Toastmaskine Test-Guide:
De 4 bedste toastmaskiner

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Toast kommer i alle slags former og farver, og alle mennesker har en eller anden form for præference, når det kommer til den perfekt ristede toast. Skal den være let ristet, hvor farverne knap nok træder frem på overfladen, eller skal den være næsten sort, hvor du kan smage den forkullede skorpe? Dette er fuldstændig op til dig! Toast er den nemme vej til et godt morgenmåltid, og det kræver ikke andet udstyr end en toastmaskine at komme i gang med at levere smukt ristet toastbrød til hele familien!

Det danske marked er fyldt med toastmaskiner, og næsten uanset hvilken net- eller fysisk butik, du besøger, så vil du blive mødt af en hær af toastmaskiner, der alle vil ned i din indkøbskurv. Her er det fristende bare at tage den første og bedste for ”toast er vel bare toast” uanset hvilken maskine, du vælger? Denne holdning skaber dog sjældent de resultater, som morgenbordet kræver, og kvaliteten af toastmaskiner varierer meget, når man ser på testresultater fra de mest anerkendte testfirmaer!

I denne artikel finder du markedets fire bedste toastmaskiner, som alle har klaret sig fantastisk i toastmaskine test hos bl.a. svenske Råd & Rön. Vi har studeret testresultaterne nøje og udvalgt de maskiner, der har klaret sig absolut bedst i test, når det kommer til alt fra design til kvalitet og ydeevne. Toastmaskinerne leverer alle perfekt ristet toast til dit morgenbord – og her hos Bedste10 får du det bedste overblik uden at skulle lede hele internettet igennem, blot ved at læse denne toaster test.

Ting du skal overveje, før du køber en toaster:

 • Størrelse: Størrelsen på toaster er afgørende. Til husholdningsbrug er en grill med et overfladeareal på 25×25 cm (10×10 tommer) normalt tilstrækkeligt. Men hvis du planlægger at bruge din toaster til kommercielle formål eller større emner, har du brug for et større overfladeareal.
 • Temperaturområde: Temperaturområdet er en anden væsentlig faktor, som du skal overveje, når du køber en toaster. Temperaturen skal være justerbar, og kunne nå op på mindst 200 °C (400 °F). Dette giver mulighed for optimal tilberedning af en række forskellige fødevarer, herunder kød, grøntsager og paninier.
 • Non-stick-overflade: En non-stick-overflade er også en vigtig overvejelse, når du køber en toaster. En non-stick-overflade forhindrer, at maden klæber fast til grillen, hvilket gør rengøringen nemmere. Det sikrer også, at maden bliver jævnt tilberedt og ikke over- eller undertilberedt på nogle områder.
 • Alsidighed: Endelig bør du overveje eventuelle ekstra funktioner, der følger med toaster. Nogle modeller leveres med udskiftelige plader, så du kan tilberede en række forskellige fødevarer, fra paninis til vafler. Nogle modeller har også et flydende hængsel, der tilpasser sig madens tykkelse, hvilket sikrer en jævn tilberedning og forhindrer, at maden bliver ødelagt.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Krups Toaster Grcic FDK452 - En testvindende toaster

 • Testvinder – Råd & Rön
 • Testvinder – TestFazit

Toaster fra Krups er blevet kåret til testvinder i stort set alle de tests, den har været med i. Her får den især store roser for det minimalistiske design og det rummelige risterum, der har plads til selv de største stykker toastbrød.

 • Ekstra store og dybe plader
 • Varmeisolerede håndtag
 • Praktisk kabeloprul

Mere om Krups Toaster Grcic FDK452

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 850 Watt
 • Med kabeloprul i bunden
 • Mål: H15,5 x B31,6 x D29,5 cm
 • Passer til toastbrød/sandwichbrød

Krups har skabt en fantastisk toastmaskine, der bliver rost til skyerne i test af Råd & Rön, hvor maskinen har fået topkarakterer over hele linjen – og den har også fået titlen som testvinder i det tyske magasin: TestFazit. Det er derfor en testvindende brødrister i absolut topklass!

Krups Grcic FDK452 er en virkelig robust toaster, der let tackler alt det brød, du smider ind i den. Du kan varme op til 2 toast af gangen på pladerne, der har et areal på 12 x 12 centimeter hver – der er altså rigelig plads til al den toast, du kan drømme om.

Toastmaskinen er designet til at holde på toastens indhold, hvorfor du sjældent vil opleve irriterende osterester overalt.

Mange billige toastmaskiner bliver ligeså varme udenpå, som de er indeni, men dette er ikke tilfældet med maskinen fra Krups. Det sorte, ru plastik på ydersiden isolerer rigtig godt, og håndtaget er varmeisoleret, hvilket betyder færre brændte naller, når maskinen er i brug. Herudover er rengøringen ingen sag med Krups Grcic FDK452: Toastpladerne har en slip-let belægning, så toasten ikke sidder fast, hvilket letter rengøringen markant.

Krups har også tænkt over detaljerne på denne toastmaskine, der har 2 statuslamper på forsiden, hvilket gør det let at se, om toasteren er klar til brug. Du kan tænde og slukke toasteren med tænd/sluk knappen, og dermed skal du ikke rive stikket ud af kontakten hver eneste gang, toasteren har været i brug. Til sidst får du et smart ledningsoprul i bunden af maskinen, hvilket gemmer ledningen væk, når toasteren skal ind i skabet.

Alt i alt er Krups Grcic FDK452 en fortjent testvinder, da den forener gennemtænkt design og fantastisk ydeevne i én og samme maskine. Dette er en premium toaster til dig, der gerne vil betale lidt ekstra for god kvalitet.

Tefal Toaster Snack Collection - En funktionel og alsidig toaster fra Tefal

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

En anden toastmaskine, der giver mulighed for flere forskellige funktioner i én og samme maskine, er Tefal Snack Collection! Denne unikke toastmaskine kan udvides med hele 12 forskellige plader, således at du får fantastisk funktionalitet til en meget lav pris. Dermed er Tefal Snack Collection den eneste maskine, der kan lave alt fra toast over donuts til pirogger kun ved at skifte plader!

 • Udskiftelige plader til forskellige retter
 • Pladsbesparende design
 • Non-stick belægning

Mere om Tefal Toaster Snack Collection

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 700 Watt
 • Med kabeloprul
 • Mål: 36 x 28 x 20,3 cm.
 • Passer til toastbrød/sandwichbrød

Snack Collection får generelt gode anmeldelser af både forbrugere og testsiden Tweak.dk, der har haft denne mageløse toastmaskine i test. Her roses maskinen især for at være effektiv, brugervenlig og solidt bygget, hvilket bidrager til vores samlede indtryk af denne toaster, der leverer en kvalitet og en alsidighed, der er alle pengene værd!

Tefal Snack Collection er den ultimative toastmaskine til dig, der er vild med alsidighed og funktionalitet, og der er virkelig tænkt over tingene fra start til slut.

Med de i alt 12 forskellige plader er der med garanti mulighed for, at du kan lave alle dine yndlingsretter. Den smarte non-stick belægning betyder, at du ikke behøver fedtstof i din madlavning, og det gør også rengøringen meget lettere; pladerne kan nemlig gå i opvaskemaskinen, så maskinen kan bruges igen og igen uden problemer!

Snack Collection er ikke nogen let maskine, og med sine 4,5 kilo kan den være lidt svær at manøvrere rundt i køkkenets trænge kroge. Dette opvejes dog i den grad af den fantastiske funktionalitet – du behøver kun denne ene maskine i dit køkken! Tefal leverer herudover et meget simpelt og neutralt design, hvor lampen på låget markerer, når maskinen er klar til brug.

Tefal inkluderer plader til sandwich og belgiske vafler i pakken fra start af, og dermed er du allerede godt i gang med at samle den ultimative køkkenmaskine! Løsningen med aftagelige plader er genial, og hvis man ser på testresultaterne, så fungerer dette princip utrolig godt i praksis.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Tefal Toaster Snack Collection

Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt) - En panini toaster med ekstra stor åbningsvinkel

Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt) er det ideelle valg til dig, der ønsker en toaster med en utrolig stor åbningsvinkel. For dig er det lig med et større tilgængeligt grillareal og bedre overskuelighed.

Modellen vil også imponere dig med en smart automatisk temperaturkontrol, som giver dig de bedste tilberedningsresultater samt indikatorer for både strøm og klarmelding.

 • Åbningsvinkel på 105-180 grader
 • Automatisk temperaturkontrol
 • Indikator for strøm og for klarmelding

Det skal du vide, før du køber Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt)

SPECIFIKATIONER

 • Type: Toaster
 • Mærke: Nedis
 • Effekt: 2200 watt
 • Størrelse, grillareal: 29 x 24 centimeter
 • Åbningsvinkel: 105-180 grader

Meget for pengene
En kombineret toastmaskine og paninigrill giver dig en lang række tilberedningsmuligheder i køkkenet, og med apparatet kan du kokkerere fødevarer til alle måltider. Som en stor fordel er prisen overkommelig i forhold til konkurrenterne.

Stærk opvarmningseffekt på 2200 watt
Maskinen er født med en stærk effekt på 2200 watt, og det giver dig masser af kraft, en hurtig opvarmning og en hastig tilberedning. Enheden har effekt nok til at håndtere selv store ingredienser.

Lille størrelse i kompakt design
Modellen er som nævnt fremstillet i et kompakt design, som gør, at den ikke fylder så meget – perfekt til det køkken, hvor pladsen er trang. Grillarealet ligger på 29 x 24 centimeter, hvilket er meget, så der vil være plads til en del mad ad gangen – især størrelsen taget i betragtning.

Holdbart materiale
Produktet er skabt til at bo i dit køkken i mange år, og med solide konstruktioner i metal får du en robust variant med tilsvarende velfungerende åbningsmekanismer. 

Mere om Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt)

SPECIFIKATIONER

 • Type: Toaster
 • Mærke: Nedis
 • Effekt: 2200 watt
 • Størrelse, grillareal: 29 x 24 centimeter
 • Åbningsvinkel: 105-180 grader

Bedste10's vurdering

På redaktionen har vi kåret Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt) til ”Vores anbefaling”, da produktet giver dig smæk for skillingen med særligt den store åbningsvinkel.

Vi anbefaler også varianten, fordi den er fremstillet i et kompakt design, så den ikke fylder ret meget, og så sikrer non-stick pladerne, at maden ikke så let brænder på. Bemærk dog, at pladerne ikke er aftagelige.

Non-stick pladerne giver en lettere rengøring, og med både drypbakke og et sikkerheds-låsesystem får du hele pakken hos Nedis. En ekstra bonus er, at håndtagene er designet til ikke at blive for varme.

Fordele og ulemper ved Nedis Paninigrill / Toastmaskine (2200 watt)

Fordele

 • Kompakt design
 • Non-stick plader
 • Håndtag, der ikke bliver for varme
 • Drypbakke
 • Låsesystem

Ulemper

 • Aftagelige plader savnes

Cloer 6235 toastmaskine - En lille og praktisk toaster i høj kvalitet

 • Topscorer – TestFazit
 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Hvis du leder efter en lidt mindre toaster, der stadig holder et utrolig højt kvalitetsniveau, så kan du roligt vælge Cloer 6235! Denne toastmaskine kan opbevares i oprejst position, hvilket er praktisk i et tætpakket køkken, og du vil aldrig opleve ost på dit køkkenbord, da det bliver i maskinen. Alt i alt er dette en rost toaster, som tilmed fås til en god pris – hvad mere kan man næsten forlange?

 • Håndtag med totrins-låsfunktion
 • Mindre maskine
 • Nem rengøring

Mere om Cloer 6235 toastmaskine

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 930 Watt
 • Med kabeloprul
 • Mål: H9 x B24,5 x D22 cm.
 • Passer ikke til sandwichbrød

Cloer 6235 blev én af topscorerne i test hos det tyske testmagasin TestFazit, og her scorede den særligt højt, når det kom til kvalitet for prisen. Det er en budgetvenlig toastmaskine, der har nogle lækre detaljer, så vi forstår godt, hvorfor den klarer sig rigtig godt i toaster test!

Simpel toaster – perfekt til normale toast-skiver!

Cloer 6235 er det perfekte eksempel på en simpel toaster, der simpelthen bare gør det, som den skal: Den laver perfekt toast hver gang! Maskinen kan riste to toasts ad gangen, hvis du nøjes med det normale toastbrød – den har det lidt sværere med de større sandwichbrød. Der er dog lavet smarte kanaler i siderne, hvilket sikrer, at der ikke løber flydende ost udover det hele, når du klemmer maskinen sammen!

Cloer starter, ligeså snart du sætter stikket i kontakten, og lyset på toppen af toasteren indikerer, hvornår den er klar til brug. Herudover får du ledningsoprul i bunden af maskinen, hvilket gør ledningen mindre sårbar, når maskinen gemmes væk i køkkenskabet.

Selvom prisen er lav, så er Cloer 6235 stadig en veldesignet toaster, der er lavet af rustfrit stål med forskellige detaljer, der er holdt i sort plastik. Dette gør den samtidig mindre varm på ydersiden, hvor plastikken fordeler varmen jævnt – dermed brænder du ikke fingrene, når du skal åbne toastmaskinen.

Alt i alt er dette en utrolig simpel og velfungerende toastmaskine, der er budgetvenlig, men stadig fyldt med kvalitet. Det er den perfekte toaster, hvis du bare ønsker en god parisertoast i ny og næ, og testresultaterne antyder, at du får en god oplevelse for dine penge, hvis du vælger Cloer 6235.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger min nye toastmaskine?

Som du sikkert allerede har kunnet konstatere, så ligner langt de fleste toastmaskiner i bund og grund hinanden meget – og de laver også alle sammen toast. Derfor kan det være utrolig svært at finde hoved og hale i, hvilken toastmaskine der matcher dine behov bedst, og dit endelige valg kommer i mange tilfælde an på dine personlige præferencer. Der er dog nogle aspekter, som man bør være opmærksom på, når man skal vælge den perfekte toaster – og dem gør vi dig klogere på her!

Sikkerheden: Sikkerheden bør altid have topprioritet, når du skal vælge en ny maskine til dit hjem, og dette gælder naturligvis også for din toaster. Når man snakker sikkerhed omkring en toastmaskine, så handler det primært om, at maskinen helst ikke må blive for varm, når du bruger den. Herudover er det vigtigt, at håndtaget klikker sig fast, når toasten skal laves – dermed kan man undgå situationer, hvor man kan komme til at brænde fingrene. Søndagsavisen har f.eks. i deres toastmaskine test oplevet, at én af de testede maskiner blev omkring 100 °C på ydersiden – en decideret risiko i køkkenet, som du kan læse mere om i deres artikel.

Ydeevnen: Testfirmaerne oplever meget ofte, at der er stor forskel på modellernes opvarmningsevne, ligesom varmen ikke altid fordeler sig jævnt i hele maskinens rum. Dette betyder meget for, hvordan din toast bliver, da for lav varme f.eks. kan give en slatten toast, som ingen rigtig kan være tjent med! Kvaliteten varierer altid fra model til model, så et generelt fingerpeg omkring ydeevnen kan være svært at komme frem til – men du kan altid bruge modellens effekt til at vurdere ydeevnen udefra. Jo højere effekt, desto flere kræfter har maskinen; derved vil den hurtigere være klar til brug!

Grillrist eller toast-lomme? Langt de fleste toastmaskiner har enten deciderede grillriste, hvor du enten kan lave to små toasts eller én stor, eller såkaldte toastlommer, hvor der kan ligge to mindre toasts. Du kender sikkert toastlommerne som ”den klassiske” udformning, som man er vant til at se hos cafeterier i sportshaller landet over. Begge disse to alternativer har fordele og ulemper, så det handler i høj grad om dine behov og præferencer, når du skal vælge det ene eller det andet.

Toastlommerne giver dig ofte en jævn tilberedning, hvor de smarte forme sikrer, at osten ikke løber ud af toasten – men denne tilberedningsform kræver, at din toast har lige nøjagtig den rette størrelse og passer ned i lommerne. Her er en grillrist lidt mere alsidig, da du kan lave mange forskellige typer af toast i stort set alle størrelser, og hvis du ofte varierer brødtypen, så er dette måske det optimale valg til dig. Grillristen lukker dog ikke toasten sammen i siderne, hvilket kan betyde, at indholdet ryger ud til alle sider – dette kræver ofte lidt mere rengøring bagefter! Du kan også købe en pålægsmaskine, så du på den måde kan skære indholdet til din sandwich eller panini perfekt ud.

Maskinens byggekvalitet: Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, når det kommer til toastmaskiner, men det er altid en god ide at se på de materialer, som maskinen er lavet af. Hvis materialerne er for svage, eller hvis den er dårligt konstrueret, så kan den være meget skrøbelig overfor f.eks. slag eller stød, ligesom sikkerheden kan være dårligere. Derfor anbefaler vi helt klart, at du ser nærmere på, hvorvidt den valgte maskine er både robust og lavet i ordentlige materialer!

Hvis du bare gerne vil riste noget brød i ny og næ, så vil en brødrister måske egne sig bedre til dine behov i stedet for en toastmaskine.

Hvis du er typen, som foretrækker at nyde en varm kop kaffe til dit ristet brød om morgen, så kan du overveje at investere i en elkedel, hvor du hurtigt og nemt kan lave en kop kaffe.

Det kan også være, du mere heller til et glas juice. Hvis dette er tilfældet, så har vi sørget for at samle de bedste juicere til dig.

FAQ

Hvordan rengør jeg min toaster?
Sluk for strømmen, tag stikket ud og lad enheden køle af. Brug så en blød klud og mild sæbevand til at tørre området af omkring åbningerne. Tør derefter af med en tør klud.
Hvordan undgår jeg at brænde mit brød på min toaster?
Det er vigtigt at følge anvisningerne på din toaster nøje, og ikke lade brødet riste for længe. De fleste toasters har en indbygget mekanisme, der stopper ristningen, når brødet er færdigristet.
Hvordan fungerer en toaster?
En toaster bruger varmelegemer til at riste brød eller andre bagværk, som placeres i en åbning på toppen af enheden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Tefal OptiGrill GC702D16

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme