Gaming pc test – her er de bedste på markedet

Sidst opdateret: 3. september 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Indholdsfortegnelse

Processoren summer, pixels bliver til billeder på skærmen og du kan høre dine holdkammerater igennem head-settet, der fortæller dig præcis hvor fjenden befinder sig. Du svinger adræt musen. Dine venstre hånd er på det nærmeste gået i et med tastaturet. Du er klar, og så sker det. Den umiskendeligt hakkende lyd der brager gennem høretelefonerne, skærmen der pludselig er frosset. Musens cursor dukker pludseligt op, der hvor sigtekornet var før, og lidt efter kommer systembeskeden fra Windows ”svarer ikke”, der signalerer at alt er tabt.

En gamers værste mareridt er langsomt udstyr og lags. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er det måske på tide, at skifte den gamle computer ud til en ny, men når der er så mange på markedet kan det være svært at regne ud hvilken en du skal vælge.

Derfor har vi lavet en omfattende gaming pc test, så du kan få overblik over de bedste gamingcomputere i 2021.

1. HP Pavilion Gaming

HP Pavilion Gaming

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

HP Pavilion Gaming har fået 4.4 ud af 5 stjerner hos anmeldere på PriceRunner. HP Pavilion Gaming er lavet til gamere, ikke blot de nutidige, men også de spil, der vil komme, som hele tiden udvikler sig

Oplagt til gaming

PCIe®-baseret flashlager har op til 512 GB, der er 17 x hurtigere end en traditionel harddisk (5.400 o./min.) i en bærbar pc. Altså er den meget mere oplagt til gaming. 

Simpelt og lækkert design

Man skal ikke lade sig narre af udseendet. Tårnet er smalt og lille, men ydeevnen er helt optimal. Der er USB-porte, som du kan tilkoble dit ekstraudstyr til, hvilket giver dig en frihed som gamer. Designet er super lækkert, og det er praktisk, at den ikke fylder det helt store. 

For at nævne portene, så du kan se hvor mange, der er: 1 SuperSpeed USB Type-C®, 5 Gbps signalhastighed (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4), 2 SuperSpeed USB Type-A, 10 Gbps signalhastighed, 2 SuperSpeed USB Type-A, 5 Gbps signalhastighed, 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Bagest: 4 USB 2.0 Type-A, 1 lydindgang, 1 lydudgang, 1 mikrofonstik, 1 RJ-45. Her finder du alt, hvad du skal bruge. 

Specifikationer

 • Producent: HP
 • Windows 10
 • Hukommelse: 16 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 8 GB)
 • Lagertype: SSD
 • Harddisk: 512 GB
 • Vægt: 5,96 kilo
 • Mål: 15,54 x 30,7 x 33,74 cm
 • Farve: sort
 • Miljømæssige standarder: ENERGY STAR

 

2. Acer Predator Orion 3000 PO3-620 – Gamingcomputer i høj kvalitet og med stærk ydeevne

 • Gode anmeldelser hos amazon.de
 • Et af de bedst testede hos testberichte.de

Acer Predator Orion 3000 PO3-620

Vores anbefalinger til at købe produktet:

Acer Predator Orion har overordnet set fået positive anmeldelser hos Amazon. Gaming computeren har scoret 4,5 stjerner på baggrund af mindst 150 globale bedømmelser, og er beskrevet som et produkt med flot design og stærk ydeevne.      

I bedømmelsen af produktet skriver forbrugere, at Acer Predator Orion computeren er en super god computer, og systemet kører som det skal. Alle spilelskere kan nyde de grafiske elementer under de virtuelle kampe, hvor fjenden skal bekæmpes. Fra testberichte.de er Gaming computeren vurderet som ”Meget god”, og har scoret en 4,5 stjerner udfra 156 bedømmelser.         

Om:

Med Acer Predator Orion 3000 computeren kan du opleve spilverdenen på en ny måde. Her kan du tage på et spileventyr, der er fyldt med stærke visuelle og autentiske billeder, rumlig lyd og æstetisk grafik fra next-gen systemet NVIDIA. Acer Predator Orion er ikke et af de største stationære gaming PC´er, men kan stadig give gamere en suveræn spiloplevelse med utrolige next-gen processer. 

En Acer Predator Orion Gaming PC har 16 GB arbejdshukommelse. Her har gamere mere plads og flere muligheder for at afprøve sig selv i forskellige udfordrende spil mod andre spilentusiaster. Hukommelsestypen for en Acer Predator Orion 3000 er DDR4, og styresystemskomponenter, computerprogrammer og andet data har du nemmere adgang til og behandlingstiden er kortere. Gaming PC´en består af et hurtigt drev, hvilket medvirker til hurtigere opbevaring af data.                       

Acer Predator Orion sammenlignet andre produkter

Acer Predator Orion Gaming PC’en har, sammenlignet med andre spillecomputere fra Acer, mere arbejdshukommelse og er større i designet. Prisen for en Acer Predator Orion er lidt højere end andre Acer Gaming PC´er, men prisforskellen er ikke markant anderledes, sammenlignet med andre mærker, såsom HP og Dell, som er dyrere produkter. Du får værdi for pengene, når du køber en Acer Predator Orion, da modellen er nyligt udgivet, og samtidig certificeret som miljøvenlig, ligesom andre populære Stationære Gaming PC´er.

Udvalgte specifikationer

 • SSD-størrelse: 512 GB
 • Strømforsyning (watt): 500 W 
 • Højde: 39.2 cm
 • Bluetooth: Ja 
 • Wifi: Ja
 • Processorhastighed: 2.9 GHz
 

i samarbejde med PriceRunner

3. Lenovo Thinkcentre M720 Tiny – lille, men kraftfuld PC

Lenovo Thinkcentre har fået 4.7 ud af 5 stjerner hos 582 anmeldere på PriceRunner.

Lenovo Thinkcentre M720 TinyMinimalistisk og skarp design

Lenovo Thinkcentre er designet, så den kan passe på en boghylde. Hvis du derfor er trætte af de store, klodsede tårne, så er denne oplagt for dig. Den kan gemmes væk, så ingen kan se den. Den kan langt hen af vejen det samme som de stationære computere. Den er hurtig med en 8. generations Intel-processor. Den har også et PCIe SSD-lager med DDR4-hukommelse. Derudover er den lavet til at kunne operere i krævende miljøer. Hvis du for eksempel skal bruge den på din arbejdsplads også, så kan der være meget støv eller lignende. 

Det grønne valg

Levono Thincentre Tiny har derudover fået 7.0 Energy star og EPEAT GOLD. Den er energieffektiv og et grønt valg, hvis det betyder noget for dig. Den har fået verdens første Ultra Low Noise-certifikat af TÜV Rheinland. Dette er også en vigtig faktor at tænke med, når du skal købe computer. Der er fokus på energieffektive- og venlige produkter i dag, og computere skal følge med her ligeså, hvilket Lenovo Thinkcentre Tiny har gjort.  

Til både gaming og arbejde

Du skal vælge Levono Thinkcentre Tiny, hvis du gerne vil have en computer, der ikke skal fylde en helt masse. Det kan være en rigtig god idé til en arbejdsplads, også særligt hvis du arbejder hjemme. Måske arbejder du hjemme om dagen og gamer om aftenen, og så kan denne computer begge dele. Selv hvis du har den stående på arbejdspladsen i løbet af dagen, så er den så lille, at du kan tage den med hjem efter arbejde og game derhjemme. 

Lenovo Thinkcentre Tiny har tænkt i en lille løsning, men samtidig med en stor kapacitet, så dig ikke narre at udseendet. 

Specifikationer

 • Producent: Lenovo
 • Processor: Intel Turbo Boost Technology 2, Intel Core i5 (9. Gen) 9400T / 1.8 GHz
 • Hukommelse: 9 MB
 • RAM: 8 GB / 32 GB (maks)
 • Harddisk: SSD
 • Farve: sort
 • Grafik: Intel UHD Graphics 630
 • Antal kerner: 6
 • Miljømæssige standarder: ENRGY STAR 7.0

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

4. Inter-Tech CXC2 Tårn – sikrer dig selv en stærk computer

pc gaming test

Hvis du bruger meget tid foran en computer f.eks. som gamer, så synes du helt sikkert, at det kunne være rart med noget solidt og pålideligt udstyr. Mange, der bruger en computer meget, foretrækker en stationær computer. Her er der mange valgmuligheder, når det blandt andet kommer til forskellige funktioner og designs. En mulighed kan være Inter-Tech CXC2 Tårnet.

Dette Tårn er yderst effektivt og kan give dig en solid computeroplevelse. Tårnet her har en max størrelse på bundkortet på ATX og af understøttede motherboards er ATX, microATX og ITX. Kølesystemet på dette Tårn er yderst avanceret. Fronten på Tårnet har tre ventilatorer af 120 mm ventilator, som er understøttet med blæser på op til 280 mm. Bagsiden har et blæserstativ på 120 mm, og toppen består af to blæserstativer på henholdsvis 120/140 mm. 

Der er altså rig mulighed for opbygning af sin computer med de mange blæsere, der sikrer, at din maskine får nok luft. Når det kommer til fyld til Tårnet, så er det vigtigt at vide, at makshøjden for CPU-køleren er 155 mm, og makslængden på et videokort er 335 mm. 

Effektivt tårn til fordelagtig pris

Inter-Tech CXC2 Tårnet har et hav af funktioner, som du kan udnytte og gøre brug af, som du har lyst til. Interfacen på Tårnet består af én USB 3.0, to USB 2.0, ét mini-jackstik til mikrofon samt ét mini-jackstik til hovedtelefoner. Tårnets mål kan også være relevant. Målene på dette Tårn er en bredde på 19,5 cm, en dybde på 42 cm, en højde på 45 cm og en vægt på blot 4,26 kg. Vægten på dette Tårn kan dermed i den grad siges at være i den lave ende, og i mange tilfælde er det foretrukket.

Af egenskaber har Inter-Tech CXC2 Tårnet også sit at byde med. Tårnet leverer kabeladministrations-system med akryllisk sidepanel, støvfilter i Tårnets bund samt et hærdet glasfrontpanel. Tårnet fås i en sort farve med blåt lys, som du selv kan administrere. 

Der er altså mange fordele ved at sætte sin lid til Inter-Tech CXC2 Tårnet til fundament for sin maskine. Et godt tårn til sine computerdele kan være det, der gør, at din computer kommer til at fungere optimalt, og som du gerne vil have det. Det må siges at være fordelen ved at skaffe sig et tårn – man kan selv skræddersy sin computer præcis, som man gerne vil have den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Konklusion

Ultimate eSport er bygget til dig der vil være den bedste. Nemmere kan det ikke siges. Det er en computer, hvor 100% af fokus har været på det kompetetive element, og derfor er det også præcis det den skal bruges til. Der er selvfølgelig intet i vejen for at bruge computeren til streaming, eller til at surfe på nettet for den sags skyld, men det ville være som at køre i netto i en Ferrari, det ville være blærerøvsagtigt, men det ville aldrig være strengt nødvendigt.

5. Acer Nitro 50 N50-600 Tower – 5/5 stjerner hos Amazon

Acer Nitro 50 har fået 5 ud af 5 stjerner hos anmeldere på Amazon. 

Acer Nitro 50 N50-600 TowerKompromisløs gaming

Du skal ikke gå på kompromis med din gaming, når du gamer på Acers Nitro 50. Den er designet netop til gaming, og den leverer NVIDIA® GeForce® GTX 10 serie, som er noget af det seneste teknologi og en 9. generations Intel Core processor. DDR4 hukommelsen og den hurtige processor gør, at du kan spille og se video så hurtigt som muligt. Det er vigtigt, at computeren også har en god grafik og et visuelt design. Dette finder du også hos Acer Nitro 50. NVIDIA® GeForce® GTX 16-serie grafikkort er udstyret med NVIDIA Pascal™ arkitektur nye gaming-teknologier. Dette er oplagt til nye HD-spil. 

Du kan oplade mobile enheder trådløst ud fra tårnet, hvilket er en meget smart feature. Tårnet er lidt større end nogle af de andre, vi har kigget på. På den anden side er denne computer udviklet særligt til gaming. 

Designet er klassisk, mørkt og med rødt infrarødt lys og skarpe linjer. 

Specifikationer

 • Processor: Intel Core i5 (9. Gen) 9400F / 2.9 GHz (4.1 GHz) (6 kerner)
 • Cashehukommelse: 9 MB
 • RAM: 8 GB / 64 GB (maks)
 • Kortlæser: Ja
 • Grafik controller: PCIe x16 – NVIDIA GeForce RTX 2060
 • Sound BlasterX 360°
 • USB 3.1 Type-C Gen 2 port
 • Harddisk: SSD – M.2 1 x 256 GB
 • Mål: 16.3 x 35 x 34 cm
 • Vægt: 7,4 kilo
 • Miljømæssige standarder: ENERGY STAR
 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Tre vægtklasser af gamercomputere

I vores gaming pc test har vi opereret med tre forskellige vægtklasser, når det kommer til de bedste gamercomputere. De tre vægtklasser har vi kaldt ”low-end”, ”mid-end” og ”high-end”. Inddelingen skal på ingen måde forstås som en kommentar til de forskellige computeres kvalitet. Det handler i stedet om prisklassen. Selvfølgelig hænger de to ting dog ofte sammen.

I vores gaming pc test har ”low-end” mærkatet været forbeholdt gamercomputere i prislejet omkring 6000 kroner og nedefter. ”Mid-end” mærkatet har været forbeholdt computere, der ligger fra omkring 6000 kroner og helt op til 10000 kroner, imens ”high-end” mærkatet har været forbeholdt gamercomputere, der typisk ligger i en prisklasse over 10000 kroner.

Det er vigtigt at være opmærksom på netop de forskelle, for hvis vores gaming pc test havde været foretaget ud fra hvilke computere der havde den mest rå gamingkraft, havde den højest sandsynligt set markant anderledes ud.

Det er også grunden til, at vi har valgt at kåre tre forskellige computere som ”den bedste”. Simpelthen fordi de hver især er bedst indenfor deres prisklasser. Her er der tale om Compukits ”Budget Gamer PC” der er bedst i den lave vægtklasse, Compukits ”Mainstream Gamer PC” i den midterste vægtklasse og Lenovos ”Legion T730” i den højeste vægtklasse.

Hvorfor er der ikke nogen bærbare computere i jeres gaming pc test?

Ligesom alt andet er spørgsmålet om hvorvidt en bærbar gamercomputer kan måle sig med de stationære gamercomputere en subjektiv størrelse. Der skal ikke være nogen tvivl overhovedet om, at man sagtens kan spille alle spil på en bærbar computer med de rette specifikationer, men der er alligevel et par grunde til, at man sjældent ser bærbare computere i gaming pc tests som denne.

Den første grund er, at det er dyrere at bygge en bærbar gamercomputer, der kan måle sig med de stationære, fordi de samme ting skal passes ind i en meget mindre indpakning.

Den anden grund er, at det ikke er muligt at opgradere en bærbar gamercomputer, på samme måde som det er muligt med alle computerne i vores gaming pc test.

Den tredje og nok den bedste grund er, at det er stort set umuligt at få en bærbar computer, til at køle ordentligt, hvilket betyder, at intensiv gaming altid vil tære mere på en bærbar gamercomputer end på en stationær gamercomputer.

Derfor er selv de allerdyreste bærbare gamercomputere, oftere brugt som hyggecomputere end som reelle alternativer til de stationære gamingstationer. I sidste ende er det for svært at retfærdiggøre at inkludere en bærbar gamercomputer i en gaming pc test som denne, da bærbare computere er sin helt egen kategori, i et sådant omfang at de skal have deres egen bærbare gaming pc test.

En guide til at bygge din egen gaming PC

Du har måske hørt, at det er billigere at bygge sin egen gamercomputer, end det er at købe en af dem, der bliver samlet hos en forhandler, og det er tit også rigtigt. Det betyder ikke, at du ikke kan finde i en glimrende gamercomputer i vores gaming pc test, og vælge den, men der er også muligheden for, at du kigger på de forskellige computere i testen, vælger og vrager hvad du vil have, og samler præcis den gamercomputer, der er bedst til lige netop dig.

Hvis det er noget du har mod på, men du samtidig ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, så kommer der her en lille guide, der forklarer grundprincipperne i en byg-selv-computer, og hvilke dele du skal lægge mest vægt på.

Til trods for at det med ord som ”bygge” og ”samle” kommer til at lyde som om, du selv skal sidde med skruetrækkeren, er der masser af forhandlere, der er villige til at samle delene for dig, ud fra dine ønsker, og der er ofte stadig penge at spare på den måde. Det betyder også at du kan være med på selvbyggerholdet, selvom du ikke har fået skruet hænderne helt fantastisk på.

Processor

Processoren er en af de dele, der har størst betydning, når du samler din egen computer. Derfor er det ikke et sted, hvor du skal forsøge at spare på pengene, for tit er det størrelsen på din processor, der sammen med dit grafikkort afgør hvilke spil, du har mulighed for at spille, og hvor godt de kører.

De to mest kendte mærker indenfor processorer er Intel og AMD. Begge parter producerer flere forskellige processorer, og begge parter leverer et produkt, du kan få rigtig meget ud af. At spørge sig selv, hvad der er bedst, er dog lidt sværere, da det ville være ligesom at spørge, om Windows eller Apple er bedst. I sidste ende er det en smagssag, ligesom det rigtig tit handler om, hvem der mest for nyligt har udgivet et nyt produkt, for det er ofte det, der gør forskellen. Når Intel lige har sendt et nyt produkt på markedet, så er de bedst, og når AMD lige har sendt et nyt produkt på markedet, så er de bedst.

Men det afhænger også af hvilken type computer du vil bygge. Hvis du vil bygge en ”low-end” gamercomputer, skal du kigge på at bruge omkring 1500 kroner på en processor, hvis du vil bygge en ”mid-end” gamercomputer skal du regne med en pris på mellem 1500 og 2500 kroner, og hvis du vil bygge en ”high-end” gamercomputer, er prisen på en processor altid over 2500 kroner.

Grafikkort

Valget af grafikkort har lige så stor betydning for din gamingoplevelse, som dit valg af processor har. Om du bygger selv, eller om du køber en af modellerne fra vores gaming pc test, så er det et glimrende sted at sammenligne computere. Lige meget hvor god en processor din computer har, kan du ikke spille spil i høj opløsning, og samtidig have en høj framerate, med mindre dit grafikkort kan følge med.

Ligesom med processoren er der to store producenter at kigge på, når det kommer til grafikkortet: NVIDIA og AMD. Modsat processoren er det dog nemmere at sige hvilken producent du skal vælge. AMD er bedst hvis du bygger en ”low-end” til ”mid-end” gamercomputer imens NVIDIA er bedst hvis du bygger en dyrere gamercomputer. Det fremgår også hvis du kigger på modellerne i vores gaming pc test. Lige så snart prisen begynder at ramme ”mid-end” og ”high-end”, så bliver der puttet et NVIDIA kort i maskinerne.

RAM

RAM er en anden vigtig del af din computer, især når det kommer til gaming. Det vigtige at huske på, er at jo flere RAM du har jo bedre, men det betyder ikke, at du skal bruge alle dine penge på RAM. I stedet skal du gå efter et minimum af 16 GB RAM, hvis du vil have en computer der skal kunne køre alle spil, men fordi RAM er en af de allernemmeste ting at opgradere, så er det ikke en katastrofe hvis du køber for få til at starte med, så er det bare et købe en større udgave, og få sat den ind i computeren i stedet.

Harddisk

Overordnet set er der kun to valg, når du skal vælge hvilken harddisk, du skal købe til din gamercomputer. Den ene mulighed er HDD, den anden mulighed er SSD. HDD er den gamle udgave, der opererer lidt langsommere, når den skal åbne et program, til gengæld har den rigtig meget plads. SSD derimod reagerer hurtigt, men den totale plads er mindre.

Som det også fremgår af vores gaming pc test, er der efterhånden mange, der sørger for at få puttet en af hver i deres computere, så ting der ikke skal bruges hurtigt som skriveprogrammer, billeder etc. kan opbevares på et HDD-drev med masser af plads, og spil der skal gå markant hurtigere, kan opbevares lettilgængelige på et SSD-drev.

Bundkort

Bundkortet er den del af din computer, der får alting til at hænge sammen. Det vigtigste at holde øje med, når du køber et bundkort, er at det passer til den processor du har valgt. Ligeledes skal det også være kompatibelt med dine RAM, harddiske og strømforsyningen.

Bundkortet er også den del af din computer hvor USB-porte, HDMI-port og lyd-porte sidder.

Strømforsyning

Det er tit at folk overser strømforsyningen, når de skal samle deres egen computer. Det er måske fordi de tænker at strøm er strøm, men det er ikke helt rigtigt. Ud over at en god strømforsyning holder markant længere end en billig model, så har de billigere og ofte dårligere strømforsyninger også en tendens til lettere at komme til at overophede.

Køler

Fordi der er så mange komponenter i en gamercomputer, der har en tendens til at overophede, er det vigtigt at sørge for, at din computer bliver kølet ordentligt. Hvis du kigger på specifikationerne ved mange af computerne i vores gaming pc test, så er der mange der ikke har nogen separat køler. Det er fordi dyrere komponenter ofte har en integreret køler, men hvis du virkelig skal give den gas, er det en god idé at sørge for, at din computer bliver kølet nok. Jo varmere en computer er, jo større er sandsynligheden for, at en eller flere komponenter overopheder og går i stykker.

Læs også Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok udgivet af jyllands-posten.dk.

Kabinet

Selvom kabinettet for de fleste ikke er noget, der forbindes med performance, har det faktisk en betydning. Udover at du skal anskaffe dig et kabinet, der kan rumme de dele du har valgt, så er det også vigtigt, at du finder et kabinet, der har rum til at alle komponenterne kan køles ordentligt. Derfor er det en god idé at kigge hos dedikerede kabinet-producenter som f.eks. NZXT og BitFenix.

Det var alle de råd, der var i denne omgang, og hvis du har mod på det, er du nu helt klar til at samle din egen gamercomputer, men for langt de fleste vil det være nemmest, at vælge en af modellerne fra vores gaming pc test, især når der er så mange lækre modeller at vælge imellem.

Læs også: BEDSTE GAMING MUS 2020 – KØBERS GUIDE TIL DEN BEDSTE GAMER MUS I 2020.

Se vores artikel om: PLAYSTATION 4 PÅ AFBETALING: BETINGELSERNE HOS FEM DANSKE FORHANDLERE

Læs også vores artikel om: STORFORMATPRINTERE

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testberichte.de

Testberichte.de er Tysklands største forbrugerportal, og den indeholder bl.a. testartikler inden for området teknologi. Det er en respekteret kilde, der ofte bliver citeret i diverse bedst i test-oversigter. Portalen sammenfatter testresultater fra mere end 500 tyske websites. 

På Testberichte.de kan du bl.a. finde testbeskrivelser af gamer-PC’en Acer Predator Orion 3000 – de er hentet fra flere kilder. Computeren bliver bl.a. hyldet for at have en god ydelse, og den er et perfekt valg til dig, der ikke ønsker at foretage den helt store ombygning af din gamer-PC.

Du kan se testen her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

MSI Codex XE Plus 9SD-297EU stationær gamingcomputer – en gamingcomputer, der klarer de mest krævende spil 

Den superhurtige og smarte gamingcomputer har en octa-core Intel Core i7 processor fra Coffee Lake familien. Det er netop denne processor, som gør, at den stationære gamingcomputer kan klare meget ekstreme og krævende spil. Takket være processoren, klarer den også spillene med lethed. Det er meget ideelt med denne hurtighed, hvis man gerne vil streame sine præstationer, mens man spiller.

Processoren kan skifte helt op il 4,9 GHz turbotilstand, som efterfølges af 16 GB meget hurtige DDR4 RAM.

Da der er 16 GB DDR4 RAM, er den stationære gamingcomputer udrustet til at kunne klare data meget hurtigere. Dette sikrer altså computeren meget hurtigere loading tider. Man kan nemt opgradere ens RAM op til 64 GB i stedet, hvis dette er ønsket.

Stationær gamingcomputer med det hele

Den stationære gamingcomputer MSI Codes XE Plus 9SD-297EU er udstyret med et HDMI-output, som giver mulighed for, at man kan tilkoble computeren til et HD-tv eller en projektor. På denne måde kan man få lov til at vise billeder eller videoer i 4K UHD opløsning på en meget større skærm end computeren.

Grafikken på computeren er også ekstremt godt. Den er udstyret med MSI GeForce RTX 2070 Ventus grafikkort. Med hjælp fra dette meget avancerede grafikkort kan man få lov til at opleve fotorealistisk ray-tracing og yderst livagtige spil. Grafikkortet har 8 GB GDDR6 RAM og next generation Turing platform, hvilket gør det muligt at køre meget krævende spil i 1440p opløsning, så man får en supergod billedfrekvens.

En anden super lækker funktion er forbedringen af lyden. Den stationære gamingcomputer er nemlig udstyret med Nahimic 2 lydforbedring, så ikke kun grafikken er på sit ypperste, men også lyden er rigtig sprød.

Derudover er der selvfølgelig også monteret forskellige porte i computeren. Heriblandt kan man finde port til PS/2 gaming tastatur eller -mus, VGA port, DVi port, vendbare USB porte, samt full-size USB porte og normale USB porte, Gigabit Ethernet LAN port, DisplayPort til digitalt video output og lydjacks til hovedtelefoner eller mikrofoner. Alle disse forskellige porte giver altså rig mulighed for enten at tilslutte et fedt tastatur med lys i, eller tilslutte dine hovedtelefoner mens man spiller og blandt andet også at gemme sine spil eller andre ting, via USB stik i portene.

OMEN Obelisk HP

OMEN har fået 4.8 ud af 5 i anmeldelser hos Elgiganten. Du skal vælge OMEN tårnet for at være en af de hurtigste gamere. 

OMEN Obelisk HPRigtig meget styrke

Processoren har op til 6 kerner, 12 tråde og en ny arkitektur, så den kan klare alle AAA spil – også selvom de er krævende. På den måde kan du køre tunge programmer samtidig. Den har 4K-streaming og 8K-opløsning, hvilket gør din gamingoplevelse meget ubesværet. PCIe®-baseret flashlager på op til 512 GB, der er 17 x hurtigere end en traditionel harddisk (5.400 o./min.) i en bærbar PC. Alt sammen gør dette computeren til en vaskeægte gamercomputer. 

Hvis du streamer gennem OMEN Game Stream, kan du spille på dit storskærms-TV for en endnu vildere oplevelse. 

Ultimativ gaming

DDS-lagringen på 512 GB gør, at du lynhurtigt kan åbne systemer og spil. Som gamer bliver man hurtigt utålmodig, og det skal du ikke være med denne computer. Du kan udvide din gaming-oplevelse med OMEN Command Center-software, så du kan spille med fjernadgang gennem OMEN Game Stream, hvor du kan tilpasse RGB-belysning og prioritere gaming-netværkstrafik. Som gamer er det vigtigt, at du har en computer med højeste ydeevne, og du ikke har en langsom computer, så de andre er foran dig. 

Derudover er tårnet smalt, og adskiller sig fra andre, der kan være klodsede eller fylde meget. Den er super sej i sort og rød, og du kan få lov til at se ind i ”maskinrummet”. Anmeldelserne viser, at folk er ekstremt tilfredse med valget af denne computer. 

Specifikationer

 • Producent: HP
 • Processor: AMD Ryzen 5 3600 / 3.6 GHz (4.2 GHz)
 • Cachehukommelse: 32 MB
 • RAM: 8 GB DDR4 SDRAM
 • Harddisk: SSD 512 GB – PCI Express – M.2 – NVM Express
 • Grafik: AMD Radeon RX 5700
 • Farve: Sort
 • Mål: 16.5 x 35.7 x 43.3 cm
 • Miljømæssige standarder: ENERGY STAR

Dell OptiPlex 3070 Mikro 

Dell OptiPlex Mikro har fået 4.9 ud af 5 stjerner hos 9 anmeldere på PriceRunner. 

Dell OptiPlex 3070 MikroDen mindste gaming computer

Dell OptiPlex 3070 Mikro er simpelthen endnu mindre end Levono Thinkcentre Tiny beskrevet tidligere. Den er endnu smartere, da den kan sidde bag computerskærmen, og dermed vil være fuldstændig gemt væk. Computeren egner sig både til gaming, men også til arbejdspladser, da den har et sikkerhedsstyret system gennem Dell SafeData, som sikrer, at det kun er dig, der får adgang til computeren. 

Kraftig processor

Den har også en Intel Core processor, som gør det nemt at arbejde og spille. Processoren er en 9. generations, så endnu mere effektiv end Lenovos. Den har en hurtig ydeevne, så du ikke skal bekymre dig hverken om dit arbejde eller om dine spil. Dermed er den også super oplagt til videoredigering. OptiPlex har over 25 års erfaring med at bruge kundeinspireret innovation til stationære computere, derfor forsøger de hele tiden at optimere og finde nye løsninger. 

Porte og USB-indgange

Der er masser af porte og USB-stik, så du kan få tilkoblet alt det, du skal have tilkoblet for at kunne spille. Portene er som følger: 1. Tænd/sluk-knap | 2. Universelt lydstik | 3. Linjeudgang | 4. USB 3.1 Gen 1 Type-A-porte (2) | 5. Fingerskrue | 6. Seriel-/videoport (tilvalg: Seriel/DP/HDMI 2.0/VGA) | 7. Udskæringspladser til trådløse antenner | 8. RJ-45 | 9. USB 2.0-porte (2) (1 med Smart-wattmeter) | 10. USB 3.1 Gen 1 Type-A-porte (2) | 11. Hængelåsløkke | 12. Plads til K-lås | 13. DisplayPort | 14. HDMI-port | 15. Strømstik

Dell OptiPlex Mikro er super smart, da den gemmes væk så let som ingenting, samtidig med at den ikke går ned på ydeevne.  

Specifikationer

 • Producent: Dell
 • Processor: Intel Core i5 (9. Gen) 9500T / 2.2 GHz (3.7 GHz) (6 kerner)
 • Cachehukommelse: 9 MB
 • RAM: 8 GB (installeret) / 32 GB (maks.) – DDR4 SDRAM – ikke-ECC
 • Grafik controller: Intel UHD Graphics 630
 • Harddisk: 2 128 GB PCIe NVMe Class 35 solid state-disk
 • Farve: sort
 • Mål: 3.6 x 17.8 x 18.2 cm
 • Vægt: 1.18 kg
 • Miljømæssige standarder: ENERGY STAR

Mainstream Starter PC 

Mainstream_starter_1

Navnet siger det hele. Mainstream Starter PC fra Compukit er den klare vinder indenfor allround gaming i vores 2021 gaming pc test, og så er det endda en af vores gaming pc tests billigere modeller, hvilket bestemt også er værd at tage med. Siden den kom på gaden, har den været en populær jule- eller konfirmationsgave til familiens gamer, hvilket nok er fordi det er en fantastisk plug-and-play pc.

Klar til brug fra du åbner kassen

Mainstream Starter PC kommer 100% færdigbygget, så det kræver ikke indgående viden at sætte den op, og med en treårig garanti fra Compukit, der tillige er en dansk virksomhed, er det fuldt forståeligt at den er blevet et virkelig populært køb fra familien til gameren, men det er ikke kun de udenforstående, der er glade for computeren.

Mainstream Starter PC har klaret sig godt i rigtig mange gaming pc tests og med rette. Af alle computerne i vores gaming pc test, er Mainstream Starter PC måske det valg, hvor du får mest performance for færrest penge.

Fantastisk grafik og høj framerate på samme tid

Den kraftfulde AMD Ryzen processor kan trække selv de største opgaver, og med et RTX 2060 grafikkort fra MSI kan du køre spil på selv de allerhøjeste settings, uden at din framerate tager skader.

Grunden til at vi har valgt Compukits Mainstream Starter PC som den bedste allround maskine ikke bare i prisklassen men i hele vores gaming pc test, er fordi den leverer en ekstremt høj performance, til en pris hvor de færreste andre maskiner kan være med, og samtidig kommer den med en god, gammeldags, dansk garanti. Kan det blive bedre?

Specifikationer

 • Kabinet: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Sort
 • Processor: AMD Ryzen 5 2600X (Op til 4,25 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: MSI B450 GAMING PLUS
 • Harddisk: WD Green SSD M.2 – 120GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2060 GAMING Z – 6GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 3000MHz – 16GB
 • Strømforsyning: Corsair VS550 – 550Watt

Konklusion

Når det kommer til gaming, er der mange forskellige behov. Der er nemlig vidt forskellige krav fra spiller til spiller og fra spil til spil. En dedikeret CS:GO gamer har eksempelvis et helt andet behov end en streamer der bruger det meste af dagen på at spille HearthStone og lave Let’s Play videoer. Derfor vil enhver gaming pc test, hvor der ikke bliver foretaget en anbefaling til slutbrugeren også være ufuldstændig.

Mainstream Starter PC er en fantastisk allround maskine, hvilket kort sagt betyder at den klarer sig ekstremt godt til alle formål. Derfor vil den være et godt valg, lige meget om du skal spille CS:GO på konkurrenceplan, eller om du skal køre en stream som din levevej.

Fordi den er i den billigere ende af alle computerne i vores gaming pc test, er der selvfølgelig mange computere der kan slå den på de forskellige parametre, men det er meget få computere der kan slå den på samtlige parametre og samtidig konkurrere på pris.

Entry Budget PC

Entry Budget

Entry Budget PC er bestemt ikke den stærkeste i vores gaming pc test, til gengæld er det den billigste computer i vores gaming pc test. Det betyder også at den har været et ekstremt populært valg blandt begyndere såvel som gamere på studenterbudget. Computeren fra Compukit kan nemlig købes indenfor rammen af en SU.</p?

Ligesom alle andre computere fra Compukit, kommer den med en treårig garanti, hvilket er en af de helt store fordele, ved at købe sin gamercomputer hos en etableret dansk forhandler.

Rigtig meget gaming til næsten ingen penge

Selvom det er den ultimativt billigste computer, indgår den stadig i rigtig mange gaming pc tests, og det gør den af den simple grund, at den til trods for sit beskedne prisskilt, uproblematisk kan spille alle de spil, der er på markedet lige nu. For nogen af de tungere titler er det dog nødvendigt at reducere grafikindstillingerne til et sted mellem ”low” og ”medium”. Det betyder dog ikke at du skal gå på kompromis med meget, og du kan stadig spille titler som League of Legends, CS:GO, Fornite og Minecraft.

Billigere end hvis du skulle bygge den selv

Entry Budget PC er et fantastisk fund til prisen, ikke mindst fordi det ville være svært at anskaffe alle komponenterne til en lignende pris, og når du køber fra Compukit får du endda tre års garanti. Alene med en AMD Ryzen 3 2200G processor og 8 GB Corsairram er du over en tredjedel af vejen til Entry Budgets slutpris.

Vi har inkluderet Compukits Entry Budget PC i vores gaming pc test, ikke fordi den kan konkurrere med de dyrere modeller, men fordi den til prisen simpelthen ikke er til at overse. Selv hvis den kun var halvt så god som konkurrenter, koster den stadig under en tredjedel, og det er bestemt værd at tage med, især når det kommer til en gaming pc test som denne.

Specifikationer

 • Kabinet: BitFenix Comrade Sort
 • Processor: AMD Ryzen 3 2200G (Op til 3,7GHz) – 4 Kerner
 • Bundkort: ASRock A320M-DVS R4.0
 • Harddisk: Kingston A400 240 GB 500 MBps SSD
 • Grafikkort: Vega 8 APU
 • Ram: Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 8GB
 • Strømforsyning: Corsair VS450

Konklusion

Som vi også tidligere har nævnt, er Entry Budget PC lavet til begynderen og gameren med økonomiske udfordringer, men den er også et fantastisk valg til dig der bare er casual gamer. Familiefaren der kun kan nå en times gaming efter ungerne er lagt i seng, og alle dem der bare spiller med vennerne en gang eller to om måneden, kan få ekstremt meget ud af Compukits Entry Budget.

Computeren er ideel til dig, der har brug for en computer, der kan varetage de lettere opgaver, men som også vil game fra tid til anden. Du får endda en glimrende framerate, så længe du holder dine udskejelser mellem ”medium” og ”low” i de tungere spils grafikindstillinger. Omvendt er den måske lige i underkanten, til dig der går efter en karriere indenfor streaming eller professionel gaming, men det betyder ikke at den ikke skal med i vores gaming pc test, og hvis det er en Entry Budget PC du vælger, så kan du jo altid opgradere senere.

Mini Console Smasher

MINI CONSOLE SMASHER

Det allerførste man forelsker sig i ved Compukits Mini Console Smasher er udseendet. Udseendet er utvivlsomt designet med tanke på de gamle spilkonsoller som Nintendo Game Cube, og det gør i særklasse Mini Console Smasher til en helt unik gamercomputer, både i vores gaming pc test og på markedet helt generelt.

Det kan godt være den er lille, men til gengæld er den kraftfuld

Selvom det er en lille computer, er den ekstremt kraftfuld, da den er udstyret med en i7.9700K processor fra Intel, et grafikkort fra MSI af modellen RTX 2070, og nok RAM til at du både kan game på de højeste grafiske indstillinger og streame på platforme som Twitch.

Designet er noget af det der gør Mini Console Smasher helt fantastisk, men det er desværre også en computerens største ulempe. Selvom du får en enormt flot gamercomputer, der er nem at transportere, og fylder ekstremt lidt, så gør det kompakte kabinet, det også svært, at opgradere computeren senere. Derfor bliver det i sidste ende et spørgsmål om, hvad du syntes er vigtigst: Udseendet og hvor transportabel den er eller fremtidige opgraderingsmuligheder.

En fantastisk maskine der kommer til at holde i mange år

At den er svær at opgradere, betyder dog ikke nødvendigvis at der er behov for det. Den stærke processor gør det muligt at køre enormt mange programmer på en gang, hvilket er en klar fordel hvis du skal streame, og grafikkortet sikrer dig muligheden for at spille de fleste spil på de højeste indstillinger, uden at skulle gå på kompromis med din framerate, og til sidst er kombinationen af kabinettet og vandkøleren fra Corsair med til at sørge for, at du får en computer, der kører som en drøm mange år endnu. Og så skal du huske på, at hvis kabinettet havde været for stort et problem, havde Mini Console Smasher slet ikke været inkluderet i den endelige gennemgang af vores gaming pc test.

Specifikationer

 • Kabinet: Cooler Master Elite 110A
 • Processor: Intel Core I7-9700K (Op til 4,9 GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC
 • Harddisk: Samsung 970 EVO SSD M.2 – 250GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2070 AERO ITX – 8GB
 • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4-2666 MHz – 16GB
 • Strømforsyning: SilverStone SFX SX500-LG – 500Watt
 • Kølesystem: CORSAIR Hydro H60 High Performance

Konklusion

Mini Console Smasher er helt bestemt værd at kigge på og mere end det. Hvis du er at betegne som en gammel gamer, og brugte din barndom foran fjernsynet med en controller i hænderne, så er Mini Console Smasher helt sikkert noget for dig, og du vil finde en enorm glæde i bare at se på den, for udseendet kommer helt sikkert til at fremkalde utallige minder.

Nu handler gaming jo ikke om udseendet, og der havde ikke været plads til Compukits Mini Console Smasher i vores gaming pc test, hvis den ikke havde haft kræfter til at slås med de store drenge. Det har den heldigvis, og derfor får den en ekstremt varm og noget nostalgisk anbefaling herfra.

Lenovo Legion T730

Lenovo-Legion-T730

Selvom alle gaming pc testens computere bestemt er investeringen værd, så kan der i sidste ende kun være en overordnet vinder. Derfor er vi nu nået til gaming pc testens absolut bedste gamercomputer. Lenovo Legion T730 er blevet kåret som bedst indenfor kategorien ”high-end gamercomputer” af en lang række gamingmedier, og det er der en grund til.

Den ultimativt bedste computer i vores test

Lenovo Legion T730 er helt i toppen af vores gaming pc test, blandt andet fordi den selv på de højeste indstillinger i de tungeste spil kan levere den højeste framerate. Derfor er den fantastisk til lige præcis gaming.

Computeren er bygget op omkring Intels helt nye generation af i7-kerner, hvilket betyder, at der nærmest ikke er grænser for hvor mange programmer, du kan have åbne på samme tid, og derudover kommer den selvfølgelig med et monster af et grafikkort, 16GB RAM og en harddisk med 512 GB SSD, hvilket alt sammen er med til at sikre dig adgang til årtiets gamingoplevelse.

Blærerøvscomputer der er let at transportere

Som en bonus er kabinettet udstyret med et håndtag, så den er let at slæbe hjem til vennerne, når du skal vise dem hvordan ægte gaming-power ser ud, og ligesom alle andre blærerøvsgamercomputere er den selvfølgelig udstyret med RGB-lys, der kan indstilles alt efter hvor meget du gerne vil ses i LAN-hallen.

Det er alt sammen med til at gøre Lenovo Legion T730 til vinderen af vores gaming pc test i den dyreste prisklasse.

Specifikationer

 • Processor: Intel Core i7-9700K
 • Harddisk: 512GB SSD
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2080
 • Ram: DIM 288-PIN DDR4 2666MHz 16GB
 • Strømforsyning: 500 Watt

Konklusion

Lenovo Legion T730 er skabt til dig, der leder efter den ultimative gamingoplevelse, og ikke ser prisen som en forhindring. Selvom Lenovos arbejdshest ikke er i den billige ende i vores gaming pc test, er den bestemt pengene værd, og du får stadig rigtig meget gamercomputer for pengene.

Det er næsten selvsagt at Lenovo Legion T730 også kan bruges af dig der vil streame. Faktisk ville den også være perfekt, hvis du ville starte en mindre nyhedskanal på Twitch, så det er ekstremt fortjent at den er den overordnede vinder af vores gaming pc test.

Geekd Gaming VICTORY ROYALE GAMING COMPUTER

Geekd Gaming VICTORY ROYALE GAMING COMPUTER

Denne gaming computer er noget for gameren, der dominerer alle andre i spillene og er på toppen. VICTORY ROYALE GAMING COMPUTER fra Geekd Gaming er nemlig lavet til at give alle de andre baghjul, i selv de mest ekstreme og krævende spil.

På denne yderst gode og præsterende gaming computer får man en fuldstændig solid opstartskonfiguration. Denne opstartskonfiguration er en Ryzen 5 CPU, 8GB RAM, 250GB SSD og GeForve GTX 1660 Ti Grafikkort, som altså giver uendelige muligheder for at afprøve og spille de mest populære og krævende spil.

Derudover er der selvfølgelig mulighed for at opgradere til enten Nordic Gaming Asgard Yggdrasil #1.2 eller til #2.2. Her kan man altså enten vælge at kunne nøjes med lidt mindre, eller hvis man har brug for mere power, så opgradere til dette. Begge dele er lige nemt og lige tilgængeligt.

En gaming computer med utrolig god ydeevne og et fedt design

Computerens kabinet er et Azza Photios 250x midi tower black window. Kabinettet er designet i rigtig smart og flot, så ens setup kommer til at se fuldstændig vildt ud. Kabinettet er lavet i en blank sort, som giver et lækkert look og en flot overflade. Derudover er der monteret et såkaldt vindue i siden, hvilket gør det ekstremt eksklusivt, men også bare pisse fedt at se på. Vennerne kommer med garanti til at kigge misundeligt, når man slæber sådan et lækkert kabinet med til LAN-party.

Gaming computeren har en ydeevne og effekt på hele 500 W PSU. Dette betyder, at computeren har en stabil ydeevne, så man kan spille nogle solide spil. Derudover larmer computeren ikke, da den er meget stille, samt at den ikke bruger særlig meget energi på at levere et godt spil. Derfor er der altså en utrolig god levetid på computeren, hvilket er perfekt, til når man sidder i et længerevarende spil.

Computeren er produceret i Danmark udelukkende på baggrund af rene kvalitetskomponenter. Teknikerne, som samler computeren, er kompetente og eksperter på området, så man kan altid vide sig sikker, når man køber en VICTORY ROYALE GAMING COMPUTER gaming computer fra Geekd Gaming. Computeren gennemtestes fuldstændig, for at være på den sikre side, af teknikerne, inden den bliver sendt fra lageret af. Derfor er der garanti for en lækker og dygtig gaming computer, med lækre funktioner.

MSI Infinite A 

MSI-Infinite-A

Ligesom Raymond Poulidor var det i Tour de France og Justin Gatlin er det i 100 meter løb, så kan Infinite A fra MSI klassificeres som den evige toer. Selvom du ud fra den klassifikation måske får lyst til at kigge dig om efter førstepladsen, og den skal vi nok komme til, så er der ikke nogen skam i at komme ind på en sikker andenplads. Især ikke når man slår resten af feltet i vores gaming pc test på prisen, og det er præcis hvad denne gamercomputer fra MSI gør.

Anmelderrost gaming pc med RGB-lys

MSIs produkter er af flere omgange blevet rost af internationale elektronikmedier, og deres seneste skud på stammen er bestemt heller ingen undtagelse. Udover at have et ekstremt lækkert udseende og et indbygget RGB lyssystem, er det også en gamercomputer, der kan trække alle spil på de højeste indstillinger, og stadig levere en framerate udover det sædvanlige.

Enestående grafik og høj framerate i en fantastisk indpakning

Med en i7-8700 processor fra Intel, 16 GB Ram, grafikkort fra NVIDIA og en samlet lagringsplads på 2256 GB fordelt over et SSD og et HDD drev, er det virkelig en gamercomputer, der kommer helt op og blande sig med de allerbedste i vores gaming pc test.

Det er selvsagt at MSI Infinite A kan levere enestående grafik og en høj framerate, men det der virkelig får den til at skille sig ud, er kabinettet. MSI har selv designet beholderen til alle dine gamingoplevelser, og de har virkelig formået at skabe et stilrent udtryk, der virker som om det er landet på jorden fra en anden planet. Hvis det lækre udseende ikke er nok, til at få dig til at savle, så er kabinettet også lydisoleret og udstyret med et effektivt kølesystem, der sørger for at din computers komponenter forbliver fejlfri mange år endnu.

Specifikationer

 • Kabinet: MSI Black
 • Processor: Intel Core I7-8700K– 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360 Express
 • Harddisk 1: 256 GB SSD
 • Harddisk 2: 2 TB HDD (7200 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 2070 8 GB
 • RAM: DIMM 288-PIN DDR4 SDRAM– 2x 8 GB
 • Strømforsyning: 550 Watt

Konklusion

Hvis du leder efter en kombination af mid- og high-end, så er MSI Infinite A helt bestemt, den computer du skal kigge nærmere på. Du får en helt uforlignelig gamingoplevelse, masser af plads til fremtidige opgraderinger og en øget ydeevne.

I vores gaming pc test er det uden tvivl den flotteste computer, så hvis du er af den overbevisning at en gamercomputer også skal se godt ud, de få timer om dagen den er slukket, så er der nærmest ikke andet valg, end at investere i Infinite A fra MSI.

Budget Gamer PC 

AZZA-Obsidian-270_1

Compukits navne er ikke ligefrem de mest opfindsomme, men til gengæld er de informative. En ”Budget Gamer PC” er bestemt, hvad denne gamercomputer er. Budget henviser dog nok mere til prisen end til indholdet.

Luksusgaming til budget-pris

Med et GTX 1050 Ti-grafikkort fra MSI, en Intel i5 processor, 8 GB RAM, 240 GB SSD-drev, en arbejdshest af et MSI-bundkort, en Corsairstrømforsyning og en ekstra køler er der nemlig ikke noget ”budget” over gamingoplevelsen, som maskinen her kan levere. Det hele er endda pakket sammen i et lydisoleret kabinet, og selvfølgelig giver Compukit tre års garanti på alle delene.

CS:GO med en framerate over 170 FPS

Det ekstremt høje niveau Compukit lægger for dagen, gør det muligt for dig at spille spil som CS:GO og League of Legends på de højeste indstillinger, og stadig være sikret en framerate på over 170 FPS (Frames Per Second). For spil i den tungere ende bliver du nok nødt til at reducere grafikindstillingerne til medium, hvis du vil bibeholde den høje framerate, men selv hvis du ikke kan undvære den lækre grafik, kan du selv med de højeste indstillinger, få en framerate på over 50 FPS i spil som Fortnite, Overwatch og PUBG.

Det er alt sammen med til at gøre Compukits Budget Gamer PC til vinderen af vores gaming pc test i den billigste kategori.

Specifikationer

 • Kabinet: AZZA Obsidian 270
 • Processor: Intel Core I5-9600K (Op til 4,6 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: ASRock Z390 PRO4
 • Harddisk: Kingston A400 240 GB 500 MBps SSD
 • Grafikkort: MSI GTX 1050TI AERO ITX 4G OC 4GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 8GB
 • Strømforsyning: Corsair VS450
 • Køler: Cooler Master Hyper TX3 EVO

Konklusion

Der er helt bestemt en grund til, at Compukit bliver ved med at levere de bedste gamercomputere. Deres Budget Gamer PC er skabt til gameren, der også har brug for at tænke økonomisk. Selvom prisen er lav, er kvaliteten det ikke, og derfor kan den varmt anbefales, nærmest lige meget hvilket spil du vil spille.

I løbet af vores gaming pc test er vi ikke stødt på en anden computer i den lave ende af prisskalaen, der kan levere på samme niveau som Budget Gamer PC fra Compukit. Den eneste ulempe er, at du i de tungere spil bliver nødt til at vælge imellem en lav grafik eller en lav framerate. Hvis du ikke kan gå på kompromis med nogen af delene, så skal du nok vælge en anden gamercomputer, men så bliver dit køb også markant dyrere.

Læs også: Testoversigt: Find den bedste bærbar computer

Mainstream Gamer PC

Mainstream_gamer_5

Der er en grund til at Compukit står for to ud af tre af de bedste computere i vores gaming pc test. De ved hvad de laver, og de går ikke på kompromis indenfor de forskellige prisklasser, og det betaler sig. Compukit står nemlig både for 2021s bedste ”low-end” gamercomputer og 2021s bedste ”mid-end” gamercomputer.

En gamingcomputer der svinger langt of sin prisklasse

Grunden til at Compukit endnu en gang kan kåres som vinderen, handler i sidste ende om prisklassen. Med et prisskilt på omkring 10.000 kroner, har Compukit nemlig formået at samle en computer, der fra en hvilken som helst anden producent, snildt havde kostet 15.000 kroner, og så er Compukit ovenikøbet så sikre på deres produkt, at de tilbyder hele tre års garanti.

Derfor er der ikke mange gamere, der ikke ville være tilfredse med en Mainstream Gamer PC fra Compukit. Kort sagt er det ikke fair at den slås indenfor ”mid-end” prisklassen, for med en i7.9700K processor fra Intel, et RTX 2060 grafikkort, 16 GB RAM, 120 GB SSD og en lang række opgraderingsmuligheder, kan den nemlig slås med de fleste ”high-end” gamercomputere, og stadig blive kåret blandt de bedste.

Både til gameren og til streameren

Netop på grund af de mange opgraderingsmuligheder, er Mainstream Gamer PC måske endda den bedste gamercomputer du kan anskaffe dig i 2021 overhovedet. Den kan trække ethvert spil på de højeste indstillinger og stadig levere en overordentlig høj framerate, og selvfølgelig kan den også bruges af streameren, lige meget hvad du har tænkt dig at streame.

Det er alt sammen med til at gøre Compukits Mainstream Gamer PC til vinderen af vores gaming pc test i den midterste prisklasse.

Specifikationer

 • Kabinet: NZXT H500 Sort & Rød
 • Processor: Intel Core I7-9700K (Op til 4,9 GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: MSI B360 GAMING PLUS
 • Harddisk: Samsung PM961 – 128GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2060 GAMING Z – 6GB
 • RAM: Corsair Vengeance DDR4 3000MHz – 16GB
 • Strømforsyning: Thermaltake Smart RGB 500W be quiet! Pure Rock

Konklusion

“Mid-end” prisklassen er en prisklasse hvor de fleste gamere stadig kan være med, og derfor er computerne i prisklassen også ekstremt populære. Men det betyder også, at kravene til computerne i denne prisklasse er høje. Heldigvis lever Mainstream Gamer PC op til alle de krav du måtte have og lidt til.

Indenfor rammerne af denne gaming pc test er det svært at finde en gamercomputere, der har større potentiale, især fordi den på sigt kan opgraderes i en sådan grad, at den hurtigt kan blive en ”high-end” gamercomputer, hvis det pludselig er det du har brug for.

MSI Aegis 3

MSI-Aegis-3

Hvis du er den slags gamer, der gerne vil have at folk lægger mærke til din computer, så er MSI Aegis 3 helt sikkert noget for dig. Med et af de mest unikke designs, er den bestemt noget man lægger mærke til, og noget man husker. Det stilrene design udstråler high-performance, allerede inden man ser på, hvad der er indeni den.

Futuristisk og i øjenfaldende design

Selvom den ser intimiderende ud, er gamercomputeren fra MSI faktisk en af de mindre i vores gaming pc test, og det betyder, at den er ekstremt let at transportere, så hvis du tager til mange LAN-events, eller bare gerne vil have computeren med hjem til vennerne, så er den helt bestemt noget for dig.

Mere kraft end de fleste gamere tør drømme om

Designet i sig selv er noget der får mundvandet til at løbe, men det bliver faktisk kun bedre, når man åbner den, for at se hvad der gemmer sig bag det lækre kabinet. Kabinettet skjuler nemlig en Intel i7-8700 processor, et NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikkort, 16 GB RAM, over en terabyte HDD og 128 GB SDD. Det er mere end hvad de fleste tør drømme om, og bestemt nok til at spille og streame selv de tungeste spil i den højeste kvalitet, uden at du overhovedet skal gå på kompromis med din framerate.

Specifikationer

 • Kabinet: MSI Aegis
 • Processor: Intel Core I7-8700K (Op til 4,9 GHz) – 6 Kerner
 • Bundkort: Intel B360 Express
 • Harddisk 1: 128 GB SSD
 • Harddisk 2: 1024 GB HDD (7200 RPM)
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1060 – 6 GB
 • RAM: SO DIMM 260-PIN DDR4 SDRAM – 16GB
 • Strømforsyning: 450 Watt

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at det er muligt at få mere performance til prisen, hvis du leder efter en mindre opsigtsvækkende gamercomputer. Det afslører vores gaming pc test gladeligt, men når man når op i det prisleje MSI Aegis 3 befinder sig i, er det begrænset hvor meget man får ud af en højere performance. Det bliver lidt som at sammenligne hvilken Formel 1 racer der kører hurtigst. Det kan godt være den ene slår den anden, men i sidste ende er de begge to cirka ottehundrede gange hurtigere end en Volvo.

Det betyder til gengæld, at Aegis 3 fra MSI er som skabt til dig, der vil have en gamercomputer med spræl i. En computer de andre lægger mærke til. Hvis det ikke er dig, kan du enten få mere for de samme penge, eller lige så meget for færre penge, men hvis du derimod godt vil skille dig ud til LAN-events, så er Aegis 3 bestemt en computer for dig.

Ultimate eSport

Ultimate_eSport_5

For en af de ultimative gamingoplevelser produceret på dansk jord, skal man ikke lede længere, når man først falder over Compukits Ultimate eSport. Computeren er bygget, til at fastslå dominans ved LAN-events, og derfor er den også bygget med de allerbedste komponenter. Processoren er f.eks. en Intel Core i9-9900K og grafikkortet er MSIs RTX 2080.

En computer de andre helt sikkert lægger mærke til

Som en lækker detalje er hele kabinettet konstrueret i en blanding af glas og stål, der gør at man kan se alle detaljer i gamercomputeren, samtidig med at der er installeret kontrollerbart lys i RAM, grafikkort, blæser, strømforsyning og processorkøler. Hvis du ikke helt synes det er nok, kan du endda tilkøbe RGB-lys, så du er garanteret, at folk lægger mærke til dig, når du tænder for bæstet.

En professionel maskine skabt til performance

Det er meget få computere i vores gaming pc test, der ikke kan køre alle spil på de højeste indstillinger, og selvfølgelig gælder det også Compukits Ultimate eSport, der er bygget til performance på konkurrenceplan. Til trods for at det stadig er en utroligt smukt designet computer, er der fokuseret mere på en effektiv performance, der gør at du kan spille CS:GO, League of Legends, DOTA2 og meget andet på allerhøjeste plan.

Specifikationer

 • Kabinet: Corsair Crystal 570X RGB Sort
 • Processor: Intel Core i9-9900K (Op til 5GHz) – 8 Kerner
 • Bundkort: ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
 • Harddisk: Samsung 970 EVO SSD M.2 – 1 TB
 • RAM: Corsair Vengance DDR4 3000MHz – 32GB
 • Grafikkort: MSI RTX 2080 GAMING X TRIO – 8GB
 • Strømforsyning: CORSAIR TX850M
 • Kølesystem: CORSAIR H80i v2 High Performance

FAQ

Hvilken PC er den bedste til gaming?
Der findes lige nu flere gode PC’er, som er lavet specifikt til gaming. Nogle eksempler på nogle af de bedste på markedet er blandt andre Acer Nitro 50 N50-600 Tower, Acer Predator Orion 3000 PO3-620 og Lenovo Thinkcentre M720 Tiny. De gaming PC’ere er kraftfulde og er perfekte til gaming.
Hvilken slags PC skal jeg bruge til gaming?
Den PC, som du skal bruge til gaming, skal være relativ kraftfuld, førend den er i stand til at trække de fleste nye spil problemfrit. Derfor bør du gå efter en PC, som har en i5 eller i7 processor med op til 8 cores, sådan at spillene fungerer optimalt.
Kan jeg bruge en gaming PC til dagligdags brug?
Ja, du kan sagtens bruge en gaming computer til dagligdags brug. I sin kerne er en gaming PC ligesom en almindelig computer, hvormed du kan lave de samme ting på den. Dog er en gaming PC ofte kraftigere, sådan at den også kan trække spil og avancerede programmer.
Hvor lang tid holder en gaming PC?
Gennemsnitligt kan en gaming PC holde to til tre år, men hvis du sørger for at vedligeholde den ordentligt, så kan en gaming PC sagtens holde op til otte år. Vil du gerne, at din gaming PC skal holde i lang tid, så skal du huske at opdatere den jævnligt.

 

Denne side er anmeldt af: Liv V. Bak 10/10