Brætspilsguide – De bedste brætspil til børn og voksne 2021

Indholdsfortegnelse

I denne guide har vi samlet 18 af de bedste brætspil på markedet. Vi præsenterer dig for testvindere, spil, som er anbefalet af brugere og eksperter, samt de bedst anmeldte spil. Er du på udkig efter et underholdende spil til din næste spilaften? Du får her et overblik over de bedste og sjoveste spil. Vi har med denne guide gjort det nemt for dig, så du i ro og mag kan læse om de mange spændende spil. 

Det kan være svært at vælge, hvilket spil der skal spilles til din næste spilaften. Du kan med fordel opstille nogle parametre, som gør udvælgelsesprocessen nemmere for dig. Det kræver blot, at du finder nogle krav, spillet kan opfylde. Du kan for eksempel vurdere dit næste spil ud fra:

 • handlingen – hvad går spillet ud på?
 • aldersgruppen – hvem henvender spillet sig til?
 • spilletid – er du ude efter et kort spil? Eller måske et helaftensspil? 
 • budget – hvad er du villig til at spendere på dit næste spil?

Under hvert spil i denne guide finder du et link til Pricerunner. Hvis du klikker på linket, finder du ud af, hvilken hjemmeside det er billigst at købe spillet på.

Vi har samlet de bedste spil til både nybegyndere og erfarne spilentusiaster. Det er svært at kåre det bedste brætspil nogensinde. Det kommer nemlig an på flere ting, f.eks hvilken aldersgruppe spillet skal henvende sig til. Du finder derfor de bedste spil til børn og unge og de bedste spil til voksne. Underholdende spil for hele familien. De sjoveste selskabsspil. De mest spændende strategispil, og meget, meget mere i denne guide! 

De bedste brætspil til børn og voksne:

Partners – sjovt brætspil for hele familien

Partners sjovt brætspil for hele familien

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Partners er et underholdende brætspil for hele familien, hvor samarbejde og strategi er i centrum. Spillet har scoret 4,5 stjerner på Pricerunner, hvilket er en meget imponerende score. Siden 2017 er der blevet afholdt danmarksmesterskab i Partners, hvilket fortæller en stor del om spillets popularitet. Husker du det klassiske ludospil? Partners er en nyfortolkning af den gamle klassiker. En af de helt store tvister er, at du i Partners-brætspillet samarbejder med en af dine modspillere. Sammenlignet med ludo er Partners mere baseret på strategi end held. Hvis du er ude efter et underholdende spil til din næste spilaften, er Partners et aldeles godt bud.

Specifikationer: 

 • spilgenre: strategisk brætspil med kort 
 • antal spillere: 4-8 
 • aldersgruppe: fra 8 år
 • spilletid: 30-90 min.

Find Partners til den bedste pris her.

Sequence – årtiets bedste spil 

Sequence årtiets bedste spil 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sequence er et sjovt og lærenemt spil, som kan spilles af børn, forældre, bedsteforældre og venner. Spillet har scoret 3,9 stjerner på Pricerunner. Mon du er enig med anmelderne? Index Retail har kåret Sequence til at være det bedste spil i årtiet 2010-2020. Spillet indeholder en spilleplade og poletter, der minder lidt om pokerbrikker. Du vinder spillet, når dit hold er det første til at danne to sekvenser af to rækker med fem brikker i hver. Spillet er nemt at lære og sjovt for alle. Du får her et spil, der kombinerer held med evner. Sequence er et spil for dig, der gerne vil underholde store og små. 

Specifikationer: 

 • spilgenre: brætspil med kort
 • antal spillere: 2-12
 • aldersgruppe: fra 7 år
 • spilletid: 15-30 min.

Find Sequence til den bedste pris her.

Bezzerwizzer – quizspil for store børn og voksne  

Bezzerwizzer quizspil for store børn og voksne  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bezzerwizzer er et spil, der samler store børn og voksne. Spillet har fået hele 4,8 stjerner på Coops hjemmeside. Du får her et spil, hvor du skal quizze dig til førstepladsen. Hvis du er ude efter et brætspil, som også henvender sig til de unge, er Bezzerwizzer et populært valg. Uanset interesser finder langt de fleste Bezzerwizzer underholdende. ”Det er et spil, der samler på tværs af alder og interesser, da det ikke kræver nogen særinteresser eller ret megen strategisk sans. Titlen er altså ganske rammende – viden for hele familien.” – citat fra Legebyen.

Specifikationer:

 • spilgenre: quiz og paratviden  
 • antal spillere: fra 2
 • aldersgruppe: fra 15 år
 • spilletid: 30-90 min.

Find Bezzerwizzer til den bedste pris her.

Trivial Pursuit – et af de bedste spil til voksne 

Trivial Pursuit et af de bedste spil til voksne 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det klassiske Trivial Pursuit er et kendt spil blandt danske spilentusiaster. Det populære spil har fået hele 4,4 stjerner på Pricerunner. De fleste mennesker har skiftet bekendtskab med Trivial Pursuit på et eller andet tidspunkt i deres liv. Er det længe siden, du har spillet det? Du vil sandsynligvis ikke fortryde at give den gamle klassiker en chance igen. Spillet går ud på at svare på spørgsmål og indsamle ”oste” til at fylde din ”osteholder” op. 

Specifikationer: 

 • spilgenre: slå og gæt – quiz og paratviden 
 • antal spillere: 2-6
 • aldersgruppe: fra 16 år
 • spilletid: ca. 45 min.

Find Trivial Pursuit til den bedste pris her.

Get a hint – bedste selskabsspil til unge og voksne 

Get a hint bedste selskabsspil til unge og voksne 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hint-brætspillet er et underholdende selskabsspil, som har fået 4 stjerner på Pricerunner. Det fede ved Hint er, at det kan samle teenagere og voksne omkring det samme spil. Spillet går ud på, at dine holdkammerater skal gætte, hvad du prøver at fortælle dem. Du skal give hints ved at mime, tegne, nynne og tale. Hint er et fantastisk spil, der frembringer masser af grin og gode stunder. Hvis du er på udkig efter det bedste spil, der kan spilles lørdag aften, skulle du give Hint en chance.

Specifikationer 

 • spilgenre: gættespil 
 • antal spillere: 4-10
 • aldersgruppe: fra 15 år
 • spilletid: ca. 45 min.

Find Hint til den bedste pris her.

Monopoly Classic – klassisk spil for hele familien 

Monopoly Classic klassisk spil for hele familien 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det klassiske Monopoly er på mange lister over de bedste brætspil og har fået 4,5 stjerner på Pricerunner. I Monopoly spiller du om magt og penge. Brætspillet går ud på at købe, sælge og bygge huse og hoteller samt holde din forretning kørende. Selve spillet er heldigvis nemt og simpelt. Det handler blot om at være skarp, når du tager dine beslutninger. Monopoly er til dig, der godt kan lide konkurrence og god underholdning.  

Specifikationer

 • spilgenre: slå og gæt
 • antal spillere: 2-8 
 • aldersgruppe: fra 8 år
 • spilletid: ca. 90 min.

Find Monopoly til den bedste pris her.

Backgammon – det bedste brætspil for to

Backgammon det bedste brætspil for to

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Backgammon er et ældre spil, der stadigvæk er meget populært verden over. Danmark vandt verdensmesterskabet i Backgammon i 2020. Skal du deltage næste gang? Spillet er for to personer og går ud på at være den hurtigste til at få sine brikker af brættet. Det handler om at være taktisk, men også om at være heldig, når det bliver din tur. Denne kombination gør både spillet spændende og underholdende. ”Et hyggeligt spil, som ikke kun er baseret på held i forhold til terningkastene, men også kræver, at man taktisk vurderer, hvorledes man så skal bruge sine kast.” – citat fra Legebyen. 

Specifikationer

 • spilgenre: terningspil – betting 
 • antal spillere: 2
 • aldersgruppe: fra 6 år
 • spilletid: 30-90 min.

Find Backgammon til den bedste pris her.

Risk – underholdende spil til de erfarne spillere

Risk underholdende spil til de erfarne spillere

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Risk handler om at erobre lande gennem krig og sejr. Det klassiske spil er og bliver en favorit blandt mange spilentusiaster med sine 4,2 stjerner på Pricerunner. Du husker måske Risk-brætspillet som et af de første strategispil, du blev præsenteret for i din barndom? Spillet er turbaseret, foregår på et bræt og spilles med terninger. Du kan selv være med til at beslutte, hvor længe spillet varer. Den hurtige version tager oftest 1-2 timer. Mens den lange version kan tage op til 8 timer. Risk spillet er til dig, der er på udkig efter et spændende spil, hvor dine valg gennem spillet er altafgørende for resultatet. 

Specifikationer 

 • spilgenre: terningspil 
 • antal spillere: 2-5
 • aldersgruppe: fra 10 år
 • spilletid: ca. 1-2 timer.

Find Risk til den bedste pris her.

Speak Out – populært gættespil til din næste fest

Speak Out populært gættespil til din næste fest

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du er til morsomme spil, er Speak Out højst sandsynligt lige noget for dig. På Pricerunner har spillet fået 4,3 stjerner, og vi ved godt hvorfor. Speak Out er et gættespil, som er taget til helt nye højder. I skal nemlig skiftes til at gætte hinandens sætninger, mens I har et mundstykke i munden. Kringlede sætninger, en timer og et mærkværdigt mundstykke udgør tilsammen Speak Out. Det ser både skørt ud og lyder skørt. Hvilket nok er nogle af grundene til, at Speak Out er blevet så populært. Speak Out er det perfekte spil til din næste sammenkomst med venner og/eller familie.

Specifikationer

 • spilgenre: gættespil 
 • antal spillere: 4-5 spillere
 • aldersgruppe: fra 16 år
 • spilletid: 15-30 min.

Find Speak Out til den bedste pris her.

Catan – legendarisk strategispil for børn og voksne

Catan legendarisk strategispil for børn og voksne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Catan hører hjemme i et hvert hjem, hvor brætspilsaftener er en del af hyggen. På Pricerunner har Catan fået 4,5 stjerner, hvilket giver god mening. Spillet har tidligere vundet den tyske pris ”Årets Spil”, som er en af de mest anerkendte spilpriser i verden. Catan er et hyggeligt strategispil for hele familien. Mange mener endda, at spillet er et af de bedste strategispil i verden – bedøm selv. Spillet foregår på et spillebræt og er simpelt at sætte sig ind i. Du vinder spillet, når du er den første, der når til 10.

Specifikationer

 • spilgenre: strategispil
 • antal spillere: 3-4 spillere
 • aldersgruppe: fra 10 år
 • spilletid: ca. 75 min.

Find Catan til den bedste pris her.

Rummikub – anbefalelsesværdigt familiespil 

Rummikub anbefalelsesværdigt familiespil 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Rummikub er et anbefalelsesværdigt familiespil, da selv de yngre medlemmer kan spille med. Spillet har fået 3 stjerner på Pricerunner og har siden 80’erne være et populært familiespil. Reglerne er overskuelige, og en runde tager ikke lang tid, hvilket er en stor fordel for de ivrige deltagere. Deltagerne begynder spillet med at have 14 brikker, og så gælder det ellers om at komme af med brikkerne hurtigst. Det kræver et godt overblik at vinde spillet. Men spillet egner sig både til yngre børn og voksne. Rummikub er til dig, der er på udkig efter et udfordrende og underholdende familiespil.

Specifikationer

 • spilgenre: terningspil
 • antal spillere: 2-4 spillere
 • aldersgruppe: fra 7 år
 • spilletid: 15-30 min.

Find Rummikub til den bedste pris her.

Escape Room – spændingsfyldt opklaringsspil (testvinder)

Escape Room spændingsfyldt opklaringsspil (testvinder)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du har højst sandsynligt hørt om den populære Escape Room-aktivitet. Men vidste du godt, at du kan skabe samme eventyrlige oplevelse hjemme i din stue? Spillet har fået hele 5 stjerner på Pricerunner og er derfor et af de det bedst anmeldte spil på listen. Escape Room-brætspillet indeholder 4 forskellige unikke gåder i forskellige sværhedsgrader. Du og dine medspillere har 60 minutter til at løse gåden, som vises på den medfølgende timer. Det kræver samarbejde og logik. Du får her et af de mere sociale spil. Escape Room skal opklares ved hjælp af spændende rekvisitter som billeder, tandhjul og ord. Dette er spillet til dig, der ude efter et unikt og oplevelsesrigt spil. 

Specifikationer

 • spilgenre: gådeløsning 
 • antal spillere: 3-5 spillere
 • aldersgruppe: fra 16 år
 • spilletid: ca. 30-90 min.

Find Escape Room til den bedste pris her.

Bezzerwizzer Familie – det bedste valg til børn 

Bezzerwizzer Familie det bedste valg til børn 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bezzerwizzer Familie er en udgive af det klassiske spil, der henvender sig til børnefamilien. Spillet er med sine 5 stjerner på Pricerunner et af de bedste valg til børn. Med Bezzerwizzer kan du udfordre hele din familie på paratviden. Og bare rolig. Det er inden for en bred genre, hvor størstedelen kan være med. Spillet kommer med mange varierende spørgsmål med ledetråde til børnene. Hvilket gør det endnu sjovere for både børn og voksne. Spillet foregår på en spilleplade og er nemt at sætte sig ind i. Du vinder ved at være den første, der når i mål. Du får her et spil med mange timers underholdning for hele familien.

Specifikationer 

 • spilgenre: quiz og paratviden
 • Antal spillere: fra 2
 • aldersgruppe: fra 10 år
 • spilletid: ca. 45 min.

Find Bezzerwizzer Familie til den bedste pris her.

Matador – favoritbrætspil for alle

Matador favoritbrætspil for alle

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det danske Matador-brætspil, er lige så elsket som serien af samme navn. Med hele 5 stjerner på Pricerunner er spillet blandt de bedste spil i denne guide. Spillet går ud på at købe grunde, bygge huse og hoteller samt opkræve leje af den andre spillere. Du vinder spillet, når du er den rigeste spiller på brættet, og de andre er gået konkurs. Men der kan ske en masse uventet undervejs. Matador er blandt favoritterne hos mange børn og voksne, hvilket skinner igennem i mange af anmeldelserne. De fleste mennesker bliver nostalgiske, når de spiller det klassiske brætspil. Matador er til dig, der godt kan lide at udfordre dine medspillere.

Specifikationer 

 • spilgenre: brætspil 
 • antal spillere: 3-6 spillere
 • aldersgruppe: fra 10 år
 • spilletid: ca. 1-2 timer.

Find Matador til den bedste pris her.

Hint Junior – anbefalet til børnefamilien

Hint Junior anbefalet til børnefamilien

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Juniorudgaven af det populære Hint-spil har scoret 4,8 stjerner på Coops hjemmeside. Det er et populært spil, der spreder en god stemning på spilaftenerne. Hint Junior indeholder de samme klassiske elementer som det populære Hint-spil. Denne udgave er dog mere børnevenlig, så hele familien kan samles. Du skal i Hint Junior gætte, hvad din medspiller prøver at fortælle dig, ved at tale, mime, tegne eller lave lyde. Det hold, som vinder, er det hold, der først kommer i mål på brættet. Det er supersjovt og inddrager alle deltagere. 

Specifikationer

 • spilgenre: gættespil 
 • antal spillere: min. 4
 • aldersgruppe: fra 8 år
 • spilletid: ca. 45 min.

Find Hint Junior til den bedste pris her.

Logospillet – sjovt spil for teenagere og voksne

Logospillet sjovt spil for teenagere og voksne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Logospillet kom frem for cirka 10 år siden og blev hurtigt populært. Det har scoret 4 stjerner på Pricerunner og med god grund. Spillet er både nemt at lære og enkelt at spille: Den første til at komme pladen rundt ved at svare rigtigt vinder spillet. Logospillet handler om at kende så mange logoer, sloganer og mærker som muligt. Frygt ej! Du kender helt sikkert mange flere, end du tror. Logospillet er ren underholdning for teenagere og voksne. Du bliver kun bedre fra gang til gang og kan spille spillet igen og igen.

Specifikationer:

 • spilgenre: quiz og paratviden
 • antal spillere: 2-6 spillere
 • aldersgruppe: fra 12 år
 • spilletid: ca. 45 min. 

Find Logospillet til den bedste pris her.

Vildkatten – populært gættespil til børn

Vildkatten populært gættespil til børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vildkatten er med sine 5 stjerner på Pricerunner blandt de bedste spil i denne guide. Spillet er underholdende for selv de mindste i familien. Det er blevet et populært spil, fordi at det er enkelt at spille og ikke tager særlig lang tid. For at spille Vildkatten skal du være den hurtigste til at matche billedkort. En af de ting, som gør Vildkatten til et underholdende spil, er, at der er flere muligheder for at spille det. Spillet er til dig, der ønsker at spille et hyggeligt spil med de yngste medlemmer i din familie.

Specifikationer

 • spilgenre: gættespil
 • antal spillere: 2-4 spillere
 • aldersgruppe: fra 2 år
 • spilletid: 15-30 min.

Find Vildkatten til den bedste pris her.

Klodsmajor – sjovt spil til alle

Klodsmajor sjovt spil til alle

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Klodsmajor er et klassisk og sjovt spil, der kan spilles af små børn, større børn, teenagere og voksne. Det er blot en af grundene til, at Klodsmajor har fået 4,2 stjerner på Coops hjemmeside. Spillet er supersimpelt. Lav et tårn med klodserne. Når det bliver din tur, fjerner du en klods. Hvis du vælter tårnet, har du tabt. Modsat andre spil har dette spil mange vindere og kun én taber. Du får en fantastisk cocktail af spænding og dårlige nerver. Klodsmajor er et sjovt spil, hvor alle bliver revet med. Spillet er ideelt til spilleaftener, hvor du gerne vil slå hjernen fra og hygge dig.

Specifikationer

 • spilgenre: terningspil
 • antal spillere: 2-6 spillere
 • aldersgruppe: fra 3 år
 • spilletid: ca. 30 min.

Find Klodsmajor til den bedste pris her.

Afrunding – testkilder

Her finder du en oversigt over de hjemmesider, som vi har brugt til at lave guiden over de bedste spil til børn og voksne. 

Legebyen

Legebyen er en blog og webshop, der anmelder spil og legetøj. Bloggen styres af Camilla, som sammen med sin kæreste er spilentusiast.

Hos Legebyen er følgende spil blevet testet:

Sequence (24. okt.)

Catan (13. jun.)

Trivial Pursuit (24. okt.)

Risk (24. jul.)

Bezzerwizzer Familie (2. okt.)

Backgammon (9. dec.)

Hint Junior (23. sep.)

Vildkatten (3. okt.)

Escape Room (13. sep.).

Hos Legebyen finder du mange spilanmeldelser og guides over populære spil. Anmeldelsen indeholder informationer om spillets regler og den personlige oplevelse med spillet. Du kan også se mange billeder af de forskellige spil i spilanmeldelserne. 

Hygli

Hygli er et uafhængigt medie, som anmelder spil i mange former. Deres mission er at informere og inspirere danskerne til at bruge mere tid på brætspil. 

Hos Hygli er følgende spil blevet testet:

Get a Hint (19. jul 2019)

Matador (6. aug. 2019)

Klodsmajor (28. Jun. 2019)

Rummikub 13. jul. 2019)

Partners (9. jan. 2019)

Bezzerwizzer (4. aug. 2019)

Speak Out (2. aug. 2019)

Monopoly (19. aug.)

Anmeldelserne fra Hygli er lange og fyldestgørende, og der bliver gennemgået alt om spillene fra A-Z. Spillereglerne gennemgås, fortællinger om spiloplevelsen, og der gives en samlet vurdering af spillet. Du kan også læse mere om, hvilke spil der findes i samme serie. Denne hjemmeside giver et godt indblik i mange forskellige spil. 

Politikken

Politikken er et anerkendt dansk medie, der også har et digitalt indholdsunivers. Mediet har lavet en fin anmeldelse af Logospillet, som giver en god forståelse af quizspillet. 

Logospillet (19. feb. 2013)

Coop

Sidst, men ikke mindst, har vi kigget på anmeldelser på Coops hjemmeside. Her har mange brugere lavet spilanmeldelser, hvilket giver et godt overblik over populariteten. 

Hos Coop er følgende spil blevet anmeldt:

Bezzerwizzer (set 28. jan. 2021) 

Hint Junior (set 28. jan 2021)

Klodsmajor (set 28. jan. 2021).

FAQ – spørgsmål & svar 

Hvorfor er brætspil blevet så populært?

Der er lavet undersøgelser, der viser, at brætspil er mere populære nu end nogensinde. Det er tankevækkende, især fordi at vi aldrig har været så digitale, som vi er lige nu. Eksperter mener dog, at computerspil faktisk har været med til at gøre brætspil endnu mere populære. I 80’erne var strategi- og eventyrspil mere populært blandt nørderne. De unge i dag er vokset op med computerspil og har derfor opdaget spilkulturen. I dag er brætspil blevet en social aktivitet, der samler både unge mennesker og familier. Brætspillene i dag er også blevet kortere, hvilket er en klar fordel i en travl hverdag. 

Er der fordele ved at spille brætspil med børnene?

Brætspil bruges som underholdning i langt de fleste hjem. Men der er faktisk nogle helt specifikke fordele ved at spille brætspil med børnene. Undersøgelser viser nemlig, at der er læring at hente, når du inkluderer børnene i spilleaftenen. Brætspil til børn er med til at forbedre deres sociale evner og logiske tænkning. Som forældre kan du derfor med fordel lære dine børn at spille brætspil. For at lære dem endnu mere kan du fortælle om din tankeproces, når du spiller. F.eks.: ”Hvis jeg går herhen, sker der det her.” På den måde lære de at tænke fremad, hvilket fremmer dine børns udvikling.

Hvordan udvælges spillene i artiklen?

Vi kan ikke kåre det allerbedste spil på markedet. Det er nemlig en individuel sag, der kommer helt an på præference og aldersgruppe. I stedet for har vi samlet de 18 bedste spil nogensinde, som er vurderet ud fra brugeranmeldelser, anbefalinger fra brugere og eksperter samt de bedste spil i test. Guiden indeholder underholdende, humoristiske og strategiske spil til alle aldersgrupper. Det må derfor være op til dig, hvilket spil du synes, er det bedste på markedet.

Hvilke typer brætspil findes der på markedet?

De sidste mange årtier er der kommet tusindvis af ny brætspil til. Det gør det sværere at dele brætspil op i kategorier, da kategorierne ofte flyder sammen. Der findes spil bygget på held. Brætspil bygget på logik. Der findes selskabsspil til at underholde. Strategispil, der kræver logik. Og så er der også dem, der blander disse kategorier på kryds og tværs. Det er derfor kompliceret at dele brætspil op i typer.

Et brætspil er ikke længere bare et brætspil. Lige som terningspil og strategispil er blevet mere komplicerede end før i tiden. Flere og flere spil blander bræt med terninger og brikker. Game Investors definerer et brætspil således: ”Et spil, der afvikles med brikker eller andre komponenter, der traditionelt placeres på, flyttes fra eller bevæges rundt på en afgrænset overflade (brættet). Brættet er normalt unikt fra spil til spil.” – citat fra Game Investors. 

Hvad skal jeg overveje, når jeg er på udkig efter et nyt spil?

Det kan være en uoverskuelig proces at vælge det næste spil, som skal underholde til din næste spilaften. Der findes tusindvis af spil, som du kan vælge imellem, hvilket er derfor, at vi har lavet den her oversigt til dig. Vi vil først og fremmest anbefale dig at vælge et spil ud fra, hvad du synes lyder spændende. En anden vigtig faktor er at kigge på, hvilken alder spillet henvender sig til. På listen ovenover har vi tilføjet informationer om alder for at gøre det let for dig. 

Andre relevante test og artikler

Læs en guide med de 17 bedste trampoliner.

Læs en test over fodboldmål til haven.

Læs en test over de bedste elløbehjul.

Denne side er anmeldt af: Liv Kjeldsen Rating 5/5