Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste oppustelige spa?
En omfattende test-oversigt over de bedste oppustelige spa til haven

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

3 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Vil du gerne kunne hoppe i en lækker spa i haven, kan du overveje et af de smarte og holdbare oppustelige modeller. Med et oppustelig spa kan du invitere venner og familie på en lækker wellness-oplevelse i det fri.

Leder du efter den bedste udendørs oppustelig spa, så har vi på redaktionen særligt udvalgt en række af de bedste modeller. Der er noget for enhver i vores oppusteligt spa test-oversigt, hvor du kan blive klogere på dine muligheder, når du drømmer om et uderum til afslapning.

Vores favorit oppustelige spa

Bedste valg i holdbare og solide materialer

Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

Gå til bedste pris Se vores anmeldelse
Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus
Lager
Mest bløde og komfortable valg

Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus

Gå til bedste pris
2.949 Kr. hos MM Action
Se vores anmeldelse
Lager
Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air
Lager
Mest stille massage

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air

Gå til bedste pris
3.495 Kr. hos MM Action
Se vores anmeldelse
Lager
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste oppustelig spa i test-guiden 2024:

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste valg i holdbare og solide materialer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet - 4 personers oppustelig spa

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Lay-Z-Spa Bahamas AirJet er et lækkert oppustelig spa til max 4 personer, der er hurtig til at varme op og kan stå ude året rundt. Lavet i meget solide materialer som træ, får du en spa, der både ser flot ud nu, men også er nem og enkel at vedligeholde.

Sæt fut under varmen i en fart, hvor du kan nyde op til 40° C varmt vand med op til 4 personer i alt.

Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet
Bedste valg i holdbare og solide materialer

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hurtigt varmesystem på op til 40° C
 • Plads i oppusteligt spa 4 personer
 • Kan bruges om vinteren

Mere om Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 4 personer
 • Materiale: Træ
 • Volumen: 669 liter
 • Vægt: 27 kg
 • Max temperatur: 40o C

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler fra redaktionen Lay-Z-Spa Bahamas AirJet, hvis du vil forkæle dig og din partner, familie eller venner med en tur i spa. Du skal dog være opmærksom på, at det er en af de mindre modeller, vi har taget med.

Med plads til 4 personer kan det være nok til parret eller vennerne, men ikke den helt store familie. Den er dog hurtig og let at sætte op, lavet i solide og holdbare materialer og med indbygget kopholder til drikkevarer og snacks.

 

Det skal du vide, før du køber Bestway Spabad Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

Elegant og solidt valg i træ

Med Lay-Z-Spa Bahamas AirJet får du en mere unik spa, der er fremstillet i blandt andet træ. Det gør din spa ekstra holdbar og solid, men det giver også et flot udtryk, der passer godt ind i den fri natur.

Du kan hurtigt og enkelt selv sætte dette oppustelig spa op, der vægtmæssigt ligger i den lavere ende af test-oversigtens udvalgte modeller. Når den først er sat op, kan du bruge den hele året rundt – også til vinteren kulde, hvor den kan modstå temperaturfaldet.

Ekstra kopholdere og hurtig opvarmning

Når du gerne vil invitere din partner eller et par venner på wellness i haven, kan du regne med, at Lay-Z-Spa Bahamas AirJet varmer hurtigt op. Det oppustelige spabad til 4 personer har en mindre kapacitet, der får vandet til hurtigere at varme op, så du kan komme i det.

Når du sidder i dette oppustelig spa vil du have praktiske kopholdere ved din side. Gæsterne kan tage deres glas med ud til spaen, hvor du også kan bruge kopholderne til lækre snacks, hvis du vil gøre en aften ud af det.

Dog kan pumpen godt genere lydmæssigt, når den er i brug, men det er minimalt.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Bahamas AirJet?

Lay-Z-Spa Bahamas AirJet står med 4,6 stjerner ud af 5 mulige på Google Shopping, der har indsamlet forbrugeranmeldelser. Over 3.000 anmeldelser er givet, og den oppustelig spa får et flot resultat, selvom pumpen kan larme under brug.

Fordele og ulemper ved Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

Fordele

 • Hurtig og enkel at sætte op
 • Holdbar konstruktion
 • Kopholder til drikkevarer og snacks

Ulemper

 • Pumpen kan genere med lyd
Mest bløde og komfortable valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus - smart oppusteligt spa med App-kontrol

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Elsker du smarte løsninger, så vil du holde af muligheden for at kontrollere dit Lay-Z-Spa Vancouver AirJet med stemmen eller via en smart app. Der er plads til op til 5 personer i spaen, der er lavet med jets til både massage af krop og fødder, så du kan få varmen i den bløde og komfortable oppustelige spa.

Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus
Mest bløde og komfortable valg

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • WiFi app og stemme-kontrol
 • Med plads til 3 til 5 personer
 • Tilbyder krops- og fodmassage

Mere om Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 2-5 personer
 • Volumen: 804 liter
 • Vægt: 27 kg
 • Max temperatur: 40o C

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler Lay-Z-Spa Vancouver AirJet til dig, der gerne vil have den ultimative afslappende oplevelse med et oppustelig spa. Det er vores udvalgte model, når det kommer til særligt komfort, hvor den både er blød og behagelig at sidde i.

Noget, der også får Lay-Z-Spa Vancouver AirJet til at adskille sig, er, at du kan styre den med en app og om vinteren uden de store problemer.

Det skal du vide, før du køber Bestway Spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus

Klar til brug året rundt

Lay-Z-Spa Vancouver AirJet har en anti-freeze-funktion, der forhindrer vandet i pumpen i at fryse, når badet ikke er i brug. Det gør, at du kan have Lay-Z-Spa Vancouver AirJet til at stå ude om vinteren, uden du skal skille det ad eller opbevare dele indenfor. I stedet er badet klar til brug året rundt.

Vandet vil hurtigt varme op, mens 140 jets sørger for en komfortabel massage, hvis du ønsker det. Både din krop, men også dine fødder vil få en behagelig omgang massage fra jets.

Smart model med hurtig opvarmning

Det tager cirka 20 minutter at sætte badet op og installere de nødvendige apps. Det er længere tid end andre modeller, men så behøver du heller ikke pakke det væk til vintertid.

Du kan med den smarte app kommunikere direkte med dit oppustelig spa, selvom du ikke er hjemme. Når den først er sat op, kan du let starte og slukke efter behov, og sidder du i din spa, kan du kontrollere den udelukkende med stemmen.

Vil du gerne komme hjem til varmt vand, kan du starte badet fra sin smartphone cirka 2 timer, før du regner med at skulle bruge det. Er familien ude at kælke eller gå en tur, kan du sørge for afslapningen senere.

Fordele og ulemper ved Bestway Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus

Fordele

 • Kan bruges om vinteren
 • Hurtig varme- og timer-funktion
 • Indbygget massage-system med 140 jets

Ulemper

 • Det tager længere tid at sætte op end andre modeller
Mest stille massage test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air - firkantet oppusteligt spa med lydsvag massage

 • 4,2 stjerner ud af 5 på Amazon

Kan du godt lide designet af de firkantede modeller, så er Lay-Z-Spa Hawaii fra Bestway oplagt. Den er tilpasset det nordiske klima, så du kan bruge den året rundt, mens den har en meget lydsvag massage-funktion. Du bestemmer selv, om du vil have bobler eller ej, mens du nyder det 40° C varme vand.

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air
Mest stille massage

Dagens bedste priser og tilbud på Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Skabt til det nordiske klima
 • Med indbygget lydsvag massage
 • Kan indstilles til 40° C med og uden bobler

Mere om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet: 6 personer
 • Materiale: PVC
 • Volumen: 840 liter
 • Vægt: 42 kg
 • Max temperatur: 40o C

Redaktionens vurdering 

Lay-Z-Spa Hawaii er for dig, der gerne vil have mulighed for at få en fuld kropsmassage, når du tager en tur i et oppustelig spa.

I forhold til andre modeller i vores oppusteligt spa test-oversigt skiller Lay-Z-Spa Hawaii sig ud, fordi den er skabt til vores klima. Det betyder, du kan bruge den som oppusteligt spa helårs, hvor der er plads til op til 6 personer.

Det skal du vide, før du køber Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

God størrelse til helårsbrug

En kold vinterdag kan du sagtens tænde op i din Lay-Z-Spa Hawaii AirJet, hvis du vil forkæle dig selv og andre med en tur i varmt vand. Sammenlignet med andre modeller kan Lay-Z-Spa Hawaii AirJet holde til at stå ude året rundt, fordi det er fremstillet i solidt PVC og lavet til vores klima.

Der er plads til, at der kan sidde mellem 2 og 6 personer i Lay-Z-Spa Hawaii AirJet, hvilket gør det til en af de større modeller. Med 140 massage-jets kan du får en dybdegående og lydsvag massage. Dog kan du opleve, at pumpen larmer, når den er på arbejde.

Energibesparende og digital styring

En stor fordel ved Lay-Z-Spa Hawaii AirJet er, at den både kan styres fra et digitalt kontrolpanel, mens den samtidigt har en indbygget energibesparende timer. Via kontrollen er det nemt at indstille både massage-funktioner og varmen, så du får den bedste og mest afslappende spa-oplevelse.

Med timeren er du sikker på, at vandet ikke bare står og varmer op uden grund, men at spaen slukker efter et bestemt tidsinterval. Det kan i sidste ende koste dig mange penge på elregningen, men selv hvis du glemmer at slukke Lay-Z-Spa Hawaii AirJet, sørger den for at minimere forbruget af sig selv.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet?

På Amazon modtager Lay-Z-Spa Hawaii AirJet en samlet bedømmelse af forbrugerne på 4,2 stjerner ud af 5 mulige. Nogle forbrugere beskriver, at de synes pumpen larmer, når spaen er i brug, men ellers får modellen ros.

Fordele og ulemper ved Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii Air

Fordele

 • Massage-system med 140 jets
 • Digitalt kontrolpanel
 • Energibesparende timer-kontrolleret varme
 • Plads til 2 til 6 personer

Ulemper

 • Nogle forbrugere synes, at pumpen larmer

Hvad skal du overveje, før du køber oppustelige spa

 • Type: Der er flere forskellige modeller på markedet, og det kan være en god ide, at du ser på forskellige udgaver. Det kan hjælpe dig med at vurdere, hvilket oppusteligt spa der lever op til dine forventninger og behov.
 • Pris: Uanset hvilket produkt du køber, så er det en god ide, at du lægger et budget for, hvor meget du er villig til at investere i eksempelvis et oppusteligt spa. Du kan få dem i flere prisklasser, men husk at kvalitet og pris ofte følger hinanden.
 • Størrelse: Det vigtigste, du skal holde øje med i forhold til størrelsen på din oppusteligt spa, er hvor mange mennesker, der kan sidde sammen i spaen. Overvej, hvor mange du gerne vil invitere på et bad i det fri.
 • Materialer: Det rigtige materiale gør en enorm forskel for både den generelle kvalitet og holdbarhed for din oppusteligt spa. Du kan under hvert produkt læse mere om materialer og fordele og ulemper ved dem.
 • Funktioner: Det kan måske være fristende at vælge en spa, der har en masse avancerede funktioner. Du bør dog kun vælge de funktioner, som du rent faktisk får brug for. Måske foretrækker du en bestemt type massage, eller at du kan tænde for varmen via en app.
 • Forbruger og ekspertanmeldelser: Inden du vælger et produkt, bør du altid tjekke, hvad forbrugere og eksperterne mener om det. Det er en god ide at kombinere eksperters udtalelser med forbrugernes mening for et overblik.

arrow-more

Hvad er et oppustelig spa?

En oppustelig spa er en bærbar, der hurtigt kan sættes op og tages ned igen. Det kan anbefales at sætte den op omkring en parasol med en holdbar parasolfod. De kan tilbyde en række massagestråler og boblefunktioner til afslapning og komfort. Nyd din egen private spa i hjemmet med en oppustelig spa og sid med dine bekendte og spil et brætspil du kan have stående på en plade ovenpå vandet – perfekt sammen med familie og venner.

Hvad er strømforbruget ved et oppusteligt spa?

Det er forskelligt fra model til model hvor meget strøm, de bruger. Forbruget kommer også an på, hvor meget du selv anvender dit spabad, og om det nogle gange bliver tændt uden grund.

Størrelsen og mængden af vand i spaen betyder meget for, hvor meget strøm det bruger. En spa til 4 personer vil naturligvis kræve mindre strøm at varme op og holde kørende end et oppusteligt spa 8 personer.

Der vil også være forskel på, om du udelukkende bruger varme-funktionen, eller om din udvalgte spa har andre funktioner som massage, bobler, lys og andet, der sluger strøm.

Dog skal du ikke frygte, at din oppustelige spa giver en helt uoverskuelig elregning. Som udgangspunkt vil du ikke bruge den hver eneste dag, så når du bruger din spa, er det også alle pengene værd. 

Hvis du vil placere spabadet indendørs, så bliver det nødvendigt at skabe ventilation, så der ikke bliver for varmt og fugtigt. Til indendørs brug, bør du overveje at få en solcelle ventilator til at køle ned på en grøn måde.

Hvilket oppusteligt spa skal jeg vælge?

Inden du vælger et oppusteligt spa, kan du med fordel overveje følgende spørgsmål:

Hvor stor en spa skal jeg bruge?

Har du en partner, familie eller venner, du gerne vil dele din spa med, skal der være plads til, at i alle kan samles. For nogle kan plads til 4 i alt være rigeligt, mens andre har behov for plads til 8 mennesker. Tæl gerne op, hvor mange du skal have plads til i netop din spa.

Hvor skal din oppusteligt spa stå?

Hvis du allerede ved, hvor din oppusteligt spa skal stå, så ved du også hvor meget plads, du har til den. Måske skal den stå på terrassen, på en altan eller måske nede i bunden af haven ved siden af din trampolin.

Husk, at der skal være plads omkring din oppusteligt spa til, at folk kan komme i og op igen. Ellers kan du risikere uheld, når fødderne er glatte af vand.

Hvilke funktioner har du brug for?

Nogle oppusteligt spa har ekstra funktioner, men de fleste kan som udgangspunkt lave en form for bobler eller massage. De mere avancerede modeller har både bobler og massage-jets, der kan give dig netop den wellness, du har brug for.

Du kan også overveje, om du har brug for rensende funktioner, der hjælper dig med at holde vandet og spaen ren og hygiejnisk.

Kan man have et oppusteligt spa hele året rundt?

Hvis du gerne vil kunne tage en varm dukkert om vinteren, er det også muligt med et oppusteligt spabad. Du kan vælge en model, der egner sig til vinterbrug, så den ikke tager skade af kulde, vind og vejr. Ofte har de indbygget beskyttelse af særligt pumpen, så den ikke får frostskader og fungerer selv i minusgrader. Derudover kan de også stå ude tæt ved bålfadet om aftenen, for at skabe en hyggelig stemning.

Et oppusteligt spa, der kan tåle at stå ude i vinteren, er ofte en dyrere model, fordi den skal have ekstra funktioner og indbygget teknologi for at modstå kulden. Det kan dog være en god investering, hvis du ikke har plads til at opbevare din spa indenfor over vinteren.

Har du ikke valgt en model, der kan tåle at stå ude om vinteren, skal du have plads til at opbevare den tørt og lunt. Har du en garage eller et loft, vil du kunne pakke hele spaen sammen og stille den væk, indtil det igen er tid til at skulle i vandet.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping samler forbrugeranmeldelser på en overskuelig måde. Du kan let få et overblik over forskellige forhandleres priser, og hvor godt produktet klarer sig ifølge forbrugerne.

På Google Shopping optræder en række af de oppustelige spabade med anmeldelser.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af MSpa Premium Camaro Spabad XL her
Du kan se anmeldelserne af MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer her
Du kan se anmeldelserne af Bestway Spabad Lay-Z-Spa Bahamas AirJet her

Amazon

På Amazon får forbrugerne mulighed for at bedømme deres køb, når de har modtaget produktet fra webshoppen. Forbrugerne kan bedømme produkterne med et antal stjerner ud af 5, mens de også kan tilføje en kommentar til deres anmeldelse.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af MSpa Comfort Bergen Spabad 4 personer her
Du kan se anmeldelserne af MSpa Muse Carlton Spabad her
Du kan se anmeldelserne af Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet her

FAQ

Hvilket oppusteligt spa er bedst?
Hos redaktionen har vi udvalgt MSpa Premium Camaro Spabad XL som vores favorit. Der er dog andre gode bud i oversigten, his du er på udkig efter noget andet end det, som vores anbefaling kan tilbyde. Husk, at det bedste spa matcher dine behov.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et oppusteligt spa?
Inden du køber et oppusteligt spa, bør du overveje hvor mange, der skal være plads til i din spa. Det er afgørende, at du får en model i den rette størrelse.
Bruger et oppusteligt spa meget strøm?
Din oppusteligt spa vil bruge strøm alt efter: Hvor stort det er, hvilken temperatur du ønsker, og hvor længe det er i brug. Hvis du har en af de store modeller, vil den både tage længere tid, men også bruge mere strøm på at varme den vandet op til de rette grader.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme