Skrevet d. 12. april 2018 af Markus Tornefeldt

Printer test 2018 – Bedste printer til pengene!

Printer test 2018 – Bedste printer til pengene!
5 (100%) 6 votes

Her er de 9 bedste printere i 2018 – Dybdegående test

Opdateret 12. april 2018

Der er ingen tvivl om, at det er utrolig vigtigt at have en printer i dit hus – selvom mere og mere kommunikation foregår ved hjælp af internettet. En printer er den dag i dag blevet et multiværktøj, som du både kan bruge til at printe og kopiere med, og du kan bruge den til et væld ting – som f.eks. at udskrive billeder i høj kvalitet til en brøkdel af den pris, du skal give i en professionel fotobutik!

Markedet for printere er blevet meget mere omfattende de sidste 5 år, og de fleste printere kan nu alle mulige forskellige ting, som passer til forskellige målgrupper. Er du f.eks. studerende, så er der en billig printer, der nemt klarer print og kopiering, mens den større familie måske har behov for en netværksprinter, der kan tilsluttes via det trådløse netværk. Hvis du er en smule forvirret og føler, at du er faret vild, så frygt ej: Du er bestemt ikke den eneste!

Af denne grund har vi valgt at lave en dybdegående og særdeles omfattende printer test, således at du kan vælge din nye printer ud fra vores liste over de 10 bedste printere 2018! På vores liste er der med garanti en printer, der passer til lige netop dine behov, så læs blot videre og bliv klogere på den store verden af kvalitetsprintere!

Bedste printer 2018Testvinder Set hos
Brother DCP-J4120DWJaWupti.com Læs mere
Samsung Xpress M2835DWJaProshop.dk Læs mere
HP Envy 5540JaWupti.com Læs mere
Canon Pixma iX6850JaProshop.dk Læs mere
HP Color LaserJet ProNejWupti.com Læs mere
Epson Expression Premium JaProshop.dk Læs mere
HP Officejet 3830NejProshop.dk Læs mere
Samsung Xpress M2825NDNejDustinhome.dk Læs mere
Canon Pixma MX535NejDustinhome.dk Læs mere

Der er ikke to printere, der er ens, og der er kæmpe forskel på de forskellige typer af printere – og ikke mindst det prisskilt, som disse printere har siddende på sig. Der er fordele og ulemper ved alle printere, og hvis man ikke er særligt teknisk anlagt, så kan det være svært at finde hoved og hale i det hele. Derfor har vi lavet en omfattende test for dig, så du ikke selv skal finde rundt i de forskellige tekniske data, som kan være uoverskuelige!

Læs videre i vores store printer test 2018, hvis du gerne vil blive klogere på valget af din nye printer!


1. Brother DCP-J4120DW printer

Vores klare testvinder i den store printer test er den fantastiske printer fra Brother! Denne printer er både testvinder i vores test, men er også blevet kåret som ’Bedste Køb’ af Datatid og har generelt fået topkarakterer – så det er altså en særdeles god multifunktionsprinter, der med garanti vil imponere dig!

Brother DCP-J4120DW printer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
949,00 949,00 Til butik →

Hvis du leder efter en multifunktionsprinter, der kan lidt af det hele, så er Brother DCP-J4120DW et fantastisk køb indenfor alle de parametre, vi har testet. Dette gælder bl.a. især det faktum, at prisen på udskrift af en tekstside er helt nede på kun 20 øre pr. styk, og en grafikside koster dig omkring 86 øre, hvilket også er virkelig godt for en multifunktionsprinter!

En trådløs printer, der opfylder alle dine behov!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos Bedste10 er blevet voldsomt imponeret af denne printer fra Brother, der giver dig alle de muligheder, som du kan forvente af en moderne printer med en udskriftspris, der er utrolig lav. Det er altså en utrolig drift billig printer, som vil spare dig for mange penge på årlig basis!

Brother DCP-J4120DW er en multifunktionsprinter, der både kan printe, kopiere og scanne, og den gør alle disse ting effektivt over din trådløse internetforbindelse. Herudover kan udskrive op til 20 sider sort/hvid pr. minut, hvilket er særdeles godt til brug i hjemmet!

Den fantastiske printer fra Brother er en multifunktionsprinter, der har særskilte blækpatroner til de fire forskellige farver, der behøves: Magenta, Yellow, Cyan og Black. Dermed skal du ikke udskifte en hel farvepatron, hvis der kun mangler én farve, hvilket er en stor fordel!

Print op til A3-format og scan i god opløsning

Brother DCP-J4120DW kan printe helt op til A3-format, hvilket er et særsyn for en printer af denne type, og den fylder ikke mere på dit bord af den grund! Det er med andre ord en ekstra lille fordel, der adskiller Brothers printer fra resten af konkurrenterne i denne prisklasse!

Du får en solid scanner, der kan scanne i en opløsning på op til 2.400 x 2.400 DPI, hvilket for de uindviede er en ganske fornuftig opløsning til almindeligt hverdagsbrug, hvor dine dokumenter let kan læses på det scan, du har taget!

Alt i alt er denne Brother DCP-J4120DW printer den klare testvinder i vores store printer test 2018! Den klarer sig godt indenfor alle parametre, og det er en særdeles drift billig printer, som ikke vil koste dig meget at have i brug. Det er med andre ord den perfekte printer til dig, der har et alsidigt og gennemsnitligt behov for at udskrive forskellige ting!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan og kopier
 • Touchskærm
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 20 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 18 sider/min
 • Papirformat: Op til A3

2. Samsung Xpress M2835DW – Laserprinter

På den klare 2. plads i vores store printer test finder vi Samsung Xpress M2835DW, der er en utrolig billig printer til dig, der ikke har behov for hverken kopier eller scanningsfunktioner. Du får en printer i ordets mest bogstaveligste forstand – perfekt til den studerende på et stramt budget!

Samsung Xpress M2835DW

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 1.058,00 Til butik →

Denne printer fra Samsung har høstet testvinder-titler hos både danske forbrugermagasiner og deres svenske pendant, Råd & Rön, og dette forstår vi bestemt efter vores egen test! Det er en simpel og solid printer, der måske ikke er den mest støjsvage, men som får dit udskriftsjob gjort.

Utrolig billige driftsomkostninger og god brugervenlighed

På trods af manglen på muligheder for kopiering og scanning i denne Samsung printer, og på trods af, at du ikke kan printe fra et SD-kort eller en USB-nøgle, så scorer denne printer gode karakterer i vores store printer test, da den simpelthen er så billig i drift!

Samsung Xpress M2835DW er en utrolig billig printer, som endda også er billig i drift, da udskriftsprisen på en tekstside ligger på kun 14 øre pr. styk og kun 48 øre pr. grafikside! Dette er billigt ud over det sædvanlige, hvilket i sig selv forsvarer printerens gode placering i vores test!

Denne laserprinter fra Samsung har brugervenlighed som topprioritet, og vi havde på intet tidspunkt brug for at konsultere instruktionsbog og lignende for at sætte den op og bruge den – hvilket er et stort plus for dig, der bare gerne vil have en printer, der virker fra første dag!

Herudover er det imponerende til prisen, at denne printer fra Samsung er trådløs og udskriver ved en meget højere hastighed, end man kunne forvente fra en så billig printer! Vi er voldsomt imponeret over denne printers egenskaber, og det er et særdeles godt køb til prisen!

Alt i alt får du en utrolig simpel laserprinter, der printer som en drøm, men også kender sine begrænsninger – men til prisen får du så meget kvalitet og så gode egenskaber, at denne printer er et decideret røverkøb! Samsung Xpress M2835DW får en fortjent 2. plads i vores store printer test 2018!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • Du får høj kvalitet til en virkelig lav pris
 • En kompakt printer, der let kan gemmes væk
 • Høj udskriftshastighed
 • Flotte og præcise udskrifter
 • Utrolig lave driftomkostninger
 • Lav pris på tonere
 • Stor brugervenlighed
 • Kan bruges trådløst og med kabel

3. HP Envy 5540 – Nem og billig printer

Hvis du leder efter en billig printer til hjemmebrug, så kommer du simpelthen ikke udenom HP Envy 5540, der har klaret sig virkelig godt i vores store printer test! Den har herudover også fået gode karakterer i tests hos Råd & Rön, hvilket bare er med til at bekræfte vores mistanke om, at dette er en fantastisk printer til prisen!

HP Envy 5540

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 Til butik →

HP Envy 5540 er en multifunktionsprinter, der kopierer, scanner og printer som en drøm, og den er fremfor alt utrolig enkel at bruge, således at du aldrig kommer til at spilde hverken blæk eller papir på simple udskriftsjobs!

Billig 4-i-1 printer med print fra app!

HP Envy 5540 er det, man med et fint udtryk kalder for en 4-i-1 printer, hvilket kort sagt betyder, at den kan printe, kopiere, scanne og faxe. Og alle disse ting gør denne printer fra HP til absolut perfektion!

Udover de klassiske dyder, som en printer i den moderne tidsalder skal performe indenfor, så er HP Envy 5540 lige én tand smartere end resten af de ellers gode printere på markedet – og dette skyldes især, at du kan printe direkte fra din smartphone!

HP Envy 5540 giver dig mulighed for at printe og scanne direkte fra din Apple, Android eller Windows smartphone ved hjælp af den smarte: HP All-in-One Printer Remote, der er en gratis app. Dermed er din printer smartere end nogensinde, og du er ikke begrænset af de klassiske rammer, som computeren sætter!

Printeren fra HP klarer sig godt i vores test, hvor vi også har lagt mærke til, at den kan printe fotos direkte fra den integrerede bakke til fotopapir, hvor du nemt og hurtigt kan printe familiens billeder til bedstemor og bedstefar, der ikke kan forstå alt det med teknik!

HP står for kvalitetsprintere, der er billige i drift, og denne printer er heller ingen undtagelse! Den bruger blækpatroner, der er billige at indkøbe, og den har henholdsvis en sort og en 3-farvet blækpatron, der bare gør det hele lidt nemmere. Du kan printe op til 12 sider sort/hvid og op til 8 sider i farve pr. minut, hvilket er ganske solidt og rigeligt til familiens printerbehov!

Som altid med HP får du lidt udover det sædvanlige i en printer, der ikke koster det hvide ud af øjnene. En fortjent 4. plads i vores store printer test, og en perfekt printer til familien der printer en del og forventer god funktionalitet af deres nyindkøbte printer!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel 4-i-1: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 12 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 8 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

4. Canon Pixma iX6850 – Blækprinter

Har du et meget stort behov for at printe flotte illustrationer på større formater som A3, så kan du næsten ikke komme udenom denne printer fra Canon, der virkelig leverer fantastiske udskrifter! Vores klare favorit, hvis det udelukkende handler om fotos og illustrationer, og en nævneværdig printer i den store printer test!

Canon Pixma iX6850

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.445,00 1.395,00 Til butik →

Denne model er topscorer hos en række anerkendte testmagasiner, hvilket primært skyldes at denne printer kan klare de store formater, som mindre printere i denne prisklasse ellers normalt må melde pas på. Her er i høj grad tale om en special-printer, der bruger blækpatroner til at skabe fantastiske, billedlige resultater, der næsten kan hænges op på din væg!

En basal printer med print i fantastisk kvalitet!

Canon Pixma iX6850 er en printer, der virkelig har fokus på fantastiske print. Det skal ikke nødvendigvis gå hurtigt, og den skal ikke kunne alt muligt fancy: Den skal printe flotte fotos og illustrationer i høj kvalitet!

Den fantastiske printer fra Canon kan klare de mest krævende udskriftsopgaver, og den kan printe op til A3 format, hvilket er imponerende i denne kompakte printer! Derudover printes fotos i 10×15 format, og der kan printes til kanten af papiret, hvilket er en lækker detalje!

En printer fra Canon er målrettet dig, der elsker at printe dine yndlingsskud ud på papir af høj kvalitet, og det er heller ikke den mest økonomiske printer i verden. Blækforbruget ligger da trods alt omkring normalen, og du kan med fordel holde printeren i standby tilstand, da der går lidt blæk til spilde, hvis du tænder og slukker printeren i utide!

Canon Pixma iX6850 har en brugervenlighed, der er i top, og du vil ikke opleve forståelsesproblemer, når du skal benytte denne basale printer! Du får derudover mulighed for trådløs tilslutning, ligesom at det generelle strømforbrug er meget lavt – et kæmpe plus for din elregning!

Alt i alt er Canon Pixma iX6850 en fantastisk printer til dig, der printer mange større illustationer og billeder, og til dig der kun vil have det bedste af det bedste, når det handler om udskriftskvalitet. En lækker fotoprinter, der bestemt fortjener en placering som nr. 5 i vores store printer test 2018!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • En budgetvenlig printer
 • Ekstremt flotte udskrifter
 • Kan udskrive formater op til A3
 • God brugervenlighed
 • Kan tilsluttes både trådløs og kablet netværk

5. HP Color LaserJet Pro M254dw – hurtig farvelaserprinter

På 7. pladsen i vores store printer test 2018 finder du HP Color LaserJet Pro M252dw, der er endnu en rigtig god printer, hvis du står og mangler en ny til hjemmekontoret, hvor både effektivitet og kvalitet skal være i top! En billig laserprinter, der giver dig smæk for skillingen!

 HP Color LaserJet Pro M252dw

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.436,00 1.436,00 Til butik →
1.457,00 1.464,00 Til butik →
1.449,00 1.508,00 Til butik →

HP LaserJet Pro har fået mange rosende ord med på vejen, hvor den bl.a. er blevet kåret som bedst i test hos flere testmagasiner samt har fået klap på skulderen fra flere udenlandske testsider – og man forstår godt hvorfor! Her hos Bedste10 er vi også imponeret af effektiviteten og kvaliteten af udskrifterne, og det er en printer, vi også sagtens kunne bruge på vores kontor!

Professionel kvalitet i et hurtigt tempo

Denne laserprinter fra HP leverer fantastisk, når det drejer sig om udskriftkvalitet og det tempo med hvilket, du kan printe sider med! Du kan let printe omfattende tekstmængder, uden at det tager en eftermiddag, og resultatet er stabilt og godt.

HP LaserJet Pro kan printe op til 18 sider pr. minut, og dette gælder både for print i sort/hvid og print i farve, der ellers normalt tager længere tid. Dermed får du en effektiv printer, der vil imponere dig på hastigheden – og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, der er helt i top!

Noget af det mest irriterende er at skulle skifte papir hele tiden, fordi kapaciteten er meget lav, men dette er ikke tilfældet for HP LaserJet Pro, der har plads til hele 150 A4-ark, ligesom der er plads til 100 ark i udbakken. Dermed skal du aldrig bekymre dig om ark på hele dit kontor igen – en lækker detalje, som du vil blive glad for!

HP Color LaserJet Pro M252dw bruger 4 forskellige laserpatroner: Sort, Cyan, Gul og Magenta, som holder i lang tid, hvis du ikke printer romaner ud hver eneste dag! Her klarer en laserprinter sig bedre end en blækprinter – en fordel, hvis du vil holde udgifterne nede!

Gode tilslutningsmuligheder – helt uden opsætning!

Der er ingen grænser for, hvordan du kan printe dine dokumenter og billeder ud i 2018, og HP LaserJet Pro er helt med på noderne i den store printer test! Du kan nemlig koble til computeren via trådløst internet eller USB-kabel, ligesom du kan printe direkte fra din tablet eller smartphone uden opsætning!

HP LaserJet Pro er nemlig udstyret med en NFC-forbindelse, som automatisk kan forbinde til dine smarte enheder, og dermed sparer du både tid og besvær ved at slippe for en besværlig opsætning!

Alt i alt må HP Color LaserJet Pro M252dw siges at være en virkelig solid laserprinter til det mindre hjemmekontor, der har et solidt og alsidigt printerbehov. Du får flotte udskrifter, der bliver printet hurtigt og effektivt, og det er også derfor, at vi har været imponerede over denne billige printer i den store printer test!

Specifikationer:

 • Farvelaserprinter
 • Multifunktionel: Nej
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi / NFC tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 18 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 18 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

6. Epson Expression Premium XP-830

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor multifunktionsprintere, og hvis du er ligeglad med, om prisen dermed også er meget høj, så er Epson Expression Premium XP-830 helt sikkert den rette printer til dig! Der er ingen tvivl om, at dette er én af de bedste printere i vores store printer test, og vi tøver ikke med at kåre denne printer til at være i en klasse for sig!

 Epson Expression Premium

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.099,00 1.079,00 Til butik →
1.300,00 1.300,00 Til butik →
1.599,00 1.308,00 Til butik →

Epson har begået en vaskeægte genistreg med denne printer, der printer både billeder og tekster i knivskarp kvalitet, der simpelthen ikke kan fås bedre, og du får nem og overskuelig betjening ved hjælp af den indbyggede touchskærm. En Premium model til en Premium pris, som vi dog selv er villige til at give her hos Bedste10!

En verdensklasse printer der kan alting til perfektion!

Når man tester 4-i-1 printere, så fokuserer man meget ofte på én bestemt ting, som printeren gør ekstraordinært godt, men dette kan man simpelthen ikke med Epson Expression Premium! Denne printer klarer kopiering, scanning, print og fax til perfektion, og du er garanteret de bedste print til hver en tid!

Epson Expression Premium XP-830 er en ganske hurtig printer, da den kan klare én A4-side hvert 4. sekund. Herudover kan du printe ark ud, uanset hvor i verden du står, da du kan sende en mail til printeren, som så bliver skrevet ud – dét er fremtiden i aktion!

Epsons geniale printer kan naturligvis både printe almindelige A4-ark, ligesom den kan printe på fotopapir i lige så høj kvalitet, som de gør i fotobutikkerne. Vi var blæst tilbage i sædet, da vi så resultaterne – du har helt sikkert noget at glæde dig til, hvis du vælger at købe denne printer!

Herudover har printerens scanner en opløsning på hele 4.800 x 4.800 DPI, hvilket virkelig er i top for en multifunktionsprinter! Dermed kan du nemt scanne alt fra billeder til detaljerede dokumenter i professionel kvalitet, således at alle detaljer er tydelige på dit indscannede billede.

Smarte tilslutningsmuligheder – som taget ud af fremtiden!

Som man kan forvente fra en printer af denne kaliber, så går du bestemt ikke ned på tilslutningsmuligheder, der er som taget ud af en fremtidsfilm! Du kan nemlig printe på flere måder end nogensinde før, hvilket vi bare klapper i vores hænder over i den store printer test!

Du kan først og fremmest printe fra computeren via både USB-kabel og trådløst netværk, og herudover kan du også printe direkte fra din smartphone med den smarte iPrint1-app, som Epson har gået lavet. Mulighederne stopper dog ikke der, da Epson Expression Premium, som tidligere skrevet, kan modtage mails, s

om den således printer med det samme! Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at kunne printe det, du måtte sidde med i hænderne – hjemme eller i udlandet!

Der er ingen tvivl om, at dette er en printer for dig, der virkelig går op i kvalitet, hurtighed og smarte funktioner, der bare skal virke i din printer! Epson Expression Premium XP-830 er i en klasse for sig selv, men det må prisen dog også siges at være. Dermed får den ”kun” en 8. plads i vores store printer test, selvom kvaliteten ikke er til at tage fejl af!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 14 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 11 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

7. HP Officejet 3830 – billig kontorprinter

Endnu en billig printer i vores store printer test er HP Officejet 3830, der kan fås helt ned til under 500 kr! Det er en perfekt printer til dig, der ikke printer så meget, men omvendt har brug for en multifunktionel printer, der kan det, den skal.HP Officejet 3830

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

HP Officejet 3830 har ikke blot klaret sig godt i vores store printer test – den har også høstet gode karakterer hos både danske, såvel som udenlandske tests, hvor den faktisk ligger i toppen af testen på trods af den lave pris. Du får altså utrolig meget printer for pengene, hvis du vælger denne solide model fra HP!

4-i-1 printer til de mest basale printeropgaver

HP Officejet 3830 er ikke en af de mest avancerede printere på markedet, men den klarer de opgaver, som du sætter den til, på ganske fornuftig vis. Du får ikke den mest effektive printer, men du får en prisvenlig 4-i-1 printer, der ikke falder igennem – imponerende, hvis du spørger os!

HP Officejet 3830 klarer både kopiering, scanning, print og fax fornuftigt, og til den pris kan man simpelthen ikke undgå at blive imponeret. Du får en let og intuitiv brugerflade, der er let at bruge i hverdagen, og alt i alt klarer denne printer sig fantastisk i vores store printer test!

Udover de solide funktioner, så får du også alle de tilslutningsmuligheder, som de meget dyrere konkurrenter har implementeret. Det vil sige, at du let kan printe fra din computer over dit trådløse netværk, og du kan også printe fra din smartphone via HP ePrint-appen, hvis du har brug for dette.

HP Officejet 3830 kan klare op til 480 sider i sort/hvid eller 330 sider i farve ud fra de fornuftige blækpatroner, der er også er ganske billige i indkøbspris. Herudover har den indbyggede scanner en opløsning på 1.200 DPI, hvilket er mere end rigeligt til hverdagsbrug!

HP Officejet 3830 lander altså på 9. pladsen i vores store printer test, hvor den særligt henvender sig til dig, der bare gerne vil have en printer, der gør det, den skal, og som er virkelig billig i forhold til de funktioner, som du får med i det kompakte design. En budgetvenlig printer, der fortjener ros i den store printer test 2018!

Specifikationer:

 • Blækprinter
 • Multifunktionel: Print, scan, kopi og fax
 • Touchbetjening
 • USB / LAN / Wifi tilslutning
 • MAC / Windows kompatibel
 • Mulighed for dobbeltsidet udskrift
 • Hastighed, sort/hvid ISO: 8,5 sider/min
 • Hastighed, farve ISO: 6 sider/min
 • Papirformat: Op til A4

8. Samsung Xpress M2825ND

Den sidste printer i vores store printer test 2018 er Samsung Xpress M2825ND, der virkelig bare er en printer i ordets mest basale forstand! Du får en printer, der kan printe solide og kvalitetsfyldte A4-sider, der signalerer kvalitet og intet andet – ikke nogle forstyrrende elementer og stor brugervenlighed!

Samsung Xpress M2825ND

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.030,00 1.089,00 Til butik →
1.045,00 1.095,00 Til butik →

Denne printer fra Samsung har høstet store roser hos Råd & Rön i Sverige, fordi den simpelthen bare leverer høj kvalitet til billige penge uden de store dikkedarer. Dette har vi også lagt vægt på i vores store printer test, hvor denne bestemt tager prisen som den mest simple laserprinter i testen!

En prisbasker, hvor pris og kvalitet ikke hænger det mindste sammen!

Normalt gør man meget ud af at sige, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen, men dette er bestemt ikke tilfældet med Samsung Xpress M2825ND! Du får en gedigen printer, der leverer prints af høj kvalitet i en hastighed, der er imponerende i denne prisklasse. Dermed får du utrolig meget printer for pengene!

Du er økonomisk godt stillet med denne printer fra Samsung, der ikke har noget tonerspild, hvilket bringer prisen på en A4-side helt ned på omkring 14 øre for en kopi, hvilket er fantastisk. Dermed er denne printer god på prisen i alle henseender!

Udover den basale mulighed for at printe sider af høj kvalitet, så kan du både tilslutte printeren til dit netværk med et almindeligt LAN-kabel, eller du kan tilslutte den trådløst til WiFi, hvilket gør det let og hurtigt at udskrive side efter side efter side!

Der er i virkeligheden ikke så meget mere at sige om Samsung Xpress M2825ND, der gør det, en printer i virkeligheden skal: Den printer gode kopier – helt enkelt og uden nogle fancy omveje!

Alt i alt den bedste printer i vores test, hvis du ser på prisen, og hvis du bare vil have en printer, der skal printe og intet andet, så er Samsungs bud måske den rette printer til dig. Vi er i hvert fald imponerede over kvaliteten, hvilket også har berettiget til den sidste plads på vores liste over de bedste printere!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • God udskriftsøkonomi uden tonerspild
 • Fantastisk udskriftskvalitet
 • Hurtige udskrifter
 • Trådløst og kablet netværk

9. Canon Pixma MX535 – Blækprinter

Hvis du leder efter en kanon printer til den mindre husholdning, der ikke printer alt for meget og alt for ofte, så går du bestemt ikke galt i byen med Canon Pixma MX535! Denne utrolig billige printer er hverken verdens hurtigste eller scorer højt i kvaliteten, men det er en bund solid printer, som gør det, den skal!

Canon Pixma MX535 printer

Canon Pixma MX535 er blevet anbefalet som et godt køb i det svenske magasin pcforalla.se, der er eksperter i test af tilbehør til din computer – og vi er heller ikke sen til at hoppe med på den vogn her hos Bedste10.dk! Du får en billig multifunktionsprinter, der har alle de nødvendige funktioner – men til en brøkdel af den pris, du betaler for et dyrere alternativ!

Kompakt design med alle de nødvendige funktioner

Med Canon Pixma MX535 får du en utrolig kompakt printer, der kan stå i ethvert hjørne uden at tage hverken plads eller opmærksomhed, men du ofrer ikke funktionaliteten, som man ellers normalt er nødt til, når man har en meget kompakt printer!

Canon Pixma MX535 er en multifunktionsprinter, der scanner, kopierer, printer og faxer helt op til 30 ark pr. arbejdsgang. En fuldt udstyret printer, der, på trods af prisen, sagtens kan konkurrere med meget dyrere printere på både kvalitet og hastighed!

Udover den kompakte pakke, så er vi også meget imponeret af, at du med denne printer fra Canon får alle de tilslutningsmuligheder, der ellers ikke normalt følger med i en printer til denne pris! Du kan tilslutte fra din computer via WiFi, men du kan også printe og scanne direkte fra mobilen ved hjælp af en tilknyttet app. Det er altså en fremtidssikret printer, som helt sikkert ikke vil skuffe dig!

Det eneste minus, som vi har kunnet finde ved Canon Pixma MX535 er, at den har et relativt højt forbrug af blæk på de forskellige opgaver, som vi satte den til. Netop derfor er det en printer, der bedst kan anbefales til den mindre husstand, der sjældent bruger printeren, men som er glad for at have muligheden for at gøre det!

Canon Pixma MX535 kommer ind på en respektabel 6. plads i vores store printer test, og du får virkelig mange funktioner for prisen i denne prisbillige printer! Den scorer godt på pris og funktioner, mens den dog bruger mere blæk end konkurrenterne. Den perfekte printer til den mindre husstand, og en værdig kombattant i vores store printer test 2018!

Derfor anbefaler vi denne model:

 • En fantastisk god printer til en billig pris
 • Indbygget scanner, kopi og fax
 • Kompakt design
 • Skanner op til 30 ark på en gang
 • Trådløst netværk og udskrift fra mobil via app

Nogle gode råd til valg af printer og printertype

Selvom man den dag i dag kan få printere helt ned til nogle få hundrede kroner, kan det alligevel godt betale sig at overveje dine behov og forventninger, inden du går ud og bruger dine surt opsparede penge. F.eks. kan man ofte sige, at de billigste printere er blækprintere med relativt små blækpatroner, som skal skiftes stort set med det samme. Disse demo-patroner bliver der faktisk spekuleret i, således at du er nødt til at investere i de dyre blækpatroner, som fabrikanterne tjener meget på. Dermed skal du ikke købe en billig printer, hvis du har et stort behov for at printe – mens du omvendt kan spare penge ved at købe en billig printer, hvis du meget sjældent bruger den alligevel.

Hvis du har det, man kan kalde for et moderat printbehov, så kan det helt sikkert betale sig at kigge på blækforbruget i den printer, du måske har tænkt dig at købe. Grunden til dette er, at dette forbrug kan variere meget, og blækpatronerne varierer utrolig meget i pris, når man ser på de forskellige mærker. Dermed skal du vurdere, hvorvidt din påtænkte printer kan betale sig i længden målt ud fra dit forbrug!

Laserprinteren er blevet markant billigere

Som vores store printer test sikkert har vist dig, så er de forskellige sort/hvid laserprintere faldet voldsomt i pris over de sidste par år, og hvis du ikke har brug for hverken farve eller ekstraordinær grafik, så er disse billige laserprintere bestemt en tanke værd! Toneren i en laserprinter er dog ofte noget dyrere end en almindelig blækpatron – men det udjævner sig med tiden, fordi de holder længere og bruger mindre toner pr. side!

Generelt kan man sige, at hvis du printer virkelig mange sider ud hver dag – måske i din lille virksomhed eller lignende – så bør du nok købe en laserprinter pga. de lavere udgifter pr. udskreven side. Det er dog værd at bemærke, at blækprinterne langsomt nærmer sig laserprinterne, når det kommer til både budget og power – og derfor skal du nøje undersøge de forskellige modeller i forhold til dine behov!

I vores artikel har vi fremhævet nogle gode laserprintere, som har klaret sig godt i vores store printer test, og disse har også den bedste balance mellem pris og kvalitet. De er en anelse dyrere, men til gengæld er de hurtigere, billigere og mere pålidelige. Omvendt er laserprinteren sjældent ligeså skarp i udskriftskvalitet som den klassiske blækprinter – så hvis det er fotos og flot grafik, som du vil skrive ud, så bør du ikke vælge en laserprinter!


Kend de 3 forskellige printertyper

Skal du vælge laserprinter eller blækprinter? Skal du udskrive meget i farve eller kun i sort/hvid? Disse spørgsmål bør du stille dig selv, når du skal vælge din nye printer!

Overordnet set er der dog 3 typer af printere, som du kan læse lidt mere om her:

 • Laserprinter
  En laserprinter er meget ofte billige, når det gælder udskrift i sort/hvid. Dermed skal du bestemt vælge en laserprinter, hvis du udskriver større mængder af tekst, hvor du ikke behøver den store grad af grafik eller andre elementer.
  Herudover printer en laserprinter hurtigere end en inkjet, fordi den bruger toner i stedet for blæk. Du kan sagtens bruge en farve-laserprinter til at printe farvegrafik og fotos, men du får ikke helt den samme kvalitet, som du får hos inkjetprinterne.
 • Inkjetprinter
  Hvis du gerne vil printe både grafik, billeder og andet blandet indhold, så bør du helt sikkert vælge en inkjetprinter. Inkjet klarer sig langt bedre på disse områder, end en laserprinter gør! Herudover fylder en inkjetprinter ofte noget mindre, end en laserprinter gør.
  Generelt hedder det, at en fotoprinter er en inkjet, og de kan ofte printe de mest normale fotoformater, som f.eks. kunne være 10×15 cm, der er en helt klassisk størrelse.
 • Multifunktionsprinter
  Langt de fleste vil nok vælge at købe en multifunktionsprinter, da denne netop har alle de funktioner, som du har brug for, i én samlet pakke. Du kan både kopiere, scanne og printe, og de kan fås som både laser- og inkjetprintere. Meget ofte er der gode tilbud at hente på denne type af printere, da de er meget populære og mange i antal, og langt de fleste vil have stor glæde af både scanning og kopiering på en sådan printer!
  Hvis du har brug for scanning og kopiering i højere kvalitet, så kan det dog bedst betale sig, at du vælger individuelle maskiner i stedet for en multifunktionel alt-i-en løsning!

Gode råd omkring blækprintere og/eller foto-blækprintere

Hvis du har valgt at gå efter en blækprinter som det næste skud på stammen, så har du sikkert også opdaget, at du både kan vælge en almindelig blækprinter eller en blækprinter, der også kan printe fotos. Med en foto-blækprinter kan du printe billeder af meget høj kvalitet, som ligner den kvalitet, som du ellers skal i en professionel fotobutik for at få lavet. Der er dog ingen tvivl om, at din hjemmeprinter har svært ved at hamle helt op med fotobutikkerne, så en foto-blækprinter er mest til dig, der går lidt op i fotografering i hverdagen.

En blækprinter er ikke nødvendigvis ”bare” en printer længere!

Nøjagtig som din smartphone, der både er telefon og giver dig brugbare apps, så har blækprinterne også udviklet sig til at blive multifunktionelle printere, der kan rigtig mange forskellige ting! Det klassiske eksempel er blækprinteren, der er udstyret med både scanner og kopimaskine. Disse funktioner bruger man måske ikke hver dag, men de er virkelig rare at have, når man pludselig har behovet. F.eks. kan du let og hurtigt scanne dine familiebilleder ind på computeren, ligesom du hurtigt kan lave en kopi af dine noter på den multifunktionelle printer. Derfor bør du overveje, hvorvidt du kun har brug for en almindelig blækprinter, eller om du på et tidspunkt får brug for de andre funktioner – det kan blive dyrt, hvis du pludselig står og mangler dem!

Tilslutningsmulighederne til en blækprinter er mange…

Da vi lever i det 21. århundrede, så er det naturligvis blevet standard i de fleste blækprintere, at du kan tilslutte den til dit trådløse netværk i hjemmet, således at du ikke behøver at rive din computer ud af stikket for at komme til at printe noget ud. Det kræver dog, at du netop har et trådløst netværk med en router – men det har de fleste efterhånden! Herudover har mange blækprintere i dagens Danmark også mulighed for at få forbindelse direkte til internettet. Dermed kan du let sende indscannede dokumenter direkte til din mail, så du ikke behøver en computer ved hånden for at scanne et dokument, som du skal bruge på arbejdet. Fagre nye verden, siger vi bare!

Selvom printerne er blevet smarte, så kan du dog stadig altid vælge at tilslutte din printer ved hjælp af USB, hvis du ikke er så meget for hele det trådløse virak – det er nok ikke noget, der ændrer sig alt for meget med tiden!

Den rette vedligeholdelse af en blækprinter

Som med alt andet elektronik i denne verden, så skal din blækprinters dyser også jævnligt vedligeholdes, således at de hele tiden udskriver dine dokumenter med den skarphed, som du ønsker og forventer. Dette er dog ikke noget at ryste i bukserne over, da blækprinteren automatisk renser dyserne – også selvom den ikke har været i brug i lang tid. Blækpatroner kan godt miste noget af deres blæk, hvis du ikke bruger dem ret ofte – blæk er en væske, som stille og roligt fordamper, men frygt ej: Dette sker over laaaang tid!

Køb altid, så du har en ekstra blækpatron i ærmet!

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for blæk, når man virkelig skal bruge en fed udskrift, som skal leveres efter et par timer – og netop derfor skal du altid købe minimum én ekstra blækpatron hver gang, du mangler blæk. Meget ofte får du også et godt tilbud, hvis du køber flere blækpatroner på én gang, så det giver mange gange sig selv, at det er det bedste at gøre! Blækpatroner kan holde i mange år, så længe de stadig er i deres plastikforsegling; så der sker ikke noget ved, at du køber patroner på denne måde.

Med disse gode råd i hånden omkring de forskellige printertyper og vedligeholdelse af disse, så vil vi lade det være op til dig, hvilken printer du skal vælge at købe. Vi håber virkelig, at vores store printer test 2018 har været med til at hjælpe dig godt på vej mod den rette nye printer til dine behov – det har været en fornøjelse at teste printerne på dine vegne!