Skrevet d. 1. februar 2019 af Lars Jespersen
Reklame

Glattejern test – her er det bedste glattejern

Glattejern test 2019 – Her får du det mest glatte hår!

Et glattejern er uundværligt for mange piger og kvinder, der hele tiden er på jagt efter det perfekte look med det glatteste hår. Glat hår går til langt de fleste arrangementer, og der er ingen tvivl om, at det er et tidløst look, som garanteret passer til dig også! Mange har allerede et glattejern, som dog mange gange har nogle år på bagen, og hvis du er på udkig efter et nyt glattejern, eller simpelthen ikke har fået anskaffet dig ét endnu, så er det her, du skal starte din jagt.

Der er ofte meget stor forskel på de mange forskellige glattejern på markedet, og det er langt fra dem alle, der er lige gode til at glatte håret effektivt og hurtigt.

Snakken har sikkert gået blandt dig og dine veninder omkring hvilket glattejern, som er det bedste, og der er ingen tvivl om, at det er klogt at kigge sig godt for, inden man kaster sig over det første og bedste tilbud!

Det er utrolig nemt at fremtrylle lækkert og helt glat hår, men hvis du er lidt i tvivl om, hvilket glattejern der skal være dit næste, så har vi herunder fremtryllet en omfattende oversigt over glattejern test 2019.

I den store glattejern test har vi bl.a. fokus på de forskellige glattejern, der er blevet testvindere i omfattende, uvildige tests, hvor eksperter har været med til at vurdere resultaterne.

Vi har med andre ord gennemtrawlet internettet for de mest grundige glattejern tests, som vi har gennemgået en efter en.

Ud fra de mange forskellige tests har vi valgt de 11 bedste glattejern ud, således at du let og hurtigt kan få et overblik over markedets bedste glattejern!

I denne glattejern test får du bl.a.:

 • Den bedste pris på det bedste glattejern
 • Et godt og nemt overblik over markedets bedste glattejern
 • Eksperternes dom over glattejernenes funktioner – én for en!
 • En gennemgang af testresultaterne fra de tests, som vores liste er baseret på
 • Nogle gode råd til, hvordan du kan få så meget som muligt ud af dit glattejern
 • Råd og vejledning til det, du skal være opmærksom på, når du bruger dit glattejern

Vi vil gerne understrege, at vi ikke selv har foretaget de forskellige glattejern tests, men udelukkende har samlet resultaterne fra en række uvildige tests. Dermed har vi sparet dig for besværet med at læse mange forskellige glattejern tests – du får en overskuelig oversigt over de bedste produkter på markedet i stedet!


1. GHD Platinum + Ink on Pink Collection (Limited Edition)

Den absolutte testvinder er GHD Plantinum + Ink on Pink Collection (Limited Edition), som har imponeret både eksperter, testpersoner og forbrugere. Der er her tale om et feminint glattejern, som GHD har udviklet i samarbejde med tatovøren David Allen. Det er bare de æstetiske og kvalitetsmæssige aspekter, som har skabt det helt ideelle glattejern.

GHD Plantinum + Ink on Pink Collection
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.499,00 1.499,00 Til butik →

David Allen har udsmykket glattejernet med blomsterdesign i kombinationen mellem sort og rosa nuancer. Det er derfor også en blanding mellem det feminine rose og det sorte blæk fra tatoveringsverdenen, som pynter GHD Plantinums ydre.

GHD Plantinum er et kvalitetsglattejern, hvor Ultrazone- og prædiktiv teknologi sørger for, at glattejernet har en konstant temperatur på 180 grader over hele pladen. Glattejernet er lavet med et Y-formet hængsel, som både skaber ideel kontrol og ydeevne, men også gør at glattejernet holdes bedre samlet.

Har du før glemt at slukke dit glattejern? Eller er du blevet i tvivl om, hvorvidt det var sluttet når du havde forladt hjemmet? GHD har indarbejdet denne tanke i deres udviklingsproces, hvorfor GHD Platinum har en indbygget automatisk dvaletilstand efter 30. min.

GHD yder som altid 3 års produktgaranti.

 • Udsmykket af tatovøren David Allen
 • Ultrazone- og prædiktiv teknologi

Et fantastisk og unikt glattejern, som uden tvivl ender med testvinder prisen.


2. L’Oreal Steampod Dampglattejern V2

L’Oreal har med deres Steampod Dampglattejern V2 imponeret eksperter og anmeldere, hvorfor dette dampglattejern også indtager testens 2. plads. Men hvad er et dampglattejern egentlig?

L’Oreal Steampod giver en mere skånsom glatning af dit hår ved hjælp af damp, og dermed skåner dit hår for direkte varme. Det betyder dog ikke, at du ikke kan opnå silkeglat hår af L’Oreal Steampod. Kombinationen af netop damp og pro-keratin teknologi giver dig nemlig silkeglat hår.

L'Oreal Steampod V2
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.499,00 1.499,00 Til butik →

L’Oreal Steampod er udstyret med 5 temperaturindstillinger, så du kan vælge alt mellem 140-210 grader. Derudover er glattejernet opvarmet på under 90 sekunder, så du undgår lang og unødvendig ventetid.

Dampglattejernet fra L’Oreal er med aftageligt seperationskam, som er med til at sikre det absolut bedste slutresultat uanset hårets tilstand og tykkelse.

Hvis du er typen, som ofte glemmer at slukke for glattejernet, så er L’Oreal Steampod heldigvis udstyret med automatisk slukke-funktion efter 60 min.

L’Oreal Steampod V2 er et glattejern, som du ikke kan gå galt i byen med.

 • Dampglattejern
 • 5 temperatur indstillinger
 • Opvarmet på 90 sekunder

3. GHD IV Styler

Øverst på vores liste over markedets bedste glattejern finder vi GHD IV Styler, som har høstet utrolig mange roser i de forskellige, uvildige tests, som vi har gennemgået! Eksperterne er enige om, at dette er et kvalitetsglattejern, som helt sikkert kan anbefales til de fleste – og glattejernet fra GHD er da også blevet kåret som testvinder hos den svenske forbrugerplatform Bäst i Test!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Billigvoks.dk 929,00 929,00 Til butik →
936,75 936,75 Til butik →

GHD IV Styler er bl.a. blevet testet af livsstilsmagasinet Femina og det britiske Good Housekeeping Institute, som er den engelske pendant til Tænk – og det har høstet topkarakterer og anbefalinger hos begge! Der er blevet vurderet alt fra brugervenlighed til glattejernets funktioner, og der er ingen tvivl om, at testene har været utrolig grundige og systematiske!

Billigt GHD glattejern, der ligger godt i hånden!

Langt de fleste har ikke mulighed for at spendere alt for mange penge på et nyt glattejern, men dette betyder dog langt fra, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. GHD er et af de mest anerkendte mærker hos frisører verden over, men du kan virkelig få meget for dine penge her: GHD IV Styler er ét af de billigste GHD glattejern på markedet!

I Feminas test bliver det fremhævet, hvordan GHD IV Styler ligger fantastisk i hånden, ligesom det kommer med en ekstra lang ledning. Dette bakkes op af de andre magasiner, der giver GHD topkarakterer, når det kommer til brugervenlighed og design! Kvaliteten skinner tydeligt igennem, og det er bestemt noget, man kan mærke, når man bruger glattejernet!

Når denne model er kaldt ”Styler”, så forventer man automatisk et glattejern, der gør det let og hurtigt at style sit hår til perfektion hver gang – og dette lever GHD IV Styler bestemt også op til! Du får et varmelegeme, der består af 2 keramiske plader for en helt jævn opvarmning, og du kan både bruge glattejernet til at lave perfekt glatning eller smarte slangekrøller!

Forbrugermagasinet Bäst-i-Test fremhæver netop den jævne opvarmning i deres test, hvor de opnår perfekt glat eller krøllet hår, som er skinnende, og som bare holder hele dagen! Dermed indikerer de mange uvildige tests, at du får et glattejern, der er let at bruge, og som gør det nemt at style dit hår!

Smarte detaljer, som adskiller GHD fra resten!

At dette glattejern er produceret af GHD fornægter sig ikke, når man ser på de ekstra detaljer, som de har tilføjet denne topmodel. Her fremhæver Femina især den smarte ”Sleep-mode” funktion, som automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter. Du skal dermed aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt du huskede at slukke dit glattejern, inden du forlod hjemmet!

Herudover kommer GHD IV Styler også med en universal-adapter, som gør det let at tage glattejernet med overalt – uanset hvor i verden, du befinder dig, så passer stikket til landets stikkontakter! Dette er noget, man ikke forventer af et glattejern, men der er virkelig bare tænkt over detaljen hos GHD.

GHD IV Styler er et fantastisk glattejern i en god kvalitet, som giver dig de funktioner, som du har brug for i dit daglige liv. Femina og forbrugermagasinerne anbefaler alle dette glattejern, og det er et særdeles solidt glattejern til dig, der bare gerne vil have de essentielle funktioner og lidt til.

https://www.youtube.com/watch?v=wwu4R6DBmG0

4 . GHD Platinum glattejern 

GHD Plantinum
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.499,25 1.499,25 Til butik →
Billigvoks.dk 1.499,25 1.599,00 Til butik →

GHD Platinum stryger direkte ind på en flot 4. plads på vores liste over glattejern i test, hvilket er helt fortjent, når man ser på alle de perfekte testresultater! Her får du et af de bedste glattejern til brug derhjemme, og GHD Platinum er anbefalet af mange, store amerikanske magasiner: The Independent kårer det f.eks. som ”Bedste køb” i deres omfattende test!

GHD Platinum er den direkte erstatning for det utroligt populære Eclipse glattejern, som ligeledes var særdeles anmelderrost, og der er ingen tvivl om, at dette er en forbedring på mange punkter! Du får f.eks. et spritnyt design med en ledning, der kan dreje med rundt, og glattere varmeplader – det giver dig de bedste forudsætninger for at skabe det flotteste resultat!

Lyn-opvarmning og konstant temperatur med Tri-Zone sensorer

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at GHD Platinum er en af de absolutte topmodeller i denne klasse af glattejern, og dette afspejles bestemt også i tests hos de uvildige testfirmaer! Dette glattejern høster gode karakterer og anbefalinger fra bl.a. Bags of Beauty og Becky Bedbug, der er velkendte, amerikanske bloggere indenfor mode og beauty – ligesom The Independant var store fans!

GHD Platinum varmer op til 185 grader på kun 20 sekunder, hvilket er særdeles godt, hvis du er ved at komme lidt sent ud af døren! Den imponerende evne til at varme hurtigt op bakkes også op af de fantastiske Tri-Zone sensorer, der sørger for, at temperaturen hele tiden er konstant – dermed får dit hår den samme varme overalt!

Glattejernet fra GHD har i alt 3 Tri-Zone sensorer i hver varmeplade, hvilket giver den optimale varmefordeling, uanset om du bruger glattejernet til at skabe glat hår eller til at krølle håret med. Herudover har selve varmepladerne fået en ny overflade, som gør, at håret glider endnu lettere gennem jernet – perfekt til en skånsom styling af håret!

The Independant påskønner herudover særligt, at varmepladerne i GHD Platinum har en særdeles god isolering, hvilket gør, at du aldrig brænder dig, når du glatter dit hår tæt ved hovedbunden. Denne detalje er måske mindre, men det sparer dig for mange irritationsmomenter i en travl hverdag!

Funktionelt og ergonomisk design

Når man køber et glattejern fra GHD, så køber man kvalitet fra inderst til yderst, hvorfor det også næsten er en selvfølge, at Platinum har et både funktionelt og ikke mindst ergonomisk korrekt design! Dermed får du den helt perfekte brugeroplevelse, når du tager glattejernet i hånden, og du føler dig aldrig begrænset på nogen som helst måde!

Becky Bedbug og Bags of Beauty fremhæver begge den 2,7 meter lange ledning som en kæmpe fordel, når du skal style håret helt rigtigt, og det er ligeledes her, at den smarte 360 graders ledning kommer til sin ret! Du kan vinkle glattejernet, som du har lyst til, og dermed vil du aldrig føle, at udstyret begrænser din kreativitet.

Til sidst er det også værd at nævne, at GHD Platinum naturligvis har auto-sluk funktion, som automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter. Og du får herudover også automatisk spændingstilpasning, der gør det muligt at bruge dit glattejern overalt i hele verden – med andre ord: Et platin-produkt, der er alle pengene værd!

Alt i alt er testresultaterne for GHD Platinum fuldstændig enstemmige: Der er topkarakterer over hele linjen! Dette er et perfekt glattejern til dig, der har brug for ét af de absolut bedste redskaber til den perfekte frisure i hjemmet, hvorfor den også er at finde på vores 4. plads på listen over glattejern test!

Specifikationer:

 • Fastsatte temperatur: 185 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter og 360drejbar
 • Opvarmningstid (185 grader): 20 sekunder
 • Bedste køb – Independent
 • Anbefalet – Bags of Beauty
 • Anbefalet – Becky Bedbug

5. Remington ProLuxe Straightener S9100

Pladsen på listen over de bedste glattejern i test tilhører denne topmodel fra Remington, der har fået stor ros i flere uvildige tests! Glattejernet er bl.a. blevet testet af svenske Bäst i Test og danske Kvindeguiden, der er et stærkt onlinemagasin henvendt til kvinder. Bäst i Test er i hvert fald ikke i tvivl: Dette glattejern får 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket er fantastisk i deres grundige test!

Remington ProLuxe Straightener S9100
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
899,00 899,00 Til butik →

Remington ProLuxe Straightener S9100 er det perfekte glattejern til dig, der har meget tykt eller langt hår, da du i denne topmodel får bredere keramiske plader end hos mange af konkurrenterne! Disse plader gør det muligt at få en ensartet glatning af både tykt og langt hår, hvilket kan være svært med de mindre keramiske plader i standardmodellerne!

Salonresultat med OPTIheat-teknologi!

Det, som mange kvinder hungrer efter, er den fornemmelse, som man har lige efter, man kommer ud af en frisørsalon, hvor håret bare sidder knivskarpt og lækkert. Dette salonresultat kan være meget svært at efterligne på hjemmefronten, men med Remington ProLuxe og OPTIheat-teknologien er det pludselig blevet meget lettere!

Den innovative opvarmningsteknologi hedder OPTIheat, og den gør kort sagt, at Remingtons topmodel fordeler varmen mellem de keramiske plader til perfektion! Teknologien sikrer, at du får en hurtig, effektiv og ikke mindst holdbar glatning af håret, der kan holde i op til 24 timer – og dermed skal du ikke hele tiden friske håret op, når du er på vej ud af døren!

De ekstra brede keramiske plader giver Remington ProLuxe en større glatteoverflade, hvilket ultimativt gør, at du hurtigere og lettere kan glatte dit hår – du kan spare meget tid ved dette! Herudover passer de keramiske plader specielt godt til dig, der ønsker at lave fantastiske, bløde krøller i stedet for de mere klassiske proptrækkerkrøller, som mange ellers må ”nøjes” med!

Hele 9 forskellige indstillinger af temperaturen!

Med Remingtons glattejern får du en langt større valgfrihed end hos mange af de andre producenter, da du helt frit kan vælge mellem 9 forskellige temperaturindstillinger! Dermed kan du tilpasse glattejernet til temperaturer mellem 150 og 230 grader alt efter, hvad der passer bedst til lige netop dit hår. Denne frihed roses også i de forskellige tests, som både Bäst i Test og Kvindeguiden har lavet!

Det eneste lille minus ved Remington ProLuxe er ifølge Bäst i Test, at knapperne til indstilling af temperatur sidder lidt akavet, hvis du ønsker at ændre temperatur under brug. Dette er dog det eneste kritikpunkt, som vi har kunnet finde i alle de forskellige forbrugertests, og Remingtons glattejern vil derfor næppe skuffe dig!

Remington ProLuxe Straightener S9100 er det perfekte glattejern til dig, der har enten langt eller tykt hår, og hvor du derfor har brug for et større varmeareal. Du får god mulighed for at indstille jernet til dit eget hår, og Remington står som altid for et produkt af høj kvalitet. Derfor tøver vi ikke med at belønne dette glattejern med en placering som nummer 5 på vores liste over de bedste glattejern i test!


6. GHD V Gold Classic Styler

 

GHD V Gold Classic Styler
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Billigvoks.dk 1.007,00 1.007,00 Til butik →
1.099,00 1.099,00 Til butik →
1.149,00 1.149,00 Til butik →


Hvis du leder efter et luksusglattejern, der performer fantastisk, så er GHD V Gold Classic Styler måske lige præcis det glattejern, du leder efter! Her får du et glattejern, der har høstet både roser og anbefalinger fra bloggere i ind- og udland og det tyske forbrugermagasin Testfazit.de, hvor sidstnævnte endda valgte GHD V Gold som topscoreren i deres grundige test!

Kvaliteten og det lette, kølige design bliver bl.a. fremhævet af bloggen HerCampus.com som nogle af de bedste egenskaber ved GHD V Gold, ligesom opvarmningstiden på 20 sekunder vejer tungt i deres positive anbefaling. Desuden konkluderer Testfazit.de, at V Gold er blandt frisørernes favorit-glattejern, fordi du simpelthen får en kvalitet og en stabilitet, der er guld værd!

Fantastisk brugervenlighed og stabil temperatur

GHD V Gold Classic er et af de nyeste skud på stammen fra den verdenskendte producent af frisørudstyr, GHD – og der er tale om et højkvalitetsprodukt, der skriger luksus ud til alle sider! Designet er holdt klassisk og lækkert, og de guldfarvede, keramiske plader viser den eksklusivitet, som dette glattejern må siges at indeholde!

GHD V Gold Classic Styler holder en konstant temperatur på mellem 175 og 190 grader, hvilket er den perfekte temperatur, der giver et effektivt og smukt resultat, mens håret slides mindst muligt! Dermed kan du nøjes med at køre glattejernet én gang gennem håret, da de keramiske varmeplader konstant har den rette temperatur.

Den optimale glatte-temperatur opnås på ca. 20 sekunder, hvilket må siges at være meget imponerende, og Testfazit.de giver da også dette glattejern topkarakterer, når det kommer til netop denne egenskab! Dermed kan du meget hurtigt få glattet dit hår, når du ellers burde have været undervejs – en hjælpende hånd i et travlt liv!

Når det kommer til brugervenlighed, så går ordet ”luksus” igen op i en højere enhed, da du får en roterbar ledning på hele 3 meter! Dermed skal du aldrig bekymre dig over, at stikkontakten sidder langt væk fra spejlet, ligesom du altid kan opnå den bedste vinkel for det perfekte resultat. Auto-sluk funktionen er prikken over i’et i forhold til brugervenlighed, hvor glattejernet selv slukker, hvis du har glemt det!

Alt i alt er dette et luksusglattejern, som både designmæssigt og kvalitetsmæssigt ligger meget højt på listen! Testfazit.de har ikke taget fejl i deres vurdering og set over en bred kam, så er dette et særdeles godt køb for dig, der gerne vil have salonlooket uden at betale frisøren for det! En sikker 6. plads på vores liste over glattejern test!

Specifikationer:

 • Stabil temperatur: 175 – 190 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 3 meter – 360 graders drejbar
 • Opvarmningstid: 20 sekunder
 • Topscorer – Testfazit
 • Anbefalet – HerCampus.com
 • Anbefalet – Pudderdåserne.dk

7. HH Simonsen Infinity Styler Black

Prisen som glattejernenes “Bentley” må næsten gå til dette ekstremt eksklusive glattejern fra HH Simonsen! Her får du de ultimative, moderne funktioner presset ned i et enkelt look, som simpelthen signalerer kvalitet uden at være alt for prangende. HH Simonsen er en virkelig populær producent af glattejern, og kvaliteten er simpelthen ikke til at tage fejl af!

HH Simonsen Infinity Styler Black
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Billigvoks.dk 748,00 748,00 Til butik →
899,00 899,00 Til butik →

På vores 7. plads har du testenes måske dyreste glattejern, som virkelig er til dig, der har brug for det bedste af det bedste. HH Simonsen Infinity Styler Black giver dig markedets bedste brugervenlighed og de mest moderne funktioner, der er designet til at hjælpe dig til den perfekte frisure!

Lynhurtig opvarmning med den bedste brugervenlighed!

HH Simonsen har virkelig oppet sig med dette glattejern, der simpelthen er i en klasse for sig! De mange tests på nettet er ved at falde over hinanden for at rose brugervenligheden, som i den grad matcher prisklassen – og dette er et glattejern, som uden problemer kan betjenes af både kvinder og yngre piger!

Infinity Styler Black præsterer markedets hurtigste opvarmning, da du kan bruge glattejernet efter blot 5 sekunder! Dette er voldsomt imponerende, og samtlige tests fra forbrugermagasinerne peger på, at dette gælder hver eneste gang. Temperaturen kan herudover indstilles, som du ønsker, og du skal dermed ikke lægge dig fast på en bestemt temperatur!

Dette glattejern fra HH Simonsen roses også meget for det gode, solide greb, der giver dig den bedste sikkerhed og letteste betjening. Det er let at håndtere, og fremfor alt godt isoleret, således at du aldrig skal bekymre dig om at brænde dig på det!

–  Og når man taler om sikkerhed, så har HH Simonsen Infinity Styler Black naturligvis en automatisk sleep-mode funktion. Denne funktion sikrer, at glattejernet automatisk begynder at køle ned, når du ikke har brugt det i længere tid af gangen – og dermed skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt huset brænder ned, når du er væk fra det!

Det mest moderne design med smart touch-display!

Som tidligere nævnt er designet af dette glattejern i den absolutte topklasse, hvor begrebet ”less-is-more” i høj grad må siges at kunne bruges! Designet er underspillet, men utrolig elegant og moderne, således at du sagtens kan have det liggende på badeværelset, når du får gæster. Det er utrolig gennemført og lækkert, og igen tager HH Simonsen prisen for det flotteste design!

Udover de mange moderne tiltag, så kan du glæde dig over det smarte og brugervenlige touch-display, der gør det helt simpelt at justere temperaturen. Displayet bringer virkelig glattejernet ind i år 2019 og kombineret med det universale strømstik, der kan bruges i hele verden, så har du en gylden kombination, der simpelthen er i verdensklasse!

HH Simonsen Infinity Styler Black er virkelig det mest eksklusive glattejern på markedet, og hvis du kun vil have det bedste af det bedste, så er dette dit ”go-to” glattejern! Testresultater tager sjældent fejl og havde det ikke været for den relativt høje pris, så ville dette glattejern også ligge højere på listen over de bedste glattejern i test!

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: HH Simonsen
 • Opvarmningstid: Ca. 5 sekunder
 • Maksimal temperatur: 210 grader
 • Smart touch-display
 • Fantastisk brugervenlighed

8. GHD V Gold Mini Styler – Perfekt til kort hår!

GHD har virkelig lavet mange forskellige modeller, når det kommer til glattejern, og derfor er der altid et glattejern i deres mange serier, som passer perfekt til dig! Dette gælder også for GHD V Gold Mini Styler, der er et fantastisk glattejern til dig, der har kortere hår. Der var ingen slinger i valsen i testen hos tyske Testsieger, hvor dette jern får en absolut topplacering!

GHD V Gold Mini Styler
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.044,00 1.044,00 Til butik →
Billigvoks.dk 1.086,75 1.245,50 Til butik →


Som altid, når produktet kommer fra GHD, så får du et glattejern i utrolig høj kvalitet, som hverken vil skuffe dig på design- eller funktionalitetsfronten! Du får de klassiske funktioner, som Gold-serien er kendt for, men det hele er pakket ned i en lidt mindre pakke, som gør, at det er utrolig nemt at bevæge glattejernet gennem dit korte hår – du har perfekt kontrol hele tiden!

Mindre, men ligeså effektivt glattejern!

GHD V Gold Mini Styler er det mindste glattejern i Gold-serien fra GHD, men der er dog ingen tvivl om, at dette er langt mere end bare et rejseglattejern! Tyske Testsieger kunne i hvert fald konkludere, at du på intet tidspunkt ofrer effektiviteten ved den mindre størrelse – du kan tværtimod opnå et bedre resultat!

GHD V Gold Mini Styler har mindre plader og en mindre snude end mange af konkurrenternes glattejern, hvilket gør det utrolig simpelt at glatte kort eller mellemlangt hår! Du kan nemmere style håret til perfektion, og glattejernet er mindst ligeså effektivt som et normalt glattejern. Håndtaget er holdt i standardstørrelsen for det bedst mulige greb!

Selvom dette glattejern sagtens kan bruges til dagligt, så er der dog ingen tvivl om, at dette vil være det perfekte rejseglattejern! Størrelsen og effektiviteten er helt i top, så du behøver aldrig være i tvivl om, hvorvidt dit hår er perfekt glattet, når du er på ferie. Her roses GHD V Mini også for den indbyggede spændingsformer, der gør det muligt at bruge glattejernet i hele verden!

Nano-silver belægning og ekstra god isolering!

GHD producerer kun glattejern i særdeles høj kvalitet, og dette gælder også for valget af materialer i GHD V Gold Mini Styler! Her er det særligt den specielle nano-silver belægning på de keramiske plader, som roses i Testsiegers omfattende glattejern test – du får et særdeles effektivt resultat med ekstra glansfuldt og skinnende hår!

Den særlige belægning på de keramiske plader sørger med andre ord for, at dit hår bliver både glat og glansfuldt, og de sikrer også, at resultatet holder i lang tid og samtidig skåner håret mest muligt i processen! Der er ikke en finger at sætte på resultatet, hvis man spørger Testsieger: Det er et særdeles imponerende resultat for et glattejern af denne størrelse!

Ligesom de andre Gold-modeller fra GHD, så får du den forbedrede isolering, der optimerer din beskyttelse mod irriterende og smertefulde forbrændinger, når du bruger glattejernet. GHD V Gold Mini Styler er blevet gjort både lettere og mindre varmt på ydersiden, hvilket gør det helt enkelt at lave smukke krøller, uden at du skal bekymre dig om at brænde dig!

Til sidst er det værd at nævne, at GHD V Gold Mini blot har én temperaturindstilling, der er fastsat til 150 grader. Dette ser nogle måske som begrænsende, men det er dog mere end rigeligt for utrolig glat hår – og det skåner samtidig også håret mest muligt!

Alt i alt er dette det perfekte glattejern til dig, der har kort eller mellemlangt hår, og som savner en større grad af præcision og kontrol! GHD V Gold Mini Styler er endnu et perfekt styling-redskab fra GHD, og Testsieger var ikke i tvivl i deres glattejern test: Du får utrolig meget kvalitet for pengene her!

https://www.youtube.com/watch?v=YGDRnQV7BXs

9. GHD The Original Classic Styler

 • Kort opvarmningstid
 • Indbygget sleep-mode
 • Konstant temperatur under hele stylingprocessen

GHD er stærkt repræsenteret i denne test af glattejern, men det er heller ikke uden grund. GHD står for kvalitet og kreerer et unikt glattejern for hver model.

GHD The Original Classic Styler er et glattejern, som er både ikonisk, klassisk og perfekt. Det er uden tvivl et af de mest klassiske og mest solgte glattejern fra GHD, som også vidner om glattejernets detaljer og egenskaber.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
936,75 936,75 Til butik →

Det som både eksperterne og testpersoner var yderst positivt overraskede over var, at glattejernet med negative ioner reducerer statistik elektricitet, og samtidig giver silkeglat hår. Det er netop statisk elektricitet, som mange oplever i hverdagen.

Oveni det, så er de keramiske varmeplader med til at skabe en anti-statisk overfalde, som virker imponerende godt i forhold til glattejernets maksimale temperatur på 185 grader.

Mange vil nok forbinde 185 grader med en langsom opvarmning, men GHD The Original Classic Styler er opvarmet til maks. temperatur på få sekunder. Det er derfor både let og hurtigt at style håret ved dette glattejern.

GHD The Original Classic Styler er med indbygget sleep-mode, så det slukker efter 30 minutters inaktivitet.

Det er et kvalitetsglattejern til en rigtig god pris. Derfor er GHD The Original Classic Styler selvfølgelig også at finde i denne glattejerns test.


10. Philips MoistureProtect HP8372/00

Hvis du leder efter et rigtig godt alternativt til de noget dyrere glattejern fra f.eks. GHD, så går du ikke galt i byen med dette fantastiske glattejern fra Phillips! Du får et effektivt design fra et glattejern, der bliver meget hurtigt varmt, og der er også forskellige, praktiske funktioner, der gør dette glattejern til noget særligt!

Philips MoistureProtect HP8372/00
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 Til butik →
539,00 539,00 Til butik →

Phillips MoistureProtect HP8372/00 har generelt fået utrolig fine karakterer og bedømmelser i de forskellige uvildige glattejern test, der er lavet for nyligt. Her har denne model fra Phillips faktisk scoret 5 ud af 5 stjerner i flere af testene, hvilket vidner om et glattejern i utrolig høj kvalitet! Dette gælder også, når man ser på brugeranmeldelserne, der også er helt i top!

MoistureProtect-sensor og bevægelige varmeplader!

Dette glattejern fra Phillips har en række fantastiske funktioner, som også er med til at placere glattejernet i den høje ende, når det kommer til kvalitet og testresultater! Du får bl.a. et glattejern, der er varmt på kun 15 sekunder, hvilket er noget hurtigere end andre glattejern på markedet – og du kan dermed hurtigt komme i gang med at glatte dit hår!

Phillips har udviklet den utrolig smarte MoistureProtect sensor, der automatisk analyserer dit hår undervejs og ændrer temperaturen, så den hele tiden passer til dit hår! Dette modvirker tørt hår, og det sikrer, at temperaturen er rigtig hele tiden. Herudover får du bevægelige varmeplader, der automatisk korrigeres, hvis du skulle lukke jernet for tæt omkring håret – skadet hår er med andre ord fortid!

Udover de fantastiske funktioner, så får du altså et glattejern, der hører til blandt middelklassen, når det kommer til prisen! Du får utrolig meget glattejern for dine ca. 600 kr., og til den pris får du både keramiske varmeplader og ioniserende funktion, som sikrer dig mod statisk elektricitet. Det er virkelig et kup for et fantastisk glattejern!

Til sidst vil vi fremhæve, at Phillips MoistureProtect HP8372/00 kommer med en smart låsefunktion, som holder glattejernet helt lukket, når du ikke bruger det. Dermed vil du ikke komme til at brænde dig på det varme jern – og med den medfølgende pose i et varmebestandigt materiale kan du gemme jernet væk allerede inden, det er helt afkølet!

Phillips producerer fantastisk teknik igen og igen, og dette glattejern er da også i den absolutte topklasse! Du får mange eksklusive funktioner til en relativt lav pris, hvilket gør, at vi helt sikkert kan anbefale dette glattejern til alle – en fortjent placering på vores liste over de bedste glattejern i test!

Specifikationer:

 • Temperatur: 150 – 200 grader
 • Autosluk: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 2 meter – 360 graders drejbar
 • Opvarmningstid: Kun 15 sekunder

11. BaByliss iPro Ionic 235

Et af de kendte mærker, som vi endnu ikke har haft i vores kikkert i denne oversigt, er BaByliss, som er kendt for at lave både billige og gode redskaber til pleje af håret! iPro Ionic 235 hører bestemt til denne kategori, da du her får et fantastisk glattejern til en fin pris, der anbefales af mange testere og bloggere – f.eks. Saranda Adriana, der er meget kendt!

BaByliss iPro Ionic 235
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
515,00 515,00 Til butik →

Med BaByliss iPro Ionic får du et glattejern, som har ekstra store varmeplader, der måler hele 2,4 x 12 centimeter! Dette betyder slet og ret, at du kan glatte mere hår på én gang, hvilket er en kæmpe fordel for dig, der har meget langt hår. Herudover får du naturligvis en ioniserende funktion, der modvirker den statiske ladning, som dit hår kreerer ved brug af glattejernet!

Længere varmeplader og justerbar temperatur!

De helt store grunde til, at dette er et utrolig velanset glattejern i mange uvildige tests er simpelthen, at det giver dig den ultimative effektivitet, når du har mellemlangt til langt hår! De keramiske varmeplader er i en klasse for sig selv, og selvom du er nødt til at vente op til 60 sekunder på, at glattejernet er varmt, så er det ventetiden værd!

BaByliss’ glattejern har ekstra lange varmeplader, som kan blive helt op til 235 grader varme! Dette er din garanti for den perfekte effektivitet, når du mest har brug for det. Herudover kan glattejernet indstilles til hele 6 forskellige temperaturer, der går fra 140 til 235 grader – og du har dermed altid en indstilling, der passer til dine behov!

I de glattejern test, vi har kunnet finde på nettet, høster dette glattejern store roser for dens justerbare temperatur og fantastiske effektivitet. Det kåres herudover mange steder som et af de bedste glattejern til langt hår! Når man tænker på den relativt beskedne pris, så er der med andre ord mulighed for gode resultater til en budgetvenlig pris!

BaByliss får lov til at runde vores top 11 liste over de bedste glattejern i test af med stil, og dette er bestemt et glattejern, som vi kan anbefale med ro i sindet! Du får ekstra lange varmeplader og god mulighed for indstilling, hvilket bestemt kan forklare de flotte resultater, når man ser på de forskellige glattejern test på nettet!

Specifikationer:

 • Temperatur: 140 – 235 grader
 • Autosluk: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 2 meter – 360 graders drejbar
 • Opvarmningstid: 60 sekunder for 240 grader (15 sekunder til 200 grader) Temperatur: 140 – 235 grader
 • Autosluk: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 2 meter – 360 graders drejbar
 • Opvarmningstid: 60 sekunder for 240 grader (15 sekunder til 200 grader)

Brug aldrig dit glattejern i vådt hår!

Efter vores top 11 liste over de bedste glattejern på markedet, så er det naturligvis nærliggende lige at komme med et godt råd her på falderebet. Rådet har du sikkert hørt før, men derfor er der stadig grund til at nævne det igen: Brug kun dit glattejern i tørt hår!

Hvis du vælger at glatte dit hår, mens det stadigvæk er vådt, så kan du være med til at lave store skader på dit hår, som kan tage lang tid at rette op på igen. En stor og omfattende test foretaget af The National Center for Biotechnologi Information i USA har fundet frem til, at for høje temperaturer kan skade både tørt og vådt hår – men at skaderne er langt værre og meget mere strukturerede, når varmen rammer det våde hår. De peger særligt på, at den hurtige fordampning af vandet fra håret er den helt store synder i den forbindelse. Derfor bør du tænke dig godt om, hvis du vælger at glatte dit hår, når det er vådt!

I den samme undersøgelse blev det også testet, hvordan effekten af en både ”tør” og ”våd” varmebeskyttelsesspray havde indflydelse på hårets modstandskraft. Her var resultaterne dog heldigvis, som man havde håbet på: Der er ingen større forskel på at bruge en ”våd” og en ”tør” varmebeskyttelse! Begge produkter er med til at sikre dit hår den bedste beskyttelse mod varmeskader, når du glatter det ofte, og det kan derfor klart anbefales at bruge en sådan varmespray!

Når du skal vælge den rette varmebeskyttelsesspray, så kan det være en mindst ligeså stor jungle, som når du skal vælge det rette glattejern! I mange tilfælde kan det bedst betale sig at prøve nogle forskellige produkter af, men generelt set bør du vælge et varmebeskyttende produkt, der har så høj en koncentration af alkohol som muligt. Dette skyldes, at alkoholen hurtigt fordamper ved glatning, hvilket er med til at styrke dit hår mest muligt!

Vi håber, at du har kunnet bruge vores liste over de bedste glattejern i test, og dermed er blevet en anelse mere afklaret i dit valg af glattejern! Det har været en fornøjelse at gennemgå de forskellige glattejern for dig, og vi håber, at du får det mest glatte og det sundeste hår i fremtiden!

Denne side er anmeldt af: David A. Simonsen Rating 10/10