Bedste gamer headset 2020 – Her er de bedste 6

At vælge det rigtige gaming headset har aldrig været nemt. Teknologien udvikler sig hurtigt, og der kommer hele tiden rigtig mange nye bud på kvalificerede headsets, der kan overtage nogle af de tidligere modellers pladser. Det vigtigste ved valget af et gamer headset må unægteligt være lyd og komfort, men som teknologien har udviklet sig, så er lyden efterhånden rigtig god i mange af disse headsets, og man er derfor også begyndt at skue lidt til de mange smarte features og design funktionaliteter, som nogle af disse headset besidder. Denne artikel bliver skrevet på baggrund af undersøgelser og personlige holdninger til, hvad vi mener er det bedste gaming headset – vi vil gennemgå nogle af de tekniske specifikationer på disse headsets, men i sidste ende handler det i bund og grund om, hvilket headset du bedst kan lide.

Headset eller earphones?

Noget af det første, som du bør overveje i forhold til et gaming headset, er, hvorvidt det skal være et decideret headset eller blot nogle gode earphones, som du kender dem fra telefonerne.

Generelt set kan det ikke anbefales at vælge earphones, hvis du gamer rigtig meget, da de ofte ikke kan måle sig med et headset i fuld størrelse, når det kommer til både komfort og lyd. De kan dog være et godt bud på et billigt headset, hvis budgettet ikke rækker til mere, men i så fald bør du vælge nogle earphones, der er lavet med gaming for øje.

Full-size headsets er typisk de bedste, når det kommer til gaming, da et spil kan afhænge af de helt diskrete lyde, der kan være svære at opfange. Lydkvaliteten er som oftest bedst i et full-size headset, og du vil derfor få en meget mere unik oplevelse af spillet, da du virkelig kan fordybe dig fuldstændig i spillet små detaljer. Herudover er et full-size gaming headset meget mere komfortabelt til de lange nætter foran computeren.

Af denne grund har vi herunder samlet en top 6 liste over de bedste gaming headsets, vi har kunnet finde her i 2020 – der må næsten være ét, du kan bruge!

Maskine Vurdering  Niveau Set hos
1) Chroma Steelseries Arctis 7 10/10 PRO Dustin Home LÆS MERE
2) HyperX Cloud 2 8/10 ALLE Elgiganten LÆS MERE
3) Corsair Gaming Void Pro 10/10 PRO CDON LÆS MERE
4) Razer Hammerhead  10/10 SEMI PRO Dustin Home LÆS MERE
5) Steelseries Siberia 800 9/10 SEMI PRO LÆS MERE
6) Razer Kraken 7.1 7/10 PRO LÆS MERE

 


 

1. Chroma Steelseries Arctis 7

Artics headset

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.218,00 DKK
1.602,00 DKK

I klassen lige under de to topmodeller fra Steelseries og Razor finder vi Chroma-headsettet fra Steelseries. Dette er et headset, som med garanti kan dække behovet for de fleste gamere, da det leverer kanon lyd og kommer i et relativt diskret design, der går godt i de fleste sammenhænge.

Lydkvaliteten i Chroma Steelseries Arctis 7 spiller på de helt store tangenter ligesom dens dyrere konkurrenter. Det leverer fuld 7.1 surround sound med to højttalere med 40 mm Neodymium enheder, der er din garanti for stor lyd. Du vil kunne høre hvert et skridt fra dine konkurrenter, og dermed få en stor fordel i kampens hede.

Med Arctis 7 får du alle de klassiske tilslutningsmuligheder, som efterhånden er blevet standard for denne type gaming headsets. Dette gør det muligt at tilslutte headsettet til både computer og diverse konsoller via Bluetooth, AUX-stik og USB-stik. Denne diversitet giver headsettet en fantastisk anvendelighed.

Selve headsettet er bygget utrolig stabilt, og man kan tydeligt mærke den kvalitet, som Steelseries også normalt står for. Arctis 7 vejer ikke så meget og er derfor utrolig komfortabelt at have på hovedet i længere tid af gangen. Selvom det ikke helt når topmodellernes højder, så vil du altså med garanti få en masse gode oplevelser med dette headset!

Til sidst er det også værd at nævne, at mikrofonen i Arctis 7 naturligvis leverer kanon lyd, når du er i diverse videoopkald, og du vil ikke opleve megen forstyrrelse på linjen!

Specifikationer:

 • Lyd: 7.1 Surround Sound
 • Egenskaber: Trådløs op til 12 meter
 • Tilslutning: USB & Single 3.5mm, 4-pols stik via inkl. adapter
 • Frekvens Respons: 20 – 20.000Hz
 • Følsomhed: 98dB
 • Enheder: 40mm m. Neodymium magneter
 • Impedans: 32ohm
 • Driver: Steelseries Engine 3
 • Kablet er aftageligt
 • Vægt: 376g

2. Logitech G Pro X gamingheadset – Gør gaming til en leg 

bedste gaming headset

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du er gamer, så kan du sikkert nikke genkendende til, at spilleoplevelsen forbedres med godt udstyr. Her kommer et gamingheadset ind i billedet. 

Logitech G Pro X gamingheadset kan gøre din spilleoplevelse til en leg med dets mange funktioner og dermed fordele. Prisen i forhold til funktioner er i den grad fordelagtig. Headsettet G Pro X fra Logitech indeholder blandt andet 50 mm drivere med 7.1 surroundsound og mikrofon til at gøre dit gaming lettere. De 50 mm drivere

sikrer en præcis gengivelse af hver lyd, hvilket kan bringe dit spil mere til live, og dette vil både gøre sig gældende lige meget, om du spiller, ser film eller hører musik. 

Mikrofonen på dette gamingheadset fra Logitech er aftagelig, enkeltretningsvendt og med den eftertragtede Blue VOICE teknologi. Gamingheadsettet har dermed aftagelige filtre, som får din stemme til at fremstå tydeligere samtidig med, at mikrofonen er designet til at reducere baggrundsstøj. Udover ovennævnte så skal

headsettet forbindes via USB samtidig med, at det har USB-lydkort. 

Behageligt gamingheadset

Med Logitech G Pro X gamingheadsettet er du sikret komfort. Headsettet er designet med store og behagelige ørekopper, som sikrer dig komfort, når du sidder og spiller. Headsettets hovedbånd er designet i let men hårdført design i stål med en aluminiumsgaffel. Dette er sikret at holde dit hoved frit for tryk og andre

ubehageligheder og at kunne klare gaming i årevis. Den gode lyd, som headsettet sikrer, er understøttet af ørekoppernes materiale. Dette materiale er memoryskum-polstret kunstlæder og velour, som sikrer god ventilation. 

Ved køb af dette gamingheadset fra Logitech model G Pro X får du en transportpung med i prisen, og det er værd at nævne, at software-download til headsettet kræver internetforbindelse. Det kan i den grad betale sig at tjekke Logitech G Pro X gamingheadsettet ud.


3. HyperX Cloud 2

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

HyperX Cloud 2 er et helt fjerde eksempel på et headset med fantastisk Hi-Fi lyd til alle gamere derude. Headsettet oser af overskud og er et rigtig fornuftigt match til alle typer af gamere!

HyperX Cloud 2 er et rigtig godt headset til dig, der gerne vil tage din casual gaming til nye og større højder! Du får alle de tilslutningsmuligheder, som du kan have brug for med både USB og AUX-stik, og der medfølger endda et dedikeret lydkort, som du kan få glæde af, hvis du tilslutter headsettet via USB-kablet. Dette er bl.a. med til at gøre lydoplevelsen med HyperX Cloud 2 unik, og uanset om du nakker zombier og elsker lyden af splat, eller om du skal høre konkurrenternes skridt i CS:GO, så vil du ikke blive skuffet med dette headset på hovedet!

Lydkvaliteten er sikret med HyperX Cloud 2s brug af virtuel 7.1 surround sound, der giver dig en fornuftig grad af detalje og lydadskillelse, men som dog ikke helt kan måle sig med den ægte surround sound i de mere professionelle headsets. Det giver dig dog en utrolig fornemmelse af lyde fra alle vinkler, og hvis du går fra et normalt computerheadset, så vil du få en kæmpe positiv overraskelse med HyperX Cloud 2. På grund af dets unikke lyd er dette headset faktisk foretrukket af en del eSport hold i verden, så du vil blande dig lidt med eliten, hvis du vælger dette headset!

Til sidst er headsettet naturligvis komfortabelt at have på hovedet, og der venter dig mange gode timers gaming, hvis du vælger dette headset. HyperX Cloud 2 har både en foret hovedrem og lydisolerende ørekopper, og du vil med garanti føle dig som en professionel fra dag 1 med dette forbløffende gode headset på!

Specifikationer:

 • Driverstørrelse: 53mm
 • Frekvensinterval: 15Hz–25,000 Hz
 • Impedans: 60 Ω
 • Vægt: 320g
 • Kabellængde: 1m + 2m forlængerkabel
 • Tilslutning: single mini stereo jack (3.5 mm) eller USB
 • Mikrofon Frekvensinterval: 50–18,000 Hz
 • Aftagelig mikrofon

4. Corsair Gaming Void Pro

Corsair Gaming Void Pro

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.099,00 DKK

Corsair Gaming Void Pro er et headset i absolut verdensklasse, og det bliver af mange gamere betragtet som et af de bedste headsets nogensinde. Sådanne roser kommer ikke af sig selv, og der er da heller ingen tvivl om, at Corsair Gaming Void Pro skal være blandt de 6 bedste headsets til gaming!

Corsair Gaming Void Pro leverer krystalklar lyd og understøtter DOLBY 7.1 surround sound systemet, der virkelig bare sparker røv – intet mindre! Lydene bliver gengivet så virkelighedstro, at du befinder dig midt i handlingen, og der er ikke den mindste lille knas eller den mindste lille gren, der kan knække, uden at du hører det tydeligt. Du får serveret lyden på et sølvfad – nøjagtigt sådan som spiludviklerne havde forestillet sig, at din spiloplevelse skulle være!

Det trådløse signal fra Corsair Gaming Void Pro er en verdensklasse 2.4 Ghz forbindelse, der leverer en helt stabil forbindelse uden nogen former for støj på linjen – selvom headsettet er fuldstændig trådløst. Du kan roligt have høje forventninger til Logitech, for det skal nok leve op til dine vildeste forventninger!

Corsair Gaming Void Pro er utrolig komfortable at have på, og det er virkelig lavet i en kvalitet, som du kan mærke lige fra starten af; det er et utrolig holdbart og sikkert design!

Herudover adskiller Corsair Gaming Void Pro sig fra konkurrenterne ved, at det har 3 programmerbare knapper, som du kan linke til lige nøjagtig det, som du ønsker. Det kan være alt fra in-game controls til almindelige headsetfunktioner – verden ligger for dine fødder!

Specifikationer:

 • Forbindelse: Trådløs 2.4 Ghz
 • Tilslutning: USB, trådløs
 • Vægt: 390 g
 • Driverstørrelse: 40mm
 • Surround Sound: 7.1
 • Frekvensinterval: 20 – 20.000 hz
 • Fjernbetjening med volume-kontrol
 • Batteritid: Op til 10 timer
 • Genopladeligt batteri
 • Carbon

5. Razer Hammerhead Pro v2 Headset

Razer in ear headset

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vores liste ville selvfølgelig ikke være fuldendt, hvis ikke vi også anbefalede et in-ear headset til dem, der foretrækker dette, og her kommer man simpelthen ikke udenom Razor Hammerhead Pro v2!

Hammerhead Pro v2 er et virkelig stærkt in-ear style headset, som kommer direkte fra Razors udviklingsbånd. Dette betyder, at du kan forvente den mest krystalklare lyd med den dybeste bas fra højttalerne, der er kun 10 mm store. Lyden er overraskende god og kan faktisk måle sig med mange af de full-size gaming headsets, der ligger i den store mellemklasse – et stort kompliment til in-ear headsets!

Du får et headset, der leverer på alle parametre: Om det er seriøs gaming hjemme på værelset eller en hurtig løbetur, hvor det er sat til din smartphone. Det kommer med ørepropper i alle størrelser, som sikrer, at de passer perfekt til dine ører, og der er integreret kontrol af lyd, så du ikke skal skifte sange og lydstyrke på din smartphone.

Hammerhead Pro v2 er simpelthen bare et all-round godt headset, som maksimerer din lydoplevelse i spil og ved multimediebrug – og der er endda integreret mikrofon, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine venner kan høre dig i en presset situation! Herudover følger der et smart opbevaringsetui med, så du ikke skal bekymre dig om headsettets status nede i tasken.

Specifikationer:

 • Frekvensinterval: 20 Hz – 20.000 Hz
 • Impedans: 32 Ω ± 15%
 • Følsomhed: 102 ± 3 dB
 • Driver: 10 mm af Neodymium
 • Tilslutning: 3.5 mm
 • Kabellængde: 1.3 m
 • Vægt: 19.6 gram
 • In-line betjening: Volume / Pause / Play / Control

Vi håber, at vores gennemgang af de 6 bedste headsets fra 2020 har gjort dig lidt klogere på valget af dit næste gaming headset. Uanset om du vælger det ene eller det andet headset, så er du i solide og gode hænder, og der er ingen tvivl om, at de alle vil bidrage til, at du får en bedre spiloplevelse foran skærmen! God fornøjelse!

Se vores artikel om: Høreværn med bluetooth – oversigt over de bedste modeller på markedet 

Læs også: PLAYSTATION 4 PÅ AFBETALING: BETINGELSERNE HOS FEM DANSKE FORHANDLERE.

Denne side er anmeldt af: Natasja A. Bach Rating 10/10