Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

CD-afspiller test-oversigt:
Vores vurdering af 10 af de bedste CD-afspillere efter grundig analyse

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

3 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Uanset om du altid har været en trofast CD lytter, eller om du gerne vil give de kompakte discs, og den høje lydkvalitet de kan byde på, et comeback i dit liv, går du aldrig galt i byen med en CD afspiller i god kvalitet. Måske har du endda stadig en masse gamle plader liggende derhjemme, som du med fordel kunne puste nyt liv i.

Da der er stor forskel på, hvor godt CD afspillere spiller, kan det være rigtig svært at finde en afspiller i ordentlig kvalitet, i et prisleje, som er til at betale for. Derfor har vi lavet en CD afspiller test-oversigt, så du kan anskaffe dig den bedst mulige afspiller til dine skiver, uden at bruge uendelige mængder tid på at researche markedet.

Vores favorit

MARANTZ CD6007
Lager

MARANTZ CD6007

Gå til bedste pris
3.690 Kr. hos KT Radio
Se vores anmeldelse
Lager
Lyngdorf CD-2
Lager

Lyngdorf CD-2

Gå til bedste pris
21.999 Kr. hos HIFI Klubben
Se vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket PHILIPS EXP2546 til outlet sektionen.

Tidligere ændringer:

14. februar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

MARANTZ CD6007 - MEGET VÆRDI FOR PENGENE

CD-afspilleren fra Marantz er til dig, der mangler en afspiller til din CD-samling, men som vil have noget funktionelt og brugbart, fremfor en dyr CD-afspiller. Afspilleren fra Marantz har alle de nødvendige egenskaber for at give dig mulighed for at få glæde af din CD-samling. Den er også kompatibel med flere enheder.

Dagens bedste priser og tilbud på MARANTZ CD6007:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Klasseførende indsigt
 • Fremragende bygget
 • God lyd

Mere om MARANTZ CD6007

Hvis du er glad for et klassisk afspiller-look, så er den sølvfarvede CD6007 perfekt, men den kan også købes i en mere stilren sort udgave.

Med CD6007 får du meget værdi for pengene. Det er en god afspiller i et klassisk design, der er fremragende bygget, og som kan give dig en virkelig god lyd i afspilningen af dine CD’er. Den er blandt de billigste i prisklassen, hvilket kan være afskrækkende for en CD-samler, der ønsker at kunne afspille sin samling med kvalitetslyd.

Kvaliteten ved afspilleren kan du få et indtryk af på Whathifi.com, hvor CD6007 får en flot 1. plads blandt 17 andre afspillere. Her får den i særdeleshed ros for klasseledende indsigt og fremragende opbygning.

Den ovenstående anmeldelse er kun en blandt flere positive anmeldelser. Hos Richersounds får CD6007 afspilleren 4.9 ud af 5 stjerner på baggrund af over 50 anmeldelser, og på Thenextweb.com får den endnu engang meget ros. Anmelderen beskriver, hvordan CD6007 har genoplivet hans kærlighed til CD-formatet.

I forhold til lignende produkter på markedet, har afspilleren to forcer, der gør, at den skiller sig ud. Den første er, at den er kompatibel med flere enheder. Dertil har den mulighed for tilslutning med USB samt 1 analog og 2 digitale udgange. Den anden ting, er prisen. Prisen set i forhold til kvaliteten er ganske lav. Du må derfor ikke lade dig skræmme væk af den lave pris. Det er en kvalitetsafspiller, hvilket bliver kommunikeret i samtlige anmeldelser og test.

CD6007 er til dig, der vil have en CD-afspiller i høj kvalitet. Den har mange gode funktioner i forhold til kompatibilitet og tilkobling. Det er ikke til at tage fejl af de mange positive anmeldelser. Det er uden tvivl afspilleren til dig, der vil have meget værdi for pengene, i en arbejdsdygtig afspiller i klassisk design, der er godt opbygget og har en skarp lydkvalitet.

Fordele og ulemper ved MARANTZ CD6007

Fordele

 • Fordelagtig pris
 • 24-bit/192kHz samt DSD 5.6 MHz resolution
 • Mulighed for at vælge mellem sort og sølv
 • Kompatibel med CD-R, AAC, MP3, SACD, WMA
 • God lyd
 • Fremragende bygget
 • Klasseførende indsigt

Ulemper

 • Ligner tidligere modeller en del

Lyngdorf CD-2 - cd afspiller med klar og livlig lyd

 • 5/5 stjerner i test ved The-ear.net
 • 5/5 stjerner på Analogueseduction.net

Når du overvejer at købe en ny CD-afspiller, er der er en lang række faktorer, du med fordel kan overveje forud for dit køb. En af de vigtigste er lyden. Hvis du vil have en af de måske bedste afspiller på markedet i forhold til lyd, så kig på Lyngdorf CD-2. Den har fantastisk lydkvalitet og vil med garanti tage lyden fra dine CD’er til nye højder.

Dagens bedste priser og tilbud på Lyngdorf CD-2:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Let anvendelig
 • Simpel at bruge
 • Robust og vibrationsfri konstruktion

Mere om Lyngdorf CD-2

SPECIFIKATIONER

 • RCA stereo
 • Plads til 1 CD
 • Mål: 5,8x45x37,5 cm
 • Vægt: 6,1 kg

Det sikrer den gennem en 24-bit/192kHz opsamplings opløsning. Den er det oplagte valg til dig, der er kvalitetsbevidst og ønsker, at dine CD’er får de bedste betingelser for at opfylde sit fulde potentiale.

Når du har hørt lydkvaliteten ved Lyngdorfs CD-2 afspiller, vil du hurtigt forstå, at det er en high-end afspiller.

Noget andet der også giver mening, når du er blevet præsenteret for CD-2 afspillerens lyd og ydre kvaliteter, er prisen. Den er i den dyre ende af prisskalaen for lignende afspillere. Prisen er begrundet af den lyd- og designkvalitet, som afspilleren kan levere. Den er garanteret pengene værd for dig, der har en flot CD-samling, der fortjener en lige så flot afspilning. Det er især kvaliteten af lyden, der bliver rost af the-ear.net, som kalder den rig og detaljeret.

En anden ting, som du, forud for en investering i en CD-afspiller, skal overveje er, hvilken type udseende og design, som du ønsker. En CD-afspiller er for dig, der har en værdifuld CD-samling mere end en genstand til at afspille lyden fra dine CD’er. Den er en adgang til det, som CD’erne gemmer på, men også en pyntegenstand i dit hjem, der er midtpunkt for din interesse for CD’er. Med afspilleren får du en solid teknik og mekanisk konstruktion pakket ind i et smukt og tidløst slimline-design, der vil passe perfekt ind i ethvert hjem.

Det er også værd at bemærke, at den solide teknik og mekaniske konstruktion er designet sådan, at afspilleren er nem at anvende – den har også et genafspilningssystem. Du får en afspiller, der er stille, så du får den rene lyd fra dine CD’er uden støj fra selve maskinen.

Lyngdorf CD-2 er blandt de bedste afspillere i forhold til lydkvaliteten. Anmelderen hos Theear.net skal 12 år tilbage i sin hukommelse for at huske, hvornår han sidst har hørt en CD lyde så godt. Det er et tegn på, at det er en CD-afspiller med en ekstraordinær god lyd.

Skal du have en CD-afspiller, der let og elegant kan blive en del af din indretning, men som også kan imponere med din kvalitetsstærke lyd, er CD-2 uden tvivl en god kandidat.

Den har stærke tekniske kvaliteter, som er pakket ind i en lille lydløs maskine. Derfor kan den skabe fuldt fokus på dine CD’er. Den er i den dyre ende af prisskalaen i forhold størstedelen af de øvrige afspillere i vores oversigt, men den har også en kvalitet i både design og lydafspilning, som gør, at den er pengene værd. Alt i alt en smuk og stærk afspiller, der er pengene og sin titel som en af de bedste performere værdig.

Fordele og ulemper ved Lyngdorf CD-2

Fordele

 • Opsampling op til 24-bit/192kHz
 • Næsten 100% fri for elektromagnetisk og digital støj
 • Tidløst og smukt slim-line design
 • Robust og vibrationsfri konstruktion
 • Let anvendelig

Ulemper

 • Ingen USB-port for eksterne lydkilder

NAD C538 - DEN BILLIGSTE CD-AFSPILLER I VORES CD-AFSPILLER TEST-GUIDE

C538 fra NAD er en ekstremt stilren og utilitaristisk CD-afspiller, og du er sikker på at få fuld valuta for pengene. Der er to ting, der får NAD C538 til at skille sig ud. Det første er prisen, der er markant lavere end alle de andre afspillere i vores CD-afspiller test-guide.

Dagens bedste priser og tilbud på NAD C538:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • God værdi for pengene
 • Nem at bruge
 • Optisk og koaksial digitalt output

Mere om NAD C538

SPECIFIKATIONER

 • RCA stereo
 • Kan holde 1 CD
 • Mål: 43,5x24,9x7 cm
 • Vægt: 3 kg

Det andet der får den til at skille sig ud, er kvaliteten af komponenterne, der ligger langt over hvad prisniveauet egentlig tillader.

Hvis du lige er gået i gang med at genoplive din CD-samling, så er NAD C538 et glimrende valg, især hvis du ikke er helt sikker på om det bare er en fase, eller om det er noget du vil investere heftigt i.

Som det også er blevet nævnt tidligere i vores CD-afspiller test-guide, så er NAD kendt for at producere afspillere i den billige ende, og selvom det kan lyde negativt, så er det det så sandelig ikke. NAD C538 er en billig CD-afspiller, men det er også en god CD-afspiller, og noget af det NAD kan, er at vende hver eneste krone, så du ender med en CD-afspiller, der svinger langt over sin egen vægtklasse, og det er også tilfældet her.

NAD har formået at få utrolig meget ud af meget lidt, og det bør blive belønnet. Der er selvfølgelig en forskel i lydkvaliteten fra de dyrere modeller og ned til NAD C538, men for langt de fleste mennesker, vil forskelle stort set ikke være bemærkelsesværdig. De dråber der mangler at blive presset ud af lydkvaliteten er nemlig meget, meget små.

I løbet af de sidste par år har rigtig mange producenter fået rigtig travlt med at udstyre deres CD-afspillere med så mange features, gadgets og overflødige knapper som overhovedet muligt, og det har især været udpræget blandt de billigere modeller, men den fælde er NAD ikke faldet i. NAD har altid haft en ”no-nonsense” politik, når det kommer til designvalg, og den står de ved.

På CD-afspillerens front er der kun installeret de knapper, der er brug for. Der er kun blevet plads til de allervigtigste funktioner og et lille display, og så er der selvfølgelig den medfølgende fjernbetjening. Med den får du adgang til alle de vigtigste funktioner, og selvfølgelig er den lige så let at bruge som alt andet, når det kommer til NAD. Der er nemlig virkelig kælet for brugervenligheden.

NAD C538 er blandt de billigste kvalitets CD-afspillere på markedet og den er den billigste i vores CD-afspiller test-oversigt, men der er stadig tale om en CD-player af meget høj kvalitet, og NAD har virkelig sørget for, at du får noget for pengene. Hvis du skal bruge en billig CD-afspiller, der stadig levere lyd i høj kvalitet, så er NAD C538 bestemt noget for dig. Her er der nemlig fokuseret på lyden og kvaliteten frem for at fokusere på ting som Bluetooth, og direkte streaming. Det er en CD-afspiller og den kan præcis hvad en CD-afspiller skal kunne.

Fordele og ulemper ved NAD C538

Fordele

 • Optisk og koaksial digitalt output
 • God værdi for pengene
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Skuffen vil ikke lukke helt for nogle mennesker

Hvad skal du overveje, før du køber

 • Type: Der findes mange forskellige typer af CD-afspillere, og det er vigtigt du, ved, hvad du har behov for. Det kan fx indebære, at du prioriterer Bluetooth-funktion højt, eller at du vil kunne tilslutte hovedtelefoner. Undersøg, hvilke porte og muligheder, en CD-afspiller har, inden du køber den.
 • Antal CD’er: Alt efter hvor mange DC’er, du vil have i på én gang, kan din foretrukne CD-afspiller variere. De fleste afspillere kan holde én CD, men der er nogle, der kan holde flere og skifte mellem de forskellige numre. 
 • Størrelse: CD-afspillerens dimensioner afhænger ofte hvor mange funktioner, den har. Jo flere CD’er den kan rumme, eller jo flere porte den har jo tykkere vil CD afspilleren være. Find ud af, hvad du har plads til, og hvad du har behov for, og tag tykkelsen med i ligningen, inden du køber.
 • Pris: Prisen på CD-afspillere kan svinge meget. Overvej derfor dit budget og gør op med dig selv, hvor mange penge, du er villig til at bruge på en CD-afspiller.
 • Ekspert- og forbrugerudtalelser: Det er altid godt at kigge på anmeldelser, inden du køber – eksperter har erfaring i at se, hvad der gør en afspiller god, men de har også meget at sammenligne med, hvor forbrugerne kan basere deres anmeldelse på produktets funktionalitet i hverdagen. 

arrow-more

VÆR MED I ALLERFORRESTE RÆKKE

Da vinylpladen måtte lide sit endeligt, gik der ikke mange år, før den vendte tilbage som samlerobjekt, og dem der havde holdt godt fast i deres pladesamlinger, begyndte så småt at kunne sælge ud af den til samlere, hvis de da ikke selv var begyndt at samle. I dag kan den rigtige udgave af en vinylplade med det rigtige band løbe op i langt over 10.000 kroner. Det var der nok ikke mange, der havde forestillet sig, da de smed deres plader ud, og sjovt nok er det samme så småt begyndt at ske med CD’en.

Diskussionen om hvorvidt LP’en og CD’en har altid handlet om tone, fylde og fornemmelser. Der har ikke været nogen håndgribelige beviser på at vinyl egentlig lød bedre, udover en række mennesker, der investerede heftigt i lydudstyr og plader og efterfølgende forsøgte at overbevise andre om at vinyl ”bare er bedre”, men sådan forholder det sig ikke med diskussionen om hvorvidt CD eller streaming er bedst.

LYDEN ER OP TIL FIRE GANGE BEDRE PÅ EN CD, END HVIS DU STREAMER DET SAMME NUMMER

Bitrate er grunden til, at man kan måle på diskussionen om hvorvidt CD’en eller streamet musik er bedre. Fordi der i begge tilfælde er tale om digital lagring, så har begge formater en bitrate som man kan sammenligne og måle på.

En almindelig CD har en bitrate på 1411,2 kilobit per sekund (kbps), men hvis du streamer musik fra eksempelvis Spotify, så får du maksimalt 320 kbps og på Apple Music er bitraten helt nede på 256 kbps. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad bitrate egentlig er, så kan vi fortælle at bitraten på en sang er antallet af dele hver sekund i en sang er nedbrudt i. På en CD er musikken nedbrudt i 1.411.200 bit.

I løbet af de sidste par år er der dukket en del streamingtjenester op, der udbyder lossless streaming i et filformat ved navn FLAC. Helt kort fortalt så er lossless streaming, som man finder det på eksempelvis Tidal og Deezer, en streamingkvalitet der kan måle sig med CD’en, så længe din internetforbindelse altså kan følge med kravene. Derudover kan du forbedre lyden fra CD-afspilleren med andre enheder du kan koble til. Højtalere som en subwoofer der spiller de dybe frekvenser, stereoanlæg der generelt giver bedre lyd

HVIS DU SKAL KØBE CD’ER, SÅ ER DET NU, HVIS DU SKAL SÆLGE, SÅ KAN DU GODT VENTE LIDT

Streamingtjenesterne er selvfølgelig begyndt at kunne følge med bitraten, og derfor er lydkvaliteten på streamet musik også blevet meget bedre, men det betyder ikke, at de audiofile og lydentusiasterne har overgivet sig.

Faktisk er de første CD-samlere allerede begyndt at dukke op, og de opkøber specielle udgaver af CD’er såvel som brugte CD-afspillere i høj kvalitet, så hvis det er en bølge, du gerne vil med på, så kan det godt betale sig at komme i gang. Det kan man blandt andet se på de stigende priser.

Omvendt betyder det også, at hvis du ligger inde med en CD-samling, så er det et rigtig dårligt tidspunkt at smide den ud, men det er faktisk også et dårligt tidspunkt at sælge, for selvfølgelig kan du komme af med din CD-samling, hvis du sælger nu, men spørgsmålet er, om den måske ikke er betragteligt mere værd, hvis du venter til næste år.

TRE GODE RÅD TIL DIG DER VIL STARTE EN CD-SAMLING OG TJENE PENGE PÅ DEN

Du har måske hørt historier om hvordan en enkelt vinylplade kan være flere tusind kroner værd. Du har måske endda et familiemedlem, der har en gammel Beatles plade liggende, der kan indbringe et par hundreder kroner, og du har måske overvejet, hvordan du selv kan opnå det samme med CD’er. Der er ikke nogen sikker måde at gøre det på, men her får du alligevel tre gode råd til hvordan du kan forsøge. Alle rådene skal dog tages med et gran salt.

 • Invester i de kunstnere der var hotte i tiden hvor CD’er var på deres højeste; ting som Michael Jackson, Nirvana eller Aqua.
 • Invester i specielle CD’er og ikke de normale udgivelser. Jo mere speciel jo bedre, som f.eks. en regional udgivelse som den japanske udgave af Aqua CD’en.
 • Invester med hjertet. Hvis du sørger for kun at købe ting du bryder dig om, i stedet for ting du tror en dag vil blive penge værd, så kommer du aldrig til at fortryde dine køb, heller ikke selvom de ikke bliver mange penge værd.

BESKRIVELSE AF KILDER OG TESTS

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

TECHWEEKMAG

Techweekmag.com har hovedsæde i London og har derfra et online magasin omkring elektronik og naturvidenskab. Magasinet er blandt de største internationale inden for udgivelse af artikler inden for området. På siden er der både nyheder og omfattende produkttests.

Techweekmag.com har anmeldt Denon DCD-A110 i en lang, indsigtsgivende anmeldelse. Her kommer anmelderen ind på helt små tekniske detaljer, men også et større overblik og kommentarer omkring firmaet bag afspilleren. Gennemgående for hele anmeldelsen af DCD-A110 afspilleren er ord som kvalitet, premium og unik.

Anmeldelsen er udført den: 31. marts 2021

Du kan se anmeldelsen her

ALPHA-AUDIO

Alpha-audio.net er grundlagt i 2003 fra Holland. Siden bringer blandt andet artikler, tests og nyheder omkring streaming, HiFi og flere emner omkring lyd. I 2019 havde siden omkring 2 millioner besøgende og i 2020 lancerede Alpha Audio en engelsk side.

På Alpha-audio.net er der en anmeldelse af Denon DCD-A110. Den bliver her anmeldt i forhold til fysisk kvalitet, anvendelighed, lyd og pris. Her får DCD-A110 afspilleren fra Denon ros for at have en virkelig god lyd og et smukt design.

Testen er udført den: 30. september 2020

Du kan se anmeldelse her

HIFINEWS

Hifinews.com har siden lanceringen i juni 1956 bragt anmeldelser, der giver god indsigt i produkter og teknologier. Lanceringen og de indsigtsfulde anmeldelser er drevet af en passion for at lytte til musik gennem de bedst mulige produkter på markedet.

På hifinews.com er Denon DCD-A110 blevet anmeldt med et positivt resultat. På siden får den blandt andet kåringen som ?et enestående produkt? efterfulgt af ros for den  kvalitet, som jubilæumsafspilleren har i forhold til design og lyd.

Anmeldelsen er udført den: 14. januar 2021

Du kan se anmeldelsen her

THEEAR

Theear.net er en stor engelsksproget hjemmeside, der bringer produkttests, anmeldelser og artikler, der afdækker en stor del af det marked, der omhandler lyd. På siden er der artikler og tests omkring alt fra musik og musik relaterede produkter til guides og nyheder.

Lyngdorf CD-2 får virkelig meget ros hos TheEar. Anmeldelsen drejer sig primært om afspillerens lyd og er akkompagneret af skarpe billeder af CD-2 afspilleren. Den får blandt andet ros for, at anmelderen ikke i mange år har hørt en CD lyde så godt.

Anmeldelsen er udført den: 21. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

13THNOTE

13thnote.net er en større uafhængig hjemmeside primært med informerende artikler om produkter og tests. Bag siden er en enkeltperson, der står bag både artikler og tests, for at give sine læsere de bedste betingelser for at gøre godt køb og få god lyd.

I en fyldestgørende anmeldelse af Hegel MOHICAN på 13thnote.net er det sidens stifter, Simon Price, der har haft afspilleren i hænderne. Det er grundlaget for en positiv anmeldelse af CD-afspilleren, hvor den blandt andet får ros for sin skandinaviske kvalitet og design.

Anmeldelsen er udført den: maj 2020

Du kan se anmeldelsen her

RICHERSOUNDS

Richersounds.com er en onlineside for den britiske detailhandel med samme navn. Selskabet er grundlagt i 1978 i London, hvor selskabet stadig har hovedsæde. Siden har mange forskellige produkter og flere brugeranmeldelser af produkterne.

Det er på baggrund af forbrugeranmeldelser, at du kan finde information om Marantz CD6007. På siden får Marantz CD6007 en god anmeldelse med 4.9 stjerner baseret på anmeldelser fra forbrugerne.

Du kan se anmeldelsen her

THENEXTWEB

Thenextweb.com er et teknologijournalistik medie. Siden bringer artikler omkring opstartsvirksomheder og ny teknologi. Selskabet bag siden er stiftet tilbage i 2006 og har hovedsæde i Amsterdam, Holland.

I en anmeldelse fårMarantz CD6007 ros og beskrives blandt andet som årsag til, at sidens anmelder genoplivede sin kærlighed til CD?er. En af de funktioner, der bliver fremhævet ved afspilleren, er den indbyggede indgang til høretelefoner.

Du kan se anmeldelsen her

LYD OG BILLEDE

Lyd og Billede er et forbrugersite, der koncentrerer sig om præcis hvad navnet antyder; lyd og billede. De foretager jævnligt tests og anmeldelser af forskellige produkter, og du kan få rigtig meget god information ved at læse deres CD-afspillertest.

WHAT HIFI

Hvis du vil vide noget om lyd, så er What HiFi et glimrende sted at lede. De foretager mange forskellige tests og anmeldelser, og deres CD-afspillertest er bestemt et kig værd. Derudover indeholder deres CD-afspillertest også en masse gode informationer angående kvalitetsforskellen på CD?er og streamede filer.

What Hi-Fi er grundlagt i 1976. Det er verdens førende uafhængige guide til køb af hi-fi produkter.

På baggrund af en test af 17 CD-afspillere bliver Marantz CD6007 kåret som testvinder. I testen er der fokus på specifikationer, grunde til at købe og grunde til at undgå. Her er det eneste grund til at undgå afspilleren, at den ligner tidligere modeller, hvilket er en bagatel i forhold til den ros, afspilleren får.

Testen er udført den: 14. januar 2021

Du kan se testen her

JYLLANDS POSTEN

De fleste tænker på dagspressen, når de hører Jyllands Posten, men deres digitale sektioner udfører en lang række rigtig fornuftige tests og deres CD-afspillertest er bestemt et kig værd.

FAQ

Hvilken cd-afspiller er bedst at købe?
Det er svært at bestemme og vurdere, hvilken cd-afspiller på markedet, der er den absolut bedste. Den brugervenlige Denon DCD-A110 er dog et godt bud på en af de bedste cd-afspillere, du kan finde. CD-afspilleren leverer lydkvalitet helt i top og har derudover også en avanceret SVH-teknologi.
Hvad skal jeg kigge efter i en cd-afspiller?
Du tror det måske ikke, men der findes mange forskellige slags cd-afspillere på markedet. Når du skal vælge mellem de mange forskellige cd-afspillere, skal du blandt andet tage stilling til, hvordan du ønsker, at cd-afspilleren skal se ud. Derudover skal du undersøge lydkvaliteten og generelle afspilning af sange.
Hvor længe vil cd-afspillere holde?
Holdbarheden af din cd-afspiller afhænger af, hvor godt du vedligeholder den, og hvor meget du bruger den. En cd-afspiller bliver, ligesom alt andet elektronik, mere og mere slidt med tiden og skal i sidste ende skiftes ud. Det kan dog tage helt op til 10 til 15 år.
Har cd-afspillere brug for rengøring?
Ønsker du at rengøre din cd-afspiller, skal du være meget forsigtig og undersøge fremgangsmåden før du begiver dig ud i det. Du kan rengøre din cd-afspiller ved at bruge en blød stofklud, men du kan også søge professionel hjælp til rengøring af din fine cd-afspiller.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme