Inspiration:
De bedste oplevelser for to

Oplevelser for to er fantastiske! At komme væk fra travlheden i hverdagen giver mulighed for at tale om nye ting. Nyd hinandens selskab i de bedste omgivelser, ved de bedste begivenheder eller en helt tredje plads. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der begrænser, hvad du vil opleve næste. Du kan også være på udkig efter en gave til oplevelser til to personer, så der er også rig mulighed for at finde den perfekte gave, uanset om det er en fødselsdagsgave, bryllupsgave eller noget helt andet. Vi har samlet en liste over de mest populære og bedste oplevelser for to. Vi håber, du kan finde inspiration til din næste tur eller finde den ideelle gave.

Bridgewalking over Lillebæltsbroen - Den mest populære

Er du bange for højder er det helt sikkert en udfordring, men bridgewalking er en enormt imponerende oplevelse. Du kan med denne oplevelse for to komme på gåtur over Lillebæltsbroen og opleve det storslåede byggeri helt oppe fra toppen af bropillerne.

Køb oplevelsen her

Få et adrenalinkick sammen

Elsker I vilde oplevelser, så er bridgewalking en fed ting at gøre sammen. Det skal nok give et sus i maven på selv den mest stålfaste af jer, når I skal helt op i højderne. Turen er cirka 2,5 km lang, og I får en guidet tur med en øvet guide.

Hvis ikke benene skælver for meget under jer, så kan I nyde den vilde udsigt sammen. Husk at klæde jer efter vejret, da det er ekstra koldt, når man kommer op i højderne. Et par gode sko er også en fordel.

Guider fortæller om turen undervejs

Når I tager på bridgewalking er det i støre grupper af cirka 20 mennesker. I vil derfor gå med andre, men kan uden problem nyde turen i tosomhedens tegn.

Over broen får I en guidet tur, der beskriver broens konstruktion, historien og de omgivelser, som I kan se fra toppen.

Flødebollekursus hos Social Foodies - Bedst til prisen

Forkæl en rigtig slikmund med et lækkert flødebollekursus hos Social Foodies. Her vil I lære den ædle kunst at skabe luftigt skum, temperere chokolade og dyppe flødebollerne, så chokoladen bliver perfekt. Det er noget, der både er hyggeligt, men også giver jer nye evner i køkkenet sammen.

Køb kurset her

Hyggelig tid i køkkenet

Flødebollen er en dansk opfindelse, men den er kommet langt gennem de sidste små 100 år, den har eksisteret. Hos Social Foodies har de helt styr på, hvordan I kommer i mål med de lækreste flødeboller til deres hyggelige flødebollekursus.

I får en times kursus med en dygtig instruktør, der guider jer igennem marcipanbunde, skum og chokolade. I laver 5 små og 5 store flødeboller, som I kan spise med det samme eller tage med hjem til kaffen.

Oplevelse til både dates og det faste par

Et flødebollekursus er for alle, der elsker de søde sager. Det er både en perfekt oplevelse til det nye par, der gerne vil lidt tættere på hinanden, men gerne skal mødes sammen om noget. Det er bestemt også en hyggelig oplevelse til parret, der har kendt hinanden i mange år og gerne vil hygge sig en dag i køkkenet.

Ballonflyvning - Premium-valg

Kom helt op under himlen i en vaskeægte luftballon. Ballonskipperen vil få gang i ilden, så den tynde ballon hæver jer op fra jorden til en fantastisk udsigt ud over landskabet. Nyd den fantastiske udsigt sammen med din partner for en unik oplevelse.

Køb oplevelsen her

Helt oppe i skyerne

Med en ballonflyvning kan du let få en på opleveren. Det er de færreste, der har taget en tur i en ægte ballon og nydt den flotte udsigt fra kurven. Med en partner kan det derfor være en helt ny og spændende oplevelse.

Med en ballonflyvning får I både 1 time i luften, og derudover lidt bobler og lækre godter bagefter. Det er derfor den oplagte mulighed for at fejre en særlig begivenhed eller bare nyde hinandens selskab på en ny og anderledes måde. 

Flyv fra enten Jylland eller Sjælland

Der flyves med ballon fra både Midtjylland og Sjælland, hvis du gerne vil invitere en særlig person på en tur i luften. Selvfølgelig er der helt tjek på sikkerheden, så I blot kan nyde den smukke udsigt og lade skipperen stå for ballonen.

Det er en god gave til din elskede eller bryllupsparret, der fortjener en helt unik oplevelse sammen i parforholdet.

Spa-ophold på Ystad Saltsjöbad - Luksus-spa-ophold i Sverige

Det er superpopulært at tage til Ystad Saltsjöbadet, og det er ikke uden grund. Hotellet ligger i det allersydligste af Sverige, så det er let at komme til for danskere, der vil opleve den hyggelige stemning, der har været siden 1897. Med et spaophold kan I for alvor nyde tosomheden til fulde og få slappet af i de smukkeste omgivelser.

Køb opholdet her

Spaområde i særklasse

Hotellet ligger helt ned til Østersøen, og I kan selv vurdere, om I vil en tur i det kolde gys eller foretrækker det lækre spaområde i forbindelse med hotellet. I spaområdet er der både opvarmet pool og bade, så I rigtigt kan få slappet af sammen.

Der er ubegrænset adgang til spaområdet, så I kan slå jer så meget løs, som I har lyst til.

Overnatning og lækker mad

Når I har nydt faciliteterne, byder restauranten Port på en 3-retters middag, inden i kan gå til ro på de hyggelige dobbeltværelser. Når I står op igen, er det til en lækker morgenmadsbuffet, inden I igen kan gå i krig i det lækre spaområde.

Det er den perfekte afslappende oplevelse for parret, der trænger til et dejligt afbræk fra hverdagen.

Rundvisning hos Stauning Whisky - Den billige

Bliv klogere på whisky med en rundvisning hos Stauning Whisky. Den gyldne drik er meget populær, men hvordan den fremstilles kan være en oplevelse i sig selv. Hos Stauning Whisky kan I som par nyde duften fra malten i det hyggelige lille destilleri i Stauning, mens I får mere viden om alkoholens historie og tilblivelse.

Køb rundvisningen her

Rundvisning og ny viden

Når I ankommer, vil i få en 2 timers lang rundvisning i destilleriet. Her vil I blive klogere på, hvordan man producerer whisky og får de helt rigtige smagsindtryk frem. Samtidigt vil guiden fortælle historien om Stauning Whisky, der er unik for området. 

Det lille destilleri er nemlig relativt nyt, men har hurtigt skabt et navn for sig selv. Det er derfor den oplagte gave til parret, der nyder den gode varme drik og ønsker at blive endnu klogere på, hvordan den bliver skabt.

Smagsprøver inkluderet

Selvfølgelig skal I ikke kun se og dufte den gode whisky, men rundvisningen byder også på smagsprøver på 3 af destilleriets egne whiskyer. Husk derfor at aftale, hvordan I kommer fra destilleriet, hvis I begge ønsker at smage på varerne.

I kan ligeledes købe destilleriets whisky med hjem efter endt rundvisning.

Ophold på Kragerup Gods - Romantisk godsophold

Oplev historiens vingesus med et romantisk ophold på det smukke Kragerup Gods på Sjælland. Midt i smukke omgivelser kan I i fællesskab nyde de smukkeste omgivelser med både det majestætiske gods og den storslåede natur. Her er der rig mulighed for at lade romantikken blomstre mellem jer.

Køb opholdet her

Hyggelig middag i romantiske omgivelser

Med en oplevelse på Kragerup gods er der både skøn overnatning på dobbeltværelse og en lækker middag inkluderet. Aftensmaden er tilrettelagt af køkkenchefen, og I får 2 spændende retter.

Når I går til ro er det på et fælles værelse, hvor I om morgenen kan gå ned til den store morgenmadsbuffet, før der er afgang fra godset.

Nyd de smukkeste omgivelser sammen

Godset kan dateres tilbage til 1610, og der er stadig i dag et aktivt og bæredygtigt orienteret landbrug og gang i godsets store areal.

Fra godset er det nemt at komme både til stranden og nyde en gåtur sammen eller vælge en tur i den gamle park hånd i hånd. Det er også let at komme til Kragerups klatrebane fra godset, hvor I kan blive udfordret efter en romantisk aften sammen på dobbeltværelset på godset.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel - 4-stjernet strandhotel

Glem hverdagen og nyd den afslappende stemning med et spaophold på det over 150 år gamle Marienlyst Strandhotel. Der er rig mulighed for alenetid i tosomhedens tegn. I kan slå jer løs i spaområdet eller tage på ture i naturen. Det gamle hotel ligger ud til vandet, så I sammen kan gå skønne ture langs stranden og nyde den smukke natur.

Køb opholdet her

Kom helt ned i gear

I spaområdet kan I nyde hinandens selskab og få slappet helt af ovenpå en lang og travl hverdag. Der er både skønne varme bade, saunaer og bassin til svømmeturene, så I kan få afprøvet alle de helende og afslappende muligheder.

Når I har fået slappet af, vil der blive serveret en 3-retters menu i Salon Marienlyst, der er hotellets skønne restaurant. Herefter kan I gå til ro på de hyggelige dobbeltværelser.

Afslapning til parret

En tur på Marienlyst Strandhotel er helt oplagt til parret, der trænger til afslapning i skønne omgivelser. Her finder I rig mulighed for fordybelse i intimiteten både i spaområdet, i den omgivende natur og på det hyggelige hotel. Mange oplevelser er sjovest sammen med andre. Er du single, kan du tage en veninde eller familiemedlem med, men du kan også prøve heldet med online dating for at finde den store kærlighed til at dele oplevelserne med dig 

Kom helt ned i gear sammen og lad op til hverdagen med en 4-tjernet oplevelse på smukke Marienlyst Strandhotel.

Wallmanns Dinnerpary i København - Anderledes sjov middag

Sprudlende festligt er det til Dinnerparty hos Wallmanns i Cirkusbygningen. Her er der nemlig knald på, fra I træder ind af døren, og til I går hjem igen – mættede både i lækker mad og fantastiske shows. Det er en fantastisk oplevelse for 2, som I aldrig kommer til at glemme.

Køb oplevelsen her

4-retter og storslået underholdning

Med oplevelsen hos Wallmanns får I en lækker 4-retters for to personer, hvor der mellem retterne er show med god underholdning og dramatik.

Måltidet er tilrettelagt af de dygtigste kokke, der sørger for at stille jeres sult. Der er derfor rig mulighed for at afprøve nye og spændende retter sammen.

Fejr hinanden

En tur på Wallmanns er en perfekt måde at fejre både store begivenheder i parforholdet på, men I kan også bare gøre det til en helt særlig dateoplevelse. I skal nemlig nok få noget at snakke om, når I har set både comedy, dans og akrobatik i særklasse.

Indimellem shows er der ro og tid til at få snakket med din partner på mere intim manér, inden der igen stilles an til et nyt show.

Efter forestillingerne er ovre, er det muligt at slappe af med en drink til behagelig loungemusik.

Go High på Kargerup Gods - Adrenalin-oplevelse

Tag på en vildt sjov og udfordrende klatreoplevelse for to på Go High ved Kragerup Gods. Klatreparken er en legeplads for voksne, der tør se frygten for højderne i øjnene og kravle rundt oppe i trætoppene. Her vil I kunne teste jeres styrke og balance og få en fantastisk udsigt udover skov og sø ved Storebæltsbroen.

Køb oplevelsen her

Masser af spændende udfordringer

Der er hele 8 spændende baner at vælge mellem i klatreparken, der alle har forskellige sværhedsgrader og udfordringer. Det giver i alt 113 udfordringer på 6 km tur, hvis du tager fra den ene ende til den anden.

I kan derfor som par finde en bane, der passer til jeres mod og styrke. Det er nemlig sjovest, hvis i følges ad og samtidigt kan hjælpe hinanden.

Smukke naturomgivelser

Klatreparken Go High ligger ved Kragerup på Sjælland. Her er den omgivet af smuk natur, hvor du også kan nyde en gåtur, hvis ikke klatrebanerne har taget pusten fra jer begge. 

Derudover byder parken også på Danmarks længste svævebane, der sender dig afsted på en flyvetur på 416 meter.

Alle kan være med så længe de er over 7 år gamle og maksimalt vejer 130 kg.

Dinner in the Dark - Den specielle

Denne spiseoplevelse vil du med garanti aldrig have oplevet før. Du vil nemlig sammen med din gæst opleve, hvordan det er at blive frataget synssansens for en stund hos Dark Waitor på Frederiksberg i København. Her serverer de nemlig Dinner in the Dark, hvor du kan få en unik oplevelse.

Køb oplevelsen her

Tid til fordybelse

Dinner in the Dark er et koncept du kan finde i mange storbyer, hvor det er en populær oplevelse, der både er speciel og interessant. Her er restauranten mørklagt, så I ikke kan se hinanden under middagen. Derfor er det en oplagt oplevelse for to, der gerne vil prøve noget nyt og anderledes, men samtidigt nyde god mad.

Lyduniverser og lækker middag

Når synet er frataget jer, så vil I lettere kunne fokusere på andre ting omkring jer. Her vil de andre sanser højnes og komme i brug. Der er særlige lydindslag, hvor du vil få stimuleret høresansen, mens den lækre middag serveres.

Under middagen vil du lettere kunne fokusere på smage og teksturer, når du tygger dig igennem retterne sammen med din partner. Det kan være en overraskende grænseoverskridende oplevelse, når I ikke aner, hvad der ligger på tallerkenen foran jer.

Hotelophold med middag og vin - 1.299 DKK

Dette er nok det tætteste vi kommer på den perfekte bryllupsgave! Her er gaven hvor det nygifte par kan tage på et velfortjent hotelophold med lækkert mad og dertilhørende vin. Et strejf af romantik og garanteret afslapning er på menuen med et lækkert hotelophold for to personer med alt inkluderet. Opholder er også velegnet til parret der vil forkæle sig selv lidt med en oplevelse i sær klasse. Hotelopholdet er for 2 personer og inkluderer både mad og vin til de besøgende gæster – en sikker vinder på gavebordet!

Køb opholdet her

Plads til tosomheden

På et hotelophold er der plads til at pleje kærligheden og skaber rammerne for en romantisk aften hvor tosomheden er i fokus. Læg de stressede tanker fra hverdagen på hylden for en stund, og nyd blot hinandens selskab til smagen af velduftende mad og velsmagende vine. Dette hotelophold er lige netop det mange par har brug for. Der er dømt ren livsnyder stil med et sådan ophold, det eneste du skal tænke på er din partner, alle andre klarer rengøring, opvask og maden.

Hotelophold – i Tyskland eller Danmark

Med dette gavekort er der mulighed for at vælge et hotelophold både i Danmark og Tyskland. Et stort udvalg af lækre og indbydende hoteller vil skabe rammerne for den perfekte tur. Hvis du trænger til at komme over danmarks grænser, så kan du med fordel besøge den tyske gæstfrihed. De tyske nationalretter, den varme gæstfrihed og et stort udvalg af flotte seværdigheder! Mulighederne er uendelige og der er garanti for en fantastisk oplevelse for to forelskede personer! Glæd dig til en minderig tur du sjælendt glemmer!

Luksus brunch for 2 - 299 DKK

Hvis du leder efter en velsmagende oplevelse for to, så er denne oplevelse et super bud. Her er der tænkt på hyggen og giver den bedste start på dagen. Nyd hinandens selskab over en dejlig luksus brunch for 2 personer. Gavekortet kan gives til alle mennesker, farmor der trænger til at prøve lidt lækkert, den studerende, fødselaren, jubilaren eller til en helt anden – med andre ord, så er denne luksus brunch en fantastisk oplevelse for to personer, hvor man i hyggeligt selskab kan nyde maden og gå glad hjem med mætte maver!

Køb oplevelsen her

Mere end blot lækker morgenmad

Hvis du køber dette som par, så kan i glæde Jer til en dejlig oplevelse. Giver du en luksus brunch til to væk som gave, så kan gavemodtageren med glæde invitere sin bedre halvdel, veninden eller tanten med på lækker brunch. Du kan vide dig sikker på at få serveret lækre scrambled eggs og andre morgenmads delikatesser. Du vil ofte få en luftig lækker yoghurt, lidt frisk frugt og lækker juice. Menukortet hos alle caféer og lignende hvor gavekortet kan indløses byder alle inden for i hyggelige rammer, hvor smagsløgene bliver forkælet af den lækre og yderst appetitlige brunch. Glæd Jer til at udforske denne luksus brunch for to!

Luksus brunch er gaven alle kan bruge

At nyde weekenden og tage ned på cafeen for at få serveret en lækker tallerken med de bedste råvare er vist noget vi alle kan lide! At kunne forkæle sig selv med en luksus brunch giver noget særligt, og det tankerne fra en ellers travl hverdag parkeres kort mens stemningen og mader er i fokus. Du giver her ikke blot en gave, du giver en oplevelse til to personer der forkæler, fornøjer og fryder. En god start på dagen er fantastisk, og resten af dagen vil gå med tilbagevendende tanker på den delikate brunch formiddagen bød på.

Bonus: Måltidsbokse til to

Måltidskasser er blevet et hit de seneste 5 år i Danmark. Mere end 30 forskellige virksomheder tilbyder anno måltidskasser af forskellige slags. En oplevelse for to eller familien kan snildt være et abonnement, hvor man får laveret en måltidskasse hver søndag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme