Skrevet d. 15. januar 2019 af Lars Jespersen

Håndstøvsuger test 2019 – Her er den bedste

Håndstøvsuger test 2019 – Her er den bedste

Et fantastisk værktøj, der er særdeles brugbart i husholdningen, er håndstøvsugeren. Den er praktisk til mange formål, herunder rengøring af bil, sofa, campingvogn og mange andre steder, hvor en almindelig støvsuger ikke er super anvendelig – på grund af trang plads eller mangel på stikkontakter. Udover at være super effektiv er det også et genialt produkt til hurtig og nem støvsugning. Af netop denne grund har vi udarbejdet denne håndstøvsuger test, der giver dig det bedste overblik over markedets bedste håndstøvsugere!

Der er garanteret bred enighed om, at en håndstøvsuger er super praktisk, men hvilken håndstøvsuger er bedst? Vi har i denne artikel kigget på en lang række testresultater, som vi har forsøgt at samle på en overskuelig måde, så du let kan finde frem til lige netop den håndstøvsuger, der passer bedst til dine behov. 

HåndstøvsugerTestvinder Set hos
1) Bosch BBH22041JaWupti.comLÆS MERE
2) Dyson V8 AbsoluteJaSkousen.dkLÆS MERE
3) Bosch Athlet BBH52550JaWupti.comLÆS MERE
4) Philips PowerPro DuoJaWupti.comLÆS MERE
5) Nilfisk Handy PremiumJaKitchenOne.dkLÆS MERE
6) Dyson V7 MotorheadJaProshop.dkLÆS MERE
7) Electrolux EUP8GREEN JaSkousen.dkLÆS MERE

I denne test gennemgår vi de håndstøvsugere – og stangstøvsugere – der klarer sig bedst i omfattende, uafhængige tests. Hvis du allerede nu ved, hvad du er på udkig efter, så vil denne guide være super anvendelig for dig. Vores guide giver dig et godt overblik over de forskellige modeller, som alle fungerer godt til forskellige formål og alle typer af overflader.

Vi håber, at du finder denne håndstøvsuger test anvendelig, da vores mission er at gøre det nemmere og mere gennemskueligt for dig at købe produkter online. Derfor vil du også hurtigt se, at vi hele tiden forholder os kritiske overfor alle produkter, hvor vi bl.a. også nævner de funktioner, som ikke er ideelle ved støvsugerne.


1. Bosch BBH22041 håndstøvsuger

 • Topscorer
 • Høj kvalitet
 • God til prisen

 

Bosch BBH22041 håndstøvsuger

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.151,00 1.151,00 Til butik →

Den håndstøvsuger, som vi har valgt at give 1.-pladsen i vores test, er Bosch BBH22041 håndstøvsugeren, som er den perfekte rengøringsassistent til det private hjem!

Det, som taler for at du skal vælge denne håndstøvsuger, er anvendeligheden af den. Den er både super nem at vedligeholde, men tilmed også nem at opbevare, hvilket ikke bliver ringere af, at den både er let og elegant og kommer med det populære EasyClean-system.

Bosch BBH22041 er en klassisk 2-i-1-støvsuger. Grunden til, at den kategoriseres som en 2-i-1-støvsuger er, at den både fungerer som stangstøvsuger, men også som almindelig håndstøvsuger, hvilket netop gør, at du kan nøjes med at købe én støvsuger. Disse støvsugere har normalt deres stærke og svage sider, når det kommer til overfladen, men denne Bosch BBH22041 er både ideel til trægulve, tæpper, fliser m.m.

Batterilevetiden på Bosch BBH22041 er også rigtig fin. Det skyldes det pålidelige NiMH-batteri, hvis karaktertræk netop er den lange levetid.

Som tidligere nævnt er anvendelsen af Bosch BBH22041 super nem. Den er nem at tømme for støv, hvor betjeningen er rigtig brugervenlig. Der medfølger ligeledes et fleksibelt forrør, hvilket gør, at du kan støvsuge mange områder, hvor en almindelig støvsuger ikke kan komme frem. 

Bosch yder som altid 100 dages tilfredshedsgaranti, hvilket gør, at du kan være helt tryg ved at købe denne støvsuger.

De vigtigste specifikationer:

 • Batteri: 20,4 V
 • Opladningstid: 16 timer
 • Køretid: 44 minutter
 • Vægt: 3 kg

Funktionaliteten:
Kapaciteten er ret stor ved Bosch BBH52550, da den rummer hele 0,9 liter og er udstyret med en longlife-motor, som giver lang levetid og ydeevne. Indstillingerne ved støvsugere foregår på 3 forskellige niveauer, hvor batterilevetiden selvfølgelig afhænger af, hvilket niveau du benytter.

Niveau 1 er egnet til let rengøring.
Niveau 2 er til normal rengøring.
Niveau 3 er til turborengøring.

Bosch BBH52550 har sensorstyret kontrol af forbrug og ydeevne. Du kan vha. en indikator få indblik i batteriet. De små detaljer med softtouch-håndtag gør kun støvsugeren endnu mere bekvem.


2. Dyson V8 Absolute håndstøvsuger

 • 5 stjerner ud af 5 amerikanske T3.com
 • 5 stjerner ud af 5 hos britiske Mirror.co.uk
 • 5 stjerner ud af 6 hos norske Klikk.no
 • Kåret som ”støvsugernes Rolls Royce” hos britiske Gizmodo

 

Dyson V8 Absolute håndstøvsuger

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.489,00 2.489,00 Til butik →
2.646,00 2.646,00 Til butik →
2.489,00 2.757,00 Til butik →
3.153,00 3.080,00 Til butik →

Dyson V8 er en støvsuger, som næsten også fortjener 1.-pladsen. Dyson V8 har imponeret i stort set samtlige tests, hvori den har indgået. Eksperterne er faktisk så imponerede over støvsugeren, at der intet negativt er at nævne om selve håndstøvsugeren og dets ydeevne. Eneste rigtigt negative punkt ved Dyson V8, som flere gange er blevet påpeget, er prisen, som måske ligger i den lidt dyre ende.

Prisen forsvares dog en smule ved, at du absolut får, hvad du betaler for. Der er ikke en finger at sætte på støvsugeren, hverken hvad angår funktionalitet eller sugeevne. Dyson V8 er en videreudvikling af den tidligere V6-model, som også er en super støvsuger.

Dyson V8 fungerer i følge eksperterne overvældende godt. 2-i-1-funktionen gør støvsugeren endnu mere attraktiv, da du ikke har brug for 2 separate støvsugere, da denne model kan begge dele. Ydermere medfølger der en smart støvsugertank, sådan at du kan benytte støvsugeren som en helt almindelig.

Funktionaliteten er helt i top
Brugervenligheden er i klasse for sig selv. Med flere forskellige mundstykker bliver håndstøvsugeren til det ultimative rengøringsværktøj, da den klarer alle overflader til UG. Dyson V8 er afgjort den håndstøvsuger på markedet, hvor der medfølger klart flest mundstykker. Ét af mundstykkerne, som medfølger, er f.eks. Direct Drive-mundstykket, som f.eks. tillader, at man kan presse børsterne dybt ned i tæpper for derved at fjerne genstridigt snavs. Se, dét er smart!

Du får selvfølgelig 2 forskellige støvsugerhoveder, sådan at du har et til gulvtæpper samt et til glatte overflader. Ifølge diverse tests klarer Dyson V8 alle overflader super godt. Du kan ligeledes være sikker på ikke at få ridser på overfladerne, da støvsugerhovedet er rigtigt blødt grundet fornem teknologi.

Bejteningen ved Dyson V8 er ligesom alle andre aspekter helt i top. Den nemme betjening kan tilskrives modellens lave vægt, hvilket har stor betydning for brugervenligheden. Selv i den tungeste sammensætning af alle komponenter kan du maksimalt få håndstøvsugeren til at veje 2,6 kilo! Du kan få en vægt ned til 1,5 kilo, det varierer selvfølgelig efter sammensætningen.

Sidst og ikke mindst bør du kende til det populære HEPA-filter, som kun gør støvsugeren til en endnu større vinder. HEPA-filteret er velegnet til hjem, hvor der bor allergikere. Dette filter fjerner nemlig allergener og andre mikroskopiske partikler, som siges at fremme allergi hos visse mennesker.

Hvis du har budgettet til det, så får du her en støvsuger, hvor kvaliteten næppe findes bedre.


3. Bosch Athlet BBH52550

 • Testvinder – Teknisk Ukeblad (TU.no)

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.626,00 1.626,00 Til butik →
1.626,00 1.647,00 Til butik →
1.799,00 1.799,00 Til butik →
2.899,00 2.899,00 Til butik →

Den tredje håndstøvsuger i denne test kommer fra Bosch. Det er modellen Athlet BBH52550, som har vundet en test i det norske onlinemedie Teknisk Ukeblad (TU.no). Denne fine pris, har naturligvis givet håndstøvsugeren en masse opmærksomhed – også på det danske marked. Når man kigger nærmere på modellen, forstår man ganske vidst også godt hvorfor den netop er en prisvinder. Kigger man på internettet, er den mest typiske kommentar også: Meget god kvalitet. Netop hvad Bosch også er kendt for igennem deres stærke varemærke – altså god kvalitet.

Modellen er tiltænkt som et alternativ til den traditionelle støvsuger, eller som støvsuger som nummer to. Det er altså derfor også kun mulighed for at anvende den støvsuger, som den ser ud på billedet. Dette er altså ulempen ved denne model, da den ikke kan anvendes som en lille og handy håndstøvsuger, men udelukkende som en kraftig stangstøvsuger.

Men som producent bag disse smarte støvsugere, er det endnu ikke muligt for leverandørerne bag at producere en støvsuger, der både er kraftig og kan anvendes som en 2-i-1 model. Man bliver som forbruger nødt til at gå på kompromis, og dermed prioritere i sin udvælgelsesproces i forhold til hvad der er vigtigst for én.

Med en Bosch Athlet BBH52550 model får du en støvsuger der er meget kraftig. Det er muligt at montere et rigtig godt støvfilter, der rengør udblæsningsluften fra støvsugeren. Dette foregår næsten ligeså effektivt, som man kender fra allergivenlige HEPA-filtre. Dette er oftest et filter de traditionelle støvsugere er udstyret med.

Batterilevetiden på modellen er i og for sig også ganske fornuftig. Den rækker til 50 minutters støvsugning, hvilket burde være nok til at kunne komme rundt i alle hjørner og kanter. Dog forekommer der endnu en ulempe her, som man skal tage med i sin overvejelser omkring hvilken håndstøvsuger, der bedst egner sig til dit hjem – nemlig, at modellen tager hele 6 timer om at lade fuldt op igen.

Bosch Athlet BBH52550 er god hvis…

Denne model er god til dig, hvis du har et større areal der skal dækkes. Den kan støvsuge hele 50 minutter, og yder i hele processen her yderst effektiv. Den er kraftig og kan næsten helt erstatte den traditionelle støvsuger kvag sin ydeevne. Du skal ikke vælge støvsugeren, hvis du har brug for at skaftet skal kunne tages ud, men dette giver dig altså nogle andre fordele. Blandt får du en støvbeholder på hele 0,9 liter, da det har været muligt for Bosch at finde lidt plads her.

Modellen kan nemt stå fremme, eller gemmes væk i et lille skab. Den fylder ikke meget og har også æstetisk et pænt design.

Alt i alt en god model til personen, der mangler en kraftig stangstøvsuger med god plads i støvbeholderen.


4.  Philips PowerPro Duo FC6172

 • Anbefalet – Testberichte
 • Topscorer – Tek.no

På fjerdepladsen i vores håndstøvsuger test finder vi denne eminente PowerPro Duo fra Philips. Denne støvsuger leverer grundige rengøringsresultater, hvilket flere tests uafhænginge af hinanden også kan bekræfte.

Philips PowerPro Duo FC6172

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.799,00 1.799,00 Til butik →

Philips PowerPro Duo er udstyret med Philips egen innovative PowerCyclone teknologi, hvilket gør at den er lidt anderledes fra de andre modeller du finder på markedet. PowerCyclone er en særlig teknik, som sørger for at støv og luft adskilles hurtigere end normalt, hvorved støvet nemmere bliver opsamlet i de gode filter.

Det er selvfølgelig ikke kun PowerCyclone teknologi, som gør at denne model til en fantastisk støvsuger. Du får også den praktiske 2-i-1 løsning, som ofte er at foretrække fremfor almindelige håndholdte håndstøvsugere. Modsat den lille model håndstøvsuger, som du selvfølgelig også kan bruge til mindre overflader og hjørner, så får du altså også den store stangstøvsuger model, som er anvendelig til større overflader. Dette kunne nemt være en campingvogn, hvor du måske er uden stikkontakt til den almindelige støvsuger.

Du får selvfølgelig forskellige mundstykker med til Philips PowerPro Duo. Heriblandt TriActive Turbo mundstykket, som er super effektivt til at opfange støvpartikler og fnug på samme tid. Der medfølger også en mini-turbobøste, som er særlig udviklet til bløde overflader, hvor du normalt ikke ville komme med din almindelige støvsuger.

Håndstøvsugeren er selvfølgelig ledningsfri, hvilket har været en af de elementer vi har kigget en del efter, da det giver en helt anden bevægelsesfrihed, som vi mener er vigtigt når det netop er en håndstøvsuger der er tale om! Støvsugerposen er også afskaffet i denne model, hvorfor alt støv og andet samlet i en mindre gennemsigtig beholder, som er rigtig nem at tømme efter endt rengøring. Dette sker selvfølgelig uden at du selv kommer i kontakt med støvet, da det blot gøres ved et enkelt klik.

Batterilevetiden hos Philips PowerPro Duo er også rigtig god! Du kan på fuld styrke støvsuge cirka 19 minutter uafbrudt, hvor du straks får mere hvis du kan holde den på standardstyrken, hvilket giver omkring 65 minutters støvsugetid. Disse tal er rigtig gode for en batteridrevet håndstøvsuger.

Brugervenligheden og betjeningen af håndstøvsugeren er helt i top, hvor man virkelig kan mærke at der er tænkt over detaljerne. Den har en rigtig smart “parkeringsfunktion” om man vil, som gør at når den anvendes som stangstøvsuger, at du kan parkeret den lodret uden støtte.


5. Nilfisk Handy Premium håndstøvsuger 

 • Gode anmeldelser
 • Anbefales – Norges Tekniske Ugeblad

Nilfisk Handy Premium

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
683,00 799,00 Til butik →
899,00 899,00 Til butik →

Nilfisk Handy Premium er den næste håndstøvsuger, som vi i denne test ser nærmere på. Et produkt som generelt gør sig rigtig godt, både i testresultater, men ligeledes også hvis vi kigger på forbrugeranmeldelser isoleret set. Der er kun positive ting at sige om denne håndstøvsuger.

Nilfisk Handy Premium er en fantastisk håndstøvsuger

Nilfisk Handy Premium kan køre rigtig fornuftigt når vi kigger på driftstid. Modellen kører omkring 20 minutter i træk, hvorefter at den har brug for at blive ladet op. Dette tager typisk omkring 4 timer for en fuld opladning. Ovenstående gør den rigtig fornuftig til almindelige daglige forhold.

Med en ladetid på fire timer, så betyder det ikke nødvendigvis at den ikke kan benyttes før at den har ladet op i fire timer. Nilfisk Handy Premium benytter nemlig et 18 volts Litium-lon batteri, hvilket gør det muligt at benytte støvsugeren til trods for at den ikke er fuldt opladet. Du tænker måske, at det kan alle batteridrevne apparater da? Men faktisk kan dette påvirke levetiden for batteriet negativt – dette er dog ikke tilfældet med denne batteritype.

Det gode batteri, som denne Nilfisk Handy Premium håndstøvsuger benytter betyder dog også, at prisen er lidt højere end den formentlig ville have været hvis det var et mere almindeligt batteri – men rent kvalitetsmæssigt, så er denne model super god.

Rummelig og nem at betjene

Nilfisk Handy Premium har en støvbeholder på 0,5 liter. Dette er meget lig hvad du ellers ser på håndstøvsugere i denne størrelse, så ganske fornuftigt.

Kigger vi på sugeevnen ved denne model, så er den også rigtig flot med her. Lidt komisk er det faktisk, at modellen fremhæves som værende én af de eneste modeller, hvis evne rækker til at suge rosiner op fra gulvet.

Til Nilfisk Handy Premium medfølger den er en ladestation, som kan påmonteres på væggen, hvilket giver anledning til at placere den et sted hvor den er nem at få fat i.

Specifikationer:

 • Nem praktisk størrelse
 • Lav vægt på kun lige over et kilo
 • God sugeevne
 • God til hjørner og sprækker
 • Kombineret vægholder og oplader
 • Kompakt størrelse gør det nemt at finde plads til ophængning

6. Dyson V7 Motorhead

 • Testvinder hos Thewirecutter.com
 • Kåret til ”Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
 • God bedømmelse hos teknologisiden Techradar.com

 

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
2.251,00 2.253,00 Til butik →
2.499,00 2.362,00 Til butik →

Det anerkendte mærke Dyson, er en producent som efterhånden er kendt for deres innovative sortiment af støvsugere og håndstøvsugere. Modellen V7 Motorhead er heller ingen undtagelse. Flere eksperter har testet netop denne model, og både eksperter i forhold til forbrug og teknologi, er blevet enige om at dette generelt er en rigtig god håndstøvsuger.

Multi funktionel model

Med V7 Motorhead, får du en støvsuger i det vante Dyson-design, som giver et forholdsvis futuristisk look. Der er her tale om en 2-i-1 støvsuger. Dette betyder blot at du med denne model, får både en almindelig støvsuger samt en smart håndstøvsuger. Den samlede vægt for hele maskinen er blot på 3 kilo, så denne model er let at manøvrere rundt med i hjemmet.

Udover alle disse fremragende funktioner, så er V7 Motorhead også ledningsfri, som bliver drevet af et batteri. På en fuld opladning, kan støvsugeren arbejde i cirka en halv time. Dernæst skal den lade i et par timer, for at blive fuldt opladet. Der medfølger selvfølgelig en smart ladestation til støvsugeren.

Innovativt mundstykke

Dyson har udstyret V7 Motorhead med en masse moderne teknologi, som giver støvsugeren mulighed for at kunne suge så meget snavs og støv op som muligt. I stedet for en almindelig støvpose, så bliver støvet opbevaret i en støvbeholder. Modellen her er altså poseløs. Med det smarte Direct Drive-mundstykke som er monteret, giver dette modellen en noget mere effektiv støvsugning, da børsterne bliver presset helt ned i tæpperne. Dette giver en 75% mere effektiv støvsugning.

For at sikre en god hygiejne, er modellen udstyret med et vaskbart filter. Ydermere følger der et smart fugemundstykke med, som især er velegnet til en mere sporadisk støvsugning, eller hvis den skal nå ned mellem puderne i sofaen.

Ekstremt kraftfuld støvsuger

3 hold af eksperter har testet Dyson V7 Motorhead, og de er alle generelt begejstrede for modellens resultater. Modellen fremhæves især for at have en meget kraftig sugeevne, der er med til at give nogle meget effektive resultater. Med det veldesignede håndtag, er modellen behagelig at bruge, og den ligger generelt godt i hånden. Derudover støjer maskinen ikke særlig meget, sammenlignet med markedets andre støvsugere.

I forhold til nogle af de negative kommentarer, som der også følger med, så er modellen forholdsvis dyr. Udover dette, så er der generelt kun positive anmeldelser for Dyson V7 Motorhead.

Specifikationer:

 • Klassisk og effektiv Dyson 2-i-1 støvsuger
 • Batteridreven – Efter hver opladning kan den holde i 30 minutter
 • Meget lav vægt på blot 3 kilo
 • Smart Direct Drive-mundstykke
 • Fremragende til alle typer af snavs – endda også dyrehår

7. Electrolux EUP8GREEN 

 • God bedømmelse hos den svenske avis Aftonbladet.se

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.187,00 1.187,00 Til butik →
1.187,00 1.187,00 Til butik →
1.187,00 1.249,00 Til butik →

Hos det svenske testmagasin Aftonbladet er der blevet udført en undersøgelse, blandt markedets bedste støvsugere for at kunne finde frem til markedets bedste støvsuger. I denne undersøgelse er Electrolux EUP8GREEN blevet inkluderet. Der er blevet testet på mange forskellige parametre, og da modellen her har klaret sig fint, så får modellen også en del roser med på vejen.

Effektiv og batteridreven

EUP8GREEN fra Electrolux er en ideel maskine til hjemmets lettere rengøringsopgaver, ved steder hvor den normale støvsuger ville have problemer med at nå, som hjørner og kroge. Eftersom Electrolux har designet en ledningsfri håndstøvsuger, som kører på batteri, så er dette med til at øge letheden for mobiliteten. Derved opnår du en noget lettere, mere smidig og mere effektiv støvsugning.

På en opladning af batteriet, er der kræfter nok til at kunne støvsuge i helt op til 80 minutter. For at få en fuld opladning derefter, skal den lade i cirka et par timer. Batterilevetiden afhænger dog også af sugestyrken, da modellen tilbyder hele 3 forskellige styrkeniveauer.

Posefri model

For at gøre rengøringen så let som muligt, så er modellen her designet uden en pose. Med en overfyldt pose, vil sugeevnen også blive forringet. I stedet for den standard pose, får man her en innovativ støvbeholder, som kan rumme helt op til 0,8 L. støv. Det er rimelig meget, så derfor behøver den ikke tømmes efter hver støvsugning. Tømning af beholderen bliver let klaret, da den blot kan tages ud og tømmes let direkte i skraldespanden.

For at sikre at alt bliver suget op, er modellen udstyret med det innovative PerfomancePro-mundstykke, som er designet i en meget aerodynamisk form. Ydermere har modellen fået en effektiv specialdesignet motorblæser. Med alle disse elementer gør disse, at der her er tale om en ekstremt stærk sugeevne.

Eksperterne roser evnen i åbent gulvareal

Hos Aftonbladet er der en generel begejstring for denne fine model. Især støvsugerens evne til at arbejde på et åbent gulvareal, får fremragende karakterer. Dog har den lidt svært ved at yde optimale resultater under møbler. Men omkring forhindringer som tærskler og dørtrin, yder Electrolux EUP8GREEN også fine resultater.

Eksperterne roser især også modellens smarte funktion i mundstykket, som lyser foran mundstykket, så det er lettere for brugeren at se eventuelt snavs og smuds på gulvet foran. Den overordnede konklusion fra eksperterne lyder på, at der egentlig er tale om et fremragende produkt, som supplement til den almene støvsuger, men den kan dog ikke helt erstatte den endnu.

Specifikationer:

 • Batteridreven – Helt op til 80 minutter på en batteriopladning
 • 3 forskellige sugestyrker
 • Poseløs støvsuger
 • Innovativ PerformancePro mundstykke
 • Lys-funktion i mundstykket

Håndstøvsuger med skaft

Skal man ud at vælge en ny håndstøvsuger, er det rigtig vigtigt at man gør sig forarbejde grundigt. Ligeledes også afgøre på forhånd hvilke kvaliteter, der er vigtige i forhold til at kunne træffe den retmæssige beslutning. For mange handler det om at vælge en håndstøvsuger, der er fleksibel. Den umiddelbare funktion skal være, et alternativ til husets allerede traditionelle støvsuger. På bedste10 vil vi heller ikke anbefale at man erhverver sig håndstøvsugeren, som den primære støvsuger i hjemmet, da den ganske enkelt ikke har den samme ydeevne, som de traditionelle. Dette er en anbefaling til alle husejere, men situationen kan i princippet godt være lidt anderledes, hvis man eksempelvis bor i lejlighed. Her kan håndstøvsugeren faktisk være et rigtig godt køb – også som boligens eneste støvsuger, da håndstøvsugere kvag teknologien er langt bedre i dag, end de bare var for fem år siden. Man skal derfor heller ikke undervurdere håndstøvsugerens kvaliteter. De kan være super effektive til at komme rundt omkring de små hjørner og kroge, som man aldrig ville komme med en almindelig støvsuger.

Køber man en håndstøvsuger med skaft, er det netop nemmere at få en håndstøvsuger der i princippet kan håndtere alt støvsugning i hjemmet. Både de små overflader, men også de lidt større arealer: såsom typisk stuen eller soveværelset.

Man oplever også flere og flere forbrugere, at anskaffe sig en robotstøvsuger i kombination med håndstøvsugeren. De supplerer hinanden rigtig godt og man dermed blive fri for at skulle have de store traditionelle støvsugere opbevaret i hjemmet. Ligeledes kan der også være noget tid at hente, da robotstøvsugeren sikrer at hjemmet generelt er pænt og nydeligt, mens man med håndstøvsugeren lige kan tage de værste overflader, før man eksempelvis får gæster, eller lignende.

Det kan spare dig for rigtig meget tid, som i dag fylder mere og mere i vores hverdag.

Håndstøvsuger uden skaft 

Anskaffer du en håndstøvsuger uden skaft, vil du naturligt opleve en støvsuger med en meget kort køretid – målt i et gennemsnit. Denne type støvsugere har kun en køretid på mellem 10-15 minutter, hvilket reducerer dine muligheder væsentligt. Fordelen er så at de ingenting fylder, og nemt kan opbevares i hjemmet. Ligeledes oplades de også hurtigt igen.

Alle modeller har sine fordele og ulemper, men i sidste ende er det din beslutning hvilken model som bedst egner sig til dit behov. I denne test har vi samarbejdet med forskellige leverandører, som du finder øverst i denne test. Har du nogle yderligere spørgsmål til nogle af modellerne, anbefaler vi at du hiver fat i en af dem. De vil naturligvis kunne guide dig videre i dine overvejelser omkring hvilken håndstøvsuger, der bedst passer til dig og dit hjem.

Tak fordi du læste med.