Cafesæt: Flotte cafesæt til altanen eller terrassen

Hvis du har en altan eller en terrasse derhjemme, så kan du uden tvivl få meget glæde af et sæt cafemøbler. Et cafesæt kan give dig et sted at bruge de lune sommermorgener, og du kan også nyde både frokost og aften derude. Når vejret viser sig fra sin gavmilde side, så gælder det nemlig om at udnytte det. Et bord og to stole er alt det kræver for at lave en hyggelig krog, uanset om du har en smal altan eller en større terrasse.

Du kan med fordel vælge et cafesæt, der også passer til netop din indretningsstil. Et cafesæt skal nemlig ikke bare være komfortabelt at sidde på, det må også gerne se indbydende ud. På denne måde kan du også få mere lyst til at bruge din altan eller terrasse, for det er spild, hvis ikke du får den brugt. Derfor får du her en gennemgang af en lang række cafesæt på markedet, så du kan finde netop dét sæt, der bedst passer til dig og dine behov.

Pavia Cafesæt

Pavia cafesættet er et praktisk og naturligt udseende cafesæt bestående af to sammenklappelige stole og et sammenklappeligt cafébord. Denne funktion gør det let at opbevare cafesættet andetsteds, når du ikke bruger det. Du kan derfor også let flytte rundt på det, hvis du ønsker at bruge det mere end et sted. Pavia cafesæt er fremstillet i bejdset akacietræ, hvilket fremhæver de smukke konturer i træet. Derudover har stolene sæde og ryglæn i antracit gråt reb, hvilket skabet en flot kontrast mellem de naturlige farver fra akacietræet.

Dette cafesæt fylder ikke meget, og det kan derfor sagtens anvendes på både terrassen eller altanen. Selv på en mindre altan, kan dette sæt tage sig flot ud, uden at fylde for meget. Bordet fylder eksempelvis sølle 58 x 58 cm, og det finder derfor let plads på selv den smalleste altan.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plus Bord i træ

Plus Bord i træDet her bord fra Plus, er både perfekt til at skabe din egen café derhjemme, eller hvis du leder efter et havebord.

Den er lavet i trykimprægneret træ, så den er klar til brug med det samme, at du får det. Der er tale om et cafésæt, hvor det hele hænger sammen. Så du har et bord i midten og fire stole rundt om, som er sat sammen med bordet. I midten af bordet kan du placere en haveparasol.

Dette gør det til et stabilt sæt, da du ikke kan flytte rundt på nogle af stolene. Ja, så du ved, hvor du har alle henne, når du holder fest. 

Diameteren på bordet er 119 cm. Hullet til parasollen har en diameter på 40 mm, så du kan sagtens finde en parasol, som passer til bordet.

Det er et godt bord-bænkesæt til haven, fordi du ikke skal bekymre dig særlig meget om det. Når du først har sat det op, kan det ikke flyttes rundt, så du lader det stå udenfor hele året rundt. Det kan det sagtens holde til, da det lavet med trykimprægneret træ.

Plus bord og bænk er perfekt til haven.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plus Siesta møbelsæt

cafesaet

Plus Siesta møbelsæt er et fint udendørs møbelsæt, der består af både en sofa, en stol og et stort bord. Bordet er lavt, og du kan derfor også anvende det som en trallebænk. Møblerne i dette sæt er lavet i drivtømmer, hvilket giver dem et råt udseende. Samtidig er de robuste og kan tåle både vind og vejr.

Plus Siesta møbelsæt er velegnet både indendørs i udestue og orangeri eller udendørs på terrassen eller i gårdhaven. Møblerne er designet i retro-stil, og det simple design gør, at møblerne passer ind blandt de fleste andre havemøbler, planter eller flisetyper. 

Møbelsættet ligger op til hygge op afslapning, idet både sættets sofa og bænk har et tilbagelænet sæde. Der er altså mulighed for masser af hyggelige og afslappende stunder i dette møbelsæt. Endelig kan du nemt flytte rundt på møblerne alt efter dine skiftende behov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

4.599,00 DKK
5.049,00 DKK
5.299,00 DKK

Hillerstorp Hampton

Hillerstorp HamptonHillerstorp Hampton loungesæt indeholder to havestole med grå hynder, et bord og to fodskamler. 

Som navnet antyder, så minder det om et loungsæt, der kunne stå i Hampton, som er et kendt rigt strandområde i USA. 

Både bordet, fodskamlerne og havestolene er lavet i polyrattan. Fordelen ved polyrattan er, at det er let at flette, og så kan det modstå UV-stråler. Det betyder, at du kan have loungsættet stående udenfor hele sommeren. Vi vil anbefale, at du tager hynderne ind, da man trods alt aldrig kan vide, hvornår det regner igen. Dog kan de godt holde til regn, så du skal ikke bekymre dig, hvis du har glemt det.

Det er især de grå hynder, som giver det hele lidt kant. Der er tale om et klassisk sæt, så hvis du leder efter noget til et sommerhus eller måske bare til haven. Det er til dig, som gerne vil have noget, som virkelig siger havemøbler og klassisk stil.

Der er både grå hynder med to fodskamler og havestole. Havestolene har målene 99 cm høj, 68 cm bred og 67 cm dyb. Bordet er 46 cm (højde), 47 cm (bredde) og 47 cm (dybde). Fodskamlerne er 41 cm (høj), 46 cm (dybde) og 55 cm (bred).

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL bistrosæt 3 dele plastik antracitgrå

VidaXL bistrosæt 3 dele plastik antracitgråDette cafésæt kan holde til alt slags vejr, så det er perfekt at have stående udenfor store dele af året. Selvom det selvfølgelig anbefales, at du tager det ind om vinteren, da frost aldrig er godt.

Det er produceret i massivt plastik, hvilket har den fordel, at det er let at holde rent, og du sidder behageligt på stolene. Der er tale om to havestole og et havebord. Alle sammen i antracitgrå, som de fleste nok vil se som sort.

Når du modtager cafésættet, skal du selv samle det, men det tager ikke særlig lang tid. Herefter behøver du aldrig skille det ad igen, så om vinteren skal du have plads til det. Det er derfor mest anvendeligt til dig, som har en have eller en terrasse. Til en mindre altan vil du nok kun have plads til en enkelt stol, men du kan se målene på både havestole og havebord, så du selv kan afgøre det.

De to stole er 55 cm brede, 50,5 cm dybde og 71,7 cm i højden. Bordet er 70 cm i længden, 70 cm i bredden og 71,7 cm i højden.

Det er et godt cafésæt til dig, som gerne vil have noget, som er let at vedligeholde og gøre rent. Det er netop det, som du får med dette havesæt. Desuden er det stærkt, fordi det er lavet i plastik. Det ser pænt ud med sin mørke farve, og hvis du har mange lyse haveting, giver det en flot kontrast.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Plus loungesæt med sofa, stol og lille bord – Siesta

Plus loungesæt med sofa, stol og lille bord – SiestaPlus har lavet et lækket loungesæt i træ, hvor du får en bænk, en stol og et lille bord med. Når du modtager det, skal du selv samle det, så du kan bestille det direkte på nettet.

Modellen hedder Siesta, og som navnet antyder, så er det et loungesæt, som er lavet til at slappe af og nyde selskabet med ens venner.

Det er lavet af trætraller, som producenten skriver, er FSC-certificeret. Så du kan være sikker på, at der er tale om et klimavenligt loungsæt.

De har produceret det ved at tage trætraller og malet dem, så det ligner drivtømmer. Selve stellet er en flot grå stålfarve. Det består af varmgalvaniseret stål, som så er powercoated i skiffergrå.

Det er værd at bemærke, at når du først har samlet dette loungesæt, så kan du ikke klappe det sammen. Derfor er det vigtigt, at du har plads til det både om vinteren og om sommeren. 

Stolen er 75 cm i højden, 80 cm i bredden og 68 cm i dybden. Sofaen, eller bænken, er 75 cm i højden, 140 cm i bredden og 68 cm i dybden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

vidaXL foldbart bistrosæt 3 dele

vidaXL foldbart bistrosæt 3 deleDette flotte sæt til haven eller terrassen vil uden tvivl minde dig om en hyggelig tur på en fransk bistro, hvor du ellers vil finde møbler, der ser præcis sådan her ud. Det gør også, at der er skabt lidt ekstra hygge omkring din tid i haven, og dette sæt i tre dele vil pryde enhver terrasse eller altan. 

Sættet er lavet i robust stål, hvilket vil sige, at det kommer til at holde sig rigtig godt og meget længe, da der virkelig er tale om nogle stabile materialer. 

Sættet kommer i en flot brun farve, der er med til at give det et særligt look, som du ikke finder mange andre steder. Det leveres også samlet, så du ikke skal til at samle nogle dele selv. 

Hvis du har behov for at pakke sættet væk, så er det dejligt nemt lige at folde sammen og sætte væk, dog kan det sagtens holde sig i det meste vejr. 

Når bordpladen er blevet beskidt, er den nem lige at tørre over med en fugtig klud. Du kommer til at få rigtig mange hyggelige og gode stunder med dette sæt i din have eller på din terrasse i byen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Altansæt Lysebrun FIJI

Altansæt Lysebrun FIJIDette fine udendørs cafésæt gør det muligt for dig at lave den perfekte lille hyggekrog i haven eller på altanen, hvor du kan sidde med dem, du holder af og hygge dig ekstra meget. Sættet kommer i tre dele og er lavet af træ fra Vietnam og ser rigtig flot ud i haven blandt det grønne. 

Det er hurtigt og nemt at klappe sammen, hvis det pludselig bliver dårligt vejr, eller hvis du ønsker at opbevare det i dit skur eller i din bolig, når det er vinter. 

Hele sættet vejer 18 kg, og der er god plads til at sidde omkring det lille bord med noget lækker grillmad eller med en simpel kop kaffe, så I rigtig kan nyde den danske sommer, når vejret er til det. 

Du får en siddehøjde på 45 cm, hvilket er en meget behagelig højde at sidde i. 

Du behøver ikke at klappe sættet væk og gemme det af vejen, hvis det pludselig bliver dårligt vejr. Det kan holde sig i alt slags vejr og er ganske nemt at holde ved lige. Prisen er god for denne høje kvalitet af et havesæt i lækkert og lyst akacietræ, der kan klare alt vejr.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Balcony bord til cafesæt

BALCONY BORD TIL CAFESÆTBalcony bordet er det næste produkt, som vi skal gennemgå. Her er ikke tale om et samlet sæt, men snarere et meget praktisk bord, der egner sig særligt til altanen. Balcony har et særdeles passende navn, og det kan kombineres med et væld af cafestol efter dit eget valg.

Balcony er et flot bord fremstillet i massiv teaktræ, og det har derfor god holdbarhed. Stellet er fremstillet i rustfrit stål, og det er derfor modstandsdygtigt over for det danske vejr. Dette smarte bord kan monteres direkte på din terrasse eller din altan, hvor det kan sidde på gelænderet eller rækværket. Bordet kan herefter reguleres, så højden passer netop til de stole, du gerne vil kombinere bordet med. Balcony kan klappes ned, når ikke du bruger det, så det fylder mindre på altanen eller terrassen. Det kvadratiske bord måler 60 x 54 cm, og der er derfor rigeligt med plads til 2 personer ved dette smarte altanbord.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Siri Ardo

Ardo er navnet på dette cafesæt fra Siri. Ardo består af 2 stabelbare stole samt et stort og kvadratisk bord på 70 x 70 cm med god plads til 2-3 personer. Ardo-sættet fås i en flot grå farve, og det har et tilbagelænet udtryk. Stolene er fremstillet i alustel og polyrattan, hvilket giver dem utroligt god holdbarhed. Bordet er ligeledes i alustel og har en bordplade af nonwood. Det betyder altså, at Ardo-sættet kun kræver, at du tørrer det over med en våd klud fra tid til anden, da det ellers er helt uforgængeligt og vil holde i mange, mange år.

Du kan med fordel have dette holdbare cafesæt stående på terrassen det meste af året, så du har mulighed for at anvende det, når vejret viser sig fra sin gode side. Når de kolde måneder kan du stille på det i skuret eller i garagen, hvor de stabelbare stole sparer dig for en masse plads.

vidaXL udendørs spisebordssæt 5 dele i aluminium 

vidaXL udendørs spisebordssæt 5 dele i aluminium Når sommervejret rigtig er til det, er det skønt at nyde enhver solstråle og de lange sommernætter siddende omkring dette spisebordssæt ude i haven eller på altanen sammen med hele familien. 

Dette sæt kommer i fem dele, og du får et flot bord samt fire stole, der er gode at sidde i. Alt er fremstillet i sølvfarvet aluminium, der giver et flot, rent og moderne look. 

Du får et helt klassisk sæt af havemøbler, som du aldrig går galt i byen med og som ikke kommer til at gå af mode. Det stærke materiale sørger også for, at du kan have sættet i mange år frem og nyde mange sommeraftener sammen med familien. 

Når du skal opbevare møblerne, er det nemt at stable stolene, så de ikke fylder ret meget. I øvrigt er det hele dækket af rustfrit stål, så det ikke kommer til at tage skade af fugtigt vejr og holder sig flot og uden rust i mange år frem. 

Du får en sædehøjde her på 42 cm, og du sidder godt i disse stole. Hvis du ønsker, kan du skaffe nogle puder til stolene, så du sidder ekstra blødt.

York Cafesæt

York cafesæt er et naturligt udseende cafesæt, som er utroligt let at opbevare. Dette sæt bestående af to stole og et bord er nemlig sammenklappeligt, og det er derfor langt lettere at opbevare end andre cafesæt. Både bord og stole er fremstillet i massiv teaktræ. Dette giver det et meget varmt look, og det vil stå særligt godt på terrassen eller i haven, hvor det kan være omgivet at andre naturlige elementer.

York cafesæt kræver ikke meget vedligeholdelse, da teaktræ er særligt olieholdigt. Du kan med fordel give det oliebehandling en gang om året, så teaktræet holder sin flotte farve. På denne måde holder dit cafesæt længst muligt. Bordet er kvadratisk og måler 70 x 70 cm. Dette giver dig god plads til at tage morgenmaden eller en kop kaffe udenfor, når vejret tilsmiler dig.

 

Se også artiklerne: Hængeparasol: Smarte hængeparasoller til haven og terrassen

Læs også: Gode bud til parasolfode i sommervarmen

 

 

Denne side er anmeldt af: Christoffer K. Damgaard 10/10