Skrevet d. 24. januar 2019 af Lars Jespersen

Bluetooth højtaler test – find den bedste!

Stor bluetooth højtaler test – Denne højtaler spiller bedst!

Markedet har aldrig været større for Bluetooth højtalere i denne nyfundne streaming æra! Det traditionelle stereoanlæg med den store væg af cd’er er i høj grad på retræte, men dette betyder langt fra, at den gode lyd er forsvundet sammen med de støvede stereohøjtalere! I dagens Danmark streamer vi musik som aldrig før, men oplevelsen af musik er bare ikke den samme, når dine venner ikke kan høre dine mange hits – og det er her, at en trådløs Bluetooth højtaler kommer ind i billedet!

Med en trådløs Bluetooth højtaler i hånden og på bordet har du altid musik, når du har mest brug for det: Til en stille og hyggelig aften i privaten og til den mindre fest i studielejligheden. Du kan bruge din højtaler med alle dine smarte enheder – om det er en smartphone, computer eller din nye fladskærm – og der er næsten ingen grænser for, hvordan du kan afspille al din yndlingsmusik. Mange Bluetooth højtalere er batteridrevne og kan tages med overalt, men hvordan adskiller de sig egentlig fra hinanden? Dette har vi bl.a. undersøgt i vores store Bluetooth højtaler test 2019!

Bluetooth højtaler:Testvinder Set hos
1) Bang & Olufsen BeoPlay A1JaWupti.com
2) Sonos OneJa(AFP: Error loading reseller from price table)
3) Marshall StanmoreJaDustin Home
4) Creative Soundblaster Roar 2JaWupti.com
5) Libratone Zipp MiniNejWupti.com
6) Sony Srs-X11NejDustin Home
7) Marshall StockwellNejProshop.dk

Som allerede nævnt er markedet for Bluetooth højtalere i rivende udvikling, og der er trådløse højtalere i alle prisklasser og i svingende kvalitet. Af netop denne grund har vi lavet denne omfattende og gennemarbejdede Bluetooth højtaler test, således at du nemt, bekvemt og ikke mindst oplyst kan finde din nye Bluetooth højtaler ud fra vores test. Vi har kigget på alt fra design over brugervenlighed og til lydkvalitet, og her hos Bedste10 får du det fulde overblik over de bedste trådløse Bluetooth højtalere på markedet!

Nedenfor har vi lavet en overskuelig top 8 liste over de bedste Bluetooth højtalere 2019, der spænder vidt og bredt i pris – men ikke i kvalitet. Uanset hvilken trådløs højtaler du ender med at vælge, så vil du helt sikkert blive vild med den frihed og mobilitet, som den giver dig, og du vil aldrig kunne gå tilbage til et traditionelt og stationært anlæg. Læs vores omfattende Bluetooth højtaler test og bliv klogere på, hvilken trådløs højtaler der passer til lige præcis dig!


1. Bang & Olufsen BeoPlay A1

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.499,00 1.499,00 Til butik →

Den klare nummer 1 i vores store Bluetooth højtaler test er, måske ikke overraskende, en kvalitets højtaler fra danske Bang & Olufsen! Med denne højtaler i din besiddelse får du markedets måske bedste design og en lydoplevelse, som langt de fleste konkurrenter kun kan stile imod. BeoPlay A1 er en fantastisk højtaler til dig, der kun vil have det bedste af det bedste!

Dette er en prisvindende Bluetooth højtaler, som har fået topkarakterer i tests hos bl.a. M3 og Mobil.nu, der, ligesom her hos Bedste10, er kendt for deres meget omfattende og hårde tests. Dermed er det ikke en hvilken som helst højtaler, som vi har med at gøre her – men en højtaler i verdensklasse!

Minimalistisk, dansk design i en kompakt højtaler

Noget af det, som Bang & Olufsen er mest kendt for, er deres fantastiske design, hvor denne højtaler bestemt ikke er nogen undtagelse! Beoplay A1 er designet af den danske møbeldesigner, Cecilie Manz, og det er da også næsten et møbel i sig selv, som du får ind i din stue!

BeoPlay A1 har en utrolig lækker overflade i aluminium, hvor de laserskårede huller er med til at skabe et rent, pænt og minimalistisk dansk design. Hertil er det lidt hårde metal blødt op med et rustikt håndtag i læder, der bringer varme toner ind i designet. Alt i alt en samlet pakke, som sjældent er set flottere!

BeoPlay A1 er en relativt lille højtaler, der har en diameter på blot 13 cm og en højde på omkring 5 cm. Dermed kan du let tage BeoPlay A1 med dig overalt – et kæmpe plus i mobilitetskolonnen! Den er let og syner ikke af meget, men vi kan dog forsikre dig om, at lyden, på trods af dette, stadig er i absolut verdensklasse!

B&O hoejtaler

Krystalklar lyd ved hjælp af avanceret elektronik

Selvfølgelig køber man ikke kun en Bluetooth højtaler, fordi den ser godt ud, og i den forbindelse er det heldigt, at BeoPlay A1 ikke kun ser fantastisk ud – den lyder også fantastisk!

Du får den verdensberømte Bang & Olufsen lyd, der er helt krystalklar selv ved høje lydstyrker, og på trods af det kompakte design får du en bas, der er ekstraordinær god for en trådløs højtaler! Højtaleren er designet til at bruge underlaget som ekstra basforstærker, og den 3-tommers indbyggede basenhed performer så godt, at vi kun kan klappe i vores hænder over den gode oplevelse, som BeoPlay A1 giver dig!

Med BeoPlay A1 får du en avanceret, digital behandling af lyden, som hele tiden er med til at korrigere de små højtalerenheder, således at de hele tiden spiller perfekt og rent selv ved høje lydstyrker. Dermed får du en uforstyrret lytte oplevelse, som er i absolut særklasse for en trådløs højtaler af denne størrelse!

Den lille Bang & Olufsen højtaler leverer imponerende 2 x 140 Watt med et indbygget batteri på hele 2200 mAh. Dermed driver højtaleren fint de store enheder, ligesom du får en driftstid op til 24 timer pr. opladning. Endnu et punkt, hvor BeoPlay A1 er laaangt foran alle konkurrenterne!

En alsidig højtaler til den travle forretningsmand

Godt design og god lyd gennemsyrer BeoPlay A1, men det er nok de færreste, der regner med, at denne Bluetooth højtaler også klarer sig fantastisk som mødehøjtaler til den travle forretningsmand. Den har en mikrofonplacering med en let buet bund, som giver perfekt gengivelse af stemmer i lokalet! Dermed kan alle høre, hvad der bliver sagt på mødet – om de er nær eller fjern fra begivenhederne!

BeoPlay A1 er på papiret en monohøjtaler, men pga. den avancerede elektronik så får lyden alligevel en stor grad af rummelighed. Du skal dog købe to højtalere for at få ægte stereo – men det er kun for feinschmeckerne derude!

Alt i alt er vi blæst tilbage i sædet af BeoPlay A1 fra Bang & Olufsen, som virkelig fortjener den sikreste førsteplads i vores store Bluetooth højtaler test! Du får design, lyd og batterilevetid i verdensklasse, og dette er den bedste trådløse højtaler på markedet – uden sammenligning! En Bluetooth højtaler til dig, der kun vil have det bedste af det bedste. ”WOW”, siger vi bare!

De største fordele ved BeoPlay A1:

 • Lækkert design til lav pris – set ud fra B&Os standard
 • Imponerende lyd i forhold til størrelsen
 • Meget lang driftstid på en opladning
 • Avanceret digital lydbehandling sikrer krystalklar lyd
 • Perfekt som speakerphone til diverse møder
 • Smart app til både IOS og Android

2. Sonos One

Hvis du leder efter en trådløs Bluetooth højtaler, der gerne skal være en mere permanent del af dit liv, så er Sonos One helt bestemt den optimale løsning for dig! Denne trådløse højtaler leverer fantastisk lyd, og flere stk. kan kombineres til én samlet multirumsløsning, der er uovertruffen i kvalitet og brugervenlighed!

Sonos One er det nyeste skud på stammen fra Sonos, og ligesom dens forgængere har denne trådløse højtaler fået topkarakterer i mange uvildige tests hos bl.a. andre Tænk, Lyd & Billede og Aftonbladet – ligesom den er at finde i vores top 2 her hos Bedste10. Dermed kan du trygt købe Sonos’ nyeste Bluetooth højtaler, hvis du vil have god lyd i dine rum!

Den perfekte løsning for lyd i mange forskellige rum!

Sonos var nogle af de første på markedet med trådløs lyd, som de allerede begyndte at fokusere på i år 2002. Her var konkurrenter slet ikke engang begyndt at tænke på at levere trådløs lyd – og dette har bestemt vist sig som en god ting for kvaliteten af Sonos’ højtalere, der er i absolut verdensklasse!

Brugervenligheden er i absolut topklasse hos Sonos, der har brug mange år på at effektivisere og forbedre deres højtalere, så de er så brugervenlige som muligt. Du kan styre alle højtalerne i hele dit hus med den geniale app, der er skræddersyet til netop deres system, og du kan streame musik fra alle dine enheder – og lyden bliver ikke komprimeret!

Flot design og TruePlay kalibrering

Noget af det, som Sonos også gør rigtig godt, er deres design, som næsten kan måle sig med det tidsløse B&O design fra vores testvinder. Du kan vælge et hvidt eller sort design, der dermed kan tilpasses til det rum, som højtaleren skal hænge i, og du vil næppe bemærke, at der hænger en højtaler i rummet – i hvert fald ikke før musikken spiller!

Sonos One kommer med en lækker finesse, som mange andre trådløse højtalere godt tit kan mangle: TruePlay kalibrering. Med TruePlay kalibrering optimerer højtaleren lyden i forhold til det rum, den er placeret i, hvilket sikrer, at du altid har den bedste lydoplevelse i alle dine rum – det fungerer fantastisk, og det imponerede os voldsomt i vores store Bluetooth højtaler test!

Hvis du ikke kan lide tilslutning via Bluetooth, så kan Sonos One også tilsluttes dit WiFi netværk i hjemmet, hvilket giver en genial brugervenlighed i forhold til hele familiens behov. Alle har hver sin musiksmag, og med Sonos kan alle få lov til at høre lige netop det musik, som de kan lide i det rum, de kan lide at være i!

Du finder ikke en bedre multirumsløsning i forhold til trådløse højtalere end Sonos One, der er det perfekte kompromis mellem størrelse, lyd og design. Vi er utrolig imponerede over de mange muligheder, og derfor får Sonos One også en stensikker andenplads i vores store Bluetooth højtaler test 2019!

Specifikationer:

 • WiFi
 • Multirums-funktionalitet
 • Kan styres via app

3. Bose SoundLink Mini Bluetooth højtaler

Bose SoundLink Mini Bluetooth højtalerHvis du leder efter god kvalitet i mellemklassen rent prismæssigt, så kan du næsten ikke komme udenom Bose SoundLink Mini, der er en testvindende højtaler hos flere større testmagasiner! Med Bose er du som altid sikret kvalitet fra inderst til yderst, og både lyd og mobilitet går hånd i hånd og skaber en fantastisk Bluetooth højtaler, som virkelig har imponeret os i den store Bluetooth højtaler test!

Bose er et meget anerkendt mærke indenfor lyd, højtalere og hovedtelefoner, og de har meget stor erfaring med at få presset så meget lyd og bas ud af deres afspillere som muligt. Dette beviser de gang på gang, og SoundLink Mini er da heller ingen undtagelse!

Utrolig let og veldesignet Bluetooth højtaler

Bose SoundLink Mini er, som navnet også antyder, en relativt lille Bluetooth højtaler, hvor der dog i høj grad er tænkt på detaljerne. Den fylder ikke meget, og den er virkelig let, hvilket sikrer, at du nemt kan have den med i tasken, når du skal på tur! På trods af den lave vægt kan du nærmest ikke vælte højtaleren, da den har et meget lavt tyngdepunkt – en fin og brugbar lille detalje!

Bose er kendt for deres flotte og stilsikre design, og denne højtaler følger lige i strømmen på dette. Du får et både praktisk og rent design, hvor det store ”Bose” mærke i selve højtalerenheden fylder godt og signalerer status. Alt i alt en samlet pakke, som vi ville være stolte af at have med på tur!

 

Fantastisk lydkvalitet, lang spilletid og god rækkevidde

Bose SoundLink Mini er måske ikke den største højtaler i testen, men den er helt sikker én af dem, der spiller absolut bedst! Vi var utrolig imponerede over, hvor meget bas og diskant, Bose har været i stand til at få ud af denne lille formfaktor, og der er ingen tvivl om, at du vil komme til at elske lyden fra denne Bluetooth højtaler – uanset om du er til metal eller klassisk musik!

Udover den fantastiske lyd, så får du også lang spilletid med Bose SoundLink Mini. Du kan hamre derudaf i op til 10 timer uden stop, hvorefter du kan fortsætte musikken, mens du lader det genopladelige batteri op igen. Det er en flot spilletid i forhold til både størrelsen og den gode lydkvalitet!

Du kan naturligvis slutte alle dine enheder til denne fantastiske højtaler ved hjælp af Bluetooth, og du behøver ikke engang at stå lige ved siden af den for at holde forbindelsen. Bose SoundLink Mini kommer nemlig med en ganske god rækkevidde på omkring 9 meter – og det er nemt og intuitivt at parre din enhed med højtaleren!

Til sidst er det også værd at nævne, at SoundLink Mini har indbygget højtalertelefon, hvilket gør, at du kan modtage og besvare opkald direkte gennem højtaleren – en smart detalje, som ligesom resten af højtaleren fungerer til perfektion!

Der er ingen tvivl om, at Bose SoundLink Mini fortjener en klar 3. plads i vores store Bluetooth højtaler test! Du får en kvalitetshøjtaler i mellemprislejet, som har fantastisk lyd og er utrolig nem at tage med overalt på din vej. Med andre ord er dette en Bluetooth højtaler, som er utrolig god til dig, der gerne vil høre fantastisk musik overalt!

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Bose
 • Spilletid: 10 timer (cirka)
 • Rækkevidde: Omkring 9 meter
 • Indbygget højtalertelefon

4. Marshall Stanmore Bluetooth højtaler

Marshall Stanmore bluetooth højtaler

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.890,00 1.599,00 Til butik →
6.999,00 6.999,00 Til butik →

Hvis du leder efter en Bluetooth højtaler af professionel karakter, så er Marshall Stanmore bestemt et godt bud på din næste trådløse højtaler! Marshall har længe været kendt for professionelt udstyr til verdens rock-scene, og denne passion har de i den grad bygget videre på med deres lækre Bluetooth højtalere!

Med Marshall Stanmore får du ikke den store mobilitet, da den vejer relativt meget, men til gengæld får du et lydtryk, der fejer alle konkurrenterne af banen! Marshall har proppet så meget saft og kraft ind i denne højtaler, der konstant kan spille med hele 85 Watt uden nogen forvrængning – dermed er det en billig og simpel højtaler til din næste større fest!

Klassisk forstærkerdesign der bare spiller!

Marshall har i mange årtier leveret solide forstærkere og andet udstyr til de største rockbands i verden, og i deres nyere serie af Bluetooth højtalere har de forsøgt at bibeholde den forstærkeragtige følelse – selvom du naturligvis får meget mere end bare en forstærker!

Du får et design i verdensklasse med Marshall Stanmore, der ligner en klassisk guitarforstærker. Den har en særlig vintage stil over sig, som leder tankerne hen på rockens guldalder i 1960’erne og 1970’erne, og hvis du længe har elsket rockmusik, så vil du også elske dette unikke design!

Kabinettet på Marshall Stanmore er betrukket med lækkert kunstlæder, ligesom frontstoffet er holdt i den klassiske stil fra 1960’erne. Du får unikke kontrollere til volumen, diskant og bas, der er store drejeknapper, og power-knappen er en forgyldt vippekontakt, der bare spiller! Et gennemført design, der vil gøre sig godt i en moderne stue – perfekt til dig, der elsker rock og universet omkring rock!

Marshall hoejtaler

En dedikeret rockhøjtaler der også sagtens kan klare andre stilarter

Et flot design scorer mange point i vores store Bluetooth højtaler test, men det er dog ikke meget værd, hvis ikke lydkvaliteten følger med i samme dur. Her må man dog sige, at Marshall Stanmore spiller virkelig solidt og godt, men at den, som man kunne forvente, er bedst til at gengive rockens mange facetter!

Her hos Bedste10 lagde vi mærke til, at den indbyggede basenhed gengiver trommer og bas til perfektion i et højt rockstykke, og diskanten er også sat op til at kunne gengive den perfekte guitarsolo til UG!

Når det så er sagt, så er Marshall Stanmore også en ganske udmærket højtaler til andre stilarter indenfor musik, hvor især elektronisk musik bliver gengivet flot og præcist. Du får altså en højtaler, der er mere facetteret end bare til gengivelse af rock – men vi er ikke sene til at konkludere, at det er netop denne genre, at Marshall er absolut bedst til at spille!

En anden parameter, hvor Marshall Stanmore klarer sig godt i vores Bluetooth højtaler test, er byggekvaliteten. Du får en konstruktion, der udstråler den højeste kvalitet, og det viser sig også på vægten, hvor de næsten 5 kilo er med til at give indtrykket af en solid og holdbar, trådløs højtaler! Vi er meget imponerede over kvaliteten fra Marshall, der begår sig blandt de allerbedste højtalere i denne kategori!

Til sidst er det værd at nævne, at du får et væld af muligheder for tilslutning til denne geniale Bluetooth højtaler fra Marshall. Der er naturligvis Bluetooth i høj digital kvalitet, du får RCA/phono-bøsninger, du får en optisk digital indgang, og til sidst kan du også tilslutte via et almindeligt jackstik. Du kan med andre ord tilslutte dine enheder på alle tænkelige måder!

Alt i alt er Marshall Stanmore den perfekte Bluetooth højtaler til dig, der har en stor passion for rockmusik, og som ønsker, at den skal gengives så virkelighedstro som muligt. Du får fantastisk design og god byggekvalitet, og vi kan bestemt anbefale denne model fra Marshall – en solid højtaler i vores store Bluetooth højtaler test 2019!

Hurtige fordele ved Marshall Stanmore:

 • Du får et legendarisk mærke tilbage fra rockens storhedstid
 • Et utrolig gennemført design i vintage-stil
 • Den kan spille utrolig højt og kan nemt bruges som festhøjttaler
 • Afstemt klangmæssigt perfekt efter rockmusik
 • Meget solid konstruktion
 • Usædvanligt mange tilslutningsmuligheder for en trådløs højtaler

5. Creative Soundblaster Roar 2 – topscorer til fornuftig pris

 Creative Soundblaster Roar 2

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
6.999,00 6.999,00 Til butik →

En af de bedste budget højtalere på markedet, der leverer imponerende lyd, er denne Bluetooth højtaler fra Creative! Du skal ikke lade dig snyde af det relativt anonyme design – dette er en trådløs højtaler, der virkelig giver dig masser af god lydkvalitet for pengene!

Creative Soundblaster Roar 2 har scoret topkarakterer i flere tyske tests, og vi er også meget imponerede over denne højtaler i vores store Bluetooth højtaler test her hos Bedste10! Du får en kanon, trådløs højtaler til en pris, der er langt under normalen for Bluetooth højtalere af denne kaliber – alt i alt et rigtig godt køb!

Tag højtaleren med på stranden eller i haven

Creative Soundblaster Roar 2 er i virkeligheden en meget simpel Bluetooth højtaler, der kan fungere via både Bluetooth, NFC og AUX og kan afspille al den musik, som du føler for i den moment, du står i. Der er et solidt, indbygget batteri, der holder i mange timer, og den er mere mobil end mange af de større Bluetooth højtalere!

En sjov og praktisk detalje ved Creative Soundblaster er, at der er indbygget MicroSD-kortlæser, hvilket betyder, at du kan overføre din musik til et MicroSD-kort, som du kan have siddende i højtaleren hele tiden. Dermed har du altid din musik ved hånden – smartphone eller ej!

Uanset hvor du skal hen, så kan du tage den fantastiske lydkvalitet med dig – og vi er virkelig imponerede over, hvor godt Roar 2 lyder. Man kan slet ikke høre, at du har at gøre med en trådløs budget-højtaler, og vi er helt sikre på, at du også vil blive imponeret over den gode lyd!

Creative Soundblaster Roar 2 stryger lige ind på 5. pladsen i vores store Bluetooth højtaler test, fordi den simpelthen er et utrolig godt og billigt alternativ til de dyrere konkurrenter! Lyden er i verdensklasse, og hvis du har et afslappet forhold til musik, så er dette den perfekte trådløse højtaler til dig!

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • NFC
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri

6. Libratone Zipp Mini Bluetooth højtaler

Libratone Zipp Mini Bluetooth højtaler

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
6.999,00 6.999,00 Til butik →

På vores 6. plads i den store Bluetooth højtaler test finder vi Libratone Zipp Mini, der er en prisvindende højtaler med multirumsfunktioner! Du vil med garanti blive betaget af det smukke design, der er futuristisk og stilfuldt, og lyden er høj klasse, når man tænker på højtalerens størrelse!

Libratone er en dansk virksomhed, der siden starten har forsøgt at revolutionere markedet for trådløse Bluetooth højtalere på både design- og lydfronten. Deres højtalere er i udtalt høj kvalitet, og dette gælder bestemt også for Zipp Mini, der er blevet rost i både danske og udenlandske medier – ligesom vi synes rigtig godt om højtaleren her hos Bedste10!

Mulighed for multirumsafspilning og 360° FullRoom

Libratone Zipp Mini slutter sig til den skare af Bluetooth højtalere, der kan forbindes og kombineres med hinanden, således at du kan få lyd i verdensklasse i samtlige rum i dit hus! Og tro os: Den fantastiske lydkvalitet er værd at sprede ud i hele huset!

Med Libratone Zipp Mini kan du forbinde op til 6 højtalere i ét eller flere rum i huset, og du kan vælge at spille den samme sang på dem alle – eller 6 forskellige sange, der tilfredsstiller hele familien! Det fungerer fantastisk og helt simpelt ved hjælp af den gratis app, og vi kan ikke sætte en finger på funktionaliteten – det spiller max med Libratone!

Udover den fantastiske multirumsfunktion så er hver enkelt højtaler udformet sådan, at du får en 360° lydoplevelse – og dermed får perfekt gengivelse af lyden, uanset hvor i rummet du måtte befinde dig! Vi er vilde med denne udformning, der er perfekt til især store rum, hvor lyden mange gange kan falde i ét med væggen.

Mobil højtaler med perfekt lyd

Libratone Zipp Mini er, som navnet også antyder, en virkelig mobil og lille Bluetooth højtaler, som du kan have med overalt – om det er i sommerhuset, på stranden eller i bilen! Du kan betjene højtaleren via Libratone App’en, der er utrolig brugervenlig og simpel at gå til, og den er helt gratis, som man kun kan forvente!

Uanset hvordan din situation er, så kan du forvente krystalklar lyd fra Libratone Zipp Mini, og det er lige meget, om du hører pop, rock, jazz eller noget helt fjerde. Du får en lang batterilevetid, så der er absolut intet at komme efter: Det er en fantastisk, trådløs højtaler, der passer til det moderne liv!

Libratone Zipp Mini er en seriøst god Bluetooth højtaler, der er pakket ind i et verdensklasse design og smurt med lækre detaljer, som passer perfekt til dig, der vil have en moderne og godt spillende Bluetooth højtaler! En lidt dyr, men også en kvalitetshøjtaler, der bestemt fortjener en 6. plads i vores store Bluetooth højtaler test.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Libratone
 • Spilletid: 8-10 timer (cirka)
 • 360° FullRoom
 • Mulighed for multirumsopsætning

7. Sony Srs-X11 Bluetooth højtaler

Sony bluetooth højtaler

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,00 458,00 Til butik →

Hvis du leder efter en lille og utrolig praktisk Bluetooth højtaler, der bare spiller godt, så går du bestemt ikke galt i byen med Sony Srs-X11! Sony er kendt for at udvikle særdeles gode højtalere, og denne højtaler er bestemt ingen undtagelse – den er perfekt til dig, der har både lydkvalitet og funktionalitet som førsteprioriteter!

Srs-X11 fra Sony har høstet gode anmeldelser over hele linjen, når man konsulterer forskellige, kendte magasiner i både indland og udland, og vi er heller ikke sene til at tilslutte os i dette kor her hos Bedste10 – dette er en virkelig god Bluetooth højtaler, som er utrolig transportabel!

Kubistisk design med stor lyd!

Sony Srs-X11 har et fantastisk design, som er meget anderledes fra det, man normalt forventer af en højtaler! Du får et helt kubistisk design, hvor lyden bliver skudt ud fra alle sider, og det fungerer overraskende godt. Designet gør det let at placere højtaleren i din moderne stue, og den er både stilfuld og futuristisk – gode kvaliteter ved en god højtaler!

Sony lever op til sit krævende ry, når det kommer til lydkvaliteten fra deres Srs-X11 højtaler, og her hos Bedste10 kan vi ikke andet end beundre, hvor god en lyd der kan skabes fra så lille en højtaler! Du får klare toner og god bas, og du kan sætte alle former for musik på højtaleren uden problemer.

Det er herudover væsentligt at nævne, at Srs-X11 har en fantastisk god batterilevetidop til 12 timer! Dermed behøver du sjældent at lade din højtaler op, hvilket er utrolig rart, når du bare gerne vil høre dit yndlingsband. Herudover kan du styre lydstyrken direkte på højtaleren, hvilket betyder, at du ikke skal finde frem til din smartphone, hvis du skal skrue op eller ned – en rar og lækker detalje!

Sony sis højtaler

Til sidst er det værd at nævne, at du kan købe Sony Srs-X11 i en række forskellige farver, således at du kan tilpasse højtaleren til netop det design, du har valgt i din stue. Det er efterhånden ikke mange firmaer, der giver dig disse muligheder, så det er rart, at Sony har tænkt på dig som forbruger!

Sony Srs-X11 er en bundsolid Bluetooth højtaler, som med sit kubistiske design og særdeles gode lyd vil være perfekt til din moderne stue, hvor du hører mange forskellige stilarter af musik. En værdig 7. plads på vores liste over de bedste Bluetooth højtalere i den store Bluetooth højtaler test!

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Sony
 • Spilletid: 12 timer (cirka)
 • Kubistisk design i mange forskellige farver
 • Stor lyd, der omfavner dig

8. Marshall Stockwell

 • 8 ud af 10 stjerner hos M3
 • 4,6 ud af 5 stjerner hos Techaeris.com

 

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.479,00 1.030,00 Til butik →
1.279,00 1.279,00 Til butik →

I løbet af denne test, har vi allerede haft én anden højtaler fra Marshall med, men modellen Stockwell, kan vi bare ikke komme udenom. Tidligere har Marshall specifikt beskæftiget sig med at designe og producere musikudstyr til den professionelle musikbranche. Dette bærer deres nuværende modeller også en del præg af, som opleves i deres ekstremt solide udførelse og overskud af kraft.

I forhold til de tidligere modeller som er gennemgået, så er Marshall Stockwell hermed en lidt mere “fuldblods-bærbar” model, da den blot vejer 1,2 kilo.

Som så mange andre af Marshalls produkter, så kan Stockwell ligeså spille på et meget højt niveau. Dette kom en smule bag på redaktionen hos M3, som testede højtaleren tilbage i 2016. Med dens mindre dimensioner på 26 x 14 x 4 cm., kom den kraftige effekt som en glædelige overraskelse.

Stockwell er ikke en billig trådløs højtaler, men den yder dog et fremragende lydbillede, med en velbalanceret naturlighed og tyngde, også ved en ret høj volume.

Klassisk design med en lang batterilevetid

Et af de store fokuspunkter, som overraskede testpanelet var højtalerens rimelig lange batterilevetid. Marshall oplyser en batterilevetid på hele 25 timer. Dette er dog relativt, i forhold til hvor højt et niveau musikken spilles på. Hos M3, blev levetiden testet, og her opnåede panelet en levetid på batteriet på 21 timer. Dette er stadig forholdsvis længere end de fleste af konkurrenterne på markedet.

Det klassiske design, som Marshall tilbyder spejler sig meget i guitarforstærkere tilbage fra rockens tid i 60’erne og 70’erne. Med rigtige drejeknapper til at kontrollere volumen, diskant og bas, giver dette en nostalgisk følelse. Overordnet er det et klassisk og tidsløst design, som pryder de fleste hjem.

Specifikationer:

 • Vægt på kun 1,2 kilo
 • Usædvanlig kraftfuld lyd i forhold til den ydmyge størrelse
 • Imponerende lang batterilevetid
 • Klassisk design i stilrent stil
 • Manuelle betjeningsknapper

Pas godt på din Bluetooth højtaler med disse enkle råd

Her til sidst vil vi gerne runde artiklen af med at give dig en række gode råd til, hvordan du kan passe rigtig godt på din nye Bluetooth højtaler. Nedenstående gode råd kan være med til at forlænge levetiden på din højtaler, så derfor kan vi kun anbefale, at du følger rådene nøje:

 1. Stil din højtaler et sikkert sted – Det giver måske lidt sig selv, men det er utrolig vigtigt, at du stiller din Bluetooth højtaler et sikkert sted i stuen, hvor små børn og kæledyr ikke kan komme i nærheden af den. Den må helst ikke ryge på gulvet, da der er meget dyrebar elektronik i en højtaler, der let kan gå i stykker!
 2. Brug lidt ekstra penge på en god taske/etui – Hvis du ønsker at have din Bluetooth højtaler med overalt, så er det en rigtig god ide at investere i en taske eller et etui, som kan beskytte højtaleren. Dermed sker der ikke noget, når du transporterer højtaleren fra A til B!
 3. Pas på vand fra alle sider – Medmindre du har fundet en vandtæt højtaler, så skal du virkelig forsøge at undgå, at din højtaler kommer i kontakt med vand. I yderste tilfælde kan vandet betyde, at højtaleren kortslutter, hvilket kan betyde, at du skal ud og finde dig en ny!
 4. Rengør din højtaler for støv og snavs – Det er en god ide at holde din Bluetooth højtaler ved lige ved at tørre den af for støv og snavs jævnligt. Dermed fremstår den altid velholdt og kan spille til maksimal evne!

Hvilke fordele er der ved en bluetooth højtaler fremfor en ordinær?

Der er ingen tvivl om, at Bluetooth højtalere er utrolig populære i øjeblikket, men du er måske i tvivl om, hvad der er så godt ved lige netop en Bluetooth højtaler. Selvfølgelig skal man kun investere i en højtaler, som man kan se pointen i, og derfor har vi herunder fundet fire af de største fordele ved en Bluetooth højtaler:

 1. Det er en universel løsning – Du kan parre en Bluetooth højtaler med stort set alle enheder, der har Bluetooth. Dermed kan du spille musik fra din computer, tablet, smartphone eller sågar fra dit fjernsyn – langt de fleste moderne enheder har Bluetooth, og dermed kan alle få glæde af en Bluetooth højtaler!
 2. Enkel opsætning – De fleste Bluetooth højtalere er lige til at gå til, og det tager aldrig mere end 30 sekunder at parre din højtaler med din digital enhed. Hvis du har problemer er der altid en manual med, men det er meget sjældent en nødvendighed at læse den!
 3. Mobilitet – Langt de fleste Bluetooth højtalere er kompakte, praktiske og ikke mindst små, hvilket betyder, at de er lette at have med på farten. Dermed kan du høre din yndlingsmusik overalt!
 4. De er ledningsfri – Alle mennesker hader ledninger, og med en Bluetooth højtaler bliver du helt fri for ledninger, da de er 100 % ledningsfrie. Du skal dermed aldrig mere bøvle med ledninger – undtaget når batteriet skal lades op, naturligvis!

Vi håber, at du har fået noget ud af at læse resultaterne af vores store Bluetooth test, og at du kan finde din nye Bluetooth højtaler blandt vores favoritter. Det har været en fornøjelse at teste højtalerne for dig – tak fordi du læste med!