Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Gaming headset test-guide:
Vores bud på de 9 bedste gaming headset

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

9 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Det vigtigste ved valget af et gamer headset må unægteligt være lyd og komfort, men som teknologien har udviklet sig, så er lyden efterhånden rigtig god i mange af disse headsets, og man er derfor også begyndt at skue lidt til de mange smarte features, design, og funktionaliteter, som nogle af disse headset besidder.

Til vores test-oversigt har vi udvalgt en række headsets, som vi mener er et godt bud på dine nye gaming høretelefoner. På vores liste vil vi gennemgå nogle af de tekniske specifikationer på disse headsets og hvad eksperter og forbrugere mener om dem. På den måde kan du vurdere, hvilket headset du bedst kan lide og som opfylder dine krav.

Vores favorit gaming headsets

Corsair HS80 Max Wireless
Lager
Bedste lyd og mikrofon

Corsair HS80 Max Wireless

Gå til bedste pris
1.399 Kr. hos Elgiganten
Se vores anmeldelse
Lager
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC
Lager
Bedst til prisen

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

Gå til bedste pris
1.225 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Corsair Virtuoso Pro
Lager
Bedste open-back headset

Corsair Virtuoso Pro

Gå til bedste pris
1.049 Kr. hos Komplett.dk
Se vores anmeldelse
Lager
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Ukendt Lager
Bedste premiumvalg

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Gå til bedste pris
2.599 Kr. hos WEBdanes
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager
Chroma Steelseries Arctis 7
Ukendt Lager
God software

Chroma Steelseries Arctis 7

Gå til bedste pris
1.189 Kr. hos WEBdanes
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager
Corsair HS55 Wireless
Lager
Godt trådløst valg

Corsair HS55 Wireless

Gå til bedste pris
666 Kr. hos Elgiganten
Se vores anmeldelse
Lager
Logitech G Pro X gamingheadset
Lager
letvægts headset

Logitech G Pro X gamingheadset

Gå til bedste pris
599 Kr. hos Komplett.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Steelseries Arctis 1 headset
Lager
Alsidig lydkvalitet

Steelseries Arctis 1 headset

Gå til bedste pris
397 Kr. hos Elgiganten
Se vores anmeldelse
Lager
HyperX Cloud 2 gaming headset
Lager
Høj komfort

HyperX Cloud 2 gaming headset

Gå til bedste pris
411 Kr. hos Komplett.dk
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 9 bedste gamer headset i test-guiden 2023:

Se resten nedenfor

Bedste lyd og mikrofon test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair HS80 Max Wireless - trådløst headset med dolby atmos og god mikrofon

HS80 Max Wireless er et premium headset, der byder på en masse. Det er derfor velegnet til dig, der er villig til at investere lidt mere for også at få lidt mere. Efter at have testet headsettet på egne øre kan vi nemlig konkludere, at modellen tilbyder god lyd- og mikrofonkvalitet, batteritid, rækkevidde og høj komfort — dog også for en højere pris.

Bedste lyd og mikrofon
Corsair HS80 Max Wireless

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair HS80 Max Wireless:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 2.4Ghz eller Bluetooth
 • Dolby ATMOS
 • Op til 65t batteritid på 2.4Ghz

Anmeldelse: Produktanalyse af Corsair HS80 Max Wireless

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 352g
 • Frekvensrespons: 20-20.000 Hz
 • Mikrofontype: Omni-directional
 • Batteritid: Op til 130t med Bluetooth og 65t på 2.4Ghz
 • Forbindelse: 2.4Ghz og Bluetooth
 • Rækkevidde Op til 15m
 • iCUE software: Ja

Komfort og batteritid
HS80 Max Wireless er bygget til komfort med bløde ørepuder af memoryskum med åndbart stof og et justerbart bånd til hovedet, så det kan tilpasses lige netop dine egne personlige præferencer. Selv efter lang tids brug har vi ikke oplevet noget mærkbart ift. komfort – vores vurdering er altså, at du kan have headsettet på til selv de længere gaming sessions.

Corsair hævder, at du får up to 65 timers batteritid, hvis du bruger 2.4GHz eller helt op til 130 timer med Bluetooth (uden RGB, 24 timer med 2.4GHz med RGB). Efter egen test af headsettet kan det konkluderes at være ganske præcist – batteritiden er helt i top, og der går længe mellem hver opladning.


Mikrofon og lyd
Omni-directional mikrofonen på HS80 Max giver et bredt dynamisk område og fremragende stemmeklarhed med en flip-to-mute-funktion. Det betyder, at din stemme lyder klarere, mere præcis og mere naturlig, når du kommunikerer med dine venner og holdkammerater. CORSAIRs iCUE-software indeholder NVIDIA® Broadcast-teknologi, der bruger AI til at isolere din stemme og reducere baggrundsstøj og ekko (kræver dog NVIDIA RTX 2060 eller nyere). 

Helt nye 50 mm neodymium-lyddrivere giver et imponerende frekvensområde på 20-20.000 Hz, hvilket sikrer, at alt fra det højeste skud ingame til den mindste musikalske detalje gengives med klarhed. Medrivende Dolby® ATMOS gør desuden, at din oplevelse – hvad enten du gamer eller blot lytter til et eller andet – forstærkes væsentligt.

Lang rækkevidde
Nyd trådløs 2,4 GHz-lyd med lav latenstid og en rækkevidde på op til 15 m og HiFi-lyd på 24 bit/96 kHz — angiveligt dobbelt så meget som typiske gaming headset — plus Bluetooth tilslutning. Headsettet er dertil kompatibel med både PC, Mac, PlayStation og kan endda også tilsluttes din telefon via Bluetooth, hvis du f.eks. vil have sprød lyd, mens du går en tur.

Hvad siger eksperter om Corsair HS80 Max Wireless

Fordi Corsair HS80 Max Wireless er helt ny på markedet, findes der endnu ikke nogle forbrugeranmeldelser af headsettet. Til gengæld har eksperter fra både trustedreviews og basic-tutorials haft fingrene i modellen – og de er ganske positive. Trustedreviews giver nemlig headsettet 4,5/5 stjerner med kommentaren “The Corsair HS80 Max Wireless is an excellent headset, and a worthy successor to the previous models in the lineup”, mens basic-tutorials giver den 95/100 point med kommentaren “Noble design, impeccable workmanship, excellent sound and a strong battery life make the Corsair HS80 Max an absolute all-rounder at a fair price”.

Mere om Corsair HS80 Max Wireless

Bedste 10’s vurdering
Efter selve at have testet HS80 Max, er det vores klare vurdering, at modellen er helt i top hvad angår lyd og komfort. Lyden er imponerende på tværs af alle frekvenser og kan tilpasses eller gøres endnu mere levende via Dolby Atmos. På grund af Bluetooth udvides mulighederne desuden, mens 2.4Ghz forbindelsen sikrer, at din kommunikation er knivskarp.

Batteritiden er også virkelig god, hvilket selvfølgelig er en praktisk fordel. At headsettet har en del plastikdele og et høj prisskilt er værd at have i mente, men for os at se er det ikke afgørende faktorer – og derfor anbefaler vi headsettet til enhver, der leder efter et kvalitets trådløst gaming headset.

 

Fordele og ulemper ved Corsair HS80 Max Wireless

Fordele

 • Lang batteritid
 • Høj komfort
 • God wireless rækkevidde
 • God lyd- og mikrofonkvalitet
 • Både Bluetooth og 2.4Ghz forbindelse
 • Dolby Atmos
 • Føles ganske robust

Ulemper

 • Høj pris
 • Mange plastikdele
Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC - Headset til professional gaming

Er du på udkig efter et af markedets bedste headset til professionel gaming og e-sport turneringer, er SteelSeries Arctis Pro det helt rette valg.

Det moderne headset med 360-graders lyd tillader dig at kunne fordybe dig i spil i længere tid á gangen uden at blive forstyrret af dine omgivelser.

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på SteelSeries Arctis Pro + GameDAC:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Unikt design der skaber maksimal komfort
 • Surroundsound
 • ClearCast-mikrofon

Mere om SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

SPECIFIKATIONER

 • v2.0 surroundsound
 • Gennemført designet i luksusmaterialer
 • Kompatibel med PS4 og PC
 • Lavet i aluminium og stål
 • Discord certificeret mikrofon
 • Mere end 150 forskellige farvevalg til oplysning af headset

SteelSeries Arctis Pro kåres som ”Editors Choice” af det amerikanske magasin Tomsguide.com. I kunde- og brugeranmeldelser modtager produktet 9/10 stjerner hos Wired.com, 9,2/10 stjerner af IGN.com, 4,5/5 stjerner af det hæderkronede, engelske testmagasin Techradar.com samt 4,5/5 stjerner af Techadvisor.co.uk.

På flere områder skiller SteelSeries Arctis Pro sig ud på markedet. Headsettet er udstyret med den bedste mikrofon, der anvendes til gaming høretelefoner – ClearCast. Med 2-vejs kommunikationen kan du bruge headsettet til både gaming og almindelige telefonsamtaler.

Takket være førsteklasseslyden på produktet kommer din tale til at gå rent igennem. Dette kan få afgørende betydning, når spændingen i spillene kulminerer, og du afgiver kommandoer til dine holdkammerater, som skal modtages klart og tydeligt.

Det er den nye teknologi med v2.0 surroundsound der gør, at du til enhver tid kan være forberedt på, hvilke farer der lurer lige om hjørnet i dine spil.

Du kommer til at kunne selektere mellem høje og dybe toner med 360graders lyd, som vil højne dine chancer for at nedlægge fjenderne i din gaming.

Når du går op i gaming, kommer det dig både praktisk, komfortmæssigt og økonomisk til gode på den lange bane, at du investerer i det nye højkvalitetsudstyr.

Det gælder ikke mindst køb af headset, der er din kilde til at kommunikere og reagere i tide i hvert et spil.

SteelSeries Arctis Pro er lavet af de mest modstandsdygtige og slidstærke materialer, der anvendes til høretelefoner. Aluminium og stål sørger for, at du kan komme til at bruge dine høretelefoner i mange år frem. Du kan have dem med dig i tasken, når du tager til turneringer, og de robuste materialer er lette at vedligeholde og rengøre.

Om du bruger dit headset kun til gaming, eller om det også anvendes til streaming, musik og kommunikation, er helt op til dig. Når du hører musik eller ser film, kan du trække mikrofonen tilbage, så den ikke er i vejen.

Der er tænkt over hver en detalje i udformningen af SteelSeries Arctis Pro. Du kan sætte headsettet til at lyse op i mere end 150 forskellige farver.

Arctis Pro er skabt til at være det bedste headset for professionelle gamere og dig, der deltager i e-sport turneringer. Med støjreduktion, Clear-Cast mikrofon (der anerkendes som den bedste i verden til spil) og det unikke design gør, at du får et headset, som kommer til at give dig glæde, komfort og forbedrede præstationer fremover.

Prisvenlig

75

Anmeldelser

85

Alsidighed

90

Lydkvalitet

100

Komfort

80

Fordele og ulemper ved SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

Fordele

 • Fænomenal kvalitet
 • Forbindes nemt via et kabel
 • Imponerende mikrofonkvalitet
 • Rig mulighed for at skræddersy lydkvaliteten og -diversiteten

Ulemper

 • Føles en smule for stram for nogle gamere
 • Dyrere end andre modeller
Bedste open-back headset test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair Virtuoso Pro - til dig der sætter pris på ekstra god lyd

Virtuoso Pro er et kablet over-ear headset med en let plastik- og aluminiumsramme – og som noget helt særligt er det Corsairs første open-back model. Efter vores test af headsettet kan vi med sikkerhed sige, at det er et godt bud på et open-back gaming-headset, hvis du vil have god lyd til gaming og musik. Designet er desuden praktisk og kan nemt tilpasses.

Bemærk dog, at vores test af headsettet blev lavet i kombination med audio mixeren, Elgato XLR, for at give endnu flere justeringer og muligheder.

Bedste open-back headset
Corsair Virtuoso Pro

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair Virtuoso Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Åben bagside giver den bedste lyd
 • To tilslutningskabler giver fleksibilitet
 • Mange udskiftelige dele

Anmeldelse: Produktanalyse af Corsair Virtuoso Pro

SPECIFIKATIONER

 • Følsomhed: 117 dB
 • Frekvens: 20–40,000 Hz
 • Design: Open-back + over-ear
 • Mikrofon: Aftagelig envejs
 • Forbindelsesmuligheder: 3,5 mm analog, valgfri 4,4 mm balanceret (kabel sælges separat)
 • Tilbehør: Aftagelige speaker tags, ørepuder og pude på headband, robust etui
 • Understøttes af: PC, Mac, PS 4/5, Nintendo Switch, mobil med 3,5 mm-port
 • Vægt: 338 g

Design og komfort
Corsair Virtuoso Pro præsenterer sig i et elegant, men funktionelt design. Materialevalget er en kombination af robust plast og metal, mens ørepuderne er af memoryskum, hvorfor headsettet tilpasser sig til din hovedform. Sammen med stofbetrækket er du altså sikret et højt komfortniveau, selv under timelange sessioner – noget, vi kan bekræfte efter en 5 timers gaming-session.

Høj grad af tilpasning
Corsair anbefaler (ikke overraskende), at du bruger deres Elgato Wave Link software, ideelt gerne sammen med deres egen Elgato Wave XLR. Med lige netop den kombination er det nemlig muligt at personliggøre lyden fuldstændigt, uanset hvilket track, du hører, eller hvilket spil, du spiller.
Alt dette tilføjer et ekstra lag af tilpasningsmuligheder, som er særligt nyttigt for dig, der elsker at tweake og nørde med detaljerne – og vi kan bekræfte, at det er muligt at finjustere lyden og mikrofonen ned til mindste detalje.

Funktioner
Bortset fra de ledninger, der følger med i æsken, er selve headsettet bare to 50 mm drivere med et par 3,5 mm jackstik på hver ørekop til at levere lyden. Der er også polstring af ørekopperne og hovedbøjlen, men det er så også alt, hvad der er af funktioner. Ingen RGB, ingen trådløse funktioner, ingen udfoldelig mikrofon og ingen volumenkontrol.

Det første kabel sættes i headsettets to stik og derefter i din lydenhed i den anden ende, hvilket giver et sæt hovedtelefoner. Det andet kabel indeholder en mikrofon på selve kablet. Desuden er der endda en mikrofonafbryder på bagsiden af kablet, som er overraskende nem at finde og aktivere.

Det tredje kabel har en Y-splitter til jackstikket, som afslutter standardmikrofonkablet. Det betyder, at du kan vælge ikke at bruge splitterkablet og tilslutte headsettet direkte til enheder med kombinerede hovedtelefon/mikrofon-stik, eller opdele signalet i separate mikrofon- og hovedtelefonsignaler (hvilket du normalt ville gøre på en stationær pc).

Angående hvad vi skrev tidligere med Elgato XLR, så er tanken fra Corsairs side, at du dybest set bare dropper mikrofonkablet, der følger med Virtuoso Pro, og i stedet bruger Wave XLR og en separat mikrofon.
I mellemtiden har headsettet ingenvolumenkontrol, så medmindre du har et lydinterface på skrivebordet med en volumenkontrol, som Wave XLR, er du derfor nødt til at stole på softwarens volumenkontrol, hvilket ikke er særlig praktisk – især ikke hvis du ikke har et tastatur med multimedie kontrol.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Corsair Virtuoso Pro?

Pcworld har testet Virtuoso pro og giver headsettet hele 4,5/5 stjerner med kommentaren: “When immersed in the virtual worlds of games like Cyberpunk 2077 or Battlefield 2042, the Corsair Virtuoso Pro shows its true strengths. The 50mm Graphene drivers deliver a rich and clear sound that brings out almost every detail, from the quiet footsteps of an approaching enemy to the thunderous sound of an explosion.”

Tomshardware er enige og skriver, at “it sounds very good — excellent highs, solid mids, and present but not-super-powerful bass, detailed audio reproduction, and fairly accurate directional sound.” De giver modellen 3,5/5 stjerner og mener, at det er godt første open-back fra Corsair, men at der samtidig også er nogle mangler at have i mente.

Mere om Corsair Virtuoso Pro

SPECIFIKATIONER

 • Følsomhed: 117 dB
 • Frekvens: 20–40,000 Hz
 • Design: Open-back + over-ear
 • Mikrofon: Aftagelig envejs
 • Forbindelsesmuligheder: 3,5 mm analog, valgfri 4,4 mm balanceret (kabel sælges separat)
 • Tilbehør: Aftagelige speaker tags, ørepuder og pude på headband, robust etui
 • Understøttes af: PC, Mac, PS 4/5, Nintendo Switch, mobil med 3,5 mm-port
 • Vægt: 338 g

Bedste 10s vurdering

Corsair Virtuoso Pro er Corsairs første open-back gaming-headset, og lydkvaliteten er rigtig god – solide mellemtoner og nærværende, men ikke superkraftig bas, detaljeret lydgengivelse og ret præcis retningsbestemt lyd. Det leveres med et solidt rejseetui og to aftagelige lydkabler, og den aftagelige mikrofon er også ganske fin.

Virtuoso Pro har dog pga. sit design ikke meget noise cancellation, prisen er relativt høj og så er headsettet ikke optimalt til åbne miljøer. Det er dertil analogt, endda så meget at der ingen knapper er, ikke engang til volumen – men efter egen test af headsettet, synes vi, at Corsair har gjort det godt med deres første open-back headset – især hvis du har en audio mixer som Elgato XLR, der giver lidt flere muligheder at gøre godt med.

Fordele og ulemper ved Corsair Virtuoso Pro

Fordele

 • Høj lydkvalitet, så du kan høre musik og lyde i spillet tydeligere
 • To tilslutningskabler for fleksibilitet
 • Robust hardcase etui (god detalje til f.eks. rejser)
 • Let og komfortabel
 • Udskiftelige ørepuder, højttalermærker, hovedbøjlepude

Ulemper

 • Høj pris
 • Åbent design er ikke ideelt til bestemte miljøer (f.eks. et kontor)
 • Det åbne design giver lav noise cancellation
Bedste premiumvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

SteelSeries Arctis Pro Wireless - mest slidstærke design

Vil du have mest kvalitet og værdi for pengene, når du køber gaming headset, skal du forholde dig til materialer og design. Det har stor betydning for mange gamere at kunne tage det uundværlige udstyr med over til venner eller til turneringer.

SteelSeries Arctis Pro Wireless er et af de mest modstandsdygtige headset, du finder på markedet.

SteelSeries Arctis Pro Wireless
Bedste premiumvalg

Dagens bedste priser og tilbud på SteelSeries Arctis Pro Wireless:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Trådløst design
 • Mange indstillingsmuligheder
 • Bluetooth 4.1 forbindelse

Mere om SteelSeries Arctis Pro Wireless

SPECIFIKATIONER

 • USB ChatMix dial (styrkeknap der kan bruges til regulering af volumen på lyd)
 • 12m trådløs rækkevidde
 • Aluminiumsbelægning og stålkonstruktion for høj slidstyrke
 • Lav vægt
 • Ørepuder med AirWave stof
 • X 2.0 virtuel lyd
 • On-ear betjening

Det er kåret som ”Editors Choice” af det amerikanske magasin Tomshardware.com. I kundeanmeldelser modtager produktet 4,5/5 stjerner af Techradar.com samt PCmag.com og 7,9/10 stjerner af Rtings.com.

Den helt store og betydningsfulde fordel ved at vælge Arctis Pro Wireless er på grund af det trådløse design. Dette giver dig den fleksibilitet og frihed, som du har brug for, når du vil game med maksimal koncentration og fokus.

Du kommer ikke til at blive forstyrret af generende ledninger, der er i vejen for din oplevelse. Med Bluetooth 4.1 forbindelse kan du forbinde dine høretelefoner til din PC, så lyden gengives direkte i headsettet med effektiv respons. Du kan befinde dig op til 12m fra din PC, uden at lyden eller forbindelsen vil blive svækket.

Der er 360graders lyd i headsettet. Du kan høre hver en lille bevægelse, som en af dine fjender foretager sig i spillet, så du kan nå at reagere i tide og være ekstra opmærksom.

Med “On-ear betjening” kan du på få sekunder regulere lyden eller ændre volumen, afhængig af dine behov for kommunikation og lydmæssig oplevelse.

Denne effektive og enkle betjening får stor værdi i forbindelse med turneringer, hvor du skal handle hurtigt.

Hvor mange andre høretelefoner til gaming har ørepuder, der er lavet med skum og en kunststofbelægning over sig, er der tænkt på din ergonomi og komfort i udviklingen af Arctis Pro Wireless.

Air-Wave ørepuderne er helt unikke af sin slags, og de er lavet med inspiration fra sportstøj. De sørger for, at huden omkring dine ører kan ånde, og at der ikke skabes ubehag fra enten fugt eller kulde. Der er ingen andre høretelefoner, der er udstyret med samme kvalitetsmaterialer på ørepuderne.

Uanset om du er ny med gaming, eller om du er vant til at deltage i turneringer, kommer det dig til gode, at du ikke oplever fysiske gener med dit headset.

Det er omtanken i forhold til fleksibilitet og frihed, der gør SteelSeries Arctis Pro Wireless til et oplagt valg for dig, der vil have nogle af de bedste høretelefoner til gaming. På grund af det innovative design med stål og aluminium vejer headsettet ikke meget, og det er således nemt at have med i en taske.

De hårdføre og modstandsdygtige materialer gør, at du kan få glæde af Artics Pro Wireless i mange år frem.

Prisvenlig

65

Anmeldelser

85

Alsidighed

100

Lydkvalitet

100

Komfort

80

Fordele og ulemper ved SteelSeries Arctis Pro Wireless

Fordele

 • Batterierne kan udskiftes
 • Kan også bruges til musik
 • Meget højt komfortniveau
 • Eliminerer lydforvrængning
 • Føles stabilt og komfortabelt på hovedet

Ulemper

 • Støjreduktionen kunne være bedre
 • En anelse tung
God software test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Chroma Steelseries Arctis 7 - kanon lyd og diskret trådløs headset

I klassen lige under de to topmodeller fra Steelseries og Razor finder vi Chroma-headsettet fra Steelseries. Dette er et headset, som med garanti kan dække behovet for de fleste gamere, da det leverer kanon lyd og kommer i et relativt diskret design, der går godt i de fleste sammenhænge.

Chroma Steelseries Arctis 7
God software

Dagens bedste priser og tilbud på Chroma Steelseries Arctis 7:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Diskret design
 • Rækkevidde på 12 meter
 • Intuitiv software

Mere om Chroma Steelseries Arctis 7

SPECIFIKATIONER

 • Lyd: 7.1 Surround Sound
 • Egenskaber: Trådløs op til 12 meter
 • Tilslutning: USB & Single 3.5mm, 4-pols stik via inkl. adapter
 • Frekvens Respons: 20 – 20.000Hz
 • Følsomhed: 98dB
 • Enheder: 40mm m. Neodymium magneter
 • Impedans: 32ohm
 • Driver: Steelseries Engine 3
 • Kablet er aftageligt
 • Vægt: 376g

Lydkvaliteten i Chroma Steelseries Arctis 7 spiller på de helt store tangenter ligesom dens dyrere konkurrenter. Det leverer fuld 7.1 surround sound med to højttalere med 40 mm Neodymium enheder, der er din garanti for stor lyd. Du vil kunne høre hvert et skridt fra dine konkurrenter, og dermed få en stor fordel i kampens hede.

Med Arctis 7 får du alle de klassiske tilslutningsmuligheder, som efterhånden er blevet standard for denne type gaming headsets. Dette gør det muligt at tilslutte headsettet til både computer og diverse konsoller via Bluetooth, AUX-stik og USB-stik. Denne diversitet giver headsettet en fantastisk anvendelighed.

Selve headsettet er bygget utrolig stabilt, og man kan tydeligt mærke den kvalitet, som Steelseries også normalt står for. Arctis 7 vejer ikke så meget og er derfor utrolig komfortabelt at have på hovedet i længere tid af gangen. Selvom det ikke helt når topmodellernes højder, så vil du altså med garanti få en masse gode oplevelser med dette headset!

Til sidst er det også værd at nævne, at mikrofonen i Arctis 7 naturligvis leverer kanon lyd, når du er i diverse videoopkald, og du vil ikke opleve megen forstyrrelse på linjen!

Prisvenlig

85

Anmeldelser

90

Alsidighed

95

Lydkvalitet

90

Komfort

90

Fordele og ulemper ved Chroma Steelseries Arctis 7

Fordele

 • Rækkevidde på 12 meter
 • Bidrager med imponerende gaming-mulighed
 • Simpelt, intuitivt og godt designet software
 • Bløde, åndbare ørebøffer
 • Mulighed for forbundet og trådløs forbindelse

Ulemper

 • Nedtoner dybere basfrekvenser
 • Kan ikke foldes sammen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Chroma Steelseries Arctis 7
Godt trådløst valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair HS55 Wireless - god batteritid og høj bevægelsesfrihed

Corsair HS55 Wireless er ikke til dig, der vil have et avanceret headset. I stedet er HS55 målrettet dig, der f.eks. vil afprøve et fornuftigt prissat trådløst headset med ganske fin lyd. Efter egen test af headsettet kan vi konkludere, at modellen tilbyder relativt meget for en relativ lav pris.

Corsair HS55 Wireless
Godt trådløst valg

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair HS55 Wireless:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dual-mode forbindelse (Blueetooth og 2.4Ghz)
 • Op til 24 timers batteritid
 • God rækkevidde

Hvad siger forbrugere og eksperter om Corsair HS55 Wireless?

Corsair HS55 Wireless er i skrivende stund fuldstændig nyt og har derfor ikke mange forbrugeranmeldelser. Dog er det blevet testet af eksperter fra uafhængige sider, hvor det f.eks. på techradar.com modtager 4/5 stjerner og en anbefaling som et godt køb, hvis du ikke har budgettet til en af de dyrere modeller.

Mere om Corsair HS55 Wireless

Batteritid
Ifølge Corsair har HS55 en batteritid på op til 24 timer, hvilket vi efter egen test kan konkludere at være korrekt. Headsettet blev brugt stort set uafbrudt i lige over 20 timer med både lyd fra musik, in-game sounds og Discord, hvor det først til sidst blev sat til opladning – batteriet var dog stadig ikke 100% dødt.

Opladningstiden er derudover også super fin og hurtig, og på bare 15 minutter kan det bruges i hele 6 timer.

Dual-mode forbindelse
HS55 har dobbelt trådløs tilslutning og kan både tilsluttes med 2,4 GHz via USB-A og via Bluetooth, hvilket er typisk er et premium headset feature. 2,4 GHz er godt til gaming mens Bluetooth, som har højere latency, derimod er fint, hvis du skal høre musik eller sidde i møde.

Også rækkevidden er god, hvor den efter personlig test vurderes til at være omkring 10-15 m. Du kan derfor sagtens gå rundt og stadig høre dine venner eller deltage i mødet, hvilket giver stor frihed.
Du kan dog ikke høre lyde fra to kilder på samme tid, selvom den har dual forbindelse.

Mikrofon, software og komfort
Corsair HS55 Wireless har en ikke-aftagelig omnidirektionel flip-mikrofon med en “flip to mute” funktion – mikrofonen mutes og unmutes ved enten at flippe mikrofonen op (mute) eller ned (unmute). Her hjælper biplyde med at indikere hvilken tilstand, mikrofonen er i, hvilket er ganske praktisk. Der er dog også en fysisk knap til at mute / unmute, men den virker ret overflødig, da det er nemmere bare at flippe selve mikrofonen.

Mikrofonens lyd er desuden ganske fin, og dine teammates vil kunne høre dig uden problemer. Lydkvaliteten er altså ikke overvældende god, men den er fin.

Headsettet kan sådan set godt bruges med Corsairs iCUE, men det er der stort set ingen grund til, da de eneste muligheder, du har, er at opdatere og parre headsettet via donglen – der er nemlig ikke RGB i headsettet, og du kan heller ikke justere equalizeren.

Med hensyn til komforten kan den siges at være høj. Under test blev den brugt i næsten 20 timer (fordelt på 2 sessions) hvor komforten var fin hele vejen igennem (selv med en testperson, som er følsom over ørene).

Bedste10’s vurdering

Der er et rigtig godt forhold mellem komfort, funktioner, kvalitet og pris på Corsair HS55 Wireless, og selvom modellen ikke er det mest avancerede, har det derimod god batteritid, en fin mikrofon, god lyd samt dual-mode forbindelse, som giver dig høj bevægelsesfrihed. Med HS55 mangler du ikke noget, uanset om det er in-game eller hvis du går en tur og vil høre musik imens, hvilket er grunden til, at den for os at se er det bedste trådløse valg.

Fordele og ulemper ved Corsair HS55 Wireless

Fordele

 • Har både Bluetooth 5.2 og 2.4Ghz forbindelse
 • Hurtig opladningstid
 • God lydkvalitet
 • God pris

Ulemper

 • Mindre god software kompabilitet
letvægts headset test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Logitech G Pro X gamingheadset - gør gaming til en leg

Hvis du er gamer, så kan du sikkert nikke genkendende til, at spilleoplevelsen forbedres med godt udstyr. Her kommer et gamingheadset ind i billedet.

Logitech G Pro X gamingheadset
letvægts headset

Dagens bedste priser og tilbud på Logitech G Pro X gamingheadset:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Separerer baggrundsstøj
 • Holdbar opbygning
 • Komfortabelt memory foam

Mere om Logitech G Pro X gamingheadset

Logitech G Pro X gamingheadset kan gøre din spilleoplevelse til en leg med dets mange funktioner og dermed fordele. Prisen i forhold til funktioner er i den grad fordelagtig. Headsettet G Pro X fra Logitech indeholder blandt andet 50 mm drivere med 7.1 surroundsound og mikrofon til at gøre dit gaming lettere. De 50 mm drivere

sikrer en præcis gengivelse af hver lyd, hvilket kan bringe dit spil mere til live, og dette vil både gøre sig gældende lige meget, om du spiller, ser film eller hører musik.

Mikrofonen på dette gamingheadset fra Logitech er aftagelig, enkeltretningsvendt og med den eftertragtede Blue VOICE teknologi. Gamingheadsettet har dermed aftagelige filtre, som får din stemme til at fremstå tydeligere samtidig med, at mikrofonen er designet til at reducere baggrundsstøj. Udover ovennævnte så skal

headsettet forbindes via USB samtidig med, at det har USB-lydkort.

Med Logitech G Pro X gamingheadsettet er du sikret komfort. Headsettet er designet med store og behagelige ørekopper, som sikrer dig komfort, når du sidder og spiller. Headsettets hovedbånd er designet i let men hårdført design i stål med en aluminiumsgaffel. Dette er sikret at holde dit hoved frit for tryk og andre

ubehageligheder og at kunne klare gaming i årevis. Den gode lyd, som headsettet sikrer, er understøttet af ørekoppernes materiale. Dette materiale er memoryskum-polstret kunstlæder og velour, som sikrer god ventilation.

Ved køb af dette gamingheadset fra Logitech model G Pro X får du en transportpung med i prisen, og det er værd at nævne, at software-download til headsettet kræver internetforbindelse. Det kan i den grad betale sig at tjekke Logitech G Pro X gamingheadsettet ud.

Prisvenlig

95

Anmeldelser

90

Alsidighed

75

Lydkvalitet

90

Komfort

95

Fordele og ulemper ved Logitech G Pro X gamingheadset

Fordele

 • Holdbar opbygning
 • Separerer baggrundsstøjen
 • Komfortabelt memory foam
 • Lightweight
 • God mikrofonkvalitet under opkald

Ulemper

 • Ingen knap til at skifte mellem game- og chat-kanal
 • Ingen andre forbindelsesmuligheder end USB

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Logitech G Pro X gamingheadset
Alsidig lydkvalitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Steelseries Arctis 1 headset - smart og let headset til gaming eller hverdag 

Arctis 1 headsettet fra Steelseries er et utrolig smart headset at bruge til transportabel elektronik. Herunder tales der om telefonen, computeren og spilkonsoller. Grunden til dette er, at headsettet er rigtig godt at bruge, når man skal spille og kommunikere med dem, man spiller med, men det er også rigtig godt at lytte til musik med på mobilen, når man er udenfor.

Steelseries Arctis 1 headset
Alsidig lydkvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Steelseries Arctis 1 headset:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • God batterilevetid
 • Mikrofonen kan fjernes
 • Klar og balanceret lydkvalitet

Mere om Steelseries Arctis 1 headset

Headsettet forbindes til apparatet via et kabel. På denne måde er man sikret en perfekt lyd under hele brugen af headsettet. Dette kabel er 3.05 meter langt, så man let kan bevæge sig væk fra en computer i et begrænset omfang for at hente eller nå noget.

Derudover medfølger følgende ledning også ved købet af Arctis 1 headsettet fra Steelseries: Mini-telefon 3.5 mm 4-polet til 2 mini telefoner af 3.5 mm.

Headsettet er udstyret med knapper til bestemmelse af lydstyrke men også til mikrofon til eller lyd fra. Således er headsettet også udstyret med en mikrofon, hvilket gør det utrolig nemt at kommunikere gennem headsettet med en perfekt lyd. Mikrofonen kan sagtens tages af efter behov.

Headsettet er 18.5 cm bredt, 8.71 cm dybt og 18.9 cm højt, og headsettet vejer 288 gram. I og med at headsettet kun vejer 288 gram, er det utroligt let at have på hovedet. Således undgår man nogen unødvendige spændinger om hovedet og trælse hovedpiner. Det er super komfortabelt at have på, da det vejer på lidt, men også fordi der er monteret gode øredele på headsettet.

Farven på det smarte Actis 1 headset er en basic sort. På denne måde får man altså et headset, som uden tøven passer til alt. Det er altså lige meget, hvilket tøj man har på sammen med headsettet, for den sorte går godt med alle farvekombinationer.

Prisvenlig

100

Anmeldelser

90

Alsidighed

70

Lydkvalitet

85

Komfort

95

Fordele og ulemper ved Steelseries Arctis 1 headset

Fordele

 • Mikrofonen kan fjernes
 • God batterilevetid
 • Klar og balanceret lydkvalitet
 • Intuitive menuer og interface
 • Fungerer godt på tværs af mange platforme

Ulemper

 • Skabt af plastik
 • Mangler software support til at skræddersy oplevelsen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Steelseries Arctis 1 headset
Høj komfort test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HyperX Cloud 2 gaming headset - effektiv surround sound

HyperX Cloud 2 er et headset med fantastisk Hi-Fi lyd til alle gamere derude. Headsettet oser af overskud og er et rigtig fornuftigt match til alle typer af gamere. HyperX Cloud 2 er et rigtig godt headset til dig, der gerne vil tage din casual gaming til nye og større højder.

HyperX Cloud 2 gaming headset
Høj komfort

Dagens bedste priser og tilbud på HyperX Cloud 2 gaming headset:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Høj komfort
 • Bredt frekvensspektrum
 • Højt lydniveau

Mere om HyperX Cloud 2 gaming headset

SPECIFIKATIONER

 • Driverstørrelse: 53mm
 • Frekvensinterval: 15Hz–25,000 Hz
 • Impedans: 60 Ω
 • Vægt: 320g
 • Kabellængde: 1m + 2m forlængerkabel
 • Tilslutning: single mini stereo jack (3.5 mm) eller USB
 • Mikrofon Frekvensinterval: 50–18,000 Hz
 • Aftagelig mikrofon

Du får alle de tilslutningsmuligheder, som du kan have brug for med både USB og AUX-stik, og der medfølger endda et dedikeret lydkort, som du kan få glæde af, hvis du tilslutter headsettet via USB-kablet. Dette er bl.a. med til at gøre lydoplevelsen med HyperX Cloud 2 unik, og uanset om du nakker zombier og elsker lyden af splat, eller om du skal høre konkurrenternes skridt i CS:GO, så vil du ikke blive skuffet med dette headset på hovedet!

Lydkvaliteten er sikret med HyperX Cloud 2s brug af virtuel 7.1 surround sound, der giver dig en fornuftig grad af detalje og lydadskillelse, men som dog ikke helt kan måle sig med den ægte surround sound i de mere professionelle headsets. Det giver dig dog en utrolig fornemmelse af lyde fra alle vinkler, og hvis du går fra et normalt computerheadset, så vil du få en kæmpe positiv overraskelse med HyperX Cloud 2.

På grund af dets unikke lyd er dette headset faktisk foretrukket af en del eSport hold i verden, så du vil blande dig lidt med eliten, hvis du vælger dette headset.

Til sidst er headsettet naturligvis komfortabelt at have på hovedet, og der venter dig mange gode timers gaming, hvis du vælger dette headset. HyperX Cloud 2 har både en foret hovedrem og lydisolerende ørekopper, og du vil med garanti føle dig som en professionel fra dag 1 med dette forbløffende gode headset på!

Prisvenlig

95

Anmeldelser

90

Alsidighed

75

Lydkvalitet

95

Komfort

100

Fordele og ulemper ved HyperX Cloud 2 gaming headset

Fordele

 • Imponerende frekvensspektrum
 • Passer godt og er komfortable
 • Højt lydniveau
 • Fås med to typer ørebøffer
 • Indpakningen er af høj kvalitet

Ulemper

 • Mangler dyb, kraftfuld bas
 • Føles en anelse stram på nogle typer hoveder

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om HyperX Cloud 2 gaming headset

Hvad skal du overveje, før du køber gaming headsets

 • Type: Gamer headsets kommer i mange forskellige størrelser og typer, og du bør derfor overveje, hvad dine behov er. De fleste vælger et gamer headset, der går uden om ørerne, så lyden bliver isoleret og centreret.
 • Komfort: Menneskers hoveder kommer også i flere størrelser og faconer, og du skal finde ud af, om du har et rundt eller aflangt hoved, så du kan finde et komfortabelt gamer headset.
 • Lydkvalitet: Jo bedre lydkvalitet, desto mere komplet oplevelse og bedre reaktionstider. Der er typisk en sammenhæng mellem pris og lydkvalitet, og dét er et parameter, du ikke bør nedprioritere.
 • Mikrofonkvalitet: Jo bedre du og dine kammerater kommunikerer, desto nemmere bliver det at opnå jeres mål. Mikrofonkvaliteten afhænger også i høj grad af prisen på dit gamer headset.
 • Pris: Gamer headsets fås til mange forskellige priser, og du bør derfor undersøge markedet, så du ikke smider penge efter for ringe kvalitet.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere: Hvis du vil være sikker på at få et ordentligt gamer headset for dine penge, bør du undersøge, hvad både eksperter og forbrugere siger om det specifikke produkt.

arrow-more

Typer for gaming headset:

 • Over-ear gaming headset – er designet til at dække hele øret for en komplet lydoplevelse.
 • On-ear gaming headset – er mindre end over-ear, men sidder stadig på øret og tilbyder god lydkvalitet.
 • In-ear gaming headset – passer ind i øregangen og er nemme at bære, men kan ikke matche lydkvaliteten af ​​over-ear og on-ear headset.
 • Trådløse gaming headset – tillader frihed fra ledninger og kræver ofte en trådløs modtager for at tilslutte til en enhed.
 • USB-tilsluttede gaming headset – tilsluttes direkte til en computer via USB-porten for en nem installation.
 • Kablede gaming headset – tilsluttes via en 3,5 mm jack eller en dedikeret lydkabel.

Hvordan kan et gaming headset hjælpe dig når du spiller?

Et godt gamer headset kan hjælpe dig på mange måder, når du spiller computerspil. Det kan forbedre din oplevelse ved at give dig en klarere og mere realistisk lyd, der hjælper dig med at opdage fjender og følge spillets handling. Derudover kan et headset med god mikrofon hjælpe dig med at kommunikere med dine medspillere, hvilket er en afgørende faktor for mange spil. Et godt headset kan også reducere støj fra omgivelserne, hvilket kan hjælpe dig med at fokusere på spillet. Med godt udstyr til din gaming pc, som inkluder headset, tastatur, gaming mus og mussemåtte, så kan du tage dit niveau endnu højere.

Et par komfortable høretelefoner er også vigtigt, da du sandsynligvis vil bære det i mange timer ad gangen. Justerbare hoved bøjler og bløde ørepuder kan hjælpe dig med at undgå træthed og ubehag i løbet af spillet. Samlet set kan et godt gamer headset hjælpe dig med at opleve et bedre og mere immersivt spil, samt kommunikere og samarbejde med andre spillere. Separate høretelefoner bliver også anvendt ved brug af Logitech g29 udstyr, da der ikke medfølger et gaming headset i serien.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Techradar.com

Den amerikanske side Techradar.com er et online magasin med fokus på forbrugerprodukter i kategorien teknologi. Techradar.com har artikler med nyheder fra alt, hvad der vedrører teknologi og til produktanmeldelser udført af eksperter.

Blandt de produkter, som fremgår af sidens test af gaming headsets er følgende tre gamer headsets Kingston HyperX Cloud Revolver S, SteelSeries Arctis Pro og SteelSeries Arctis Pro Wireless. Kingston headsetet kåres på siden til testvinder og de to SteelSeries produkter får 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Dato for anmeldelser: 22. april 2021
Du kan se testen her og anmeldelserne her og her

Digitaltrends

Det amerikanske magasin Digitaltrends.com er blandt verdens største magasiner indenfor teknologi. Magasinet har til formål at afdække den teknologiske udvikling og produkter for sine forbrugere. Fra sine platforme når Digitaltrends månedligt ud til omkring 100 millioner mennesker.

I en artikel på Digitaltrends.com er der en lang anmeldelse af Kingston HyperX Cloud Revolver S gamer headset. Headsetet får i særdeleshed ros for lydkvalitet og for at være konfortable. Men Kingston headsetet kåres også til ?Editors Choice? på siden.

Dato for anmeldelse: 21 april 2017
Du kan se anmeldelsen her

ING

ING.com er en af markedets største sider for information og artikler om spil og underholdning. Siden bringer i sine artikler skarpe meninger og banebrydende indhold. Det er eksisterende på 28 platforme i 112 lande og har mere end 254 millioner fans.

Et af de spilrelaterede produkter, der anmeldes på siden, er gamer headsets. Blandt dem er Kingston HyperX Cloud Revolver S og SteelSeries Arctis Pro. Sættet fra Kingston får på siden 9,3 ud af 10 point og SteelSeries får 9,2 ud af 10 mulige point.

Anmeldelserne er opdateret den: 24. september 2018 og 3. maj 2018
Du kan se anmeldelserne her og her

Cnet

Cnet

Den engelsksprogede side Cnet.com er en vidtspændende side, der behandler emner omkring teknologi, kultur og videnskab. På siden er er alt fra nyhedsartikler og rådgivning til produktanmeldelser og købsguider.
En af produktanmeldelserne på siden drejer sig om Kingston HyperX Cloud Revolver S. Produktet for ros for lydkvalitet, men i særdeleshed hvor komfortable de er, hvilket sammenlignes med følelsen af små puder. Produktet scorer højt på flere parametre og får samlet 8,5 ud af 10 point.

Anmeldelsen er udført den: 24. april 2017
Du kan se anmeldelsen her

Tomsguide

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.
I en længere og fyldestgørende anmeldelse af SteelSeries Arctis Pro på Tomsguide.com får produktet især ros for lydkvaliteten, designet og får at der på headsetet er mange tilpasningsmuligheder, så de kan tilpasses til enhver. SteelSeries Arctis Pro kåres desuden også til ?Editors choice?.

Anmeldelsen er opdateret: 2018
Du kan se anmeldelsen her

PCworld

PCworld.com er en engelsksproget side, som primært bringer artikler omkring teknologi, både soft- og hardware. Siden er dedikeret til at hjælpe og vejlede tech-elskende forbrugere til at gøre sig de bedst muligt køb.

Blandt produktanmeldelserne på PCworld.com anmeldes Kingston HyperX Cloud Revolver S. Den vurderes i forhold til design og performance. Det, som Kingston modellen får særligt meget ros for er designet, men også for god lyd og især støjreduktion i mikrofonen. Samlet får gamer headsetet får 3,5 ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 24. juli 2017
Du kan se anmeldelsen her

Wired

Wired.com er et amerikansk teknologimagasin, der både udkommer online og på tryk. Magasinet har fokus på emner inden for teknologi. hvor eksperter laver tests af forskellige elektroniske produkter for at hjælpe forbrugerne med det bedste køb.

I en lang positiv anmeldelse på Wired.com anmeldes SteelSeries Arctis Pro gamer headset. I en vurdering af fordele og ulemper får den i særdeleshed ros for lydens klarhed og positionering i spil. Headsetet får på siden 9 ud af 10 mulige point.

Anmeldelsen er udført den: 13. marts 2018
Du kan se anmeldelsen her

Techadvisor

Techadvisor.com har rødder tilbage til 1995 med det trykte magasin PC Advisor. I 1996 blev der tilknyttet en hjemmeside og i 2017 ændrede siden navn til Techadvisor. Siden fokuserer på alt, hvad der vedrører teknologi, og vejleder forbrugere gennem anmeldelse.

Blandt de produkter, der er blevet anmeldt på Techadvisor.com er SteelSeries Arctis Pro. Produktet anmeldes i en længere anmeldelse, der samles i en vurdering i stjerner. Her får produktet 4,5 ud af 5 stjerner. Den får i særdeleshed ros for lydkvaliteten og kvaliteten af designet.

Anmeldelsen er udført den: 6. februar 2019
Du kan se anmeldelsen her

Tomshardware

Det amerikanske magasin Tomshardware.com er blandt de ledende sider indenfor området omkring teknologi. Det gælder for forbrugere og teknologi-fans på alle niveauer. Deres læsere guides igennem artikler og produktanmeldelser til de bedste køb.

Et af produkterne, som anmeldes på Tomshardware.com, er SteelSeries Arctis Pro Wireless. De vurderes ud fra design, performance og features. I anmeldelsen får produktet mest ros for det komfortable design og kåres af siden som ?Editors Choice?.

Du kan se anmeldelsen her

PCmag

PCmag.com er den engelsksprogede side, men som har lignende sider i blandt andet Australien, Grækenland og Indien. PCmag er et online magasin, som bringer artikler og produktanmeldelser og primært computerrelaterede produkter.

På PCmag.com anmeldes SteelSeries Arctis Pro Wireless gamer headsettet i forhold til design, transmitter, mikrofon og performance. Her får de særligt ros for lydkvalitet, og for hvor komfortable de er. De får en samlet vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 16. marts 2018
Du kan se anmeldelsen her

Rtings

Websiden Rtings.com har til formål at hjælpe sine læsere til at købe det bedste produkt. Det gør personerne bag siden ved personligt at teste forskellige produkter. Lignende produkter testes på lige vilkår og kan derfor sammenlignes.

Et produkt, som testes på Rtings.com er gamer headsetet SteelSeries Arctis Pro Wireless. Produktet vurderes blandt andet i forhold til komfort, kvalitet og stabilitet. Headsetet scorer højt på vurderingen af dens evner i forhold til trådløs gaming og får en samlet score på 7,9 ud af 10 stjerner.

Anmeldelsen er udført den: 4. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Techradar har anmeldt Corsair HS55 Wireless, som du kan læse mere om ved at klikke her

Trustedreviews

TrustedReviews er en velrenommeret online platform, der tilbyder omfattende og objektive anmeldelser af et bredt udvalg af forbrugerelektronik og teknologiprodukter. Med et team af erfarne eksperter giver TrustedReviews dybdegående analyser, hands-on testning og indsigtfulde guides for at hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger, når du køber gadgets m.m.

Trustedreviews har anmeldt Corsair HS80 Max Wireless og givet den 4,5/5 stjerner.
Anmeldelsen blev lavet d. 10/8-2023, og du kan se den her.

Basic-tutorials

Basic-tutorials er en online platform, der fokuserer på at lave brugervenlige vejledninger, anmeldelser og artikler om teknologi, gadgets og forbrugerelektronik. Her finder du omfattende information om alt fra smartphones og computere til hjemmeunderholdning og smarte enheder. Basic-Tutorials har til formål at hjælpe dig med at forstå komplekse teknologiske emner på en letforståelig måde og guide dig gennem valg af produkter, der passer til netop dine behov.

Basic-tutorials har anmeldt Corsair HS80 Max Wireless, hvor de gav den 95/100 point.
Anmeldelsen blev udført d. 10/8-2023, og du kan se den lige her.

FAQ

Hvilket headset er bedst til gaming?
Når du skal finde det headset, der egner sig bedst til gaming, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt. Der findes mange headsets, der er designet til gaming og online spil. Du kan eksempelvis vælge gaming headsettet fra Chroma Steelseries. De er gode og funktionelle.
Når du skal finde det perfekte gaming headset, er det især vigtigt, at du fokuserer på god lyd og rar komfort. Du skal med stor sandsynlighed bruge headsettet rigtigt meget, i en længere periode ad gangen, så det er enormt vigtigt, at de er rare at have på.
Er gaming-headsets det værd?
Et gaming headset er med sikkerhed det værd, hvis du nyder at spille computer-og PlayStation spil, samtidig med, at du har formidabel lyd i ørene. Når du skal vælge et gaming headset er det vigtigt, at du kender dine egne ønsker og sikrer, at headsettet lever op til disse.
Gør gaming headsets en forskel?
Du tror det måske ikke, men gaming headsets kan faktisk gøre en stor forskel, når du spiller – uanset om det er på computer eller PlayStation. Gaming headsets kan være med til at isolere og tydeliggøre lyden. Det vil gøre, at du kan koncentrere dig bedre om spillet, du spiller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme