Skrevet d. 29. september 2019 ,sidst opdateret den 1. april 2020 af Alexander V. Christiansen
Reklame

Cafesæt: Flotte cafesæt til altanen eller terrassen

Sidst opdateret den

Hvis du har en altan eller en terrasse derhjemme, så kan du uden tvivl få meget glæde af et sæt cafemøbler. Et cafesæt kan give dig et sted at bruge de lune sommermorgener, og du kan også nyde både frokost og aften derude. Når vejret viser sig fra sin gavmilde side, så gælder det nemlig om at udnytte det. Et bord og to stole er alt det kræver for at lave en hyggelig krog, uanset om du har en smal altan eller en større terrasse.

Du kan med fordel vælge et cafesæt, der også passer til netop din indretningsstil. Et cafesæt skal nemlig ikke bare være komfortabelt at sidde på, det må også gerne se indbydende ud. På denne måde kan du også få mere lyst til at bruge din altan eller terrasse, for det er spild, hvis ikke du får den brugt. Derfor får du her en gennemgang af en lang række cafesæt på markedet, så du kan finde netop dét sæt, der bedst passer til dig og dine behov.

Pavia Cafesæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pavia cafesættet er et praktisk og naturligt udseende cafesæt bestående af to sammenklappelige stole og et sammenklappeligt cafébord. Denne funktion gør det let at opbevare cafesættet andetsteds, når du ikke bruger det. Du kan derfor også let flytte rundt på det, hvis du ønsker at bruge det mere end et sted. Pavia cafesæt er fremstillet i bejdset akacietræ, hvilket fremhæver de smukke konturer i træet. Derudover har stolene sæde og ryglæn i antracit gråt reb, hvilket skabet en flot kontrast mellem de naturlige farver fra akacietræet.

Dette cafesæt fylder ikke meget, og det kan derfor sagtens anvendes på både terrassen eller altanen. Selv på en mindre altan, kan dette sæt tage sig flot ud, uden at fylde for meget. Bordet fylder eksempelvis sølle 58 x 58 cm, og det finder derfor let plads på selv den smalleste altan.

Zerni Cafesæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Zerni er navnet på næste cafesæt på listen, og dette er et ekstremt praktisk sæt. Zerni består af to sammenklappelige stole samt et bord. Bordet kan klappes op og ned, og du kan derfor med fordel opbevare stolene under bordet, når ikke sættet er i brug. Bordet har endvidere end smart plantekasse indbygget. Denne plantekasse giver dig mulighed for at opbevare nærmest alt. Om det er skriveredskaber, læsestof eller planter. Kun fantasien sætter grænser, og du kan derfor helt selv dekorere eller fylde kassen, som det passer dig.

Sættet er fremstillet i akacietræ, og det har også fået en omgang olie med gråtoner, hvilket giver det en mere rustik og rå fremtoning i modsætning til akacietræets naturlige farve. Sættet fylder ikke meget, og bordets 64 x 63 cm gør det let at opbevare nedslået på altanen eller terrassen. Dette cafesæt vil desuden passe ind i mange forskellige typer indretning, og den egner sig særligt til nordisk og moderne indretning med sine rustikke undertoner.

Nilo Cafesæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nilo er et cafesæt, der har mange praktiske funktioner. Dette cafesæt bærer minimalistiske præg med sine slanke understel hos både bord og stole. Sættet består af to sammenklappelige stole og et sammenklappeligt bord. Dette gør det let at opbevare på meget lidt plads, og det passer derfor fint på både store og små altaner og terrasser. Bordet har en diameter på små 60 centimeter, og det fylder derfor ikke meget selv i udslået tilstand.

Nilo er desuden fremstillet i materialer, der gør det let at vedligeholde. Stellene er fremstillet i gråt metal, og bordets overflade samt stolenes sæde og ryglæn er fremstillet i gråt polywood. Polywood er en form for uforgængelig plast. Du skal derfor ikke bekymre dig om behandling af dit bord, for det beholder nemlig sit flotte og rustikke udseende gennem årene. Du kan med fordel tørre bordet og stolene med en våd klud for at fjerne de værste pletter.

York Cafesæt

York cafesæt er et naturligt udseende cafesæt, som er utroligt let at opbevare. Dette sæt bestående af to stole og et bord er nemlig sammenklappeligt, og det er derfor langt lettere at opbevare end andre cafesæt. Både bord og stole er fremstillet i massiv teaktræ. Dette giver det et meget varmt look, og det vil stå særligt godt på terrassen eller i haven, hvor det kan være omgivet at andre naturlige elementer.

York cafesæt kræver ikke meget vedligeholdelse, da teaktræ er særligt olieholdigt. Du kan med fordel give det oliebehandling en gang om året, så teaktræet holder sin flotte farve. På denne måde holder dit cafesæt længst muligt. Bordet er kvadratisk og måler 70 x 70 cm. Dette giver dig god plads til at tage morgenmaden eller en kop kaffe udenfor, når vejret tilsmiler dig.

Balcony bord til cafesæt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BALCONY BORD TIL CAFESÆTBalcony bordet er det næste produkt, som vi skal gennemgå. Her er ikke tale om et samlet sæt, men snarere et meget praktisk bord, der egner sig særligt til altanen. Balcony har et særdeles passende navn, og det kan kombineres med et væld af cafestol efter dit eget valg.

Balcony er et flot bord fremstillet i massiv teaktræ, og det har derfor god holdbarhed. Stellet er fremstillet i rustfrit stål, og det er derfor modstandsdygtigt over for det danske vejr. Dette smarte bord kan monteres direkte på din terrasse eller din altan, hvor det kan sidde på gelænderet eller rækværket. Bordet kan herefter reguleres, så højden passer netop til de stole, du gerne vil kombinere bordet med. Balcony kan klappes ned, når ikke du bruger det, så det fylder mindre på altanen eller terrassen. Det kvadratiske bord måler 60 x 54 cm, og der er derfor rigeligt med plads til 2 personer ved dette smarte altanbord.

Siri Ardo

Ardo er navnet på dette cafesæt fra Siri. Ardo består af 2 stabelbare stole samt et stort og kvadratisk bord på 70 x 70 cm med god plads til 2-3 personer. Ardo-sættet fås i en flot grå farve, og det har et tilbagelænet udtryk. Stolene er fremstillet i alustel og polyrattan, hvilket giver dem utroligt god holdbarhed. Bordet er ligeledes i alustel og har en bordplade af nonwood. Det betyder altså, at Ardo-sættet kun kræver, at du tørrer det over med en våd klud fra tid til anden, da det ellers er helt uforgængeligt og vil holde i mange, mange år.

Du kan med fordel have dette holdbare cafesæt stående på terrassen det meste af året, så du har mulighed for at anvende det, når vejret viser sig fra sin gode side. Når de kolde måneder kan du stille på det i skuret eller i garagen, hvor de stabelbare stole sparer dig for en masse plads.

 

Se også artiklerne: Hængeparasol: Smarte hængeparasoller til haven og terrassen

Læs også: Gode bud til parasolfode i sommervarmen

 

 

Denne side er anmeldt af: Christoffer K. Damgaard 10/10