Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Musemåtte test-oversigt:
Her er de 5 bedste gaming musemåtter

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En musemåtte designet til gaming vil sørge for konsekvent stabilitet og præcision. En opgradering af en almindelig mus til en ny gamermus vil have større effekt på dit spil, men hvis du allerede er på plads i den afdeling, er en pålidelig overflade det næste skridt.

De fleste gamer musemåtter har forhøjede sporingsoverflader, som sikrer, at din mus spores så præcist som muligt, men at finde den bedste musemåtte kan dog være svært, og netop derfor har vi sammensat en guide til at hjælpe dig med at finde den mest passende musemakker.

Så læs med herunder og bliv inspireret:

 

Vores favorit musemåtter

Logitech G440
Lager
Bedste hårde musemåtte

Logitech G440

Gå til bedste pris
415 Kr. hos DataWorld
Se vores anmeldelse
Lager
SteelSeries Qck Edge
Ukendt Lager
Bedste budgetvenlige musemåtte

SteelSeries Qck Edge

Gå til bedste pris
114 Kr. hos Komplett.dk
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager
SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL
Lager

SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL

Gå til bedste pris
132 Kr. hos ComputerSalg A/S
Se vores anmeldelse
Lager
SteelSeries QcK XXL
Lager

SteelSeries QcK XXL

Gå til bedste pris
260 Kr. hos Proshop.dk
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Cooler Master MP510 til outlet sektionen.

Tidligere ændringer:

22. april 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste musemåtter til gaming i test-guiden 2023:

Bedste hårde musemåtte test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Logitech G440

 • ”Bedste hårde musemåtte” ved tech-magasinet IGN
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos PC Gamer

”Spillere, der foretrækker en glattere musemåtte med lavere friktion, bør investere i en hård musemåtte, og der er ingen bedre end Logitech G440”. Sådan skriver det amerikanske tech-magasin IGN. Logitech G er førende inden for gaming-udstyr og kendt for deres innovative design og høje kvalitet.

Logitech G440
Bedste hårde musemåtte

Dagens bedste priser og tilbud på Logitech G440:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lav overfladefriktion og minimal modstand
 • Ensartet overfladestruktur
 • Passer til Logitech G-sensorer

Mere om Logitech G440

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Plast
 • Bredde : 34.0 cm
 • Dybde : 28.0 cm
 • Tykkelse : 3.0 mm

G440-musemåtten er ingen undtagelse. Gaming-musemåtten fra Logitech består af tre funktionelle lag: en overflade af polypropylen, en midte af polystyren og en bund af gummi. Overfladen af polypropylen er stærk og fleksibel, og materialet bidrager til lav friktion, som er optimal til spil med høj DPI.

Selv ved hurtige og små håndbevægelser vil musen let kunne flyttes. Du har altså fuld kontrol over musen. På den måde minimeres risikoen for overkompensation og fejl, når du starter og stopper. Det midterste lag af polystyren giver et solidt og mellemhårdt underlag. Undersiden af gummi sikrer, at musemåtten stabiliseres, så den bliver, hvor den skal ved brug. Sensorerne fungerer mere optimalt takket være musemåttens ensartede overflade. De forstyrres nemlig ikke af mønstre og ujævnheder på Logitech G440.

Det gælder især, når du anvender den med Logitech G-spilsensorer. Som spiller vil du opleve stor præcision, uanset om du bruger en optisk mus eller en lasermus. Musemåtten fra Logitech har et moderne sort og eksklusivt design, som passer til alt gaming-udstyr. Den måler 34 x 28 centimeter, er 3 millimeter tyk og vejer 229 gram. Logitech G440 er i den lidt dyrere ende for en hård gaming-musemåtte, men du får fuld valuta for pengene.

Musemåtten har et eksklusivt design med en ensartet overflade med lav friktion, som giver dig fuld kontrol over musen. Dens gummibund giver ideel stabilitet, så musemåtten ikke flytter sig. Modellen får generelt en flot bedømmelse fra eksperter. Det amerikanske tech-magasin PC Gamer’s dom lyder: ”For os gør Logitech G440’s enkelthed og ultraglatte overflade den til det bedste valg, når det kommer til hastighed”.

PC Gamer vurderer, at overfladen giver den perfekte mængde modstand, når du spiller. Som fordele ved musemåtten fremhæver tech-magasinet dens massive gummibund og overflade med lav friktion.

Fordele og ulemper ved Logitech G440

Fordele

 • Innovativt trelagsdesign sikrer optimal ydeevne til gaming
 • Højt vurderet af eksperter
 • Ensartet overflade med lav friktion
 • Skridsikker gummibase for øget stabilitet
 • Velegnet til hurtige bevægelser og spil med høj DPI

Ulemper

 • Ikke altid på lager i butikkerne
 • Ikke egnet til brugere med følsom hud
 • For lille for nogles præferencer
Bedste store musemåtte test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Razer Acari

 • ”Bedste store musemåtte” hos IGN
 • Anbefalet af Computer America
 • Anbefalet af Windows Central

”Dens hårde overflade er ekstra glat, så du føler stort set ingen modstand, når du fejer musen over”. Sådan beskrives Razer Acari af det amerikanske tech-magasin IGN, som udnævner den som den ”bedste store musemåtte”. Fri bevægelighed og minimal vedligeholdelse. Den anerkendte amerikanske producent Razer har brugt mange år på at specialisere sig i musemåtter, og det kommer til udtryk med Acari-modellen. Acari fra Razer har et ideelt stort overfladeareal, som giver fri bevægelighed, når du spiller.

Razer Acari
Bedste store musemåtte

Dagens bedste priser og tilbud på Razer Acari:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ultraviolet-aktiveret overflade af nanokugler
 • Vandtæt og modstandsdygtig over for fugt
 • Holdbar konstruktion

Mere om Razer Acari

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Plast
 • Bredde : 42.0 cm
 • Dybde : 32.0 cm
 • Tykkelse : 2.0 mm

Musemåtten er belagt med en oelefobisk belægning, som er modstandsdygtig over for snavs. Belægningen bidrager til et produkt, der kræver minimal vedligeholdelse. Her får du samtidig et produkt, som er let at rengøre. Modellen fra Razer har en ultraviolet-aktiveret nano-perleoverflade.

Overfladen er vandafvisende, så spildt væske ikke trænger ind i musemåtten og efterlader pletter. Razer Acari udmærker sig særligt ved dens hårde overflade med ultralav friktion. Lav friktion er lig med høj hastighed, når det kommer til musemåtter. Selv ved små, hurtige håndbevægelser vil musen med lethed flyttes. Produktet vil med stor sandsynlighed tilfredsstille dit behov for hastighed til fulde.

Den populære Acari-model fra Razer har et attraktivt design, som står skarpt i al sin enkelthed. Mange foretrækker et minimalistisk udtryk som her, da det passer til alt gamingudstyr. Den sorte klassiske farve forstyrrer ikke øjet, når du spiller. Måtten er knap 2 millimeter tyk. Hvis du er på udkig efter en stor musemåtte, får du her et enestående design.

Razer har leveret et minimalistisk produkt, som tilfredsstiller enhver gamers behov for hastighed takket være den lave friktion. Som bonus er produktet modstandsdygtigt over for snavs og let at rengøre og vedligeholde. Razer Acari anbefales af eksperter ved de amerikanske tech-magasiner Windows Central og Computer America.

Førstnævnte magasin giver dommen: ”Razer Acari er en superglat musemåtte med lav friktion til gaming på højt niveau”. Computer America’s dom lyder: ”Razer Acari har virkelig sat standarden formusemåtter med hård overflade. Overfladen med lav friktion registrerer enhver lille bevægelse af musen. Designet er super holdbart og let at rengøre”.

Fordele og ulemper ved Razer Acari

Fordele

 • Jævn og effektiv navigation for problemfri musebevægelser
 • Stort overfladeareal giver bevægelsesfrihed under spil
 • Minimalt behov for vedligeholdelse på grund af smudsafvisende belægning
 • Vandafvisende nano-perle-overflade forhindrer væskeskader og pletter
 • Stærkt anbefalet af de bedste teknologimagasiner

Ulemper

 • Måske ikke egnet til brugere, der foretrækker en blødere overflade
 • Højere pris sammenlignet med andre musemåtter på markedet
Bedste budgetvenlige musemåtte test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

SteelSeries Qck Edge

 • ”Bedste budgetvenlige musemåtte” hos IGN
 • ”Redaktørernes valg” ved TechPowerUp

”SteelSeries laver nogle rigtig gode musemåtter, og de billigste muligheder tilbyder en oplevelse, der er langt større end prisen antyder”. Sådan skriver det amerikanske tech-magasin IGN, som udnævner Qck Edge som den ”bedste budgetvenlige musemåtte”.

SteelSeries Qck Edge
Bedste budgetvenlige musemåtte

Dagens bedste priser og tilbud på SteelSeries Qck Edge:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om SteelSeries Qck Edge

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Stof
 • Bredde : 32.0 cm
 • Dybde : 27.0 cm
 • Tykkelse : 2.0 mm

SteelSeries er kendt for deres solide og succesfulde arbejde med musemåtter, og med Qck Edge får du høj funktionalitet for pengene. Musemåtten har en mikrovævet stofoverflade, som eliminerer ujævnheder og sørger for fuld kontrol over dine bevægelser med musen. Qck Edge er udstyret med en imponerende glat overflade, så du med lethed kan flytte musen. På samme tid føles overfladen blød og lækker at røre ved.

Qck Edge fra SteelSeries eliminerer risikoen for flossede kanter takket være dens syninger langs kanten. Syningerne bidrager til musemåttens lange levetid. Her vil du ikke støde på problemer med, at byggekvaliteten påvirker din ydeevne. Uønskede skred med musemåtten kan have frustrerende konsekvenser, når man er godt i gang med et spil. Det undgår du med den skridsikre Qck Edge fra SteelSeries.

Bunden er udstyret med gummi, som skaber en ideel stabilitet, uanset hvilken overflade du placerer musemåtten på. Musemåtten er nem at transportere. Elektroderne er nemlig så fleksible og tynde, at det er muligt at rulle den sammen og pakke den i din taske. Som bonus er måtten vaskbar, så hygiejnen er i top. Den har en fordelagtig størrelse på 32 x 27 centimeter og er 2 millimeter tyk.

Farven er sort, og designet er enkelt. Det er på samme tid tidløst og moderne. Man siger ofte, at pris og kvalitet hænger sammen, men med Qck Edge fra SteelSeries er der gjort en undtagelse. Her får du uden tvivl et højkvalitetsprodukt til nærmest ingen penge. Den innovative musemåtte får positiv omtale af eksperter ved anerkendte amerikanske tech-magasiner.

Det amerikanske tech-magasin IGN skriver, at musemåtten tillader flydende musebevægelser med dens ”usædvanligt glatte overflade”. Stoffet beskrives som behageligt blødt uden at være så blødt og tykt, at det er i vejen for musens bevægelser.

Fordele og ulemper ved SteelSeries Qck Edge

Fordele

 • Anerkendt af eksperter - Expert-approved quality for optimal performance
 • Maksimal kontrol med mikrofiberstof
 • Skridsikker gummibund for stabilitet
 • Ingen sportsproblemer
 • Glat og ensartet glideoverflade

Ulemper

 • Relativt tynd
 • Måske ikke egnet til store skrivebordsopstillinger

SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,7 ud af 5 stjerner på Amazon

QcK Heavy’s musemåtte er en XXL ekstra tyk måtte med gummibund og glat stofoverflade. Hvis du leder efter en lækker stofoverflade til rimelige penge er dette dit bedste bud.

Dagens bedste priser og tilbud på SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Stof
 • Bredde : 32.0 cm
 • Dybde : 27.0 cm
 • Tykkelse : 6.0 mm

Denne musemåtte er lavet specielt for hurtige twitchgamere af FPS og action varianten (høje opløsninger og lave følsomhedsindstillinger på musen). Hvis du foretrækker bløde overflader, er dette en af de bedste på markedet.

En anden virkelig sej ting SteelSeries har gjort er at udgive adskillige versioner af denne musemåtte. Disse fire andre muligheder giver uovertruffen visuel fornøjelse.

Så hvis du leder efter en smule tilpasning eller en arvtager til Fnatic eller Navi, har SteelSeries dækket dig ind. QcK Minien er en tyndere version end QcK Heavy og $10 billigere oven i købet. Hvis du ikke kan retfærdiggøre at bruge over 10 dollars på en musemåtte har QcK’en sandsynligvis bedst værdi. Den er intet mindre end den bedst sælgende musemåtte nogensinde.

Fordele og ulemper ved SteelSeries QcK Heavy Gaming musemåtte XXL

Fordele

 • Ekstra tyk for øget præcision
 • Designet til spil i højt tempo
 • Alsidige muligheder for tilpasning
 • Fremragende værdi til prisen
 • Højt vurderet af kunder på Google Shopping og Amazon

Ulemper

 • Ikke egnet til alle spillestile

SteelSeries QcK XXL - gaming musemåtte 90x40 cm

 • 4.8 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4.7 ud af 5 stjerner på Amazon

Modellen QcK XXL fra SteelSeries er en af de mest solgte gaming musemåtter, og er blevet anbefalet som den bedste musemåtte til gaming i 2022.

Dagens bedste priser og tilbud på SteelSeries QcK XXL:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om SteelSeries QcK XXL

SPECIFIKATIONER

 • Materiale : Stof
 • Bredde : 90.0 cm
 • Dybde : 40.0 cm
 • Tykkelse : 4.0 mm

Så det er ikke fordi den er hård ved pengepungen. Fra det danske SteelSeries har de tidligere haft den prisvindende model QcK. Nu er der kommet den nye og forbedrede version QcK XXL. Denne musemåtte er den absolut største gamer musemåtte fra SteelSeries. Det kan ses på billedet at det er muligt at både have gaming tastaturet, samt gamer musen til at stå på denne fremragende musemåtte.

Med denne effekt, bliver dit tastatur nu også skridsikker. Derudover vil du aldrig skulle mangle plads til at bevæge din mus rundt, når du spiller. QcK XXL er blevet produceret i stof med en længde på imponerende 90 cm. Derudover er måtten 40 cm. bred og har en tykkelse på blot 0,4 cm.

Med den skridsikre gummibund, er du sikker på musemåtten ikke bevæger sig rundt på bordet, da den er designet til at være 100% skridsikker. Modellen her er blevet produceret i et mikro-vævet stof, som giver en fuldt ud optimal glathed på måttens overflade. Derfor kan du uden modstand udføre hurtige og kontrollerede bevægelser med musen, når du gamer.

Såfremt du er på udkig efter en musemåtte af ekstremt høj kvalitet, og med masser af arbejdsplads på, som er SteelSeries QcK XXL det perfekte køb.

Fordele og ulemper ved SteelSeries QcK XXL

Fordele

 • Den bedst sælgende gaming-musemåtte i 2022 kan varmt anbefales til gaming
 • Stærkt anbefalet til gaming
 • Giver god plads til både tastatur og mus
 • Skridsikker gummifod for stabilitet
 • Mikrovævet stof til jævne musebevægelser

Ulemper

 • Findes kun i sort
 • Kan være for stor til mindre skriveborde

Hvad skal du overveje, før du køber musemåtter

 • Valg af materiale
  Materialet i din musemåtte er noget af det som har den største effekt på dit spil. Materialet betyder hvor stor din friktion er, altså rettere sagt hvor stor indflydelse det har på hvordan din mus bevæger sig. Vi kan prøve at kigge på nogle materialer og analysere lidt på det.
 • Musemåtte lavet af stof
  Disse musemåtter har unægteligt i gennem mange år været det mest populære valg af musemåtte. De senere år er gummipriserne steget og kvaliteten er blevet markant mindre, hvilket har bevirket at vi ofte oplever nogle huller i gummiet grundet den forringede kvalitet. Dette ses dog ofte kun i helt billige musemåtter, og det er som sådan ikke noget du skal tænke meget over hvis du køber fra et anerkendt brand.Hos de store brands får du også hvad du betaler for, dette gør sig egentlig gældende hele vejen rundt – de billige musemåtter er oftest også de dårligste målt på kvaliteten. Hvis du benytter en laser mus så skal du være rigtig opmærksom hvis du vælger en stofmusemåtte. Grundet de små huller i stoffer, så vil din DPI blive nedsat med op til 50% hvilket er en markant forringelse af oplevelsen ved en laser mus. Der findes nogle producenter som er bedre til at fremstille musemåtter i stof til lasermuse, men en generel tommelfingerregel er at det nedsætte din DPI uanset hvilket mærke du køber fra.
 • Plastik musemåtter
  Disse musemåtter vinder teritorium over de seneste år. En markant fordel ved disse musemåtter er at du kan forme overfladen til lige netop den modstand du gerne vi spille med, hvilket med andre ord også betyder at du kan optimere materialet for den laser mus du spiller med.
 • Størrelse
  Der findes rigtig mange størrelser af musemåtter, og du stille måske dig selv spørgsmålet – hvor stor skal en musemåtte være? De findes helt nede fra den lille der er mest anvendelig til almindelig brug samt studier, og så helt til kæmpe musemåtter der er 92x92cm.
  Det handler nok meget om hvad du har plads til, det kan være rart med lidt ekstra plads alt efter hvilket spil du spiller. Det er noget du skal gøre op med dig selv, og det afhænger selvfølgelig også af hvilken sensitivity du spiller med, hvor stort dit behov er for at flytte musen.

arrow-more

Hvad er så den bedste musemåtte til gaming?

Det kan som tidligere nævnt være svært at finde den perfekte musemåtte til dig som gamer, men vi håber at vores liste har gjort dig lidt klogere på hvad du måske kunne foretrække. Der er ikke en klar vinder, og det kan være at du skal et stykke ned på listen før du finder den perfekte til din gaming stil. Bestemte musemåtter er bedre end andre til bestemte typer spil. Nogle bruger deres musemåtte som underlag vil andre ting som f.eks. en lille printer eller andre konsoller.

Hvorfor er en gaming musemåtte vigtig for mit setup?

En gaming musemåtte er vigtig for dit setup, fordi den kan forbedre din spiloplevelse ved at give mere præcis og jævn musebevægelse. Gaming musemåtter er designet til at reducere friktion og forbedre musefølsomheden, så du kan bevæge din gaming mus mere præcist og med mindre modstand. Dette kan give en fordel i konkurrencepræget gaming, hvor enhver fordel kan være afgørende. Derudover kan en gaming musemåtte også beskytte dit bord mod ridser og slid fra musen, og nogle modeller har også funktioner som lys og ekstra komfort.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

IGN

IGN er en amerikansk videospils- og underholdningsside, der leverer nyheder, anmeldelser og gennemgange af forskellige produkter inde for genren.

Razer Acari er blandt de testede produkter hos IGN. Den bliver rost for en god størrelse, og at der ikke føles nogen form for modstand. Den får prisen som bedste hårde musemåtte. Cooler Master MP510 får prisen som bedste musemåtte med stof. Razer Firefly får prisen for bedste RGB musemåtte, og bliver rost for lyset og præcision.

Testen er opdateret den: 20. juli 2021
Du kan se testen her

PC Gamer

PC Gamer er en global virksomhed, som i mere end 20 år har dækket blandt andet nyheder, esport og udstyr. De laver tests og anmeldelser, så de bedst muligt kan guide forbrugerne.

PC Gamer tester musemåtter ved at spille forskellige spil med dem, og de kigger på opbygningen. Logitech G440 er bedømt til at være den bedste hårde musemåtte. Den bliver rost for en lav friktion, en solid gummibase og minimal branding. Razer Firefly får prisen for bedste trådløse ladning i en musemåtte og bliver rost for det integrerede RGB-lys.

Testen er udført den: 15. januar 2021
Du kan se testen her

Kr4m

Kr4m er en hjemmeside, der hovedsageligt dækker emnet Fortnite. Derudover skriver ejeren Mark også artikler omkring andre aspekter af videospil med en erfaring på over 17 år.

Cooler Master MP510 bliver beskrevet som anderledes end andre musemåtter. Den er betrukket med det specielle Cordura stof, som giver god respons og er vandtæt. Den bliver rost for at være virkelig hurtigt, og at man får noget af den bedste værdi for pengene i forhold til de musemåtter, der er på markedet i dag.

Anmeldelsen er udført den: 14. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

TechPowerUp

TechPowerUp er en af de førende online publikationer inden for PC, udstyr og teknologien bagved. De laver anmeldelser af produkter, nyheder og har et forum for entusiaster.

Cooler Master MP510 er ?Highly recommended? af TechPowerUp. Den bliver rost for at komme i mange forskellige størrelser, den jævne overflade, en god skridsikker bagside og fantastisk kvalitet.

Anmeldelsen er udført den: 21. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

SteelSeries QcK Edge bliver rost for at musen glider godt, og at den ikke har nogle former for problemer med at musen sidder fast. SteelSeries Qck Heavy får samme dom og får ekstra ros for, at den er lavet i fantastisk kvalitet, der er tykkere. SteelSeries QcK Edge og SteelSeries Qck Heavy er redaktørens udvalgte favoritter.

Anmeldelsen er udført den: 4. marts 2019
Du kan se anmeldelsen her

High Ground Gaming

High Ground Gaming er en hjemmeside, der dækker det meste inde for gaming. De skriver artikler, der skal hjælpe brugerne til at tage de bedst mulige valg, når de handler udstyr til gaming.

Cooler Master MP510 er blevet testet og anmeldt grundigt, og der er blevet kigget på komforten, hvad den kan, og hvor godt den gør det. Musemåtten ender med en score på 7,7 ud af 10. Den bliver rost for at være resistent over for vandstænk, at den kommer i tre forskellige størrelser, og at den har en ergonomisk overflade.

Anmeldelsen er udført den: 30. maj 2018
Du kan se anmeldelsen her

Computer America

Computer America er et amerikansk radiotalk show, der er dedikeret til teknologi. De laver teknologi-nyheder, interviewer eksperter og laver repræsentative anmeldelser.

Razer Acari bliver rost for at sætte en høj standard, når det kommer til musemåtter med en hård top. Den har lav friktion, hvilket gør, at den registrerer selv de mindste bevægelser fra musen. Den får også positive ord med på vejen, fordi den er nem at holde ren.

Anmeldelsen er udført den: 17. august 2020
Du kan se anmeldelsen her

Windows Central

Windows Central er en side drevet af passionerede Microsoft fans. De laver nyheder, anmeldelser, giver gode råd og laver købsanbefalinger inden for meget forskellig teknologi og produkter.

Razer Acari er en gamer-musemåtte til dem, der virkelig ønsker at forbedre musens reaktion. Den bliver rost for lav friktion og overfladen med en del struktur. Den vil hjælpe med at øge præcision og reaktionstiden ifølge anmeldelsen. Desuden glider den ikke, selvom man spiller intenst og aggressivt.

Anmeldelsen er udført den: 6. august 2020
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken slags musemåtte er den bedste til gaming?
Den slags musemåtte, som egner sig bedst til gaming, er generelt hårde musemåtter. Grunden til det er, at de hårde musemåtter er nemmere at rengøre for støv og krummer, end de blødere musemåtter er. Støvet og krummerne kan være med til at hæmme musens bevægelser.
Ja, en musemåtte kan godt have betydning, når du gamer. Hvis din musemåtte har buler eller er meget beskidt, så kan det være med til at hæmme musens bevægelser. Det er naturligvis ikke optimalt, når du gamer, da det kan føre til uhensigtsmæssige bevægelser, som kan skade dit spil.
Er dyre musemåtter pengene værd?
Det er generelt muligt at finde gode musemåtter til gaming til overkommelige priser. Dog kan en dyrere musemåtte godt være pengene værd, hvis du går meget op i gaming, og derfor gerne vil have en musemåtte, som er ekstra holdbar og er designet til specifikt gaming.
Hvor mange penge bør jeg bruge på en musemåtte?
Du bør ikke give flere penge for en musemåtte, end du har råd til. Så længe musemåtten dog matcher det budget, som du har bestemt dig for, så er der ingen regler for, hvor mange penge du bør bruge. Dog kan du få gode musemåtter til relativt billige priser.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme