Skrevet d. 5. december 2018 af Lars Jespersen
Reklame

Robotstøvsuger test 2020 – Her er de bedste robotstøvsugere!

Robotstøvsuger test 2020 – Find den bedste model!

Det er svært at finde ud af hvilken robotstøvsuger man skal vælge, derfor har vi forsøgt at hjælpe dig godt på vej med denne robotstøvsuger test anno 2020.

Det er de færreste, som værdsætter og holder af at gøre rent. Dette er en af de største bevæggrunde for at det bliver mere populært at automatisere rengøringsopgaverne. Butikkerne har i de seneste fem år oplevet markante stigninger i antallet af solgte robotstøvsugere, da det ganske enkelt er en mere efterspurgt vare end hvad det før har været.

I takt med teknologien konstant udvikler sig, så bliver disse robotstøvsugere også bedre og bedre. I mange år har mange fravalgt at vælge en robotstøvsuger i frygt for at denne ikke ville være kraftig nok, eller teknologien ikke var helt færdigudviklet. I dag findes der selvkørende biler, så dét at skulle producere en robotstøvsuger der fungerer til absolut UG er ikke længere en udfordring. Der findes et hav af forskellige på markedet, som virkelig gør det godt. Løbende oplever vi også, at der kommer flere til, både fra anerkendte brands, men også nye, som mange endnu ikke har hørt eller set så meget til i Europa endnu.

Før man vælger en robotstøvsuger, så er det meget vigtigt at man vurderer sit budget, samt hvad den skal kunne. Ligesom det gør sig gældende med alle mulige andre husholdningsmaskiner, så fås disse støvsugere altså også til flere forskellige priser. Der findes billige modeller og så findes der også de dyre. Normalt hænger kvalitet og pris også sammen, så køber man den billigste model, jamen så er garantien for at den holder ligeså længe, eller har den samme ydeevne som den dyrere variant heller ikke lige så sikker.

Bedste Robotstøvsuger Fremhævet hos Set hos
1) Miele Scout RX1 Tv2.no (AFP: Error loading reseller from price table) LÆS MERE
2) iRobot Roomba 980 Dinside.no Skousen.dk LÆS MERE
3) Dyson 360 Eye TheGuardian.com Wupti.com LÆS MERE
4) iRobot Roomba 966 Expertreviews.co.uk Whiteaway DK LÆS MERE
5) Severin RB7025 Chill Altomdata.dk Roboteksperten.dk LÆS MERE
6) Neato Botvac D7 Connected Teknikmagasin M3 Whiteaway DK LÆS MERE
7) Electrolux Pure i9 Teknikmagasin M3 Skousen.dk LÆS MERE
8) Electrolux MotionSense ERV5210TG Råd og Rön Coop.dk LÆS MERE
9) iRobot Roomba 605 Whiteaway DK LÆS MERE

I denne test af robotstøvsugere får du:

 • En grundig gennemgang af markedets bedste robotstøvsugere, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests.
 • En overskuelig liste over de bedste robotstøvsugere på markedet, hvor du let kan finde din favorit.
 • En række gode råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af din robotstøvsuger

Bemærk venligst: I denne robotstøvsugere test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på Bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste robotstøvsugere på markedet, således at du ikke selv behøver, at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage!


1. Miele Scout RX1 robotstøvsuger

Miele testvindende robotstøvsuger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Miele Scout RX1 har en køretid på hele 120 minutter pr. opladning, hvilket er meget fornuftigt i forhold til hvad der ellers fås på markedet. I vores udvælgelse er det noget vi har lagt meget vægt på, da der ikke er noget mere irriterende, hvis støvsugeren ikke kan færdiggøre hele hjemmet, før den skal lades op igen. Dette giver os en ro, hvis man ved, at man kan forlade hjemmet og vide at der er rent, når man kommer hjem igen efter en lang arbejdsdag eller lignende.

Modellen her er sort, som er den typiske farve de fleste danskere foretrækker, når de skal vælge en støvsuger model som denne. På den måde passer den meget naturligt ind i de danske hjem, som generelt har en præference for det enkelte og minimalistiske udtryk; og det må man da i den grad erkende, at denne model har.

Det tager Miele Scout RX1 støvsugeren to timer at lade fuldt op, for så dernæst at kunne køre en fuld køretid igen. Lydniveauet er meget almindeligt i forhold til hvad der ellers fås på markedet, med et niveau på 60 dB(A). Vi har set modeller som både lægger over og under dette niveau.

Det som er mest gennemført ved denne model er dens tre innovative funktioner. Først er det den ”Indoor positioning system” med loftskamera, som sikrer den pålidelige navigation. Dermed ved maskinen altid hvor den skal køre hen, i takt med den er udstyret med noget af det seneste teknologiske udstyr. Herudover har den ”Furniture Protection Technology” med 10 sensorer der beskytter mod kollisioner og fald. Den sidste og måske den bedste funktion er ”Advanced Corner Cleaning”, som rengør effektivt i rummet hjørner med de ekstra lange sidebørster.

Med batteriets to timer lange levetid, så kan du nå at rengøre hvad der svarer til 150 m2. Skal der rengøres yderligere derudover, så er du nødsaget til at genoplade maskine. Anbefalingen på denne maskine har været helt fantastisk. Den brede målgruppe har været helt fascineret over hvor slidstærk maskinen er. Selv med mere end 300 opladninger, så fungerer både batteri og maskine som den skal.

Med det smarte RX1 program, så bestemmer du selv hvornår maskinen skal køre og starte. Dette styres via højteknologiske signaler. Du skal blot angive starttidspunktet, så kører maskinen lige præcis efter dit ønske.

En absolut fantastisk robotstøvsuger fra Miele, som du bør tjekke ud før du vælger hvilken model du skal investere i. 

Nøglespecifikationer 

 • Testvinder i Aftonbladet.se og Testbasen.tv2.no
 • Smart Navigation
 • Batteriet i RX1 holder i op til 2 timer (150 m2) uden pause. Og lever 3 gange længere end andre
 • Advanced Corner Cleaning
 • Timer
 • Fejer, børster og suger
 • Testvinder – Aftenposten.no
 • Testvinder – Tv2.no
 • Testvinder – M3
 • Testvinder – Aftonbladet.se
 • Topscorer – Råd & Rön

2. iRobot Roomba 980 Robotstøvsuger

 

iRobot robotstøvsuger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

6.399,00 DKK

 

iRobot Roomba 980 har vi glædet os til at præsentere. Er du på udkig efter en robotstøvsuger, hvor du får kvalitet for pengene, så er det værd at tage et kig nærmere på denne elegante model fra iRobot. Modellen er iRobot Roomba 980 og er det nyeste skud på stammen fra iRobot. iRobot er en af de første overhovedet, som har produceret en robotstøvsuger og med snart 16 års erfaring, så har dette brand i den grad forstand på hvordan sådan en støvsuger skal produceres. I den nye model er der blevet isat et lithium batteri, som gør at maskinen ligesom den testvindene model fra Miele kan køre helt op til 2 timer pr ladning. Dette betyder også at iRobot Roomba 980 modellen har en langt bedre ydeevne, end hvad vi før har set fra deres øvrige udvalg.

Det smarte ved denne model, er at hvis den ikke bliver færdig med at støvsuge inden for de to timer, så vender automatisk tilbage på sin plads og starter opladning og derefter fortsætter hvor den slap. Så når du tager på arbejde om morgenen, så kan du med ro i maven være sikker på at der er gjort rent, når du kommer hjem igen.

Støvsugeren er udstyret med tæppeboost, som gør at den har en ekstra ydeevne, når der skal støvsuges på tæpper, således den kan klare alle udfordringer det måtte være.

Til støvsugeren findes der også en app, som du kan installere. Via denne app kan du kontrollere robotten direkte fra telefonen, således du hele tiden er orienteret på status.

En robotstøvsuger der kan alt hvad den skal kunne. Den er utrolig nem at håndtere, og har ikke gjort dens funktioner mere forvirrende end nødvendigt er. Ønsker man en maskine, hvor teknologien er noget af det bedste som fås på markedet, så skal man tage et kig på iRobot modellen. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at de fleste vil synes godt om denne model, da den stort set kan det hele også lidt mere til. Det er især meget importende, at maskinen automatisk kan registrere sin genopladnings station, hvorfor man næsten ikke kan få en model der fungerer mere automatisk, end denne her gør.

Nøglespecifikationer 

 • Li-Ion Batteri
 • Køretid pr. opladning: 120 minutter
 • Navigerer rundt om møbler og andre forhindringer
 • Start støvsugeren med din smartphone
 • Opladningstid: 3 timer
 • Testvinder – Tek.no
 • Topscorer – Dinside.no

3. Dyson 360 Eye

robotstøvsuger fra Dyson 360

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

På en velfortjent tredjeplads i denne test af robotstøvsugere finder vi denne topmodel fra Dyson, som har modelnavnet Dyson 360 Eye. Dette er udentvivl én af de mest testede robotstøvsugere på markedet, hvorfor at vi også er super sikre i vores valg, samt placering på denne liste. Ofte vil man mene at en almindelig støvsuger har en bedre sugeevne end robotstøvsugere, men netop denne Dyson 360 Eye har vist sig at være super effektiv, samt have en sugeevne som lever fuldt op til en almindelig støvsugers sugeevne.

Vision-system til navigation

Dyson 360 Eye er én af de robotstøvsugere, som uden tvivl har en af de bedste systemer, som får den til at navigere rundt. Denne 360 graders navigation er noget, som imponere samtlige eksperter der har haft denne robotstøvsuger til test. Isoleret set, så giver dette system Dyson 360 Eye muligheden for at se hele vejen rundt om sig selv. Alt dette foregår ved at støvsugeren tager et hav af billeder hele tiden (30 billeder i sekundet), sådan at den kan skabe sig et panoramisk billede af hvilket rum den bevæger sig rundt i. Helt præcist, så betyder denne teknologi at støvsugeren hele tiden kan se hvor den har været, samt hvor den stadig mangler at gøre rent. Derudover er den opmærksom på eventuelle udfordringer på gulvet, sådan at den ikke trækker spor eller andet, som man måske har set sjove klips af på internettet.

Du kan med denne teknologi være helt sikker på, at Dyson 360 Eye ikke springer områder over i det respektive rum, med mindre at der måtte ligge noget at blokere for et givent areal. Udover denne teknologi, så bliver modellen og rost til skyerne for dets effektivitet når man kigger på sugeevnen i hjørner, paneler samt kanter. Dette er områder, hvor man typisk vil argumentere for at en almindelig støvsuger er bedre, men her lever Dyson 360 Eye op til kravene.

Cyklonteknologi og militærudstyr!

Militærudstyr lyder måske voldsomt, men denne robotstøvsuger er udstyret med larvefødder, hvilket også er noget vi kender fra militærets kampvogne. Dette er ikke for at skabe en robotstøvsuger, som er lidt sejere end de andre, men for at give støvsugeren muligheden for at navigere nemmere rundt på forskellige flader uden at skride eller hoppe ud af kurs. Du kan være sikker på at den kommer rundt over alle overflader, hvor du inden kan indstille hvorvidt det er den kraftige sugeevne eller blot den daglige rengøring som skal køres – en helt fantastisk funktion.

Cyklonteknologien kan lyde teknisk, men helt lavpraktisk, så betyder det blot at denne model er ekstra god til at opfange støv. Denne støvsuger er relativt lille af sin størrelse, men faktisk er den udstyret med nøjagtig samme teknik som de helt store Dyson støvsugere, som du måske kender. De kraftige centrifugalkræfter fra cyklonteknologien gør at der kan opfanges helt små støvpartikler, hvilket almindelige støvsugere faktisk kan have svært ved. Disse partikler kunne være pollen eller skimmelsvamp – noget vi alle ønsker at få ud af vores hjem hvis muligt.

Poseløs og ledningsløs

Denne Dyson 360 Eye er både poseløs samt ledningsløs. Selve opladningen fungerer meget lig det du måske kender fra robotplæneklippere, hvor den automatisk kører på plads og lader op når den er ved at være løbet tør for strøm. En batteri levetid for denne model ligger på 45 minutter hvis du kører fuldt ud på det kraftige program, hvis du derimod kører på det mere almindelige dagligdagsprogram, så kan du støvsuge op mod 75 minutter.

Teknikken ved denne støvsuger, samt andre støvsugere fra Dyson er sprængfyldt med teknik. Derfor er det også muligt at hente en app til din støvsuger, hvilket er en super smart måde at starte, samt afslutte rengøringer, hvis du f.eks. kommer hjem med gæster og ikke ønsker at I skal falde eller træde på støvsugeren.

Specifikationer:

 • Larvefødder for bedre navigation
 • 360 graders navigation
 • Maksimal arbejdstid på 75 minutter (let program)
 • Planlægning via Dysons app
 • Effektivt mundstykke og bred sugekraft
 • 4,5 stjerner – Trustedreviews.com
 • 5/5 stjerner – Theguardian.com
 • “Bedste robotstøvsuger på markedet” – Theverge.com
 • 5/5 stjerner – stuff.tv
 • “Best buy” – Independent.co.uk

4. iRobot Roomba 966

iRobot roomba 966

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.689,00 DKK
6.699,00 DKK

 

Den næste famøse robotstøvsuger, som vi ønsker at fremhæver er denne iRobot Roomba 966, som har været igennem en dybdegående test hos det britiske Ekspertreviews.co.uk. I denne test har en række eksperter vurderet kvaliteten af støvsugeren, hvilket ender med en rigtig fornuftig købsanbefaling af Roomba 966.

Modellen fremhæves især for den formidable sugeevne, men ikke mindst også dets evne til at undgå at sidde fast rundt omkring (hvilket kan være et problem hos robotstøvsugere).

En fantastisk støvsuger til hjemmet 

iRobot Roomba 966 gør hvad der er forventeligt af en robotstøvsuger når kalenderen skriver 2020. Du får en robotstøvsuger, som arbejder grundigt og fjerner alt støv på dets vej. Som tidligere nævnt, så er evnen til at undgå at sidde fast rigtig stor. Derudover gør den også hvad man forventer af robotstøvsugere, nemlig at den selv kan finde på plads når den enten er færdig med at støvsuge eller blot er løbet tør for strøm.

Modsat almindelige robotstøvsugere, så kan man godt gå en smule op i designet på en robotstøvsuger, da den ofte kører rundt i hjemmet i længere perioder, end hvad en almindelig støvsuger ville gøre.

Hvis du har læst gennemgangen af nogle af de andre modeller i denne test, så vil du bemærke at vi har ret meget fokus på evnen til at suge omkring kanter og ikke mindst hjørner. Denne model er super god til netop dette, hvilket også fremhæves i testresultaterne. De børster som er monteret på siden gør nemlig, at der ikke efterlades noget støv langs lister og hjørner. iRobot har ligeledes et AeroForce rengøringsmodul, som med en Generation 2 motor formår at gøre rent super effektivt.

Kan bruges til alle formål

iRobot Roomba 966 er en ganske fin robotstøvsuger, som både kan bruges i større og mindre hjem. Arbejdstiden er meget gennemsnitlig, hvor den med en makismal arbejdstid på 75 minutter kan nå at gøre rigtig store overflader rene. Bemærk at du kan få den til at gøre rent når du ikke er hjemme, hvorfor at den nok skal sørge for at hele arealet er støvsuget når du er hjemme og trænger til at slappe af.

Batteriet tager omkring 2 timer at lade op, men igen så er den super smart og returnerer selv til ladestationen efter endt støvsugning.

Hvis du mod forventing er hjemme når robotstøvsugere skal støvsuge, så vil du ikke blive synderligt forstyrret af støvsugere, da lydniveauet for iRoomba 966 kun ligger på 58 dB, hvilket er forholdsvis lavt for en støvsuger. Alle støvpartikler opsluges af det moderne HEPA-filter, som sikrer optaget af flest muligt støvpartikler.

Styres via app

iRobot Roomba 966 er super smart og moderne, hvorfor at du selvfølgelig også kan monitorer rengøringen vha. den moderne applikation til din smartphone, som gør at du selv kan vælge hvornår den skal støvsuge eller holde pause. Du kan også indstille forskellige arealer, sådan at den f.eks. ikke behøver at støvsuge et rum hver dag, hvis det kun bruges sjældent. Generelt har appen mange smarte funktioner, men det finder du ud af, hvis du vælger denne fantastiske robotstøvsuger.

iRobot Roomba 966 måler 13,3 cm x 42 cm x 52 cm og vejer 3,9 kilo.

Specifikationer:

 • AeroForce rengøringsmodul og børste på siderne
 • 75 minutter på en opladning
 • Timer-funktion
 • Kan styres med iRobot Home app
 • Super gode sensorer
 • 4/5 stjerner – Expertreviews.co.uk


5. Severin RB7025 Chill

Sverin-robotstøvsuger i test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Severin RB7025 Chill er en robotstøvsuger som klarer sig rigtig godt kontra den virkelig lave pris, hvorfor den også bliver kåret som “bedste køb” af magasinet Altomdata.dk.

Hvis du godt kunne tænke dig en robotstøvsuger, men ikke lige umildbart har planer om at investere flere tusinde kroner i effektiv rengøring, så er denne simple og billige robotstøvsuger et helt eminent valg. Sammenlignet med andre modeller på markedet, så er denne virkelig billig, selvom at den klarer sig rigtig godt på de basale områder om rengøring og effektivitet. Severin er ét af de billigere mærker generelt, men denne model lever op til en lang række krav, som gør den til et fornuftigt valg af robotstøvsuger.

Prisen isoleret set giver stort set de fleste muligheden for at eje en robotstøvsuger.

Super rengøringsevne til en fantastisk pris

Severin RB7025 Chill udmærker sig ved at være utrolig simpel i brug. De helt dyre modeller har ofte rigtig mange funktioner, hvilket kan skabe mere forvirring end måske gavn for nogle personer. Hvis vi snakker funktioner for Severin RB7025 Chill, så begrænser funktionerne sig mere eller mindre til start/stop. Ingen app eller lignenede, men til gengæld er prisen også helt i bund, så hvis dit primære formål er at slippe for manuelt at støvsuge, så er løsningen lige her.

Severin RB7025 Chill kan rengøre rum på op til 100 m2, hvor den kan køre 90 minutter på en opladning. Sammenligner vi dette med modellen ovenfor, så er det faktisk hele 15 minutters køretid mere. Den mangler desværre funktionen ift. at køre tilbage til opladeren selv, men til prisen er dette også meget at forlange.

Rengøringsmæssigt er der ikke meget at brokke sig over. Severin RB7025 Chill klarer rengøringen super godt. To børste monteret på siden gør at den fanger stort set alt skidt rundt om den, samtidig med at gummilisterne på siden gør at der ikke laves mærker eller andre skader hvis den kører ind i sårbare ting.

Severin RB7025 Chill er forholdsvis lydsvag, hvilket er noget de forskellige producenter har været super gode til at sætte fokus på de senere år.

Specifikationer:

 • Indbygget trappesensor
 • Støjsvag
 • Ekstra lange sidebørster
 • God til gulve og tæpper
 • Arbejdstid på 90 minutter
 • “Bedste køb” – Altomdata.dk


6. Neato Botvac D7 Connected

 

Robotstøvsuer neato

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

5.699,00 DKK
5.699,00 DKK
6.999,00 DKK

 

Neato Botvac D7 Connected er en moderne robotstøvsuger, som er blevet testet af mange forskellige testmagasiner, hvilket blandt andet inkluderer Trustedreviews, samt det svenske magasin Teknikmagasin M3.

Det ville være en skam at sige at Neato Botvac D7 Connected ikke får gode anmeldelser, fordi den bliver fremhævet for en lang række funktioner hvor den klarer sig super godt i test. Nogle af de testede områder er blandt andet rengøringsevne, holdbarhed, funktioner, samt batterilevetid. Modellen kåres som topscorer og får generelt rigtig gode karakterer.

Neato Botvac D7 Connected er en robotstøvsuger med mange funktioner, hvilket selvfølgelig også afspejles i prisen, som ligger markant over den sidste model vi fremhævede. Du får dog rigtig meget værdi for pengene, hvis du går op i detaljer og funktioner.

Neato Botvac D7 Connected er super god til store områder. Modsat nogle af de andre modeller, så er denne Neato Botvac D7 Connected faktisk også super god til forhindringer, krumninger og hjørner, selvom ingen af disse ligefrem er ønskescenariet for en støvsuger. Neato Botvac D7 Connected har to effektive børster, som er med til at fjerne skidt og støvpartikler rigtig effektivt. Blandt andet bør combobørsten fremhæves, vis primære funktion er at samle hår effektivt op fra gulvet og sende det direkte i støv-tanken, som rummer 0,7 liter.

Sidebørsten er som på de andre robotstøvsugere god til at fjerne skidt og støv fra kanter og lister.

Neato Botvac D7 Connected har en gps funktion, som gør det muligt at planlægge ruter hvor støvsugeren skal støvsuge. Hvis du udelukkende ønsker rengøring i specifikke områder, så kan du via appen opsætte en virtuel væk, som gør at den ikke køre længer end denne væg.

Hvis du har et ønske om at den skal gøre rent om natten, så kan Neato Botvac D7 Connected faktisk gøre dette uden problemer, da den kan registere støv i mørke, samt bevæge sig under møbler og andre steder uden lys.

Lang batteritid sikrer effektiv rengøring

Neato Botvac D7 Connected er hvad vi bør kalde en ægte arbejdshest. Den kan støvsuge i rigtig lang tid sammenlignet med andre modeller – igen en god grund til at den koster lidt mere, da teknologien er mere avanceret. Den kan køre omkring 120 minutter i eco-tilstand, hvilket er det strømbesparende program, samt 90 minutter på turboprogrammet.

Som vi har været inde på ved andre modeller, så vender denne Neato Botvac D7 Connected selv tilbage til ladestationen hvis den registrerer at den er ved at være lav på batteri. En smart funktion, som gør den mere automatisk end andre modeller.

Som tidligere nævnt, så er der også en app til denne robotstøvsuger, hvilket gør at du kan styre modellen fra mobiltelefonen, selv når du ikke er hjemme. Smart ikke?

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 69 dB og vejer 4,1 kg.

Specifikationer:

 • Model med to effektive børster til støvfjerning og hårfjerning
 • Mulighed for selv at planlægge rute
 • Med virtuel væg
 • Lang arbejdstid på 120 minutter
 • Kan styres med timer og app
 • Topkarakter –  Teknikmagasin M3
 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com


7. Electrolux Pure i9

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

3.199,00 DKK

 

Næste støvsuger i denne robotstøvsuger test er denne Electrolux Pure i9 model, som er blevet testet godt og grundigt af to hold eksperter i henholdsvis Norge (dinside.no) samt Sverige (teknikmagasinet M3).

Electrolux Pure i9 er en robotstøvsuger, som klarer sig rigtig godt i diverse tests. Disse kvaliteter leder også til en kategorisering som testvinder hos det svenske M3 magasin, hvilket må siges at være super flot. Det er altså en robotstøvsuger med en høj kvalitet.

Kvalitet for pengene

Electrolux Pure i9 er ikke en robotstøvsuger, som man vil kategorisere som billig. Dog skyldes den forholdsvis høje pris at du her får rigtig meget kvalitet for pengene, da denne støvsuger virkelig formår at gøre arbejdet til UG, samt præstere på top niveau hver gang.

Den trekantede form skyldes ikke at man har forsøgt at skabe et anderledes design end vi kender det fra den runde model. Det skyldes primært at man har regnet på at lave en støvsuger som kan komme helt ind i hjørner og kanter, samt blinde vinkler. Med avanceret teknologi, så er denne robotstøvsuger noget af det bedste du kan anskaffe dig, hvis kvalitet er et varemærke for dig.

Infrarød teknik 

Electrolux Pure i9 har en teknologi, som vi ikke ser på vildt mange robotstøvsugere, nemlig den infarøde teknik, som opdeler rummet i zoner og derved forhindrer at støvsugeren støder på møbler eller andre forhindringer.

Du kan også trygt anvende støvsugeren på første sal, hvis du har et hus i to plan. Dette skyldes at Electrolux Pure i9 har sensorer, som kan registere hvis den måtte ankomme til en kant/trappe, sådan at du undgå at den ikke falder ned af trappen og går i stykker.

Electrolux Pure i9 har som andre moderne støvsugere selvfølgelig også en app til din smartphone, hvor du kan styre, samt indstille hvilke ruter samt tidsrum støvsugeren skal være aktiv. Med andre ord betyder dette, at du kan få støvsuget når du ikke er hjemme, samt sørge for at den ikke kører hvis du har gæster med hjem.

Batterilevetiden for Electrolux Pure i9 er ikke fantastisk sammenlignet med andre modeller. Den formår at støvsuge i omkring 40 minutter. Du behøver dog ikke bekymre dig omkring hvorvidt den måtte stoppe midt i det hele. Electrolux Pure i9 har selvfølgelig også funktionen hvor den selv kan søge tilbage til opladerstationen og derefter fortsætte når den er færdigopladet (cirka 180 minutter efter).

Denne Electrolux Pure i9 er en rigtig god robotstøvsuger til rengøring. Eneste umildbare minus er batterilevetiden, som er en smule lavere end hvad man kan forvente.

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB og vejer 3,32 kg.

Specifikationer:

 • Trekantet form for bedre støvoptag
 • Infrarød teknik med 3D Vision System
 • Inddeler hjemmet i zoner
 • Mulighed for at styre robotten via app
 • 40 minutters arbejdstid
 • Testvinder – Teknikmagasin M3
 • 4/6 stjerner – Norske Dinside.no


8. Electrolux MotionSense ERV5210TG

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Til dig som ønsker en brugervenlig og ret simpel robotstøvsuger, med en ret stabil ydeevne, så er denne model helt perfekt.

Modellen MotionSense fra Electrolux scorer topkarakterer i mange test, da den har en fremragende evne til at opsamle helt op til mere end 95 procent af det støv, som testerne havde spredt ud. Det er et betydeligt bedre resultat, end testens andre modeller. Denne succes kan blandt andet tilskrives maskinens effektive navigationssystem, men samtidig også dens ekstremt effektive sugeevne.

Håndteringsevnen på denne model fra Electrolux er meget nem, og så kan den ydermere komme rundt i alle hjemmets hjørner og afkroge. Med denne effektive MotionSense model, får du en maskine som bringer et friskt og nyt pust, som med en rimelig pris, alligevel kan konkurrere med markedets dyreste modeller.

Innovativ robotstøvsuger

Modellen MotionSense ERV5210TG fra Electrolux er en innovativ robotstøvsuger, som i 2016 blev lanceret i Sverige. Ved dens flotte trekantede design, skiller den sig lidt ud fra sine konkurrenter på markedet. Med det trekantede skelet, er det muligt fra denne robotstøvsuger at nå helt ud i hjemmets hjørner og kanter. Derudover kan maskinen klatre over forhindringer på gulvet, helt op til en højde på 2 centimeter. Dette betyder at små niveauforskelle ikke er noget problem for denne maskine.

I efteråret 2016 udgav Electrolux to modeller af MotionSense robotstøvsugere, modellen her har lidt flere funktioner. Der følger blandt andet en smart fjernbetjening med, som kan gøre at maskinen kan styre på afstand, i stedet for at du skal hen og trykke på selve maskinen. MotionSense-navnet bringer en speciel teknologi, som gør at maskinen kan tilpasse sig hvordan underlaget er og derved effektivisere rengøringen derhjemme. Ved brug af en infrarød sensor og SoftTouch Motion, kan robotten let navigere rundt i hjemmet, og uden om forhindringer og møbler.

Såfremt du ønsker at afskære robottens arbejdsområde, kan du sætte en virtuel barrikade op. Derudover kan maskinen indstilles til lige præcis hvornår du ønsker den skal køre, og derudover benytte teknikken spot-rengøring, så den fokuserer på enkelte områder.

Nøglespecifikationer:

 • Højde 9 cm
 • Bredde 35 cm
 • Li-Ion batteri
 • Infrarødt navigationssystem
 • Sidebørste i højre side
 • Frontmonteret børsterulle på 21 cm.
 • LED-display med timerfunktion
 • Fjernbetjening medfølger
 • Klatrefunktion (op til 2 cm.)
 • Testvinder – Råd og Rön


9. iRobot Roomba 605 Robotstøvsuger

 

irobot room robotstovsuger test 2017

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.499,00 DKK
2.799,00 DKK

 

Avanceret rengøring med Roomba 605

Med et enkelt tryk på en knap, så kan du lade Roomba® 605 robotstøvsugeren klare rengøringen i hjemmet, så du bliver fri for at bruge weekender og aftenerne på at støvsuge. Roomba® 605 robotstøvsuger er kraftig og kan fjerne støv, hår, snavs og fnuller fra gulvene på forskellige overfalder. Med et patenteret rengøringssystem har denne støvsuger en ekstra kraftfuld sugeevne og roterende børster der efterlader alle overflader super rene!

Roomba® 605 er en robotstøvsuger, som er super nem at betjene. Med blot et enkelt tryk på CLEAN-knappen er du klar til at læne dig tilbage. Så begynder det avancerede iAdapt system at styre robotstøvsugeren rundt i alle kroge og hjørner af hjemmet.

Robotstøvsugeren er udstyret med sidebørste, hvilket bevirker at støvsugeren rengør effektivt langs vægge. Det smarte ved denne robotstøvsuger er netop at den selv finder tilbage til lade stationen når batteriniveauet er ved at være lavt.

Pakken indeholder:

 • iRobot® Roomba® 605 Robotstøvsuger
 • Home Base™ ladestation
 • iRobot® Bateri med XLife
 • Godt køb
 • høj kvalitet
 • Stilrent design

Nøglespecifikationer ved iRobot Roomba

 • 60 minutters køretid pr. opladning
 • Trappesensor
 • Sort/hvid
 • 3 timers opladning
 • Lydniveau: 61 dB (A)

Tre gode pointer om robotstøvsugere i 2020

Hvorfor vælge en robotstøvsuger?

Hvis du er træt af at bruge din weekend og fri aftenener på at fise rundt i lejligheden er stuen med støvsugere, så er det måske tid til at du anskaffer dig ekstra hushjælp i form af en robotstøvsuger. Efter dette er støvsugning næsten fortid, da en effektiv robotstøvsuger fra 2020 kan fjerne alt fra hundehår, kattehår til fnuller og nullermænd generelt. En robotstøvsuger klarer det hele for dig!

Du behøver ikke være bange for at din robotstøvsuger kører udover trappen, da de fleste støvsugere i dag er udstyret med et stort antal censorer mm. Der gør robotstøvsugeren effektiv. Nye robotstøvsugere fra 2020 kan klare de fleste overflader som plankegulve, parket, fliser, trægulve, linoleum og mange flere!

Robotstøvsugere er ikke blot en mindre maskine der kører tilfældigt rundt – det er styret med gps, sådan at du sikrer dig at hjørnet også bliver støvsuget. Støder robotstøvsugeren ind i noget, som den ofte vil, så vil den automatisk skifte retning og derved komme over alt!

Hvilken robotstøvsuger er bedst?

At vælge den bedste robotstøvsuger i 2020 er ikke nemt. Faktisk er det svært at give én bestemt robotstøvsuger titlen som den absolut bedste, dog er der nogle, som er bedre end andre målt på antallet af forskellige features mm. Det vigtigste ved en robotstøvsuger er at den kan dække dine behov, samt sikre dig at du bliver fri for at svinge den almindelige støvsuger.

Når du leder efter den bedste robotstøvsuger skal du overveje en masse faktorer. Skal den være stor, lille, billig, dyr, støvsvag, strømbesparende, testvinder eller noget helt andet? Hvor mange kvm kan den komme over på en opladning? Kan den selv finde tilbage til opladeren? Sådan er der rigtig mange faktorer der kan være med til at afgøre hvilken en du skal vælge, det bestemmer du bedst selv!

Hvordan vælger jeg den rigtige?

At vælge den rigtige er ofte baseret på det du kan læse dig frem til. Hvis du nærlæser specifikationerne nøje, så vil du også opdage de mærkbare forskelle der er på robotstøvsugerne. På Wupti.com kan du sammenligne robotstøvsugere med hinanden, og derved måske udelukke en bestemt robotstøvsuger? Prøv at se om det ikke kan hjælpe dig at stille disse gode robotstøvsugere op mod hinanden.

Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med købet af din robotstøvsuger. Vi håber at du kunne bruge vores guide til at komme nærmere en endelig beslutning!

Denne side er anmeldt af: Thea J. Kristoffersen Rating 10/10