Robotstøvsuger test 2021 – Her er de bedste robotstøvsugere!

Sidst opdateret: 6. september 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Indholdsfortegnelse

Det er svært at finde ud af hvilken robotstøvsuger man skal vælge, derfor har vi forsøgt at hjælpe dig godt på vej med denne robotstøvsuger test anno 2021.

Det er de færreste, som værdsætter og holder af at gøre rent. Dette er en af de største bevæggrunde for at det bliver mere populært at automatisere rengøringsopgaverne. Butikkerne har i de seneste fem år oplevet markante stigninger i antallet af solgte robotstøvsugere, da det ganske enkelt er en mere efterspurgt vare end hvad det før har været.

I takt med teknologien konstant udvikler sig, så bliver disse selvkørende støvsugere også bedre og bedre. I mange år har mange fravalgt at vælge en robotstøvsuger i frygt for at denne ikke ville være kraftig nok, eller teknologien ikke var helt færdigudviklet. I dag findes der selvkørende biler, så dét at skulle producere en god robotstøvsuger, der fungerer til absolut UG er ikke længere en udfordring. Der findes et hav af forskellige på markedet, som virkelig gør det godt. Løbende oplever vi også, at der kommer flere til, både fra anerkendte brands, men også nye, som mange endnu ikke har hørt eller set så meget til i Europa endnu.

Før man vælger en robotstøvsuger, så er det meget vigtigt at man vurderer sit budget, samt hvad den skal kunne. Ligesom det gør sig gældende med alle mulige andre husholdningsmaskiner, så fås disse støvsugere altså også til flere forskellige priser. Der findes billige modeller og så findes der også de dyre. Normalt hænger kvalitet og pris også sammen, så køber man den billigste model, jamen så er garantien for at den holder ligeså længe, eller har den samme ydeevne som den dyrere variant heller ikke lige så sikker. Derudover, så kan du få en robotstøvsuger med gulvvask og moppefunktion, men ikke alle modeller har dette.

I denne test af robotstøvsugere får du:

 • En grundig gennemgang af markedets bedste robotstøvsugere, der alle har klaret sig godt i diverse, uvildige tests.
 • En overskuelig liste over de bedste robotstøvsugere på markedet, hvor du let kan finde din favorit.
 • En række gode råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af din robotstøvsuger

Bemærk venligst: I denne robotstøvsugere test har vi ikke selv testet de forskellige produkter her på Bedste10.dk – vi har i stedet samlet testresultaterne fra en lang række grundige tests. Ud fra disse har vi samlet et overskueligt overblik over de bedste robotstøvsugere på markedet, således at du ikke selv behøver, at gennemlæse alle testresultaterne på egen hånd – valget må du dog selv tage!


1. iRobot Roomba S9+ – Bedste allround robotstøvsuger

iRobot Roomba S9+ Plus robotstøvsuger

Se priser og tilbud på iRobot Roomba S9+ her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

10.999,00 DKK
12.169,00 DKK
12.169,00 DKK

Testresultater

iRobot Roomba S9+ er blevet testet hos Good Housekeeping Institute, hvor den har vundet titlen som bedste støvsuger overall. Prisen er høj, men her får du også alt, hvad du nogensinde kunne ønske dig i en robotstøvsuger. 

Om iRobot Roomba S9+ 

Denne støvsuger er til dig, som vil have det hele, og ikke vil gå på kompromis med hverken effektivitet eller design. Her får du den meste effektive iRobot til dato, der med ny og forbedret teknologi suger endnu bedre og klarer kanter og hjørner bedre end nogensinde før. 25 års erfaring har resulteret i dette lille vidunder, som du absolut ikke må overse, når du leder efter din næste robotstøvsuger. 

Som flere af sine forgængere, har iRobot Roomba S9+ den helt fantastiske feature, at den efter en lang tur i huset, selv tømmer støv og snavs fra sin beholder og over i posen, der sidder i ladestationen. Støvsugerens beholder er med sine 0,55 liter en smule større end på de tidligere modeller, hvilket hænger sammen med at arbejdstiden også er blevet forbedret. Hele 120 minutter kan støvsugeren klare førend den skal tilbage, for at lade op. Posen skal du selvfølgelig ikke tømme hver gang. I et almindeligt hushold, kan der gå op til flere uger før den skal tømmes, hvilket er en nem og støvfri fornøjelse. 

iRobot Roomba S9+ kommer selvfølgelig med iRobots smarte trademark teknologi, hvor støvsugeren ved hjælp af sine sensorer laver en komplet virtuel tegning af huset. Du kan opstille virtuelle vægge, f.eks. i døråbninger, så du hjælper med at afgrænse rummene, eller så du kan lave zoner, hvor støvsugeren ikke skal køre hen. Din iRobot ved hele tiden hvor den er, hvor den har været og hvor den skal hen. Den kører ikke ind i ting eller ud over kanter eller trappetrin, men triller støt og roligt og fuldstændig kontrolleret rundt og passer sit arbejde. Er den ved at løbe tør for strøm, kører den selv tilbage og lader, hvorefter den finder tilbage til lige der hvor den slap, og fortsætter som om intet var hændt. 

Hos Good Housekeeping imponerer denne selvkørende støvsuger effektivitet virkelig og er sammen med de mange smarte features det, der vinder dens flotte titel. Børstehovederne i gummi er super effektive og lange løse hår og pels sidder ikke fast i dem, som de ofte gør i almindelige børster. iRobot Roomba S9+ finder selv ud af at øge styrken, når den kører ind på gulvtæpper. Den har et fantastisk godt filter, der fanger 99% af alle allergener og derfor egner sig helt perfekt til allergikere.  

iRobot Roomba S9+ imponerer virkelig med sine mange gode features. Du styrer selv hvor og hvornår støvsugeren skal køre og kan nemt sætte den til automatisk at passe husholdningen på bestemte dage og tidspunkter. Har du den tilsvarende iRobot Braava Jet M6 gulvvasker, kan de to kommunikere og gulvvaskeren går i gang, når støvsugeren er færdig.

iRobot Roomba S9+ vs. markedet

Der er ingen vej uden om det, iRobot Roomba S9+ er en af de bedste robotstøvsugere på markedet lige nu. Prisen er høj, men du får også de bedste resultater og al den nyeste teknologi.

Udvalgte specifikationer

 • Utrolig effektiv rengøring
 • Filter optimalt for allergikere
 • Max arbejdstid: 120 minutter
 • Ladetid: 120 minutter
 • Beholderkapacitet: 0,55 liter
 • Automatisk tømning af beholderen
 • Tilsluttet Wifi
 • Styres med app og stemmekontrol


2. iRobot Roomba i7556 – bedst i test hos Wired.co.uk

IROBOT ROOMBAI7556

Se priser og tilbud på iRobot Roomba i7556 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater

Denne robotstøvsuger er testet bedst i test på det britiske Wired. Testen var en stor test af robotstøvsugere fra 2021, og de kunne næsten ikke få armene ned over denne støvsuger fra iRobot. Absolut virkelig flotte resultater.

Om iRobot Roomba i7556

Denne støvsuger er til dig, der vil have den bedste og mest avancerede robotstøvsuger fra 2021. Den er til dig, som vil have fuld kontrol over støvsugeren, og dig som vil have lov at glemme den i evigheder førend du behøver at gøre noget som helst andet, end at bede den om at gå i gang.  

Vi kan lige så godt starte med det allerbedste, og det som får testeksperterne på Wired til at kalde iRobot Roomba i7556 for ”den bedste robotstøvsuger, der kan købes for penge lige nu”. Robotstøvsugeren ligger nemlig i den dyre ende, men den kan også noget helt særligt. Støvsugeren tømmer nemlig sig selv. Beholderkapaciteten ligger på en ret standard 0,4 liter, men når støvsugeren kører tilbage i ladestationen, tømmer den helt selv indholdet over i en stor støvsugerpose. Den store støvsugerpose kan indeholde 30 gange så meget, og du kan derfor lade støvsugeren køre i ugevis før du skal gøre noget som helst!

Når du får din nye iRobot Roomba i7556 starter den med at køre et par testrunder, hvor den kortlægger husets rum automatisk. Du kan markere virtuelle vægge, f.eks. i døråbninger for at afgrænse områder, hvor robotstøvsugeren ellers kunne køre igennem. Herefter navngiver du de forskellige områder, og du kan nu blot bede din iRobot Roomba i7556 om at støvsuge de områder du ønsker. 

iRobot Roomba i7556 er app og stemmestyret og kan bruges sammen med Google Assistant eller Amazon Alexa. Efter maden, når børnene har drysset krummer ud over hele gulvet, eller på vej ud ad døren kan du så nemt som ingenting f.eks. bare sig ”hey Alexa, bed iRobot om at støvsuge køkkenet og så skal du ikke gøre mere. Støvsugeren kan selvfølgelig også bare indstilles til at støvsuge efter et bestemt skema, så du ikke engang skal huske at sige det. 

Den lille støvsuger klarer sig virkelig godt i forhold til andre robotstøvsugere. Sugeevnen er i top og tager selv det mest genstridige snavs. Samtidig har den en smart funktion, der selv detekterer snavs, og støvsugeren tager helt automatisk en ekstra tur hen over de mest snavsede områder, så den får det hele med. Det indbyggede filter så effektivt, at det opfanger 99% af allergener fra f.eks. pollen eller støvmider, eller hudskæl fra hunde eller katte.

Nye ting og møbler, der er blevet rykket rundt, har den heller ingen problemer med. Den registrerer dem let og kører bare stille og roligt udenom. 

iRobot Roomba i7556 vs. markedet

Denne lille støvsuger ligger absolut helt i toppen af moderne robotstøvsugere og skiller sig især positivt ud med sin automatiske tømmefunktion og sine avancerede smart-indstillinger. iRobot Roomba i7556 ligger i den helt dyre ende, men til gengæld får du en stort set selvkørende maskine, der passer sit arbejde til perfektion.

Udvalgte specifikationer

 • Max arbejdstid: 75 minutter
 • Ladetid: 180 minutter
 • Beholderkapacitet: 0,4 liter
 • Automatisk tømning af beholderen
 • Tilsluttet Wifi
 • App og stemmekontrolleret 


3. Miele Scout RX2 – Bedste til store huse

Miele Scout RX2 Home Vision

Se priser og tilbud på Miele Scout RX2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.849,00 DKK

Testresultater

Denne robotstøvsuger har imponeret med overraskende effektivitet, da den blev testet blandt andre robotstøvsugere fra 2021, af det britiske Wired. En effektiv robotstøvsuger med lang batteritid, optimal til store huse.

Om Miele Scout RX2

Denne robotstøvsuger er til dig, som leder efter en effektiv støvsuger, der virkelig kommer i dybden på de snavsede gulvtæpper. Sæt den lille robotstøvsuger i gang før du går hjemmefra, eller med et klik fra fjernbetjeningen, når du er i et andet rum og ikke bliver forstyrret. Støvsugeren klarer nemt selv et stort hus med en flot batterilevetid og et arbejdsområde på op til 150 m2 i timen. 

Miele Scout RX2 arbejder hurtigt og effektivt og er udstyret både med børste og to ekstra arme, så den virkelig kan få fat helt inde langs kanterne og i de ellers lidt tricky hjørner. Det kompakte og flade design tillader den at komme rundt alle steder, også ind under de lave stuemøbler. Selv om den officielle arbejdstid er en time per opladning, som tager 90 minutter, har Wired testet den lille robotstøvsuger til faktisk at klare hele 2 timer på laveste energiniveau, og det er virkelig imponerende. Igen helt optimalt for dig med et lidt større hus.  

Miele Scout RX2 har en rimelig standard støvbeholder på 0,5 liter, som er nem at tømme og endda har en lille indbygget børste, så man nemt kan holde filteret rent. Designet er fint, og ladestationen, som robotstøvsugeren automatisk kører tilbage til, er meget neutral. 

Robotstøvsugeren kan styres via fjernbetjening eller app og som en sjov lille detalje, kan du følge robottens arbejde på appen, da den er udstyret med to små kameraer. Billedkvaliteten er ok, men det tjener heller intet det formål end at være sjovt for dig. Hos Wired tilføjer de dog, at appen ikke er den mest imponerende. ”Forbindelsen er kluntet, set-up er unødvendigt kompliceret og appen er ikke nær så intuitiv, som vi ville have forventet,” skriver de. Leder du efter det nyeste nye indenfor teknologi og app design, kan denne måske ikke helt følge med. 

Overordnet må det siges at Miele aldrig skuffer med effektiviteten af deres produkter, og du får en virkelig imponerende effektiv lille støvsuger, om end den ser lidt kluntet ud under udførelsen. Udstyret med et godt batteri, kan støvsugeren nå mere end de fleste dyrere støvsugere på en enkelt opladning. Fjernbetjeningen er rimelig standard og ikke videre imponerende, men specielt god for dig, der ikke har en smartphone eller ikke ønsker at bruge den heller ikke videre imponerende app.  

Miele Scout RX2 vs. markedet

Miele holder den høje standard og Miele Scout RX2 udmærker sig som en af de mest effektive robotstøvsugere, der endda fås til en fin pris et sted midt på prisskalaen for lignende produkter. Arbejdstiden er flot og denne lille robotstøvsuger klarer sig også der bedre end de fleste i samme prisklasse.  

Udvalgte specifikationer

 • Max Arbejdstid: 60 minutter
 • Opladningstid: 90 minutter
 • Max arbejdsareal: 150 m2 i timen
 • 4 forskellige programmer
 • Beholderkapacitet: 0,5 liter
 • Poseløs
 • Styres med fjernbetjening eller app


4. iRobot Roomba 980 Robotstøvsuger

iRobot robotstøvsuger

Se priser og tilbud på iRobot Roomba 980 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

iRobot Roomba 980 har vi glædet os til at præsentere. Er du på udkig efter en robotstøvsuger, hvor du får kvalitet for pengene, så er det værd at tage et kig nærmere på denne elegante model fra iRobot. Modellen er iRobot Roomba 980 og er det nyeste skud på stammen fra iRobot. iRobot er en af de første overhovedet, som har produceret en robotstøvsuger og med snart 16 års erfaring, så har dette brand i den grad forstand på hvordan sådan en støvsuger skal produceres. I den nye model er der blevet isat et lithium batteri, som gør at maskinen ligesom den testvindene model fra Miele kan køre helt op til 2 timer pr ladning. Dette betyder også at iRobot Roomba 980 modellen har en langt bedre ydeevne, end hvad vi før har set fra deres øvrige udvalg.

Det smarte ved denne model, er at hvis den ikke bliver færdig med at støvsuge inden for de to timer, så vender automatisk tilbage på sin plads og starter opladning og derefter fortsætter hvor den slap. Så når du tager på arbejde om morgenen, så kan du med ro i maven være sikker på at der er gjort rent, når du kommer hjem igen.

Støvsugeren er udstyret med tæppeboost, som gør at den har en ekstra ydeevne, når der skal støvsuges på tæpper, således den kan klare alle udfordringer det måtte være.

Til støvsugeren findes der også en app, som du kan installere. Via denne app kan du kontrollere robotten direkte fra telefonen, således du hele tiden er orienteret på status.

En robotstøvsuger der kan alt hvad den skal kunne. Den er utrolig nem at håndtere, og har ikke gjort dens funktioner mere forvirrende end nødvendigt er. Ønsker man en maskine, hvor teknologien er noget af det bedste som fås på markedet, så skal man tage et kig på iRobot modellen. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at de fleste vil synes godt om denne model, da den stort set kan det hele også lidt mere til. Det er især meget importende, at maskinen automatisk kan registrere sin genopladnings station, hvorfor man næsten ikke kan få en model der fungerer mere automatisk, end denne her gør.

Nøglespecifikationer 

 • Li-Ion Batteri
 • Køretid pr. opladning: 120 minutter
 • Navigerer rundt om møbler og andre forhindringer
 • Start støvsugeren med din smartphone
 • Opladningstid: 3 timer
 • Testvinder – Tek.no
 • Topscorer – Dinside.no

5. Ecovacs Deebot 900 robotstøvsuger + Anbefalet af Tænk

Ecovacs Deebot 900 robotstøvsuger +

Se priser og tilbud på Ecovacs Deebot 900 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater

Denne robotstøvsuger er testet positivt af forbrugermagasinet Tænk i en stor og gennemgående test af robotstøvsugere fra oktober 2019.

Om Ecovacs Deebot 900 robotstøvsuger

Ecovacs Deebot 900 robotstøvsugeren er en super nem og enkel støvsuger, som kræver et absolut minimum af dig. Du skal blot trykke på en enkelt knap, hvorefter robotstøvsuger giver sig til at arbejde for dig. 

Den kan suge selv de mindste og største krummer, skidt, snavs, hår og pels, så dit hjem kan holde sig skinnende rent – helt uden at du (næsten) skal løfte en finger. Du kan endda indstille en timer, så støvsugeren gør rent, mens du er ude af huset, ligesom du også kan indstille, hvor du gerne vil have, at støvsugeren skal gøre rent. Selv hvis du skulle være hjemme, mens støvsugeren er i gang, vil den ikke genere dig. Lydmæssigt støjer den nemlig kun med 0.68 dB.

Du kan styre den via en avanceret app, ligesom der er både stemmestyring og fjernbetjening til støvsugeren. Du kan desuden tilkoble den til Amazon Alexa og Google Home. Du kan rengøre op til 100 m2 ad gangen, og støvsugeren kan holde sig i gang i hele 100 minutter, før den skal sættes i opladeren igen. Selve opladningen tager cirka 4 timer.

Har du mange dørtrin, skal du være opmærksom på, at støvsugerens maksimale trinhøjde er 1.8 cm. Skal den kunne kravle over højere dørtrin, skal den således have lidt hjælp på vejen. 

Støvsugeren kører med filter, som kan rumme maksimalt 0.35 liter. Det er generelt en fiks, lille sag, som kun fylder 9.5 cm i højden og 33.7 cm i bredden – og så vejer den kun små 3.5 kg.

Udvalgte specifikationer

 • Maksimalt arbejdsareal: 100 m2
 • Maksimal driftstid: 100 minutter
 • Har indbygget timerfunktion
 • Du kan styre robotstøvsugeren via en app
 • Ladetid: 240 minutter
 • Lydniveau: 68 dB
 • Maksimal trinhøjde: 1.8 cm
 • Maksimal kapacitet: 0.35 liter
 • HEPA filter
 • Kommer med interaktivt kort, stemmestyring og fjernbetjening
 • Integrerbar med Amazon Alexa og Google Home

6. Vorwerk Kobold VR300 robotstøvsuger – anbefalet af TÆNK

Vorwerk Kobold VR300 robotstøvsuger

 

Se priser og tilbud på Vorwerk Kobold VR300 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

6.999,00 DKK

Testresultater

Trusted Reviews har testet denne robotstøvsuger og givet den 4 ud af 5 stjerner. Desuden har TÆNK også testet den selvkørende støvsuger – og de anbefaler denne robotstøvsuger.

Om Vorwerk Kobold VR300 

Vorwerk er specialister ud i gode støvsugere, der virkelig kan brillere. Og denne VR300 udgave er ingen undtagelse. Det er en absolut topmodel, som kan give dig helt enestående resultater. Når du gør rent med Vorwerk VR300, bliver dit hjem klinisk rent, ligesom støvsugeren kan fange helt op til 99 % af gulvarealet. 

Generelt er Vorwerk kendt for ekstremt god sugeevne, hvilket i særdeles skyldes både motor og en avanceret børsteknologi. Desuden kommer robotstøvsugeren med en enestående software, som sikrer dig den allerbedste rengøring. 

Støvsugeren har en D-form, som gør det muligt for den at komme ind i alle kroge og hjørner – i modsætning til rigtigt mange andre robotstøvsugere. Den gode sugeevne sikrer desuden, at den kan gå i dybden med gulvtæpper, der har en fiberlængde på helt op til 2 cm. Den kan ligeledes kravle over dørtrin på helt op til 2 cm. 

VR300 kan desuden huske dit hjem og kan derfor selv finde ud af at gøre hele hjemmet rent – også selvom du ikke er hjemme til at guide den på vej. Du kan desuden også styre funktionerne via en avanceret app, hvor du også kan indstille timer, afvise rengøring i visse rum og få at vide, hvornår filteret skal tømmes. Af samme grund er denne robotstøvsuger utroligt brugervenlig, ligesom den i øvrigt også fortæller dig, hvornår den er færdig med at gøre rent.

Udvalgte specifikationer

 • Maksimalt arbejdsareal: 120 m2
 • Maksimal driftstid: 90 minutter
 • Har indbygget timerfunktion
 • Du kan styre robotstøvsugeren via en app
 • Genoplader automatisk
 • Lydniveau: 67 dB
 • Maksimal trinhøjde: 2 cm
 • Kommer med interaktivt kort
 • Giver dig besked, når rengøring er færdig
 • To programmer: Spot rengøring eller alle rum
 • Kan suge i fiberlængde på helt op til 2 cm

7. Xiaomi Roborock S5 Max robotstøvsuger – Robotstøvsuger med moppefunktion

XIAOMI Roborocks S5 Max

Se priser og tilbud på Xiaomi Roborock S5 Max her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

2.649,00 DKK
2.819,00 DKK
3.207,00 DKK
3.359,00 DKK
3.930,00 DKK

Hvis du er interesseret i en robotstøvsuger, der kan klare rengøringen bedre, end du selv kan, skal du stoppe med at scrolle her. Xiaomi har nemlig ramt plet med Roborock S5 Max-modellen, som er super intelligent og leverer et fremragende stykke arbejde for pengene. Det er i hvert fald det, anmeldelserne siger om robotstøvsugeren, som scorer fem ud af fem stjerner.

Udover at støvsuge dit gulv, uden du behøver at røre en finger, så er dette også en robotstøvsuger med gulvvask, som kan sørge for skinnende, nyvaskede gulve. Den har en større vandbeholder end Xiaomis andre robotstøvsugere og kan altså rumme 290 milliliter vand. Så forstår Roborock S5 Max også at spare på vandet, for kører den over et område, som allerede er vasket, stopper den vandtilførslen. Du kan bestemme mængden af vand, den skal bruge fra Xiaomis app.

Intelligent robotstøvsuger med nem styring via app

Robotstøvsugeren fra det kinesiske brand Xiaomi styres nemt via en app, som både er kompatibel med iPhone og Android telefoner. I denne kan du let lave de justeringer på robotstøvsugeren, du har lyst til. Det er let at skemalægge dens rengøringsrutiner, så det passer perfekt til den måde, du gerne vil have gjort rent på.

Når robotstøvsugeren skal i gang, scanner den selv lokationen og bestemmer den mest effektive rute for dit hjem. Der er ingen grund til tvivl, hvis du for eksempel har et hus på flere etager, for S5 Max-modellen kan huske op til tre forskellige ruter ad gangen. På den måde skulle den gerne kunne finde rundt i hele dit hus.

Udover at være klog på både gulvvask og den mest effektive rute i dit hjem, sørger robotstøvsugeren også selv på at lade op på den mest effektive måde. Når den sidder i opladeren, lader den nemlig kun så meget, den har brug for, for at gennemføre rengøringen hjemme hos. På den måde kan du spare på unødig brug af strøm til opladningen. På en fuld opladning kan du regne med en køretid på 120 minutter. Så er du altså sikker på, S5 Max kan nå at tage alle rum uden at gå død på vejen.

Du får også en støjsvag løsning, skulle du være hjemme, mens robotstøvsugeren kører. Den har et lydniveau på cirka 60 dB.

Specifikationer:

 • Vægt: 3,5 kg.
 • Kan styres via app.
 • Støvkapacitet: 460 ml.
 • Vandbeholder til gulvvask: 290 ml.
 • Dørtrin: op til 2 cm.


 8. Severin RB7025 Chill

 

Sverin-robotstøvsuger i test

Se priser og tilbud på Severin RB7025 Chill her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Severin RB7025 Chill er en billig robotstøvsuger, som klarer sig rigtig godt kontra den virkelig lave pris, hvorfor den også bliver kåret som “bedste køb” af magasinet Altomdata.dk.

Hvis du godt kunne tænke dig en robotstøvsuger, men ikke lige umildbart har planer om at investere flere tusinde kroner i effektiv rengøring, så er en simpel og billig robotstøvsuger, såsom denne, et helt eminent valg. Sammenlignet med andre modeller på markedet, så er denne virkelig billig, selvom at den klarer sig rigtig godt på de basale områder om rengøring og effektivitet. Severin er ét af de billigere mærker generelt, men denne model lever op til en lang række krav, som gør den til et fornuftigt valg af støvsugerrobot.

Prisen isoleret set giver stort set de fleste muligheden for at eje en robotstøvsuger.

Super rengøringsevne til en fantastisk pris

Severin RB7025 Chill udmærker sig ved at være utrolig simpel i brug. De helt dyre modeller har ofte rigtig mange funktioner, hvilket kan skabe mere forvirring end måske gavn for nogle personer. Hvis vi snakker funktioner for Severin RB7025 Chill, så begrænser funktionerne sig mere eller mindre til start/stop. Ingen app eller lignende, men til gengæld er prisen også helt i bund, så hvis dit primære formål er at slippe for manuelt at støvsuge, så er løsningen lige her.

Severin RB7025 Chill kan rengøre rum på op til 100 m2, hvor den kan køre 90 minutter på en opladning. Sammenligner vi dette med modellen ovenfor, så er det faktisk hele 15 minutters køretid mere. Den mangler desværre funktionen ift. at køre tilbage til opladeren selv, men til prisen er dette også meget at forlange.

Rengøringsmæssigt er der ikke meget at brokke sig over. Severin RB7025 Chill klarer rengøringen super godt. To børste monteret på siden gør at den fanger stort set alt skidt rundt om den, samtidig med at gummilisterne på siden gør at der ikke laves mærker eller andre skader hvis den kører ind i sårbare ting.

Severin RB7025 Chill er en forholdsvis lydsvag robotstøvsuger, hvilket er noget de forskellige producenter har været super gode til at sætte fokus på de senere år.

Specifikationer:

 • Indbygget trappesensor
 • Støjsvag
 • Ekstra lange sidebørster
 • God til gulve og tæpper
 • Arbejdstid på 90 minutter
 • “Bedste køb” – Altomdata.dk


9. Ecovacs Deebot Slim2 – god til kæledyrsejere og allergikere

Ecovacs Deebot Slim2

Se priser og tilbud på Ecovacs Deebot Slim2 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Testresultater

Ecovacs Deebot Slim2 har fået gode anmeldelser af både brugere og eksperter. På testberichte.de fremhæver eksperterne, at robotstøvsugeren er prisvenlig, god til kæledyrsejere og allergikere, og så mopper og fejer den på én gang. Dette er altså en god robotstøvsuger til hundehår, kattehår og andre dyrehår. Robotstøvsugeren har også fået gode anmeldelser af brugerne på roboteksperten.dk. Brugerne giver støvsugeren en samlet bedømmelse på 4.6 ud af 5 stjerner. Du får derfor en populær robotstøvsuger til en skarp pris. 

Om Ecovacs Deebot Slim2

Robotstøvsugeren fra Ecovacs gør rengøringen meget nemmere. Støvsugeren har en højde på 5,7 cm., så den kan støvsuge under de fleste møbler. Støvsugeren kan selvfølgelig støvsuge, men dette er også en robotstøvsuger med gulvvask, så du er sikret et helt rent gulv. Du finder forskellige forudindstillede rengøringsprogrammer, så robotstøvsugeren nemt kan sørge for et rent hjem til kæledyrsejeren eller allergikeren. 

Ecovacs Deebot Slim2 er udstyret med en tangle-free sugemetode, så du slipper for at hår og snavs hænger fast i børsten. 

Du kan styre robotstøvsugeren fra din smartphone. Det gør rengøringen nem og enkel, da du selv kan indstille, hvornår støvsugeren skal gøre rent. Støvsugeren er også designet med en detektor, som forhindrer den i at køre ind i dine møbler. En sensor sørger også for, at støvsugeren ikke kører ud over trappekanten.

Ecovacs Deebot Slim2 vs. Markedet

Ecovacs Deebot Slim2 er en af de billigste robotstøvsugere i vores test. Selvom støvsugeren er i den billigere ende af skalaen, får du smarte og effektive funktioner med i købet.

Du kan bruge mobilen til at planlægge støvsugerens rengøringstider. Støvsugeren kan også moppe gulvet, så snavs og hår er fjernet fra gulvet, når du kommer hjem fra arbejde. Den er derfor god til dig, der er kæledyrsejer eller allergiker. 

Fordele

 • Mopper og fejer på én gang
 • Kontrol via appens fjernbetjening
 • Prisvenlig 

Ulemper

 • App giver meget lidt ekstra værdi
 • Ikke god til at vaske gulve

Udvalgte specifikationer

 • Beholderkapacitet: 0,35 liter
 • Lydniveau: 60 dB
 • Arbejdsareal på op til 100 m2


10. Neato Botvac D7 Connected

 

NEATO BOTVAC D7 CONNECTED

Se priser og tilbud på Neato Botvac D7 Connected her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

3.932,00 DKK
3.999,00 DKK
3.999,00 DKK
6.235,00 DKK

Neato Botvac D7 Connected er en moderne robotstøvsuger, som er blevet testet af mange forskellige testmagasiner, hvilket blandt andet inkluderer Trustedreviews, samt det svenske magasin Teknikmagasin M3.

Det ville være en skam at sige at Neato Botvac D7 Connected ikke får gode anmeldelser, fordi den bliver fremhævet for en lang række funktioner hvor den klarer sig super godt i test. Nogle af de testede områder er blandt andet rengøringsevne, holdbarhed, funktioner, samt batterilevetid. Modellen kåres som topscorer og får generelt rigtig gode karakterer.

Neato Botvac D7 Connected er en robotstøvsuger med mange funktioner, hvilket selvfølgelig også afspejles i prisen, som ligger markant over den sidste model vi fremhævede. Du får dog rigtig meget værdi for pengene, hvis du går op i detaljer og funktioner.

Neato Botvac D7 Connected er super god til store områder. Modsat nogle af de andre modeller, så er denne Neato Botvac D7 Connected faktisk også super god til forhindringer, krumninger og hjørner, selvom ingen af disse ligefrem er ønskescenariet for en støvsuger. Neato Botvac D7 Connected har to effektive børster, som er med til at fjerne skidt og støvpartikler rigtig effektivt. Blandt andet bør combobørsten fremhæves, vis primære funktion er at samle hår effektivt op fra gulvet og sende det direkte i støv-tanken, som rummer 0,7 liter. Dette er derfor en oplagt robotstøvsuger til hundehår, kattehår og andre dyrehår.

Sidebørsten er som på de andre støvsugerrobotter god til at fjerne skidt og støv fra kanter og lister.

Neato Botvac D7 Connected har en GPS funktion, som gør det muligt at planlægge ruter hvor støvsugeren skal støvsuge. Hvis du udelukkende ønsker rengøring i specifikke områder, så kan du via appen opsætte en virtuel væk, som gør at den ikke køre længer end denne væg.

Hvis du har et ønske om at den skal gøre rent om natten, så kan Neato Botvac D7 Connected faktisk gøre dette uden problemer, da den kan registrere støv i mørke, samt bevæge sig under møbler og andre steder uden lys.

Lang batteritid sikrer effektiv rengøring

Neato Botvac D7 Connected er hvad vi bør kalde en ægte arbejdshest. Den kan støvsuge i rigtig lang tid sammenlignet med andre modeller – igen en god grund til at den koster lidt mere, da teknologien er mere avanceret. Den kan køre omkring 120 minutter i eco-tilstand, hvilket er det strømbesparende program, samt 90 minutter på turboprogrammet.

Som vi har været inde på ved andre modeller, så vender denne Neato Botvac D7 Connected selv tilbage til ladestationen hvis den registrerer at den er ved at være lav på batteri. En smart funktion, som gør den mere automatisk end andre modeller.

Som tidligere nævnt, så er der også en app til denne robotstøvsuger, hvilket gør at du kan styre modellen fra mobiltelefonen, selv når du ikke er hjemme. Smart ikke?

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 69 dB og vejer 4,1 kg.

Specifikationer:

 • Model med to effektive børster til støvfjerning og hårfjerning
 • Mulighed for selv at planlægge rute
 • Med virtuel væg
 • Lang arbejdstid på 120 minutter
 • Kan styres med timer og app
 • Topkarakter –  Teknikmagasin M3
 • 4,5/5 stjerner – Trustedreviews.com


11. Cecotec Conga 1099 Connected 2-i-1 REFURBISHED – robotstøvsuger med multifunktionalitet og mange styringsmuligheder

Cecotec Conga 1099

Se priser og tilbud på Cecotec Conga 1099 Connected 2-i-1 REFURBISHED her:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

Til at starte med skal det siges, at Conga 1099 er en støvsugerrobot med mange gode basale faciliteter, som gør den til et solidt køb, uanset om du føler dig som en avanceret bruger eller ej. Maskinen er først og fremmest meget diskret, når den arbejder for dig, og decibel-niveauet er bestemt til at overkomme. Derudover er der tænkt over energiforbruget, hvis du gerne vil bruge din strøm effektivt eller måske give rengøringen et ekstra nyk: Du kan vælge såvel en Eco som en Turbo indstilling på maskinen, så du selv kan bestemme her.  

Find et program til din gulvoverflade

En af de mest smarte features ved maskinen er imidlertid dens mulighed for at rengøre dit gulv på mange forskellige måder, alt efter hvad du har brug for. Hele støvsugerbetegnelsen kunne måske godt siges at være lidt misvisende. For apparatet kan altså meget mere end det. Du kan bruge modellen til både at vaske, moppe og skrubbe dit gulv, så selv de sværeste overflader fremstår helt rene. Du skal bare vælge program og trykke start, for maskinen kan selv finde rundt i dit hjem.

Maskinen har flere forskellige børster inkorporeret i sig for at løse alle disse opgaver for dig. Den har bl.a. en gummibørste, som er specialiseret i at fjerne hår fra hjemmets afkroge – hvis du har pelsede kæledyr eller mange nullermænd i hjemmet, kan støvsugeren altså være din redning her.

Styring med fjernbetjening, stemme eller app

Du har mange muligheder for at styre denne støvsugers arbejde, alt efter hvad du foretrækker. Hvis du er en fan af den traditionelle remote, er der en medfølgende LCD-fjernbetjening, som du kan bruge til at vælge program osv.

Der er dog også muligheder for at prøve smarte og avancerede styringsmuligheder af med denne robot. Den besidder den såkaldte VirtualVoice-teknologi, hvilket gør den i stand til at modtage stemmekommandoer. Dette foregår enten via Amazon eller Googles stemmestyringsteknologier (tænk Alexa og Google Home), alt efter hvad du foretrækker. Uanset hvad du vælger, er der i hvert fald tale om de mest avancerede stemmegenkendelsesalgoritmer på markedet i dag.

Alternativt kan du bruge en app til at styre din støvsuger over wi-fi. På denne måde kan du få din robotstøvsuger til at arbejde for dig, så længe du har forbindelse via internettet. Du kan altså potentielt gøre dette fra den anden side af kloden.


12. Electrolux MotionSense ERV5210TG 

Electrolux MotionSense ERV5210TG

Se priser og tilbud på Electrolux MotionSense ERV5210TG her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Til dig som ønsker en brugervenlig og ret simpel robotstøvsuger, med en ret stabil ydeevne, så er denne model helt perfekt.

Modellen MotionSense fra Electrolux scorer topkarakterer i mange test, da den har en fremragende evne til at opsamle helt op til mere end 95 procent af det støv, som testerne havde spredt ud. Det er et betydeligt bedre resultat, end testens andre modeller. Denne succes kan blandt andet tilskrives maskinens effektive navigationssystem, men samtidig også dens ekstremt effektive sugeevne.

Håndteringsevnen på denne model fra Electrolux er meget nem, og så kan den ydermere komme rundt i alle hjemmets hjørner og afkroge. Med denne effektive MotionSense model, får du en maskine som bringer et friskt og nyt pust, som med en rimelig pris, alligevel kan konkurrere med markedets dyreste modeller.

Innovativ robotstøvsuger

Modellen MotionSense ERV5210TG fra Electrolux er en innovativ robotstøvsuger, som i 2016 blev lanceret i Sverige. Ved dens flotte trekantede design, skiller den sig lidt ud fra sine konkurrenter på markedet. Med det trekantede skelet, er det muligt fra denne robotstøvsuger at nå helt ud i hjemmets hjørner og kanter. Derudover kan maskinen klatre over forhindringer på gulvet, helt op til en højde på 2 centimeter. Dette betyder at små niveauforskelle ikke er noget problem for denne maskine.

I efteråret 2016 udgav Electrolux to modeller af MotionSense robotstøvsugere, modellen her har lidt flere funktioner. Der følger blandt andet en smart fjernbetjening med, som kan gøre at maskinen kan styre på afstand, i stedet for at du skal hen og trykke på selve maskinen. MotionSense-navnet bringer en speciel teknologi, som gør at maskinen kan tilpasse sig hvordan underlaget er og derved effektivisere rengøringen derhjemme. Ved brug af en infrarød sensor og SoftTouch Motion, kan robotten let navigere rundt i hjemmet, og uden om forhindringer og møbler.

Såfremt du ønsker at afskære robottens arbejdsområde, kan du sætte en virtuel barrikade op. Derudover kan maskinen indstilles til lige præcis hvornår du ønsker den skal køre, og derudover benytte teknikken spot-rengøring, så den fokuserer på enkelte områder.

Nøglespecifikationer:

 • Højde 9 cm
 • Bredde 35 cm
 • Li-Ion batteri
 • Infrarødt navigationssystem
 • Sidebørste i højre side
 • Frontmonteret børsterulle på 21 cm.
 • LED-display med timerfunktion
 • Fjernbetjening medfølger
 • Klatrefunktion (op til 2 cm.)
 • Testvinder – Råd og Rön

Læs også: ROBOTPLÆNEKLIPPER TEST 2020 – FIND DEN BEDSTE MODEL


Tre gode pointer om robotstøvsugere i 2021

Hvorfor vælge en robotstøvsuger?

Hvis du er træt af at bruge din weekend og fri aftenener på at fise rundt i lejligheden er stuen med støvsugere, så er det måske tid til at du anskaffer dig ekstra hushjælp i form af en robotstøvsuger. Efter dette er støvsugning næsten fortid, da en effektiv robotstøvsuger fra 2021 kan fjerne alt fra hundehår, kattehår til fnuller og nullermænd generelt. En robotstøvsuger klarer det hele for dig!

Du behøver ikke være bange for at din robotstøvsuger kører udover trappen, da de fleste støvsugere i dag er udstyret med et stort antal censorer mm. Der gør robotstøvsugeren effektiv. Nye robotstøvsugere fra 2021 kan klare de fleste overflader som plankegulve, parket, fliser, trægulve, linoleum og mange flere!

Robotstøvsugere er ikke blot en mindre maskine der kører tilfældigt rundt – det er styret med GPS, sådan at du sikrer dig at hjørnet også bliver støvsuget. Støder robotstøvsugeren ind i noget, som den ofte vil, så vil den automatisk skifte retning og derved komme over alt!

Hvilken robotstøvsuger er bedst?

At vælge den bedste robotstøvsuger i 2021 er ikke nemt. Faktisk er det svært at give én bestemt robotstøvsuger titlen som den absolut bedste, dog er der nogle, som er bedre end andre målt på antallet af forskellige features mm. Det vigtigste ved en robotstøvsuger er at den kan dække dine behov, samt sikre dig at du bliver fri for at svinge den almindelige støvsuger.

Når du leder efter den bedste robotstøvsuger skal du overveje en masse faktorer. Skal den være stor, lille, billig, dyr, støjsvag, strømbesparende, testvinder eller noget helt andet? Hvor mange kvm kan den komme over på en opladning? Kan den selv finde tilbage til opladeren? Sådan er der rigtig mange faktorer der kan være med til at afgøre hvilken en du skal vælge, det bestemmer du bedst selv!

Derudover skal du overveje, om den skal kunne køre over dine dørtrin. Hvis ja, så skal du nok vælge en robotstøvsuger, som kan køre over dørtrin med snilde. Her er der nemlig også forskel på modellerne. Robotstøvsugers højde varierer også, så det er en god idé at måle, hvor højt der fra gulvet og op til din sofa f.eks. inden du beslutter dig for, hvilken model det skal være. Derved sikrer du, at den kan komme rundt overalt i dit hjem. Yderligere, så kan du også få en robotstøvsuger med gulvvask, som gør det endnu nemmere at holde dit hjem skinnende rent.

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

At vælge den rigtige er ofte baseret på det du kan læse dig frem til. Hvis du nærlæser specifikationerne nøje, så vil du også opdage de mærkbare forskelle der er på robotstøvsugerne. På Wupti.com kan du sammenligne robotstøvsugere med hinanden, og derved måske udelukke en bestemt robotstøvsuger? Prøv at se om det ikke kan hjælpe dig at stille disse gode robotstøvsugere op mod hinanden.

Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med købet af din robotstøvsuger. Vi håber at du kunne bruge vores guide til at komme nærmere en endelig beslutning!

Se også Robotstøvsuger Test 2020 – De bedste robotstøvsugere ifølge eksperterne skrevet af forbrugsguiden.dk.

Læs også vores artikel om: HÅNDSTØVSUGER TEST 2020 – HER ER DEN BEDSTE


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Cecotec Conga 3290 Titanium robotstøvsuger og gulvvasker

Cecotec Conga 3290 Titanium

Denne robotstøvsuger kan meget mere, end hvad man kunne forvente. Udover støvsugning kan du både bruge den til at få fejet, moppet og skrubbet gulvet, alt efter overfladens behov. På bundlinjen besidder Cecotec Conga 3290 rigtigt mange smarte basale funktionaliteter, som gør den til et solidt sted at starte, hvis du er interesseret i at anskaffe dig en robotstøvsuger.

Batteritiden er på 2,5 timer, hvilket er mere end rigeligt til langt de fleste brugsscenarier i hjemmet. Maskinen er desuden i stand til selv at rejse hen til sin ladestation, hvis den har brug for en opladning, så den proces kommer du ikke til at mærke meget til. Derudover ligger støjniveauet på 64 dB, hvilket er i skala med, hvad du kan forvente af en almindelig støvsuger. 

Masser af rengøringsprogrammer styret via app og stemmekontrol

Denne robotstøvsuger besidder en masse smarte og avancerede features, som tager hele konceptet op et ekstra nyk. Først og fremmest er der indtænkt en masse fleksibilitet og brugervenlighed, når det kommer til, hvordan du styrer modellen.

Du kan bruge en dedikeret app til at styre støvsugeren og indstille den til at følge en blandt de ca. 50 rengøringsplaner og 10 rengøringsprogrammer, som maskinen er præindstillet til at kunne følge. Denne styring foregår over internettet, hvilket antyder, hvad du tror: Du kan styre denne robotstøvsuger fra lange afstande, mens du er på arbejde eller i byen. Når du kommer hjem, er dit gulv så på magisk vis blevet rent.

En anden mulighed for at betjene støvsugeren er stemmekontrol. Dette foregår via Google Assistent eller Alexa, som kan siges at være de mest avancerede stemmegenkendelsesteknologier, som vi har i dag. Altså er der med denne maskine indarbejdet meget fleksibilitet i, hvordan du bruger den i din dagligdag.

Den smarte navigationsteknologi 

Udover at du nemt kan styre maskinen, er den også god til selv at finde rundt. Conga 3290 bruger den såkaldte ITech Laser 360 smart navigation til at komme grundigt rundt i hjemmets afkroge. Teknologien er meget avanceret her, men kort sagt er maskinen i stand til at scanne og kortlægge gulvet i dit hjem, så den kan planlægge og finde den mest effektive rute til at få gulvet rengjort. Støvsugeren er altså i stand til selv at foretage de forskellige optimeringer, som gør, at maskinen kan levere et godt rengøringsresultat, samtidig med, at det gøres med optimalt energiforbrug.


iRobot Roomba 966

iRobot roomba 966

Den næste famøse robotstøvsuger, som vi ønsker at fremhæver er denne iRobot Roomba 966, som har været igennem en dybdegående test hos det britiske Ekspertreviews.co.uk. I denne test har en række eksperter vurderet kvaliteten af støvsugeren, hvilket ender med en rigtig fornuftig købsanbefaling af Roomba 966.

Modellen fremhæves især for den formidable sugeevne, men ikke mindst også dets evne til at undgå at sidde fast rundt omkring (hvilket kan være et problem hos robotstøvsugere).

En fantastisk støvsuger til hjemmet 

iRobot Roomba 966 gør hvad der er forventeligt af en robotstøvsuger når kalenderen skriver 2021. Du får en robotstøvsuger, som arbejder grundigt og fjerner alt støv på dets vej. Som tidligere nævnt, så er evnen til at undgå at sidde fast rigtig stor. Derudover gør den også hvad man forventer af robotstøvsugere, nemlig at den selv kan finde på plads når den enten er færdig med at støvsuge eller blot er løbet tør for strøm.

Modsat almindelige robotstøvsugere, så kan man godt gå en smule op i designet på en robotstøvsuger, da den ofte kører rundt i hjemmet i længere perioder, end hvad en almindelig støvsuger ville gøre.

Hvis du har læst gennemgangen af nogle af de andre modeller i denne test, så vil du bemærke at vi har ret meget fokus på evnen til at suge omkring kanter og ikke mindst hjørner. Denne model er super god til netop dette, hvilket også fremhæves i testresultaterne. De børster som er monteret på siden gør nemlig, at der ikke efterlades noget støv langs lister og hjørner. iRobot har ligeledes et AeroForce rengøringsmodul, som med en Generation 2 motor formår at gøre rent super effektivt.

Kan bruges til alle formål

iRobot Roomba 966 er en ganske fin robotstøvsuger, som både kan bruges i større og mindre hjem. Arbejdstiden er meget gennemsnitlig, hvor den med en makismal arbejdstid på 75 minutter kan nå at gøre rigtig store overflader rene. Bemærk at du kan få den til at gøre rent når du ikke er hjemme, hvorfor at den nok skal sørge for at hele arealet er støvsuget når du er hjemme og trænger til at slappe af.

Batteriet tager omkring 2 timer at lade op, men igen så er den super smart og returnerer selv til ladestationen efter endt støvsugning.

Hvis du mod forventning er hjemme når robotstøvsugere skal støvsuge, så vil du ikke blive synderligt forstyrret af støvsugere, da lydniveauet for iRoomba 966 kun ligger på 58 dB, hvilket er forholdsvis lavt for en støvsuger. Alle støvpartikler opsluges af det moderne HEPA-filter, som sikrer optaget af flest muligt støvpartikler.

Styres via app

iRobot Roomba 966 er super smart og moderne, hvorfor at du selvfølgelig også kan monitorer rengøringen vha. den moderne applikation til din smartphone, som gør at du selv kan vælge hvornår den skal støvsuge eller holde pause. Du kan også indstille forskellige arealer, sådan at den f.eks. ikke behøver at støvsuge et rum hver dag, hvis det kun bruges sjældent. Generelt har appen mange smarte funktioner, men det finder du ud af, hvis du vælger denne fantastiske robotstøvsuger.

iRobot Roomba 966 måler 13,3 cm x 42 cm x 52 cm og vejer 3,9 kilo.

Specifikationer:

 • AeroForce rengøringsmodul og børste på siderne
 • 75 minutter på en opladning
 • Timer-funktion
 • Kan styres med iRobot Home app
 • Super gode sensorer
 • 4/5 stjerner – Expertreviews.co.uk


Electrolux Pure i9

 

Electrolux-Pure-i9-robotstoevsuger

 

Næste støvsuger i denne robotstøvsuger test er denne Electrolux Pure i9 model, som er blevet testet godt og grundigt af to hold eksperter i henholdsvis Norge (dinside.no) samt Sverige (teknikmagasinet M3).

Electrolux Pure i9 er en robotstøvsuger, som klarer sig rigtig godt i diverse tests. Disse kvaliteter leder også til en kategorisering som testvinder hos det svenske M3 magasin, hvilket må siges at være super flot. Det er altså en robotstøvsuger med en høj kvalitet.

Kvalitet for pengene

Electrolux Pure i9 er ikke en robotstøvsuger, som man vil kategorisere som billig. Dog skyldes den forholdsvis høje pris at du her får rigtig meget kvalitet for pengene, da denne støvsuger virkelig formår at gøre arbejdet til UG, samt præstere på top niveau hver gang.

Den trekantede form skyldes ikke at man har forsøgt at skabe et anderledes design end vi kender det fra den runde model. Det skyldes primært at man har regnet på at lave en støvsuger som kan komme helt ind i hjørner og kanter, samt blinde vinkler. Med avanceret teknologi, så er denne robotstøvsuger noget af det bedste du kan anskaffe dig, hvis kvalitet er et varemærke for dig.

Infrarød teknik 

Electrolux Pure i9 har en teknologi, som vi ikke ser på vildt mange robotstøvsugere, nemlig den infrarøde teknik, som opdeler rummet i zoner og derved forhindrer at støvsugeren støder på møbler eller andre forhindringer.

Du kan også trygt anvende støvsugeren på første sal, hvis du har et hus i to plan. Dette skyldes at Electrolux Pure i9 har sensorer, som kan registrere, hvis den måtte ankomme til en kant/trappe, sådan at du undgå at den ikke falder ned af trappen og går i stykker.

Electrolux Pure i9 har som andre moderne støvsugere selvfølgelig også en app til din smartphone, hvor du kan styre, samt indstille hvilke ruter samt tidsrum støvsugeren skal være aktiv. Med andre ord betyder dette, at du kan få støvsuget når du ikke er hjemme, samt sørge for at den ikke kører hvis du har gæster med hjem.

Batterilevetiden for Electrolux Pure i9 er ikke fantastisk sammenlignet med andre modeller. Den formår at støvsuge i omkring 40 minutter. Du behøver dog ikke bekymre dig omkring hvorvidt den måtte stoppe midt i det hele. Electrolux Pure i9 har selvfølgelig også funktionen hvor den selv kan søge tilbage til opladerstationen og derefter fortsætte når den er færdigopladet (cirka 180 minutter efter).

Denne Electrolux Pure i9 er en rigtig god robotstøvsuger til rengøring. Eneste umildbare minus er batterilevetiden, som er en smule lavere end hvad man kan forvente.

Denne robotstøvsuger har et lydniveau på 75 dB og vejer 3,32 kg.

Specifikationer:

 • Trekantet form for bedre støvoptag
 • Infrarød teknik med 3D Vision System
 • Inddeler hjemmet i zoner
 • Mulighed for at styre robotten via app
 • 40 minutters arbejdstid
 • Testvinder – Teknikmagasin M3
 • 4/6 stjerner – Norske Dinside.no


iRobot Roomba 605 Robotstøvsuger

 

irobot room robotstovsuger test 2017

Avanceret rengøring med Roomba 605

Med et enkelt tryk på en knap, så kan du lade Roomba® 605 robotstøvsugeren klare rengøringen i hjemmet, så du bliver fri for at bruge weekender og aftenerne på at støvsuge. Roomba® 605 robotstøvsuger er kraftig og kan fjerne støv, hår, snavs og fnuller fra gulvene på forskellige overfalder. Med et patenteret rengøringssystem har denne støvsuger en ekstra kraftfuld sugeevne og roterende børster der efterlader alle overflader super rene!

Roomba® 605 er en robotstøvsuger, som er super nem at betjene. Med blot et enkelt tryk på CLEAN-knappen er du klar til at læne dig tilbage. Så begynder det avancerede iAdapt system at styre robotstøvsugeren rundt i alle kroge og hjørner af hjemmet.

Robotstøvsugeren er udstyret med sidebørste, hvilket bevirker at støvsugeren rengør effektivt langs vægge. Det smarte ved denne robotstøvsuger er netop at den selv finder tilbage til lade stationen når batteriniveauet er ved at være lavt.

Pakken indeholder:

 • iRobot® Roomba® 605 Robotstøvsuger
 • Home Base™ ladestation
 • iRobot® Bateri med XLife
 • Godt køb
 • Høj kvalitet
 • Stilrent design

Nøglespecifikationer ved iRobot Roomba

 • 60 minutters køretid pr. opladning
 • Trappesensor
 • Sort/hvid
 • 3 timers opladning
 • Lydniveau: 61 dB (A)

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Good Housekeeping 

Good Housekeeping er et amerikansk kvindeblad, der hovedsageligt beskæftiger sig med opskrifter, tests af udvalgte produkter og information om forskellige diæter, læserne kan følge.  

Vi har citeret det amerikanske blad, fordi deres eksperter har testet iRobot Roomba S9+. Modellen bliver kåret til den ”Bedste overall robotstøvsuger” og får en positiv bedømmelse. 

Testpanelet lægger blandt andet vægt på, at støvsugeren automatisk sørger for at skaffe snavs af vejen, hvilket reducerer luftbårne allergener. Eksperterne skriver også, at iRobot Roomba S9+ er én af de smarteste modeller, de har testet. 

Testen er udført den: 18. november 2020

Du kan se testen her 

Wired.co.uk

Wired.co.uk er et britisk magasin, der beskæftiger sig med virkningerne af teknologi og videnskab af forskellig karakter. Emnerne tæller blandt andet design, filosofi og flere former for udstyr.   

Wired.co.uk har foretaget en test af iRobot Roomba i7556 og Miele Scout RX2. Begge modeller præsterer godt i testen, hvor især iRobot Roomba i7556 udmærker sig. 

Støvsugeren bliver kåret til testvinder og får en positiv vurdering, hvor eksperterne blandt andet fremhæver som en fordel, at du kan styre robotten med din stemme. 

Modellen fra Miele bliver også rost, og eksperterne anbefaler den til større huse. 

Testen er udført den: 22. januar 2021

Du kan se testen her 

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark. 

Vi har valgt at citere Tænk, fordi de har testet og vurderet Ecovacs Deebot 900 og Vorwerk Kobold VR300. Eksperterne har kigget på parametre som støj, energiforbrug, støvsugning og navigation. 

Testpanelet anbefaler Ecovacs Deebot 900, som får en positiv bedømmelse. Også Vorwerk Kobold VR300 får ros af Tænk, der anbefaler modellen. 

Testen er udført i oktober 2019

Du kan se testen her 

Trusted Reviews

Trusted Reviews er en uafhængig testside, hvis formål er at give forbrugere de bedst mulige råd, når de skal købe forskellige varer. Rutinerede eksperter står for at teste produkterne, som du kan læse om på deres hjemmeside. 

Trusted Reviews har testet og bedømt Vorwerk Kobold VR300 på parametre som design, støjniveau og rengøringsevne. Modellen klarer sig godt og får en samlet rating på 4/5 stjerner. 

Eksperterne roser robotstøvsugeren for at være rigtig godt bygget, yde effektiv rengøring og være i stand til at navigere fornuftigt. 

Testen er udført den: 25. februar 2019

Du kan se testen her 

Fagfolkene fra Trusted Reviews står også bag en test af Neato Botvac D7 Connected, som vi har med på listen. Modellen får meget ros af testpanelet, der giver den en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner. 

Testen er udført den: 2. oktober 2018

Du kan se testen her 

Altomdata.dk

Altomdata.dk er en dansk webside, der bringer information om forskellige emner, der har med teknologi at gøre. På hjemmesiden kan du finde alt fra tests af relevante produkter til viden om elbiler.

Vi har citeret hjemmesiden, fordi deres eksperter har foretaget en test og vurdering af Severin RB7025 Chill. Robotstøvsugeren bliver kåret til ”Bedste køb” af testpanelet, der vurderer den på kvalitetsindtryk, brugervenlighed, funktioner, ydelse og pris. Trods størrelsen har modellen masser af power ifølge Altomdata.dk.

Testen er udført den: 9. marts 2017

Du kan se testen her 

M3.se

M3.se er et svensk teknikmagasin, der bringer forskellige former for nyheder, videoer og tests af relevante produkter. Omdrejningspunktet for siden er teknologi i diverse afskygninger. 

Vi har valgt at citere M3.se, fordi de har testet Neato Botvac D7 Connected, som er med på listen. Modellen scorer en rating på 4 ud af 5 stjerner, og eksperterne roser den på flere punkter. 

Blandt fordelene fremhæver de, at robotstøvsugeren kommer godt omkring, og at den gør fint rent.

Testen er udført den: 29. marts 2019

Du kan se testen her 

M3.se har også testet og bedømt Electrolux Pure i9, som bliver vurderet til 4 ud af 5 stjerner. Eksperterne lægger vægt på, at modellen kommer godt ud i hjørnerne. 

Derudover roser testpanelet støvsugeren for at være pålidelig, og for at den leverer gode resultater, når det kommer til rengøring. 

Testen er udført den: 3. oktober 2019

Du kan se testen her

Dinside.no 

Dinside.no er et norsk websted, der bringer forskellige nyheder, tips, tricks og tests af udvalgte produkter. Omdrejningspunktet for sidens indhold er generelt dagligdagen, og siden er en underside til norske Dagbladet. 

Dinside.no er citeret, fordi de har bragt en grundig test og vurdering af vores omtalte Electrolux Pure i9. Eksperterne roser modellen på nogle områder, blandt andet for at være mere kompakt end andre robotstøvsugere. 

Dog er testpanelet mere skeptisk overfor støvsugerens navigation, som ikke imponerer. Til gengæld ser eksperterne det som et plus, at modellen er nem at sætte op. 

Testen er opdateret den: 8. maj 2020

Du kan se testen her 

Ekspertreviews.co.uk

Ekspertreviews.co.uk er en stor, britisk testside, hvor eksperter leverer tests og bedømmelser af forskellige produkter. Til kategorierne hører blandt andet teknologier som smartphones, kaffemaskiner og træningsmaskiner.  

Vi har taget den britiske testside med, fordi ders fagfolk har foretaget en test af iRobot Roomba 966, som er med på vores liste. 

Eksperterne har testet modellen på parametre som design, kvaliteten af støvsugeren og funktioner. Det ender med en positiv bedømmelse og købsanbefaling af Roomba 966.

Det bliver især fremhævet, at robotstøvsugeren har en rigtig god sugeevne, men også dens evne til at undgå at sidde fast rundt omkring i din bolig. 

Testen er udført den: 9. december 2019

Du kan se testen her

Testberichte.de

Testberichte er Tysklands største uafhængige forbrugerportalmagasin, som guider forbrugerne til kompetente købsbeslutninger. Magasinets eksperter sammenligner forskellige produkter og tester dem, så forbrugerne kan finde produkter, der passer til deres ønsker.  

Eksperterne fra Testberichte.de har testet Ecovacs Deebot SLIM2 med fokus på pris, brugervenlighed, kvalitet og funktioner. Eksperterne fremhæver, at robotstøvsugeren er god til at fjerne dyrehår fra hårde gulve. Sidebørsterne er også gode til at fjerne snavs helt inde i hjørnerne. Eksperterne er også begejstrede for batterilevetiden og robottens evne til at undgå forhindringer på vejen. 

Anmeldelsen er udført: juli 2018
Du kan se anmeldelsen her 

Roboteksperten.dk

Roboteksperten er en førende virksomhed indenfor husrobotter. Virksomheden sælger et stort udvalg af husrobotter, og så har de en blog, hvor de guider læserne til de bedste produkter på markedet. Brugerne kan også anmelde produkterne på hjemmesiden.  

Brugerne på roboteksperten.dk har anmeldt Ecovacs Deebot SLIM2. De giver robotstøvsugeren en samlet score på 4.6 ud af 5 stjerner. En bruger skriver ”super dejligt med en ekstra hånd, når man har dyr i hjemmet” og giver støvsugeren 5 stjerner. Generelt giver brugerne udtryk for, at støvsugeren er god til prisen, og så er det en god robotstøvsuger til hundehår. 

Du kan se anmeldelserne her 

FAQ

🧐 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en robotstøvsuger?

Når du skal købe en robotstøvsuger, så bør du være opmærksom på en række ting. Du bør blandt andet tænke over støvsugerens sugeevne, såvel som dens evne til at scanne de rum, som den skal støvsuge. Dertil bør du naturligvis vælge en støvsuger med den rette størrelse til dit hjem.

💰 Er robotstøvsugere pengene værd?

Ja, en robotstøvsuger kan helt bestemt være pengene værd. De fås i dag i en række forskellige prisklasser, hvormed du kan finde en, som passer til dit budget. Uanset prisen så fjerner de dog en af de store praktiske opgaver i hverdagen, hvilket kan være uvurderligt i et travlt liv.

🤓 Hvilken robotstøvsuger er bedst?

Der er en lang række af fantastisk gode robotstøvsugere på markedet i dag, hvormed det kan være svært at udpege den allerbedste. Et godt bud er dog IROBOT Roomba S9+, som er blevet kåret til at være den bedste allround robotstøvsuger, hvormed den helt sikkert vil være en god tilføjelse.

👍 Virker en robotstøvsuger egentlig?

Ja, robotstøvsugere virker – og de fleste virker faktisk rigtig godt. Selvom de selvfølgelig ikke virker lige så hurtig, som en manual støvsugning, så holder de konstant dit hjem rent. Mange af dem er endda udstyret med fantastiske sugeevner og en stor kapacitet, hvormed de kræver minimal involvering af dig.

Denne side er anmeldt af: Thea J. Kristoffersen Rating 10/10