Skrevet d. 11. februar 2018 af Markus Tornefeldt

Stegetermometer test 2018 – Find det bedste

Stegetermometer test 2018 – Find det bedste
4.9 (97.14%) 7 votes

De bedste stegetermometre til sommerens grillaftener

Der er simpelthen ikke noget som et stykke saftigt men samtidig mørt stykke kød, der nærmest smelter på tungen. Vi køber i stigende grad dyrere og dyrere kød, der skal behandles med måde for at blive 100% perfekt, og det er her at et godt stegetermometer kommer ind i billedet!

Vi har lavet den store stegetermometer test 2018, der har fokus på stegetermometre, som er velegnede til både grill og ovn. Dette betyder med andre ord, at uanset hvordan du elsker at tilberede dit kød, så er det muligt at gøre dette til perfektion med de stegetermometre, vi har kigget på. Det er utrolig vigtigt, at stegen får lige nøjagtigt det, den skal have, og den eneste måde at gøre dette på er med et nøjagtigt stegetermometer. Hvis du derfor elsker at lave god mad, så vil du helt sikkert få en masse ud af, at gennemgå vores top 6 over fantastiske stegetermometre, der er baseret på vores store stegetermometer test!

Stegetermometer modelTestvinder?Set hos: Forhandler
Eva Solo – Cook N TimeEkstraBladetKitchenone.dk Læs mere
JaCOOP.dk Læs mere
OBH Taste MasterGeklakKitchenOne.dk Læs mere
GEFUTopscorerKitchenOne.dk Læs mere
Weber stegetermometerTopscorerWupti.com Læs mere
iGrill ‘Mini’ PC AdvisorDavidsen/Bilka

Herunder har vi listet de 6 bedste stegetermometre, der alle vil være gode hjælpere at have til din madlavning. De er vidt forskellige i form, størrelse, funktion og pris, men fælles for dem alle er, at du helt sikkert vil kunne lave en fantastisk steg i ovnen eller på grill, hvis du køber et af dem. Med andre ord finder du de 6 bedste stegetermometre fra vores store stegetermometer test herunder – vi har lavet testen, så du nemt kan finde det stegetermometer, der passer perfekt til dig!


1. Eva Solo stegetermometer – Cook N Time

Hvis du leder efter det perfekte stegetermometer, der er velegnet til bade ovn og mikrobølgeovn, så vil du bestemt blive imponeret af Eva Solo Cook N Time, der er den perfekte kombination af præcision og design! Det er vores klare testvinder, og du får så meget mere end bare et stegetermometer med dette termometer fra Eva Solo!Eva Solo - Cook N Time

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
469,00 498,00 Til butik →
599,95 599,95 Til butik →

Der er ingen tvivl om, at Eva Solo Cook N Time er en designmæssig genialitet. Intet mindre. Det minimalistiske, danske design holder hele vejen med dette stegetermometer, som du bestemt ikke skal være ked af at vise frem, når gæsterne kommer på besøg! Men naturligvis vinder man ikke en stegetermometer test udelukkende pga. et flot design, og Eva Solos stegetermometer spiller da også på mange flere tangenter!

Et stegetermometer med mange funktioner!

Mange stegetermometre er meget ensidige i deres funktioner, der naturligvis fokuserer på at måle temperaturen af din oksesteg i ovnene. Dette gælder dog ikke for Eva Solos fantastiske Cook N Time, der er et 3-i-1 køkkenredskab, som er længder foran konkurrenterne!

Eva Solo Cook N Time er både et digitalt stegetermometer, der måler temperaturen præcist hver gang, men det fungerer også både som digitalt ur og timer, så du kan tage tid på kartoflerne samtidig med, at kødet er under overvågning. Du sparer dermed et ekstra ur i køkkenet, og du finder ikke et mere stilfuldt køkkenredskab end Cook N Time!

I stegetermometeret er der forprogrammeret hele 5 forskellige temperaturer til kød og én til chokolade. Dermed behøver du ikke at slå de forskellige typer kød op hver gang, da termometeret klarer en perfekt, rosa steg hver gang! Temperaturanbefalingerne kommer direkte fra Det Danske Kokkelandshold, hvilket signalerer perfektion og professionalitet – noget som dit valgte kød helt sikkert vil nyde godt af!

Et display ud over det sædvanlige!

Med Eva Solos Cook N Time får du også et flot og overskueligt display, der hele tiden holder dig opdateret på dit kød. Du får både øjebliks- og sluttemperatur, ligesom du hele tiden kan se den valgte indstilling. Stegetermometeret alarmerer dig, når den rette temperatur er nået – stegen får aldrig for meget! Herudover kan du smart indstille timer og ur ved at dreje på den smarte drejeskive: Der er virkelig tænkt over de mindste detaljer!

Alt i alt må vi konstatere, at Eva Solo Cook N Time har blæst os tilbage i sædet i vores store stegetermometer test 2018! Du får et design i verdensklasse og en fantastisk funktionalitet, der uden tvivl gør Eva Solo Cook N Time til det bedste stegetermometer til ovn og mikroovn. En værdig vinder af vores stegetermometer test 2018!

Specifikationer:

 • Egnet til: Ovn
 • Batterier til sender: 4 x AAA (medfølger ikke)
 • Varmebestandigt: Op til 300 grader

2. Grill’n’GO – trådløst stegetermometer

Hvis du leder efter et smart lille stegetermometer, der bare gør det, det skal, så bør du helt sikkert se nærmere på Grill’n’GO, der er et trådløst stegetermometer! Det er et utrolig intelligent stegetermometer, der kan styres via din smartphone – madlavningen har aldrig været lettere!Grill’n’GO

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 Til butik →

Grill’n’GO er måske ikke en designmæssig perle, men det betyder ingenting, når stegetermometeret er trådløst – for så kan du bare gemme det væk i skabet over ovnen, mens du stadig har 100 % styr på dit kød. Det ligner det, det er: Et effektivt, smart og billigt stegetermometer!

Trådløst stegetermometer med Bluetooth!

Grunden til, at Grill’n’GO har fundet vej til vores top 2 i den store stegetermometer test 2018 er, at det simpelthen er smartere og mere innovativt end konkurrenterne på markedet! Du får et konventionelt stegetermometer, der kan styres vha. Bluetooth og din smartphone, så du ikke behøver at forlade dine gæster ved havebordet, før kødet er klart – det er fremtiden, mine damer og herrer!

Grill’n’GO kan både fungere selvstændigt eller sammen med din smartphone, hvor den tilknyttede app giver dig masser af muligheder for, at indstille termometeret til nøjagtig den temperatur, som dit kød skal have! Du kan følge med i øjeblikstemperaturen på din telefonskærm, og dermed behøver du ikke stå i køkkenet hele tiden – dine gæster vil helt sikkert se mere til dig!

App’en til Grill’n’GO bliver desuden opdateret løbende, hvilket hele tiden er med til at give dig flere og bedre muligheder for at lave mad til perfektion. Dermed har du et stegetermometer, der som sådan aldrig bliver gammelt og ubrugeligt – det følger hele tiden med udviklingen og kan derfor funktionsmæssigt holde i mange år!

Hvis du ikke har mod på smartphone app’en, så kan du dog bruge stegetermometeret som normalt ved hjælp af knapperne og displayet, der hele tiden viser dig både øjebliks- og den ønskede temperatur. Det kan måle temperaturer op til 380 grader – men så har dit kød nok fået lidt for meget!

Alt i alt er Grill’n’GO det perfekte stegetermometer til dig, der både elsker madlavning og funktionaliteten fra den geniale teknologiske tidsalder. Et stegetermometer, der via Bluetooth kan styres fra din smartphone, og som måler temperaturen præcist for den perfekte steg – en værdig 2. plads i vores store stegetermometer test 2018!

Egenskaber: 

 • Kan bruges med app (iOS og Android)
 • Forbinder via Bluetooth
 • Indbygget temperaturalarm
 • Detaljeret oversigt over stegeprocessen

Stegetermometeret kan købes på Coop.dk


3. OBH Taste Master stegetermometer

Hvis du leder efter et simpelt stegetermometer, der bare skal virke og ikke behøver alle de smarteste funktioner, så er OBH Taste Master helt sikkert det perfekte stegetermometer til dig! Det er ikke en designmæssig perle, men det måler temperaturen præcist – derfor fortjener det at blive nævnt blandt de bedste i vores store stegetermometer test!

OBH Taste Master stegetermometer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
130,00 169,00 Til butik →
299,00 338,00 Til butik →

OBH Taste Master er et helt simpelt stegetermometer, der kommer med et robust plastik-ydre, der kan modstå alle køkkenets- eller grillens strabadser. Det kan holde i mange år, og det er rart, så du ikke konstant skal investere i et nyt termometer for at få perfekt kød!

Taste Master er bygget helt simpelt op med et display, der viser den nuværende og den ønskede temperatur, ligesom den viser, hvilket kød du har indstillet termometeret til. Du kan også vælge at bruge den som timer til dine kartofler, således at du har styr på al din madlavning med kun ét stykke udstyr!

Gode indstillinger og egnet til både ovn og grill!

Som tidligere nævnt gør OBH Taste Master lige nøjagtig det, det skal, og det gør det til perfektion! Stegetermometeret har hele 6 forskellige indstillinger til kødtyper, ligesom disse typer kan tilberedes ved fire forskellige tilberedningsgrader: Rare, medium rare, medium og well-done. Du kan dermed være sikker på det perfekte kød, hver gang du sætter Taste Master i sving!

Udover de forudindstillede indstillinger kan du også vælge at bruge termometeret selvstændigt, hvis du på forhånd ved, nøjagtig hvilken temperatur dit kød skal have. Stegetermometeret advarer dig, når kødet har nået den ønskede temperatur – du skal bare læne dig tilbage og nyde det selskab, du er en del af!

OBH Taste Master kan bruges både indendørs og udendørs, da plastikken ikke tager skade af lidt regn, og det er rart, at det bare kan blive stående ved siden af din grill, så du ikke behøver at tage det ud hver gang.

Alt i alt får du et rigtigt fornuftigt stegetermometer, hvis du vælger OBH Taste Master. Du får ikke design i verdensklasse, ligesom du ikke har et hav af komplicerede indstillinger, men du får det, du sikkert har brug for: Et termometer, der kan hjælpe dig til det perfekte kød. Det perfekte stegetermometer til den prisbevidste forbruger – en nævneværdig kombattant i vores stegetermometer test 2018!

Egenskaber:

 • 6 forudindstillede kødtyper
 • 4 forudindstillede tilberedningsgrader
 • Indbygget timerfunktion

4. GEFU Digitalt Stegetermometer

Hvis du leder efter et billigt og ikke mindst simpelt stegetermometer, så er det GEFUs digitale stegetermometer, som du skal stikke i din steg! Her kan du forvente et perfekt resultat hver gang, du står i køkkenet, og på trods af det simple og noget diskrete udseende kan du roligt stole på, at stegen bliver god med dette termometer!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
130,00 169,00 Til butik →

Utrolig billigt – men samtidig utrolig nøjagtigt!

I virkeligheden er der ikke ret meget at sige om dette stegetermometer fra GEFU: Det er simpelt designet, men du kan let måle temperaturen i alt fra kød til vin eller andre væsker, som du skal kende temperaturen på. Termometeret kan holde til temperaturer mellem -45 og 220 grader, og du kan dermed roligt bruge det i både ovn og fryser, hvis du har behov for dette!

Lækkert kød kræver kærlig behandling, og dette kan du sikre, hvis du holder styr på temperaturen fra start til slut. GEFU er lavet i rustfrit stål, der kan holde til lidt af hvert, og det holdbare plasthåndtag bliver ikke nær så varmt, som man ellers kunne forvente. Temperaturen måles både hurtigt og effektivt, og du får fremfor alt et nøjagtigt resultat hver gang!

Du behøver ikke nødvendigvis et dyrt stegetermometer for at lave fantastisk kød, og dette er GEFUs stegetermometer det synlige bevis på. Temperaturen måles præcist og hurtigt, og der er intet at klage over på kvalitetsfronten: GEFUs digitale stegetermometer er med andre ord et rigtig godt køb til prisen!

Egenskaber:

 •         Egnet til: Ovn og fryser
 •         Kan klare temperaturer mellem -45 og 220 grader
 •         Ekstra hurtig temperaturmåling

5. Weber stegetermometer

Hvis du går utrolig meget op i perfekt grillet kød hver gang, og du ønsker at betale lidt ekstra for et stegetermometer, der lever op til sit navn, så er Webers stegetermometer måske det rette for dig! Den sikre 3. plads i vores store stegetermometer test 2018, der havde været en klar nummer 1, hvis ikke prisen var så høj.WEber stegetermometer

Weber er det måske mest kendte grill-mærke i hele verden, og de har altid haft ry for at lave kvalitetsudstyr, der hjælper dig til de bedste grill-resultater. Dette gælder bestemt også for deres stegetermometer, der er spækket med gode funktioner!

Et trådløst stegetermometer, der virkelig er trådløst!

Én af de mest brugbare funktioner i Webers stegetermometer er, at det er et trådløst stegetermometer med stort T! Hvor andre termometre fungerer med rækkevidder op til 20 meter har dette stegetermometer fra Weber en rækkevidde på hele 75 meter! Dette er særdeles imponerende, og det er særligt brugbart på de kolde efterårsdage, hvor du har lyst til at grille, men gerne vil sidde indenfor og kunne følge med i kødets temperatur hele tiden!

Der er ingen tvivl om, at dette stegetermometer er designet med grill for øje, og det er virkelig et must-have, hvis du går meget højt op i dit perfekt grillede kød! Rækkevidden taler for sig selv, og derudover kommer Weber med flere smarte esser oppe i ærmet, der helt sikkert taler for dette relativt dyre stegetermometer!

Smarte funktioner, der helt sikkert er pengene værd!

Dette top-termometer fra Weber fungerer bare perfekt fra første gang, du bruger det, og det er fyldt med alle de funktioner, som du har brug for i madlavningen. Du har mulighed for at vælge kødtype og den temperatur, du ønsker, og du kan følge med i temperaturen hele tiden på skærmen. Herudover er der naturligvis timer, hvilket også er brugbart i køkkenet!

Der er dog ingen tvivl om, at det, der adskiller Webers stegetermometer fra konkurrenterne, er muligheden for at måle temperaturen på to stykker kød på én gang! Dette kan lade sig gøre, fordi Webers termometer er udstyret med to følere, der særskilt måler temperaturen i dine to stykker kød. Dermed kan du endelig lave både kylling og oksesteg på samme tid, så dine gæster bliver tilfredse med det samme!

Webers stegetermometer er solidt bygget i et hårdt plastikdesign, der måske ikke er videre kønt, men som er virkelig praktisk og holdbart til mange grillaftener. Det kommer med advarsel, når kødet har nået den ønskede temperatur, og du kan endda hænge termometeret i din lomme eller linning, så du hele tiden har det med dig – med en rækkevidde på 75 meter er der ingen ko på isen!

Vi har været voldsomt imponeret over Webers stegetermometer, der er et af de bedste, men også dyreste, stegetermometre i vores store stegetermometer test 2018! Du får i den grad value for money med dette stegetermometer, der er perfekt til dig, der går højt op i dit grillede kød – uanset årstiden!

Specifikationer:

 • Egnet til: Grill og ovn
 • Batterier til sender og modtager: 2 x AA / 2 x AAA (medfølger)
 • Rækkevidde: 75 meter
 • Varmebestandigt: Op til 200 grader

6. iGrill stegetermometer “Mini”

Vi slutter vores store stegetermometer test 2018 af med et lille og særdeles smart et af slagsen: Nemlig iGrill Mini! Dette er det perfekte stegetermometer til teknik-nørden, der godt kan lide at være smart i en fart, og som elsker at opleve de nyeste tendenser – selv når der skal laves god mad!

iGrill stegetermometer "Mini"

iGrill Mini er, som navnet antyder, et meget lille stegetermometer, som virkelig ikke gør meget væsen af sig selv. Det er en futuristisk udseende sender og et termometer, der ved hjælp af Bluetooth holder dig opdateret på dit kød hele tiden – ligesom den smarte lysdiode giver dig et hurtigt fingerpeg om, hvor langt kødet er nået!

Hav fuld kontrol over dit kød – direkte fra din smartphone!

Der er ingen tvivl om, at dette er fremtidens måde at lave mad på – tilbagelænet og med fuld kontrol direkte fra din smartphone. iGrill Mini fungerer ved hjælp af Bluetooth, der giver en rækkevidde på hele 45 meter fra sender til din smartphone. Her kan du med den tilhørende, gratis app vælge lige nøjagtig den indstilling, som svarer til det perfekte kød – og selvfølgelig kan du også holde øje med temperaturen samtidig!

I den tilhørende, smarte app kan du indstille den ønskede temperatur for dit kød, ligesom du bliver underrettet lige så snart, at kødet har nået den rette temperatur. Der findes ligeledes anbefalinger og gode råd til, hvordan du laver den perfekte steg, der med garanti vil vække glæde blandt dine gæster!

Hvis du befinder dig i køkkenet, så kan du ligeledes følge med i kødets temperatur ved hjælp af den smarte lysdiode på toppen af iGrill Mini. Lysdioden lyser henholdsvis grønt, gult, orange og rødt, hvor kødet har nået den rette temperatur, når iGrill lyser rødt. Det er smart, det er simpelt, og vi er meget begejstrede for det!

iGrill Mini fungerer både til ovn og til grill, og du kan sætte den fast til din ovn med den dertilhørende magnetiske dock, så du hele tiden har styr på din iGrill! Termometeret er desværre ikke vandtæt – men det kan sagtens modstå lette sprøjt fra ovn eller vask.

iGrill Mini er virkelig fremtidens stegetermometer, der er utrolig enkelt og nemt at bruge. Du kan styre det hele minutiøst fra din app, og det er perfekt til din nørdede side, der gerne vil have det nyeste af det nyeste. En værdig afslutning på vores store stegetermometer test 2018!

Specifikationer:

 • Egnet til: Grill og ovn
 • Batterier til sender og modtager: Ukendt
 • Rækkevidde: 45 meter
 • Varmebestandigt: Op til 300 grader

Gode råd til valg af stegetermometer og vedligeholdelse

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilket stegetermometer der er det rette til én, og det bliver bestemt ikke nemmere af, at udvalget som regel er ret stort. Derfor har vi herunder samlet nogle gode råd og overvejelser, som du bør gøre dig, inden du vælger det rette stegetermometer fra vores top 6 liste. Herudover har vi også nævnt to gode ting omkring rengøring og vedligeholdelse, således at dit stegetermometer holder længst muligt!

Stegetermometer til grill eller ovn?

Det er altid vigtigt, at du forholder dig til, hvad du godt kunne tænke dig at bruge dit stegetermometer til, når du skal ud og købe dig et nyt. Det er nemlig langt fra alle stegetermometre, der er lige egnede til henholdsvis ovn og grill, hvilket også afspejles meget godt i vores test. Her ser man f.eks., at Weber Style er rigtig godt til grill, mens f.eks. Eva Solo Cock N Time er meget bedre til at styre kød i en ovn. Der er dermed god grund til at holde dig for øje, om dit valgte stegetermometer passer til dine behov i køkkenet! Der findes naturligvis også gode termometre til både grill og ovn, men disse er typisk også en smule dyrere.

Gå efter kvalitet

Et godt stegetermometer koster ikke nødvendigvis en formue, men som med alt andet her i livet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen, når du kigger på stegetermometre. Du vil sjældent kunne stille dig tilfreds med det billigste stegetermometer, der ofte er unøjagtige og svære at indstille ordentligt. I vores test klarede de mest kendte mærker sig bedst, og dette er også det generelle billede, når man ser på markedet. De er naturligvis dyrere end de helt billige modeller, men du får så også en kvalitet, der er helt i top. Vi anbefaler derfor helt sikkert, at du køber et af stegetermometrene fra vores top 6 liste, da de alle kommer fra kendte mærker, der står for nøjagtige temperaturer og god kvalitet!

Andre faktorer, som du med fordel kan være opmærksom på er:

 • Den maksimale varmebestandighed
 • Rækkevidden på de trådløse stegetermometre
 • Designet, som du skal leve med i køkkenet

Du kan med fordel købe dit nye stegetermometer på nettet, da du her finder det største og bedste udvalg blandt de mest kendte mærker. Vi har lavet henvisninger til gode og troværdige forhandlere i vores test, som du med fordel kan benytte dig af!

Rengør dit stegetermometer lige efter brug!

Det kan ikke anbefales nok at gøre sit stegetermometer rent med det samme efter brug, da der meget ofte kan sidde kødsaft og kødrester på nålen, der virkelig kan sætte sig fast, hvis ikke det bliver gjort rent med det samme. Dermed forlænger du også termometerets levetid og nøjagtighed, da der ikke findes forstyrrende elementer på den afgørende nål!

Pas på at ledningen ikke kommer i klemme!

Noget af det mest sårbare ved et stegetermometer er den ledning, der går fra nålen i kødet og til senderen, der omsætter det til brugbare temperaturer på selve termometeret. Derfor skal du være meget omhyggelig med ikke at klemme din ledning alt for meget i ovndøren eller under grill-låget, da det kan slide ledningen, og med tiden ødelægge stegetermometeret. Hvis du f.eks. bruger stegetermometeret i din grill, så kan du med fordel trække ledningen ud gennem et ventilationshul, hvor den ikke vil tage nogen som helst skade!