Glattejern Test-Guide:
Her er de 10 bedste fladjern

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

10 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Et glattejern er uundværligt for mange piger og kvinder, der hele tiden er på jagt efter det perfekte look med det glatteste hår. Glat hår går til langt de fleste arrangementer, og der er ingen tvivl om, at det er et tidløst look, som garanteret passer til dig også! Mange har allerede et glattejern, som dog mange gange har nogle år på bagen, og hvis du er på udkig efter et nyt glattejern, eller simpelthen ikke har fået anskaffet dig ét endnu, så er det her, du skal starte din jagt.

Der er ofte meget stor forskel på de mange forskellige glattejern på markedet, og det er langt fra dem alle, der er lige gode til at glatte håret effektivt og hurtigt.

Det er utrolig nemt at fremtrylle lækkert og helt glat hår, men hvis du er lidt i tvivl om, hvilket glattejern der skal være dit næste, så har vi herunder fremtryllet en omfattende oversigt over glattejern test.

I den store glattejern test har vi bl.a. fokus på de forskellige glattejern, der er blevet testvindere i omfattende, uvildige tests, hvor eksperter har været med til at vurdere resultaterne.

Ud fra de mange forskellige tests har vi valgt de bedste glattejern ud, således at du let og hurtigt kan få et overblik over markedets bedste glattejern!

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste glattejern i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GHD IV Styler - Et testvindende GHD glattejern

 • Testvinder – Svenske “Bäst-i-Test”
 • Anbefalet af Femina
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos Google Shopping
 • Høj bedømmelse 5/5 på realhomes
 • High ratings 4.5/5 at pricerunner

Øverst på vores liste over markedets bedste glattejern finder vi GHD IV Styler, som har høstet utrolig mange roser i de forskellige, uvildige tests, som vi har gennemgået! Eksperterne er enige om, at dette er et kvalitetsglattejern, som helt sikkert kan anbefales til de fleste – og glattejernet fra GHD er da også blevet kåret som testvinder hos den svenske forbrugerplatform Bäst i Test!

GHD IV Styler
Bedste glattejern i test

Dagens bedste priser og tilbud på GHD IV Styler:

 • Anerkendt mærke
 • Godt design
 • Med keramiske plader

Mere om GHD IV Styler

SPECIFIKATIONER

 • Opvarmningstid : 30 sec
 • Automatisk sluk funktion : 30 min
 • Varmeindstillinger : 1
 • Ledningslængde : 270.0 cm
 • Temperatur (Maks.) : 185.0 °C
 • Længde : 17.0 cm

Billigt GHD glattejern, der ligger godt i hånden!

Langt de fleste har ikke mulighed for at spendere alt for mange penge på et nyt glattejern, men dette betyder dog langt fra, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. GHD er et af de mest anerkendte mærker hos frisører verden over, men du kan virkelig få meget for dine penge her: GHD IV Styler er ét af de billigste GHD glattejern på markedet!

I Feminas test bliver det fremhævet, hvordan GHD IV Styler ligger fantastisk i hånden, ligesom det kommer med en ekstra lang ledning. Dette bakkes op af de andre magasiner, der giver GHD topkarakterer, når det kommer til brugervenlighed og design! Kvaliteten skinner tydeligt igennem, og det er bestemt noget, man kan mærke, når man bruger glattejernet!

Når denne model er kaldt ”Styler”, så forventer man automatisk et glattejern, der gør det let og hurtigt at style sit hår til perfektion hver gang – og dette lever GHD IV Styler bestemt også op til! Du får et varmelegeme, der består af 2 keramiske plader for en helt jævn opvarmning, og du kan både bruge glattejernet til at lave perfekt glatning eller smarte slangekrøller!

Forbrugermagasinet Bäst-i-Test fremhæver netop den jævne opvarmning i deres test, hvor de opnår perfekt glat eller krøllet hår, som er skinnende, og som bare holder hele dagen! Dermed indikerer de mange uvildige tests, at du får et glattejern, der er let at bruge, og som gør det nemt at style dit hår!

Smarte detaljer, som adskiller GHD fra resten!

At dette glattejern er produceret af GHD fornægter sig ikke, når man ser på de ekstra detaljer, som de har tilføjet denne topmodel. Her fremhæver Femina især den smarte ”Sleep-mode” funktion, som automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter. Du skal dermed aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt du huskede at slukke dit glattejern, inden du forlod hjemmet!

Herudover kommer GHD IV Styler også med en universal-adapter, som gør det let at tage glattejernet med overalt – uanset hvor i verden, du befinder dig, så passer stikket til landets stikkontakter! Dette er noget, man ikke forventer af et glattejern, men der er virkelig bare tænkt over detaljen hos GHD.

GHD IV Styler er et fantastisk glattejern i en god kvalitet, som giver dig de funktioner, som du har brug for i dit daglige liv. Femina og forbrugermagasinerne anbefaler alle dette glattejern, og det er et særdeles solidt glattejern til dig, der bare gerne vil have de essentielle funktioner og lidt til.

Fordele og ulemper ved GHD IV Styler

Fordele

 • Testvindende GHD IV Styler
 • Et af de mest prisvenlige GHD-glattejern på markedet
 • Brugervenligt og ergonomisk design
 • Alsidige stylingmuligheder
 • Sleep-mode-funktion, der automatisk slukker for glattejernet efter 30 minutter

Ulemper

 • Begrænsede temperaturindstillinger til forskellige hårtyper
 • Ingen automatisk slukkefunktion

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

https://youtu.be/fn8ffRIGdMg Læs mere om GHD IV Styler

HH Simonsen Infinity Styler Black - Et HH Simonsen glattejern i eksklusivt design

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Prisen som glattejernenes “Bentley” må næsten gå til dette ekstremt eksklusive glattejern fra HH Simonsen! Her får du de ultimative, moderne funktioner presset ned i et enkelt look, som simpelthen signalerer kvalitet uden at være alt for prangende. HH Simonsen er en virkelig populær producent af glattejern, og kvaliteten er simpelthen ikke til at tage fejl af!

Dagens bedste priser og tilbud på HH Simonsen Infinity Styler Black:

Mere om HH Simonsen Infinity Styler Black

SPECIFIKATIONER

 • Mærke: HH Simonsen
 • Opvarmningstid: Ca. 5 sekunder
 • Maksimal temperatur: 210 grader
 • Smart touch-display
 • Fantastisk brugervenlighed

På vores 7. plads har du testenes måske dyreste glattejern, som virkelig er til dig, der har brug for det bedste af det bedste. HH Simonsen Infinity Styler Black giver dig markedets bedste brugervenlighed og de mest moderne funktioner, der er designet til at hjælpe dig til den perfekte frisure!

Lynhurtig opvarmning med den bedste brugervenlighed!

HH Simonsen har virkelig oppet sig med dette glattejern, der simpelthen er i en klasse for sig! De mange tests på nettet er ved at falde over hinanden for at rose brugervenligheden, som i den grad matcher prisklassen – og dette er et glattejern, som uden problemer kan betjenes af både kvinder og yngre piger!

Infinity Styler Black præsterer markedets hurtigste opvarmning, da du kan bruge glattejernet efter blot 5 sekunder! Dette er voldsomt imponerende, og samtlige tests fra forbrugermagasinerne peger på, at dette gælder hver eneste gang. Temperaturen kan herudover indstilles, som du ønsker, og du skal dermed ikke lægge dig fast på en bestemt temperatur!

Dette glattejern fra HH Simonsen roses også meget for det gode, solide greb, der giver dig den bedste sikkerhed og letteste betjening. Det er let at håndtere, og fremfor alt godt isoleret, således at du aldrig skal bekymre dig om at brænde dig på det!

–  Og når man taler om sikkerhed, så har HH Simonsen Infinity Styler Black naturligvis en automatisk sleep-mode funktion. Denne funktion sikrer, at glattejernet automatisk begynder at køle ned, når du ikke har brugt det i længere tid af gangen – og dermed skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt huset brænder ned, når du er væk fra det!

Det mest moderne design med smart touch-display!

Som tidligere nævnt er designet af dette glattejern i den absolutte topklasse, hvor begrebet ”less-is-more” i høj grad må siges at kunne bruges! Designet er underspillet, men utrolig elegant og moderne, således at du sagtens kan have det liggende på badeværelset, når du får gæster. Det er utrolig gennemført og lækkert, og igen tager HH Simonsen prisen for det flotteste design!

Udover de mange moderne tiltag, så kan du glæde dig over det smarte og brugervenlige touch-display, der gør det helt simpelt at justere temperaturen. Displayet bringer virkelig glattejernet ind i år 2022 og kombineret med det universale strømstik, der kan bruges i hele verden, så har du en gylden kombination, der simpelthen er i verdensklasse!

HH Simonsen Infinity Styler Black er virkelig det mest eksklusive glattejern på markedet, og hvis du kun vil have det bedste af det bedste, så er dette dit ”go-to” glattejern! Testresultater tager sjældent fejl og havde det ikke været for den relativt høje pris, så ville dette glattejern også ligge højere på listen over de bedste glattejern i test!

Fordele og ulemper ved HH Simonsen Infinity Styler Black

Fordele

 • Markedsførende brugervenlighed
 • Lynhurtig opvarmning på kun 5 sekunder
 • Solidt greb for maksimal sikkerhed og nem håndtering
 • Automatisk sleep-mode-funktion for øget sikkerhed
 • Slankt og moderne design med smart touch-display

Ulemper

 • Høj pris
 • Har ikke avancerede funktioner
Bedste keratin glattejern test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Remington Keratin Therapy Collection S8590 - Remington glattejern som styrker og beskytter håret

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Dette glattejern med mange positive brugeranmeldelser efterlader ikke blot dit hår skinnede og glat. Med sin smarte keratinteknologi styrker det også håret.

Når de keramiske keratinplader varmes op, overføres det naturlige protein keratin til de enkelte hårstrå, der styrkes og kommer til at fremstå mere glansfulde.

Remington Keratin Therapy Collection S8590
Bedste keratin glattejern

Dagens bedste priser og tilbud på Remington Keratin Therapy Collection S8590:

 • Med keratinplader
 • Indbygget varmesensor
 • Temperatur: 160 - 230 grader

Mere om Remington Keratin Therapy Collection S8590

SPECIFIKATIONER

 • 5 temperaturindstillinger mellem 160 og 230 grader
 • 15 sekunders opvarmningstid
 • Autosluk funktion
 • Styrker håret med keratin
 • 5 års garanti hos producenten
 • Vejer blot 378 gram
 • Varmesikret etui medfølger
 • 1,8 meter ledningslængde

Indbygget er også en meget praktisk varmesensor, der beskytter dit hår mod at tage skade ved for høj temperatur. Varmesensoren måler fugtigheden i dit hår og justerer automatisk temperaturen til det rette niveau.

En af de største forcer ved dette glattejern er, hvor hurtigt det varmer op. På blot 15 sekunder kan du nå den ønskede temperatur, så du behøver altså ikke stå op med hønsene for at få flot og glat hår hele dagen lang.

I alt er der 5 varmeindstillinger, som du kan aflæse og justere på det integrerede digitale display. Varmeindstillingerne ligger mellem 160 og 230 grader, så der er en temperatur for enhver hårtype. Hvad enten det er tykt og krøllet eller tyndt og kruset – dette glattejern skal nok få håret glattet ud.

Dette glattejern fra Remington vejer blot 378 gram, så du kan bruge, så lang tid du behøver for at glatte håret, uden at få ondt i armene. Du skal heller ikke bekymre om, hvorvidt glattejernet er sikkert. Det har nemlig en smart auto-sluk funktion, så sikkerheden er i top.

De mange positive brugeranmelder, der kan læses om dette produkt, fremhæver især, hvor nemt det er at anvende dette glattejern. De flotte resultater, som glattejernet efterlader, får også rosende ord med på vejen, ligesom dets effektivitet fremhæves. Det tager ikke lang tid at glatte håret, og det gælder også, hvis det normalt er tykt og uregerligt.

De fleste foretrækker ikke kun at se godt ud i hverdagen, men også når de er på ferie eller forretningsrejse. Grundet sin lave vægt og praktiske form, er Remington S8590 utrolig nem at tage med på rejsen og fylder ikke meget i tasken. Det hele bliver også lige den smule nemmere af, at der medfølger et varmeresistent etui, som du kan bruge til at transportere glattejernet.

Fordele og ulemper ved Remington Keratin Therapy Collection S8590

Fordele

 • Styrker og beskytter håret
 • Keratin-teknologi giver glans og glathed
 • Indbygget varmesensor forhindrer skader på håret
 • Hurtig opvarmningstid på kun 15 sekunder til hurtig styling
 • Let og bærbar til nem rejse

Ulemper

 • Begrænsede temperaturindstillinger
 • Risiko for hårskader
 • Leverer måske ikke de samme resultater på tykt eller krøllet hår

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Remington Keratin Therapy Collection S8590
Udvalgt af redaktionen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GHD Platinum glattejern - Et GHD glattejern til hverdagen

 • Bedste køb - The Independent
 • 4,6 ud af 5 stjerner hos Google Shopping
 • Høj bedømmelse 4,5/5 hos expertreviews

Her får du et af de bedste glattejern til brug derhjemme, og GHD Platinum er anbefalet af mange, store amerikanske magasiner: The Independent kårer det f.eks. som ”Bedste køb” i deres omfattende test!

GHD Platinum glattejern
Udvalgt af redaktionen

Dagens bedste priser og tilbud på GHD Platinum glattejern:

 • Med auto-sluk funktion
 • Hurtig opvarmning
 • God isolering

Mere om GHD Platinum glattejern

SPECIFIKATIONER

 • Fastsatte temperatur: 185 grader
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter og 360drejbar
 • Opvarmningstid (185 grader): 20 sekunder
 • Bedste køb – Independent
 • Anbefalet – Bags of Beauty
 • Anbefalet – Becky Bedbug

GHD Platinum er den direkte erstatning for det utroligt populære Eclipse glattejern, som ligeledes var særdeles anmelderrost, og der er ingen tvivl om, at dette er en forbedring på mange punkter! Du får f.eks. et spritnyt design med en ledning, der kan dreje med rundt, og glattere varmeplader – det giver dig de bedste forudsætninger for at skabe det flotteste resultat!

Lyn-opvarmning og konstant temperatur med Tri-Zone sensorer

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at GHD Platinum er en af de absolutte topmodeller i denne klasse af glattejern, og dette afspejles bestemt også i tests hos de uvildige testfirmaer! Dette glattejern høster gode karakterer og anbefalinger fra bl.a. Bags of Beauty og Becky Bedbug, der er velkendte, amerikanske bloggere indenfor mode og beauty – ligesom The Independant var store fans!

GHD Platinum varmer op til 185 grader på kun 20 sekunder, hvilket er særdeles godt, hvis du er ved at komme lidt sent ud af døren! Den imponerende evne til at varme hurtigt op bakkes også op af de fantastiske Tri-Zone sensorer, der sørger for, at temperaturen hele tiden er konstant – dermed får dit hår den samme varme overalt!

Glattejernet fra GHD har i alt 3 Tri-Zone sensorer i hver varmeplade, hvilket giver den optimale varmefordeling, uanset om du bruger glattejernet til at skabe glat hår eller til at krølle håret med. Herudover har selve varmepladerne fået en ny overflade, som gør, at håret glider endnu lettere gennem jernet – perfekt til en skånsom styling af håret!

The Independant påskønner herudover særligt, at varmepladerne i GHD Platinum har en særdeles god isolering, hvilket gør, at du aldrig brænder dig, når du glatter dit hår tæt ved hovedbunden. Denne detalje er måske mindre, men det sparer dig for mange irritationsmomenter i en travl hverdag!

Funktionelt og ergonomisk design

Når man køber et glattejern fra GHD, så køber man kvalitet fra inderst til yderst, hvorfor det også næsten er en selvfølge, at Platinum har et både funktionelt og ikke mindst ergonomisk korrekt design! Dermed får du den helt perfekte brugeroplevelse, når du tager glattejernet i hånden, og du føler dig aldrig begrænset på nogen som helst måde!

Becky Bedbug og Bags of Beauty fremhæver begge den 2,7 meter lange ledning som en kæmpe fordel, når du skal style håret helt rigtigt, og det er ligeledes her, at den smarte 360 graders ledning kommer til sin ret! Du kan vinkle glattejernet, som du har lyst til, og dermed vil du aldrig føle, at udstyret begrænser din kreativitet.

Til sidst er det også værd at nævne, at GHD Platinum naturligvis har auto-sluk funktion, som automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter. Og du får herudover også automatisk spændingstilpasning, der gør det muligt at bruge dit glattejern overalt i hele verden – med andre ord: Et platin-produkt, der er alle pengene værd!

Alt i alt er testresultaterne for GHD Platinum fuldstændig enstemmige: Der er topkarakterer over hele linjen! Dette er et perfekt glattejern til dig, der har brug for ét af de absolut bedste redskaber til den perfekte frisure i hjemmet, hvorfor den også er at finde på listen over glattejern test!

Fordele og ulemper ved GHD Platinum glattejern

Fordele

 • Hurtig opvarmning giver mulighed for hurtig og effektiv hårstyling
 • Optimal varmefordeling til fejlfri styling
 • Ledning på 2,7 meter og 360 graders drejelig ledning
 • Forbedrede sikkerhedsfunktioner
 • Funktionelt og ergonomisk design

Ulemper

 • Dyr investering
 • Mangel på ekstra funktioner

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om GHD Platinum glattejern

Remington ProLuxe Straightener S9100 - Et Remington glattejern som er oplagt til dig med tykt og langt hår

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shooping
 • 4,2 ud af 5 stjerner på Amazon

Pladsen på listen over de bedste glattejern i test tilhører denne topmodel fra Remington, der har fået stor ros i flere uvildige tests! Glattejernet er bl.a. blevet testet af svenske Bäst i Test og danske Kvindeguiden, der er et stærkt onlinemagasin henvendt til kvinder. Bäst i Test er i hvert fald ikke i tvivl: Dette glattejern får 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket er fantastisk i deres grundige test!

Dagens bedste priser og tilbud på Remington ProLuxe Straightener S9100:

Mere om Remington ProLuxe Straightener S9100

SPECIFIKATIONER

 • Opvarmningstid : 15 sec
 • Automatisk sluk funktion : 60 min
 • Varmeindstillinger : 3
 • Ledningslængde : 200.0 cm
 • Temperatur (Maks.) : 200.0 °C

Remington ProLuxe Straightener S9100 er det perfekte glattejern til dig, der har meget tykt eller langt hår, da du i denne topmodel får bredere keramiske plader end hos mange af konkurrenterne! Disse plader gør det muligt at få en ensartet glatning af både tykt og langt hår, hvilket kan være svært med de mindre keramiske plader i standardmodellerne!

Salonresultat med OPTIheat-teknologi!

Det, som mange kvinder hungrer efter, er den fornemmelse, som man har lige efter, man kommer ud af en frisørsalon, hvor håret bare sidder knivskarpt og lækkert. Dette salonresultat kan være meget svært at efterligne på hjemmefronten, men med Remington ProLuxe og OPTIheat-teknologien er det pludselig blevet meget lettere!

Den innovative opvarmningsteknologi hedder OPTIheat, og den gør kort sagt, at Remingtons topmodel fordeler varmen mellem de keramiske plader til perfektion! Teknologien sikrer, at du får en hurtig, effektiv og ikke mindst holdbar glatning af håret, der kan holde i op til 24 timer – og dermed skal du ikke hele tiden friske håret op, når du er på vej ud af døren!

De ekstra brede keramiske plader giver Remington ProLuxe en større glatteoverflade, hvilket ultimativt gør, at du hurtigere og lettere kan glatte dit hår – du kan spare meget tid ved dette! Herudover passer de keramiske plader specielt godt til dig, der ønsker at lave fantastiske, bløde krøller i stedet for de mere klassiske proptrækkerkrøller, som mange ellers må ”nøjes” med!

Hele 9 forskellige indstillinger af temperaturen!

Med Remingtons glattejern får du en langt større valgfrihed end hos mange af de andre producenter, da du helt frit kan vælge mellem 9 forskellige temperaturindstillinger! Dermed kan du tilpasse glattejernet til temperaturer mellem 150 og 230 grader alt efter, hvad der passer bedst til lige netop dit hår. Denne frihed roses også i de forskellige tests, som både Bäst i Test og Kvindeguiden har lavet!

Det eneste lille minus ved Remington ProLuxe er ifølge Bäst i Test, at knapperne til indstilling af temperatur sidder lidt akavet, hvis du ønsker at ændre temperatur under brug. Dette er dog det eneste kritikpunkt, som vi har kunnet finde i alle de forskellige forbrugertests, og Remingtons glattejern vil derfor næppe skuffe dig!

Remington ProLuxe Straightener S9100 er det perfekte glattejern til dig, der har enten langt eller tykt hår, og hvor du derfor har brug for et større varmeareal. Du får god mulighed for at indstille jernet til dit eget hår, og Remington står som altid for et produkt af høj kvalitet. Derfor tøver vi ikke med at belønne dette glattejern med en placering som nummer 5 på vores liste over de bedste glattejern i test!

Fordele og ulemper ved Remington ProLuxe Straightener S9100

Fordele

 • Brede keramiske plader til jævn glatning
 • OPTIheat-teknologi til resultater i salonkvalitet derhjemme
 • Ekstra brede plader til hurtigere og nemmere glatning
 • 9 temperaturindstillinger for tilpasset varme
 • Produkt af høj kvalitet med positive anmeldelser på populære platforme

Ulemper

 • Måske ikke egnet til kort eller fint hår
 • Anbefales ikke til hyppigt rejsende på grund af størrelse og vægt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Remington ProLuxe Straightener S9100

Gold Styler - effektivt glattejern til de fleste hårtyper

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon
 • Høje vurderinger på 4,5/5 på trustedreviews

Gold Styler fra GHD er et effektivt glattejern i høj kvalitet. Når du bruger styleren, vil du opleve, at dit hår vil se sundere ud. Generelt bliver håret efter stylingen efterladt glattere og blødere, hvilket får det til at se godt ud.

Du kan bruge Gold Styler til de fleste hårtyper, uanset om du ønsker at glatte eller krølle dit hår.

Dagens bedste priser og tilbud på Gold Styler:

Mere om Gold Styler

SPECIFIKATIONER

 • Mærke: GHD
 • Opvarmningstid: 25 sekunder
 • Konstant temperatur på 185°C
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter drejeledning
 • Ideel til at glatte hår eller lave krøller
 • Ergonomisk og strømlinet design
 • Universal strømforsyning

Alsidigheden af Gold Styler er også noget af det, som er fremhævet i en anmeldelse af produktet fra Trustedreviews.com. Anmelderen påpeger effektiviteten, når det kommer til både at lave krøller og glatte håret. Den kvalitet er blandt andet med til, at glattejernet får en score på 4,5 ud af 5 i anmeldelsen.

På google.co.uk har brugerne tilkendegivet deres mening om Gold Styler glattejernet. Af de over 900 anmeldelser får modellen 4,5 stjerner ud af 5. En af de brugere, som har testet Gold Styler glattejernet, beskriver, at produktet er pengene værd, da det giver resultater, som holder længe.

Dual-zone teknologi og godt designede plader gør det nemt at style håret

Gold Styler har en konstant temperatur på 185°C ved brug. GHD argumenterer for, at en mindre temperatur ikke vil levere resultater, som varer ved. En højere temperatur vil være for skadeligt.

Den konstante temperatur er sikret, fordi glattejernet er udstyret med en smart dual-zone teknologi og varmesensor, som går på tværs af stylerens plader. Det giver en jævn og ensartet varmepåvirkning fra hårrod til hårspids.

Glattejernets plader er godt designet med afrundede kanter. Håret glider nemt igennem pladerne. Du kan hurtigt og nemt style dit hår, ligesom du ønsker det – glat eller med krøller.

Et glattejern du kan have med overalt

Det kan være nødvendigt at have et glattejern, som egner sig godt til at have med på farten. Gold Styler kan tilpasse sig den strømspænding, som er i stikkontakten, hvor som helst. Det betyder, at du kan medbringe og bruge glattejernet i hele verden.

Er du blot på farten hjemme, så kan modellen her også være god. Den har et smart varmeresistent opbevaringsetui, så du kan hurtigt gribe styleren og tage den med i tasken.

Gold Styler vs. markedet

Der er en synlig forskel på resultatet ved brugen af GHD Gold Styler og et billigere glattejern. Så selvom Gold Styler må siges at være en investering, så kan den være det hele værd.

Det er også et glattejern, som er godt, hvis du rejser meget, grundet dets universal strømforsyning.

Fordele og ulemper ved Gold Styler

Fordele

 • Hurtig og effektiv glatning
 • Brugervenligt design
 • Krøller håret virkelig godt
 • Glattejernet varmer hurtigt op

Ulemper

 • Kun én temperaturindstilling
 • Ingen sikkerhedslås
 • Ingen bæretaske

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Gold Styler

V Gold Max Styler - godt GHD glattejern til særligt tykt hår

 • På Amazon.co.uk giver glattejernet en score på 4,8 ud af 5 stjerner.
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Hvis du leder efter et lækkert og professionelt glattejern, så kan V Gold Max Styler fra GHD være det perfekte match til dig. Vi kan helt sikkert anbefale glattejernet, da det er godt til alle slags hårtyper. Det egner sig særligt godt til langt, tykt og krøllet hår.

Dagens bedste priser og tilbud på V Gold Max Styler:

Mere om V Gold Max Styler

SPECIFIKATIONER

 • Mærke: GHD
 • Opvarmningstid: 30 sekunder
 • Konstant temperatur på 185°C
 • Plademål: 90 x 42 mm
 • Autosluk: Ja, efter 30 minutter
 • Ledning: 2,7 meter drejelig ledning
 • Ideel til langt, tykt og krøllet hår
 • Dobbeltzone-teknologi

Nogle af de egenskaber, som kunderne har vurderet glattejernet ud fra, er: Hvor nemt det er at bruge og værdi for pengene. På disse to parametre scorer V Gold Max Styler henholdsvis 4,6 og 4,2 stjerner ud af 5.

Glattejern som giver et langtidsholdbart resultat

Når du benytter et glattejern, så ønsker du et resultat, som holder hele dagen. Det er muligt med V Gold Max Styler på grund af glattejernets patenterede varmesystem.

Varmesystemet sikrer en jævn varmefordeling af pladerne og en konstant styling-temperatur på 185 °C. Det betyder, at du får en effektiv varmeoverførsel til håret. Det langtidsholdbare resultat gælder fra rod til spids, og håret bliver ikke udsat højere varme end nødvendigt.

Det tager ikke lang tid at gå i gang med V Gold Max Styler. På 30 sekunder er produktet klar til at blive brugt.

Brede glatteplader sikrer god kontakt med håret

Når glattejernet først er varmt, så er stylingen også hurtig og effektiv. Det er blandt andet, fordi glattejernet har ekstra brede plader, som måler 42 mm. Det giver V Gold Max Styler en god kontakt med håret – det gælder også tykt, langt og krøllet hår.

Pladerne er brede og fremstillet af keramiske plader med en højglans belægning. Det er med til at eliminere krus og efterlader i stedet håret glansfuldt, imens hårstråene også skånes.

V Gold Max Styler er et af de lettere glattejern på markedet, og det gør produktet meget attraktivt. Det kan hurtigt gøre ondt i skuldre og arme, hvis du står længe med en tung model for at krølle eller glatte håret. Ved at have et produkt der ikke vejer så meget, så er risikoen for smerter og ukomfortable stillinger langt mindre.

De ekstra brede plader på V Gold Max Styler er også med til, at glattejernet adskiller sig fra lignende produkter på markedet.

Fordele og ulemper ved V Gold Max Styler

Fordele

 • Vejer ikke meget
 • Nemt at bruge
 • Meget effektivt

Ulemper

 • Dyr model

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om V Gold Max Styler

GHD V Gold Mini Styler - GDH glattejern perfekt til kort hår

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

GHD har virkelig lavet mange forskellige modeller, når det kommer til glattejern, og derfor er der altid et glattejern i deres mange serier, som passer perfekt til dig! Dette gælder også for GHD V Gold Mini Styler, der er et fantastisk glattejern til dig, der har kortere hår. Der var ingen slinger i valsen i testen hos tyske Testsieger, hvor dette jern får en absolut topplacering!

Dagens bedste priser og tilbud på GHD V Gold Mini Styler:

Mere om GHD V Gold Mini Styler

SPECIFIKATIONER

 • Opvarmningstid : 30 sec
 • Automatisk sluk funktion : 30 min
 • Ledningslængde : 270.0 cm
 • Temperatur (Maks.) : 185.0 °C
 • Længde : 26.3 cm

Som altid, når produktet kommer fra GHD, så får du et glattejern i utrolig høj kvalitet, som hverken vil skuffe dig på design- eller funktionalitetsfronten! Du får de klassiske funktioner, som Gold-serien er kendt for, men det hele er pakket ned i en lidt mindre pakke, som gør, at det er utrolig nemt at bevæge glattejernet gennem dit korte hår – du har perfekt kontrol hele tiden!

Mindre, men ligeså effektivt glattejern!

GHD V Gold Mini Styler er det mindste glattejern i Gold-serien fra GHD, men der er dog ingen tvivl om, at dette er langt mere end bare et rejseglattejern! Tyske Testsieger kunne i hvert fald konkludere, at du på intet tidspunkt ofrer effektiviteten ved den mindre størrelse – du kan tværtimod opnå et bedre resultat!

GHD V Gold Mini Styler har mindre plader og en mindre snude end mange af konkurrenternes glattejern, hvilket gør det utrolig simpelt at glatte kort eller mellemlangt hår! Du kan nemmere style håret til perfektion, og glattejernet er mindst ligeså effektivt som et normalt glattejern. Håndtaget er holdt i standardstørrelsen for det bedst mulige greb!

Selvom dette glattejern sagtens kan bruges til dagligt, så er der dog ingen tvivl om, at dette vil være det perfekte rejseglattejern! Størrelsen og effektiviteten er helt i top, så du behøver aldrig være i tvivl om, hvorvidt dit hår er perfekt glattet, når du er på ferie. Her roses GHD V Mini også for den indbyggede spændingsformer, der gør det muligt at bruge glattejernet i hele verden!

Nano-silver belægning og ekstra god isolering!

GHD producerer kun glattejern i særdeles høj kvalitet, og dette gælder også for valget af materialer i GHD V Gold Mini Styler! Her er det særligt den specielle nano-silver belægning på de keramiske plader, som roses i Testsiegers omfattende glattejern test – du får et særdeles effektivt resultat med ekstra glansfuldt og skinnende hår!

Den særlige belægning på de keramiske plader sørger med andre ord for, at dit hår bliver både glat og glansfuldt, og de sikrer også, at resultatet holder i lang tid og samtidig skåner håret mest muligt i processen! Der er ikke en finger at sætte på resultatet, hvis man spørger Testsieger: Det er et særdeles imponerende resultat for et glattejern af denne størrelse!

Ligesom de andre Gold-modeller fra GHD, så får du den forbedrede isolering, der optimerer din beskyttelse mod irriterende og smertefulde forbrændinger, når du bruger glattejernet. GHD V Gold Mini Styler er blevet gjort både lettere og mindre varmt på ydersiden, hvilket gør det helt enkelt at lave smukke krøller, uden at du skal bekymre dig om at brænde dig!

Til sidst er det værd at nævne, at GHD V Gold Mini blot har én temperaturindstilling, der er fastsat til 150 grader. Dette ser nogle måske som begrænsende, men det er dog mere end rigeligt for utrolig glat hår – og det skåner samtidig også håret mest muligt!

Alt i alt er dette det perfekte glattejern til dig, der har kort eller mellemlangt hår, og som savner en større grad af præcision og kontrol! GHD V Gold Mini Styler er endnu et perfekt styling-redskab fra GHD, og Testsieger var ikke i tvivl i deres glattejern test: Du får utrolig meget kvalitet for pengene her!

Fordele og ulemper ved GHD V Gold Mini Styler

Fordele

 • Høj kvalitet og pålideligt mærke
 • Perfekt til kortere hår
 • Kompakt og rejsevenlig
 • Nano-sølvbelægning sikrer skinnende hår
 • Forbedrede sikkerhedsfunktioner

Ulemper

 • Begrænset udvalg af temperaturindstillinger
 • Den lille størrelse gør den mindre egnet til længere hår
 • Én enkelt temperaturindstilling passer måske ikke til alle hårtyper

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om GHD V Gold Mini Styler

GHD The Original Classic Styler - Et klassisk og ikonisk GDH fladjern

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,7 ud af 5 stjerner på Amazon
 • Høj bedømmelse på 5/5 hos realhomes

GHD er stærkt repræsenteret i denne test af glattejern, men det er heller ikke uden grund. GHD står for kvalitet og kreerer et unikt glattejern for hver model.

GHD The Original Classic Styler er et glattejern, som er både ikonisk, klassisk og perfekt. Det er uden tvivl et af de mest klassiske og mest solgte glattejern fra GHD, som også vidner om glattejernets detaljer og egenskaber.

Dagens bedste priser og tilbud på GHD The Original Classic Styler:

 • Kort opvarmningstid
 • Indbygget sleep-mode
 • Konstant temperatur under hele stylingprocess

Mere om GHD The Original Classic Styler

SPECIFIKATIONER

 • Opvarmningstid : 30 sec
 • Automatisk sluk funktion : 30 min
 • Temperatur (Maks.) : 185.0 °C
 • Ledningslængde : 270.0 cm

Det som både eksperterne og testpersoner var yderst positivt overraskede over var, at glattejernet med negative ioner reducerer statistik elektricitet, og samtidig giver silkeglat hår. Det er netop statisk elektricitet, som mange oplever i hverdagen.

Oveni det, så er de keramiske varmeplader med til at skabe en anti-statisk overfalde, som virker imponerende godt i forhold til glattejernets maksimale temperatur på 185 grader.

Mange vil nok forbinde 185 grader med en langsom opvarmning, men GHD The Original Classic Styler er opvarmet til maks. temperatur på få sekunder. Det er derfor både let og hurtigt at style håret ved dette glattejern.

GHD The Original Classic Styler er med indbygget sleep-mode, så det slukker efter 30 minutters inaktivitet.

Det er et kvalitetsglattejern til en rigtig god pris. Derfor er GHD The Original Classic Styler selvfølgelig også at finde i denne glattejerns test.

Fordele og ulemper ved GHD The Original Classic Styler

Ulemper

 • Begrænsede temperaturmuligheder
 • Er muligvis ikke kompatibel med alle hårtyper
 • Ikke god til at skabe stramme krøller eller bølger

Philips MoistureProtect HP8372/00 - Et effektivt og solidt glattejern fra Philips

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,2 ud af 5 stjerner på Amazon

Hvis du leder efter et rigtig godt alternativt til de noget dyrere glattejern fra f.eks. GHD, så går du ikke galt i byen med dette fantastiske glattejern fra Phillips! Du får et effektivt design fra et glattejern, der bliver meget hurtigt varmt, og der er også forskellige, praktiske funktioner, der gør dette glattejern til noget særligt!

Dagens bedste priser og tilbud på Philips MoistureProtect HP8372/00:

Mere om Philips MoistureProtect HP8372/00

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur: 150 – 200 grader
 • Autosluk: Ja, efter 60 minutter
 • Ledning: 2 meter – 360 graders drejbar
 • Opvarmningstid: Kun 15 sekunder

Phillips MoistureProtect HP8372/00 har generelt fået utrolig fine karakterer og bedømmelser i de forskellige uvildige glattejern test, der er lavet for nyligt. Her har denne model fra Phillips faktisk scoret 5 ud af 5 stjerner i flere af testene, hvilket vidner om et glattejern i utrolig høj kvalitet! Dette gælder også, når man ser på brugeranmeldelserne, der også er helt i top!

MoistureProtect-sensor og bevægelige varmeplader!

Dette glattejern fra Phillips har en række fantastiske funktioner, som også er med til at placere glattejernet i den høje ende, når det kommer til kvalitet og testresultater! Du får bl.a. et glattejern, der er varmt på kun 15 sekunder, hvilket er noget hurtigere end andre glattejern på markedet – og du kan dermed hurtigt komme i gang med at glatte dit hår!

Phillips har udviklet den utrolig smarte MoistureProtect sensor, der automatisk analyserer dit hår undervejs og ændrer temperaturen, så den hele tiden passer til dit hår! Dette modvirker tørt hår, og det sikrer, at temperaturen er rigtig hele tiden. Herudover får du bevægelige varmeplader, der automatisk korrigeres, hvis du skulle lukke jernet for tæt omkring håret – skadet hår er med andre ord fortid!

Udover de fantastiske funktioner, så får du altså et glattejern, der hører til blandt middelklassen, når det kommer til prisen! Du får utrolig meget glattejern for dine ca. 600 kr., og til den pris får du både keramiske varmeplader og ioniserende funktion, som sikrer dig mod statisk elektricitet. Det er virkelig et kup for et fantastisk glattejern!

Til sidst vil vi fremhæve, at Phillips MoistureProtect HP8372/00 kommer med en smart låsefunktion, som holder glattejernet helt lukket, når du ikke bruger det. Dermed vil du ikke komme til at brænde dig på det varme jern – og med den medfølgende pose i et varmebestandigt materiale kan du gemme jernet væk allerede inden, det er helt afkølet!

Phillips producerer fantastisk teknik igen og igen, og dette glattejern er da også i den absolutte topklasse! Du får mange eksklusive funktioner til en relativt lav pris, hvilket gør, at vi helt sikkert kan anbefale dette glattejern til alle – en fortjent placering på vores liste over de bedste glattejern i test!

Fordele og ulemper ved Philips MoistureProtect HP8372/00

Fordele

 • Hurtig opvarmning
 • MoistureProtect-sensor til optimerede varmeniveauer
 • Smarte bevægelige varmeplader
 • God værdi for pengene
 • Praktisk låsefunktion og varmebestandig opbevaringspose

Ulemper

 • Måske ikke egnet til meget tykt eller krøllet hår
 • Nogle brugere rapporterede, at temperaturindstillingerne ikke var præcise

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Philips MoistureProtect HP8372/00

Brug aldrig dit glattejern i vådt hår!

Efter vores top 11 liste over de bedste glattejern på markedet, så er det naturligvis nærliggende lige at komme med et godt råd her på falderebet. Rådet har du sikkert hørt før, men derfor er der stadig grund til at nævne det igen: Brug kun dit glattejern i tørt hår!

Hvis du vælger at glatte dit hår, mens det stadigvæk er vådt, så kan du være med til at lave store skader på dit hår, som kan tage lang tid at rette op på igen. En stor og omfattende test foretaget af The National Center for Biotechnologi Information i USA har fundet frem til, at for høje temperaturer kan skade både tørt og vådt hår – men at skaderne er langt værre og meget mere strukturerede, når varmen rammer det våde hår. De peger særligt på, at den hurtige fordampning af vandet fra håret er den helt store synder i den forbindelse. Derfor bør du tænke dig godt om, hvis du vælger at glatte dit hår, når det er vådt. Her kan du eventuelt investere i en føntørrer, hvis du ikke vil vente på at dit hår lufttørrer. Hvis det skulle ske at dit hår tager skader, så kan du bruge en hårkur til at forstærke håret lidt igen.

I den samme undersøgelse blev det også testet, hvordan effekten af en både ”tør” og ”våd” varmebeskyttelsesspray havde indflydelse på hårets modstandskraft. Her var resultaterne dog heldigvis, som man havde håbet på: Der er ingen større forskel på at bruge en ”våd” og en ”tør” varmebeskyttelse! Begge produkter er med til at sikre dit hår den bedste beskyttelse mod varmeskader, når du glatter det ofte, og det kan derfor klart anbefales at bruge en sådan varmespray!

Når du skal vælge den rette varmebeskyttelsesspray, så kan det være en mindst ligeså stor jungle, som når du skal vælge det rette glattejern! I mange tilfælde kan det bedst betale sig at prøve nogle forskellige produkter af, men generelt set bør du vælge et varmebeskyttende produkt, der har så høj en koncentration af alkohol som muligt. Dette skyldes, at alkoholen hurtigt fordamper ved glatning, hvilket er med til at styrke dit hår mest muligt! Hvis du gerne vil fjerne dine hår permanent på arme og ben, så tjek de bedste IPL hårfjernere.

Vi håber, at du har kunnet bruge vores liste over de bedste glattejern i test, og dermed er blevet en anelse mere afklaret i dit valg af glattejern! Det har været en fornøjelse at gennemgå de forskellige glattejern for dig, og vi håber, at du får det mest glatte og det sundeste hår i fremtiden!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Bäst i Test

Svenske Bäst i Test er en svensk sammenlignings- og testplatform.  Der er tale om uafhængige test foretaget af dem selv eller andre uafhængige kilder.

Vi har her anvendt deres test af glattejern udført på personer med forskellige hårtyper og forskellige hårkvalitet. I blandt er både nybegyndere med at bruge glattejern og eksperter på området. I testen kårer de GHD IV Styler som testvinder blandt 16 produkter. Deres test inkluderer også en anmeldelse af Remington Proluxe Straightener S9100, der får 4,5 ud af 5 stjerner.
Testen er udført den: 19. februar 2021
Du kan se testen her

Femina

Femina er et dansk magasin med fokus på livsstil, mode, skønhedstips og boligindretning. Målgruppen er primært kvinder. Magasinet, der er udkommet i sin nuværende form siden 1952, ejes af Aller Media A/S.
Vi referer i ovenstående til deres test af GHD IV Styler, hvor de gav topkarakter og gode anbefalinger til produktet i en test blandt fire populære modeller. Femina kalder GHD IV Styler for en klassiker, der er nem at bruge, har en god ledning og som generelt fungerer godt all round.

Testen er udført den: 15. december 2016
Du kan se testen her

Good Housekeeping Institute

Vi har i oversigten henvist til deres test af GHD IV Styler, hvor karaktererne var i top. Faktisk 88 point ud af 100 mulige. Især fremhæves de keramiske flader og at der er en maksimal temperatur på 185 grader. Desuden er de glade for at glattejernet er let at benytte.

Testen er udført: december 2010
Du kan se testen her

The Independent

The Independent er en britisk avis grundlagt i 1986. Fra 2016 er der kun tale om et online medie. The Independent bringer nyheder og baggrundsartikler, men også anmeldelser og tests og anmeldelser af produkter.
Vi har brugt deres test af GHD Platinum glattejernet, som de har testet op imod et tilsvarende produkt i samme produktgruppe. The Independent understreger at deres test er neutral og ikke afhængig af provision. De konkluderer blandt andet, med udgangspunkt i funktionalitet og kvalitet, at det er et meget velfungerende glattejern.

Testen er udført den: 8. april 2014
Du kan se testen her

Bags of Beauty

Bags of Beauty er en amerikansk blog, hvor de primært beskæftiger sig med mode og skønhed. Bloggen er stærk på sociale medier, hvor de også deler de anmeldelser, de foretager.
Vi bruger reference til deres anmeldelse af GHD Platinum glattejernet, hvor bloggeren erklærer sig som en stor fan. Efter at have gennemgået alle features omkring glattejernet understreger bloggeren desuden, at hun ikke vil skifte tilbage til andre modeller.

Testen er udført: oktober 2015
Du kan se anmeldelse her

Becky Bedbug

Becky Bedbug er en britisk blog med fokus på rejse, livsstil og mode. Der blogges løbende om oplevelser, men der anmeldes også relevante produkter til den kvindelige målgruppe.
Vi har brugt deres anmeldelse af GHD Platinum, hvor konklusionen er, at bloggeren, der kalder sig selv for ekspert på glattejern og i øvrigt har meget tykt hår, er forelsket i GHD Platinum. Hun er overbevist om at det bliver en fast følgesvend og en god ven i mange år.

Anmeldelsen er udført: oktober 2015
Du kan se anmeldelse her

Kvindeguiden

Kvindeguiden er et online magasin henvendt til kvinder. Redaktionen hos Kvindeguiden skriver mest om boligstil, mode, skønhed, shopping og livsstil, og der testes hele tiden nye produkter.
Vi har brugt deres test af Remington Proluxe Straightener S9100, hvor der konkluderes, at der er tale om en kvalitets glattejern. Hos Kvindeguiden mener de, at dette glattejern kan få selv gråt hår til se elegant ud, og at de ni varmeindstillinger giver en ekstra dimension til produktet.

Testen er udført: oktober 2015
Du kan se testen her

Testsieger

Testsieger er en tysk webportal med tests af mere end 400.000 forskellige produkter. Det er lige fra mobiltelefoner til vaskemaskiner og alt andet forbrugerelektronik.
Vi har brugt deres test af GHD V Gold Mini Styler, der får en absolut topplacering i deres test af glattejern. Især fremhæves keramikfladerne, og der gives beskrivelsen ‘sehr gute’. Det understreges, at håret hurtigt bliver glat, glansfuldt og sundt at se på. Desuden holder resultatet af arbejdet med glattejernet længe ifølge testen.

Du kan se testen her.

Testfazit

Testfazit er en tysk online portal, hvor de bringer tests af maskiner til brug i hjemmet samt fakta om produkter til husholdning. Formålet med mediet er at hjælpe forbrugere med at finde det bedst egnede produkt.
Hos Testfazit har de valgt GHD V Gold som topscoreren i deres grundige test af glattejern, som vi referer til. Glattejernet bliver kaldt en absolut klassiker og kultmodel, som der ikke kan findes kritikpunkter til bortset fra, at det er det dyreste produkt i sin klasse.

Testen er opdateret den: 3. maj 2021
Du kan se testen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er årligt igennem tusindvis af produkter og anmelder dem på ærlig vis for at give læseren de bedste muligheder for at gøre et godt køb. Dertil leverer de også nyheder særligt om teknologiens verden.

Trustedreviews.com har blandt andet anmeldt Gold Styler fra GHD. Glattejernet får en bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Glattejernet er blevet vurderet ud fra designet, egenskaberne og produktets ydeevne. Anmelderen konkluderer, at det er et effektivt glattejern til de fleste hårtyper, og at det også er godt til at lave krøller.

Testen er udført den: 12. december 2018
Du kan se testen her

FAQ

Hvilke glattejern er de bedste i 2021?
Nogle af de bedste glattejern, som er på markedet her i 2021, er blandt Remington Keratin Therapy Collection S8590, GHD IV Styler og GHD Platinum glattejernet. Glattejernene har opnået nogle flotte resultater i en række tests, da de indeholder nogle super gode fordele, som er gavnlige for håret.
Når du skal vælge et glattejern, så bør du går efter en model, som indeholder de rette egenskaber for dit hår. Derfor bør du altid læse om de forskellige indstillingsmuligheder på glattejernene. Dertil bør du naturligvis også vælge en model, som ligger godt i dine hænder, når du bruger det.
Kan glattejern føre til hårtab?
Nej, brugen af glattejern fører ikke til hårtab, da glattejernet nærmest ikke kommer i kontakt med det levende hår. Længden af ens hår består kun af dødt hår, da håret kun er levende tæt ved og i huden. Dermed kan et glattejern ikke føre til hårtab.
Er det okay at glatte sit hår hver dag?
Den generelle anbefaling er, at behandlinger med varme på håret kun udføres én gang i ugen – og det inkluderer altså brugen af glattejern. Hvis du glatter dit hår for ofte, så kan det udtørre og skade hårstråene, hvilket vil give dig et ”frizzy” look med mange flyvske hår.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

L’Oreal Steampod Dampglattejern V2

GHD Platinum + Ink on Pink Collection (Limited Edition)

GHD V Gold Classic Styler

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme