Test-oversigt:
Her er de 4 bedste Printer Toner

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Printer toner er benzinen til din printer. Uden toner er der intet print og derfor er toneren ekstremt vigtig! Desværre er toneren også en tung post i de løbende udgifter ved at eje en printer.

Der findes virkelig mange forhandlere af toner. Billige og dyre. Store og små. Originale eller kompatible. Det kan være helt umuligt at navigere rundt i. Vi har derfor samlet anmeldelser, for at give dig et overblik over hvilke forhandlere der tilbyder bedste og billigste toner til din printer.

Før vi starter artiklen, er det vigtigt at du ved hvilken printer du har, om den bruger blæk eller toner. Derefter kan du blot scrolle ned til det pågældende brand i denne artikel.

Derudover har de online forhandlerne, vi anbefaler, en guide du kan følge med blot et par klik. Disse guider dig i den rigtige retning i forhold til hvilken toner du skal købe til lige præcis din printer.

Vi har fundet forhandlere baseret på følgende parametre: pris, kvalitet, leverings- muligheder og hastighed samt brugervenlighed.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedste valg til Canon-printere

Canon toner

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Canon er en af verdens største producenter af printer, blæk og toner.

Canon toner
Bedste valg til Canon-printere
 • Høj kapacitet
 • Langtidsholdbare resultater
 • Pålidelig og højkvalitetsudskrivning

Mere om Canon toner

SPECIFIKATIONER

 • Type af printer : Laserprinter
 • Farve : Sort
 • Kompatible printere : Canon I-SENSYS MF 8230Cn, Canon I-SENSYS MF 8280Cw, Canon I-SENSYS LBP 7100Cdn

De har været på markedet siden 1937 og har opbygget en utrolig stor know-how indenfor branchen. Deres printere er nogle af de bedst sælgende i verden og ikke mindst Danmark. Så hvis du er indehaver af en Canon printer, der bruger toner, er dette afsnit noget for dig.

Vi har tjekket markedet igennem. Ud fra ovenstående parametre var vi ikke i tvivl.

Bedste valg til HP-printere

HP toner

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Amazon
 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping

HP er et utroligt kendt brand i Danmark. Hewlett-Packard er især kendt for deres bærbare computere, som præger ’bærbar-billedet’ i hjemmet.

HP toner
Bedste valg til HP-printere
 • Designet til at fungere problemfrit med HP
 • Professionelle resultater
 • Udskrivning i relativt store mængder

Mere om HP toner

SPECIFIKATIONER

 • Type af printer : Laserprinter
 • Farve : Blå, Cyan, Sort
 • Sider : 2300 sider

HP er et utroligt kendt brand i Danmark. Hewlett-Packard er især kendt for deres bærbare computere, som præger ’bærbar-billedet’ i hjemmet.

Ligeledes er der også mange printere i hjemmet eller på kontoret med mærket ”HP” på. HP er især gode til at producere printer til kontoret, som i 9 ud af 10 tilfælde er med toner.

Vi har været ud på udgik efter den bedste forhandler til dig og din HP printer.

Hvis du er derimod, er indehaver af en printer der bruger blækpatroner, kan du blot se vores forhandler guide her!

Bedste valg til Brother-printere

Brother toner

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Brother er ikke ligeså kendt og udbredt som ovenstående 2 forhandlere.

Brother toner
Bedste valg til Brother-printere
 • Omkostningseffektiv udskrivning
 • Testet til at udskrive perfekt hver gang
 • Giver hurtig og ubesværet udskrivning

Mere om Brother toner

SPECIFIKATIONER

 • Type af printer : Laserprinter
 • Farve : Sort
 • Sider : 2600 sider

Dog er de absolut relevant for denne forhandlerguide, da vi ved, at mange af jer derude er indehaver af en printer fra lige netop Brother.

Derfor skal du selvfølgelig heller ikke snydes.

OKI er en japansk gigant indenfor printere. OKI er især kendt for deres erhvervsmaskiner, som oftest bruger toner.

Mere om OKI toner

SPECIFIKATIONER

 • Type af printer : Laserprinter
 • Farve : Sort
 • Sider : 12000 sider
 • Kompatible printere : OKI MB 491dn, OKI B 431

Derfor er der stor mulighed for, at du er indehaver af en OKI printer.

Selvfølgelig skal du, som indehaver af en OKI Maskine også have mulighederne.

Hvad er printer toner?

Der findes mange forskellige printere. Der findes printere der printer med blæk eller toner. Som regel bruges blækprintere til hjemmet og tonerprintere på arbejdspladsen.

Dette er grundet, at tonerprintere printer langt hurtigere end blækprintere. Forskellen kan være helt op til 30 sider pr. min.

Toneren selv er en brugskomponent i en laserprinter. Toneren indeholder tonerpulver i form af fint granuleret plastikpartikler, carbon og farvestof.

Der findes 3 typer af toner. Der findes den kompatible, som du kan læse mere om i nedenstående afsnit, den originale og den genbrugte.

Hvis du er i tvivl om din printer bruger toner eller blæk, læs blot med her!

Hvad er forskellen på kompatible og original toner?

Originale toner, som navnet også indikerer, er udstedt af producenten selv. Disse er langt dyrere end de kompatible toner, som er produceret af mindre producenter.

Der er altid stor diskussion omkring hvilke der er bedst, kompatible eller originale.

Hos os er der ingen diskussion. Vi har og vil altid anbefale kompatible toner, da disse er billigere og bedre.

Og hvorfor det, tænker du nok? Alt originalt plejer at være bedre.

Der er ekstremt mange udbydere af printere. Derfor er konkurrencen ekstremt stor. Det har presset priserne i bund. Derfor tjener udbyderne ikke særlig meget på selve printeren.

Derfor har de største brands som, Canon, HP, OKI osv. ændret forretningsmodellen, så de tjener et lille beløb på selve printeren. Den helt store avance ligger så i salg af originale toner, hvor avancen er gigantisk.

Producenterne af kompatible toner ligger ikke inde med samme problem, da de som regel ikke sælger printere. Derfor kan de presse prisen i bund på deres kompatible toner, og levere samme høje kvalitet som de originale, da de ikke skal ”tjene ind” på salget af andre produkter.

Som sagt før. Køb altid kompatible toner.

PS. så har vi lige lavet en tablet test. Læs den her!

Hvordan skifter man toner på en printer?

Et simpelt spørgsmål. Med et mindre simpelt svar.

Der findes mange forskellige måder at skifte toner på en printer på. Det afhænger 100% af hvilke printer du er indehaver af.

Vi anbefaler altid, at du Youtuber hvordan man skifter toner på din printer. Se nedenstående video for en mere generisk metode at skifte toner på.

Tak fordi du ville læse med – jeg håber, at du fandt en relevant forhandler af toner til din printer.

Læs også: Printer test 2020 – Bedste printer til pengene.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Epson toner

Lexmark toner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme