MacBook Pro på afbetaling: Overblik over forhandlere

MacBook Pro er en af markedets absolut bedste laptops til studie og job plus det løse. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at prisen på denne eksklusive maskine ligger i den høje ende. 

Det er selvfølgelig svært, hvis der mangler luft i budgettet, og computeren er nødvendig her og nu. Måske du er begyndt at undersøge billigere modeller fra en af de mange andre producenter på elektronikmarkedet. 

Men du behøver ikke gå på kompromis med drømmen om høj kvalitet og lækkert design. Ved at finde MacBook Pro afbetaling kan prisen deles op i mindre bidder. Det er nemt og kan i nogle tilfælde gøres rentefrit. 

Her kan du med udgangspunkt i fire danske webshops blive klogere på køb på MacBook Pro afbetaling. 

Køb en brugt MacBook Pro på afbetaling hos Refurb

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er du på jagt efter en stærk pris, er det værd at overveje at købe en MacBook Pro hos Refurb. Siden 2008 har Refurb forhandlet brugt IT, som er opkøbt fra nogle af landets største virksomheder. 

Det er både godt for miljøet og for din pengepung. Derfor lyder deres motto ”Et bedre alternativ til nyt”. De opkøbte computere, tablets og mobiltelefoner gennemgår naturligvis en grundig rengøring, renovering og opgradering. 

Enhederne sælges på samme vilkår som nyt. Det omfatter 12 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret. Refurb har et godt ry, og du skal derfor ikke bekymre dig om at stå med en MacBook Pro, der ikke virker. 

Selvom vi har at gøre med genbrugt IT til lave priser, kan det være svært at lægge hele beløbet på én gang. Har du brug for en laptop her og nu, kan du hos Refurb få en god aftale, hvad angår Macbook Pro afbetaling. 

Når du på hjemmesiden kommer til check-out, skal du blot vælge ViaBill som betalingsform. Det er sikkert at handle ved brug af ViaBill, som benyttes af over 4.500 danske webshops. Som standard gælder det, at afbetalingen løber over en periode på op til 10 måneder. 

Hvis betalingen forløber månedsvis via din netbank, er opkrævningerne gratis. Vælger du derimod at tilmelde aftalen betalingsservice, koster det 39 kr. per opkrævning. For mange er det dog en fordel, at ViaBill automatisk klarer opkrævningen. Hvis du glemmer at betale din regning til tiden, risikerer du nemlig rykkere og inkassoomkostninger

Få din nye MacBook Pro på afbetaling hos Proshop

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Proshop startede i 1995 som en fysisk butik, der specialiserede sig i multimedia og IT. I 1996 etablerede de et af landets første webshops, og i 2005 gik de 100% over til online salg. Siden da er varekataloget blevet hastigt større. 

Hos Proshop kan du købe elektronik til både job, underholdning og husholdning. Her findes plejeprodukter, babyudstyr og belysning til havemaskiner, grill og mikroovne. På Proshops hjemmeside kan du kort sagt finde alt, hvad du behøver og drømmer om. Varekataloget tæller også Apples produkter, og her kan du også købe den populære MacBook Pro på afbetaling. 

Når det kommer til betaling af dine varer, giver Proshop dig flere valgmuligheder. Du kan betale online med følgende betalingskort: Dankort, VISA, Mastercard, Mastercard/VISA Debet og JCB Cards. Dertil kommer MobilePay og Paypal, hvor der pålægges 2,44 kr. plus 1,81% af købsbeløbet. Du kan endda få lov at betale kontant, hvis du selv afhenter din bestilling ved Proshops pick-up points i Aarhus eller København

Hvis du ikke kan lægge det fulde beløb, når du når til kassen, tilbyder Proshop en løsning om afbetaling. Vælger du denne mulighed sker finansieringen gennem Basisbank. Låneansøgningen udfyldes og underskrives online med NemID. Herefter får du straks svar på, om du er godkendt. 

Du kan låne mellem 2.000 kr. og 25.000 kr. Det kan således fint lade sig gøre at købe en MacBook Pro på afbetaling hos Proshop. Lånet løber over 12 eller 24 måneder og den månedlige ydelse varierer herefter. Oprettelsesgebyret tæller 10% af dit samlede køb. Betaling over PBS giver et månedsgebyr på 15 kr., mens gebyret er 35 kr. for Giro.

Det månedlige gebyr afhænger af den valgte løbetid samt lånets størrelse. 

Køb en billig MacBook Pro på afbetaling hos Demovare

Demovare forhandler kendte mærker indenfor elektronik til utrolig lave priser. Det kan lade sig gøre, fordi virksomheden opkøber rest-, retur- og udstillingsmodeller fra en række producenter og forhandlere. Faktisk er Demovare landets største webshop med returvarer. 

På lageret bliver alle produkter nulstillet og nøje testet gennem grundige kvalitetskontroller. Her er derfor ikke tale om gamle brugte varer. I de fleste tilfælde har æsken måske bare været åbnet en enkelt gang. 

Hos Demovare kan du finde alt den nyeste elektronik. Det gælder også Apples produkter. Og med prisgaranti er du sikret en god handel. Skulle det alligevel knibe med at få pengene til at række, er det nemt at komme i gang med en afbetalingsordning. 

Er du interesseret i at få din nye MacBook Pro på afbetaling, kan du hos Demovare dele købet op i mindre stykker ved løbende betalinger med ViaBill. 

ViaBills rentesatser afhænger af købets størrelse. Her gælder det, at du kan afdrage rentefrit ved køb op til 2.000 kr. Den konkrete rente oplyses undervejs i betalingsprocessen. Du behøver altså ikke bekymre dig om pludselig at blive ramt af uventede gebyrer.

Desuden tilbyder Demovare en ordning, som kaldes FlexBuy. Her er det muligt for små og store virksomheder at lease den nyeste elektronik på markedet. Det er nemt, oprettelsen er gratis, og der er ingen skjulte gebyrer.

MacBook Pro afbetaling: Køb hos Wupti

Wupti er en af landets største webshops, når det gælder elektronik og hårde hvidevarer. Med et sortiment der spænder bredt fra græsslåmaskiner til spinningcykler, siger det sig selv, at man kan betale på forskellige måder. 

I samarbejde med Ekspres Bank tilbyder Wupti fire finansieringsmuligheder til de kunder, der ikke kan lægge det fulde beløb på én gang. Det sker i samarbejde med Ekspres Bank og med NemID som identifikation. 

Med faktura kan du vente med at betale til din nye laptop er kommet. Her gælder en betalingsfrist på 14 dage, hvorefter der automatisk oprettes en afdragsordning. Dit køb bliver herefter fordelt over 20 måneder rentefrit. Der følger dog et månedligt kontogebyr på 35 kr., og oprettelse af faktura lægger 70 kr. oveni.

Vil du købe en MacBook Pro på afbetaling hos Wupti, kan finansieringen klares over 12-72 måneder. Det vælges under betalingsprocessen, hvor du bliver sendt videre til Ekspres Bank. Når din låneansøgning er blevet godkendt, får Wupti automatisk besked. Der er et månedligt administrationsgebyr på 15 kr., mens den månedlige ydelse som minimum er 79 kr. 

Hos Wupti er det også muligt at vente med at betale af på din nye MacBook Pro. Betalingen kan udskydes i enten 3, 6 eller 9 måneder, og kan derefter fordeles over mellem 12 og 72 måneder. Vær opmærksom på, at oprettelsesgebyret varierer afhængigt af, hvor længe du udskyder betalingen.

Endelig tilbyder Wupti rentefri finansiering. Det gælder, hvis du køber for mellem 500 og 20.000 kr. og fordeler betalingen over 20 måneder. Her gælder også et månedligt opkrævningsgebyr på 15 kr., mens den månedlige ydelse som minimum bliver 79 kr.

MacBook Pro afbetaling: Her er fordelene

En åbenlys fordel ved at købe varer på afbetaling er, at du får dine ønsker opfyldt her og nu. Hvis din PC synger på sidste vers, kan du få en ny MacBook Pro i hænderne med det samme. 

Du behøver dermed ikke gå og spinke og spare i månedsvis. Samtidig slipper du for at låne penge af dine venner eller optage dyre, risikable kviklån.

Det giver luft i økonomien at udskyde betalingen og dele prisen på den dyre MacBook Pro op i letfordøjelige stykker. Hvis du er blandt dem, der er god til at tænke langsigtet, er afbetaling en rigtig smart løsning.   

Ulemper ved at købe på afbetaling

Du er ikke i tvivl om, hvor mange penge du har at gøre godt med her og nu. Derimod er fremtiden en usikker størrelse. Selv hvis du har en fast indtægt og er dygtig til at budgettere, kan der opstå uventede udgifter.

Det kunne for eksempel være, at der pludselig opstår vandskade i huset. Hvis besøget hos tandlægen bliver dyrere end forventet. Eller mekanikeren finder en fejl i bilens gearkasse. Alle sådanne regninger kan gå ud over din afbetalingsordning.

En anden ulempe ved afbetaling og andre finansieringsløsninger er, at du risikerer at blive snydt. Nogle forhandlere lokker med rentefri afbetaling, mens den samlede pris ryger i vejret på grund af skjulte gebyrer. Det kunne for eksempel dreje sig om oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og påmindelsesafgifter, hvis din betaling er forsinket. Derudover skal man ikke glemme gebyrerne fra betalingsservice, der bliver lagt oveni. 

Totalprisen på et produkt kan gå hen og blive langt højere end forventet, uden du er klar over det. Så kan en rentefri afbetalingsordning pludselig ikke længere betale sig. 

Det er et krav, at diverse ekstraomkostninger skal være synlige for kunden. Men det er naturligvis dit ansvar som fornuftig forbruger altid at læse det, der står med småt.

Se vores artikel om: Her kan du købe en iPad på afbetaling

Læs også HER ER MACBOOK PRO TOUCH BAR udgivet af sites.google.com.

Denne side er anmeldt af: Asger Koch Rating 5/5