Test-oversigt: Elektrisk Trommesæt
Elektroniske Trommesæt til alle

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Bedste10 er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

El trommesæt giver dig både praktiske og lydmæssige fordele, som har betydning for dig både i forbindelse med øvesessioner, og når du spiller koncert. 

Det funktionelle og velspillende, elektroniske trommesæt er et pladsoptimerende valg, som har stor værdi, når du øver derhjemme. Med et stort og bredt udvalg af forskellige modeller kan du vælge det trommesæt, som matcher dine musikalske behov, ambitioner og dit tekniske niveau.

De moderne og alsidige el trommesæt findes til både professionelle musikere og nybegyndere, og de giver mulighed at arbejde med en verden af lydkombinationer.

Uanset hvilken genre du er til, kan du udvikle dig med et trommesæt i elektronisk udgave.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun tidligere udvalgte produkter, som enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vurdering og udvælgelse af produkter

Hos Bedste10 er vores fornemste opgave at servere de bedste produkter for dig som læser. Vi har et research-team som undersøger markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små og store webshops, og selvom disse partnerskaber kan påvirke udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner

Vi sammenstiller alt dét med produktets pris og eventuelle tilbud. Rækkefølgen af produkter skal ikke forstås som en rangering men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Hvad skal man vælge af elektroniske trommesæt?

Hvilket elektronisk trommesæt der er det rette for dig, afhænger af økonomi, ambitioner og ønsker i forhold til funktioner og lydkombinationer.

Når du skal vælge det rette el-trommesæt, kan du anvende følgende parametre:

 • Pris
 • Omfang af funktioner 
 • Med eller uden Mesh overflade på pads?
 • Med eller uden Bluetooth?
 • Med eller uden stik til hovedtelefoner?
 • Trommesæt alene eller sæt med komplet udstyrspakke?

Der findes elektroniske trommesæt i alle prisklasser. De starter fra et par tusinde kroner og går op til både 40.000 og 50.000 DKK. for de nyeste og mest avancerede udgaver.

Du behøver ikke skulle spare op igennem længere tid for at få råd til et funktionelt og moderne el trommesæt. Som musiker og forbruger er det en fordel, at der findes et stort udvalg af kvalitetstrommesæt i elektroniske udgaver. 

Dit aktuelle niveau samt dine musikalske ambitioner er med til at afgøre, hvilken model der giver dig mest værdi. Vil du kunne udvikle dig igennem flere år med dit sæt, skal du vælge en produktudgave med mange forskellige lydkombinationer og med præindstillede play-along tracks. 

Skal dine trommer stå derhjemme, og bor du i lejlighed eller sammen med andre, er det værd at overveje en model med stik til hovedtelefoner. Du kan udfolde dig maksimalt, uden du skal bekymre dig om at tage hensyn til andre, når du vælger en model med stik til høretelefoner. Det samme gælder også for keyboards, hvis du ikke vil forstyrre dem omkring dig.

Er du allerede etableret trommeslager, kan det være, at du allerede har trommestol, kabel, pedaler og trommestikker. Er du nybegynder, skal du have købt alt basisudstyr, så du kan komme godt i gang med dine trommesoloer. 

Du kan spare mange penge ved at købe elektroniske trommesæt inklusiv komplet udstyrspakke. Her får du alt, hvad du behøver for at skabe de bedste erfaringer med rytmer, trommeteknik, lyd, slagtøj og grooves.  

Øver du en meget alene, har det stor betydning for din motivation og din udvikling at vælge el-sæt med Bluetooth. Her kan du koble din mobil til trommerne og streame alt din favoritmusik. 

Særligt om elektroniske trommesæt i junior udgave

Mange børn og unge fascineres af trommer. Det er et kerneinstrument i både jazz, pop, rock og mange andre genre, og der er masser af tempospil forbundet med slagtøjet. Hvis du også kunne tænke dig at lære at spille guitar, så bør du finde en guitar til begyndere til at starte med.

Har du et ungt menneske i husstanden, som ønsker at spille trommer, er den elektroniske udgave det perfekte valg. Du skal ikke bekymre dig om støj og larm eller generede naboer, når din søn eller datter udfolder sig på elektroniske trommer. 

Lyden kan isoleres i hovedtelefoner, og vælger du et sæt med Mesh-overflade på de forskellige pads, minimeres støjen fra hvert trommeslag. 

Når det handler om at vælge elektroniske trommesæt til de store børn, er det en god idé at vælge en simpel model. Teenagere kan uden problemer anvende de samme sæt, som voksne også gør brug af. Det er en hjælp for de store børn at spille på elektronisk trommesæt, der er enkelt designet. Det vil sige dem, hvor der maksimum er 4-5 pads i alt (herunder skal der være 1 stortromme, 1 lilletromme og 1 Hi-Hat).

Den simple opbygning fremme det unge menneskes læringsudbytte med sit trommespil. Trommespil handler i bund og grund om teknik og rytme, og du giver dit barn de bedste udviklingsmuligheder med et enkelt og overskueligt sæt fra starten af.

I takt med at barnet eller det unge menneske lærer basisrytmer på stor- og lilletromme samt brug af Hi-hat, kan der suppleres med ekstra pads.

Testkilder 

Denne testanmeldelse er udarbejdet ud fra de anbefalinger, som Libertyparkmusic.com (en professionel online musikskole) stiller til valg af elektroniske trommesæt. Der er flere elementer, du skal være opmærksom på, når du vælger et el-sæt, der skal kunne give samme lyd og samme autentiske spilleoplevelse som et akustisk trommesæt.

Det anbefales, at du vælger el trommesæt i forhold til:

 • Kvalitet på pads
 • Omfang af præindstillede rytmer og play-along tracks
 • Mulighed for udvidelse af stativ 
 • USB tilslutning

For at få de mest autentiske spilleoplevelser når du vælger elektroniske trommer, skal du vælge en model, der har mesh materiale på pads-overfladerne. Mesh er et stødabsorberende materiale, der både minimerer støj fra slagspillet, og som fremme præcisionen med lyd. 

Et el-sæt skal gengive dine slag effektivt, nøjagtigt og præcist, så du kan udvikle dig teknik i forhold til dit niveau.

Du får størst glæde i øvelokalet, når du har et trommesæt, som giver dig masser af muligheder i forhold til at arbejde med forskellige sange og rytmer. Dette kan du komme til, når du vælger en model, der har indbyggede rytmer fra metronom samt play-along sange i forskellige genre.

Der er forskel på musikalske niveauer og ambitioner. Vil du have mest værdi for pengene og kunne fortsætte med at udvikle dig musikalsk med dine trommer, skal du vælge et sæt, hvor du kan udvide stativet med flere pads. I takt med at du bliver mere erfaren, kan der være brug for udvide dit spil med Hi-hat pads, stortrommer eller lilletrommer. 

De bedste, elektroniske trommesæt på markedet er designet med USB tilslutning. Du kan slutte din Smartphone til trommerne og streame din yndlingsmusik. På denne måde kan du spille med på alle dine favoritsange og få masser af motivation til at øve.

FAQ

Hvordan fungerer et elektronisk trommesæt?
Et elektronisk trommesæt fungerer ved hjælp af elektroniske sensorer, der registrerer slag på trommerne og udløser elektroniske lyde gennem hovedtelefoner eller højttalere
Kan elektroniske trommesæt bruges til koncerter??
Ja, elektroniske trommesæt kan bruges til koncerter, da de kan tilsluttes PA systemer og forstærkere. De er også mere transportable end traditionelle trommesæt og er derfor meget poplære bland musikere på turné.
Kan man tilslutte elektroniske trommesæt til computeren?
Ja, elektroniske trommesæt kan tilsluttes computeren via MIDI-kabel eller USB, hvilket giver mulighed for optagelse og redigering af lyd i musikprogrammer.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

ROLAND V-DRUMS TD-1DMK - elektrisk trommesæt til begyndere og erfarne

Digital Drums 420X Mesh

ROLAND V-Drums - Transportabelt elektronisk trommesæt

YAMAHA DTX532K - 3-zoners elektrisk trommesæt

Hitman HD-3 El-sæt (Pakkeløsning) - elektronisk trommesæt til koncerter

Nux DM-1 - Bedste el-trommesæt til store børn og teenagere 

Hitman DRUM1

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme