Bluetooth højtalere test-guide:
De 6 bedste bluetooth-højtalere

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi streamer musik som aldrig før, men oplevelsen af musik er bare ikke den samme, hvis du ikke har en ordentlig højttaler at afspille den på. Og det er her, den trådløse Bluetooth højtaler kommer ind i billedet! Med en trådløs Bluetooth højtaler ved hånden, har du altid musik, når du har mest brug for det: Til en stille og hyggelig aften i privaten eller til den mindre fest i studielejligheden.

Du kan bruge din højtaler med alle dine smarte enheder – om det er en smartphone, computer eller din nye fladskærm – og der er næsten ingen grænser for, hvordan du kan afspille al din yndlingsmusik. Mange Bluetooth højtalere er batteridrevne og kan tages med overalt, men hvordan adskiller de sig egentlig fra hinanden?

Markedet for bluetooth højtalere er i rivende udvikling med modeller i alle prisklasser og af svingende kvalitet, kan det være svært at skabe sig et overblik. Af netop denne grund har vi lavet denne omfattende og gennemarbejdede bluetooth højtaler test-guide, således at du nemt, bekvemt og ikke mindst oplyst kan finde din nye bluetooth højtaler.

Seneste ændring:

Vi har rykket JBL Go 2 Bluetooth højttaler til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 6 bedste bluetooth højtaler i test-guiden 2023:

Hvad skal du overveje, før du køber højtalere

 • Batterilevetid: der kan være stor forskel på batterilevetiden fra højtaler til højtaler. Derfor bør du sikre dig, at du vælger en bluetooth højtaler med en batterilevetid, der passer til dine behov. Vil du f.eks. gerne kunne høre musik en hel dag på stranden, kræver det at batteriet kan holde ret længe. Skal du bare have musik til frokosten på terrassen, kræver det ikke lige så meget af batteriet.
 • Lydkvalitet: det er meget individuelt, hvad man synes er god lyd. Nogle faktorer der dog altid er gode at tage udgangspunkt i, når du skal sammenligne forskellige bluetooth højtaleres lydkvalitet er frekvens, følsomhed, strømhåndtering og impedans.
 • Størrelse og vægt: en bluetooth højtaler er beregnet til nemt at kunne transporteres, så du kan tage den med i sommerhus, på stranden eller andre steder. Jo mindre højtaleren er og jo lavere en vægt den har, desto nemmere er den at putte i tasken og tage med dig på farten. Skal du dog mest bare bruge den derhjemme, f.eks. ude i haven, betyder størrelsen og vægten ikke helt lige så meget.
 • Pris: når du skal købe en bluetooth højtaler, er det en god idé at overveje, hvor mange penge, du vil bruge på den. Der er naturligvis en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men på den anden side er der ingen grund til at bruge masser af penge på en højtaler, der skal med på Roskilde Festival, og som måske aldrig kommer med hjem igen.
 • Anmeldelser fra forbrugere og eksperter: det er altid en god idé at læse anmeldelser både fra forbrugere og fra eksperter på området, når du skal købe en ny bluetooth højtaler. På den måde kan du bedre danne dig et indtryk af hvilke modeller der er på markedet, hvilke der anbefales og hvor du bør købe dem henne.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores favorit højtalere

BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1
Lager
Bedste bluetooth højtaler i test

BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1

Gå til bedste pris
1.782 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Bedste allround lydprofil

Wavell Sound Master 2

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
SACKit MOVEit X
Lager
God som multi-room system

SACKit MOVEit X

Gå til bedste pris
599 Kr. hos SACKit.dk
Se vores anmeldelse
Lager
ULTIMATE EARS BOOM 3
Lager

ULTIMATE EARS BOOM 3

Gå til bedste pris
888 Kr. hos Merlin
Se vores anmeldelse
Lager
ULTIMATE EARS HYPERBOOM
Lager

ULTIMATE EARS HYPERBOOM

Gå til bedste pris
3.333 Kr. hos happii.dk
Se vores anmeldelse
Lager
Bedste bluetooth højtaler i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Den klare nummer 1 i vores store Bluetooth højtaler test er, måske ikke overraskende, en kvalitets højtaler fra danske Bang & Olufsen! Med denne højtaler i din besiddelse får du markedets måske bedste design og en lydoplevelse, som langt de fleste konkurrenter kun kan stile imod. BeoPlay A1 er en fantastisk højtaler til dig, der kun vil have det bedste af det bedste!

Dette er en prisvindende Bluetooth højtaler, som har fået topkarakterer i tests hos bl.a. M3 og Mobil.nu, der, ligesom her hos Bedste10, er kendt for deres meget omfattende og hårde tests. Dermed er det ikke en hvilken som helst højtaler, som vi har med at gøre her – men en højtaler i verdensklasse!

BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1
Bedste bluetooth højtaler i test

Dagens bedste priser og tilbud på BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1:

 • AI - Alexa indbygget
 • Stemmestyret
 • Kort genopladningstid

Mere om BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1

SPECIFIKATIONER

 • Levetid: Op til 24 timer
 • Vægt: 558 gram
 • Størrelse: 13,3 x 13,3 x 4,8 cm
 • Strømmuligheder: USB-opladning
 • Frekvensrespons: 55 - 20000 Hz
 • Beskyttelse: Støvafvisende og sandsikker

Noget af det, som Bang & Olufsen er mest kendt for, er deres fantastiske design, hvor denne højtaler bestemt ikke er nogen undtagelse! Beoplay A1 er designet af den danske møbeldesigner, Cecilie Manz, og det er da også næsten et møbel i sig selv, som du får ind i din stue!

BeoPlay A1 har en utrolig lækker overflade i aluminium, hvor de laserskårede huller er med til at skabe et rent, pænt og minimalistisk dansk design. Hertil er det lidt hårde metal blødt op med et rustikt håndtag i læder, der bringer varme toner ind i designet. Alt i alt en samlet pakke, som sjældent er set flottere!

BeoPlay A1 er en relativt lille højtaler, der har en diameter på blot 13 cm og en højde på omkring 5 cm. Dermed kan du let tage BeoPlay A1 med dig overalt – et kæmpe plus i mobilitetskolonnen! Den er let og syner ikke af meget, men vi kan dog forsikre dig om, at lyden, på trods af dette, stadig er i absolut verdensklasse!

Selvfølgelig køber man ikke kun en Bluetooth højtaler, fordi den ser godt ud, og i den forbindelse er det heldigt, at BeoPlay A1 ikke kun ser fantastisk ud – den lyder også fantastisk!

Du får den verdensberømte Bang & Olufsen lyd, der er helt krystalklar selv ved høje lydstyrker, og på trods af det kompakte design får du en bas, der er ekstraordinær god for en trådløs højtaler! Højtaleren er designet til at bruge underlaget som ekstra basforstærker, og den 3-tommers indbyggede basenhed performer så godt, at vi kun kan klappe i vores hænder over den gode oplevelse, som BeoPlay A1 giver dig!

Med BeoPlay A1 får du en avanceret, digital behandling af lyden, som hele tiden er med til at korrigere de små højtalerenheder, således at de hele tiden spiller perfekt og rent selv ved høje lydstyrker. Dermed får du en uforstyrret lytte oplevelse, som er i absolut særklasse for en trådløs højtaler af denne størrelse!

Den lille Bang & Olufsen højtaler leverer imponerende 2 x 140 Watt med et indbygget batteri på hele 2200 mAh. Dermed driver højtaleren fint de store enheder, ligesom du får en driftstid op til 24 timer pr. opladning. Endnu et punkt, hvor BeoPlay A1 er laaangt foran alle konkurrenterne!

Godt design og god lyd gennemsyrer BeoPlay A1, men det er nok de færreste, der regner med, at denne Bluetooth højtaler også klarer sig fantastisk som mødehøjtaler til den travle forretningsmand. Den har en mikrofonplacering med en let buet bund, som giver perfekt gengivelse af stemmer i lokalet! Dermed kan alle høre, hvad der bliver sagt på mødet – om de er nær eller fjern fra begivenhederne!

BeoPlay A1 er på papiret en monohøjtaler, men pga. den avancerede elektronik så får lyden alligevel en stor grad af rummelighed. Du skal dog købe to højtalere for at få ægte stereo – men det er kun for feinschmeckerne derude!

Alt i alt er vi blæst tilbage i sædet af BeoPlay A1 fra Bang & Olufsen, som virkelig fortjener den sikreste førsteplads i vores store Bluetooth højtaler test! Du får design, lyd og batterilevetid i verdensklasse, og dette er den bedste trådløse højtaler på markedet – uden sammenligning! En Bluetooth højtaler til dig, der kun vil have det bedste af det bedste. ”WOW”, siger vi bare!

Prisvenlig

80

Batteri

95

Signal

95

Ude brug

95

App-Synkron.

95

Fordele og ulemper ved BANG & OLUFSEN BEOPLAY A1

Fordele

 • Lækkert design til lav pris – set ud fra B&Os standard
 • Imponerende lyd i forhold til størrelsen
 • Meget lang driftstid på en opladning
 • Avanceret digital lydbehandling sikrer krystalklar lyd
 • Perfekt som speakerphone til diverse møder
 • Smart app til både IOS og Android

Ulemper

 • I den høje ende af prisskalaen
 • Ikke vandtæt
Bedste allround lydprofil test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wavell Sound Master 2 - lang batteritid med god lyd

Drømmer du om en højtaler med 360o kvalitetslyd, der kan fylde hele rummet med musik dagen lang? Så er Wavell Sound Master det oplagte match til dig. Højtaleren kan præstere 15 timers batterilevetid og har en trådløs rækkevidde på 10 meter.

Den populære højtaler understøtter Fast Charge. Det er en opladningsteknologi, der – som navnet siger – sikrer effektiv og hurtig opladning af højtaleren.

Wavell Sound Master 2
Bedste allround lydprofil

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell Sound Master 2:

Wavell.dk
På lager
1.449 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • God lyd i kompakt design
 • 360 graders lyd
 • 20 timers spilletid

Mere om Wavell Sound Master 2

SPECIFIKATIONER

 • Mærke: Wavell
 • Lang spilletid på 15 timer
 • God rækkevidde på 10 meter
 • 360o lyd
 • 13 højtalerenheder
 • Touch-display øverst
 • Stemmestyring ved hjælp af Siri og Google Assistant
 • Mål: H: 19,4 x L: 14,2 x B: 14,2 cm
 • Strømforsyning: USB
 • Med stemmekontrol

Sæt stemningen med din foretrukne musik, uanset om du befinder dig indendørs eller udendørs. Sound Master er velegnet til stort set al slags vejr.

Den er testet til IPX5-bedømmelse. Det betyder, at den er modstandsdygtig over for vand, så længe der ikke er tale om kraftig spuling eller neddykning i vand. Wavell Sound Master 2 er en kompakt højtaler på 2,2 kg, så du ubesværet kan flytte rundt på den.

Målene finder du under specifikationer. Du får 13 højtalerenheder, som sørger for fyldig og rummelig lyd omkring dig. Her har du 1 subwoofer, 4 diskant og 8 passive radiatorer.

Du kan nyde godt af en dyb bas og en balanceret diskant, der også vil imponere dine omgivelser og skabe en helt særlig atmosfære i inde- eller uderummet.

Når du vil justere lydstyrken eller musikken, kan du gøre det ved touch-betjening øverst på apparatet. Her kan du også tilslutte eller frakoble bluetooth-enheder og aktivere voice assistent eller NFC. Modellen understøtter Google Assistant og Siri, og takket være den indbyggede højtaler kan du for eksempel besvare opkald. Højtaleren er kompatibel med Bluetooth version 5.0.

Bluetooth-højtaleren fra Wavell har et gennemført design, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Designet fuldfører oplevelsen af komfort, som er gennemgående for modellen. Wavell Sound Master 2 har et elegant sort design med cylinderform i hårdføre materialer med stof-finish. Touch-funktionen optimerer designet og gør det ekstra eksklusivt.Med i pakken følger en brugervenlig manual, opladerkabel og AUX-kabel, så du har alt det nødvendige lige ved hånden.

Wavell har som mission at sænke prisen på kvalitetslyd. Det er lykkedes med Sound Master 2, som du får til en konkurrencedygtig pris set i forhold til kvaliteten. I ét design er her forenet et flot design med touch-display, 15 timers spilletid, 360o lyd og 13 højtaler-enheder.

Wavell Sound Master 2 er blandt højtalerne med den længste spilletid i oversigten her. Nyd godt af uafbrudt musik dagen lang. Lyden er fyldig og rummelig, bassen dyb, og diskanten balanceret. Noget særligt ved højtaleren er også, at den er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan den nemt fylde et helt rum med musik, og du kan høre musik udendørs uden at forstyrre hele nabolaget.

Prisvenlig

85

Batteri

95

Signal

90

Ude brug

95

App-Synkron.

80

Fordele og ulemper ved Wavell Sound Master 2

Fordele

 • 360 graders lyd
 • Nem at indstille
 • God lyd i kompakt design
 • Strømlinet design

Ulemper

 • Batterilevetiden kan være lidt kortere, end der oplyses om

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wavell Sound Master 2

Niceboy RAZE 4 Origin - Trådløs højttaler med fremragende IP-klassificering

Niceboy RAZE 4 Origin trådløs højttaler er et godt valg for dig, der kan lide at tilbringe tid udenfor, holde fester ved poolen eller bare hænge ud på stranden, og gerne vil kunne have din musik med dig rundt. Med 20 timers batterilevetid kan du være sikker på, at du kan nyde din musik hele dagen.

Dagens bedste priser og tilbud på Niceboy RAZE 4 Origin:

Powerbanken.dk
På lager
279 kr. 349 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Vandtæt og støvafvisende - IP67
 • Lang batterilevetid
 • Dual audio

Anmeldelse: Produktanalyse af Niceboy RAZE 4 Origin

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 20 W
 • Batterilevetid: 20 timer
 • IP67-klassificering: Støvtæt og vandtæt
 • Frekvens: 70-18000 Hz
 • Indgang: USB C
 • Tilslutning: Bluetooth 5.0
 • Vægt: 600 g

Høj IP-klassificering
IP-koden (Ingress Protection kode) på elektronisk udstyr angiver, om det er vand- og støvafvisende. Hvorvidt og hvor meget produktet er beskyttet mod fremmedlegmer som støv og sand er angivet ved det første tal efter IP. Denne værdi kan ligge mellem 0, som angiver ingen beskyttelse, og 6, som viser fuldstændig beskyttelse.

Produktets modstandsdygtighed overfor vand angives ved det tal, der følger umiddelbart efter IP. Den ligger mellem 0 og 8. Da den trådløse Niceboy højttaler har en IP67-klassificering, betyder det, at den er fuldstændig støvtæt, og at den kan nedsænkes i vand med en dybde på op til 1 m i 30 minutter.

Du kan endda vaske højtaleren, hvis den bliver støvet eller beskidt, og det er rart, at du ikke behøver at bekymre dig om at tabe den i vandet. Takket være det robuste, netdækkede hylster kan den klare fald, men pas alligevel på ikke at tabe den fra stor højde.

2-i-1-enhed
Niceboy RAZE 4 Origin er en 2-i-1 model, der både er en trådløs højttaler og FM-radio. Med sin indbyggede antenne er den i stand til at streame musik fra en radiostation, og samtidig er den udstyret med Bluetooth version 5.0, som sammenlignet med lavere versioner giver længere rækkevidde, højere båndbredde og lavere batteriforbrug. Derudover har højtaleren mulighed for dual audio, hvilket betyder, at du kan parre to forskellige bluetooth-højttalere, hvilket normalt er en funktion, som kun dyrere modeller har.

Klassisk design
En cylindrisk form og sort farve er et design, som Niceboy højttaleren deler med mange andre fra samme kategori. Designet er intuitivt med enkle betjeningsknapper, som er fremhævet i en himmelblå farve, som er en karakteristisk detalje.

Du kan bruge knapperne til at tænde/slukke for højttaleren eller til at skifte mellem musiknumre. Hvis du ikke ønsker at afspille musik fra din enhed ved hjælp af bluetooth-teknologi, er der også mulighed for, at du kan indsætte dit micro SD-kort direkte i højtaleren og spille musik derfra.

Hvad siger brugere om Niceboy RAZE 4 Origin?

Ifølge Googles samling af brugeranmeldelser på tværs af butikker har Niceboy RAZE 4 Origin en samlet score på 4,3/5 stjerner. Blandt anmeldelserne er der generel enighed om, at det er en rigtig god trådløs højttaler til prisen. En af brugerne nævner dog, hvordan lyden bliver knap så god i kvalitet, når den skal spille meget højt.

Mere om Niceboy RAZE 4 Origin

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 20 W
 • Batterilevetid: 20 timer
 • IP67-klassificering: Støvtæt og vandtæt
 • Frekvens: 70-18000 Hz
 • Indgang: USB C
 • Tilslutning: Bluetooth 5.0
 • Vægt: 600 g

Redaktionens vurdering

Med Niceboy RAZE 4 Origin får du nyttige funktioner til en lav pris i forhold til den gennemsnitlige markedspris for lignende modeller. Den kommer med funktioner, der normalt findes på trådløse højttalere i den dyrere ende, såsom IP67-klassificeringen, double audio og den gode lydfrekvens.

Selv om lydkvaliteten ved meget høje lydstyrker måske ikke tilfredsstiller alle, kan man også tænke på, at afspilning af musik ved medium til høj lydstyrke også vil forlænge batteriets levetid. Alt i alt synes vi, at man får meget for pengene med Niceboy RAZE 4 Origin, hvilket gør den til et rigtig fint valg, når man er på udkig efter en trådløs højttaler.

Fordele og ulemper ved Niceboy RAZE 4 Origin

Fordele

 • Intuitive betjeningsknapper
 • Indbygget FM-radio
 • God lydfrekvens
 • Plads til micro SD-kort

Ulemper

 • Knap så god på meget høj lydstyrke
God som multi-room system test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

SACKit MOVEit X - HØJTALEREN DER KAN DET HELE

Drømmen om den ultimative højtaler er ikke langt væk. MOVEit X har alt hvad du kan drømme om, samlet i én højtaler. Højtaleren kan kombineres med en yderligere højtaler for at skabe en slags multi-room effekt i hjemmet. På den måde vil du kunne høre god musik i hjemmet, selv når du bevæger dig rundt.

 

SACKit MOVEit X
God som multi-room system

Dagens bedste priser og tilbud på SACKit MOVEit X:

 • God batterilevetid
 • Forbinder hurtigt
 • Brugervenligt interface

Mere om SACKit MOVEit X

SPECIFIKATIONER

 • Strømforsyning: USB
 • Bluetooth version 5.0
 • Vægt: 2.2 kg

MOVEit X højtaleren kan styres via den gratis app, SACKit Player, der kører på ens Wi-Fi netværk, som kan hentes på både Apple og Android mobiler. Derudover kan man også nemt bare koble sig på via Bluetooth. Disse funktioner giver en trådløs frihed rundt i hele hjemmet således også til fester eller andre arrangementer, hvor en eller flere højtalere ville passe ind.

Højtaleren har en udskiftelig front, så man kan farvekoordinere den med ens hjem eller værelse. Der er hele 4 forskellige flotte farver at vælge imellem for at kunne personliggøre sin højtaler. Selve højtaleren leveres i en mat hvid farve, så den er meget neutral og passer perfekt med de forskellige farvekombinationer.

Højtaleren er 310 mm x 160 mm x 80 mm, hvilket giver den en nem og lille størrelse, så den altid kan flyttes rundt på og stå meget diskret. Derudover vejer den også kun 2153 gram.

Man kan koble sig på højtaleren med Bluetooth, men man kan også tilgå den via Wi-Fi, hvor man herigennem også kan koble flere højtalere sammen. Dette fungerer dog bedst gennem SACKit Player appen, som er tilgængelig på App Store og Google Play.

Højtaleren har også on-speaker betjening, hvilket gør betjeningen af højtaleren både sjovere, men også nemmere.

MOVEit X højtaleren er udstyret med et Li-Ion batteri og kan nemt genoplades. Opladning tager cirka 3 timer og herefter kan den holde helt op til 12 timers streaming.

Når man køber højtaleren, følger der en AC/DC-adapter med VDE-stik med. VDE-stik er meget normale og findes derfor i de fleste hjem. Derudover er den også udstyret med USB stik med output til mobilopladning.

Prisvenlig

95

Batteri

90

Signal

90

Ude brug

90

App-Synkron.

90

Fordele og ulemper ved SACKit MOVEit X

Fordele

 • Brugervenligt interface
 • Forbinder hurtigt
 • God batterilevetid
 • Kan forbindes til andre MOVEit X højtalere

Ulemper

 • Bassen er ikke så præcis ved høj volumen

ULTIMATE EARS BOOM 3 - transportabel bluetooth højtaler

Ultimate Ears Boom 3 er den perfekte, trådløse højtaler nærmest uanset, hvad du skal bruge højtaleren til. Med sin størrelse og form er UE Boom 3 nem at have med på farten. Du kan tage højtaleren med i parken, til festen, eller når du skal på tur. UE Boom 3 er oplagt at have med i tasken, og da den er trådløs, er den meget nem at transportere rundt.

Dagens bedste priser og tilbud på ULTIMATE EARS BOOM 3:

 • Ubrydelig forbindelse
 • God UE app funktionalitet
 • Godt greb

Mere om ULTIMATE EARS BOOM 3

SPECIFIKATIONER

 • Stødsikker og vandtæt
 • 360 graders lyd
 • Normal levetid for batteriet er op til 15 timer
 • Trådløs højtaler
 • Kan tilsluttes via Bluetooth
 • Kan tilkobles to enheder samtidig

UE Boom 3 kan holde til lidt af hvert. Det er en stødsikker og vandtæt højtaler, så du behøver ikke være bange for at komme til at ødelægge højtaleren. Dens batteri har ved normalt brug en levetid på op til 15 timer. Det er altså også en praktisk højtaler, idet du ikke behøver at lade den op specielt ofte. Ved køb af højtaleren medfølger en oplader med mikro-USB. Opladeren sikrer dig en nem og hurtig opladning af din højtaler.

Ultimate Ears Boom 3 spiller med 360 graders lyd. Dette betyder, at den med sin lyd omslutter hele det rum, som den spiller i. Højtaleren har en fyldig og tydelig lyd, som nemt kan udfylde hele rummet. Dens lyd er afbalanceret med en dyb og klar bas, som vil gøre alle musik-entusiaster varme om hjertet.

Der er med UE Boom 3 tale om en trådløs højtaler. Du kan tilkoble din telefon eller en anden device til højtaleren ved hjælp af Bluetooth. På denne måde kan du lytte til musik fra diverse streamingtjenester som fx Spotify, YouTube, SoundCloud eller iTunes. Du kan afspille din yndlingsmusik direkte fra din mobiltelefon og lytte gennem højtaleren, som kan tilsluttes ved hjælp af et enkelt klik.

Højtaleren kan forbindes til andre enheder i en afstand på op til 45 m. Den har derudover den fordel, at den kan forbindes til to andre enheder samtidig. Dette kunne fx være din mobiltelefon samt en anden højtaler, hvormed du kan sikre en endnu bedre lyd.

Du kan bruge højtaleren til mange ting. Først og fremmest er højtaleren selvfølgelig ideel til at afspille musik. Den har dog også en række andre evner. Ultimate Ears Boom 3 er blandt andet oplagt til at have opkald på. På grund af højtalerens klare lyd kan du sagtens have opkald med på medhør ved hjælp af højtaleren. UE Boom 3 kan også bruges som vækkeur.

Generelt er der med UE Boom 3 tale om en højtaler, der passer til de fleste mennesker. Højtaleren er ekstremt brugervenlig, og den kan bruges til mange forskellige ting. Derudover har højtaleren en utrolig god lyd med en klar bas, hvilket jo er en af de vigtigste egenskaber for en højtaler.

Prisvenlig

95

Batteri

90

Signal

90

Ude brug

100

App-Synkron.

100

Fordele og ulemper ved ULTIMATE EARS BOOM 3

Fordele

 • Ubrydelig forbindelse
 • Godt greb
 • God UE app funktionalitet
 • Tilpasset lyd via UE-app
 • Flaskeformet kvalitetsdesign

Ulemper

 • Til den større side ift. andre transportable højtalere
 • Nogle gange tager det lidt tid at parre den med den ønskede enhed

ULTIMATE EARS HYPERBOOM - FORVRÆNGER IKKE LYDEN SELV VED HØJ VOLUMEN

Ultimate Ears Hyperboom er et oplagt valg, hvis du altid vil være sikker på at kunne starte en fest. Bluetooth-højtaleren er en anelse større og tungere end andre modeller, men det skyldes den imponerende hardware, der kan udsende i ekstremt høje lydniveauer. Det er årsagerne til, at Ultimate Ears Hyperboom får så gode anmeldelser ved både TechRadar, RTINGS.com og Review Geek.

Dagens bedste priser og tilbud på ULTIMATE EARS HYPERBOOM:

Mere om ULTIMATE EARS HYPERBOOM

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort
 • Batteritid i drift: 24 timer
 • Frekvensgang: 47 – 20000 Hz
 • Bluetooth: Ja
 • Stemmestyring: Nej
 • App-styring: Ja
 • Tilslutningsindgange: AUX In (3.5mm), Optisk, USB
 • Trådløs rækkevidde: 45 m.
 • Mål: 36,4 x 19 x 19 cm.
 • Vægt: 5,9 kg.

Ultimate Ears Hyperboom er i den dyrere ende af prisskalaen, men pengene er godt givet ud; selv hvis du skruer op på det højeste lydniveau, vil du ikke opleve, at lyden bliver forvrænget eller af svagere kvalitet.

Bluetooth-højtaleren kan forbindes til flere forskellige enheder på én gang, og på den måde har du og dine gæster altid kontrol over den næste sang, der skal sendes ud gennem højtalerne.

Prisvenlig

75

Batteri

100

Signal

95

Ude brug

95

App-Synkron.

100

Fordele og ulemper ved ULTIMATE EARS HYPERBOOM

Fordele

 • Ekstremt højt lydniveau
 • Lyden bliver ikke forvrænget ved det maksimale niveau
 • Kan forbindes til flere Bluetooth-enheder

Ulemper

 • Forholdsvis tung
 • I den dyrere ende af prisskalaen

PAS GODT PÅ DIN BLUETOOTH HØJTALER MED DISSE ENKLE RÅD

Her til sidst vil vi gerne runde artiklen af med at give dig en række gode råd til, hvordan du kan passe rigtig godt på din nye Bluetooth højtaler. Nedenstående gode råd kan være med til at forlænge levetiden på din højtaler, så derfor kan vi kun anbefale, at du følger rådene nøje:

 1. Stil din højtaler et sikkert sted – Det giver måske lidt sig selv, men det er utrolig vigtigt, at du stiller din Bluetooth højtaler et sikkert sted i stuen, hvor små børn og kæledyr ikke kan komme i nærheden af den. Den må helst ikke ryge på gulvet, da der er meget dyrebar elektronik i en højtaler, der let kan gå i stykker!
 2. Brug lidt ekstra penge på en god taske/etui – Hvis du ønsker at have din Bluetooth højtaler med overalt, så er det en rigtig god ide at investere i en taske eller et etui, som kan beskytte højtaleren. Dermed sker der ikke noget, når du transporterer højtaleren fra A til B!
 3. Pas på vand fra alle sider – Medmindre du har fundet en vandtæt højtaler, så skal du virkelig forsøge at undgå, at din højtaler kommer i kontakt med vand. I yderste tilfælde kan vandet betyde, at højtaleren kortslutter, hvilket kan betyde, at du skal ud og finde dig en ny!
 4. Rengør din højtaler for støv og snavs – Det er en god ide at holde din Bluetooth højtaler ved lige ved at tørre den af for støv og snavs jævnligt. Dermed fremstår den altid velholdt og kan spille til maksimal evne!

HVILKE FORDELE ER DER VED EN BLUETOOTH HØJTALER FREMFOR EN ORDINÆR?

Der er ingen tvivl om, at Bluetooth højtalere er utrolig populære i øjeblikket, men du er måske i tvivl om, hvad der er så godt ved lige netop en Bluetooth højtaler. Selvfølgelig skal man kun investere i en højtaler, som man kan se pointen i, og derfor har vi herunder fundet fire af de største fordele ved en Bluetooth højtaler:

 1. Det er en universel løsning – Du kan parre en Bluetooth højtaler med stort set alle enheder, der har Bluetooth. Dermed kan du spille musik fra din computer, tablet, smartphone eller sågar fra dit fjernsyn – langt de fleste moderne enheder har Bluetooth, og dermed kan alle få glæde af en Bluetooth højtaler!
 2. Enkel opsætning – De fleste Bluetooth højtalere er lige til at gå til, og det tager aldrig mere end 30 sekunder at parre din højtaler med din digital enhed. Du kan for det meste og kobles til andre bluetooth højtaler, og kan derved være et alternativ til multiroom højttalere som giver musik til flere forskellige rum. Hvis du har problemer er der altid en manual med, men det er meget sjældent en nødvendighed at læse den!
 3. Mobilitet – Langt de fleste Bluetooth højtalere er kompakte, praktiske og ikke mindst små, hvilket betyder, at de er lette at have med på farten. Dermed kan du høre din yndlingsmusik overalt og kan blive til en mindre party højtaler til fester og begivenheder.
 4. De er ledningsfri – Alle mennesker hader ledninger, og med en Bluetooth højtaler bliver du helt fri for ledninger, da de er 100 % ledningsfrie. Du skal dermed aldrig mere bøvle med ledninger – undtaget når batteriet skal lades op, naturligvis!

BESKRIVELSE AF KILDER OG TESTS

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Review Geek

Review Geek er hjemmeside, der beskæftiger sig med elektronik og gadgets, og formålet med hjemmesiden er at hjælpe læserne med at spare både tid og penge.

Review Geek giver Ultimate Ears Hyperboom en meget positiv anmeldelse.
Anmeldelsen er udført den: 24. september 2021
Du kan se anmeldelsen her

TechRadar

TechRadar er et digitalt magasin, der med kontorer i hele verden bringer nyheder og anmeldelser fra teknologiens verden.

TechRadar giver Ultimate Ears Hyperboom en meget positiv anmeldelse.
Anmeldelsen er udført den: 1. oktober 2020
Du kan se anmeldelsen her

TechRadar giver desuden JBL Charge 4 en meget høj score.
Anmeldelsen er udført den: 20. november 2019
Du kan se anmeldelsen her

RTINGS.com

Formålet med RTINGS.com er at hjælpe læserne med at træffe de rette valg med deres penge, og skribenterne anmelder produkter baseret på et objektivt grundlag.

RTINGS.com giver Ultimate Ears Hyperboom topkarakterer i stort set alle kategorier.
Anmeldelsen er udført den: 5. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

SoundGuys

SoundGuys er et uafhængigt medie, der hjælper sine læsere med at finde frem til det bedste lydudstyr på markedet.

SoundGuys giver JBL Charge 4 en høj samlet score.
Anmeldelsen er udført den: 15. oktober 2021
Du kan se anmeldelsen her

PCMag

PCMag er førende, når det kommer til at levere objektive og videnskabelige anmeldelser af teknologiske produkter.

PCMag giver JBL Charge 4 en meget positiv anmeldelse.
Anmeldelsen er udført den: 4. december 2018
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken Bluetooth højtaler er den bedste?
En af de bedste Bluetooth højtalere, som er på markedet lige nu, er modellen Wavell Sound Master. Højtaleren har fået nogle gode anmeldelser i en række tests, hvor den blandt andet bliver rost for sin 20 timers batterilevetid og allround kvalitetslyd, såvel som det smarte touch-display.
Hvordan kan jeg vide, om en Bluetooth højtalers lydkvalitet er god?
Du kan selv undersøge, om en Bluetooth højtalers lydkvalitet er god, ved at lægge mærke til, hvordan harmonierne i højtalerne lyder. Harmonierne bør ikke have mere end 1 % forvrængning. Dertil bør højtalerens frekvens ligge mellem 100Hz og 20kHz for at skabe den bedste lydoplevelse.
Er det pengene værd at købe en Bluetooth højtaler?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en Bluetooth højtaler. Med en Bluetooth højtaler bliver det meget nemmere for dig at koble din smartphone til højtaleren og spille lige præcis den musik, som du elsker at høre. Bluetooth højtalere er desuden ofte meget mobile.
Hvor lang tid bør en Bluetooth højtalers batteri holde?
Det er forskelligt mellem Bluetooth højtalere, hvor lang tid deres batteri kan holde mellem opladninger, og dermed hvor lang tid de kan spille musik i træk. Dog har de fleste større kvalitets Bluetooth højtalere en batterilevetid på mellem 10 og 20 timer, før de løber tør for strøm.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

JBL Go 2 Bluetooth højttaler - lommestørrelse med fornuftig lyd

JBL Charge 4 - vandtæt højttaler med kraftig lyd

APPLE HOMEPOD - EN HØJTALER SOM GIVER DIG EN HELT NY LYTTEOPLEVELSE

MARSHALL STOCKWELL

LIBRATONE ZIPP MINI BLUETOOTH - HØJTALER

BOSE SOUNDLINK MINI BLUETOOTH - HØJTALER

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme