Vakuumpakker Test-Guide:
Her er de 4 bedste modeller

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne test-oversigt kigger vi nærmere på markedet for vakuumpakkere, som er det perfekte redskab til madelskeren. Brugsmulighederne er rigtig mange, om du laver sous vide eller blot vil sikre en længere holdbarhed er helt op til dig, men mulighederne er helt bestemt mange. Samtidigt er markedet for vakuumpakkere også stort, hvorfor at det kan være svært at finde den bedste vakuumpakker til netop dit formål.

Vi har samlet de bedste vakuumpakkemaskiner på markedet, så du let kan få et overblik over hvad de bedste muligheder er. Har du tid, så snup en kop kaffe og læs med, så kan du forhåbentligt finde lige præcis den vakuumpakker du mangler i denne vakuumpakker test.

Nedenfor her finder du vores liste over de bedste vakuumpakkere på markedet, som er baseret ud fra anerkendte testresultater, samt brugeranbefalinger.

Ting du skal overveje, før du køber en vakuumpakker

 • Kammerstørrelse: Kammerstørrelsen er en afgørende faktor, når du køber en vakuumpakker. Den bestemmer den maksimale størrelse af de genstande, der kan vakuumpakkes. Til husholdningsbrug er en kammerstørrelse på ca. 20×30 cm (8×12 tommer) tilstrækkelig til de fleste formål. Men hvis du planlægger at vakuumpakke større genstande, f.eks. udskæringer af kød eller hele fisk, skal du bruge en større kammerstørrelse.
 • Pumpekraft: Pumpekraften er en anden vigtig faktor, som du skal overveje, når du køber en vakuumpakker. Pumpen er ansvarlig for at skabe vakuumet inde i kammeret, så den skal være kraftig nok til at skabe et stærkt vakuum hurtigt. En pumpekraft på 10-20 liter pr. minut er velegnet til husholdningsbrug, men hvis du planlægger at bruge din vakuumpakker til kommercielle formål eller større genstande, har du måske brug for en kraftigere pumpe.
 • Forseglingssystem: Forseglingssystemet er en anden vigtig overvejelse, når du køber en vakuumpakker. Der findes to typer forseglingssystemer: impuls- og konstant varmeforsegling. Impulsforseglere bruger et kortvarigt varmeudbrud til at forsegle posen, mens forseglere med konstant varme bruger en opvarmet stang til at forsegle posen kontinuerligt. Konstant varmeforseglere er mere holdbare og giver en stærkere forsegling, hvilket gør dem ideelle til hyppig brug.
 • Yderligere funktioner: Endelig bør du overveje eventuelle ekstra funktioner, der følger med vakuumpakkeren. Nogle modeller har en indbygget skærekniv til at skære poserne til den ønskede størrelse, mens andre har en pulsfunktion, der giver dig mulighed for at styre vakuumniveauet. Nogle modeller har også en indbygget trykmåler, så du kan overvåge vakuumniveauet i kammeret.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

OBH Vakuumpakker SUPREME - En god og brugervenlig vakuumpakker

 • Testvinder – Testfakta
 • Topscorer – Råd & Rön

OBH Supreme klarer sig godt i alle testmagasiner, testfakta og Råd og Rön er især begejstret for den. Grunden til at den får så meget ros, er blandt andet fordi den er så brugervenlig som den er.

Dagens bedste priser og tilbud på OBH Vakuumpakker SUPREME:

Mere om OBH Vakuumpakker SUPREME

SPECIFIKATIONER

 • Vakuumerer poser på op til 28 cm i bredden
 • Kompatibel med folierulle
 • “Gentle”-funktion

Der er ikke de store behov, for at skulle læse en brugsanvisning inden du tager denne model i brug. Dette er også grunden til, at den har fået en førsteplads i vores Vakuumpakke test. Endvidere så har OBH faktisk en ganske fornuftig pris i forhold til dens kvalitet. Supreme sikre dig, at posen er lukket helt til, med en flot svejsning.

Hvis det ikke var nok til at overbevise dig om, hvor god en maskine dette er, så kan det være det følgende kan. Normalvis skal der ikke for meget væske i en vakuumpakket pose, men OBH siger selv at Supreme er god til både tørre og flydende madvarer. Derudover har den en helt speciel funktion, som nok kan begejstre grill-entusiasten. Nemlig en marineringsfunktion, som betyder du kan sikre dig at alt dit kød bliver marineret til perfektion.

Som skrevet ovenfor, så kan OBH Supreme mange ting. Men som om dette ikke var nok, så kan den mere endnu. Det er muligt med denne vakuumpakke-maskine at indstille selve vakuumstyrken, så den ikke er så hård ved det der skal pakkes ned. Det eneste man skal foretage sig er, at vælge ”Gentle” indstillingen, derved arbejder maskinen på lavere tryk en den normalt ville gøre.

Designet på Supreme er også meget stilren med dens sorte plast og sølv top. I selve pakken hvor maskinen er, inkluderer der en startpakke med emballage. Dette gør at du kan komme hurtig i gang med at anvende maskinen. Du kan med det samme vakuumpakke dit kød, så du kan sous vide din mad. Der kan efterfølgende købes poseruller, da Supreme også er integrerbar med disse.

CASO Vakuumpakker VC300 PRO - Testvindende vakuumpakker hos Politiken

Denne model klarer sig rigtig godt hos flere eksperter, og er testvinder i Politikens test af vakuumpakker.

Dagens bedste priser og tilbud på CASO Vakuumpakker VC300 PRO :

Mere om CASO Vakuumpakker VC300 PRO

SPECIFIKATIONER

 • Variabel vakuumstyrke
 • God til sous vide
 • God sugeevne

Her bliver VC300 blandt andet rost for dens evne til at sørge for at posen bliver helt tæt om fødevarerne, så du sikre dig at alt luft er suget ud af posen. Derfor er den ekstrem god til madvarer, som man gerne vil fryse ned og gemme til et andet tidspunkt.

Det bedste ved Caso VC300 er at den er meget brugervenlig. Der skal ikke den helt store mekaniske forståelse til, før man kan finde ud af at håndtere denne vakuumpakke-maskine, som i øvrigt også har en fornuftig pris.

Caso er en mærke der stammer fra Tyskland, og som de fleste ved, så er tyske varer ofte af høj kvalitet. De har mange forskellige køkkenredskaber i deres portefølje, det er altså deres speciale at producere gode maskiner til køkkenet.

VC300 er af mellemstor størrelse som passer perfekt ind i det almindelige danske hjem. Det er automatiseret i den forstand, at du blot skal indsætte åbningen i maskinen, resten klarer Caso VC300.  Det er muligt at anvende poseruller i denne model, så du selv kan kontrollere længden på det der skal vakuumeres. Vær opmærksom på, at den maksimale bredde er 30 cm, men dette betyder ikke så meget, når du selv kan bestemme længden af posen.

Der medfølger 2 folieruller på 28 x 300 centimeter hver.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om CASO Vakuumpakker VC300 PRO

CASO Vakuumpakker VC 10 - En oplagt sous vide vakuumpakker og meget mere

Næste i vores Vakuumpakke test er denne model fra Caso: VC 10. Endnu engang er denne tyske fabrikant, helt med fremme når det gælder gode resultater i test.

Dagens bedste priser og tilbud på CASO Vakuumpakker VC 10 :

Mere om CASO Vakuumpakker VC 10

SPECIFIKATIONER

 • Kompatibel med folieruller
 • Op til 30 cm brede poser
 • Sublim til sous vide tilberedning.

Den er i en forholdsvis billig prisklasse, med du skal ikke lade dig narre af prisen, for kvaliteten er nemlig helt i top. Denne model er meget brugervenlig, det vil sige at den kan anvendes af stort set alle. Dens størrelse kan også være en fordel, den vejer nemlig kun 1.3 kg, så du kan let sætte den ind i køkkenskabet når den skal gemmes væk.

En af fordelene ved Caso VC 10 er at dens design er simpelt og brugervenlig. Dens betjeningspanel, som befinder sig på toppen af maskinen, er let at finde ud af.

Dog har denne maskine ingen ekstra funktioner som nogle af de andre modeller i denne test, men dette er ikke en ulempe, for dens primære formål er at vakuumpakke fødevarer, og det klarer den til UG. Hvis du laver sous vide tilberedt mad, er der en funktion som fungerer rigtig godt til dette. Der er her tale om dens svejse knap, som gør at du kan give posen en ekstra svejsning så du sikre dig at posen er helt tæt, når du kommer posen i det varme vand.

Den har kapacitet til at optage poser, som har en bredde på 30 Cm. Derudover kan du benytte folieruller, så du selv kan bestemme længden på dine vakuumpakkede poser.

FOODSAVER V2860 - Robust testvinder i høj kvalitet

Denne model er fra Foodsaver. Hos det svenske testmagasin Råd og Rön er Foodsaver v2860 bedst i test. Den får ros for dens primære opgave, som er at vakuumpakke fødevarer i forskellige poser. Samtidig er den utrolig brugervenlig, hvilket gør oplevelsen med Foodsaver endnu bedre.

Dagens bedste priser og tilbud på FOODSAVER V2860:

Mere om FOODSAVER V2860

SPECIFIKATIONER

 • Brugervenlig
 • ”Vippe-knap”
 • Vakuumerer poser på maks 28 cm i bredden
 • Mange funktioner
 • Kvalitet

Generelt er foodsaver anerkendt for den måde de er konstrueret på, fordi det er af ekstrem høj kvalitet. Holdbarheden og robustheden er meget høj, så du skal ikke være bange, hvis du lige kommer til at skubbe den på gulvet, det burde den sagtens kunne holde til.

Foodsaver v2860 gør det mulig, manuelt at styrer vakuumpakningen. Derudover kan der tilsluttes poserulle til maskinen, så du selv kan vælge størrelsen på dine poser.

Drypbakken som findes i Foodsaver, kan sættes i opvaskemaskinen, hvilket kan sparer en masse tid. Hvis du ved, at du skal bruge en vakuummaskine forholdsvis ofte, så er denne model lige noget for dig. Den kan tåle at få nogle tæsk og blive brugt rigtig meget.

Hele kabinettet er i rustfrit stål, som blot understreger at den er lavet i kvalitetsmaterialer. Den manuelle vakuumering som er tilgængelig i foodsaver v2860, er især brugbar når du skal vakuumpakke skrøbelige fødevarer. Blandt andet hvis det blot skal marineres er det ekstremt brugbart. Funktionen ”Seal only” er tilgængelig hvis du blot ønsker at lukke posen til, uden at suge alt luften ud af den. En del af designet, gør det muligt at vende vakuumpakke-maskinen vandret, så du kan sparer en masse plads. Dette gør du ved at anvende en knap som vipper hele maskinen.

Fordelene ved en vakuumpakke-maskine 

Hvis du har begrænset fryseplads, og ikke har plads til en masse forskelligt kød, så skal du måske vakuumpakke dit kød i stedet? Ved at gøre dette reducere du fyldepladsen, og får plads til meget mere end man lige regner med. Derudover er en vakuumpakke maskine perfekt, hvis du også laver mad i en sous vide-maskine.

De to maskiner går nærmest hånd i hånd, men det er også muligt at vakuumpakke andre ting, hvis der har behov for det. En af de største fordele ved at vakuumpakke din mad, er at du mindsker risikoen for bakterier, fordi bakterier kræver ilt. Det vil sige, det er sundere at vakuumpakke sin mad inden du fryser det ned, fordi du dræber de bakterier der eventuelt skulle være. Derudover vil kvaliteten af det du fryser ned blive bibeholdt, især hvis man sammenligner med almindelige fryseposer.

Hvis du eksempelvis har en Rib-eye med en god fedtkant, og du vælger at anvende en almindelig frysepose, så vil fedtet begynde at blive harsk, og ikke ligeså lækkert at spise som hvis kødet er friskt. Derimod bibeholder du fedtkanten i, en vakuumpakket pose så du kan tage kødet op ad fryseren og nyde det, som om du lige havde været nede og købe det hos slagteren.

Hold din mad frisk i længere tid

Du kan vakuumpakke stort set hvad du har lyst til. Dog skal man sørge for at man håndtere fødevarerne korrekt. Når du skal fylde din pose med madvarer, så sørg for der ikke er for meget vækse i. Grunden til at man skal undgå dette er, at både ilt og væske forsvinder når man igangsætter vakuumeringen. Den gyldne regel er at du kun må fylde posen 2/3 op, så du undgår at posen sprækker. Lad maskinen gøre arbejdet for dig, så der ikke sker fejl, nogle modeller har manuel styring, men hvis du ikke er erfaren omkring dette emne, er det bedste at holde sig fra selv at kontrollerer maskinen. De fleste vakuumpakkere skal nok give besked når jobbet er klaret.

Når du har vakuumpakket dit kød eller lignende, bør du ligge det i fryseren hvis det skal gemmes til et andet tidspunkt. Er det blot er dagen eller et par dage efter, kan man også lægge det i køleskabet. Nogle modeller tillader endda at du kan tilberede maden i mikrobølgeovnen, dog er det klart mest gastronomisk, at tilberede maden i en sues vide-maskine.

Hvis du er nået helt herned, håber jeg at du har fået besvaret de eventuelle spørgsmål du havde inden du læste testen. Hvoraf mit største ønske er at du er blevet belyst med hvilken vakuumpakker der er bedst. Vi har gjort vores bedste for at finde de bedste maskiner, til den allerbedste pris.

Tests der har relevans til denne: 

Sous vide test 2022 – Find den bedste sous vide

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Råd og Rön 

Råd og Rön er det svenske svar på forbrugerrådet. De har foretaget en rest af 10 forskellige vakuumpakke-maskiner

Vores nr 1 og nr 5 på listen er anbefalet af Råd og Rön som er et anerkendt forbrugermagasin

De har haft fokus på følgende:

 • Brugervenlighed
 • Sugeevne
 • Materialer
 • Pris sammenlignet med kvaliteten

The Guardian 

The Guardian er en af de allerstørste aviser i Storbritannien, sågar i hele verden. Avisen er mest kendt for almindelige nyheder, Sport, og Business. Dog har de inkluderet i deres avis en sektion om forbrugerlivet. Her har de testet mærkerne foodsaver, som befinder sig på nr. 5 og 6 i vores vakuumpakke test.

De har haft fokus på:

 • Sugeevne
 • kompatibilitet
 • Brugervenlighed

Politiken 

De fleste kender nok den danske avis Politiken. De har en bred vifte af sektioner i deres avis. Men de beskæftiger sig også med forbruger varer, hvor de blandt andet har testet vakuumpakke maskiner.

I deres test har de haft fokus på følgende:

 • Effektivitet
 • Kvalitet

FAQ

hvordan vakuumpakker man kød?
For at vakuumpakke kød skal man placere kødet i posen, sætte posen i vakuumpakkeren og lade maskinen suge luften ud af posen, før den forsegler posen.
Hvilken vakuumpakker skal man vælge
Når man vælger en vakuumpakker, er det vigtigt at tage højde for faktorer som størrelsen på kammeret, pumpens kraft, forseglingsmetoden og eventuelle ekstra funktioner. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme