Detaljeret gennemgang af Akaso Brave 7 actionkamera -
Her er alt du skal vide

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste 10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Holder du af at tage på eventyr, så er actionkameraer lige noget for dig. De indfanger dine oplevelser på en en måde, som andre kameraer ikke kan. Uanset om du er professionel videograf eller amatørfotograf, så får du med et actionkamera det værktøj, du skal bruge til at få gode optagelser i kassen.

Actionkameraer er designet til at være lette, vandtætte og stødsikre – hvilket gør dem perfekte til at tage med ud på oplevelse. De har forskellige muligheder for montering, så du både kan fastgøre dem til din krop, hjelm, cykelstyr, instrumentbræt – eller sågar en drone. Så uanset om du er til faldskærmsudspring, surfing, skiløb, snowboarding eller mountainbiking, så får du med actionkameraet optaget hvert øjeblik. 

Er du på udkig efter en prisvenlig model med gode features, så har vi et bud til dig her. Selv om det ikke er et kendt mærke, byder Akaso Brave 7 actionkamera på nogle smarte funktioner. Du kan læse vores gennemgang og se om det er noget for dig. 

AKASO Brave 7 - Actionkamera med indbygget talekontrol

 • Editor's Choice på TechAdvisor.com
 • 4 stjerner på T3
 • 4,4 stjerner på Google Shopping

Med Akaso Brave 7 actionkamera får du mange features til en overkommelig pris, som ellers mest ses hos dyrere modeller. Modellen er vandtæt og har 4K-optagelsesmuligheder, så du kan med fordel bruge den både til at vlogge eller, hvis du dyrker ekstremsport.

Dagens bedste priser og tilbud på AKASO Brave 7:

 • Dobbelt farveskærm
 • EIS 2.0 billedstabilisering
 • IPX8 vandtæt

Anmeldelse: Produktanalyse af Akaso Brave 7

SPECIFIKATIONER

 • Videoopløsning: 4K ved 30fps
 • Fotoopløsning: 20 MP
 • Batterikapacitet: 1350 mAh
 • Batterilevetid: 110 minutter

Avancerede funktioner
Akaso Brave 7 kommer med to skærme, en på forsiden og en på bagsiden. Når du vlogger er det praktisk, fordi du hele tiden kan holde overblik og se, hvordan alt ser ud. Via skærmen får du adgang til en intuitiv og brugervenlig menu, så også uerfarne brugere, kan blive fortrolige med kameraets mange funktioner. Der er desuden en softwarebaseret EIS 2.0 billedstabiliseringsmulighed, som gør dine optagelser mere jævne. Det er oplagt til cykelture på ujævne veje eller lignende aktiviteter. 

Ydelse og evner
Med en maksimal videooptagelse på 4K med op til 30 billeder i sekundet leverer Akaso Brave 7 skarpe videooptagelser af høj kvalitet. Selv om billedhastigheden ligger under gennemsnittet, hvis du sammenligner med andre dyrere professionelle modeller på markedet, så er modellen alligevel et godt valg til dig, som vlogger eller dig, der gerne vil optage sports- eller livsbegivenheder. Du kan justere opløsningen alt efter dine behov, og du kan vælge mellem disse muligheder til videooptagelser: Timelapse, slowmotion, timed & stillestående foto, samt køretilstand. Slowmotion er til, når du vil optage øjeblikke, der foregår i høj hastighed. Timelapse optager video over længere tid og forkorter det til en sammenpresset video. Køretilstand er til, når du er ude at køre og kameraet skal tage højde for det. Timed foto er faktisk en timerfunktion, og med stillestående tilstand, så fortæller du kameraet, at det skal tage billeder med bestemte intervaller, mens du optager en video.

Modellen leveres med et 1350 mAh-batteri, der sikrer en solid batterilevetid på omkring 110 minutter. Du får dog også en bærbar oplader med, så du kan oplade på farten.

Godt valg til ekstrem- og vandsport
Brave 7 actionkameraet er IPX8-klassificeret, hvilket betyder, at det kan nedsænkes op til 5 meter under vand. Det gør det velegnet til dig, som dykker, snorkler eller holder af andre undervandsaktiviteter. Indpakningen indeholder også en fjernbetjening med en skærm. Talekontrol er også tilgængeligt, så du får mere styring og frihed under optagelser. Ud fra de nævnte features, så mener vi, at Akaso Brave 7 kan tilfredsstille dig, der er glad for ekstremsport, da det giver mulighed for håndfri optagelse, uanset om du vælger at montere det på din hjelm eller at bruge et stativ til at optage dine cykel- eller skate-tricks. 

Hvad siger brugere og eksperter om Akaso Brave 7?

En af brugerne fra brugeranmeldelser på Google Shopping skriver, at han er imponeret over “funktionerne, billedkvaliteten og det medfølgende tilbehør”, som Akaso Brave 7 byder på. Modellen modtager en samlet bedømmelse på 4,4 på Googles samling af brugeranmeldelser. Generelt set kunne brugerne lidt billedkvaliteten, funktionerne og det ekstra tilbehør. I anmeldelsesmagasinet T3 får Akaso Brave 7 en 4-stjernet bedømmelse fra deres eksperter. De mente actionkameraet fra Akaso er: “fyldt med funktioner, der mere end gør det dine penge værd.” Hos TechAdvisor anbefaler deres eksperter også Akaso Brave 7 for at være prisvenlig og mulighed for 4K-optagelse, som de også kvitterede med en 4-stjernet bedømmelse. 

Mere om AKASO Brave 7

SPECIFIKATIONER

 • Videoopløsning: 4K ved 30fps
 • Fotoopløsning: 20 MP
 • Batterikapacitet: 1350 mAh
 • Batterilevetid: 110 minutter

Redaktionens vurdering

Akaso Brave 7 er et prisvenligt actionkamera med mange praktiske funktioner, som normalt er forbeholdt et dyrere prisleje. Selv om nogle af funktionerne ikke er på niveau med avancerede professionelle kameraer, så mener vi, at det er et godt valg for dig, der gerne vil  lave videooptagelser af sportsaktiviteter eller andre begivenheder for sjov. En af de parametre er 4K-opløsning ved 30fps, som er erstattet af andre ekstra funktioner, så du får et kamera af god kvalitet generelt. Du  har mulighed for at for at styre actionkameraet alt efter dit behov med, f.eks smartphone-app, stemmestyring/fjernstyring eller skærmmenuen.

Fordele og ulemper ved AKASO Brave 7

Fordele

 • Forskellige video- og fotofunktioner
 • Smartphone-app
 • Stemmestyring og fjernbetjening
 • Intuitiv og let at navigere i menuen

Ulemper

 • Lavere billedfrekvens end markedets gennemsnit

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

T3.com

Teknologimagasinet T3 er etableret i Storbritannien og fokuserer på gadgets, dimser og anden teknologi. T3 stod tidligere for Tomorrow’s Technology Today, men de bruger ikke udtrykket ikke længere nogen steder i bladet eller på hjemmesiden, bortset fra på bladets side.

Du kan læse T3’s anmeldelse af Akaso Brave 7 her.

TechAdvisor.com

Tech Advisor er et websted og digitalt magasin om forbrugerteknologi. Da de udgav det trykte magasin PC Advisor i august 1995 begyndte Tech Advisors 25-årige historie officielt. I 1996 kom hjemmesiden, og i juni 2017 skiftede de navn til Tech Advisor. I dag er Tech Advisor det førende internationale mobilfokuserede brand.

Du kan læse Tech Advisors anmeldelse om Akaso Brave 7 her.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en online markedsplatform, der giver brugerne mulighed for at opdage og sammenligne produkter fra hundredvis af forskellige butikker. Fra Google Shopping-hjemmesiden kan kunder nemt søge efter varer i forskellige kategorier med filtre til at indsnævre deres valg efter funktioner, pris og mærke. Priserne opdateres i realtid, så du altid får de bedste tilbud.

Du kan tjekke Googles samling af kommentarer og anmeldelser af Akaso Brave 7 her.

FAQ

Hvilket actionkamera er det bedste?
Det er vigtigt at overveje de enkelte kameraers funktioner og muligheder, når du skal træffe din beslutning. Hvert kamera kan have forskellige ydeevner og funktioner, som gør, at de er mere egnet til visse aktiviteter og situationer end andre. Når du skal købe et action kamera, så er det en god idé at overveje forskellige aspekter, f.eks billedkvalitet, holdbarhed, funktioner, egenskaber og prisleje.
Priserne spænder bredt alt efter formål, funktioner, samt mærke. Det mest overkommelige actionkamera får du til omkring 300 kr, mens det dyreste og mest avancerede kan koste op til 6.000 kr. Hvis du er amatørfotograf, så er der ingen grund til at lægge så stort beløb - prisvenlige kameraer tilbyder også mange nyttige funktioner.
Hvor mange megapixel skal et godt kamera have?
Det afhænger af, hvad du skal bruge dit actionkamera til. Du bør som minimum sigte efter et kamera med 12-20 MP.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme