PlayStation 4 på afbetaling
Betingelserne hos fem danske forhandlere

OBS: Dette er en oversigt over, hvilke PlayStation 4 du kan købe på afbetaling, men det er ikke en anbefaling til at købe ting på afbetaling. Vi anbefaler altid, at du får et fuldt overblik over din økonomi inden du køber produkter på afbetaling, da det reelt er et lån. Vi anbefaler ligeledes, at du snakker med din bank eller anden økonomiske kyndig person inden du køber produkter på afbetaling.

Overvejer du at købe en PlayStation 4 på afbetaling? Så bør du være opmærksom på, at afbetalingsaftaler både har fordele og ulemper. Mange forhandlere tilbyder dog meget gode afbetalinger, og derfor vil du ofte finde flere fordele end ulemper.

Lyder en afbetalingsløsning alligevel som noget for dig? I denne artikel har vi samlet fem forhandlere, der alle tilbyder ps4 afbetaling.

I hvert afsnit beskriver vi alle de fakta, som er relevante for dig, der overvejer en afbetalingsaftale. Vi håber, at vores guide vil hjælpe dig godt på vej til den rette løsning.

Find en god PlayStation 4 på afbetaling hos Computersalg.dk

Find en god PlayStation 4 på afbetaling hos Computersalg.dk

Hos computersalg.dk kan du købe din PlayStation 4 på afbetaling via tjenesten Sparxpres. Du skal her være opmærksom på, at du med denne tjeneste minimum forpligter dig til at låne 10.000 kr. En afbetalingsaftale hos computersalg.dk kan altså kun betale sig, hvis du også mangler andet elektronik til hjemmet end den PlayStation 4, som du køber på afbetaling.

Mere om Find en god PlayStation 4 på afbetaling hos Computersalg.dk

Låner du for eksempel 20.000 kr. med en løbetid på 36 måneder, vil den månedlige ydelse ligge på 722 kr. Den årlige variable debitorrente er her 12,55% og ÅOP er 19,35%. Vælger du denne løsning, vil de samlede kreditomkostninger ligge på 5.967 kr., og du vil dermed skulle tilbagebetale i alt 25.967 kr.

For at kunne købe din PlayStation 4 på afbetaling hos computersalg.dk, skal du udfylde en elektronisk låneansøgning. Det tager omtrent tre minutter, og du skal bruge dit NemID til ansøgningen. Inden for Sparxpres’ åbningstider vil du få svar på din ansøgning efter ca. et kvarter.

Køb PlayStation 4 på afbetaling 

Køb PlayStation 4 på afbetaling 

Hos proshop.dk kan du også købe din PlayStation 4 på afbetaling. Vælger du denne løsning, foregår finansieringen gennem Basisbank.

Mere om Køb PlayStation 4 på afbetaling 

Du kan låne imellem 2.000 kr. og 25.000 kr., og lånet vil have en løbetid på enten 12 eller 24 måneder med et månedligt gebyr, som afhænger af størrelsen på lånet og af lånets løbetid.

Da proshop.dk ikke har faste rentesatser, kan sådanne satser ikke oplyses her. Dog vil du naturligvis blive informeret om de nærmere detaljer, når du vælger, at du gerne vil købe din PlayStation 4 på afbetaling hos proshop.dk.

Proshop.dk’s afbetalingsaftaler er ikke helt lige så fleksible som dem, du finder på wupti.com. Du har nemlig ikke mulighed for frit at vælge løbetid. Fordelen ved den faste løbetid er til gengæld, at du fra starten ved, hvor længe der kommer til at gå, før dit lån er indfriet.

PS4

PS4

Som de ovenstående sider tilbyder CDON.dk dig ligeledes muligheden for at købe din PlayStation 4 på afbetaling. Dette sker via tjenesten Qliro.

Mere om PS4

Når du vælger, at du gerne vil købe din playstation 4 på afbetaling, accepterer du, at Qliro må behandle dine personlige oplysninger. Du får straks en besked om, hvorvidt Qliro kan imødekomme din ansøgning. Hvis ansøgningen ikke bliver bevilliget, kan du naturligvis gå tilbage og vælge en anden betalingsløsning. Med Qliro har du mulighed for at have flere igangværende delbetalingsaftaler.

Køber du for eksempel varer for 10.000 kr., kan du vælge at afbetale over en periode på 6, 12 eller 36 måneder. Den effektive rente vil afhænge af lånet og af løbetiden, og derfor kan den ikke oplyses her. Dog vil du selvfølgelig få besked på, hvor store kreditomkostninger en eventuel afbetalingsaftale vil medføre, før du endeligt godkender aftalen.

En gang imellem tilbyder CDON.dk desuden, at du som køber kan få produktet med det samme og først betale det fulde beløb på et senere tidspunkt. Denne betalingsløsning sker også i samarbejde med Qliro.

PlayStation 

PlayStation 

Køber du din PlayStation 4 på afbetaling hos leasy.dk foregår afbetalingen via tjenesten HomeBanking. Du fastsætter selv en løbetid.

Mere om PlayStation 

Hvis du vælger en PlayStation 4 på afbetaling, der koster 3.299 kr., kan du for eksempel vælge en løbetid på i alt 72 måneder. I dette tilfælde vil den variable årlige debitorrente ligge på 26,08% og ÅOP vil være 33,21%. Den månedlige ydelse vil være 109 kr., og du vil sammenlagt komme til at betale 7.812 kr. tilbage til leasy.dk. Dette betyder, at afbetalingsaftalen vil have kostet dig 4.118 kr. Beregningen er inklusive levering og eventuel installation.

Leasy.dk tilbyder dig desuden hjælp i de måneder, hvor din økonomiske situation er særligt stram. Har du ikke pengene til den månedlige afbetaling, kan du låne beløbet hos leasy.dk.

Fordele og ulemper ved afbetaling

Én af fordelene er, at du får dit produkt med det samme. Dette betyder, at du kan få glæde af produktet i længere tid, end hvis du havde ventet, til du havde nok penge til at betale det fulde beløb.

En afbetalingsaftale giver dig desuden mulighed for at købe et produkt, som du ellers ikke ville have haft råd til. En ps4 er ikke helt billig, og da maskinen ikke er en nødvendighed i hjemmet, vil mange mennesker vælge den fra, fordi den simpelthen koster for meget. Vælger du en ratebaseret finansieringsform, slipper du dog for at skulle have for mange penge op af lommen på én gang.

Den vægtigste ulempe ved at købe din ps4 på afbetaling er, at en afbetalingsaftale som regel vil gøre, at du kommer til at betale mere end selve prisen på produktet. Dette gør sig specielt gældende, hvis du køber et dyrt produkt. Jo længere betalingsperiode, jo mere vil du skulle betale.

En anden ulempe er, at det ikke altid kan lade sig gøre at komme ud af afbetalingskontrakten før tid. Selv hvis du pludselig skulle have nok penge til at betale produktet af, vil mange afbetalingsaftaler tvinge dig til at foretage betalingerne over den oprindeligt aftalte periode.

Derudover kan afbetalingsaftaler for mange være en stressfaktor i hverdagen. Hvis der lige pludselig kommer en uforudset ekstraudgift et andet sted fra, kan en bindende afbetalingsaftale ende med at gøre temmelig ondt på økonomien.

 

Læs også: TV PÅ AFBETALING: FIRE DANSKE FORHANDLERES AFBETALINGSBETINGELSER.

Se også denne artikel på cphmaritimfestival.dk: Derfor skal du købe en ps4 på afbetaling

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme