Skrevet d. 25. januar 2019 af Lars Jespersen

Høretelefoner test 2019 | Her er de bedste!

Test af høretelefoner – Vores guide til markedets bedste!

Høretelefonerne er blevet en helt central del af vores moderne liv. Vi bruger dem til at høre musik, snakke i telefon og til at skabe os selv et åndehul i en travl hverdag, hvor vi bare kan være helt os selv. Denne evne er der ikke mange andre gadgets, der kan prale af at have, og netop derfor er høretelefonerne én af de første ting i tasken hos rigtig mange danskere.

Markedet for høretelefoner er enormt, og der dukker nye modeller op stort set hver eneste uge – alle med forskellige tiltag og designs, der skal adskille dem fra resten af markedet. Høretelefoner fås i mange forskellige former og farver, kvaliteten er meget varierende, og de kommer skiftevis på tilbud hos de mange elektronikforhandlere i landet. Af netop denne grund kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilke høretelefoner der egentlig er de bedste på markedet – dette overblik vil vi gerne forsøge at give dig her!

For at give dig det det bedst mulige overblik, har vi indsamlet og gennemgået utallige tests af høretelefoner fra nogle af de mest anerkendte testpaneler i både ind- og udland. Vi har kigget alle de mange testresultater igennem for at finde frem til markedets 9 bedste in-ear høretelefoner, som vi vil præsentere én efter én for dig i artiklen herunder. Dermed guider vi dig sikkert gennem den massive jungle af høretelefoner på markedet, så du kan vælge dit favorit par blandt de bedste høretelefoner på markedet!

Bedste høretelefonerTestvinderSet hos: 
1) Beyerdynamic iDX 120 iETestvinderProshop.dkLÆS MERE
2) Marshall HeadphonesTestvinderProshop.dkLÆS MERE
3) Bose SoundSportTestvinderWupti.comLÆS MERE
4) Plantronics BackBeatTopscorerWupti.comLÆS MERE
5) Sony MDR-EX650APTopscorerWupti.comLÆS MERE
6) Jaybird X4TopscorerProshop.dkLÆS MERE
7) Sennheiser CXTestvinderWupti.comLÆS MERE
8) Beats by DreTopscorerDustin HomeLÆS MERE
9) Pioneer Rayz PlusTopscorerWupti.comLÆS MERE

I vores artikel har vi haft fokus på høretelefoner i forskellige prisklasser, der alle excellerer i høretelefoner test, hvor kategorierne pris, lydkvalitet og komfort har vægtet klart højest. Vi har sørget for en grundig gennemgang af testresultaterne fra mange forskellige testpaneler, således at du står tilbage med en liste over de bedste høretelefoner i test. Læs mere i vores artikel herunder!

I denne artikel giver vi dig:

 • Et klart og overskueligt overblik over markedets 9 bedste in-ear høretelefoner i test
 • Henvisninger og kommentarer til de forskellige testfirmaer, der har testet de valgte høretelefoner

Bemærk venligst: Her hos Bedste10 tester vi ikke selv produkterne – vi giver dig blot et overskueligt overblik baseret på testresultater fra en række grundige og uvildige testfirmaer. Dermed finder du lettere frem til nogle af de bedste høretelefoner på markedet – vi har klaret al den besværlige og tidskrævende research for dig!


1. Beyerdynamic iDX 120 iE

 • Anbefalet – Jyllands Posten
 • Kåret til “Bedste Køb” – Lydogbillede.dk

Helt i top på vores liste over markedets bedste høretelefoner finder vi dette fantastiske par fra Beyerdynamic! Beyerdynamic iDX giver dig en letvægtsoplevelse med materialer af utrolig høj kvalitet til en pris, som holder sig på den rimelige side af skalaen – og du får frem for alt en god lydoplevelse, der sætter standard høretelefonerne fuldstændig til vægs!

Beyerdynamic iDX 120 iE høretelefoner

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
853,00 882,00 Til butik →

Beyerdynamic iDX er blevet rost til skyerne i diverse høretelefoner tests landet over, og sættet er bl.a. blevet kåret til Bedste Køb hos den anerkendte side Lydogbillede.dk. Herudover blev netop disse høretelefoner også anbefalet efter Jyllands Postens store test af høretelefoner, og der er altså tale om anmelderroste høretelefoner, der er meget mere værd, end prisen egentlig antyder!

Gennemtænkt design og komfortable ørepropper

Beyerdynamic iDX er egentlig en virksomhed, der er specialiseret i at lave fantastiske kabler, men for to år siden forsøgte de at give sig i kast med høretelefoner i stedet – og det gør de særdeles godt! Designet af høretelefonerne får stor ros for at være gennemtænkt og flot, og det benytter bl.a. kompositmateriale fra flyindustrien og kevlar-forstærkede ledninger, der kan holde til alt, hvad du kaster i hovedet på dem!

Udover den fantastiske robusthed, så gør designet Beyerdynamic iDX til et par letvægtshøretelefoner, som du næsten ikke kan mærke, at du har på. Ledningen snor sig aldrig takket være den flade gummibelægning, der hele tiden holder dem i skak. Der følger hele 7 sæt ørepropper med i pakken, og dette sikrer maksimal komfort uanset hvilke ører, du måtte være i besiddelse af! Propperne er udført i skum og silikone, der er bløde og venlige materialer for ørerne.

Designet gennemføres med gode, solide knapper på ledningen, der gør det utrolig let at besvare opkald eller skifte rundt i musikken, mens du er på farten. Den indbyggede 360-graders mikrofon fungerer helt, som den skal, og lyden går krystalklart igennem i selv støjende omgivelser!

Fantastisk, afbalanceret lyd for en all-round oplevelse!

Design og komfort er naturligvis ikke alt, når det kommer til høretelefoner, og heldigvis leverer Beyerdynamic iDX også en super afbalanceret lyd, der passer til alle typer af musik! Gengivelsen af musikken sker helt uden at farve lydbilledet, og du får både solid bas og en lækker diskant, der hverken mudrer musikken eller gør den skinger. Dermed kan du lytte til din favoritgenre i mange timer uden at blive træt i hovedet!

Alt i alt er der ingen tvivl om, at Beyerdynamic iDX har fået et godt tag på design og udvikling af høretelefoner. Beyerdynamic iDX-modellen klarer sig fantastisk i test, og det er et par høretelefoner, som du trygt kan sætte din lid til på lange flyrejser eller på den daglige cykeltur – en klar nr. 1 i vores store høretelefoner test!

Udvalgte detaljer omkring Beyerdynamic iDX:

 • Fremstillet i moderne letvægtsmaterialer
 • God pris – fantastisk ydelse
 • Syv medfølgende sæt ørepropper for maksimal komfort
 • Gummibelagt, flad ledning der aldrig snor sig
 • Afbalanceret lyd – passer til enhver musikgenre
 • Brugervenligt, solidt knappanel

2. Marshall Headphones Mode EQ

 • Topscorer – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – digitaltrends.com
 • 4/5 stjerner – pcmag.com

Du kender sikkert allerede ”Marshall”-mærket fra forskellige rock-højtalere og guitarforstærkere, men Marshall Headphones Mode EQ er beviset på, at de også kan lave fantastiske høretelefoner! Dette er det perfekte sæt høretelefoner, hvis du lytter meget til rockmusik – et område, som Marshall virkelig dominerer. God rockmusik skal høres på et sæt Marshall høretelefoner!

Topscorer høretelefoner til rock - Marshall Headphones Mode EQ

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
379,00 408,00 Til butik →
425,00 425,00 Til butik →

Marshall Headphones Mode EQ har høstet gode anmeldelser på stribe i høretelefoner test i både ind- og udland og kan bl.a. prale af titlen som topscorer hos danske Lydogbillede.dk. Hvis man skeler til den engelsktalende del af verden, så har disse mageløse høretelefoner også scoret 4/5 stjerner i test hos både Digitaltrends.com og Pcmag.com – alt i alt et sikkert tegn på kvalitet!

Klassisk design og perfekt rockoplevelse

Med et produkt fra Marshall får du altid et klassisk og rocket design, der viser firmaets lange rock-traditioner – og disse høretelefoner er ingen undtagelse! Designet bærer præg af smukke messing-detaljer, hvor det legendariske Marshall logo er printet på begge højtalere, jack-stikket og på volumenkontrollen – der er ingen tvivl om, at du bærer en fyldig rockhistorie i din øregang!

Udover et stilfuldt design, så får du en komfortabel pasform med de 4 medfølgende ørepropper lavet i silikone. Dermed burde høretelefonerne passe perfekt, uanset hvordan din øregang ser ud! Herudover er volumenkontrollen holdt til det minimale, hvilket betyder, at den kun sjældent kommer i vejen, når du er på farten.

Indbygget equalizer giver dig en unik lydoplevelse

Marshall Headphones Mode EQ leverer en fantastisk lydoplevelse, der er meget målrettet rock-genren. Her betyder præcisionen i mellemtone og diskant mere end en overdreven bas, og Marshall har fundet den perfekte balance til et solidt rocknummer. Du skal ikke forvente en god lydoplevelse, hvis du lytter mest til pop eller rap – men hvis du rocker en god luftguitar, så er dette høretelefonerne til dig!

Marshall leverer en anmelderrost, kraftig lyd, der går hånd i hånd med elguitarer og vilde trommer, men du kan dog benytte den indbyggede equalizer til at ændre lyden i den retning, du foretrækker. Du kan f.eks. tilføje mere bas eller en tydeligere diskant, hvilket gør Mode EQ mere alsidig end som så!

Marshalls høretelefoner scorer gode karakterer for design, lyd og pris i høretelefoner tests, og vi kan kun anbefale dette sæt, hvis du elsker rockmusik! Du får en rig lydoplevelse til en særdeles god pris, og designet leder automatisk tankerne tilbage til rockens guldalder. En sikker 2. plads i den store høretelefoner test her på Bedste10.dk!

Udvalgte detaljer omkring Marshall Headphones Mode EQ:

 • Stilsikkert og lækkert Marshall-design
 • Fire medfølgende ørepropper i silikone for perfekt pasform
 • Indbygget equalizer for en personlig lydoplevelse
 • Det perfekte par høretelefoner til rock og lignende genrer

3. Bose SoundSport In-Ear

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Berlingske Tidende
 • Testvinder – Dinside.no

Hvis du søger efter den perfekte lyd, når du udøver den sport, du elsker, så vil Bose SoundSport In-Ear være det perfekte sæt høretelefoner til dig! Det er ikke en billig model, men du får fantastisk lyd og et praktisk design, der er perfekt til løb og cykling – og så er det en testvindende model på tværs af mange forskellige høretelefoner tests på markedet!

Høretelefoner testvinder - Bose SoundSport In-Ear

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.208,00 1.208,00 Til butik →

Bose SoundSport In-Ear høster topkarakterer indenfor alle kategorier, når man ser på testresultaterne fra både Tænk, Berlingske Tidende og Dinside.no – og disse høretelefoner er da også kåret som testvinder hos alle de nævnte testfirmaer! Denne titel er særlig speciel i Tænks omfattende test, hvor Bose endte øverst på listen blandt hele 33 inkluderede in-ear høretelefoner – der er altså kvalitet for alle pengene, hvis du vælger dette sæt høretelefoner!

Mageløs lydoplevelse og fantastisk bærekomfort

Bose har altid været kendt for deres imponerende lydoplevelse, som konkurrenterne simpelthen ikke når til haserne, og netop denne feature roses også i test hos Berlingske Tidende. På trods af det markerede fokus på sport, så leverer SoundSport et brilliant lydbillede, der fungerer perfekt til alle musikgenrer. Selvom du sikkert primært hører musik med god bas under træning, så lyder selv klassisk- og jazzmusik som en drøm med disse høretelefoner i ørerne!

Den perfekte lydoplevelse bakkes op af et design, der er perfekt optimeret til sport og bevægelse. Her betyder ”flyvevingerne” rundt om ørepropperne f.eks., at SoundSport giver dig den perfekte pasform og optimale bærekomfort ved selv hård træning og skarpe bevægelser. Herudover er konstruktionen naturligvis både sved- og vandafvisende – dine høretelefoner bliver ikke mudrede i lyden, selvom du sveder meget!

Netop den ovenstående bærekomfort har udløst stor begejstring iblandt Tænks testpanel, der også fremhæver høretelefonernes begrænsede lydlækage til omgivelserne som én af de helt fantastiske detaljer. Du kan roligt bruge dette sæt høretelefoner ved selv høj lydstyrke i dit lokale fitnesscenter – det er kun de nærmeste, der kan høre din kærlighed til Justin Bieber og One Direction!

Bose leverer altid høretelefoner af høj kvalitet, og SoundSport In-Ear vil bestemt ikke skuffe dig på hverken kvaliteten af design eller lyd! Hvis du går op i din træning og kan lide at høre din yndlingsmusik imens, så er dette par fra Bose lige sagen – den højere pris er godt givet ud på den lange bane. Vi anbefaler helt sikkert Bose SoundSport In-Ear, der klarer sig fantastisk i høretelefoner test!

Udvalgte detaljer omkring Bose SoundSport In-Ear:

 • Klar testvinder i kategorien hos flere uvildige testfirmaer
 • Lækker lyd og et sporty design
 • Sved- og vandafvisende konstruktion – designet til sportsudøvere
 • Leverer god lyd til alle musikgenrer

4. Plantronics BackBeat Fit træningshøretelefoner

 • Kåret til “Bedste Køb” – Aktivtræning.dk

Hvis ledninger og motion ikke går særligt godt i spænd for dit vedkommende, så er Plantronics BackBeat Fit garanteret noget for dig! Lad dig ikke snyde af det lidt spøjse udseende – dette er et par anmelderroste Bluetooth høretelefoner, der giver dig god lydkvalitet og fantastisk komfort under træning; helt uden ledninger, helt uden bekymringer!

Bluetooth, trådløse høretelefoner til træning - Plantronics BackBeat Fit

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.208,00 1.208,00 Til butik →

Plantronics BackBeat Fit får mange rosende ord med på vejen i høretelefoner test hos flere forskellige testfirmaer, og de er bl.a. kåret som ”Bedste Køb” hos Aktivtræning.dk! I testresultaterne fremhæves det særligt, at pasformen og stabiliteten er i top under selv krævende træning, og dette er altså den perfekte løbemakker til den aktive løber!

Imponerende pasform – fremragende lyd!

Plantronics BackBeat Fit leverer på alle parametre i høretelefoner test, og Aktivtræning.dk var særligt imponerede over den ekstraordinært gode pasform. Modellen kan være svær at få sat rigtigt på første gang, men høretelefonerne er utroligt komfortable, når du efterhånden lærer designet at kende. BackBeat Fit har et godt greb, og de medfølgende ørepropper sørger for, at høretelefonerne bliver, hvor de skal under træning!

Pasform og komfort går altså op i en højere enhed, men det gør lydkvaliteten bestemt også! Uanset hvilken træning du udfører, vil du opleve ”fremragende lyd”, som Aktivtræning.dk kunne konkludere i deres store test. Du får en lydoplevelse i topklasse, der sagtens kan måle sig med kvaliteten af høretelefoner med kabel, og dermed kan du tage din træning til helt nye højder!

Plantronics BackBeat Fit kan kobles til alle dine Bluetooth enheder og smartphones, men du får klart den bedste oplevelse med Apples iPhones. Her får du nemlig mulighed for at se resterende batteritid direkte på telefonen, hvilket er utrolig smart. Du vil dog sjældent opleve at løbe tør for strøm, da batteritiden er hele 7 timer – det kan omregnes til mange kilometer i den danske natur!

Plantronics fantastiske høretelefoner er perfekte til dig, der leder efter et par trådløse høretelefoner, der kan understøtte dine mange træningsbehov. Du får alt i alt en god lydoplevelse, og høretelefonerne bliver på dit hoved næsten uanset hvilke aktiviteter, du foretager dig! Vi er helt enige med f.eks. Aktivtræning.dk: Dette er et af de bedste køb, hvis du vil have høretelefoner til din træning!

Udvalgte detaljer omkring Plantronics BackBeat Fit:

 • Attraktiv pris i forhold til konkurrenterne
 • Fantastisk pasform og god stabilitet under træning
 • Hele 7 timers batterilevetid
 • Fungerer sammen med alle Bluetooth enheder – dog bedst med iPhones
 • Kanon lydkvalitet

5. Sony MDR-EX650AP

 • Specielt anbefalet – Lydogbillede.dk
 • Topscorer – Whathifi.com

Hvis du leder efter et par eksklusive høretelefoner, der fremstår stilfulde og diskrete på samme tid, så er Sony MDR det perfekte match! Sony er kendt for at skabe høretelefoner af høj kvalitet, og Sony MDR bliver da også rost i diverse høretelefoner tests i ind- og udland. Det simple, men stilfulde design og den fantastiske lydkvalitet bliver særligt fremhævet – dette er et alsidigt sæt høretelefoner!

Sony MDR-EX650AP høretelefoner

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
328,00 328,00 Til butik →
542,00 542,00 Til butik →

Sony MDR har scoret topkarakterer i stort set alle de høretelefoner testresultater, som vi har kunnet komme i nærheden af, og den har også fået stemplet ”Specielt anbefalet” af danske Lydogbillede.dk. I dette spor følger også amerikanske whathifi.com, hvor Sony MDR bliver én af topscorerne i deres omfattende høretelefoner test – kvaliteten fornægter sig ikke!

Elegant og utrolig let design, der bare spiller godt!

Sony MDR bliver utrolig rost for det underspillede, men samtidig utrolig moderne og elegante design, hvor den strømlinede oplevelse er i fokus. Det tekstilbeklædte kabel betyder, at ledningen ikke snører sig sammen, og designet er alt i alt eksklusivt på trods af den megen plastik. Testresultaterne af de uvildige tests antyder da også, at dette er én af de helt store styrker ved netop denne model!

Sony MDR venter dig en fantastisk lydkvalitet med en lyd, der står krystalklart og rent i dine ører. Lyden er skabt med en såkaldt varm gengivelse af bas, der både giver et kick og kan optræde diskret, når dette kræves i musikken. Når du sætter dette sammen med en flot akustisk kvalitet, så har du et samlet lydbillede, som spiller bedre, end prisen antyder!

På trods af alle disse positive attributter, så er én af de lækreste ting ved netop dette par høretelefoner, at de kun vejer 18 gram. Dette gør dem utrolig transportable, og med de to medfølgende sæt ørepropper får du en meget komfortabel oplevelse – du kan sagtens bruge høretelefonerne i flere timer af gangen!

Til sidst er det værd at nævne, at der naturligvis er tre multifunktionelle knapper til lydstyring og opkald, og der er også en mikrofon, der leverer en god samtalekvalitet. Sony MDR høretelefonerne kommer med en flot tilbehørspakke, hvor du får en flyadapter, en transporttaske og et smart rengøringsværktøj. Dermed er du godt klædt på til utallige timer med lækker musik i dine øregange!

Sony MDR er anmelderroste, eksklusive og diskrete på én og samme tid, og hvis du higer efter god lyd i en lækker, samlet pakke, så er dette det perfekte sæt høretelefoner til dig! Prisen er lidt i den høje ende, men kvaliteten er også derefter: Vi tøver ikke med at anbefale den fantastiske Sony MDR-model, og vi kvitterer med en plads som nr. 5 på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Sony MDR:

 • Eksklusivt, men samtidig diskret design
 • Kompatibel med både Apple- og Android-telefoner
 • Tre multifunktionelle knapper – ultimativ kontrol på farten
 • Flyadapter, transporttaske og rengøringsværktøj medfølger

6. Jaybird X4 høretelefoner

 • 5/6 stjerner – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Techradar.com (USA)
 • 9/10 stjerner – Trustedreviews.com (USA)
 • 3/5 stjerner – Whathifi.com (USA)

Følger du med i den store tech-verden, så vil du helt sikkert have stødt på netop disse høretelefoner på din vej – Jaybird X4! Disse høretelefoner har opnået stor succes pga. deres fremragende lydkvalitet og exceptionelle pasform, og der er stort set ikke én høretelefoner test, hvor de ikke ligger i top 10. Der er bred enighed om, at dette er et par fantastiske høretelefoner!

Høretelefoner til træning - Jaybird X3 høretelefoner

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
990,00 1.019,00 Til butik →

Jaybird X4 er en favorit hos de mange testfirmaer, og som ovenstående overblik viser, så er der lutter gode karakterer til disse fantastiske ”fugle”. Både danske og amerikanske testfirmaer har haft høretelefonerne under lup, og bl.a. 4,5/5 stjerner hos Techradar.com og 9/10 stjerner hos TrustedReviews er imponerende resultater, som man bestemt må tage til efterretning!

Trådløse og klar til alskens træning!

Jaybird X4 er særligt design til dig, der lever en aktiv livsstil. Disse høretelefoner er derfor 100 % trådløse og leverer en optimal pasform med ørepropper, der bliver siddende under hele træningen. Her har ”vinge-designet” meget at sige, og de kan udskiftes, således at du får lige nøjagtig den form, der passer bedst til dit øre. Herudover medfølger der tre par ørepropper, hvilket også bidrager til høretelefonernes stabilitet!

Jaybird har meget hurtigt fået en stor skare af fans, og de glæder sig alle over den lange batterilevetid, der lyder på hele 9 timer! Dermed kan du være aktiv i mange timer uden at lade dine høretelefoner op – og når du gør det tager en fuld opladning kun 2,5 timer. Dette placerer Jaybird X4 blandt de bedste trådløse høretelefoner på markedet i test!

Afbalanceret lyd og masser af tilbehør

Jaybird X4 tilsluttes til din smartphone eller computer via Bluetooth, og dermed kan du glæde dig over den fremragende lydkvalitet på alle dine enheder. Lyden er bedre end de to forgængere, og den er utrolig afbalanceret og lækker at lytte til i lang tid af gangen. Herudover kan du selv fintune alt fra bas til diskant i den smarte MySound app, hvor du også kan programmere den indbyggede equalizer, der er placeret direkte i dutten på høretelefonerne!

Med Jaybird X4 får du en hel række af tilbehør med direkte i æsken: En smart bærepose, en klips til tøjet, klemme til at holde styr på ledningen og hele 3 par ørepropper. Dermed kan du få mest muligt ud af dine Jaybirds lige fra starten af. Herudover skal det til sidst nævnes, at Jaybird X4 naturligvis er både støvisoleret og svedsikre, ligesom de kun vejer 18 gram – de er altså perfekte til træning og en aktiv livsstil!

Alt i alt er Jaybird X4 et af de mest hypede par høretelefoner til træningsbrug. De klarer sig fantastisk i høretelefoner test, kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og de får flotte ord med på vejen af forbrugerne. Derfor kan vi heller ikke andet end at inkludere disse mageløse høretelefoner på vores liste – de er et godt køb og bestemt værdige til en 6. plads i vores test!

Udvalgte detaljer omkring Jaybird X4:

 • Støv- og svedsikre – perfekt til alle former for træning
 • Trådløse høretelefoner med 9 timers batteritid
 • Skræddersyet lyd med den smarte MySound app
 • Designet til at have den optimale pasform

7. Sennheiser CX 5.00

 • 5/5 stjerner – Whathifi.com
 • ”Bedst i test” – Lydogbillede.dk
 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com

Hvis du er meget klassisk i dit valg af høretelefoner, og gerne vil have velrenommeret kvalitet, så er CX 3.00-modellen fra etablerede Sennheiser et solidt bud! CX 3.00 er endnu et sæt anmelderroste høretelefoner fra Sennheisers hånd, og det fremhæves i test, hvordan design og lydkvalitet spiller sammen for et mageløst resultat!

Sennheiser CX 3.00

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
677,00 677,00 Til butik →

Sennheiser CX 3.00 har opnået perfekte 5 ud af 5 stjerner i test hos amerikanske Whathifi.com, ligesom den er kåret som ”Bedst i test” hos danske Lydogbillede.dk. Dette vidner om høretelefoner af meget høj kvalitet, og der er faktisk ikke rigtig nogle områder, hvor billedet ændrer sig: Der er topkarakterer på stribe til dette imponerende sæt høretelefoner!

Forbedret lyd og ergonomisk form

Sennheiser CX 3.00 er designet med henblik på at give dig alt indenfor de tre vigtigste parametre: Udseende, lydkvalitet og funktionalitet. Derfor kan denne model først og fremmest prale af stor kompabilitet, der både omfatter Apple, Android og Windows Phone produkter. Herudover får du en filterfri ledning og hele 3 forskellige ørepropper, så både komfort og funktionalitet er helt i top!

Med den forrige model fik Sennheiser lidt kritik for lydkvaliteten i høretelefoner test, men dette er der bestemt rettet op på med CX 3.00! Her får du en renere og mere lækker lyd end de foregående modeller, og bassen er ikke altdominerende, hvilket ellers kan være en tendens for denne type høretelefoner. Dermed kan du nyde din yndlingsmusik uden irriterende afvigelser i kvalitet.

Sennheiser CX 3.00 er utrolig veldesignede, hvilket betyder, at de både ser godt ud, ligesom de har en utrolig god pasform. Denne pasform skyldes den lidt vinklede form, som er kombineret med et ergonomisk design, som passer perfekt til din øregang. Du vil knapt nok bemærke, at du har dine høretelefoner i øret – og med en vægt på kun 16 gram vil du sjældent opleve, at dine ører bliver irriterede!

Til sidst bemærker testfirmaerne, at der ydes to års garanti på disse høretelefoner, hvilket i den grad vidner om Sennheisers kvalitet og serviceniveau. Der medfølger en smart transportæske, hvor du kan have dine ørepropper i, og ledningen har den perfekte længde på 1,2 meter – lang nok til cykelturen, kort nok til at den ikke irriterer, når du ser videoer i sengen!

Sennheiser CX 3.00 er et fantastisk sæt høretelefoner, der får masser af roser med på vejen. Her er der tale om kvalitet fra inderst til yderst fra et velrenommeret firma, og hvis dette tiltaler dig, så kan vi kun anbefale disse høretelefoner. Testresultaterne peger alle på, at dette er et godt køb i den store høretelefoner test!

Udvalgte detaljer omkring Sennheiser CX 3.00:

 • Kompatibilitet med Apple, Android og Windows Phone produkter
 • Filterfri ledning
 • Integreret fjernbetjening på ledning med tre knapper
 • Ergonomiske og vinklede dutter
 • Vægt: Kun 16 gram
 • To års garanti

8. Beats by Dre BeatSX

 • “Specielt anbefalet” – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – Techradar.com (USA)
 • 4,5/5 stjerner – Macworld.com (USA)
 • 7 /10 stjerner – Wired.com (USA)
 • 4/7 stjerner – PcMag (England)

Man kan ikke lave en omfattende høretelefoner test uden også at have et par af de efterhånden ikoniske høretelefoner fra Beats by Dre med på listen! Modellen BeatSX har taget skridtet væk fra øredøvende bas, der ellers har været mærkets store trækplaster, men også Beats helt store bet: Den gode lydkvalitet er nu balanceret og perfekt til alle typer af musik!

Beats by Dre BeatSX - Verdenskendte høretelefoner i test

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
345,00 404,00 Til butik →
1.208,00 1.208,00 Til butik →

Beats by Dre BeatSX får store roser i høretelefoner test i både ind- og udland, og den kan bl.a. prale af titlen som ”Specielt anbefalet” i test hos danske Lydogbillede.dk. Herudover høster netop denne model gode anmeldelser på stribe, når man skeler henover Atlanten, hvor både Techradar.com og Macworld.com kun har flotte ord til overs for dette mageløse sæt høretelefoner!

Kultheadset, som bare leverer!

Beats by Dre har indenfor en årrække opnået kultstatus blandt mange sportsstjerner, og dette trådløse sæt høretelefoner vil helt sikkert også opnå meget stor popularitet. Dette skyldes den utrolig høje byggekvalitet og det imponerende, stilrene design, som næsten er blevet synonym med Beats by Dre. Herudover er en batterilevetid på 8 timer også i den flotte ende af skalaen, hvilket også roses i diverse tests!

Rent lydmæssigt, så har Beats by Dre BeatSX virkelig noget at komme med, og eksperter roser netop den høje lydkvalitet som én af høretelefonernes største kvaliteter. Lyden er afbalanceret, men stadig fyldt med bas, så man ikke glemmer, at det trods alt er et DJ headset, man har i ørerne. Der følger hele 4 par ørepropper og to par vinger med til dette sæt høretelefoner – der er med andre ord garanti for perfekt pasform uanset, hvordan dine ører ser ud!

Beats by Dre BeatSX roses også for det meget balancerede design, hvor elektronik og batteri er placeret i hver sin side af høretelefonerne. Dette bevirker, at dine ører ikke trækkes lidt til den ene eller anden side, hvilket resulterer i høj komfort efter selv mange timers brug. Det trådløse design er gennemført, og den kraveformede ledning distraherer på ingen måde – du bemærker slet ikke, at den er der!

De små detaljer er i vinkel!

Beats by Dre producerer sjældent et billigt sæt høretelefoner, og derfor må man også forvente, at detaljegraden er stor og gennemført; og det er den bestemt ved BeatSX! Der er f.eks. tænkt over hurtig opladning, så dette ikke irriterer i en travl dagligdag, og fjernbetjeningerne er gode og velplacerede på ledningen. Herudover kommer høretelefonerne i hele 4 forskellige farver, så der er noget for enhver smag!

Beats by Dre BeatSX er det perfekte match til dig, der gerne vil have mere bas end gennemsnittet, men som også lytter til andre musikgenrer, hvor bassen helst ikke må overdøve for meget. Det er en komfortabel oplevelse fra start til slut, og med flotte karakterer i høretelefoner test kan vi ikke andet end at placere dette sæt høretelefoner på vores liste!

Udvalgte detaljer omkring Beats by Dre BeatSX:

 • Trådløs – tilkobles via Bluetooth
 • Lang batterilevetid – hele 8 timers brug
 • 4 forskellige ørepropper og 2 sæt vinger medfølger i pakken
 • Ledning med integreret fjernbetjening
 • Medfølgende silikone-etui
 • Vægt: 50 gram

9. Pioneer Rayz Plus

 • “Specielt anbefalet” – Lydogbillede.dk
 • 4/5 stjerner – Altomdata.dk

Sidste sæt høretelefoner på vores liste over markedets bedste er de lækre og stilrene Pioneer Rayz Plus! Disse høretelefoner klarer sig rigtig flot i høretelefoner test, og det fremhæves bl.a., at du får mange smarte funktioner og en rigtig god lydkvalitet, hvis du vælger netop Rayz Plus-modellen. Pioneer er lig med kvalitet, og dette headset er endnu et bevis på dette!

Anmelderroste høretelefoner - Pioneer Rayz Plus

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 Til butik →

Pioneer Rayz Plus har fået rigtig god omtale i test hos både Lydogbillede.dk og Altomdata.dk, hvor førstnævnte endda kårer dette sæt høretelefoner til ”Specielt anbefalet”. Høj kvalitet er ord, som går igen og igen, når man læser testresultaterne, og når både lydkvalitet og komfort er i top, så behøver man i virkeligheden ikke mere!

Smarte funktioner og smart lyd

Pioneer har med Rayz Plus skabt et virkelig gennemtænkt stykke udstyr til dig, der godt kan lide musik. Du får masser af smarte funktioner, der f.eks. gælder den programmerbare Smart Button, som du selv kan programmere til de funktioner, du bruger oftest. Herudover kan du glæde dig over en smart lydoplevelse, der kan kalibreres ved hjælp af den tilhørende app!

Lydkvaliteten er lækker og krystalklar, hvilket i høj grad kan tilskrives den smarte kalibrering, der både bruger dine præferencer og omgivelserne til at skabe perfekt lyd i dine ører. Alt dette sker gennem app’en på din smartphone, hvor den indbyggede equalizer kan tilpasses lige netop til dine præferencer. Herudover dæmpes musikken automatisk med HearThru, når andre folk taler til dig, hvilket er en utrolig lækker detaljer, der roses i test!

Rayz Plus kommer med 3 par ørepropper og 3 skumpuder, der gør høretelefonerne utrolig komfortable og giver en god pasform – du har sikkert hørt det før, men Rayz Plus excellerer virkelig indenfor komfort! Modellen kan herudover lades op direkte gennem Lightning-stikket, hvor strømmen tages af din telefon, ligesom musikken automatisk stopper, når du tager propperne ud af ørerne. Alle disse smarte detaljer er en selvfølge i denne topmodel fra Pioneer – imponerende!

Pioneer Rayz Plus kunne i virkeligheden sagtens befinde sig længere oppe af listen, og der er ingen tvivl om, at vi slutter utrolig stærkt af i denne høretelefoner test! Rayz Plus leverer en fantastisk lydkvalitet og -komfort, og det er et premium headset, som du helt sikkert ikke vil blive skuffet over. Vi anbefaler dette sæt høretelefoner, der får den sidste plads på vores liste over markedets bedste høretelefoner!

Udvalgte detaljer omkring Pioneer Rayz Plus:

 • Trådløse høretelefoner – kan oplades via Lightning-kabel
 • 3 par ørepropper medfølger
 • Musikken kan kalibreres efter præferencer og omgivelserne
 • Smarte funktioner – HearThru dæmper musikken, når man tiltales; musikken stopper/starter, når du tager ørepropperne ud/sætter dem i
 • Vægt: Kun 5 gram

Vi håber, at du har nydt at læse vores omfattende høretelefoner test, og at du måske er blevet klogere på valget af dine kommende livsledsagere! Det har været en udsøgt fornøjelse at gennemgå alle de mange testresultater for dig, og vi er også selv blevet meget klogere på markedets bedste høretelefoner – Mange tak, fordi du læste med!