Bedste gamer headset 2021 – Her er de bedste 9

Sidst opdateret: 28. juli 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

At vælge det rigtige gaming headset har aldrig været nemt. Teknologien udvikler sig hurtigt, og der kommer hele tiden rigtig mange nye bud på kvalificerede headsets, der kan overtage nogle af de tidligere modellers pladser. Det vigtigste ved valget af et gamer headset må unægteligt være lyd og komfort, men som teknologien har udviklet sig, så er lyden efterhånden rigtig god i mange af disse headsets, og man er derfor også begyndt at skue lidt til de mange smarte features og design funktionaliteter, som nogle af disse headset besidder. Denne artikel bliver skrevet på baggrund af undersøgelser og personlige holdninger til, hvad vi mener er det bedste gaming headset – vi vil gennemgå nogle af de tekniske specifikationer på disse headsets, men i sidste ende handler det i bund og grund om, hvilket headset du bedst kan lide.

Headset eller earphones?

Noget af det første, som du bør overveje i forhold til et gaming headset, er, hvorvidt det skal være et decideret headset eller blot nogle gode earphones, som du kender dem fra telefonerne.

Generelt set kan det ikke anbefales at vælge earphones, hvis du gamer rigtig meget, da de ofte ikke kan måle sig med et headset i fuld størrelse, når det kommer til både komfort og lyd. De kan dog være et godt bud på et billigt headset, hvis budgettet ikke rækker til mere, men i så fald bør du vælge nogle earphones, der er lavet med gaming for øje.

Full-size headsets er typisk de bedste, når det kommer til gaming, da et spil kan afhænge af de helt diskrete lyde, der kan være svære at opfange. Lydkvaliteten er som oftest bedst i et full-size headset, og du vil derfor få en meget mere unik oplevelse af spillet, da du virkelig kan fordybe dig fuldstændig i spillet små detaljer. Herudover er et full-size gaming headset meget mere komfortabelt til de lange nætter foran computeren.

Af denne grund har vi herunder samlet en top 9 liste over de bedste gaming headsets, vi har kunnet finde her i 2021 – der må næsten være ét, du kan bruge!

Maskine Vurdering Niveau Set hos
1) Kingston HyperX Cloud Revolver S 10/10 PRO Proshop.dk LÆS MERE
2) SteelSeries Arctis Pro + GameDAC 10/10 PRO Proshop.dk LÆS MERE
3) SteelSeries Arctis Pro Wireless 10/10 PRO Proshop.dk LÆS MERE
4) Chroma Steelseries Arctis 7 10/10 PRO WEBdanes.dk LÆS MERE
5) Logitech G Pro X gamingheadset 8/10 ALLE Proshop.dk LÆS MERE
6) Steelseries Arctis 1 headset 10/10 PRO Proshop.dk LÆS MERE
7) HyperX Cloud 2 10/10 SEMI PRO Proshop.dk LÆS MERE
8) Corsair Gaming Void Pro 10/10 SEMI PRO (Produktet er udgået) LÆS MERE
9) Razer Hammerhead Pro v2 Headset 10/10 PRO Proshop.dk LÆS MERE

 


1. Kingston HyperX Cloud Revolver S – Bedste gaming headset til FPS-spil

Kingston HyperX Cloud Revolver S

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.633,00 DKK

Det er ikke kun mulighed for trådløs tilslutning til computeren, der skal være afgørende for at vælge de bedste høretelefoner til gameren. Der er både praktiske og tekniske detaljer, du skal forholde dig til, når komforten og den digitale kommunikation skal sikres hos ham eller hende, der spiller computer. 

Dette moderne headset fra Kingston er testvinderen hos det engelske testmagasin Techradar.com. Det kåres som ”Editors Choice” af det amerikanske magasin Digitaltrends.com.

I kundeanmeldelser får det 9,3/10 stjerner af ING.com, 8,5/10 stjerner af Cnet.com og 3,5/5 stjerner af Tomsguide.com og PCworld.com.

Derfor anbefaler vi den

 • Høj lydkvalitet (Dolby 7.1 surroundsound)
 • Stor komfort 
 • Støjisolering 

Om

HyperX Cloud Revolver S er det helt perfekte headset for dig, der vil have de bedste vilkår i forbindelse med turneringer og dagligdagens gaming. Høretelefonerne er udstyret med alle de vigtigste og mest betydningsfulde funktioner, som du har brug for til at koncentrere dig og kommunikere med dine holdkammerater. 

Det er lyden og kvaliteten af dette headset, der har enorm betydning for din gaming. Du skal kunne nå at reagere i tide, så du hele tiden kan være et skridt foran fjenden. Du har brug for at kunne høre de mindste detaljer i spillet, så du kan forberede dig på, hvordan du vil reagere. 

Takket være det moderne Dolby 7.1 surroundsound, der fungerer med hele 7 retningsbestemte højtalere, kan du sikre dig at blive opmærksom på alt, der foregår i dit spil.

Den høje lydkvalitet gør også, at du kan bruge HyperX Cloud Revolver S til at høre musik med. 

I fremtiden kommer du ikke til at blive generet af støjende familiemedlemmer eller din puslende roomie. Der er integreret echo og noice cancelling i høretelefonerne, som automatisk filtrerer lyde fra i dine omgivelser. 

Når det kommer til de længerevarende spil og ikke mindst turneringer, må dine høretelefoner ikke være til fysisk gene for dig. De skal sidde tæt og komfortabelt til, så du knap nok bemærker, at du har dem på. 

Høretelefonerne fra Kingston er designet med kraftigt lag af memory foam. Dette reducerer trykket, som helt naturligt vil opstå, når begge høretelefoner slutter sig tæt til om dine ører. 

Det særligt smarte ved HyperX Cloud Revolver S er dets designs med Plug-And-Play format. Dette betyder, at du ikke kommer til at være afhængig af software, når du vil have lydoplevelser i bedste kvalitet. 

Remmen på HyperX Cloud Revolver S er justerbar, så du kan få den til at passe perfekt til dig. 

HyperX Cloud Revolver S vs. markedet

Det er i forbindelse med FPS-spil (”First-Persons Shooter”), at HyperX Cloud Revolver S kommer til sin ret. Headsettets retningsbestemte højtalere (7 styk) kan komme til at afgøre dine spil, når du får surroundsound i bedste kvalitet. Lyden går rent og skarpt igennem, og du vil nemt kunne skelne mellem bastoner og mere lyse lyde. 

Du får derudover en række tilvalgsfunktioner og indstillingsmuligheder omkring lyden i dit headset. Du kan selv vælge, hvilken funktion headsettet skal indstilles til, afhængig af om du gamer, streamer, hører musik eller kommunikerer. 

Udvalgte specifikationer

 • USB-lydkort der forbedrer lydkvaliteten 
 • Aftagelig mikrofon (TeamSpeak- og Discord-certificeret)
 • Elegant og stilrent design 
 • Plug-And-Play format
 • Memoryfoam ørepuder 

2. SteelSeries Arctis Pro + GameDAC – Headset til professional gaming

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.128,00 DKK

Er du på udkig efter et af markedets bedste headset til professionel gaming og e-sport turneringer, er SteelSeries Arctis Pro det helt rette valg. 

Det moderne headset med 360-graders lyd tillader dig at kunne fordybe dig i spil i længere tid á gangen uden at blive forstyrret af dine omgivelser. 

SteelSeries Arctis Pro kåres som ”Editors Choice” af det amerikanske magasin Tomsguide.com. I kunde- og brugeranmeldelser modtager produktet 9/10 stjerner hos Wired.com, 9,2/10 stjerner af IGN.com, 4,5/5 stjerner af det hæderkronede, engelske testmagasin Techradar.com samt 4,5/5 stjerner af Techadvisor.co.uk

Derfor anbefaler vi den

 • Unikt design der skaber maksimal komfort (selv flere timer i træk)
 • Surroundsound
 • ClearCast-mikrofon

Om

På flere områder skiller SteelSeries Arctis Pro sig ud på markedet. Headsettet er udstyret med den bedste mikrofon, der anvendes til gaming høretelefoner – ClearCast. Med 2-vejs kommunikationen kan du bruge headsettet til både gaming og almindelige telefonsamtaler. Takket være førsteklasseslyden på produktet kommer din tale til at gå rent igennem. Dette kan få afgørende betydning, når spændingen i spillene kulminerer, og du afgiver kommandoer til dine holdkammerater, som skal modtages klart og tydeligt.

Det er den nye teknologi med v2.0 surroundsound der gør, at du til enhver tid kan være forberedt på, hvilke farer der lurer lige om hjørnet i dine spil. 

Du kommer til at kunne selektere mellem høje og dybe toner med 360graders lyd, som vil højne dine chancer for at nedlægge fjenderne i din gaming. 

Når du går op i gaming, kommer det dig både praktisk, komfortmæssigt og økonomisk til gode på den lange bane, at du investerer i det nye højkvalitetsudstyr. 

Det gælder ikke mindst køb af headset, der er din kilde til at kommunikere og reagere i tide i hvert et spil. 

SteelSeries Arctis Pro er lavet af de mest modstandsdygtige og slidstærke materialer, der anvendes til høretelefoner. Aluminium og stål sørger for, at du kan komme til at bruge dine høretelefoner i mange år frem. Du kan have dem med dig i tasken, når du tager til turneringer, og de robuste materialer er lette at vedligeholde og rengøre.

Om du bruger dit headset kun til gaming, eller om det også anvendes til streaming, musik og kommunikation, er helt op til dig. Når du hører musik eller ser film, kan du trække mikrofonen tilbage, så den ikke er i vejen. 

Der er tænkt over hver en detalje i udformningen af SteelSeries Arctis Pro. Du kan sætte headsettet til at lyse op i mere end 150 forskellige farver. 

SteelSeries Arctis Pro vs. markedet

Arctis Pro er skabt til at være det bedste headset for professionelle gamere og dig, der deltager i e-sport turneringer. Med støjreduktion, Clear-Cast mikrofon (der anerkendes som den bedste i verden til spil) og det unikke design gør, at du får et headset, som kommer til at give dig glæde, komfort og forbedrede præstationer fremover. 

Udvalgte specifikationer

 • v2.0 surroundsound
 • Gennemført designet i luksusmaterialer 
 • Kompatibel med PS4 og PC
 • Lavet i aluminium og stål
 • Discord certificeret mikrofon 
 • Mere end 150 forskellige farvevalg til oplysning af headset 

3. SteelSeries Arctis Pro Wireless – Bedste og mest slidstærke design

SteelSeries Arctis Pro Wireless

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.628,00 DKK

Vil du have mest kvalitet og værdi for pengene, når du køber gaming headset, skal du forholde dig til materialer og design. Det har stor betydning for mange gamere at kunne tage det uundværlige udstyr med over til venner eller til turneringer. 

SteelSeries Arctis Pro Wireless er et af de mest modstandsdygtige headset, du finder på markedet. 

Det er kåret som ”Editors Choice” af det amerikanske magasin Tomshardware.com. I kundeanmeldelser modtager produktet 4,5/5 stjerner af Techradar.com samt PCmag.com og 7,9/10 stjerner af Rtings.com

Derfor anbefaler vi den

 • Trådløst design 
 • Mange indstillingsmuligheder (der højner både komfort og lydoplevelse)
 • Bluetooth 4.1 forbindelse

Om

Den helt store og betydningsfulde fordel ved at vælge Arctis Pro Wireless er på grund af det trådløse design. Dette giver dig den fleksibilitet og frihed, som du har brug for, når du vil game med maksimal koncentration og fokus.

Du kommer ikke til at blive forstyrret af generende ledninger, der er i vejen for din oplevelse. Med Bluetooth 4.1 forbindelse kan du forbinde dine høretelefoner til din PC, så lyden gengives direkte i headsettet med effektiv respons. Du kan befinde dig op til 12m fra din PC, uden at lyden eller forbindelsen vil blive svækket. 

Der er 360graders lyd i headsettet. Du kan høre hver en lille bevægelse, som en af dine fjender foretager sig i spillet, så du kan nå at reagere i tide og være ekstra opmærksom. 

Med “On-ear betjening” kan du på få sekunder regulere lyden eller ændre volumen, afhængig af dine behov for kommunikation og lydmæssig oplevelse. 

Denne effektive og enkle betjening får stor værdi i forbindelse med turneringer, hvor du skal handle hurtigt. 

Hvor mange andre høretelefoner til gaming har ørepuder, der er lavet med skum og en kunststofbelægning over sig, er der tænkt på din ergonomi og komfort i udviklingen af Arctis Pro Wireless.

Air-Wave ørepuderne er helt unikke af sin slags, og de er lavet med inspiration fra sportstøj. De sørger for, at huden omkring dine ører kan ånde, og at der ikke skabes ubehag fra enten fugt eller kulde. Der er ingen andre høretelefoner, der er udstyret med samme kvalitetsmaterialer på ørepuderne. 

Uanset om du er ny med gaming, eller om du er vant til at deltage i turneringer, kommer det dig til gode, at du ikke oplever fysiske gener med dit headset. 

SteelSeries Arctis Pro Wireless vs. markedet

Det er omtanken i forhold til fleksibilitet og frihed, der gør SteelSeries Arctis Pro Wireless til et oplagt valg for dig, der vil have nogle af de bedste høretelefoner til gaming. På grund af det innovative design med stål og aluminium vejer headsettet ikke meget, og det er således nemt at have med i en taske. 

De hårdføre og modstandsdygtige materialer gør, at du kan få glæde af Artics Pro Wireless i mange år frem. 

Udvalgte specifikationer

 • USB ChatMix dial (styrkeknap der kan bruges til regulering af volumen på lyd)
 • 12m trådløs rækkevidde
 • Aluminiumsbelægning og stålkonstruktion for høj slidstyrke 
 • Lav vægt 
 • Ørepuder med AirWave stof
 • X 2.0 virtuel lyd
 • On-ear betjening

4. Chroma Steelseries Arctis 7

Artics headset

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.449,00 DKK

I klassen lige under de to topmodeller fra Steelseries og Razor finder vi Chroma-headsettet fra Steelseries. Dette er et headset, som med garanti kan dække behovet for de fleste gamere, da det leverer kanon lyd og kommer i et relativt diskret design, der går godt i de fleste sammenhænge.

Lydkvaliteten i Chroma Steelseries Arctis 7 spiller på de helt store tangenter ligesom dens dyrere konkurrenter. Det leverer fuld 7.1 surround sound med to højttalere med 40 mm Neodymium enheder, der er din garanti for stor lyd. Du vil kunne høre hvert et skridt fra dine konkurrenter, og dermed få en stor fordel i kampens hede.

Med Arctis 7 får du alle de klassiske tilslutningsmuligheder, som efterhånden er blevet standard for denne type gaming headsets. Dette gør det muligt at tilslutte headsettet til både computer og diverse konsoller via Bluetooth, AUX-stik og USB-stik. Denne diversitet giver headsettet en fantastisk anvendelighed.

Selve headsettet er bygget utrolig stabilt, og man kan tydeligt mærke den kvalitet, som Steelseries også normalt står for. Arctis 7 vejer ikke så meget og er derfor utrolig komfortabelt at have på hovedet i længere tid af gangen. Selvom det ikke helt når topmodellernes højder, så vil du altså med garanti få en masse gode oplevelser med dette headset!

Til sidst er det også værd at nævne, at mikrofonen i Arctis 7 naturligvis leverer kanon lyd, når du er i diverse videoopkald, og du vil ikke opleve megen forstyrrelse på linjen!

Specifikationer:

 • Lyd: 7.1 Surround Sound
 • Egenskaber: Trådløs op til 12 meter
 • Tilslutning: USB & Single 3.5mm, 4-pols stik via inkl. adapter
 • Frekvens Respons: 20 – 20.000Hz
 • Følsomhed: 98dB
 • Enheder: 40mm m. Neodymium magneter
 • Impedans: 32ohm
 • Driver: Steelseries Engine 3
 • Kablet er aftageligt
 • Vægt: 376g

5. Logitech G Pro X gamingheadset – Gør gaming til en leg

bedste gaming headset

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hvis du er gamer, så kan du sikkert nikke genkendende til, at spilleoplevelsen forbedres med godt udstyr. Her kommer et gamingheadset ind i billedet. 

Logitech G Pro X gamingheadset kan gøre din spilleoplevelse til en leg med dets mange funktioner og dermed fordele. Prisen i forhold til funktioner er i den grad fordelagtig. Headsettet G Pro X fra Logitech indeholder blandt andet 50 mm drivere med 7.1 surroundsound og mikrofon til at gøre dit gaming lettere. De 50 mm drivere

sikrer en præcis gengivelse af hver lyd, hvilket kan bringe dit spil mere til live, og dette vil både gøre sig gældende lige meget, om du spiller, ser film eller hører musik. 

Mikrofonen på dette gamingheadset fra Logitech er aftagelig, enkeltretningsvendt og med den eftertragtede Blue VOICE teknologi. Gamingheadsettet har dermed aftagelige filtre, som får din stemme til at fremstå tydeligere samtidig med, at mikrofonen er designet til at reducere baggrundsstøj. Udover ovennævnte så skal

headsettet forbindes via USB samtidig med, at det har USB-lydkort.

Behageligt gamingheadset

Med Logitech G Pro X gamingheadsettet er du sikret komfort. Headsettet er designet med store og behagelige ørekopper, som sikrer dig komfort, når du sidder og spiller. Headsettets hovedbånd er designet i let men hårdført design i stål med en aluminiumsgaffel. Dette er sikret at holde dit hoved frit for tryk og andre

ubehageligheder og at kunne klare gaming i årevis. Den gode lyd, som headsettet sikrer, er understøttet af ørekoppernes materiale. Dette materiale er memoryskum-polstret kunstlæder og velour, som sikrer god ventilation. 

Ved køb af dette gamingheadset fra Logitech model G Pro X får du en transportpung med i prisen, og det er værd at nævne, at software-download til headsettet kræver internetforbindelse. Det kan i den grad betale sig at tjekke Logitech G Pro X gamingheadsettet ud.


6. Steelseries Arctis 1 headset – smart og let headset til gaming eller hverdag 

Steelseries Arctis 1 headset

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Arctis 1 headsettet fra Steelseries er et utrolig smart headset at bruge til transportabel elektronik. Herunder tales der om telefonen, computeren og spilkonsoller. Grunden til dette er, at headsettet er rigtig godt at bruge, når man skal spille og kommunikere med dem, man spiller med, men det er også rigtig godt at lytte til musik med på mobilen, når man er udenfor.

Headsettet forbindes til apparatet via et kabel. På denne måde er man sikret en perfekt lyd under hele brugen af headsettet. Dette kabel er 3.05 meter langt, så man let kan bevæge sig væk fra en computer i et begrænset omfang for at hente eller nå noget.

Derudover medfølger følgende ledning også ved købet af Arctis 1 headsettet fra Steelseries: Mini-telefon 3.5 mm 4-polet til 2 mini telefoner af 3.5 mm.

Headsettet er udstyret med knapper til bestemmelse af lydstyrke men også til mikrofon til eller lyd fra. Således er headsettet også udstyret med en mikrofon, hvilket gør det utrolig nemt at kommunikere gennem headsettet med en perfekt lyd. Mikrofonen kan sagtens tages af efter behov.

Headsettet er 18.5 cm bredt, 8.71 cm dybt og 18.9 cm højt, og headsettet vejer 288 gram. I og med at headsettet kun vejer 288 gram, er det utroligt let at have på hovedet. Således undgår man nogen unødvendige spændinger om hovedet og trælse hovedpiner. Det er super komfortabelt at have på, da det vejer på lidt, men også fordi der er monteret gode øredele på headsettet.

Farven på det smarte Actis 1 headset er en basic sort. På denne måde får man altså et headset, som uden tøven passer til alt. Det er altså lige meget, hvilket tøj man har på sammen med headsettet, for den sorte går godt med alle farvekombinationer.


7. HyperX Cloud 2

HyperX Cloud 2 gamer headset 2017

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

HyperX Cloud 2 er et helt fjerde eksempel på et headset med fantastisk Hi-Fi lyd til alle gamere derude. Headsettet oser af overskud og er et rigtig fornuftigt match til alle typer af gamere!

HyperX Cloud 2 er et rigtig godt headset til dig, der gerne vil tage din casual gaming til nye og større højder! Du får alle de tilslutningsmuligheder, som du kan have brug for med både USB og AUX-stik, og der medfølger endda et dedikeret lydkort, som du kan få glæde af, hvis du tilslutter headsettet via USB-kablet. Dette er bl.a. med til at gøre lydoplevelsen med HyperX Cloud 2 unik, og uanset om du nakker zombier og elsker lyden af splat, eller om du skal høre konkurrenternes skridt i CS:GO, så vil du ikke blive skuffet med dette headset på hovedet!

Lydkvaliteten er sikret med HyperX Cloud 2s brug af virtuel 7.1 surround sound, der giver dig en fornuftig grad af detalje og lydadskillelse, men som dog ikke helt kan måle sig med den ægte surround sound i de mere professionelle headsets. Det giver dig dog en utrolig fornemmelse af lyde fra alle vinkler, og hvis du går fra et normalt computerheadset, så vil du få en kæmpe positiv overraskelse med HyperX Cloud 2. På grund af dets unikke lyd er dette headset faktisk foretrukket af en del eSport hold i verden, så du vil blande dig lidt med eliten, hvis du vælger dette headset!

Til sidst er headsettet naturligvis komfortabelt at have på hovedet, og der venter dig mange gode timers gaming, hvis du vælger dette headset. HyperX Cloud 2 har både en foret hovedrem og lydisolerende ørekopper, og du vil med garanti føle dig som en professionel fra dag 1 med dette forbløffende gode headset på!

Specifikationer:

 • Driverstørrelse: 53mm
 • Frekvensinterval: 15Hz–25,000 Hz
 • Impedans: 60 Ω
 • Vægt: 320g
 • Kabellængde: 1m + 2m forlængerkabel
 • Tilslutning: single mini stereo jack (3.5 mm) eller USB
 • Mikrofon Frekvensinterval: 50–18,000 Hz
 • Aftagelig mikrofon

8. Corsair Gaming Void Pro

Corsair Gaming Void Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager
Ikke på lager

Corsair Gaming Void Pro er et headset i absolut verdensklasse, og det bliver af mange gamere betragtet som et af de bedste headsets nogensinde. Sådanne roser kommer ikke af sig selv, og der er da heller ingen tvivl om, at Corsair Gaming Void Pro skal være blandt de 6 bedste headsets til gaming!

Corsair Gaming Void Pro leverer krystalklar lyd og understøtter DOLBY 7.1 surround sound systemet, der virkelig bare sparker røv – intet mindre! Lydene bliver gengivet så virkelighedstro, at du befinder dig midt i handlingen, og der er ikke den mindste lille knas eller den mindste lille gren, der kan knække, uden at du hører det tydeligt. Du får serveret lyden på et sølvfad – nøjagtigt sådan som spiludviklerne havde forestillet sig, at din spiloplevelse skulle være!

Det trådløse signal fra Corsair Gaming Void Pro er en verdensklasse 2.4 Ghz forbindelse, der leverer en helt stabil forbindelse uden nogen former for støj på linjen – selvom headsettet er fuldstændig trådløst. Du kan roligt have høje forventninger til Logitech, for det skal nok leve op til dine vildeste forventninger!

Corsair Gaming Void Pro er utrolig komfortable at have på, og det er virkelig lavet i en kvalitet, som du kan mærke lige fra starten af; det er et utrolig holdbart og sikkert design!

Herudover adskiller Corsair Gaming Void Pro sig fra konkurrenterne ved, at det har 3 programmerbare knapper, som du kan linke til lige nøjagtig det, som du ønsker. Det kan være alt fra in-game controls til almindelige headsetfunktioner – verden ligger for dine fødder!

Specifikationer:

 • Forbindelse: Trådløs 2.4 Ghz
 • Tilslutning: USB, trådløs
 • Vægt: 390 g
 • Driverstørrelse: 40mm
 • Surround Sound: 7.1
 • Frekvensinterval: 20 – 20.000 hz
 • Fjernbetjening med volume-kontrol
 • Batteritid: Op til 10 timer
 • Genopladeligt batteri
 • Carbon

 


Vi håber, at vores gennemgang af de 6 bedste headsets fra 2021 har gjort dig lidt klogere på valget af dit næste gaming headset. Uanset om du vælger det ene eller det andet headset, så er du i solide og gode hænder, og der er ingen tvivl om, at de alle vil bidrage til, at du får en bedre spiloplevelse foran skærmen! God fornøjelse!

Se også Gaming Headset Test 2020 – Her er de bedste gamer headsets – Testvinder guide skrevet af forbrugsguiden.dk.

Se vores artikel om: Høreværn med bluetooth – oversigt over de bedste modeller på markedet 

Læs også: PLAYSTATION 4 PÅ AFBETALING: BETINGELSERNE HOS FEM DANSKE FORHANDLERE.


Beskrivelse af tests og kilder

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Techradar.com

Den amerikanske side Techradar.com er et online magasin med fokus på forbrugerprodukter i kategorien teknologi. Techradar.com har artikler med nyheder fra alt, hvad der vedrører teknologi og til produktanmeldelser udført af eksperter. 

Blandt de produkter, som fremgår af sidens test af gaming headsets er følgende tre gamer headsets Kingston HyperX Cloud Revolver S, SteelSeries Arctis Pro og SteelSeries Arctis Pro Wireless. Kingston headsetet kåres på siden til testvinder og de to SteelSeries produkter får 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Dato for anmeldelser: 22. april 2021

Du kan se testen her og anmeldelserne her og her

Digitaltrends 

Det amerikanske magasin Digitaltrends.com er blandt verdens største magasiner indenfor teknologi. Magasinet har til formål at afdække den teknologiske udvikling og produkter for sine forbrugere. Fra sine platforme når Digitaltrends månedligt ud til omkring 100 millioner mennesker. 

I en artikel på Digitaltrends.com er der en lang anmeldelse af Kingston HyperX Cloud Revolver S gamer headset. Headsetet får i særdeleshed ros for lydkvalitet og for at være konfortable. Men Kingston headsetet kåres også til ”Editors Choice” på siden. 

Dato for anmeldelse: 21 april 2017

Du kan se anmeldelsen her 

ING

ING.com er en af markedets største sider for information og artikler om spil og underholdning. Siden bringer i sine artikler skarpe meninger og banebrydende indhold. Det er eksisterende på 28 platforme i 112 lande og har mere end 254 millioner fans. 

Et af de spilrelaterede produkter, der anmeldes på siden, er gamer headsets. Blandt dem er Kingston HyperX Cloud Revolver S og SteelSeries Arctis Pro. Sættet fra Kingston får på siden 9,3 ud af 10 point og SteelSeries får 9,2 ud af 10 mulige point.

Anmeldelserne er opdateret den: 24. september 2018 og 3. maj 2018 

Du kan se anmeldelserne her og her

Cnet

Den engelsksprogede side Cnet.com er en vidtspændende side, der behandler emner omkring teknologi, kultur og videnskab. På siden er er alt fra nyhedsartikler og rådgivning til produktanmeldelser og købsguider.
En af produktanmeldelserne på siden drejer sig om Kingston HyperX Cloud Revolver S. Produktet for ros for lydkvalitet, men i særdeleshed hvor komfortable de er, hvilket sammenlignes med følelsen af små puder. Produktet scorer højt på flere parametre og får samlet 8,5 ud af 10 point.

Anmeldelsen er udført den: 24. april 2017

Du kan se anmeldelsen her

Tomsguide

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.
I en længere og fyldestgørende anmeldelse af SteelSeries Arctis Pro på Tomsguide.com får produktet især ros for lydkvaliteten, designet og får at der på headsetet er mange tilpasningsmuligheder, så de kan tilpasses til enhver. SteelSeries Arctis Pro kåres desuden også til ”Editors choice”.

Anmeldelsen er opdateret: 2018

Du kan se anmeldelsen her 

PCworld

PCworld.com er en engelsksproget side, som primært bringer artikler omkring teknologi, både soft- og hardware. Siden er dedikeret til at hjælpe og vejlede tech-elskende forbrugere til at gøre sig de bedst muligt køb.

Blandt produktanmeldelserne på PCworld.com anmeldes Kingston HyperX Cloud Revolver S. Den vurderes i forhold til design og performance. Det, som Kingston modellen får særligt meget ros for er designet, men også for god lyd og især støjreduktion i mikrofonen. Samlet får gamer headsetet får 3,5 ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 24. juli 2017

Du kan se anmeldelsen her

Wired

Wired.com er et amerikansk teknologimagasin, der både udkommer online og på tryk. Magasinet har fokus på emner inden for teknologi. hvor eksperter laver tests af forskellige elektroniske produkter for at hjælpe forbrugerne med det bedste køb.

I en lang positiv anmeldelse på Wired.com anmeldes SteelSeries Arctis Pro gamer headset. I en vurdering af fordele og ulemper får den i særdeleshed ros for lydens klarhed og positionering i spil. Headsetet får på siden 9 ud af 10 mulige point.

Anmeldelsen er udført den: 13. marts 2018

Du kan se anmeldelsen her

Techadvisor

Techadvisor.com har rødder tilbage til 1995 med det trykte magasin PC Advisor. I 1996 blev der tilknyttet en hjemmeside og i 2017 ændrede siden navn til Techadvisor. Siden fokuserer på alt, hvad der vedrører teknologi, og vejleder forbrugere gennem anmeldelse.

Blandt de produkter, der er blevet anmeldt på Techadvisor.com er SteelSeries Arctis Pro. Produktet anmeldes i en længere anmeldelse, der samles i en vurdering i stjerner. Her får produktet 4,5 ud af 5 stjerner. Den får i særdeleshed ros for lydkvaliteten og kvaliteten af designet.

Anmeldelsen er udført den: 6. februar 2019

Du kan se anmeldelsen her

Tomshardware 

Det amerikanske magasin Tomshardware.com er blandt de ledende sider indenfor området omkring teknologi. Det gælder for forbrugere og teknologi-fans på alle niveauer. Deres læsere guides igennem artikler og produktanmeldelser til de bedste køb. 

Et af produkterne, som anmeldes på Tomshardware.com, er SteelSeries Arctis Pro Wireless. De vurderes ud fra design, performance og features. I anmeldelsen får produktet mest ros for det komfortable design og kåres af siden som ”Editors Choice”.

Du kan se anmeldelsen her

PCmag

PCmag.com er den engelsksprogede side, men som har lignende sider i blandt andet Australien, Grækenland og Indien. PCmag er et online magasin, som bringer artikler og produktanmeldelser og primært computerrelaterede produkter.

På PCmag.com anmeldes SteelSeries Arctis Pro Wireless gamer headsettet i forhold til design, transmitter, mikrofon og performance. Her får de særligt ros for lydkvalitet, og for hvor komfortable de er. De får en samlet vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 16. marts 2018

Du kan se anmeldelsen her

Rtings

Websiden Rtings.com har til formål at hjælpe sine læsere til at købe det bedste produkt. Det gør personerne bag siden ved personligt at teste forskellige produkter. Lignende produkter testes på lige vilkår og kan derfor sammenlignes.

Et produkt, som testes på Rtings.com er gamer headsetet SteelSeries Arctis Pro Wireless. Produktet vurderes blandt andet i forhold til komfort, kvalitet og stabilitet. Headsetet scorer højt på vurderingen af dens evner i forhold til trådløs gaming og får en samlet score på 7,9 ud af 10 stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 4. juni 2020

Du kan se anmeldelsen her

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Razer Hammerhead Pro v2 Headset

Razer in ear headset

 

 

 

Vores liste ville selvfølgelig ikke være fuldendt, hvis ikke vi også anbefalede et in-ear headset til dem, der foretrækker dette, og her kommer man simpelthen ikke udenom Razor Hammerhead Pro v2!

Hammerhead Pro v2 er et virkelig stærkt in-ear style headset, som kommer direkte fra Razors udviklingsbånd. Dette betyder, at du kan forvente den mest krystalklare lyd med den dybeste bas fra højttalerne, der er kun 10 mm store. Lyden er overraskende god og kan faktisk måle sig med mange af de full-size gaming headsets, der ligger i den store mellemklasse – et stort kompliment til in-ear headsets!

Du får et headset, der leverer på alle parametre: Om det er seriøs gaming hjemme på værelset eller en hurtig løbetur, hvor det er sat til din smartphone. Det kommer med ørepropper i alle størrelser, som sikrer, at de passer perfekt til dine ører, og der er integreret kontrol af lyd, så du ikke skal skifte sange og lydstyrke på din smartphone.

Hammerhead Pro v2 er simpelthen bare et all-round godt headset, som maksimerer din lydoplevelse i spil og ved multimediebrug – og der er endda integreret mikrofon, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine venner kan høre dig i en presset situation! Herudover følger der et smart opbevaringsetui med, så du ikke skal bekymre dig om headsettets status nede i tasken.

Specifikationer:

 • Frekvensinterval: 20 Hz – 20.000 Hz
 • Impedans: 32 Ω ± 15%
 • Følsomhed: 102 ± 3 dB
 • Driver: 10 mm af Neodymium
 • Tilslutning: 3.5 mm
 • Kabellængde: 1.3 m
 • Vægt: 19.6 gram
 • In-line betjening: Volume / Pause / Play / Control

FAQ

Hvilket headset er bedst til gaming?
Når du skal finde det headset, der egner sig bedst til gaming, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt. Der findes mange headsets, der er designet til gaming og online spil. Du kan eksempelvis vælge gaming headsettet fra Chroma Steelseries. De er gode og funktionelle.
Hvad skal jeg kigge efter i et gaming headset?
Når du skal finde det perfekte gaming headset, er det især vigtigt, at du fokuserer på god lyd og rar komfort. Du skal med stor sandsynlighed bruge headsettet rigtigt meget, i en længere periode ad gangen, så det er enormt vigtigt, at de er rare at have på.
Er gaming-headsets det værd?
Et gaming headset er med sikkerhed det værd, hvis du nyder at spille computer-og PlayStation spil, samtidig med, at du har formidabel lyd i ørene. Når du skal vælge et gaming headset er det vigtigt, at du kender dine egne ønsker og sikrer, at headsettet lever op til disse.
Gør gaming headsets en forskel?
Du tror det måske ikke, men gaming headsets kan faktisk gøre en stor forskel, når du spiller – uanset om det er på computer eller PlayStation. Gaming headsets kan være med til at isolere og tydeliggøre lyden. Det vil gøre, at du kan koncentrere dig bedre om spillet, du spiller.

Denne side er anmeldt af: Natasja A. Bach Rating 10/10