Høretelefoner test 2021 | Her er de bedste

Sidst opdateret: 27. juli 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Indholdsfortegnelse

Høretelefonerne er blevet en helt central del af vores moderne liv. Vi bruger dem til at høre musik, snakke i telefon og til at skabe os selv et åndehul i en travl hverdag, hvor vi bare kan være helt os selv. Denne evne er der ikke mange andre gadgets, der kan prale af at have, og netop derfor er høretelefonerne én af de første ting i tasken hos rigtig mange danskere.

Markedet for høretelefoner er enormt, og der dukker nye modeller op stort set hver eneste uge – alle med forskellige tiltag og designs, der skal adskille dem fra resten af markedet. Høretelefoner fås i mange forskellige former og farver, kvaliteten er meget varierende, og de kommer skiftevis på tilbud hos de mange elektronikforhandlere i landet. Af netop denne grund kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilke høretelefoner der egentlig er de bedste på markedet – dette overblik vil vi gerne forsøge at give dig her!

For at give dig det det bedst mulige overblik, har vi indsamlet og gennemgået utallige tests af høretelefoner fra nogle af de mest anerkendte testpaneler i både ind- og udland. Vi har kigget alle de mange testresultater igennem for at finde frem til markedets 15 bedste in-ear høretelefoner, som vi vil præsentere én efter én for dig i artiklen herunder. Dermed guider vi dig sikkert gennem den massive jungle af høretelefoner på markedet, så du kan vælge dit favorit par blandt de bedste høretelefoner på markedet!

Bedste høretelefoner Testvinder Set hos:  
1)  Wavell One Testvinder Wavell.dk LÆS MERE
2) Sportsbuddy Wave W2 Testvinder Sportsbuddy.dk LÆS MERE
3) BOOM by Miiego Testvinder Miiego LÆS MERE
4) M1+ Miiego høretelefoner Testvinder Miiego LÆS MERE
5) Miiego Boom Over ear høretelefoner Testvinder Miiego LÆS MERE
6) BoseSoundSport Testvinder Proshop.dk LÆS MERE
7) Miiego AL3+ Freedom høretelefoner Testvinder Miiego LÆS MERE
8) Apple AirPods (Gen 2) Testvinder Proshop.dk LÆS MERE
9) Jabra Elite 75t Testvinder Hifiklubben LÆS MERE
10) Sony MDR-EX650AP Topscorer (Produktet er udgået) LÆS MERE
11) Beats by Dre Topscorer (Produktet er udgået) LÆS MERE
12) Pioneer Rayz Plus Topscorer (Produktet er udgået) LÆS MERE
13) Jaybird X4 Testvinder Proshop.dk LÆS MERE
14) Marshall Headphones Topscorer Proshop.dk LÆS MERE
15) Plantronics BackBeat Topscorer (Produktet er udgået) LÆS MERE

I vores artikel har vi haft fokus på høretelefoner i forskellige prisklasser, der alle excellerer i høretelefoner test, hvor kategorierne pris, lydkvalitet og komfort har vægtet klart højest. Vi har sørget for en grundig gennemgang af testresultaterne fra mange forskellige testpaneler, således at du står tilbage med en liste over de bedste høretelefoner i test. Læs mere i vores artikel herunder!

I denne artikel giver vi dig:

 • Et klart og overskueligt overblik over markedets 9 bedste in-ear høretelefoner i test
 • Henvisninger og kommentarer til de forskellige testfirmaer, der har testet de valgte høretelefoner
 • Anbefalet – Jyllands Posten
 • Kåret til “Bedste Køb” – Lydogbillede.dk

1. Wavell One – Bedste in-ear høretelefoner under 1000 kr. + vores anbefaling

Hvis du ønsker ægte trådløse høretelefoner, men ikke de velkendte problemer som denne type høretelefoner desværre ofte har, er Wavell ONE det bedste valg for dig. Århusianske Wavell har rykket baren for, hvad ægte trådløse høretelefoner kan præstere. Samtidig har Wavell beholdt prisen på et fair niveau.

wavell one

Se priser og tilbud på Wavell ONE her:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

ANMELDERROST BLANDING AF CONVENIENCE OG HI-FI LYD

Wavell ONE er en såkaldt ægte trådløs høretelefon. Det betyder, at der ikke er nogle ledninger overhovedet. Selv opladningen kan være trådløs, hvis man sætter etuiet på en trådløse oplader. Wavell ONE leverer krystalklar lyd med en tilpas dyb bas. For især ægte trådløse høretelefoner, men også in-ear høretelefoner generelt, er lydkvaliteten virkelig helt i top på disse stilrene høretelefoner.

At være uden ledninger i træningscenteret, bilen, kontoret eller andre steder, giver en tilfredsstillende frihed som man hurtigt kommer til at sætte pris på. Det kan være et irritationsmoment, hvis trådløse høretelefoner løber hurtigt tør for strøm. Denne udfordring har Wavell løst ved at lave hele 35 timers strøm. Det må siges at være imponerende, når man ser det lille laderetui der medfølger.

Selve høretelefonen har 7 timers strøm og kan fuldt oplades på en time i laderetuiet. Derudover kan laderetuiet give 4 opladninger, før det skal oplades. 7 timers musik uden afbrydelse er en sjældenhed for de fleste, derfor et klap på skuldrene til Wavell, for at løse denne problemstilling ved ægte trådløse høretelefoner.

Det er en fornøjelse at snakke i telefon på Wavell ONE. Modtager man et opkald, kan man ved et enkelt klik på høretelefonen modtage det. Herefter starter den støjreducerende mikrofon, som sikrer at personen i den anden ende kan høre dig klart og tydeligt. Den støjreducerende mikrofon gør det muligt, at snakke i telefonen i alt vind og vejr samt andre støjfyldte sammenhænge, uden at generer personen i den anden ende.

Wavell har ikke sparet på mængden af de let udskiftelige ørepropper som medfølger, med hele 7 forskellige størrelser. Det betyder, at man nærmest er garanteret at kunne finde en størrelse i deres udvalg, som passer perfekt til ens eget øre. Det er overraskende vigtigt at finde den rigtige størrelse, for at få den fulde oplevelse af Wavell ONE. Når man har fundet de rigtige ørepropper, er lyden til gengæld også lige i skabet – og al støj bliver lukket ude.

Wavell ONE hører bestemt til i toppen af denne liste, og helt i tops blandt andre ægte trådløse høretelefoner.

Udvalgte detaljer omkring Wavell ONE:

 • Lang rækkevidde med nyeste version af Bluetooth
 • Understøtter de højeste lydformater for både Apple, Android og Windows
 • Ingen ledninger
 • 35 timers strøm med laderetui
 • Støjreducerende mikrofon
 • Ergonomisk udforming af høretelefon
 • Vægt: Kun 8 gram (55g med laderetui)
 • Simpelt én-knaps system på høretelefon
 • Automatisk tilslutning til din telefon
 • 4,5/5 – (Dr. Koch)


2. Sportsbuddy Wave W2 – bedste støjreducerende in-ears til prisen

Sportsbuddy Wave W2

Se priser og tilbud på Sportsbuddy Wave W2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sportsbuddy Wave W2 er ledningsfrie in-ears høretelefoner af høj kvalitet. Det er et par høretelefoner, der har status som bestseller i 2021. De støjreducerende høretelefoner, giver dig den bedst mulige lydoplevelse.

Høretelefonerne egner sig til høj aktivitet og sidder behageligt og sikkert på hovedet. Med Sportsbuddy Wave W2 har du dine hænder fri. Lydstyrke og sangskifte foregår på headsættet og giver dig mulighed for at pakke telefonen væk, mens du anvender høretelefonerne.

Bliv fri for irriterende ledninger

Der er ikke noget mere irriterende end indfiltrede ledninger, der er i vejen, når du er på farten. Med Sportsbuddy Wave W2 in-ears høretelefoner slipper du for de irriterende ledninger. De ledningsfrie høretelefoner er designet, så de nemt og bekvemt via bluetooth forbindes til din mobile enhed.

De tætsiddende høretelefoner sikrer en god lyd, og med støjreducerende egenskaber kan du nemt høre hver en detalje klart. Høretelefonerne kan betjenes via knapper på selve konstruktionen. Det er muligt at starte og stoppe lyden via betjeningspanelet på høretelefonerne. Du kan via betjeningspanelet skifte sang og ændre lydstyrken uden at skulle have din bluetooth enhed i hænderne. Med den indbyggede mikrofon kan du også anvende høretelefonerne til at snakke i telefon undervejs.

Med Sportsbuddy Wave W2 får du et sæt høretelefoner, du kan anvende, uanset hvorhen du går eller befinder dig. 

Kompatibel med alle bluetooth enheder

Trådløse høretelefoner er det oplagte valg til dig, der ønsker nemt og bekvemt udstyr. Høretelefonerne kan opkobles til enhver bluetooth enhed. Med høretelefoner, der er kompatible med bluetooth, har du mulighed for at høre musik eller lytte til en lydbog, uanset hvor du befinder dig.

Høretelefonerne kan derfor bruges, mens du går rundt i hjemmet eller laver andre aktiviteter. De kan samarbejde med din telefon eller smart-enhed med bluetooth, når du bevæger dig på vejene eller opholder dig i fitnesscenteret. 

Sportsbuddy Wave W2 vs. markedet

Sammenlignet med andre høretelefoner er Sportsbuddy Wave W2 ledningsfri. Det er et sæt høretelefoner, der er kompatible med enhver bluetooth-enhed. De støjreducerende egenskaber giver et lydbillede af høj kvalitet.

Der er med Sportsbuddy Wave W2 en høj brugervenlighed. Betjeningspanelet integreret i konstruktionen, giver dig mulighed for at ændre sang, lydstyrke med mere undervejs, og du kan tale med andre gennem den indbyggede mikrofon.

Sportsbuddy Wave W2 er udformet og designet til høj aktivitet. Konstruktionen gør, at de sidder godt og bekvemt om hovedet og giver frie hænder. Det genopladelige batteri giver mulighed for opladning på farten med eksempelvis en power bank, så du slipper for at huske ekstra batterier.

Fordele

 • Støjreducerende
 • Ledningsfri
 • Kompatibel med alle bluetooth enheder
Ulemper

 • Batteritiden kunne være bedre

Specifikationer

 • Bluetooth kompatibel: Ja
 • Rækkevidde: 10 meter
 • Batteri: 65 mAh
 • Genopladelig: Ja
 • Batterilevetid: 5 timer
 • Standby-levetid: 150 timer
 • Opladning: 1,5 timer
 • Anvendelig til sport: Ja
 • Vandtæt: Nej
 • Betjening: Via headsæt
 • Støjreducerende: Ja
 • Mikrofon: Ja


3. BOOM by Miiego – Bedste over-ear høretelefoner til prisen | Testvinder

 • Bedst i test hos iForm.dk i kategorien over-ear.

BOOM by Miiego

 

Se priser og tilbud på BOOM Miiego her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.300,00 DKK

Disse høretelefoner er bedst i test hos Iform

Exceptionel lyd

BOOM Miiego høretelefoner er bedst i test, da de scorer højt på mange parametre. Lyden er exceptionel. Det er som at være der selv, hvor lyden er dominerende, når du har læderpuderne på. Med mesh-puderne bliver lyden lidt en anden. Her kan du nemmere høre de forskellige elementer i musikken, hvor lyden med læderpuderne er mere domineret af bassen. Dette kan være fedt, når du skal træne og gerne vil have en overdøvende bas, men hvis du skal cykle en tur eller lignende, kan det være godt, at musikken kommer mere til sin ret. Du kan udskifte de bløde ørepuder til de vaskbare, som du kan bruge, når du løber eller laver anden hård træning. De holder dine ører kølige og er oplagte at have på, når du træner. 

Enkelt og lækkert design

Designet er klassisk, men stadig super lækkert. Hovedbøjlen er polstret godt, så de er behagelige at have på, og den sidder også godt til, så de ikke falder af. 

Høretelefonerne er super nemme at have med at gøre. Høretelefonerne er lidt tunge, men alt efter hvad du skal bruge dem til, gør dette ikke det store. 

De er oplagte at bruge til træning, når du kan vaske ørepuderne. Derudover er Miiego ikke det dyreste mærke, så du får super meget for pengene. 

Udvalgte specifikationer om BOOM Miiego

 • Producent: Miiego
 • Vaskbare
 • Op til 36 timers batterilevetid
 • Trådløs og med ledning
 • Farve: sort, blå eller lyserød
 • Udskiftelige ørepuder
 • Trådløs rækkevidde: Op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Batteriindikator på Iphone og IOS
 • Bluetooth 5.0
 • Støj isolering: Passiv
 • Frekvens: 2.402-2.480 GHz
 • Frekvens svar: 20 Hz-20kHz
 • Batterispænding: 3.7 volt

4. M1+ Miiego høretelefoner – ekstrem lang batterilevetid

M1+ Miiego høretelefoner

Se priser og tilbud på M1 Miiego her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Disse høretelefoner fra Miiego har en ekstrem lang batteritid og er udformet med fokus på høj komfort.

Lette, holdbare og komfortable høretelefoner

M1 Miiego er meget lette, da de blot vejer 25 gram. Derudover har den en meget lang batterilevetid, hvilket er lækkert, når du skal cykle en lang tur, på en lang flyvetur eller hvad det kan være. Du kan dermed også gå en hel dag uden at skulle bekymre dig om det. M1+ understøtter aptX codec teknologien, hvilket giver en super lækker lyd. Lyden er klar og dyb og har en stærk bas, hvilket egner sig godt til dig, der vil bruge dem til træning. 

Øredutterne er lavet i memoryfoam, som lukker ørekanalen til, så du ikke hører noget andet end musikken, og giver dig meget komfort.  

Produktet har også IPX6, hvilket kan holde til alt slags vejr. Du kan dermed sagtens lytte til musik, mens du cykler i regnvejr. 

Velegner sig til træning

M1 høretelefoner egner sig godt til træning, eller til dig der skal lytte til musik meget længe ad gangen. Det kan for eksempel være, hvis du rejser meget, og du skal på nogle lange flyveture. Her kan det være en fordel ikke at skulle bekymre sig om at genoplade. 

Udvalgte specifikationer om M1+ Miiego

 • 16 timers batteritid
 • Indbygget mikrofon til opkald
 • Vægt: 25 gram
 • Bluetooth: 5.0
 • Justerbar pasform
 • Batteriindikator på Iphone og IOS
 • Opladningstid: 1-1,5 timer
 • Opladning via USB opladningskabel
 • Trådløs rækkevidde: Op til 10 meter
 • Frekvens: 2.402-2.480 GHz
 • Frekvens svar: 20 Hz-20kHz
 • Batterispænding (volt): 3.7V
 • Producent: Miiego

5. Miiego Boom Over ear høretelefoner – Bedste høretelefoner til styrketræningen | Testvinder iForm.dk

 • Noise cancellation | Sluk for omgivelsernes lyd – Fuldt fokus på den gode lyd
 • Premium-valg
 • Bedst i test hos iForm.dk i kategorien over-ear.

Miiego Boom Over ear høretelefoner er fremstillet i et klassisk look dannet af plastik med en glat gummibran. Ørepuderne er fremstillet i et slidstærkt læder, der gør produktet holdbart i længere tid, men det er muligt at skifte det til et par i mesh, der kan vaskes efter træningen samt er mere komfortabelt under træningen. Læderpuderne giver en dominerende og kraftfuld lyd med en lidt overdøvende bas, mens mesh-puderne giver en neddroslet lyd med bedre detaljer.

Se priser og tilbud på Miiego Boom Over ear høretelefoner her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.300,00 DKK

Komforten er også øget af hovedbøjlens gode polstring samt høretelefonernes evne til at justere hørepuderne op og ned, så de passer til lige netop din hovedform og størrelse. 

Batteriet kan holde i 22 timer, og vejer 287 gram, hvilket gør dem til høretelefoner i den tungere ende af spektret. Dette er en ulempe ved højintens træning, da du bliver nødt til at justere på dem i løbet af træningen; dette er dog intet problem ved laver intens træning. 

De er brugervenlige og lette at betjene, da de blot tænder, slukker, styrer volumen og numre med knapper på den ene side af høretelefonerne. 

Testresultater:

Miiegos Boom Over ear høretelefoner er blevet kåret testvinder hos iForm i kategorien ”over ear” med kommentarene ”bedste lyd” og ”gode til lavintens træning som for eksempel styrketræning”.

Udvalgte specifikationer

 • Udskiftelige ørepuder mellem læder og mesh 
 • Meshpuderne kan tages af og vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Passiv støj isolering
 • Arbejdstemperatur: -10 grader celsius til +40 grader celsius

6. Bose SoundSport – Ideelle til sportsudøveren | Testvinder

 • Kåret som bedst i test hos Forbrugermagasinet Tænk.

Bose SoundSport

 

Se priser og tilbud på Bose SoundSport her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater

Bose SoundSport høretelefonerne er blevet kåret som bedst i test af Forbrugermagasinet Tænk. Forbrugermagasinet Tænk har testet 75 forskellige modeller, så denne ”bedst i test” anmærkning er et klart kvalitetsstempel. 

Om Bose SoundSport

Disse trådløse høretelefoner fra Bose er fremstillet for at drive dig fremad som sportsudøver. Med disse slipper du for, at høretelefonerne falder ud, og at ledningen filtrer sig sammen. Det smarte (og trådløse) design gør dem optimale til sportsudøvere, der tager sin sport og sine resultater seriøst. 

Med disse høretelefoner kan du styre samtlige indstillinger fra Bose Connect-appen. Brug denne app til at få adgang til produktfunktioner og indstillinger, så du kan indstille høretelefonerne, så de matcher dine præferencer til perfektion.
Du kan bruge Bose SoundSport i alle slags vejr og til alle former for intensitetstræning. Høretelefonerne er nemlig designet i et sved- og vejrbestandigt materiale, som holder alle typer af væske ude. 

Perfekte til sport

Prisen på disse høretelefoner ligger omtrent samme sted som Beats By Dre BeatSX og Generation 2 AirPods. Bose SoundSport er derimod en del billigere end de nyeste og dyreste AirPods, dog en del dyrere end et par helt billige høretelefoner.
Så hvorfor bør du vælge Bose SoundSport og ikke andre i samme prisklasse? Det korte svar er, at du bør vælge Bose SoundSport, hvis du leder efter et par høretelefoner, som udelukkende skal bruges til træning. I udviklingen af disse høretelefoner har Bose lagt alt sit fokus på at designe et par høretelefoner, som kan hjælpe dig med at træne optimalt. De har kombineret funktionalitet, komfort og design for at skabe de bedst mulige trådløse høretelefoner til træning. 

Anmeldelser fra forbrugere

I anmeldelser på Bose’s egen hjemmeside bliver produktet især rost for sin kvalitet (4,4/5), komfort (4,1/5), brugervenlighed (4,3/5) og design (4,2/5). Så hvis du vil have et par fremragende trådløse høretelefoner, som er designet specifikt til sportsudøvere, bør du vælge Bose SoundSport. 

Udvalgte detaljer om Bose SoundSport:

 • Stabile og behagelige
 • Tilsutning: Trådløse (bluetooth 4.2)
 • Mikrofon: Med kabel
 • Lydudgangsmodus: Stereo
 • Garanti: 1 år
 • Producent: Bose
 • Opladningstid: 2 timer
 • Batterilevetid: 6 timer

7. Miiego AL3+ Freedom høretelefoner – Godt valg til at hjælpe med træningen

 • Anbefalet til fitness- og sportsudøveren

Miiego AL3+ Freedom høretelefoner

Se priser og tilbud på Miiego AL3+ Freedom her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Miiego AL3+ Freedom har fået 3.9 ud af 5 stjerner på anmeldelser fra Google Shopping.

Perfekt til sportsudøvere

Miiegos AL3+ Freedom er de prisvindende høretelefoner, som er beregnede til særligt sport. De har en god pasform, som sikrer, at de sidder fast, mens du træner. Du kan dermed bruge dem til løb, dans eller hvad du laver. Lyden er, som de andre høretelefoner, rigtig god og har også vundet flere test og produktawards. 

Forskellen på denne fra de andre er, at du stadig kan høre, hvad der sker omkring dig. Det er vigtigt, når du løber, cykler eller er omkring andre eller i trafikken, at du kan høre, hvad der foregår. Onear-designet gør, at de ikke irriterer øregangene, samtidig med at de ikke falder ud. Du skal derfor vælge disse, hvis du ikke er tryg ved at lukke alt andet lyd ude. 

Praktisk og holdbar

Batteritiden er op til 11 timer, hvilket gerne skulle klare de fleste træningspas og endda flere om dagen. De er dermed også lavet til at kunne have på udenfor – også hvis det regner, og vejret er dårligt. 

Du kan folde dem sammen og tage dem i lommen, og de er nemme at betjene. 

Udvalgte specifikationer om Miiego AL3+

 • Producent: Miiego
 • Type: On-ear
 • 11 timers batteritid
 • Indbygget mikrofon
 • Vægt: 41 gram
 • Batteriindikator på iPhone og iOS
 • Opladning: 2-3 timer
 • Opladning via USB-kabel
 • Batteri: Genopladeligt lithium-lion
 • Bluetooth: 4.1
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Frekvens: 2.4 GHz
 • Frekvens: 20Hz-20kHz
 • Batterispænding: 3.7 volt
 • Sportsetui medfølger

8. Apple AirPods (Gen 2) med opladningsetui – køb de nye Apple AirPods

De nye, trådløse høretelefoner fra Apple er rigtig smarte, og der er allerede rigtig mange, der ejer dem. De såkaldte Apple AirPods er i den grad blevet populære på kort tid. Hvis du er glad for produkter fra Apple, så er det helt sikkert et must for dig at skaffe dig at par nye Apple AirPods, hvis du altså ikke allerede har dem.

Apple AirPods (Gen 2) med opladningsetui

Se priser og tilbud på Apple AirPods (Gen 2) her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.379,00 DKK
1.387,00 DKK

Apple AirPods er naturligvis mest fordelagtige at skaffe sig, hvis man har en Apple iPhone. Dette er, fordi produkter fra samme mærke ofte arbejder bedst sammen. På denne måde undgår du alt muligt besvær med opsætning og forbindelse. Klare fordele ved de trådløse høretelefoner fra Apple er, at de tænder og tilslutter automatisk, og der kan dobbelttrykkes for at afspille eller spole frem. Derudover er de nemme at opsætte til alle Apple-enheder, og de pågældende er af gen 2-modellen.

Når du tager dine Apple AirPods ud af etuiet, er de klar til brug med det samme på alle dine Apple enheder. Dette er på grund af den automatiske tilslutning. Lyden fra Apple Airpods er desuden af høj kvalitet. På mange måder kan Apple AirPods siges at være enkle men yderst funktionelle, da dets mange funktioner automatisk kobler op. 

Stor funktionalitet i sin enkelthed når det er bedst

Ovenstående er dog langt fra det eneste Apple AirPods har at byde på. Når du har dem i ørerne, vil de automatisk gå på pause, når du tager dem ud. Dette gør naturligvis, at du slipper for at skulle pause manuelt. Med Apple AirPods er det ligeledes også muligt at tage opkald, og hvis du har dine hænder fulde, så kan du altid bede Siri om at afspille en bestemt sang via dine Apple AirPods. Når du snakker i telefon med AirPods, kan et såkaldt stemmeaccelerometer registrere det, så de stråledannede mikrofoner kan filtrere baggrundsstøj fra, så det kun er din stemme, der er fokus på. 

Når dine Apple Airpods her skal oplades, skal du blot lægge etuiet på en opladningsplade, der naturligvis er Qi-certificeret. Via LED-indikatoren på etuiets forside kan du se, at opladningen af dine Apple AirPods er i gang. Det bliver ikke nemmere. Det skal dog nævnes, at hvis du ikke har en opladningsplade i nærheden, så kan de også oplades via det såkaldte lightning-stik. Apple AirPods har afspilningstid på fem timer, op til tre timers tale og med opladningsetuiet over 24 timers afspilning.


9. Jabra Elite 75t – smarte og komfortable, trådløse høretelefoner 

Jabra Elite 75t

Se priser og tilbud på Jabra Elite 75t her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.359,00 DKK

Alle kender problemet med lange ledninger i ens høretelefoner, som bare vikler sig ind i alt, eller også er det svært at komme ud af jakken, uden at ens høretelefoner falder ud også. Disse problemer kan man nu nemt slippe for. Jabra Elite 75t høretelefonerne er trådløse, og er derfor nemme at have i ørerne, uden at noget hænger og er irriterende eller rykker dem ud.

De trådløse Jabra Elite 75t er designet til at have en perfekt pasform, som er behagelig at have i øret. Derudover er der også lagt stor vægt på, at lyden er gennemgående og helt suveræn, både under opkald eller ved almindelig lytning af musik. Disse høretelefoner er derfor perfekte at have med på farten, da de både er nemme at have med sig, men også ekstremt komfortable og af god kvalitet.

Trådløse høretelefoner med lang levetid og andre vigtige funktioner 

Jabra Elite 75t høretelefonerne har en levetid i op til 7,5 timer. Hvis man har sin opladningsæske med sig omkring, kan høretelefonerne dog holde sig yderligere og dermed have en levetid på helt op til 28 timer.

Efter at have brugt alt strømmen tager det 2,2 timer, at lade høretelefonerne helt op igen.

Høretelefonerne tilsluttes let via Bluetooth og på selve høretelefonerne, kan man styre lydstyrken, besvare eller afslutte et opkald, afspille eller pause en sang, skifte til næste eller det foregående nummer, afvise opkald og skifte til partilstand. Jabra Elite 75t er udstyret med mikrofon, som gør opkaldene nemmere og med bedre lyd.

Der er taget hensyn til støv og skidt fra naturen, og derfor er høretelefonerne støvisoleret. Derfor behøver man ikke være bange for en ringere kvalitet ved at bruge dem udenfor, eller hvis man lægger dem et sted, hvor det støver eller er beskidt. Derudover er de også vandtætte og udstyret med vindbeskyttelse. Dette gør, at man let kan løbe med dem og svede uden at skade høretelefonerne, samt at man sagtens kan snakke i telefon i dårligt vejr, uden at de larmer eller tager skade.

Høretelefonerne kommer i en beige- og guldfarve, som giver høretelefonerne et flot og eksklusivt look men også et meget naturligt look, når de sidder i ørerne.

Når man køber Jabra Elite 75t høretelefonerne, følger der et opladningsetui med, samt 3 par EarGels. Derudover medfølger der også et USB-C kabel med på 30 cm.


10. Sony MDR-EX650AP

Hvis du leder efter et par eksklusive høretelefoner, der fremstår stilfulde og diskrete på samme tid, så er Sony MDR det perfekte match! Sony er kendt for at skabe høretelefoner af høj kvalitet, og Sony MDR bliver da også rost i diverse høretelefoner tests i ind- og udland. Det simple, men stilfulde design og den fantastiske lydkvalitet bliver særligt fremhævet – dette er et alsidigt sæt høretelefoner!

Sony MDR-EX650AP høretelefoner

Se priser og tilbud på Sony MDR-EX650AP her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

Sony MDR har scoret topkarakterer i stort set alle de høretelefoner testresultater, som vi har kunnet komme i nærheden af, og den har også fået stemplet ”Specielt anbefalet” af danske Lydogbillede.dk. I dette spor følger også amerikanske whathifi.com, hvor Sony MDR bliver én af topscorerne i deres omfattende høretelefoner test – kvaliteten fornægter sig ikke!

Elegant og utrolig let design, der bare spiller godt!

Sony MDR bliver utrolig rost for det underspillede, men samtidig utrolig moderne og elegante design, hvor den strømlinede oplevelse er i fokus. Det tekstilbeklædte kabel betyder, at ledningen ikke snører sig sammen, og designet er alt i alt eksklusivt på trods af den megen plastik. Testresultaterne af de uvildige tests antyder da også, at dette er én af de helt store styrker ved netop denne model!

Sony MDR venter dig en fantastisk lydkvalitet med en lyd, der står krystalklart og rent i dine ører. Lyden er skabt med en såkaldt varm gengivelse af bas, der både giver et kick og kan optræde diskret, når dette kræves i musikken. Når du sætter dette sammen med en flot akustisk kvalitet, så har du et samlet lydbillede, som spiller bedre, end prisen antyder!

På trods af alle disse positive attributter, så er én af de lækreste ting ved netop dette par høretelefoner, at de kun vejer 18 gram. Dette gør dem utrolig transportable, og med de to medfølgende sæt ørepropper får du en meget komfortabel oplevelse – du kan sagtens bruge høretelefonerne i flere timer af gangen!

Til sidst er det værd at nævne, at der naturligvis er tre multifunktionelle knapper til lydstyring og opkald, og der er også en mikrofon, der leverer en god samtalekvalitet. Sony MDR høretelefonerne kommer med en flot tilbehørspakke, hvor du får en flyadapter, en transporttaske og et smart rengøringsværktøj. Dermed er du godt klædt på til utallige timer med lækker musik i dine øregange!

Sony MDR er anmelderroste, eksklusive og diskrete på én og samme tid, og hvis du higer efter god lyd i en lækker, samlet pakke, så er dette det perfekte sæt høretelefoner til dig! Prisen er lidt i den høje ende, men kvaliteten er også derefter: Vi tøver ikke med at anbefale den fantastiske Sony MDR-model, og vi kvitterer med en plads som nr. 5 på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Sony MDR:

 • Eksklusivt, men samtidig diskret design
 • Kompatibel med både Apple- og Android-telefoner
 • Tre multifunktionelle knapper – ultimativ kontrol på farten
 • Flyadapter, transporttaske og rengøringsværktøj medfølger
 • 5/6 stjerner – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Techradar.com (USA)
 • 9/10 stjerner – Trustedreviews.com (USA)
 • 3/5 stjerner – Whathifi.com (USA)


11. Beats by Dre BeatSX

Man kan ikke lave en omfattende høretelefoner test uden også at have et par af de efterhånden ikoniske høretelefoner fra Beats by Dre med på listen! Modellen BeatSX har taget skridtet væk fra øredøvende bas, der ellers har været mærkets store trækplaster, men også Beats helt store bet: Den gode lydkvalitet er nu balanceret og perfekt til alle typer af musik!

Beats by Dre BeatSX - Verdenskendte høretelefoner i test

Se priser og tilbud på Beats by Dre BeatSX her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

Beats by Dre BeatSX får store roser i høretelefoner test i både ind- og udland, og den kan bl.a. prale af titlen som ”Specielt anbefalet” i test hos danske Lydogbillede.dk. Herudover høster netop denne model gode anmeldelser på stribe, når man skeler henover Atlanten, hvor både Techradar.com og Macworld.com kun har flotte ord til overs for dette mageløse sæt høretelefoner!

Kultheadset, som bare leverer!

Beats by Dre har indenfor en årrække opnået kultstatus blandt mange sportsstjerner, og dette trådløse sæt høretelefoner vil helt sikkert også opnå meget stor popularitet. Dette skyldes den utrolig høje byggekvalitet og det imponerende, stilrene design, som næsten er blevet synonym med Beats by Dre. Herudover er en batterilevetid på 8 timer også i den flotte ende af skalaen, hvilket også roses i diverse tests!

Rent lydmæssigt, så har Beats by Dre BeatSX virkelig noget at komme med, og eksperter roser netop den høje lydkvalitet som én af høretelefonernes største kvaliteter. Lyden er afbalanceret, men stadig fyldt med bas, så man ikke glemmer, at det trods alt er et DJ headset, man har i ørerne. Der følger hele 4 par ørepropper og to par vinger med til dette sæt høretelefoner – der er med andre ord garanti for perfekt pasform uanset, hvordan dine ører ser ud!

Beats by Dre BeatSX roses også for det meget balancerede design, hvor elektronik og batteri er placeret i hver sin side af høretelefonerne. Dette bevirker, at dine ører ikke trækkes lidt til den ene eller anden side, hvilket resulterer i høj komfort efter selv mange timers brug. Det trådløse design er gennemført, og den kraveformede ledning distraherer på ingen måde – du bemærker slet ikke, at den er der!

De små detaljer er i vinkel!

Beats by Dre producerer sjældent et billigt sæt høretelefoner, og derfor må man også forvente, at detaljegraden er stor og gennemført; og det er den bestemt ved BeatSX! Der er f.eks. tænkt over hurtig opladning, så dette ikke irriterer i en travl dagligdag, og fjernbetjeningerne er gode og velplacerede på ledningen. Herudover kommer høretelefonerne i hele 4 forskellige farver, så der er noget for enhver smag!

Beats by Dre BeatSX er det perfekte match til dig, der gerne vil have mere bas end gennemsnittet, men som også lytter til andre musikgenrer, hvor bassen helst ikke må overdøve for meget. Det er en komfortabel oplevelse fra start til slut, og med flotte karakterer i høretelefoner test kan vi ikke andet end at placere dette sæt høretelefoner på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Beats by Dre BeatSX:

 • Trådløs – tilkobles via Bluetooth
 • Lang batterilevetid – hele 8 timers brug
 • 4 forskellige ørepropper og 2 sæt vinger medfølger i pakken
 • Ledning med integreret fjernbetjening
 • Medfølgende silikone-etui
 • Vægt: 50 gram
 • “Specielt anbefalet” – Lydogbillede.dk


12. Pioneer Rayz Plus

Sidste sæt høretelefoner på vores liste over markedets bedste er de lækre og stilrene Pioneer Rayz Plus! Disse høretelefoner klarer sig rigtig flot i høretelefoner test, og det fremhæves bl.a., at du får mange smarte funktioner og en rigtig god lydkvalitet, hvis du vælger netop Rayz Plus-modellen. Pioneer er lig med kvalitet, og dette headset er endnu et bevis på dette!

Anmelderroste høretelefoner - Pioneer Rayz Plus

Se priser og tilbud på Pioneer Rayz Plus her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Pioneer Rayz Plus har fået rigtig god omtale i test hos både Lydogbillede.dk og Altomdata.dk, hvor førstnævnte endda kårer dette sæt høretelefoner til ”Specielt anbefalet”. Høj kvalitet er ord, som går igen og igen, når man læser testresultaterne, og når både lydkvalitet og komfort er i top, så behøver man i virkeligheden ikke mere!

Smarte funktioner og smart lyd

Pioneer har med Rayz Plus skabt et virkelig gennemtænkt stykke udstyr til dig, der godt kan lide musik. Du får masser af smarte funktioner, der f.eks. gælder den programmerbare Smart Button, som du selv kan programmere til de funktioner, du bruger oftest. Herudover kan du glæde dig over en smart lydoplevelse, der kan kalibreres ved hjælp af den tilhørende app!

Lydkvaliteten er lækker og krystalklar, hvilket i høj grad kan tilskrives den smarte kalibrering, der både bruger dine præferencer og omgivelserne til at skabe perfekt lyd i dine ører. Alt dette sker gennem app’en på din smartphone, hvor den indbyggede equalizer kan tilpasses lige netop til dine præferencer. Herudover dæmpes musikken automatisk med HearThru, når andre folk taler til dig, hvilket er en utrolig lækker detaljer, der roses i test!

Rayz Plus kommer med 3 par ørepropper og 3 skumpuder, der gør høretelefonerne utrolig komfortable og giver en god pasform – du har sikkert hørt det før, men Rayz Plus excellerer virkelig indenfor komfort! Modellen kan herudover lades op direkte gennem Lightning-stikket, hvor strømmen tages af din telefon, ligesom musikken automatisk stopper, når du tager propperne ud af ørerne. Alle disse smarte detaljer er en selvfølge i denne topmodel fra Pioneer – imponerende!

Pioneer Rayz Plus kunne i virkeligheden sagtens befinde sig længere oppe af listen, og der er ingen tvivl om, at vi slutter utrolig stærkt af i denne høretelefoner test! Rayz Plus leverer en fantastisk lydkvalitet og -komfort, og det er et premium headset, som du helt sikkert ikke vil blive skuffet over. Vi anbefaler dette sæt høretelefoner, der får den sidste plads på vores liste over markedets bedste høretelefoner!

Udvalgte detaljer omkring Pioneer Rayz Plus:

 • Trådløse høretelefoner – kan oplades via Lightning-kabel
 • 3 par ørepropper medfølger
 • Musikken kan kalibreres efter præferencer og omgivelserne
 • Smarte funktioner – HearThru dæmper musikken, når man tiltales; musikken stopper/starter, når du tager ørepropperne ud/sætter dem i
 • Vægt: Kun 5 gram


13. Jaybird X4 høretelefoner

Følger du med i den store tech-verden, så vil du helt sikkert have stødt på netop disse høretelefoner på din vej – Jaybird X4! Disse høretelefoner har opnået stor succes pga. deres fremragende lydkvalitet og exceptionelle pasform, og der er stort set ikke én høretelefoner test, hvor de ikke ligger i top 10. Der er bred enighed om, at dette er et par fantastiske høretelefoner!

Høretelefoner til træning - Jaybird X3 høretelefoner

Se priser og tilbud på Jaybird X4 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Jaybird X4 er en favorit hos de mange testfirmaer, og som ovenstående overblik viser, så er der lutter gode karakterer til disse fantastiske ”fugle”. Både danske og amerikanske testfirmaer har haft høretelefonerne under lup, og bl.a. 4,5/5 stjerner hos Techradar.com og 9/10 stjerner hos TrustedReviews er imponerende resultater, som man bestemt må tage til efterretning!

Trådløse og klar til alskens træning!

Jaybird X4 er særligt design til dig, der lever en aktiv livsstil. Disse høretelefoner er derfor 100 % trådløse og leverer en optimal pasform med ørepropper, der bliver siddende under hele træningen. Her har ”vinge-designet” meget at sige, og de kan udskiftes, således at du får lige nøjagtig den form, der passer bedst til dit øre. Herudover medfølger der tre par ørepropper, hvilket også bidrager til høretelefonernes stabilitet!

Jaybird har meget hurtigt fået en stor skare af fans, og de glæder sig alle over den lange batterilevetid, der lyder på hele 9 timer! Dermed kan du være aktiv i mange timer uden at lade dine høretelefoner op – og når du gør det tager en fuld opladning kun 2,5 timer. Dette placerer Jaybird X4 blandt de bedste trådløse høretelefoner på markedet i test!

Afbalanceret lyd og masser af tilbehør

Jaybird X4 tilsluttes til din smartphone eller computer via Bluetooth, og dermed kan du glæde dig over den fremragende lydkvalitet på alle dine enheder. Lyden er bedre end de to forgængere, og den er utrolig afbalanceret og lækker at lytte til i lang tid af gangen. Herudover kan du selv fintune alt fra bas til diskant i den smarte MySound app, hvor du også kan programmere den indbyggede equalizer, der er placeret direkte i dutten på høretelefonerne!

Med Jaybird X4 får du en hel række af tilbehør med direkte i æsken: En smart bærepose, en klips til tøjet, klemme til at holde styr på ledningen og hele 3 par ørepropper. Dermed kan du få mest muligt ud af dine Jaybirds lige fra starten af. Herudover skal det til sidst nævnes, at Jaybird X4 naturligvis er både støvisoleret og svedsikre, ligesom de kun vejer 18 gram – de er altså perfekte til træning og en aktiv livsstil!

Alt i alt er Jaybird X4 et af de mest hypede par høretelefoner til træningsbrug. De klarer sig fantastisk i høretelefoner test, kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og de får flotte ord med på vejen af forbrugerne. Derfor kan vi heller ikke andet end at inkludere disse mageløse høretelefoner på vores liste – de er et godt køb og bestemt værdige til en 6. plads i vores test!

Udvalgte detaljer omkring Jaybird X4:

 • Støv- og svedsikre – perfekt til alle former for træning
 • Trådløse høretelefoner med 9 timers batteritid
 • Skræddersyet lyd med den smarte MySound app
 • Designet til at have den optimale pasform
 • 5/5 stjerner – Whathifi.com
 • ”Bedst i test” – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com


14. Marshall Headphones Mode EQ

Du kender sikkert allerede ”Marshall”-mærket fra forskellige rock-højtalere og guitarforstærkere, men Marshall Headphones Mode EQ er beviset på, at de også kan lave fantastiske høretelefoner! Dette er det perfekte sæt høretelefoner, hvis du lytter meget til rockmusik – et område, som Marshall virkelig dominerer. God rockmusik skal høres på et sæt Marshall høretelefoner!

Topscorer høretelefoner til rock - Marshall Headphones Mode EQ

Se priser og tilbud på Marshall Headphones Mode EQ her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Marshall Headphones Mode EQ har høstet gode anmeldelser på stribe i høretelefoner test i både ind- og udland og kan bl.a. prale af titlen som topscorer hos danske Lydogbillede.dk. Hvis man skeler til den engelsktalende del af verden, så har disse mageløse høretelefoner også scoret 4/5 stjerner i test hos både Digitaltrends.com og Pcmag.com – alt i alt et sikkert tegn på kvalitet!

Klassisk design og perfekt rockoplevelse

Med et produkt fra Marshall får du altid et klassisk og rocket design, der viser firmaets lange rock-traditioner – og disse høretelefoner er ingen undtagelse! Designet bærer præg af smukke messing-detaljer, hvor det legendariske Marshall logo er printet på begge højtalere, jack-stikket og på volumenkontrollen – der er ingen tvivl om, at du bærer en fyldig rockhistorie i din øregang!

Udover et stilfuldt design, så får du en komfortabel pasform med de 4 medfølgende ørepropper lavet i silikone. Dermed burde høretelefonerne passe perfekt, uanset hvordan din øregang ser ud! Herudover er volumenkontrollen holdt til det minimale, hvilket betyder, at den kun sjældent kommer i vejen, når du er på farten.

Indbygget equalizer giver dig en unik lydoplevelse

Marshall Headphones Mode EQ leverer en fantastisk lydoplevelse, der er meget målrettet rock-genren. Her betyder præcisionen i mellemtone og diskant mere end en overdreven bas, og Marshall har fundet den perfekte balance til et solidt rocknummer. Du skal ikke forvente en god lydoplevelse, hvis du lytter mest til pop eller rap – men hvis du rocker en god luftguitar, så er dette høretelefonerne til dig!

Marshall leverer en anmelderrost, kraftig lyd, der går hånd i hånd med elguitarer og vilde trommer, men du kan dog benytte den indbyggede equalizer til at ændre lyden i den retning, du foretrækker. Du kan f.eks. tilføje mere bas eller en tydeligere diskant, hvilket gør Mode EQ mere alsidig end som så!

Marshalls høretelefoner scorer gode karakterer for design, lyd og pris i høretelefoner tests, og vi kan kun anbefale dette sæt, hvis du elsker rockmusik! Du får en rig lydoplevelse til en særdeles god pris, og designet leder automatisk tankerne tilbage til rockens guldalder. En sikker 2. plads i den store høretelefoner test her på Bedste10.dk!

Udvalgte detaljer omkring Marshall Headphones Mode EQ:

 • Stilsikkert og lækkert Marshall-design
 • Fire medfølgende ørepropper i silikone for perfekt pasform
 • Indbygget equalizer for en personlig lydoplevelse
 • Det perfekte par høretelefoner til rock og lignende genrer
 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Berlingske Tidende
 • Testvinder – Dinside.no

 


15. Plantronics BackBeat Fit træningshøretelefoner

Hvis ledninger og motion ikke går særligt godt i spænd for dit vedkommende, så er Plantronics BackBeat Fit garanteret noget for dig! Lad dig ikke snyde af det lidt spøjse udseende – dette er et par anmelderroste Bluetooth høretelefoner, der giver dig god lydkvalitet og fantastisk komfort under træning; helt uden ledninger, helt uden bekymringer!

Bluetooth, trådløse høretelefoner til træning - Plantronics BackBeat Fit

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Plantronics BackBeat Fit får mange rosende ord med på vejen i høretelefoner test hos flere forskellige testfirmaer, og de er bl.a. kåret som ”Bedste Køb” hos Aktivtræning.dk! I testresultaterne fremhæves det særligt, at pasformen og stabiliteten er i top under selv krævende træning, og dette er altså den perfekte løbemakker til den aktive løber!

Imponerende pasform – fremragende lyd!

Plantronics BackBeat Fit leverer på alle parametre i høretelefoner test, og Aktivtræning.dk var særligt imponerede over den ekstraordinært gode pasform. Modellen kan være svær at få sat rigtigt på første gang, men høretelefonerne er utroligt komfortable, når du efterhånden lærer designet at kende. BackBeat Fit har et godt greb, og de medfølgende ørepropper sørger for, at høretelefonerne bliver, hvor de skal under træning!

Pasform og komfort går altså op i en højere enhed, men det gør lydkvaliteten bestemt også! Uanset hvilken træning du udfører, vil du opleve ”fremragende lyd”, som Aktivtræning.dk kunne konkludere i deres store test. Du får en lydoplevelse i topklasse, der sagtens kan måle sig med kvaliteten af høretelefoner med kabel, og dermed kan du tage din træning til helt nye højder!

Plantronics BackBeat Fit kan kobles til alle dine Bluetooth enheder og smartphones, men du får klart den bedste oplevelse med Apples iPhones. Her får du nemlig mulighed for at se resterende batteritid direkte på telefonen, hvilket er utrolig smart. Du vil dog sjældent opleve at løbe tør for strøm, da batteritiden er hele 7 timer – det kan omregnes til mange kilometer i den danske natur!

Plantronics fantastiske høretelefoner er perfekte til dig, der leder efter et par trådløse høretelefoner, der kan understøtte dine mange træningsbehov. Du får alt i alt en god lydoplevelse, og høretelefonerne bliver på dit hoved næsten uanset hvilke aktiviteter, du foretager dig! Vi er helt enige med f.eks. Aktivtræning.dk: Dette er et af de bedste køb, hvis du vil have høretelefoner til din træning!

Udvalgte detaljer omkring Plantronics BackBeat Fit:

 • Attraktiv pris i forhold til konkurrenterne
 • Fantastisk pasform og god stabilitet under træning
 • Hele 7 timers batterilevetid
 • Fungerer sammen med alle Bluetooth enheder – dog bedst med iPhones
 • Kanon lydkvalitet
 • Specielt anbefalet – Lydogbillede.dk
 • Topscorer – Whathifi.com


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


BOOM by Miiego Anc

BOOM by Miiego Anc

BOOM Miiego Anc har fået 4 ud af 5 stjerner hos Headphonecheck.com.

Fokus på musikken

Hvad er Anc? Anc er aktiv støjreducering. Med Anc får du fuldstændig fokus på musikken, og alt andet lyd omkring dig reduceres. BOOM har vundet flere priser, og denne udgave er med yderligere en funktion, som er Anc. Dette er særligt anvendeligt, når du gerne vil træne, koncentrere dig om arbejde på en larmende arbejdsplads, eller bare gerne vil være i din helt egen verden. 

Ørepuderne er udskiftelige, og de kan vaskes, hvilket er praktisk, hvis du træner med dem. MESH-materialet er anvendeligt til træningen, da de også køler dine ører. 

Lang batterilevetid og høj kvalitet

Alt efter om du har Anc funktionen slået til, kan høretelefonerne holde fra 22-80 timer. Dette vil gøre, at du aldrig skal bekymre dig om, om der nu er batteri nok på. De vil holde til enhver aktivitet og enhver rejse! 

Miiego er et populært mærke, som laver gode høretelefoner, og dermed er du sikret en god kvalitet. Denne udgave er for dig, der gerne vil have de mest lydtætte som overhovedet muligt. 

Udvalgte specifikationer om BOOM Miiego Anc

 • Producent: Miiego
 • Udskiftelige ørepuder
 • Vaskbare ørepuder
 • Trådløs rækkevidde: 15 meter
 • Musiktid: 22 timer (Anc on + music on), 36 timer (Anc off + music on), 80 timer (Anc on + music off)
 • Vægt: 287 gram
 • Batteriindikator på Iphone + iOS
 • Bluetooth: 5.0
 • Støjreducering
 • Frekvens: 2.402-2.480GHz
 • Frekvens svar: 20Hz-20kHz
 • Batterispænding: 3.7 volt
 • Trådløs eller kabel

Beyerdynamic iDX 120 iE

Bemærk venligst: Her hos Bedste10 tester vi ikke selv produkterne – vi giver dig blot et overskueligt overblik baseret på testresultater fra en række grundige og uvildige testfirmaer. Dermed finder du lettere frem til nogle af de bedste høretelefoner på markedet – vi har klaret al den besværlige og tidskrævende research for dig!

Helt i top på vores liste over markedets bedste høretelefoner finder vi dette fantastiske par fra Beyerdynamic! Beyerdynamic iDX giver dig en letvægtsoplevelse med materialer af utrolig høj kvalitet til en pris, som holder sig på den rimelige side af skalaen – og du får frem for alt en god lydoplevelse, der sætter standard høretelefonerne fuldstændig til vægs!

Beyerdynamic iDX 120 iE høretelefoner

Beyerdynamic iDX er blevet rost til skyerne i diverse høretelefoner tests landet over, og sættet er bl.a. blevet kåret til Bedste Køb hos den anerkendte side Lydogbillede.dk. Herudover blev netop disse høretelefoner også anbefalet efter Jyllands Postens store test af høretelefoner, og der er altså tale om anmelderroste høretelefoner, der er meget mere værd, end prisen egentlig antyder!

Gennemtænkt design og komfortable ørepropper

Beyerdynamic iDX er egentlig en virksomhed, der er specialiseret i at lave fantastiske kabler, men for to år siden forsøgte de at give sig i kast med høretelefoner i stedet – og det gør de særdeles godt! Designet af høretelefonerne får stor ros for at være gennemtænkt og flot, og det benytter bl.a. kompositmateriale fra flyindustrien og kevlar-forstærkede ledninger, der kan holde til alt, hvad du kaster i hovedet på dem!

Udover den fantastiske robusthed, så gør designet Beyerdynamic iDX til et par letvægtshøretelefoner, som du næsten ikke kan mærke, at du har på. Ledningen snor sig aldrig takket være den flade gummibelægning, der hele tiden holder dem i skak. Der følger hele 7 sæt ørepropper med i pakken, og dette sikrer maksimal komfort uanset hvilke ører, du måtte være i besiddelse af! Propperne er udført i skum og silikone, der er bløde og venlige materialer for ørerne.

Designet gennemføres med gode, solide knapper på ledningen, der gør det utrolig let at besvare opkald eller skifte rundt i musikken, mens du er på farten. Den indbyggede 360-graders mikrofon fungerer helt, som den skal, og lyden går krystalklart igennem i selv støjende omgivelser!

Fantastisk, afbalanceret lyd for en all-round oplevelse!

Design og komfort er naturligvis ikke alt, når det kommer til høretelefoner, og heldigvis leverer Beyerdynamic iDX også en super afbalanceret lyd, der passer til alle typer af musik! Gengivelsen af musikken sker helt uden at farve lydbilledet, og du får både solid bas og en lækker diskant, der hverken mudrer musikken eller gør den skinger. Dermed kan du lytte til din favoritgenre i mange timer uden at blive træt i hovedet!

Alt i alt er der ingen tvivl om, at Beyerdynamic iDX har fået et godt tag på design og udvikling af høretelefoner. Beyerdynamic iDX-modellen klarer sig fantastisk i test, og det er et par høretelefoner, som du trygt kan sætte din lid til på lange flyrejser eller på den daglige cykeltur – en klar nr. 1 i vores store høretelefoner test!

Udvalgte detaljer omkring Beyerdynamic iDX:

 • Fremstillet i moderne letvægtsmaterialer
 • God pris – fantastisk ydelse
 • Syv medfølgende sæt ørepropper for maksimal komfort
 • Gummibelagt, flad ledning der aldrig snor sig
 • Afbalanceret lyd – passer til enhver musikgenre
 • Brugervenligt, solidt knappanel
 • Topscorer – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – digitaltrends.com
 • 4/5 stjerner – pcmag.com

 


 

Vi håber, at du har nydt at læse vores omfattende høretelefoner test, og at du måske er blevet klogere på valget af dine kommende livsledsagere! Det har været en udsøgt fornøjelse at gennemgå alle de mange testresultater for dig, og vi er også selv blevet meget klogere på markedets bedste høretelefoner – Mange tak, fordi du læste med!

Se vores artikel om: Høreværn med bluetooth – oversigt over de bedste modeller på markedet 

Læs også: Oversigt: De bedste mobilcover i test på markedet lige nu.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

iForm

iForm er skandinaviens største hjemmeside, der guider læserne til motion og kost. På hjemmesiden kan brugerne finde opskrifter, tips og tests, så de kan finde de rette produkter til træningen. 

Eksperterne fra iForms høretelefontest har testet Miiego Boom Over Ear. Ekspertpanelet har bedømt hovedtelefonerne ud fra design, brugervenlighed, lydkvalitet og pris. Miiego Boom Over Ear bliver kåret som testvinder i kategorien over-ear. Eksperterne fremhæver, at Boom Over Ear er lavet i et klassisk design, og brugervenligheden og lydkvaliteten er i top.  

Du kan se testen her

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Eksperterne har blandt andet testet Bose Soundsport Wireless Headphones. De har bedømt produktet ud fra lyd, brugervenlighed, bluetooth, batteri og holdbarhed. Bose Soundsport bliver kåret som bedst i test med en score på 73 ud af 100. Ekspertpanelet fremhæver, at produktet ikke indeholder uønsket kemi. De er også glade for lyden, holdbarheden og brugervenligheden. 

Testen er udført den: 29 november 2019

Du kan se testen her

Lydogbillede.dk

Lyd og Billede er nordens største database, hvor brugerne kan læse tests om produkter indenfor lyd og billede. Journalisterne fra Lyd og billede har gennem flere år oparbejdet erfaring indenfor forbrugerelektronik, så de kan guide forbrugerne. 

Journalisten fra Lyd og Billede har blandt andet testet Sony MDR-EX650AP og Beats by Dre Beatsx. Sony MDR bliver kåret som testvinder. Journalisten fremhæver, at høretelefonerne giver en luksusfølelse. Både byggekvaliteten og lydkvaliteten er i top. 

Anmeldelsen er udført den: 11 marts 2016

Du kan se anmeldelsen her

Journalisten giver Beats by Dre Beatsx en special anbefaling. Han fremhæver, at høretelefonerne har en god lydkvalitet, og de er hurtige til at oplade.

Anmeldelsen er udført den: 26 juni 2017

Du kan se anmeldelsen her

What Hi-Fi

What Hi-Fi er et magasin, der udgiver anmeldelser, tests, nyheder og tips indenfor Hi-Fi. Magasinet guider brugerne til at finde teknologi-produkter ved at fremhæve fordele og ulemper ved produkterne. 

Eksperterne fra What Hi-Fi har anmeldt Sony MDR-EX650AP. I anmeldelsen lægger eksperterne vægt på design og udførelse. Høretelefonerne fra Sony bliver kåret som årets produkt 2014 i testen. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er meget komfortable og sidder godt. De konkluderer, at der stort set ikke er nogle ulemper ved produktet.  

Anmeldelsen er udført: 2014

Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Techradar er et britisk magasin, der fokuserer på teknologi. Magasinet deler nyheder og anmeldelser af tech-produkter, som skal guide forbrugerne til at købe tech-produkter.

Det britiske magasin har testet BeatX og Jaybird x4. Produkterne er blevet anmeldt ud fra kriterier som pris, design, udførelse og batteri. BeatX får en samlet god bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er komfortable og hurtige til at lade op. 

Anmeldelsen er udført: 2020

Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne er også glade for Jaybird X4, som får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver lyden, komforten og lydjusteringen ved høretelefonerne.

Anmeldelsen er udført: 2019

Du kan se anmeldelsen her

Macworld

Macworld er en hjemmeside, der er dedikeret til at give Apple-brugere tips og viden om Apple-produkter. På hjemmesiden kan brugerne finde anmeldelser og tests af forskellige Apple-produkter. 

Eksperterne fra Macworld har testet BeatsX med fokus på pris, design og lydkvalitet. Høretelefonerne får en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er lavet i et stilfuldt design. De fremhæver også høretelefonernes pasform, som passer perfekt i ørene.

Anmeldelsen er udført den: 16 august 2018

Du kan se anmeldelsen her

Altomdata.dk

Alt om DATA er et dansk it-magasin, som har mere end 30 års erfaring med at teste it-produkter. På hjemmesiden finder brugerne nyheder og tests om forskellige it-produkter.

Eksperterne på Alt om DATA har anmeldt Pioneer Rayz Plus. De har anmeldt produktet ud fra kriterier som batteri, komfort, udførelse og funktioner. Høretelefonerne fra Pioneer får en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fremhæver, at høretelefonerne er udstyret med noise cancelling og HearThru. Det er derfor muligt at høre trafikken, selvom du løber med høretelefonerne i ørene. 

Anmeldelsen er udført den: 17 november 2017

Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews blev grundlagt i 2004 med målet om at give læsere gennemarbejdet og objektiv information om it-produkter. På Trustedreviews finder du ekspertanmeldelser og nyheder om forskellige it-produkter.

Eksperten fra Trustedreviews har anmeldt Jaybird X4 med fokus på design og lydkvalitet. Høretelefonerne får en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. Eksperten fremhæver, at høretelefonerne er komfortable, gode til sportsbrug og er bygget i en god kvalitet. Eksperten konkluderer, at Jaybird X4 er gode til sportsudøveren, der er på udkig efter høretelefoner til en skarp pris.    

Anmeldelsen er udført den: 18 oktober 2018

Du kan se anmeldelsen her

Digitaltrends.com

Digital trends er en hjemmeside, som publicerer it-nyheder, anmeldelser, guider og beskrivende videoer. Anmeldelserne og artiklerne skal hjælpe brugerne med at finde it-produkter, som passer til deres ønsker og behov. 

Eksperten fra Digital trends har anmeldt Marshall mode EQ. I anmeldelsen har eksperten haft fokus på design, lydkvalitet, funktioner og komfort. Høretelefonerne fra Marshall får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperten fremhæver, at høretelefonerne har en kraftfuld lyd. Den flotte æstetik og komforten bliver også fremhævet. 

Anmeldelsen er udført den: 1 februar 2015

Du kan se anmeldelsen her

PCmag.com

PCmag er en førende autoritet indenfor teknologi. Hjemmesiden producerer selvstændige anmeldelser af de nyeste produkter og servicer. PCmags eksperter guider brugerne til it-produkter, der passer til deres behov.  

En af eksperterne fra PCmag har anmeldt Marshall Mode EQ. I anmeldelsen har eksperten fokuseret på designet og ydeevne. Høretelefonerne fra Marshall får en samlet score på 4 ud af 5 med titlen ”excellent”. Eksperten fremhæver, at Marhsall Mode EQ leverer en velbalanceret lyd med en bas-boosting knap, hvis du ønsker mere bas i høretelefonerne.  

Anmeldelsen er udført den: 28 januar 2015

Du kan se anmeldelsen her

Aktiv Træning

Aktiv Træning er et dansk livsstilsmagasin til brugere med en aktiv hverdag. På livsstilsmagasinet finder brugerne information om motion, kost og beregnere. Magasinet skriver også tests af forskelligt udstyr til træningen. 

Testpanelet hos Aktiv Træning har testet og anmeldt Platronics BackBeat Fit. Eksperterne har testet høretelefonerne med fokus på komfort, lydkvalitet, brugervenlighed og funktioner. Høretelefonerne får en bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Eksperterne er glade for den gode lyd, den nemme opsætning og komforten. De nævner dog også, at der er for få EQ-indstillinger på høretelefonerne.  

Anmeldelsen er udført den: 31 januar 2020

Du kan se anmeldelsen her

Headphonecheck

Headphonecheck er et onlinemagasin, der tester og anmelder høretelefoner. På hjemmesiden kan brugerne læse om høretelefonernes forskellige specifikationer. Musikere, journalister og teknikere med audio-ekspertise guider brugerne til de rette høretelefoner.

Testpanelet fra headphonecheck har anmeldt Miiego Boom Anc med fokus på teknologi, funktioner, lydkvalitet og hverdagsbrug. Høretelefonerne får en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at brugerne får god kvalitet til pengene. Eksperterne er også tilfredse med lydkvaliteten og brugervenligheden, og de anbefaler høretelefonerne til træning.    

Anmeldelsen er udført: 2020

Du kan se anmeldelsen her

Jyllands-Posten

Jyllands-Posten er et dansk nyhedsmedie, som i dag både eksisterer digitalt og som print. På Jyllands-Posten finder du også anmeldelser af forskellige produkter. Anmeldelserne skal guide læserne til de rette produkter. 

Jyllands-Postens journalist indenfor lyd og billede har skrevet en anmeldelse af Beyerdynamic IDX 120 IE. Anmeldelsen har fokus på høretelefonernes funktioner. Journalisten fremhæver, at høretelefonerne fra Beyerdinamic kommer med et udskifteligt kabel. Det giver brugeren mulighed for at vælge den længde på kablet, som passer bedst. Journalisten skriver også, at der medfølger 7 sæt ørepropper med til høretelefonerne. 

Anmeldelsen er udført den: 23 april 2014

Du kan se anmeldelsen her

FAQ

🧐 Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe høretelefoner?

Når du skal købe dig et par nye høretelefoner, så bør du være opmærksom på, hvad dine behov er. Der er både in-ear og over-ear høretelefoner, såvel som at de fås med og uden ledning. Derfor er det en rigtig god ide at overveje, hvad du har brug for.

🤓 Hvilken slags høretelefoner er bedst?

Der er ikke én type høretelefoner, som er bedst. Det afhænger fuldstændig af personlige præferencer, såvel som hvad høretelefonerne skal bruges til. For eksempel er ledningsfrie, in-ear høretelefoner gode til motion, imens over-ear høretelefoner er langt bedre til at nyde musik på pga. af deres ofte gode lydkvalitet.

🤔 Hvordan vælger jeg de rigtige høretelefoner?

Den bedste måde at sikre dig på, at du har valgt de rigtige høretelefoner, er ved grundigt at overveje, hvad dine behov er. De forskellige modeller af høretelefoner egner sig hver især bedst til nogle forskellige aktiviteter, hvormed du bør vælge den type, som passer bedst til dit brugsformål.

Denne side er anmeldt af: Magnus S. Kristoffersen Rating 10/10