Printer Toner

Printer Toner er benzinen til din printer. Uden toner er der intet print og derfor er toneren ekstremt vigtig! Desværre er toneren også en tung post i de løbende udgifter ved at eje en printer.

Der findes virkelig mange forhandlere af toner. Billige og dyre. Store og små. Originale eller kompatible. Det kan være helt umuligt at navigere rundt i. Vi har derfor samlet anmeldelser fra hele Danmark, for at give dig et overblik over hvilke forhandlere der tilbyder bedste og billigste toner til din printer.

Før vi starter artiklen, er det vigtigt at du ved hvilken printer du er indehaver af, om den bruger blæk eller toner. Derefter kan du blot scrolle ned til det pågældende brand i denne artikel.

Derudover har de online forhandlerne, vi anbefaler, en guide du kan følge med blot et par klik. Disse guider dig i den rigtige retning i forhold til hvilken toner du skal købe til lige præcis din printer.

Vi har fundet forhandlere baseret på følgende parametre: pris, kvalitet, leverings- muligheder og hastighed samt brugervenlighed.

Der er mange penge at spare. Flere end du tror. Læs blot med her.


Canon toner

Canon Toner

Canon er en af verdens største producenter af printer, blæk og toner. De har været på markedet siden 1937 og har opbygget en utrolig stor know-how indenfor branchen. Deres printere er nogle af de bedst sælgende i verden og ikke mindst Danmark. Så hvis du er indehaver af en Canon printer, der bruger toner, er dette afsnit noget for dig.

Vi har tjekket markedet igennem. Ud fra ovenstående parametre var vi ikke i tvivl.

Vi er kommet frem til følgende forhandler:

 

i samarbejde med PriceRunner


HP toner

HP er et utroligt kendt brand i Danmark. Hewlett-Packard er især kendt for deres bærbare computere, som præger ’bærbar-billedet’ i hjemmet. Ligeledes er der også mange printere i hjemmet eller på kontoret med mærket ”HP” på. HP er især gode til at producere printer til kontoret, som i 9 ud af 10 tilfælde er med toner.

Vi har været ud på udgik efter den bedste forhandler til dig og din HP printer.

Vi fandt følgende forhandler af toner.

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du er derimod, er indehaver af en printer der bruger blækpatroner, kan du blot se vores forhandler guide her!


Brother toner

Brother er ikke ligeså kendt og udbredt som ovenstående 2 forhandlere. Dog er de absolut relevant for denne forhandlerguide, da vi ved, at mange af jer derude er indehaver af en printer fra lige netop Brother.

Derfor skal du selvfølgelig heller ikke snydes.

Parametrene er de samme. 

 

i samarbejde med PriceRunner

 


Epson toner

Epson toner

Epson er et brand, der er undervurderet hos den danske befolkning. Epson har med mange års erfaring, og en stor moderorganisation (Seiko group) i ryggen, opbygget et flot imperium.

Selvfølgelig er der mulighed for at der er nogle af jer der er indehaver af en Epson printer, og I skal overhovedet ikke føle jer snydt.

Derfor har vi fundet den bedste forhandler af toner til Epson, se nedenstående link og du vil blive forbløffet over at tonere kan fås så billigt.

 

i samarbejde med PriceRunner

 


OKI toner

OKI er en japansk gigant indenfor printere. OKI er især kendt for deres erhvervsmaskiner, som oftest bruger toner.  Derfor er der stor mulighed for, at du er indehaver af en OKI printer.

Selvfølgelig skal du, som indehaver af en OKI Maskine heller ikke snydes. Vi har fundet den forhandler der scorer top i alle vores parametre.

 

i samarbejde med PriceRunner

 


Lexmark toner

Lexmark er en utrolig stor amerikansk producent af blandt andet printere. Lexmark er en af de nyere virksomheder i denne guide, men vi ved, at der er mange af jer der er indehaver af en Lexmark printer.

Derfor ville det være tarveligt at udelukke Jer for et link til den bedste forhandler af toner til din Lexmark printer.

 

i samarbejde med PriceRunner


Hvad er printer toner?

Der findes mange forskellige printere. Der findes printere der printer med blæk eller toner. Som regel bruges blækprintere til hjemmet og tonerprintere på arbejdspladsen.

Dette er grundet, at tonerprintere printer langt hurtigere end blækprintere. Forskellen kan være helt op til 30 sider pr. min.  

Toneren selv er en brugskomponent i en laserprinter. Toneren indeholder tonerpulver i form af fint granuleret plastikpartikler, carbon og farvestof.

Der findes 3 typer af toner. Der findes den kompatible, som du kan læse mere om i nedenstående afsnit, den originale og den genbrugte.

Hvis du er i tvivl om din printer bruger toner eller blæk, læs blot med her!

Hvad er forskellen på kompatible og original toner?

Originale toner, som navnet også indikerer, er udstedt af producenten selv. Disse er langt dyrere end de kompatible toner, som er produceret af mindre producenter.

Der er altid stor diskussion omkring hvilke der er bedst, kompatible eller originale.  

Hos os er der ingen diskussion. Vi har og vil altid anbefale kompatible toner, da disse er billigere og bedre.

Og hvorfor det, tænker du nok? Alt originalt plejer at være bedre.

Der er ekstremt mange udbydere af printere. Derfor er konkurrencen ekstremt stor. Det har presset priserne i bund. Derfor tjener udbyderne ikke særlig meget på selve printeren.

Derfor har de største brands som, Canon, HP, OKI osv. ændret forretningsmodellen, så de tjener et lille beløb på selve printeren. Den helt store avance ligger så i salg af originale toner, hvor avancen er gigantisk.

Producenterne af kompatible toner ligger ikke inde med samme problem, da de som regel ikke sælger printere. Derfor kan de presse prisen i bund på deres kompatible toner, og levere samme høje kvalitet som de originale, da de ikke skal ”tjene ind” på salget af andre produkter.

Som sagt før. Køb altid kompatible toner.

PS. så har vi lige lavet en tablet test. Læs den her!

Hvordan skifter man toner på en printer?

Et simpelt spørgsmål. Med et mindre simpelt svar.

Der findes mange forskellige måder at skifte toner på en printer på. Det afhænger 100% af hvilke printer du er indehaver af.

Vi anbefaler altid, at du Youtuber hvordan man skifter toner på din printer. Se nedenstående video for en mere generisk metode at skifte toner på.

Tak fordi du ville læse med – jeg håber, at du fandt en relevant forhandler af toner til din printer.

Læs også: Printer test 2020 – Bedste printer til pengene.

Denne side er anmeldt af: Tristan M. Kjær 10/10