Testoversigt: Cafesæt
De 2 bedste cafesæt til altanen eller terrassen

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvis du har en altan eller en terrasse derhjemme, så kan du uden tvivl få meget glæde af et sæt cafemøbler. Et cafesæt kan give dig et sted at bruge de lune sommermorgener, og du kan også nyde både frokost og aften derude. Når vejret viser sig fra sin gavmilde side, så gælder det nemlig om at udnytte det. Et bord og to stole er alt det kræver for at lave en hyggelig krog, uanset om du har en smal altan eller en større terrasse.

Du kan med fordel vælge et cafesæt, der også passer til netop din indretningsstil. Et cafesæt skal nemlig ikke bare være komfortabelt at sidde på, det må også gerne se indbydende ud. På denne måde kan du også få mere lyst til at bruge din altan eller terrasse, for det er spild, hvis ikke du får den brugt. Derfor får du her en gennemgang af en lang række cafesæt på markedet, så du kan finde netop dét sæt, der bedst passer til dig og dine behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Moderne design

Plus Siesta møbelsæt - lyst sæt i træ

Plus Siesta møbelsæt er et fint udendørs møbelsæt, der består af både en sofa, en stol og et stort bord.

Plus Siesta møbelsæt
Moderne design
 • Fremstillet af FSC®-certificeret nåletræ
 • Kan modstå vind og vejr
 • Komfortabelt og moderne design

Mere om Plus Siesta møbelsæt

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner - bord (HxLxB): 43 x 138 x 49 cm
 • Dimensioner - sofa (HxLxB): 43 x 138 x 49 cm
 • Dimensioner - Stol (HxLxB): 43 x 80 x 49 cm
 • Materiale : Fyr/gran

Bordet er lavt, og du kan derfor også anvende det som en trallebænk. Møblerne i dette sæt er lavet i drivtømmer, hvilket giver dem et råt udseende. Samtidig er de robuste og kan tåle både vind og vejr.

Plus Siesta møbelsæt er velegnet både indendørs i udestue og orangeri eller udendørs på terrassen eller i gårdhaven. Møblerne er designet i retro-stil, og det simple design gør, at møblerne passer ind blandt de fleste andre havemøbler, planter eller flisetyper.

Møbelsættet ligger op til hygge op afslapning, idet både sættets sofa og bænk har et tilbagelænet sæde. Der er altså mulighed for masser af hyggelige og afslappende stunder i dette møbelsæt. Endelig kan du nemt flytte rundt på møblerne alt efter dine skiftende behov.

Stilfuldt og tidløst design

Hillerstorp Hampton - udendørs cafesæt i polyrattan flet

Hillerstorp Hampton loungesæt indeholder to havestole med grå hynder, et bord og to fodskamler.

Hillerstorp Hampton
Stilfuldt og tidløst design
 • UV-stråler og vejrbestandig
 • Vedligeholdelsesfri
 • Komfortabel og holdbar konstruktion

Mere om Hillerstorp Hampton

SPECIFIKATIONER

 • Dybde: 67 cm
 • Højde: 99 cm
 • Bredde: 68 cm
 • Materiale: Kunstrotting
 • Siddedybde: 49 cm
 • Siddehøjde: 44 cm

Som navnet antyder, så minder det om et loungsæt, der kunne stå i Hampton, som er et kendt rigt strandområde i USA.

Både bordet, fodskamlerne og havestolene er lavet i polyrattan. Fordelen ved polyrattan er, at det er let at flette, og så kan det modstå UV-stråler. Det betyder, at du kan have loungsættet stående udenfor hele sommeren. Vi vil anbefale, at du tager hynderne ind, da man trods alt aldrig kan vide, hvornår det regner igen. Dog kan de godt holde til regn, så du skal ikke bekymre dig, hvis du har glemt det.

Det er især de grå hynder, som giver det hele lidt kant. Der er tale om et klassisk sæt, så hvis du leder efter noget til et sommerhus eller måske bare til haven. Det er til dig, som gerne vil have noget, som virkelig siger havemøbler og klassisk stil.

Der er både grå hynder med to fodskamler og havestole. Havestolene har målene 99 cm høj, 68 cm bred og 67 cm dyb. Bordet er 46 cm (højde), 47 cm (bredde) og 47 cm (dybde). Fodskamlerne er 41 cm (høj), 46 cm (dybde) og 55 cm (bred).

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Luksuriøst vidaXL bistrosæt i 3 dele i sort polyrattan med hynder

Venture Design havesæt med Colorado bord og 2 stole

Romantisk bistrosæt fra vidaXL i 3 dele

Pavia Cafesæt

Plus Bord i træ

VidaXL bistrosæt 3 dele plastik antracitgrå

Plus loungesæt med sofa, stol og lille bord – Siesta

vidaXL foldbart bistrosæt 3 dele

Altansæt Lysebrun FIJI

Balcony bord til cafesæt

Siri Ardo

vidaXL udendørs spisebordssæt 5 dele i aluminium 

York Cafesæt

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme