Test-oversigt:
Her er de 7 bedste vinduesvasker og hvordan du får rene vinduer

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

7 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi kender det alle sammen den sure tjans, når vinduerne skal vaskes. Det tager lang tid og kræver en helt speciel teknik, for at resultatet bliver helt perfekt. Men det er faktisk slet ikke så svært, og det behøver i princippet heller ikke at tage lang tid.

Vi har gennemgået en række ekspertudtalelser og tests, der danner baggrund for data vi har indsamlet på hver enkelt vinduesvasker. Vi har især bidt mærke en række essentielle funktioner, såsom greb, design, pris og materiale.

Det er vigtigt at den udvalgte vinduesvisker model ikke blot har et pænt design, men den skal også have en produktiv egenskab. Det nytter heller ikke noget, at man køber en billig vinduesvasker fordi man ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Gør man det, risikerer man dels et dårligere resultat, dels at man inden for en kort periode igen skal ud på markedet og købe en ny vinduesvasker, eftersom den gamle ikke holdt i tilstrækkelig lang nok tid.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Det bedste brugervenlige valg

Nilfisk Smart - let elektrisk vinduesvasker

Nilfisk Smart er en vinduesvasker af høj kvalitet. Den er blandt andet testet af både det norske forbrugersite dinside.no og gør-det-selv portalen goerdetselv.dk.

Nilfisk Smart
Det bedste brugervenlige valg
 • Smart funktion til opsamling af væske
 • Letvægtsdesign
 • Vandbeholder med hurtig skylning

Mere om Nilfisk Smart

SPECIFIKATIONER

 • Længde : 31 cm
 • Bredde : 12 cm
 • Højde : 12 cm
 • Vægt 0,58 kg

Nilfisk leverer et godt vaskeresultatet hver gang. Generelt er det en vinduesvasker med en god sugeevne. Dette gør arbejdet dejlig nemt, eftersom man er sikker på at Smart-modellen altid får alle rester med. Ligesom med de øvrige modeller i denne test, er fremgangsmåden den samme.

Du bruger den medfølgende sprayflaske, tager en fugtig klud, og fjerne der overskydende med Nilfisk vinduesvaskeren.

Fleksibiliteten er i top på en Nilfisk Smart. Den er med sin vægt på kun 585 gram, snart hundrede gram lettere end dens konkurrenter på markedet.

Det giver en masse fleksibilitet, og letheden gør at den ikke bliver belastende at arbejde med i længere perioder. Du kan blive ved og ved. Ligeledes er det nemmere at række ud i alle hjørner og kroge. På fleksibilitet giver vi en topkarakter.

Når man anskaffer sig en Nilfisk Smart gives der en masse ekstra-funktioner og udstyr med i købet. Alt sammen noget der gør arbejdet lettere.

Blandt kommer der en medfølgende ophængsklips, som gør at man kan hænge vinduesvaskeren op når man ikke bruger den. Ligeledes også hvis man blot skal have en pause. Det smarte er, at klipsen også kan sættes fast i bukserne mens man vasker ruderne.

Batteritiden er på ca. 23 minutter, før den skal oplades.

Fordele og ulemper ved Nilfisk Smart

Fordele

 • God sugeevne
 • Vejer kun 585 gram
 • Fleksibel og smidig at arbejde med
 • Kommer helt ud i hjørnerne
 • Smart ophængsfunktion
Bedste kompakte valg

Kärcher WV 1 Plus - billig og nem vinduespudser

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping

Kärcher WV 1 Plus er den ældste model i WV Plus serien fra den tyske producent Kärcher, men det betyder ikke, at den blegner i forhold til de senere testvindende modeller.

Kärcher WV 1 Plus
Bedste kompakte valg
 • Forskellige anvendelsesmuligheder
 • Kompakt design
 • Fungerer godt med forskellige vinkler

Mere om Kärcher WV 1 Plus

SPECIFIKATIONER

 • Beholderens volumen : 100 ml
 • Sugemundstykke bredde : 250 mm
 • Driftstid : 20 min
 • Opladningstid : 100 min

Du får stadig samme pletfrie resultat, det praktiske design og ikke mindst den lave vægt, der kendetegner Kärchers modeller og gør dem så nemme at betjene. Og så er der tale om en pris, der er blandt de absolut laveste på markedet, hvilket gør WV 1 Plus til et oplagt valg for dig, der vil lette vinduespudsningen uden at bruge alt for mange penge.

Der hvor WV 1 Plus ikke helt kan måle sig med sine senere revisioner, er når det kommer til batterilevetid. Du får tyve minutters brug per opladning, hvilket er en smule mindre end de dyrere modeller.

Til gængæld gør vinduesvaskerens store effektivitet, at du på de 20 minutter vil kunne nå at vaske 55 kvadratmeter, hvilket er mere end rigeligt i de fleste private hjem. Så det er kun, hvis du har rigtigt mange vinduer at komme igennem, du bør bekymre dig om batterilevetiden.

Det energivenlige batteri tager heller ikke lang tid at lade op og når sin fulde kapacitet på omkring 3 timer. På vinduesvaskeren er der et lille LED-display, hvor det fremgår, hvornår der er brug for en opladning.

Sugemundsstykket er på 25 cm, hvilket giver en god bred flade, der på ganske kort tid kan få rengjort selv relativt store vinduer. Tankkapaciteten er på 100 ml, hvilket ikke er blandt de største tanke på markedet. Til gengæld er det med til at holde vægten på denne vinduesvasker nede på blot et halvt kilo, hvilket både er lavere end de senere versioner af samme model og de fleste konkurrerende vinduesvaskere. Bliver du ofte træt i armene, når du vasker vinduer, er denne model helt oplagt.

Kärcher WV 1 Plus udmærker sig ikke kun med sine lave vægt, men da det er en ældre model, også med sin lave pris. Prisen kommer til at fremstå endnu mere tillokkende, når man ser på, hvad der følger med vinduesvaskeren. Udover den obligatoriske batterioplader, får du en sprayflaske med en mikrofiberklud samt 20 ml vindueskoncentrat.

Bedste all-round rengøringsmiddel

Kärcher WV 5 Plus - med bedre batteri

 • 4,6 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

Vinduesvaskeren her fra Kärcher, som går under modelnavnet WV 5 Plus er en fantastisk vinduesvasker. Det kendte tyske håndværkermagasin Heimwerker Praxis, har nemlig haft et dybdegående kig på netop denne vinduesvasker, hvor magasinet er så begejstret for produktet, at de varmt anbefaler et køb af WV 5 Plus. Derfor fortjener den selvfølgelig også en plads i denne dybdegående vinduesvasker test.

Kärcher WV 5 Plus
Bedste all-round rengøringsmiddel
 • Komfortabelt håndtag med batteriindikator
 • Praktisk kantkontrol
 • Udskifteligt batteri

Mere om Kärcher WV 5 Plus

SPECIFIKATIONER

 • Tilgængelige farver : Gul, Sort
 • Volumen : 0.1 L
 • Højde : 32.5 cm
 • Bredde : 28.0 cm
 • Længde : 12.5 cm
 • Vægt : 0.7 kg

Vinduesvaskeres primære formål er at rengøre vinduerne maksimalt, men en vinduesvasker anden opgave er ligeledes at suge vand og sæberester op, sådan at de ikke efterlades på vinduerne og derved trækker disse knap så pæne streger. Kärcher WV 5 Plus er en vinduesvasker i topklasse til netop dette formål, hvor den virkelig imponerer og efterlader næsten intet snavset vand og sæbe. I stedet efterlader den nogle fantastisk rene vinduer uden pletter og striber.

Kärcher WV 5 Plus er faktisk en multifunktionel maskine, da den kan anvendes på glatte overflader udover dine vinduer, herunder spejle, brusekabiner og glasborde.

Hvis man ejer et større hus, så kan det nemt tage sin tid at få vasket alle vinduerne. Derfor er det selvfølgelig ønskværdigt, at den nyerhvervede vinduesvasker ikke larmer, men også har en lang batterilevetid som muligt, sådan at man kan få alle vinduerne vasket af én gang. Kärcher WV 5 Plus kommer i denne plus model i en bedre og fornyet udgave, som har et markant lavere lydniveau end hidtil. Værd at bemærke er også at batterilevetiden er forbedret med op mod 40%. I tid, vil denne vinduesvasker kunne køre i 35 minutter ad gangen, før at der er brug for en genopladning, hvilket den indbyggede batteriindikator undervejs kan fortælle dig.

Kärcher WV 5 Plus har et flot design. Man kan altid diskutere hvorvidt at det er nødvendigt med en pæn vinduesvasker eller ej, men det betyder selvfølgelig også noget for bekvemmeligheden, at der er gjort nogle tanker omkring design. Et soft-touch håndtag gør oplevelsen behagelig, men også muligt at holde vinduesvaskeren vinkelret på ruden, hvilket giver det bedste resultat.

LEIFHEIT DRY & CLEAN 4 PCS. med ekstraudstyr

 • 4,4 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

Vinduesvaskeren ’Dry & Clean’ fra Leifheit er smart og nem at bruge. Desuden er den testvinder hos Plus X Award og har fået rigtigt gode anmeldelser.

Mere om LEIFHEIT DRY & CLEAN 4 PCS. med ekstraudstyr

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid på 35 minutter
 • Ekstraudstyr er inkluderet
 • Stangen sørger for, at du også kan nå de helt høje vinduer
 • Stand-By funktion, der sparer på batteriet

Batterilevetiden er på 35 minutter ved fuld styrke, hvilket dels skyldes Stand-By funktionen, der gør, at apparatet kun kører med halv styrke, når den ikke rører ved en rude.

I sig selv er vinduesvaskeren god til at vaske de vinduer, man umiddelbart selv kan nå, men hvad så med de vinduer, der sidder steder, man ikke kan nå?

Den overvejelse har Leifheit haft, og har derfor sørget for ekstraudstyr, der netop hjælper med dette. I pakken er der fire dele: vinduesvaskeren, en vinduestørrer, en forlængerstang og et mundstykke på 17 cm. Det mindre mundstykke er godt at bruge til mindre vinduer, som det større mundstykke på 28 cm ikke passer til.

Forlængerstangen, der følger med, er hele 43 cm lang, og kan sættes på både vaskeren og tørreren, så det intet problem er at nå de højere siddende vinduer. Vinduesvaskeren virker desuden over alt, da den har et 360 graders brug, der også gør det nemt at vaske eventuelle vinduer i loft eller gulv.

Vinduesvaskeren er en del af Click systemet fra Leifheit, hvilket betyder, at man har gode muligheder for at købe andet tilbehør, der passer til stangen på 43 cm.

Det kan godt være, at vinduesvaskeren umiddelbart virker til at være lidt halvdyr, men med mængden af smart ekstraudstyr, der følger med, og mulighed for at købe yderligere ekstraudstyr, kan det klart antages, at den også er pengene værd.

LEIFHEIT AQUANTA CLICK - til alle glatte overflader

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Amazon

Som nummer 5 på listen er der endnu en Leifheit model, der også hører under den smarte Click-serie. Aquanta Click er en vinduesvasker med god sugeevne, så man slipper for diverse irriterende linjer eller drypmærker på ruden, efter man har vasket den.

Mere om LEIFHEIT AQUANTA CLICK

SPECIFIKATIONER

 • Batterilevetid på 30 minutter
 • 360 graders funktionalitet
 • Undgå irriterende dryp og linjer på ruderne
 • Stor tankåbning til nem rengøring

Effektivitet er højt på Leifheit’s liste over værdier i deres produkter. Derfor kan Aquanta Click også bruges i 360 grader, hvilket vil sige, at man både kan vaske ruder, der sidder i loftet, og andre glatte overflade, der findes nær gulvet.

Aquanta Click er den optimale model for huset, der har vinduer i en højde, der nemt kan nås. Skulle dette ikke være tilfældet kan man også købe ekstraudstyr i form af produkterne i Leifheit’s ’Click’-serie.

Denne linje består bl.a. af en stang, man kan sætte til vinduesvaskeren, så man kan nå længere med apparatet, og et mindre mundstykke, der passer perfekt til vinduer, der er smallere end mundstykket, der hører med til Aquanta Click modellen.

På grund af den gode suge-funktion, er modellen også god til rengøring af andre glatte overflader, som f.eks. væggene i bruseren eller glasbordet i stuen.

Med en vægt på 850 gram ligger denne model i den tungere ende,  og er derfor god at bruge i kortere tid ad gangen. Det stemmer selvfølgelig også godt overens med batterilevetiden på 30 minutter.

Aquanta Click fra Leifheit skal altså ikke bruges i længere tid ad gangen, da den hverken har batterilevetiden eller vægten til det, men tag dog ikke fejl af maskinens kvalitet, der er fremragende og sørger for, at man ikke får grimme striber på sine ruder, men at man i stedet får pæne, rene overflader.

Kärcher WV 6 Plus - Anbefalet af forbrugerne

 • Anbefalet hos belgiske Coolbleu.be med en score på 9/10
 • 93% ud af 100% på very.co.uk ville anbefale produktet
 • Gode anmeldelser på amazon.co.uk og Elgiganten.dk

Kärchers vinduesvaskere har indtaget markedet i sikker stil siden 2008, og de originale modeller bliver fra tid til anden opdateret. Den tyske familievirksomhed er nu klar med endnu en opdatering, der har fået betegnelsen Kärcher WV 6 Plus.

Mere om Kärcher WV 6 Plus

SPECIFIKATIONER

 • 100 minutters driftstid
 • Sprayflaske og mikrofiberklud medfølger
 • Stor vandtank på 150 ml
 • Længere greb
 • Lydsvag model

Traditionen tro er det en vinduesvasker, der allerede har vundet adskillige fans verden over. Vinduesvaskeren har bl.a. scoret topkarakterer på flere engelske sider som Amazon.co.uk, costco.co.uk og argos.co.uk. Det er bl.a. en model, der især vinder terræn grundet sin lange batteritid.

Den batteridrevne WV 6 Plus har en optimeret driftstid på hele 100 minutter, og det skulle gerne give dig rigtig god tid til at komme rundt til alle vinduerne i hjemmet.

Måske når du tilmed også en tur forbi badeværelset. Det er værd at bemærke, at du her får en vinduesvasker, der fungerer optimalt til alle glatte overflader, så du kan roligt gå i gang med både spejlet, fliser og bruservæggen i badeværelset – du kan tilmed suge vand op fra gulvet. Faktisk kan du bruge vinduesvaskeren over hele huset. Er du usikker på, om batteriet er ved at løbe tør, tager du blot et hurtigt kig på LED-displayet, der minut for minut viser dig, hvor mange minutter der er tilbage. Når du kommer til at skulle oplade din WV 6 Plus, kan det ske med den tilhørende hurtigoplader. Batteriet kan oplades på lige under 3 timer.

Én af de mest frustrerende ting ved vinduesvask er helt sikkert, hvis der efterlades striber på glasset. WV 6 Plus svigter dig dog ikke på dette punkt takket være Liquid Silicone Technology, der sørger for, at du kan føre vinduesvaskeren fra ét punkt til et andet uden slip, så du netop undgår striber på fladen. Du kan endda skifte mellem forskellige mundstykker på henholdsvis 170 mm og 280 mm, så du kan tilpasse rengøringen.

Den nye WV6 Plus har ligeledes fået tilføjet en større vandtank til det snavsede vand. Hele 150 ml vand kan der være i tanken, så du ikke skal løbe frem og tilbage for at tømme vandet. Ét andet plus er, at du kan klare tømningen med én hånd, hvilket er langt mere hygiejnisk.

WV6 Plus er designet med et længere blad, så det bliver nemmere at komme rundt i de forskellige kroge. Den leveres desuden med kombinationen af sprøjteflaske og mikrofiberklud, der er med til at lette rengøringsprocessen. Du skal dog være opmærksom på vægten, da WV6 Plus vejer hele 800 gram, så den hører til blandt de tungere modeller. Det er nærmest det eneste kritikpunkt, der har været af denne Kärcher-model i de forskellige test.

WV6 Plus kommer med en række forbedringer i forhold til de tidligere modeller, og man kan her især fremhæve batteritiden på 100 minutter, der er en væsentlig forbedring i forhold til f.eks.WV2 Plus-modellen med en batteritid på 35 minutter. De 100 minutter menes at svare til et arbejdsareal på op til 300 m2/tank. Du får endvidere et holdbart produkt i et elegant design fra en virksomhed, der står som en af de førende udbydere inden for rengøringsteknologi. Det eneste, der reelt set trækker ned i det samlede regnskab, er vægten på 800 gram. Du skal derfor overveje med dig selv, om du ønsker en model, der har en lidt mindre vandtank, men derimod er lettere.

Bosch Glassvac Solo - Anbefalet af eksperterne

 • Anbefalet produkt hos trustedreviews.com
 • Amazons valg af vinduesvasker
 • Scorer høje karakterer i forbrugertest, bl.a. på amazon.com.au

Mens Kärcher gennem en årrække har siddet solidt på tronen som den førende producent af vinduesvaskere, begynder flere og flere virksomheder at gøre dem rangen stridig. Én af disse virksomheder er tyske Bosch, der har valgt deres ekspertise inden for bilsektoren som udgangspunkt for udviklingen af vinduesvaskeren Bosch Glassvac Solo.

Mere om Bosch Glassvac Solo

SPECIFIKATIONER

 • 30 minutters driftstid
 • Vægt på 700 gram
 • Mulighed for at tilvælge flere tilbehørsdele
 • Vandtank på 100 ml
 • Patenteret Bosch Automotive-gummibelægning

Den har det klassiske batteridrevne vinduesvaskerdesign, mens gummibelægningen Bosch Automotive sikrer, at du får de optimale resultater, når svaberen glider ned over fladen. Desuden er det muligt at købe en række tilbehørsdele, så man kan få endnu mere ud af sin nye vinduesvasker. Det er netop én af de ting, som flere testpaneler har fremhævet ved Bosch Glassvac Solo sammen med dens store effektivitet. På det australske og engelske Amazon har maskinen f.eks. scoret henholdsvis 4,4 ud af 5 stjerner samt 4,5 ud af 5 stjerner i testbedømmelsen, hvilket vidner om, at du her får et kvalitetsprodukt, der sagtens kan byde de andre kendte mærker op til dans.

Man kan måske have en tendens til at glemme, hvor alsidig en vinduesvasker egentlig er i hverdagen. Hvorfor kun bruge den til dine vinduer? Du kan snildt gå i gang med at afvaske både fliser, bruservægge og spejle med din vinduesvasker, og den kan også blive din ven i nøden, når der skal tørres væske op fra gulvet. Det kompakte design på Bosch Glassvac Solo sikrer, at du kan nå ind i alle de svært tilgængelige kroge, selv på bilen. Du får her et yderst alsidigt produkt, der har et utal af anvendelsesområder.

35 vinduer. Det er det antal vinduer, du ifølge de tekniske data burde kunne nå på en fuld opladning, svarende til 105m2. Bosch Glassvac Solo har en batteritid på 30 minutter, hvilket giver dig god tid til at komme rundt til de forskellige steder i hjemmet. Vinduesvaskeren kan oplades på godt 130 minutter.

Vinduesvaskeren fra Bosch gør bl.a. brug af gummibelægningen Bosch Automotive, der har hentet inspiration fra bilsektoren. Denne gummibelægning sikrer et nemmere glid over den pågældende flade, ligesom du undgår de klassiske hvide striber. Du undgår desuden de pibelyde, som man forbinder med vinduesvask, og som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Ét af de eneste kritikpunkter af Bosch Glassvac Solo vedrører vandtanken. Denne kritik fremføres bl.a. på trustedreviews.com, hvor det noteres, at det kan være en smule bøvlet at få tømt vandtanken, der kan rumme 100 ml. På flere andre vinduesvaskere er det muligt at tage vandtanken ud og tømme den – til tider med én hånd – men det er ikke tilfældet med Bosch Glassvac Solo. Vandtanken tømmes ved, at man fjerner en lille gummimekanisme og tømmer tanken, mens den stadig sidder i maskinen.

Der findes flere vinduesvaskere, hvor du får alt det nødvendige tilbehør med i købet. Med Bosch Glassvac Solo skal du være OBS på, at der kun medfølger selve vinduesvaskeren, oplader samt et større mundstykke. Du skal således ud at købe de andre dele, f.eks. sprayflasken. Det vil naturligvis være en smagssag, hvor meget ekstraudstyr man ønsker sig. Mange påpeger dog, at især kombinationen af en sprayflaske og mikrofiberklud gør brugen af Bosch Glassvac Solo endnu mere effektiv. Vinduesvaskeren kan fås til en fornuftig pris, og den er derfor et godt alternativ til de dyrere og måske også mere kendte mærker.

Her er den fornødne viden om vinduesvaskere

Hvis du vælger at investere i en vinduesvasker, så er der nogle forskellige parametre og faktorer, som du bliver nødt til at tage højde for i din beslutning. En vinduesvasker er et super vigtigt redskab, når vinduerne engang i mellem skal vaskes. Uden at være ekspert, kan man efter at have arbejdet med ordenligt grej godt konkludere, at de mange skrøner omkring vinduesvask næppe holder vand.

Blandt andet skrønen om at benytte avispapir til vinduesvask er måske en af de mest kendte, men dog langt fra en optimal løsning, da disse aviser indeholder noget sværte, som ikke minder om det man brugte i gamle dage, så undgå at benytte en avis til at vaske dine vinduer med.

En anden skrøne, som ren logisk burde fungere hvis man lagde to og to sammen er sprinklervæske. Dog har denne skrøne næppe meget hold heller, da den ingen direkte rensende effekt har på dine vinduer, hvorfor du bør lade bilen om at benytte sprinklervæske fremover. Så det med skrønerne, er umildbart ikke noget du bør forholde dig til, men nærmere det at vælge det bedste værktøj og derved også den bedste vinduesvasker til formålet.

Husk ikke at glemme hele vinduet i sin helhed.
Når der pudses vinduer landet over, så har man en trist tendens til at glemme at vaske de tilhørende vinduesrammer og karme, hvilket kan betyde at skidtet nærmest gror fast, og at resultatet heraf bliver misfarvede vindueskarme, hvilket vi selvfølgelig ingen interesse har i.

Grunden til misfarvningen er ofte det sæbevand, som man flittigt hælder på karmen. Hvis du vil undgå disse misfarvede vindueskarme, så bør du altid huske at lægge nogle aviser eller andet papir ud for at beskytte disse karme, når du er flittigt i gang med at pudse vinduerne.

Når du vasker vinduerne, så bør du også have i tankerne, at der er andre metoder som er bedre end andre. Uanset hvilken metode du er vokset op med, eller har læst dig frem til på internettet, så er det mest essentielle at du husker at overlappe, dette er uddybet under dette afsnit. En anden vigtig faktor er vejret.. Hvis vejret er godt, så er det meget vigtigt at du husker at bevæge vinduesvaskeren hurtigt, da vandet ellers kan fordampe og efterlade grimme kalkpletter på vinduet.

Sidst og ikke mindst, så er udstyret selvfølgelig en magtfaktor. Vi har ovenfor gennemgået de fire mest interessante og bedste vinduesvaskere på markedet, hvilket vi håber at du kan bruge i din beslutning. Det er nemlig næppe nogen hemmelighed, at ordenligt udstyr i mange år er lig med det halve arbejde, noget som især er vigtigt inden for vinduesvask.

Sådan undgår du striber, når du vasker vinduer!

Stort set alle, som har stiftet bekendtskab med vinduespudsning kender til det: Det ser helt perfekt ud, lige indtil at solen begynder at skinne, hvorefter de fine striber og pletter fra sæben stille og roligt viser sig selv frem. Noget som er rigtig frustrerende hvis man gerne vil have skinnede vinduer.

Det er egentlig forholdsvis simpelt at slippe af med disse dumme striber. Udover de almindelige redskaber til vinduespudsning, så skal du benytte svamp, viskestykke og skraber. Måden hvorpå du undgår disse striber er ved at sæbe vinduet grundigt ind, vask dem så, hvorefter du skylder af med rent vand.

Så finder du skraberen frem og her er teknik afgørende for resultatet! Start altid oppe i det ene hjørne og skrab mod den modsatte side af vinduet. Så vender du 180 grader og skraber den modsatte retning igen, her er det specielt vigtigt at du husker at overlappe, så alt vand og sæbe fjernes. Gør dette hele vejen til bunden af vinduet, og afslut ved at tøre over med et viskestykke. Så er du næsten garanteret ingen striber på vinduet.

Held og lykke med vinduespudsningen – vi håber at du har kunne bruge denne vinduesvasker test!

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Vileda Windowmatic POWER

Kärcher Professional WVP 10 ADV

Winrobot Smart Robot Vinduespudser 870 5035

Kärcher WV 2 Plus

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme