Damprenser test 2021 – Find den bedste

Sidst opdateret: 20. august 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Når støvsugeren ikke længere kan klare husets rengøring, skal en damprenser måske overvejes. En damprenser er ideel til en mere omfattende rengøring, af husets overflader. En damprenser kan rengøre helt uden kemikalier, og blot udnytte vand som opvarmes til damp. Dampen kan hermed blive udledt igennem damprensenerens mundsstykke som påsættes via en monteret slange.

Alle husets beskidte overflader kan nu blive rengjort hurtigt og nemt, og selv stærk fastsat skidt kan blive løsnet af den varme damp og tørres af bagefter. Udover simpelt fast gulv, kan også gulvtæpper og klinker blive renset på et dybere niveau end støvsugeren nogensinde ville kunne.

Damprenseren er  helt perfekt til at rense næsten alle husets beskidte områder, da dampen har mulighed for at opnå temperaturer langt over 100 grader. Ved så høje temperaturer fjernes skidtet ikke blot, men damprenseren dræber også bakterier og desinficerer de rengjorte flader. Eftersom damprenseren kan være så effektiv til at desinficere og dræbe bakterier, er maskinen ideel til rengøring af husets køkken.

I løbet af denne test-guide af damprensere vil vi gennemgå udvalget af netop damprensere, og finde frem til hvilke damprensere der er bedst, for dig at benytte i dit hjem. Herunder kan i se helt præcis hvilke typer og modeller vi vil tage et nærmere kig på, i løbet af denne damprenser test-guide:

 BEDSTE DAMPRENSER TESTVINDER  SET HOS
1) Kärcher SC 3 Topscorer Skousen.dk

LÆS MERE

2) Kärcher Damprenser SC 4 Topscorer Skousen.dk

LÆS MERE

3) Kärcher SC 3 Easyfix Damprenser Topscorer Proshop.dk

LÆS MERE

4) Nilfisk Steamtec 312
Testvinder
5) Hoover CAD 1700 D Topscorer

I denne damprenser test kan du:

 • Få en uvildig og ikke mindst grundig gennemgang af markedets bedste damprensere
 • Få hjælp til at vælge den rette damprenser ud fra vores overskuelige liste af testvindere og topscorere i tests.

Bemærk venligst: Her på Bedste10.dk har vi ikke selv testet de forskellige damprensere – vi har blot gennemlæst og samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Dermed giver vi dig et overskueligt overblik over markedets bedste damprensere, så du ikke behøver at læse forskellige testresultater igennem på egen hånd!


1. Kärcher SC 3

 • 4,3 / 5 stjerner – Amazon
 • 4,5 / 5 stjerner – Elgiganten

Karcher damprenser i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.015,00 DKK
1.030,00 DKK
1.199,00 DKK

I sammenligningen har denne damprenser en pakke af tilbehør, der er lidt mere begrænset end Nilfisks’. Derudover har tanken til vandet i denne en lidt mindre kapacitet, dog er denne damprensers 1-liters tank ofte længe nok til de fleste husholdningers behov. Generelt er de to maskiner dog ret ens på mange punkter, hvilket gør at vi også rangere denne model højt i test.

Fra forbrugere i både Danmark og udlandet, får denne damprenser en god mængde positive anmeldelser. Hvis det er en damprenser med gode muligheder for udvidelser man er på udkig efter, vil vi ud fra vores damprensertest, vurdere at denne damprenser er et ret godt køb. Der er nemlig flere muligheder for at købe yderligt tilbehør til denne damprenser, så den kan tilpasses til lige præcis det du ønsker af en damprenser.

En anden fin lille detalje, damprenserens tragt som her er bygget ind i maskinen. Derfor bliver det meget nemmere at både fylde tanken op med vand, samt at få tanken tømt igen.

Om modellen
Denne model Kärcher SC 3, er en holdbar damprenser, som har en medfølgende stor pakke med tilbehør. Som standard følger der  et fint mundstykke til at rengøre gulvet med, håndmundstykke, en mindre dampdyse, en lang slange på 2 meter, to styk forlængerrør á 0,5 meter. Derudover får du også i pakken en afkalkningspatron, en gulvklud i frotté samt et overtræk til håndmundstykket i frotté. Alt dette udstyr kan monteres på damprenseren på flere måder, så det bliver tilpasset alt efter hvilken opgave der skal udføres.

Denne damprenser har en vægt, som er meget lig Nilfisks’ model, på 3,14 kilo. Som nævnt tidligere indholder denne damprenser en beholder til vandet, med en kapacitet på op til 1 liter. Denne beholder er naturligvis udarbejdet i rustfrist materiale. Til afkalkning af maskinen er der et indbygget afkalkningssystem, der fortæller når der skal skiftes afkalkningspatron.

I forhold til de høje vandtemperaturer hos Nilfisk, kan SC 3’en ikke helt følge med. Temperaturen på vandet kan komme op på cirka 100 grader, men ved så høje temperaturer kan Kärchers damprenser, desinficere på et ligeså højt niveau.

Modellen her er især god til:

Damprenseren SC 3 fra Kärcher er især god til at rengøre overflader som gulve i blandt andet køkkenet og badeværelset. Derudover kan damprenseren også benyttes effektivt til at rengøre møbler og vinduer. Den helt store forskel fra Nilfisk, er især pakken af tilbehør. Derudover skal damprenserens indbyggede beholder til vand også nævnes, hvor modellen SC 3 blot har mulighed for 1 liter vand,i forhold til Nilfiskens 1,2 liter.

Specifikationer:

 • Den kan nå temperaturer til op over 100 grader
 • Den kan rumme op til 1 liter vand
 • Let og nem med en vægt på 3,14 kilo

2. Kärcher damprenser SC 4

 • 4/5 stjerner – Amazon
 • 4/5 stjerner – Trustedreviews.com
 • 4,4/5 stjerner – Tesco.com 
 • 9,3/10 stjerner – Reevoo.com

Damprenser-i-test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.418,00 DKK
1.418,00 DKK
1.599,00 DKK
1.795,00 DKK

Smart todelt vandbeholder
Modellen SC 4 fra Kärcher er den dyreste af de damprensere i denne test. For den lille merpris, får du dog rigtig meget. Modellen SC 4, kommer nemlig med mange super smarte løsninger. Et virkelig smart tiltag er deres todelte konstruktion af vandbeholderen.

Den todelte tank kan rumme samlet 1,3 liter vand. Den todelte funktion betyder at damprenseren har en ekstra vandbeholder med en tank på 0,8 liter, hvor der er en særskilt kedel på 0,5 liter.

Fordelen ved den her funktion er at kedlens opvarmningstid bliver på blot 4 minutter, som er forholdsvis hurtigt for en damprenser af denne størrelse. Når der bliver behov for det kan kedlen trække vand fra den ekstra tank, for at man ikke behøver at stoppe og fylde op midt i rengøringen.

Kraftfuld generator og masser tilbehør
Kärchers model SC 4, er den kraftigste af de udvalgte modeller, med en effekt på hele 2000 Watt.
Den store kapacitet i tanken, er med til at gøre rengøringen super effektiv, da der kan nåes helt op til 100 kvadratmeter damprengøring på blot en tankfuld. Udledning af dampen sker ved ekstremt høje temperaturer, og Kärcher selv oplyser, om at op til 99,99% af alle bakterierne vil blive dræbt.

Med til SC 4’eren følger også en del tilbehør. Tilbehørspakken indeholder blandt andet det standard mundstykke samt dyser af flere forskellige varianter. Til rengøring af flere områder, leveres der også børster hertil. Alle disse komponenter kan nemt opbevares i et rum inde i selve maskine.

Den medfølgende slange er på 2 meter, hvilket er en normal, men praktisk længde. Maskinen er ret nem at arbejde med, på trods af dens lidt tungere vægt på 4,1 kilo, samt at den rulles rundt på hjul som en støvsuger.

Specifikationer: 

 • Todelt vandbeholder
 • Kraftfuld dampgenerator der yder 2000 Watt
 • Højt damptryk og lang driftstid
 • Den høje damptemperatur fjerne op til 99,99 % af alle bakterierne
 • Attraktiv tilbehørspakke med smart opbevaring inde i maskinen

3. KÄRCHER SC 3 EASYFIX damprenser

Karcher - SC 3 EASYFIX

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

1.015,00 DKK
1.015,00 DKK
1.199,00 DKK
1.199,00 DKK

Denne lille, gule damprenser med modelnavn SC 3 EASYFIX fra KÄRCHER er den nye, smarte lillebror til deres tilsvarende SC 3-model. Du får en damprenser, som kan klare det meste, og bliver klar til det på blot 30 sekunder. Den kan bruges på badeværelser, køkkener, gulve, og så er den faktisk kraftig nok til at dampe tapet af.

Ved køb ad SC 3 EASYFIX får du en række tilbehør med, så du kan damprense præcis de steder, du ønsker. Damprenseren er kompakt, og den er let at opbevare, når den ikke er i brug. Desuden er det et brugervenligt apparat, som for eksempel selv giver besked, når den skal have skiftet afkalkningspatron til det indbyggede, selvstændige afkalkningssystem. Du behøver kun at koncentrere dig om, hvad du skal gøre rent med den.

Hurtig og kraftfuld rengøring på en skånsom måde

I SC 3 EASYFIX får du en damprenser med et højt damptryk på 3,5 bar og høj varmeydelse på 1900 Watt. Den fremtryller fremragende resultater ved brug til rens af snavs, kalk, sæberester og afdampning af tapet. Den renser på en mere skånsom måde end for eksempel kraftigt rengøringsmiddel, men formår alligevel at dræbe 99,99 procent af husholdningsbakterierne.

Det er let at komme i gang med at bruge det lille apparat, fordi det ved hjælp af sin gennemløbsvandvarmer bliver klar til at dampe på kun 30 sekunder. Med en vandtankkapacitet på 1 liter kan den afdække et areal på cirka 75 kvadratmeter. Du kan altså nå at bruge den i en hel lejlighed på én tank. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan du sagtens fylde tanken undervejs, uden du behøver at vente på, maskinen køler ned igen. Det kan hjælpe med at få rengøringen hurtigere eksekveret.

Tilbehør med indbygget opbevaring

Damprenseren kommer med diverse tilbehør – blandt andet gulvrengøringssæt, rund børste, håndmundstykke, punktstråledyse, og så videre. Alt dette kan let opbevares i den bagerste del af damperen, så du ikke skal spilde al din skabsplads på at opbevare den, når den ikke er i brug.

Specifikationer:

 • Varmeeffekt: 1900 Watt
 • Damptryk: 3,5 bar
 • Ledningslængde: 4 meter
 • Vægt (uden tilbehør): 3,1 kilo

4. Nilfisk Steamtec 312 – Kvalitets damprenser

 • 5/5 stjerner – Renthjem.dk
 • 5 / 5 stjerner – Wupti.com
 • Anbefalet – Testberichte.de

Nilfisk damprenser i test

i samarbejde med PriceRunner

Denne model som er produceret af Nilfisk, er mulig at benytte på flere forskellige overflader. Til denne damprenser, er der en stor tilbehørspakke, som indeholder det standard mundstykke,  samt 2 lange forlængerrør. Derudover følger der også 2 mindre børstemundstykker, som kan nå rundt til husets mest besværlige områder. Om det er loftet eller gulvet der skal rengøres, bliver alt dette meget nemmere med den 2 meter lange slange. En værdi første plads i en damprenser test.

Opbygning af damprenseren kan sammenlignes meget med en støvsuger. Forbrugerne som har benyttet denne model, har givet gode anmeldelser. Nogle af denne damprensers bedste kvaliteter er at den utrolig ydeevne, og da den derudover kan købes for under 1.000 kroner, kan vores test klare anbefale at købe denne damprenser til hjemmet.

Stor tilbehørspakke
Denne utrolig populære model går under navnet Nilfisk Steamtec 312. Den sælges som en kompetent damprenser med masser af tilbehør, til at gøre rengøringen meget nemmere. Udover det førnævnte tilbehør indeholder tilbehørpakken også en tragt så vandet lettere kan påfyldes damprenseren. Når damprenseren skal rengøres er der også en fiberklud med til maskinens mundstykke.

I stedet for en tung støvsuger, kan Nilfisks’ damprenser være lettere at håndtere da den blot vejer 3,2 kilo. Med den store vandbeholder med en kapacitet på 1,2 liter, som er produceret i rustfrit stål, har maskinen en lang driftstid.

For at kunne klare alt skidt på sin vej, kan damptemperaturen nå helt op til 142 grader, samtidig dette kan også reguleres til en lavere temperatur, hvis der skal rengøres følsomme områder.
Med denne damprenser føles man ikke låst til stikkontakten, da der er monteret en ledning på hele 4 meter, derfor er det muligt at nå rundt i alle husets afkroge, uden at skulle skifte til en stikkontakt tættere på.

Få mest muligt for pengene
Med Nilfisk Steamtec 312, får man en utrolig effektiv damprenser som kan yde på et meget højt niveau. Derfor er prisen på denne damprenser ret tillokkende, set i forhold til den høje ydeevne. Som følge af den attraktive pris, kunne det forventes at pengene var blevet sparet i damprenserens tilbehørspakke, men der beviser Nilfisk det modsatte. I pakken kommer ikke blot en meget lang slange på 2 meter, men også fine forlængerrør, mundstykker til forskellige gulvoverflader og dyser i forskellige størrelser, til alle former for behov. Derfor fås der utrolig meget for pengene ved køb af denne damprenser fra Nilfisk.

Specifikationer:

 • Vand helt op til 142 grader
 • Beholdning af vand på 1,2 liter
 • Utrolig let med en vægt på 3,2 kilo

5. Hoover CAD 1700 D

 • Utrolig effektiv
 • Rigtig fine anmeldelser
 • Super produkt til lav pris

Morphy damprenser i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Effektiv damprenser specialiseret i rengøring af gulvet
I vores test er damprenseren Hoover CAD 1700 D, den eneste der er designet til at specifikt rengøre gulve. Dette gør dog denne lækre damprenser ekstremt effektiv til rengøring af hjemmets gulve, med flere funktioner som er designet specielt til dette formål. Mundstykket i sig selv er formet, som en gulvmoppe med to funktioner i en og samme damprenser, og at skifte imellem de to funktioner kan gøres let med foden.

Niveauet af dampen kan endda også styres let, og for de mest beskidte områder kan der med fordel benyttes modellens turbomode. Damprenserens vandbeholder er aftagelig og kan rumme 0,7 liter vand, hvilket er nok til at rengøre i op til 50 minutter. Opvarmningen af vandet kan klares på blot 30 sekunder.

Ny og spændende special-model

Modellen Hoover CAD 1700 D er på nuværende tidspunkt stadig et forholdvis ukendt produkt, hos de fleste forbrugere. Derfor har vi ikke pt. kunne finde relevante tests eller anmeldelser fra forbrugere, som kan være brugbare for test af denne damprenser.
Da denne maskine er utrolig hurtig og god til rengøring af gulvet, er dette lidt ærgerligt.

På trods af modellens mange muligheder for justering og ydeevne, er prisen hertil rimelig tiltrækkende. Som følge af at denne damprenser ikke er så kendt endnu, kan man forbrugere nemt rette sig mod en model der kan klare flere opgaver og er mere allround i præstationen.

I forhold til strømtilslutningen skal damprenseren blot tilsluttes en almindelig stikkontakt, og bruger en meget lang ledning på 7 meter, som er med til at gøre denne model endnu mere attraktiv. De andre damprensere i vores test kan nemlig blot tilbyde en ledning på omkring 4 meter. Hvis du frygter at den skal stå og fylde meget, kan denne smarte damprenser nemt slåes sammen, så den fylder så lidt som muligt i hjemmet.

Specifikationer:

 • Damprenser specielt til rengøring af gulvet
 • Effektiv og hurtigt opvarmning på blot 30 sekunder
 • Flere indstillingsfunktioner til blandt andet moppen
 • Driftstid ved en fuld tank på op til 50 minutter
 • Fantastisk 7 meter lang ledning
 • Kan foldes sammen og med praktisk oprulning af ledning


Derfor skal du investere i en damprenser til dit hjem

Helt naturligt er der masser af gode grunde til at du skal ud og investere i en damprenser, og efter denne damprenser test er du garanteret blevet klogere på hvorfor.

Selvom mange har en idé om at det blot er personer besat af en god hygiejne, der synes at en damprenser er en god investering, bør det dog være en fast bestanddel i alle danske husstande.

Damprenseren er nemlig en maskine der er ideel til hjemmet, netop på grund af dens utrolig mange funktioner. En damprenser kan klare alt fra gulve og bordplader til, møbler og vinduer. Næsten alt i hjemmet kan altså rengøres, når du bruger en damprenser. Det er også her en af de helt store forskelle er, i forhold til den jævne støvsuger og moppe. Brug af støvsuger og moppe, nemt blive langt mere krævende i forhold til tid, i forhold til det åbenlyse valg, ved at kombinere disse to og købe en super effektiv damprenser.

Disse damprensere kommer ret ofte med en stor tilbehørspakke, hvilket også er med til at gøre dem ekstra attraktive. For med alt dette tilbehør kan det gøres meget lettere for dig at rengøre overalt i huset, og ikke kun gulvet. Med alt dette tilbehør kan også vinduer og møbler få den store tur, hvor damprenseren kan rengøre meget bedre i dybden. Opstået kalkrester i badeværelset, kan for eksempel også få den helt store rengøringsrunde.

Skulle det ske at det medfulgte tilbehør, til din nye damprenser, ikke lever op til de krav du ønsker fra damprenseren, så er der masser af muligheder for dig. Til damprenserne kan der nemlig tilkøbes ligepræcis det tilbehør som du behøver, for at kunne klare din boligs snavs og skidt.

Til selve dampbehandlingen findes der er ret bredt udvalg er mundstykker, som kan købes til din nye damprenser. Disse mundstykker gør det meget lettere at få rengjort i alle husets krøge og hjørner. Hvis vi vender tilbage til rengøring af kalkrester fra badeværelset, så kan der købes mundstykker specielt til dette formål.

Helt simpelt, så kan der findes tilbehør og udstyr, til ethvert rengøringsformål i dit hjem.


Få rengjort efter indendørsrygning med en damprenser

Rygning indendørs har aldrig været kendt for at være en god idé. Hvis du har røget indendørs i lang tid, så vil du også kunne se hvorfor det bestemt er en dårlig idé.

Med indendørsrygning risikeres der at husets vægge, døre og paneler, bliver farvet gule af alle de tjære- og nikotinrester, der bliver fordelt omkring i hele huset.

Ifølge rigtig mange, er at male væggene dit hjems eneste chance for at komme af med disse misfarvede vægge. Det kan dog gå hen og blive ret krævende i forhold til tid og penge. I stedet for at investere i maling og bruge efterårsferien på at male, kan du med fordel køb en af de damprenser øverst i testen, til at få fjernet resterne af nikotin og tjære. Dette sparer dig for rigtig meget tid og damprenseren kan ses som en investering der kan bruges i et utal af tilfælde.

Du sidder nok og tænker lige nu hvorfor du dog skulle bruge penge på at købe en damprenser. Helt enkelt så er det den letteste og bedste mulighed du har. I stedet for at skulle købe maling og male selv, eller hyre en professionel til det, kan du blot købe damprenseren og blot rette dampen mod de misfarvede vægge, paneler og døre.
Efter væggene igen er hvide, kan damprenseren også klare mange af hjemmets andre formål, og endda erstatte den gamle støvsuger.

Damprensning af gulvtæppe


Hold allergier og astma væk

Skulle det ske at du eller nogen i husstanden, har nære familiemedlemmer der lider af enten allergier eller astma – måske begge dele endda, så kan en effektiv damprenser være vejen frem for dig. Damprengøringen sørger for at fjerne alle de små bakterier og støvmider, som ofte gemmer sig omkring i tykkere stof som puder, madrasser og meget andet

Derudover, kan det opleves at alle de rengøringsmidler som indeholder forskellige kemikalier, kan være en forhindring for luftvejene, såfremt du skulle lide af astma. Det gode ved damprenseren er at alt rengøres ligeså godt som kemikalierne, men blot med vand. Derfor skal du ikke være nervøs for din vejrtrækning, ved brug af de lækre damprensere.

Med alle disse fremragende kvaliteter ved en damprenser, findes der dog flere. Med damprenserens høje rengørringstemperatur kan dampen dræbe bakterier og desinficere de flader der behandles.

Som oplyst, er der op til flere fordele ved købet af en damprenser. Skulle der helt op til nu have været lidt tvivl i sindet, om der skulle investeres i en damprenser til dit hjem, så håber jeg at du ikke længere er i tvivl omkring, hvor fremragende en damprenser kan være for dig og dit hjem.

Damprenseren kan nemlig være med til at spare dig for utrolig mange penge, meget tid og ekstremt meget besvær. Den ekstra tid du får kan bruges på ting, som helt klart er mere spændende end rengøring i hjemmet.

Ting der før var utrolig besværligt at få rengjort, kan nu gøres let og hurtigt med en damprenser, og helt uden kemikalier. Damprenseren kan simpelt klare alle udfordringer, som hjemmet kaster af sig.


Sådan kan damprenseren benyttes i hjemmet

Eftersom du bliver mere erfaren i rengøring med damprenseren, vil du opnå en idé omkring hvordan de forskellige rengøringsopgaver kan håndteres mest effektivt. Der findes dog utrolig mange forskellige slags damprensere, som har specielle funktioner, så vi vil i det efterfølgende segment prøve at gå lidt længere med nogle generelle råd, til lige præcis hvorledes dagligdagens rengøringsopgaver kan klares nemmest, med en damprenser.

Damprenser på gulvtæppe


Damprenseren klares nemt vinduer og spejle

Med helt glatte overflader som netop glasset i vinduer og spejle, kan rengøringen nogle gange være besværlig. Men med en damprenser kan det klares utrolig let. Benyt damprenseren og påfør dampen på hele vinduet eller spejlets falder. Dernæst skal vandet fra kondens, blot skrabes af med en skraber i gummi. Hvis skraberen ikke fik alt vandet med, kan der med fordel poleres med en almindelig klud på den glatte flade.

I kolde perioder, skal man ved disse flader være opmærksom. Hvis der i vinterperioden, bliver påført varm damp direkte på et koldt vindue, vil dette kunne medføre sprængninger i glasset. For at undgå dette, er det nødvendigt at glasset skal kunne tilpasse sig den varme damp. Derfor skal dampen til at starte med påføres for et par centimeters afstand fra glasset. Herefter kan rengøringen klares helt normalt og effektivt.


Rengøring af husets fuger

Til både køkken og bad, er fliser en populær og effektiv løsning. Et af de store problemer er dog i forhold til rengøringen. I fugerene mellem fliserne, kan der nemt blive samlet en masse skidt og urenheder. Disse kan være besværlige at fjerne med helt almindelig rengøring. Derfor kan en damprenser anbefales til gulvets fliser. Den ekstremt varm damp, kan trænge ind i alle fugerne og eliminere alle bakterier der gemmer sig.

Har huset silikonefuger, skal du dog være opmærksom, da den varme damp kan overophede materialet. Derfor anbefales det at kun påføre dampen i en kort periode ad gangen.

Vi håber, at du har kunne bruge denne damprenser test til at blive klogere på valg af damprenser – tak fordi at du læste med.

Se også Damprenser test 2020 – Find de bedste damprensere – Testvinder guide skrevet af forbrugsguiden.dk.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

Amazon er en af verdens største webshops med over 200 millioner besøgende hver måned. Kunderne kan bedømme og anmelde varer inde for alle kategorier. Du er sikret at anmeldelserne kommer fra kunder, som har købt varerne.

KÄRCHER SC 3 er på Amazon blevet bedømt af mere end 160 brugere med 4,3 ud af 5 mulige stjerner. Modellen er vurderet på baggrund af, hvor let den er at samle, brugervenligheden og værdi til pengene. Særligt får den gode karakterer for brugervenligheden og hvor let, den er at samle for forbrugerne.

Du kan se anmeldelserne her

KÄRCHER DAMPRENSER SC 4 er blevet bedømt af over 120 brugere med 4,1 ud af 5 mulige stjerner. I bedømmelsen har forbrugerne anmeldt produktet på: brugervenlighed, alsidighed, dybderens, vægt, værdi til pengene og hvor let, den er at samle. Særligt får den gode karakterer for, hvor nem den er at samle, og alsidigheden og brugervenligheden får også ros.

Du kan se anmeldelserne her

Trusted Reviews

Trusted Reviews fra Storbritannien udkommer med uafhængige nyheder og anmeldelser af alt inden for teknologi og elektronik. Test og anmeldelser bliver lavet af erfarne eksperter. Ind til videre har de anmeldt over 15.000 produkter.

KÄRCHER SC 3 er et af de produkter, der er blevet testet af eksperterne hos Trusted Reviews, og den ender på 4 ud af 5 mulige stjerner. De har undersøgt produktet på baggrund af design og elementer, hvordan den er at bruge, og om den er værd at købe. De skriver, at den gør arbejdet rigtig godt.

Testen er udført den: 6. april 2017
Du kan se testen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Eksperterne hos Which.co.uk har blandt andet anmeldt på KÄRCHER DAMPRENSER SC 4. Den anbefales for den store vandtank, der sørger for rigeligt med damp til rengøring af hårde gulve. Modellen er vurderet på: alsidighed, rengøring af hårde gulve, rengøring af overflader, tørring efter dampning, holdbarhed og brugervenlighed.

Anmeldelsen er udført: oktober 2018
Du kan se anmeldelsen her

 

FAQ

Hvilken damprenser er den bedste at købe?
Der er i øjeblikket flere damprensere på markedet, som kan være nogle rigtig gode køb. Eksempler på nogle af de bedste modeller er blandt andre Kärcher SC 3, Kärcher Damprenser SC4 og Kärcher SC3 Easyfix Damprenser. Kärcher er et af de bedste brands, når det gælder damprensere.
Er en damprenser pengene værd?
Ja, en damprenser kan helt bestemt være pengene værd. Med en damprenser bliver det meget nemmere for dig at rengøre gulvene i dit hjem grundigt, da en damprenser er specialiseret i at dræbe bakterier. Dermed er en damprenser et effektiv redskab at gøre rent med.
Hvad kan jeg rengøre med en damprenser?
Du kan rengøre mange forskellige materialer med en damprenser. En damprenser kan blandt andet rense fliser og trægulve, men den fungerer også rigtig godt på vaske, badekar, køkkenborde, tæpper, madrasser, ovne, grill, glas og meget andet. Dermed kan du sagtens eksperimentere med din damprensers mange brugsfunktioner.
Hvad bør jeg ikke rengøre med en damprenser?
De ting, som du bør undgå at rengøre med en damprenser, er blandt andet meget porøse overflader såsom for eksempel mursten og marmor. Dertil bør du ikke bruge damprenseren på overflader, som er følsomme overfor varme. Det gælder for eksempel vægge, som er malet med vandbaseret maling og pap.

Denne side er anmeldt af: Mie J. Jessen Rating 10/10