt forståeligt, at denne powerbank er blandt de mest populære på markedet! Power Stone er simpel med to USB-udgange for let opladning af alle typer af enheder – du får op til 4 hele opladninger af din smartphone!

Let som en fjer

Den største fordel ved GreyLime Power Stone II er, at det er en utrolig let powerbank, der virkelig ikke fylder noget som helst i din taske eller din lomme. Power Stone er let som en fjer med en vægt omkring 235 gram, hvilket gør den til en af de letteste powerbanks i vores store powerbank test! Det er med andre ord en utrolig mobil powerbank, som du køber dig til her!

Den opgraderede GreyLime Power Stone II har en utrolig fair pris omkring 400 kr., der kan passes ind i langt de fleste budgetter, og du får design for alle pengene! Du ofrer lidt kapacitet for en lettere enhed, men der er en god balance mellem de 235 gram og 10.400 mAh, som denne powerbank står for!

Der er dog ingen tvivl om, at vi i den grad savner Quickcharge teknologien i GreyLime Power Stone II, der ikke er ligeså effektiv til at lade dine enheder op, hvilket er lidt skæmmende for det samlede, positive billede!

Der heller ingen tvivl om, at du med GreyLime Power Stone II får en utrolig stilfuld og enkel powerbank, der er let som en fjer og gør det, den skal. Designet er i top, og kvaliteten er god, og det er en perfekt powerbank til baglommen, da den er utrolig lille og mobil. Med andre ord fortjener GreyLime Power Stone II helt sikkert en tredjeplads i vores store powerbank test!

Ved køb af en powerbank fra GreyLime, støtter du konceptet Plant a Tree. Så når du køber en powerbank, plantes der et træ. Derudover er alt emballage plastfrit, så du kan have god samvittighed fra produktion, til den leveres hjemme hos dig.

Specifikationer:

 • 10.400 mAh
 • 4 blå LED-lys indikerer energiniveauet
 • To USB udgange
 • Vægt: 235 g
 • Mål: 130 x 81 x 36mm

 


2. GreyLime Power Owl II – 7.800 mAh: Charmerende og flot powerbank

sjov powerbank - Power Owl

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er ikke just den nuttede ugleform med winky face, der først popper op i de flestes hoveder, når de tænker på en bærbar powerbank. Men her bryder GreyLime Power Owl II med de gængse forestillinger. Med en kapacitet 7800 mAh kan en fuldt opladt powerbank blæse nyt liv i din smartphones batteri op til 3 gange. Den er ultralet at bruge, kompakt i form trods sit organiske design og lige til at tage med dig på teltturen, campingpladsen eller din roadtrip.

Den er let at få fat om, let at finde blandt din øvrige bagage og henter sin styrke sammenlignet med andre powerbanke ved, at GreyLime Power Owl II ikke går i et med alle dit andet teknogrej eller bliver umulig at finde. Ugleformen gør, at det ikke er ”nål i høstak”-svært at finde den.

Køber du en powerbank fra GreyLime, så støtter du konceptet Plant a Tree. Når du køber en powerbank, plantes der et træ. Derudover er alt emballage plastfrit, så du kan have god samvittighed fra produktion, til den søde powerbank bliver leveret hjemme på din adresse.

Let at blive klog på

Med sine kun 185 gram er GreyLime Power Owl II powerbanken meget let sammenlignet med andre powerbanke. Dette uden at gå på akkord med kvalitet eller kapacitet. Powerbanken:

 • Har 4 indikatorlamper, der fører dig ajour med, hvor meget strøm er tilbage.
 • Har 2 udgange, som via USB-kabel kan forbindes med smartphone eller computer.
 • Har 1 indgang til opladning, også til et USB-kabel.
 • Er af beskeden størrelse: 113x78x30 mm.
 • Kommer med mikro USB-kabel, så du kan oplade både powerbank og telefon.

Er dit behov for en transportabel strømløsning ikke så presserende, at du vil spekulere i dyrere, større powerbanke, er GreyLime Power Owl II ideel til dig.


3. Anker PowerCore+ 26800 mAh – Den største powerbank med den hurtigste opladningAnker powercore powerbank-største-hurtigste

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Brandet Anker symboliserer specialisering i produktion af bærbare opladningsløsninger til dig, der er på farten. Dette skinner tydeligst igennem ved deres PowerCore-serie powerbanks. En powerbank er et bærbart, genopladeligt batteri, der oplader via USB-udgange og – i tilfældet med PowerCore+ 26800 mAh – selv kan oplades via Quick Charge udgang. Så sidder du i telt, i campingvogn eller bare ubelejligt i forhold til nærmeste stik, kan du lade op med powerbank.

Hurtig opladning

Netop PowerCore+ 26800 mAh er nyttig at have med på de lange ture væk fra civilisationen. Tallet i navnet hentyder til, hvor stor kapaciteten på din powerbank er. mAh står for milli-Ampere-hour, og med en fuldt opladt powerbank på 26800 mAh kan du oplade en iPhone 11 godt 5 ½ gange, så du ikke pludselig står på Herrens mark med en død smartphone.

Dette er den opgraderede version og 30W USB-C PD input og output. Netop denne model i PowerCore-serien kan oplades hurtigt med Quick Charge, hvor batteriet kan lades op fra 0 til 100 % på blot 4 timer. Selve processen foregår uden nogen overlast til powerbankens batteri.

Let at have med

Powerbanken kan du tage med dig på et fly. Faktisk har den tæt på præcist den kapacitet i mAh, en powerbank højst må have, før den falder igennem ved sikkerhedstjek i lufthavnen.

Takket være det lette aluminiumskabinet vejer PowerCore+ 26800 mAh i øvrigt godt det samme som en pakke margarine, 590 gram, og måler 80x180x24 mm.  Hvilket gør den let at have med i rygsæk eller rejsekuffert.


4. Anker PowerCore 10000 mAh – Bedste powerbank under 300 kr.

Anker Powercore 10000 er en virkelig stilren og kompakt powerbank, der er helt genial til at have med på rejse, hvor størrelse og vægt betyder noget. Den vejer og fylder ligeså meget som en smartphone, og dermed fortjener Anker Powercore 10000 mAh den sidste plads på listen i vores powerbank test.

Powerbank sort - Anker Power Core Select

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På mange måder er Anker Powercore 10000 en gennemsnitlig powerbank, men den har dog en kæmpe konverteringseffektivitet, som gør at lige denne powerbank virkelig leverer lige der, hvor man har mest brug for det.

4 opladninger af en iPhone x

Med denne Powerbank for du hele 4 opladninger af eks. en iPhone 6S og du sørger hermed for, at din mobil altid er opladt. Sørg her for at din mobil altid holder strøm til din billet til bussen og toget, sørger for musik på cykelturen og sikrer at du altid kan få kontakt med din omverden – så længe der er batteri på. Denne kan anvendes til opladning af elektroniske produkter, som smartphone, iPods, MP3, MP4, PDA, og meget mere.

Med i købet indeholder kassen også en micro USB kabel til opladning af power bank og udvalgte telefoner, som gør det nemt at komme igang!

Størrelsesmæssigt er Anker Powercore 10000 i topklasse med en vægt på kun 180 gram og et fysisk areal, der svarer til et kreditkort. Den er er dermed super transportabel, og du vil nærmest ikke bemærke, at du har powerbanken med dig overalt!

Alt i alt er Anker Powercore 10000 den perfekte powerbank til dig, der har brug for én, to eller 4 opladninger af din smartphone på farten. Alt i alt en perfekt powerbank der ligger i toppen af vores store powerbank test!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Hele 4 opladninger af eks. en iPhone 6S
 • Vægt: 180 gram

5. Mophie Powerstation XXL – Oplad to enheder samtidigt

 

Mophie Powerstation XL 20.000 mAh

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne powerbank er en powerbank i høj kvalitet, som dog stadig fås til en god pris. Powerbanken er generelt blevet rigtig godt anmeldt af både uafhængige eksperter og af
kunderne. Bl.a. skriver de hos pcworld.com, at dette er “powerbanken, du har ventet på”. Hos Powerbankexpert.com beskrives powerbanken som en “exeptionelt powerful
powerbank”. Det er altså en powerbank, som mange synes om og er glade for.

Tilslut to enheder på samme tid

Med Mophie Powerstation XXL har du den helt enestående mulighed at kunne tilslutte to enheder samtidigt. Dette betyder, at du kan få strøm fra powerbanken til to enheder samtidigt.
Dette kunne fx være din smartphone og din tablet. I visse situationen har du måske brug for strøm til din mobil og tablet på samme tid. Hvis du da ikke havde haft muligheden for at oplade to genstande på samme tid, ville du være nødt til at have to powerbanks med dig.
Dette har de færreste, og det er der nok en helt simpel grund til – nemlig at det bliver lige en tand for besværligt.
Med Mophie Powerstation XXL løses dette problem, og dit liv bliver nemmere. Du kan tilkoble både USB-C og USB-A til powerbanken

Elegant og minimalistisk design

Udover at have den gode egenskab, at man kan tilkoble to enheder til Mophie Powerstation XXL på samme tid, er powerbanken også lavet i et utroligt fint design.
Denne powerbank har et tidløst og elegant udtryk over sig, og den er skabt ud fra et princip om enkelhed.
Mophie XXL har farven sort. Det er en rektangulær powerbank, som har en størrelse og form, som er praktisk, når du skal opbevare den og fx have den med i tasken.
Derudover er powerbanken lavet i blødt tekstil. Dette giver den et nærmest luksuriøst udseende, og den er rar at røre ved.
Mophie Powerbank er lavet med runde hjørner. Dette er rart, når du skal have powerbanken med i fx en håndtaske, fordi den ikke risikerer at sidde fast i noget eller komme til at flænse noget i stykker..

Alt inkluderet ved køb

Når du køber Mophie Powerstation XXL, får du alt inkluderet ved køb. Dette betyder, at du får selvfølgelig selve powerbanken. Derudover får du også et USB-A-til-USB-C-kabel samt
en vejledning til, hvordan du hurtigt får startet din powerbank. Det gode ved, at alt er inkluderet ved køb, er, at det er nemt for dig. Du behøver ikke tænke over, om der er noget, du kommer til at mangle. Du har allerede alt, du behøver, for at kunne bruge powerbanken.

Derfor anbefaler vi denne model

 • Virkelig godt anmeldt af eksperter
 • Flot design i blødt tekstil
 • Mulighed for at oplade 2 enheder samtidigt
 • 20000 mAh
 • God pris

Mophie Powerstation XXL vs. markedet

Mophie Powerstation XXL placerer sig prismæssigt et sted i midten ift. andre powerbanks på markedet.
Du kan få denne powerbank til omkring de 500 kr., men så får du også en hel del
for pengene.
Der er nemlig tale om en powerbank med en høj batterikapacitet ift. andre powerbanks til samme pris.
Med denne powerbank har du også mulighed for at oplade to enheder samtidigt, hvilket er et kæmpe plus hos denne powerbank.

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Oplad to enheder samtidigt
 • USB-C og USB-A connectors
 • Design i blød tekstil
 • Batterikapacitet: 20000 mAh
 • Vægt: 435 gram
 • Mål: 15,9 x 7,75 x 2,32 cm

6. Anker Powercore 2 – Giver 6,5 fulde opladninger til din smartphone ved fuldt batteri

 • Testvinder hos ign.com
 •  4,7/5 stjerner hos PriceRunner i snit af 1200+ kundeanmeldelser
 •  4/5 stjerner hos pcmag.com
 •  4,7/5 stjerner af 4400 kundeanmeldelser hos amazon.co.uk

Anker Powercore II

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Anker Powercore 2 er en innovativ powerbank i høj kvalitet, som er lavet i den helt rigtige størrelse – denne powerbank passer perfekt ned i din bukselomme eller håndtaske!
Generelt er Powercore 2 også blevet rigtig godt anmeldt. Hos ign.com har de bl.a. kåret netop denne powerbank til testvinder, hvilket må siges at være noget af en kvalitetsmarkør.
Hos pcmag.com kaldes Anker Powercore 2 for “Excellent”. Det er altså en godt anmeldt powerbank, hvilket i den grad er et bevis for, at der er tale om et produkt af en vis kvalitet.

Kapacitet på 20.000 mAh

Denne powerbank fra Anker har en batterikapacitet på 20.000 mAh.Hos Anker har de regnet sig frem til, at denne kapacitet svarer til 6,5 opladninger af et standard batteri til en smartphone.
Med Powercore 2 kan du altså få opladt din smartphones batteri fra 0 til 100% hele 6,5 gange, før powerbanken selv løber tør for strøm.
Ift. forgængeren Anker Powercore, så er Anker Powercore 2 designet med en lang højere konverteringseffekt. Dette betyder bl.a., at der går mindre strøm tabt under processen med opladningen.
Der går altså mindre strøm tabt – fx til varme – når strømmen skal overføres fra powerbanken og til din enhed, og det er dette, som er med til at sikre, at Powercore 2 kan yde hele 6,5 fulde opladninger af et smartphonebatteri.

Smart IQ-teknologi og LED

Anker Powercore 2 er ikke blot udstyret med en højere konverteringseffekt: Powerbanken er også designet med en smart IQ-teknologi.
Med denne IQ-teknologi er din powerbank i stand til at genkende, hvad det er for nogle enheder, som er tilsluttet powerbanken. Dette betyder, at powerbanken hermed nemmere og hurtigere kan vælge, hvilken type opladning, der er den mest optimale, til netop denne enhed.
Powercore 2 fra Anker er også designet med smart LED-lys. Dette lys fungerer som en indikator, der viser dig, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken.
Disse lys er placeret i en lille, smart cirkel på powerbanken.

Indbygget beskyttelsessystem
Når du køber Powercore 2, er det med et beskyttelsessystem, som er indbygget i powerbanken.
Dette system sørger for, at en enhed ikke bliver overopladet, eller på nogen måde bliver opladet på uhensigtsmæssig vis. Denne proces sker delvist i samspil med IQ-teknologien.
Alt i alt er du med Anker Powercore 2 garanteret sikker og solid opladning af dine enheder.
Du kan oplade to enheder samtidigt i powerbanken, og den er pga. dens beskedne og lille størrelse nem for dig at have med på farten.

Derfor anbefaler vi denne model

 •  Testvinder
 •  Gode kundeanmeldelser
 •  Med LED-lys
 •  Kapacitet: 6,5 fulde opladning til en smartphone
 •  Oplad to enheder samtidigt

Anker Powercore 2 vs. markedet

Denne powerbank fra Anker er en powerbank, som er en anelse dyrere end mange andre powerbanks på markedet. Den kan dog også lige en anelse mere, hvormed pris og kvalitet
følges ad.
Anker Powercore 2 er nemlig udstyret med mange fede og innovative teknologier, som får den til at skille sig ud fra mængden. Dette er fx den høje konverteringseffekt og den IQ-
teknologi, som også er benyttet med Anker Powercore 2.

Specifikationer:

 •  Farve: Sort
 •  Materiale: Plastik
 •  6,5 fulde opladninger til en smartphone
 •  Høj konverteringseffekt
 •  IQ-teknologi
 •  Oplad to enheder samtidigt
 •  Batterikapacitet: 20000 mAh
 •  Inkl. 2 Micro USB Kabel
 •  Indikator: LED-lys

7.  Xiaomi 3 Pro – Powerbank i et flot og minimalistisk design

 

Xiaomi Power Bank Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Xiaomi 3 Pro er en god powerbank, som er lavet i et moderne og minimalistisk design. På denne powerbank kan du oplade to enheder samtidig. Powerbanken er lavet med batteriteknologien kaldet Lithium Polymer. Xiaomi 3 Pro er blevet rigtig godt anmeldt af diverse eksperter.
Produktet rangerer også højt i kundeanmeldelserne.
Fx har kunderne hos amazon.co.uk vurderet powerbanken til 4,6/5 stjerne i gennemsnit, hvilket er en ret høj vurdering.
Dette siger altså noget om, at kunderne er fans af dette produkt, og at det levede op til deres forventninger.

Stilfuldt design

Denne powerbank udmærker sig især ved at være skabt i et særligt moderne og stilfuldt design. Xiaomi 3 Pro er lavet i farverne sort og mørkegrå. Powerbanken har en glat overflade, som er glinsende på en lidt mat måde.
Denne powerbank ligger godt i hånden, og den er generelt bare super lækker at se på og håndtere.
Xiaomi 3 Pro er lavet med næsten udelukkende bløde kanter.
Dette giver den både et elegant æstetisk udtryk, og derudover gør det også, at powerbanken ikke hænger fast i ting,
når den ligger i fx ligger i en taske. Du risikerer heller ikke, at kanterne er så skarpe, at de på en eller anden måde kunne komme til at flænse stoffet i en pose eller lignende.

Oplad to enheder samtidigt

Xiaomi 3 Pro er lavet, så du har mulighed for at oplade 2 enheder på samme tid på powerbanken.
Dette kan i mange tilfælde være en kæmpe fordel, som gør din hverdag en hel del nemmere.
Xiaomi 3 pro er udstyret med 2 USB-indgange, hvor du altså kan tilkoble en enhed, som mangler strøm, til hver.
Dette er en egenskab, som mange powerbanks efterhånden bliver lavet med, fordi det ofte er så stor en fordel.

Hav Xiaomi 3 Pro med på farten

En af de største styrker ved denne powerbank fra Xiaomi, er powerbankens størrelse.
Denne powerbank har en rigtig fin størrelse, som passer perfekt til, at du kan have den med i tasken, når du er på farten.
Dette er jo lige netop tanken bag en powerbank, og på denne måde kan man sige, at dette produkt lever op til de forventninger, som man har til det. I nogle tilfælde vil Xiaomi 3 Pro også godt kunne ligge i din bukselomme.
Dette kommer an på, hvor stor din lomme er.
Igen er dette enormt praktisk, da du hermed ville få mulighed for at lade din mobil op, mens du bevæger dig rundt.

Derfor anbefaler vi denne model

 •  Gode kundeanmeldelser
 •  Billig pris
 •  Oplad 2 enheder samtidigt
 •  Inkl. brugervejledning og Micro USB-stik
 •  Batterikapacitet: 20.000 mAh

Xiaomi 3 Pro vs. markedet

Xiaomi 3 Pro er en powerbank, som prismæssigt placerer sig i den lavere ende ift. mange andre powerbanks på markedet. Denne powerbank er faktisk billigere end flere andre powerbanks, som kan nogenlunde de samme ting. Du gør dig altså et godt køb, når du køber Xiaomi 3 Pro.
Der findes også powerbanks, som er billigere end denne powerbank.
Dog må du her tit gå på kompromis med visse ting ift. produktets kvalitet. Med Xiaomi 3 Pro er du garanteret et produkt af høj kvalitet, som fås til billige penge.

Specifikationer:

 •  Farve: Sort
 •  Oplad to enheder samtidigt
 •  Batterikapacitet: 20000 mAh
 •  Batteriteknologi: Lithium Polymer (LiPo)
 •  Indgangsspænding: 5 – 20 V
 •  Inkl. brugervejledning
 •  Inkl. Micro USB-stik
 •  Mål: 73,5 x 27,5 x 153,5 mm


8. RAVPower Basis 5200 mAh – Den lille, kraftfulde og billige powerbank

Powerbank-ravpower-basic

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med denne powerbank må man endelig ikke lade sig snyde af størrelsen. Trods dens praktiske størrelse på mindre end 10 cm i længden og knap 5 cm i bredden byder denne powerbank på hele 2 opladninger af en standard smartphone som en iPhone. RAVPower Basis byder på en høj konverteringseffektivitet, så der går mindst muligt tabt under opladningen af din smartphone eller tablet. Med de 4 små led-indikationer, er du heller ikke i tvivl om, hvor meget strøm der er tilbage på din powerbank. Alt i alt er dette en rigtigt god powerbank til prisen, og med en så god konverteringseffektivitet, føles de 5.200 mAh som mere, da der går meget lidt tabt ved opladning. Den behøver et micro USB-stik til opladning, og kan bruges af de fleste opladningsledninger til smartphones, da den behøver en ganske almindelig USB-A stik til udgående strøm; med andre ord opladning. iSmart er, som det ligger i navnet, en smart teknologi, der betyder, at Powerbanken identificerer, hvilken slags device, den bliver tilsluttet til, og formår at oplade den bedst muligt efter dens opladningsbehov, dog uden at skade batteriet, som nogle powerbanks har en tendens til. 


9. GreyLime Power Solar – 8000 mAh – Powerbanken med solceller, perfekt til udendørsaktiviteter

Powerbank-med-solceller

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Elstik vokser desværre ikke på træerne, så hvor skønne telt- og campingture end er, sker de ofte på bekostning af, at du skal spare på strømmen, så din telefon ikke går død. Men den frygt kan du holde stangen med GreyLime Power Solar 8000 mAh powerbanken. Med denne selvopladende energikilde, der høster solens UV-stråler og konverterer dem til strøm, du kan bruge, kan du klare dig lidt længere uden at skulle trille ind til nærmeste by for at lade op.

Powerbanken kan med sin kapacitet oplade din smartphone 3-4 gange, når den er fuldt ladt op, hvilket du i øvrigt kan gøre hjemmefra. For udover at hente energi fra sollyset, kan GreyLime Power Solar 8000 som så mange andre powerbanke oplades via gammeldags elstik.

Designet til udendørs brug

Den selvopladelige powerbank er designet netop med udendørs brug in mente. Den bukker ikke øjeblikkeligt under for regn eller fugt og er faktisk forsynet med beskyttende lag plastik ved powerbankens ind- og 2 udgange. Naturligvis kan powerbanken også tåle de slag mod kassen, der kan hænde ved skovvandring. Solid konstruktion til side tæller øvrige fortrin:

 • LED-indikatorlampe, der viser strømniveau
 • SOS-signal og advarselssignal
 • Karabinhage til at montere powerbanken til din rygsæk
 • En beskeden vægt på 200 g og rumfang på 140x75x17mm

Hvor meget strøm, powerbanken kan generere, afhænger af tilgængelig UV-stråling og den vinkel i forhold til solen, du har lagt powerbanken i. Af den grund får du ikke altid den strøm, du ønsker, men lidt har nu også ret.


10. RAVPower Blade Series 20100 mAh powerbank – 45W USB-C PD output

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Oplever du tit, at din telefon løber tør for strøm, hvor du ikke har en lader til rådighed? Så er denne powerbank noget for dig. Med den har du altid en strømkilde med dig på vejen, så du kan få opladet din mobiltelefon, uanset hvor i verden du er. Denne model kan lever op mod 45 W i input og output, så du får tilmed effektiv opladning af mobiltelefonen.
Modellen her har en høj konverteringseffektivitet, hvilket er endnu en faktor, der gør, at du opnår en langt hurtigere opladning. Den effektive opladning kan ske på flere forskellige elektroniske produkter såsom:

 • Smartphone
 • iPads
 • MacBook
 • Laptops med USB-C
 • Nintendo Switch
 • Og mange flere

Det tager omtrent 3 timer at oplade telefonen gennem 45 W USB-C PD-inputtet, hvorfor du hurtigt kan have enheden klar til at give dig strøm, når du er på farten.

Indikator og forskellige ind- og udgange
Der er energiniveauindikatorer på denne powerbank, så du til enhver tid kan holde øje med dette. Denne indikator visualiseres gennem 4 LED lys. Sådan kan du altid holde øje med, om du snart skal genoplade din powerbank, så du altid kan oplade dine elektroniske enheder på farten.
Der er ligeledes forskellige muligheder for in- og output. For input har du følgende muligheder:

 • Micro USB med en levering på max 18 W
 • USB-C PD med en levering på max 45 W

Og for udgang har du mulighederne:

 • USB-C PD med en levering på max 45 W
 • USB-A Quick Charge med en levering på max 18 W

Det giver mulighed for at kunne oplade de førnævnte elektroniske produkter med en solid levering af effekt.

Teknologier i denne powerbank
Der er ligeledes implementeret en række af teknologier, der sørger for, at du får den bedste effektivitet. Det er gældende for iSmart, Qualcomm Quick Charge og USB-C Power Delivery. Derfor er produktet et premium-produkt, og du får ligeledes høj kvalitet og ydeevne for pengene, som derfor er godt givet ud.


11. Poweradd X7 – 20.000mAh – Bedst sælgende hos flere større forhandlere

 • 4,8 ud af 5 på Batteribyens anmeldelser
 • 4,5 ud af 5 på Google forbruger anmeldelser

Poweradd X7 powerbank

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne topmodel er en bedst sælgende powerbank hos flere forhandlere. Dette er grundet den billige pris samt den utroligt store kapacitet på hele 20.000mAh. Yderligere så er powerbanken udstyret med 20.000 hurtigladning, som får din telefon på 100% før du har set dig om.

Med 2 udgange på hhv. 1A og 2.1A (hurtigladning) kan du oplade begge dine devices, eller dele opladningen med din bekendte.

Kapaciteten på hele 20.000mAh er ekstremt for en powerbank, da de fleste powerbanks i dette prisleje ligger på omkring 10.000 mAh. Utroligt at man har fået så meget kapaciteten ned i sådan en lille klods. Apropos klods: så er designet meget minimalistisk med det sorte og grå ”metal” look. Men det er ikke designet denne skal vurderes på det. Det er “musklerne” – og der består den!

Med en vægt på kun 530 gram, har du altså 20000mAh i en lille sort kasse med en vægt på lige over et halvt kilo. Utroligt.

Alt i alt en virkelig fed powerbank, som tilføjer en masse opladninger for ingen penge. En af de bedste i denne test. Uden tvivl.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Udgange: 2 x 5V/2,1A, USB-c
 • Vægt: 530 gram
 • Lyset i toppen viser tilbageværende

12. RAVPower Blade Series – 5.000 mAh – iSmart opladningsteknologi

RAVPower Blade Series 5.000

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette er den mindste powerbank iblandt Blade Serien. RAVPower Blade 5000 mAh er en simpel powerbank, designet med en størrelse og vægt som gør den nem at have med på farten. Indbygget har den iSmart opladningsteknologi, hvilket sørger for at din smartphone oplades hurtigt.

Specifikationer:

 • iSmart opladningsteknologi
 • Kapacitet 5000 mAh, indbygget hurtigopladning
 • LED lys energiniveauindikator
 • Prisvenlig
 • Vægt 203g

13. PowerAdd Apollo 2 – solcelle powerbank

Hvis du leder efter den ultimativepowerbank til en overlevelsestur eller til festivaler, hvor du er uden strøm i mange dage, så er PowerAdd Apollo 2 helt sikkert din næste powerbank! Denne powerbank kan lade sig selv og dine enheder op vha. solcellepanelet på siden, og det er en af de mest nytænkende og geniale powerbanks i vores store powerbank test!

Poweradd Powerbank Apollo i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med PowerAdd Apollo 2 ved hånden er du sikret en fiks lille powerbank, der har en kapacitet på respektable 10.000 mAh. Den lever fuldt ud op til det, man kan forvente af en powerbank, og der er to USB-porte til opladning af dine enheder. Den ene port har et output på 5V/2.1A, hvilket giver dig hurtig og effektiv opladning!

Oplader sig selv ved hjælp af solceller!

Der er ingen tvivl om, at PowerAdd Apollo 2 er en genial powerbank, der kommer med noget nyt, der ikke er set før. Den scorer højt i vores test, og det er generelt bare en utrolig solid og pålidelig powerbank, der holder sig omkring gennemsnittet, når det handler om størrelse og vægt.

Det mest geniale ved PowerAdd Apollo 2 er dog, at den kan lade sit eget batteri og dine enheder op ved hjælp af solceller! Dette gør den ideel til steder, hvor du ikke bare kan lade din powerbank op, og den er dermed helt og aldeles uafhængig af strøm fra anden side! Selvom teknologien ikke er helt gennemført i forhold til opladningens hastighed endnu, så er faktum dog, at du kan lade din smartphone op over tid ved hjælp af solens stråler!

PowerAdd Apollo 2 kan dog også lades op vha. Micro USB som normalt, og du behøver derfor ikke kun at benytte dig af det smarte solcellepanel. Herudover får du en indbygget lommelygte og 4 små dioder, der viser dig, hvor meget strøm powerbanken har tilbage, der øger dens anvendelighed!

Powerbanken fra PowerAdd har en vægt på 266 gram, der placerer den nogenlunde omkring gennemsnittet for powerbanks med en kapacitet på 10.000 mAh, og der er da heller ingen tvivl om, at den får en femteplads i vores powerbank test, fordi det geniale solcellepanel tilføjer en helt ny dimension til din powerbank!

PowerAdd Apollo 2 må siges at være den perfekte powerbank til dit eventyr i ødemarken eller dine gode oplevelser til en festivaluge, da solcellepanelet giver dig uendelig strøm. En powerbank til dig, der kan lide at være aktiv og uafhængig af strøm – en sikker femteplads i vores store powerbank test!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Udgange: 1 x 5V/1.3A og 1 x 5V/2.1A USB
 • Vægt: 266 gram
 • Indbygget lommelygte
 • Genialt solcelle panel

14. Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 mAh – Solcelle powerbank

Leder du efter en kraftig powerbank, så går du bestemt ikke galt i byen med denne sag fra Sandberg! Den er smart og lige til, at tage med overalt. Den giver dig vigtig nødstrøm, når du mest har brug for det – og dette forsvarer også dens plads i vores store powerbank test!

powerbank

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Masser af strøm direkte fra jakkelommen eller håndtasken!

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 er meget mere end din normale powerbank. Med Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 i lommen er du garanteret masser af opladninger til din smartphone, når du har allermest brug for det, og de 16.000 mAh, som kapaciteten lyder på, rækker lige netop til dette. Det er en genial kraftig powerbank at have med sig til fester eller andre lejligheder, hvor en powerbank er af fuld nødvendighed!

Du får en solid oplevelse med en ganske fin ladeevne, der bakkes op af USB-porte, der kommer med et ganske fint output på 5V/1A – helt fint til mindre batterier, der sidder i smartphones! Vi er utrolig begejstrede for denne lille geniale sag, og vi forlader ikke længere huset uden en opladt TP-Link PB2600!

Alt i alt er dette den perfekte powerbank til dig, der gerne vil have strømmen med overalt! Du får ikke den helt store kapacitet, men brugervenligheden og mobiliteten er simpelthen så god, at TP-Link PB2600 fortjener en plads på vores liste i den store powerbank test!

Specifikationer:

 • Kapacitet: 16.000 mAh

15. Puro Fast Charger – 5.200 mAh – Let og transportabel

Går du efter en powerbank, der virkelig har strøm til den weekendturen, så er der ingen tvivl om, at Puro Fast Charger er det rette valg for dig!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Der er ingen tvivl om, at Puro Fast Charger fortjener en plads på vores liste i den store powerbank test, da den simpelthen har så stor en kapacitet, at det halve kunne være nok! Du får ikke en flot designet powerbank, der er let og transportabel, men du får så meget power for pengene, at denne powerbank kan anbefales!

5.200 mAh giver op til 2 fulde opladninger!

En positiv funktion ved Puro Fast Charger er, at den kan oplade din enhed op til 3 gange hurtigere end normalt! Dette ser vi meget sjældent i en powerbank, hvor de fleste powerbanks fokuserer på, at have en større kapacitet.

Som tidligere skrevet er dette ikke en voldsomt stor powerbank, og den passer perfekt i skuldertasken eller rygsækken.

Alt i alt er Puro Fast Charger et vaskeægte ’lyn’ indenfor powerbanks, der virkelig kan give dig strøm for alle pengene. Den perfekte powerbank til dig, der har et stort behov for hurtig strøm, hvilket fortjener en lille hyldest i vores store powerbank test.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 5.200 mAh

Det mest stillede spørgsmål omkring powerbanks

Hvad betyder en kapacitet på mAh? 

Stort set alle powerbanks på markedet får deres kapacitet målt i enheden mAh (milliAmperetimer), der er en måleenhed for energi. Kapaciteten på et vist antal mAh fortæller os altså, hvor meget energi der kan være i selve batteriet, hvilket betyder alt for, hvor længe og hvor meget du kan oplade dine enheder.

Som oftest betyder en højere kapacitet, at powerbanken vil blive både tungere, større og dyrere, da der simpelthen skal et større batteri til at øge kapaciteten. Derfor skal du tænke grundigt over, hvor stor en kapacitet du har behov for.

Hvis du f.eks. skal en tur ud i ødemarken, så bør du have en powerbank med en kapacitet på min. 10.000 mAh, da du ikke bare lige kan lade powerbanken op igen med det samme. Omvendt skal du måske kun bruge en powerbank på 2.400 mAh, hvis du kun har behov for nødopladninger af og til. Disse overvejelser er gode at gøre dig, inden du træffer en beslutning omkring din næste powerbank!

Hvilken powerbank skal jeg vælge?

Selv efter at have læst en test af powerbanks, så kan det måske stadig være svært at finde ud af hvilken powerbank, som er den bedste til netop dit behov, fordi kan de i bund og grund ikke det samme alle sammen? Er der overhovedet grundlag for at udarbejde en test omkring netop powerbanks? Grunden til at markedet og priserne på powerbanks er forskellige, det skyldes primært at hver powerbank i store træk har sine specielle egenskaber, hvilket kan egne sig bedre til forskellige formål. Det du skal tænke over, når du overvejer hvilken powerbank du skal vælge er helt simpelt: Hvor skal du hen, samt hvad ønsker du at lade op, samt hvor mange gange?

Hvis du skal på vandretur, så er det klart at kapaciteten målt i mAh skal være større, som hvis du blot skal på festival en enkelt dag, hvor formålet er blot en enkelt opladning af din telefon. Måske begynder du allerede nu at få et mere klart billede af hvorfor at valget af powerbank kan betyde en del. Det kan også være, at det kunne være brugbart for dig at have flere USB indgange, hvilket ville kunne give muligheden for at lade flere enheder op på samme tidspunkt.

Denne model skal du vælge

Derfor skal du vælge en powerbank, som du mener vil kunne dække dine behov for at opladninger. Benytter du sjældent powerbanks, hvor du kun skal kunne oplade én enkelt gang, så kan en billig model sagtens være tilstrækkelig, omend hvis du som tidligere nævnt har brug for en rejsemodel, som kan klare flere opladninger, så skal du være opmærksom på at finde en model med stort mAh kapacitet.

En Powerbank skal oplades enten via stikkontakt (220w) eller gennem en enhed der kan videregive strøm gennem USB-stik, hvilket kunne være en computer. Du kunne i princippet også benytte computeren som powerbank, men det ville kræve rigtig meget plads at slæbe den bærbare computer med på tur, så det er klart at powerbanken er den bedste løsning, men det gælder om at vælge den rette model til opgaven.

Hvor stor en kapacitet er nødvendig?

Det handler igen lidt om hvad formålet med dit køb af powerbank måtte være. Det er selvfølgelig essentielt at du vælger en model, som kan oplade alle dine enheder, hvis det er det som der er behov for. Som tidligere nævnt, så målet en powerbanks kapacitet i mAh, hvor 10.000 mAh er modellen du skal gå efter hvis du har behov for at oplade af flere omgange.

Så helt konkret hvilken kapacitet som er nødvendig er svært at påpege uden at kende formålet med købet, men det er klart at hvis du skal ud at rejse, så vil jeg gå efter en model som har mere kapacitet end de billige modeller, hvis kapacitet ofte ligger omkring 2.000-3.00 mAh.

I forhold til netop at købe en powerbank med formålet om at have den med ud at rejse, så bør du også være opmærksom på at det ikke er alle flyselskaber som har samme regler omkring at medbringe powerbanks. Det handler primært om hvor mange du må have med, så det er derfor en rigtig god idé, hvis du lige tjekker op på reglerne for powerbanks, da det ville være synd at få den helt nye Powerbank konfiskeret i security kontrollen. Ydermere så er der også nogle selskaber som har et maks på hvor stor en kapacitet de accepterer, så hvis du har købt en kæmpe model, fordi at du tænker du ikke skal nyde noget af at løbe tør for strøm, så tjek også lige op på reglerne på dette område.

FAQ

🤩 Hvilke powerbanks er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste powerbanks på markedet i 2021. Vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.

🧐 Hvordan testes powerbanks?

Powerbanks vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på batterilevetid, opladetid og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny powerbank?

Vi hos Bedste10.dk anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har, om det er til erhverv eller privat forbrug. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes powerbanks til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Rebecca N. Petersen Rating 10/10