Overnatning Barcelona
De bedste muligheder i smukke Barcelona

Barcelona er en af de smukkeste byer i hele Europa og besøges hvert år af 100-tusinde af turister. Er du på udkig efter attraktive overnatningsmuligheder, så tag et kig her på Bedste10. Vi har samlet de bedste overnatningsmuligheder i Barcelona – målt på pris og bedømmelse. Bemærk at hotellernes priser kan variere fra dag-til-dag.

Den spanske storby er Cataloniens hovedstad og ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Barcelona er landets næstestørste by med 1,602 million indbyggere. Den største by i Spanien er Madrid, som også er landets hovedstad.

På bedste10 har vi undersøgt overnatningsmulighederne i den fantastiske storby Barcelona. Bemærk at vi ikke har udvalgt byens billigste hoteller, hostels samt lejligheder – men istedet plukket de muligheder, hvor du som forbruger virkelig får en oplevelse udover det sædvanlige. Og det bedste af det hele, er at du ikke behøver at skulle betale en formue for det.

Der er altså taget højde for overnatningstedets samlede bedømmelse fra tidligere gæster, men også prisen. Alle udvalgte hoteller, vandrehjem og lejligheder har en minimum bedømmelse på 4 stjerner, hvoraf en enkelt er 5 stjernet.

H10 Casa Mimosa 4* Sup

H10 Casa Mimosa 4* Sup

H10 Casa Mimosa ligger i en modernistisk bygning fra 19. århundrede. På nedenstående illustration, kan man næsten fornemme det fantastiske byggeri, som ligger lige i hjertet af den fantastiske by. Som billedet illustrerer, så har man en imponerende chill out-terrasse med en dyb voksenpool. Besøg H10 og nyd udsigten med et kold glas sangria, mens du blot observerer udsigten over smukke Barcelonas centrale bydel. Når man først har sat sig på denne skønne chill out-terrasse, så får man meget svært ved at få sig flyttet igen.

Mere om H10 Casa Mimosa 4* Sup

På H10 bor du lige i hjertet af den Catalonske storby. Det ligger helt ideelt med kun 10 minutters gang fra Casa Battlo, mens Plaza Catalunya og Las Ramblas kan nås på mindre end 15 minutter.

Hotellet her er fantastisk for parret, som skal på en ‘getaway’ til Barcelona, som byder på en masse shopping, arkitektur, kultur og social samvær. Ifølge Booking.com har denne perle en samlet bedømmelse på 9,6 ud af 10,0. Dette er vurderet på ca. 400 anmeldelser, som alle beundrer Casa Mimosas skønne beliggenhed. Udelukkende vurderet på tidligere anmeldelser, kan vi godt allerede på nuværende tidspunkt afsløre, at dette er den højeste bedømmelse blandt de overnatningsmuligheder vi har kunnet finde i Barcelona.

Palou Suites - Mercader

Palou Suites - Mercader

Ligesom som det første hotel Casa Mimosas, så bor du på Palou Suites lige i hjertet af byen. Palou Suites er meget velegnet for dem som værdsætter mad, kultur og arkitektur, da man mildest tal bor midt i det hele. Palou Suites er modsat overnatningsmulighed 1, ikke et hotel, men i stedet moderne og stilrene lejligheder i byens bedste bydel. Her er virkelig kræset for arkitekturen – og som vist på nedenstående illustration, så er det et meget velholdt byggeri – udendørs såvel som indendørs.

Mere om Palou Suites - Mercader

På Palou Suites er det muligt at tjekke ind fra kl. 15.00, mens udtjekning skal ske senest 11.00. Dette er en meget normal procedure blandt alle vores udvalgte overnatningsmuligheder.

Størstedelene af de lejligheder, som er tilknyttet dette luksuriøse byggeri består af 4 sovepladser. Derfor er lige netop denne mulighed, en eminent løsning for  veneparnet, som ønsker at opleve de kulturelle værdier i Barcelona sammen. Der er god plads i lejlighederne, med en moderne indretning, som de fleste kan lide. Se nedenstående billede taget fra de flotte lejligheder, som man finder på Palou Suites.

Bemærk at der også tilbydes lufthavns transport her, som gør at det er nemt at komme frem og tilbage. Ligeledes behøver du altså ikke bekymre dig om, hvad der er nemmest i forhold til transport, da du blot benytter dig af den fine lufthavnstransport, som der tilbydes.

Vasanta Hostal Boutique

Vasanta Hostal Boutique

Central beliggende Hostel der kun ligger 200 m. fra metrostationen Urquinaona. Bygningen er fra det 20. århundrede i en ny klassicistisk stil. Alle værelser er lydisolerede, således man undgår unødig støj – på trods af at man altså bor helt inde i den centrale bydel. Endvidere er der gratis WiFi og der tilbydes en fin balkon, eller terrasse på størstedelen af værelserne på Vasanta Hostal Boutique.

Mere om Vasanta Hostal Boutique

Hostal Boutique har også en fin hotellounge, hvor der dagligt tilbydes gratis kaffe, te og bagværk fra kl. 08.00 til 10.30. Dette er naturligvis opstillet til alle beboerne på Hostal Boutique. Skal man ud at udforske byen, så ligger der adskillige barer og resturanter inden for bare 5 minutters gang. Der er med garanti noget for enhver smag.

Vi anbefaler at man lejer en cykel og udforsker byen på egen hånd. I takt med at man bor så centralt, er det super nemt at komme og se mange af de skønne seværdigheder i byen. Ligeledes får man ofte set mere, end hvis man hopper på en af byens mange turistbusser.

Olivia Balmes Hotel

Olivia Balmes Hotel

Smukt hotel både udefra, men også indefra. Her får man det hele og en oplevelse, der i den grad indfrier de fleste forventninger. Ifølge Booking.com har dette hotel en fabelagtig bedømmelse på hele 9,3 ud af 10,0 vurderet af snart 2000 forskellige besøgende. Her er altså noget om snakken, når man besøger Olivia Balmes Hotel – central beliggenhed, fitness, pool og luksus. Tag et yderligere kig på dette eminente hotel.

Mere om Olivia Balmes Hotel

Nedenstående illustration viser det flotte pool område på hotellet. Det er muligt at tilkøbe både morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet.

Poolområdet har masser af liggestole, hvor der er mulighed for at afstresse, efter en lang dag ude i den kulturrige by. Hotellet henvender sig til flere forskellige målgrupper – både til familien og familien, som ønsker at bo centralt og lækkert, til en overkommelig pris – men også til forretnings rejsende, da der er rig mulighed for at afholde møder mv., da hotellet omfatter gennemførte konference og mødelokaler.

Ligegyldigt med hvilket formål man besøger Olivia Balmes Hotel, så kan man mødes nede i baren til en snack og drink, som altid er åben indenfor hotellets åbningstider.

Suites Avenue 

Suites Avenue 

Endnu et fabelagtigt overnatningssted, som har til huse i slående moderne bygning på Passeig de Gracia. Der er en stilfuld indkvartering og har ligesom hotellet forinden en flot udendørs swimmingpool. Endvidere er der også muligt at få sin morgenmotion nede i fitnesscentret, eller besøge den stress fri zone i saunaen.

Mere om Suites Avenue 

Bemærk dog, at dette er en lejligheds indkvartering. Dette kan være en fordel for dem som rejser flere sammen, eller parret som ønsker at stå for deres egen madlavning. Det er et fint køkken i alle lejligheder, der gør det muligt at lave sin egen mad, med de spanske råvarer. Vi anbefaler at man besøger et af de lokale markeder, for at blive inspireret på rigtig

Nedenstående illustration viser billeder af de flotte lejligheder i det centrale Barcelona. Endvidere omfatter ejendommen en concierge-service, som betyder at der tilbydes hjælp til alle overnattende gæster, at opsætte attraktive ture og udflugter i den smukke by.

Blot 5 minutters gang fra lejlighederne, ligger der eksklusive butikker og adskillige caféer og resturanter. Der tilbydes både: deluxe lejligheder, familielejligheder og superior lejligheder. Tjek dem allesammen ud her.

Ohla Eixample

Ohla Eixample

Ohla Eixample er fabelagtigt luksus i det centrale Barcelona. Det 5-stjernede hotel ligger ligesom alle vore andre overnatningssteder centralt i den skønne by. Hotellet er af meget høj standard og der er virkelig ikke sparet på ressourcerne her. Som gæst bor man centralt, placeret i lækre værelser med højt til loftet. Samtlige værelser har stor seng, eget badeværelse med badekar, eller regnbruser, 55″ fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar med lokale delikatesser og sikker værdiboks til bærbar computer. Hvis ønsket tilbydes der også aftenopredning.

Mere om Ohla Eixample

På Ohla Eixample kan udfordringen være, at man ikke ønsker at forlade hotellet fordi der simpelthen er så lækkert. Er man madelsker, så bliver det nok endnu sværere – for hotellets restaurant Xerta har 1 Michelin-stjerne, som serverer traditionelt køkkendelikatesser fra Ebro-regionen. Ydermere bliver der dagligt serveret en stor komplet morgenmad – igen med fuld fokus på de lokale specialiteter.

Nedenstående billede er taget fra hotellets fælles område.

Om morgenen kan du starte dagen nede i hotellets højteknologiske fitnesscenter – og ved forudbestilling også nyde lækre skønheds behandlinger.

Har du svært ved at overskue det hele, så kan du blot bestille en personlig indkøber, så skal vedkommende nok hjælpe dig på vej.

Ferie i Barcelona – én by med masser af LIV 

Dét som de mange tusinde turister sætter pris på ved Barcelona, er netop muligheden for at kombinere storbyferie og strandferie. Byen er fyldt med butikker og shoppingmuligheder, samt lækre caféer med et enestående natteliv. Barcelona er fyldt med historie, hvor man kan opleve spansk kultur på tætteste hold.

Kort sagt, så er der storby og strandliv ad libitum i Barcelona.

Som HC-Andersen engang sagde “At rejse er at leve” og  Barcelona er afgjort en by som skal opleves.

I dette indlæg har vi, som også skrevet indledningsvist fokus på nogle af de bedste overnatningsmuligheder, der kan vælges i den skønne kyst-by. I vores research er der foretaget en række valg- og fravalg, hvor der er taget højde fra tidligere gæsters bedømmelse, pris, beliggenhed og kvaliteten af det enkelte Hotel, hostel eller lejlighed.

I Barcelona finder man mange forskellige kunstværker. Det er den spanske mesterarkitekt Antonio Gaudi (1852-1926), der står bag flere af de bemærkelsesværdige fantasivæsner og farvestråelende mosaikker, som man finder i Barcelona. Arkitekten Gaudi’s mest populære værk er kirken La Sagrda Familia, som er designet med de omtalte vindeltrapper og himmelstræbende spir. På trods af dette fantastiske bygningsværk blev påbegyndt tilbage i 1833, står det endnu ikke færdigt her i år 2018.

Vi vil klart anbefale dig, at tage dig tid til at se disse fantastiske arkitekturer, når du besøger den Catalonske by.

I den forbindelse kan du meget passende også tage en slentretur ned gennem Ramblaen. Ramblaen ligger i hjertet af Barcelona, som både fører dig ned til Middelhavet og Columbus-monumentet. På denne besøgte gade, er der altid liv og atmosfære. En kombination af caféer, kiosker, blomsterhandlere og gadegøglere – JA – der er faktisk noget for enhver smag.

Når du har oplevet kulturen og Ramblaen, er det måske på tide med dukkert i det skønne hav, der strækker sig langs hele Barcelona. Faktisk byder byen på en hele 4,2 kilometer lang gylden sandstrand.

Bemærk at du på kun 20 minutter kan gå fra Rablaens start ned til stranden. Barcelona kan altså det hele!

Nyd dit ophold i Barcelona

Sikke en mundfuld – nu kom vi igennem disse fantastiske overnatningsmuligheder, hvor der i alle vores muligheder er lagt vægt på selv forkælelse og fornøjelse. Et ophold i en fantastisk by som Barcelona, skal nydes på bedste vis – her er overnatningen naturligvis en essentiel brik i den fulde oplevelse.

Vi håber at nogle af ovenstående muligheder, har gjort dig lidt klogere på hvad du skal vælge, når turen går til Barcelona, Catalonien.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme