De bedste oplevelser for to

Oplevelser for to er fantastiske! At komme lidt væk fra hverdagens jag giver mulighed for at snakke om nye ting. Nyd hinandens selskab i de bedste omgivelser, til de bedste arrangementer, eller et helt tredje sted. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad I skal opleve næste gang. Det kan også være du er på udkig efter en gave til oplevelser for to personer, så er der også rig mulighed for at finde den perfekte gave, uagtet om det er en fødselsdagsgave, bryllupsgave eller noget helt tredje. Vi har samlet en liste over de mest populære samt bedste oplevelser for to. Vi håber du kan finde inspiration til Jeres næste tur, eller finde den helt ideelle gave.


1. Biograftur for 2 personer – 289 DKK

Oplevelser for to i biografen

Én af de bedste oplevelser du kan vælge for to personer er en tur i biografen. Alle elsker at se nye film i biografen, og filmoplevelsen er markant bedre end hjemme i stuen. Denne populære oplevelse for to personer er budget venlig og indeholder det en oplevelse for to skal. Her får du 2 biografbilletter til Nordisk Film Biograferne, som kan indløses i alle biografernes kiosks eller café. Udover billetterne følger der også 2,5 liter popcorn samt valgfri drikke, dette kan frit vælges blandt de udvalgte drikkevarer.

Filmoplevelsen er størst i biografen

Der er næppe nogen der ikke kan lide at se en god film, og der findes næppe nogle der ikke finder det behageligt at flyde ned i de bløde biografsæder mens du frit spiser af dine velfortjente popcorn. Vi fortjener alle sammen nogle gange bare at glemme hverdagen for en stund, og blot nyde de flotte billeder der stryger over det store lærred. Man kan simpelhen ikke få nok af disse biografoplevelser, og derfor er dette også den perfekte oplevelse for to personer, som både kan købes som selvforkælelse eller gives væk som den ideelle gave.

Oplevelsesgavekort til biografen – det perfekte valg for to

Det må siges at biograf gavekort er en af de mest populære gaveidéer for to personer. Så hvis du leder efter en lille ting at supplere gaven op med, eller blot vil være opmærksom med en lille gave, så er denne gavemulighed ideel. Faktisk kan gaven også gives til enkelte personer, da de fleste har venner eller måske en date de gerne vil byde på en hyggelig biograf oplevelse. At afslutte en date i biografen har aldrig været en skidt idé! Det fantastiske ved at give en biografoplevelse for to væk er at modtageren selv har mulighed for at vælge hvornår det bliver indløst, samt om der står komedier, drama eller action på programmet. Der er over 45 biografer at vælge imellem og garanti for at oplevelsen er nær dig!

Biografbilletter med mere

Udover muligheden for at skabe rammerne for den gode filmoplevelse, så indeholder gavekortet også obligatorisk biograf knas. Ingen film uden popcorn. Vi kender det alle sammen, der bliver kørt popcorn i munden i mængder man ikke på forhold var klar over var muligt, som flittigt skyldes ned af den valgfrie sodavand, som gavekortet også indeholder.

Du kan næsten fornemme duften af popcorn, måske er du klar til at tage i biografen? Eller kender du måske nogle der kunne bruge den perfekte oplevelse for to.


2. Luksus brunch for 2 – 299 DKK

Luksusbrunch for to personer

Lækker morgenmad som forkælelse

Hvis du leder efter en velsmagende oplevelse for to, så er denne oplevelse et super bud. Her er der tænkt på hyggen og giver den bedste start på dagen. Nyd hinandens selskab over en dejlig luksus brunch for 2 personer. Gavekortet kan gives til alle mennesker, farmor der trænger til at prøve lidt lækkert, den studerende, fødselaren, jubilaren eller til en helt anden – med andre ord, så er denne luksus brunch en fantastisk oplevelse for to personer, hvor man i hyggeligt selskab kan nyde maden og gå glad hjem med mætte maver!

Mere end blot lækker morgenmad

Hvis du køber dette som par, så kan i glæde Jer til en dejlig oplevelse. Giver du en luksus brunch til to væk som gave, så kan gavemodtageren med glæde invitere sin bedre halvdel, veninden eller tanten med på lækker brunch. Du kan vide dig sikker på at få serveret lækre scrambled eggs og andre morgenmads delikatesser. Du vil ofte få en luftig lækker yoghurt, lidt frisk frugt og lækker juice. Menukortet hos alle caféer og lignende hvor gavekortet kan indløses byder alle inden for i hyggelige rammer, hvor smagsløgene bliver forkælet af den lækre og yderst appetitlige brunch. Glæd Jer til at udforske denne luksus brunch for to!

Luksus brunch er gaven alle kan bruge

At nyde weekenden og tage ned på cafeen for at få serveret en lækker tallerken med de bedste råvare er vist noget vi alle kan lide! At kunne forkæle sig selv med en luksus brunch giver noget særligt, og det tankerne fra en ellers travl hverdag parkeres kort mens stemningen og mader er i fokus. Du giver her ikke blot en gave, du giver en oplevelse til to personer der forkæler, fornøjer og fryder. En god start på dagen er fantastisk, og resten af dagen vil gå med tilbagevendende tanker på den delikate brunch formiddagen bød på.

Bonus: Måltidskasser for to

Måltidskasser er blevet et hit de seneste 5 år i Danmark. Mere end 30 forskellige virksomheder tilbyder anno måltidskasser af forskellige slags. En oplevelse for to eller familien kan snildt være et abonnement, hvor man får laveret en måltidskasse hver søndag.

Gå til doc24.dk og læs denne test af måltidskasser eller gå til danskemaaltidskasser.dk og find mere end 400+ forskellige retter og kasser.


3. Café besøg for 2 – 299 DKK

Caef besøg for to personer

Cafébesøg for 2 – den impulsive date

En oplevelse for to personer der skaber rammerne om en hyggelig morgen, eftermiddag eller aften. Et cafebesøg for 2 personer er ideelt, og du kan hurtigt invitere kæresten, veninden eller svigermor på en herlig madoplevelse i hyggelige rammer. Kom inden for hos cafeer nær dig, og smag kokkens velsmagende retter som lægger en god bund i den ellers sultne mave. Som ejer af et gavekort til cafebesøg for 2 personer kan du helt selv vælge hvilken af de udvalgte cafeer du vil prøve at spise hos. Det kan være den bedste form for selvforkælelse hvis du er på udkig efter en oplevelse for to personer. Samtidig fungerer dette også som en helt unik gave, hvor samvær og hyggelige stunder er en del af den gave du giver!

De hyggelige rammer for to

Med et stort udvalg af danske caféer at vælge i mellem kan du helt selv bestemme hvilken café der frister dig mest. Du er garanteret en velsmagende madoplevelse, som på hyggelig vis kan indtages med lige den person du ønsker. At besøge en café betyder ikke at maden er mindre god end på restauranter, det er blot lidt mindre formelt, og du kan benytte det hele dagen. Der er mulighed for at vælge blandt mange caféer, og hver café har sit eget præg at sætte på dagen, så du bør vælge den café der tiltaler Jer mest. En fantastisk oplevelse for to madglade mennekser der elsker en lækker cafeburger eller en frisksmurt stor sandwich med rejer.

En oplevelse der er perfekt som gave

En caféoplevelse for 2 er gaven som alle mennesker kan bruge. Alle kan lide god mad i hyggelige omgivelser, og med muligheden for at invitere lige præcis den med de ønsker. Veninden, kæresten, mor eller svigerfar? Mulighederne er mange, men der er garanti for hyggelig omgivelser og lækker mad. Måske du er på udkig efter noget selvforkælelse, så kan dette være den perfekte gave til dig selv, eller måske til kæresten med håb om at du bliver inviteret med? Uanset hvem der skal afsted, så er der rig mulighed for at få snakket godt i gennem, samt få noget lækkert at spise.


4. Cafébesøg med bio for 2 – 499 DKK

Biograf tur for 2 personer

Cafébesøg med mere

Et cafébesøg med fantastisk mad og god stemning, hvorpå dagen sluttes af med en film på det store lærred. Det lyder som den perfekte date for kæresteparret, eller måske en tur for veninderne? Uanset hvem som skal afsted på denne fantastiske oplevelse for to, så er der rig mulighed for at få en dejlig dag i hyggelige omgivelser. En oplevelse som også er ideel som gave, da den kan benyttes frit med et stort udvalg af lækre caféer og biografer rundt om i landet. Du er garanteret en dejlig oplevelse med en cafétur samt biograftur for to personer.

Tid til mad og sladder

Inden turen sættes mod biografen og den nye præmierefilm, så skal I lige gøre stop på en af de nærtliggende caféer. Her er der tid til at få snakket om alt mellem himmel og jord, mens der spises lækker cafémad i hyggelige omgivelser. Det hyggelige café liv er ideelt til en knap så formel frokost, sammenlignet med en restaurant, og stemningen er en anden hvor der frit tales løs mens den dejlige mad direkte fra køkkenet indtages. Cafédelen af denne oplevelse for to skaber de bedste rammer for at forsætte turen i den nærtliggende biograf.

Tid til popcorn og en hyggelig stund

Caféturen afsluttet selvfølgelig på et tidspunkt, og efter hyggeligt samvær er det tid til at bevæge sig mod biografen hvor I skal se den film I netop længe har ønsket at se. Kursen er sat mod en fantastisk filmoplevelse, og der kan vælges mellem alle film den enkelte biograf viser den pågældende dag. Dette er den perfekte oplevelse for to personer uanset om det er kæresteparret der er på tur, veninderne eller en tur med svigerfar. Der er intet bedre end at sætte sig godt tilrette i de bløde biografsæder, og glemme hverdagen for en stund mens man nyder en god film. God fornøjelse!


5. Brunch for 2 – 249 DKK

Luksusbrunch for to personer

Fantastisk start på dagen med lækker morgenmad

Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, og med et gavekort for to personer til en lækker brunch er der garanti for at maven fyldes med indbydende brunch. Her skabes rammerne for en hyggelig formiddag hvor du med din kæreste, ven eller veninde i ro og mag kan snakke om diverse emner mens i får en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Menuen du bliver serveret for afhænger meget af hvor du vælger at indløse gavekortet, men generelt serverer alle caféer dejlig spise, hvor smag og hygge er i højsædet. Dette er den bedste start på dagen, og en oplevelse for to som en sikker vinder!

Dejlig brunch for to personer

At have ro og tiden til at spise en lækker omgang brunch i det bedste selskab er fantastisk. Vi glemmer ofte at nyde hinanden under morgenmaden, men her er der mulighed for at få snakket godt igennem mens der nydes en lækker morgenplatte med indbydende smagsoplevelser. Du bestemmer selv hvilken café du gerne vil indløse gavekortet hos, og der er et stort udvalg af caféer at vælge mellem. En dejlig oplevelse for kæresteparret eller veninderne med masser af tid til at få vendt det seneste sladder.

Hvis det ikke er selvforkælelse du er på udkig efter, så er denne oplevelse også den perfekte gaveidé til parret eller veninderne. Du giver ikke blot en gave, du giver en oplevelse der vil blive husket i lang tid, og modtageren af gaven vil få stor gavn af denne oplevelse. At få muligheden for selv at bestemme hvor og hvornår, samt hvilken ledsager du gerne vil have med gør gavekortet unikt. En dejlig oplevelse som selvforkælelse, samt en god gaveidé.


6. Overnatning for 2 – 499 DKK

overnatning for to personer

Kom væk hjemmefra for en stund

Det er sundt at komme væk hjemmefra i ny og næ. Nyd hinandens selskab på en ny måde. Den heldige modtager af dette gavekort er sikret en dejlig oplevelse med et hotelophold med overnatning for 2. Tanken om en dejlig blød hotelseng, hvor du i fred og ro kan nyde hinandens selskab samt være lidt mere romantiske end hverdagen derhjemme tilbyder er noget alle par har brug for nogle gange. Uanset om du er ung eller gammel, så fortjener alle et break fra den travle hverdag.

Tid til romantik og forkælelse

Selvom et par timer på en café i weekenden kan være hyggeligt, så er det bare ikke det samme som at komme afsted på et mindre hotelophold med overnatning. Her er der tid til i et døgn at nyde hinandens nærvær og få talt om alt mellem himmel og jord mens man nyder stilheden og blot at være sammen som par. Dette er den perfekte oplevelse for to der normalt har lidt travlt i hverdagen. Tag til en storby og bo på lækker hotel, og gå om aftenen ud at spis en lækker ret på en lokal restaurant for efterfølgende at vende tilbage til hotellet hvor den bare står på nærvær mellem to personer. Du bestemmer selv hvilket hotel du vælger at overnatte på, du kan finde de udvalgte hoteller ved at klikke på linket nedenfor.

Hotelophold uden for Danmark.

Med muligheden for at tage en overnatning i Tyskland er der ingen undskyldninger for at blive i Danmark. Den tyske hotelkultur er speciel og noget der bør opleves. Forestil dig det familieejede hotel der står med åbne arme og tager i mod Jer som gæster. Det tyske folk er rigtig imødekommende, og byder indenfor til en dejlig hoteloplevelse for to. Nyd dagen i en tysk by hvor der kan ses en lang række seværdigheder, og efterfølgende afslut dagen ved at nyde hinandens selskab på det hyggelige hotel – dette er den gode oplevelse som du helt afgjort vil elske!

Pak kufferten og kom afsted på en hyggelig hotelovernatning for to personer.


7. 3-retters middag for 2 – 599 DKK

3 retters middag for to personer

Indbydende 3-retters menu

En madoplevelse for 2 er noget der kan huskes længe. Med dette gavekort kan den heldige ejer se frem til at spise en lækker indbydende 3-retters middag for 2 personer, som skaber en hyggelig stemning og mætter de sultne maver. På de udvalgte restauranter står en kok klar til at servere en middag sammensat af årstidens bedste råvarer. Uanset om du er til danske egnsretter, internationale retter eller noget helt tredje, så er der garanti for en lækker madoplevelse i selskab med en person du holder af. Glæd dig til en tallerkenfuld klasse mad!

Den perfekte date for to

At spise sammen er stadig en af de mest populære former for date, og her kan du kryde aftenen med en gastronomisk oplevlse af de store. Forkæl Jer selv med mad i topkvalitet og vælg lige præcis dit favorit spisested blandt de udvalgte restauranter. Læn Jer tilbage og nyd en hyggelig aften med dæmpet belysning og fantastisk mad fra kokkens hitparade. Denne oplevelse for to giver mulighed for kvalitetstid og derfor den perfekte form for selvforkælelse eller som gaveidé. Du er sikret en oplevelse udover det sædvanlige!

Vælg mellem mange restauranter

Danske restauranter er noget særligt, og det er denne oplevelse også. Traditionelt, velsmagende, klassisk og veltilberedt – disse ord beskriver de danske restauranter der kan vælges i mellem på bedste vis. Du kan frit vælge mellem egnsretter, gourmet mad og husmandskost. Velkommen om bord på den gastronomiske båd, vi håber at du får en fantastisk aften i selskab med den du holder mest af. Velbekomme!


8. Hotelophold for 2 – 799 DKK

Perfekt hotelophold to personer

Forær en tiltrængt timeout

Kom et par dage væk fra hverdagens stres og jag. Med et hotel ophold for 2 får du alt den tid i verden du vil til at nyde et dejligt selskab på hotel efter eget valg. Findes der næsten noget mere behageligt end at smide sig i en lækker hotel seng, for bare at hygge hele aftenen i dejligt samvær med din ledsager på dette hotelophold? Er man på udkig efter oplevelser for to personer, så må dette hotelophold være blandt de bedste bud. En weekend der står i romantikkens tegn, og med lækker morgenmadsbuffet og bare dejlig stemning hvor hverdagens stres er lagt på hylden for en stund.

Hotelophold – tid til tosomhed

Tid er noget af de vi efterhånden har mindst af – vi glemmer og tage os tid til hinanden som par. Med denne oplevelse for to på et hotel af eget valg er tosomheden i fokus og der er tid til noget selvforkælelse som hverdagens travlhed desværre ofte sætter en bremse for. Med muligheden for at vælge lige netop det hotel du ønsker både i Danmark og Tyskland er der rig mulighed for at besøge et sted du ikke har været før, og derved se på lidt seværdigheder, spise på fine restauranter om dagen for om aftenen af vende tilbage til det lækre hotel og ellers bare nyde tosomheden og tanke lidt ekstra energi.

Frit valg mellem flere hoteller

Du kan som tidligere nævnt vælge mellem en lang række udvalgte hoteller både i Danmark og Tyskland. Derfor er dette også den perfekte gaveidé, da der kan vælges i mellem rigtig mange lækre oplevelser i indland og udland. Måske det skal være et hyggeligt kro ophold? Måske du mere er til hotel i storbyen, uanset hvilken type ferie du er til, så er der rig mulighed for at få en fantastisk oplevelse for to personer! Forkæl dig selv eller giv opholdet til nogen du holder af! God tur.


9. Smagen af Danmark – 349 DKK

Dansk mad for to personer

En bid af det danske køkken

Der findes næppe noget mere lækkert end godt dansk mad. Denne oplevelse for to sætter gang i mundvandet, hvor du vil bliver sat overfor et lækkert udvalg af lækkert, veltilberedt, dansk mad. Der er muligheder for at opleve danske retter på tværs af generationer, og du skal nok blandt de gedigne klassikere kunne finde netop din livret, eller retten du ikke har smagt i flere år. Oplevelsen er for to personer og åbner op for den danske kultur i en stor madoplevelse!

De danske madklassikere!

Alle har deres favoritret når vi taler danske klassiske retter. Om du er stor fan af stegt flæsk, tarteletter eller noget helt tredje, så er der garanti for at du kan smage din yndlingsret i dens bedste udgave! Højtbelagt smørrebrød, en dansk bøf med sovs og kartolfer? Mulighederne er mange i det danske køkken, og der er lækkerier der med sikkerhed rammer plet på dine smagsløg og danner rammerne for en uforglemmelig madoplevelse. Den danske mad er autentisk og der er nok af den! Ingen små gourmetretter, men store saftige måltider der sætter mundvandet i frit fald!

Dette er en af de bedste og billigste oplevelser for to personer du kan finde. Den er perfekt som selvforkælelse, og mindst ligeså perfekt som gaveidé til personen der har alt. Et godt måltid går man aldrig galt i byen med, og så er der endnu en god grund til at forkæle sine smagsløg – GOD APPETIT!


10. Hotelophold med middag og vin – 1.299 DKK

Vin og mad - en oplevelse for to

Ram plet på gavelisten

Dette er nok det tætteste vi kommer på den perfekte bryllupsgave! Her er gaven hvor det nygifte par kan tage på et velfortjent hotelophold med lækkert mad og dertilhørende vin. Et strejf af romantik og garanteret afslapning er på menuen med et lækkert hotelophold for to personer med alt inkluderet. Opholder er også velegnet til parret der vil forkæle sig selv lidt med en oplevelse i sær klasse. Hotelopholdet er for 2 personer og inkluderer både mad og vin til de besøgende gæster – en sikker vinder på gavebordet!

Plads til tosomheden

På et hotelophold er der plads til at pleje kærligheden og skaber rammerne for en romantisk aften hvor tosomheden er i fokus. Læg de stressede tanker fra hverdagen på hylden for en stund, og nyd blot hinandens selskab til smagen af velduftende mad og velsmagende vine. Dette hotelophold er lige netop det mange par har brug for. Der er dømt ren livsnyder stil med et sådan ophold, det eneste du skal tænke på er din partner, alle andre klarer rengøring, opvask og maden.

Hotelophold – i Tyskland eller Danmark

Med dette gavekort er der mulighed for at vælge et hotelophold både i Danmark og Tyskland. Et stort udvalg af lækre og indbydende hoteller vil skabe rammerne for den perfekte tur. Hvis du trænger til at komme over danmarks grænser, så kan du med fordel besøge den tyske gæstfrihed. De tyske nationalretter, den varme gæstfrihed og et stort udvalg af flotte seværdigheder! Mulighederne er uendelige og der er garanti for en fantastisk oplevelse for to forelskede personer! Glæd dig til en minderig tur du sjælendt glemmer!

Denne side er anmeldt af: Bente F. Sørensen 10/10