Skrevet d. 26. december 2018 af Lars Jespersen

Bedste gamer headset 2019 – Her er de bedste 6

At vælge det rigtige gaming headset har aldrig været nemt. Teknologien udvikler sig hurtigt, og der kommer hele tiden rigtig mange nye bud på kvalificerede headsets, der kan overtage nogle af de tidligere modellers pladser. Det vigtigste ved valget af et gamer headset må unægteligt være lyd og komfort, men som teknologien har udviklet sig, så er lyden efterhånden rigtig god i mange af disse headsets, og man er derfor også begyndt at skue lidt til de mange smarte features og design funktionaliteter, som nogle af disse headset besidder. Denne artikel bliver skrevet på baggrund af undersøgelser og personlige holdninger til, hvad vi mener er det bedste gaming headset – vi vil gennemgå nogle af de tekniske specifikationer på disse headsets, men i sidste ende handler det i bund og grund om, hvilket headset du bedst kan lide.

Headset eller earphones?

Noget af det første, som du bør overveje i forhold til et gaming headset, er, hvorvidt det skal være et decideret headset eller blot nogle gode earphones, som du kender dem fra telefonerne.

Generelt set kan det ikke anbefales at vælge earphones, hvis du gamer rigtig meget, da de ofte ikke kan måle sig med et headset i fuld størrelse, når det kommer til både komfort og lyd. De kan dog være et godt bud på et billigt headset, hvis budgettet ikke rækker til mere, men i så fald bør du vælge nogle earphones, der er lavet med gaming for øje.

Full-size headsets er typisk de bedste, når det kommer til gaming, da et spil kan afhænge af de helt diskrete lyde, der kan være svære at opfange. Lydkvaliteten er som oftest bedst i et full-size headset, og du vil derfor få en meget mere unik oplevelse af spillet, da du virkelig kan fordybe dig fuldstændig i spillet små detaljer. Herudover er et full-size gaming headset meget mere komfortabelt til de lange nætter foran computeren.

Af denne grund har vi herunder samlet en top 6 liste over de bedste gaming headsets, vi har kunnet finde her i 2019 – der må næsten være ét, du kan bruge!

MaskineVurdering NiveauSet hos
1) Steelseries Siberia 80010/10PROWupti.comLÆS MERE
2) Razer Kraken 7.110/10SEMI PROWupti.comLÆS MERE
3) Steelseries Arctis 79/10SEMI PRODustin HomeLÆS MERE
4) HyperX Cloud 28/10ALLEProshop.dkLÆS MERE
5) Razer Hammerhead 7/10PROProshop.dkLÆS MERE

1. Steelseries Siberia 800 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
96,00 96,00 Til butik →

Det bedste gaming headset i øjeblikket er uden tvivl Steelseries Siberia 800! Det er et utrolig lækkert headset, der har de bedste og mest omfattende features, der sikrer, at du kan game helt uden begrænsninger. Headsettet er til fans af god lyd – hvad enten du gamer meget eller nyder en god lydfil til arbejdet!

Siberia 800 er et utrolig smukt headset, som er udstyret med bl.a. USB-indgang og optisk lydstik. Dette sikrer, at du kan bruge headsettet sammen med både dine konsoller og din PC, da det er kompatibelt med begge typer hardware.

De gode tilslutningsmuligheder overskygges dog af Siberia 800s 7.1 surround sound, der tager din gaming til helt nye højder! Lyden står krystalklart i højttalerne, og du får den slagkraft, der gør, at du pludselig er en del af den slagmark, du står på. Et audiofilt headset, der fejer konkurrenterne af banen.

Headsettet er herudover helt lagfrit, hvilket gør, at det ikke bliver forstyrret af andre signaler i rummet, der ellers kunne interferere med lyden. Den skifter dog ikke bare kanal, som konkurrenterne gør – den fjerner problemet fuldstændig!

Steelseries Siberia 800 kommer med en reciever- og modtagerboks, som du kan bruge til styringen af headsettet. Dette sikrer, at du ikke misser noget som helst, da der er indbygget software, der f.eks. selv kan skrue op for lyden, når du har en samtale i Skype, uden at forstyrre spillyden alt for meget. Du får derfor den ultimative kontrol over flere ting samtidig – uden at du skal løfte en finger fra keyboardet selv!

Naturligvis har Steelseries ikke i farten glemt, at et gaming headset også skal være komfortabelt – Siberia 800 er virkelig et komfortabelt headset! Det kommer med fantastisk polstring i remmen, som gør, at headsettet føles let, og ørekopperne er som taget ud af en anden verden. De sidder helt tæt til ørerne og passer til langt de fleste typer ører.

Headsettet kan naturligvis justeres i størrelsen, ligesom der er indbygget kontrol af lyden samt tænd/sluk knap, der sparer på batteriet, når du ikke bruger headsettet. Generelt kommer du dog ikke til at mangle strøm, da der medfølger 2 udskiftelige batterier. Du kan altså fortsætte med at game uden at skulle vente på en langsom opladning!


2. Razer Kraken 7.1

Razer Kraken

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
252,00 252,00 Til butik →

Razer Kraken 7.1 USB Chroma er et andet særdeles godt bud på det perfekte gaming headset.

Denne nyeste topmodel fra Razer har ligesom dens forgængere et knivskarpt og lækkert design, der ses ved det rene, sorte ydre og de små detaljer i form af Razors branding. Et headset, der på alle måder ser helt klassisk ud, men som stadigvæk er løftet ind i det nye år!

Det fabelagtige design bliver dog i den grad overskygget af lydkvaliteten i headsettet, der efterlader konkurrenterne i støvet! Det har 2 stk. 40 mm Neodymium højttalere, der leverer knivskarp 7.1 surround sound, og som bare spiller godt indenfor alle parametre. Du får dyb bass, behagelig mellemtone og krystalklar diskant i ét og samme headset, der sikrer, at du kan høre hvert eneste græsstrå hvisle.

Udover den fantastiske lyd så har headsettet en af de bedste mikrofoner på markedet, når det handler om gaming. Den præsterer en imponerende signal-to-noise ratio, som gør det muligt for dine holdkammerater at høre dig krystalklart uden nogle former for forvrængning. Dette er bare endnu en af de lækre features, som gør dette headset genialt!

Razor Kraken 7.1 er et særdeles komfortabelt headset, der nærmest inspirerer dig til mange timers gaming, hvilket kommer sig af, at det er designet og testet i samarbejde med professionelle gamere. Deres hårde tests sikrer dig et kvalitetsprodukt, der sidder godt på både hoved og ører.

Alt i alt et headset til dig, der vil have det bedste af det bedste, men som føler dig mere draget af Razers unikke design frem for Steelseries Siberia 800s simple og underspillede design!


3. Chroma Steelseries Arctis 7

Artics headset

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.090,00 1.149,00 Til butik →
1.189,00 1.218,00 Til butik →

I klassen lige under de to topmodeller fra Steelseries og Razor finder vi Chroma-headsettet fra Steelseries. Dette er et headset, som med garanti kan dække behovet for de fleste gamere, da det leverer kanon lyd og kommer i et relativt diskret design, der går godt i de fleste sammenhænge.

Lydkvaliteten i Chroma Steelseries Arctis 7 spiller på de helt store tangenter ligesom dens dyrere konkurrenter. Det leverer fuld 7.1 surround sound med to højttalere med 40 mm Neodymium enheder, der er din garanti for stor lyd. Du vil kunne høre hvert et skridt fra dine konkurrenter, og dermed få en stor fordel i kampens hede.

Med Arctis 7 får du alle de klassiske tilslutningsmuligheder, som efterhånden er blevet standard for denne type gaming headsets. Dette gør det muligt at tilslutte headsettet til både computer og diverse konsoller via Bluetooth, AUX-stik og USB-stik. Denne diversitet giver headsettet en fantastisk anvendelighed.

Selve headsettet er bygget utrolig stabilt, og man kan tydeligt mærke den kvalitet, som Steelseries også normalt står for. Arctis 7 vejer ikke så meget og er derfor utrolig komfortabelt at have på hovedet i længere tid af gangen. Selvom det ikke helt når topmodellernes højder, så vil du altså med garanti få en masse gode oplevelser med dette headset!

Til sidst er det også værd at nævne, at mikrofonen i Arctis 7 naturligvis leverer kanon lyd, når du er i diverse videoopkald, og du vil ikke opleve megen forstyrrelse på linjen!

Specifikationer:

 • Lyd: 7.1 Surround Sound
 • Egenskaber: Trådløs op til 12 meter
 • Tilslutning: USB & Single 3.5mm, 4-pols stik via inkl. adapter
 • Frekvens Respons: 20 – 20.000Hz
 • Følsomhed: 98dB
 • Enheder: 40mm m. Neodymium magneter
 • Impedans: 32ohm
 • Driver: Steelseries Engine 3
 • Kablet er aftageligt
 • Vægt: 376g

4. HyperX Cloud 2

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
575,00 603,00 Til butik →
689,00 718,00 Til butik →

HyperX Cloud 2 er et helt fjerde eksempel på et headset med fantastisk Hi-Fi lyd til alle gamere derude. Headsettet oser af overskud og er et rigtig fornuftigt match til alle typer af gamere!

HyperX Cloud 2 er et rigtig godt headset til dig, der gerne vil tage din casual gaming til nye og større højder! Du får alle de tilslutningsmuligheder, som du kan have brug for med både USB og AUX-stik, og der medfølger endda et dedikeret lydkort, som du kan få glæde af, hvis du tilslutter headsettet via USB-kablet. Dette er bl.a. med til at gøre lydoplevelsen med HyperX Cloud 2 unik, og uanset om du nakker zombier og elsker lyden af splat, eller om du skal høre konkurrenternes skridt i CS:GO, så vil du ikke blive skuffet med dette headset på hovedet!

Lydkvaliteten er sikret med HyperX Cloud 2s brug af virtuel 7.1 surround sound, der giver dig en fornuftig grad af detalje og lydadskillelse, men som dog ikke helt kan måle sig med den ægte surround sound i de mere professionelle headsets. Det giver dig dog en utrolig fornemmelse af lyde fra alle vinkler, og hvis du går fra et normalt computerheadset, så vil du få en kæmpe positiv overraskelse med HyperX Cloud 2. På grund af dets unikke lyd er dette headset faktisk foretrukket af en del eSport hold i verden, så du vil blande dig lidt med eliten, hvis du vælger dette headset!

Til sidst er headsettet naturligvis komfortabelt at have på hovedet, og der venter dig mange gode timers gaming, hvis du vælger dette headset. HyperX Cloud 2 har både en foret hovedrem og lydisolerende ørekopper, og du vil med garanti føle dig som en professionel fra dag 1 med dette forbløffende gode headset på!

Specifikationer:

 • Driverstørrelse: 53mm
 • Frekvensinterval: 15Hz–25,000 Hz
 • Impedans: 60 Ω
 • Vægt: 320g
 • Kabellængde: 1m + 2m forlængerkabel
 • Tilslutning: single mini stereo jack (3.5 mm) eller USB
 • Mikrofon Frekvensinterval: 50–18,000 Hz
 • Aftagelig mikrofon

5. Logitech G930

Logitech G930 er et headset i absolut verdensklasse, og det bliver af mange gamere betragtet som et af de bedste headsets nogensinde. Sådanne roser kommer ikke af sig selv, og der er da heller ingen tvivl om, at Logitech G930 skal være blandt de 6 bedste headsets til gaming!

Logitech G930 leverer krystalklar lyd og understøtter DOLBY 7.1 surround sound systemet, der virkelig bare sparker røv – intet mindre! Lydene bliver gengivet så virkelighedstro, at du befinder dig midt i handlingen, og der er ikke den mindste lille knas eller den mindste lille gren, der kan knække, uden at du hører det tydeligt. Du får serveret lyden på et sølvfad – nøjagtigt sådan som spiludviklerne havde forestillet sig, at din spiloplevelse skulle være!

Det trådløse signal fra Logitech G930 er en verdensklasse 2.4 Ghz forbindelse, der leverer en helt stabil forbindelse uden nogen former for støj på linjen – selvom headsettet er fuldstændig trådløst. Du kan roligt have høje forventninger til Logitech, for det skal nok leve op til dine vildeste forventninger!

G930 er utrolig komfortable at have på, og det er virkelig lavet i en kvalitet, som du kan mærke lige fra starten af; det er et utrolig holdbart og sikkert design!

Herudover adskiller Logitech G930 sig fra konkurrenterne ved, at det har 3 programmerbare knapper, som du kan linke til lige nøjagtig det, som du ønsker. Det kan være alt fra in-game controls til almindelige headsetfunktioner – verden ligger for dine fødder!

Specifikationer:

 • Forbindelse: Trådløs 2.4 Ghz
 • Tilslutning: USB, trådløs
 • Driverstørrelse: 40mm
 • Surround Sound: 7.1
 • Frekvensinterval: 20 – 20.000 hz
 • Fjernbetjening med volume-kontrol
 • Batteritid: Op til 10 timer
 • Genopladeligt batteri

6. Razer Hammerhead Pro v2 Headset

Razer in ear headset

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
446,00 475,00 Til butik →
513,00 513,00 Til butik →
491,00 553,00 Til butik →

Vores liste ville selvfølgelig ikke være fuldendt, hvis ikke vi også anbefalede et in-ear headset til dem, der foretrækker dette, og her kommer man simpelthen ikke udenom Razor Hammerhead Pro v2!

Hammerhead Pro v2 er et virkelig stærkt in-ear style headset, som kommer direkte fra Razors udviklingsbånd. Dette betyder, at du kan forvente den mest krystalklare lyd med den dybeste bas fra højttalerne, der er kun 10 mm store. Lyden er overraskende god og kan faktisk måle sig med mange af de full-size gaming headsets, der ligger i den store mellemklasse – et stort kompliment til in-ear headsets!

Du får et headset, der leverer på alle parametre: Om det er seriøs gaming hjemme på værelset eller en hurtig løbetur, hvor det er sat til din smartphone. Det kommer med ørepropper i alle størrelser, som sikrer, at de passer perfekt til dine ører, og der er integreret kontrol af lyd, så du ikke skal skifte sange og lydstyrke på din smartphone.

Hammerhead Pro v2 er simpelthen bare et all-round godt headset, som maksimerer din lydoplevelse i spil og ved multimediebrug – og der er endda integreret mikrofon, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine venner kan høre dig i en presset situation! Herudover følger der et smart opbevaringsetui med, så du ikke skal bekymre dig om headsettets status nede i tasken.

Specifikationer:

 • Frekvensinterval: 20 Hz – 20.000 Hz
 • Impedans: 32 Ω ± 15%
 • Følsomhed: 102 ± 3 dB
 • Driver: 10 mm af Neodymium
 • Tilslutning: 3.5 mm
 • Kabellængde: 1.3 m
 • Vægt: 19.6 gram
 • In-line betjening: Volume / Pause / Play / Control

Vi håber, at vores gennemgang af de 6 bedste headsets fra 2019 har gjort dig lidt klogere på valget af dit næste gaming headset. Uanset om du vælger det ene eller det andet headset, så er du i solide og gode hænder, og der er ingen tvivl om, at de alle vil bidrage til, at du får en bedre spiloplevelse foran skærmen! God fornøjelse!