Trampolin test-oversigt – find den perfekte trampolin

Sidst opdateret: 10. december 2021 af Redaktionen | Artiklen er en annonce

Bedste10 er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Hvad den bedste trampolin er, findes der ikke et generelt svar på. Før du overhovedet sætter dig for at finde en specifik trampolin til haven eller indendørs, kan du spørge dig selv følgende:

 • Skal trampolinen bruges af et barn eller en voksen?
 • Skal springdugen være rund eller firkantet?
 • Skal trampolinen være nedgravet eller hævet over jorden?

Her finder du en masse trampoliner, der brillerer i trampolin test både for voksne og børn.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

BERG Champion 430 trampolin med optimerede fjedre – Bedste trampolin + Vores anbefaling

BERG Champion 430 trampolin med optimerede fjedre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Denne nedgravningstrampolin laver du et hul med en dybde på mindst 75 cm i midten til, hvorefter du samler og monterer den med hjælp fra manualen, der følger med. Hullet skal have en diameter på 390 cm. At grave hullet med de rigtige mål er snart det sværeste ved trampolinen, og når først det er overstået, har du en langt mere tryg og æstetisk nydelig trampolin i haven end dem, der står hævet over jorden. BERG Champion 430 tåler belastning på op til 120 kg, og med sin højde på kun 20 cm over jorden stiger du på den med ét fodtrin.

Hop ekstra højt med ny teknologi

Denne trampolin fra test byder på en række innovative løsninger både i forhold til springdugen og fjedrene. For springdugens vedkommende bruges AirFlow teknologi til at lade luft under dugen lettere strømme igennem. Fordelen ved det er, at der på den facon bliver mindre luftmodstand, der står i vejen for dine spring. Det giver dig nogle bedre spring.

Fjedrene trækker på TwinSpring Gold-systemet, hvor fjedrene placeres i en vinkel i stedet for at gå lige ned på trampolinen. Det muliggør, at fjedrene kan være ekstra lange og smidigere.

BERG Grand Champion 520 – velegnet til tricks og akrobatik

BERG Grand Champion 520

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

BERGs Grand Champion får en god anmeldelse hos det svenske magasin Rabattkoder.  Trampolinen er en stor oval en af slagsen, der er beregnet til at grave ned. Den kommer i både høj kvalitet og samtidig til en god pris.

Rabattkoder roser trampolinen for at have fjedre af høj kvalitet. Den er udstyret med AirFlow jumpsuit og TwinSpring Gold fjedre, ligesom de dyrere modeller fra BERG. Det betyder gode springegenskaber, og at der er plads til at lave tricks og hoppe højt, fordi trampolinen er stor og ovalformet. 

Sikkerheden får 8,5 point fra Rabattkoder. De skriver: ”Kantbeskyttelsen er eksemplarisk tyk og lavet af PVC. Rammen er lavet, så den er så let at montere som muligt.” De giver den 9 for prisen af følgende grunde: ”Gunstig pris – Trampoliner, der er beregnet til at blive gravet ned, koster normalt lidt mere end dem, du placerer direkte på jorden.

Det er også en stor trampolin med fjedre og jumpsuit af høj kvalitet. I betragtning af det er prisen overraskende lav.” BERG Grand Champion scorer dermed højt på den høje kvalitet i forhold til prisen og den store springflade. 

Oval form for bedre plads

BERG Grand Champion er populær, og det er den på grund af dens store springflade, som tillader lidt ekstra avancerede tricks og spring end andre trampoliner. Med en lang flade og et stort hoppeareal kan du bedre udfolde dig.

Den er udstyret med TwinSpring fjedre, som giver et behageligt spring. Fjedrene er placeret diagonalt, hvilket giver den ultimative oplevelse. Affjedringen er god, så både store og små får det samme opspring. 

Kantbeskyttelsen er i slidstærk vinyl, og med en tykkelse på 3 cm er sikkerheden rigtig god. Den er 38 cm bred og dækker for fjedrene, så du ikke skal få nogen ubehagelig oplevelse. Rammen er lavet af varmgalvaniseret for en god rustbeskyttelse, når den står ude i det danske vejr.

Hoppedugen er AirFlow, som lader 50 % mere luft komme igennem, når man hopper, og det betyder, at du får mindre modstand og et højere hop – det bliver ikke bedre. 

En nedgravet trampolin kan være en fordel, hvis du ikke ønsker, at det er det eneste, man får øje på, når man kigger ud i haven. Desuden er det nemmere for alle at komme op og ned fra trampolinen.

Med et sikkerhedsnet bliver der optimal sikkerhed, så ingen hopper udenfor trampolinen, eller hvis du har små børn eller dyr.

BERG Grand Champion 520 vs. markedet

Champion er en trampolin for både børn og voksne. Den er ideel til at lave tricks på, og samtidig er den også god for børn, som nemt kan komme op på trampolinen. Den er i høj kvalitet, men til en god pris. 

Fordele

 • Høj kvalitets spring
 • Beskyttelse i kanterne er ekstra tyk
 • God pris
Ulemper

 • Maksimal personvægt: 120 kg

Specifikationer

 • Mål: 520 x 345 cm

JumpMaster 430 – den bedste lavpris trampolin 

JumpMaster 430

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Jumpmaster har fået en flot tredjeplads på PriceRunner i deres test af de bedste trampoliner. Den har kvalitet som ligger nærmere mellemklassen, men prisen er i lavprisklassen. PriceRunner roser affjedringen, der er mellemhård, spændstig, så du kan hoppe rigtig højt – i hvert fald når man vejer over 20 kg. 

Kantbeskyttelsen på trampolinen er også i god kvalitet, og den kan holde i mange år og til det danske vejr. Kantbeskyttelsen er bred og tyk, så det giver ekstra god stødabsorbering. Rammen er tilmed robust, så den står stabilt, selv hvis uvejret er ude.

PriceRunner pointerer, at svejsesømmene ikke er af helt samme kvalitet, så det øge risiko for rust og dermed potentielt set en lavere levetid for rammen på trampolinen. Rammen har dog en garanti på 10 år, så den kan blive udskiftet, hvis problemet er der.

PriceRunners anmelder konkluderer: ”Jumpmaster 4,3 m ligger prismæssigt i toppen af lavprisklassen, men giver alligevel mere værdi for pengene end de øvrige lavprismodeller for familier, der bruger trampolinen flittigt og i flere år. Vi udpeger den derfor til det bedste lavprisvalg.”

JumpMaster får 4,5/5 stjerner på X-life, hvilket er en rigtig god vurdering af forbrugerne. 

Lavpris trampolin i god kvalitet

JumpMaster er en rund trampolin med en diameter på 430 cm. Sikkerhedsnettet og stigen er inkluderet. JumpMaster er desuden kåret som Bedst til prisen i nordens største test. Rammen på trampolinen er lavet i galvaniseret stål, så den kan holde til vejr og vind. Med 96 fjedre får du en god affjedring og en god hoppeoplevelse for alle familiens medlemmer.

Sikkerhedsnettet kan åbnes, så det er nemt at komme ind og ud, og den kan lukkes helt til, når der skal hoppes vildt. Nettet er fintmasket, så man ikke vil sidde fast i det. Åbningen lukkes med velcro, hvilket er nemt for børnene. 

JumpMaster 430 vs. markedet

JumpMaster er en rigtig god lavpris trampolin. Hvis du skal lave seriøse tricks på en trampolin, er det ikke JumpMaster, du skal vælge, men den egner sig godt til, at alle familiens medlemmer kan hoppe. Den er i god kvalitet og vil kunne holde mange år fremover. Sikkerheden er desuden også høj. 

Fordele

 • Høj kvalitet og sikkerhed
 • Stærk konstruktion
 • Lang garanti på rammen
 • God pris
Ulemper:

 • Manualen kunne være bedre
 • Svejsesømmene er ikke helt samme kvalitet som resten

Specifikationer

 • Mål: 4,3 m diameter
 • Antal fjedre: 96 stk
 • Maksimal brugervægt: 150 kg

BERG Ultim Champion 410 – den ultimative hoppeoplevelse

BERG Ultim Champion 410

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ultim Champion GlatGround har en stor overflade, så der er virkelig plads til at boltre sig og få den sjoveste hoppeoplevelse. Du kan lave spring, hop og tricks. Trampolinen skal graves ned, hvilket betyder, at den er nem at tilgå for både børn og voksne. Desuden vil den ikke tage så meget udsyn i haven.

Trampolinen er lavet med BERGs anerkendte TwinSpring fjedre, og det sørger for en god hoppeoplevelse. Kantpolstringen er tyk, så du er godt beskyttet mod kant og fjedre.

Hoppedugen er et af BERGs nye designs. AirFlow hoppedugen lader 50 % mere luft komme igennem, når der hoppes, så din hoppeoplevelse bliver endnu mere optimeret. 

BERG Ultim Champion 410 vs. markedet

Ultim er en ganske god trampolin i høj kvalitet som alle BERGs trampoliner. Den har også AirFlow og TwinSpring fjedre. 

Fordele

 • AirFlow hoppedug
 • Høj kvalitets spring
Ulemper

 • Sikkerhedsnet følger ikke med

Specifikationer

 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • Kantpolstring: 30 mm tyk

BERG Ultim Elite 500 – den største trampolin

BERG Ultim Elite 500

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

BERG Ultim Elite er den største trampolin fra BERG, og den der egner sig bedst til at lave de højeste og vildeste hop på. Den er designet til, at man kan lave tricks på den. Trampolinen er 5×3 meter, så der er plads nok til alle. Ultim Elite har en rektangulær form ligesom de olympiske trampoliner. Det giver god kontrol og en god længde til at lave tricks. Den får flere gode anmeldelser på youtube. 

Trampolinen er udstyret med Twin Spring fjedre, ligesom BERGs andre trampoliner. Det giver et godt opspring. AirFlow hoppedugen giver også et bedre opspring, fordi 50 % mindre luftmodstand sørger for et højere hop. 

Der er høj sikkerhed med trampolinen. Den har 4,5 cm tykt kantpolstring, som er 44 cm bred. Alle fjedre og kanter er dermed dækket. Elite polstring har 2-3 gange længere levetid. PVC, polyester net og UV resistent coating sørger alt sammen for, at trampolinen kan holde til lidt af hvert. Den er resistent over for slid og UV stråler fra solen.

Sikkerhedsnettet er Deluxe XL. Det er 220 cm højt, hvilket gør, at sikkerheden er i top.  

BERG Ultim Elite 500 vs. markedet

Ultim Elite er en trampolin til dig, der måske ikke bare hopper for sjov, men gør det ofte og måske som træning. Det er en stor trampolin, hvilket også betyder, at den koster mere.

Hvis du elsker at lave spring, så er den ideel til dig. Sikkerheden er i top, og du vil få mange skønne timer på trampolinen. 

Fordele

 • AirFlow hoppedug
 • Større sikkerhed end andre trampoliner
Ulemper

 • Højere pris

Specifikationer

 • Fjedre: 128 stk
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Højde på trampolin: 95 cm
 • Højde inkl. net: 315 cm

Jumpking trampolin 3,66×2,44 m i EuroSpring design – Bedste billige firkantede tarmpolin

Jumpking trampolin 3,66x2,44 m i EuroSpring design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vi vender for en stund tilbage til trampoliner til større børn og voksne. Denne trampolin fra det velrenommerede Jumpking har et rektangulært design og tåler en maksimal belastning på 140 kg. En stålramme med 92 fjedre i patenteret EuroSpring-design holder springdugen oppe. Bag ordet EuroSpring ligger princippet om at mindske det pres, rammen udsættes for under spring, hvilket giver forbedrede spring, da energien lagt i spring udnyttes langt bedre.

Galvaniseret stålramme modstår rust

Hvad angår stålrammen kan det samme nævnes, som du har hørt før og kommer til at høre igen mange gange: Stålet er galvaniseret, og det betydet, at det er modstandsdygtigt over for rust. Det bliver altså ikke på grund af forårsbygerne, at denne Jumpking trampolin kollapser.

Genvind kontrollen med firkantet springdug

Runde trampoliner trækker springeren ind mod midten. Hvad gør firkantede så? De gør det modsatte: De trækker ikke springeren ind mod midten. Trampolinen er derfor egnet til brug af idrætsudøvere i springgymnastik, der vil træne spring. Du genvinder kontrollen over dine egne spring og smider de støttehjul, som den runde springdug dybest set udgør. Det sparker døren ind til teknisk træning af spring modsat konditionstræning, hvor den runde har fortrin.

BERG Ultim Elite FlatGround 500 grå luksustrampolin med Aerowall – Bedste premium valg

BERG Ultim Elite FlatGround 500 grå luksustrampolin med Aerowall

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Dette er ubetinget den ypperste trampolin på listen. BERG Ultim Elite FlatGround 500 er rektangulær med målene 3×5 meter, så i alt lægger den beslag på 15 kvm, hvilket giver dig masser af plads til at træne springgymnastik. Trampolinen komme endda med en Aerowall, hvis overflade er vinkelret i forhold til trampolinens springdug. Med den kan du træne spring fra vandret til lodret overflade, du ellers skulle lave mod en væg eller anden hård overflade.

Gennemgribende avanceret design

En række ting spiller ind på at give luksustrampolinen sin status som en klart overlegen trampolin til den professionelle eller aspirerende idrætsudøver med plads og budget til det:

 • TwinSpring fjedre bidrager til optimale spring, så du når højt op relativt til din kraft.
 • AirFlow i dugen sørger som for andre BERG trampoliner for at mindske luftmodstand.
 • 4,5 cm tyk kantpolstring, der er 44 cm bred. Polstringer har langt længere levetid end almindelig kantpolstring, så den holder til dine lange seancer med hop over flere år.

Trampolinens ramme er praktisk talt lydløs takket være AirFlow, og den store ramme rykker sig ikke, når du springer. Med maks. kapacitet på 120 kg holder den snildt til dine sessioner.

Salta Premium Edition 244×396 cm har springdug i termoplast

Salta Premium Edition 244x396 cm har springdug i termoplast

i samarbejde med PriceRunner

 

Her er endnu en Salta trampolin, denne med et rektangulært design. Fordelene ved det rektangulære design har vi været inde på, men du får dem lige igen: Trampoliner med rektangulært design er velegnede til idrætsudøvere, da du ikke trækkes i anden retning, end du selv vælger ved dine spring. Dette kontra runde trampoliner, hvor du trækkes mod midten.

Kombinationen af den firkantede overflade og springdugens semistore areal gør denne trampolin nyttig til dig, der er anlagt til at prøve mere tekniske spring af, uden at du har viljen, pengene eller pladsen til at investere i en trampolin, der er fuldt ud dedikeret til eliteidræt.

Solidt konstrueret trampolin

Trampolinen er hævet over jorden i 89 cm højde og kan kapere op til 150 kg brugervægt. 84 fjedre i dobbeltgalvaniseret stål holder Salta Premium oppe. Hele konstruktionen tåler tidens tand og vejrets luner. Du får flere års fornøjelse af trampolinen, hvor den brillerer konsekvent.

Springdug og sikkerhedsnet i stærkt plastik

Selve springdugen og sikkerhedsnettet består af polypropylen, der er blandt de mest anvendte plastsorter. Det hårde, termoplastiske materiale tåler høje temperaturer og bidrager til de ”bløde” segmenters hårdhed. Så både metaller og ikkemetaller er supersolide.

MCU-Sport Classic Plus 1,8 m med grøn kantpude – Bedste billige til mindre børn

MCU-Sport Classic Plus 1,8 m med grøn kantpude

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Tidligere så vi på MCU-Sports trampolin til småbørn. MCU-Sport Classic Plus trampolinen med 1,8 m diameter og grøn kantpude er lige et skridt op ad stigen. Et pænt stort skridt faktisk, for du får 40 cm ekstra diameter og kan veje op til 80 kg modsat Juniors kapacitet på blot 25 kg.

Det gør Classic Plus til et reelt næste skridt for dit barn, hvis I ønsker at investere i en ny trampolin, efter den gamle blev for lille. Her har barnet en trampolin, det kan nyde indtil slutningen af tweenalderen, hvor det så bliver andre ting end hoppen, der kommer til at fylde.

Kraftig grøn kantpude

Den grønne kantpude har relativt kraftig tykkelse på 18-19 mm og er 24 cm bred. Det giver mere område at sætte sig på (med ryggen op mod sikkerhedsnettet!), så der bliver plads til en slapper mellem hoppesessionerne. Og grøn giver visuelt afbræk fra udbredt sort farve.

Den UV-resistente måtte holdes oppe af 36 fjedre, og som nævnt ovenfor skal du ikke være angst for, at solens usynlige stråler flænser springdugen. Med sit stel af galvaniseret stål holder trampolinen sig i øvrigt rustfri selv når konfronteret med regn, sved, juice og så videre.

Salta Excellent Sport 213×305 cm med jordnære kantmåtter

Salta Excellent Sport 213x305 cm med jordnære kantmåtter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vi tager et spring tilbage til de nedgravede trampoliner, men et spring frem gennem Saltas katalog. Excellent Sport Inground trampolinen monterer du over et hul med omtrent 75 cm dybde. Trods trampolinen virker uanseelig, da den ikke løftes over græsset på et sæt metalliske ben, tåler den faktisk 150 kg belastning ligesom sine hævede brødre. Det gør denne runde trampolin til et ergonomisk alternativ, du bestiger ved at træde blot et enkelt skridt.

Kantmåtter gør trampolinen synlig og sikker

Modellen skiller sig ud fra andre nedgravningstrampoliner ved sine kraftige kantmåtter, der når jorden. Dem fastgør du, når du samler trampolinen. Placeringen mindsker risici for at få noget, for eksempel tæer, i klemme, ligesom de gør trampolinen svær at ignorere, så du undgår at køre over den med græsslåmaskinen. Som noget andet byder springdugen på god ventilation, så det ikke bliver noget problem, at dugen er udspundet lige over et iltfattigt hul.

Lever op til alle EU-krav

Salta Excellent Sport lever op til de krav til kvalitet, der gælder inden for branchen. Blandt andet er den CE-mærket, hvilket er garanten for, at den i sin udformning stemmer overens med EU-lovgivnings krav til produktet, bl.a. kravene i form af samtlige direktiver på området.

MCU-Sport Classic Plus 2,44 m. til børn og tweens

MCU-Sport Classic Plus 2,44 m. til børn og tweens

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Endnu en MCU-Sport trampolin, og her er vi gået lidt op i størrelse sammenlignet med Classic Plus 1,8 meter. Der er ikke som sådan nogen stor forskel på de to trampoliner, andet end den store forskel, som størrelsen jo er. Med diameter 2,44 cm er der god plads til, at et par småbørn kan hoppe rundt samtidig, eller at en tween kan få brændt noget af al energien af ved at tage en tur på trampolinen. Det runde design hjælper med at trække de hoppende ind midterst, hvilket mindsker risikoen for at hoppe udad. Selvfølgelig sørger sikkerhedsnettet for, at der ikke sker noget alligevel, når bare barnet ikke brager mod stolperne ude i siderne.

Trampolin med 80 kg kapacitet

2,44 m trampolinen vejer 68 kg og er derfor ikke sådan lige til at flytte, men den er til at tippe op og trække langs græssets overflade. Den kan holde til en belastning på 80 kg, hvilket svarer til omtrent fire 5-årige eller seks 2-årige børn. Det frarådes dog at have for mange hoppende børn ombord ad gangen. Den grønne kantplade fra 1,8 m går igen og giver lidt afbræk i farve.

My Hood 96 cm trampolin til fitness

My Hood 96 cm trampolin til fitness

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Indtil videre har vi set meget på trampoliner til leg og lidt på trampoliner til idræt. At du med fordel kan bruge trampoliner til konditionstræning, er et faktum, der er værd at have i tankerne. Med denne runde fitnesstrampolin fra My Hood med 100 kg kapacitet kan du komme i gang at træne balance og udholdenhed. For hvor du skulle bruge en firkantet trampolin til at træne spring med gymnastik for øje, vil det unde design ved en trampolin til fitness hjælpe med at holde dig fast i samme position, så du ikke nærmest som ved en tvangshandling konstant forsøger at holde dig selv inden for et tænkt område på springdugen.

Mobil trampolin, der er let at folde sammen

My Hood trampolinen har otte ben at stå på og en beskeden diameter på blot 96. Her gælder det faktisk, at den snævre diameter kommer dig til gavn, for det gør trampolinen som træningsredskab mere mobil, så du let kan tage den med i bilen eller gemme den af vejen, når dagens træning er ovre. Og du kan i øvrigt folde den sammen med øget mobilitet til følge.

Salta Excellent Sport Ø366 med ekstraudstyr

Salta Excellent Sport Ø366 med ekstraudstyr

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

Denne InGround trampolin bærer mange af de samme fordele som andre trampoliner til nedgravning, bl.a. dem i det foregående. En diameter på 366 cm og en kapacitet på 150 kg ved maksimal belastning gør denne trampolin ideel til børnenes leg i haven. Dens status af jordnær trampolin giver den høj sikkerhed, da børnene i tilfælde af fald blot ryger ud på græsplænen. Så hvis du har overvejet at give ungerne en trampolin, men har været ængstelig for, om det at hoppe over hævet jorden kan give ulykker, kan Excellent Sport dulme nerverne.

Modstår fremme af rust fra oxidation med jordbunden

Rammen er rustfri, da den består af galvaniserede rør. Dette er specielt vigtigt, når det kommer til nedgravningstrampoliner. Nærmest intet får metal til at ruste så hurtigt som en fugtig jordbund. Så at kunne træde uden om det minefelt, det er at gamble på rustne rørs og fjedres evne til at holde dit hoppende barn oppe uden at splintres i tusind stumper, kan du prise dig lykkelig for. Sikkerheden er i højsædet, og hvis du gerne vil sikre dig endnu mere, kan ekstraudstyr i form af sikkerhedsnet, cover og stormankre til ordentlig befæstelse tilkøbes.

Salta Royal Baseground Ø366 med netsystem i kantmåtten

Salta Royal Baseground Ø366 med netsystem i kantmåtten

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Her er endnu en nedgravningstrampolin fra Salta. Royal Baseground byder på samme diameter som Excellent og et springareal på 290 cm, men med en mindre kapacitet, da Royal Baseground højst kan tåle at have 120 kg vægt på sig ad gangen. Her som ved andre trampoliner til nedgravning hører Air Performance System med til Royal Baseground, der optimerer luftstrømmen og reducerer lydniveauet til næsten intet ved brug af trampolinen.

Netsystem sikrer mod kontakt med fjedrene

Du behøver ikke frygte for, at børnene får noget i klemme, når de hopper rundt på trampolinen. Dette sørger kantmåtten nemlig for at undgå. Måtten har nemlig et netsystem, som du sætter fast på trampolinen, når du samler den. Systemet gør, at brugeren ikke kan få fat om fjedrene. Det gør trampolinen sikker for børn og alle andre brugere at være omkring.

Nu står der ”brugere”, da denne trampolin bedst i trampolin test egentlig henvender sig mod teenagere og voksne, der vil træne benmusklerne eller bare hoppe for sjov. Royal Baseground Ø366 fra Salta er en skøn trampolin til dig, der gerne vil kunne stige let på og ellers hoppe løs.

Jumpking Zorbpod 366 cm med specielt sikkerhedsnet

Jumpking Zorbpod 366 cm med specielt sikkerhedsnet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vi runder listen af med Zorbpod fra Jumpking, der som nævnt er en internationalt anerkendt trampolinproducent. Denne runde trampolin er hævet over jorden, hvor stige medfølger til at komme op på den. Ved første kig er det det sjove sikkerhedsnet, der fanger opmærksomhed, for det buer kraftigt udad som en sfære, der så har en flad top og bund. Det sjove design giver trampolinen et unikt look og gør den stærkt genkendelig fra en afstand.

Dobbeltramme i galvaniseret stål

Trampolinen tåler 120 kg personvægt, hvilket kan tilskrives den solide dobbeltramme i galvaniseret stål, der tåler både regn, sne og slud uden at ruste. Som ved Zorbpod gælder altså det samme som ved alle andre trampoliner, vi har set på: De formår at løfte deres opgave, som bogstaveligt talt er at løfte folk over jord eller hul og tåle det pres på fjedrene, som spring på springmåtten udgør. Med en Zorbpod fra Jumpking har dit barn en nem indgang til at lege om sommeren og måske begynde at arbejde målrettet med at træne spring. Under alle omstændigheder får dit barn ved trampolinspring styr på motorik og at holde sin balance.

Max Ranger Ø457 cm trampolin med høj sikkerhed

Max Ranger Ø457 cm trampolin med høj sikkerhed

i samarbejde med PriceRunner

Denne udendørs trampolin af mærket Max Ranger giver med sin diameter på 457 cm god plads til, at du kan øve en masse forskellige spring. ”Du” forstået som en person, der kan være enten barn eller voksen, men vejer under 150 kg, der er trampolinens maksimale personvægt.

Trampolin lever op til internationale krav for sikkerhed

Trampolinen er hævet over jorden i 89 cm højde men har sikkerhedsnet, der forhindrer fald, er blandt flere træk ved denne Max Ranger trampolin, der giver den en høj grad af sikkerhed ved brug. Blandt andet lever designet op til den internationale standard EN71-14’s krav til sikkerhed, når det gælder trampoliner. Dette skinner igennem på flere fronter, bl.a.:

 • Både metalliske og ikke-metalliske dele er solide, så du behøver ikke frygte noget, når det kommer til trampolinens holdbarhed. Den skal nok klare at vælte og at få spark.
 • Dens design tillader ikke, at dele af kroppen kommer i klemme. Hvad end vi taler fingre, tæer, hoved eller nakke behøver du ikke frygte for, at noget kommer til at sidde fast mellem trampolinens hårde dele. Så I kan uden bekymring hoppe af al jeres lyst.

MCU-Sport Junior – Min Første Trampolin med dobbelt sikkerhedsnet

MCU-Sport Junior – Min Første Trampolin med dobbelt sikkerhedsnet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Navnet afslører det vist: Dette er en trampolin decideret til børn, der ikke bør udsættes for belastninger over 25 kg. Diameteren er 140 cm, så for et lille barn er der god plads til at hoppe rundt. Trampolinen har sin force ved at kunne bruges enten udendørs eller indendørs, for med sine stænger med tilhørende net opnår trampolinen en maksimal højde på små 185 cm.

Stængerne er beskyttet med skum, så du behøver ikke frygte for, at barnet slår hovedet imod dem, når det lystigt hopper rundt. I øvrigt skal nævnes, at det runde design ved springdugen gør, at barnet trækkes ind mod midten, når det hopper. Det hjælper med at forebygge uheld.

Net forhindrer børn og dyr i at kravle under trampolinen

Trampolinen kommer i forskellige farver, bl.a. sort, hvilket uanset hvad vil være springdugens farve. Da trampolinen netop er skræddersyet til let at kunne flyttes hhv. inden- eller udenfor, har sikkerhedsnettet en særlig udformning, der tager hensyn til hund, kat og andre kæledyr i din husstand samt legende småbørn. Der er nemlig et net, der rækker helt ned til gulvet, hvilket forhindrer noget andet i at kravle under trampolinen. Dette giver lidt ekstra sikkerhed.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Max Ranger PRO 457×305 cm med PVC-kantmåtte

Max Ranger PRO 457x305 cm med PVC-kantmåtte

Her er rektangulær Max Ranger trampolin, der passer perfekt til at have stående i haven. Det firkantede design gør den betydeligt lettere at placere, så den kan stå op nær en hæk, end du ville opleve med en rund trampolin. Den bliver også lettere at klippe græs omkring, da det kan gøres ved at køre eller gå i lige linjer omkring den. Pro lægger dog beslag på meget plads.

Det store areal gør trampolinen meget tiltrækkende, og med en abnormt stor kapacitet på op til 180 kg er der plads til mange børn eller et par normalvægtige voksne. Rammen er ekstra kraftig, da den består af galvaniserede stålrør på 60 mm. De fire ben holder strukturen oppe.

 

Se også denne artikel på forbruger-test.dk: Havetrampolin testoversigt: Her er de 10 bedste trampoliner til haven

Se vores artikel om: TEST AF TRAMPOLINER FRA BERG – EN OVERSIGT OVER DE BEDSTE BERG TRAMPOLINER

Læs også: TESTANMELDELSE AF BERG TRAMPOLINER – DE 10 BEDSTE HAVETRAMPOLINER FRA BERG

Se vores artikel om: BEDST I TEST: HER ER DE 11 BEDSTE TRAMPOLINER TIL NEDGRAVNING

Læs også: Find en firkantet trampolin til haven.

Salta Premium Black Edition 244 cm med TÜV-certificering

Salta Premium Black Edition 244 cm med TÜV-certificering

 

 

Med et springareal, der trækker på de 176 cm diameter, har du i denne Salta trampolin endnu en nyttig trampolin til småbørn. 50 guldgalvaniserede fjedre holder springdugen oppe, og takket være galvaniseringen holder de til alskens dårligt vejr samt den fugtigste græsplæne.

Den anbefalede maksimale brugervægt er her 50 kg, så den tåler omtrent dobbelt så meget som MCU-Sport Juniors og kan være et fint mellemstade, når det kommer til gradvist at introducere dit barn til større trampoliner. Dit barn kan altså i denne trampolin fra Salta nyde fornemmelsen at hoppe rundt helt for sig selv en sidste gang, inden de større trampoliner med plads til venner byder sig. Den er let at komme op på og er tryg takket være bl.a. nettet.

Europæisk blåstempling for sikkerhed

Trampolinen lever op til de internationale krav til sikkerhed, du finder, og dette gælder blandt andet TÜV-certificering. Certificeringen blev oprettet for at beskytte det europæiske marked for bl.a. legetøj for produkter af tvivlsom kvalitet og sikkerhed. Et TÜV-stemplet produkt har været undersøgt af en neutral ekspert og vurderet til at være sikkert nok til at kunne sælges.

BERG Talent 180 cm med UV-beskyttet springdug

BERG TALENT 180 CM MED UV-BESKYTTET SPRINGDUG

Med en diameter på 180 cm og en maksimal personvægt på 50 kg har du her endnu en trampolin med plads og kapacitet til at tåle et enkelt springende barn. BERG Talent er utroligt mobil, for den vejer blot 32 kg, og sikkerhedsnet og -stolper kan du afmontere for at gøre den endnu lettere og nemmere at håndtere under flytning. Den obligatoriske galvaniserede ramme gør, at rust ikke bliver en faktor, du behøver have i tankerne, når dit barn bruger den.

Springdug tåler længere UV-stråling

Den UV-beskyttede springdug sikrer mod destruktion af dugens materiale forårsaget af de usynlige UV-stråler, som solen jævnligt bombarderer jorden med. Så ligesom du ikke behøver skele til trampolinen ude i haven, når en syndflod fosser ned, fordi galvaniseringen beskytter den, behøver du heller have hovedpiner over at lade trampolinen stå dagevis i bagende sol.

Sikkerhedsnet med overlappende åbning

Sikkerhedsnettet har overlappende åbning, hvilket vil sige, at der ikke er et hul barnet at falde igennem, når det hopper rundt. Først skal det ene lag trækkes til side, så det andet. Det giver en snæver grad af øget sikkerhed ved BERG Talent, der som en tredje ting letter mors hjerte.

Slidstærk og vandafvisende kantmåtte

Kantmåtte på Max Ranger Pro er mere solid end så mange andre. Den består nemlig af PVC, der er blandt de mest anvendte hårde plastsorter. Det gør måtten bedre i stand til at tåle slid og stød end andre. Og den er selvfølgelig vandafvisende, så den kan let tørres af efter en kraftig byge. Det modvirker selvsagt risikoen for at glide på den, så du eller dine børn kan trygt klatre op og træne spring på denne rektangulære trampolin. Du får høj kvalitet med Pro’en.

BERG Favorit 430 Tattoo har tegnet hoppedug

BERG Favorit 430 Tattoo har tegnet hoppedug

 

Ordet ”Tattoo” i denne BERG trampolin lyder farligt, men faktisk hentyder det bare til hoppedugen, der skiller sig ud fra sine bælgsorte brødre ved at have tegninger på sig for at give en anden form for æstetik. 430 cm diameter giver masser af plads til at hoppe omkring og gør, at trampolinen kan rumme flere børn – op til en maksimal personvægt på hele 120 kg.

Selve hoppedugen er hævet 90 cm over jorden, og lægges nettet til, opnår Favorit 430 Tattoo en højde på 270 cm. Du har altså her en trampolin til baghaven med betragtelig kapacitet.

Safety Comfort sikkerhedsnet optimerer springdugen

Apropos sikkerhedsnettet kan BERG Favorit 430 bryste sig af, at nettet er mere avanceret end ved mange andre trampoliner. Det er nemlig et Safety Comfort net, hvilket vil sige, at det er fintmasket og tåler slid. Rammen har nettet monteret på sig, så det sidder fast, og denne måde at gøre det på optimerer den tilgængelige plads på trampolinen, så der er mere at hoppe på. Som ved BERG Talent har nettet også her dobbelt overlap ved åbningen, så de to lag skal skilles ad, før barnet kommer ud. Overlappet giver lige et ekstra niveau af sikkerhed.

 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Rabattkoder

Rabattkoder er et svensk magasin, der anmelder og tester forskellige produkter inden for kategorierne hjem, have, elektronik og hobby. De skriver, hvordan de udfører testene, hvor de fokuserer på pris, sikkerhed og hoppeegenskaber i tilfældet her med trampoliner.

BERGs Grand Champion får en god anmeldelse på en 6. plads med 9 point i alt. 8,5 point for hoppeegenskaber, 8,5 for sikkerhed og 9 for pris. Det er særligt prisen, som anmelderne er begejstrede for til den kvalitet, som trampolinen har. Den er 6. bedste blandt 11 trampoliner.  

Testen er udført den: 21. april 2020
Du kan se testen her

PriceRunner

PriceRunner er Danmarks største sammenligningstjeneste, som også udfører tests og anmeldelser af forskellige produkter. 

PriceRunner har lavet en test over de bedste trampoliner. JumpMaster får en flot tredjeplads i testen. Den bliver desuden kåret som ”bedste lavprisvalg” af alle trampolinerne. Den roses særligt for den gode affjedring og gode kvalitet samt gode pris. I testen fokuserer de på sikkerhed, kvalitet og pris, hvor trampolinen scorer godt på alle parametre. 

Testen er opdateret den: 24. februar 2021
Du kan se testen her

 

FAQ

Hvilken trampolin er den bedste at købe?
Hvilken trampolin der er den bedste at købe til dit hjem, afhænger fuldstændig er dine og evt. din families behov. Et godt bud er dog Berg Champion 430 trampolinen, som kommer med optimerede fjedre, hvilket giver dig eller dine børn muligheden for at hoppe ekstra højt op i luften.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en trampolin?
Når du skal købe en trampolin til haven, så er der en række ting, som du bør være opmærksom på. For eksempel er det godt at overveje, hvilken størrelse trampolinen skal have. Dertil er det også relevant at beslutte dig for, om trampolinen skal kunne graves ned i jorden.
Hvad er en god størrelse til en trampolin i haven?
Et bud på en god størrelse på en trampolin er, at den har en diameter på 300 cm. På den måde egner den sig til at blive brugt af to personer ad gangen. Dog kommer størrelsen helt an på, hvor mange mennesker du regner med, der skal bruge den samtidigt.
Er det okay at stille en trampolin oven på beton?
Teknisk set kan du godt stille en trampolin på beton, men det er en rigtig dårlig ide. Når du hopper på en trampolin, er der altid en risiko for, at du kan falde ned. I det tilfælde kan du komme slemt til skade, hvis du lander på beton.