Håndstøvsuger test 2021 – Her er den bedste

Sidst opdateret: 7. oktober 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Et fantastisk værktøj, der er særdeles brugbart i husholdningen, er håndstøvsugeren. Den er praktisk til mange formål, herunder rengøring af bil, sofa, campingvogn og mange andre steder, hvor en almindelig støvsuger ikke er super anvendelig – på grund af trang plads eller mangel på stikkontakter. Udover at være super effektiv er det også et genialt produkt til hurtig og nem støvsugning. Af netop denne grund har vi udarbejdet denne håndstøvsuger test, der giver dig det bedste overblik over markedets bedste håndstøvsugere!

I denne test gennemgår vi de håndstøvsugere – og stangstøvsugere – der klarer sig bedst i omfattende, uafhængige tests. Hvis du allerede nu ved, hvad du er på udkig efter, så vil denne guide være super anvendelig for dig. Vores guide giver dig et godt overblik over de forskellige modeller, som alle fungerer godt til forskellige formål og alle typer af overflader.

Vi håber, at du finder denne håndstøvsuger test anvendelig, da vores mission er at gøre det nemmere og mere gennemskueligt for dig at købe produkter online. Derfor vil du også hurtigt se, at vi hele tiden forholder os kritiske overfor alle produkter, hvor vi bl.a. også nævner de funktioner, som ikke er ideelle ved støvsugerne.


1. Electrolux ZB6114BO håndstøvsuger – Bedste håndstøvsuger

Se priser og tilbud på Electrolux ZB6114BO her:

i samarbejde med PriceRunner

Her har vi en lille, let håndstøvsuger, som er helt genial, hvis man taber posen med ris, eller familien har krummet ved morgenbordet. Du slipper for at finde den store støvsuger frem til småting, og den er perfekt til spotstøvsugning.

Den fikse, lille håndstøvsuger klarer sig godt i anmeldelser blandt forbrugerne hos WhiteAway.com. Her scorer den hele 4,6 stjerner ud af fem mulige. Forbrugerne er særligt glade for dens ekstraordinære sugeevne, som er overraskende for størrelsen på støvsugeren. Desuden er mange glade for den brugervenlighed – et område hvorpå håndstøvsugeren i den grad dominerer.

Lang arbejdstid, kort opladningstid og optimal brugervenlighed

Når denne håndstøvsuger fra Electrolux er ladet op, kan den støvsuge i op til 14 minutter. Det er en del længere end mange tilsvarende modeller, som har en kortere arbejdstid. Hertil kommer en kort opladningstid på kun 240 minutter, før batteriet igen er fuldt opladet. Det er også væsentlig kortere tid end mange lignende støvsugere, der kan have en opladningstid på helt op til otte timer.

Ved støvsugning vil håndstøvsugerens ydeevne formegentlig også overraske. Det kraftige litiumbatteri sørger nemlig ikke kun for god arbejdstid og minimal opladningstid, men det giver også en ekstra god sugeevne. Støvsugeren glider let henover overflader takket være de små hjul ved mundstykket. Så bliver det en leg at fange krummer på spisebordet eller sand i entréens hjørner.

Det bliver altså i den grad lettere at vedligeholde rengøringen – særligt i travle hjem og hos småbørnsfamilier. Du kan også med stor fordel bruge den til at tilgå vanskelige områder – for eksempel bestikskuffen. Der medfølger nemlig et længere og smallere mundstykke til sådanne områder.

Håndstøvsugeren kan rumme 0,5 liter støv, snavs og skidt i sin beholder, som let klikkes af, når denne skal tømmes eller vaskes. Det anbefales at vaske beholderen en gang i mellem for at forlænge apparatets levetid. Med sin letvægt og kompakte størrelse er den også let at opbevare i et skab eller på en hylde.

Specifikationer:

 • Vægt: 1,5 kg
 • Opladningsstation medfølger
 • Opladningstid: 240 minutter
 • Arbejdstid pr. opladning: 14 minutter
 • Automatisk sluk ved endt opladning
 • 2 hastigheder
 • Dimensioner: H17,1 x B13,6 x D41,9 centimeter

2. Einhell Håndstøvsuger Expert Plus TE-VC 18 Li solo – billig testvinder

Einhell Håndstøvsuger Expert Plus TE-VC 18 Li solo

Se priser og tilbud på Einhell TE-VC 18 Li her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Testresultater

Denne håndstøvsuger fra Einhell er kåret som bedst i test hos Pricerunner. Derudover får den 4,1 ud af 5 hos anmelderne på 122 anmeldelser. 

Om Einhell TE-VC 18 Li håndstøvsuger

Einhell håndstøvsuger er kåret som bedst i test, fordi den både har et kraftfuldt sug, og den samtidig er meget handy at håndtere. Håndstøvsugeren er et af de gennemprøvede produkter fra Einhells Power X-Change produkter. Den bærer også præg af at være gennemtestet inden. 

Einhell håndsstøvsuger kan suge det meste op: krummer, jord, kattegrus – det hele! Den kan dog ikke vådstøvsuge, hvormed du ikke kan suge noget op, der er meget vådt. Udover dette har den en enorm kraft, hvilket gør den til en sikker vinder.

Tilbehør

Til støvsugeren medfører forskellige mundstykker, og det er netop det, der gør håndstøvsugeren så fleksibel. Du kan altid bytte ét af mundstykkerne ud, alt efter hvad du har brug for at støvsuge. På den måde behøver du kun at købe en støvsuger. Som regel kan disse støvsugere ikke altid helt leve op til forventningerne, men denne TE-VC 18 Li gør det rigtig godt med de forskellige mundstykker.

Ét af stykkerne er et gulvmundstykke, som egner sig perfekt til både glatte flader, men også hårde overflader som de fleste gulve er. Et andet mundstykke er fleksibelt at håndtere til for eksempel smalle steder, ved lister eller lignende. Dette gør håndstøvsugeren endnu nemmere at håndtere, da den kan komme rundt de fleste steder. Stykket kaldet et sprækkemundstykke, som netop gør det nemt at komme ind i forskellige sprækker. 

Det sidste mundstykke er et møbelmundstykke, som du kan bruge til sofaer, tekstiler og gulvtæpper. Med det sidste mundstykke kommer du faktisk hele vejen rundt.

Funktioner og design

Du skal altså ikke ud og investere i flere forskellige slags støvsugere, da du har forskellige funktioner i denne ene. Der medfølger også et forlængerrør, så du ikke skal få ondt i ryggen, mens du støvuger. Dette forlængerrør er også vigtigt, da man ofte skal næsten ned og sidde på sine knæ, når man støvsuger med en håndstøvsuger. Dette behøver du ikke med TE-VC 18 Li, når du putter forlængerrøret på. 

Designmæssigt er Einhell simpelt designet og farverne rød og sort. Støvsugeren er stabil og velbygget. Den skjuler sig måske ikke allerbedst i stuen med sine farver, men dette er egentlig underordnet, når den fungerer så godt, som den gør. 

Lydniveauet er en anelse højt, så det er måske ikke om aftenen, når børnene sover, at du skal vælge at tænde den. Dog er det sjældent, at nogen støvsuger er fuldstændig lydløs. 

Einhells TE-VC 18 Li er dermed meget anbefalelsesværdig, da den fungerer på så mange parametre. 

Udvalgte specifikationer

 • Mundstykke medfølger
 • Vaskbart filter: Ja
 • Uden pose
 • Støvbeholder volumen: 0,54 l
 • Ladeindikator: Ja
 • Batteritid: 4 min / 2,0 Ah kontinuerlig drift
 • Batteri og lader medfølger ikke
 • Lydniveau: 75dB
 • Vægt: 0,845 kilo
 • Støvopsamler kapacitet: 540 ml
 • Farve: Rød og sort

 


3. Dyson V8 Absolute håndstøvsuger – Premium valg

 • 5 stjerner ud af 5 amerikanske T3.com
 • 5 stjerner ud af 5 hos britiske Mirror.co.uk
 • 5 stjerner ud af 6 hos norske Klikk.no
 • Kåret som ”støvsugernes Rolls Royce” hos britiske Gizmodo
Dyson V8 Absolute håndstøvsuger

Se priser og tilbud på Dyson V8 Absolute her:

i samarbejde med PriceRunner

Dyson V8 er en støvsuger, som næsten også fortjener 1.-pladsen. Dyson V8 har imponeret i stort set samtlige tests, hvori den har indgået. Eksperterne er faktisk så imponerede over støvsugeren, at der intet negativt er at nævne om selve håndstøvsugeren og dets ydeevne. Eneste rigtigt negative punkt ved Dyson V8, som flere gange er blevet påpeget, er prisen, som måske ligger i den lidt dyre ende.

Prisen forsvares dog en smule ved, at du absolut får, hvad du betaler for. Der er ikke en finger at sætte på støvsugeren, hverken hvad angår funktionalitet eller sugeevne. Dyson V8 er en videreudvikling af den tidligere V6-model, som også er en super støvsuger.

Dyson V8 fungerer i følge eksperterne overvældende godt. 2-i-1-funktionen gør støvsugeren endnu mere attraktiv, da du ikke har brug for 2 separate støvsugere, da denne model kan begge dele. Ydermere medfølger der en smart støvsugertank, sådan at du kan benytte støvsugeren som en helt almindelig.

Funktionaliteten er helt i top
Brugervenligheden er i klasse for sig selv. Med flere forskellige mundstykker bliver håndstøvsugeren til det ultimative rengøringsværktøj, da den klarer alle overflader til UG. Dyson V8 er afgjort den håndstøvsuger på markedet, hvor der medfølger klart flest mundstykker. Ét af mundstykkerne, som medfølger, er f.eks. Direct Drive-mundstykket, som f.eks. tillader, at man kan presse børsterne dybt ned i tæpper for derved at fjerne genstridigt snavs. Se, dét er smart!

Du får selvfølgelig 2 forskellige støvsugerhoveder, sådan at du har et til gulvtæpper samt et til glatte overflader. Ifølge diverse tests klarer Dyson V8 alle overflader super godt. Du kan ligeledes være sikker på ikke at få ridser på overfladerne, da støvsugerhovedet er rigtigt blødt grundet fornem teknologi.

Bejteningen ved Dyson V8 er ligesom alle andre aspekter helt i top. Den nemme betjening kan tilskrives modellens lave vægt, hvilket har stor betydning for brugervenligheden. Selv i den tungeste sammensætning af alle komponenter kan du maksimalt få håndstøvsugeren til at veje 2,6 kilo! Du kan få en vægt ned til 1,5 kilo, det varierer selvfølgelig efter sammensætningen.

Sidst og ikke mindst bør du kende til det populære HEPA-filter, som kun gør støvsugeren til en endnu større vinder. HEPA-filteret er velegnet til hjem, hvor der bor allergikere. Dette filter fjerner nemlig allergener og andre mikroskopiske partikler, som siges at fremme allergi hos visse mennesker.

Hvis du har budgettet til det, så får du her en støvsuger, hvor kvaliteten næppe findes bedre.


Håndstøvsuger med skaft

Skal man ud at vælge en ny håndstøvsuger, er det rigtig vigtigt at man gør sig forarbejde grundigt. Ligeledes også afgøre på forhånd hvilke kvaliteter, der er vigtige i forhold til at kunne træffe den retmæssige beslutning. For mange handler det om at vælge en håndstøvsuger, der er fleksibel. Den umiddelbare funktion skal være, et alternativ til husets allerede traditionelle støvsuger. På bedste10 vil vi heller ikke anbefale at man erhverver sig håndstøvsugeren, som den primære støvsuger i hjemmet, da den ganske enkelt ikke har den samme ydeevne, som de traditionelle. Dette er en anbefaling til alle husejere, men situationen kan i princippet godt være lidt anderledes, hvis man eksempelvis bor i lejlighed. Her kan håndstøvsugeren faktisk være et rigtig godt køb – også som boligens eneste støvsuger, da håndstøvsugere kvag teknologien er langt bedre i dag, end de bare var for fem år siden. Man skal derfor heller ikke undervurdere håndstøvsugerens kvaliteter. De kan være super effektive til at komme rundt omkring de små hjørner og kroge, som man aldrig ville komme med en almindelig støvsuger.

Køber man en håndstøvsuger med skaft, er det netop nemmere at få en håndstøvsuger der i princippet kan håndtere alt støvsugning i hjemmet. Både de små overflader, men også de lidt større arealer: såsom typisk stuen eller soveværelset.

Man oplever også flere og flere forbrugere, at anskaffe sig en robotstøvsuger i kombination med håndstøvsugeren. De supplerer hinanden rigtig godt og man dermed blive fri for at skulle have de store traditionelle støvsugere opbevaret i hjemmet. Ligeledes kan der også være noget tid at hente, da robotstøvsugeren sikrer at hjemmet generelt er pænt og nydeligt, mens man med håndstøvsugeren lige kan tage de værste overflader, før man eksempelvis får gæster, eller lignende.

Det kan spare dig for rigtig meget tid, som i dag fylder mere og mere i vores hverdag.

Håndstøvsuger uden skaft 

Anskaffer du en håndstøvsuger uden skaft, vil du naturligt opleve en støvsuger med en meget kort køretid – målt i et gennemsnit. Denne type støvsugere har kun en køretid på mellem 10-15 minutter, hvilket reducerer dine muligheder væsentligt. Fordelen er så at de ingenting fylder, og nemt kan opbevares i hjemmet. Ligeledes oplades de også hurtigt igen.

Alle modeller har sine fordele og ulemper, men i sidste ende er det din beslutning hvilken model som bedst egner sig til dit behov. Har du nogle yderligere spørgsmål til nogle af modellerne, anbefaler vi at du hiver fat i en af dem. De vil naturligvis kunne guide dig videre i dine overvejelser omkring hvilken håndstøvsuger, der bedst passer til dig og dit hjem.

Tak fordi du læste med.

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Bosch Håndstøvsuger Test 2020 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne


Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

T3

T3 er en af de ledende britiske livsstilshjemmesider, og der findes også en udgave på print. Deres mission er at undersøge markedet og præsentere dig for de seneste teknologiske produkter til hjemmet og livet generelt på en overskuelig måde. Mere end 10 millioner besøger månedligt hjemmesiden, og over 38.000 køber den trykte udgave af T3.

DYSON V8 ABSOLUTE håndstøvsuger er anmeldt hos T3, hvor de blandt andet fremhæver, så sugeevnen er svarende til en almindelig støvsuger, og at modellen har god batterilevetid og en smart tømmemekanisme. Redaktionen anbefaler modellen fra DYSON, hvis du har et mindre hjem, der skal rengøres nemt og bekvemt. Modellen er i den dyre ende, men kvaliteten er i top.

Du kan se anmeldelsen her

The Mirror

The Mirror er oprindeligt en britisk tabloidavis, der allerede blev grundlagt tilbage i 1903. Avisen har dog fulgt med udviklingen, og i dag udkommer den stadig dagligt online. Hos The Mirror fokuserer de særligt på nyheder i ind- og udland, men de laver også gode anmeldelser og sammenligner produkter på markedet.

DYSON V8 ABSOLUTE håndstøvsuger kåres som den bedste ledningsfri støvsuger. Ud af de håndstøvsugere redaktionen har testet, er ABSOLUTE fra DYSON ikke den mest budgetvenlige model, men den er til dig, der vil have det bedste uanset prisen.

Håndstøvsugeren er effektiv i mindre hjem, hvor der både er hårde gulve og tæpper, der skal ordnes. Desværre mister du hurtigere batteri, når støvsugeren er indstillet til max sugeevne ifølge anmeldelsen.

Du kan se anmeldelsen her

Klikk.no

Klikk.no er en norsk testside, der særligt fokuserer på at give deres besøgende gode råd til bolig, køretøjer, mode, mad, helse, teknologi og forældrelivet. Der kommer dagligt nye nyheder, tests og anmeldelser på siden, og de laver gode uafhængige tests af produkter på markedet.

DYSON V8 ABSOLUTE håndstøvsuger får 5 stjerner ud af 6 hos norske Klikk.no, og de er næsten villige til at lade den klassiske store støvsuger gå på pension efter testen af håndstøvsugeren. Grebet fremhæves særligt, fordi det giver en joystick-fornemmelse, der gør det til en leg at gøre rent ifølge Klikk.no.

Anmeldelsen er opdateret den: 30. april 2020

Du kan se anmeldelsen her

Teknisk Ukeblad

Teknisk Ukeblad er som navnet antyder et norsk ugeblad, der fokuserer på teknologi. På hjemmesiden, hvor de deler deres indhold, skriver de nyheder og laver udførlige tests og anmeldelser af elektriske produkter på markedet.

BOSCH ATHLET BBH52550 er testet og anmeldt af Teknisk Ukeblad, og den får ros og kåres som testvinder. De stiller i starten spørgsmålet, om den håndfri model kan erstatte den almindelige støvsuger. Svaret er ifølge Teknisk Ukeblad, at ATHLET BBH52550 er nem at bevæge sig rundt med, fint klarer mindre hjem på en fuld opladning og har gode filtre. Filtrene er en fordel, der sørger for at dit hjem bliver mere hygiejnisk efter støvsugning ifølge Teknisk Ukeblad.

Anmeldelsen er udført den: 11. juni 2015

Du kan se anmeldelsen her

Aftonbladet

Den svenske avis Aftonbladet er en af de mest læste i Sverige, og de udkommer både online og på trykt format. Avisen bringer nyheder og underholdning, men de laver også tests og anmeldelser af de nyeste produkter på markedet til forbrugerne.

Aftonbladet har testet i alt 5 forskellige håndstøvsugere. ELECTROLUX EUP8GREEN får en god bedømmelse hos den svenske avis Aftonbladet, der har testet 5 håndstøvsugere i alt. Modellen fra ELECTROLUX klarer sig ifølge Aftonbladet sig godt på hårde gulve og har flere smarte funktioner. Den kommer dog lidt til kort overfor at skulle ind under sofaen og sengen, fordi hovedet er lidt for højt.

Du kan se anmeldelsen her

The Wirecutter

The Wirecutter er startet i 2011 og blev i 2016 opkøbt af The New York Times Company. Redaktionen hos The Wirecutter bestræber sig på at være de bedste til at lave uafhængige anmeldelser og tests af forskellige produkter på markedet. Deres anmeldelser er dybdegående, og der ligger meget research bag hver beskrivelse.

The Wirecutter har testet og sammenlignet 12 forskellige håndstøvsugere på markedet. DYSON V7 MOTORHEAD anbefales særligt, hvis du har mange tæpper. Ifølge The Wirecutter er DYSON-modeller bedre på tæpper, hvor der samles ekstremt meget skidt, end andre tilsvarende producenters håndstøvsugere. Derudover har håndstøvsugeren batterilevetid til at kunne klare små lejligheder eller hjem på en enkelt opladning, hvilket er en klar fordel ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er opdateret den: 23. april 2021

Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

DYSON V7 MOTORHEAD er kåret til ”Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk. De sammenligner modellen med andre håndstøvsugere fra DYSON, hvor MOTORHEAD ligger fornuftigt prismæssigt og leverer et tilfredsstillende resultat ifølge anmeldelsen. Dog har modellen en forholdsvis lille støvopsamler, så du skal tømme håndstøvsugeren regelmæssigt for skidt, snavs og støv.

Anmeldelsen er udført den: 22. november 2018

Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Hos Techradar kan du finde gode tests og anmeldelser af elektroniske produkter. De koncentrerer sig særligt om gode råd til dig, der skal investere i ny teknologi og skal bruge et overblik over markedet.

Hos Techradar er DYSON V7 MOTORHEAD blevet anmeldt og får en god bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. Modellen fra DYSON klarer nemt smårengøring i hjemmet, i bilen og andre steder, hvor det skal være nemt at komme til. Fordelene ved DYSON V7 MOTORHEAD er det lette og kompakte design, der gør den nem at manøvre rundt med og let at vedligeholde. Modellen anbefales dog ikke til større hjem.

Anmeldelsen er udført: oktober 2020

Du kan se anmeldelsen her

Testberichte

Testberichte er en tysk sammenligningsside, der laver overskuelige produktanmeldelser og prissammenligninger. De har en bred vifte af produkter til hus og have, som deres redaktion skriver udførlige anmeldelser om og indhenter testresultater til fra andre testsider.

I blandt de mange produkter, som Testberichte anmelder er håndstøvsugeren PHILIPS POWERPRO DUO FC6172. Moellen får ros for at være god til særligt allergikere, der skal gøre rent i dybden og skal kunne komme pollen, dyrehår og allergener til livs under støvsugningen. Redaktionen anbefaler støvsugeren fra PHILIPS til husholdninger med børn, dyr og et mindre budget.

Anmeldelsen er udført den: 4. oktober 2020

Du kan se anmeldelsen her

Tek.no

Tek.no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for elektronisk udstyr og har stor autoritet i branchen.

PHILIPS POWERPRO DUO FC6172 er blevet anmeldt hos norske Tek.no. De anbefaler håndstøvsugeren, fordi den har en god pris, god batteritid og 3 mundstykker med. Håndstøvsugeren får hos Tek.no ros for at være en god allroundstøvsuger til en overkommelig pris. Den eneste ulempe er, at PHILIPS POWERPRO DUO FC6172 ikke er så effektiv mod hår fra dine kæledyr ifølge anmeldelsen.

Du kan se anmeldelsen her

The Independent

Independent.com er sitet for dig, der vil opdateres på både produkter og nyheder. Det store, engelske website er en kombination af nyhedsmedie og forbrugermagasin med ugentlige artikler og testoversigter af produkter til hus og hjem. Det kræver intet abonnement at få adgang til de brugervenlige og hjælpsomme artikler, som findes i den store database. 

Vi har anvendt The Independent til testbeskrivelse af SHARK WV251EU. I den store testanmeldelse af de bedste håndstøvsugere kommer Shark modellen ind på en 2. plads. Det er det stilfulde og elegante design samt den høje batterikvalitet, som begejstrer testpanelet.

I testen findes også Bosch YOUseries håndstøvsugeren, der kommer ind på en 5. plads. Det er det ergonomiske design og den effektive sugeevne, der gør, at den moderne og populære støvsuger befinder sig i den bedste ende af testvurderingerne. 

Testen er udført den: 17. februar 2021

Læs hele testen her

Thespruce

Thespurce.com er et digitalt livsstilsmagasin, som er frit tilgængeligt for alle. Hver måned kan du opdateres på aktuelle nyheder og få gode råd til at forbedre eller forskønne hjemmet eller haven. 

Vi har anvendt sitet til testvurdering af SHARK WV251EU. Den kompakte og stilrene håndstøvsuger roses for din lette håndtering i forbindelse med tømning og sin høje effektivitet. 

Testen er opdateret den: 20. marts 2021

Læs hele testen her 

Goodhousekeeping 

Hos Goodhousekeeping.com finder du produktbeskrivelser og detaljerede testanmeldelser af både udstyr, tilbehør og hårde hvidevarer til køkkenet og hjemmet. Det engelske site opdateres hver måned med nye artikler og store testoversigter, som ligger frit tilgængelig for alle læsere.

Vi har anvendt Goodhousekeeping.com til vurdering af Kärcher WV 5 Premium. Vinduesvaskeren modtager 96/100 point og beskrives for at være den bedste i sin kategori. 

Testen er udført den: 21. juli 2016

Læs hele testen her

The Mirror

The Mirror er et populært, digitalt medie, som tilbyder aktuelle nyhedshistorier, spændende blogs og vedkommende forbrugerguides og testanmeldelser. 

Mediet kan anses for at være en pendant til vores eget Jyllandsposten, hvor der er historier og livsstilrelaterede artikler at dykke ned i hver uge. 

Vi har anvendt the Mirror til testvurdering af Kärcher WV 5 Premium. I den store anmeldelse kommer vinduesvaskeren ind på en 10. plads. Produktet betegnes for at være det rette valg for det erfarne menneske, der er vant til at håndtere maskiner i og omkring hjemmet. 

Testen er udført den: 4. januar 2021

Læs hele testen her 

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


1. SHARK WV251EU SHARK WV251EU – testvindende og poseløs håndstøvsuger 

 

Om 

Vil du have én af markedets nyeste håndstøvsugere, der skal være udstyret med det bedste batteri på området? SHARK WV251EU er det rigtige valg for dig, der ønsker en effektiv opladning og en pålidelig mini-støvsuger til de små og store overflader. 

Shark håndstøvsugeren er lavet i det populære, poseløse design, der kommer til at få stor, praktisk værdi for dig i fremtiden. Du slipper for at skulle skifte pose i tide og utide, når den lille støvsuger har opnået sin støvkapacitet. 

Praktisk og brugervenlig

Det er den praktiske og let, håndgribelige funktion, der gør, at flere og flere danskere vælger at købe en håndholdt støvsuger til hjemmet. Produkterne er beregnet til de små opgaver med at fjerne krummer fra bordet, støv fra gulvet eller løse hår fra sofaen. Det er en god idé at have looket med i overvejelserne, når du skal have købt den rette håndstøvsuger.
Den skal gerne kunne stå fremme eller have en central placering i hjemmet, så du, din ægtefælle og dine store børn nemt og ubesværet kan få fat i redskabet, når der er brug for en hurtig oprydning. 

Effektiv opladetid 

Des mere håndterbar og funktionel din støvsuger er, des mere vil du komme til at bruge den. Når du forventer at bruge din håndstøvsuger i mange år frem, er det værd at købe en af de nyeste modeller på området, der er udstyret med Li-Ion batteritypen. Denne type af batteri er det, som kan holde på energien i længst tid, og det er samtidig den type, der har den mest effektive opladningstid. 

Der medfølger en specialdesignet ladestation, så du ikke skal til at købe ekstraudstyr for at kunne udnytte egenskaberne ved SHARK WV251EU. Den poseløse håndstøvsuger skal bruge omkring 150 minutter på at lade fuldt op.


2. SHARK WV251EU vs. markedet 

Det særlige ved den moderne håndstøvsuger fra Shark er dens flotte anmeldelser hos forskellige testmagasiner. Den kommer ind på en 2. plads i en stor anmeldelse af de bedste håndstøvsugere hos Independent.co.uk, og den modtager 4,7/5 stjerner af mere end 3.800 kunder fra hele verden hos Amazon.com.  

De rosende og flotte anmeldelser kan have stor værdi for dig, der går op i høj kvalitet, og som ønsker mest valuta for pengene.

Udvalgte specifikationer 

 • 0,10L
 • Stilrent look
 • Li-Ion batteri
 • Ladestation og mundstykke medfølger
 • Modtager designpris hos Thespruce.com 
 • Aktionstid på 16 minutter

3. Dyson V7 Motorhead

 • Testvinder hos Thewirecutter.com
 • Kåret til ”Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
 • God bedømmelse hos teknologisiden Techradar.com

 

Det anerkendte mærke Dyson, er en producent som efterhånden er kendt for deres innovative sortiment af støvsugere og håndstøvsugere. Modellen V7 Motorhead er heller ingen undtagelse. Flere eksperter har testet netop denne model, og både eksperter i forhold til forbrug og teknologi, er blevet enige om at dette generelt er en rigtig god håndstøvsuger.

Multi funktionel model

Med V7 Motorhead, får du en støvsuger i det vante Dyson-design, som giver et forholdsvis futuristisk look. Der er her tale om en 2-i-1 støvsuger. Dette betyder blot at du med denne model, får både en almindelig støvsuger samt en smart håndstøvsuger. Den samlede vægt for hele maskinen er blot på 3 kilo, så denne model er let at manøvrere rundt med i hjemmet.

Udover alle disse fremragende funktioner, så er V7 Motorhead også ledningsfri, som bliver drevet af et batteri. På en fuld opladning, kan støvsugeren arbejde i cirka en halv time. Dernæst skal den lade i et par timer, for at blive fuldt opladet. Der medfølger selvfølgelig en smart ladestation til støvsugeren.

Innovativt mundstykke

Dyson har udstyret V7 Motorhead med en masse moderne teknologi, som giver støvsugeren mulighed for at kunne suge så meget snavs og støv op som muligt. I stedet for en almindelig støvpose, så bliver støvet opbevaret i en støvbeholder. Modellen her er altså poseløs. Med det smarte Direct Drive-mundstykke som er monteret, giver dette modellen en noget mere effektiv støvsugning, da børsterne bliver presset helt ned i tæpperne. Dette giver en 75% mere effektiv støvsugning.

For at sikre en god hygiejne, er modellen udstyret med et vaskbart filter. Ydermere følger der et smart fugemundstykke med, som især er velegnet til en mere sporadisk støvsugning, eller hvis den skal nå ned mellem puderne i sofaen.

Ekstremt kraftfuld støvsuger

3 hold af eksperter har testet Dyson V7 Motorhead, og de er alle generelt begejstrede for modellens resultater. Modellen fremhæves især for at have en meget kraftig sugeevne, der er med til at give nogle meget effektive resultater. Med det veldesignede håndtag, er modellen behagelig at bruge, og den ligger generelt godt i hånden. Derudover støjer maskinen ikke særlig meget, sammenlignet med markedets andre støvsugere.

I forhold til nogle af de negative kommentarer, som der også følger med, så er modellen forholdsvis dyr. Udover dette, så er der generelt kun positive anmeldelser for Dyson V7 Motorhead.

Specifikationer:

 • Klassisk og effektiv Dyson 2-i-1 støvsuger
 • Batteridreven – Efter hver opladning kan den holde i 30 minutter
 • Meget lav vægt på blot 3 kilo
 • Smart Direct Drive-mundstykke
 • Fremragende til alle typer af snavs – endda også dyrehår

4. Bosch BBH22041 håndstøvsuger

 • Topscorer
 • Høj kvalitet
 • God til prisen

Bosch BBH22041 håndstøvsuger

 

Den håndstøvsuger, som vi har valgt at give 1.-pladsen i vores test, er Bosch BBH22041 håndstøvsugeren, som er den perfekte rengøringsassistent til det private hjem!

Det, som taler for at du skal vælge denne håndstøvsuger, er anvendeligheden af den. Den er både super nem at vedligeholde, men tilmed også nem at opbevare, hvilket ikke bliver ringere af, at den både er let og elegant og kommer med det populære EasyClean-system.

Bosch BBH22041 er en klassisk 2-i-1-støvsuger. Grunden til, at den kategoriseres som en 2-i-1-støvsuger er, at den både fungerer som stangstøvsuger, men også som almindelig håndstøvsuger, hvilket netop gør, at du kan nøjes med at købe én støvsuger. Disse støvsugere har normalt deres stærke og svage sider, når det kommer til overfladen, men denne Bosch BBH22041 er både ideel til trægulve, tæpper, fliser m.m.

Batterilevetiden på Bosch BBH22041 er også rigtig fin. Det skyldes det pålidelige NiMH-batteri, hvis karaktertræk netop er den lange levetid.

Som tidligere nævnt er anvendelsen af Bosch BBH22041 super nem. Den er nem at tømme for støv, hvor betjeningen er rigtig brugervenlig. Der medfølger ligeledes et fleksibelt forrør, hvilket gør, at du kan støvsuge mange områder, hvor en almindelig støvsuger ikke kan komme frem. 

Bosch yder som altid 100 dages tilfredshedsgaranti, hvilket gør, at du kan være helt tryg ved at købe denne støvsuger.

De vigtigste specifikationer:

 • Batteri: 20,4 V
 • Opladningstid: 16 timer
 • Køretid: 44 minutter
 • Vægt: 3 kg

Funktionaliteten:
Kapaciteten er ret stor ved Bosch BBH52550, da den rummer hele 0,9 liter og er udstyret med en longlife-motor, som giver lang levetid og ydeevne. Indstillingerne ved støvsugere foregår på 3 forskellige niveauer, hvor batterilevetiden selvfølgelig afhænger af, hvilket niveau du benytter.

Niveau 1 er egnet til let rengøring.
Niveau 2 er til normal rengøring.
Niveau 3 er til turborengøring.

Bosch BBH52550 har sensorstyret kontrol af forbrug og ydeevne. Du kan vha. en indikator få indblik i batteriet. De små detaljer med softtouch-håndtag gør kun støvsugeren endnu mere bekvem.

Vi har lige lavet en test-guide, som anmelder forhandlere af blækpatroner. Du kan læse den lige her!


5. Bosch Move BHN14N Bosch Move BHN14N – budgetvenlig håndstøvsuger med vaskbart filter

 

Om 

Hvad den bedste, håndholdte støvsuger er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Hører du til den store gruppe af danskere, der vil have en prisvenlig og simpel udgave af de populære støvsugere, kan Bosch Move BHN14N være den rette løsning for dig. 

Håndstøvsugeren fra Bosch er lavet på klassisk vis. Det vil sige, at den har et støvfilter og en støvbeholder (de nyeste udgaver af redskaberne er lavet uden poser). Den store fordel ved Bosch støvsugeren er, at filtret er vaskbart, og at støvbeholderen er skabt til, at du let og ubesværet kan tømme indholdet i skraldespanden. På længere sigt kan det have betydning for økonomien, at du ikke skal til at købe specialposer til din Bosch støvsuger. Alt tilbehør følger med til Bosch Move BHN14N, så du kan tage den i brug, såsnart du modtager den og har sat den til at lade fuldt op den første gang. 

Hos Amazon.com modtager produktet 4,4/5 stjerner hos de tilfredse købere fra flere lande i verden. 

Perfekt til dig der sætter pris på at bo rent og hygiejnisk 

Bosch Move BHN14N er skabt til at kunne bruges af både børn, unge, voksne og ældre. Den er udformet med et solidt og bredt håndtag for oven, som sikrer dig et godt greb om redskabet. Knapperne for sugestyrke og tænd/sluk funktion er placeret lige ved håndtaget, så du lettest muligt kan håndtere redskabet, når du er i gang med at gøre rent. 

Som noget særligt er Bosch støvsugeren designet med et specielt luftflowsystem – Cyclonic Airflow System. Systemet er med til at skabe den bedste cirkulation i redskabet og sørger for, at selv de små partikler suges med op. 

Det ergonomiske design og funktionen med Cyclonic Airflow System gør det behageligt for dig at støvsuge flere gange om dagen, når der er brug for det. 

Bosch Move BHN14N vs. markedet 

Det er funktionen med Cyclonic Airflow System, der får Bosch Move BHN14N til at skille sig positivt ud fra sine konkurrenter på markedet. Lider du af allergi, eller vil du minimere risikoen for, at dine børn udvikler overfølsomheder, kommer luftflowsystemet dig ekstra til gode. Støvsugeren kan opfange de mindste støvpartikler, så hygiejnen derhjemme bliver høj. 

En yderligere fordel ved produktet er dets konkurrencedygtige pris. Bosch Move BHN14N befinder sig i den lave ende af prisskalaen for de bedste håndstøvsugere.

Udvalgte specifikationer 

 • Med støvbeholder 
 • God pris 
 • Cyclonic Airflow System
 • Godt valg til førstegangskøberen af håndstøvsugere
 • Aktionstid på 12 minutter 
 • Ergonomisk design 
 • Brugervenlig 

6. Philips PowerPro Duo FC6172

 • Anbefalet – Testberichte
 • Topscorer – Tek.no

På fjerdepladsen i vores håndstøvsuger test finder vi denne eminente PowerPro Duo fra Philips. Denne støvsuger leverer grundige rengøringsresultater, hvilket flere tests uafhænginge af hinanden også kan bekræfte.

Philips PowerPro Duo FC6172Philips PowerPro Duo er udstyret med Philips egen innovative PowerCyclone teknologi, hvilket gør at den er lidt anderledes fra de andre modeller du finder på markedet. PowerCyclone er en særlig teknik, som sørger for at støv og luft adskilles hurtigere end normalt, hvorved støvet nemmere bliver opsamlet i de gode filter.

Det er selvfølgelig ikke kun PowerCyclone teknologi, som gør at denne model til en fantastisk støvsuger. Du får også den praktiske 2-i-1 løsning, som ofte er at foretrække fremfor almindelige håndholdte håndstøvsugere. Modsat den lille model håndstøvsuger, som du selvfølgelig også kan bruge til mindre overflader og hjørner, så får du altså også den store stangstøvsuger model, som er anvendelig til større overflader. Dette kunne nemt være en campingvogn, hvor du måske er uden stikkontakt til den almindelige støvsuger.

Du får selvfølgelig forskellige mundstykker med til Philips PowerPro Duo. Heriblandt TriActive Turbo mundstykket, som er super effektivt til at opfange støvpartikler og fnug på samme tid. Der medfølger også en mini-turbobøste, som er særlig udviklet til bløde overflader, hvor du normalt ikke ville komme med din almindelige støvsuger.

Håndstøvsugeren er selvfølgelig ledningsfri, hvilket har været en af de elementer vi har kigget en del efter, da det giver en helt anden bevægelsesfrihed, som vi mener er vigtigt når det netop er en håndstøvsuger der er tale om! Støvsugerposen er også afskaffet i denne model, hvorfor alt støv og andet samlet i en mindre gennemsigtig beholder, som er rigtig nem at tømme efter endt rengøring. Dette sker selvfølgelig uden at du selv kommer i kontakt med støvet, da det blot gøres ved et enkelt klik.

Batterilevetiden hos Philips PowerPro Duo er også rigtig god! Du kan på fuld styrke støvsuge cirka 19 minutter uafbrudt, hvor du straks får mere hvis du kan holde den på standardstyrken, hvilket giver omkring 65 minutters støvsugetid. Disse tal er rigtig gode for en batteridrevet håndstøvsuger.

Brugervenligheden og betjeningen af håndstøvsugeren er helt i top, hvor man virkelig kan mærke at der er tænkt over detaljerne. Den har en rigtig smart “parkeringsfunktion” om man vil, som gør at når den anvendes som stangstøvsuger, at du kan parkeret den lodret uden støtte.


7. Bosch YOUseries

Bosch YOUseries – moderne og brugervenlig håndstøvsuger 

 

Om 

Igennem de seneste år er de funktionelle og praktiske, håndholdte støvsugere blevet mere og mere populære. Populariteten afspejles i det store udvalg, som du kan vælge imellem på både det danske og internationale marked. Det er en fordel for dig som forbruger, at du har mange valgmuligheder, når den bedste håndstøvsuger skal købes. 

Når du vil have en moderne, brugervenlig og pålidelig model, vil Bosch YOUseries være en mulig kandidat for dig. Den stilrene og simple støvsuger er skabt til dig, der vil have udstyr i hjemmet, som skal være let at anvende. 

Hos Amazon.com kåres håndstøvsugeren fra Bosch med 4,2/5 stjerner. I en stor testanmeldelse hos Independent.co.uk kommer den ind på en 5 plads. 

Lav vægt der har betydning for anvendelsesglæden

Nogle af de mest betydningsfulde faktorer, du skal holde øje med, når du køber håndholdt støvsuger, er vægten, aktionstid og design. Der er ikke meget ved at have købt en moderne og avanceret støvsuger, hvis den er tung for dig at anvende. Det skal være muligt at støvsugeren ubesværet med én hånd. 

Det unikke ved Bosch YOUseries er dens lave vægt på kun 0,6kg (mange andre højkvalitetsmodeller i kategorien vejer mellem 0,8-2kg). 

Når du ingen fysiske gener har med din støvsuger, vil du automatisk komme til at bruge den mere hyppigt, og du vil være mere tilfreds med den i lang tid. 

Moderne opladning via USB kabel 

Det er forskelligt, hvordan en håndstøvsuger skal lades op. De ældste modeller bruger batteri, og de nyeste udgaver er skabt med mere miljøvenlig opladningsfunktion. Bosch YOUseries skal oplades via det medfølgende USB-stik. Dette er den mest simple, praktiske og effektive metode, som har dén store fordel at give dig stor fleksibilitet med redskabet. Du er ikke afhængig af at skulle lade din håndstøvsuger op i en ladestation, som skal monteres på væg. Du kan tage din Bosch YOUseries med dig i sommerhus, eller du kan have den liggende på forskellige steder derhjemme, når den er til opladning. 

Bosch YOUseries vs. markedet 

Når du ønsker maksimal fleksibilitet med en håndholdt støvsuger, kan det være en god idé at overveje de trådløse udgaver, der skal oplades via USb stik. Bosch YOUseries kan bruges overalt i hjemmet, og du behøver ikke montere en ladestation til den på væggen. Den kan oplades på et sted, hvor den er gemt væk. 

Udvalgte specifikationer 

 • Lav vægt på 0,6kg
 • Praktisk opladning via USB-kabel 
 • Stilrent design 
 • Simple funktioner 
 • Lang levetid 
 • Støvkapacitet på 0,25L

8. Kärcher WV 5 Premium 

Kärcher WV 5 Premium – håndholdt vinduesvasker

 

Om

Er du gør-det-selv menneske, og står du gerne for bygge-, vedligeholds- og renoveringsopgaver i og omkring hjemmet? Du kender med sikkerhed Kärcher, der er én af de førende producenter af maskiner og multifunktionelt værktøj, som både private og erhverv gør brug af. 

Iblandt de nyeste produkter fra den respekterede og velrenommerede producent findes denne Kärcher WV 5 Premium. Det er en vinduesvasker, der kan komme til at spare dig for mange timer fremover, når vinduerne skal vaskes og poleres uden restmærker. 

Populær og testvindende 

Den praktiske og moderne vinduesvasker er skabt til dig, der bor i et hjem med mange glasfacader enten indenfor eller på boligen. Den batteridrevne vinduesvasker kan på kort tid gøre din ruder, vinduer og glaspartier smukke og fri for striber. 

Hos Goodhousekeeping.com modtager produktet 96/100 point, og hos Amazon.com har mere end 3.600 forbrugere i hele verden kåret Kärcher WV 5 Premium med 4,5/5 stjerner.

For mange mennesker har det stor værdi at kunne købe udstyr, som er testet og anmeldt af andre forbrugere. Du kan være sikker på, at dit produkt lever op til beskrivelsen, når det anmeldes positivt af andre kunder. 

Funktionel til rengøring af blanke overflader – store som små

Det er ikke kun ruder, brusekabine og vinduer, som Kärcher WV 5 Premium egner sig til rengøring af. Du kan også bruge vinduesvaskeren til vask af klinker og fliser. Der følger et specialmundstykke med, der er beregnet til de små vinduer og ruder. Det kan være de franske døre indenfor, eller det kan være rengøring af de små, firkantede bondehusvinduer. 

Kärcher WV 5 Premium vs. markedet 

Det er funktionen omkring Kärcher WV 5 Premium, der får produktet til at skille sig ud indenfor sin kategori med håndholdte rengøringsredskaber til hus og hjem. Det er den eneste af sin slags, når det kommer til rengøring af vinduer, ruder, klinker og glaspartier. 

Hvor mange håndstøvsugere har en reaktionstid på mellem 12-20 minutter, er det anderledes med Kärcher WV 5 Premium. Den kan være i gang i op til 35 minutter på fuld opladning. Den lange batterilevetid vidner om den kvalitet og den moderne teknik, som vinduesvaskeren er skabt med. 

Udvalgte specifikationer 

 • Der medfølger specialmundstykke (som skal bruges til franske døre eller de små bondehusvinduer)
 • God pris 
 • Solidt håndtag 
 • Ladestation medfølger 
 • Aktionstid på 35 minutter 

9. Bosch Athlet BBH52550

 • Testvinder – Teknisk Ukeblad (TU.no)

Den tredje håndstøvsuger i denne test kommer fra Bosch. Det er modellen Athlet BBH52550, som har vundet en test i det norske onlinemedie Teknisk Ukeblad (TU.no). Denne fine pris, har naturligvis givet håndstøvsugeren en masse opmærksomhed – også på det danske marked. Når man kigger nærmere på modellen, forstår man ganske vidst også godt hvorfor den netop er en prisvinder. Kigger man på internettet, er den mest typiske kommentar også: Meget god kvalitet. Netop hvad Bosch også er kendt for igennem deres stærke varemærke – altså god kvalitet.

Modellen er tiltænkt som et alternativ til den traditionelle støvsuger, eller som støvsuger som nummer to. Det er altså derfor også kun mulighed for at anvende den støvsuger, som den ser ud på billedet. Dette er altså ulempen ved denne model, da den ikke kan anvendes som en lille og handy håndstøvsuger, men udelukkende som en kraftig stangstøvsuger.

Men som producent bag disse smarte støvsugere, er det endnu ikke muligt for leverandørerne bag at producere en støvsuger, der både er kraftig og kan anvendes som en 2-i-1 model. Man bliver som forbruger nødt til at gå på kompromis, og dermed prioritere i sin udvælgelsesproces i forhold til hvad der er vigtigst for én.

Med en Bosch Athlet BBH52550 model får du en støvsuger der er meget kraftig. Det er muligt at montere et rigtig godt støvfilter, der rengør udblæsningsluften fra støvsugeren. Dette foregår næsten ligeså effektivt, som man kender fra allergivenlige HEPA-filtre. Dette er oftest et filter de traditionelle støvsugere er udstyret med.

Batterilevetiden på modellen er i og for sig også ganske fornuftig. Den rækker til 50 minutters støvsugning, hvilket burde være nok til at kunne komme rundt i alle hjørner og kanter. Dog forekommer der endnu en ulempe her, som man skal tage med i sin overvejelser omkring hvilken håndstøvsuger, der bedst egner sig til dit hjem – nemlig, at modellen tager hele 6 timer om at lade fuldt op igen.

Bosch Athlet BBH52550 er god hvis…

Denne model er god til dig, hvis du har et større areal der skal dækkes. Den kan støvsuge hele 50 minutter, og yder i hele processen her yderst effektiv. Den er kraftig og kan næsten helt erstatte den traditionelle støvsuger kvag sin ydeevne. Du skal ikke vælge støvsugeren, hvis du har brug for at skaftet skal kunne tages ud, men dette giver dig altså nogle andre fordele. Blandt får du en støvbeholder på hele 0,9 liter, da det har været muligt for Bosch at finde lidt plads her.

Modellen kan nemt stå fremme, eller gemmes væk i et lille skab. Den fylder ikke meget og har også æstetisk et pænt design.

Alt i alt en god model til personen, der mangler en kraftig stangstøvsuger med god plads i støvbeholderen.


10. Electrolux EUP8GREEN

 • God bedømmelse hos den svenske avis Aftonbladet.se

Hos det svenske testmagasin Aftonbladet er der blevet udført en undersøgelse, blandt markedets bedste støvsugere for at kunne finde frem til markedets bedste støvsuger. I denne undersøgelse er Electrolux EUP8GREEN blevet inkluderet. Der er blevet testet på mange forskellige parametre, og da modellen her har klaret sig fint, så får modellen også en del roser med på vejen.

Effektiv og batteridreven

EUP8GREEN fra Electrolux er en ideel maskine til hjemmets lettere rengøringsopgaver, ved steder hvor den normale støvsuger ville have problemer med at nå, som hjørner og kroge. Eftersom Electrolux har designet en ledningsfri håndstøvsuger, som kører på batteri, så er dette med til at øge letheden for mobiliteten. Derved opnår du en noget lettere, mere smidig og mere effektiv støvsugning.

På en opladning af batteriet, er der kræfter nok til at kunne støvsuge i helt op til 80 minutter. For at få en fuld opladning derefter, skal den lade i cirka et par timer. Batterilevetiden afhænger dog også af sugestyrken, da modellen tilbyder hele 3 forskellige styrkeniveauer.

Posefri model

For at gøre rengøringen så let som muligt, så er modellen her designet uden en pose. Med en overfyldt pose, vil sugeevnen også blive forringet. I stedet for den standard pose, får man her en innovativ støvbeholder, som kan rumme helt op til 0,8 L. støv. Det er rimelig meget, så derfor behøver den ikke tømmes efter hver støvsugning. Tømning af beholderen bliver let klaret, da den blot kan tages ud og tømmes let direkte i skraldespanden.

For at sikre at alt bliver suget op, er modellen udstyret med det innovative PerfomancePro-mundstykke, som er designet i en meget aerodynamisk form. Ydermere har modellen fået en effektiv specialdesignet motorblæser. Med alle disse elementer gør disse, at der her er tale om en ekstremt stærk sugeevne.

Eksperterne roser evnen i åbent gulvareal

Hos Aftonbladet er der en generel begejstring for denne fine model. Især støvsugerens evne til at arbejde på et åbent gulvareal, får fremragende karakterer. Dog har den lidt svært ved at yde optimale resultater under møbler. Men omkring forhindringer som tærskler og dørtrin, yder Electrolux EUP8GREEN også fine resultater.

Eksperterne roser især også modellens smarte funktion i mundstykket, som lyser foran mundstykket, så det er lettere for brugeren at se eventuelt snavs og smuds på gulvet foran. Den overordnede konklusion fra eksperterne lyder på, at der egentlig er tale om et fremragende produkt, som supplement til den almene støvsuger, men den kan dog ikke helt erstatte den endnu.

Specifikationer:

 • Batteridreven – Helt op til 80 minutter på en batteriopladning
 • 3 forskellige sugestyrker
 • Poseløs støvsuger
 • Innovativ PerformancePro mundstykke
 • Lys-funktion i mundstykket

FAQ

🧐 Hvordan vælger jeg en håndstøvsuger?

Når du skal vælge en håndstøvsuger, så er der en række praktiske ting, som du bør overveje. Det inkluderer for eksempel, hvor meget håndstøvsugeren må veje, da den kan blive tung at holde i længden. Derudover er det også en god ide at gå efter den bedst mulige sugeevne.

🤓 Hvilken spænding er god at have i en håndstøvsuger?

Da de fleste håndstøvsugere kører på batteri, så bliver deres energi målt i volt, hvorimod almindelige støvsugeres energi bliver målt i ampere. Generelt kører en god batteridrevet håndstøvsugere på mellem 15-20 volt, hvor nogle af de dyrere og mere avancerede modeller kører på helt op til 22 volt.

💰 Er håndstøvsugere pengene værd?

Håndstøvsugere kan helt bestemt være pengene værd – specielt hvis du lever i et hus, hvor der enten er mindre børn eller kæledyr. Det er lynhurtigt at suge krummer eller pels op fra gulvet, når du har en håndstøvsuger, hvilket gør det nemmere at holde et rent hjem.

Denne side er anmeldt af: Selam S. Jespersen Rating 10/10