El skateboard test-guide:
De bedste elektriske skateboards i vores analyse

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Elektriske køretøjer vinder mere og mere frem. Først kom elbilerne og elcyklerne, og derefter gjorde segways sit indtog – og på nuværende tidspunkt er det særligt de elektriske løbehjul, der er populære. Men el skateboards begynder nu at hale kraftigt ind på dem. Kombinationen mellem et transportmiddel og et legetøj får det fleste voksne mænd og kvinder til at klappe i hænderne af begejstring. Og så er det en nem og behændig måde at sno sig rundt i trafikken på.

Vi researchet på de forskellige modeller på markedet og lister her de bedste el skateboards. Nu skal du blot finde ud af, hvad der passer til netop dig.

Vi fraråder som altid at anvende el køretøjer i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et el køretøj, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske køretøjer i dansk trafik her

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Seneste ændring:

Vi har rykket RoadSurfing Hub 2.5 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Hvad skal du overveje, før du køber

Når du skal vælge et el skateboard, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad dine forventninger til skateboardet er. Vigtige parametre i den forbindelse er topfart, rækkevidde, manøvrering, service og kvalitet, men du skal også se på faktorer såsom bremser, opladningstid, vægt, acceleration og fjernbetjening.

De allerbedste el skateboards kommer med en topfart på lige omkring 45 kilometer i timen. Er du nybegynder, bør du dog ikke starte med en tophastighed, der er så højt oppe. I stedet skal du starte med et el skateboard med en topfart på omkring 30 kilometer i timen, der er tilpas hurtigt til, at det er rigtigt sjovt, men samtidig tilpas langsomt til, at du kan følge med som nybegynder.

Du skal desuden være opmærksom på, hvor mange kilometer boardet kan køre på en opladning. Og så skal du samtidig være opmærksom på, at batteriet over tid bliver slidt, og at batteriet dermed vil miste 30-40% af sin effekt over tid. Tag altid producenternes skøn over rækkevidde med et gran salt, da de selvfølgelig som udgangspunkt er meget optimistiske.

Derudover skal du have fokus på at få et el skateboard, der er behageligt at køre på. Det skal være nemt at styre, og det skal være muligt at foretage skarpe sving. Det er som udgangspunkt de såkaldte long boards, der er nemmest at styre.

Og endelig skal du se på kvaliteten. Det er selvfølgelig et ret bredt begreb, men du skal som minimum købe et el skateboard, som har en god garantiordning, og hvor producenten kan levere reservedele og tilbyde reparation uden beregning inden for en vis periode efter købet.

Derudover kan der være tilknyttet ekstra lækre features til hver enkelt el skateboard, som kan være skønne at have, men som ikke på samme måde er nødvendige. Det kan være ting som en tilknyttet app, udskiftelige batterier eller særlige hjul til off road.

arrow-more

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores favorit

Razor Cruiser elektrisk skateboard
Ukendt Lager

Razor Cruiser elektrisk skateboard

Gå til bedste pris
2.169 Kr. hos Merlin
Se vores anmeldelse
Ukendt Lager

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Razor Cruiser elektrisk skateboard - el skateboard til begyndere

 • Årets produkt 2019-pris hos Honest John kit

Dette el skateboard er et rigtigt godt bud på en letvægter, som er perfekt til de korte ture, hvor du stadig gerne vil have et legesygt design med gode tekniske detaljer.

Dagens bedste priser og tilbud på Razor Cruiser elektrisk skateboard:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Soft-start-teknologi
 • Styring med variabel hastighed
 • Fremragende til skateboard nybegyndere

Mere om Razor Cruiser elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Topfart: 16 km/t
 • Rækkevidde: 15-20 km
 • Vægt: 4,8 kg
 • Stigning: 25%
 • Minimalistisk design med orange detaljer
 • En let sag, der er nem at have med overalt

Den er holdt i et ganske enkelt og minimalistisk design med enkelte bambus detaljer, og så har Razor formået at holde prisen nede til et absolut minimum uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Designet er frisk og dog minimalistisk med smukke bambus detaljer.

Fordele og ulemper ved Razor Cruiser elektrisk skateboard

Fordele

 • Let og nemt at håndtere
 • Slankt og minimalistisk design med bambusdetaljer
 • Overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • Soft-start-teknologi til jævn acceleration
 • God til begyndere med variabel hastighedskontrol

Ulemper

 • Sælges få steder
 • Kræver tilvænning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Razor Cruiser elektrisk skateboard

Regler om elektriske skateboards

Som nævnt i indledningen, blev elektrisk skateboard lovlig i januar 2019, hvorefter du nu kan køre på offentlige veje med dem. Du skal imidlertid være fyldt 15 år, og personer under 15 år må kun bruge dem, hvis de er ledsaget af en myndig person eller befinder sig på et skiltet lege- eller opholdsområde.

Derudover må du kun køre på el skateboard på cykelstien eller på vejstrækninger, hvor hastighedsbegrænsningen lyder på max 50 kilometer i timen. Det er derfor et krav om at have en god cykelhjelm på.

Du skal desuden have permanent lys på i form af hvid eller gul forlygte samt rød baglygte. Lyset skal kunne ses minimum 300 meter væk. Du bestemmer selv, om lyset skal sidde på dig eller på el skateboardet. Skateboardet eller du skal desuden have mindst én hvid refleks, som kan ses forfra samt én rød refleks, der kan ses bagfra. Endelig skal enten du eller skateboardet have mindst én gul eller hvid refleks, der kan ses på begge sider.

Derudover er der på nuværende tidspunkt en hastighedsbegrænsning på el skateboards, hvorefter de højst må kunne køre 20 kilometer i timen ved egen drift. De må højst veje 25 kg. og have en længde på 1,2 meter og en bredde på 70 centimeter.

Og så må der kun være én person på det elektriske skateboard af gangen.

Hvilken prisklasse ligger el skateboards i?

Du får typisk det, du betaler for. Og det gælder også el skateboards. Det er dog bestemt muligt at finde et billig elektrisk skateboard. Producenterne i Kina laver ofte nogle virkelig billige af slagsen, men du skal gøre dig klart, hvad du forventer af disse el skateboards – for det er ikke sikkert, at de vil kunne leve op til dine forventninger. Kina-modellerne kan udgøre en sjov gadget, men vil du bruge el skateboardet mere end et par gange, kan det være dét værd at kaste nogle penge efter et ordentligt et af slagsen.

Har du ikke råd til at bruge en masse penge på et el skateboard, men vil du samtidig ikke gå på kompromis med kvaliteten, så prøv at søg på elektrisk skateboard på DBA. Den Blå Avis (DBA) kan nemlig have nogle rigtigt gode bud på brugte el skateboards, som stadig er i høj kvalitet men til lavere priser, netop fordi de er brugte. Her går du ikke på kompromis med kvaliteten, da brugere på DBA ofte sælger deres el skateboards, fordi de ikke får dem brugt – og altså ikke fordi, de ikke fungerer.

Hvorfor skal du købe et el skateboard?

For det første skal du købe et el skateboard, fordi det er sjovt. Det er en oplevelse at surfe gennem byen på et skateboard med 40 km i timen, og det er om muligt endnu mere genialt end et el løbehjul. Du kan nemlig hurtigt hoppe af el skateboardet, tage det i hånden og gå indenfor. El cykler og store el løbehjul er du nødt til at parkere uden for, men el skateboardet er nemt og bekvemt at tage med hvor som helst. elektriske skateboards er for det meste også billigere end en almindelig el cykel.

Derudover er el skateboardet helt perfekt til transport rundt i byen. Bor du således længere væk fra dit arbejde end du kan gå (men uden at det ligefrem kræver bil), så overvej at investere i et el skateboard til at fragte dig fra A til B. Du kan nemt svinge ind og ud mellem cyklister, tage små smutveje og undgå køer – og så får du masser af frisk luft uden at nå forpustet og svedig frem.

Begynder det at regne undervejs, kan du blot tage dit el skateboard i hånden og hoppe på bussen eller toget.

Desuden passer du godt på miljøet, når du hopper på el skateboardet. Da de kører på batteri, kan de oplades på grøn energi hen over natten, så du bruger den overskydende energi, der ligger i husstanden, og du slipper for at tanke op med benzin. Dermed er el skateboardet absolut et miljøvenligt alternativt til bilen.

Og tillæg så også den fordel, at du ser maksimalt cool ud, når du surfer gennem byen på et skateboard. Der er noget lækkert, frit og afslappet over at køre på frihjul på denne måde. Køb elektrisk skateboard og få en super trendy metode til at nå den anden ende af byen på ingen tid.

Hvis du til gengæld gerne vil have mere fart, så kan du overveje at investere i en speed pedelec. Dette er godt nok en cykel, men hvis du er ude efter en høj hastighed, uden at skulle investere i bil eller motorcykel, så er dette helt klart en af de oplagte muligheder.

Nu er de lovlige og effektive

Grunden til, at el skateboards ikke har været særligt meget fremme tidligere, er, at de har været ulovlige frem til januar 2019. Men nu er det altså fuldt ud tilladt at drøne afsted på dette smarte skateboard med motor. Skateboarding har egentlig altid været et meget populært fænomen, og det havde en ganske særlig evne til at samle folk og lave små subkulturer blandt skaterne. Men det har aldrig været et ret godt transportmiddel – det er både hårdt for særligt det ene ben og for ryggen at skulle køre afsted på et skateboard, og det vil heller ikke foregå ret hurtigt.

Men den tid er slut. Med en påsat motor når du super hurtigt frem til din destination, du kan zigzagge ind imellem cyklisterne på cykelstien (men pas nu på), og du dukker ikke op fuldstændigt forpustet og med et overtræt ben.

Motoren der sidder i skateboardet er super småt og alligevel særdeles kraftfuldt. Og så har den en lang levetid per opladning. Et el skateboard kan typisk køre mellem 20-40 kilometer per opladning afhængig af kvalitet og producent. Der findes dog en masse forskellige producenter og modeller – og dermed også en række el skateboards i svingene kvalitet. Det kan derfor være en god idé at undersøge markedet grundigt forinden, så du ikke ender med at købe en kvalitet, der slet ikke står på mål med det, du gerne vil bruge el skateboardet til.

Hvis du er interesseret i, at læse mere om reglerne for el skateboards, kan du læse mere hos FDM.

 

FAQ

Hvilke el skateboards er de bedste?
Når du skal finde det bedste el skateboard, kan det være en god idé at overveje, hvad du søger i et el skateboard. Det kan være, at du går op i designet, vægten eller brugervenligheden. Du finder de 11 bedste el skateboards i denne artikel.
Er el skateboards lovlige?
Det er lovligt at køre på el skateboard på strækninger med cykelsti, og hvor hastighedsgrænsen 50 km/t. Du skal være fyldt 15 år for at køre på el skateboard i trafikken. Børn under 15 år må køre på skateboardet, hvis de er sammen med en voksen på 18 år.
Er et el skateboard pengene værd?
Hvis du ønsker et køretøj, som kan fragte dig fra A til B på kort tid, er el skateboardet et godt valg til dig. Der findes skateboards i mange forskellige prisklasser. Du kan derfor nemt finde et skateboard, som passer til dine ønsker og behov.
Hvor farlige er el skateboards?
Når du kører på et el skateboard, kommer du med høj fart. Du kan derfor risikere at komme til skade, når du kører på skateboardet. Rådet for Sikker Trafik anbefaler derfor at bruge cykelhjelm, og tjekke at skateboardet opfylder reglerne for at være lovlig i trafikken

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

RoadSurfing Hub 2.5 - populær el skateboard

Impulse Elektrisk Skateboard - el skateboard til børn og voksne

RoadSurfing Belt 2.0

Razor - Ripstik RipSurf (15073390)

California - Elektrisk Skateboard (24300) 

Impulse Elektrisk Longboard 300W

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme