Høretelefoner test 2020 | Her er de bedste!

Høretelefonerne er blevet en helt central del af vores moderne liv. Vi bruger dem til at høre musik, snakke i telefon og til at skabe os selv et åndehul i en travl hverdag, hvor vi bare kan være helt os selv. Denne evne er der ikke mange andre gadgets, der kan prale af at have, og netop derfor er høretelefonerne én af de første ting i tasken hos rigtig mange danskere.

Markedet for høretelefoner er enormt, og der dukker nye modeller op stort set hver eneste uge – alle med forskellige tiltag og designs, der skal adskille dem fra resten af markedet. Høretelefoner fås i mange forskellige former og farver, kvaliteten er meget varierende, og de kommer skiftevis på tilbud hos de mange elektronikforhandlere i landet. Af netop denne grund kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilke høretelefoner der egentlig er de bedste på markedet – dette overblik vil vi gerne forsøge at give dig her!

For at give dig det det bedst mulige overblik, har vi indsamlet og gennemgået utallige tests af høretelefoner fra nogle af de mest anerkendte testpaneler i både ind- og udland. Vi har kigget alle de mange testresultater igennem for at finde frem til markedets 9 bedste in-ear høretelefoner, som vi vil præsentere én efter én for dig i artiklen herunder. Dermed guider vi dig sikkert gennem den massive jungle af høretelefoner på markedet, så du kan vælge dit favorit par blandt de bedste høretelefoner på markedet!

Bedste høretelefoner Testvinder Set hos:  
1) Beyerdynamic iDX 120 iE Testvinder Dustin.dk LÆS MERE
2) Wavell One Topscorer Wavell.dk LÆS MERE
3) Apple AirPods (Gen 2) Testvinder Elgiganten LÆS MERE
4) Jabra Elite 75t Testvinder Dustin Home LÆS MERE
5) Marshall Headphones Topscorer Coolshop.dk LÆS MERE
6) Plantronics BackBeat Topscorer Elgiganten LÆS MERE
7) Sony MDR-EX650AP Topscorer Dustin Home LÆS MERE
8) Jaybird X4 Testvinder Proshop.dk LÆS MERE
9) Beats by Dre Topscorer Elgiganten LÆS MERE
10) Pioneer Rayz Plus Topscorer Computersalg DK LÆS MERE

I vores artikel har vi haft fokus på høretelefoner i forskellige prisklasser, der alle excellerer i høretelefoner test, hvor kategorierne pris, lydkvalitet og komfort har vægtet klart højest. Vi har sørget for en grundig gennemgang af testresultaterne fra mange forskellige testpaneler, således at du står tilbage med en liste over de bedste høretelefoner i test. Læs mere i vores artikel herunder!

I denne artikel giver vi dig:

 • Et klart og overskueligt overblik over markedets 9 bedste in-ear høretelefoner i test
 • Henvisninger og kommentarer til de forskellige testfirmaer, der har testet de valgte høretelefoner
 • Anbefalet – Jyllands Posten
 • Kåret til “Bedste Køb” – Lydogbillede.dk

1. Beyerdynamic iDX 120 iE

Bemærk venligst: Her hos Bedste10 tester vi ikke selv produkterne – vi giver dig blot et overskueligt overblik baseret på testresultater fra en række grundige og uvildige testfirmaer. Dermed finder du lettere frem til nogle af de bedste høretelefoner på markedet – vi har klaret al den besværlige og tidskrævende research for dig!

Helt i top på vores liste over markedets bedste høretelefoner finder vi dette fantastiske par fra Beyerdynamic! Beyerdynamic iDX giver dig en letvægtsoplevelse med materialer af utrolig høj kvalitet til en pris, som holder sig på den rimelige side af skalaen – og du får frem for alt en god lydoplevelse, der sætter standard høretelefonerne fuldstændig til vægs!

Beyerdynamic iDX 120 iE høretelefoner

Beyerdynamic iDX er blevet rost til skyerne i diverse høretelefoner tests landet over, og sættet er bl.a. blevet kåret til Bedste Køb hos den anerkendte side Lydogbillede.dk. Herudover blev netop disse høretelefoner også anbefalet efter Jyllands Postens store test af høretelefoner, og der er altså tale om anmelderroste høretelefoner, der er meget mere værd, end prisen egentlig antyder!

Gennemtænkt design og komfortable ørepropper

Beyerdynamic iDX er egentlig en virksomhed, der er specialiseret i at lave fantastiske kabler, men for to år siden forsøgte de at give sig i kast med høretelefoner i stedet – og det gør de særdeles godt! Designet af høretelefonerne får stor ros for at være gennemtænkt og flot, og det benytter bl.a. kompositmateriale fra flyindustrien og kevlar-forstærkede ledninger, der kan holde til alt, hvad du kaster i hovedet på dem!

Udover den fantastiske robusthed, så gør designet Beyerdynamic iDX til et par letvægtshøretelefoner, som du næsten ikke kan mærke, at du har på. Ledningen snor sig aldrig takket være den flade gummibelægning, der hele tiden holder dem i skak. Der følger hele 7 sæt ørepropper med i pakken, og dette sikrer maksimal komfort uanset hvilke ører, du måtte være i besiddelse af! Propperne er udført i skum og silikone, der er bløde og venlige materialer for ørerne.

Designet gennemføres med gode, solide knapper på ledningen, der gør det utrolig let at besvare opkald eller skifte rundt i musikken, mens du er på farten. Den indbyggede 360-graders mikrofon fungerer helt, som den skal, og lyden går krystalklart igennem i selv støjende omgivelser!

Fantastisk, afbalanceret lyd for en all-round oplevelse!

Design og komfort er naturligvis ikke alt, når det kommer til høretelefoner, og heldigvis leverer Beyerdynamic iDX også en super afbalanceret lyd, der passer til alle typer af musik! Gengivelsen af musikken sker helt uden at farve lydbilledet, og du får både solid bas og en lækker diskant, der hverken mudrer musikken eller gør den skinger. Dermed kan du lytte til din favoritgenre i mange timer uden at blive træt i hovedet!

Alt i alt er der ingen tvivl om, at Beyerdynamic iDX har fået et godt tag på design og udvikling af høretelefoner. Beyerdynamic iDX-modellen klarer sig fantastisk i test, og det er et par høretelefoner, som du trygt kan sætte din lid til på lange flyrejser eller på den daglige cykeltur – en klar nr. 1 i vores store høretelefoner test!

Udvalgte detaljer omkring Beyerdynamic iDX:

 • Fremstillet i moderne letvægtsmaterialer
 • God pris – fantastisk ydelse
 • Syv medfølgende sæt ørepropper for maksimal komfort
 • Gummibelagt, flad ledning der aldrig snor sig
 • Afbalanceret lyd – passer til enhver musikgenre
 • Brugervenligt, solidt knappanel
 • Topscorer – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – digitaltrends.com
 • 4/5 stjerner – pcmag.com


2.Wavell One

Hvis du ønsker ægte trådløse høretelefoner, men ikke de velkendte problemer som denne type høretelefoner desværre ofte har, er Wavell ONE det bedste valg for dig. Århusianske Wavell har rykket baren for, hvad ægte trådløse høretelefoner kan præstere. Samtidig har Wavell beholdt prisen på et fair niveau.

wavell one

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

ANMELDERROST BLANDING AF CONVENIENCE OG HI-FI LYD

Wavell ONE er en såkaldt ægte trådløs høretelefon. Det betyder, at der ikke er nogle ledninger overhovedet. Selv opladningen kan være trådløs, hvis man sætter etuiet på en trådløse oplader. Wavell ONE leverer krystalklar lyd med en tilpas dyb bas. For især ægte trådløse høretelefoner, men også in-ear høretelefoner generelt, er lydkvaliteten virkelig helt i top på disse stilrene høretelefoner.

At være uden ledninger i træningscenteret, bilen, kontoret eller andre steder, giver en tilfredsstillende frihed som man hurtigt kommer til at sætte pris på. Det kan være et irritationsmoment, hvis trådløse høretelefoner løber hurtigt tør for strøm. Denne udfordring har Wavell løst ved at lave hele 35 timers strøm. Det må siges at være imponerende, når man ser det lille laderetui der medfølger.

Selve høretelefonen har 7 timers strøm og kan fuldt oplades på en time i laderetuiet. Derudover kan laderetuiet give 4 opladninger, før det skal oplades. 7 timers musik uden afbrydelse er en sjældenhed for de fleste, derfor et klap på skuldrene til Wavell, for at løse denne problemstilling ved ægte trådløse høretelefoner.

Det er en fornøjelse at snakke i telefon på Wavell ONE. Modtager man et opkald, kan man ved et enkelt klik på høretelefonen modtage det. Herefter starter den støjreducerende mikrofon, som sikrer at personen i den anden ende kan høre dig klart og tydeligt. Den støjreducerende mikrofon gør det muligt, at snakke i telefonen i alt vind og vejr samt andre støjfyldte sammenhænge, uden at generer personen i den anden ende.

Wavell har ikke sparet på mængden af de let udskiftelige ørepropper som medfølger, med hele 7 forskellige størrelser. Det betyder, at man nærmest er garanteret at kunne finde en størrelse i deres udvalg, som passer perfekt til ens eget øre. Det er overraskende vigtigt at finde den rigtige størrelse, for at få den fulde oplevelse af Wavell ONE. Når man har fundet de rigtige ørepropper, er lyden til gengæld også lige i skabet – og al støj bliver lukket ude.

Wavell ONE hører bestemt til i toppen af denne liste, og helt i tops blandt andre ægte trådløse høretelefoner.

Udvalgte detaljer omkring Wavell ONE:

 • Lang rækkevidde med nyeste version af Bluetooth
 • Understøtter de højeste lydformater for både Apple, Android og Windows
 • Ingen ledninger
 • 35 timers strøm med laderetui
 • Støjreducerende mikrofon
 • Ergonomisk udforming af høretelefon
 • Vægt: Kun 8 gram (55g med laderetui)
 • Simpelt én-knaps system på høretelefon
 • Automatisk tilslutning til din telefon
 • 4,5/5 – (Dr. Koch)


3. Apple AirPods (Gen 2) med opladningsetui – køb de nye Apple AirPods

De nye, trådløse høretelefoner fra Apple er rigtig smarte, og der er allerede rigtig mange, der ejer dem. De såkaldte Apple AirPods er i den grad blevet populære på kort tid. Hvis du er glad for produkter fra Apple, så er det helt sikkert et must for dig at skaffe dig at par nye Apple AirPods, hvis du altså ikke allerede har dem.

Apple AirPods (Gen 2) med opladningsetui

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.079,00 DKK
1.090,00 DKK
1.273,00 DKK
1.379,00 DKK

Apple AirPods er naturligvis mest fordelagtige at skaffe sig, hvis man har en Apple iPhone. Dette er, fordi produkter fra samme mærke ofte arbejder bedst sammen. På denne måde undgår du alt muligt besvær med opsætning og forbindelse. Klare fordele ved de trådløse høretelefoner fra Apple er, at de tænder og tilslutter automatisk, og der kan dobbelttrykkes for at afspille eller spole frem. Derudover er de nemme at opsætte til alle Apple-enheder, og de pågældende er af gen 2-modellen.

Når du tager dine Apple AirPods ud af etuiet, er de klar til brug med det samme på alle dine Apple enheder. Dette er på grund af den automatiske tilslutning. Lyden fra Apple Airpods er desuden af høj kvalitet. På mange måder kan Apple AirPods siges at være enkle men yderst funktionelle, da dets mange funktioner automatisk kobler op. 

Stor funktionalitet i sin enkelthed når det er bedst

Ovenstående er dog langt fra det eneste Apple AirPods har at byde på. Når du har dem i ørerne, vil de automatisk gå på pause, når du tager dem ud. Dette gør naturligvis, at du slipper for at skulle pause manuelt. Med Apple AirPods er det ligeledes også muligt at tage opkald, og hvis du har dine hænder fulde, så kan du altid bede Siri om at afspille en bestemt sang via dine Apple AirPods. Når du snakker i telefon med AirPods, kan et såkaldt stemmeaccelerometer registrere det, så de stråledannede mikrofoner kan filtrere baggrundsstøj fra, så det kun er din stemme, der er fokus på. 

Når dine Apple Airpods her skal oplades, skal du blot lægge etuiet på en opladningsplade, der naturligvis er Qi-certificeret. Via LED-indikatoren på etuiets forside kan du se, at opladningen af dine Apple AirPods er i gang. Det bliver ikke nemmere. Det skal dog nævnes, at hvis du ikke har en opladningsplade i nærheden, så kan de også oplades via det såkaldte lightning-stik. Apple AirPods har afspilningstid på fem timer, op til tre timers tale og med opladningsetuiet over 24 timers afspilning.


4. Jabra Elite 75t – smarte og komfortable, trådløse høretelefoner 

Jabra Elite 75t

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.359,00 DKK
1.429,00 DKK
1.445,00 DKK
1.499,00 DKK

Alle kender problemet med lange ledninger i ens høretelefoner, som bare vikler sig ind i alt, eller også er det svært at komme ud af jakken, uden at ens høretelefoner falder ud også. Disse problemer kan man nu nemt slippe for. Jabra Elite 75t høretelefonerne er trådløse, og er derfor nemme at have i ørerne, uden at noget hænger og er irriterende eller rykker dem ud.

De trådløse Jabra Elite 75t er designet til at have en perfekt pasform, som er behagelig at have i øret. Derudover er der også lagt stor vægt på, at lyden er gennemgående og helt suveræn, både under opkald eller ved almindelig lytning af musik. Disse høretelefoner er derfor perfekte at have med på farten, da de både er nemme at have med sig, men også ekstremt komfortable og af god kvalitet.

Trådløse høretelefoner med lang levetid og andre vigtige funktioner 

Jabra Elite 75t høretelefonerne har en levetid i op til 7,5 timer. Hvis man har sin opladningsæske med sig omkring, kan høretelefonerne dog holde sig yderligere og dermed have en levetid på helt op til 28 timer.

Efter at have brugt alt strømmen tager det 2,2 timer, at lade høretelefonerne helt op igen.

Høretelefonerne tilsluttes let via Bluetooth og på selve høretelefonerne, kan man styre lydstyrken, besvare eller afslutte et opkald, afspille eller pause en sang, skifte til næste eller det foregående nummer, afvise opkald og skifte til partilstand. Jabra Elite 75t er udstyret med mikrofon, som gør opkaldene nemmere og med bedre lyd.

Der er taget hensyn til støv og skidt fra naturen, og derfor er høretelefonerne støvisoleret. Derfor behøver man ikke være bange for en ringere kvalitet ved at bruge dem udenfor, eller hvis man lægger dem et sted, hvor det støver eller er beskidt. Derudover er de også vandtætte og udstyret med vindbeskyttelse. Dette gør, at man let kan løbe med dem og svede uden at skade høretelefonerne, samt at man sagtens kan snakke i telefon i dårligt vejr, uden at de larmer eller tager skade.

Høretelefonerne kommer i en beige- og guldfarve, som giver høretelefonerne et flot og eksklusivt look men også et meget naturligt look, når de sidder i ørerne.

Når man køber Jabra Elite 75t høretelefonerne, følger der et opladningsetui med, samt 3 par EarGels. Derudover medfølger der også et USB-C kabel med på 30 cm.


5. Marshall Headphones Mode EQ

Du kender sikkert allerede ”Marshall”-mærket fra forskellige rock-højtalere og guitarforstærkere, men Marshall Headphones Mode EQ er beviset på, at de også kan lave fantastiske høretelefoner! Dette er det perfekte sæt høretelefoner, hvis du lytter meget til rockmusik – et område, som Marshall virkelig dominerer. God rockmusik skal høres på et sæt Marshall høretelefoner!

Topscorer høretelefoner til rock - Marshall Headphones Mode EQ

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Marshall Headphones Mode EQ har høstet gode anmeldelser på stribe i høretelefoner test i både ind- og udland og kan bl.a. prale af titlen som topscorer hos danske Lydogbillede.dk. Hvis man skeler til den engelsktalende del af verden, så har disse mageløse høretelefoner også scoret 4/5 stjerner i test hos både Digitaltrends.com og Pcmag.com – alt i alt et sikkert tegn på kvalitet!

Klassisk design og perfekt rockoplevelse

Med et produkt fra Marshall får du altid et klassisk og rocket design, der viser firmaets lange rock-traditioner – og disse høretelefoner er ingen undtagelse! Designet bærer præg af smukke messing-detaljer, hvor det legendariske Marshall logo er printet på begge højtalere, jack-stikket og på volumenkontrollen – der er ingen tvivl om, at du bærer en fyldig rockhistorie i din øregang!

Udover et stilfuldt design, så får du en komfortabel pasform med de 4 medfølgende ørepropper lavet i silikone. Dermed burde høretelefonerne passe perfekt, uanset hvordan din øregang ser ud! Herudover er volumenkontrollen holdt til det minimale, hvilket betyder, at den kun sjældent kommer i vejen, når du er på farten.

Indbygget equalizer giver dig en unik lydoplevelse

Marshall Headphones Mode EQ leverer en fantastisk lydoplevelse, der er meget målrettet rock-genren. Her betyder præcisionen i mellemtone og diskant mere end en overdreven bas, og Marshall har fundet den perfekte balance til et solidt rocknummer. Du skal ikke forvente en god lydoplevelse, hvis du lytter mest til pop eller rap – men hvis du rocker en god luftguitar, så er dette høretelefonerne til dig!

Marshall leverer en anmelderrost, kraftig lyd, der går hånd i hånd med elguitarer og vilde trommer, men du kan dog benytte den indbyggede equalizer til at ændre lyden i den retning, du foretrækker. Du kan f.eks. tilføje mere bas eller en tydeligere diskant, hvilket gør Mode EQ mere alsidig end som så!

Marshalls høretelefoner scorer gode karakterer for design, lyd og pris i høretelefoner tests, og vi kan kun anbefale dette sæt, hvis du elsker rockmusik! Du får en rig lydoplevelse til en særdeles god pris, og designet leder automatisk tankerne tilbage til rockens guldalder. En sikker 2. plads i den store høretelefoner test her på Bedste10.dk!

Udvalgte detaljer omkring Marshall Headphones Mode EQ:

 • Stilsikkert og lækkert Marshall-design
 • Fire medfølgende ørepropper i silikone for perfekt pasform
 • Indbygget equalizer for en personlig lydoplevelse
 • Det perfekte par høretelefoner til rock og lignende genrer
 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Berlingske Tidende
 • Testvinder – Dinside.no


6. Plantronics BackBeat Fit træningshøretelefoner

Hvis ledninger og motion ikke går særligt godt i spænd for dit vedkommende, så er Plantronics BackBeat Fit garanteret noget for dig! Lad dig ikke snyde af det lidt spøjse udseende – dette er et par anmelderroste Bluetooth høretelefoner, der giver dig god lydkvalitet og fantastisk komfort under træning; helt uden ledninger, helt uden bekymringer!

Bluetooth, trådløse høretelefoner til træning - Plantronics BackBeat Fit

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plantronics BackBeat Fit får mange rosende ord med på vejen i høretelefoner test hos flere forskellige testfirmaer, og de er bl.a. kåret som ”Bedste Køb” hos Aktivtræning.dk! I testresultaterne fremhæves det særligt, at pasformen og stabiliteten er i top under selv krævende træning, og dette er altså den perfekte løbemakker til den aktive løber!

Imponerende pasform – fremragende lyd!

Plantronics BackBeat Fit leverer på alle parametre i høretelefoner test, og Aktivtræning.dk var særligt imponerede over den ekstraordinært gode pasform. Modellen kan være svær at få sat rigtigt på første gang, men høretelefonerne er utroligt komfortable, når du efterhånden lærer designet at kende. BackBeat Fit har et godt greb, og de medfølgende ørepropper sørger for, at høretelefonerne bliver, hvor de skal under træning!

Pasform og komfort går altså op i en højere enhed, men det gør lydkvaliteten bestemt også! Uanset hvilken træning du udfører, vil du opleve ”fremragende lyd”, som Aktivtræning.dk kunne konkludere i deres store test. Du får en lydoplevelse i topklasse, der sagtens kan måle sig med kvaliteten af høretelefoner med kabel, og dermed kan du tage din træning til helt nye højder!

Plantronics BackBeat Fit kan kobles til alle dine Bluetooth enheder og smartphones, men du får klart den bedste oplevelse med Apples iPhones. Her får du nemlig mulighed for at se resterende batteritid direkte på telefonen, hvilket er utrolig smart. Du vil dog sjældent opleve at løbe tør for strøm, da batteritiden er hele 7 timer – det kan omregnes til mange kilometer i den danske natur!

Plantronics fantastiske høretelefoner er perfekte til dig, der leder efter et par trådløse høretelefoner, der kan understøtte dine mange træningsbehov. Du får alt i alt en god lydoplevelse, og høretelefonerne bliver på dit hoved næsten uanset hvilke aktiviteter, du foretager dig! Vi er helt enige med f.eks. Aktivtræning.dk: Dette er et af de bedste køb, hvis du vil have høretelefoner til din træning!

Udvalgte detaljer omkring Plantronics BackBeat Fit:

 • Attraktiv pris i forhold til konkurrenterne
 • Fantastisk pasform og god stabilitet under træning
 • Hele 7 timers batterilevetid
 • Fungerer sammen med alle Bluetooth enheder – dog bedst med iPhones
 • Kanon lydkvalitet
 • Specielt anbefalet – Lydogbillede.dk
 • Topscorer – Whathifi.com


7. Sony MDR-EX650AP

Hvis du leder efter et par eksklusive høretelefoner, der fremstår stilfulde og diskrete på samme tid, så er Sony MDR det perfekte match! Sony er kendt for at skabe høretelefoner af høj kvalitet, og Sony MDR bliver da også rost i diverse høretelefoner tests i ind- og udland. Det simple, men stilfulde design og den fantastiske lydkvalitet bliver særligt fremhævet – dette er et alsidigt sæt høretelefoner!

Sony MDR-EX650AP høretelefoner

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sony MDR har scoret topkarakterer i stort set alle de høretelefoner testresultater, som vi har kunnet komme i nærheden af, og den har også fået stemplet ”Specielt anbefalet” af danske Lydogbillede.dk. I dette spor følger også amerikanske whathifi.com, hvor Sony MDR bliver én af topscorerne i deres omfattende høretelefoner test – kvaliteten fornægter sig ikke!

Elegant og utrolig let design, der bare spiller godt!

Sony MDR bliver utrolig rost for det underspillede, men samtidig utrolig moderne og elegante design, hvor den strømlinede oplevelse er i fokus. Det tekstilbeklædte kabel betyder, at ledningen ikke snører sig sammen, og designet er alt i alt eksklusivt på trods af den megen plastik. Testresultaterne af de uvildige tests antyder da også, at dette er én af de helt store styrker ved netop denne model!

Sony MDR venter dig en fantastisk lydkvalitet med en lyd, der står krystalklart og rent i dine ører. Lyden er skabt med en såkaldt varm gengivelse af bas, der både giver et kick og kan optræde diskret, når dette kræves i musikken. Når du sætter dette sammen med en flot akustisk kvalitet, så har du et samlet lydbillede, som spiller bedre, end prisen antyder!

På trods af alle disse positive attributter, så er én af de lækreste ting ved netop dette par høretelefoner, at de kun vejer 18 gram. Dette gør dem utrolig transportable, og med de to medfølgende sæt ørepropper får du en meget komfortabel oplevelse – du kan sagtens bruge høretelefonerne i flere timer af gangen!

Til sidst er det værd at nævne, at der naturligvis er tre multifunktionelle knapper til lydstyring og opkald, og der er også en mikrofon, der leverer en god samtalekvalitet. Sony MDR høretelefonerne kommer med en flot tilbehørspakke, hvor du får en flyadapter, en transporttaske og et smart rengøringsværktøj. Dermed er du godt klædt på til utallige timer med lækker musik i dine øregange!

Sony MDR er anmelderroste, eksklusive og diskrete på én og samme tid, og hvis du higer efter god lyd i en lækker, samlet pakke, så er dette det perfekte sæt høretelefoner til dig! Prisen er lidt i den høje ende, men kvaliteten er også derefter: Vi tøver ikke med at anbefale den fantastiske Sony MDR-model, og vi kvitterer med en plads som nr. 5 på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Sony MDR:

 • Eksklusivt, men samtidig diskret design
 • Kompatibel med både Apple- og Android-telefoner
 • Tre multifunktionelle knapper – ultimativ kontrol på farten
 • Flyadapter, transporttaske og rengøringsværktøj medfølger
 • 5/6 stjerner – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Techradar.com (USA)
 • 9/10 stjerner – Trustedreviews.com (USA)
 • 3/5 stjerner – Whathifi.com (USA)


8. Jaybird X4 høretelefoner

Følger du med i den store tech-verden, så vil du helt sikkert have stødt på netop disse høretelefoner på din vej – Jaybird X4! Disse høretelefoner har opnået stor succes pga. deres fremragende lydkvalitet og exceptionelle pasform, og der er stort set ikke én høretelefoner test, hvor de ikke ligger i top 10. Der er bred enighed om, at dette er et par fantastiske høretelefoner!

Høretelefoner til træning - Jaybird X3 høretelefoner

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Jaybird X4 er en favorit hos de mange testfirmaer, og som ovenstående overblik viser, så er der lutter gode karakterer til disse fantastiske ”fugle”. Både danske og amerikanske testfirmaer har haft høretelefonerne under lup, og bl.a. 4,5/5 stjerner hos Techradar.com og 9/10 stjerner hos TrustedReviews er imponerende resultater, som man bestemt må tage til efterretning!

Trådløse og klar til alskens træning!

Jaybird X4 er særligt design til dig, der lever en aktiv livsstil. Disse høretelefoner er derfor 100 % trådløse og leverer en optimal pasform med ørepropper, der bliver siddende under hele træningen. Her har ”vinge-designet” meget at sige, og de kan udskiftes, således at du får lige nøjagtig den form, der passer bedst til dit øre. Herudover medfølger der tre par ørepropper, hvilket også bidrager til høretelefonernes stabilitet!

Jaybird har meget hurtigt fået en stor skare af fans, og de glæder sig alle over den lange batterilevetid, der lyder på hele 9 timer! Dermed kan du være aktiv i mange timer uden at lade dine høretelefoner op – og når du gør det tager en fuld opladning kun 2,5 timer. Dette placerer Jaybird X4 blandt de bedste trådløse høretelefoner på markedet i test!

Afbalanceret lyd og masser af tilbehør

Jaybird X4 tilsluttes til din smartphone eller computer via Bluetooth, og dermed kan du glæde dig over den fremragende lydkvalitet på alle dine enheder. Lyden er bedre end de to forgængere, og den er utrolig afbalanceret og lækker at lytte til i lang tid af gangen. Herudover kan du selv fintune alt fra bas til diskant i den smarte MySound app, hvor du også kan programmere den indbyggede equalizer, der er placeret direkte i dutten på høretelefonerne!

Med Jaybird X4 får du en hel række af tilbehør med direkte i æsken: En smart bærepose, en klips til tøjet, klemme til at holde styr på ledningen og hele 3 par ørepropper. Dermed kan du få mest muligt ud af dine Jaybirds lige fra starten af. Herudover skal det til sidst nævnes, at Jaybird X4 naturligvis er både støvisoleret og svedsikre, ligesom de kun vejer 18 gram – de er altså perfekte til træning og en aktiv livsstil!

Alt i alt er Jaybird X4 et af de mest hypede par høretelefoner til træningsbrug. De klarer sig fantastisk i høretelefoner test, kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og de får flotte ord med på vejen af forbrugerne. Derfor kan vi heller ikke andet end at inkludere disse mageløse høretelefoner på vores liste – de er et godt køb og bestemt værdige til en 6. plads i vores test!

Udvalgte detaljer omkring Jaybird X4:

 • Støv- og svedsikre – perfekt til alle former for træning
 • Trådløse høretelefoner med 9 timers batteritid
 • Skræddersyet lyd med den smarte MySound app
 • Designet til at have den optimale pasform
 • 5/5 stjerner – Whathifi.com
 • ”Bedst i test” – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com


9. Beats by Dre BeatSX

Man kan ikke lave en omfattende høretelefoner test uden også at have et par af de efterhånden ikoniske høretelefoner fra Beats by Dre med på listen! Modellen BeatSX har taget skridtet væk fra øredøvende bas, der ellers har været mærkets store trækplaster, men også Beats helt store bet: Den gode lydkvalitet er nu balanceret og perfekt til alle typer af musik!

Beats by Dre BeatSX - Verdenskendte høretelefoner i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beats by Dre BeatSX får store roser i høretelefoner test i både ind- og udland, og den kan bl.a. prale af titlen som ”Specielt anbefalet” i test hos danske Lydogbillede.dk. Herudover høster netop denne model gode anmeldelser på stribe, når man skeler henover Atlanten, hvor både Techradar.com og Macworld.com kun har flotte ord til overs for dette mageløse sæt høretelefoner!

Kultheadset, som bare leverer!

Beats by Dre har indenfor en årrække opnået kultstatus blandt mange sportsstjerner, og dette trådløse sæt høretelefoner vil helt sikkert også opnå meget stor popularitet. Dette skyldes den utrolig høje byggekvalitet og det imponerende, stilrene design, som næsten er blevet synonym med Beats by Dre. Herudover er en batterilevetid på 8 timer også i den flotte ende af skalaen, hvilket også roses i diverse tests!

Rent lydmæssigt, så har Beats by Dre BeatSX virkelig noget at komme med, og eksperter roser netop den høje lydkvalitet som én af høretelefonernes største kvaliteter. Lyden er afbalanceret, men stadig fyldt med bas, så man ikke glemmer, at det trods alt er et DJ headset, man har i ørerne. Der følger hele 4 par ørepropper og to par vinger med til dette sæt høretelefoner – der er med andre ord garanti for perfekt pasform uanset, hvordan dine ører ser ud!

Beats by Dre BeatSX roses også for det meget balancerede design, hvor elektronik og batteri er placeret i hver sin side af høretelefonerne. Dette bevirker, at dine ører ikke trækkes lidt til den ene eller anden side, hvilket resulterer i høj komfort efter selv mange timers brug. Det trådløse design er gennemført, og den kraveformede ledning distraherer på ingen måde – du bemærker slet ikke, at den er der!

De små detaljer er i vinkel!

Beats by Dre producerer sjældent et billigt sæt høretelefoner, og derfor må man også forvente, at detaljegraden er stor og gennemført; og det er den bestemt ved BeatSX! Der er f.eks. tænkt over hurtig opladning, så dette ikke irriterer i en travl dagligdag, og fjernbetjeningerne er gode og velplacerede på ledningen. Herudover kommer høretelefonerne i hele 4 forskellige farver, så der er noget for enhver smag!

Beats by Dre BeatSX er det perfekte match til dig, der gerne vil have mere bas end gennemsnittet, men som også lytter til andre musikgenrer, hvor bassen helst ikke må overdøve for meget. Det er en komfortabel oplevelse fra start til slut, og med flotte karakterer i høretelefoner test kan vi ikke andet end at placere dette sæt høretelefoner på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Beats by Dre BeatSX:

 • Trådløs – tilkobles via Bluetooth
 • Lang batterilevetid – hele 8 timers brug
 • 4 forskellige ørepropper og 2 sæt vinger medfølger i pakken
 • Ledning med integreret fjernbetjening
 • Medfølgende silikone-etui
 • Vægt: 50 gram
 • “Specielt anbefalet” – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – Altomdata.dk


10. Pioneer Rayz Plus

Sidste sæt høretelefoner på vores liste over markedets bedste er de lækre og stilrene Pioneer Rayz Plus! Disse høretelefoner klarer sig rigtig flot i høretelefoner test, og det fremhæves bl.a., at du får mange smarte funktioner og en rigtig god lydkvalitet, hvis du vælger netop Rayz Plus-modellen. Pioneer er lig med kvalitet, og dette headset er endnu et bevis på dette!

Anmelderroste høretelefoner - Pioneer Rayz Plus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pioneer Rayz Plus har fået rigtig god omtale i test hos både Lydogbillede.dk og Altomdata.dk, hvor førstnævnte endda kårer dette sæt høretelefoner til ”Specielt anbefalet”. Høj kvalitet er ord, som går igen og igen, når man læser testresultaterne, og når både lydkvalitet og komfort er i top, så behøver man i virkeligheden ikke mere!

Smarte funktioner og smart lyd

Pioneer har med Rayz Plus skabt et virkelig gennemtænkt stykke udstyr til dig, der godt kan lide musik. Du får masser af smarte funktioner, der f.eks. gælder den programmerbare Smart Button, som du selv kan programmere til de funktioner, du bruger oftest. Herudover kan du glæde dig over en smart lydoplevelse, der kan kalibreres ved hjælp af den tilhørende app!

Lydkvaliteten er lækker og krystalklar, hvilket i høj grad kan tilskrives den smarte kalibrering, der både bruger dine præferencer og omgivelserne til at skabe perfekt lyd i dine ører. Alt dette sker gennem app’en på din smartphone, hvor den indbyggede equalizer kan tilpasses lige netop til dine præferencer. Herudover dæmpes musikken automatisk med HearThru, når andre folk taler til dig, hvilket er en utrolig lækker detaljer, der roses i test!

Rayz Plus kommer med 3 par ørepropper og 3 skumpuder, der gør høretelefonerne utrolig komfortable og giver en god pasform – du har sikkert hørt det før, men Rayz Plus excellerer virkelig indenfor komfort! Modellen kan herudover lades op direkte gennem Lightning-stikket, hvor strømmen tages af din telefon, ligesom musikken automatisk stopper, når du tager propperne ud af ørerne. Alle disse smarte detaljer er en selvfølge i denne topmodel fra Pioneer – imponerende!

Pioneer Rayz Plus kunne i virkeligheden sagtens befinde sig længere oppe af listen, og der er ingen tvivl om, at vi slutter utrolig stærkt af i denne høretelefoner test! Rayz Plus leverer en fantastisk lydkvalitet og -komfort, og det er et premium headset, som du helt sikkert ikke vil blive skuffet over. Vi anbefaler dette sæt høretelefoner, der får den sidste plads på vores liste over markedets bedste høretelefoner!

Udvalgte detaljer omkring Pioneer Rayz Plus:

 • Trådløse høretelefoner – kan oplades via Lightning-kabel
 • 3 par ørepropper medfølger
 • Musikken kan kalibreres efter præferencer og omgivelserne
 • Smarte funktioner – HearThru dæmper musikken, når man tiltales; musikken stopper/starter, når du tager ørepropperne ud/sætter dem i
 • Vægt: Kun 5 gram


Vi håber, at du har nydt at læse vores omfattende høretelefoner test, og at du måske er blevet klogere på valget af dine kommende livsledsagere! Det har været en udsøgt fornøjelse at gennemgå alle de mange testresultater for dig, og vi er også selv blevet meget klogere på markedets bedste høretelefoner – Mange tak, fordi du læste med!

Se vores artikel om: Høreværn med bluetooth – oversigt over de bedste modeller på markedet 

Læs også: Oversigt: De bedste mobilcover i test på markedet lige nu.

Denne side er anmeldt af: Magnus S. Kristoffersen Rating 10/10