De bedste DAB+ radioer ifølge anmeldelser og eksperter

Sidst opdateret: 3. december 2021 af Redaktionen

Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjeparts forbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

Fremtiden bringer altid masser af nye tiltag med sig, og dette gælder bestemt også indenfor radio-markedet. Radioen har været en central del af vores liv, siden den blev opfundet, og der er sket mange forskellige ændringer, der har haft indflydelse på radioen i tidens løb. Vi er gået fra de store transistorradioer til mere handy DAB-radioer – men det nyeste indenfor radiofoniens verden er de såkaldte DAB+ radioer, der er fremtidens måde at høre radio på!

Gennem de seneste måneder er der sket en markant stigning i salget af DAB+ radioer, hvilket naturligvis skyldes, at det gamle DAB-signal nu ikke længere transmitteres til det danske folk. Hertil kan det nævnes, at Regeringen lukkede for det traditionelle FM-signal i 2019.
DAB+ er fremtidens måde at høre radio på: Lyden er bedre og mere stabil, og der er flere radiokanaler at vælge mellem – DAB+ er med andre ord en kæmpe gevinst for os som forbrugere!

De nye DAB+ radioer er naturligvis meget mere smarte end de ældre modeller, og DAB+ radioen kan ofte meget mere end blot at spille radio. Mange modeller er blevet mere velspillende end tidligere, ligesom at de har fået flere funktioner; nu kan du i flere tilfældet tilslutte din smartphone via WiFi og Bluetooth til DAB+ radioen, og dermed bruge den som hele stuens musikcenter. DAB+ radioen er kommet for at blive, og netop derfor har vi lavet denne overskuelige DAB radio test over de bedste DAB+ radioer på markedet!

I denne artikel finder du:Vi har gennemgået alle de forskellige DAB radio test, som er til at opstøve på nettet, for at give dig det bedst mulige overblik over de fantastiske nye radioer. Vi har skelet til både danske, norske og tyske testorganisationer, som har det til fælles, at de er fuldstændig uafhængige og velansete. Ud fra deres testresultater indenfor kategorier som lydkvalitet, funktionalitet og design har vi skabt en overskuelig top 7 liste over de absolut bedste DAB+ radioer – og vi håber, at den kan hjælpe dig med at finde den helt rette DAB+ radio til dit køkken eller stue!

 • Det mest overskuelige overblik over de bedste, testvindende DAB+ radioer
 • En grundig gennemgang af de forskellige testorganisationer og deres resultater
 • Den mest simple vej til den perfekte DAB+ radio!

Bemærk: Her hos Bedste10 tester vi ikke selv de forskellige produkter på vores liste – vi har i stedet valgt at samle de testvindende DAB+ radioer fra en række uvildige og grundige tests. Dermed kan du hurtigt og let finde frem til de bedste DAB+ radioer på markedet!

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemmeste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et Product Research team som analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet. Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


1. SACKit WAKEit – multifunktionel og elegant

Vores anbefaling

SACKit WAKEit

Se priser og tilbud på Derma Sollotion SPF 30 solcreme her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER


SACKit’s WAKEit kan stå inde for både stilrent design, blid opvågning med lys og DAB+ radioafspilning. Det dansk designet vækkeur er en alt-i-en-løsning til soveværelset, som giver dig en god start på dagen. Nogle af funktionerne inkluderer bl.a. FM- og DAB+-radio, alarmfunktion, Bluetooth højtaler og digitalt display.

Derudover kan WAKEit vække dig med et nærmest solopgang lignende wake-up light ledsaget af din yndlingsmusik, radiokanal eller dine favorit naturlyde. Slut med en brat og larmende vækning!

Udover at vækkeuret både kan afspille musik, lyse rummet op og vække dig til radio om morgenen, får din telefon også glæde af vækkeuret. Med WAKEit er det nemlig ikke kun dig, som vågner frisk og veludhvilet, men også din telefon, da vækkeuret har en trådløs oplader på toppen. Endelig er du fri for grimme ledninger i soveværelset.

WAKEit er perfekt til dig, som gerne vil have et stilrent vækkeur, som ser godt ud på natbordet. Derudover får du alle moderne funktioner, som gør at det ikke ”bare” er et vækkeur, som du kender det, men et ur som både din telefon, sind og opvågning kan få glæde af.

Med vækkeurets vægt på sølle 700 g, kan den nemt rykkes rundt i soveværelset eller ind i stuen, hvis du ønsker god radio eller musik til madlavningen. Den er derudover lavet i kvalitetsmaterialer som bl.a. polymer, soft touch silikone og Fiord stof fra KVADRAT. Vækkeuret måler 150x95x150 mm.

Fordele:

 • Blid opvågning med lys
 • DAB+ radio
 • Trådløs oplader på toppen
 • LED-display
 • Alarmfunktion
 • Bluetooth højtaler
Ulemper:

 • Displayet kan være svært at læse i dagslys

Specifikationer:

 • DAB+ teknologi og FM-radio
 • Bluetooth højtaler
 • Trådløs oplader
 • Display med justerbart lys, som kan slukkes helt
 • Wake-up light
 • Alarmfunktion

2. Pure Evoke C-D4 – DAB+ radio 

 • Topscorer
 • Godt signal

pure-fm-dab-radio

Se priser og tilbud på Pure Evoke C-D4 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvis du gerne vil have en ny radio til soveværelset, som kan hjælpe dig med at komme op om morgenen, så er Pure Evoke C-D4 med garanti perfekt til dig! Her får du en DAB+ radio, der bliver rost til skyerne i test, hvor både Lyd & Billede og Datatid uddeler topkarakterer – og med denne radio i huset behøver du ikke andre højtalere, da lyden er utrolig god! Derfor modtager denne radio også en fortjent 2. plads i denne DAB radio test.

Universal DAB+ radio med oceaner af muligheder!

Pure Evoke C-D4 er en virkelig moderne DAB+ radio, der er fulgt med udviklingen i forhold til at udvikle radioen, så den passer til fremtidens højere krav. Dette roses Evoke C-D4 også for i test, hvor de gode tilslutningsmuligheder er i fokus. Du kan nemlig tilslutte din telefon eller tablet ved hjælp af enten AUX-stik eller Bluetooth, hvilket i høj grad gør dette til en universal DAB+ radio!

Udover de gode kvaliteter indenfor tilslutning, så kommer Pure Evoke med et stabilt DAB+ signal, så du kan høre alle dine favoritkanaler i forbedret kvalitet. Der er mulighed for brug af både FM-signal og DAB+-signal, og du kan lagre op til 15 stationer – med andre ord er din yndlingsmusik altid kun ét klik væk!

Pure Evoke C-D4 får topkarakterer hos Datatid, når det kommer til god lydkvalitet, og for at sige det ligeud: Din radio har aldrig lydt bedre! Herudover kan du glæde dig over den medfølgende fjernbetjening, som bare gør dit liv meget lettere. Pure Evoke C-D4 kan desuden bruges som vækkeur, hvor du hver dag kan stå op til lyden af lige netop din favoritstation!

Pure har skabt en fantastisk DAB+ radio, som er gennemført fra lydkvalitet og til det utrolig stilrene design. Kombinationen af træ og flot metal-finish giver testresultaterne endnu et spark opad, og denne DAB+ radio vil passe perfekt ind i dit moderne hjem.

Alt i alt får du en alsidig og ikke mindst flot DAB+ radio, hvis dit valg falder på Pure Evoke D4 – en radio som klarer sig godt i DAB+ radio test! Lydkvaliteten er i absolut topklasse, og det er da også derfor, at Evoke C-D4 ligger nr. 2 på vores liste – du får en DAB+ radio, som i den grad kan spille selv større stuer op!

Dine muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth og AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan bruges med batteripakke (skal tilkøbes)
 • Indbygget vækkeur
 • Medfølgende fjernbetjening

3. Sony XDR-S41D – meget populær blandt forbrugerne

Sony XDR-S41D

 

Se priser og tilbud på Sony XDR-S41D her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Testresultater

Sony XDR-S41D er blevet anmeldt af mere end 600 forbrugere hos PriceRunner. Her har radioen modtaget en samlet score på hele 4,5 ud af 5 mulige stjerner.
Hos Sony er denne DAB radio blevet anmeldt af mere end 45 kunder. Her modtager radioen en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Smarte funktioner og sprød lyd

Med en Sony XDR-S41D DAB radio kan du let komme til at lytte til dine favorit radiokanaler. Du kan forudindstille dine 5 foretrukne frekvenser, og på den måde kan du let og hurtigt skifte mellem dine yndlingskanaler. Dette bliver blot endnu lettere på grund af den smarte og informative LCD-skærm. Denne er udstyret med hele 5 linjer og giver dig informationer om kanal, klokken, sang, batteri og vækkeurfunktionen. 

En anden smart funktion, som Sony XDR-S41D byder på, er en tænd- og sluk-timer. Denne timer kan indstilles, så den matcher dine daglige rutiner. Du kan for eksempel indstille den til at tænde, når du står op og slukke igen, når du tager på arbejde.
Radioen er fremstillet i et smart design, som matcher langt de fleste hjem. Det smarte design og de mange praktiske funktioner er også nogle af de ting, der bliver fremhævet oftest i de mange positive anmeldelser. 

Ligesom mange andre radioer i denne oversigt, er Sony XDR-S41D let at transportere rundt på, hvilket gør den utroligt praktisk. Denne radio adskiller sig dog også fra mange af de andre produkter i testoversigten. Modellen adskiller sig særligt gennem sin skarpe pris og sine mange funktioner. En af de største fordele ved denne DAB radio er, at den er let at anvende – på trods af de mange funktioner. 

Hvis man sammenligner Sony XDR-S41D med nogle af de dyrere modeller i denne oversigt (fx PURE EVOKE C-D4), kan Sony-modellen faktisk mange af de sammen ting.
Det kan godt være, at designet ikke er helt lige så æstetisk, men signalet, lydkvaliteten, funktionerne og energiforbruget er mindst lige så godt på denne lidt billigere model.

Du bør vælge Sony XDR-S41D, hvis du vil have en radio, som kan lidt af hvert, men som stadig er let at anvende. Du kan finde den til en god pris – og den er helt sikkert pengene værd.

Dine muligheder med denne radio

 • Sovemodustimer
 • DAB/DAB+/FM
 • LCD-skærm
 • Tilslutning af høretelefoner
 • Lang batterilevetid

4. Scansonic DA88 – Moderne DAB+ radio med retro look

scansonic-da88-dab-radio

Se priser og tilbud på Scansonic DA88 her:

i samarbejde med PriceRunner

Leder du efter en moderne DAB+ radio med et retro udseende, så er Scansonic DA88 den perfekte DAB+ radio til dig! Scansonic DA88 kombinerer det smarte DAB+-signal med det gammeldags B&O udseende, således at den bliver hele stuens samlingspunkt – og du kan også stadig tilslutte dine moderne enheder via Bluetooth!

Større kabinet – flere muligheder!

Scansonic DA88 klarer sig altid godt i test, og der er da heller ingen slinger i valsen, når det kommer til deres DAB+ radio – der er gode anmeldelser over hele linjen! Scansonic DA88 får stor ros for den enorm gode lyd, der fungerer fantastisk, og med muligheden for tilslutning via Bluetooth og AUX-stik er det en moderne og universal afspiller til netop din stue!

Lydkvaliteten er helt i top, hvilket bl.a. kan tilskrives det lidt større kabinet, der simpelthen kan give en bedre gengivelse af lyd – særligt når det drejer sig om den dybe bas. Det simple, men stilfulde design er smukt for øjet, og dette er ikke en DAB+ radio, der skal dækkes til eller gemmes væk; der er afrundede kanter og hvid højglans for alle pengene!

Alle de gode egenskaber har selvfølgelig en pris: Et lidt større kabinet. Denne DAB+ radio fylder lidt mere i rummet, end den gennemsnitlige radio gør, men det betyder dog mindre, når man får alle de smarte funktioner, som man gør. Betjeningspanelerne er lette og intuitive, og der medfølger en fjernbetjening, så du kan betjene det hele på afstand!

Scansonic DA88 kan naturligvis spille alle de nye DAB+ radiokanaler, ligesom den kan lagre op til 8 kanaler, som du dermed hurtigt kan finde igen. Til sidst kan du også indstille en alarm, hvilket er handy både til madlavningen i køkkenet eller som vækkeur i soveværelset.

Vores liste over de bedste DAB+ radioer fuldendes med denne solide DAB+ radio fra Scansonic, der bestemt er en værdig kombattant, når man ser på diverse DAB radio tests! Du får alt i alt et flot design, en god dybde i lyden og en indbygget cd-afspiller, der gør dette til en solid konkurrent til dit mini-anlæg i stuen. Alene af denne grund vil vi gerne anbefale denne DAB+ radio!

Dine muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+-signaler
 • Bluetooth og AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Indbygget alarm til vækkeur

 


5. Tivoli Audio PAL+ – Stilfuld DAB+ radio

 • Gode anmeldelser
 • Lækkert stilrent design

tivoli-audio-pal-plus-dab-radio

 

Se priser og tilbud på Tivoli Audio PAL+:

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Tivoli Audio PAL+ er en fantastisk DAB+ radio, hvis du søger en radio med god lydkvalitet til en pris, der er til at betale! Det større kabinet har givet plads til stereo-højtalere, hvilket simpelthen bare giver en bedre lydoplevelse under brug – noget, som bestemt bliver rost i DAB radio test!

DAB radio, der gør præcis det, som den skal!

Den er designet med brugervenligheden i fokus, og det viser sig i et simpelt betjeningspanel, der er let at finde rundt i. Herudover får du et utrolig stilfuldt design med hvide toner og rundede kanter, hvilket alt i alt giver et imponerende indtryk af radioen!

Tivoli Audio PAL+ roses i test for at have særdeles god lyd, og dette kan du drage nytte af, når du spiller dine favoritkanaler i DAB+ kvalitet. Herudover har du også mulighed for at tilslutte din smartphone via enten Bluetooth eller AUX-stikket på bagsiden, hvilket giver denne DAB+ radio et perspektiv, der gør den brugbar som central højtaler i din stue!

Det er også værd at nævne, at Tivoli Audio PAL+ kan huske op til 12 radiostationer, hvilket gør det let at skifte mellem de radiokanaler, som du lytter mest til – og du løber med andre ord aldrig tør for muligheder, hvis Tivoli Audio PAL+ bliver din kommende DAB+ radio!

Alt i alt er der ingen tvivl om, at dette er en utrolig god DAB+ radio til prisen, og Tivoli Audio har endnu engang skabt et fantastisk produkt, som bliver rost til skyerne blandt både eksperter og forbrugere. Tivoli Audio PAL+ er et stilfuldt indspark til vores liste, og derfor er vi ikke sene til at anbefale denne DAB+ radio!

Dine muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth og AUX indgang til din smartphone
 • Stilfuld design
 • Alarmklokke

Markedet er stort – kig dig grundigt omkring!

Til sidst vil vi gerne slutte vores artikel af med at give dig en velment formaning om at se dig godt for, når du vælger din nye DAB+ radio. Hvis du ikke er blevet helt solgt på én af vores fantastiske DAB+ radioer på listen, så er det utrolig vigtigt, at du først og fremmest gør dig det klart, hvad du har af forventninger til dine DAB+ radio. Ønsker du f.eks. kun at høre radio, eller skal du også have mulighed for at høre din egen musiksamling? Er der plads til lige netop din valgte model i det hjørne eller møbel, den var tiltænkt at stå? Disse overvejelser er vigtige, hvis du ikke vil ende med at blive skuffet, når din længe ventede DAB+ radio kommer frem!

Herudover er det naturligvis også kritisk, at du sammenligner de forskellige modeller, inden du gør dit gode køb! Mange modeller kan stort set det samme, men de har forskellige priser, og de spiller oftest også meget forskelligt. Derfor er det en rigtig god ide at kigge nærmere på testresultater og anmeldelser, da disse typisk er meget mere kritiske og objektive end producenternes egne tekster. Af netop denne grund kan vi varmt anbefale én af de 7 modeller på vores liste: De er alle blevet rost i test hos testfirmaerne og i nogle tilfælde direkte af forbrugerne!

Der er rigtig mange DAB+ radio på markedet lige nu, fordi alle skal ud og investere i en ny model op til udfasningen af FM-nettet i år 2020 – og der er dermed også mange dårligere modeller, som lokker med gode priser, der dog ikke er det værd. Derfor skal du forholde dig kritisk til butikkernes mange tilbud, der ikke altid er så gode, som de skilter med!

Læs blandet andet også: Bluetooth højtaler testen

Vi vil gerne sige mange tak for din opmærksomhed og tid til at læse denne DAB radio test – vi håber virkelig, at læsningen har været underholdende og ikke mindst informativ! Det er svært at beslutte sig for, hvilken DAB+ radio, der er den bedste til lige præcis dit rum, men med vores liste i baghånden kan du næsten ikke gå forkert. Det har været en fornøjelse at gennemgå de mange testresultater for dig!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Testberichte

Testberichte er en kendt tysk side, der anmelder produkter og guider forbrugerne i de bedste køb. Deres eksperter sammenligner andre eksperters vurderinger med forbrugernes vurderinger og giver produktet en samlet bedømmelse. 

Pure Pop Midi bliver anmeldt af Testberichte og får en god vurdering på ”gut” med bedømmelsen 2,2. Den får karakter for de forskellige punkter:

 • Tone: tilfredsstillende
 • Modtagelse: god
 • Håndtering: tilfredsstillende
 • Elforbrug: meget godt

Modellen bliver rost for at have anstændig lyd og at se pæn ud. Det er en digital radio, pointerer anmelderen, og ikke en bluetooth højttaler. 

Anmeldelsen er udført den: 9. december 2014
Du kan se anmeldelsen her

Udover Pure Pop Midi bliver Philips AE5220 også anmeldt. Den får 2,4 i bedømmelse og ”gut”. Den scorer god på tone, god på modtagelse, god på håndtering og meget god på elforbrug. Den bliver rost for sine mange sendeflader, men også at den har tre flader, du selv kan styre. Det gør du ved tre praktiske styreknapper. 

Anmeldelsen er udført den: 24. april 2015
Du kan se anmeldelsen her

Sony

Sony er et japansk elektronikfirma, der er kendte for at producere playstation, mobiler, kamera, fjernsyn og andre elektroniske produkter. På deres hjemmeside kan forbrugerne anmelde Sony’s produkter med et antal stjerner ud af 5.

På Sonys hjemmeside giver forbrugerne Sony XDR-S41D 4,4 stjerner. Den scorer ”god” på både lydkvalitet, funktioner, design og brugervenlighed. Den roses for at være robust, designet er flot, og den har en klar og ren lyd. Mange forbrugere er begejstrede for den klare lyd, hvilket får store roser i anmeldelserne.

Du kan se anmeldelsen her

Recordere

Recoredere startede i 2003 som en hjemmeside for recordere, hvorfor den fik netop det navn. På siden kan du læse alt om elektroniske produkter både i form af artikler og anmeldelser. 

JBL Tuner bliver anmeldt af eksperterne hos Recordere. Det bliver nævnt, at det er tre-i-en, hvilket er en stor fordel. Den er kompakt og er både DAB+, FM og bluetooth. På LCD-skærmen kan du se, hvilken kilde der spiller. Batteritiden er op til 8 timer på en opladning, så den kan holde strøm længe. 

Anmeldelsen er udført den: 10. juli 2018
Du kan se anmeldelsen her

Læs også: Høretelefoner test 2020 | Her er de bedste!.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Philips AE5220/12 – Testvinder & et rigtigt godt køb

 • Testvinder
 • Topscorer

Godt køb & Testvinder Philips AE5220/12 DAB+ radio

Øverst på vores DAB radio test over markedets bedste DAB+ radioer finder vi Philips AE5220/12, der er en bundsolid DAB+ radio uden de store dikkedarer! Denne radio er perfekt til f.eks. køkkenet eller badeværelset, og den blev kåret til testvinder hos tyske Stiftung Warentest. Alt i alt en fantastisk og ikke mindst billig DAB+ radio, der kan lige nøjagtig det, den skal!

God lyd og mobilitet – lavt strømforbrug!

Philips rammer som regel hovedet på sømmet, når de sender nye produkter på markedet, og denne DAB+ radio er bestemt ingen undtagelse! AE5220/12 kommer med solid lydkvalitet, der i kombination med den gode mobilitet blev rost til skyerne i test hos Stiftung Warentest – og der er ingen tvivl om, at denne DAB+ radio er perfekt til dig, der bare gerne vil have god lyd fra din yndlings radiokanal!

DAB+ radioen fra Philips kan modtage både FM- og DAB+ signaler, og den kan tages med overalt, da den kan bruge batterier. Med en vægt på lige under 1.400 gram og et smart bærehåndtag er den perfekt at have med i sommerhuset eller lignende steder, og den kan bryste sig af et særdeles lavt strømforbrug.

Philips AE5220/12 er dog heller ikke tabt bag en vogn, når det kommer til designet, hvor panelerne i trælook giver et klassisk og lækkert udtryk. I det hele taget er der tale om en moderne radio i et klassisk design, der perfekt kombinerer fortiden og fremtiden. Radioen er desuden nem at indstille, ligesom det smarte display viser dig, hvis batteriniveauet er lavt.

Philips AE5220/12 er perfekt til dig, der bare gerne vil have en simpel DAB+ radio, der kan spille radio nøjagtig, som du er vant til – bare i meget bedre kvalitet! Den er billig og lækker at se på, og alle disse positive aspekter gør, at vi ikke er sene til at anbefale denne DAB+ radio til alle – en værdig nr. 1 på vores liste over DAB+ radioer i test!

Dine muligheder med denne radio:

 • Kan både bruge FM / DAB+ signalerne
 • Præinstallerede stationer (Kan udskiftes)
 • Kan bruge batterier – lavt strømforbrug’

JBL Tuner, 2.0 – God lyd på farten

 

Denne praktiske transportable højtaler med indbygget DAB+ og FM-radio scorer højt i anmeldelsen på siden rekordere.dk. Især fremhæves den gode lyd, den smarte mobilitet og de mange funktioner, hvilket får anmelderen til at konkludere, at det er en glimrende DAB+ radio til prisen.

Og der er da heller ikke mange DAB+ radioer i samme prisklasse, der kan hamle om med denne model fra JBL.

Transportabel og nem at betjene

Radioen er utrolig nem at betjene takket være panelet på højtalerens top, der indeholder 5 programmerbare knapper, hvor du kan gemme dine favoritkanaler, så du ikke hver gang skal bruge tid på at lede efter den rigtige frekvens. Med et enkelt tryk kan du skifte mellem DAB+ og FM, ligesom det også blot kræver et enkelt tryk at skifte til Bluetooth funktionalitet. Højtaleren har også et lille LCD display, der især er praktisk, når du hører DAB radio. På displayet kan du aflæse, ikke blot hvilket program der i øjeblikket spiller, men også den specifikke sang. Så du slipper altså for at høre en fantastisk sang, for blot at blive skuffet efterfølgende, fordi du ikke fik titlen at vide.

Den lille radio vejer blot 445 gram, hvilket gør den yderst brugbar til f.eks. at tage med i haven eller på tur. En vigtig ting i forhold til mobiliteten er selvfølgelig batterilevetiden, da du næppe vil være i stand til at oplade radioen, når du er på farten. Heldigvis skuffer JBL Tuner, 2.0 ikke. Hele 8 timers musik får du med det genopladelige batteri, der i øvrigt blot tager 3 timer og 30 minutter at lade op.

Mulighed for at høre din egen musik

Udover den lave pris og dens uovertrufne mobilitet imponerer denne DAB+ radio med sin lyd, der vurderes som 7,5/10 på recordere.dk, hvilket må siges at være glimrende taget størrelsen i betragtning.

Selv den mest trofaste radiolytter kan nogle gange få nok, hvis værten bare ikke vil holde op med at snakke, eller der er for man reklamer i programmet. Takket være denne radios Bluetooth understøttelse, kan du koble din telefon eller computer til højtaleren og høre din egen yndlingsmusik – fri for reklamer og snak.

Dine muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth og AUX indgang
 • Transportabel med lav vægt og 8 timers batterilevetid
 • Se kunster og sangtitel med digitalt display
 • Kan oplades på 3,5 timer

Pure Pop Midi – En fiks lille DAB+ radio med vækkeur

 • Flot design
 • Indbygget vækkeur
 • Topscorer

Kompakt og god i test - Pure Pop Midi DAB+ radio

På 4. pladsen på listen over markedets bedste DAB+ radioer finder vi endnu en radio fra Pure – Pure Pop Midi! Her er der tale om en utrolig kompakt DAB+ radio, som endte helt i toppen af DAB+ radio test hos Stiftung Warentest – den perfekte radio til dit sengebord eller køkkenbord, hvilket bringer den direkte ind i denne dab radio test, som en absolut topmodel.

En billig, men virkelig fornuftig DAB+ radio!

Udover, at denne radio kun optager et areal på 9 x 10 centimeter, så får du virkelig smæk for skillingen, når det kommer til kvalitet for pengene! Pure Pop Midi kan modtage både FM- og DAB+-signaler, ligesom at der er mulighed for tilslutning via AUX-stik, således at du kan spille din egen musik direkte fra telefonen. Herudover kan du også tilslutte et sæt hovedtelefoner, hvis du ønsker en mere privat radio-session!

Pop Midi er den perfekte radio til dit sengebord, da den udover god lydkvalitet også kan fungere som vækkeur, hvor du kan sætte 2 forskellige alarmer. Dermed kan du også i fremtiden vågne til lyden af din favorit radiokanal! Designmæssigt får denne model også ros i test hos Stiftung Warentest, der fremhæver det kubistiske design med afrundede hjørner – simpelthen verdensklasse!

Efter bare få sekunders brug vil du opleve, at Pure Pop Midi er en radio, der er utrolig let at betjene: Der er blot nogle simple betjeningsknapper på toppen, som du skal vænne dig til at bruge! Herudover er displayet med synligt ur på forsiden en rar feature, som ligeledes gør sig godt på et sengebord, ligesom muligheden for brug med batterier gør det muligt at tage radioen med på farten!

Pure Pop Midi er en kanon DAB+ radio, hvis mest imponerende feature er det kompakte design, der kan være stort set overalt. En velspillende og veldesignet DAB+ radio, der klarer sig godt i DAB+ radio test, og som med garanti vil klare sig godt hjemme i dit moderne hjem!

Dine muligheder med denne radio:

 • Både FM og DAB+
 • AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan tages med overalt ved brug af batterier
 • Indbygget vækkeur

IRC Nana – Den minimalistiske DAB+ radio

 • Topscorer
 • Flot design

irc-nana-dab-radio

Lyder god mobilitet, fantastisk design og mageløs lydkvalitet som noget, du kan bruge? Så er IRC Nana et godt bud på din nye DAB+ radio! Her er der tale om en minimalistisk DAB+ radio fra danske IRC, som har stor erfaring med design og fremstilling af stilfulde radioer i verdensklasse – du er med andre ord i helt trygge hænder!

IRC Nana klarer sig virkelig flot i test, hvor især Alt Om Data sender radioen mange rosende ord. Nana roses for at være både brugervenlig og mobil, ligesom det åbenlyse, fantastiske design naturligvis også vejer højt i testresultaterne. IRC har virkelig gjort det igen, og vi kan ikke vente med at fortælle dig mere om denne DAB+ radio!

Multifunktionel DAB+ radio med fantastisk mobilitet!

IRC Nana er en moderne DAB+ radio, der har taget mobiliteten til nye højder – du kan faktisk have den med dig overalt! Selve radioen er utrolig smal og let at have med at gøre, og det stilfulde læderhåndtag gør det let at bære rundt på den. Herudover kan du tilslutte din telefon via den smarte Bluetooth (NFC) forbindelse, der virker perfekt og er let at tilslutte!

IRC har også tænkt over, at man skal kunne være uafhængig af strømkilder, når man er på farten. Af netop denne grund kan radioen bruge batterier, som kan give den op til 6 timers afspilning uden ledning! Dette gør denne radio oplagt til at have med på længere ture, og designet er også i top – tag din DAB+ radio med og vis den frem til alt og alle!

Udover det mobile design er her tale om en radio, der er let at bruge med de simple 6 knapper og det lille display, som giver dig fuld kontrol hele tiden. Du kan naturligvis afspille både FM- og DAB+-kanaler, hvilket giver dig den optimale lydoplevelse overalt!

… og fik vi sagt, at lydkvaliteten er i verdensklasse? Alt Om Data roser i hvert fald netop denne feature, og fremhæver denne DAB+ radio, hvis du går meget op i god lyd!

Listens tredjeplads går fortjent til denne DAB+ radio fra IRC, der er den perfekte kombination mellem god lyd, flot design og praktisk mobilitet. En all-round radio, som du med garanti vil finde fantastisk, og som klarer sig særdeles godt i DAB+ radio test. Vi kan kun anbefale The Transistor – det er én af vores klare favoritter!

Dine muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth (NFC) – tilslut din telefon
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan bruges med batterier – op til 6 timers afspilning

FAQ

Hvilken DAB radio er bedst at købe?
Det er helt op til dig selv at bestemme og vurdere hvilken DAB-radio, der passer bedst til dine behov og ønsker. En af de DAB-radioer, der har scoret bedst i tests hos både kunder og eksperter, er Philips AE5220/12. Radioen har et smukt design og mange gode funktioner.
Hvordan ved jeg om min radio er DAB?
Du tror det måske ikke, men det er let at finde ud af, om du har en DAB-radio eller ej. Det eneste, du skal gøre, er at genindspille din radio, lade den stå i et par sekunder, og herefter gå i informationer og læse, om radioen er DAB eller ej.
Er en DAB-radio værd at købe?
DAB-radioer kan bruges til et hav af forskellige ting. De kan eksempelvis være en god gave til en, du holder af, eller en god og flot detalje til dit hjem. Elsker du gammeldags radioer og musik, vil du med sikkerhed synes at en DAB-radio er alle pengene værd.
Hvor længe holder batterier i en DAB-radio?
En DAB-radio er uden tvivl en af de mest robuste og holdbare radioer på markedet. DAB-radioer kører på batteri, og du kan derfor tilkøbe et genopladeligt batteri, hvis det skulle blive nødvendigt. Et almindeligt DAB-batteri, der spiller uden afbrydelser, kan holde i flere døgn.

Denne side er anmeldt af: Oskar L. Holm Rating 10/10