Testoverblik: Markedets bedste webcams ifølge eksperterne 2021

Her kan du læse om en række udvalgte webcams, der fungerer til alle typer computere i 2021, og som er anbefalet af eksperter.

Få et nemt overblik over de bedste produkter på markedet, så du har det bedste grundlag for at vælge dit nye webcam. På listen finder du uddybende beskrivelse af de tre udvalgte webcams, men også fem andre kameraer, der måske passer bedre til lige netop dine behov. Uanset om du søger webcam til PC eller andet device, kan de fleste på vores liste tilpasses. Bemærk dog, at mange af vores valgte webcams er webcam usb.

Sidst i artiklen kan du finde andet relevant indhold såsom FAQ og en kildeoversigt, så du på egen hånd kan opsøge mere viden om det bedste webcam til dig.

De webcams, du finder her på listen, er blevet plukket som nogle af de bedste i 2021. Der er derfor stor sandsynlighed for, at hvis ikke flere, så i hvert fald ét, vil kunne dække dine behov og falde i din æstetiske smag. Uanset om du leder efter et webcam, du kan bruge til streaming, eller ét, der skal gøre gavn på kontoret omringet af larmende kollegaer og støjende printere, burde du finde vores valg hjælpsomme. De dyreste webcams på listen strækker sig op i tusinderne, mens de billigste, som også vil kunne hjælpe yngre, mindre forsigtige børn med fjernundervisning, ligger nede lige på den anden side af hundrede.


 Logitech C920 HD Pro – testvinder

 Logitech C920 HD Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Det generelt bedste webcam
 • Fremragende billedkvalitet
 • Fantastiske lavt-lys-egenskaber

Det generelt bedste webcamera

Med sin fremragende billedkvalitet og lækre design kommer det ikke som den store overraskelse, at Logitech C020 HD Pro smutter ind på førstepladsen som testvinder. Du har måske set webcammet i konferencelokaler eller på kontorer, og det er der en rigtig god grund til. Selv ved lavt lys har Logitech C020 HD Pro fantastiske billedegenskaber, og derfor er kameraet også blevet rost i forskellige tech-grupper, deriblandt Techradar og PCGamer.

I 2021 er Logitech C020 HD Pro det generelt bedste kamera, du kan finde.

Om Logitech C020 HD

Logitech C020 HD har automatisk fokusindstilling og en USB 2.0 interface. Det kan sørge for 1080 p HD videoopkald og filmoptagelser og bruger Logitech Fluid Crystal Technology, der skal sørge for de bedst mulige videooptagelser. Med en indbygget stereomikrofon slipper du for et irriterende headset, og med en maksimal opløsning på 1920 x 1080 kan du godt regne med det skarpeste billede i gruppeopkaldet.

Du kan passe rigtig godt på dit webcam, da det er muligt at lukke helt tæt om objektivlinsen, når du ikke bruger kameraet. Skal du bruge kameraet til streaming, så kan du nyde godt af HD-autofokus og lyskorrektion, der garanterer dig de bedst mulige videoer.

Logitech C020 HD er kompatibel med Windows 7, og der medfølger et USB-kabel til tilslutning.

Udvalgte specifikationer

 • Maksimum opløsning på 1920 x 1080
 • Automatisk HD-fokus og lyskorrektion
 • H.264 videostandard

 Logitech C310 HD Webcam Refresh – bedst til prisen

 Logitech C310 HD Webcam Refresh – bedst til prisen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Fantastisk værdi for pengene
 • Indbygget støjreduktion
 • Rost af både anmeldere og forbrugere

Her får du den bedste pris

Endnu et logitech webcam sniger sig ind i vores udvalgte top-3, og det er der altså en grund til. Logitech C310 HD er ikke det billigste webcam på vores liste, men med alt det, du får for pengene, har vi vurderet, at det er det bedste til prisen. Med automatisk lyskorrektion og 5 megapixel snapshots får du meget værdi for pengene, især taget i betragtning af, at kameraet ikke engang koster 500,- kroner.

Om Logitech C310 HD Webcam Refresh

I Logitech C310 HD får du en indbygget mikrofon, der sørger for god lyd, og du får altså ikke behov for et headset med mikrofon. Indbygget i kameraet er en snap-shot knap og bevægelsesdetektionsteknologi, så du får mere end bare minimumskravet for et godt webcam.

Webcammet har støjredaktion og kan køre 720 p HD videosamtaler. Den maksimale opløsning er 1280 x720, og med det 1,5 meter lange USB-kabel kan du nemt tilslutte billede og lyd.

Kameraet er muligvis ikke så flot som andre på vores liste, men på sider som Amazon er forbrugerne begejstrede og har belønnet Logitech C310 HD med imponerende 4,4 ud af 5 stjerner ud af over 4.000 anmeldelser.

Udvalgte specifikationer

 • 1280×720
 • 1,5 meter kabel
 • Indbygget mikrofon

 Logitech BRIO 4K Ultra HD Webcam – premium valg

 Logitech BRIO 4K Ultra HD Webcam

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.399,00 DKK
1.599,00 DKK
 • Billede- og lydkvalitet i særklasse
 • Automatisk støjreduktion
 • Billede kommer frem uanset lysforholdene

Et enestående webcam med uudfordret video- og lydkvalitet

3/3 af vores udvalgte webcams er fra Logitech, og vi runder top-3 af med Logitech BRIO 4K Ultra HD. Det her webcam er bare generelt det bedste. Selvom det ikke er testvinder som C920 eller det bedste til prisen som C310, så er BRIO 4K det, der har imponeret mest på flest punkter. Det ligger dog også i den dyre ende, men med alt det, det kommer med, er det en lille pris at betale.

Om Logitech BRIO 4K Ultra HD

Logitech BRIO 4K Ultra HD har et lækkert og moderne design, der helt diskret kan sidde på din computer. Med den smarte klemme kan du også tage det af og sætte det på en bærbar, hvis du er på farten, og med to indbyggede mikrofoner, der begge har automatisk støjreduktion, er det det perfekte webcam til hjemmearbejde eller det travle kontor.

Det her kamera er det bedste fra Logitech. Du får et lille, handy produkt med 4K UHD og nogle utrolig smarte og avancerede funktioner, blandt andet infrarødbaseret ansigtsgenkendelse og Logitechs eget HDR RightLight 3, der selv i de mest besværlige lysforhold giver dig formidabel video.

Kameraet optager op til 4096 x 2160 pixel, hvilket er den højeste opløsning på vores liste.

Udvalgte specifikationer

 • 4096×2160
 • Digital zoom x5
 • Indbygget mikrofon

Logitech StreamCam – det bedste webcam til streaming og content creating

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Optager op til 1920 x 1080 pixels og 60 fps
 • Smart klemme, som tillader en nem flytning
 • Diskret og lækkert design

Et ordentligt kamera til streaming

Logitech StreamCam er, modsat de foregående tre webcams, skabt med det formål at streame. Du får et kamera, der er beregnet til content creating, og med den tilpasningsemme klemme kan du sætte kameraet lige hvor du vil. Logitech StreamCam har en række automatiske funktioner, der gør det nemt at filme flotte og gode videoer.

Selvom du ikke streamer, er kameraet stadig et fremragende redskab hvis du ofte sidder i videomøder.

Om Logitech StreamCam

Optag i en næsten professionel kvalitet op til 1920 x 1080 pixel i 60 fps. Den indbyggede mikrofon og den automatiske lyskorrektion fjerner en del af det manuelle arbejde, og takket være ansigtssporingsautofokus og eksponering slipper du for en masse bøvl med indstillinger. Kameraet tilsluttes med USB og kan støtte fuld HD. Det er et ideelt webcam til streaming via Twitch, Facebook eller YouTube, for ikke at tale om en lang række andre tjenester.

Logitech StreamCam er et professionelt og godt kamera til dig, der kan lide at streame. Det flotte design forstyrrer ikke dit setup, og det kan ganske diskret flyttes, hvis det bliver nødvendigt.

Udvalgte specifikationer

 • 1920×1080
 • Indbygget mikrofon
 • Automatisk fokusindstilling
 • Vægt: 150g

 Microsoft LifeCam HD-3000 – Et billigt og praktisk kamera

 Microsoft LifeCam HD-3000

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Filmer med maksopløsning på 1280 x 720
 • Har en praktisk og universel base
 • Bedste valg til Skype

Det bedste valg til hverdagen

Vi tager et drastisk spring fra Logitechs high-end webcams over til Microsoft LifeCam HD-3000. I modsætningen til de sidste fire er det her kamera nemlig ikke beregnet til verdensmanden, der sidder i videomøder størstedelen af sin tid, eller streameren, der har brug for en høj kvalitet. Det her kamera er til dagligdagens menneske, men det betyder ikke, at det slækker på kvaliteten.

Hvis du leder efter et kamera, der kan give et rigtig godt billede og en god lyd, når du sidder i møde, men du ikke har behov for den helt dyre løsning, så kan det være, du finder dig godt tilpas med LifeCam HD-3000. Kameraet filmer med en maksimumopløsning på 1280 x 720 og er kompatibel med Windows 7.

Om LifeCam HD-3000

LifeCam HD-3000 er det bedste valg for platforme som Skype. Det er billigt, men har stadig en masse gode ekstradetaljer, der gør videomødet lidt bedre. Det inbefatter blandt andet en støjreducerende mikrofon, som kan være en kæmpe fordel i en travl kontorbygning eller på hjemmearbejdsdagene.

Kameraet kan tilpasses stort set alle arbejdsbaser takket være den universelle base. Det kan fastgøres til din computer, rykkes over på en bærbar, eller endda fungere med en tablet. Der medfølger et USB 2.0 kabel på 1,8 meter, der skal bruges til tilslutningen.

Sider som PCWorld er enig i, at LifeCam HD-3000 er det mest prisbevidste HD-webcam, du kan finde på markedet. Så er du på budget, eller har du bare ikke brug for det dyreste dyre, så er det her webcam et rigtig godt bud til dig.

Udvalgte specifikationer

 • 1920×1080
 • Indbygget mikrofon
 • Automatisk fokusindstilling
 • Vægt: 90g

 Trust SpotLight Webcam Pro – den billigste løsning

 Trust SpotLight Webcam Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Den billigste mulighed på listen
 • Filmer med maksopløsning på 640 x 480
 • Indbygget mikrofon og LED-lys

Et billigt kamera med LED-lys for bedst mulige billede

Trust SpotLight Webcam er det billigste webcam på vores liste og er næsten halvt så dyrt som Microsoft LifeCam HD-3000. Prisen afspejler sig selvfølgelig på produktet, men hvis du leder efter et kamera, der er bedre end det indbyggede i din computer og ikke skal bruges ofte, så er det her et rigtig godt bud.

Det her webcam er også rigtig godt til børn, der skal bruge et bedre ét i forbindelse med fjernundervisning og kun har brug for et jævnt billede og fast lyd. Skulle det risikere at gå i stykker, sker der nemlig ikke det store økonomiske tab. På Amazon har Trust SpotLight Webcam 3,8 ud af 5 stjerner ud af 134 kundeanmeldelser.

Om Trust SpotLight Webcam 

Trust SpotLight Webcam har et flot design, og som det eneste på listen har det tre små LED-lys på hver side af kameraet. Lysene skal hjælpe med at ordne lysforholdene i alle situationer, så du kan fremstå bedst muligt over video. Kameraet filmer med en maksopløsning på kun 640 x 480, og selvom det ikke lyder af meget, så formår Trust SpotLight alligevel at fremkalde et skarpt og ganske udmærket billede.

Der er intet behov for at installere kamera eller eksterne programmer – det hele tilsluttes med et medfølgende USB-kabel. Der er indbygget mikrofon i kameraet.

Udvalgte specifikationer

 • 640×480
 • Indbygget mikrofon

 Microsoft LifeCam Studio – webcam med 360° rotation

 Microsoft LifeCam Studio

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Imponerende 360° rotation
 • TrueColor teknologi, der sørger for bedst mulige billede
 • Filmer med maksopløsning på 1920 x 1080

Et professionelt kamera med imponerende funktioner

Nej, det er ikke en gentagelse. Endnu en gang er det et Microsoft LifeCam, der er på listen – men LifeCam Studio skiller sig på mange punkter ud fra LifeCam HD-3000. Ud over den ikke helt ubetydelige prisforskel, så har LifeCam Studio nemlig en lang række funktioner, der gør den til vores listes bedste kamera til kontorbrug.

På Amazon har kameraet 4,2 ud af 5 stjerner fra over 1.700 kundeanmeldelser, og hos TechRadar får det en 7.-plads på listen over de bedste webcams i 2021.

Om Microsoft LifeCam Studio 

LifeCam Studio filmer med en maksopløsning på 1920 x 1080. Det er ikke lige så imponerende som Logitech BRIO 4K, men du får stadig et webcam, der filmer i utrolig høj kvalitet. Med den smarte holder kan LifeCam Studio sættes på en lang række forskellige devices, men vender det ikke, som du vil, er det intet problem. Kameraet kan nemlig roteres 360° grader.

Du kan filme i imponerende HD-kvalitet, og med autofokus allerede fra 10 cm kan du opnå stor præcision og et skarpt billede. Takket være den integrerede TrueColor teknologi, forbliver dit billede flot uanset lysforholdene. Kameraet formår nemlig selv at regulere efter behov.

LifeCam Studio sælges til en meget overkommelig pris funktionerne taget i betragtning. Hvis du ofte sidder i videomøde på kontoret, er det her ét af de bedste valg.

Udvalgte specifikationer

 • 1920×1080
 • Indbygget mikrofon
 • Automatisk fokusindstilling

 Aukey Webcam PC-LM1E – et godt kamera til hverdagsbrug

 Aukey Webcam PC-LM1E

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Filmer med maksopløsning på 1920 x 1080 og 30 fps
 • Flotte kundeanmeldelser fra Amazon – endelig score på 4,2
 • Nem at bruge og flytte rundt på

Et godt webcam med masser af gode funktioner til en overskuelig pris

Aukey PC-LM1E er et webcam med et lækkert design, der sagtens kan sidde som en tilføjelse på din computer, selv når du ikke bruger det. Takket være clip-on basen kan du fastgøre kameraet til stort set alle enheder, og den er altså nem at tage med fra hjemmekontoret til arbejdspladsen, hvis det bliver nødvendigt. Aukey PC-LM1E er det tredje billigste på vores liste, kun overgået af Microsoft LifeCam HD-3000 og Trust SpotLight Webcam Pro, men fungerer stadig rigtig godt til mere hyppig hverdagsbrug.

Om Aukey Webcam PC-LM1E

Selvom kameraet ser en smule anderledes ud end andre, så har det de samme gode egenskaber. Aukey PC-LM1E filmer med en maksopløsning på 1920 x 1080 og 30 fps, og det fikse webcam har stereomikrofon og en lydisolerende funktion. Det er nemt og hurtigt at tilslutte kameraet, og det er utrolig praktisk til hverdagsbrug.

Hos Amazon har Aukey PC-LM1E fået over 17.000 kundeanmeldelser, og webcammet formår stadig at ligge med en endelig score på 4,2 ud af 5 stjerner. Det tyske Stern giver webcammet en andenplads som ét af de bedste kameraer, simpelthen fordi pris og kvalitet går så godt i spænd.

Udvalgte specifikationer

 • 1920×1080
 • Indbygget mikrofon
 • Automatisk fokusindstilling

 Det skal du overveje, før du købet et nyt webcam

Inden du køber nyt webcam, er der nogle ting, du bør overveje. Der findes nemlig mange forskellige typer webcams, og alt efter, hvad du skal bruge dem til, kan dine behov variere. Lad være med at købe noget, bare fordi det ser pænt ud eller har en masse høje tal – find det, der passer til dig.

Først og fremmest skal du afklare med dig selv, hvad du skal bruge kameraet til. Det plejer ikke at være svært at finde ud af: Har du fokus på konferenceopkald via Skype eller anden videoopkaldsplatform, eller skal du bruge det til at streame på nettet? Alt efter dine behov, kan det bedste webcam nemlig variere.

Som udgangspunkt bør du, hvis du deltager i mange konferenceopkald over video, investere i et godt webcam. En god billed- og lydkvalitet er essentiel for at fremstå professionel, og det er også rarest for dig og de andre mødedeltagere, hvis billede og lyd er så skarpt som muligt.

Skal du ikke bruge dit webcam så ofte, så er det værd at se på vores Bedst til Prisen. Det er jo fuldt forståeligt, at du ikke vil spendere en formue på noget, du sjældent skal bruge. Alligevel bør du sørge for, at billedkvaliteten er så god som mulig. Det kan hjælpe med at holde fokus over et videoopkald, og uden unødvendige distraktioner kan dagsordenen hurtigere blive gennemgået.

Er du stadig i tvivl, så kan du finde en købsguide nederst i artiklen. Forhåbentlig vil den kunne vejlede dig og svare på spørgsmål, du sidder inde med.

Købsguide: Sådan vælger du det bedste webcam

Er du stadig i tvivl om, hvilket webcam du skal vælge? Det kan godt være uoverskueligt, hvis dit interesseområde ikke lige ligger her. Heldigvis er det slet ikke så svært at finde ud af, hvad du har brug for.

Du skal først og fremmest være afklaret om, hvad du skal bruge dit webcam til, og bedst er det, hvis du har en idé om, hvor ofte du får brug for det. Skal du bruge dit webcam til arbejds- eller skolebrug? Eller skal du bruge det til streaming?

Hvis du kun skal bruge til webcam en gang imellem, og hvis det er til mindre vigtig brug (for eksempel korte møder med dine faste kollegaer eller en snak med fjerntboende venner/slægtninge), så kan du måske godt spare pengene og købe et webcam i middelklassen. Hvis det webcam, du søger, er til et barn, der skal have det med i skole eller er mindre forsigtig, kan det ofte bedst betale sig at købe et billig ét.

Som tommelfingerregel bør du altid gå efter et webcam med en høj opløsning. Se efter webcams med mindst 720p. Bedst er det at købe i et kamera med 1080p, og heldigvis bliver den nemmere og billigere at få fat i sådan nogle.

Skal du holde mange møder med kunder og klienter, så bør du investere i et kamera med mindst 1080p. Du skal fremstå skarpt og tydeligt på deres skærm, og en bedre opløsning får dig til at se mere professionel ud.

Et godt webcam bør køre upåvirket af din router og WiFi forstærker, men kameraet arbejder sammen med den opkaldsform, du bruger. Så hvis dit internet lagger, kan det selvfølgelig påvirke billedet, selvom kameraet i sig selv er topkvalitet.

Se professionel ud i dine onlinemøder med disse råd

Det er vigtigt at fremstå professionel, når du sidder til videomøde. Der er ikke nogen, der gider at sidde og kigge dig op i næsen, ligesom du ikke har lyst til at høre dem trække vejret ind i mikrofonen.

Inden du logger ind på mødet, så sørg for at dit kamera er i din øjenhøjde. Altså ikke skærmen, men dit kamera. Det kan godt kræve, at du prøver dig lidt frem. Find noget højt – en bakke, en stak bøger eller en hylde – og arranger din computer eller dit webcam, så du er i øjenhøjde. Så kommer du til at se mest professionel ud på de andres computere.

Sørg desuden for at have god lyd og lys. Sæt dig ikke med et vindue bag dig, for eksempel. Lys i baggrunden kan få dit kamera, uanset hvor godt det er, til konstant at kæmpe med reguleringen. Find i stedet en blank væg modsat den primære lyskilde, når du skal sidde i videomøde.

Det kan også være en god idé at investere i en ordentlig mikrofon, hvis dit headset eller dit kamera ikke allerede har det.

Find en neutral baggrund, der ikke distraherer, og opfør dig ellers, som du ville gøre det på ethvert andet møde. Husk de gode manerer og sluk din mikrofon, når det ikke er dig, der taler, og tal altid klart og tydeligt, så du er forståelig.

Derfor bør du investere i et godt webcam

Udgifter, udgifter, udgifter. Hvorfor har du overhovedet brug for et godt webcam?

Efter Covid-19 ramte i 2020, er videomøder blevet en del af dagligdagen. Du har garanteret siddet og kæmpet med et webcam, der ikke virkede, eller lyttet til en kollega, der grynet og pixeleret har fortalt om noget, du slet ikke kunne fokusere på.

Et godt webcam er essentielt for at fremstå professionel. Det er let at blive distraheret af dårlig audio eller billede, og et godt webcam er altså guld værd.

Det er ikke længere nok bare at tage pænt tøj på. Hvis dit kamera fejler, vil du automatisk fremstå uprofessionel, uanset hvor velforberedt og dygtig du er. Præsentation tæller for meget, så lad ikke din udstråling kikse på grund af et dårligt webcam.

Der er desuden mange mennesker, der føler sig tryggest, når de kan se andre i øjnene. Det kan være svært, hvis du er pixeleret eller er utydelig, og selvom det er ubevidst, kan det give andre mennesker det forkerte indtryk af dig. Tænk på dit webcam som din frisure. Du ville aldrig møde op til et fysisk møde med uglet hår – og du bør heller ikke møde op til et videomøde med et dårligt webcam.

FAQ 

😍Hvilket webcam er bedst i test?

Logitech C020 HD er vores bedst-i-test på listen her.

🤔Hvad kendetegner et godt webcam?

Et godt webcam har som minimum en opløsning på 720p, men du bør finde et med 1080p eller højere.

🧐Skal jeg vælge en model med mikrofon?

Det er altid en god idé at vælge et webcam med mikrofon. Langt de fleste kommer allerede med én indbygget, og selvom der ofte allerede er en i din computer, er det altid en god idé med et webcam, der sørger for ekstra god lyd.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

TechRadar

TechRadar lover at være objektive, transparente og ærlige. Det kan de love, fordi TechRadar er Storbritanniens største website med tech-nyheder. De erfarne skribenter på TechRadar’s redaktioner i London, New York, Norden og flere andre steder arbejder efter Futures principper for redaktionel uafhængighed. 

Vi har anvendt magasinets test af de bedste webcams i 2021. Det har vi gjort for at få et indblik i det nyeste og bedste på markedet.

Fra testen har vi fremhævet Logitech C920 HD Pro og Microsoft LifeCam Studio, som begge scorer højt efter at være blevet vurderet på parametre som billedkvalitet, pris, lydkvalitet og autofokus.

Testen er foretaget den: 31/03/2021
Læs hele testen her: Techradar.com

PC Gamer

PC Gamer beskriver sig selv som den globale autoritet, når det kommer til computerspil. De opererer både via Podcast og printet magasin, samt deres hjemmeside, hvor du kan læse alt om computerspil og tilbehør – deriblandt de bedste webcams til streaming.

PC Gamer er desuden medlem af Independent Press Standards Organisation og har bundet sig til det højeste niveau af journalistik. De leverer med oprigtig interesse alt, du kunne få brug for at vide om tilbehør til computer og videospil.

Testen er foretaget den: 11/10/2018
Læs hele artiklen her: Pcgamer.com

Amazon

Amazon er verden største online handelsplads og bliver brugt af millioner af mennesker hver dag. Siden fungerer som et samlepunkt for en masse forskellige produkter, og du kan finde stort set alt, hvad hjertet begærer.

Referencerne til Amazon i løbet af artiklen henviser til enkelte produkter og kundeanmeldelser. Ligesom med alle andre sider kan kundernes anmeldelser komme an på mange ting, og du kan se nærmere på det enkelte produkt ved at følge de opstillede link herunder:

PC World

PC World er fokuseret og dedikeret til at hjælpe det moderne menneske med de teknologiske udfordringer og fremskridt, der hele tiden dukker op. De fokuserer på mainstream PC’er, Gaming, tilbehør, det tekniske og alt tilbehør.

Testen er foretaget den: 6/12/2016
Læs hele testen her: PCWorld.com

Stern

Stern er en tysk hjemmeside, der dækker stort set alle temaer, du kunne være interesseret i. Du kan læse om alt fra kultur og politik til familie og sport, og med deres mange kyndige skribenter kan du være sikker på, at er er blevet lagt kræfter ind for at give dig det bedste resultat.

Udplukket i vores artikel er taget fra listen over de 13 bedste Webcams i 2021.

Listen er lavet den: Marts 2021

Læs hele listen her: Stern.de

Videnskilder

MC Magazine: Liste fra PC Magazine, der gennemgår de bedste Webcams i 2021. Listen er lavet den 18. december 2020 – se hele listen på Pcmag.com.

Lifewire: Artikel fra 30. juni 2020, der gennemgår den nødvendige viden, før man køber webcam. Læs artiklen på Lifewire.com.

CNet: Artikel, der gennemgår de bedste tips til at se og lyde godt online. Læs artiklen fra 19. marts 2020 på Cnet.com.

Entrepreneur Europe: Liste over de syv mest essentielle ting, du skal huske, for at fremstå godt i et videoopkald. Læs artiklen, skrevet af Jacqueline Whitmore (forfatter og grundlægger af The Protocol School of Palm Beach), Entrepreneur.com.

Digitaltrends: Artikel fra 8. april 2020, der handler om det store problem med et dårligt webcam. Læs hele artiklen hos Digitaltrends.com.

Denne side er anmeldt af: Nina A. Mogensen Rating 5/5