Skrevet d. 1. november 2019 ,sidst opdateret den 1. april 2020 af Alexander V. Christiansen
Reklame

CD-afspillertest – her er de bedste CD afspillere i 2020

Sidst opdateret den

Der var engang, hvor lydentusiaster og audiofile flokkedes omkring pladespilleren og den varme, sprøde lyd, de sorte vinylskiver til stadighed formår at afgive. Blandt samme målgruppe var der bred konsensus omkring, at den meget dårligere CD var ved at tage livet af LP’en, og at det i bund og grund var den audiologiske pøbel, der stod bag denne udvikling til det værre.

Den samme type lydentusiaster og audiofile begræder i dag enhver CD afspiller, der bliver smidt ud, for lyden der kommer fra en sådan ”Compact Disc” er jo målbart bedre end musik, der bliver streamet, og det har de sådan set ret i. Derfor har vi lavet en CD afspiller test-oversigt, så du kan anskaffe dig den bedst mulige afspiller til dine skiver, i stedet for at skille dig af med dem.

 

1. Lyngdorf CD-2 – den bedste CD-afspiller i vores CD-afspiller

cd-afspillerCD-2 fra Lyngdorf er ikke bare en kompromisløs CD-afspiller i den tunge ende, det er også en meget fin og slankt designet CD-afspiller proppet med den nyeste teknologi, intelligent 24-bit opsamling og både analoge og digitale forstærkere.

Hvis du leder efter en CD-afspiller i allerhøjeste kvalitet, så behøver du ikke lede længere. Med Lyngdorf CD-2 får du nemlig en CD-spiller, der kan holde resten af livet.

CD-lyd i den absolutte top af vores CD-afspiller test-oversigt

CD-2 er CD-afspilleren, der kan løfte ethvert anlæg op i de højere luftlag. Der er ikke gået på kompromis med noget som helst, og alt fra den solide mekaniske konstruktion til den intelligente opsamling er lavet med sans for detaljerne. Det betyder, at du i sidste ende får CD-lyd i absolut højeste klasse.

Med et udgangssignal på 24-bit/192kHz er der garanteret lyd i absolut bedste kvalitet, men det kræver selvfølgelig højtalere, der kan følge med. Heldigvis bliver der stadig produceret enormt mange højtalere i rigtig høj kvalitet, der kan håndtere lige netop de signaler. Hvis du vil være 100% sikker på at alt spiller, så er der endda muligheden for at udstyre CD-afspilleren med Lyngdorfs egne digitale højtalere.

Fordele

 • Ekstremt høj lydkvalitet.
 • Et meget eksklusivt design i aluminium.
 • Intelligent opsamling og helt op til 24bit/192kHz.
 • Konstrueret i et solidt og vibrationsfrit format.
 • Udstyret med analoge såvel som digitale udgange.

I denne test-oversigt af CD-afspillere, er der ikke mange afspillere, der kan måle sig med CD-2

CD-2 fra Lyngdorf kan opsamle det rå signal fra dine CD’er i en meget højere opløsning end mange af konkurrenterne. Det betyder, at CD’ens 44,1 kHz-signal bliver behandlet i hele 96 kHz af en af de absolut bedste D/A-convertere på markedet.

Lyngdorf CD-2 leverer lyd af ekstremt høj kvalitet, men ikke nok med det, så bliver lyden meget åben og naturlig, og der er så meget overskud i converteren, at selv større spikes bliver afspillet uden distortion, selv fra CD’er af almindelig kvalitet.

Vurdering

Hvis du vil foretage en seriøs opgradering af dit anlæg, og samtidig vil sørge for, at du kan få digital lyd af allerhøjeste kvalitet, så er CD-2 en fantastisk tilføjelse til dit setup. Når du først hører, hvor meget lyd CD-2 kan få ud af en almindelig CD, så vil du helt sikkert forstå, hvorfor denne afspiller er øverst på listen over CD-afspillere i 2020, og hvorfor CD’er stadig er bedre end streaming.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

2. NAD C568 – bedst til prisen i vores CD-afspillertest

NAD C568 leverer stereolyd i allerhøjeste kvalitet, og der er lagt i kakkelovnen til en musikalsk lydoplevelse ud over det sædvanlige, men det, der gør NAD C568 til en reel storspiller i vores CD-afspillertest, er prisen. Med en massiv konstruktion og et ekstremt eksklusivt valg af komponenter, har NAD skabt en CD-afspiller, der virkelig skiller sig ud.

En af de bedste lydoplevelser til prisen i vores test-guide af CD-afspillere

NAD er leverandør af lydoplevelser i den midterste prisklasse, og det betyder også, at C568 selvfølgelig har svært ved at måle sig med en del af de andre CD-afspillere i vores oversigt som f.eks. Lyngdorf, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at få en ekstremt god CD-afspiller, og selvom der er stor forskel på prisen, er der ikke lige så stor forskel på lyden, for NAD C568 svinger langt over sin vægtklasse.

NAD har af mange entusiaster været kendt for at levere forstærkere og højtalere i den billige ende, men på C568 er det ekstra tunge stålkabinet og den lydteknologiske opbygning med til at lægge rigtig meget plads imellem C568 og NADs billigere modeller.

Fordele

 • Fantastisk lydkvalitet.
 • En massiv konstruktion og en solid mekanisk opbygning.
 • Nem betjening via drejeknap.
 • USB-indgang på CD-afspillerens front.
 • Udstyret med både optisk, coax og analoge udgange.

NAD har haft sans for detaljerne i udviklingen af C568

C568 har en indbygget Wolfson 8741 D/A-converter og så er den udstyret med op-amps, der ligger i et kvalitetsniveau, der er langt over de nærmeste konkurrenters, men det er ikke kun når det kommer til lyden, at der er sans for detaljerne.

NAD har installeret individuelle og ekstremt støjsvage strømforsyninger i alle C568s forskellige sektioner, og det veludtænkte kredsløbsdesign er bygget med meget korte signalveje. Kort sagt er alle detaljerne gennemtænkt på en måde, der løfter C568 langt op over prisklassen.

Hvis du skal indkøbe et helt anlæg, er C568 en glimrende start, og hvis du parrer den med NAD’s egne forstærkere, så slutter du ligeså stærkt, men der er selvfølgelig også mulighed for at købe højtalere med komponenter af samme kvalitet hos et andet mærke.

Vurdering

NAD C568 er i sandhed et unikt produkt, der kan være med til at løfte din musikoplevelse op i højder, hvor du ikke har oplevet den før. Når det er sagt, så skal det selvfølgelig også siges, at der er flere af de andre forstærkere i vores oversigt over CD-afspillere , der kan levere lyd i højere kvalitet, til gengæld skal du så også betale tre til fire gange så meget for den oplevelse.

Det er noget af det, der gør C568 til det ultimative valg, hvis du skal til at genoplive din CD-samling. Med C568 får du nemlig masser af lyd for pengene, og du kommer helt sikkert til at kunne høre forskel, men samtidig er den ikke så dyr, at du bliver afskrækket fra at forfølge den gode lyd yderligere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også: Bedste bluetooth højtaler 

 

3. Denon DCD-2500NE – den mest kompromisløse afspiller i vores CD-afspiller test-oversigt

denon-cdaspillerHvis du leder efter en massiv afspiller i høj kvalitet, som både kan levere uovertruffen lyd og samtidig har en flot finish, så er Denon DCD-2500NE den helt rigtige CD-afspiller til dig. Med Denon DCD-2500NE kan du vride de allersidste lyddråber ud af dine CD’er, og kombineret med de rigtige højtalere og den rigtige forstærker, så er der ikke mange der kan konkurrere med den.

Fantastisk lyd og endnu bedre design

Lydkvaliteten er en ting, og det siger næsten sig selv at lyden, der kommer fra Denon DCD-2500NE, er uovertruffen, men det er faktisk, når det kommer til designet og konstruktionen, at Denon DCD-2500NE adskiller sig fra de øvrige konkurrenter i feltet.

Den primære designfilosofi, der ligger bag DCD-2500NE, er at eliminere al mekanisk og elektrisk støj. Kabinettet er konstrueret med solide sidepaneler i aluminium og både toppen og bunden er konstrueret i flere lag.

Denon har selv stået for at designe og producere det eksklusive ”Advanced S.V.H.-løbeværk, og det er udstyret med en dobbelt topplade og en vibrationshæmmende kasse støbt i aluminium. Ligeledes er der brugt en lang række forskellige materialer, der alle er nøje udvalgt, fordi de kan hjælp med at øge den mekaniske stabilitet og præcisionen i aflæsningen.

Fordele

 • En meget massiv opbygning med et frontparti i aluminium.
 • Udstyret med et originalt S.V.H. high-end løbeværk.
 • Udstyret med Advanced AL32 Processing Plus-behandling med 32-bitopsamling.
 • Mulighed for SACD / DSD-bitstream fra discs.
 • Designet med DAC Master Clock.

Denne CD-afspiller giver dig en mærkbart bedre lydoplevelse

Denon DCD-2500NE er udstyret med 32-bit audioopsamling og en avanceret AL32-signalbehandling. Når man snakker CD-afspillere, kan man heller ikke komme uden om D/A-converteren, og på DCD-2500NE kan den nå helt op på 32-bit/192 kHz. Det specialdesignede løbeværk og den mekaniske konstruktion er blandt de mest stabile på markedet, og begge dele er med til at sikre dig en ekstremt høj lydkvalitet, både når det kommer til SACD og CD.

Desuden er DCD-2500NE udstyret med hele to transformere med hver deres strømforsyning, hvilket betyder, at der ikke er nogen indbyrdes påvirkning imellem den analoge og den digitale sektion. Transformerne er monteret på vibrationshæmmende aluminium, hvilket giver dig en markant forbedring i forholdet mellem signal og støj, hvilket giver dig en mærkbart bedre lydoplevelse.

Vurdering

Denon DCD-2500NE er en fantastisk CD-afspiller og den er utvivlsom blandt de allerbedste i vores overblik af CD-afspiller tests, men når alt kommer til alt, så er der et spørgsmål, der står tilbage. Når du er oppe i dette prisleje, hvorfor så ikke gå all-in og investere i CD-2 fra Lyngdorf?

Svaret på det spørgsmål er, at de to afspillere faktisk ligger lige ved siden af hinanden, når det kommer til lydkvaliteten. Derfor handler det om, hvilke features du er interesseret i, og i sidste ende er det det, der skal afgøre, hvilken af de to afspillere, der passer bedste til dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

4. Denon DCD-100 – den mest stilfulde CD-afspiller i vores test-oversigt af CD-afspillere

denon-cd-afspillerHvis du leder efter en kompakt CD-afspiller, så bør din søgning stoppe lige her. DCD-100 er nemlig præcis den kompakte CD-afspiller, du har brug for, og så skader det ikke, at den både er billig, flot designet og let at bruge. Hvis du skal bygge et anlæg fra bunden, så er den et godt match til Denons DRA-100 netværksreceiver, men den fungerer også glimrende i kombination med andre receivere.

Den mest kompakte afspiller i vores overblik over CD-afspillere

Der kan være flere grunde til at lede efter en kompakt CD-afspiller, men den mest overskyggende er ofte pladsen. Om det er dig selv eller din bedre halvdel, der har bestemt, at jeres anlæg skal være småt, er sådan set underordnet. Heldigvis behøver du ikke at gå på kompromis med lydoplevelsen, bare fordi du skal finde en lille CD-afspiller.

DCD-100 er ikke nået til toppen af vores CD-afspiller test-oversigt fordi den er kompakt. Den er nået til toppen af vores CD-afspiller test-oversigt OG den er kompakt. Lydkvaliteten er helt i top og du kan få presset rigtig meget lyd ud af dine CD’er, hvis du investerer i en DCD-100. Selvom Denon anbefaler, at man kombinerer DCD-100 med deres netværksreceiver DRA-100, kan du sagtens bruge den i kombination med en anden receiver og stadig få et fremragende resultat, da den både har digital og analog udgang.

Fordele

 • DCD-100 er det perfekte match til DRA-100
 • Lavet i et kompakt design med en eksklusivt udseende aluminiumsfinish.
 • Den digitale og analoge audio-out kanal kan bruges med enhver forstærker.
 • Integreret D/A-converter med 32-bit/192 kHz.
 • Medfølgende systemfjernbetjening, der er ekstremt let at bruge.

Du kan få en fantastisk lydoplevelse med en 100% digital signalvej

Hvis du kobler en forstærker eller receiver med digital coaxial-indgang til DCD-100, så opnår du en 100% digital signalvej, der løber hele vejen fra din CD og frem til højtalerterminalerne i din forstærker. Det betyder, at du får en krystalklar lyd og en meget detaljeret gengivelse af musikken, og det i en kvalitet og volumen, der ikke er forventelig fra så kompakt en CD-afspiller.

Selvom Denon DCD-100 ikke er nået helt op i toppen af vores CD-afspillertest, og måske stadig halter lidt bagefter, når det kommer til flere af konkurrenterne, så kan den levere på et niveau, hvor meget få CD-afspillere i samme fysiske størrelse kan følge med.

Vurdering

DCD-100 fra Denon er først og fremmest en kompakt CD-afspiller, men det gør egentlig bare dens lydkvalitet endnu mere imponerende. Normalt ville man ikke forestille sig en så lille afspiller, der samtidig kunne levere på så højt et niveau, men det har Denon formået, og det er i sig selv en kraftpræstation. Det er dog svært at komme uden om det faktum, at DCD-100 står lidt tilbage for et par af de andre CD-afspillere i vores CD-afspiller test-oversigt, og det er virkelig ærgerligt, for der i sandhed tale om en god afspiller, og du får virkelig meget for pengene. Derfor får DCD-100 en meget varm anbefaling herfra, også selvom du bare leder efter en CD-afspiller og ikke har et specifikt behov for, at den skal være kompakt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også: Bedste powerbank – test

 

5. Denon DCD-1600NE – Det sikre valg

denon-cdafspillerNår vi både har kigget i den dyre ende og den billige ende af Denons DCD-afspillere, så er det næsten også kun fair, at vi kaster et blik på den midterste i rækken, og der bliver da også plads til Denon DCD-1600NE i vores CD-afspiller test-oversigt.

Ligesom med mange andre af Denons produkter, så anbefaler de selv, at du parrer DCD-1600NE med en specifik stereoforstærker. I dette tilfælde er der tale om PMA-1600NE, og det er bestemt også en god parring, især hvis du bare gerne vil have et setup, der afgiver fænomenal lyd fra allerførste færd.

Et af de bedste budgetvalg i vores CD-afspiller test-guide

Modsat DCD-2500NE er DCD-1600NE ikke lige så tungt bygget, men det er der en grund til. For hvor der er en forskel i tyngden, er der også en ret markant forskel i prisen, og derfor er DCD-1600NE et fantastisk valg, hvis du gerne vil have ekstremt høj kvalitet, men også gerne vil spare lidt penge imens. Det betyder, at DCD-1600NE er blandt de bedste budgetvalg i vores CD-afspiller test-guide.

Udover at DCD-1600NE leverer lyd i en kvalitet der ligger langt over dens budget, så medfølger der også en ekstremt brugervenlig systemfjernbetjening, der kan bruges til at styre hele dit Denonsystem, og ligeledes kan du frit vælge om du vil have den med en front i sort eller sølv. Det betyder også, at du kan sørge for, at dit anlæg passer til resten af din indretning.

Fordele

 • En massiv og stabil opbygning med mulighed for selv at vælge farve på fronten.
 • Udstyret med det originale Denon S.V.H.-løbeværk.
 • Udstyret med avanceret AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit opsamling.
 • Mulighed for afspilning af både SACD og DSD bitstream fra discs.
 • Udstyret med DAC Master Clock

En fantastisk konstruktion og en lydkvalitet der sender DCD-1600NE op i toppen af vores CD-afspiller test-oversigt

Ligesom med mange af Denons andre produkter, så har der været et ekstremt stort fokus på at eliminere al mekanisk såvel som elektrisk støj, og det er Denons Advanced S.V.H.-løbeværk med til, da det er udstyret med en dobbelt overdækning og et vibrationshæmmende kabinet. Desuden er alle materialerne udvalgt med fokus på at give dig den optimale lydoplevelse.

I et forsøg på at forhindre påvirkningen mellem den analoge og den digitale indgang, er DCD-1600NE konstrueret med to transformere med separate strømforsyninger, og alt andet der er installeret i kredsløbet, er installeret med tanke på at forbedre forholdet mellem signal og støj, hvilket giver dig en mærkbart bedre lydoplevelse.

Vurdering

Ligesom med de andre af Denons produkter, så får du helt sikkert noget for pengene, hvis du investerer i DCD-1600NE. Den eneste tætte konkurrent i vores CD-afspiller test-oversigt er NAD C568, der ligger i samme prisleje. Der er en markant forskel på de to CD-afspillere, og derfor kommer det i sidste ende også an på, hvad du selv er til. Hvis du kun skal bruge en den til at afspille CD-er, så er DCD-1600NE det bedste valg.

Når det kommer til CD’er alene så har Denons CD-afspiller den bedste lyd, til gengæld lader den noget tilbage, når det kommer til resten af dens features og derfor er den i vores CD-afspiller test-oversigt endt med at stå lidt tilbage for NAD C568, selvom begge CD-afspillere er i en helt uovertruffen kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

6. NAD C538 – den billigste CD-afspiller i vores CD-afspiller test-guide

nad-cd-afspillerC538 fra NAD er en ekstremt stilren og utilitaristisk CD-afspiller, og du er sikker på at få fuld valuta for pengene. Der er to ting, der får NAD C538 til at skille sig ud. Det første er prisen, der er markant lavere end alle de andre afspillere i vores CD-afspiller test-guide. Det andet der får den til at skille sig ud, er kvaliteten af komponenterne, der ligger langt over hvad prisniveauet egentlig tillader.

Hvis du lige er gået i gang med at genoplive din CD-samling, så er NAD C538 et glimrende valg, især hvis du ikke er helt sikker på om det bare er en fase, eller om det er noget du vil investere heftigt i.

Den billigste i vores CD-afspiller test-guide, men det betyder ikke den ringeste

Som det også er blevet nævnt tidligere i vores CD-afspiller test-guide, så er NAD kendt for at producere afspillere i den billige ende, og selvom det kan lyde negativt, så er det det så sandelig ikke. NAD C538 er en billig CD-afspiller, men det er også en god CD-afspiller, og noget af det NAD kan, er at vende hver eneste krone, så du ender med en CD-afspiller, der svinger langt over sin egen vægtklasse, og det er også tilfældet her.

NAD har formået at få utrolig meget ud af meget lidt, og det bør blive belønnet. Der er selvfølgelig en forskel i lydkvaliteten fra de dyrere modeller og ned til NAD C538, men for langt de fleste mennesker, vil forskelle stort set ikke være bemærkelsesværdig. De dråber der mangler at blive presset ud af lydkvaliteten er nemlig meget, meget små.

Fordele

 • En meget høj lydkvalitet til prisen.
 • Et meget brugervenligt display.
 • Udstyret med både digitale og analoge lydudgange.
 • Integreret Wolfson D/A-converter.
 • Medfølgende systemfjernbetjening.

Ingen overflødige knapper

I løbet af de sidste par år har rigtig mange producenter fået rigtig travlt med at udstyre deres CD-afspillere med så mange features, gadgets og overflødige knapper som overhovedet muligt, og det har især været udpræget blandt de billigere modeller, men den fælde er NAD ikke faldet i. NAD har altid haft en ”no-nonsense” politik, når det kommer til designvalg, og den står de ved.

På CD-afspillerens front er der kun installeret de knapper, der er brug for. Der er kun blevet plads til de allervigtigste funktioner og et lille display, og så er der selvfølgelig den medfølgende fjernbetjening. Med den får du adgang til alle de vigtigste funktioner, og selvfølgelig er den lige så let at bruge som alt andet, når det kommer til NAD. Der er nemlig virkelig kælet for brugervenligheden.

Vurdering

NAD C538 er blandt de billigste kvalitets CD-afspillere på markedet og den er den billigste i vores CD-afspiller test-oversigt, men der er stadig tale om en CD-player af meget høj kvalitet, og NAD har virkelig sørget for, at du får noget for pengene. Hvis du skal bruge en billig CD-afspiller, der stadig levere lyd i høj kvalitet, så er NAD C538 bestemt noget for dig. Her er der nemlig fokuseret på lyden og kvaliteten frem for at fokusere på ting som Bluetooth, og direkte streaming. Det er en CD-afspiller og den kan præcis hvad en CD-afspiller skal kunne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også : Bedste gaming headset

 

Vær med i allerforreste række

Da vinylpladen måtte lide sit endeligt, gik der ikke mange år, før den vendte tilbage som samlerobjekt, og dem der havde holdt godt fast i deres pladesamlinger, begyndte så småt at kunne sælge ud af den til samlere, hvis de da ikke selv var begyndt at samle. I dag kan den rigtige udgave af en vinylplade med det rigtige band løbe op i langt over 10.000 kroner. Det var der nok ikke mange, der havde forestillet sig, da de smed deres plader ud, og sjovt nok er det samme så småt begyndt at ske med CD’en.

Diskussionen om hvorvidt LP’en og CD’en har altid handlet om tone, fylde og fornemmelser. Der har ikke været nogen håndgribelige beviser på at vinyl egentlig lød bedre, udover en række mennesker, der investerede heftigt i lydudstyr og plader og efterfølgende forsøgte at overbevise andre om at vinyl ”bare er bedre”, men sådan forholder det sig ikke med diskussionen om hvorvidt CD eller streaming er bedst.

Lyden er op til fire gange bedre på en CD, end hvis du streamer det samme nummer

Bitrate er grunden til, at man kan måle på diskussionen om hvorvidt CD’en eller streamet musik er bedre. Fordi der i begge tilfælde er tale om digital lagring, så har begge formater en bitrate som man kan sammenligne og måle på.

En almindelig CD har en bitrate på 1411,2 kilobit per sekund (kbps), men hvis du streamer musik fra eksempelvis Spotify, så får du maksimalt 320 kbps og på Apple Music er bitraten helt nede på 256 kbps. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad bitrate egentlig er, så kan vi fortælle at bitraten på en sang er antallet af dele hver sekund i en sang er nedbrudt i. På en CD er musikken nedbrudt i 1.411.200 bit.

I løbet af de sidste par år er der dukket en del streamingtjenester op, der udbyder lossless streaming i et filformat ved navn FLAC. Helt kort fortalt så er lossless streaming, som man finder det på eksempelvis Tidal og Deezer, en streamingkvalitet der kan måle sig med CD’en, så længe din internetforbindelse altså kan følge med kravene.

Hvis du skal købe CD’er, så er det nu, hvis du skal sælge, så kan du godt vente lidt

Streamingtjenesterne er selvfølgelig begyndt at kunne følge med bitraten, og derfor er lydkvaliteten på streamet musik også blevet meget bedre, men det betyder ikke, at de audiofile og lydentusiasterne har overgivet sig.

Faktisk er de første CD-samlere allerede begyndt at dukke op, og de opkøber specielle udgaver af CD’er såvel som brugte CD-afspillere i høj kvalitet, så hvis det er en bølge, du gerne vil med på, så kan det godt betale sig at komme i gang. Det kan man blandt andet se på de stigende priser.

Omvendt betyder det også, at hvis du ligger inde med en CD-samling, så er det et rigtig dårligt tidspunkt at smide den ud, men det er faktisk også et dårligt tidspunkt at sælge, for selvfølgelig kan du komme af med din CD-samling, hvis du sælger nu, men spørgsmålet er, om den måske ikke er betragteligt mere værd, hvis du venter til næste år.

Tre gode råd til dig der vil starte en CD-samling og tjene penge på den

Du har måske hørt historier om hvordan en enkelt vinylplade kan være flere tusind kroner værd. Du har måske endda et familiemedlem, der har en gammel Beatles plade liggende, der kan indbringe et par hundreder kroner, og du har måske overvejet, hvordan du selv kan opnå det samme med CD’er. Der er ikke nogen sikker måde at gøre det på, men her får du alligevel tre gode råd til hvordan du kan forsøge. Alle rådene skal dog tages med et gran salt.

 • Invester i de kunstnere der var hotte i tiden hvor CD’er var på deres højeste; ting som Michael Jackson, Nirvana eller Aqua.
 • Invester i specielle CD’er og ikke de normale udgivelser. Jo mere speciel jo bedre, som f.eks. en regional udgivelse som den japanske udgave af Aqua CD’en.
 • Invester med hjertet. Hvis du sørger for kun at købe ting du bryder dig om, i stedet for ting du tror en dag vil blive penge værd, så kommer du aldrig til at fortryde dine køb, heller ikke selvom de ikke bliver mange penge værd.

Testkilder

Hvis du er blevet inspireret til at starte en CD-samling eller genoplive den samling du højest sandsynligt stillede i kælderen for år tilbage, så er vores CD-afspiller test-guide et godt sted at starte, men hvis du ikke føler, at du har fået nok information, eller hvis du bare er nysgerrig og vil vide mere, så har vi samlet et par links til andre websites, der har foretaget CD-afspillertests.

Lyd og billede

Lyd og Billede er et forbrugersite, der koncentrerer sig om præcis hvad navnet antyder; lyd og billede. De foretager jævnligt tests og anmeldelser af forskellige produkter, og du kan få rigtig meget god information ved at læse deres CD-afspillertest.

What HiFi

Hvis du vil vide noget om lyd, så er What HiFi et glimrende sted at lede. De foretager mange forskellige tests og anmeldelser, og deres CD-afspillertest er bestemt et kig værd. Derudover indeholder deres CD-afspillertest også en masse gode informationer angående kvalitetsforskellen på CD’er og streamede filer.

Jyllands Posten

De fleste tænker på dagspressen, når de hører Jyllands Posten, men deres digitale sektioner udfører en lang række rigtig fornuftige tests og deres CD-afspillertest er bestemt et kig værd.

 

Læs også: TEST: Sådan får du det bedste surroundsound-system

Denne side er anmeldt af: Filippa A. Hedegaard 10/10