Høretelefoner Test-guide:
De 8 bedste høretelefoner

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

8 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Markedet for høretelefoner er enormt, og der dukker nye modeller op stort set hver eneste uge – alle med forskellige tiltag og designs, der skal adskille dem fra resten af markedet. Høretelefoner fås i mange forskellige former og farver, kvaliteten er meget varierende, og de kommer skiftevis på tilbud hos de mange elektronikforhandlere i landet.

For at give dig det det bedst mulige overblik, har vi indsamlet og gennemgået utallige tests af høretelefoner fra nogle af de mest anerkendte testpaneler i både ind- og udland. Vi har kigget alle de mange testresultater igennem for at finde frem til nogle af de bedste in-ear høretelefoner, som vi vil præsentere én efter én for dig i artiklen herunder. Dermed guider vi dig sikkert gennem den massive jungle af høretelefoner på markedet, så du kan vælge dit favorit par blandt de bedste høretelefoner på markedet!

I vores artikel har vi haft fokus på høretelefoner i forskellige prisklasser, der alle excellerer i høretelefoner test, hvor kategorierne pris, lydkvalitet og komfort har vægtet klart højest. Vi har sørget for en grundig gennemgang af testresultaterne fra mange forskellige testpaneler, så du står tilbage med en liste over nogle af de bedste høretelefoner.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 8 bedste høretelefoner i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

Hvad skal du overveje, før du køber et

 • Type: Der er flere forskellige typer af hovedtelefoner på markedet, og du skal vurdere, hvad du foretrækker, inden du køber. Over-ear hovedtelefoner er hørebøffer, der dækker ørerne, mens in-ear er dem, der sidder inden i øret og er usynlig. Du skal finde ud af, om du vil have med eller uden ledning, og om du vil have med nakke- eller hovedbøjle – hvis nogen bøjle overhovedet.
 • Størrelse: Størrelsen på dine hovedtelefoner er relevant, særligt hvis du skal bruge dem til træning. Dine hovedtelefoner skal være behagelige for dig, og derfor kan det også være en god idé at vælge en model, der kommer med et udvalg af ”puder”, du kan udskifte og tilpasse.
 • Tykkelse: Tykkelsen kan også handle om, hvor god dine hovedtelefoner skal være til at støjdæmpe. Nogle hovedtelefoner kan fuldstændig eliminere støj, mens andre ikke har den funktion. Du skal finde ud af, om det er et behov, du har, inden du køber, og i så fald finde nogen af en god kvalitet.
 • Pris: Hovedtelefoner befinder sig i en meget bred prisklasse, men du skal også have værdi for pengene. Ikke alle dyre hovedtelefoner er bedre, og nogle gange betaler du kun for et bestemt navn. Du får den bedste værdi for pengene ved at vide, hvad dine behov er, og hvor dit budget ligger, så du ikke køber noget, du ikke har brug for.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere?: Ekspertanmeldelser kan du ofte finde på nettet – find uafhængige sider, der specialiserer sig i teknik eller direkte i hovedtelefoner, men vær opmærksom på, at anmelderen har meget at sammenligne med. Som kontrol er det en god idé at finde realistiske forbrugeranmeldelser. Du ved, om en samling anmeldelser er realistiske, ved at se på fordelingen af stjerner, og om den virker plausibel eller købt.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedst designet valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wavell Two in ear headset - trådløst headset med god lyd

 • 4,5/5 stjerner i test ved drkoch.dk

Hvis du ønsker ægte trådløse høretelefoner, men ikke de velkendte problemer som denne type høretelefoner desværre ofte har, er Wavell Two det bedste valg for dig. Århusianske Wavell har rykket baren for, hvad ægte trådløse høretelefoner kan præstere. Samtidig har Wavell beholdt prisen på et fair niveau.

Wavell Two in ear headset
Bedst designet valg

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell Two in ear headset:

 • Lang batterilevetid
 • Dansk designet produkt
 • Sublim lyd og dyb basgengivelse

Mere om Wavell Two in ear headset

SPECIFIKATIONER

 • Lang rækkevidde med nyeste version af Bluetooth
 • Understøtter de højeste lydformater for både Apple, Android og Windows
 • Ingen ledninger
 • 35 timers strøm med laderetui
 • Støjreducerende mikrofon
 • Ergonomisk udforming af høretelefon
 • Simpelt én-knaps system på høretelefon
 • Automatisk tilslutning til din telefon

Wavell Two er en såkaldt ægte trådløs høretelefon. Det betyder, at der ikke er nogle ledninger overhovedet. Selv opladningen kan være trådløs, hvis man sætter etuiet på en trådløs oplader. Wavell Two leverer krystalklar lyd med en tilpas dyb bas. Modellen er en efterfølger til den populære Wavell One, og i den nye model er der lagt endnu mere fokus på god lyd, så du får den bedst mulige lydoplevelse. For især ægte trådløse høretelefoner, men også in-ear høretelefoner generelt, er lydkvaliteten virkelig helt i top på disse stilrene høretelefoner.

Det at være uden ledninger i træningscenteret, bilen, kontoret eller andre steder, giver en tilfredsstillende frihed som man hurtigt kommer til at sætte pris på. Det kan være et irritationsmoment, hvis trådløse høretelefoner løber hurtigt tør for strøm. Denne udfordring har Wavell løst ved at have op til 35 timers strøm på en opladning.

Det må siges at være imponerende, når man ser det lille ladeetui, der medfølger.

Selve høretelefonen har 7 timers strøm og kan fuldt oplades på en time i laderetuiet. Derudover kan laderetuiet give 4 opladninger til høretelefonerne, før det skal oplades. 7 timers musik uden afbrydelse er en sjældenhed for de fleste, derfor et klap på skuldrene til Wavell, for at løse denne problemstilling ved ægte trådløse høretelefoner.

Det er en fornøjelse at snakke i telefon på Wavell Two. Modtager man et opkald, kan man ved et enkelt klik på høretelefonen modtage det. Herefter starter den støjreducerende mikrofon, som sikrer, at personen i den anden ende kan høre dig klart og tydeligt. Den gør det muligt, at snakke i telefonen i alt vind og vejr samt andre støjfyldte sammenhænge, uden at generere personen i den anden ende. I forhold til vind og vejr har høretelefonerne også den fordel, at de er vandafvisende, så du roligt kan have dem med udenfor eller træningscentret uden at bekymre dig om, at regn eller sved ødelægger dem.

Wavell har ikke sparet på mængden af de let udskiftelige ørepropper som medfølger, da der er inkluderet hele 7 forskellige størrelser. Det betyder, at man nærmest er garanteret at kunne finde en størrelse i deres udvalg, som passer perfekt til ens eget øre. Det er overraskende vigtigt at finde den rigtige størrelse for at få den fulde oplevelse af Wavell Two. Når man har fundet de rigtige ørepropper, er lyden til gengæld også lige i skabet – og al støj bliver lukket ude.

Derfor anbefaler vi Wavell Two
Disse høretelefoner har mange gode fordele. Ikke mindst er det et dansk designet produkt med et minimalistisk udseende. Hvad angår kvaliteten, er der heller ikke sparet her. Lyden er virkelig god og har gode forudsætninger for at støjreducere, så du kan have en samtale uden at blive forstyrret af baggrunden. Batterilevetiden er desuden lang, så du kommer langt på en opladning.

Fordele og ulemper ved Wavell Two in ear headset

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Dansk designet produkt
 • Udstyret med sublim lyd samt dyb, men velafstemt bas
 • Velegnet til både hverdags- og fitnessbrug

Ulemper

 • Lydkvaliteten er ikke helt ligeså god som i premiummodeller

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wavell Two in ear headset
Bedst til intens træning test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Miiego Boom Over ear høretelefoner - gode til hverdag og træning

 • 90/100 point i test ved Hardworkout.no
 • 4,1/5 stjerner i test ved headphonecheck.com
 • 4,2/5 stjerner på Amazon
 • 9,2/10 stjerner på Coolblue.nl

Miiego Boom Over ear høretelefoner er fremstillet i et klassisk look dannet af plastik med en glat gummibran. Ørepuderne er fremstillet i et slidstærkt læder, der gør produktet holdbart i længere tid, men det er muligt at skifte det til et par i mesh, der kan vaskes efter træningen samt er mere komfortabelt under træningen. Læderpuderne giver en dominerende og kraftfuld lyd med en lidt overdøvende bas, mens mesh-puderne giver en neddroslet lyd med bedre detaljer.

 

Miiego Boom Over ear høretelefoner
Bedst til intens træning

Dagens bedste priser og tilbud på Miiego Boom Over ear høretelefoner:

 • Noise cancellation
 • Kraftfuld bas og skarp treble
 • 680 mAh batteri

Mere om Miiego Boom Over ear høretelefoner

SPECIFIKATIONER

 • Udskiftelige ørepuder mellem læder og mesh 
 • Meshpuderne kan tages af og vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Passiv støj isolering
 • Arbejdstemperatur: -10 grader celsius til +40 grader celsius

Komforten er også øget af hovedbøjlens gode polstring samt høretelefonernes evne til at justere hørepuderne op og ned, så de passer til lige netop din hovedform og størrelse. 

Batteriet kan holde i 22 timer, og vejer 287 gram, hvilket gør dem til høretelefoner i den tungere ende af spektret. Dette er en ulempe ved højintens træning, da du bliver nødt til at justere på dem i løbet af træningen; dette er dog intet problem ved laver intens træning. 

De er brugervenlige og lette at betjene, da de blot tænder, slukker, styrer volumen og numre med knapper på den ene side af høretelefonerne. 

Miiegos Boom Over ear høretelefoner er blevet kåret testvinder hos iForm i kategorien ”over ear” med kommentarene ”bedste lyd” og ”gode til lavintens træning som for eksempel styrketræning”.

Fordele og ulemper ved Miiego Boom Over ear høretelefoner

Fordele

 • Utrolig lydkvalitet
 • Moderigtig
 • Virkelig god støjreduktion
 • God konstruktion
 • Komfortable

Ulemper

 • Kan være en smule for stor for nogle mennesker

Sportsbuddy Wave W2 - støjreducerende in-ears

 • Tilfredshedsgaranti
 • Dag til dag levering

Sportsbuddy Wave W2 er ledningsfrie in-ears høretelefoner af høj kvalitet. Det er et par høretelefoner, der har status som bestseller i 2021. De støjreducerende høretelefoner, giver dig den bedst mulige lydoplevelse.

Høretelefonerne egner sig til høj aktivitet og sidder behageligt og sikkert på hovedet. Med Sportsbuddy Wave W2 har du dine hænder fri. Lydstyrke og sangskifte foregår på headsættet og giver dig mulighed for at pakke telefonen væk, mens du anvender høretelefonerne.

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Wave W2:

 • Støjreducerende
 • Ledningsfri
 • Kompatibel med alle bluetooth enheder

Mere om Sportsbuddy Wave W2

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth kompatibel: Ja
 • Rækkevidde: 10 meter
 • Batteri: 65 mAh
 • Genopladelig: Ja
 • Batterilevetid: 5 timer
 • Standby-levetid: 150 timer
 • Opladning: 1,5 timer
 • Anvendelig til sport: Ja
 • Vandtæt: Nej
 • Betjening: Via headsæt

Der er ikke noget mere irriterende end indfiltrede ledninger, der er i vejen, når du er på farten. Med Sportsbuddy Wave W2 in-ears høretelefoner slipper du for de irriterende ledninger. De ledningsfrie høretelefoner er designet, så de nemt og bekvemt via bluetooth forbindes til din mobile enhed.

De tætsiddende høretelefoner sikrer en god lyd, og med støjreducerende egenskaber kan du nemt høre hver en detalje klart. Høretelefonerne kan betjenes via knapper på selve konstruktionen. Det er muligt at starte og stoppe lyden via betjeningspanelet på høretelefonerne. Du kan via betjeningspanelet skifte sang og ændre lydstyrken uden at skulle have din bluetooth enhed i hænderne. Med den indbyggede mikrofon kan du også anvende høretelefonerne til at snakke i telefon undervejs.

Med Sportsbuddy Wave W2 får du et sæt høretelefoner, du kan anvende, uanset hvorhen du går eller befinder dig. 

Trådløse høretelefoner er det oplagte valg til dig, der ønsker nemt og bekvemt udstyr. Høretelefonerne kan opkobles til enhver bluetooth enhed. Med høretelefoner, der er kompatible med bluetooth, har du mulighed for at høre musik eller lytte til en lydbog, uanset hvor du befinder dig.

Høretelefonerne kan derfor bruges, mens du går rundt i hjemmet eller laver andre aktiviteter. De kan samarbejde med din telefon eller smart-enhed med bluetooth, når du bevæger dig på vejene eller opholder dig i fitnesscenteret. 

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Wave W2
Sportsbuddy har en topscore på hele 4,9 stjerner ud 5 inde på Trustpilot, hvilket tegner et billede af tilfredse og glade kunder. Sammenlignet med andre høretelefoner er Sportsbuddy Wave W2 ledningsfri. Det er et sæt høretelefoner, der er kompatible med enhver bluetooth-enhed. De støjreducerende egenskaber giver et lydbillede af høj kvalitet.

Der er med Sportsbuddy Wave W2 en høj brugervenlighed. Betjeningspanelet integreret i konstruktionen, giver dig mulighed for at ændre sang, lydstyrke med mere undervejs, og du kan tale med andre gennem den indbyggede mikrofon.

Sportsbuddy Wave W2 er udformet og designet til høj aktivitet. Konstruktionen gør, at de sidder godt og bekvemt om hovedet og giver frie hænder. Det genopladelige batteri giver mulighed for opladning på farten med eksempelvis en power bank, så du slipper for at huske ekstra batterier.

Fordele og ulemper ved Sportsbuddy Wave W2

Fordele

 • Støjreducerende
 • Ledningsfri
 • Kompatibel med alle bluetooth enheder

Ulemper

 • Batteritiden kunne være bedre

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sportsbuddy Wave W2

Apple AirPods (Gen 2) med opladning - køb de nye Apple AirPods

De nye, trådløse høretelefoner fra Apple er rigtig smarte, og der er allerede rigtig mange, der ejer dem. De såkaldte Apple AirPods er i den grad blevet populære på kort tid. Hvis du er glad for produkter fra Apple, så er det helt sikkert et must for dig at skaffe dig at par nye Apple AirPods, hvis du altså ikke allerede har dem.

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods (Gen 2) med opladning:

 • God mikrofonkvalitet
 • Nem parring
 • Transportable

Mere om Apple AirPods (Gen 2) med opladning

Apple AirPods er naturligvis mest fordelagtige at skaffe sig, hvis man har en Apple iPhone. Dette er, fordi produkter fra samme mærke ofte arbejder bedst sammen. På denne måde undgår du alt muligt besvær med opsætning og forbindelse. Klare fordele ved de trådløse høretelefoner fra Apple er, at de tænder og tilslutter automatisk, og der kan dobbelttrykkes for at afspille eller spole frem. Derudover er de nemme at opsætte til alle Apple-enheder, og de pågældende er af gen 2-modellen.

Når du tager dine Apple AirPods ud af etuiet, er de klar til brug med det samme på alle dine Apple enheder. Dette er på grund af den automatiske tilslutning. Lyden fra Apple Airpods er desuden af høj kvalitet. På mange måder kan Apple AirPods siges at være enkle men yderst funktionelle, da dets mange funktioner automatisk kobler op.

Stor funktionalitet i sin enkelthed når det er bedst
Ovenstående er dog langt fra det eneste Apple AirPods har at byde på. Når du har dem i ørerne, vil de automatisk gå på pause, når du tager dem ud. Dette gør naturligvis, at du slipper for at skulle pause manuelt. Med Apple AirPods er det ligeledes også muligt at tage opkald, og hvis du har dine hænder fulde, så kan du altid bede Siri om at afspille en bestemt sang via dine Apple AirPods. Når du snakker i telefon med AirPods, kan et såkaldt stemmeaccelerometer registrere det, så de stråledannede mikrofoner kan filtrere baggrundsstøj fra, så det kun er din stemme, der er fokus på.

Når dine Apple Airpods her skal oplades, skal du blot lægge etuiet på en trådløs oplader, der naturligvis er Qi-certificeret. Via LED-indikatoren på etuiets forside kan du se, at opladningen af dine Apple AirPods er i gang. Det bliver ikke nemmere. Det skal dog nævnes, at hvis du ikke har en opladningsplade i nærheden, så kan de også oplades via det såkaldte lightning-stik. Apple AirPods har afspilningstid på fem timer, op til tre timers tale og med opladningsetuiet over 24 timers afspilning.

Fordele og ulemper ved Apple AirPods (Gen 2) med opladning

Fordele

 • Nem parring
 • God mikrofonkvalitet
 • Transportable
 • Meget lette
 • Ledningsfri opladning fungerer rigtig godt

Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Kan have problemer med samarbejde med nogle Androids

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Apple AirPods (Gen 2) med opladning

BOOM by Miiego - Bedste over-ear høretelefoner til prisen | Testvinder

Disse høretelefoner er bedst i test hos Iform.

BOOM Miiego høretelefoner er bedst i test, da de scorer højt på mange parametre. Lyden er rigtig god. Det er som at være der selv, hvor lyden er dominerende, når du har læderpuderne på. Med mesh-puderne bliver lyden lidt en anden. Her kan du nemmere høre de forskellige elementer i musikken, hvor lyden med læderpuderne er mere domineret af bassen.

Dagens bedste priser og tilbud på BOOM by Miiego:

 • Udskiftelige og vaskbare puder
 • Komfortable
 • Stilede

Mere om BOOM by Miiego

SPECIFIKATIONER

 • Producent: Miiego
 • Vaskbare
 • Op til 36 timers batterilevetid
 • Trådløs og med ledning
 • Farve: sort, blå eller lyserød
 • Udskiftelige ørepuder
 • Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Batteriindikator på Iphone og IOS
 • Bluetooth 5.0

Dette kan være fedt, når du skal træne og gerne vil have en overdøvende bas, men hvis du skal cykle en tur eller lignende, kan det være godt, at musikken kommer mere til sin ret. Du kan udskifte de bløde ørepuder til de vaskbare, som du kan bruge, når du løber eller laver anden hård træning. De holder dine ører kølige og er oplagte at have på, når du træner.

Iform har kåret disse høretelefoner som bedst i test, hvilket gør dem anbefalingsværdige. Designet er klassisk, men stadig lækkert. Hovedbøjlen er polstret godt, så de er behagelige at have på, og den sidder også godt til, så de ikke falder af.

Høretelefonerne er nemme at have med at gøre. Høretelefonerne er lidt tunge, men alt efter hvad du skal bruge dem til, gør dette ikke det store.

De er oplagte at bruge til træning, når du kan vaske ørepuderne. Derudover er Miiego ikke det dyreste mærke, så du får meget for pengene.

Fordele og ulemper ved BOOM by Miiego

Fordele

 • Komfortable
 • Udskiftelige og vaskbare puder
 • Stilede
 • Nemme at bruge
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Kan blive en smule løse ved højt aktivitetsniveau

Miiego AL3+ Freedom høretelefoner - Godt valg til at hjælpe med træningen

Miiego AL3+ Freedom har fået 3.9 ud af 5 stjerner på anmeldelser fra Google Shopping.

Miiegos AL3+ Freedom er de prisvindende høretelefoner, som er beregnede til særligt sport. De har en god pasform, som sikrer, at de sidder fast, mens du træner. Du kan dermed bruge dem til løb, dans eller hvad du laver. Lyden er, som de andre høretelefoner, rigtig god og har også vundet flere test og produktawards.

Dagens bedste priser og tilbud på Miiego AL3+ Freedom høretelefoner:

 • Lang batterilevetid
 • Stabile
 • God lydkvalitet

Mere om Miiego AL3+ Freedom høretelefoner

SPECIFIKATIONER

 • Producent: Miiego
 • Type: On-ear
 • 11 timers batteritid
 • Indbygget mikrofon
 • Vægt: 41 gram
 • Batteriindikator på iPhone og iOS
 • Opladning: 2-3 timer
 • Opladning via USB-kabel
 • Batteri: Genopladeligt lithium-lion
 • Bluetooth: 4.1

Forskellen på denne fra de andre er, at du stadig kan høre, hvad der sker omkring dig. Det er vigtigt, når du løber, cykler eller er omkring andre eller i trafikken, at du kan høre, hvad der foregår. Onear-designet gør, at de ikke irriterer øregangene, samtidig med at de ikke falder ud. Du skal derfor vælge disse, hvis du ikke er tryg ved at lukke alt andet lyd ude.

Batteritiden er op til 11 timer, hvilket gerne skulle klare de fleste træningspas og endda flere om dagen. De er dermed også lavet til at kunne have på udenfor – også hvis det regner, og vejret er dårligt.

Du kan folde dem sammen og tage dem i lommen, og de er nemme at betjene.

Fordele og ulemper ved Miiego AL3+ Freedom høretelefoner

Fordele

 • Stabile
 • Lang batterilevetid
 • God lydkvalitet

Ulemper

 • Mulige problemer med oplader

Sony MDR-EX650AP

 • 5/6 stjerner – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Techradar.com (USA)
 • 9/10 stjerner – Trustedreviews.com (USA)
 • 3/5 stjerner – Whathifi.com (USA)

Hvis du leder efter et par eksklusive høretelefoner, der fremstår stilfulde og diskrete på samme tid, så er Sony MDR det perfekte match! Sony er kendt for at skabe høretelefoner af høj kvalitet, og Sony MDR bliver da også rost i diverse høretelefoner tests i ind- og udland. Det simple, men stilfulde design og den fantastiske lydkvalitet bliver særligt fremhævet – dette er et alsidigt sæt høretelefoner!

Dagens bedste priser og tilbud på Sony MDR-EX650AP:

 • Utrolig lyd og kvalitet
 • Meget komfortable og sikre
 • Velbalanceret indvikling

Mere om Sony MDR-EX650AP

SPECIFIKATIONER

 • Eksklusivt, men samtidig diskret design
 • Kompatibel med både Apple- og Android-telefoner
 • Tre multifunktionelle knapper – ultimativ kontrol på farten
 • Flyadapter, transporttaske og rengøringsværktøj medfølger

Sony MDR har scoret topkarakterer i stort set alle de høretelefoner testresultater, som vi har kunnet komme i nærheden af, og den har også fået stemplet ”Specielt anbefalet” af danske Lydogbillede.dk. I dette spor følger også amerikanske whathifi.com, hvor Sony MDR bliver én af topscorerne i deres omfattende høretelefoner test – kvaliteten fornægter sig ikke!

Sony MDR bliver utrolig rost for det underspillede, men samtidig utrolig moderne og elegante design, hvor den strømlinede oplevelse er i fokus.

Det tekstilbeklædte kabel betyder, at ledningen ikke snører sig sammen, og designet er alt i alt eksklusivt på trods af den megen plastik. Testresultaterne af de uvildige tests antyder da også, at dette er én af de helt store styrker ved netop denne model!

Sony MDR venter dig en fantastisk lydkvalitet med en lyd, der står krystalklart og rent i dine ører. Lyden er skabt med en såkaldt varm gengivelse af bas, der både giver et kick og kan optræde diskret, når dette kræves i musikken. Når du sætter dette sammen med en flot akustisk kvalitet, så har du et samlet lydbillede, som spiller bedre, end prisen antyder!

På trods af alle disse positive attributter, så er én af de lækreste ting ved netop dette par høretelefoner, at de kun vejer 18 gram. Dette gør dem utrolig transportable, og med de to medfølgende sæt ørepropper får du en meget komfortabel oplevelse – du kan sagtens bruge høretelefonerne i flere timer af gangen!

Til sidst er det værd at nævne, at der naturligvis er tre multifunktionelle knapper til lydstyring og opkald, og der er også en mikrofon, der leverer en god samtalekvalitet. Sony MDR høretelefonerne kommer med en flot tilbehørspakke, hvor du får en flyadapter, en transporttaske og et smart rengøringsværktøj. Dermed er du godt klædt på til utallige timer med lækker musik i dine øregange!

Sony MDR er anmelderroste, eksklusive og diskrete på én og samme tid, og hvis du higer efter god lyd i en lækker, samlet pakke, så er dette det perfekte sæt høretelefoner til dig! Prisen er lidt i den høje ende, men kvaliteten er også derefter: Vi tøver ikke med at anbefale den fantastiske Sony MDR-model, og vi kvitterer med en plads som nr. 5 på vores liste!

Fordele og ulemper ved Sony MDR-EX650AP

Fordele

 • Meget komfortable og sikre
 • Utrolig lyd og kvalitet
 • Velbalanceret indvikling
 • Meget let
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Ikke ledningsfri

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sony MDR-EX650AP

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Headphones Mode EQ:

 • Mange forskellige muligheder for ørepuder
 • Godt design
 • Gummibelagt indviklingsfri ledning

Mere om Marshall Headphones Mode EQ

SPECIFIKATIONER

 • Stilsikkert og lækkert Marshall-design
 • Fire medfølgende ørepropper i silikone for perfekt pasform
 • Indbygget equalizer for en personlig lydoplevelse
 • Det perfekte par høretelefoner til rock og lignende genrer
 • Testvinder – Berlingske Tidende
 • Testvinder – Dinside.no

Marshall Headphones Mode EQ har høstet gode anmeldelser på stribe i høretelefoner test i både ind- og udland og kan bl.a. prale af titlen som topscorer hos danske Lydogbillede.dk. Hvis man skeler til den engelsktalende del af verden, så har disse mageløse høretelefoner også scoret 4/5 stjerner i test hos både Digitaltrends.com og Pcmag.com – alt i alt et sikkert tegn på kvalitet!

Med et produkt fra Marshall får du altid et klassisk og rocket design, der viser firmaets lange rock-traditioner – og disse høretelefoner er ingen undtagelse! Designet bærer præg af smukke messing-detaljer, hvor det legendariske Marshall logo er printet på begge højtalere, jack-stikket og på volumenkontrollen – der er ingen tvivl om, at du bærer en fyldig rockhistorie i din øregang!

Udover et stilfuldt design, så får du en komfortabel pasform med de 4 medfølgende ørepropper lavet i silikone. Dermed burde høretelefonerne passe perfekt, uanset hvordan din øregang ser ud! Herudover er volumenkontrollen holdt til det minimale, hvilket betyder, at den kun sjældent kommer i vejen, når du er på farten.

Indbygget equalizer giver dig en unik lydoplevelse
Marshall Headphones Mode EQ leverer en fantastisk lydoplevelse, der er meget målrettet rock-genren. Her betyder præcisionen i mellemtone og diskant mere end en overdreven bas, og Marshall har fundet den perfekte balance til et solidt rocknummer. Du skal ikke forvente en god lydoplevelse, hvis du lytter mest til pop eller rap – men hvis du rocker en god luftguitar, så er dette høretelefonerne til dig!

Marshall leverer en anmelderrost, kraftig lyd, der går hånd i hånd med elguitarer og vilde trommer, men du kan dog benytte den indbyggede equalizer til at ændre lyden i den retning, du foretrækker. Du kan f.eks. tilføje mere bas eller en tydeligere diskant, hvilket gør Mode EQ mere alsidig end som så!

Marshalls høretelefoner scorer gode karakterer for design, lyd og pris i høretelefoner tests, og vi kan kun anbefale dette sæt, hvis du elsker rockmusik! Du får en rig lydoplevelse til en særdeles god pris, og designet leder automatisk tankerne tilbage til rockens guldalder. En sikker 2. plads i den store høretelefoner test her på bedste10.dk!

Fordele og ulemper ved Marshall Headphones Mode EQ

Fordele

 • Godt design
 • Mange forskellige muligheder for ørepuder
 • Gummibelagt indviklingsfri ledning

Ulemper

 • Ingen IP-vurdering

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Marshall Headphones Mode EQ

Hvad er forskellen på earbuds og hovedtelefoner?

Earbuds og hovedtelefoner er begge to typer på høretelefoner, men der er nogle få vigtige forskelle mellem de to. Earbuds er som regel billigere, mindre og lettere end hovedtelefoner. De er også typisk fremstillet af plast- eller gummimaterialer, der passer ind i din øregang uden at danne en tætning, som hovedtelefoner gør. Hovedtelefoner har større drivere (den komponent, der producerer lyden) end earbuds, så de leverer en bedre lydkvalitet og kraftigere bas.

Desuden danner hovedtelefonerne en tæt forsegling omkring dine ører, hvilket hjælper med at blokere baggrundsstøj mere effektivt end earbuds kan, hvilket gør dem gode til brug i støjende miljøer. Hovedtelefoner har dog også en tendens til at være dyrere og tungere end earbuds. Så det kommer i sidste ende an på personlige præferencer, og hvilken type lydoplevelse du er på udkig efter.

Hvis du vil have noget lille og let, der lader noget baggrundsstøj slippe igennem, er earbuds måske det rigtige valg for dig. Mange earbuds modellers etui har mulighed for at anvende en trådløs oplader, så du slipper for ledninger. På den anden side giver hovedtelefoner en mere fordybende oplevelse med bedre lydkvalitet og bedre støjisolering, hvilket gør dem ideelle til dem der ønsker at blokere for omgivelserne. Gaming headset og høreværn er eksempler på høretelefoner, hvor brugeren ønsker at udelukke støjen omkring dem.

Uanset hvilken type høretelefoner du vælger, skal du sørge for, at de har en god byggekvalitet, behagelig pasform og kompatible drivere, så du kan få den bedst mulige lydydelse.

Hvor meget koster et par gode høretelefoner?

Generelt ligger prisen på hovedtelefoner, der tilbyder lyd af høj kvalitet, på mellem 700 kr. og op til 7.000 kr. Hvis du planlægger at bruge hovedtelefoner til lytning og mixing, er hovedtelefoner med god isolering og præcis lydgengivelse det rigtige valg. Hvis du ellers prioriterer komfort eller bærbarhed, findes der masser af gode hovedtelefoner til lavere priser. En række af de bedste trådløse høretelefoner fra Bose ligger på et prisniveau omkring 3.000 kr. og lidt under. Uanset dit budget eller dine præferencer findes der et par hovedtelefoner, der passer til dine behov.

 

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

iForm

iForm er skandinaviens største hjemmeside, der guider læserne til motion og kost. På hjemmesiden kan brugerne finde opskrifter, tips og tests, så de kan finde de rette produkter til træningen.

Eksperterne fra iForms høretelefontest har testet Miiego Boom Over Ear. Ekspertpanelet har bedømt hovedtelefonerne ud fra design, brugervenlighed, lydkvalitet og pris. Miiego Boom Over Ear bliver kåret som testvinder i kategorien over-ear. Eksperterne fremhæver, at Boom Over Ear er lavet i et klassisk design, og brugervenligheden og lydkvaliteten er i top.

Du kan se testen her

Lydogbillede.dk

Lyd og Billede er nordens største database, hvor brugerne kan læse tests om produkter indenfor lyd og billede. Journalisterne fra Lyd og billede har gennem flere år oparbejdet erfaring indenfor forbrugerelektronik, så de kan guide forbrugerne.

Journalisten fra Lyd og Billede har blandt andet testet Sony MDR-EX650AP og Beats by Dre Beatsx. Sony MDR bliver kåret som testvinder. Journalisten fremhæver, at høretelefonerne giver en luksusfølelse. Både byggekvaliteten og lydkvaliteten er i top.

Anmeldelsen er udført den: 11 marts 2016
Du kan se anmeldelsen her

Journalisten giver Beats by Dre Beatsx en special anbefaling. Han fremhæver, at høretelefonerne har en god lydkvalitet, og de er hurtige til at oplade.

Anmeldelsen er udført den: 26 juni 2017
Du kan se anmeldelsen her

What Hi-Fi

What Hi-Fi er et magasin, der udgiver anmeldelser, tests, nyheder og tips indenfor Hi-Fi. Magasinet guider brugerne til at finde teknologi-produkter ved at fremhæve fordele og ulemper ved produkterne.

Eksperterne fra What Hi-Fi har anmeldt Sony MDR-EX650AP. I anmeldelsen lægger eksperterne vægt på design og udførelse. Høretelefonerne fra Sony bliver kåret som årets produkt 2014 i testen. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er meget komfortable og sidder godt. De konkluderer, at der stort set ikke er nogle ulemper ved produktet.

Anmeldelsen er udført: 2014
Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Techradar er et britisk magasin, der fokuserer på teknologi. Magasinet deler nyheder og anmeldelser af tech-produkter, som skal guide forbrugerne til at købe tech-produkter.

Det britiske magasin har testet BeatX og Jaybird x4. Produkterne er blevet anmeldt ud fra kriterier som pris, design, udførelse og batteri. BeatX får en samlet god bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er komfortable og hurtige til at lade op.

Anmeldelsen er udført: 2020
Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne er også glade for Jaybird X4, som får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver lyden, komforten og lydjusteringen ved høretelefonerne.

Anmeldelsen er udført: 2019
Du kan se anmeldelsen her

Macworld

Macworld er en hjemmeside, der er dedikeret til at give Apple-brugere tips og viden om Apple-produkter. På hjemmesiden kan brugerne finde anmeldelser og tests af forskellige Apple-produkter.

Eksperterne fra Macworld har testet BeatsX med fokus på pris, design og lydkvalitet. Høretelefonerne får en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er lavet i et stilfuldt design. De fremhæver også høretelefonernes pasform, som passer perfekt i ørene.

Anmeldelsen er udført den: 16 august 2018
Du kan se anmeldelsen her

Altomdata.dk

Alt om DATA er et dansk it-magasin, som har mere end 30 års erfaring med at teste it-produkter. På hjemmesiden finder brugerne nyheder og tests om forskellige it-produkter.

Eksperterne på Alt om DATA har anmeldt Pioneer Rayz Plus. De har anmeldt produktet ud fra kriterier som batteri, komfort, udførelse og funktioner. Høretelefonerne fra Pioneer får en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er udstyret med noise cancelling og HearThru. Det er derfor muligt at høre trafikken, selvom du løber med høretelefonerne i ørene.

Anmeldelsen er udført den: 17 november 2017
Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews blev grundlagt i 2004 med målet om at give læsere gennemarbejdet og objektiv information om it-produkter. På Trustedreviews finder du ekspertanmeldelser og nyheder om forskellige it-produkter.

Eksperten fra Trustedreviews har anmeldt Jaybird X4 med fokus på design og lydkvalitet. Høretelefonerne får en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. Eksperten fremhæver, at høretelefonerne er komfortable, gode til sportsbrug og er bygget i en god kvalitet. Eksperten konkluderer, at Jaybird X4 er gode til sportsudøveren, der er på udkig efter høretelefoner til en skarp pris.

Anmeldelsen er udført den: 18 oktober 2018
Du kan se anmeldelsen her

Digitaltrends.com

Digital trends er en hjemmeside, som publicerer it-nyheder, anmeldelser, guider og beskrivende videoer. Anmeldelserne og artiklerne skal hjælpe brugerne med at finde it-produkter, som passer til deres ønsker og behov.

Eksperten fra Digital trends har anmeldt Marshall mode EQ. I anmeldelsen har eksperten haft fokus på design, lydkvalitet, funktioner og komfort. Høretelefonerne fra Marshall får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperten fremhæver, at høretelefonerne har en kraftfuld lyd. Den flotte æstetik og komforten bliver også fremhævet.

Anmeldelsen er udført den: 1 februar 2015
Du kan se anmeldelsen her

PCmag.com

PCmag er en førende autoritet indenfor teknologi. Hjemmesiden producerer selvstændige anmeldelser af de nyeste produkter og servicer. PCmags eksperter guider brugerne til it-produkter, der passer til deres behov.

En af eksperterne fra PCmag har anmeldt Marshall Mode EQ. I anmeldelsen har eksperten fokuseret på designet og ydeevne. Høretelefonerne fra Marshall får en samlet score på 4 ud af 5 med titlen ”excellent”. Eksperten fremhæver, at Marhsall Mode EQ leverer en velbalanceret lyd med en bas-boosting knap, hvis du ønsker mere bas i høretelefonerne.

Anmeldelsen er udført den: 28 januar 2015
Du kan se anmeldelsen her

Aktiv Træning

Aktiv Træning er et dansk livsstilsmagasin til brugere med en aktiv hverdag. På livsstilsmagasinet finder brugerne information om motion, kost og beregnere. Magasinet skriver også tests af forskelligt udstyr til træningen.

Testpanelet hos Aktiv Træning har testet og anmeldt Platronics BackBeat Fit. Eksperterne har testet høretelefonerne med fokus på komfort, lydkvalitet, brugervenlighed og funktioner. Høretelefonerne får en bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Eksperterne er glade for den gode lyd, den nemme opsætning og komforten. De nævner dog også, at der er for få EQ-indstillinger på høretelefonerne.

Anmeldelsen er udført den: 31 januar 2020
Du kan se anmeldelsen her

Headphonecheck

Headphonecheck er et onlinemagasin, der tester og anmelder høretelefoner. På hjemmesiden kan brugerne læse om høretelefonernes forskellige specifikationer. Musikere, journalister og teknikere med audio-ekspertise guider brugerne til de rette høretelefoner.

Testpanelet fra headphonecheck har anmeldt Miiego Boom Anc med fokus på teknologi, funktioner, lydkvalitet og hverdagsbrug. Høretelefonerne får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at brugerne får god kvalitet til pengene. Eksperterne er også tilfredse med lydkvaliteten og brugervenligheden, og de anbefaler høretelefonerne til træning.

Anmeldelsen er udført: 2020
Du kan se anmeldelsen her

Jyllands-Posten

Jyllands-Posten er et dansk nyhedsmedie, som i dag både eksisterer digitalt og som print. På Jyllands-Posten finder du også anmeldelser af forskellige produkter. Anmeldelserne skal guide læserne til de rette produkter.

Jyllands-Postens journalist indenfor lyd og billede har skrevet en anmeldelse af Beyerdynamic IDX 120 IE. Anmeldelsen har fokus på høretelefonernes funktioner. Journalisten fremhæver, at høretelefonerne fra Beyerdinamic kommer med et udskifteligt kabel. Det giver brugeren mulighed for at vælge den længde på kablet, som passer bedst. Journalisten skriver også, at der medfølger 7 sæt ørepropper med til høretelefonerne.

Anmeldelsen er udført den: 23 april 2014
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Når du skal købe dig et par nye høretelefoner, så bør du være opmærksom på, hvad dine behov er. Der er både in-ear og over-ear høretelefoner, såvel som at de fås med og uden ledning. Derfor er det en rigtig god ide at overveje, hvad du har brug for.
Hvilken slags høretelefoner er bedst?
Der er ikke én type høretelefoner, som er bedst. Det afhænger fuldstændig af personlige præferencer, såvel som hvad høretelefonerne skal bruges til. For eksempel er ledningsfrie, in-ear høretelefoner gode til motion, imens over-ear høretelefoner er langt bedre til at nyde musik på pga. af deres ofte gode lydkvalitet.
Hvordan vælger jeg de rigtige høretelefoner?
Den bedste måde at sikre dig på, at du har valgt de rigtige høretelefoner, er ved grundigt at overveje, hvad dine behov er. De forskellige modeller af høretelefoner egner sig hver især bedst til nogle forskellige aktiviteter, hvormed du bør vælge den type, som passer bedst til dit brugsformål.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Jabra Elite 75t - smarte, komfortable og trådløse høretelefoner

M1+ Miiego høretelefoner - ekstrem lang batterilevetid

Bose SoundSport - Ideelle til sportsudøveren

Beats by Dre BeatSX

Pioneer Rayz Plus

Plantronics BackBeat Fit træningshø

 Jaybird X4 høretelefoner

BEYERDYNAMIC IDX 120 IE

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme