Wifi-forstærker test-guide – Her er de bedste

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Indholdsfortegnelse

Langt de fleste danskere er afhængig af en solid Wifi-forbindelse i det daglige, da mere og mere af vores moderne udstyr kræver konstant forbindelse til internettet. Denne forbindelse skal bare virke optimalt hele tiden – og når dette ikke er tilfældet, så er det en kilde til evige frustrationer hos både børn og voksne. Wifi-signalets styrke har stor betydning for den samlede hastighed, som husstanden kan opnå, og af og til kan man opleve, at forbindelsen forsvinder helt. Hvis dette er tilfældet for jeres husstand, så kan en Wifi-forstærker være en kanon løsning for jer!

En Wifi-forstærker, eller Wifi extender er et smart stykke udstyr, som sættes direkte til din nuværende forbindelse og er med til at forstærke signalet. Dette betyder slet og ret, at forbindelsen kan bredes ud til større dele af huset, ligesom det kan give en mere stabil forbindelse, som alle i husstanden kan få glæde af. En Wifi-forstærker kan med andre ord spare dig for både tid, besvær og penge, hvis din forbindelse er sløj i det daglige.

I denne grundige Wifi-forstærker oversigt har vi fundet 10 forskellige Wifi-forstærkere, der alle klarer sig godt i en række uvildige tests. Vores liste afspejler dermed nogle af markedets bedste Wifi extendere, der vil kunne gøre din hverdag noget nemmere. Vi gennemgår testresultaterne for de forskellige modeller, ligesom vi giver dig en række gode råd til, hvordan du kan forbedre dine installationer i hjemmet. Dermed får du et godt og overskueligt overblik over de bedste Wifi-forstærkere her på Bedste10!

 

 Bedste Wifi-forstærker  Testvinder  Set hos:
1) Netgear Ex6250
Bedst i test Proshop.dk LÆS MERE
2) Ubiquiti AmpliFi HD
Topscorer BilligVVS.dk LÆS MERE
3) AmpliFi HD Wi-Fi System
Best Buy Proshop.dk LÆS MERE
4) TP-link RE450
Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
5) D-Link DAP-1620 AC1200
Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
6) TP-LINK TL-WA855RE WIFI Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
7) NETGEAR Nighthawk EX7300 Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
8) Netgear AC750 WiFi Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
9) TP-link TL-WPA4220KIT Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
10) TP-Link TL-WA850RE Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
11) Linksys RE6500 Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
12) ZyXEL WRE6505 V2 Topscorer Proshop.dk LÆS MERE

I dette overblik af Wifi-forstærkere får du:

 • En grundig gennemgang af markedets bedste Wifi-forstærkere, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests
 • En overskuelig liste over de bedste Wifi-forstærkere på markedet, hvor du let kan finde din favorit
 • En række gode råd til, hvordan du kan forbedre din Wifi-forbindelse i hjemmet

Bemærk venligst: I denne Wifi-forstærker test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på Bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste Wifi extendere på markedet, således at du ikke selv behøver, at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage!

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


1. TP-link RE450 – Bedst til prisen

TP-link

 • 4/5 stjerner – Pcmag.com
 • 4,5/5 stjerner – Expertentesten.de

Øverst i vores WiFi forstærker oversigt over markedets bedste WiFi-forstærkere finder vi denne model fra verdenskendte TP-Link. Dette er en anmelderrost forstærker, der roses for at levere en solid forbindelse til en konkurrencedygtig pris, og det er dermed den perfekte kombination af pris og kvalitet. Et rigtig godt købt for den prisbevidste børnefamilie!

TP-Link RE450 har fået flotte ord med på vejen i diverse testresultater i ind- og udland, og den kan bl.a. prale af titlen som Specielt anbefalet” i test hos Altomdata.dk. Herudover er det én af de bedste forstærkere i test hos Pcmag.com og Expertentesten.de, der begge roser forstærkerens ydelse i forhold til prisen. Med andre ord er det en WiFi-forstærker, der klarer sig godt i test!

i samarbejde med PriceRunner

Nem, effektiv og brugervenlig

Denne WiFi repeater fra TP-Link er designet lidt anderledes end mange af konkurrenterne med hele 3 antenner på toppen – ligesom den fylder en anelse mere end andre forstærkere. Dette er dog kun positivt, da den leverer op til 450 Mbps ved en 2,4 GHz-forbindelse og helt op til 1.300 Mbps, hvis du kobler dig på 5 GHz-signalet. Dét er en effektivitet, der siger spar to!

TP-Link RE450 er en brugervenlig WiFi-forstærker, der kan sættes op på mindre end 5 minutter. Selve opsætningen er let som en leg, og herudover har denne model en smart LED-ring, der med lys kan fortælle, om forbindelsen til din router er god eller dårlig. Lyset kan dog – i modsætning til andre modeller – slås fra, hvis du ikke er til lysshow i f.eks. soveværelset – en smart og brugervenlig detalje!

Alt i alt er TP-Link RE450 en WiFi repeater, der giver fantastisk performance til prisen. Testresultaterne taler deres tydelige sprog, og der er ingen tvivl om, at dette er en god model til den almindelige husholdning. Den lidt større formfaktor er et lille minus, men vi tøver ikke med at anbefale denne model til alle, der vil have noget for pengene!

Du kan også læse meget mere om vores test af blækpatroner, lige her!

Specifikationer:

 • Fantastisk ydelse med høje hastigheder
 • 2,4 GHz: Op til 450 Mbps, 5 GHz: Op til 1.300 Mbps
 • Flot og futuristisk design
 • Smart LED-lys på fronten, der kan slukkes efter behov
 • Hurtig og let opsætning

2. Netgear Ex6250 – Bedst i test hos Which.co.uk

Netgear Ex6250 – Bedst i test hos Which.co.uk

 • Anbefalet hos bestbuy.com med 4,1 stjerner ud af 5 mulige 
 • 4,4 stjerner ud af 5 mulige hos netgear.com baseret på brugeranmeldelser
 • 4,5 stjerner ud af 5 mulige hos target.com baseret på over 300 brugeranmeldelser
 • 4,5 stjerner ud af 5 mulige hos officeworks.com.au baseret på hundredvis af brugeranmeldelser
 • 4,5 stjerner ud af fem mulige hos officedepot.com baseret på brugeranmeldelser
 • Bedst i test hos det britiske magasin Which.co.uk

På udkig efter en god, solid Wi-Fi-forlænger, som er bakket op af diverse gode anmeldelser? Kig da på denne model, som blandt andet har fået mange flotte anmeldelser og er blevet udnævnt som testvinder hos Which.co.uk. Her bliver den særligt rost for sin gode rækkevidde, gode muligheder for streaming og lette anvendelighed.

i samarbejde med PriceRunner

Gode ting ved denne

 • God rækkevidde
 • Stærk forbindelse
 • Perfekt til hjemmearbejdet

Vil du have hurtig og stabil dækning i hele hjemmet? Med netop denne rækkeviddeforlænger fra Netgear får du et stærkt produkt, der bidrager til en stærk forbindelse. En forbindelse, som du næsten ikke kan være foruden, når først du har prøvet denne. 

Netgears Wi-Fi-rækkeviddeforlænger giver dig en enkel og stilren rækkeviddeforlænger, som du nemt kan placere i et hjørne i huset, uden at nogen vil opdage den. Designet er klassisk og hvidt, og bidrager dermed til, at denne rækkeviddeforlænger vil passe ind i langt de fleste hjem. Maskinen har en vægt på bare 300 gram, og kan derfor nemt hænge på en almindelig væg eller stå på et skrivebord, en bordplade, en reol eller hvad du nu lige er til. Rækkeviddeforlængeren fra Netgear er desuden kun til indendørsbrug, ligesom at den er ekstern. Den måler ikke mere end 8 cm i bredden, 4,45 cm i dybden og 16 cm i højden.

Netgear Ex6250 vs. markedet

Netgear Ex6250 er sammenlignet med resten af markedet en billig model. Hos Bestbuy.com bliver den rost for: Let opsætning, godt signal og lang rækkevidde.
Denne model kan sit kram, uden at være noget ekstraordinært udover det. Så mangler du en enkel rækkeviddeforlænger, som bare virker, så er denne model muligvis en af de aller bedste for dig og dit behov.

Specifikationer:

 • Forlænger din WiFi’s rækkevidde indendørs
 • Måler 8 cm i bredden, 4,5 cm i dybden og 16 cm i højden
 • Perfekt til dig, der er afhængig af godt signal og en velfungerende forbindelse
 • Enkelt design = passer i de fleste hjem

3. AmpliFi HD Wi-Fi System – stærk og nytænkende teknologi

AmpliFi HD Wi-Fi System – stærk og nytænkende teknologi

 • Anbefalet hos bestbuy.com med 4,7 stjerner ud af 5 mulige 
 • Hos tweaktown.com har dette produkt opnået en score på 95% ud af 100% baseret på sine brugeranmeldelser
 • 8,4 stjerner ud af 10 mulige hos mbreviews.com
 • 8,3 stjerner ud af 10 mulige hos dongknows.com

Findes der noget værre end dårligt signal? Nej vel… Med denne Wi-Fi-forlænger får du en effektiv kompagnon i hjemme, når det hele skal gå lidt stærkt på computeren. Modellen her er belønnet med gode anmeldelser, og vil derfor med høj sandsynlighed kunne tilfredsstille dit behov for godt signal. Blandt andet har dette produkt fået 95% tilfredshed ud af 100% baseret på brugeranmeldelserne hos tweaktown.com. 

i samarbejde med PriceRunner

Gode ting ved denne

 • Moderne, smarte teknologier
 • Perfekt til at forbedre Wi-Fi-svage områder i hjemmet
 • Indeholder flere dele for optimalt signal

Med denne model fra AmpliFi får du det bedste af det bedste, som vil stabilisere og forstærke dit signal og din trådløse forbindelse gevaldigt. Med dette intelligente system får du en hastighed på op til 1300 Mbps, som vil komme dig til gode i situationer, hvor du har brug for et stærkt signal og en hurtig forbindelse, eks. i forbindelse med skolearbejde, arbejdspladsen eller hygge med film og streaming. Til denne router og Wi-Fi-forstærker får du mulighed for at hente en app, hvorpå du kan administrere din forbindelse. App’en er brugervenlig og kan således bruges på IOS og Android. 

På selve routeren har du også mulighed for at styre systemet. Her finder du nemlig en smart touchskærm, hvorpå der kan justeres diverse indstillinger og praktiske informationer såsom klokkeslæt eller dato.

Dette sæt har en lang rækkevidde, og rækker således op til 1800 kvadratmeter. På den måde er denne router altså ikke bare god i hjemmet, men også super ideel, hvis du har en lagerbygning eller en arbejdsplads på mange kvadratmeter. 

Dette system giver dig desuden mulighed for at bruge et hav af forskellige funktioner, som vil gøre hverdagens sjovere, nemmere og mere overskuelig med denne teknologi. 

AmpliFi HD Wi-Fi System vs. markedet

Sammenlignet med andre routere og Wi-Fi-forlængere på markedet, så er denne en af de bedste, stærkeste og mest smarte af sin slags. Med flere dele skaber denne router et bredt og stabilt signal, sammenlignet med andre modeller i samme dur. Netop disse ting pointeres af brugerne, som har købt deres router hos bestbuy.com.

Specifikationer:

 • Sættet indeholder tre dele
 • Skaber fremragende signal på op til 1800 kvadratmeter
 • Smarte funktioner er indbygget
 • God og nem håndtering via touchskærm eller app
 • Moderne og stilrent i sit design
 • Avancerede teknologier, der er transformeret til brugervenlige funktioner
 • Sikker og trådløs forbindelse til hjemmet eller arbejdspladsen

4. D-Link DAP-1620 AC1200 – Populær WiFi-forstærker til en skarp pris

D-Link DAP-1620 AC1200

Testresultat

Denne Wi-Fi-rækkeviddeforlænger har fået en flot, samlet bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Bedømmelserne og anmeldelserne er givet på baggrund af eksperters vurderinger af dette produkt. Det vil sige, at 88,5 procent af eksperterne har været helt og aldeles tilfredse med denne Wi-Fi-rækkeviddeforlænger.

i samarbejde med PriceRunner

Om D-Link DAP-1620 AC1200

Med denne Wi-Fi-rækkeviddeforlænger slipper du for at sidde i det ene hjørne i dit hjem uden internetforbindelse. Det smarte ved denne model er, at den er super lille og meget stilren og enkel i sit design. Det betyder, at du nemt kan skjule den eller for den sags skyld passe den ind i indretningen. 

Dog skal du ikke tage fejl af den lille opfindelse, den er nemlig super kvik og hurtig i sin processor, hvilket gør den til din perfekte makker, hvis du skal arbejde hjemmefra, game med kammeraterne eller internetshoppe lidt. 

Denne Wi-Fi-rækkeviddeforlænger kan trække en trådløs forbindelse på op til 1200 Mbps. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din forbindelses rækkevidde, når blot du har investeret ikke denne smarte skabning fra D-Link. 

Det eneste du behøver udover denne og en trådløs Wi-Fi-forbindelse er en stikkontakt, som du kan sætte denne rækkeviddeforlænger i ved behov. Så arbejder den altså ganske upåklageligt. Du vil uden tvivl blive glad for denne lille fætter, som vil give dig godt signal og god forbindelse til omverdenen. 

I forhold til testvinderne, du kan læse om i denne oversigt, er D-Link Dap-1620 faktisk en meget god kandidat for dig. Prisen er relativt lav i forhold til mange af de andre modeller. Derimod er tidligere kunders bedømmelser meget gode.
Hvis du vil have kvalitet til en fair pris, bør du vælge denne WiFi-forstærker. 

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 139 g
 • Størrelse: 5,9 x 4,2 x 12 cm
 • Ekstern rækkeviddeforlænger til Wi-Fi
 • Har et frekvensbånd på 2.4 GHz, 5 GHz
 • Enkelt og stilrent design i lyse farver såsom hvid og grå
 • Går under egenskaben ’Wi-Fi Protected Setup (WPS)’
 • Produceret af mærket D-Link

5. Ubiquiti AmpliFi HD – moderne og effektiv i drift

Ubiquiti AmpliFi HD – moderne og effektiv i drift

 • 4,4 stjerner ud af 5 mulige hos amazon.com 
 • 9,9 stjerner ud af 10 mulige hos makeuseof.com
 • 8,4 stjerner ud af 10 mulige hos mbreviews.com
 • 4,5 stjerner ud af 5 mulige hos pricerunner.dk 

Står du og mangler en anmelderrost Wi-Fi-forlænger? Denne model kan dermed blive din nye bedste ven, hvis du køber den! Dit signal i hjemmet bliver forstærket med denne model, som blandt andet har fået 9,9 stjerner ud af 10 mulige hos makeuseof.com, hvor de særligt roser den for sit lækre design, lette anvendelighed og høje stabilitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.255,00 DKK

Gode ting ved denne

 • Moderne teknologi
 • Stilrent design
 • Effektiv i drift

Hvis du er ved at være godt træt af en ustabil forbindelse og et Wi-Fi-signal, der ikke dækker hele din bolig, så har vi muligvis den helt perfekte løsning til dig lige her. Du står nemlig og har brug for en router forstærker – også kendt som en WiFi repeater. Med en sådan maskine forbedres dit Wi-Fi-signal således, at du har et jævnt signal i hele din bolig, fremfor blot at have et svingende signal, som har kolde pletter i hjemmet. 

Denne model fra Ubiquiti er fordelagtig for dig, der ynder at kombinere funktionalitet og teknik med elegance og stilrent design. Denne router er nemlig fremstillet og designet således, at den vil passe godt ind i de fleste hjem, som har brug for en god og stabil forbindelse. Routeren skaber et hurtigt Wi-Fi på op imod 1750 Mbps pr. sekund. Der er altså rig mulighed for hurtigt at kunne søge på nettet eller hente arbejdsopgaver ned fra nettet. Mange fordele, få ulemper.

Kendetegnet ved routere, og denne router især, er, at der skabes et stabilt signal, som ikke vil skabe udfald eller lagging. Det vil komme dig til store fordele, når du sidder og skal aflevere arbejde eller skoleopgaver til en stram deadline. Til denne router får du desuden muligheden for at hente en gratis app til mobilen, som du kan styre din routerenhed fra. Hvis du ikke har lyst til at styre routeren via app’en, så kan du også bruge den lille, smarte touchskærm, som du finder på selve routeren.

Ubiquiti AmpliFi HD vs. markedet

Denne router er, sammenlignet med andre modeller på markedet, super stilet og moderne i sit look. Modellen her er til og med kraftig i forbindelsen, og er dermed en af de bedre modeller, som man kan gå ud og købe, hvis man er vild med lidt ekstra gear. 

Specifikationer:

 • Stærk og stilren router med moderne look
 • God teknologi, der forbedrer din internetforbindelse gevaldigt
 • Giver jævnt signal og forbindelse i hjemmet
 • Passer godt ind i de fleste hjem
 • Smarte teknologier med tilhørende app
 • Lille, smart touchskærm findes på routeren
 • Maksimalt internet er på 1750 Mbps pr. sekund
 • Bruger maks. 11 W i strømforbrug

6. TP-LINK TL-WA855RE WIFI – Bedste billige rækkviddeforlænger 200 kr.

TP-LINK TL-WA855RE

Her er et bud på en WIFI-rækkeviddeforlænger, som er kompakt og diskret, men stadig leverer et godt stykke arbejde og besidder en større kraft, end du tror ved første øjekast. Den lille WIFI-rækkeviddeforlænger er blot en klods, som har en antenne siddende øverst på hver side. De to eksterne antenner øger effekten af det lille apparat. Den har fået en hvid farve, så den er altså let at gemme væk i de fleste hjem, hvor væggene er hvide eller blot lyse.

Heldigvis får du også produktet til en virkelig fordelagtig pris. Det er langt nede i den lave ende af skalaen, når man kigger på rækkeviddeforlængere til sit WIFI. Og denne TL-WA855RE version fra TP-Link får du til under 200 kroner. 

Lille, kraftfuld og fra en stor producent

TP-Link, som har skabt denne Wifi-forstærker, er en kinesisk virksomhed, der sætter sit fokus på computernetværksprodukter. Det er måske ikke første gang, du hører om dem. Det er med god grund. Den store producent leverer en række forskellige produkter indenfor computer- og netværksgenren, og de har bredt sit marked til hele verden, siden de opstod i 1996. 

Mange er tryggere ved at handle med et navn, de allerede kender, og der vinder denne forstærker sig en fordel. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Virker med alle routere og leverer et solidt signal

Wifi-forstærkeren fra TP-Link kan arbejde sammen med alle routere, så det er ikke et krav, at du har en bestemt internetkasse for at få den gode pris. TL-WA855RE kan levere op til 300 MBPS, og det er formodentlig nok til at holde alle dine devices kørende – også på en gang. Så du kan sagtens slænge dig i sofaen og se tv, samtidig med du tjekker de sociale medier ud.

TL-WA855RE tilslutter man blot i en stikkontakt, og så kan den kontrolleres via en app, der hedder Tether App. Du kan også indstille apparatet til at arbejde i en strømbesparende funktion.

Så er du på udkig efter en billig løsning på en rækkeviddeforlænger til dit internet derhjemme, som også er diskret i sit design og garanterer, at de døde zoner er ikke eksisterende? Her kan TL-WA855RE fra TP-Link altså være den løsning, der passer bedst til dig. Du er i hvert fald sikret en klar udvidelse af internettets omfang i en boks på blot B52 x D34 x H65 millimeter.

Specifikationer

 • Mål: B5,2 x D3,4 x H6,5 centimeter
 • Diskret design
 • Brugervenlig
 • Kontrolleres via app

7. NETGEAR Nighthawk EX7300 Wi-Fi Range Extender – Topmodel indenfor WiFi extender

 • Top model
 • Kvalitet for pengene

NETGEAR-Nighthawk

Vi fortsætter i rækken af utroligt effektive WiFi-forstærkere og bevæger os på 4. pladsen i vores WiFi forstærker test. Denne gang er det tid til endnu en model fra Netgear. Nighthawk klarer sig ikke overraskende fantastisk godt i test, og her får du en effektiv og alligevel meget elegant løsning, der kan sikre dig en meget bedre forbindelse i hjemmet eller på kontoret. Du kan udvide routerens dækning med helt op til 900 kvm; nok til selv de største kontorer!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Avanceret teknologi, der er let at bruge i det daglige!

Som prisen også antyder, så er Netgear Nighthawk udstyret med masser af teknologi, der sikrer stabil forbindelse over store afstande. Denne teknologi betyder dog ikke, at dette er en kompliceret forstærker at bruge. Opsætningen klares ved tryk på en knap, og du kan benytte den indbyggede LED-indikator til at finde den perfekte placering i hjemmet eller på kontoret.

Den avancerede teknologi i Nighthawk-modellen inkluderer bl.a. MU-MIMO, der gør det muligt for flere brugere at få adgang til lynhurtigt internet på samme tid. Herudover kan denne forstærker håndtere hastigheder op til 2,2 Gbps, hvilket er langt mere, end du nogensinde kommer til at bruge. Dermed er det én af testens mest kraftfulde forstærkere – noget som bliver lagt mærke til i testresultaterne!

Netgear Nighthawk er en WiFi extender, som man sagtens kan have stående i stuen, hvis det er det, der kræves. Designet er elegant og simpelt, og hvis det er nødvendigt er det til at leve med. Du kan herudover tilslutte din Android-telefon til forstærkeren gennem Netgear WiFi Analytics for at optimere internetforbindelsen ned til mindste detalje.

Til sidst er det muligt at tilslutte en enhed direkte til forstærkeren gennem en almindelig LAN-port, hvilket er smart, hvis computeren i værelset f.eks. skal have en kablet forbindelse. Derudover kommer Nighthawk med den smarte Beamforming+ funktion, der udvider rækkevidden ved at fokusere signalet i den rigtig retning.

Testresultaterne peger alle sammen på, at dette er en solid WiFi-forstærker til almene behov, ligesom den er fantastisk til kontormiljøer, hvor stor rækkevidde er påkrævet. Hastigheden er god, og funktionerne fungerer effektivt i samspil med hinanden – her får du en professionel WiFi extender, som du kan stole på!

Specifikationer:

 • Understøtter hastigheder op til 2,2 Gbps
 • Opsætning ved tryk på en knap
 • MU-MIMO teknologi
 • Rækkevidde på op til 900 kvadratmeter
 • Beamforming+ teknologi for fokuseret signal

8. Netgear AC750 WiFi – God til prisen

Netgear-AC750

 • 100/100 point – Tessatest.de
 • Anbefalet – Pcmag.com

Hvis du leder efter den kendte Netgear-kvalitet, men ikke nødvendigvis vil give en masse penge for det, så er Netgear AC750 det perfekte match for dig! AC750 er et af de perfekte kompromiser mellem pris og funktioner, og det er tilmed en model, der klarer sig rigtig godt i diverse WiFi forstærker tests – der er med andre ord ikke et øje tørt, når det kommer til denne WiFi repeater!

Netgear AC750 har opnået perfekte 100 ud af 100 point hos tyske Tessatest.de, og den har ligeledes klaret sig fantastisk i en hjemlig test ved Altomdata.dk. Dette skyldes især det fornuftige forhold mellem pris og funktioner, ligesom de smarte LED-indikatorer på forsiden får eksperterne op af stolene. Alt i alt er testresultaterne positive over hele paletten!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Kompakt ydre med masser af power indeni!

Selvom Netgear AC750 ikke gør så meget væsen af sig, så får du masser af power ud af de lidt mindre antenner, som denne model er udstyret med. Du kan opnå hastigheder op til 300 Mbps ved brug af 2,4 GHz-forbindelsen, og op til 450 Mbps ved brug af 5 GHz-signalet. Dette lyder ikke af meget, når man tænker på de førnævnte WiFI repeatere i denne test, men det er imponerende hastigheder for en så kompakt model!

Med en rækkevidde på omkring 30 meter egner denne WiFi-forstærker sig perfekt til lejligheden, hvor den nærmest kan gå i ét med væggen. Det diskrete ydre passer perfekt til den brugervenlige oplevelse, hvor nem opsætning er en mærkesag. Setup kan klares direkte ved tryk på en knap – og skal du bruge en mere omfattende guide høster denne model også store roser på netop det punkt!

Til sidst giver de geniale LED-indikatorer et godt indblik i WiFi extenderens forbindelse, ligesom du kan blive klogere på forbindelsens styrke gennem disse. Testresultaterne peger bestemt på, at dette er en genial lille boks, som du garanteret vil blive glad for!

Med Netgear AC750 får du den ultimative, kompakte løsning, der giver gode resultater i forhold til dens størrelse. Ydelsesmæssigt kan AC750 ikke helt kan måle sig med konkurrenternes, men det opvejes af den lette opsætning og det diskrete ydre, der let kan gemmes væk. Alt i alt en perfekt Wifi-forstærker til lejligheden eller den mindre husstand!

Specifikationer:

 • Ekstremt kompakt ydre, der let kan gemmes væk
 • Rækkevidde på omkring 30 meter
 • 2,4 GHz: Op til 300 Mbps, 5 GHz: Op til 450 Mbps
 • Klarer sig fantastisk i test
 • Smarte LED-indikatorer på forsiden

9. TP-link TL-WPA4220KIT – Testvinder

TP-link-TL

 • Testvinder – M3
 • Anbefalet – Ereviews.dk
 • Anbefalet – Testberichte.de

Hvis du ikke stiller de store krav til en hurtig hastighed, men bare har brug for en billig måde at fordele WiFi-signalet rundt i hele huset, så er det denne testvindende model fra TP-Link, du skal have fat i! TP-Link har skabt en smart WiFi-forstærker, der har en attraktiv pris og fungerer helt efter hensigten, og det er derfor en klar favorit i den billige prisklasse!

TP-Link TL-WPA4220KIT har fået masser af roser med på vejen i WiFi forstærker test hos danske og udenlandske testfirmaer og kan f.eks. prale af titlen som testvinder i test hos M3. Herudover får den klare anbefalinger med på vejen hos Altomdata.dk, hvor det særligt er den helt simple tilgang, der roses i testresultaterne!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Powerline-teknologien gør forstærkeren fri for antenner!

Hvor de fleste andre forstærkere benytter stærke antenner til at fordele dit WiFi-signal rundt i huset er denne model fra TP-Link udstyret med den smarte powerline-teknologi. Powerline bruger de eksisterende strømførende kabler i stikkontakterne til at sende datasignaler side om side med strømmen. Dermed placerer du blot senderen i en kontakt nær routeren, hvorefter modtageren kan placeres et hvilket som helst sted i huset!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at TL-WPA4220KIT ikke leverer verdens hurtigste signal, da den kun er i stand til at transmittere op til 100 Mbps. Dette er dog normalt rigeligt til den almindelige husholdning, og når man tænker på prisen, er det en fornuftig ydelse. Herudover er brugervenligheden i top, da signalet bliver forstærket fra det sekund, du sætter sender og modtager i stikkontakterne – det bliver ikke lettere!

Alt i alt er der altså ikke meget at rafle om med denne WiFi-forstærker fra TP-Link: Du får en kompakt og smart løsning til en rigtig god pris. Ydelsen er ikke den bedste på markedet, men testresultaterne peger alligevel på, at dette er en rigtig fornuftig løsning til den almindelige husholdning, der kræver et mere stabilt signal til få penge!

Specifikationer:

 • Utrolig let at bruge – sæt blot stikkene i kontakten
 • Fornuftig pris, hvor alle kan være med
 • Hastighed: 100 Mbps
 • To ethernet-porte for let tilslutning af ekstra udstyr
 • Den lette vej til en udvidelse af Wifi-signalets dækning

10.  TP-Link TL-WA850RE Range Extender – Bedste lavpris WiFi extender

TP-Link-TL-WA850RE

 • En af de bedste WiFi repeatere til prisen!

Vi fortsætter vores liste med endnu en prisbasker fra TP-Link, der indtager 7. pladsen i vores store WiFi forstærker test! Her er der igen tale om en forstærker, der blot skal sluttes til stikkontakten for at virke, og der er dermed en unik brugervenlighed i vente, hvis dette bliver den model, du vælger!

Simpel forstærker med fornuftig ydelse!

TP-Link TL-WA850RE er ikke verdens mest ophidsende WiFi-forstærker, men den gør sit job til UG. Du kan forlænge rækkevidden på dit signal til hele huset, og dette kan gøres for hastigheder op til 300 Mbps. Dermed er der rigelig med kræfter til at holde en normal husstand kørende. Herudover kan du bruge de 5 indbyggede LED-indikatorer til at finde det perfekte sted at placere forstærkeren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Brugervenlighed har virkelig været et nøgleord for denne forstærker, der fungerer ved hjælp af såkaldt ”plug-n-play”, hvor signalet bliver forstærket fra det sekund, du sætter modellen i stikkontakten. Herudover skal du kun koble forstærkeren til routeren 1 gang, hvorefter den selv skaber kontakt, når du flytter den rundt efterfølgende – det er smart!

Til sidst kan det nævnes, at TP-Link kan kontrolleres ved hjælp af en gratis app, der f.eks. gør det muligt at mørklægge forstærkeren, når du skal sove. Dette gøres direkte i appen og kan være med til at sikre, at din nattesøvn ikke bliver forstyrret af LED-lysene.

TP-Link TL-WA850RE er en utrolig simpel WiFi-forstærker, der gør, det den skal – og den fås til en rigtig god pris. Du får selvfølgelig ikke verdens hurtigste forbindelse, ligesom flere personer kan være med til at nedsætte hastigheden, men det er en af testens bedste forstærkere til prisen. Budgetvenlig løsning, der vil passe til mange børnefamilier!

Specifikationer:

 • Utrolig simpel at sætte op
 • Kompakt boks, der ikke syner af noget særligt
 • Hastighed: Op til 300 Mbps
 • 5 indbyggede LED-lys – kan mørklægges med den gratis app

11. Linksys RE6500 – Bedste router forstærker til prisen

LINKSYS RE6500

 • 5/5 stjerner – Geekleak.dk
 • 5/6 stjerner – Dinside.no

Hvis du er på udkig efter en mere traditionel WiFi-forstærker, der ligger midt på prisskalaen, så er Linksys RE6500 en fornuftig model at se nærmere på. Her får du en forstærker, der ligner og minder lidt om en router, men er i stand til at forstærke dit signal markant og over længere afstande, end din router kan klare. En solid WiFi extender, der klarer sig flot i test!

Linksys RE6500 scorer flotte karakterer indenfor stort set alle kategorier i WiFi-forstærker test hos både Geekleak.dk og Dinside.no, der kvitterer med henholdsvis 5 ud af 5 og 5 ud af 6 stjerner. Her roses denne model særligt for den brugervenlige software, der bruges til opsætningen af forstærkeren, ligesom hastigheden vurderes som værende fornuftig til prisen!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Masser af tilslutningsmuligheder og guidet installation.

Linksys har altid leveret kvalitetsprodukter, der har givet mulighed for god forbindelse i hele hjemmet, og denne forstærker er også helt i tråd med dette. Du kan opnå fornuftige hastigheder på op til ca. 850 Mbps, hvilket er mere end rigeligt til selv en mindre arbejdsplads, og med hele 4 Ethernet-porte er der rig mulighed for at koble forskelligt, eksternt udstyr til forstærkeren.

Som allerede nævnt er dette en utrolig brugervenlig WiFi repeater, der i test hos Geekleak.dk tog mindre end 5 minutter at sætte op. Du bliver guidet gennem installationen fra start til slut, og i løbet af installationen bliver du tilmed guidet til den optimale placering ud fra signalets styrke. Med andre ord er det intet problem for selv en uerfaren computerbruger at sætte denne forstærker op på egen hånd.

Der er i virkeligheden ikke ret meget mere at sige om Linksys RE6500 ud over, at det er en rigtig god forstærker til både hjemmet og det mindre kontorlandskab. Ydelsen er helt i orden, designet er helt klassisk, og den nemme opsætning gør, at man er i trygge hænder fra start til slut. Det er altså en WiFi-forstærker til en jævn pris, der klarer sig klart over middel i testresultaterne!

Specifikationer: 

 • Traditionel forstærker med god rækkevidde
 • 4 Ethernet-porte til tilslutning af eksternt udstyr
 • Utrolig let opsætning – du er i gang på under 5 min.
 • Hastighed: Op til ca. 850 Mbps

12. ZyXEL WRE6505 V2 – Understøtter enhver WiFi-standard

Zyxel-WRE6505-V2

 • 5/6 stjerner – Dinside.no
 • Anbefalet – Tek.no
 • Anbefalet – Itpro.no

Modellen WRE6505 er fra ZyXEL, og er en af de nyere spillere på markedet. Denne repeater kan understøtte enhver af de nyere WiFi-standarder. Derudover er denne model samtidig bagudkompatibel. Det betyder at denne smarte model, gør at du ikke har behov for at undersøge hvorvidt den er kompatibel med din router. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at vi har valgt at inddrage netop denne model i vores WiFi forstærker test.

Denne model er produceret i et meget naturligt design i en neutral hvid farve. Med den forholdsvis lille kabinet, kan det være ret overraskende hvor meget effekt man får. På trods af den mindre størrelse, får du altså en hastighed på hele 300 Mbps for drift ved 2,4 GHz og 450 Mbps ved 5 GHz.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

En af de store fordele ved netop denne smarte model, er dens simple strømkilde – stikkontakten. Dermed fylder denne model altså ikke på bordet, og man kan slippe helt for den grimme strømforsyning som skal kobles til eksternt.

En af ulemperne er dog at der blot er plads til en enkelt Ethernet-port. Denne port giver derudover blot en hastighed på maks 100 Mbps. Så derfor hvis du har et behov for at kunne bruge flere Ethernet-porte, er dette måske ikke lige modellen for dig. Skulle det primære brug være et simpelt trådløst netværk, så er denne yderst kompakt, relativt lavt prissat samt med en høj ydeevne.

Smarte features samt muligheder for optimering

Denne repeater fra ZyXEL har mange smarte funktioner, som dog ofte blot kommer med produkter i en langt højere prisklasse. Et eksempel på modellens mange funktioner, er at den kan køre i flere driftsmodes. Den kan køre på en standard funktion, men der er muligheder for at skifte modes og optimere outputtet til enten hastighed eller rækkevidden.

Funktionen for optimeret rækkevidde gør at internettet kan række længere end før, dette har dog en negativ effekt på hastigheden. Funktionen for hastighed har så selvfølgelig den omvendte effekt. I langt de fleste tilfælde, kan den normale driftsfunktion være tilstrækkelig.

Der er dog flere smarte funktioner som ZyXEL’s WRE6506 kan tilbyde. Dette er muligheden for at bruge modellen som et access point. Det betyder at istedet for benytte den som den standard forstærker af det udsendte netværk, kan man forvandle modellen til udgangspunktet for forbindelsen. Dette kræver dog så at det kablede netværk skal tilkobles forstærkeren.

Selve opsætningen af forstærkeren er utrolig let. Har routeren i dit hjem en WPS-knap, kan du blot trykke på den, og så hernæst trykke på den påførte WPS-knap på ZyXEL’s model. Indenfor et par minutter vil alt være opsat helt automatisk. Hvis du gerne vil indstille den selv, og ændre diverse indstillinger, så kan den selvfølgelig også tilgås via din computer.

Specifikationer:

 • Understøtter enhver WiFi-standard
 • Flot, diskret design uden antenner
 • Optimeringsmuligheder for rækkevidde og hastighed
 • Mulighed for at opsætte som et access point
 • Hurtig opsætning via enten computer eller WPS

Hvilken WiFi-forstærker er bedst?

På trods af at vi har gennemgået en del forskellige produkter i testen, er der måske stadig nogle udfordringer når der skal vælges det helt rette produkt. Derfor gives der har nogle gode råd og tips til, hvilke overvejelser der kan tages i forbindelse med valget af din WiFi-forstærker. Nogle af disse simple overvejelser, kan være gode at have med sig, når udvalget af WiFi-forstærkere kigges igennem.

Skulle man have sat sig nogle krav, ud fra disse overvejelser, kan det altså være lettere at finde frem til de modeller, der kan være med til at klare ens behov.


WiFi extenders farve og design kan være vigtigt for mange

Mand-ved-wifi-forstærkerDet er tydeligt at en WiFi-forstærker vil komme til at være synlig i hjemmet. Derfor kan det være godt at tænke på farve og design, når man kigger på udvalget. Mange af disse forstærkere kan fås i flere forskellige farver, som ofte er neutrale farver som hvid, sort og grå. Det er her en god ide at forestille sig hvor forstærkeren skal sidde i huset, så farven vil kunne falde godt ind med huset farve. Samtidig kan det være at huset allerede har nogle elektroniske produkter, som er af en specifik farve. Her kan det være en god idé at tænke på dette ved valg af forstærker, for at matche farverne, for at den skal kunne komme til at indgå naturligt i hjemmet. Det er med til at gøre forstærkeren til en slags genstand der pynter, på samme tid med at den har en reel funktion.


WiFi extender modellerne varierer meget i størrelse

I forhold til forstærkerens størrelse, så varierer det utrolig meget. Der findes utrolig små modeller, som blot skal tilsluttes til en stikkontakt i væggen, og modeller som disse kan fylde så lidt som en knyttet næve. Der findes dog også nogle ret store modeller, der er en reel kasse, som kræver bordplads, da den skal stå et sted. Alt dette fortæller altså at der findes utrolig mange variationer i størrelsen, hvilket også kan være en god ide at tage med i sine overvejelser. Skal forstærkeren være neutral og lettere skjult, så kan de små forstærkere til væggen være det perfekte valg. Er dette ikke tilfældet, og kravene ikke så store, så kan de større modeller fint vælges, da der ofte følger et tilhørende strømstik med.

wifi forstærker ved mobiltelefon


Forskellige teknologier ved de mange modeller

De mange forskellige typer af modeller, medbringer også en masse forskellige typer af teknologier. Derfor er det en god ide at overveje, hvilke behov disse modeller skal opfylde. Skulle ønsket være at kunne koble en kabelforbindelse til WiFi-forstærkeren, kan man med fordel gøre sig overvejelser om det skal være en trådløs netværk forstærker med LAN-porte. Hvis dette dog ikke er et nødvendigt krav, behøver man ikke direkte at gå efter en de modeller med en LAN-port.

Hvis man ofte benytter internettet til at se film, og rigtig gerne vil have mulighed for at se det i højeste kvalitet, kan man finde modeller af forstærkere som har teknologier, der specialiserer sig i at kunne stream film i HD, helt uforstyrret. Disse former for teknologi kan for eksempel være croassband- og beamforming-teknologier. Disse er skabt til at netop forhindre problemer ved streaming af film i høj kvalitet. Disse former for teknologier kan med fordel også vælges, hvis man spiller meget online, enten på PC eller konsol, da disse forstærkere er med til at stabilisere forbindelsen.


Forskellige trådløse standarder

Det forholder sig således, at der nu til dags findes flere forskellige former af trådløse standarder. Det gør sig så gældende, at de forskellige WiFi-forstærkere kan fungere til flere forskellige af de trådløse standarder. Dette er en endnu en ting, man med fordel kan have øjne på, når der skal investeres i en WiFi-forstærker. Det er ret relevant at være sikker på, at den indkøbte forstærker er kompatibel med den type trådløse standard, som er installeret i dit hjem. Hvis de ikke er samarbejdsvillige, kan det altså være at forstærkeren ikke kan give den optimale ydelse. Hvis de er kompatible, så kan forstærkeren derimod, have en rigtig god virkning, og sikre en forlængelse af internettet med en ret stabil og hurtig forbindelse, til alle husets afkroge.

Der er flere effekter i forbindelse med den optimale ydeevne

Det kan være svært at fastsætte hvornår forstærkeren præstere på det maksimale niveau. Det kan være fordi der er ret mange elementer der kan få den maksimale ydeevne til at variere en del. Bland andet netværkskapaciteten, dækningen, rækkevidden og dataoverførselshastigheden, er aspekter der medregnes. Det skal altså derfor vides at forstærkerens primære opgave er at kunne forlænge det allerede eksisterende signal. Herved er forstærkerens maksimale ydeevne altså ret varierende i forhold til en del andre aspekter i hjemmet.

Tak fordi at du havde tid og lyst til at læse vores wifi forstærker test, det sætter vi stor pris på. Hvis du er nået helt herned, så håber jeg at du har fundet en god model til netop dit behov, og derved ikke længere skal bøvle med en dårlig wifi-forbindelse. Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan du optimerer dit netværk kan du læse denne artikel udarbejdet af Forbrugerrådet Tænk.

Læs også: Router test 2020 – Her er den bedste router.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Netgear EX7000

 • Specielt anbefalet – Computermagasinet M3
 • 5/5 stjerner – Expertreviews.co.uk
 • 4,5/5 stjerner – Pcmag.com

Netgear-EX7000

Leder du efter noget af det bedste af det bedste på markedet, så går du ikke fejl, hvis du vælger Netgear EX7000! Denne noget dyre WiFi-forstærker leverer fantastiske resultater i test, og den får klare anbefalinger overalt. Dette er hovedoversagen til, at vi har valgt at inddrage netop denne model i vores WiFi forstærker test. Alt i alt er dette en premium forstærker, der med garanti vil kunne hjælpe dig til en mere stabil internetforbindelse.

Netgear EX7000 høster masser af roser i diverse tests på nettet, og her bider vi særligt mærke i karakteren 5 ud af 5 stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk. Den fælles faktor i alle testene er WiFi-forstærkerens fabelagtige ydelse, som den virkelig lever højt på, ligesom brugervenligheden følger prisen – den er høj. Alt i alt får du en pålidelighed og kvalitet, der ikke er til at tage fejl af!

Imponerende ydelse og masser af tilslutningsmuligheder!

Selvom dette er en dyrere løsning end med langt de fleste af konkurrenterne, så får du også meget for pengene, hvis du vælger en Netgear EX7000 til din husstand. Du køber bl.a. en sublim ydelse, der kan sikre dig op til 600 Mbps ved 2,4 GHz-forbindelsen eller helt op til 1.300 Mbps, hvis du bruger 5 GHz-forbindelsen. Der er med andre ord smæk for skillingen fra start af!

Et effektivt stykke udstyr er sjældent brugervenligt, men dette må Netgear EX7000 siges at være. Brugervenligheden og opsætningen er helt i top, og hvis du bruger det smarte Netgear Genie-værktøj, så har du fuld kontrol over dit internet. Du kan f.eks. lave en smart schedule, som kan bruges til at slukke for internettet om natten – rigtig smart, hvis du har en teenager, der skal sove noget mere!

Udover de åbenlyse fordele får du masser af tilslutningsmuligheder, hvis du vælger denne WiFi-forstærker. Her er der hele 5 Ethernet-porte samt en USB-port, som gør, at du kan slutte alt fra en trådløs printer til en netværksharddisk direkte til din forstærker. Dette bakkes op af muligheden for at justere signalstyrken, således at signalet kun kan fanges indenfor husets fire vægge – det er mere sikkert!

På trods af den lidt højere pris er det svært ikke at anbefale denne WiFi extender fra Netgear. Den scorer højt i stort set alle test, som den har været med i, og de smarte funktioner taler i høj grad for sig selv. Man går lidt på kompromis med størrelsen, men hvis man kan leve med det, så får man en ydelse, der er en konge værdig!

Specifikationer:

 • Imponerende ydelse – lynhurtige forbindelser
 • 2,4 GHz: Op til 600 Mbps, 5 GHz: Op til 1.300 Mbps
 • Masser af porte for ekstra tilslutninger
 • Smart Netgear Genie for nem opsætning
 • Ekstra funktioner og opgraderbar firmware

ASUS RP-AC68U Range Extender

ASUS-RP-AC68U

 • Kvalitet for pengene
 • Topscorer
 • ‘Powerhouse’

Hvis du går meget op i online gaming, men oplever store problemer med dit trådløse internet, så er det denne WiFi-forstærker fra ASUS, som du skal have fingrene i! Her får du virkelig et powerhouse af en anden verden, og ASUS skuffer bestemt ikke i de testresultater, vi har kigget igennem. Modellen er bestemt ikke billig, men den er pengene værd for den seriøse gamer!

Stærke antenner med effektiv ydelse

ASUS RP-AC68U Range Extender har bestemt ikke verdens letteste navn at huske, men selvom den ser kompliceret ud, så er det en fornøjelse at sætte denne forstærker op! Opsætningen klares ved et tryk på en knap, og man kan altid gå mere i dybden med avancerede indstillinger på et senere tidspunkt. Dermed får du meget hurtigt en kanon forbindelse i hele huset!

Denne forstærker fra ASUS er udstyret med kraftige MIMO-antenner, der let kan udvide det trådløse netværk til alle de problematiske områder af huset. Forbindelsen er stabil, og du kan opnå hastigheder helt op til 1.900 Mbps, hvis din router vel at mærke kan holde til dette. I de fleste tilfælde vil du dog opnå en maksimal hastighed på 1.300 Mbps, hvilket dog er mere end rigeligt!

Det smarte Roaming Assist kan sørge for, at du har en stabil forbindelse rundt i hele huset. Dette kan lade sig gøre, fordi du aldrig skal skifte mellem forbindelser, hvilket giver en flydende oplevelse. Desværre kræver dette dog, at routeren også er fra ASUS – lidt en skam, hvilket også trækker en smule ned i testresultaterne.

Til sidst er det værd at fremhæve Media Bridge-tilstanden, der kan give forstærkeren adgang til Ethernet-aktiverede enheder. Dermed kan du fordele forbindelsen mere effektivt mellem dine enheder. Herudover kan du tilslutte en netværksharddisk direkte til forstærker, hvorved du får let adgang til din helt personlige Cloud-server – og du kan få direkte adgang gennem AiCloud-appen!

Der er ingen tvivl om, at dette er en utrolig smart WiFi-forstærker, som giver mange andre modeller baghjul! Du får en uovertruffen, stabil forbindelse, der fungerer godt og effektivt, og der er rige muligheder for tilslutning, hvis du har behov for dette. Eneste ulempe er i virkeligheden prisen; men hvis du vil have ultimativ ydelse, så er dette den rette model til dig!

Specifikationer:

 • Utrolig performance – rigeligt med power til alle enheder
 • Hastigheder op til 1.900 Mbps
 • Mulighed for tilslutning af netværksharddisk
 • 5 frie Ethernet-porte
 • Utrolig let opsætning
 • Roaming Assist og Media Bridge tilstand gør forstærkeren smartere

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

PCMag.com

PCMag.com er én af de førende autoriteter, når det kommer til anmeldelser og test af teknologi. De udfører deres anmeldelser i professionelle miljøer og med uafhængige eksperter. Deres mål er at vejlede forbrugerne til at træffe de rigtige valg på et oplyst grundlag.

PCMag.com har testet TP-link RE450, og den får 4 ud af 5 stjerner. Den roses blandt andet for forstærkerens ydelse i forhold til prisen, og så hæfter de sig også ved, at den er nem at opsætte.

Testen er udført den: 27. januar 2016

Du kan se testen her

PCMag.com har også testet Netgear EX7000, som får 4,5 ud af 5 stjerner. Nogle klare fordele er, at den er nem at opsætte og installere, samt at den har en masse gode indstillinger at vælge imellem. 

Testen er udført den: 30. marts 2015

Du kan se testen her

Og så har PCMag.com også testet Netgear AC750 WiFi, som får en anbefaling med på vejen med sine 4 ud af 5 stjerner. Her fremhæves dens gode Wi-Fi-signal, der kan nå op til 100 meter.

Testen er udført den: 20. maj 2014

Du kan se testen her

ExperenTesten.de

ExpertenTesten.de er en tysk hjemmeside, der kun tester de produkter, der er blandt de førende i deres branche, og som opfylder nogle bestemte minimumsstandarder. I henhold til journalistiske principper arbejder ExpertenTesten.de uafhængigt og foretrækker ikke noget brand eller firma frem for et andet.

ExpertenTesten.de har testet TP-link RE450, som de giver 4,5 ud 5 stjerner. De roser især forstærkerens ydelse i forhold til prisen.

Testen er opdateret den: 2. april 2021

Du kan se testen her

Alt om DATA

Alt om DATA er ét af Danmarks største og mest traditionsrige it-magasiner, som i 30 år har stortestet produkter. Alt om DATA skriver om produktnyheder, trends og tendenser indenfor it, teknologi og gadgets.

Alt om DATA har anmeldt TP-Link RE450, som får mærkatet ”specielt anbefalet”. Anmelderen er særligt begejstret for muligheden for at kunne benytte 2,4 GHz og 5 GHz frekvenserne på samme tid, samt specialindstillingen ”High Speed mode”.

Anmeldelsen er udført den: 14. marts 2016

Du kan se anmeldelsen her

Alt om DATA har også anmeldt Netgear AC750 WiFi, hvor der især scores point ved det fornuftige forhold mellem pris og funktioner, samt de smarte LED-indikatorer på forsiden.

Anmeldelsen er udført den: 3. juni 2015

Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Which.co.uk har testet Netgear Ex6250, som får mærkatet ” Bedst i test”. Den bliver rost for sin gode rækkevidde, gode muligheder for streaming og lette anvendelighed. Og så er den heldigvis også nem at sætte op. 

Testen er udført: juni 2020

Du kan se testen her

Expertreviews.co.uk

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

Expertreviews.co.uk har testet Netgear EX7000, som får 5 ud af 5 stjerner. Her bliver der især fremhævet, at WiFi-forstærkeren giver en fabelagtige ydelse, og at brugervenligheden følger prisen.

Testen er udført den: 3. september 2015

Du kan se testen her

MBReviews.com

MBReviews.com består af et team af tech-entusiaster, der elsker at teste og anmelde produkter. Det gælder både routere, tablets, smartphones og meget mere.  

MBReviews.com har testet AmpliFi HD Wi-Fi System, som får 8,4 stjerner ud af 10 mulige. De er imponerede over, at den gør brug af 128 MB RAM og 256 MB hukommelse.

Testen er opdateret den: 5. april 2018

Du kan se testen her

MBReviews.com har også testet Ubiquiti AmpliFi HD, som ligeledes får 8,4 stjerner ud af 10 mulige. De understreger, at den er perfekt til forbrugeren, der har brug for ekstra kraft til sine gaming-oplevelser.

Testen er udført den: 26. oktober 2019

Du kan se testen her

Dong Knows Tech

Dong Ngo står bag Dong Knows Tech, og som navnet antyder, er Dong en stor tech-entusiast. Fra 1999 til 2017 anmeldte han produkter hos CNET. Nu udfører han sine tests på sin egen hjemmeside, og han vægter research og uafhængighed højt.

Dong Knows Tech har anmeldt AmpliFi HD Wi-Fi System, som får 8,3 stjerner ud af 10 mulige. Han beskriver AmpliFi HD Wi-Fi System som bevis for, at Wi-Fi 5 er kommet for at blive, og AmpliFI HD er en nem og hurtig måde at dække sit hjem med Wi-Fi.

Testen er udført den: 6. august 2019

Du kan se testen her

Make Use Of

Make Use Of har på kort tid udviklet sig til at være en førende hjemmeside for anmeldelser af forskellige tech-produkter. De har millioner af besøgende hver måned, og det skyldes, at de præsenterer informationerne i et letforståeligt sprog.

Make Use Of har anmeldt Ubiquiti AmpliFi HD, som får 9,9 stjerner ud af 10. Den bliver blandt andet rost for sit lækre design, lette anvendelighed og høje stabilitet.

Testen er udført den: 6. april 2018

Du kan se testen her

eReviews.dk

eReviews.dk er et dedikeret dansk elektronik-site der altid bringer de seneste artikler, nyheder og anmeldelser af alt indenfor IT, forbrugerelektronik og meget mere.

eReviews.dk har anmeldt TP-link TL-WPA4220KIT, som får en klar anbefaling med på vejen. Der er især simpliciteten og effektiviteten, der fremhæves i denne anmeldelse.

Testen er udført den: 29. september 2013

Du kan se testen her

Testberichte.de

Testberichte.de er én af Tysklands største spillere, når det kommer til at indsamle og præsentere værdifuld viden for de tyske forbrugere. De sammenligner produkter ved at indsamle viden fra mere end 500 tyske magasiner, anmeldelser og tekniske specifikationer. Testberichte.de har base i Berlin og består af omkring 60 ansatte.

Testberichte.de har anmeldt TP-link TL-WPA4220KIT, som får mærkaterne ”Gut” og ”Sehr Gut”. Den er nem at konfigurere, og så får du hurtigt udvidet dit Wi-Fi-netværk med denne TP-link-model.

Du kan se anmeldelsen her

Geekleak.dk

Geekleak er en dansk hjemmeside, der konstant leverer IT-nyheder og produkttest til forbrugere, der vil blive klogere på bestemte tech-produkter.

Geekleak har anmeldt Linksys RE6500, som får en score på 97%. Den roses for at være nem at installere, at have en brugervenlig software, og så vurderes hastigheden til at være meget fornuftig i forhold til prisen! 

Anmeldelsen er udført: 2015

Du kan se anmeldelsen her

Dinside.no

Dinside.no er én af Norges mest benyttede forbruger-hjemmesider. De byder på grundige test og nyheder, og så formidles alle disse informationer i et letforståeligt sprog.

Dinside.no har giver Linksys RE6500 5 ud af 6 stjerner, og de er især imponerede over, hvor nemt det er at opsætte den. Dens fire porte gør den også meget fleksibel. 

Anmeldelsen er opdateret den: 27. august 2016

Du kan se anmeldelsen her  

Tek.no

Tek.no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for elektronisk udstyr og har stor autoritet i branchen.

Tek.no har anmeldt ZyXEL WRE6505 V2, som får en klar anbefaling med på vejen. Den kan opsættes på få minutter, og så understøtter den alle de nyeste wifi-teknologier. 

Anmeldelsen udført den: 9. oktober 2014

Du kan se anmeldelsen her 

FAQ

🤔 Hvordan vælger jeg en Wi-Fi forstærker?

Der er nogle ting, som du bør overveje, inden du vælger en tilfældig Wi-Fi forstærker på markedet. For eksempel bør du tænker over dit behov, og du bør overveje dit budget, da de findes i mange forskellige prisklasser. Dit behov har selvfølgelig indflydelse på dit budget.

🧐 Er Wi-Fi forstærkere gode?

Der er nogle Wi-Fi forstærkere, der er gode, men der er også nogle, der ikke er pengene værd. Derfor giver det god mening at kigge på forskellige tests, inden du vælger imellem de forskellige. En helt billig Wi-Fi forstærker vil typisk ikke kunne det samme som en, der koster mere.

🤩 Hvilken Wi-Fi forstærker er bedst?

Der er utroligt mange forskellige Wi-Fi forstærkere på markedet, og det kan være svært at navigere rundt i de forskellige modeller og finde ud af, hvilke der er bedst. Derfor sidder der eksperter og tester dem, så du ikke behøver at kigge på andet end de forskellige fordele og ulemper.

🤓 Hvor mange Wi-Fi forstærkere har jeg brug for?

Antallet Wi-Fi forstærkere afhænger af det areal, som du vil forbedre dit Wi-Fi på. Hvis du har et stort område, som du skal dække, så skal du have fat i flere, end hvis det blot er en lejlighed. Dog bør du overveje om en af bedre kvalitet kan være svaret.