Top 10 bedste deodoranter for mænd – få inspiration her

Der findes rigtig mange deodoranter til mænd på markedet i dag. Du finder både deodoranter med parfume og uden parfume, du kan vælge mellem roll on eller deodorant spray, og der findes økologiske og naturlige deodoranter. 

I guiden har vi hos redaktionen fremhævet 10 af vores favorit-deodoranter for mænd, så du kan finde dén, der passer bedst til dig. Vi har inkluderet deodoranterne på baggrund af tests og brugeranmeldelser. 

Bedste Deodoranter Testvinder Set hos
1) Davidoff Cool Water Men Deodorant Stick amazon.com Computersalg DK LÆS MERE
2) Biotherm Homme Day Control Deo 72H amazon.com Made4men.dk LÆS MERE
3) Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray amazon.com Coolshop.dk
4) Calvin Klein Eternity Men Deodorant Stick amazon.com Computersalg DK
5) L’eau D’issey Pour Homme Deodorant Stick amazon.com Computersalg DK
6) Njord antiperspirant roll-on deodorant made4men.dk Billigvoks.dk
7) Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud kemi.taenk.dk Made4men.dk
8) Sanex Active Control Deo Roll-On amazon.com (Produktet er udgået)
9) Old Spice Whitewater Deodorant Stick amazon.com Billigvoks.dk
10) Nivea Black & White Invisible Original amazon.com Billigvoks.dk

 

1. Davidoff Cool Water Men Deodorant Stick – frisk duft der holder hele dagen

 • 4.5/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Davidoff Cool Water Men Deodorant Stick

Se priser og tilbud på Davidoff Cool Water Men Deodorant Stick her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Cool Water Men Deodorant Stick fra Davidoff har en frisk og maskulin duft, som holder hele dagen. Deodoranten er meget populær på amazon.com, hvor 2411 globale brugere samlet set har givet den en score på 4.5 ud af 5 stjerner. Brugerne er ikke i tvivl om, at deodoranten er en af de top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten dufter af saltvand, mint, lavendel, moskus, jasmin og geranium. Det giver en frisk duft, så du kan gå til møde eller tage på arbejde uden at være bange for at svedlugten trænger igennem. 

Deodoranten kan bruges efter behov, når det passer ind i dit skema. For at få det meste ud af deodoranten skal du påføre den på ren og tør hud. Du skal påføre den under armhulerne, så deodoranten kan dræbe bakterierne under armene.  

Deodoranten indeholder 70 gr., og den er derfor nem at have med på farten. Du kan have den med i tasken på arbejdet eller i skolen. Hvis du fornemmer, at du lugter af sved, kan du hurtigt tage deodoranten på.  

Specifikationer

 • Frisk duft
 • Holder hele dagen
 • Cremet deodorant stick 

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, kan du overveje at investere i en massagepistol. I guiden finder du specifikationer og fordele ved forskellige typer af massagepistoler. 


2. Biotherm Homme Day Control Deo 72H – beskytter op til 3 dage

 • 4.7/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Biotherm Homme Day Control Deo 72H

Se priser og tilbud på Biotherm Homme Day Control Deo 72H her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du søger en neutral deodorant roll-on, der giver god beskyttelse mod svedlugt, så er Homme Day Control Deo 72H et godt valg til dig. Brugerne på amazon.com er begejstrede for deodoranten fra Biotherm. Deodoranten har fået en samlet score fra de globale brugere på 4.7 ud af 5 stjerner. Den store popularitet har derfor været med til at placere deodoranten som en af de top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten er udviklet med antiperspirant, som sørger for at minimere sveden. Deodoranten holder op til 72 timer, og det sikrer en frisk duft i helt op til 3 dage. Biotherm Homme er udviklet med en neutral duft, så du kan bruge deodoranten sammen med en anden god parfume. Den neutrale duft fra Biotherm kommer ikke til at skygge for den anden parfume. 

Biotherm Homme er udviklet til alle hudtyper, og den indeholder ikke alkohol. Alkohol kan være med til at irritere huden, og det kan resultere i kløende armhuler. Alkoholen forstyrrer hudens beskyttende barriere, og derfor kan det være en fordel at gå uden om alkoholer i hudplejeprodukter.

Deodoranten indeholder 75 ml., og du kan derfor hurtigt lægge den i tasken, inden du træder ud ad døren. Den fylder ikke meget, så du kan have den med på farten.   

Specifikationer

 • Holder 72 timer
 • God beskyttelse mod sved og lugt
 • Uden alkohol 

3. Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray – luksuriøs og karakterfuld duft

 • 4.6/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray

Se priser og tilbud på Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1 Million fra Paco Rabanne er en meget populær deodorant, som er kendetegnet ved en luksuriøs og flamboyant duft. De 1546 globale brugere på amazon.com er glade for deodoranten, og de giver den samlet set 4.6 stjerner ud af 5. En bruger skriver blandt andet at produktet er ”well worth the money” og kvitterer med 5 stjerner. Deodoranten er derfor med i top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Duften er unik, og den indeholder topnoter af grapefrugt, mynte og blodappelsin. Du finder også noter af kanel, krydderier, rose, træ, rav, læder og patchouli. Noterne er med til at skabe en sensuel, maskulin og karakterfuld duft, som kan associeres med magt og rigdom. Hvis du ønsker en fremtrædende duft, så er 1 Million fra Paco Rabanne et godt bud på en god deodorant. 

Deodoranten er lavet som en spray, og den holder dig frisk hele dagen. Du skal påføre den på ren og tør hud for at opnå det bedste resultat. Når du påfører deodoranten, skal du holde den 15 cm. fra armhulen.

Deodoranten indeholder 150 ml., så du har god mulighed for at opnå en frisk og fremtrædende duft i hverdagen.       

Specifikationer

 • Flamboyant og luksuriøs duft
 • Holder hele dagen
 • Deodorant spray

4. Calvin Klein Eternity Men Deodorant Stick – velduftende deodorant uden alkohol

 • 4.6/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Calvin Klein Eternity Men Deodorant Stick

Se priser og tilbud på Calvin Klein Eternity Men Deodorant Stick her:

Eternity er en klassisk deodorant-stik fra Calvin Klein kollektionen. På amazon.com har 1368 globale brugere givet deodoranten en samlet score på 4.6 ud af 5 stjerner. Det er tydeligt at se, at deodoranten er elsket af mange. Flere af brugerne anbefaler Eternity, og de er derfor ikke i tvivl om, at deodoranten er en af de top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten har noter af bergamotte, citron og koriander, som tilføjer en frisk og orientalsk duft. Eternity har også varme toner af lavendel, orangeblomst, rav og musk. Kombinationen af tonerne sørger for at holde dig velduftende hele dagen. 

Nogle deodoranter har en tendens til at irritere huden, fordi de indeholder alkohol. Eternity indeholder ikke alkohol, og den er derfor ideel til alle hudtyper.    

Hvis du er glad for at træne, kan det være en god idé at have en deodorant med i tasken. Deodoranten sørger for at dræbe bakterierne på huden, så sveden ikke kommer til at lugte. Når du har trænet, kan du hurtigt påføre Eternity under armene, så du ikke lugter efter træningen. 

Specifikationer

 • Uden alkohol
 • Frisk og god duft
 • Holder hele dagen

Hvis du ikke kan få nok af at træne, kan det være, at du overvejer at købe en pull-up-bar. Baren giver dig mulighed for at træne hjemme, så du ikke er afhængig af træningscenterets åbningstider.


5. L’eau D’issey Pour Homme Deodorant Stick – opfriskende deodorant uden alkohol

 • 4.6/5 brugeranmeldelser hos amazon.com

Leau Dissey Pour Homme Deodorant Stick Se priser og tilbud på L’eau D’issey Pour Homme Deodorant Stick her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du søger en delikat og frisk deodorant, så er L’eau D’issey Pour Homme fra Issey Miyake den rette for dig. Deodoranten er placeret i top 10 bedste deodoranter for mænd, fordi brugerne er vilde med den. På amazon.dk giver brugerne den en score på 4.6 ud af 5 stjerner. Flere brugere anbefaler duften, og en bruger giver den 5 stjerner med ordene ”quality as always”. Du får derfor en populær deodorant, hvor kvaliteten er i top. 

Deodoranten holder dig frisk og velduftende hele dagen, og duften passer til enhver lejlighed. Du kan bruge den på arbejdet, til møder eller til fester. Deodoranten indeholder 75 g., så den er nem at have med i tasken. Du skal kun bruge få strøg for at blive klar til dagen. 

Deodoranten indeholder ikke alkohol, og du slipper derfor for kløende og irriteret hud. Nogle deodoranter efterlader røde plamager under armene, fordi alkoholen generer huden. L’eau D’issey efterlader huden velduftende uden at skabe irritation.   

Du kan finde gode deodorant tilbud, hvor du får den samme gode kvalitet til billigere penge. Det kan være en fordel, hvis du ønsker en velduftende hud, men samtidig ønsker at spare penge. Deodoranten fra Issey Miyake er ofte på tilbud, så du kan finde den til en skarp pris på markedet.   

Specifikationer

 • Passer til enhver lejlighed
 • Holder huden ren og frisk
 • Uden alkohol 

6. Njord antiperspirant roll-on deodorant – holder i 48 timer

 • Testvinder og bestseller hos made4men.dk

Njord antiperspirant roll-on deodorant

Se priser og tilbud på Njord antiperspirant roll-on deodorant her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Njord antiperspirant roll-on deo er den ultimative deodorant, som beskytter mod svedlugt. Made4men.dk har lavet en deodorant test, hvor deodoranten fra Njord blev kåret som testvinder og bestseller. Deodoranten er også blevet kåret som no1 anbefaling, fordi den er effektiv til at fjerne svedlugten. Deodoranten er derfor med på listen over top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten for Njord er effektiv og sørger for at minimere sved og svedlugten i 48 timer. Antiperspiranten indeholder aluminiumssalt og magnolia ekstrakt, som stopper svedkirtlerne, så du bliver mindre fugtig under armene. Deodoranten dræber også bakterierne, så du undgår svedlugten. Ingredienserne holder huden velduftende i op til 48 timer. Du kan derfor roligt klare hverdagens opgaver, uden at bekymre dig om svedlugten. 

Deodoranten er multifunktionel, fordi den hjælper dig med at passe og pleje huden samtidig med at du holder sved og svedlugten væk. Njord antiperspirant har en blødgørende effekt på huden, så du efterlader armhulen blød og smidig. 

Når du påfører deodoranten, er det vigtigt, at huden er ren og tør. Du kan tage deodoranten på om morgenen, og genpåføre efter behov i løbet af dagen. Den velduftende deodorant indeholder 50 ml., og den er derfor nem at have med på jobbet eller i skolen. 

Specifikationer 

 • 48 beskyttelse
 • Blødgørende effekt
 • Frisk og velduftende

7. Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud – bedst til sensitiv hud

 • Testresultat: A hos kemi.taenk.dk

Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud

Se priser og tilbud på Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Deodoranten fra Matas Men er placeret i top 10 bedste deodoranter for mænd, fordi den er særligt udviklet til sensitiv hud. Deodoranten er blevet testet af kemi.taenk.dk, som kigger på kemien i en lang række hudplejeprodukter. Deo Stick Sensitiv Hud får karakteren A, som er den bedste karakter på skalaen. Testen viser, at deodoranten hverken indeholder parfumestoffer, hormonforstyrrende stoffer, miljøbelastende stoffer eller planteekstrakter, som kan fremkalde allergi. 

Deo Stick Sensitiv Hud er derfor ideel til dig, der har sart og sensitiv hud. Det er dog også et godt valg til dig, der ønsker at undgå skadelig kemi i dine hudplejeprodukter. 

Deodoranten sørger for at beskytte dig mod svedlugt i op til 24 timer. Du får fornemmelsen af at være ren og frisk hele dagen. Du slipper også for at få røde plamager under armene. Deodoranten indeholder hverken parfume eller alkohol, så huden bliver ikke irriteret. 

Deo Stick Sensitiv Hud er også udviklet med provitamin B5, som beskytter huden og tilfører fugt. Deodoranten indeholder også Aloe Vera, som er med til at berolige og blødgøre huden. Du får derfor ikke bare en deodorant, som holder svedlugten væk. Du får også en deodorant, som er med til at passe og pleje huden.  

Specifikationer

 • Uden alkohol
 • Uden parfume
 • Den bedste til sensitiv hud

8. Sanex Active Control Deo Roll-On – prisbillig deodorant med 48 timers beskyttelse

 • 4.5/5 brugeranmeldelse hos amazon.com
 • Testresultat: B hos kemi.taenk.dk

Sanex Active Control Deo Roll-On

Se priser og tilbud på Sanex Active Control Deo Roll-On her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du er på udkig efter en prisbillig deodorant, så er Sanex Active Control et godt valg til dig. Selvom deodoranten er billig, viser brugeranmeldelserne på amazon.com, at deodoranten er god til prisen. De globale brugere giver deodoranten en score på 4.5 ud af 5 stjerner. Den populære og prisbillige deodorant er derfor også havnet på listen over top 10 bedste deodoranter for mænd.  

Kemi.taenk.dk har også testet kemien i deodoranten, og det har resulteret i en samlet B-karakter. Det er det næstbedste resultat på karakterskalaen. Testen viser, at deodoranten hverken indeholder hormonforstyrrende stoffer, miljøbelastende stoffer, allergifremkaldende stoffer eller planteekstrakter, der kan give allergi. Det eneste, der trækker ned, er at deodoranten indeholder parfumestoffer. Den er derfor egnet til dig, der ønsker en deodorant med parfume. 

Deodoranten er designet, så den beskytter dig mod sved og svedlugt i op til 48 timer. Antiperspiranten sørger for minimere fugten under armene, mens deodoranten dræber bakterierne. Parfumen giver en maskulin og frisk duft, så du kan holde dig velduftende. 

Produktet er dermatologisk testet, og den egner sig derfor til alle hudtyper. Du skal dog være opmærksom på, at den indeholder parfume. Deodoranten er desuden én af de billigste på markedet, og du skal derfor ikke bruge mange penge på at komme til at dufte godt. 

Specifikationer

 • Maskulin duft
 • God til alle hudtyper 
 • Uden alkohol
 • 48 timers beskyttelse 

9. Old Spice Whitewater Deodorant Stick – populær hos brugerne

 • 4.7/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Old Spice Whitewater Deodorant Stick

Se priser og tilbud på Old Spice Whitewater Deodorant Stick her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Whitewater Deodorant fra Old Spice er en meget populær deodorant blandt brugerne på amazon.com. 779 globale brugere har samlet set givet deodoranten en score på 4.7 ud af 5 stjerner. En bruger giver deodoranten 5 stjerner og skriver ”one of the best brands ever”. En anden kunde tilføjer, at der er god værdi for pengene. Vi har derfor også inkluderet Whitewater Deodorant Stick på listen over top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten dufter meget frisk, og den holder i op til 24 timer. Deodoranten er designet til at holde hele dagen efter én påføring. Du kan derfor påføre den om morgenen, så du sørger for at være frisk og velduftende i løbet af dagen. 

Du kan også nemt tage deodoranten med i computertasken eller rygsækken. Whitewater Deodorant fra Old Spice indeholder 50 ml., og den er derfor lille og let. Det kan være en fordel at have den med på arbejdet, hvis I dyrker motion i pauserne på arbejdet. Det kan være, at I konkurrerer om at gå flest skridt i pausen, eller måske cykler du på arbejde. I løbet af dagen kan du påføre ekstra deodorant efter behov. Det er med til at sørger for, at du altid er velduftende på arbejdet eller i skolen. 

Specifikationer

 • Frisk duft
 • Langvarig duft

Hvis du er med i en konkurrence på arbejdet om at gå flest skridt, kan det være en god idé at finde en god skridttæller. I artiklen kan du finde nogle af de bedste skridttællere på markedet.  


10. Nivea Black & White Invisible Original – efterlader ingen pletter eller mærker på tøjet

 • 4.6/5 brugeranmeldelse hos amazon.com

Nivea Black & White Invisible Original

Se priser og tilbud på Nivea Black & White Invisible Original her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er du træt af mærker og gule pletter på tøjet, når du har brugt deodorant? Så er Black & White Invisible Original fra Nivea Men den rette deodorant for dig. Deodoranten er udviklet til at være usynlig på huden og tøjet, så du ikke oplever mærker og pletter. Dine T-shirts og trøjer holder derfor længere, fordi de ikke bliver ødelagt af misfarvninger. Den innovative formular sikrer deodoranten en plads på listen over top 10 bedste deodoranter for mænd. 

Deodoranten fra Nivea Men er generelt blevet modtaget positivt af brugerne på Amazon.com. 843 globale brugere har samlet set givet deodoranten en score på 4.6 ud af 5 stjerner. En bruger giver den innovative roll-on deo 5 stjerner med ordene ”returning to roll on…sometimes old school works better”. Mange af brugerne er derfor enige om, at deodoranten er anbefalelsesværdig. 

Black & White Invisible Original er designet til at holde i op til 48 timer. Hvis du påfører deodoranten om morgenen, kan du være sikker på, at du dufter godt hele dagen. Deodoranten indeholder 50 ml., og du kan derfor nemt finde plads til den i arbejdstasken, sportstasken, rygsækken eller weekendtasken.   

Nivea Men lover, at deodoranten er 5xanti. Deodoranten beskytter dig mod svedlugt i 48 timer. Den sørger for at minimere fugt under armene. Den innovative deodorant er også designet til at modvirke gule pletter på det hvide tøj. Du får heller ikke hvide mærker på huden eller tøjet, når du bruger deodoranten. Deodoranten er også designet til at undgå irritation på huden.  

Specifikationer

 • Ingen hvide mærker på huden eller tøjet
 • Mod gule pletter på hvidt tøj

Kendetegnene på en god deodorant

Når du skal finde en deodorant til mænd, er der forskellige steps til at finde en naturlig deodorant. Det er en god idé at gå efter deodoranter med 100% naturlige ingredienser. Naturlige deodoranter indeholder ingredienser, der er udvundet af træer, planter, frugter, blomster eller ler. Hvis du vælger en naturlig eller ekologisk deodorant, undgår du skadelig kemi, som kan være med til at irritere huden. 

Du skal dog være sikker på, at de naturlige deodoranter indeholder ingredienser, som kan neutralisere svedlugten. Ingredienser som humle, kaolin ler og eukalyptus kan fjerne svedlugten. Hvis den naturlige deodorant ikke indeholder én af de nævnte ingredienser, er det ikke sikkert, at deodoranten kan fjerne svedlugten.  

Mange deodoranter indeholder antiperspiranter, fordi det minimerer svedproduktionen. Aluminium er tit på ingredienslisten ved deodoranter med antiperspiranter, da stoffet blokerer sveden. Når aluminiummet blokerer sveden, er der risiko for, at kroppen kompenserer ved at svede andre steder. Det kan derfor være en god idé at vælge en deodorant uden aluminium. 

Det kan også være en god idé at gå efter deodoranter, som passer og plejer huden. Nogle deodoranter indeholder vitamin E eller sheabutter, som blødgør huden. Det kan også være en fordel at gå efter en deodorant, som ikke laver pletter på tøjet. Mange af de naturlige deodoranter på markedet er lavet, så de ikke misfarver t-shirten.  

Når du skal finde en god deodorant, kan du bruge artiklen top 10 bedste deodoranter for mænd til at sammenligne de mange forskellige deodoranter. Det kan hjælpe dig til at finde den rette. 

Hvordan virker deodoranter? 

Vi siger ofte, at sved lugter, men i virkeligheden er det ikke selve sveden, der lugter. Når du sveder, bliver væsken blandet med bakterier på huden. Det er blandingen af sved og bakterier, som udløser lugten. Hårene under armene holder på sveden og bakterierne, og derfor lugter det under armene, når du sveder. 

Ifølge BBC virker deodoranter ved at dræbe bakterierne på huden, så de ikke blander sig med sveden. Nogle deodoranter indeholder også antiperspiranter, som sørger for at minimere sveden. Mange antiperspiranter indeholder aluminium, som reagerer med elektrolytterne i sveden. Reaktionen danner en tyk gel, som blokerer svedkirtlerne og trækker svedporerne sammen. Sveden har derfor svært ved at trænge igennem svedkirtlerne.  

En deodorant sørger for, at du trygt kan gå til møde, på arbejde eller i skole uden at være bange for at komme til at lugte. Hvis du er på udkig efter en god deodorant, kan du finde den rette blandt top 10 bedste deodoranter for mænd.   

FAQ

🤩 Er det værd at købe økologiske deodoranter?

En af fordelene ved økologiske deodoranter er, at de indeholder naturlige ingredienser. Det kan sørge for, at du ikke oplever hudirritation, når du bruger deodorant. 

🤔 Hvad kendetegner en naturlig deodorant?

En naturlig deodorant indeholder milde og naturlige ingredienser. Du slipper for tvivlsomme kemikalier og alkohol, som kan være med til at fremme irriteret og kløende hud.

🧐 Hvordan virker deodoranter? 

Deodoranter sørger for at nedkæmpe svedlugten ved at minimere bakterierne. Antiperspiranter sørger for at minimere produktionen af sved, så du bliver mindre våd under armene. 

Denne side er anmeldt af: Mohammad C. Mathiesen Rating 5/5