Wifi-forstærker test 2020 – Her er de bedste!

Langt de fleste danskere er afhængig af en solid Wifi-forbindelse i det daglige, da mere og mere af vores moderne udstyr kræver konstant forbindelse til internettet. Denne forbindelse skal bare virke optimalt hele tiden – og når dette ikke er tilfældet, så er det en kilde til evige frustrationer hos både børn og voksne. Wifi-signalets styrke har stor betydning for den samlede hastighed, som husstanden kan opnå, og af og til kan man opleve, at forbindelsen forsvinder helt. Hvis dette er tilfældet for jeres husstand, så kan en Wifi-forstærker være en kanon løsning for jer!

En Wifi-forstærker er et smart stykke udstyr, som sættes direkte til din nuværende forbindelse og er med til at forstærke signalet. Dette betyder slet og ret, at forbindelsen kan bredes ud til større dele af huset, ligesom det kan give en mere stabil forbindelse, som alle i husstanden kan få glæde af. En Wifi-forstærker kan med andre ord spare dig for både tid, besvær og penge, hvis din forbindelse er sløj i det daglige.

I denne grundige Wifi-forstærker oversigt har vi fundet 10 forskellige Wifi-forstærkere, der alle klarer sig godt i en række uvildige tests. Vores liste afspejler dermed nogle af markedets bedste Wifi-forstærkere, der vil kunne gøre din hverdag noget nemmere. Vi gennemgår testresultaterne for de forskellige modeller, ligesom vi giver dig en række gode råd til, hvordan du kan forbedre dine installationer i hjemmet. Dermed får du et godt og overskueligt overblik over de bedste Wifi-forstærkere her på Bedste10!

 Bedste Wifi-forstærker  Testvinder  Set hos:
1) TP-link RE450
Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
2) Netgear EX7000 Topscorer Computersalg DK

LÆS MERE

3) NETGEAR Nighthawk EX7300

Topscorer Computersalg DK

LÆS MERE

4) Netgear AC750 WiFi Topscorer Computersalg DK

LÆS MERE

5) TP-link TL-WPA4220KIT Topscorer CDON

LÆS MERE

6) TP-Link TL-WA850RE Topscorer Proshop.dk

LÆS MERE

7) Linksys RE6500 Topscorer Computersalg DK

LÆS MERE

8) ZyXEL WRE6505 V2 Topscorer WATTOO

LÆS MERE

9) ASUS RP-AC68U Topscorer

LÆS MERE

10) Devolo Dlan 500 AV Topscorer

LÆS MERE

I dette overblik af Wifi-forstærkere får du:

 • En grundig gennemgang af markedets bedste Wifi-forstærkere, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests
 • En overskuelig liste over de bedste Wifi-forstærkere på markedet, hvor du let kan finde din favorit
 • En række gode råd til, hvordan du kan forbedre din Wifi-forbindelse i hjemmet

Bemærk venligst: I denne Wifi-forstærker test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på Bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste Wifi-forstærkere på markedet, således at du ikke selv behøver, at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage!


1. TP-link RE450 – Den klare nummer 1TP-link

 • Specielt anbefalet – Altomdata.dk
 • 4/5 stjerner – Pcmag.com
 • 4,5/5 stjerner – Expertentesten.de

Øverst i vores WiFi forstærker oversigt over markedets bedste WiFi-forstærkere finder vi denne model fra verdenskendte TP-Link. Dette er en anmelderrost forstærker, der roses for at levere en solid forbindelse til en konkurrencedygtig pris, og det er dermed den perfekte kombination af pris og kvalitet. Et rigtig godt købt for den prisbevidste børnefamilie!

TP-Link RE450 har fået flotte ord med på vejen i diverse testresultater i ind- og udland, og den kan bl.a. prale af titlen som Specielt anbefalet” i test hos Altomdata.dk. Herudover er det én af de bedste forstærkere i test hos Pcmag.com og Expertentesten.de, der begge roser forstærkerens ydelse i forhold til prisen. Med andre ord er det en WiFi-forstærker, der klarer sig godt i test!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nem, effektiv og brugervenlig

Denne WiFi-forstærker fra TP-Link er designet lidt anderledes end mange af konkurrenterne med hele 3 antenner på toppen – ligesom den fylder en anelse mere end andre forstærkere. Dette er dog kun positivt, da den leverer op til 450 Mbps ved en 2,4 GHz-forbindelse og helt op til 1.300 Mbps, hvis du kobler dig på 5 GHz-signalet. Dét er en effektivitet, der siger spar to!

TP-Link RE450 er en brugervenlig WiFi-forstærker, der kan sættes op på mindre end 5 minutter. Selve opsætningen er let som en leg, og herudover har denne model en smart LED-ring, der med lys kan fortælle, om forbindelsen til din router er god eller dårlig. Lyset kan dog – i modsætning til andre modeller – slås fra, hvis du ikke er til lysshow i f.eks. soveværelset – en smart og brugervenlig detalje!

Alt i alt er TP-Link RE450 en WiFi-forstærker, der giver fantastisk performance til prisen. Testresultaterne taler deres tydelige sprog, og der er ingen tvivl om, at dette er en god model til den almindelige husholdning. Den lidt større formfaktor er et lille minus, men vi tøver ikke med at anbefale denne model til alle, der vil have noget for pengene!

Du kan også læse meget mere om vores test af blækpatroner, lige her!

Specifikationer:

 • Fantastisk ydelse med høje hastigheder
 • 2,4 GHz: Op til 450 Mbps, 5 GHz: Op til 1.300 Mbps
 • Flot og futuristisk design
 • Smart LED-lys på fronten, der kan slukkes efter behov
 • Hurtig og let opsætning

2. Netgear EX7000Netgear-EX7000

 • Specielt anbefalet – Computermagasinet M3
 • 5/5 stjerner – Expertreviews.co.uk
 • 4,5/5 stjerner – Pcmag.com

Leder du efter noget af det bedste af det bedste på markedet, så går du ikke fejl, hvis du vælger Netgear EX7000! Denne noget dyre WiFi-forstærker leverer fantastiske resultater i test, og den får klare anbefalinger overalt. Dette er hovedoversagen til, at vi har valgt at inddrage netop denne model i vores WiFi forstærker test. Alt i alt er dette en premium forstærker, der med garanti vil kunne hjælpe dig til en mere stabil internetforbindelse.

Netgear EX7000 høster masser af roser i diverse tests på nettet, og her bider vi særligt mærke i karakteren 5 ud af 5 stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk. Den fælles faktor i alle testene er WiFi-forstærkerens fabelagtige ydelse, som den virkelig lever højt på, ligesom brugervenligheden følger prisen – den er høj. Alt i alt får du en pålidelighed og kvalitet, der ikke er til at tage fejl af!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Imponerende ydelse og masser af tilslutningsmuligheder!

Selvom dette er en dyrere løsning end med langt de fleste af konkurrenterne, så får du også meget for pengene, hvis du vælger en Netgear EX7000 til din husstand. Du køber bl.a. en sublim ydelse, der kan sikre dig op til 600 Mbps ved 2,4 GHz-forbindelsen eller helt op til 1.300 Mbps, hvis du bruger 5 GHz-forbindelsen. Der er med andre ord smæk for skillingen fra start af!

Et effektivt stykke udstyr er sjældent brugervenligt, men dette må Netgear EX7000 siges at være. Brugervenligheden og opsætningen er helt i top, og hvis du bruger det smarte Netgear Genie-værktøj, så har du fuld kontrol over dit internet. Du kan f.eks. lave en smart schedule, som kan bruges til at slukke for internettet om natten – rigtig smart, hvis du har en teenager, der skal sove noget mere!

Udover de åbenlyse fordele får du masser af tilslutningsmuligheder, hvis du vælger denne WiFi-forstærker. Her er der hele 5 Ethernet-porte samt en USB-port, som gør, at du kan slutte alt fra en trådløs printer til en netværksharddisk direkte til din forstærker. Dette bakkes op af muligheden for at justere signalstyrken, således at signalet kun kan fanges indenfor husets fire vægge – det er mere sikkert!

På trods af den lidt højere pris er det svært ikke at anbefale denne WiFi-forstærker fra Netgear. Den scorer højt i stort set alle test, som den har været med i, og de smarte funktioner taler i høj grad for sig selv. Man går lidt på kompromis med størrelsen, men hvis man kan leve med det, så får man en ydelse, der er en konge værdig!

Specifikationer:

 • Imponerende ydelse – lynhurtige forbindelser
 • 2,4 GHz: Op til 600 Mbps, 5 GHz: Op til 1.300 Mbps
 • Masser af porte for ekstra tilslutninger
 • Smart Netgear Genie for nem opsætning
 • Ekstra funktioner og opgraderbar firmware

3. TP-LINK TL-WA855RE WIFI – RÆKKEVIDDEFORLÆNGER

TP-LINK TL-WA855RE

Her er et bud på en WIFI-rækkeviddeforlænger, som er kompakt og diskret, men stadig leverer et godt stykke arbejde og besidder en større kraft, end du tror ved første øjekast. Den lille WIFI-rækkeviddeforlænger er blot en klods, som har en antenne siddende øverst på hver side. De to eksterne antenner øger effekten af det lille apparat. Den har fået en hvid farve, så den er altså let at gemme væk i de fleste hjem, hvor væggene er hvide eller blot lyse.

Heldigvis får du også produktet til en virkelig fordelagtig pris. Det er langt nede i den lave ende af skalaen, når man kigger på rækkeviddeforlængere til sit WIFI. Og denne TL-WA855RE version fra TP-Link får du til under 200 kroner. 

Lille, kraftfuld og fra en stor producent

TP-Link, som har skabt denne WIFI-forstærker, er en kinesisk virksomhed, der sætter sit fokus på computernetværksprodukter. Det er måske ikke første gang, du hører om dem. Det er med god grund. Den store producent leverer en række forskellige produkter indenfor computer- og netværksgenren, og de har bredt sit marked til hele verden, siden de opstod i 1996. 

Mange er tryggere ved at handle med et navn, de allerede kender, og der vinder denne forstærker sig en fordel. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Virker med alle routere og leverer et solidt signal

WIFI-forstærkeren fra TP-Link kan arbejde sammen med alle routere, så det er ikke et krav, at du har en bestemt internetkasse for at få den gode pris. TL-WA855RE kan levere op til 300 MBPS, og det er formegentlig nok til at holde alle dine devices kørende – også på en gang. Så du kan sagtens slænge dig i sofaen og se tv, samtidig med du tjekker de sociale medier ud.

TL-WA855RE tilslutter man blot i en stikkontakt, og så kan den kontrolleres via en app, der hedder Tether App. Du kan også indstille apparatet til at arbejde i en strømbesparende funktion.

Så er du på udkig efter en billig løsning på en rækkeviddeforlænger til dit internet derhjemme, som også er diskret i sit design og garanterer, at de døde zoner er ikke eksisterende? Her kan TL-WA855RE fra TP-Link altså være den løsning, der passer bedst til dig. Du er i hvert fald sikret en klar udvidelse af internettets omfang i en boks på blot B52 x D34 x H65 millimeter.

Specifikationer

 • Mål: B5,2 x D3,4 x H6,5 centimeter
 • Diskret design
 • Brugervenlig
 • Kontrolleres via app

4. NETGEAR Nighthawk EX7300 Wi-Fi Range ExtenderNETGEAR-Nighthawk 

 • Top model
 • Kvalitet for pengene

Vi fortsætter i rækken af utroligt effektive WiFi-forstærkere og bevæger os på 4. pladsen i vores WiFi forstærker test. Denne gang er det tid til endnu en model fra Netgear. Nighthawk klarer sig ikke overraskende fantastisk godt i test, og her får du en effektiv og alligevel meget elegant løsning, der kan sikre dig en meget bedre forbindelse i hjemmet eller på kontoret. Du kan udvide routerens dækning med helt op til 900 kvm; nok til selv de største kontorer!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Avanceret teknologi, der er let at bruge i det daglige!

Som prisen også antyder, så er Netgear Nighthawk udstyret med masser af teknologi, der sikrer stabil forbindelse over store afstande. Denne teknologi betyder dog ikke, at dette er en kompliceret forstærker at bruge. Opsætningen klares ved tryk på en knap, og du kan benytte den indbyggede LED-indikator til at finde den perfekte placering i hjemmet eller på kontoret.

Den avancerede teknologi i Nighthawk-modellen inkluderer bl.a. MU-MIMO, der gør det muligt for flere brugere at få adgang til lynhurtigt internet på samme tid. Herudover kan denne forstærker håndtere hastigheder op til 2,2 Gbps, hvilket er langt mere, end du nogensinde kommer til at bruge. Dermed er det én af testens mest kraftfulde forstærkere – noget som bliver lagt mærke til i testresultaterne!

Netgear Nighthawk er en WiFi-forstærker, som man sagtens kan have stående i stuen, hvis det er det, der kræves. Designet er elegant og simpelt, og hvis det er nødvendigt er det til at leve med. Du kan herudover tilslutte din Android-telefon til forstærkeren gennem Netgear WiFi Analytics for at optimere internetforbindelsen ned til mindste detalje.

Til sidst er det muligt at tilslutte en enhed direkte til forstærkeren gennem en almindelig LAN-port, hvilket er smart, hvis computeren i værelset f.eks. skal have en kablet forbindelse. Derudover kommer Nighthawk med den smarte Beamforming+ funktion, der udvider rækkevidden ved at fokusere signalet i den rigtig retning.

Testresultaterne peger alle sammen på, at dette er en solid WiFi-forstærker til almene behov, ligesom den er fantastisk til kontormiljøer, hvor stor rækkevidde er påkrævet. Hastigheden er god, og funktionerne fungerer effektivt i samspil med hinanden – her får du en professionel WiFi-forstærker, som du kan stole på!

Specifikationer:

 • Understøtter hastigheder op til 2,2 Gbps
 • Opsætning ved tryk på en knap
 • MU-MIMO teknologi
 • Rækkevidde på op til 900 kvadratmeter
 • Beamforming+ teknologi for fokuseret signal

4. Netgear AC750 WiFi – God til prisenNetgear-AC750

 • 100/100 point – Tessatest.de
 • Anbefalet – Pcmag.com
 • 4,5/5 stjerner – Altomdata.dk

Hvis du leder efter den kendte Netgear-kvalitet, men ikke nødvendigvis vil give en masse penge for det, så er Netgear AC750 det perfekte match for dig! AC750 er et af de perfekte kompromiser mellem pris og funktioner, og det er tilmed en model, der klarer sig rigtig godt i diverse WiFi forstærker tests – der er med andre ord ikke et øje tørt, når det kommer til denne forstærker!

Netgear AC750 har opnået perfekte 100 ud af 100 point hos tyske Tessatest.de, og den har ligeledes klaret sig fantastisk i en hjemlig test ved Altomdata.dk. Dette skyldes især det fornuftige forhold mellem pris og funktioner, ligesom de smarte LED-indikatorer på forsiden får eksperterne op af stolene. Alt i alt er testresultaterne positive over hele paletten!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kompakt ydre med masser af power indeni!

Selvom Netgear AC750 ikke gør så meget væsen af sig, så får du masser af power ud af de lidt mindre antenner, som denne model er udstyret med. Du kan opnå hastigheder op til 300 Mbps ved brug af 2,4 GHz-forbindelsen, og op til 450 Mbps ved brug af 5 GHz-signalet. Dette lyder ikke af meget, når man tænker på de førnævnte forstærkere i denne test, men det er imponerende hastigheder for en så kompakt model!

Med en rækkevidde på omkring 30 meter egner denne WiFi-forstærker sig perfekt til lejligheden, hvor den nærmest kan gå i ét med væggen. Det diskrete ydre passer perfekt til den brugervenlige oplevelse, hvor nem opsætning er en mærkesag. Setup kan klares direkte ved tryk på en knap – og skal du bruge en mere omfattende guide høster denne model også store roser på netop det punkt!

Til sidst giver de geniale LED-indikatorer et godt indblik i forstærkerens forbindelse, ligesom du kan blive klogere på forbindelsens styrke gennem disse. Testresultaterne peger bestemt på, at dette er en genial lille boks, som du garanteret vil blive glad for!

Med Netgear AC750 får du den ultimative, kompakte løsning, der giver gode resultater i forhold til dens størrelse. Ydelsesmæssigt kan AC750 ikke helt kan måle sig med konkurrenternes, men det opvejes af den lette opsætning og det diskrete ydre, der let kan gemmes væk. Alt i alt en perfekt Wifi-forstærker til lejligheden eller den mindre husstand!

Specifikationer:

 • Ekstremt kompakt ydre, der let kan gemmes væk
 • Rækkevidde på omkring 30 meter
 • 2,4 GHz: Op til 300 Mbps, 5 GHz: Op til 450 Mbps
 • Klarer sig fantastisk i test
 • Smarte LED-indikatorer på forsiden

6. TP-link TL-WPA4220KIT – TestvinderTP-link-TL

 • Testvinder – M3
 • Anbefalet – Ereviews.dk
 • Anbefalet – Altomdata.dk
 • Anbefalet – Testberichte.de

Hvis du ikke stiller de store krav til en hurtig hastighed, men bare har brug for en billig måde at fordele WiFi-signalet rundt i hele huset, så er det denne testvindende model fra TP-Link, du skal have fat i! TP-Link har skabt en smart WiFi-forstærker, der har en attraktiv pris og fungerer helt efter hensigten, og det er derfor en klar favorit i den billige prisklasse!

TP-Link TL-WPA4220KIT har fået masser af roser med på vejen i WiFi forstærker test hos danske og udenlandske testfirmaer og kan f.eks. prale af titlen som testvinder i test hos M3. Herudover får den klare anbefalinger med på vejen hos Altomdata.dk, hvor det særligt er den helt simple tilgang, der roses i testresultaterne!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Powerline-teknologien gør forstærkeren fri for antenner!

Hvor de fleste andre forstærkere benytter stærke antenner til at fordele dit WiFi-signal rundt i huset er denne model fra TP-Link udstyret med den smarte powerline-teknologi. Powerline bruger de eksisterende strømførende kabler i stikkontakterne til at sende datasignaler side om side med strømmen. Dermed placerer du blot senderen i en kontakt nær routeren, hvorefter modtageren kan placeres et hvilket som helst sted i huset!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at TL-WPA4220KIT ikke leverer verdens hurtigste signal, da den kun er i stand til at transmittere op til 100 Mbps. Dette er dog normalt rigeligt til den almindelige husholdning, og når man tænker på prisen, er det en fornuftig ydelse. Herudover er brugervenligheden i top, da signalet bliver forstærket fra det sekund, du sætter sender og modtager i stikkontakterne – det bliver ikke lettere!

Alt i alt er der altså ikke meget at rafle om med denne WiFi-forstærker fra TP-Link: Du får en kompakt og smart løsning til en rigtig god pris. Ydelsen er ikke den bedste på markedet, men testresultaterne peger alligevel på, at dette er en rigtig fornuftig løsning til den almindelige husholdning, der kræver et mere stabilt signal til få penge!

Specifikationer:

 • Utrolig let at bruge – sæt blot stikkene i kontakten
 • Fornuftig pris, hvor alle kan være med
 • Hastighed: 100 Mbps
 • To ethernet-porte for let tilslutning af ekstra udstyr
 • Den lette vej til en udvidelse af Wifi-signalets dækning

7.  TP-Link TL-WA850RE Range ExtenderTP-Link-TL-WA850RE

 • En af de bedste forstærkere til prisen!

Vi fortsætter vores liste med endnu en prisbasker fra TP-Link, der indtager 7. pladsen i vores store WiFi forstærker test! Her er der igen tale om en forstærker, der blot skal sluttes til stikkontakten for at virke, og der er dermed en unik brugervenlighed i vente, hvis dette bliver den model, du vælger!

Simpel forstærker med fornuftig ydelse!

TP-Link TL-WA850RE er ikke verdens mest ophidsende WiFi-forstærker, men den gør sit job til UG. Du kan forlænge rækkevidden på dit signal til hele huset, og dette kan gøres for hastigheder op til 300 Mbps. Dermed er der rigelig med kræfter til at holde en normal husstand kørende. Herudover kan du bruge de 5 indbyggede LED-indikatorer til at finde det perfekte sted at placere forstærkeren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Brugervenlighed har virkelig været et nøgleord for denne forstærker, der fungerer ved hjælp af såkaldt ”plug-n-play”, hvor signalet bliver forstærket fra det sekund, du sætter modellen i stikkontakten. Herudover skal du kun koble forstærkeren til routeren 1 gang, hvorefter den selv skaber kontakt, når du flytter den rundt efterfølgende – det er smart!

Til sidst kan det nævnes, at TP-Link kan kontrolleres ved hjælp af en gratis app, der f.eks. gør det muligt at mørklægge forstærkeren, når du skal sove. Dette gøres direkte i appen og kan være med til at sikre, at din nattesøvn ikke bliver forstyrret af LED-lysene.

TP-Link TL-WA850RE er en utrolig simpel WiFi-forstærker, der gør, det den skal – og den fås til en rigtig god pris. Du får selvfølgelig ikke verdens hurtigste forbindelse, ligesom flere personer kan være med til at nedsætte hastigheden, men det er en af testens bedste forstærkere til prisen. Budgetvenlig løsning, der vil passe til mange børnefamilier!

Specifikationer:

 • Utrolig simpel at sætte op
 • Kompakt boks, der ikke syner af noget særligt
 • Hastighed: Op til 300 Mbps
 • 5 indbyggede LED-lys – kan mørklægges med den gratis app

8. Linksys RE6500LINKSYS RE6500

 • 5/5 stjerner – Geekleak.dk
 • 5/6 stjerner – Dinside.no

Hvis du er på udkig efter en mere traditionel WiFi-forstærker, der ligger midt på prisskalaen, så er Linksys RE6500 en fornuftig model at se nærmere på. Her får du en forstærker, der ligner og minder lidt om en router, men er i stand til at forstærke dit signal markant og over længere afstande, end din router kan klare. En solid WiFi-forstærker, der klarer sig flot i test!

Linksys RE6500 scorer flotte karakterer indenfor stort set alle kategorier i WiFi-forstærker test hos både Geekleak.dk og Dinside.no, der kvitterer med henholdsvis 5 ud af 5 og 5 ud af 6 stjerner. Her roses denne model særligt for den brugervenlige software, der bruges til opsætningen af forstærkeren, ligesom hastigheden vurderes som værende fornuftig til prisen!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Masser af tilslutningsmuligheder og guidet installation.

Linksys har altid leveret kvalitetsprodukter, der har givet mulighed for god forbindelse i hele hjemmet, og denne forstærker er også helt i tråd med dette. Du kan opnå fornuftige hastigheder på op til ca. 850 Mbps, hvilket er mere end rigeligt til selv en mindre arbejdsplads, og med hele 4 Ethernet-porte er der rig mulighed for at koble forskelligt, eksternt udstyr til forstærkeren.

Som allerede nævnt er dette en utrolig brugervenlig forstærker, der i test hos Geekleak.dk tog mindre end 5 minutter at sætte op. Du bliver guidet gennem installationen fra start til slut, og i løbet af installationen bliver du tilmed guidet til den optimale placering ud fra signalets styrke. Med andre ord er det intet problem for selv en uerfaren computerbruger at sætte denne forstærker op på egen hånd.

Der er i virkeligheden ikke ret meget mere at sige om Linksys RE6500 ud over, at det er en rigtig god forstærker til både hjemmet og det mindre kontorlandskab. Ydelsen er helt i orden, designet er helt klassisk, og den nemme opsætning gør, at man er i trygge hænder fra start til slut. Det er altså en WiFi-forstærker til en jævn pris, der klarer sig klart over middel i testresultaterne!

Specifikationer: 

 • Traditionel forstærker med god rækkevidde
 • 4 Ethernet-porte til tilslutning af eksternt udstyr
 • Utrolig let opsætning – du er i gang på under 5 min.
 • Hastighed: Op til ca. 850 Mbps

9. ZyXEL WRE6505 V2Zyxel-WRE6505-V2

 • 5/6 stjerner – Dinside.no
 • Anbefalet – Tek.no
 • Anbefalet – Itpro.no

Modellen WRE6505 er fra ZyXEL, og er en af de nyere spillere på markedet. Denne repeater kan understøtte enhver af de nyere WiFi-standarder. Derudover er denne model samtidig bagudkompatibel. Det betyder at denne smarte model, gør at du ikke har behov for at undersøge hvorvidt den er kompatibel med din router. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at vi har valgt at inddrage netop denne model i vores WiFi forstærker test.

Denne model er produceret i et meget naturligt design i en neutral hvid farve. Med den forholdsvis lille kabinet, kan det være ret overraskende hvor meget effekt man får. På trods af den mindre størrelse, får du altså en hastighed på hele 300 Mbps for drift ved 2,4 GHz og 450 Mbps ved 5 GHz.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En af de store fordele ved netop denne smarte model, er dens simple strømkilde – stikkontakten. Dermed fylder denne model altså ikke på bordet, og man kan slippe helt for den grimme strømforsyning som skal kobles til eksternt.

En af ulemperne er dog at der blot er plads til en enkelt Ethernet-port. Denne port giver derudover blot en hastighed på maks 100 Mbps. Så derfor hvis du har et behov for at kunne bruge flere Ethernet-porte, er dette måske ikke lige modellen for dig. Skulle det primære brug være et simpelt trådløst netværk, så er denne yderst kompakt, relativt lavt prissat samt med en høj ydeevne.

Smarte features samt muligheder for optimering

Denne repeater fra ZyXEL har mange smarte funktioner, som dog ofte blot kommer med produkter i en langt højere prisklasse. Et eksempel på modellens mange funktioner, er at den kan køre i flere driftsmodes. Den kan køre på en standard funktion, men der er muligheder for at skifte modes og optimere outputtet til enten hastighed eller rækkevidden.

Funktionen for optimeret rækkevidde gør at internettet kan række længere end før, dette har dog en negativ effekt på hastigheden. Funktionen for hastighed har så selvfølgelig den omvendte effekt. I langt de fleste tilfælde, kan den normale driftsfunktion være tilstrækkelig.

Der er dog flere smarte funktioner som ZyXEL’s WRE6506 kan tilbyde. Dette er muligheden for at bruge modellen som et access point. Det betyder at istedet for benytte den som den standard forstærker af det udsendte netværk, kan man forvandle modellen til udgangspunktet for forbindelsen. Dette kræver dog så at det kablede netværk skal tilkobles forstærkeren.

Selve opsætningen af forstærkeren er utrolig let. Har routeren i dit hjem en WPS-knap, kan du blot trykke på den, og så hernæst trykke på den påførte WPS-knap på ZyXEL’s model. Indenfor et par minutter vil alt være opsat helt automatisk. Hvis du gerne vil indstille den selv, og ændre diverse indstillinger, så kan den selvfølgelig også tilgås via din computer.

Specifikationer:

 • Understøtter enhver WiFi-standard
 • Flot, diskret design uden antenner
 • Optimeringsmuligheder for rækkevidde og hastighed
 • Mulighed for at opsætte som et access point
 • Hurtig opsætning via enten computer eller WPS

10. ASUS RP-AC68U Range Extender – Stærk forstærkerASUS-RP-AC68U

 • Kvalitet for pengene
 • Topscorer
 • ‘Powerhouse’

Hvis du går meget op i online gaming, men oplever store problemer med dit trådløse internet, så er det denne WiFi-forstærker fra ASUS, som du skal have fingrene i! Her får du virkelig et powerhouse af en anden verden, og ASUS skuffer bestemt ikke i de testresultater, vi har kigget igennem. Modellen er bestemt ikke billig, men den er pengene værd for den seriøse gamer!

Stærke antenner med effektiv ydelse

ASUS RP-AC68U Range Extender har bestemt ikke verdens letteste navn at huske, men selvom den ser kompliceret ud, så er det en fornøjelse at sætte denne forstærker op! Opsætningen klares ved et tryk på en knap, og man kan altid gå mere i dybden med avancerede indstillinger på et senere tidspunkt. Dermed får du meget hurtigt en kanon forbindelse i hele huset!

Denne forstærker fra ASUS er udstyret med kraftige MIMO-antenner, der let kan udvide det trådløse netværk til alle de problematiske områder af huset. Forbindelsen er stabil, og du kan opnå hastigheder helt op til 1.900 Mbps, hvis din router vel at mærke kan holde til dette. I de fleste tilfælde vil du dog opnå en maksimal hastighed på 1.300 Mbps, hvilket dog er mere end rigeligt!

Det smarte Roaming Assist kan sørge for, at du har en stabil forbindelse rundt i hele huset. Dette kan lade sig gøre, fordi du aldrig skal skifte mellem forbindelser, hvilket giver en flydende oplevelse. Desværre kræver dette dog, at routeren også er fra ASUS – lidt en skam, hvilket også trækker en smule ned i testresultaterne.

Til sidst er det værd at fremhæve Media Bridge-tilstanden, der kan give forstærkeren adgang til Ethernet-aktiverede enheder. Dermed kan du fordele forbindelsen mere effektivt mellem dine enheder. Herudover kan du tilslutte en netværksharddisk direkte til forstærker, hvorved du får let adgang til din helt personlige Cloud-server – og du kan få direkte adgang gennem AiCloud-appen!

Der er ingen tvivl om, at dette er en utrolig smart WiFi-forstærker, som giver mange andre modeller baghjul! Du får en uovertruffen, stabil forbindelse, der fungerer godt og effektivt, og der er rige muligheder for tilslutning, hvis du har behov for dette. Eneste ulempe er i virkeligheden prisen; men hvis du vil have ultimativ ydelse, så er dette den rette model til dig!

Specifikationer:

 • Utrolig performance – rigeligt med power til alle enheder
 • Hastigheder op til 1.900 Mbps
 • Mulighed for tilslutning af netværksharddisk
 • 5 frie Ethernet-porte
 • Utrolig let opsætning
 • Roaming Assist og Media Bridge tilstand gør forstærkeren smartere

Hvilken WiFi-forstærker er perfekt til dig?

På trods af at vi har gennemgået en del forskellige produkter i testen, er der måske stadig nogle udfordringer når der skal vælges det helt rette produkt. Derfor gives der har nogle gode råd og tips til, hvilke overvejelser der kan tages i forbindelse med valget af din WiFi-forstærker. Nogle af disse simple overvejelser, kan være gode at have med sig, når udvalget af WiFi-forstærkere kigges igennem.

Skulle man have sat sig nogle krav, ud fra disse overvejelser, kan det altså være lettere at finde frem til de modeller, der kan være med til at klare ens behov.


Modellens farve og design kan være vigtigt for mange

Mand-ved-wifi-forstærkerDet er tydeligt at en WiFi-forstærker vil komme til at være synlig i hjemmet. Derfor kan det være godt at tænke på farve og design, når man kigger på udvalget. Mange af disse forstærkere kan fås i flere forskellige farver, som ofte er neutrale farver som hvid, sort og grå. Det er her en god ide at forestille sig hvor forstærkeren skal sidde i huset, så farven vil kunne falde godt ind med huset farve. Samtidig kan det være at huset allerede har nogle elektroniske produkter, som er af en specifik farve. Her kan det være en god idé at tænke på dette ved valg af forstærker, for at matche farverne, for at den skal kunne komme til at indgå naturligt i hjemmet. Det er med til at gøre forstærkeren til en slags genstand der pynter, på samme tid med at den har en reel funktion.


Modelleren varierer meget i størrelse

I forhold til forstærkerens størrelse, så varierer det utrolig meget. Der findes utrolig små modeller, som blot skal tilsluttes til en stikkontakt i væggen, og modeller som disse kan fylde så lidt som en knyttet næve. Der findes dog også nogle ret store modeller, der er en reel kasse, som kræver bordplads, da den skal stå et sted. Alt dette fortæller altså at der findes utrolig mange variationer i størrelsen, hvilket også kan være en god ide at tage med i sine overvejelser. Skal forstærkeren være neutral og lettere skjult, så kan de små forstærkere til væggen være det perfekte valg. Er dette ikke tilfældet, og kravene ikke så store, så kan de større modeller fint vælges, da der ofte følger et tilhørende strømstik med.

wifi forstærker ved mobiltelefon


Forskellige teknologier ved de mange modeller

De mange forskellige typer af modeller, medbringer også en masse forskellige typer af teknologier. Derfor er det en god ide at overveje, hvilke behov disse modeller skal opfylde. Skulle ønsket være at kunne koble en kabelforbindelse til WiFi-forstærkeren, kan man med fordel gøre sig overvejelser om det skal være en trådløs forstærker med LAN-porte. Hvis dette dog ikke er et nødvendigt krav, behøver man ikke direkte at gå efter en de modeller med en LAN-port.

Hvis man ofte benytter internettet til at se film, og rigtig gerne vil have mulighed for at se det i højeste kvalitet, kan man finde modeller af forstærkere som har teknologier, der specialiserer sig i at kunne stream film i HD, helt uforstyrret. Disse former for teknologi kan for eksempel være croassband- og beamforming-teknologier. Disse er skabt til at netop forhindre problemer ved streaming af film i høj kvalitet. Disse former for teknologier kan med fordel også vælges, hvis man spiller meget online, enten på PC eller konsol, da disse forstærkere er med til at stabilisere forbindelsen.


Forskellige trådløse standarder

Det forholder sig således, at der nu til dags findes flere forskellige former af trådløse standarder. Det gør sig så gældende, at de forskellige WiFi-forstærkere kan fungere til flere forskellige af de trådløse standarder. Dette er en endnu en ting, man med fordel kan have øjne på, når der skal investeres i en WiFi-forstærker. Det er ret relevant at være sikker på, at den indkøbte forstærker er kompatibel med den type trådløse standard, som er installeret i dit hjem. Hvis de ikke er samarbejdsvillige, kan det altså være at forstærkeren ikke kan give den optimale ydelse. Hvis de er kompatible, så kan forstærkeren derimod, have en rigtig god virkning, og sikre en forlængelse af internettet med en ret stabil og hurtig forbindelse, til alle husets afkroge.

Der er flere effekter i forbindelse med den optimale ydeevne

Det kan være svært at fastsætte hvornår forstærkeren præstere på det maksimale niveau. Det kan være fordi der er ret mange elementer der kan få den maksimale ydeevne til at variere en del. Bland andet netværkskapaciteten, dækningen, rækkevidden og dataoverførselshastigheden, er aspekter der medregnes. Det skal altså derfor vides at forstærkerens primære opgave er at kunne forlænge det allerede eksisterende signal. Herved er forstærkerens maksimale ydeevne altså ret varierende i forhold til en del andre aspekter i hjemmet.

Tak fordi at du havde tid og lyst til at læse vores wifi forstærker test, det sætter vi stor pris på. Hvis du er nået helt herned, så håber jeg at du har fundet en god model til netop dit behov, og derved ikke længere skal bøvle med en dårlig wifi-forbindelse. Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan du optimerer dit netværk kan du læse denne artikel udarbejdet af Forbrugerrådet Tænk.

Læs også: Router test 2020 – Her er den bedste router.

FAQ

🏆 Hvilke wifi-forstærkere er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste wifi-forstærkere på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes wifi-forstærkere?

wifi-forstærkere vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny wifi-forstærker?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes wifi-forstærkere til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Esther M. Hedegaard Rating 10/10