Inspiration:
Find en cykel på afbetaling, og gør din hverdag lettere

OBS: Dette er en oversigt over, cykler du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

En cykel gør det nemt at transportere dig selv fra A til B og få motion oveni. For mange mennesker er cyklen det nemmeste transportmiddel, når man bor i byerne. Her er der nemlig anlagt gode cykelstier, og det kan være svært at komme til i bil og finde parkering.

En cykel kan dog hurtigt blive dyr, hvis du er studerende, har et lille budget eller drømmer om en ekstra dyr cykel såsom en rigtig racercykel eller en el-cykel. Derfor kan det for nogle betale sig at kigge efter en cykel på afbetaling. Der er nemlig mange fordele ved at vælge afbetalingsordningen, når du skal have en ny cykel.

Herunder kan du finde nogle forhandlere, der tilbyder dig gode finansieringsmuligheder.

Her kan du købe Cykel på afbetaling:

  • Cykelexperten.dk
  • Cykelpartner.dk
  • Cykler.dk

Cykelexperten: Find din næste cykel på afbetaling

Cykelexperten: Find din næste cykel på afbetaling

Hos Cykelexperten kan du let finde din nye drømmecykel. De er en af de største online cykelkæder i Danmark. Du kan finde kvalitetsmærker til gode priser i deres store sortiment. Derudover tilbyder de også, at du kan købe din cykel på afbetaling, hvis du ikke har det fulde beløb til rådighed. Du finder også nogle af de bedste elcykler til herre på afbetaling.

Mere om Cykelexperten: Find din næste cykel på afbetaling

Cykelexperten samarbejder med Basisbank, når det kommer til deres muligheder for finansiering. Når du vil købe et af deres produkter på afbetaling, skal du blot putte varen i kurven på webshoppen, og herefter kan du se det totale beløb og ansøge om muligheden for at købe på afbetaling. Ansøgningen foregår online, hvor du bruger dit NemID som dokumentation. Når du er godkendt, vil du få et dokument tilsendt, der skal underskrives med dit NemID.

Din cykel på afbetaling vil ikke blive ekstra dyr, hvis du køber den hos Cykelexperten. Du slipper nemlig for både gebyrer eller renter, hvis du betaler tilbage over 10 måneder. Der er derfor ingen stigning i ÅOP, årlige omkostninger i procent, og debitorrenten er 0,0% over hele løbetiden.

Husk fragtprisen

Hvis du kan hente din cykel i en af Cykelexpertens butikker rundt om i landet, skal du ikke betale for fragt. Skal du derimod have din cykel leveret, så ligger fragtprisen på 399 kroner. Skal du købe din nye cykel på afbetaling, skal du derfor huske at inkludere de 399 kroner i din låneansøgning. Det anbefales derfor også, at du låner en smule mere end cyklens egentlige pris, fordi der kan være behov for at justere til efterfølgende.

Cykel på afbetaling? Cykelpartner giver muligheder

Cykel på afbetaling? Cykelpartner giver muligheder

Cykelpartner er en dansk forhandler af cykler, der har rigtig gode kundeanmeldelser både på Facebook, Google og Trustpilot. Der er derfor fokus på god service og en oplevelse, når du handler hos Cykelpartner. Du kan finde alt indenfor cykler og tilbehør, så du kun behøver handle ét sted.

Mere om Cykel på afbetaling? Cykelpartner giver muligheder

I forhold til betaling kan du betale med både kort, MobilePay, bankoverførsler og med en afbetalingsordning hos Cykelpartner. Hvis du køber en cykel på afbetaling hos Cykelpartner foregår finansieringen i samarbejde med Viabill.

Viabill står som mulighed, når du skal tjekke ud ved kassen på webshoppen. Vil du gerne købe din cykel på afbetaling, skal du derfor ansøge om at blive godkendt af Viabill, så du kan dele din betaling op i mindre bider over nogle måneder. Det foregår let og enkelt over hjemmesiden, hvor du laver en ansøgning, der skal godkendes, før du køber din cykel på afbetaling.

0 RENTER OG GEBYRER

Du slipper for renter og gebyrer, når du vælger at købe din cykel på afbetaling hos Cykelpartner. Det gør det let at overskue din månedlige udgift, så du kan betale cyklen af i bidder. Du sætter selv løbetiden for dit lån, men Viabill har et minimumsbeløb, du skal overholde i måneden for at opretholde afbetalingsordningen.

Du får gratis fragt, hvis du køber for over 299 kroner.

Cykler.dk har din nye cykel

Cykler.dk har din nye cykel

Cykler.dk er en online forhandler, der kan levere mange forskellige typer af cykler i mange prisklasser. Hos Cykler.dk har du mulighed for at få finansieret din næste cykel via en afbetalingsordning. Det foregår i samarbejde med Sparxpres, der kan tilbyde en nem finansiering, der blot kræver en online ansøgning gennem deres hjemmeside.

Mere om Cykler.dk har din nye cykel

I samarbejde med Sparxpres kan du få et helt rentefri lån, helt uden omkostninger til oprettelse eller behov for udbetaling. Debitorrenten ligger fast på 0,0%. Der er dog et mindre gebyr månedligt til administration, der afhænger af dine ønsker til månedlige ydelse og løbetiden for lånet.

Hvis du gerne vil finansiere din cykel med en afbetalingsordning hos Cykler.dk, skal du blot udfylde og derefter underskrive din ansøgning med NemID. Det kræver dog, at du er fyldt 18 år og ikke allerede står registreret i RKI, hvis du vil have en ny cykel på afbetaling. Du betaler herefter en fast månedlig ydelse for cyklen, og du kan altid indfri lånet, hvis du skulle få mulighed for det uden omkostninger.

Fordelene ved at købe en cykel på afbetaling

En cykel er god både for nem transport, motion og så er det oveni bedre for miljøet, hvis du hopper på jernhesten frem for ind i en bil. Hvis du eksempelvis er studerende eller har et tilsvarende lille rådighedsbeløb, er en engangsbetaling for en cykel en stor udgift. Enten må du spare sammen over længere tid eller indskrænke dit forbrug voldsomt for at få råd.

Med en afbetalingsordning kan du få den cykel, du står og mangler, og derefter betale den af mens du bruger den. Du behøver derfor ikke tømme din opsparing, men kan derimod betale din cykel af over længere tid i flere mindre bidder. De fleste cykelhandlere giver dig i dag mulighed for at få finansieret din nye cykel med en afbetalingsordning. Dermed kan du få en kvalitetscykel uden at ødelægge din egen økonomi.

Gå op i kvalitet og hav din cykel i mange år

Hvis du ikke har pengene til at købe en god cykel, men mangler en, kan du være nødsaget til at vælge en dårligere cykel rent kvalitetsmæssigt. Det betyder ofte flere reparationer og eventuelt en hurtigere udskiftning sammenlignet med en dyrere cykel i en bedre kvalitet. Særligt hvis du skal bruge din cykel som transportmiddel, er det en god ide, at den er af en vis kvalitet.

Med en afbetalingsordning kan du vælge en dyrere cykel, end du måske ellers ville have haft råd til. Det betyder også, at din kvalitetscykel vil kunne holde i flere år. Og skulle du pludselig få kapital, kan du jo altid betale cyklen ud på én gang. En cykel på afbetaling giver derfor en frihed til at vælge god kvalitet, men betale som du har råd til over længere tid.

Ulemperne ved at købe en cykel på afbetaling

Selvom der kan være mange fordele ved at vælge en cykel på afbetaling, så skal du dog også være opmærksom på, at den samlede pris ofte vil være en smule højere, hvis du køber på afbetaling. Det skyldes, at der kommer renter på lånet, og du ofte skal betale oprettelsesgebyrer og/eller administrationsgebyrer undervejs gennem løbetiden for lånet.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du betaler tilbage efter den aftalte månedlige ydelse og løbetid, der er aftalt. Der er nemlig risiko for at blive meldt til RKI, hvis du ikke får betalt efter aftalen. Så sørg for at tænke realistisk, når du vælger din afbetalingsordning. Det kan nemlig være en fordel, at du vælger en lavere ydelse over længere tid, hvis din økonomi er lille.

 

Se også denne artikel på Melfarposten.dk: Indstil Fyns bedste cykelinitiativ og vind en Bike Island Fyn-cykel

Læs også: Cykelcomputer test 2022 – Se de bedste modeller her.

FAQ

Hvad betyder "cykel på afbetaling"?
"Cykel på afbetaling" betyder, at du kan købe en cykel og betale i mindre rater over en periode, i stedet for at betale hele beløbet på én gang.
Hvordan fungerer afbetaling af en cykel?
Når du køber en cykel på afbetaling, betaler du et depositum og derefter mindre månedlige beløb over en periode. Når du har betalt det fulde beløb, ejer du cyklen.
Kan jeg købe en cykel på afbetaling online?
Ja, du kan købe en cykel på afbetaling online. Mange cykelbutikker og forhandlere tilbyder denne mulighed på deres hjemmesider.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme